• header

SUSHI NIGHT

KenzaZouiten_sushi-3 KenzaZouiten_sushi-4 KenzaZouiten_sushi-2 KenzaZouiten_sushi-1

Dinner at Ikibana last night!

Våra vänner landade i Barcelona igårkväll så vi mötte upp dem för lite middag! Vi åt sushi på ett ställe som heter Ikibana. Ett tips om ni är här och är sugna på lite annorlunda sushi! Det var väldigt gott. :-) Efter middagen tog vi ett glas och ja, ni vet hur det blir. Vi ramlade in klockan halv sex imorse haha.

Just nu ligger jag i hotellsängen och vi ska snart checka ut. Det är dåligt väder idag igen så vi får se vad vi hittar på nu timmarna innan vårt flyg går. Fan sån otur vi har haft med vädret!! Men på lördag åker jag till Grekland med the Yacht Week och då får jag nog lite sol på mig. :-))

// Our friends arrived to Barcelona last night so we met up with them for some dinner! We had sushi at a place called Ikibana. If you’re here and want to try a little bit different sushi, check out this place! It was delicious. :-) After dinner we had a glass of wine and yes, you know how it is. We got home at 5.30 this morning haha.

Right now I’m in our bed and we’re gonna check out soon. It’s bad weather today as well so we’ll see what we’re gonna do now before we catch a flight back home. Damn we had such a bad luck with the weather!! But I’m going to Greece on Saturday with the Yacht Week so I’ll get my sun. :-)))

20 Comments

Kajsa

Det är så uppenbart att något hänt, du ser inte alls ut och må bra på bilderna…

Reply
-

Skulle du kunna tipsa dina favorit resmål? Alltså de bästa ställena du rest till enligt dig och som du utan tvekan skulle göra igen? Även beskriv lite om varje ställe, du har ju rest så mycket :) Älskar förövrigt din blogg!!

Reply
Lotta

Helt sanslööööst vacker! Leo-printet passar dina färger och marockanska ursprung!

Reply
Frederica

Greece is waiting for you! Safe travels on Saturday. I wish I could meet you, but I live on the other side of Greece in relation to the place you are going to visit. Hope you enjoy our little country Kenza! Lots of love from a Greek reader xx

Reply
María

The next time you come back to Barcelona you need to go to “kibuka”, for me, the best sushi restaurant i’ve tried. Is in verdi 64 street or Goya 9. I’m from Madrid but this is the best japanese. Remember ir!

Reply
Malin

Håller med! klänningar med den längden, mums! och va fin din rumpa var i klänningen! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*