• header

MALMÖ

Photos taken with my little Canon g15

Jacket from Acne // Dr Denim jeans // shirt from Cubus // t-shirt from IvyRevel // scarf from Åhléns // Rayban wayfarers // boots (new! with platform so they are even more comfy than the ordinary “Rum moto boots”) from Jeffrey Campbell via henrykole.se

Hej från Malmö! Och från skjortan runt höften som alltid. ;-) Kikar in för att säga hej och önska er en trevlig helg. Jag är och hälsar på min syster och hennes familj och här firas det med tårtkalas! Jag åker hem imorgon redan så jag vill passa på och busa med min systerdotter så mycket det bara går.

Ha en trevlig helg så hörs vi! (PS. Nån med storlek 38-39 som vill ha skorna ovan? Har ett par oanvända 38or hemma nämligen. Jag har oftast 38 men har 37 i dessa så de är rätt stora. Iallafall, let me know så väljer jag någon av er!) Hildur fick skorna!

// Hi from Malmö! And from the shirt around my hips as always. ;-) I’m just checking in to say hi and to wish you a great weekend. I’m visiting my sister and her family and we’re celebrating with cake! I’m going home tomorrow so I want to spend all this time with my niece playing with her. Have a great weekend, see ya tomorrow!

1,428 Comments

Ikran

Ååååå så jävla snygga! Jag skulle verkligen vilja ha sådana skor så perfekta! Jag är inte typen som vinner tävlingen men nu får vi hålla tummarna:)

Du får alltid saker att se bättrei ut än de är, de är som skapade för dig, riktigt snygg ;)

Reply
Amanda Jubell

Åhh jag skulle jättegärna vilja ha dom skorna!! har suktat efter dess i evigheter!! :D<3

Reply
caroline

Hade gärna velat ta emot skorna! :)

bor i Malmö, och hade använt de flitigt.

Kram!

Reply
Sara

Åhh, jag skulle jättegärna vilja ha dem! De är så himla fina och passar ju perfekt till de mesta! :D <3

Reply
Linnea Rustemi

Jag letar faktiskt efter ett par vinter/höst-klackar jag kan ha när jag exemeplvis ska ut eller känna mig extra fin! Dessa var pricken över i:et, skit snygga och verkligen ett par jag skulle slita med glädje! :)

Reply
Julia i sköööövde

Hej kära Kenza!
Skulle blivit så sjuuuukt glad över om du valde just mig! Har varit med flera gånger på just sånthär att tävla.. Men lyckas aldrig att vinna :(
Jag har storlek 38, letar just efter ett par snygga höst skor att ha nu. Sen hur COOLT skulle det inte vara om det var från just DIG! Håller alla tummar nu på att det kanske blir min tur nångång! :) super fina skor!!
STOR KRAM från Julia i Skövde!

Reply
Smedra

Hej Kenza! Jag skulle bli SÅ lycklig om jag fick dessa snygga skor från dig. Jag läser din blogg minst 2 gånger om dan, du inspirerar mig så mycket speciellt när det gäller kläder. Och nej jag skriver inte fina saker om dig bara för att få skorna utan jag lovar dig att det är sanningen. Nu får jag hålla tummarna. Kram!

Reply
Minnelie Franconeri

Åh dröm skorna!! De är otroligt snygga och skulle passa till princip allt i garderoben! Är dock mer än 1000 som tycker som jag och är med, så är ju extremt svårt att du skulle välja mig, hehe.

Men vill passa på att säga nu när jag ändå kommenterar att du är en sådan enorm förebild för mig. Både på stil och personlighet (då menar jag inte att jag känner dig, utan på det jag fått veta genom bloggen) Det där med att din pappa lurat dig på pengar har ungefär hänt mig också. Att du sedan går upp och ställer dig lika glad igen är så enormt starkt! Du är en riktig förebild!!

Reply
Sonja Nylén

ÅÅÅÅÅH, jag vill! Det är ju typ drömskor till hösten! Letar och letar men hittar inga perfekta men dessa är ju dem perfekta! Jag vill jätte gärna ha dem.

Reply
maja

ja dessa va ju väldigt fina och gratis eller inte gratis så hade jag gärna velat ha dom

Reply
Gustav

Hej!

Var i Malmö har ni tagit dessa foton? Var en riktigt snygg bakrund nämligen med den råa, målade väggen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*