• header

Häng med mig till London och träffa Rita Ora!

OriginalsbyRitaOra_AW1429_AUG

Nu har jag en jäkligt rolig tävling på gång här! Jag har fått äran att åka till London nästa vecka för att vara med på lanseringen av Rita Ora’s samarbete med Adidas – och dessutom får jag ta med mig en av er läsare!

Du som vinner flyger till London på morgonen den 4:e september. Jag och min kompis Shiva möter upp dig där och går på lanseringen av samarbetet i Adidas-butiken ihop (Rita Ora kommer att visa kollektionen OCH uppträda!!), på kvällen går vi på en grym efterfest hostad av Rita Ora. Vi kommer bo på fint hotell, äta gott och ha det jäkligt kul i LONDON BABY!

 

För att vinna: 

– Motivera varför just du vill åka till London och träffa Rita Ora. Skriv gärna lite om vem du är också. :-) Skriv din motivering bland kommentarerna till detta inlägg.
– Glöm inte att fylla i din mailadress så att vi kan kontakta dig när du har vunnit.
– Du måste vara minst 18 år för att tävla.
– I vinsten ingår: flyg till London, övernattning på hotell och middag. Och jäkligt gött häng med oss!

Jag kommer att utse en vinnare på IMORGON, 29/8. Det är snabba puckar eftersom att vi åker nästa vecka, så glöm inte att ha koll på mailen! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det var så jäkla svårt att välja ut en av er. Vinnaren är Rita Ora-fanet Delila! Grattis!

 

892 Comments

Alina Miller

Jag heter Alina och jag är en 18-årig tjej från goa Värmland. På min fritid spelar jag fotboll och pluggar ekonomi på gymnasiet. Jag är också intresserad av mode och att upptäcka nya spännande platser, så just nu ser jag fram emot när jag tar studenten så jag får komma ut och upptäcka världen! Jag brinner också för alla människors värde. I framtiden skulle jag vilja arbeta mot fattigdom och orättvisor, för detta är frågor som verkligen berör mig.
Jag skulle vilja åka till London för att det är ett av mina drömresmål och har varit det i flera år. Enligt mig har den staden allting man behöver samtidigt som den inte är alltför stor. Rita Ora verkar vara en så cool tjej, som gör sin egen sak och inte bryr sig om vad andra tycker. Men själva orsaken till att jag egentligen är med och tävlar är för att jag på ett vis symboliserar hennes låt RIP, som förövrigt är otroligt bra, till en vän som gick bort i en tragisk olycka för något år sedan. Hon var verkligen den gladaste personen jag har träffat i mitt liv och hon levde verkligen livet till hundra procent. Detta tycker jag speglar låten på ett vis samtidigt som det får mig att påminna mig om vilken underbar person hon var ♥

Reply
Diana

Hej!! först och främst, BÄSTA TÄVLINGEN PÅ LÄNGE!!!

jag heter Diana, är 19 år och bor i stockholm, jobbar på Vero moda och pluggar deltid! älskar och leva livet, ha kul, träffa nya människor,vara fin klädd..haha, och njuta av alla fina chanser som man får i livet till MAX!!

det hade varit så sjukt NICE att få följa med dig och din vän Shiva. Jag har aldrig vart i London och har velat åka dit flera gånger men det har inte hänt, och i sammanband med Rita Ora och DU fina Kenza som är 2 av mina favoriter hade varit det BÄSTA SOM HAR HÄNT PÅ LÄNGE!
kraaaaaaaam.

Reply
Kajsa Bootin

Jag är en tjej på 19 år som tog studenten i juni som älskar att resa, att festa, att ha kul och att jobba. Jag är skämtsam och social av mig som alltid bjuder på mig själv. Jag bor i sommarstaden Varberg.

Min motivering till att vinna tävlingen är att jag alltid har älskat London, en dag vill jag flytta dit på heltid just bara för att hela staden och allt som har med London att göra är så HÄFTIGT. Jag har läst din blogg sedan många år tillbaka och tycker att du är den tuffaste bloggaren! Sen att addidas är ett häftigt kläddmärke är ju bara ett stort plus ;) Att hänga med dig vore ju något utöver det vanliga!

Reply
Josefin Andersson

Hej Kenza! Josefin heter jag och är 24 år. Jag bor i vackra Varberg på västkusten och jobbar inom restaurangbranschen men skall snart börja studera igen efter 6 år fyllda med jobb och resor! Mina största intressen i livet är musik och att resa! (Motivering nr1:) jag är ett stort fan av rnb, pop och hiphop musik! Älskar att dansa! Rita ora och adidas! Kan det bli en bättre kombination?! (Motivering 2:P) Dessutom har jag följt din blogg i många år (7?) och de hade vart sjukt kul å träffa dig ( och shiva såklart:). Du verkar vara en riktigt skön människa och jag är helt säker på att den här resan hade kunnat bli riktigt nice med er! (3!:) Jag är sååå sugen på en snabb weekend innan plugget drar igång och jag antagligen varken kommer hinna lr ha råd att resa nånstans på 2 år.. (4:D) Hoppas du tycker att ja verkar som en skön typ ( haha svårt efter en text på några rader men ja försäkrar att jag varken är osocial lr lider av dålig andedräkt:P). Shit, ju mer ja tänker på de ju mer peppad blir ja! Haha hade vart så jävla kul ju!:) puss!

Reply
Michaela andersson

Hej Kenza!

Jag tycker att jag förtjänar att åka med på denna resa för att jag nyss slutat mitt jobb som jag kämpat på heeeela jäkla sommaren, dessutom har jag vantrivst hela sommaren så varje dag har varit ett helvete.. Jag&min pojkvän hade planerat en resa till Malta den helgen men pga hans matcher blev de inställt och ingen annan har råd/tid att åka med :(
Jag är en mycket glad och pigg tjej på 21år, ÄLSKAR att träffa nya människor och resa, mina vänner brukar beskriva mig som galen, spontan och rolig.
Jag tror därför de hade blivit en sjukt rolig dag/natt/kväll.
Snälla förgyll min just nu gråa vardag med nått skoj.
[email protected]

Puss&kram!

Reply
Emelie

Jag är en superglad och energisk tjej som 1. ÄLSKAR London och 2. Fått en super crush på Rita och hennes musik. Det hade varit så otroligt roligt att få åka med, dels för att jag aldrig vinner någonting och för att det var alldeles för länge sedan jag var i London!

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Jag önskar att min lillasyster Sanne ska vinna världens underbaraste resa tillsammans med dig, Shiva och Rita!
Hon har haft det väldigt tufft i livet och många motgångar. Hon är en riktig kämpe. Hon har en vilja av stål och ÄLSKAR att festa till musik att skaka rumpa till! Hon är inte en första som slutar dansa precis.. Hon är 23 år gammal, omtänksam, rolig, social, glad och taxichaufför för Taxi Stockholm! :D Jag vet att hon skulle älska det här! Hon förtjänar att ha det roligt i livet. Hon skulle bli så oerhört tacksam. Hon gillar verkligen dig Kenza :) Och Rita <3 Om hon inte vinner så önskar jag iallafall att ni får det så kul!! Puss och kram, stolt storasyster <3

Reply
Nathalie

För att det vore jäkla häftigt att få uppleva. Dessutom att få hänga med er, skrattar högt ibland när jag läser din blogg- så hur rolig är du då inte irl? ;-)
Saker har inte gått så bra för mig på sista tiden så nu kanske det är min chans att ha lite tur och kul ;-)

Reply
Matilda

Jag vill vinna för att jag har en sån grym otur i nästan allt (förutom kärlek, som tur är). Jag har aldrig vunnit en enda tävling så att vinna den här helt otroligt roliga tävlingen skulle ge mig lite nytt hopp och göra mig så glad.

Reply
Elvira

Detta låter som en dröööm!!! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med i min motivering… Haha! Jag kan börja med att säga att jag har läst din blogg så länge jag kan minnas! Det har varit extra kul eftersom jag många gånger har känt igen mig i mycket av det du skriver på din otroligt grymma blogg. Just därför hade det varit mycket, mycket mer än nice att få hänga med dig och din vän (som verkar vara otroligt grym) till LONDON, min favoritstad!!!
Denna sorten av tävling har alltid varit något som jag har velat vinna, att få uppleva allt det där jag drömmer om! Dels modeeventet med Rita Ora i en så fantastisk stad, men också att få uppleva en så otroligt rolig grej med en så framgångsrik person som dig!! :)

Jag är en 18 årig tjej som är glad och målmedveten och bor en halvtimma från Göteborg. Mina intressen är att resa med vänner, träna, kläder, festa och bara ha jäkligt roligt. Jag föredrar såklart att skratta mycket! :D
Jag har många planer på min framtid, och planerar många roliga resor framöver. Så det hade varit en otroligt grym grej att få åka tillbaka till London med er, och uppleva en så sjukt rolig grej! Älskar verkligen allt som har med mode att göra, så denna upplevelsen hade bara varit helt sinnessjuk att få uppleva!

Kramar till dig Kenza! Hoppas vi ses den 4:e september ;)

Reply
Akadia Hawsho

OMG! Vänta.. Rita Ora?!?:O det här måste ha varit den bästa tävlingen du någonsin har lottat ut Kenza!!!
Rita Ora är en stor idol för mig (kan fortfarande inte förstå att jag har en chans på 0,000000006% att få se Rita och träffa Dig framförallt!!!

Nu till varför jag anser att jag förtjänar att vinna denna tävling:
Jag är en nybliven tjugoåring och har alltid drömt om att få åka till London och träffa dig.. Det var meningen att jag skulle åka till London nu i september (ödet?) men var tvungen att ta hand om mina syskon då mamma och pappa jobbar heltid.. Och till Miss Ora… Jaa vad kan man säga, hon ÄGER!!! Efter att ja såg henne på EMA när hon uppträdde med Iggy kan jag inte sluta tänka på henne.. She is fierce!!
Så jag ber och hoppas nu på att du åtminstone tar min kommentar åt sidan och ger en glimt åt den..
Loooooooove / Akadia

Reply
Evelina Palm

Jag är en 23-årig sociologistudent från Växjö, är en typiskt lycklig och rolig tjej som älskar att resa, festa, träna och umgås, känner därför att denna resa skulle vara så perfekt för mig! :) Jag skulle älska denna resa inte bara för att det vore häftigt att få vara med på ett event med Rita Ora, utan också för att det är lansering av Addidas nya kläder! Jag tränar mycket och tycker det skulle vara väldigt roligt att få vara med på något sådant. Är student så har inte riktigt ekonomin att bara åka iväg hur som helst och bo på hotell, så det skulle vara en uppskattad upplevelse för mig. Har varit i London innan och tyckte verkligen om det, älskade farten och alla olika karaktärer man mötte överallt. Ser även fram emot att slå klackarna i taket med er på kvällen och ha skitkul i en ny stad, i ett annat land med nya bekantskaper!

Reply
Sarah

Fan va ballt! Detta vill jag hänga med på! Hade varit perfekt att hitta på nåt riktigt kul veckan innan skolan börjar. Snart går man in i Dvalan igen men med detta i bagaget kommer energin räcka lite längre har jag en känsla av! Jag är en 23-årig tjej som inte bangar för att ha kul, bjuda på mig själv och hänga med nytt folk! Har vait i London 2 gånger och alltid haft lika kul. (önskar jag kunde säga att jag känner till staden men sanningen är att jag bara varit där och shoppat och festat och inte direkt upptäckt staden..)

Reply
Isabelle Stenberg

Men OMG. RITA ORA, vart ska jag börja? För det första är hon så brutalt cool och så grym när hon sjunger. Att hänga med på detta vore den bästa starten på hösten då jag skulle behöva komma bort mer en någonsin. Har haft två jobb denna sommar, varit ledig endast sex dagar. Jag har slutat jobbet 22 om kvällarna, gått ut, kommit hem 4 på morgonen och sedan jobbat klockan 7 igen. Hur jag orkar? Jag vill ta reda på minsta lilla minuten i mitt liv, leva ut och ha det så jäkla kul. Inte ens tjugo bast och har redan bott i Barca i val thorens (lilla Ibiza).

Musik, shopping och festa. JAG VILL ÅKA :D

Reply
Isabelle

Hej! Mitt namn är Isabelle och jag är 20 år gammal. Jag tänker inte skriva någon klyschig kommentar om varför jag borde vinna, men jag skulle bara bli SÅ HIMLA GLAD över att få göra en sån här grej med er. Just nu är jag arbetslös och lite i valet och kvalet av vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet att jag vill resa och uppleva så mycket som livet har att ge innan jag tänker plugga och utbilda mig på riktigt. Jag ÄLSKAR musik och storstädernas puls men är tyvärr inte så ofta ute och reser så ja skulle bli väldigt glad över att få följa med och se och höra på grymma rita ora!

Reply
Evelina

Jag heter Evelina och är 18. Bor i Jönköping och går i 3:an på musiklinjen. Älskar musik, umgås och att parta! Kan vara blyg i början men sen släpper jag till och visar vem jag är :)

För det första tycker jag att Rita Ora är en grym artist! Det skulle vara riktigt kul att få “träffa” henne och se henne uppträda! :) Gillar verkligen hennes musik! Dessutom få gå på efterfest, top notch! :)
För det andra så har jag aldrig varit i London. Det är en stad jag länge velat åka till men aldrig blivit av.
Och för det tredje, det skulle vara så otroligt kul att få åka dit med dig och Shiva! Kan det bli bättre?

Tack för chansen! :)

Reply
Zamira

I come from Kosovo where Rita Ora was born.I’ve seen her once and she is just so freaking awesome and I would love to meet her again..in London now.And ofcourse it would be a mayor pleasure if i could meet you and Shiva.You are just such an inspiration and I just love how you deal with stuff and the way you dress and everything.I’m 18 years old.I don’t know maybe it would be a problem with the visa and stuff..but still I would appreciate if you would just consider.

Reply
Tilda

Jag hade så jäkla gärna velat åka och se Rita Ora för att hon gör så sjukt grym musik. Jag hörde henne första gången på Craig Davids låt. Tror det var runt 2008 sedan dess har jag helt enkelt bara fastnat. Hennes röst är så sjukt unik och därför tycker jag om henne. Om man bortser lite från bara hennes musik, så tycker jag bara “Rita” är så jäkla tung. Hela hennes stil är 2 die for! Att hon va på turné med Coldplay, älskar jag! Hon är liksom signad för Roc Nation och kör sin musik men, ändå gör hon en turné med Coldplay vilket är sjukt nice för att dem faktiskt är välidgt olika. Tycker det är sjukt synd dock att hela media världen har gett sig på henne.. Jag själv tror ju att jag kan klä mig som en “rita” (I Tryy) haha.
Jag tycker jag borde vinna för att jag vet att vi hade haft sjukt roligt och att dessutom få gå på adidas lanseringen !! aaahhh jag tycker jag borde vinna för att jag villlllll uppleva allt detta och dessutom med dig som verkar super skön!

Ha en fortsatt fin dag =)
Kram Tilda

Reply
Rebecca Nilsson

Att få åka till London vore roligt, och dessutom träffa Rita Ora, wow.. helt otroligt!
jag är en trogen läsare som du kan förstå, därför skulle de varit roligt att få haka på!
Med dig och din vän shiva, vi resan kommer vara hyperaktiva!
Jag är en skön tjej på 20 år från Skåne, och när jag skriver detta känner jag mig som en fåne.
En sportfåne må jag vara, därför skulle jag finna kläderna ur Rita-kollektionen användbara.
Och varför sitta hemma och sura när man dessutom kan åka utan faktura?

Ett roligt minne att lägga i historieboken, London resan med kenza, Shiva och Skåne-token.

Reply
nina

hmm.. ska försöka göra en liten kort beskrivning på mej själv :) jag är en ensamstående mamma på 29 år. som bor i en liten tråkig stad. hehe. varje dag sitter jag och tänker på hur mycket jag vill åka ifrån sverige och där jag bor. men det går ju inte eftersom att jag aldrig har några pengar till det. och hur kul vore det inte att få chansen att åka till london plus gå på en grym konsert på samma gång :D kan inte ens minnas hur längesedan det var som jag var på en konsert :) att vinna detta hade gjort mej så glad. komma bort och ha kul och umgås med kul nytt folk. det hade varit en upplevelse man kunde leva länge på <3

Reply
Deniz Atik

Jag vill åka till London med er och träffa Rita Ora för att jag tycker att hon är en grym sångerska med en awesome attityd och hennes musik. Sen att få festa och ha det underbart med er i en awesome stad som London skulle vara en sån underbar upplevelse, är arbetslös och sitter ändå bara hemma och tråkar dag ut och dag in. Är 25 år och bor i söderort. Jag är en glad och rolig tjej som älskar musik och att pyssla.

Reply
Linda johansson

Hej Kenza!
Jag heter Linda och jag är 22 år gammal. Bor i Katrineholm med min sambo och två barn.
Jag skulle vilja vinna denna tävling eftersom att sedan jag fick barn (vid 18 års ålder) har jag nästan inte gjort någonting. Blev lämnad av barnens pappa på grund av att han valde droger istället för oss så det har varit en tuff period. Men allt går! Har nu träffat the love of my life och är superlycklig!

Känner för att fira de glada stunderna i livet, och jag minns knappt när jag var uppklädd och sminkad senast! Haha jag tror det skulle vada grymt och vi skulle nog ha roligt ihop!

Reply
Sofia Öström

Fan så go tävling!! Jag är en extremt social, spontan och utåtriktad 25 åring som inte är rädd för att bjuda på sig själv och som drömmer om att se världen! Ett ord räcker för att förtydliga tanken på att uppleva London med en riktig Londonveteran – ordet är VÄRLDSKLASS! Att samtidigt få chansen att träffa Rita Ora verkar bara för coolt för att vara sant, en tuffing och förebild som hon måste gynna redan extremt gött häng! Tar ni med mig, garanterar jag såväl att ni inte aldrig kommer vara långt ifrån skratt, som att ni kommer inbjudas till goa diskussionen och filosofier om allt världen har att erbjuda! London here we come! Hare gött / Sofia!

Reply
Monique

Jag heter Monique och är en glad skånetjej. Kommer från en stad som ligger 6 mil ifrån Malmö ungefär. Min fritid spenderas på ett boxningsgym och resten av tiden ser jag helst till att spendera med vänner och familj. Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet. Mina vänner skulle nog beskriva mig som omtänksam, rolig och trevlig! Det var inte jättemycket information kanske, men det är i alla fall en början!

Vilken tävling alltså.. Åka till London OCH få ta del av den nya lanseringen från Adidas i samarbete med Rita. Jag lever i stort sett i Adidas då jag är en väldigt träningsflitig tjej. Designen och hållbarheten är det som gjort Adidas till en favorit.

Jag gillar Rita Ora skarpt, hennes musik spelas helt klart en hel del på min spotify. Hennes utstickande stil och personlighet gör henne till en riktigt cool artist. Få se henne live och dessutom gå på efterfest låter riktigt grymt! Minisemestern kan inte bli annat än jävligt lyckad. London är dessutom en stad jag alltid velat åka till, men å andra sidan, vem vill inte?!

Det var allt för mig, kram!

Reply
tillda

Jag hade så jäkla gärna velat åka och se Rita Ora för att hon gör så sjukt grym musik. Jag hörde henne första gången på Craig Davids låt. Tror det var runt 2008 sedan dess har jag helt enkelt bara fastnat. Hennes röst är så sjukt unik och därför tycker jag om henne. Om man bortser lite från bara hennes musik, så tycker jag bara “Rita” är så jäkla tung. Hela hennes stil är 2 die for! Att hon va på turné med Coldplay, älskar jag! Hon är liksom signad för Roc Nation och kör sin musik men, ändå gör hon en turné med Coldplay vilket är sjukt nice för att dem faktiskt är välidgt olika. Tycker det är sjukt synd dock att hela media världen har gett sig på henne.. Jag själv tror ju att jag kan klä mig som en “rita”
( I Tryy) haha!
Jag tycker jag borde vinna för att jag verkligen vill uppleva allt detta. Adidas lanseringen !!!!! det pirrar i min magen bara jag tänker på den! Att få hänga med dig, din vän o Rita hade bara varit sjukt nice. OCH en sak till LONDOOON BAEEEE!! aaaghhh hela London e bara underbart. Jag själv är en tjej på 20 år som bor i sthlm sedan ett år tillbaka. Jag är väl musik och skor freak helt enkelt. älskar att resa, festa och umgås med nära&kära. Väljer ni mig kommer vi ha en galen resa =D

Ha en super dag i solen!
Kram Tilda

Reply
Patrycja

Why I want to go to London with you? Firstly, because it’s London. Secondly, RITA. Thirdly, You and Shiva. I swear this is the best threesome I could ever imagine. It sounds like a lot of fun and I would love to be a part of it. I’m 18 years old polish girl who is lying in bed right now and watching the 2nd season of Sex and the City. I’m enjoying my very last days of holidays so this trip would be a great beginning of a senior year in high school.
Have a nice day :)
Puss! <3

Reply
Emma Johnsson

Att vinna något är svårt bara det, jag brukar aldrig ha turen på min sida. Men att vinna något på en blogg som har fler besökare än vad jag kan räkna till (skulle i alla fall inte orka räkna till hehe) känns som en omöjlighet. Men någon gång ska väll turen vända för mig också. Och vad ska man skriva för att sticka ut och för att ha en chans att vinna? Ja det är just det jag försöker komma på nu, haha och jag har ännu inte kommit på vad…

Men att få vinna detta och få åka till London och inte bara träffa Rita Ora, utan även få träffa dig, Kenza Zouiten, skulle vara ett minne för livet. Något som jag under mina, hittills 23 år fyllda, aldrig skulle kunna drömma om att få göra. Speciellt inte efter de senaste åren när jag kämpat med att få livet att gå ihop. Just nu känns det som att livet är på väg att lösa sig, det går uppåt nu och det ser ljust ut. Men än är jag inte där, men kanske, vem vet. Så skulle livet kännas ännu mer ljust om jag fick uppleva detta. Alla vännerna har något att berätta hela tiden, deras upplevelser och vad dom gör och hur livet leker. Och skulle jag få åka på denna resa skulle även jag kunna berätta om vilken grym upplevelse detta var, och jag skulle nog kunna leva på detta länge.

Jag ser mig redan sitta där på flyget, glad och uppspelt. Haha ler redan nu.. Nej nu slutar jag skriva och börjar hålla tummarna för att du väljer mig utav alla tusen andra kommentarer :) *HOPPAS HOPPAS HOPPAS*

<3

Reply
Angelica

Heeeej, skulle vara grymt att få åka iväg och få möjligheten att träffa både dig och Rita Ora. Har försökt komma på en fantastisk motivering till varför just jag skulle få åka med, men kommer inte på någonting tillräckligt bra. Jag är inte bättre än någon annan och det finns säker andra som förtjänar det mer. DOCK så tycker jag att mode är otroligt roligt och det skulle vara så jäklans härligt att få vinna en upplevelse som detta, vem skulle inte leva i extas året ut efter denna resa? Själv är jag 20 med en vardag som består av jobb, matlagning och träning, ganska bra med andra ord. Tack och hej :)

Reply
Aine

Hej Kenza! Jag heter Aine Donnellan, är 18 år och bor i Göteborg. När jag fyllde 15 år fick jag en resa till London med min mamma i födelsedagspresent, och eftersom jag har 4 syskon och vi alla “turas om” att få hennes uppmärksamhet var detta min absoluta drömresa – jag fick både spendera en hel vecka ensam med min älsklings mamma, och uppleva den underbaraste staden i världen! Vi utforskade alla små vinklar & vrår av London; gjorde allt ifrån att titta in i små random butiker på smågatorna runt Oxford Street, till promenader längs River Thames, till picknickar i Hyde Park och upptäckte mot slutet den coola streetviben i Camden, och jag blev alldeles kär i allt vad London innebär. Ända sen dess har jag drömt om att en gång få åka tillbaka, så när jag såg detta inlägget blev jag alldeles pirrig – om jag vinner skulle jag än en gång få åka på en resa till min favoritstad, fast med dig – en person jag ser upp till & beundrar så otroligt mycket för allt du åstadkommit & dessutom få träffa Rita Ora, som i mina ögon är definitionen av perfektion, både som person och artist. Jag håller tummar, tår & allt som går att korsa, korsade, och hoppas av hela mitt hjärta att jag kammar hem vinsten! Kram Aine xx

Reply
Anna-Maria

Hej!
Sjukt kul tävling.
Jag har aldrig riktigt varit den som “åh nu tävlar jag här och kanske vinner” – varför? jo för jag vet att jag aldrig brukar vinna ändå. Jag har inte tur i spel haha. Men när jag såg att denna tävligen var att få hänga med självaste Rita Ora så kunde jag inte låta bli. Och självklart, att få hänga med två super goa tjejer på köpet. HUR BRA! :D..
Jag tycker Rita Ora är så fantastiskt vacker och jag beundrar hennes klädstil och självklart hennes musik. Men att få se ngt hon jobbat med i klädval skulle vara “A dream come true”.. Dessutom ÄLSKAR jag london och funderar på att bosätta mig där någon gång i framtiden. Men att få den chansen att få uppleva London på bästa sätt, det är ju inget man skulle tveka om att tacka nej till..
För att kort och gott samanfatta mig själv. Jag är en liten tjej på 23 år, bor i Jönköping där jag jobbar som bitr. chef på Espressohouse. Älskar mitt jobb, att få träffa så många olika människor varje dag, det är något jag verkligen, verkligen älskar.
Jag har en liten söt hund som heter Tea, en bichon Frise och vi bor i en lägenhet tsm med min pojkvän sen 5 år tillbaka.
Jag är en glad, sprallig, social och rolig tjej. GALEN I KLÄDER!!! haha, lite av en shopaholic kanske man ska säga ;)
Mina föräldrar är urpsrungligen från Serbien. Men vi är rumäner från Serbien. Så jag pratar flytande rumänska och kan även lite serbiska.
Min familj och mina vänner betyder allt för mig. Jag har en tendens att alltid sätta alla andra före mig själv. Och det är något jag troligtvis alltid kommer att göra.
Att få vinna detta skulle betyda otroligt mycket för mig. Jag kan inte förklara i ord egentligen hur JÄVLA GLAD JAG SKULLE BLI!
Men jag tror ni fattar :D

Ha de bäst,

Anna-Maria :)

Reply
/A

Hej! Vilken superhärlig tävling och så sjukt kul att du och din vän får ta med er en person!! Vet inte var jag ska börja riktigt men jag är en ung, glad social dam som älskar att göra spontana saker. Jag har aldrig varit i London och har alltid velat åka dit men det har aldrig liksom blivit av, sedan är jag ett stort fan av Rita Ora. Jag brukade kolla på hennes klipp och följa henne innan hon blev ens signad.. Jag älskar henne och sedan när hon kom ut med att hon skulle samarbeta med Adidas.. då svimma jag och rulla ned för trappan jag stod på hahahaha nee men jag skulle helt enkelt uppskatta allt så sjukt mycket.. inte nog med det så tycker jag personligen att du (Kenza) är en stor inspiration inte bara när det gäller mode utan som individ och framförallt för unga tjejer.

Det skulle betyda väldigt mycket för mig att få uppleva detta och vi skulle utan tvekan ha skitkul då jag älskar och träffa nya människor!

Reply
Anna Karlsson

Jag skulle vilja vinna och åka med er till London för 1. Jag har aldrig varit där och tycker det verkar vara en riktigt härlig stad. 2. Jag tycker Rita ora är en riktigt grym tjej och att få se henne live vore drömmen. 3. Du är en stor förebild och har följt dig sen du började blogga så hur kul vore det inte att få hänga med er?!

Jag är en tjej på 21 år från en liten by strax utanför Borås. Jobbar i klädaffär och önskar att jag någondag kan öppna en egen butik. Har inga direkta fritidsinrressen (kul tjej) men hänger mest med vänner och gör det som faller mig in.
Hoppas på positiva besked ;) Kram

Reply
Jeanne

Jag är en dansare i hjärta och själ, jag älskar musik och frihet den ger! Jag vill följa med till London och bidra till en grym resa! Jag har aldrig varit i London men jag har varit ett troget Rita Ora fan sedan hon slog igenom och detta vore galet kul att få följa med på. Jag pluggar juridik nu men innan jag började med det var jag i Los Angeles och tränade hiphop/streetdans. Jag levde i Adidas under den perioden och gillar deras mångsidiga mode även nu varför det vore så kul att få vara med på lanseringen av deras samarbete! Förutom dans, musik och plugg så älskar jag att dra på mig gummistövlar och vara ute i skogen och plocka bär och svamp. Jag är uppvuxen vid havet så att åka wakeboard, segla och spendera tid ute på klippor i sommarsolen är också något utav det bästa jag vet. Jag älskar att träffa och lära känna nya människor, jag bjuder gärna på mig själv och jag sprider glädje och positiv energi! Jag hoppas att jag får möjligheten att följa med och dela en fantastisk kul upplevelse tillsammans med dig och Shiva!

Reply
Pauline

Halloj. Motiveringen till varför jag ska vinna är la egentligen ganska kort. Vart mycket dalar upp senaste åren men har nu ljusnat upp i ett solsken , men nu är det bannemej dags för ett glammigt äventyr. Sen är jag en jävligt rolig prick att hänga mä också, tjötig som satan men lätt till skratt. Ni kommer få skratta mycket vill jag lova å jag har inga problem om det är åt mej eller med mej.

Jag då? Jag heter Pauline men lyssnar till pålle. Är en frammåt glad och översprallig tjej på 25 år. Rätt spontan å älskar göra nya grejjor. Vart i London 2 ggr men aldrig partajat där så det hade vart Najs. Egentligen krävs det tre möten med mej för att man ska uppskatta mej. Möte 1: Fyfan vilken jobbig människa möte 2: hon är fan rätt rolig ändå.
Möte 3: hur har jag levt mitt liv utan henne???

Ärlig och härlig helt enkelt. Ha det gött //pålle

Reply
josefin wikman

hej Kenza!!! Josefin heter jag och pluggar till civilingenjör i kemiteknik (ja jag vet att det låter skittrist men hallå man lär sig spränga saker!!) i den fantastiska staden Uppsala. Uppsala är fantastiskt, inte lika bra som min hemstad Göteborg. Och inte lika bra som min förra stad; London. Helvvvv vad jag saknar den staden!! Där jag faktiskt såg Rita Ora gå förbi mig och jag bara dog och blev så jävla starstrucked pga älskar hur ball är hon inte?! Och det är väl därför jag vill vinna. För att återse mitt London och hänga med dig och Rita Ora för ni är så coola och himla bra förebilder!!

Reply
Cecilia

Första gången jag hörde rita ora så vad det med hennes låt R.I.P och det var när det tog slut mellan mig och min kille. Texten stämde så ba in på mig och sen dess har jag älskat henne. Diggar hennes stil. Tror hon kommer ställa till med en sån Grymt bra show som jag verkligen inte vill missa!
Jag själv är en sprallig 18 snart 19åring som älskar att flumma och ha kul med mina vänner :)

Reply
Therese Holmberg

Jag heter Therese och bor på Åland. Jag har följt din blogg hur länge som helst och det skulle vara grymt roligt att dels få träffa dig och se Rita :)
Rita Ora är en väldigt vacker och talangfull artist,och det skulle vara roligt att se henne live :)
Det skulle vara hur kul som helst att vinna, det är nämligen så att jag fyller 18 onsdagen den 3:e och det skulle lätt vara den bästa 18 års presenten någonsin!
Håller tummarna!

Reply
Julia Andersson

Tjena, jag heter Julia och är 18år. Bor i en liten by utanför Borås och jag älskar London. Har jobbat hela sommaren så inte hunnit med så mycket annat. Skulle vara nice med ett litet avbrott i vardagen! Jag älskar allt som har med träning och träningskläder att göra med och tycker att halva grejen med träning är kläderna så skulle vara fett att få en liten sneak peak!! Jag älskar att dansa loss också så vi ska nog kunna ha riktigt kul! Hoppas vi syns :)) puss o kram

Reply
Maja

Jag heter Maja och är en 17-årig vanlig tjej som bor i Alingsås, som inte har några förväntningar överhuvudtaget att vinna denna tävlingen haha. Men jag hoppas ändå att jag kanske kan lyckas få din uppmärksamhet. Jag har varit i London en gång förut och jag fullständigt älskar den staden och skulle göra allt för att åka tillbaka. Och göra de på detta sättet hade ju varit en dröm. Kram på dig!

Reply
Johanna Johansson

Vilken grym tävling!!! Vem älskar inte Rita Ora(så snygg brud) and I love adidas!
Lite om mig då: en tjej på 23 från Växjö/Småland med en ganska tråkig vardag (så detta skulle vara grymt!) pluggade till elektriker i gymnasiet men jobbar nu på posten som brevbärare.

I have My fingers crossed, hoppas på att få träffa er :) puss

Reply
Lina

Gud vilken rolig tävling!! Jag är en tjej som precis har tagit studenten och har ingen aning vad jag vill göra i livet. Jobbar just nu på tre jobb för att förska tjäna ihop lite pengar och skapa möjligheter för mig själv så jag kan göra vad jag vill när jag väl kommit på vad det är jag vill göra med mitt liv hehe ;-) att få åka till London och träffa dig och Rita Ora kan ju inte vara en bättre inspirationsresa för mig just nu, att försöka hitta ett mål och lite motivation till livet. Massa kramar!!

Reply
Sofia Walter

När jag såg detta inlägg tänkte jag du skojar med mig?! Min puls ökade och jag känner mig aspepp! Vilken dröm att få åka med dig till London och dessutom träffa Rita Ora och ha jäkligt kul!

Bara tanken på att jag, en ganska lugn, snäll och framförallt glad tjej som fyllde 18 år våras skulle kunna få vara med om detta ger mig rysningar. Går i skolan i veckorna och jobbar exakt heeela helgerna så detta skulle dessutom ge välbehövlig energi inför hösten. Håller tummarna på vinst och på att jag om en vecka befinner mig i en stad jag aldrig besökt.

Skulle göra mig till världens lyckligaste. Kramar Sofia

Reply
Hilma Lidholm

Hej! Hilma heter jag och är 21 år gammal. Jag bor i en liten stad som heter Lidköping och där jobbar jag som receptionist på ett hotell men jag är också utbildad makeup-artist. Att få åka med Dig och Shiva till London och träffa Rita Ora SAMT få möjligheten att få se den nya Adidas-kollektionen skulle ju inte vara annat än helt grymt! Som stor beundrare av Er alla tre, plus att mode är ett av mina största intressen så kan jag inte annat än att tänka mig att detta skulle passa mig till hundra procent. Jag behöver komma ifrån den här lilla staden och den långtråkiga vardagen för några dagar och göra något riktigt roligt! Kraaam

Reply
Mona

Åh det skulle ju vara helt underbart att få hänga med dig, Shiva och Rita Ora! Jag skulle passa på att, förutom njuta av lyxen, ta tillfället i akt att få veta vad som driver er som starka självständiga kvinnor och bli motiverad så in åt tusan till att förverkliga mina visioner! Jag driver en egen webshop som jag startade för ca 1 år sedan (drömjobbet) och jobbar helt själv så för mig är det så viktigt att hitta motivation i människor och platser runtomkring mig. Det är så sjukt kul när man träffar inspirerande människor och får en energi-boost så jag hoppas verkligen att jag får följa med!
// Mona

Reply
Sanna

Åh! Pick me! Jag är en tjugoettårig tjej som skulle älska att få följa med er och se Rita Ora!
Jag håller själv bland annat på med lite musik, och tycker att Rita är en supercharmig och bra artist.

Jag älskar att resa, och åker på tal om resor till Nice i helgen. Vore verkligen underbart att hastigt packa om och följa med er.
Annars är jag liksom er en partyanimal. Vi kommer inte få en tråkig sekund i London tillsammans, promise! :)

Reply
Sara

Hei Kenza!
Jeg er en jente på 20 år som bor i Oslo. Jeg er lidenskaplig opptatt av mote, trening og musikk! Har tatt sangtimer og trives veldig godt med å opptre :) jeg håper virkelig jeg vinner denne opplevelsen da jeg er en stor fan av Rita Ora, og bloggen din :) jeg tror vi kunne fått det super gøy i London :D puss och kram

Reply
Helena

Min vardag har blivit alldeles för monoton, att varva studerande med jobb och fastna i samma lunk hela tiden. Jag vill ha äventyr, jag vill uppleva och leva livet! London är mina drömmars stad, att resa dit för att gå på ett event för mitt favoritmärke, med en av världens enligt mig bästa sångröster på plats och Sveriges skönaste bloggerska som wingwoman låter som precis det äventyr jag behöver!

Reply
Malin Karlsson

Hej fina Kenza! Malin heter jag, glad,social men trött på min vardag så en resa till London skulle inte sitta helt fel! Älskar London och äääääälskar Rita Ora!! Fell in love med henne första gången jag hörde hot right now och har lyssnat på i will never let you down på repeat sen den kom ut haha,älskar dessutom hennes klädstil och både hon och du är stora förebilder. Skulle verkligen vilja få chansen att träffa er båda, och vad är ett bättre ställe för de än London hehe, ifall de inte blir jag som vinner så vill jag ändå säga att älskar bloggen och keep up the good work! Kramar!

Reply
Emelie

Låt mig åka till Europas häftigaste stad,
rymma från vardagens bekymmer och bli glad,
jag är 22 år gammal med en passion för musik,
jobbar med att sälja resor men på de blir man inte rik,
så länge man är lycklig så är det nog för mig,
jag är ju egentligen en helt vanlig tjej,
bara jag har lite över så att jag kan shoppa ibland,
vi alla vet ju att England är drottningens land,
älskar Rita Ora som visar att kvinnor också kan,
på en sån här weekend behövs ingen man!

Jag lovar er att jag inte rimmar mer på resan om ni väljer mig, haha det får räcka med mina torra skämt!
/Emelie

Reply
My krutrök

Jag är en rätt vanlig tonårs tjej från lilla staden Boden i Norrbotten, där det inte sker många knop. Jag studerar sista året på gymnasiet, jobbar vissa kvällar och försöker även få tiden att räcka till åt nöjen. Jag storm älskade adidas senaste kollektion X farm som var lite annorlunda än deras vanliga original koncept, och att de nu släpper en ännu tuffare kollektion kan man ju inget annat än att längta till.

Jag önskar väl mest att få följa med för att få ett stop i den hektiska vardagen , och vem drömmer inte om att besöka London?! Och tillsammans med dig kan det nog inte bli mycket bättre.

/ My 18

Reply
Ebba

Jag skulle så gärna vilja följa med till London och se Rita Ora med dig och Shiva!
Först och främst för att London är så sjukt bra ställe och att jag älskar Rita Ora, och sist men inte minst din blogg.
Har jobbat hela sommaren så det skulle vara sjukt välbehövt med en minisemester och bara ha jävligt kul nu när jag går in i mitt sista år i skolan!
Kraaaam

Reply
Therese Andersson

Hej! Jag är 20 år och arbetslös, börjar få lite panik av att inte ha något att göra. En resa till London skulle verkligen få mig att inspireras till att inte ge upp och få en rolig kväll :) London är förövrigt en av mina favoritstäder!

Skulle bli överlycklig om jag vann!
Ta hand om dig!

Reply
Mikaela

ÅHHHH jag vill åka!!! Älskar musik och älskar London, fyfasen va grymt!! Fyller tjugo den 6:e september så det här skulle vara så jävla perfekt alltså… Jag älskar förövrigt att festa så det skulle ju va rätt nice alltså hehehe.
KRAM

Reply
Ellinor

Hej Kenza!

Blev så otroligt glad och exalterad när jag läste ditt inlägg! Jag är en tjej på 20 vårar som precis har studerat vid Stockholms Universitet. Jag är utåtriktad, glädjespridande tjej som gillar att resa, mode, musik och träffa nya människor. Att få åka till London skulle vara så otroligt roligt då jag blev förälskad i staden för tre år sedan när jag var där och jobbade på en förskola i en vecka. Jag har alltid velat åka tillbaka dit men har inte riktigt haft ekonomin eller tid då jag har studerat och försökt jobba för de mesta. Rita Ora är en otrolig sångerska så det skulle vara helt grymt att få se henne tillsammans med Adidas kollektion. Dessutom älskar jag din blogg så det vore kul att få uppleva allt tillsammans med er. Om jag inte blir den lyckliga vinnaren så hoppas jag att ni får det super i London och det lär säkert bli en oförglömlig resa!

Kram!

Reply
Sophie

Varför ska ni välja just mig då?! Jo för att när man har jobbat exakt hela sommaren nonstop, inte finner något roligt i vardagen och har även inget roligt att se fram emot mer än att skolan börjar direkt när man slutar jobba.. Då skulle inget annat än en resa till London, med massa roligt inplanerat, vara mer välkomnande!! *kanske inte behöver dagdrömma mera*

Kramar
Sophie

Reply
Emelie

Jag är en väldigt sprallig, social och glad 20-årig tjej som gillar att träffa och umgås med nya människor. Jag älskar musik och att träna – perfekt kombo på springrundan eller på gymmet! Jag gillar personer som vågar vara sig själva och som kan skratta och ha skoj med andra människor. Jag är själv ganska skojig av mig och du verkar vara en sådan typ du med, Kenza.

Detta är ett ypperligt tillfälle för mig för jag får träffa dig, Kenza, som är en otrolig inspirationskälla och stilikon till mig. Dessutom får jag resa till London med dig och bo på ett fint hotell och gå på ett evenemang med Rita Ora som gjort ett samarbete med Adidas. Alltså – träning, musik och nya människor i ett. Det skulle vara en dröm att få åka på den här resan för att få uppleva allt detta tillsammans med dig och din kompis Shiva.

Jag diggar Rita Ora för att hon är en otroligt ball tjej med en personlig stil och attityd. Hon vågar vara sig själv! Hon sjunger också fantastiskt bra och feelisen i alla låtar är ultrabra! Det skulle vara härligt att få komma med på en sådan resa där alla mina intressen är inblandade i samma grej. London är en fin och mysig stad och jag har varit där en gång förut, men jag skulle kunna åka tillbaka alla dagar i veckan. Människorna där är så snälla och man kan ju inte säga annat än att de har en fin accent.

London med Kenza och Shiva, Rita Ora och Adidas … ja, vad säger man? DET VORE NOG ULTRASKOJ! :D

Reply
Elvira H.

First of all – Rita Ora. Hallåååå?!! Vem vill inte träffa henne? Sen varför just jag ska få vara den lyckligt lottade.. Jag tycker jag är så jävla värd det, rent utsagt. Jag har under det senaste året blivit sviken utav både vänner jag trodde stod mig allra närmast, och utav killar jag trodde hade känslor för mig. Ett helvetesår känslomässigt, och nu (efter en grym sommar med människor jag älskar) känner jag mig äntligen back on track och redo att stå upp för mig själv. En belöning i form av en Londonresa skulle ju vara pricken över i:et, och med en bloggare jag har följt sen hon köpte Mani?! That’s just bloody perfect eyh (tänk brittiska)!!

Jag själv då! 20 år. Älskar dåliga skämt och fula grimaser. Jobbar på Ica i en liten stad kallad Lidköping till vardags, och är ett stort besatt fan av Harry Potter. Jag suger även på att berätta om mig själv, men jag lovar att jag är skitrolig! ;-) Ni skulle göra en småstadstös otroligt glad!!

Reply
Marcela Duran

Hej Mitt namn är Marcela Duran och jag driver bloggen workoutforlife.blogg.se med min bästa vän och syster . Jag har tagit examen som lärare och jobbar extra på ett hälsoföretag. Jag älskar att resa och att träna.

Motivering: Som jag tidigare nämnde älskar jag att resa och att träna. London är även känt som en shopping stad och jag skulle absolut inte vilja missa tillfället till att se Adidas lansering av sport kläder som rita ora har varit med att samarbeta med ;) Ett stort plus är att även få umgås med dig Kenza och Shiva :D

Reply
Sofie

Vore grymt kul att åka dit och kolla på henne och umgås med er där. Älskar london så vore rena drömmen att få vinna det här:) Har aldrig vunnit nått förrut men nån gång ska väl vara första;)
Jag heter Sofie och är 25 år och bor i Örebro, När jag inte jobbar så älskar jag att träna och jag tackar aldrig nej till en utekväll, älskar att dansa:)
Skulle betyda jättemycket om jag fick den här chansen och kan tänka mig att de inte blir nått man glömmer i första taget:D

Reply
Anita

Hej Kenza!
Först vill jag bara säga tack underbara du för att du ger oss läsare möjlighet att tävla om detta!
Jag är en glad tjej på 19 år som älskar mode och att resa och ha kul. Jag är väldigt öppen och gillar att uppleva nya saker och träffa nya människor. Jag är också väldigt intresserad av smink och ska snart påbörja en makeup artist utbildning i Tokyo.
Jag skulle vilja vinna för att jag absolut älskar London, helt klart en av de bästa städerna när det kommer till shopping, mat och party! Rita Ora är även en av mina stora idoler och jag lyssnade väldigt mycket på hennes musik när jag gick igenom en svår breakup förra året. Därför skulle det vara underbart att få möta kvinnan som peppade mig genom svåra tider! Adidas är även ett favoritmärke när det kommer till sköna kläder och träning!

Massa kramar!

Reply
Susanne Aaby

Hej mitt namn är Susanne och jag bor i Jönköping, är 23 år precis blivit sambo med mig pojkvän :) Jag tycker det hade varit sjukt roligt att vinna för jag tycker Rita är en stor förebild i modevärlden+ att hon är jäkligt snygg! Mina största intresse är mode, kläder och framförallt skor. Är så trött på “tröttköping” och nu när hösten börja krypa fram så hade de passat perfekt med en liten trip till london, lite miljöomväxling, för det enda jag gör är sova äta jobba.

KRAM!

Reply
Irma olofsson

Hej kenza! För det första älskar jag rita oras musik, som person och hennes klädstil, det skulle vara hur coolt som helst att få se henne! Sedan har jag aldrig varit i London men alltid velat åka dit. Jag är 19 år gammal och tycker om att ha kul och festa och ser detta som ett roligt once in a lifetime!! Det skulle även vara väldigt häftigt att få träffa dig då jag är en trogen läsare!

Reply
Sara Johansson

Jag vill följa med er till London för att jag älskar Rita Ora och London är en fantastisk stad!!
Jag heter Sara Johansson och är 19 år gammal. Jag bor i utkanten av Stockholm och bor med min mamma, pappa & lillebror.
Min fritid ägnas oftast i klädbutiker, ute på nattklubbar och med vänner. Hoppas jag har en chans att få följa med för det låter som en störtrolig resa!

Masa kärlek,

Sara

Reply
Nor Gül

Hej Kenza och Shiva :) jag älskar rita ora, hennes låt hot right now får mig att vilja gå upp o shaka loss, ser fram emot att göra det med er förhoppningsvis.. Hehe:) annars, har ja tagit studenten o ska jobba ett år. Detta hade varit ett minne för livet!:)

Reply
Amanda P

Det hade varit så otroligt kul att vara i London med dig och Shiva, jag har aldrig heller varit på något event eller någon exklusiv fest förut så det hade varit sjukt coolt… och lyxigt!!!!
London är en otrolig stad och Rita är en fantastisk sångerska men det roligaste med att vinna den här tävlingen skulle nog vara att få träffa dig Kenza. Jag har ju läst din blogg sen begynnelsen känns det som (haha)! Jag är en tjugoårig tjej som älskar snygga kläder, festa och djupa samtal. Jag pluggar på KTH och jobbar extra på Ica, en helt vanlig tjej som önskar att få uppleva något extra med er i London! Kram!

Reply
Aida mendoza

Hej!
Är en GLAD tjej på 22 år som jobb och älskar att njuta av livet !!

Det vore sjukt kul att vinna det här!
1. Har aldrig varit i London men alltid velat åka dit. Och nu när det inte bara är en vanlig resa till London så ingår även Ni vilket vore sjukt häftigt att få uppleva live ! Rita är grym och du är en väldigt bra förebild!
2. Jag bor i en liten stad vid namn Växjö, slå upp det på kartan så tvekar jag på att du hittar det ;-)! En sån upplevelse hade varit greaaat! Plus att oftast alla som vinner kommer från större städer så hade varit häftigt att bli den som kommer från lilla Växjö i Småland!

Reply
Jessica Persson

Hej tjejer! Det skulle vara guld värt att få hänga med er till London,
att få träffa dig Kenza personligen är något really big, du är riktigt inspirerande med ditt företag
och din snygga klädstil! Och LONDON, vilken häftig resa det skulle bli.
Jag är 32, 23 eller 2,3 år, vilket som, ålder är bara en siffra, dessutom tycker jag om att hänga ute,
på stan, i naturen, i buiker, på cafeer. Är väldigt energisk och uppåt som person, hatar att sitta
hemma i sängen hela dagarna. Just nu är jag mellan jobb så en resa skulle sitta fint. :)
Älskar människor, rörselse och liv, energi, kärlek, så London skulle passa perfekt.

Hoppas du ser detta mitt bland alla kommentarer.
Ha det toppen :)

Reply
Hannah Carlson

Åh gud vad roligt! Rita Ora är ju så cool! Wow detta skulle vara en ren dröm att vinna, men jag är dock endast 17.. Skulle älska att följa med, jag är en energisk modeintresserad tjej som älskar musik! Önskar just nu att jag vore några ynka månader äldre.. Kramar

Reply
Caandy

Men omg!!!
Det här är en spännande tävling. Jag personligen brukar inte delta i tävlingar men denna kan man inte skippa alls!

Jag har redan varit i London men nu vill jag verkligen åka dit för att just du Kenza ska åka dit med en av dina läsare ( förhoppningvis jag) Assåå jag är jätte nervös så jag vet knappt vad jag ska skriva.
Det skulle vara så kul att få denna chans att få åka utomlands med en person som man avgudar.
Jag älskar din blogg, jag älskar ditt sätt och tänka! Det är verkligen något jag gillar hos dig, att du vet hur du ska motivera dina läsare!! Om jag ska vara helt ärligt så är jag inte big fan av Rita riktigt men hon är bra på det hon gör.
Enda anledningen till att jag deltar i denna tävling är för att du ska lägga märke till mig.

Även om inte jag vinner så är glad att du har i alla fall läst mitt kommentar och du kommer alltid att vara den kvinnan som jag har stor respekt för.
Du är bäst Kenza!! Kom ihåg det.

Reply
Maria

23 årig student som precis blivit klar med sin kandidatutbildning i offentlig förvaltning. 3 år med näsan i böckerna och jag SKRIKER efter att få komma iväg härifrån. Byta miljö. Börjar min master om 2 veckor och känner att jag måste få andas innan annars spricker jag.. men så var det ju det där med studentekonomi liksom. Helt fucking omöjligt.

Så ta mig härifrån!! Vad gäller Rita Ora har jag följt henne på instagram länge nu. Tänkte senast häromdagen på att den kvinnan har världens ballaste stil och dessutom verkar vara så jäkla cool och ändå ha fötterna på jorden. Henne hade jag velat träffa!

Reply
Sophie

Hahaha varför inte ge sig in i slagsmålet om detta superpris :)

Varför borde just jag få åka till London och träffa Rita Ora? Hon är jävligt cool, helt enkelt. Kommer ihåg när jag såg Coldplay 2012 att jag trodde hon skulle vara förband och jag var lika peppad på att se henne som the main event. Sedan visade det sig att hon inte skulle öppna här i Sverige och hela förbandshistorian blev mycket tråkigare ;) I alla fall, tillbaka till Rita Ora; låten RIP har snurrat i mitt huvud sedan den släpptes. Som den antagligen gjort hos de flesta :) Jag har inte alls samma klädstil, eller stil, men ändå tycker jag hon är så inspirerande. Kör sin grej, är up-to-date med sociala medier och så.

Vem är jag? Jag heter Sophie, är 20 år, bor i en liten ort djupaste Dalarna. Älskar och saknar storstadsbruset. Har varit intresserad av kläder och mode i mångamånga år och älskar att se vad som händer i den världen, även om jag numer inte följer med så mycket. Plockar nog inspiration här och där! Kenza, jag har läst din blogg sedan jag var typ 14! Förut ville jag se ut exakt som du, men nu är du mer inspiration hehe :)

Åh så spännande det ska bli att se hur det blir med denna tävling!

Reply
Ivanka

Hej Kenza. Jag är en super glad och trevlig tjej på 21 år och kommer från lilla Småland! Jag har serbisk bakgrund och ÄLSKAR att äta och dansa, helst bootylicious a.k.a beyonce style på dansgolvet, haha! Varför jag förtjänar och vinna det här är för att jag helt enkelt är ett jätte stort fan av rita ora, hennes låt Young, single & sexy fick mig att komma över min kille som dumpade mig via telefon i somras och varje gång den remixen kommer på klubben så blir jag så himla glad och känner mig stark! En resa till London för att se henne uppträda denna live hade varit frihet för mig, som ett skönt avslut på mitt och hans kapitel. Sen så tvekar jag inte på att jag hade haft roligt med er som sällskap i Europas bästa stad :) kramis! [email protected]

Reply
Olivia Pettersson

Hej Kenza ! Jag heter Olivia och kommer från småstaden Oskarshamn småland , Jag har tidigare bott i London under nio månader där jag bland annat pluggat mode, brinner för det ! Musiken för mig är också väldigt viktig och Rita Ora är en så stor inspo, precis som du är , jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv som har betytt något för mig , så snälla snälla , låt mig få chansen att vinna detta och få hänga med er, de vore guld !!
Tack
Olivia Pettersson

Reply
Karin Sjuls

Och va fasen nu då?

Jag är i den positionen i livet som många andra…en nittonårig nybakad student! Frågor som var, när, hur? är verkligen på tapeten. Efter denna härligt soliga sommar börjar höstmörkret krypa sig på och så även min “lifsångest”…som sagt, vad fasen gör man nu då? Jag bor i gurkstaden Västerås och jobbar på ett café, men har sedan en tid tillbaka funderat på att flytta till London för att utveckla mitt stora mediaintresse och jag har en känsla av att det är the place to be för det jag söker. Det är få förunnat att bara våga ta sitt pick och pack och dra även fast jag skulle vilja…men problemet är ju att jag inte ens varit där! Jag ser det här som en möjlighet att äntligen ta pulsen på vad jag hoppas kan komma att bli min nya stad och med (som lovat) gött häng och med några utöver det vanliga. Rita Ora känns även som en person och artist som inte bara besitter en fantastiskt röst, skriver grym musik och har en cool stil men som också har ett jäklar anamma, ett driv! Eftersom hon tog sig in i musikbranschen fast konkurrensen är hård. Det är inspirerande och något jag skulle vilja veta mer om och se på nära håll, och som inte minst bevisas genom samarbetet med Adidas, därför skulle det vara så det så otroligt kul att få vara med på lanseringen!

Detta är en vild chansning från min sida, men vad sjutton! Livet ska vara spontant och man ska våga, så varför inte börja någonstans. Puss & Kram och ni når mig på [email protected]

Reply
Jonna

Jag har varit ett fan av Rita Ora sedan 2012 när albumet ORA släpptes. Favoritlåten är helt klart “Young, single and sexy”. Det jag alltid försöker intala mig att jag själv är. Det är en av mina pepplåtar!
Och vem är jag då?
22 år gammal. Född och uppvuxen i en liten stad i Dalarna men bor sedan 2 år tillbaka i Göteborg. Pluggar till en kandidat i offentlig förvaltning på Göteborgs Universitet.
Att få åka till London med er två (supergrymma brudar verkar ni ju helt klart vara!) skulle vara en dröm. I vanliga fall lever jag mer eller mindre på lån (tacka vet jag CSN!) men det gör att jag inte kan åka och resa som jag verkligen skulle vilja.

Reply
Olivia Pettersson

Hej Kenza ! Jag heter Olivia och kommer från småstaden Oskarshamn småland , Jag har tidigare bott i London under nio månader där jag bland annat pluggat mode, brinner för det ! Musiken för mig är också väldigt viktig och Rita Ora är en så stor inspo, precis som du är , jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv som har betytt något för mig , så snälla snälla , låt mig få chansen att vinna detta och få hänga med er, de vore guld !!
Tack
Olivia Pettersson

Reply
Cornelia Magnusson

Det skulle vara lite utav en dröm att få följa med på denna resa! Har alltid velat få chansen att göra något sånt här så jag hoppas att du vill ge den till mig!

Jag är en glad 18 åring som går sista året på gymnasiet. Som person är jag väldigt öppen och har inte svårt att prata med nya människor!

Kram/ Cornelia

Reply
Louise

Hej kenza! Jag heter Louise och är 19 år :) jag tycker att jag förtjänar att vinna en resa med dig eftersom jag har precis tagit studenten och ska snart börja på universitet. Har pluggat ärslet av mig i 3 år för att komma in på juridik linjen i Skottland och det har jag gjort!! Jag vill så mycket bara festa, släppa loss och njuta av livet men påminner mig själv om att det får vänta 4 år när jag är klar med uni. Då jag pluggar hårt och har inte så mycket tid till annat så har jag inte så mycket pengar till sånna här roliga grejer då det går till universitetet. Jag skulle gråta av ren lycka om jag fick turen att åka iväg med dig och dessutom träffa Rita Ora!! Puss och kram, Louise xoxo

Reply
Henna

Jag älskar hip hop och R&B, vilket innebar att jag började lyssna på Rita Ora ända sen jag först hörde “R.I.P.” i samband med att hennes första album släpptes. Jag älskar musik som man alltid kan räkna med när man är ute och dansar, som drar igång stämningen och som får en på bra humör no matter what! Detta är framförallt vad Ritas musik lyckas med: jag blir ALLTID taggad. Men musik för mig är också nostalgi och minnen, sommaren 2013 var en jobbig tid för mig men som lystes upp av de kvällar jag var ute med mina vänner och dansade bort det jobbiga till bla Rita Oras musik (framförallt till Radioactive, dansade så mycket att jag fick träningsvärk haha.) Att få se henne live i London (som dessutom är min favoritstad!!!) hade därför varit en helt otrolig möjlighet och ett minne för livet!

Jag är 20 år gammal, är en väldigt glad person som älskar att vara med sina vänner och bara go craycray (det kan vara allt från att man sitter och asgarvar under en filmkväll eller dansar till kl 6 på morgonen). Hade nog sagt att jag är ganska rolig (hoppas jag) och tycker om att träffa nya människor och uppleva nya saker! Är samtidigt ansvarsfull och oftast den som håller reda på mina vänner när vi är ute.

Med detta sagt hoppas jag innerligt att jag får åka med er till London, du verkar dessutom vara en ashärlig människa så det hade varit jättekul att få träffa dig och Shiva med! Håller tummarna och ska försöka inte hoppas för mycket.

Kram!

Reply
Amanda

Hej Kenza!
Jag är en 20 årig tjej(snart 21) som skulle tycka att det vore så jäkla roligt att få följa med dig på denna resa! Älskar alla spontana grejer så denna resa skulle verkligen vara en dröm!
Då jag pluggar på universitet och spenderar somrarna till att jobba så har jag dessvärre inte haft möjlighet att resa de senaste två åren vilket är så totalt värdelöst! Livet handlar ju om att resa och få upptäcka nya saker med nya människor.
Jag fullkomligt älskar och resa och skulle tycka att det vore helt magiskt att få åka och uppleva London och bara ha det sjukt kul! Att jag fyller 21 den 7 september skulle ju inte göra saken sämre:)

Reply
Malin Lindvall

Åh! Jag måste vinna denna tävling! Jag älskar dig och din blogg Kenza, och Jag älskar Rita Ora! Drömmen vore att få åka till London! Kommer aldrig iväg på nån resa för att pengarna inte finns… Och senaste året har varit så körigt med allvarlig sjukdom i familjen. Så är det något jag är värd nu så vore det en liten resa och ha kul!! Kram/ Malin

Reply
Lisa

Mitt liv har inte bästa förutsättningarna för att jag ska ha roligast i världen nu för att jag är både hemlös och arbetslös men det innebär även att jag är fri att göra vad jag vill och säger JA till allt allt allt! Och till den här resan skulle jag skrika JAAAAA!!!!! Älskar även London och mest av allt älskar jag Adidas!

Reply
ANNA

Jag vill jättegärna åka till London och träffa Rita Ora då hon verkar vara en sjukt skön och ball tjej. Jag är 19, snart 20 och håller på och hårdpluggar just nu och skulle behöva ett litet break från det, hade varit grymt kul om jag fick åka! Jag ser verkligen upp till henne och lyssnar på hennes musik jämt och ständigt, beundrar allt med henne, hennes klädstil och hur hon verkar vara som person. Hade varit häftigt att få se henne i verkligheten och se hur hon är och så. Jag tycker jag förtjänar det eftersom det hade varit en väldigt rolig och bra upplevelse för mig, att få komma bort lite och även få träffa dig kenza, som jag har sett upp till ända sedan jag var tonåring. Du är en sån otrolig förebild för mig och att du också är med på resan är ett stort plus, om inte det största. Hade varit helt underbart om det var jag som vann.. Dock har jag aldrig tur med sådant här och det blir förmodligen någon annan som vinner, men tänkte ändå ge det ett försök.

Reply
Suzan

Hej Kenza!
Jag är en spontan tjej som älskar att festa, socialisera mig och träffa nya människor! Om jag själv får säga det, så är jag en väldigt positiv människa som är pepp på livet! Jag diggar Ritas musik och skulle gärna vilja gå på hennes konsert! Det skulle även vara väldigt roligt att få hänga med dig då jag läst din blogg sen 2010, och även träffat dig ett par gånger! :) Att konserten är i London gör allt perfekt, har alltid vela åka dit! Skulle vara väldigt glad om du valde mig!

Reply
Cajsa Lundström

Hej! Att få se London har alltid varit en av mina stora drömmar och att få träffa en världsartist som är grym vore väldigt coolt det med! Har alltid gillat att resa och träffa nytt folk så därför skulle det vara kul att få träffa er och ha ett minnesvärt dygn tillsammans ! Jag är en sprallig norrlands tjej som gillar att ha kul och jag har nära till skratt, är lätt att prata med och jag hoppas vi ses snart!! KRAM

Reply
Kristina

Hej,
Jag är en 22åring tjej som bor i Halmstad och jobbar som personlig assistent på heltid. Jag har precis slutat mitt tre års utbildning på Halmstads högskolan men just nu läser några extra kurser.
Mitt dröm har alltid varit att åka till London och därför läser jag upp min engelska just nu också.
Att åka till London har alltid varit dröm, så därför jag skulle vara super glad om jag får möjlighet + att få träffa dig Kenza är stort. Och att se live Rita Ora är jo obeskrivligt roligt!
Skulle vara gladaste tjej i hela Sverige om jag skulle vinna tävling!
Med vänlig hälsning, Kristina

Reply
Sarah Magnusson

Rita Ora verkar vara en sådan cool människa med en super härlig personlighet! Skulle vara så kul att få träffa henne & även få se henne uppträda!
Jag är en 20årig (snart 21årig) tjej från Jönköping som skulle ÄLSKA att få hänga med till London. Jag har själv aldrig varit där och skulle inte kunna tänka mig ett bättre tillfälle att få åka. Jag pluggar till sjuksköterska, har påbörjat mitt andra år precis och just nu så smygstartar vi lite, så tajmingen är perfekt. Jag är väldigt sprallig av mig och jag har väldigt lätt att prata med folk och jag drar mig inte för att träffa nya människor.

Reply
Lisa Pålsson

Hej Kenza!

Ååh vilken rolig tävling! Just nu ligger jag i sängen, helt utlsagen efter ännu en dag på jobbet. Jag tog studenten 2012 och har sedan dess jobbat non stop i princip. Alla kompisarna är iväg och pluggar, reser och en del har dragit till Stockholm för att testa på livet där. Jag kommer från en småstadsort i Skåne och önskade verkligen det hände mer i mitt liv. Hösten har precis kommit, jag och mitt ex gjorde slut för en månad sen ungefär och fan va det är deprimerande! :p att få åka med DIG och träffa RITA ORA hade utan tvekan varit det roligaste och häftigste i mitt liv! Jag vill så gärna komma iväg och resa och träffa nya människor och slippa undan ett höstigt småstadsliv här. Jag hade kunnat åka till London och träffa någon gammal idoldeltagare (haha) men att det är Rita Ora är ju bara helt sjukt! Tycker hon är grym och gör grym musik! Hoppas innerligt på att få höra från dig, hade varit sjukt kul! Puss o kram och tack för världens bästa blogg. /Lisa

Reply
CassandraK

Hej fina Kenza! Gud vad excited jag blev när jag såg detta inlägget! Jag skulle så jättegärna vilja åka med er till London! Har inte mått på topp de senaste tre månaderna. Känner mig helt lost och vet inte vad som händer med mitt liv just nu och att få komma bort från allt ett tag skulle kännas toppen. Inte bara skulle jag få hänga med dig men även titta på den underbara Rita! Hoppas att du kan välja mig det skulle göra mig så lycklig!
Puss och kram,
Cassandra

Reply
Emma Sand

Wow! Jag hoppas vinna för att kunna handla upp hela Adidas-butiken och sen sitta på första raden som en Rita-kopia skrikandes tillsammans med er tjejer :) Let’s do this, London Baby!

Reply
Mathilda Björkqvist

LONDON BABY! Shit vad jag behöver detta! Dessutom så vill ni ha med mig! Älskar att besöka nya ställen (har rest runt hela världen men aldrig varit i London), ADIDAS, Rita Ora och dansa hela natten lång med bekväma och färgglada sneakers på fötterna! Det bästa skulle ju vara att få uppleva detta med er! Wow! Flyttade hem i Januari från att vara reseguide till att börja studera och bestämde mig t.om att ge min pyttelilla hemstad en chans för sommaren. Big mistake. Snart börjar skolan igen och innan det så skulle det inte sitta fel med en liten getaway från byhålan. Så Pick me, pick me! ;D Som resesällskap skulle ni alltså få Mathilda, 24 år gammal, en trevlig asglad tjej med en härlig mumindialekt som ingen tröttnar på. Sa jag redan att jag är den sista som lämnar dansgolvet? :D

Reply
sofia

Hej! Jag vill säga min syster Nathalie. Hon har ställt upp så otroligt mycket för mig så jag skulle verkligen vilja detta för henne. Hon tycker väldigt mycket om din blogg även jag gör det såklart då vi älskar din stil, inspiration. Jag hade blivit så otroligt glad om hon fick göra detta komma iväg ha roligt få träffa dig hänga med dig, hon hade tyckt det var grymt!

Reply
Malin Thorslund

Hej!
Jag är en tjej på snart 19år. Tog studenten i år. Har spelar fotboll hela mitt liv och gör det fortfarande. Dock har jag haft väldigt många skador och ganska allvarliga. Men oavsett så har jag kämpat mig igenom dem och fortsatt spela för jag älskar det. Spelar nu fotboll på en rätt hög nivå (div1). Jag skulle gärna vilja hänga med till London för det första är jag en sporttjej och gillar verkligen Adidas. Men även för att få den en härlig upplevelse.
Kram

Reply
Moa Brunström

Hej jag heter Moa och är en glad 18 årig finlandsvensk (gud det låter dom jag söker en brevvän haha). Helt ärligt tror jag inte att jag förtjänar att vinna mera än något annan- men jag tror dock inte att någon annan förtjänar att vinna mera än mig heller. Jag tycker bara det skulle vara så sjukt ballt att åka till London för att se en grym musiker och kvinna upprtäda. Får seriöst kalla kårar av att bara tånka på att dansa loss till “Hot right now”, vilken fantastisk upplevelse alltså!! Dessutom skulle det vara väldigt skönt att få en liten paus i vardagen och skolarbetet.
Jag blir väldigt glad ifall jag får lämna ett regnigt Åbo för ett regnigt London! Puss! :)

Reply
Maria valdia

Hej! Jag heter Maria och är 20 år gammal. Jag älskar musik, mode och att resa. Jag vill vinna just för jag alltid villat åka till London. Men på grund av hälso problem så kunde jag aldrig det. Jag hade bulimi under mina tonår och gick på behandling så jag missade en hel del. När det var som mest svårt för mig så lyssnade jag på musik men mest på Rita Ora. Om jag van så skulle det betyda en hel del eftersom hon inspirerade mig till att bli bättre och att acceptera mig själv som jag är. Och nu har jag snart varit helt frisk från bulimin i ett år den 7 september så det skulle också betyda mycket att kunna fira det i London, min dröm stad!

Reply
Dina Henriksson

Varför just jag ska få följa med och träffa Rita Ora? Jo! För att jag tycker att hon är grym som sångerska och älskar hennes sångröst. Hon är en sådan otroligt cool kvinna med cool klädstil. Att hon och adidas har samarbete är ju bara en dröm! Jag älskar adidas kläder och äger flera plagg utav deras sportkläder. Jag har aldrig varit i London och skulle jättegärna besöka denna stad som många har pratat om. Att dessutom få se Rita Ora är ju bara “a dream come true” upplevelse!

Jag är en tjej som precis fyllt 22. Jag är glad, sprallig och social. Jag har väldigt många hobby, dans, sång, fotografering och resa är några av dem. Jag har läst din blogg sedan slutet av 2007 och tycker du verkar skithärlig. Jag vet att vi skulle ha det skitkul dessa dagar!

Massa kramar!
Dina

Reply
Sara

Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick följa med er till London för att se Rito Ora!!! Jag är först och främst ett stort fan av Rita och lyssnar mycket på hennes musik och sen är jag dessutom ett stoort fan av London. Bodde där förra året och har ända sedan dess velat åka dit igen.

Jag är 20, snart 21 år gammal, en glad och väldigt lättsam person som just nu studerar på Linneuniversitetet i Kalmar. Så att åka till London just nu skulle inte kunna vara mer passande. Och jag tror att vi skulle ha SJUKT kul och dansa till Rita Ora och bara ha det såå bra i London!! KRAM Sara!!

Reply
Linda

Hej fina Kenza! Jag skulle gärna vilja vara den som vinner tävlingen då jag älskar adidas och rita oras stil och musik! Jag älskar sport modet blandat med lite classy kläder det är så snyggt ihop! I min vardag pluggar jag till socionom och lever livet som en helt vanlig student som älskar musik, fest och shopping! :)

Mail adress- [email protected]

Reply
Andrea

Åååå, den kuleste konkurransen :O å du er favoritt bloggeren og etter vglista, syntes jeg Rita er helt konge!!! synd at jeg bare er 16… Den som vinner er så heldig!!!!

Reply
Lovisa G

Jag vill så himla gärna vinna resan till London för att lyssna på Rita Ora påminner mig om de 6 månader jag bodde i LA, som var de bästa i mitt liv. När “I will never let you down” kom på radion så vevade vi ner fönstrena och sjöng med så högt vi kunde medan vi cruisade i LA trafiken. Dessutom bor min bästa vän, som jag inte träffat på över ett år nu, i London och det vore magiskt att få kramas med henne igen.

Vem jag är? 22 årig student i Stockholm som för tillfället inte har ekonomin att åka till London på egen hand.

Hoppas att jag vinner :)

Kram/L

Reply
Izabelle Zettergren

Hej Kenza. Jag heter Izabelle och är en tjej på 20 år som bor i Västerås. Jag är med och deltar i denna tävling därför att 1. Har alltid gillat Rita och hennes musik. Men också för att jag verkligen skulle behöva komma bort. Alla mina vänner har flyttat för att plugga i andra städer, min bästavän flyttar till thailand för att jobba och som toppen på allt så har jag precis fått sparken från mitt jobb så jag måste sälja min lägenhet och flytta hem igen. Ingenting går som jag vill och jag skulle så gärna bara vilja glömma bort allt för en stund. Och att få hänga med dig har jag alltid velat och att det är i London är bara ett plus. Så jag hoppas verkligen att du väljer just mig och gör min dag lite bättre. Ha det bra!

Reply
Ida

London är en av mina absoluta favorit-städer och jag längtar tills jag får åka dit igen. Dessutom tror jag att det skulle vara sjukt fett rent ut sagt att få vara med om detta tillsammans med dig och Shiva då ni verkar vara riktigt sköna båda två. Jag är en 20-årig tjej från Stockholm som jobbar som vikarie för tillfället vilket gör att jag kan åka iväg utan problem. Rita Ora är så jäkla ball och det vore riktigt häftigt att få se henne live och träffa henne.
Håller tummarna nu

Reply
Matilda

Nyexaminerad tjej här på 19 år. Glad, sprallig, rolig och alltid positiv.
Det vore extremt kul att få följa med på denna resa. Har alltid varit sugen på att åka till London men pengarna har varit ett problem. Nu jobbar jag extra som vikarie på förskola och det vore jättekul att åka iväg, ha roligt innan hösten och första “riktiga” arbetet börjar.. :)

Reply
Michelle

Åh detta hade varit så fruktansvärt roligt! Jag har velat besöka London hur länge som helst men har aldrig kunnat finansiera det! Att dessutom få hänga med dig, Rita Ora och gå på Adidas-event skulle vara helt galet! Tror att vi hade haft det sjukt kul! Jag är 23 år och pluggar jag på komvux. Jag älskar kläder, vänner och Harry Styles haha (tänkte träffa honom i London så han kan ta tag i att bli megakär i mig, Rita kanske känner honom ;) ) skojar bara he…he. Nej men detta hade varit så himla fördelaktigt och skulle göra hela mitt år. Pick me :)

Reply
Linnea Olausson

Hejsan jag är en tjej på 18 vårar som är bosatt i den lilla staden Piteå. För tillfället studerar jag och lever det normala livet som en 18-åring gör. Jag är en positiv tjej som älskar att resa och upptäcka roliga nya aktiviteter. Varför just jag vill åka till London & vara med på lanseringen av Rita Ora är enkelt, London är en fantastisk stad och Rita Ora, ja hon kan ju ingen person ogilla så det skulle vara roligt att se hennes samarbete. Ett STORT plus är ju att få träffa dig eftersom jag har följt din blogg i många år och det skulle vara roligt att äntligen få träffa dig! Jaa det var väl allt, nu gäller det bara att hålla tummarna! ;)

Reply
Linn Tunudd

Hej Kenza!
Det här är precis vad jag behöver… Komma bort lite och göra något RIKTIGT roligt! Som alla andra har jag haft en jobbig period men framförallt vill jag vara glad, hänga med roliga personer och göra något spontant och lite galet;)
Jag är 28 år(oj har jag blivit så gammal!?) och jobbar på en gymnastikförening i Uppsala. Älskar mitt jobb men ibland känns det som jag jobbar 24/7 eftersom jag även tränar gymnaster kvällstid och däremellan försöker klämma in egen träning. Älskar att vara ute och dansa, vara med folk och bara leva livet och vara ung ett tag till;)!!
Anledningen till varför jag nu motiverar och inte tänker som jag brukar “jag vinner ändå aldrig” är för att jag hade en dröm om att vi hängde härom natten, vi var ute och festade… haha kanske ett tecken, vem vet:)
Oavsett om det blir jag eller någon annan som vinner så hoppas jag det blir en sjukt rolig och minnesvärd kväll!
Ha det så bra och lycka till med nya kollektionen och allt du har för dig!
Hälsningar Linn
(linntunudd.blogg.se om du vill se mer vem jag är:)

Reply
Hanna Lundell

Hej Kenza!

Det kommer vara säkert flera tusen personer som kommer att skriva till dig varför just de ska åka, men självklart vill jag ge det en chans och få möjligheten att få uppleva en sådan här grym resa!
Varför ska just jag få vinna? Jag har precis tagit studenten, och är arbetslös, sitter hemma som på nålar. Jag har så fruktansvärt mycket energi och vill verkligen hitta på något. Jag är en väldigt social och framåt tjej som älskar att utmana mig själv och göra lite galna grejer.Jag är i en situation där jag skulle göra vad som helst för att få resa, jobba etc men det finns verken ekonomi eller jobb där ute till en oerfaren student. Självklart tar jag chansen och skriver till dig i hopp om att få uppleva denna resan, för mig som skulle inte bara bli en upplevelse just nu utan för resterande del av mitt liv! Jag hoppas innerligt att jag blir den lyckliga tjej som får åka! Tusen kramar :)

Reply
Amanda

Jag är en levnadsglad stockholmstjej som senaste åren hängivit mig åt att plugga o resa (Montenegro blev mitt 29e besökta land för 3 veckor sen!). Resorna har varit min flykt från den verklighet som finns på hemmaplan med en pappa som är döende i cancer.. Sitter nu på hans favoritställe i Sverige dit jag tagit honom för att tillbringa kvalitetstid med honom, men det tär att se honom så svag – att behöva stötta honom när han går, knyta hans skor o göra de saker som han för bara 20 år sedan hjälpte mig med.. Så i nästa vecka hade det varit väldigt välkommet att få en chans att fly lite – att få tänka på annat!

Reply
Hanna

Det skulle vara hur underbart och fantastiskt som helst att inte bara få chansen att åka till London (min favoritstad!) och se Rita Ora som är en utav mina största idoler (love her!), utan också att få träffa dig Kenza. En person som jag ser upp till och vars blogg jag har läst varje dag i flera år. Jag har alltid velat träffa dig och detta är ett perfekt tillfället att få chansen till det. Jag är en tjej på 18 år från Stockholm som älskar musik över allt annat och att sjunga är det bästa jag vet. Mina andra intressen är att vara med kompisar, pojkvännen och resa. Jag skulle verkligen uppskatta den här chansen, men oavsett om jag blir vald eller inte så hoppas jag att du har en underbar vistelse i London och jag hoppas att jag får uppleva det med er. Massor med kramar och kärlek från Hanna! :) <3

Reply
Linda nordwall

Jag äääälskar rita ora och jag älskar adidas! Och sist men inte minst tycker jag du verkar vara en riktigt skön person! Så att få både se rita uppträda och hänga med er skulle ju vara helt perfekt!

Jag är en 22 årig tjej från en liten byhåla i Värmland, på fritiden spelar jag innebandy, festar, hänger med polare och gör de jag mår bra av helt enkelt! Hoppas på ett mail från er ;) och annars hoppas jag ni får en helt underbar resa :))

Reply
Nora Jakob

Hej Kenza!

Nora från Linköping fyller 21 19 oktober är förlovad med världens finaste underbaraste kille. Jag är undersköterska och pluggar lite extra kurser tills jag har bestämt vad jag vill bli ;). Jag har en liten vovve hemma Rex min fina chihuahua jätte lik Mani, Rex blir ett år på Söndag 31/8
Jag är en social tjej med humör och galen :P
Jag älskar allt med mode att göra har följt din blogg sen jag minns och jag skriver detta för jag vill så jävligt mycket vinna denna plats jag har velat åka till London jätte länge nu fast inte har fått chansen. Och att få åka med dig skulle betyda jätte mycket för mig.
Hoppas du väljer Nora ;) och om du inte jag önskar dig en trevlig resa med vinnaren :)
MVH Nora från Linköping :D

Reply
Valeria

Hej Kenza! Jag skulle väldigt gärna åka för att det skulle vara en så sjukt grym upplevelse, jag har aldrig varit i London men drömt att få åka dit, många av mina vänner berättar hur härligt det är där. Rita Ora är en grym artist hon med, såväl att hon är ny så har hon redan fått så mycket kändisskap och innan det blir för sent så skulle jag vilja gärna träffa henne och få lyssna på hennes musik. Det är en upplevelse som kommer bara ske en gång och jag skulle vilja uppleva den i mitt liv eftersom skolan tar så mycket tid just nu och man hinner inte ens ha lite kul och att få leva livet som man bör göra någon gång.
Sedan så skulle det vara en ära att få hänga med dig och din vän Shiva, du är en otrolig inspirationskälla.

En liten presentation om mig:
Jag heter Valeria och är 18 år, en mycket glad person som skrattar oftast. Jag är från Vitryssland men bor här i Sverige sen 9 år tillbaka. Om man ska skryta lite så har jag en extra språk i bagaget, ryska. Jag bor med min familj på Lidingö och har en svart katt, Bambocha. Jag gillar att läsa, gå på bio, umgås med mina vänner och fotografera mycket.

Reply
Maria bernhardtson

Hej Kenza! Jag tycker att rita ora är en grym tjej med en cool stil och det skulle verkligen vara sjukt kul att följa med dig till London! Jag har aldrig varit på någon visning/ event tidigare men har alltid drömt om att få göra det någon gång! Jag har varit i London en gång tidigare och älskar staden! Då min budget denna höst tyvärr inte tillåter någon resa hade det ju varit perfekt att både få åka på en sådan cool grej och få en resa på köpet! Lite om mig då: Maria, från Umeå, 21 år och jag är en väldigt öppen, jordnära och glad tjej! Jobbar på ett försäkringsbolag och har så länge jag kan minnas läst din blogg. Åh detta är verkligen en drömresa jag skulle vilja få vara med om! Hoppashoppashoppas! Puss och kram

Reply
Emelie

Jag är en ung kvinna på 20 år som går IB programmet på gymnasiet, älskar London, att ha kul och självklart dig och Rita Ora. Är helt kär i Adidas och har sett fram emot lanseringen hur länge som helst. Tar gärna ett sådant break i vardagen innan mina final exams! :)

Reply
Philip N

Hej!
Jag heter Philip och har läst din blogg i några år nu, och gillar dessutom Rita Ora, Adidas och har aldrig varit i London! Jag skulle gärna vilja haka på detta eftersom jag ska operera mig imorgon (hjälp!!) och blir frisk fram tills den 4e, och det skulle vara så jävla kul att dra till London och hänga med er i en dag och bara ha roligt, liksom!

Reply
Fanny Eriksson

Hej! Jag är 22 år gammal och har bott i Stockholm sedan oktober. Innan bodde jag uppe i Piteå . Jag jobbar på Swedbank och på fritiden spenderar jag min tid på gymmet för de mesta . Jag bor tillsammans med min pojkvän i Bromma.
Jag hoppas verkligen att få följa med på detta då jag haft en tung period efter en stor omställning i livet med bl.a. Flytt från familj och vänner , sålt häst , lämnat min lilla hund till mormor osv .
Jag läser din blogg varje dag och tycker du är en fantastisk människa och förebild. Att få hänga med till London skulle vara helt overkligt för mig och Betyda så otroligt mycket .
Kram /Fanny

Reply
Caroline Olsen

Rita Ora – En grym röst helt enkelt.
Jag vill åka till London igen för att få uppleva staden bättre än sist och nu när jag är student i ytterligare 3 år är det svårt att hitta både tiden och pengarna till en resa.

Reply
Jennie Henriksson

Denna tävling lyste upp hela min dag!! Jag märkte hur jag satt och log för mig själv på bussen när jag läste detta inlägg. Bara tanken av att få uppleva något sådant här (och tillsammans med er!) gjorde mig helt lycklig inombords. Har precis börjat tredje året på gymnasiet och känner redan att jag vill göra något för att bryta rutinerna för ett litet tag. Sedan jag besökte London förra hösten har jag längtat tillbaka varje dag… Är förälskad i den staden! Att dessutom få träffa Rita Ora skulle vara något bland det häftigaste jag varit med om. Hon är en riktigt cool brud som ALLTID levererar bra musik.

Jag är bosatt i Dalarna och mitt hjärta slår några extra slag för resor och spontana utflykter. Min familj och mina vänner är det finaste jag har. Mina veckor innehåller oftast träning, plugg och tv-serier men avslutas gärna något mer fartfullt sätt.
Denna 18-åriga dalkulla kommer att hålla alla tummar under morgondagen och hoppas på att det ska trilla in ett glädjande mail i inkorgen. Om inte, så vill jag iallafall önska er en riktigt rolig resa!
Kram

mail: [email protected]

Reply
Maja-Reija

Hej Kenza!
Jag anser att jag är en värdig vinnare för att jag har nämligen aldrig varit utomlands. Det har alltid varit en önskan men jag har aldrig fått ihop det. Vad vore inte roligare än att göra min premiär utomlands med att dra till London tillsammans med dig?! Det vore en hel häftig upplevelse jag aldrig skulle glömma.
Förövrigt är jag en tjej på 18 år och heter Maja. Jag är en utåtriktad, glad människa som alltid är positivt. Jag är spontan och älskar överraskningar och att träffa nya människor. Det skulle vara en jäkla ära att få bli med och se Rita´s sammarbete med Adidas. Kläderna kan knappast bli mindre än häftiga! För övrigt är jag en väldigt snäll och ödmjuk person som känner mig äldre än min ålder. Jag har hjärtat på rätt ställe och älskar att skratta! Jag har följt din blogg enda sedan jag var liten flicka och det vore en dröm att få göra detta och träffa dig.
Kram!
Maja

Reply
Amanda

Är så extremt skoltrött och skolan har precis börjat så därför skulle jag verkligen behöva en paus, och vad vore då inte coolare än att dra till London? Älskar att resa men med min studentplånbok så är det inte alltid möjligt. Att få resa till min favoritstad tillsammans med min favoritbloggare och förebild och dessutom se Rita Ora vore så jäkla ballt att jag smäller av när jag tänker på det!!
Det senaste året har varit väldigt kämpigt för mig så det skulle verkligen värma mitt hjärta ifall jag skulle få uppleva detta. Det vore verkligen något roligt att berätta för barnbarnen ;) KRAM!!

Reply
Lisa J

Tjena Kenza!
En tjej på 19 år från Göteborg här som är ett stort fan av både Rita Ora och Adidas, perfekt tävling för mig helt enkelt!
Hur kul hade det inte varit att få hänga med dig och din vän Shiva i London liksom?!? Och även kanske få se henne uppträda med favoritlåten “shine ya light” :D
Tog studenten i våras och har spenderat hela min sommar genom att jobba på Liseberg så känt som jag varit instängd där och missat hela sommaren… De säger att det är nu livet ska börja och att få åka till London med er för att se Rita Ora hade varit en perfekt start på “vuxenlivet” =). Att få träffa nya människor är ju det bästa som finns så det här hade varit hur kul som helst!
Hoppas vi ses!
Ha det gott/ Lisa

Reply
Sarah

Jag skulle gärna vilja åka då jag gillar Rita, adidas och dig. Till vardags jobbar jag på Lindex och tycker väldigt mycket om kläder. På kvällarna tränar jag fotboll i Glimåkra IF i division 1 så blir en del tränande i vackra adidas kläder.

Reply
Sara

Kenza Kenza Kenza!
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag behöver detta, att få åka till Londons puls och hetta.
Jag jobbar och sliter varenda dag, så hjälp mig nu att ta nya andetag.
Att få umgås med dig, Shiva och få träffa miss Ora, en dream come true, men jag vet att mina chanser inte är så stora..
En tävling som ingen vill missa med mycket konkurrens men som jag ändå vill hissa.
Jag är en framåt, glad och sprallig 25 årig tjej, som väldigt väldigt gärna vill åka till London med dig! :)

Reply
sandra

Skulle så gärna vilja åka till London med dig och vara med på lanseringen av Adidas, och se en så grym artist som Rita Ora. Imorgon är min sista arbetsdag, så en resa som denna skulle verkligen pigga upp min höst!!

Reply
Johanna Johansson

Hej Kenza,

Jag heter Johanna 22 år från Kalmar, har bott i London innan och arbetat för Monki-butiken.
Jag vill med dig för att Rita Ora är fett grym och “If you’re tired of London, you’re tired of life”.

telefon: +46708822424

Reply
Medina

Heeej där! Nu blev jag så jäkla taggad att jag är tvungen att kommentera, man vet ju aldrig vad som kan hända.. och för att något ska hända måste man själv bidra med lite så här kommer det.
Jag vill få möjligheten att åka till London av tre enkla anledningar: 1. Aldrig varit där (men vill så gärna!!) 2. Diggar Ritas musik men nog mer henne som person efter att ha kollat på massa youtube-intervjuer de senaste åren 3. För att bara njuta på riktigt av sensommaren/hösten, åka iväg från plugget på universitetet en snabbis och få i mig massa energi! Det finns inget bättre än att resa och låta random människor och händelser forma en genom livet. Jag är typen som verkligen är lätt att hänga med, älskar att skämta, dansa och hitta på massa oväntade saker. Känner att det börjar forma sig till en kontaktannons här men hur ska jag annars få eran uppmärksamhet bland tusen andra? ;P Kan nämna att jag är 20/21 år, har rest en del så jag är inte liksom skraj och hemkär, men som sagt aldrig till London (sörjer det), och att det vore riktigt RIKTIGT kul om ni tog med mig dit. Man dör ju inte om man inte åker med, men den upplevelsen kommer säkert förlänga mitt liv med några år ;) Ha det bäst!

Reply
Martyna Traczyk

Jag är gravid i vecka 10 så jag vill njuta av min frihet innan bebisen kommer för då kommer jag spendera hela min tid åt bebisen efter förlossningen då blir det inge fler resor för mig på minst ett år ! Skulle vara väldigt kul att få åka iväg med er o träffa Rita och vara med !

Reply
Therese Holmberg

Jag heter Therese och bor på Åland, jag har följt din blogg hur länge som helst och det skulle vara otroligt roligt att få träffa dig! :)
Rita Ora är en väldigt talangfull artist, skulle vara hur roligt som helst att åka till London och få se henne live!
Det skulle dessutom vara helt perfekt om jag vinner då jag fyller 18 onsdagen den 3:e september så det skulle vara den bästa födelsedagspresenten någonsin.
Håller tummarna! :)

Reply
Ida

Hej! Har följt din blogg så
länge jag kan minnas. Har alltid tyckt du varit en beundransvärd kvinna som har fötterna på jorden och har huvudet högt trots allt skit du fått gå igenom med din familj. Du är en förebild för många! Har aldrig varit i london så det skulle vara superkul! Bor i älvsbyn, en by uppe i norrland. Är en 19årig tjej som är längdskidåkerska och som har en rätt icke händelserik vardag. Äta, träna, sova. Är inte så mycket intressant som händer i mitt liv förtillfället, så få åka iväg med sveriges coolaste och häftigaste brud (försöker inte fjäska, det är verkligen ett faktum) hade varit helt fantastiskt och få tänka på annat än bara träna. Skulle vara hur kul som helst då jag älskar musik i övrigt då det lyser upp min rätt gråa vardag. Ha det så bra! :-)

Reply
Sofia

Låter fett!!! Rita Ora är ju grymt bra!! älskar I will never let u down o hela albumet! Jag är 19år från Stockholm, älskar o festa o dansa och ha kul!! Jag o min syster har läst din blogg sen hallo kitty tiden haha, Hon hittade den innan den var så känd, är fortfarande beroende av den! vi skulle ha superkul i london!!! Det skulle vara så skönt att komma bort från jobbstressen och höstångesten (jobbar jämnt) jäklar va kul de skulle vara att bara släppa allt och mingla med vip haha, dör vad glad jag skulle bli:):D:D:D!!!!!!

Reply
Sofie Andersson

Hej!
Jag heter Sofie, är 18 år och bor i Göteborg. En kombo av adidas, Rita Ora, London, mode och gött häng passar som handen i handsken på mig! Jag älskar nämligen att träna och bär gärna adidas både till vardags och träning. Jag är intresserad av mode och detta låter som en jäkligt fräsch upplevelse! Det skadar inte heller att det är i London som jag aldrig fått chans att besöka! Hoppas även ni får ett jädra najs dygn i London om jag inte blir den lyckliga vinnaren!
Puss & Kram från mig!

Reply
Linn Ceimertz

Hej! Mitt namn är Linn och jag är en artonårig tjej som bor i Halmstad! På vardagarna pluggar jag natur sista året med hoppet om att bli läkare en dag. London är en stad som har allt enligt mig. Att få en chans att komma dit igen hade varit helt fantastiskt!! Och att få umgås o ha det bäst med er två och även den fantastiska Rita Ora skulle varit såå härligt och alldeles underbart!

Reply
Anne Thi Håndlykken

Hei! Jeg heter Anne Thi og er 18 år gammel. Just har jeg flyttet til Oslo for å fullføre videregående skole etter å ha bodd hele mitt liv i en liten bygd på Sunnmøre, ytterst mot havet, vest i Norge.

Her i Oslo bor jeg nå sammen med min kjæreste, og jeg trives veldig mye – både i vår leilighet og på ny skole. Nu som jeg har flyttet lever jeg på stipend fra Lånekassen, og i snitt har jeg 180kr pr dag. Det er trangt i budsjettet for å finne plass til å unne seg en utenlandstur, og jeg kunne virkelig tenkt meg en slik boost før juleferien!

Jeg, personlig, mener at det er i denne perioden av livet jeg skal oppleve mest mulig. Reise hvor enn jeg kan, og aldri slå fra meg sjanser jeg kommer til å angre på. Ja takk til nye bekjentskap, reiser, shopping og opplevelser så langt det lar seg gjøre med studentøkonomi.

Jeg håper virkelig jeg har en sjanse til å vinne! Det hadde vært såå kult å få reise til London med deg, bli kjent, ha det gøy og ikke minst møte selveste Rita Ora og få shake ass på fest. Det finnes ingen grunn til at jeg fortjener dette mer enn noen andre, men jeg er stoked på litt krydder i hverdagen – og jeg er super happy for å ha en slik mulighet til å gjøre noe spennende i hverdag!!

Klem! <3

Reply
Sara

Jag vill inte nominera mig själv utan jag vill istället nominera min käraste syster som arbetar inom modebranschen i Stockholm! Hon skulle förtjäna denna resa tillsammans med er som en uppmuntring i vardagen och för att hon har ett grymt bra öga för mode! Denna resa tror jag hade hjälpt henne att vilja fortsätta att arbeta sig framåt inom modebranschen och göra det som hon är grym på!

Reply
Paula

Hej! Gud vilken rolig tävling! Varför just jag vill åka? 1. För att jag älskar att resa! 2. För att det skulle vara sjukt ballt att få träffa Rita (coolare juggetjej är fan svårt att finna) 3. För att jag följt din blogg i år och dar och det hade varit så kul att få träffa dig 4. För att jag älskar fest! Och en fest styrd av Rita kan ju inte bli annat än grym.
Vem jag är? En student/kriminalvårdare/hundälskare från Örebro/Kroatien. 23 år gammal, glad, ständigt hungrig, aktiv och jävligt noggran tjej. Gillar som sagt resor, mat, hundar och fest, men bäst av allt är min familj.
Hoppas hoppas hoppas vi se! Kram Paula

Reply
Arta Halili

Hejsan.
Är en tjej på 22 år bor i Västerås.

Anledningen till att jag bör vinna är att jag är ett STORT FAN av Rita Ora och en dröm som jag har är att få träffa henne men även dig också! Om jag vann skulle det betyda att två drömmar går i uppfyllelse ! Fashion är något som jag brinner för ! Att få vara med detta skulle betyda såååå mycket för mig!
Jag är en glad, positivt, social och väldigt lätt att vara med och ÄLSKAR att ha kul! Tror verkligen att jag skulle passa för det och du Kenza är en väldigt skön tjej där du är dig själv ! Så om du söker en tjej som verkligen vill detta och en som ni kan ha roligt med är det JAG ! Och hoppas att du vill hjälpa mig uppfylla min dröm skulle bli sååååååå GLAD !!!

Reply
Carolina Karlsson

Hej Kenza! Jag heter Carolina och är 22 år och jobbar på en förskola utanför Stockholm. Jag skulle jättegärna vilja hänga mer er till London! Efter att mycket har hänt under det senaste året har jag hittat mig själv och blivit en tuffare, gladare och mer självsäker tjej och det skulle vara roligt att fira det med en fantastisk resa till London med er! Hoppas vi ses!

Reply
Arta Halili

Hejsan.
Är en tjej på 22 år bor i Västerås och studerar i Örebros universitet.

Anledningen till att jag bör vinna är att jag är ett STORT FAN av Rita Ora och en dröm som jag har är att få träffa henne men även dig också! Om jag vann skulle det betyda att två drömmar går i uppfyllelse ! Fashion är något som jag brinner för ! Att få vara med detta skulle betyda såååå mycket för mig!
Jag är en glad, positivt, social och väldigt lätt att vara med och ÄLSKAR att ha kul! Tror verkligen att jag skulle passa för det och du Kenza är en väldigt skön tjej där du är dig själv ! Så om du söker en tjej som verkligen vill detta och en person ni kan ha roligt med så är JAG den som borde få möjligheten att följa med ! Och hoppas att du vill hjälpa mig uppfylla min dröm skulle bli sååååååå GLAD !!!

Reply
Filippa

Wow, första gången någonsin jag skriver en kommentar. Men någonting måste vara den första och den här chansen att få åka med till London och träffa Rita Ora vill jag verkligen inte missa. Hon är en väldigt stor förebild för mig i livet och om jag skulle få den här möjligheten skulle en av mina drömmar gå i uppfyllelse. Jag har precis haft en väldigt tuff period i livet med jobb som har gått åt helvete och en pojkvän som har varit i USA i åtta månader och kom hem och det första han gjorde var att bryta med mig. Jag har alltså väntat i åtta månader på ingenting. Jag känner att jag skulle behöva någonting som ger mig en nytändning och jag skulle vara så ofantligt tacksam om jag skulle få åka med, ända inifrån djupaste hjärtådern. Rita Ora har en musik som är fantastisk att stoppa in i öronen när som helst, man blir alltid på lite bättre humör. Sen är hon snygg som få! Träning har även blivit en stor del av mitt liv nu, eller framförallt snygga träningskläder. Så det är verkligen det bästa som skulle kunna hända mig just nu. Kram /Filippa

Reply
Caroline Hilleberg

Hej! Mitt namn är Caroline och är 18 år. Jag studerar sista året på gymnasiet. Jag älskar att vara impulsiv, skratta och ha kul. Jag gillar att bjuda på mig själv och älskar när det händer saker. Nu har skolan dragit igång igen och jag känner mest nja….. Allt känns ganska grått och trist såhär efter en hejdunder-rolig sommar… Därför skulle den här resan, att få både hänga med dig och Shiva (!!!!! så kul???) OCH dessutom få träffa Rita Ora (drömmen!!!!!) liva upp hela min tillvaro lite… Rita är en stor förebild och jag älskar hennes musik. Jag behöver lite ljus och peppning (inte bara genom att dansa hemma i vardagsrummet och lyssna på hennes låtar….) inför hösten… Så känner du för att hänga med spralliga lilla jag och dessutom göra mig och mitt liv lite ljusare så VÄLJ MIG! Och om inte, fortsätt med att blogga. Du är en stor förebild!

Massa kramar
Caroline

Reply
Ellen Ekelund

Hej Kenza! Jag vill åka med er för att min tidigare erfarenhet av London (förra sommaren) både började pch slutade i kaos. Konsert (maroon 5) flyttad ett halvår, VÄRDELÖST boende (=Hittade nytt…) höll på att missa flyg hem och allt vara bara allt annat än en go vecka i fantastiska London! Nu vill jag få chansen att gå på en ny spelning och att dessutom få hänga med er vore hur ballt som helst! Tack på förhand och hoppas att London blir kanon för er! Kram

Reply
Malin Berg

Hej Kenza!
Jag är en 20-årig tjej som bor i Dalarna och som älskar att resa och se världen, plus att jag älskar att fota

Reply
Marwa Karim

Hej Kenza! Jag skulle hemskt gärna vilja följa med till London och se Rita Ora för att jag tycker
hon är en sådan ball brud som kör sin grej och bara struntar i alla andra. Jag diggar hennes
stil och älskar hennes låt How we do (Party). Jag dör för hennes stil och hennes musik.
Jag skulle bli så lycklig ifall jag vann för vem vill inte till LONDON? Och vem vill inte se
superstjärnan RITA ORA? Och vem vill inte umgås med världens finaste Kenza. Skulle uppleva en dröm faktiskt!
Plus att det skulle kännas så skönt att få åka till staden jag alltid drömt om att få vara i.

[email protected]
http://marwalicious.devote.se

Reply
Julia Lundström

Tjenixen! Jag heter Julia jag är 22 år och bor i Luleå, jag älskar basket och hänga med kompisar! Jag är en lättsam person som inte är rädd för att prata och skapa nya kontakter. Jag älskar Rita Ora har lyssnat på henne så mycket och älskar verkligen hennes musik och sound!!! Jag skulle verkligen uppskatta att få åka till London innan skolan börjar (jag pluggar till sjuksköterska) och ladda om. Jag har jobbat hela sommaren så är verkligen på party humör nu! Det skulle vara grymt att få träffa dig och få inspiration om höst modet! Jag diggar verkligen din stil och varje gång man inte vet vad man ska ta på så kan man kolla dina outfit bilder och få inspiration och göra något eget av din stil! Skulle vara kul att få hänga med dig och hoppas jag får hänga med! Kram Julia!

Reply
Hannah Johansson

Kära Kenza,

att få åka till London och se Rita Ora med dig och Shiva (hur ballt namn btw, som en hinduistisk gud ju!) vore som en kall glass en varm sommardag. Som bananen i smoothien, sirapen på pannkakorna, isen i drinken och osten på mackan. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet, men det vore kanske att överdriva, så för att summera skulle jag vilja säga att det vore jävligt nice och sjukt fett helt enkelt. Att Rita Ora dessutom är en grym pingla med kanonmusik gör ju inte saken sämre. Utöver detta så vore ett avbrott från vardagen skönare än att lägga sig i sängen efter krogen (och det vill inte säga lite). Efter en sommar av konstant jobb skulle det vara råchill att bara få åka iväg och känna sig fri. Jag har inte varit ledig sedan i augusti förra året i princip, så jag om någon förtjänar detta.

I övrigt är jag en skön brud på 20 år. Jag skrattar mycket, äter mycket och ofta och fuldansar mer än gärna. Jag är nöjeslysten och bangar aldrig ett äventyr, så tror att vi definitivt skulle ha roligt ihop. Att inte välja mig vore som att låta Sean Banan hålla i en begravning – ganska knas alltså.

Ha det bra!!
/Hannah

Reply
Elin

Jag skulle vilja vinna dels för att jag ALDRIG varit i London men också för att Rita Ora är en sjukt cool tjej med en grym jäkla röst och vem skulle inte vilja få äran att åka i ert sällskap? En upplevelse utöver det vanliga livet som består av studier&jobb. Jag heter Elin, 26år gammal och studerande så om jag vann skulle jag skrika av glädje eftersom jag har en tendens att aldrig vinna tävlingar.

[email protected]

Reply
Vivvi

Jag fullkomligt älskar London , och tycker verkligen om Rita Oras musik (kan typ alla låtar utantill)… Jag tycker att jag ska få åka för att jag har sådan otur i tävlingar och det vore så sjukt roligt att vinna , och in i de glamorösa livet med dig få försvinna, klä upp mig bland stjärnor och få vara fin för en natt, slippa känna mig tråkig ,ful o matt , ohh snälla Kenza låt mig få åka , lovar att ge dig massa skratt o absolut inte bråka :) <3 så från en småstads tjej till att glida med dig ! Och få träffa Rita ora förstå vilken grejj !

Reply
Jessika

Shit vilket pris att vinna var min första tanke till det här. Bara tanken på att få åka till London och få uppleva allt det här och samtidigt få göra det med dig, en person som jag ser upp till så mycket, jag kan inte ens föreställa mig hur awesome det hade varit!
Jag vill vinna detta eftersom att jag känner att jag behöver komma bort från omvärlden ett tag. Och det hade varit så coolt att få vara med om det här, dessutom diggar jag Rita Oras musik, ett + i kanten är väl också att jag älskar London. Var där i somras med min närmaste vän och skulle verkligen vilja åka dit igen, men eftersom att plånboken protesterar så får det vänta.

Skulle verkligen vara en dream come true för en tjej som mig som inte har råd att resa själv. Jag är en 21 år gammal tjej som bor i Blekinge. Älskar att träffa nya människor, att träna och umgås med familjen. En galen utekväll säger jag inte heller nej till. :D
Håller tummar och tår!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Reply
Astrid Svensson

Åh gud vilken dröm! Du är ju liksom min största modeförebild så om jag kommer vinna så kommer jag bara skaka av nervositet när vi träffas för första gången haha ( jag bara varnar dig liksom ;) ) Men förutom nervös så kommer jag vara väldigt glad också, för jag är en mycket social, glad och lite halv crazy tjej på 18 år! Jag har velat åka till London såååå himla länge och jag har velat träffa dig sedan jag börja läsa din underbara blogg för många år sedan! Åh just det, jag skulle motivera varför jag vill träffa Rita Ora.. sanningen är ju att du är den jag ser mest fram emot att träffa hihi men det vore också sjukt coolt att få se Rita Ora som också är en modeinspiration för mig och har en av mina favvo låtar (R.I.P)! Det vore så sjukt roligt och spännande att få ta det här som en paus från verkligheten, för verkligheten har inte varit särskilt lätt på sista tiden.

Vad finns det annars att veta om mig?! Jo, jag går sista året på natur på gymnasiet i Norrköping (oroa dig inte, min dialekt låter inte allt för hemskt haha) ;) , har många fina vänner, en fin familj och en underbar pojkvän. Jag är inte helt vanlig dock, hade en hjärntumör när jag var 12 år, levt med huvudvärk varje dag och fått flera sjukdomar sedan dess och den senaste sjukdomen är en dödlig veteallergi som en på miljonen har! Ja, så jag är ganska udda! ^^ Men jag älskar livet och jag är glad att jag är kvar här starkare än någonsin, så nu vill jag bara gör det bästa av hela livet! Så därför tycker jag att du ska ta med mig till London så jag kan få ett otroligt roligt minne att ha kvar resten av livet! Puss! ([email protected])

Reply
Veronica

Hej jag är en tjej på snart 21 år som sedan ett år tillbaka bor i Sthlm, uppflyttad från de norra skogarna. Skulle nog beskrivas som rätt social och impulsiv. Brukar egentligen inte vara med i tävlingar men sedan en tid tillbaka har jag börjat träna. Min pojkvän tävlar i olika styrkegrenar och jag har alltid gått ut på en springtur eller annat tramsigt för att jag inte känt mig bekväm. Men bestämde att jag skulle följa med på hans styrkeklubb och testa. Den vekaste där var jag, helt klart men så jävla kul var det! Jag motiverade mig själv med att köpa nya träningskläder (liksom alla andra gör haha) och adidas fastnade jag för mest. De är sköna OCH snygga. Sedan dess började jag köpa Adidas-skor att använda i vanliga livet. Lyftarskor med Adidas, deras hoodies använder jag jämt. Förutom att lanseringen vore kul med Rita ora (!!!) så har jag heller aldrig varit i London. Uppe i norr har vi inte lika tur med utbudet av billiga resor till storstäder (måste flyga till sthlm först), så London och ett Adidas-event med Rita Ora hade helt klart varit en bra start på hösten. Som spenderas med massa jobb och stuider..
Kram!
[email protected]

Reply
M.m.H

Jag vill åka till London och träffa Rita just för att vi har väldigt mycket gemensamt. Här kommer listan, du kommer bli blown away:
-Vi har samma ursprung, nämnligen Kosovo (det är inte många som kommer från den hålan)
– Vi båda älskar musik (obviously kom hon någonvart med det :p )
– Vi båda älskar adidas (jag tror vartenda alban i hela världens första märkesbyxor var nämnligen adidas – dem med typ 500 knappar åt sidan – speciellt snygga på killar haha)
– En gång blonderade jag mitt hår lika blont som henne, det slutade med att delar av mitt hår bara kapades av randomly och jag fick en naturlig trappa i håret (en ful en – liknade en hockyfrilla typ)
Nåja som ni ser så kan listan ta hela dagen, men kort och gott så är jag bara en skön tjej som gillar att ha kul och utnyttja livet fullt ut. Hoppas ni väljer mig, då jag tror att vi kommer ha dökul! Kram

Reply
Beatrice

Kenza din sköna filur, med dig till storstaden vill jag gärna ta en tur. Skratta, snubbla och ha det allmänt soft för att sedan sent trilla in i vårt loft. Roligt vore det att få denna chans för vad jag behöver just nu är en kväll full av glans!

Beatrice heter jag, 22 år och bor i lilla staden Enköping. Jobbar som säljare på Åhléns och har ett brett mode-, musik och konstintresse. Grisljudsskrattar, pratglad och energisk! Kram! :)

[email protected]

Reply
Alicja Jach

Det är nu man önskar att man var 18 men som tur så har man bara ett år kvar så jag hoppas på en till sån tävling om ett år Kenza haha!!! ❤️

Reply
Chanelle

Hej Kenza!! Gud vad bra pris det var på den här tävlingen haha, jag har varit i London en gång förut och jag verkligen ääälskar den staden! Sedan så är ju Rita Ora en grym artist samtidigt som att hänga med dig och Shiva kommer bli minst lika grymt tror jag :) Litegrann om mig själv då; jag är en 19-årig tjej som tog studenten nu i somras och har alltså tagit klivet in “vuxenlivet”, dock så har jag inget jobb ännu så du behöver inte oroa dig för en sur chef när man kommer behöva ta ledigt mitt i veckan ;) Hästar och ridning är ett av mina större intressen, samtidigt som jag är galen i att köpa kläder/skor. På helgerna festar jag mer än gärna med mina kompisar, DOCK så är Luleås uteliv inget att hänga i julgranen om man säger så. Så därför skulle det vara kul att vinna den här tävlingen, det skulle bli en härlig färgklick i min annars ganska gråa vardag!

Lär hänga på min mail hela dagen imorrn och hålla utkik efter ett svar från dig, flygbiljetterna ner till Stockholm lär jag isåfall boka snabbare än man kan säga “potatis”! ;P

Reply
Arta Halili

Hejsan!

Är en tjej på 22år och bor i Västerås.

Anledningen till att jag borde vinna är att jag är ett STORT FAN av Rita Ora ! Att få träffa henne i Lodon tillsammans med dig skulle betyda att 2 drömmar går i uppfyllelse för mig. Och att få se Rita Ora uppträda live skulle vara en magisk känsla för mig!
Jag är en tjej som Älskar fashion och har följt dig i flera år. Är positiv, social och lätt att lära känna nytt folk. Så om du söker en tjej som ni kan kul med och vara er själva så är JAG den som borde få chansen att få följa med er till London! Och jag hoppas att du hjälper en tjej att få sina drömma att gå i uppfyllelse skulle bli så GLAAAAAD

Reply
Fia

Jag är en 22-årig tjej från de värmländska skogarna, och har läst din blogg sedan starten ungefär. Från att ha varit en total bloggnörd är nu din i stort sett den enda jag följer. Så svårt att beskriva sig själv kort, men jag tror att jag är ganska soft att hänga med, jag är ganska avslappnad och glad. Dock svär jag nog alldeles för mycket, haha! Det vore sjukt grymt att få åka till London. Jag är student, och har varit det de senaste tre åren, och därmed inte direkt haft råd med utlandsresor. Jag är glad, utåtriktad och ääälskar spontanta påhitt, så detta vore guld som ett sätt att starta höstterminen. Chansen att vinna är såklart minimal, men blir fasen helt pirrig bara av tanken på att få åka iväg. Håller tummarna för mig själv, tror att det skulle bli en grym Londonvistelse för oss alla ;)

Reply
frida

hej! jag heter Frida och är 19 år och bor på västkusten, jag bara ÄLSKAR allt som har med kläder och mode att göra. jag läser nu till skräddare på en högskola så det är ju även ett stort intresse att få sy och designa kläder.

Jag borde vinna för att jag har aldrig varit i London eftersom jag aldrig har haft tid eller råd att åka och det har alltid varit en dröm för mig att åka dit, och det är ju självklart att det hade varit en ännu större dröm att få träffa dig och få umgås lite med dig/er. hoppas hoppas nu att jag vinner så min dröm går i uppfyllelse!! kram frida.

Reply
Sofia

Men woah, kommenterar aldrig annars men måste bara take the chance och köra. Är totalt nyförälskad i London, brinner för musik och tycker du verkar svincool. Den perfekta kombon. Det hade varit så gött med en paus från vardagen och få en upplevelse like nothing else. Rita Ora hallå! Annars är jag den som står bakom gallret och försöker hitta innovativa sätt (hehe) att ta mig förbi kön och in i festen. Förövrigt är jag föreläsare och driver en rapkör för tjejer och unga kvinnor för att höja deras röster i en mansdominerad bransch. :)

kram

Reply
Max

Hej! Min flickvän har precis fyllt 18 och älskar rita ora! Dessutom är hon ju ett stort fan av dig, vilket skulle göra det här till den grymmaste överraskning någonsin!! Skolan har inte hunnit kicka igång än, och det här skulle vara en perfekt sista resa innan det hunnit bli allvar i skolan! Hon är en sjukt omtänksam och snäll tjej som har gjort så himla mycket för mig, så det här skulle hon verkligen förtjäna! Julia (som hon heter har säkert redan sökt och det är hennes mail jag skrivit in, så vill ni göra en fantastisk, rolig tjej genuint glad ska ni välja henne, det skulle vara så awesome!! Hoppas verkligen att hon vinner, :D Ha det bra!!

Reply
Jane

Hej! Skulle va en otrolig upplevelse att åka till London och tröffa och umgås med er o se rita live! Har aldrig varit utomlands! Är en 22årig tjej dom bor i världens minsta lilla stad vaggeryd! Har aldrig satt min fot utanför Sverige o det pga att jag varit sjuk ett bra tag och nu blivit bättre och skulle vara en otroligt rolig upplevelse att va dör med er och London o uppleva någonting nytt!

Reply
Emma Lundvall

Hej Kenza! jag såg din tävling som du har just nu för att få hänga med till London. Jag skulle verkligen vilja hänga med, och anledningen varför jag skulle få åka med är för att jag beundrar dig stort och är dessutom ett fan av Rita ora också.
Du skulle slå ihop två drömmar tillsammans för mig om du gav mig äran att följa med.
Hoppas man får höra något ifrån dig. Skulle betyda väldigt MYCKET! <3 kram på dig Kenza

Reply
Elvira

Hej! Jag heter Elvira, är 18 år och bor i Göteborg! Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att festa, resa och umgås med vänner. Går vanligtvis i skolan men då mitt jobb inför nästa helg precis blev avbokat så det hade varit helt underbart att få åka ner till London och träffa er och Rita Ora!! Komma bort från de tråkiga kontrasterna här hemma och byta ut dom mot en liten resa till London med er. Du verkar så himla härlig och att få chansen att resa till London med dig är ju något som aldrig skulle hända annars! Så även om oddsen är små så har jag ändå inget att förlora genom att ställa upp i tävlingen, Så varför inte liksom haha!

Reply
Lovisa Viktorin

Jag vill nominera min fantastiska vän Mathilda som efter ett otroligt tufft år med ett krossat hjärta och tuffa cancerbesked inom familjen, fått parera sitt heltidsjobb och sina studier men aldrig någonsin klagat. Hon är den bästa människan i mitt liv och vi delar även passionen för mode, kläder och shopping. Därför vill jag inget hellre än att hon ska få åka till London med er och träffa Rita Ora och få vara i rampljuset för en stund, hon förtjänar det till tusen!

Reply
Jelena

Hei Kenza:) Mitt navn er Jelena, jeg er 18 år og kommer fra Serbia, men bor i Oslo.
– For det første er jeg en stor fan av deg og Rita Ora. Når jeg gikk inn på din blogg og leste at jeg kunne få en mulighet til å treffe deg og Rita Ora, ble jeg utrolig glad for å få en mulighet til å skrive dette. Jeg ønsker for det første å dra til London for å møte Rita fordi hun er et stort forbilde både i musikk og som person. Jeg er veldig opptatt av mote og både du og Rita er et stort fashion ikon for meg og en inspirasjon. Jeg håper å få ett innblikk og få sjansen til å lære mer om mote. En sånn sjangse for man en gang i livet og jeg er utrolig gira på å være med på noe så spennende.
Min e-post er : [email protected]
Klem:)

Reply
Steph

Halloj!

Jag är en glad och energisk tjej på 22 år som älskar att dansa och tralla runt i olika städer och länder. Det hade varit så otroligt kul att få följa med er snyggingar till London nästa vecka!

Håller tummar och tår!

Reply
Qendresa Berdynaj

Hejsan Kenza och gänget!
Jag hade mer än gärna velat följa med på denna resa, jag är själv super intresserad av mode och musik så detta är en toppen blandning och vore en super rolig upplevelse. Dessutom är Rita Ora min kusin fast det känns som att jag aldrig kommer få möjligheten att träffa henne på grund av att hon är så upptagen med musiken, och det känns jätte tragiskt :(. Hade velat detta så mycket!! Många kramar, Qendresa :)

Reply
Arta Halili

Hejsan!
Är en tjej på 22år och bor i Västerås.
Anledningen till att jag borde vinna är att jag är ett STORT FAN av Rita Ora ! Att få träffa henne i Lodon tillsammans med dig skulle betyda att 2 drömmar går i uppfyllelse för mig. Och att få se Rita Ora uppträda live skulle vara en magisk känsla för mig!
Jag är en tjej som Älskar fashion och har följt dig i flera år. Är positiv, social och lätt att lära känna nytt folk. Så om du söker en tjej som ni kan kul med och vara er själva så är JAG den som borde få chansen att få följa med er till London! Och jag hoppas att du hjälper en tjej att få sina drömma att gå i uppfyllelse skulle bli så GLAAAAAD =)=)=)=) <3

Reply
Karin

Jag heter Karin och jag är 25 år. Jag vill åka till London och se Rita Ora för att jag älskar mode och jag älskar London. Its as simple as that! Skulle vara så kul att få åka och känna sig lite fabulous! Jag jobbar som förskollärare så jag har väldigt ofta snor och mat på kläderna och sand i skorna!

Reply
Mathilda Björlin

Halloj!
Mitt namn är Mathilda och jag är 19 år gammal, skulle nog beskriva mig själv som en sprallig och utåtriktad tjej som älskar att äventyra! Just nu är jag bosatt i Nyköping med mina föräldrar och två yngre systrar. Kläder och mode ligger mig varmt om hjärtat och skulle verkligen tycka det skulle vara asballt att få se Ritas kollektion. Har även sedan länge tillbaka lyssnat mycket på hennes musik och jag bara rådiggar den kvinnan, så att både få se henne visa upp kläder och uppträda skulle vara galet häftigt! Kan tänka mig att det kommer bli något alldeles speciellt då hon enligt mig är väldigt egen och cool som person!
Håller mina tummar och tår och hoppas att vi ses!

Reply
Malin E

FYFAN VILKEN GRYM GREJ! Ååh vad lycklig jag skulle bli om jag vann! Malin heter jag, är 21 år och pluggar just nu ekonomi. Jag älskar galen humor (tror Kenza och Nadias fistävlingar hade passat mig haha), jag älskar musik och trevligt häng! Vilken drömdag det vore att få se världens just nu grymmaste tjej i musikbranschen i London tillsammans med dig Kenza och din fina vän Shiva! Kan inte motivera på något annat än att jag tror vi alla skulle få en skitkul kväll!
Tillsammans med Kenza och Shiva vill jag ett minne för livet skriva! :)
KRAM

Reply
Annika

Jag bytte jobb strax innan sommaren vilket gjorde att jag bara fick 1 veckas semester i sommar. Är otroligt glad för mitt nya jobb men lite snyltad på sommarledigheten. London är utan tvekan min favoritstad i Europa (var där senast i april och sprang London maraton) och det skulle därför vara superkul att få lyxa till det lite med några härliga dagar med shopping, drinkar, fest och löpning – ett måste när man är på plats :) En chans till en andra semester helt enkelt.

Jag är 25 år, pigg och pratig. Jobbar med digital kommunikation och har ett stort tränings- och musikintresse. Därför skulle det vara superkul att få komma med på Adidaseventet och dessutom få höra Rita uppträda live.

Håller mina tummar för en grym resa med grymma tjejer!

Reply
Diana AKA Den Jävligt Sköna Bruttan!!

Hej på dig Kenza!
Min motivering lyder som detta, jag upptäckte Rita Ora via IMDB då jag är en torsk för fifty shades. Då jag börjat lyssna på henne så insåg jag snabbt att hon verkar vara jävligt skön brud. Jag tränar mycket och använder Adidas, så detta är ju världens kombo lixom! Tror eller rättare sagt VET att vi kommer ha det så jäkla fett! London, Visning, Shopping, Rita Ora, Fest, Bakismat vad kan gå fel?
Ett glatt humör och förlåtande fötter and you are good 2 go! + min Canon då jag älskar att fota!
Kram!!

Reply
Cansu

Hej! Är väl hur många hundra tusen människor som helst som skriver här och förklarar hur bra som helst varför just de ska åka till London och få unik Rita Ora så här kommer väl min förklaring.
Har alltid tyckt att Rita Ora är typ den coolaste kvinnan någonsin, så grymt inspirerande stil som gör man själv börjar våga prova på nya saker och prova olika kombinationer man aldrig hade gjort annars. Hennes musik får en och bli så jävla glad och så talangfull, känns som om hon borde bli mer uppmärksammad, lite underskattad i mina ögon. SÅ JA, hade varit ascoolt och träffa henne och få ännu mer inspiration och se London såklart, man måste ju gå in i kartan som Joey i vänner åtminstonde en gång innan man dör.

Själv är jag 19 år bosatt i Göteborg och praktiserar på en tidningsredaktion. Rödhårig, också om det gör att man får en bättre bild haha!

Reply
Christine

Hei! Mitt navn er Christine og selv om jeg sjeldent prøver meg på konkurranser så kan jeg ikke la være å prøve meg nå. Dere skal slippe å få en hel bok av meg her iform av en kommentar, men grunnen til at jeg tror jeg kan være en god kandidat å vurdere, er at det kommende året har vært tung både på godt og vondt. Jeg flyttet for meg selv, der overgangen fra trygghet til ny jobb, stor ny by og det å bo alene plutselig ble enn litt skummlere ting enn først forventet. Et langt år, men trang økonomi og det å plutselig måtte bli voksen var ikke det letteste. Nå, ett år senere ser jeg tilbake på et år med mye tårer og mange overvunnede kamper, og et år der jeg står så mye sterkere enn jeg noen gang skulle trodd jeg kunne gjøre. Viktigst av alt, jeg fant min store kjærlighet og valgte å bli boende i byen jeg nå kaller mitt nye hjem. Etter et tøft år, der det økonomiske og studier ikke ga overskudd til å kunne ta seg den helt store ferien denne sommeren håper jeg at jeg er den heldige som får bli med dere på tur.

Klem Christine, 21 år.

Reply
Thuy

Hi Kenza, can I take part even if I already live in London? I would looooove to have the chance to meet Rita and YOU even more! That sounds like a fun day/night out, I would be so happy if I could win this!! puss och kram

Reply
Hida B.

Få hänga med en Rita Ora och Dig en stor dröm för mig. 34årig småbarnsmamma som fortfarande kan Jamma .
Hoppas på få hänga med och visa vem jag är och uppleva London med er.
;)

Reply
Qendresa Berdynaj

Hejsan Kenza och gänget!
Jag är en 18-årig tjej från Malmö som älskar musik & mode. Jag hade mer än gärna velat följa med på denna resa, jag är själv super intresserad av musik och mode som jag tidigare nämnt så detta vore en toppen blandning. Dessutom är Rita ora min kusin fast det känns som att jag aldrig kommer få möjligheten att träffa henne på grund av att hon är så upptagen med musiken, och det känns jätte tragiskt! Hade velat detta mer än allt annat! Många kramar, Qendresa.

Reply
Selma

Jag är en glad och sprallig civilingenjör på 25 år. Jag avslutade mina studier för ett år sedan och jobbar just nu på ett gjuteri. Otroligt utmanande men roligt! Jag har aldrig deltagit i någon tävling tidigare men tyckte detta lät som att det kan bli en otroligt rolig happening. Jag älskar att springa och mitt favoritträningsmärke är just Adidas. Rita Ora är dessutom grym och kollektionen är underbar. Kläderna motiverar till träning och känns energiska! Dessutom tror jag vi tre (Shiva, du och jag) skulle utgöra en rolig trio; eventkoordinatorn, modellen/designern och civilingenjören. Hoppas få möjlighet att dela detta äventyr med er! Kramis! (:

Reply
Cajsa

Hej jag heter Cajsa och fyllde 18 förra veckan och just därför skulle jag vilja åka, som en liten födelsedags resa! Jag bor i en liten stad med sämst shopping ( har cirkus 2 klädaffärer ) så skulle väääldigt gärna åka till London för första gången och shoppa, äta god mat och få hänga med er två! Jag älskar att resa, godis, hänga med vänner och pojkvän, festa och shoppa så detta skulle vara the perfect trip! Ha de gött
/ Cajsa :D

Reply
Alexandra

Jag borde få vinna denna trip då jag verkligen skulle behöva få göra något riktigt häftigt och superroligt! Jag är en 24 årig ung mamma som fick barn tidigt och nu kämpar med att få ihop gymnasiebetygen och samtidigt jobba. Bor i en stad där jag tyvärr inte lyckats hitta några vänner än och jag känner mig så himla ensam. Skulle verkligen behöva en sådan här resa.

Håller tummarna nu allt vad jag bara kan! Love.

Reply
Tina

Hej Kenza!
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag tyvärr inte kan komma med någon spännande historia om mig själv eller om min anknytning till Rita Ora. Jag är bara en helt vanlig 22-årig tjej som bor, studerar och jobbar i Göteborg. Likt Rita Ora så är jag alban själv, och klyschigt nog upptäckte talangen innan hon blev ett känt namn. Något som är ännu mer klyschigt är min kärlek för shopping (vilken terapi!). Dansen är också terapeutisk vill jag tillägga. Jag har aldrig varit i London (lite pinsamt kanske), så att få åka dit, träffa henne och samtidigt umgås med dig är bokstavligen tre flugor i en smäll. Jag vet att det är en på miljonen som får den här chansen, och jag tror inte för en sekund att jag skulle vara den. Men det hade verkligen varit insane om livet överraskade en för en gångs skull. Plus att jag har haft en usel sommar, om det ökar mina chanser, haha.
Kram!

Reply
Emma Jönsson

Hej!
Min motivering är väldigt enkel, jag vill följa med er till London och träffa Rita Ora för att jag älskar hennes musik. Hon är en grymt begåvad sångerska och det skulle vara så häftigt att få träffa henne! Dessutom har jag alltid velat resa till London men som en som precis tagit studenten räcker ekonomin inte riktigt ända fram.

Jag är en tjej på 19 år som är bosatt i Skåne. Jag har precis tagit studenten och är för tillfället arbetslös medan jag försöker lista ut vad jag vill bli när jag blir stor. Älskar musik, dans, resor och att skratta. Det jag verkligen vill göra här i livet är att resa runt i världen, träffa nya människor och uppleva alla dess kulturer. Och London hade varit en fantastisk start på min resa!

Reply
Joline

Jag vill hänga med för att jag har GRYM London-abstinens efter att ha bott där tidigare men nu inte kunnat åka på grund av typ obefintligt cashflow som student. Saknar alla “hello love”, Primark, sunkiga barer på skumma gator i Camden och saknar till och med att kolla åt fel håll innan jag går över gatan. Rita Ora kör sin egen grej fullt ut och jag tror bara att hela grejen skulle bli riktigt grym, helt enkelt, haha. Dessutom vore det nice att avsluta sommaren med ett BAM, innan jag börjar min sista termin på universitetet.

Reply
Rose

Jag har sagt i en evighet att jag verkligen vill åka till london. Tidigare har jag aldrig haft tid, nu har jag tid men inte rekvisitan för det, det vill säga cashen. Ska man åka till london så vore det ju en dröm att få uppleva det på det här sättet. Jag skulle uppskatta detta något enormt och ta det för vad det är – en once in a lifetime expirience. Det skulle nog vara det häftigaste som någonsin hänt mig! Vi skulle haft grymt kul, det vet jag.

Reply
Alicia

Jag heter Alicia och är 18 år! Jag pluggar samhälle och juridik för tillfället och jobbar lite på sidan av. Jag är en allt eller inget-människa, är antingen ute och festar & dansar loss eller hemma med en godispåse och en bra film. Jag skulle vilja åka till London för att jag aldrig har varit där och för att det vore roligt att umgås med er som också brinner för mode och skönhet! Jag är politiskt aktiv på den röda sidan och är även med i flera feministiska och antirasistiska organisationer.
För övrigt så är Rita Ora en sjukt grym artist, vore verkligen en upplevelse att få se henne live!!

Reply
Linnea

Hej Kenza! Jag vill hänga med dig på detta äventyr för att jag är såå taggad på livet! Och med skolstarten som precis infann sig så skulle det vara så kuul med ett smakprov på världen nu innan studenten! Vad kan man säga? Jag blir lycklig i hela kroppen av bara tanken att få joina dig till London! 1000 kramaar Linnéa <3

Reply
Linnea Björn

Hejsan! Jag upptäckte Rita Ora och hennes musik i vintras, och jag föll direkt. Inte nog med att hennes musik är grym, hon har även en sjukt unik och cool stil. Hon är verkligen någon jag ser upp till! Det skulle vara så ballt att få åka till London (har aldrig varit där) och hänga med Rita OCH dig?!? Det skulle vara så sjukt om jag vann, verkligen en dröm som blir sann.
Själv är jag en helt vanlig tjej på 19 år som nyss tagit studenten och jobbar som servitris på en herrgård. Mode och foto har alltid varit ett stort intresse hos mig men även min lilla vavva Dexter. Bosatt i den lilla staden Katrineholm kan även tilläggas, haha. Du kan ju checka min instagram om du vill veta mer om mig ;) linneabjrn heter jag där.
Puss o kraaaaam *fingers crossed*

Reply
Josefin Holm

Wow! Vilken häftig upplevelse att få se Rita Ora, en så cool tjej med häftig stil och underbar röst. Jag har under en tid haft väldigt svårt med stress och ångest och nu mer än ett år senare börjar de klarna upp. Därför vore det en riktigt vinst för mig att få åka till London där jag en dag vill bo och att få se realesen av Rita Oras samarbete med adidas! Can’t wait tills kläderna släpps lixom.
Massa kramar och tack för den bästa bloggen!

Reply
Kani Afsardalir

Vill åka till London för att jag aldrig har vart där!!!! Har hört otroligt mycket om London så det hade varit magiskt att få åka dit! Sen hade det vart sjukt sweet att få träffa Rita Ora och framförallt med coola dig!!! Mitt namn är Kani jag är 23 år gammal och bor i Nacka, älskar Guns N’ Roses och är en sci fi nörd :)

Reply
linn

Hej! :). Jag skulle så gärna vilja åka med eftersom London är en så himla fin stad och en av mina favorit städer. Liksom hur ballt skulle inte vara att få hänga med er där? När jag såg att det var Rita Ora som också var priset så tappade jag hakan, jag har vart en fan av henne sedan hon släppte singeln R.I.P, wow jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på hennes låtar och ”I’ll Never Let You Down” har gått på repeat hela sommaren för mig, jag ÄLSKAR henne och hennes stil är to die for, älskar hennes kläder. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann det här.
Jag är 18-åring tjej med mycket energi, snäll, glad, bra humor ;) och är väldigt bra på att anpassa mig och det bästa jag vet är att resa!! Kram, och hoppas vi ses snart ;)
[email protected]

Reply
camilla

Jeg er Camilla, Studerer innovasjon og prosektledelse i Norge, Oslo och jobbar i en klesbutikk. Jeg har alltid vært interesserad i mode, och studerar dette for at kunne starte en bedrift innenfor feltet, det er drømmen som jag hoppas blir til verklighet. Annars skal jag i allfall jobba med mode, det er bestemt. Addidas er en favorit och Rita Ora er jo så jævlig kul!! Du virker som en utrolig jente som har jobbet hardt for alt du oppnår, og du er virkelig en inspirasjon ikke bare for meg, men for alle. Jag kommenterar på dette innlegget fordi det hadde vært en fantastisk opplevelse, men det hadde også vært deilig med en pause fra hardt arbeid å kunne nyte å være rundt musikk och godt folk. :)

Reply
Jessy

Fan vilken nice tävling!!! Hello, jag är en härlig tjej från en liten stad i Norrland som älskar att resa och träffa nytt folk. Jag har många anledningar till varför jag vill vinna denna tävling, Rita Ora är en grym artist och hennes lansering är riktigt fet, hon verkar även vara en skön tjej, det verkar du vara också så jäkligt gött häng tvivlar jag inte på B-)
And I looove London and parties wehoo tuurn up!! Hihuhe PoK

Reply
Rose

Har alltid velat åka till london men det har aldrig dykt upp ett tillfälle. För första gången på länge har jag tagit en paus från att jobba och har äntligen en ledig tid framför mig. Jag vill verkligen uppleva saker, men tiden har aldrig räckt till. Att resa är bland det roligaste jag vet och detta skulle vara en once in a lifetime experience. GRYMT KUL! Jag är 22 år gammal, snart 23. Social och lättsam, anpassar mig snabbt efter olika miljöer och älskar att göra allt från att slappa till att festa. Jag är lite alltiallo och funkar med det mesta. Att få göra en resa som denna skulle vara oförglömligt och något som kommer berika mitt liv. Jag har aldrig försökt vinna någon tävling någonsin på en blogg men jag drogs till denna direkt, det kändes helt enkelt rätt.

Reply
Julia Knutsson

Att åka till London har alltid varit ett mål men jag har aldrig haft råd och tid. För att inte tala om att träffa dig, och rita ora!!
Jag har precis tagit mig ur en tung period med sjukdom i familjen. Min pappa är nu friskförklarad från cancer och att fira detta med en resa till just London hade känts fantastisk.
Rita ora är så häftig och att träffa henne hade ju varit en chans i livet. Musik är en viktig del i mitt liv och att träffa en sån idol som henne vore fantastiskt. Du har alltid varit en förebild för mig, snygg, trevlig och jordnära. Att träffa dig och få tips och råd är en dröm. Hoppas verkligen att jag får den här chansen, jag skulle verkligen ta vara på den och njuta till fullo!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*