• header

MALMÖ

Photos taken with my little Canon g15

Jacket from Acne // Dr Denim jeans // shirt from Cubus // t-shirt from IvyRevel // scarf from Åhléns // Rayban wayfarers // boots (new! with platform so they are even more comfy than the ordinary “Rum moto boots”) from Jeffrey Campbell via henrykole.se

Hej från Malmö! Och från skjortan runt höften som alltid. ;-) Kikar in för att säga hej och önska er en trevlig helg. Jag är och hälsar på min syster och hennes familj och här firas det med tårtkalas! Jag åker hem imorgon redan så jag vill passa på och busa med min systerdotter så mycket det bara går.

Ha en trevlig helg så hörs vi! (PS. Nån med storlek 38-39 som vill ha skorna ovan? Har ett par oanvända 38or hemma nämligen. Jag har oftast 38 men har 37 i dessa så de är rätt stora. Iallafall, let me know så väljer jag någon av er!) Hildur fick skorna!

// Hi from Malmö! And from the shirt around my hips as always. ;-) I’m just checking in to say hi and to wish you a great weekend. I’m visiting my sister and her family and we’re celebrating with cake! I’m going home tomorrow so I want to spend all this time with my niece playing with her. Have a great weekend, see ya tomorrow!

1,428 Comments

Zehraq

Hej Kenza!
Min syster fyller år den 20 oktober och hon önskar sig ett par skor till hösten!
De är jätte fina, skulle vilja överraska henne med dessa skor!

Reply
Ledsen tjej

Hej Kenza! I torsdags köpte jag nya skor, ett par apsnygga kängor, använde dem kort igår och upptäckte att de var för små. Försökte byta idag men fick såklart inte :((( smärtan att inte kunna använda dem hade lättat något (eller väldigt mycket) av dessa sjukt snygga skor! :) kram

Reply
Pauline Bergman

Vill ha! Ursnygga! Tänk om det fanns fler som dig då hade världen varit en vackrare plats. Du är en stor förebild. Kram

Reply
Sandra nordh

Jag skulle älska om jag fick möjligheten att rocka så där snygga skor denna höst!

Reply
sara

Jag skulle jätte gärna vilja ha sånna skor,
min syster fyller dessutom år 20:e, så vill överraska henne!
De blir så bra till hösten!

Reply
Louise Magnusson

Hej Kenza! Har velat beställa rum moto boots ett braaa tag nu, men har inte haft råd! har jobbat i ca ett år på ett café men har varit tvungen att hjälpa min mamma med pengar. Vill inte dra någon “snyfthistoria” men skulle bli lyckligaste tjejen i världen om jag fick äga ett par jeffrey Campbell skor! Hoppas så att jag blir den lyckligt lottade tjejen!
kram Louise

Reply
Elin

Jag skulle kunna DÖDA för dom skorna och min storlek är passande nog 38!
TJOHEJ :D
PUSSELIPUSS Kenziii :D
P.S Du är gryym

Reply
Moa

Åh ja jag vill ha!
Jag har letat i en evighet efter de perfekt normalklackade bootsen men antingen inte haft råd eller inte hittat de perfekta. Dessa skor har varit utgångspunkten varje gång så originalet vore mer än fantastisk!!

Reply
Caroline

Åh jag skulle vilja ha skorna så galet mycket! De är så himla fina & jag behöver verkligen ett par höstskor! :)

Reply
Amanda A

Min mamma söker ett par liknande skor men har fortfarande inte hittat ett par. Orkar inte stå ut med hennes gnäll så dessa skulle nog vara perfekta att ge som en present! ;)

Reply
Ellinor

ÅHHHHH jag vill så gärna de bootsen. Jag tycker att du har så sjuukt snygg klädstil men kan aldrig köpa några av dina kläder på bloppisarna eftersom jag inte är i närheten av din storlek. Jag gör så gott jag kan och jag skulle verkligen behöva ett par nya boots och skulle ÄLSKA att få gå omkring de dessa denna höst (och många fler framöver).

Älskar din blogg.
Kram Ellinor

Reply
Jennie

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par av de dösnygga skorna, snälla rara Kenza!

Kram

Reply
Nathalie

Åh dom skulle jag så himla gärna vilja ha! Har inte råd att köpa ett par just nu, men skulle verkligen vilja ha ett par nya snygga höstboots :) kram!

[email protected]

Reply
Sara

Hej! Kul att du är i Malmö, hoppas att du trivs!

Vi har också haft tårtkalas för min dotter som precis fyllt 1.

Apropå min dotter, skulle gärna vilja “vinna” skorna. Ända sedan jag blev gravid och blivit mamma så snålar jag och får skuldkänslor om jag köper något som kostar mer än 500kr.
Brukar köpa, stå framför spegeln och lämna tillbaka mina inköp. Lol

Kommenterar inte så ofta men hoppas hoppas #fingerscrossed

Reply
Tova

Så sjukt snygga och höstiga skor! Skulle supergärna vilja ha dem! Kan säga att dem inte skulle stå oanvända Iallafall ;) Perfekt storlek och allt, hör av dig om du har lust ;)
[email protected]

Reply
Johanna

Fantastiska skor! Har dreglat över dem sedan du visade upp dem första gången :)

Reply
Hanna

Vet inte om det är här man ska höra av sig, men värt ett försök! De där skorna är ju helt underbara och tänk vad passande att mina små fossingar är storlek 38-39. Som fattig student blir shoppingen nu för tiden snarare ögonshopping och de där skorna har jag hållit ögonen ett bra tag på! Skulle verkligen liva upp i höstmörkret och fästa ett leende på mig som skulle hålla i sig ända tills det blir sommar och det blir alldeles för varmt att ha på sig något annat än typ flip flops…
<3

Reply
Lovisa

Ååh!!! Jag som inte ens äger ett par skor med klack hade älskat att gå runt i dessa!

Reply
Julie Nilsson :)

Hahah, skjortan som alltid :’) så jäkla skön.
MEN EH JA? KLART MAN VILL HA SKORNA :D
Hur läckra som helst. Hoppas! Kram!

Reply
cicci

Åhh skulle verkligen behöva nya höstskor :) dom såg verkligen snygga OCH sköna ut!!!

Reply
Ida

Skulle jättegärna vilja ha dom! precis min storlek och älskar jeffrey campbell skor!Skulle passa perfekt nu till hösten :D

Reply
Anna Isaksson

Åh himmel vad snygga..! Är en 38(ibland 39) i skor dessutom så det låter ju som att storleken är helt rätt för mig! Håller alla tummarna, skulle minst sagt bli superglad om denna någon du väljer blev jag! :)

Kraam från Norrland

Reply
Veronika

Jag har storlek 38 i skor så jag ställer gärna upp och “ärver” bootsen, vrålsnygga ju och JC är ju to die for ! Kram från Skåne

Reply
Malin

Åh, ja fick en sån fjärilar-i-magen känsla när jag såg att du frågade om någon ville ha skorna. (Wierd? Haha) har gått och suktat efter dom i nån månad, men studentplånboken säger nej. Hade vart en sån sjuk lycka!! Håller tummen och tån.

Kramis!

Reply
Sofia

Jag vill jääääättegärna vinna då de är perfekta utseendemässigt och storleksmässigt!! Chansen är ganska liten men skulle iallafall bli världens gladaste!! Kram!

Reply
Erika

Åh, dom skorna var inte att leka med, så himla snygga!
Skulle verkligen uppskatta ett par och vårda dom med hela mitt hjärta!

Reply
Mathilda

Dom hade inte kunnat komma mer lägligt då jag var uppe i förrådet på vinden idag och upptäckte att små möss hade varit där och gnagt på mina älsklingsskor (plural)! Så, ja JAG VILL VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN HA!! :-)

Reply
Sara

Åh jag skulle vilja ha dom. Har precis hoppat av skolan för andra gången och känner mig misslyckad som få, har även riktigt dåligt med pengar och skulle så gärna vilja ha ett par fina skor.

Reply
Sofie

Wow det hade vart nice att få äga ett par märkets skor ! Dessutom från jeffery campbell!:) <3

Super kul att följa dig och utvecklingen genom åren! Man blir så inspirerad!

Kram!

Reply
Nea Steiner

Hej Kenza!
Skulle vilja ha dessa skor då de är sjukt snygga och de skulle bli mina första “dyra” klackar. Skulle vara coolt att de är dina.
Om någon frågor liksom vems skor och jag kan säga, kenzas från Början. Skulle helt enkelt bli sjuuukt glad :D

Reply
Amanda Johansson

Åååh, jag jag jag!! Skulle ju vart helt perfa nu när jag fyller 18 och får börja gå ut på klubbarna, då vill man ju vara och känna sig snygg!!

Reply
Alex

Hej Kenza!:) skulle verkligen vilja ha skorna, vad snällt att du lottar ut dom till någon lycklig. :) Chansen att det är jag är väldigt liten men det är ju värt ett försök.
Ha en bra kväll!
Kramar från Alexa

Reply
Mejs

Hej Kenza. Jag hade blivit jätte glad
Om du väljer mig. Finaste skor från finaste
Bloggare❤️.. Love u

Reply
tilda

Jag skulle bli lyckligast i världen ifall jag blev ägare till skorna! Betalar gärna :D Hade varit helt grymt! Massor med superkramar till dig!

Reply
Hedwig

Åh! Jag skulle så gärna vilja ha dessa skor!! Har länge funderat på att köpa ett liknande par men det har tyvärr inte blivit av…
Skulle bli så otroligt glad om just jag fick möjligheten att få dessa skor:):):)
Du är näst Kenza!

Reply
Channa didi

Åh jag skulle jätte gärna vilja ha dom skorna! Har nämligen inga snyggare som man kan ha både till vardags och fest så de skulle vara perfekta :)

Reply
Navi Gill

Jaaaa! Skulle bli så glad om jag kunde få de =) Sjukt schysst att du kan ge bort skor som är stora till dina följare, fantastiskt initiativ. Oavsett om jag får dem eller inte så skall du veta att du är en inspirationskälla för oss alla. Glöm inte det vi är här, no matter what. Massor med kramar till dig och ha en kanon helg i Malmö

Reply
Anna

Jag skulle jättegärna vilja ha dem! Älskar dom! Perfekta att dra på sig när man vill se extra bra ut! Puss och kram❤️❤️

Reply
Anna

Hej Kenza! Det första jag tänkte när jag såg bilden med skorna var: “Åh, sånna skulle jag vilja ha!” Sen ser jag att du skriver och undrar om någon vill ha dem, JAAA! :) Jag har dessutom nyligen flyttat till Sthlm för att plugga så äntligen finns möjligheten att kunna möta upp dig om jag skulle ha turen bland alla kommentarer. Nyinflyttad i storstan, såklart jag behöver nya snygga pjucks! :) Kram!

Reply
emma

OMG! jag skulle ssååååå gärna vilja ha de där skorna! Jag är helt kär i alla jeffrey campbell skor och dem skulle vara perfekta nu i höst. Boots är ju tha shiet nu i höst.

Reply
Emma

KENZA! Lika snygg som alltid! wohooo

I could pretty much die and go to heaven for those shoes! Galet snygga. Så ja jag är intresserad!

Motivation: Knegande student på knacklig ekonomi som inte riktigt har pengar att lägga på ett bara dunderschysta höstskor! (läs JC är min favorit designer vad det gäller skor)

Reply
Jeannaz

Ahhh saknar malmo, ha sa kul dar!! Hade latt tagit skorna om jag vatt i sverige men far onska nagan annan sa mycket nojemed de,

Reply
Kim

Jag skulle jättegärna vilja ha dem!!! Vad snäll du är som ger bort ett par :D trevlig helg!

Reply
Albina

Jag vill gärna ge dem till min syster. Har aldrig gett henne en riktig present som är så fin som dessa skor. Kram <3

Reply
Michaela Gruvman

Hej bästa Kenza!
Jag skulle då inte tacka nej till dessa skor!!
Tycker de är grymt snygga och har alltid viljat ha ett par själv!

Många kramar en hängiven Kenza anhängare som följt din blogg i flera år! ♥

Reply
Elma

Ååå fina kenza jag skulle jätte gärna vilja ha skorna!!
Ps. Jag älskar din blogg!! Kram.

Reply
Sarah

Haha jag älskar att du skiter ifall någon skriver något totalt onödigt om hur du ser ut eller vad du har på dig ! Kör hårt med din “skjorta som alltid är runt höften” ;)

Förresten, skorna var super snygga och jag skulle älska att kunna ha dem denna varma sen höst. Jag har st mellan 38-39 så tror att dem skulle passa fin fint :)

Ha en bra kväll !

Reply
Lina

Åh så fina skor, skulle bli överlycklig av att få dem!

Så kul för dig att träffa din syster och hennes familj. Jag studerar och bor långt ifrån mina familj, tycker att det är så jobbigt och ikväll saknar jag dem extra mycket och vill bara vara hemma. Så jag vet hur mycket man uppskattar de fina studer man väl träffas <3

Reply
Emmie

Jag skulle gäääärna vilja ha/köpa dem! Har kollat på sånna ett tag men inte haft råd!

Reply
Alexandra

Åh det skulle vara en dröm att få skorna! De är så snygga och precis min storlek :)

Reply
Maria

Springer runt med mina trasiga tygskor så jag skulle jättegärna vilja ha skorna! :D trevlig helg, kram!

Reply
Dita

Åhhhh jag vill jag vill jag vill !!! Nybliven mamma och jag vill så gärna ha dessa boots dom ser så jäkla bekväma och snygga ut på alla min höstpromenader på stan med vagnen och lillan :)) kram

Reply
Elin

Hej! Oj jag skulle så gärna vilja ha dem!! Satt och tittade på bilderna och önskade att jag hade sådana skor. Sen läste jag det du skrev och fick sån puls! Skulle bli skitglad! Kram!

Reply
Lina

Skojar du att du kommer ge bort dem till en läsare?! Jag vill jättegärna ha dem!!! Dösnygga

Reply
Caroline

Åååh skulle verkligen vilja ha de skorna då de är galet snygga, dock lite för dyra. Har inte köpt några höstskor än, då jag inte riktigt har råd och dessa är helt perfekta! Hoppas verkligen att jag vinner dessa skor, kram!

Reply
Emma

Jag har letat efter skor att ha nu på hösten och inför vintern ett tag men tar aldrig steget att köpa några, främst för att jag är lite feg eftersom jag vill köpa ett par med klack men har aldrig haft det på såna här skor… Men jag är i alla fall riktigt sugen så det skulle vara jätteroligt att vara ägare till dessa snygga skor! Jag har 38 i vanliga fall men om de är lite stora som du skriver skulle det ändå passa bra, då kan jag ha en tjockare strumpa istället för det börjar bli kallt här i Norrland nu! ;-) Ha det bra!

Reply
Krista

Påminner om 5pointz som är ett helt kvarter med graffiti i NYC, så sevärt även om man inte är intresserad av “klotter” annars. Ja tack till skorna också

Reply
Linda V

Oh ! Jaaag :-) Säger jag och känner mej som 15 igen . Nej men jag hade blivit jätte jätte jätte glad för ett par . Coolaste morsan på dagis hade jag kännt mej som ;-D

Reply
Malin

Vore verkligen inte helt fel att få ett par skönheter som dessa! Jag tackar och tar emot mer än gärna :)

Reply
Malin

Gud så snygga skor och sån tur jag har som har storlek 38, skulle bli väldigt glad om de fick komma hem till mig :)

Reply
Liza

Blir alltid så inspirerad av dig och din blogg, du kämpar på och lever livet vad som än händer!
Härligt att vara i Malmö, det är en trevlig stad. :)

Hade såklart väldigt gärna haft sådana skor också! Diggar din stil!

Reply
Eva Ivarsson Karlsson

Åh, min dotter Emilia som fyller sjutton år på tisdag skulle bli jätteglad om hon fick dessa skor. Hon är ett stort fan av dig och så även jag som tycker att du har en grymt snygg klädstil o verkar vara en härlig tjej som många unga tjejer ser upp till. / Eva

Reply
gaby

Pick me!! Pick me pretty Kenza!!!!!! från en tvåbarnsmamma som inte har råd att köpa såna lyxiga skor. PUSS

Reply
Lina

En fattig student med 6000:-/månaden från CSN skulle gärna vilka Luca till det med ett par grymt snygga höst-pjucks! :D

Reply
Lina

Jag har storlek 38 och skulle bli otroligt glad för ett par såna skor! Är nybliven mamma så då skulle man kunna säga att jag skulle vara en riktig milf ;) haha

Reply
Lina

En fattig student med 6000:-/månaden från CSN skulle gärna vilja lyxa till det med ett par grymt snygga höst-pjucks! :D

Reply
frida k ♡

OMG JAG VILL♥ behöver ett par höstskor, och är så jävla glad att jag tittade in på din blogg just denna stund OCH JAG HAR STORLEK 38♥♡

Reply
Cami

Ja, gärna det! Jag vill gärna ha dina skor. Om man får lov att vara girig vill säga :D

Reply
Tanja B

Åh det hade varit en dröm att få de skorna!!! Förstår att du antagligen lottar, men man kan ju alltid drömma.. :) kramis

Reply
Alexandra

Dom skorna skulle inte sitta fel för att pigga upp en vanlig vardagsoutfit! Skulle jätte gärna vilja ha dom!

Reply
Joline Steen

Åh jag vill ha dom! Jag har aldrig ägt ett par sånna “finskor” förut. Och har inte råd med några heller för den delen. Dom här var sjukt fina & om jag inte skulle kunna ha dom skulle jag vilja ge dom till min mamma. Hon gör så mycket för mig heltiden. Allt för att jag ska ha det bra. Det hade varit perfekt att få dessa skor som en “sen födelsedagspresent” från självaste Kenza!!
Om jag skulle få skorna skulle det pigga upp mig en aning.
Är inne i dålig period just nu, har så mycket i skolan att jag bara mår dåligt för att jag har sån press på mig själv, jag ska snart välja gymnasium men vet inte om jag vågar söka dans. & mår också piss för att mina närmsta vänner glider mer & mer ifrån mig för varje dag som går. Dom struntar mig mer & mer. Dom umgås med fel personer, som får dom att göra fel saker. Dom har förändrats sååå mycket och jag saknar deras gamla jag. Jag vet att det finns folk som har det sååååå mycket sämre än mig, men jag mår ändå så dåligt att jag bara vill gråta. Jag är också en sån som inte visar så mycket känslor. Som nu, jag är ledsen, men det är ingen som vet precis hur jag känner för att jag är så bra på att spela glad & le hela dagarna. Jag är den som lyssnar på andra jämt & lyssnar på deras problem & bär då även på det med.
Det enda som gör det bättre för mig är att dansa & att skriva av mig. Därför blev det så mycket text just nu. Det var inte alls meningen, men oj vad skönt. Hoppas du väljer någon nu som förtjänar skorna. Jag blir glad bara av att du ens skriver att någon ska få dom. Du är då världens bästa Kenza. Du är verkligen bäst! Puss & kram bästa du!

Reply
linnea

Åh, jag skulle jättegärna vilka ha dom om dom inte är allt för dyra! Jag är 22 år och bor i hus med min fina familj bestående av sambo och våra två barn. Jag är verkligen rikast i världen som är välsignad med så fina, friska barn! Jag är dock arbetslös och får bara inte till det med jobb vilket gör att ekonomin precis går ihop just nu, mer eller mindre (tur man var klok och sparade lite för nödfall…) och det i sin tur gör att jag aldrig kan köpa nånting nytt förstås. Samtidigt som jag känner att det inte är viktigast, så är det ju skittråkigt att gå i samma kläder och skor varje säsong, särskilt sen jag tycker det är så sjukt kul med mode, så det vore asschysst med ett par snygga boots faktiskt.
Så, jag skulle bli svinglad om jag fick köpa dom om dom inte är för dyra. Kram!
Så, efter min

Reply
Johanna

Åh men herregud är detta på riktigt?! Jag kollade på dessa skor idag och ville så gärna beställa dem men var förståndig och gjorde det inte när jag tyvärr inte har möjligheten att göra det just nu.. Jag har bestämt mig för att unna mig ett par skor som dessa en vacker dag, men det skulle ju bara vara helt underbart om den dagen kunde komma tidigare än väntat. Håller alla tummar och tår!! Kramar

Reply
Matilda Ellman

Vilka skönheter! Här sitter en fattig student och suktar efter ett par nya skor till ett födelsedagsfirande som ska ske nästa vecka och dessa är ju perfekta! Vem försöker jag lura egentligen. Okej att jag är student och att det inte är någon chock att de flesta av oss inte har överflöd på kontot. Livet leker ju som 18åring och jag har hela livet framför mig. Drömmen vore ju dock om jag fick dansa mig in i framtiden med dessa snyggingar!

Hoppas allt är bra med dig, du är en förebild för många. Inte minst mig.

Massssoor med kramar från en fattig student men rik på lycka och kärlek.

Reply
Melinda Sundsten

Underbart fina skor, skulle jag ta väl hand om och använda tills det knappt går mer! :) Nu är jag ännu en a tusentals som du kanske kan skänka en materiell gåva till! ;)

Reply
Zeynep

Hej Kenza!
Du är min största förebild. Jag älskar dig jätte mycket. Jag skulle jätte gärna vilja träffa dig snälla kan du komma någonstans så att jag träffar dig?
I LOVE YOU
//12-Åriga Zeynep

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Jag skulle vilja anmäla mig som frivillig att ta hand om skorna ;)
Haha hoppas verkligen du väljer mig! :D
Kram

Reply
Sandra Dejin

Jag vill jättegärna ha dem! Har länge suktat efter ett par men aldrig ägt några. Hjälp en stackars freestyleåkare att få stil även på gatan ! Kram!

Reply
olivia :)

Hej Kenza! Jag vill verkligen köpa ett par skor som man kan känna sig ståtlig och vacker i,i höst. Problemet kommer då att min ekonimi brister av alla pris som min ekonim inte bär för,vilket gör mig brutalt fustrerad.Hade betytt oehört mycket för mig om du valde att ge skorna till mig,så mycket att jag nog inte kunnat förklara det med ord. Ha det bäst så länge Kenza! PS.Du rockar!

Reply
Ida

Jag har mer än gärna velat ha dessa, kollat på dom miljontalsgånger men det är alltid massa annat jag måste prioritera varje månad. :-( hade vart en dröm att dessutom få dom av dig! hoppas du har det bra i Malmö. Kram

Reply
Anna

Har precis börjat plugga igen efter en tung period! Skulle vara kul med ett par nya snygga höstskor nu när man måste lägga alla sina pengar på tjocka tråkiga skolböcker istället..
Köper gärna skorna!!! :)
Kraaam, underbar blogg!

Reply
Nadja

Heeey!
I was wondering how you tie your shirt, without making it to long down, or making your butt look big in it? I know its a strange question, but i always seen to fail.. :(

Reply
Malin

Dom skorna hade ju varit perfekt nu till hösten! Både snyggt och simpelt!
Hade passat bra i min sko garderob!

Reply
V

Kenza kommer saline skirt komma i storlek xs ? Om det kommer kan inte de på ivyrivel instagram skriva i förväg för måste beställa den för fin! Tänkte klicka hem den idag men finns ju inga storlekar alls :(

Reply
Anna J

OHH… Jag bär storlek 38 (vet att jag inte kommer få dem men det är aldrig fel att testa). Älskade skorna!!

Reply
D

Hej kenza tack för en bra och inspirerande blogg. Jag vill jättegärna ha skorna , om jag skulle vinna dom så skulle min lillasyster få dom hon jobbar och sliter med 2 jobb för att få hennes ekonomin att gå ihop. Jag hade gärna velat ge henne dom skorna hon hade älskat dom , hon gör så mycket för oss alla andra och möjligheten att få ge henne något fin och unna henne detta skulle vara så kul och något stort. Hon älskar kläder och mode men det är inte det hon har råd eller prioterar först just nu utan det är familjen och inte sig själv. Om jag skulle få skorna och ge dom till henne så skulle du göra min syster så glad och hon skulle få något fint att bära i denna tuffa tid hon har just nu. Håller tummarna .

Reply
Bleta Gacaferi

Åh jag skulle jättegärna vilja ha dom! Och skulle passa väldigt bra eftersom att imorgon fyller jag 18 år!!! Hoppas jag har tur :) kram

Reply
Donedo

Jag vet att jag skrev en kommentar innan också men jag råkade skicka innan jag skrev klart!

Åh,älskade Kenza,jag skulle velat ha skorna så hemskt mycket! Jag har aldrig vunnit på nån tävling,och jag har aldrig tur och vinner i lotter eller något sådant! Skulle varit en ära att få ha ett par skor som du har haft! Min största dröm är att få träffa dig en vacker dag! Du är en sån bra förebild som man kan önska sig! Hoppas jag verkligen vinner skorna nu! Kram världens bästa Kenza <3

Reply
Natalia

Hallå där:D
Om jag vill ha skorna!!??? haha dör för de, sjukt snygga.
Ha det så himla grymt med familjen :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*