• header

GREY COAT

KenzaZouiten_Greycoat_celine_st-1 KenzaZouiten_Greycoat_celine-1 KenzaZouiten_Greycoat_celine_c-1

Grey coat here // scarf here // Acne jeans // Céline bag // Nike shoes

Sådär, då är jag tillbaka i långbyxor och varma kappor igen. Men bara för några veckor…sedan åker vi till Thailand! Älskar förresten den här kappan. Har varit ute efter den perfekta gråa kappan länge och nu har jag äntligen hittat den. :-)))

Ska vara kvar på kontoret någon timme till sedan hem och fortsätta fixa i lägenheten. Vi blev äntligen klara med målandet igårkväll så nu ska vi dekorera väggbokhyllan och upp med hyllorna i köket. Fortfarande kaos dock, längtar tills det är städat och fint haha. Skänker förresten bort våra gamla Ikea-bokhyllor som ni ser bakom mig på bilden här. Den som vill ha kan komma och hämta! Maila ba!

// There you go, I’m back in jeans and warm coats again. But only for a couple of weeks…then we’re going to Thailand! Love this coat btw. I’ve been looking for the perfect grey coat a long time now and now I finally found it. :-)))) I’m gonna stay at the office for one more hour then go home and continue decorating. We finally finished painting last night so now we’re gonna decorate the wall bookshelf and put up some shelfs in the kitchen. Still chaos though, can’t wait for it to be nice and clean haha.

(Inlägget innehåller affiliatelänkar)

58 Comments

Silvana Acanski

Aww kenza

you are soooo cute I wanna cuddle you ! :D <3 <3

Love from switzerland and happy advent !

Reply
Roar

Kenza, you are so beautiful in everything, but I find you in this coat to be the most beautiful!

Reply
Alexandrajargren

Precis sådan jacka jag har varit på jakt efter!! Vilken storlek har du i den fina du?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32