• header

IT’S MINE

KenzaZouiten_chanel_velvet_c-1

Chanel boy bag in dark red velvet, size medium ♥

Ok, det var helt enkelt meant to be! Skymtade den på Gabbi’s snapchat när hon var inne i en Chanel-butik i L.A, så jag messade henne och ba KÖÖÖÖÖP! Nu är den äntligen min!! :-) Den var även mycket “billigare” än vad jag trodde, eftersom att den inte är i skinn. Iallafall, välkommen till min boy-familj!

Juste, säljer nu lookien från Rebecca Minkoff för 1500 spänn, använd tre gånger. Maila vid intresse! Väskan finns inte kvar!

// Ok, it was meant to be! I spotted it at Gabbi’s snapchat when she was in a Chanel store in L.A, so I texted her “BUUUUYYYY IT!” Now it’s finally mine!! :-) It was also much “cheaper” than I thought, since it’s not in leather. Anyhow, welcome to my boy family!

48 Comments

Anchiliqe

Får man låna denna bilden och den med kaktusen och göra ett “spara eller slösa” inlägg på bloggen om jag ger vred till dig? <3

Reply
Amanda

Ja snälla!!!! Har letat i evigheter efter en sådan väska!! Bor inte nära Stockholm men betalar gärna extra för att få den skickad till Småland!

Reply
Hanna

Jag tycker det är jättebra att du säljer din gamla väska, när du har köpt en ny. Dessvärre finns det många bloggare därute som bara köper fler o fler väskor, utan att sälja de gamla väskor som knappt används. De säger att de “samlar”, men jag tycker att det ger en ytlig bild av bloggare och skapar en köphets bland köparna. Speciellt i dessa tider (med krig och flyktingar som har förlorat allt de har), tycker jag man kan reflektera över hur lycklig lottade vi i Sverige är, och hur materiella saker som väskor och senaste trenderna egentligen inte betyder nånting. Visst, det är kul som intresse, men det slår inte att ha vänner och familj som lever och stöttar en, och att bo i ett samhälle där man har rätt att bo anständigt, att få jobb och att leva i demokrati!

Reply
Melinda O

Hej Kenza!

Jag ska till London i december och funderar starkt på att köpa en Chanel väska, har bland annat funderat på just den här väskan! Dock har jag väldigt svårt att hitta nuvarande pris på väskan och övriga väskor (så jag vet hur mycket jag måste spara och hur mycket nudlar man ska äta ;)) och därför undra jag om du kunde berätta ungefär hur mycket denna väska kostade? Förstår SJÄLVKLART om du inte vill gå ut med det, men tänkte att det var värt ett försök att fråga i alla fall. Du har min mail också om du skulle vara villig att svara där!

Kram och tack för en grym blogg genom alla dessa år.

Reply
La Bijoux Bella | by mia

A very lovely colour for such a traditional well known brand. I adore the colour, so rich and classy. You can never go wrong with this colour. A great choice & a fabulous purchase! :)

La Bijoux Bella | by mia

Reply
Melissa

Åh jag älskar din Rebecca Minkoff väska, håller verkligen tummarna så att jag år köpa den <3

Reply
Nayri

Hej jag vill gärna köpa väskan.. Hur går jag tillväga? Tacksam för svar:-)

Reply
Malin

Hittar inte den på hemsidan, hur mycket kostade den i dollar? DÖÖÖR VÄSKE DÖDEN ,SÅÅÅ SNYGG

Reply
Filippa

Hej! Jag undrar vad du fick betala för väskan? Har nämligen sökt efter den men aldrig fått tag på den. Men har släkten i USA så tänkte be dem köpa den åt mig ifall den finns men jag tänkte på priset? Ser olika priser vart jag än kollar. Tacksam för svar
Mvh Filippa Pourian

Reply
Ines Reinema

Hej Kenzas!
Jag älskar väskan på Rebecca Minkhoff. Jag sparar för väskan. :) Jag vill gärna köpa din väska. Tills sist vill jag tacka er än en gång och jag ser fram emot ert svar.
Puss och kram! Hjärtliga hälsningar från Tyskland!
Ines

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*