• header

ELLE-GALA LOOK

elle look st-3

elle look c-1

elle look st-1

elle look-2

elle look st-7

elle look-3

elle look-1

elle look st-2

Photos by Rami Hanna

Dress from Ida Sjöstedt couture // clutch from By Malene Birger HERE

Igår var det ELLE-galan 2014 på Grand Hotel och jag såg ut såhär! Det kanske bara är jag men jag tycker det gula bandet förstör bilderna lite. Jag hade faktiskt redan tagit av mig mitt band under prisutdelningen (och lagt det i väskan) för att jag visste att jag och Rami skulle fota och jag trodde inte man behövde bandet igen när man ändå redan var inne. Men då fick jag stå ensam och skämmas i skamvrån bredvid dörren (“nej du får gå åt sidan och vänta, jag måste ta ett snack med dig”, sa hon som jobbade där. jag ba eeh oops hehehehehehe) och vänta på att få ett nytt band medan alla andra gick in till stora salongen där buffén var. HAHA Kenza på seriös fashiööön fest, känner mig alltid lite malplacerad. Så mitt nya band fick sitta kvar på dessa bilder. ;P

Jag hade iallafall sjukt kul med Rami, Victoria och Roxy och det var sjukt god mat! Jag drack inget igår men vaknade upp med halsont så jag mår dåligt ändå, stannar nog hemma hela dagen idag och tittar på någon mysig Disney-film.

// I was at the ELLE gala 2014 at Grand Hotel last night and this was my look! Maybe it’s just me but I think the yellow band ruins the photos a bit. Actually I had already removed my band during the award (and put it in my clutch) cause I knew Rami and I were going to take photos and I thought you didn’t need the band anymore since we were already inside. But then I had to stand alone and ashamed in the corner next to the door (“no you’ll have to step aside and wait, I have to have a talk with you”, said the woman who worked there. I was like eeh ooops hehehehhehe) and wait for a new band while everyone went in to the grand salon where the buffet was. HAHA Kenza at a serious fashion party, I always feel a bit misplaced. So I kept the band in these photos. ;P

Anyways, I had a great time with Rami, Victoria and Roxy and the food was delicious! I didn’t drink alcohol but I woke up with a sore throat so I still feel bad, I think I’m gonna stay inside all day and watch some cozy Disney movie.

207 Comments

Clara

Tänkte inte på det gula bandet, så tror inte det är så stor fara haha! :D

Otroligt snygg klänning, älskar bilden där du står vid pelarna.

Kenzas svar: Hehe det är nog bara jag då. Om man kollar snabbt så ser det ju nästan ut som ett (väldigt gult) guldarmband ;P

Reply
Dixi Wonderland

Man tänker inte ens på bandet för du ser ut som en dröm! Vilken vacker klänning och så vacker du var i den. Kan bara föreställa mig din bröllopsklänning :D

Reply
Julia

Åh Kenza, gud så roligt och höra (inte att du mår dåligt, så klart!) Men utan att jag inte är helt forever alone med att kolla på en Disney-rulle idag ;)
Du var så himla fin, som en prinsessa :)

Reply
Christie

That is honestly one of the best outfits you’ve ever worn. You look like a princess.

Reply
LenaMagdaSpot

OH MY GOD! Can’t stop looking at you and this GORGEOUS dress! One of the most beautiful dresses I’ve ever seen, and you look wonderful as always. Congratulations BTW! :)

Reply
Emma V

Kolla på Frozen, den nya Disneyfilmen. Jag kollade på den igår och den var sååå bra. Vill redan se om den så jag antar att det är toppbetyget! :)

Reply
Elin

Tänkte med på dom där banden när jag kolla på alla röda mattan-bilder, kändes fel på en modefest :P

Reply
Emma

Suttit och kollat igenom röda mattan och kan lätt säga att du sopade mattan med alla! Du var överlägset snyggast men den vackraste skapelsen! Får man fråga om det ens går att ha underkläder under klänningen, eller måste man vara näck? :P

Krya på dig!

Reply
Alva

ÅÅHHHH SÅ GRYMT JÄKLA VACKER DU ÄR OCH I DEN KLÄNNINGEN! <3 btw märkte faktiskt inte det gula bandet tills jag läste! Men jätte fin var du! Puss

Reply
Sarah

Vilka fantastiska bilder, duktig Rami och vacker Kenza! Klänningen var otroligt orginell och sensuell. Och du ser ut som en prinsessa. Kram!

Reply
Madelein

Trodde det var bröllop på G när jag först såg bilden på kille i smoking /frack (kan ej skillnaden)och sen dig i den vackra klänningen på bloglovin :P

Reply
Hanna

Jag är bara lite nyfiken, men hade du något under, typ en body eller nipplecovers eller något? Oerhört fin, både känningen och du! :)

Kenzas svar: Jag hade en nudefärgat bred trosa och nipplecovers (ifall att klänningen skulle vrida på sig och tittsen skulle kika fram där det inte är blommor hehe) Tack så jättemycket! Kram!

Reply
Photospiration

Jag reagerade inte på det, fattade inte vilket gult band du snackade om förrän jag kollade på bilderna igen, haha. Så jättefina bilder i vilket fall! :)

Reply
Kate

haha såg inte ens att du hade ett armband? du är så sjukt fin, klänningen passar dig perfekt! kram!

Reply
Ida Hedström

Åh vad underbart fin du är och så fin klänning :) Måste höra efter hur din tinnitus är efter en sådan här kväll? Lider också av det och skulle bli tacksam om du har några tips att dela med dig av <3 kram kram ha en fin dag

Reply
jos

Haha, kul historia! Glömde det gula bandet direkt efter texten och insåg nu efterhand bland kommentarerna att du visst hade det där bandet på dig ;-) Du kan nog vara lugn, den sagolika vackra klänningen tar all uppmärksamhet :-) SÅ vacker du var/är!

Reply
Ofelia

Tänkte inte på det gula bandet särskilt mycket tills du nämnde det hehe.
Men bild nummer fyra, helt magisk!

Reply
Julia

Kenza, du är så himla vacker och den klänningen är fasen som gjord för dig. (Tänkte inte ett dugg på bandet, helt ärligt xD).

Om ni vill se vilka jag tyckte klädde sig bäst under gårkvällens ELLE-gala så kika in på min blogg! :) -> http://www.juliariis.devote.se

Reply
Ida

Älskar klänningen! Så fin!! Passar dig perfekt med :D!!!!! Man tänker inte på bandet bara så du vet ;P.

Reply
Aleksandra

Ohhhh this dress is so so amazing! There’s no word to describe it. You look like a supermodel! Wow!

Reply
Melinaz Salehi

Älskar detaljerna på klänningen, det var när du skrev om bandet som man la märke till den. Hoppas du hade en fin kväll.

Kika gärna in min blogg, skriver om mode/ studentlivet som fashion designer i Milano.

Reply
lea

I think u look absolut beautiful :) Even though i wish u had a hair up-do instead of flat curly hair. But u pretty, hehe

Reply
Tove

VACKER!

Glodde på klänningen och ditt vackra fejs så märkte inte bandet förrän jag läste texten haha ;).

Reply
Linnea

Skit snygg, som alltid! :-) jag såg inte ens det gula bandet ;-)
Men ja undrar, va har du för underkläder på dig? Haha :P

Reply
jasmin

jag tänkte på det och tycker det är lite B att ni var tvungna att ha det! har man kommit in så har man ju kommit in? dåligt av dem!

Reply
TEA♛

Galet snygg klänning! Vad hade du på dig under?? Asså man ser ju inget och försöker verkligen se om du hade något eller om du va helt naaaked, vilket jag inte tror att du var haha :)

Reply
Klara

Ja, undrar hur de tänkte där.. Ditt missnöje syns tyvärr på bilderna. Men klänningen är fin :)

Reply
Marica

Haha, jag såg inte ens bandet innan du påpekade det. Både du och klänningen är förövrigt sjukt vackra. Jag älskar verkligen bilderna också, särskilt bild nr. 3 som inte är tagen i trappan. Så himla fin. <3

Reply
sirii

I don’t like that I see your ass, almost tits and your downstairs… Otherwise you look beautiful as always! :)

Reply
Hanna

Wow vilka underbara bilder,klänningen är så vacker och du med!(gula bandet märks knappt)

Reply
Fanny

Så vacker klänning! Och du också så klart :) Väldigt bra val! Tänkte inte alls på det gula bandet!

Kram på dig!

Reply
Märta

Jag tänkte inte heller på armbandet förrän jag läste om det, så det var nog bara du ;)
Håller med Claras kommentar, otroligt vacker är du!

Reply
Carro

Jag tänkte inte på bandet!
Men jag kan tycka att de borde kosta på något som ser iaf lite bättre ut på en sån stor gala!

Reply
Anna

Var kan man köpa klänningen? Tror den skulle göra sig bra som bröllopsklänning!!

Reply
anli

Tänkte inte på bandet förrän du skrev det! och du kan ju alltid photoshopa bort det om du vill ;)

Reply
Anette

Jeg la ikke merke til det gule båndet engang ;-)
Men herregud såå nydelig kjole!! Du ser stunning ut Kenza!

Reply
Paulina

Jag håller med dig lite om bandet men i det stora hela, wow! Du ser ut som en härlig gräddbakelse :D Sååå vacker! ♥

Reply
Nadia

Wow amazing photos!

Haha I actually didnt notice the yellow band until I read your text :b

But still, very beautiful Photos as always! :D

Reply
Edina

Skulle varit ännu finare om du hade haft uppsatt hår! Någon bulle där bak ovanför nacken) Har klänningen egna underkläder?

En fråga angående något helt annat: du har skrivit att du önskar att du trodde på Gud..varför testar du inte att gå till moskén i Stockholm? Det finns ett stort varmt systerskap där som säkerligen skulle kunna svara på eventuella frågor :)

♥♥

Reply
DeMarkey- LiveYourDreams!

Allt så wow säger jag bara, vilken otroligt fin klänning. Förstår helt vad du menar med bandet men ärligt så syns den knappt när man tittar på bilderna för klänningen och du, tar över helt. Eftersom klänningen är lite avslöjande men ändå inte, så distraherar den mycket ifrån bandet. Men då pratar vi om oss, vanliga människor.. =) En modemedveten person som kan mode och fotografi och modell, skulle väl säkert se den?

Hoppas du hade en fin kväll.
Trevlig lördag.

Reply
Linnea

OMGOMGOMG fyfaaaan vad vacker, jag dööör. Helt perfekt.
Läs gärna bloggen, handlar om vägen mot välmående och viktuppgång, även om det är precis tvärtemot det jag håller på med just nu…. Men tänker kämpa tills jag dör!

Reply
Merilyn

You and your dress are SO CRAZY BEAUTIFUL, that at first I did not even recognize that yellow thing! Had to watch again, that what were you talking about!?! Just perfect you are!

Greetings from Estonia!

Reply
Paulina S

Jag tänkte inte ens på bandet :) Du var jättefin! Sminkningen var perfekt, så himla lagom och den gav hela outfiten rättvisa! Super!

Reply
Sara

Hope you had a wonderfull time at the Elle Gala and will enjoy your Disney film your dress it’s stunning I love it so much, looks amazing on you. This it’s what I love about your blog, there it’s always something new. hahaha I just wake up and said (not in a crepy wait) “Kenza Kenzas” hahaha well maybe it’s a little creppy but i love your blog.
(Sorry if my English it’s not too good) my native lenguage it’s Spanish. kisses from Venezuela.

Reply
Sara

Hope you had a wonderfull time at the Elle Gala and will enjoy your Disney film your dress it’s stunning I love it so much, looks amazing on you. This it’s what I love about your blog, there it’s always something new. hahaha I just wake up and said (not in a creepy way) “Kenza Kenzas” hahaha well maybe it’s a little creepy but i love your blog.
(Sorry if my English it’s not too good) my native lenguage it’s Spanish. kisses from Venezuela.

Reply
Sara

Älskar verkligen din blogg! DEN ÄR LIKA UNDERBAR SOM DIG :p :) Men vart har du köpt den kjolen som är svart? Hahaha inte på denna bild ;) (; Den du alltid bär med en tröja som är grå och står ett V på det? Att söka från Yvy Revel är så svårt ju D: Hittar nästan aldrig ngt där men jag undrar verkligen vart du har köpt den svarta korta kjolen? :o

Reply
Sara

Otroligt snyggt! :D Älskar klänningen sjukt mycket :) Du är en otroligt bra förebild för mig (: God natt :D

Reply
Amelia

You look amazingly stunning Kenza <3 your style is just wow – i feel like i finally found someone with "the style" that i like! keep on the good work

Reply
Bee

Omg you look a mess ditt hår ser dött ut lolz, seriöst du har alltid super fula frisyer som inte passar dig :0 aint u supposed to be rich loool skaffa en hår stylist liksom haaaha. Du ser ut som en häxa i den klänningen hate to break it to you men halloween är i oktober….
Waddup with the haute couture fashion pics? Du döda klänningen rip. Fashion nooo noo, du skulle säkert vara med i kategorien fashion flopp i tidningen….
Inte konstigt att elite models droppade dig ……

Reply
Fanny

Otroligt vackra bilder. Såg att du var vackrast på galan enligt Aftonbladet. :D

Och det kan jag hålla med om efter de bilderna jag har sett. :)

Reply
sara

wow kläningen ser sjuuukt fin ut på dig.Du såg verklgen vacker ut på Elle galan.

Reply
Marta

Didn’t notice the yellow band until I read what you said :D

You look AMAZING, girl! As usual :D I like that the make up is simple, nice blush. The dress is very pretty and suits you very, very nicely!
Kisses to you!!

Reply
Sara

Vart har du köpt den svarta korta kjolen som du alltid brukar ha med en grå tröja som står V på? Jag vet att den kommer från Yvy Revel men hittar den inte, skriv en länk, skrev 2 kommentarer men ingen av dem har kommit upp ;3 Du är jätte vacker, svara så jätte gärna ;(

Reply
SSANNAALICIA

Kenza, jag la inte ens märke till bandet innan jag såg att du skrev det för du är så slående vacker på bilderna att man inte ens ser det! :D

Reply
bisbub

Snälla bli av med håret på dina armar.. inte snyggt, speciellt när man är så uppklädd då det syns.

Reply
Louise

Fantastisk klänning! Ser helt magiskt ut på bilderna (noterade knappt bandet).
På tal om klänningar så undrar jag om den klänningen som du gjorde med blommig kjol och vit överdel någonsin kommer att säljas igen? Jag är helt kär i den och skulle gärna köpa en sådan.
/Louise

Reply
Hanna

Du är så otroligt vacker Kenza och en stor förebild! Den klänningen är ju magisk ^^

Reply
Vanessa

Oj. Du gjorde klänningen ännu vackrare än vad den är.

Du ser seriöst ut som en ängel. Skulle vilja se dig i uppsatt hår till klänningen, en lös uppsättning och lite mer smink på läpparna. Men, hursomhelst, så ser du ändå perfekt ut.

Reply
Adelina

ALLTSÅ DÖR! DU MÅSTE VISA HUR DU FIXADE DITT HÅR HÄR!
jag tror och vet att många skulle vilja se!
PLEASE PLEASEP PLEASE

Reply
Emilio

Var skeptiskt till klänningen när
Du hade fotat endast den trodde att det skulle bli för myclet bröllop visst det är lite bröllop men asså DU BÄR JU UPP DEN SÅ JÄKLA BRA ALLTSÅ. För mig personligenr dessa de vackraste bilderna på dig med outfits igenom alla år du bloggat!!!!!!!!! Drop dead!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*