• header

HOUNDSTOOTH

KenzaZouiten_dogtooth-3 KenzaZouiten_dogtooth_st-1
KenzaZouiten_dogtooth_st-3 KenzaZouiten_dogtooth-1 KenzaZouiten_dogtooth-2 KenzaZouiten_dogtooth_st-2

Coat HERE // knitted sweater, jeans & boots from Acn Studios // sunglasses HERE // Chanel boy bag

Dagens! Älskar kappan. :-) Kom hem för en stund sedan och nu blir det middag och chokladbollar (mina nyttiga såklart ;-)) framför the Strain! En ny serie vi börjat kolla på som handlar om “vampyr”-epidemi. Den var lite seg i början men nu är vi på 10e avnsittet och det börjar bli jäkligt bra! Om ni gillar Walking dead ge denna en chans. :-)

// Today’s! Love the coat. :-) I got home a while ago and now we’ll have dinner and chocolate balls (my healthy ones ofc ;-)) infront of the Strain! A new serie we started watching, it’s about “vampire” epidemic. It was a bit slow in the beginning but now we’re on episode 10 and it’s getting really good! If you like Walking dead give it a shot. :-)

76 Comments

Nina Mimii

did you already pick the TH winners?? :) didnt see it :S

have a cozy night <3 btw you eat your dinner very late i noticed :D

Reply
Mli

Serien är faktiskt baserad på en trilogi skriven a Guillermo del Torro och Chuck Hogan! Jag tycker än så länge att boken är bättre än serien (vilket brukar vara fallet tycker jag)! Trilogin heter iallafall Släktet, rekommenderar den men ser även fram emot hur tv-serien fortsätter!
P.S Grym blogg!

Reply
Sara

Du passar väldigt bra i det läppstiftet. Det blir en upplyftande och härlig färgklick! :D

Reply
Yimika

I really love your style, I’m a huge fan and I’ve always wanted to start my own blog

Reply
dina

You look gorgeous! I need to have that jacket! Could you please tell me what size you are wearing, xs or s? xxxxxxxxxxx

Reply
Melanie

Just in time I look the same serie! Season 3 Part 1 ;) It’s pretty good…but sometimes a little bit to emotional between the characters…

Reply
Aleksandra

Dear Kenza, you have the BEST BLOG on earth! you are such an inspiration and I just loooove all your outfits (espacially those from 2011 I think they are so easy for young girls to style e.g. chucks and cheap tanktops :P) This is my first comment even though I follow your blog DAILY since 2011, and I don’t know somehow I thought it would be stupid to write on the internet to someone who don’t knows me? But you mention always that your readers write to you and they give you tips on places and etc. so I thought lets give it a try and I will tell you what I think about your blog and what I love about it and why it never gets borring! First of all I love that you like to mix styles like one day you dress cool with Nike shoes and are in a hip hop mood, and then the other day it goes in a darker way like leather jacket and black nails..well it is just perfect,the choice of clothes you take is amazing and how you combine them is just a 10000 times better than in any fashion magazines. I learned many things from your blog and I tried not to look like a copy of you (haha which is difficult because hey..curly hair, chucks, jeans shorts and a lace top is the best combi ever!!!!) but you always come up with new things and trends but you will always have that special authentic style which is so unique and just interesting to watch ! It really is beautiful to see your outfits and also to see espacially you in them! Of course you are so pretty that you could even wear a garbage bag, but for me it is the way you write your comments under your posts (that are very funny that sometimes I can catch myself laughing in front of the laptop °-°), which makes your whole blog beautiful and into something I just love to watch every day and learn also new things about fashion or brands/styles and so on. Okay my english isn’t the best and jeah..that was in a few words my personal opinion ( I think from now on I will write more comments and yes we will see :)

All in all I wish you will never ever leave this blog and just keep on going posting those great pictures of your (fashion)life (maybe one dayyou start giving styling tips for pregnant women? :P )

Reply
Adina

Sugna på lite Halloween-sminkningar?

Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.
Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
[email protected]

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Jag vet att du är uttalad feminist och verkar (tycker jag i alla fall) ha väldigt vettiga åsikter! Du är ju en tjej med stort inflytande och verkar nå ut till väldigt många, därför har jag en liten fråga. Du har kanske hört om Irena Pozar som pga sina åsikter om brist på kvinnor i dokumentären om Zlatan utsatts för mordhot och kommentarer som att kvinnor alltid kommer stå i lägre rang än män. Skulle du kunna nämna detta? Få fler att inse vad som händer och hjälpa till att komma en liten bit på vägen för att tvätta bort den “fula” stämpel som feminismen fått? Jag förstår om du inte vill, men jag tänkte ge det ett försök och fråga i alla fall :)

Reply
Motionerafetto

Underbar kappa!! :-)

Ska absolut söka upp den serien och ge den en chans, behöver lite nya serier att se i höstrusket. sitter just nu på ett café och smuttar på en fantastisk smoothie. Torsdagslyx! Kika gärna in på min blogg, vore så roligt att höra ifrån fler bloggläsare.

Reply
Liza

Klockren outfit såhär om hösten! :)
Sedan de röda läppstiftet till, sååå snyggt!! :)
Ha en fin torsdag nu och krama på lilla Mani! :)

Reply
Kathi

love this whole look! i had to get this coat directly after seeing your post :) you are such a great inspiration when it comes to casual everyday looks!

Reply
Emelie Svensson

Kan du inte ge lite tips på snygga kläder till alla julbord och liknande?:)

Reply
Jennifer Carlsson

Hej Kenza! Jag undrar om jag kan få låna bilderna på dig? Jag är butikschef på en butik i Norge där vi säljer jackan, och skulle vilja låna dina proffsiga bilder till vår Instagram om det är ok? Bilderna finner du isåfall på Vila_Clothes_Lillehammer.

Tack på förhand, och du är nog förövrigt Sveriges snyggaste kvinna!

Reply
Elin

Roligt att du också hittat den serien! Jag och pojkvännen har kollat på alla avsnitt som finns ute, men längtar sååå mycket efter resten! Sjukt bra serie! :D

Reply
Linn Andreasson

Undrar lite om ditt hår och smink..
Hade varigt riktigt kul att läsa om hur du gör när du gör vid dig och hur du får ditt hår så fint och (lockigt)
Har du några tips?:)

Reply
Linn Andreasson

Undrar lite om ditt hår och smink..
Hade varigt riktigt kul att läsa om hur du gör när du gör vid dig och hur du får ditt hår så fint och (lockigt)
Har du några tips?:) Älskar din blogg<3

Reply
AA

HAHA kappan ser ut som den outfiten Gunilla Persson har i Svenska Hollywoodfruar. Mönstret då alltså, avsnitt 4 säsong 7 xd Tumme ner på kappan…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*