• header

MALMÖ

Photos taken with my little Canon g15

Jacket from Acne // Dr Denim jeans // shirt from Cubus // t-shirt from IvyRevel // scarf from Åhléns // Rayban wayfarers // boots (new! with platform so they are even more comfy than the ordinary “Rum moto boots”) from Jeffrey Campbell via henrykole.se

Hej från Malmö! Och från skjortan runt höften som alltid. ;-) Kikar in för att säga hej och önska er en trevlig helg. Jag är och hälsar på min syster och hennes familj och här firas det med tårtkalas! Jag åker hem imorgon redan så jag vill passa på och busa med min systerdotter så mycket det bara går.

Ha en trevlig helg så hörs vi! (PS. Nån med storlek 38-39 som vill ha skorna ovan? Har ett par oanvända 38or hemma nämligen. Jag har oftast 38 men har 37 i dessa så de är rätt stora. Iallafall, let me know så väljer jag någon av er!) Hildur fick skorna!

// Hi from Malmö! And from the shirt around my hips as always. ;-) I’m just checking in to say hi and to wish you a great weekend. I’m visiting my sister and her family and we’re celebrating with cake! I’m going home tomorrow so I want to spend all this time with my niece playing with her. Have a great weekend, see ya tomorrow!

1,428 Comments

Jenny

Omg! Jag vill ha! jag behöver ett par nya boots :( och jag fyller ju 20år på torsdag nästa vecka så hade varit en perfekt present hiihih.. håller tummarna*****

Reply
Diana

Jag har storlek 39 och skulle bli överlycklig om jag blev den utvalde :) :)
Super snygga!!! :)

Reply
Merima

ååååååh jag skulle älska att vinna skorna!!! dem är så sjukt snygga! :D

Reply
Hanna

Gaaaaah!!! Klart att jag vill!! Vem vill inte? Skulle passa perfekt i min höstgarderob som jag ständigt g

Reply
Nadine

Hellu!
Skorna ovan är svin snygga och precis i min smak. Jag äger inga skor med klackar och har funderat på att skaffa ett par ett bra tag. Men vilka? Inte lätt kan jag säga! När jag fick syn på dessa så såg jag att klacken är precis en sådana klackar jag gillar. “Maffiga” och lättare att gå i. Perfekt!
Puss och hej leverpastej!

Reply
Hanna

Gaaaah!!! Klart jag vill!!! Vem vill inte? Skulle passa perfekt immun höstgarderob som jag ständigt går och drömmer om! Skulle vara underbart att få dansa runt i dem i höst :D

Reply
K

ååh jag hade jätte gärna velat ha ett par skor nu till höst/vinter! är student o får inget studiebidrag, har därför lite svårt att få ihop vardagen o har ett par skor som jag haft i 3år(med hål och läcker in vatten) men kan inte göra något annat än använda dom i höst igen :( så skorna hade suttit perfekt !

Kram på dig o ha så kul i Malmö!

Reply
Lisa

Jo meen tack gärna! Det skulle gå (GÅ) bra – att gå i dom! Jag ääär för rolig ;)

Reply
Ranja

Heeejj!! Gud så snygga, jag brukar ha storlek 39 så dessa skulle vara perfekta som födelsedagspresent;) fyller nämligen år imorgon:D ha det fint! Kramkram

Reply
Isabelle Stenberg

Jag vill jätte gärna ha dem! Ska åka till Barcelona på reseledarutbildning och dessa skor skulle vara perfekt att ha med sig nu i november när man inte riktigt vet vad det är för väder (dessutom bekväma, viktigast). Passar till klänning i 25 grader men även jeans på kvällarna. Vore SÅ glad om jag vann dessa så jag slipper ha med mig 77 par skor.

Puss o kram, skumbanan

Reply
Vanessa

åh dom är så snygga! skulle vara en ära att äga ett par! :D skulle rocka dom nu till hösten!

håller tummarna för mig !! :D

Reply
Matilda Berglund

VILL JÄTTEGÄRNA HA SKORNA, KENZA! :) <3 Har ett par liknande som jag använt flitigt under 2 år, så vehöver ett par nya :)

/Kram Matilda

Reply
Jasmin

Åh vad gulligt och snällt av dig!! Jag vill såklart ha skorna! :)

Kramis! <3

Reply
Dalia ST

Jag vill gärna ha dem och 38 blir perfekt! :)
Första jag tänkte på när jag såg dessa bilder var DAMN vilka snygga skor, haha.

Kram!

Reply
Victoria

Skulle bli grymt glad för ett par sådana skor. Har kollat på dem i evigheter men inte kommit till skott! Så jag är super intresserad :) inte för att fjäska nu.. men din blogg är grym och du verkar vara en grymt härlig tjej :) kramkram!

Reply
Anna

Vad gulligt av dig! Såå snygga skor, dom får gärna flytta in i min garderob!
Puus på dig!

Reply
Jaspreet Gill

Jag har storlek 38-39! Jag skulle bli så sjukt glad ifall jag vann! Jag älskar Jeffrey campbell skor och har alltid velat ha ett par! Jag läser också din blogg varje dag så jag skulle bli överlycklig bara om du märkte mig, kram!! <3

Reply
Eva

Trebarns mamma som hade älskat att få möjlighet till att bli ägare till ett par sådana skor <3

Reply
Oktoberbarn

Vem vill inte ha dessa snyggingar liksom? Hoppas du väljer mig, det hade varit en himla fin överraskning sådär på födelsedagen! Pok

Reply
Christina

Som småbarnsmamma går barnens kläder & skor i första hand. Jag har kikat på några liknande men finns tyvärr inte utrymme för det just nu så det skulle vara guld värt för mig. Ha det bäst! /Christina

Reply
Emma

Jag har storlek 38-39! Har alltid tänkt att jag skulle vilja ha såna när jag sett dig med dom i bloggen :) skitsnygga!

Reply
Julia

Åååhhhh!!! Skulle jättegärna vilja ha dessa skor :D så grymt snygga!! Om jag hade råd så skulle jag lätt köpa ett par egna..

Älskar din blogg förresten, och se till att mysa med familjen nu när du väl får tid att åka ner!! Hoppas att jag vinner “håller tummarna”

KRAM

Reply
Jennica

Åh jag skulle så JÄTTE GÄRNA vilja ha dom. Jag äger inte änd ett par klack skor ( och har aldrig gjort heller) men nu efter 17 år så tycler jag att det är dags. + så är dom ju så SJUKT SNYGGA!
Kram!

Reply
Sophia

Åh det är ju min storlek och jag skulle bli SÅ glad om jag kunde få ett par snygga skor att lysa upp mitt höstmörker. Älskar din stil men som fattig student är det svårt att lägga pengar på kläder/skor. Hösten är oerhört tung just nu då jag förlorade min pappa förra hösten. Ett års dagen närmar sig och jag saknar honom nästan mer och mer för varje dag som går. Något fint som kanske kan pigga upp en vardagsmorgon på väg till plugget är just vad som kan göra det lite lättare emellanåt. Att vara glad för de små sakerna, det är nåt min underbara pappa alltid försökte lära mig!

Reply
elin Johansson

Vem vill inte ha dom skorna?? Åh hade jag kunnat skrida runt i Skövde med efter militärtid!

Reply
Amanda F

Jag skulle kunna dööööö för dem skorna! Hur fina som helst! I och med att man pluggar så har man heller inte råd med Jeffrey c :( så hade älskat om du valde mig!
Kram Amanda!
Ps, så tufft att knyta skjortan!

Reply
Hanna

Hej Kenza!

Jag skulle jättegärna vilja ha dessa skor och låta dem pryda mina fötter. Jag har alldeles nyss köpt min första egna lägenhet och håller på att totalrenovera den, någonting som innebär att varken tid eller pengar finns att lägga på att leta eller köpa så här fina skor.

Kramis Hanna

Reply
Mikaela Sigrell

Hej Kenza! Jag skulle verkligen vilja ha dom där läckra skorna! Dom är riktigt snygga! Skulle verkligen bli hur glad som helst! Bor i Stockholm så det är väldigt nära :)
Kram / Mikaela

Reply
Imim

Ja tack,hemskt gärna då jag ej har råd att köpa några boots/kängor nu till hösten. Kan endast köpa stövlar till vinter .ensam stående mamma utan jobb:(

Reply
Linnea

Hej! För det mesta har jag storlek 38.
Skorna var supersnygga och förmodligen skulle jag gå omkring i dom varenda dag om jag fick dom. Eftersom jag inte är så rik på skofronten så är det lite halvtrasiga converse eller heltrasiga converse som jag har att välja mellan. Så ett par supersnygga skor i garderoben skulle inte vara fel. :-)

Reply
sara

Hej Kenza.
Jag skulle jätte gärna vilja ha dom. Skulle bli väldigt glad ifall du valde mig :)
Mvh Sara

Reply
Laura

Skulle VERKLIGEN gärna ha äran att få skorna! Har inga höstboots alls i nuläget, skulle behövas! Och måste bara påpeka hur fantastiskt snäll du är som faktiskt ger bort skor bara sådär! Kram kram :)

Reply
Anna

Herregud, fick läsa meningen där du frågade om någon ville ha skorna ovan ett antal gånger. Tusen gånger ja! Vet inte hur många gånger jag har tittat, suktat och dreglat över dessa skor men min studentbudget är inte lika tillmötesgående (fasen). Så, jag kan ju hoppas att du hör av dig angående dessa raringar! KRAM

Reply
Elso Olsson

Åh! Jag skulle så vilja ge dessa till min mamma! Hon skulle så älska dem! Hon tycker att när det är hög klack är de lite obekväma, så dessa skulle passa så satans bra med lite högre platå!

Schysst att du ger bort saker bara sådär, by the way liksom :)

Reply
Frida

Eh. Ja. Det hade ju inte suttit fel med ett par nya skor! Eftersom jag numera pluggar ekonomi är jag noga med att inte shoppa för mycket. Och skor har tyvärr inte legat på spenderlistan denna höst… ;)

Reply
Suana

Har storlek 38 ,vill ha de snygga skor såååå mkt.Med vänlig hälsning, Suana <3

Reply
Ellinor

Är så jäkla sugen på ett par höstklackar att svassa runt i på mitt nya jobb! De där är så fina och skulle mina dagar i telefonkundtjänst sååå mycket trevligare.

Reply
Linnea

Hej kenza
Jag älska verkligen dina skor, och jag skulle behöva ett par snygga skor att ha i vinter, och de du bär på bilden är perfekta!:)
Till de som inte vinner skorna, kan inte du länka stället du har köpt skorna så att man kan få reda på prisklassen mm. ?:)

Kramar

Reply
sofia

Tänkte just vilka fina skor, och med liten platå! Jag som letat så länge, så gick in och kollade priset. Lite för mycket för min plånbok..
Sen när du skrev att du hade ett par i storlek 38 hemma blev jag superglad, hoppas att du väljer mig bara ;)

Tack för bra inspo!

Reply
Stina

Om jag vill ha skorna! Jag är normalt en trettioåttaochenhalva så den storleken låter ju perfekt till och med med en vinterstrumpa i! Älskar dina Rum moto men det är så mycket skönare med platå på vintern(snö i skon nej tack). Kolla förresten gärna in min nyöppnade hemsida, jag och ett par vänner har dragit ihop den på 4 veckor. http://www.hippd.com Kram!

Reply
Sofia

Åh såå snygga skorna var! Och i min storlek med! Skulle dö (inte bokstavligen, hehe) för att få dom skorna! Vet precis vad kag ska ha dom till, wii! Ha det bra snygging!
Puss och kram

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag vill gärna ha skorna, har 38,5 så jag klämmer alltid ner mina fötter i ett par 38 och får halta fram. Så är dem stora i storleken så är det grymt för mig!

Kram på dig, hoppas du har det grymt i Malmö !

Reply
Filippa

jag vill absolut ha dem skorna, så fina!!! har strl 38/39 så det är ju perfa!

Reply
Aisha

Jag skulle bli superglad. Skulle känns mig som en MILF haha då jag har en bebis hemma. Hinner knappt klä upp mig. Blir mest converse:)

Reply
Emilia

jag vill jättegärna ha skorna! Min dröm är att äga ett par Jeffrey Campbell, men på grund av min ekonomi så är det tyvärr svårt att göra den drömmen sann. Håller tummarna!
Kram!

Reply
Leah

Hej Kenza :) Ja bara älskar din blogg läser den varje dag & får alltid insperation av dig & din klädstil.. Ja vart jätte kär i skorna när ja såg dom. Sjukt snygga vill värkligen ha ett par.. Puss & kram Leah

Reply
Ellika Persson

Skulle älska att få använda de där snygga skorna! WOW vad snygga de är! Jag ligger mellan 38-39 i storlek så de skulle säkert passa superbra :)

Reply
Sofia

Jag vill, jag vill, jag vill! :D Är ensamstående småbarnsmamma och kan intepåstå att jag skulle ha råd att köpa dem själv. :)

Reply
Leah

Kenza.. Ja vill ha ett par av skorna dom är jätte snygga ha letat för att hitta liknande me ha inte lyckats blev så ledsen när ja ej hitta likadana.. Vill jätte jätte gärna ha ett par, skulle bli glad om du vald mig :) Din blogg är bäst följer dig dagligen. Puss & kram Leah

Reply
Josie

Åhh de skorna hade passat perfekt nu till hösten och till min höst/vinter kollektionen som jag håller på att göra själv!

Kram

Reply
Sanna

Åååh, mitt skohjärta skrek av glädje när jag såg skorna, men min plånbok grät när jag såg att dom var från JC. Sen blev jag helt lycklig när jag såg att du lottar ut ett par i min storlek! Jag vill ha! ;*

Reply
Elin

Jag skulle bli mer än glad om jag skulle kunna få addera ett par skor till min lilla samling här hemma :)

Reply
Sara

Åh. Jag som alltid bara brukar läsa och inte kommentera. Blev kär i skorna direkt!! Och att du hade ett par i min storlek oanvända? Hihi, jag är självklart väldigt intresserad!!

Reply
Christine

Jeg har str 38 og ville blitt superglad for skoene! Har akkurat begynt å studere og flyttet ut fra barndomshjemmet, så økonomien er ikke den beste, men det er vel sånn det skal være når man er ung student:)

Krysser fingrene!

Klem fra Norge!

Reply
Carro

Älskar din klädstil! Och älskar skoooorna!!! Man kan aldrig ha för många jeffrey campbell ;) har letat förgäves efter ett sådant par, men en fattig småbarnsförälder/läkarstudent får snällt vänta på bättre tider :P så, ja! Jag vill jätte gärna ha ett par 38or! Haha :) kram på dig kenza! Din blogg lyser upp mina dagar!

Reply
Elita G

Fin som vanligt Kenza! Och superkul att du är i Malmö!
Jag har 38.5 i skor och dessa hade varit helt perfekta, älskar verkligen JC skor men äger tyvärr inga. Svårt att vara en fashionista som student. Ha en superbra helg :)

Reply
Cecilia Ekman

Ååh välj mig, haha! Har dreglat över dina “vanliga” rum moto boots sedan du köpte dem. Tänkte slå till och köpa dem till denna säsongen men valde att lägga varenda krona på min livs resa till Australien i vinter istället. Som alltid är det antingen eller som gäller, haha. Men kanske det inte behövs denna gången. Hoppas hoppas! ;-)

Och så måste säga att jag DIGGAR din stil! Riktigt snyggt! Ha det fint!

Reply
K

Hej Kenza!
Vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och din klädstil, följer din blogg varje dag! Jag skulle gärna vilja ta över dem av dig om det går bra och i värsta fall om de inte passar kan jag skicka dem till min syster som har en storlek större än mig som fyller år snart i december så hon blir pigg och glad! Har inte sett henne i nu mer än ett halvår då hon bor utomlands och hon skulle säkert bli jätteöverraskad. Jag hoppas du väljer mig. Fortsätt att blogga så bra som du gör och att ge inspiration till oss läsare. Ha en trevlig fortsatt helg, kram! :))

Reply
Jenny

Jag skulle sååååå gärna vilja ha skorna!!!
Senaste 100 ggr jag varit inne i skoaffär så har jag bara kommit ut med skor åt min dotter, det är så svårt att prioritera sig själv när man har barn.
Går runt i ett par gamla gympaskor å bävar inför kylan!
Å det är faktiskt inte så himla läckert med gympadojor när man vill klä upp sig heller!
SNÄLLA KENZA!!!

Reply
Ronia

Åh, jag vill gärna ha dem! döö läckra! :D Hade varit en perfekt 18års present till mig! Fyller år om 24 dagar hihi

Reply
Mikaela

Så jäkla snygg!
Skorna är ju to die 4! Ett perfekt tillskott i min i princip obefintliga skogarderob, sådär lagom höga också!

Reply
eve

Jaa! Skulle bli hemskt glad om jag fick ett par:) Har länge suktat efter ett par Jeffrey Campbell-skor nu, men inte haft råd. Dom är ju så sjukt snygga!! Skulle sitta fint som en försenad födelsedagspresent då jag fyllde år för en vecka sedan!:)

Reply
Elin

Alltså skorna <3 ! De är så snygga och jag vill mer än gärna sätta mina fossingar i ett par 38:or :)

Reply
Linnéa Holm

Åhh skulle verkligen vilja ha ett par nya skor! Ska snart opereras så vore underbart med något som kunde pigga upp.

Reply
SN

Hej Kenza, Grym stil har du måste jag säga ocj att du knyter skjortan ger verkligen en annan cool känsla så lyssna inte på de som säger annat :) tycker verkligen att skorna är jättefina men tyvärr inte råd att köpa sånna just nu. Vill du ge dem så tar jag gärna imot. Tack.. Kramar

Reply
Andrea

Åååååh vad fina!! Skulle sitta fint till hösten :)
Bamsekram och tack för en grym blogg med sunda tankar kring mat och livet!

Reply
Hanna

Jag har 38 och skulle bli såå glad om jag fick dem! Som student har man inte överdrivet mkt pengar över hehe!:)

Reply
Julia

wow, hade varit överlycklig om jag hade fått chansen att äga sånna fina skor! storlek 39 har jag också hehe.

Kram på dig Kenza /Malmöbo

Reply
Rebecca

Åååååh, jag skulle jätte gärna vilja ha/köpa skorna, har kollat på dom andra super länge men dom där tyckte jag var ännu snyggare. Plus att jag typ skulle nog dö om jag fick dom av dig för att du är världens snyggaste människa!

Reply
Angela

Ja tack kenza, sjukt snygga skor så skulle gärna vilja ha ett par;-) holla at your girl haha

Reply
Wictoria

Ja tack!! Om du vill göra mig till världens lyckligaste och snyggaste tjej! Säger alltid att man ska ha ett par snygga skor att titta ner på när självförtroendet tryter eller man har en jobbig dag, då får man en dos lycka på en gång :D

Reply
Amanda

Jag vill ha dom, såååå gärna! Behöver ett par snygga boots till hösten och dom här är ju bara to die for. Skulle passa jättebra till kenza 3 jackan jag nyss köpt, och det betyder ju också att jag är rätt pank just nu, hehe, så snälla.. Kram

Reply
Lotta

Fast jag är så himla gammal som 36 så ger du mig väldigt mycket inspiration både när det gäller mode och hur du hanterar livet. Och ja, skorna är grymt snygga och är nog i min storlek ;)

Reply
Otilia

Ja vem skulle inte vilja ha dem dö snygga skorna!! :) behöver ett par snygga vardagsboots och som tur är har jag 38! :D

Reply
Josefi

Åh, vilka tjusiga skor! Och jag är ju en trettioåtta/trettionia! Ett par såna skulle man verkligen vilja strutta runt i. Speciellt när man som fattig student ser sina favoritboots med klack falla sönder och samman framför ögonen på en och man inte har råd att ersätta de med någonting värdigt!

Reply
Teodora

Jättefina skor, hade inte sagt nej till ett par!:D
Trevlig helg!
Hälsningar från Malmö

Reply
Rosie

Hej jag skulle verkligen bli jätteglad om jag vann skorna! Jag älskar verkligen de skorna men har inte råd att köpa dem själv! Med vänlig hälsning, Rosie

Reply
Maja

Jag vill verkligen!! Skulle bli överlycklig om jag blev vald! Har varit sugen på att köpa ett par jc skor ett tag, men jag har känt att de har varit för dyra.. Skulle ha betytt jätte mycket för mig om jag blev vald!

Reply
Vanja

Åh! Skulle så gärna vilja ha dem! Jag som har lite svårt för alldeles för höga klackar, perfekt med lite platå då :) Så sjukt snygga!

Reply
Miranda

Jag vill jättegärna ha dem! Går i skolan så har liksom knappt någon JC-budget :/

Reply
Astrid

Jag + snygga skor + min skostorlek = Åh, jag skulle BO i dem ifall de blev mina!

Reply
Felicia

Åh jag skulle jättegärna vilja ha skorna. Dom är super snygga och sen är de ju ett plus i kanten att dom är från dig :)
Kram

Reply
sara gj

Omg jag totally dööööör för skorna!!
I WAAAAAAAANT THEM SOOO BADDDDLY!!
ME
ME
ME
ME
ME
ME
ME
WANT
WANT
WANT
WANT
WANT
WANT
DIS
DIS
DIS
DIS
BUUUBBIIEE SHOOES!!
jag verkligen kollapsar föööör dom!! och jag har 38-39
i would die to death om jag hade fått dom

Reply
LinneA

Jag skulle jättegärnaaaa vilja ha dom!! Min storlek är 38. Jag har inga klackskor och min dröm är att ha ett par från JC!! Du är så himla snäll och givmild Kenza!!! Ha det toppen kram på dig!<3

Reply
hedvig

Åh, jag skulle så himla gärna vilja ha dom! Har ett par budgetvarianter från vegabond men min lilltå kikar snart ut då de håller på att falla samman. Och mums va snygga dessa var!!!!

Kraam/ Hedvig <3

Reply
Ida

Hej finaste kenza! :)
Jag har Storlek 38 och skulle älska att ha just dessa skorna nu till alla mysiga höstdagar framöver!

Reply
Raougina

Jag skulle bli helt överlycklig om jag fick dom! Aldrig ägt ett par Jeffrey Campbell och det skulle inte kunna bli mer perfekt om de första paren jag äger kommer från dig Kenza! Skulle betyda allt om jag fick bli den lyckliga som kommer äga skorna. Kram

PS. Min syster träffade dig förut på Blog Awards och tog kort med dig, sedan berättade hon att du hälsade, snacka om att jag dog hehe.

Reply
E M M A

Skorna är verkligen to die for, men too expensive för mig, och jag har strl 38 så jag skulle mer än gärna vilja ha dessa skor :D

Reply
Jasna

Åh! Jag har varit hopplöst förälskad i dem ända sedan jag såg dig bära dem. De gör sig såååå bra till kjol och kjol + boots är det snyggaste som finns.

Reply
Sandy

åh, började att leta efter återförsäljare direkt när jag såg bilden och innan jag hann läsa texten. så himla fina. har storlek 38. kanske skulle kunna få köpa dom av dig?.

Reply
Maja

Hej Kenza!

Så grymt snygga skor, skulle bli överlycklig om jag fick dom!
De skulle användas väldigt flitigt

Kram
Maja

Reply
Malin

Jag skulle hemskt gärna vilja ha skorna. Brukar inte unna nig saker så studiemedlet mest går åt till hyra, mat och fruktansvärd dyr kurslitteratur. Skorna är en riktigt snygg motivation till att strosa i korridorerna and look fab :) och tack för en grym blogg Kenza, keep it up!

Reply
Sanna

Hej, Jag hade gärna velat ha skorna, jag hade faktiskt gett dem till min lillasyster. Jag är själv 40, vilket är lite synd just nu. Men hon hade vart fin i dem! :)

Reply
Mathilda ♥

Jag vill jätte jätte gärna ha dom!
Dom är så otroligt snygga! Skulle passa perfekt att ha som höstskor då jag har letat i evigheter efter ett par som ser ut ungefär så där. + att dom är rätt höga vilket är perfa för mig som inte är speciellt lång! :D

Kram <3

Reply
Jennie

Åh jag hade verkligen önskat dem!!

Perfekta för mig som jobbar i butik och måste vara snygg på jobbet. Perfekt “arbetsklack”

Kram Jennie

Reply
Michelle Andersson

Skulle jättegärna vilja ha dem :)

Hoppas du haft det bra i Malmö!
Kram

Reply
Steff

Hejhej!
Här är en 22årig student tjej med storlek 38 som
hade blivit super glad över de snygga skorna!
Hoppas du väljer mig! Trevlig helg:)

Reply
Elina

Men Gud! Vad ska man säga. Dreglar framför datorn lika mycket varje gång du har dessa skorna på dig! Jag skulle säkert kunna dra till vilken lögn som helst för att verka som den som förtjänar skorna mest.. Men måste bara säga att jag skulle bli den lyckligaste kvinnan på planeten om jag fick dessa skorna! Och dessutom veta att du haft dem:)) finns säkert någon som förtjänar dem mer än jag.. Men kan inte låta bli att vara självisk å skriva detta:)) geee miiiig dessa lovers:D

Reply
Matilda

Jag skulle jätte gärna vilja få ett par av de där skorna, så otroligt snygga! :)

Reply
:)

Hej!:)
vad snällt av dig att bara fråga så om skorna!:o :)
om inte någon har fått dem så vill jag JÄTTEgärna ha dem, det är min storlek och allt! (storlek 38) Skulle vara jättekul o snällt!:) haha coolt det hade varit :p

Hälsningar ^^

Reply
Sandra

Jag skulle bli galet glad för skorna! :) hoppas ni har det mysigt hela familjen!

Reply
Tilda

åh, jag vill så, så, så himla gärna vinna skorna, sååå snygga ju!!! jag älskar dig och din blogg Kenza<3

Reply
Fey

Jag skulle så himla gärna ha ett par! Dom är verklig huur snygga som helst och man kan ha dom till, i princip, allt! Ett par snygga tighta jeans ( som du har på bilden), klänning och strumpbyxor eller med en kjol! :) Skulle verkligen bli överlycklig om du valde mig!
Ha det så bra!
Kram <3

Reply
Maisaa

Jaaaaa! Kenza jag skulle bli så glad om jag fick
De här skorna. Jag är en pank mamma som lägger alla mina pengar på att
Min dotter ska hade det bra. Har inte köpt ngt till mig själv på 3 år. Skulle uppskatta att få känns mig lite höstfin.

Reply
S

Åh!! Snälla rulla inte bara förbi, utan läs.

Jag har aldrig haft råd med så fina skor och jag har världens otur med att hitta skor. Jag har aldrig i hela mitt 21åriga liv haft ett par fina skor.
Jag är helt säker på att det finns de som verkligen förtjänsar dessa fina skor. Men jag förtjänar det med.

Snälla kolla inte bara förbi. Gör mig till en vinnare och det är trots allt MIN månad. Så
Världens finaste födelsedagspresent skulle du skänka mig.
Jag vet inte vad jag ska skriva för att få dem men jag vill verkligen för en gångsskull kunna bära världens finaste skor med en fin outfit.

Snälla kenza, gör mig glad.
Tack för en fin blogg. Har mejlat dig flera gånger men inte fått svar. Men nu känns det som att jag kommer få svar. Please make me a Winner :)

Reply
Maria Kristoffersson

Sjukt snygga skor som man absolut inte skulle tacka nej till! :D

Reply
Maisaa

Jaaaaa! Kenza jag skulle bli så glad om jag fick
De här skorna. Jag är en pank mamma som lägger alla mina pengar på att
Min dotter ska hade det bra. Har inte köpt ngt till mig själv på 3 år. Skulle uppskatta att få känns mig lite höstfin.

Reply
tove

åh herregud vilka fina skor! fyller år på måndag och det skulle vara världens bästa bästa födelsedagspresent!!

Reply
Amanda

Hej!

Har suktat efter dessa ett bra tag, så snygga :)
En superbra vardagssko med klack.

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*