• header

CHRISTMAS GIVEAWAY

KenzaZouiten_insta-1

My insta posts (@kenzas) from Paris! Wearing something from Ginatricot in every look. :-)

God morgon! Vi ska snart dra igång med vårt måndagsmöte här på kontoret, ville bara kika in och önska er en härlig dag! OCH tävla ut en härlig julklapp till er. NI röstade ju fram mig till Årets bloggare i the Social media party och min vinst var ett presentkort på hela 5000 kr på Ginatricot (ehhh hela vårgarderoben kirrad?!?!) Det är inte mer än rätt att ge det till någon av er som är inne och peppar mig här varje dag.

SÅ. Vem vill ha? :-) Skriv gärna några rader, jag tycker om att läsa om er och få veta lite mer vilka ni är. Jag kontaktar en av er på på julafton! ♥

EDIT: CONGRATS RACHEL!

// Good morning! We’re just about to start our Monday meeting here at the office, I just wanted to check in and wish you a nice day! AND also give away a nice Christmas gift to you. YOU made me Blogger of the year in the Social media party, and the prize was a giftcard at Ginatricot worth 5000 SEK (well that’s like a whole spring closet?!?!?!) It is only right to give it to one of you who supports me here every day.

SO. Who wants it? :-) Feel free to write a few sentences, I love reading about you and to get to know you. I will contact one of you on Christmas Eve! ♥

3

2,555 Comments

Sara

Hej! Jag är 26 år och bor i Uppsala. Jag väntar mitt första barn, vilket känns otroligt! Det här presentkortet skulle ge mig möjlighet att ordna en supersnygg garderob, och hur ytligt det än låter, så skulle det underlätta att veta att jag har maaaaasssa snygga kläder att ta på mig när mitt fokus kommer att vara på mini som just nu är i magen..!
Hoppas du får en härlig jul med din familj! Stor kram!

Reply
Mona

Hej Kenza!

Jag har följt dig riktigt länge nu haha… jag ser på dig som min förebild! Jag är en tjej som är 17 år, jag är svensk och mitt ursprung är från Indien. Jag pluggar ekonomi på gymnasiet och tror jag vill fortsätta plugga vidare med marknadsföring! Om jag vann skulle jag ge pengarna min styv mamma! Hon har haft ett extremt tufft liv då hon bl.a har förlorat sitt spädbarn, levt i extrem fattigdom och varit med män som misshandlat henne. Min pappa och hon träffades, och blev kära! Hennes liv är bättre nu, men allt hon har gett mig.. och hur hon har tagit hand om mig. Jag känner att jag vill ge något tillbaka och hon älskar kläder, så detta skulle vara perfekt!

Jag älskar dig Kenza!
Ha det bäst! :)

Reply
Annika

Hej Kenza och grattis till vinsten! :D
Jag är Annika, 29 år, jobbar på ett fängelse, pluggar till socionom och bygger hus med min kärlek :) Är inne och kikar på din blogg nästan dagligen för lite klädinspo (älskar dina bilder!). Dock är min garderob allt annat än uppdaterad så blir det sällan att jag följer rådande mode hehe. Men med ett presentkort på GT skulle jag kunna uppdaterad mig lite. Man brukar ju säga att snygga träningskläder ger ett bättre träningspass så en snyggare garderob kanske ger bättre studieresultat :D Tack för en fin blogg och god jul :)

Reply
Anna

KENZAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! LÄS MIN KOMMENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!
(Ja man måste ju göra något för att ens kommentar ska synas bland 2000 andra)

15 år, tysk, målmedveten, ambitiös, just nu ångestfylld. Det är jag. Mina föräldrar flyttade med mig till Sverige när jag var tre, pga av pappas jobb. Jag är satsande inom ridsporten och jag jobbar hårt för min dröm att en dag kunna få vara med på ett mästerskap. Samtidigt jobbar jag hårt i skolan, när jag var tolv blev min dröm att bli ekonomiskt oberoende en dag. Och jag har sjukt mycket ångest inför valet jag snart kommer behöva göra, nämligen att välja gymnasium. Jag kommer in på alla linjer i malmö, och ändå har jag svårare än någon annan att välja, tydligen.

Hade varit så fruuuuktansvärt kul att vinna detta presentkortet, i julklapp har jag endast önskat mig hästrelaterade grejer och hade varit ganska nice att få handla lite vårkläder till mig själv.

God jul Kenza, för övrigt snyggaste kvinnan i hela Sverige.

Kram!

Reply
Linnea

Hej Kenza och God Jul & Gott Nytt År! :-) Jag är 26 år och bor i Sundsvall, jag tävlar om presentkortet av den anledningen att jag skulle vilja ta med mina 3 systrar, min mamma och jag på en shoppingrunda och låta alla fyra köpa vad dom vill på Gina Tricot. Dom har gett med mig så mycket här i livet och detta vore en rolig grej att göra tillsammans. :-) Sköt om dig och ha en härlig Jul!

Reply
Elin

Hej Kenza!

Jag heter Elin och är 27 år. Jag är just nu gravid med mitt och min mans första barn som beräknas komma den 9 januari. Om jag vann det här presentkortet skulle jag köpa mig en HELT NY GARDEROB! Jag älskar kläder och känslan av att ta på mig ett helt nytt, perfekt klädesplagg. Sen jag blev gravid har jag köpt två par gravidbyxor och…inget mer. Det är helt fantastiskt att jag snart ska få bli mamma, men kroppen förändras ju lite grann under dessa 9 månader som man bär barnet och man växer rätt snabbt ur de kläder som man väljer att köpa och att köpa kläder som är för små inom loppet av en vecka känns inte helt optimalt. Så, om jag vann detta presentkort skulle jag bli så lycklig!! Det är trots allt fantastiskt och så roligt att få köpa nya kläder till sig själv som gör att man känner sig fin.

God Jul och Gott Nytt år!! Och tack för en superbra blogg!!

Reply
Johanna

Vad kul att du tänker ge bort presentkortet till någon läsare.
Jag skulle bli oerhört glad om jag vann. Jag födde barn för ett halvår sen och min kropp förändrades väldigt mycket. Eftersom man inte har speciellt mycket pengar nu med en liten bebis som man såklart prioriterar så skulle det vara en dröm att få åka ut & ha lite egentid & shoppa en ny garderob så jag kan börja känna mig fin igen.

Hoppas på vinst. Tack för en bra blogg!
God jul & Gott nytt år!

Reply
Stina

Så kul med tävling! :)
Jag skulle vilja vinna eftersom nya kläder, om än det må vara ytligt, kan göra så mycket för ens humör och mående.
Shopping är något som hamnat längst ner på min prioritetslista eftersom jag är arbetslös så att få känna sig lite piffigare skulle absolut göra vardagen och arbetssökandet lite lättare. Sen skulle jag definitivt dela vinsten med min kära mamma :)

Reply
Emma Siljeholm

Hej Kenza!
Jag vill börja med att tacka dig. Efter några år av underviktighet har jag äntligen börjat gått upp igen. Jag har fått kämpa dagligen och jag lyckas, ett steg i rätt riktning varje dag. Och det är här du kommer in i bilden. Du sprider sådan lätthet och glädje när du väljer att tala om träning, mat och hälsa i stort. Som om det inte är en stor grej, att man ska äta det som är gott, att man ska träna när man är sugen. Ingenting om vikthetsen som drog mig ner en gång. Jag tyckte jag var svag som föll för det, men inser nu att det är lättare än vad man tror när det kommer smygandes. När jag när mitt mål kommer mina kläder vara för små… Så nya kläder är ett måste, men är man student så är man… Jag skulle må toppen av ett litet bidrag.
Men jag ville framförallt bara säga tack för hjälpen. Kram

Reply
Julia

Hej Kenza!

Jag skulle kunna inleda med att beklaga mig över min ekonomiska situation. Men jag varken det eller någon vikt upp/ned-gång att beskylla mig över.
Inte helt lätt att avgöra vem som egentligen förtjänar presentkortet mest, är det personen som volontärarbetat eller är det den ensamstående mamman som sliter för att få ekonomin att gå ihop? Så istället väljer jag att bara nämna lite kort, du vet den där lyckan, glädjen och energin man får i kroppen när våren är på gång och de mörka kläderna i butikerna byts ut mot färgglada, mönstrade. Jag längtar efter att åter få känna den känslan, och varför inte, även kunna gå ut från Gina Tricot med stora shoppingkassar fyllda med en massa härligheter! :)

God jul!

Reply
Hanna

Hej Kenza!

Mitt namn är Hanna, 19 år och jag tog studenten i somras. Jag är just nu vikarie inom hemtjänsten, men så gott som alla pengar jag drar in där går till att hjälpa min mamma betala hyran hemma. Min biologiska pappa dog för 3 årsedan. Så skulle jag vinna presentkortet skulle jag unna mig själv en massa nya kläder!! (Skönt att pengarna är låsta till ett presentkort på Gina, annars hade jag känt mig tvungen att åtmisntone lägga lite av summan på något här hemma).

Tack för en grym blogg, du är en så stor förebild för mig. Du visar verkligen hur långt man kan komma genom att bara ha sin egen drivkraft.

Reply
Saima

Hej! :)

Åh har ju aldrig vunnit något ( och med tanke på hur många kommenterar som finns lär jag inte göra det nu heller haha) jag behöver detta!!!!! Skulle bli överlycklig om jag vann! Älskar din blogg!

Kram

Reply
Josefin Öge

Hej Kenza! ? Josefin heter jag. Efter sommaren flyttade jag ner till Kalmar för att plugga, men också för att äntligen få bo ihop med min nuvarande sambo. Han jobbar på sjön och är borta väldigt mycket… Vanligtvis är min “hobby” att shoppa när han är borta, men det svider ganska bra nu när man lever på csn ? Därför hade presentkortet vart en otroligt uppskattad tillgång för mig. Håller tummar och tår ✊
PS. Du är fan det snyggaste som finns!

Reply
Julia

Hej! Kul med en så generös tävling! :D
Jag heter Julia och fyller 20 i januari. För närvarande jobbar jag på Coop och försöker spara ihop pengar till resor, någon egen business, min framtid och min sjuka mamma. Men jag är en glad tjej som älskar resor, mode, träning, dans och tja, listan kan go on i evighet!

Du får se till att ha den bästa julen ever!! Och hittar du ingen värdig läsare som kan få presentkortet kanske du kan ge det till något mer behövande barn :)

Reply
Marie-Louise

Efter att ha kämpat med vikten i hela mitt liv och Aldrig kunnat köpa fina kläder och känt mej fin har jag nu börjat gå ner i vikt.
25 kilo såhär långt, men än har jag långt kvar.
Det är kostsamt att byta ut garderoben efter vägen då allt måste bytas ut, men självklart samtidigt jättekul. . Vore skönt med ett presentkort till hjälp.

I år ska jag ha klänning på nyår. Inte haft klänning sen jag va barn, spännande o läskigt på samma gång.

God jul Kenza. Ha en underbar tid med nära o kära =)

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag skulle gärna vilja vinna presentkortet för att kunna unna mig och min mamma lite shopping :) Mig själv för att jag är gravid och samtidigt håller på med en totalrenovering av huset. Alla pengar läggs just nu på huset och jag är väldigt snål mot mig själv, så det här hade varit guld värt då garderoben verkligen hade behövts uppdateras just nu. När det gäller mamma så är hon som nog de flesta mammor, och ger mycket hellre saker till sin familj än till sig själv, och därför är hon värd att få unna sig lite nytt. Håller tummarna! :)

Reply
Malini

Kenza, you’re just simply georgeous, girl! You’re a really big inspiration for all of us and always encouraging us to keep going no matter what! I really love that! Love you, hugs and kisses <3

Reply
agnes

Åh, ginatricot har så fina kläder, det finns något i alla smaker. Är fortfarande rätt liten och jobbar därför inte, vilket betyder att jag inte har några pengar, och om jag skulle vinna skulle jag äntligen kunna köpa fina kläder.

Reply
Laura

Hej Kenza! Jag vill så gärna vinna presentkortet! Gina är en av mina många favorit butiker och min vår garderob är i desperat behov av en makeover.. Jag är en 18 årig tjej från utkanten av Stocholm och bor med min mamma, låtsas pappa, syster och hund! Samt min häst Tony men inte i huset såklart ;) Jag går sista året på Mälargymnasiet (samhäll och musik) och tar snart studenten!! Vore härligt att hitta studentklännigen på Gina! Hoppas du har en fantastisk jul och ett gott nytt år! Tack för en super bra blogg!! Keep up the good work!

Reply
Tiril

Hei Kenza fra Norge!

I would love to win the giftcard for several reasons, mostly so i could spend it on my mom. She’s never buying herself new clothes anymore, but spending the money on other stuff such as food, bills etc. I would love to be able to buy her some new clothes, especially at a store like Gina Tricot, as it is a store I know she actually likes very much. I really like the store also, which makes it extra fun to go there shopping with her! If I’m not the lucky winner I truly hope someone else who deserves it wins, I’m sure something like this is such a fun surprise for anyone.

Love your blog Kenza! Og (och) GOD JUL!<3

Reply
Ida

Hej Kenza!
Först och främst vill jag tacka dig för all ditt engagemang. Att du ger denna möjlighet till dina läsare är något som är väldigt generöst och omtänksamt. Jag är 17 år gammal och går andra året på gymnasiet. Jag tycker om att läsa bloggar, och din är en stor favorit bland dom. Du ger så mycket inspiration, inte bara kring mode utan även du som person inspirerar mig. Även fast jag aldrig har träffat dig så är det ingen hemlighet att man genom rutan kan känna av din spridande värme och energi.

Som de flesta ungdomar i min ålder kan hålla med om, är att studiebidraget försvinner rätt så snabbt. Jag är även en hästtjej och med det sagt så går mycket av pengarna till min häst. Jag skulle bli otroligt glad om jag fick presentkortet och därmed få min vårgarderob räddad. Att även kunna överraska min syster att dela detta med skulle vara obeskrivligt kul! God jul på dig Kenza! Kram

Reply
Daria Rucinska

Hej Kenza!
Först och främst så skulle jag säga att jag verkligen älskar din blogg. Du är en jätte positiv och ärlig tjej. Jag läser din blogg nästan varje dag så jag känner dig lite. Du förfinar inte ditt liv och säger hur det är i verkligheten (inte varje bloggeska skriver att hon har ätit våfflor istället att träna eller berättar om sitt toalettbesök, haha). Hoppas att du kommer blogga många år till <3

Jag heter Daria och är en 19- års tjej som kommer från Polen. Jag har flyttat till Sverige för 4 år sen och bor just nu i Lenhovda (kanske Växjö säger något mer :D ). Jag går sista året på Estetisk media i Växjö och jobbar då och då på dagis och äldreboende.

Under fritid tränar jag mycket. Jag verkligen älskar att röra på mig och kämpar mot att ha riktiga muskler. Den enda som stoppar mig är maten, haha. Jag älskar mat och kan äta hela tiden. Fast jag äter inte kött. Jag slutade med den i juli och jag är såååååå glad att jag har bestämt mig att göra det. Mitt nyårsbeslut är att sluta med alla produkter som kommer från djur. Jag tycker att det är jättebra att du har börjat diskussionen om veganism osv på bloggen. Sociala medier har så stor inflytande på människor men det känns som att de använder den på fel sätt. Jag har aldrig sätt eller hört att nån kändis pratar om vad som händer i slakterier osv.. Det är synd. Jag bestämde mig att bli vegan för att jag älskar djur. Jag har en hund som heter Luna. En av viktigast i mitt liv! De andra är min underbara familj och min pojkvän. Jag har träffat honom i Spanien (men han är polsk, haha). Vi bodde på samma hotell när vi var på semester där. Vi är tillsammans 2 år och 4 månader. Han plugga i Polen och jag pluggar här i Sverige. Tufft, men kärlek vinner över allt <3 Just nu är han med mig så vi ska fira jul tillsammans. Hur underbar är inte det?

Hoppas att du orkar läsa allt jag har skrivit, haha. Nu ska jag äta frukost och myska lite med min pojkvän för att sen ska jag till jobbet. Ha en fin dag Kenza!

Ps. Luna hälsar på Mani :D

Reply
Pernilla

Hejsan Kenza!!
Jag heter Pernilla och är snart 32 år, har sambo och tvillingpojkar på 4,5 år. Jag vill gärna vinna presentkortet då man är lite dålig på att unna sig själv kläder fast man behöver det, man köper mycket hellre till sina barn. Så vinna och förnya sin garderob inför vår och sommar hade varit toppen och en fin julklapp till mig själv :)

God jul och gott nytt år önskar jag dig <3

Reply
Estelle

Tack finaste Kenza för att du delar ditt pris med oss läsare!

Jag heter Estelle och kommer ifrån Umeå uppe i Norrland. Läser din blogg dagligen och blir alltid så inspirerad! Du bokstavligt talat lever mitt drömliv och jag blir så taggad på att jobba allt jag kan för skapa något som liknar ditt! Jag har nyligen startat en egen blogg, som faktiskt går ganska bra vilket är jättekul! Hade varit fantastiskt att vinna presentkortet och dela med mig av mina nya outfits på bloggen med mina läsare <3

Tack för all grym inspo Kenza, då äger!

Reply
Louise

Hej Kenza,

Jag heter Louise och är 25 år gammal och är bosatt i Stockholm. Pluggar för tillfället men tar examen till sommaren.

Om jag skulle vinna detta presentkort skulle jag ta med mig min syster och mamma och gå loss! Det hade varit roligt att dela glädjen med dem :)

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna presentkortet som en motivationspresent till mig själv. För ett år sedan dök mitt drömjobb upp som ingenjör i ett gruvföretag så jag kunde inte tacka nej till jobbet trots att jag fortfarande studerar (har ett år kvar av högskoleingenjörsutbildningen). Så i dagens läge jobbar jag 100% dagtid och studerar 100% efter jobbet. Detta innebär väldigt tidiga morgnar, sena kvällar och knappt någon fritid alls att tala om. Jag har fått offra tiden med min pojkvän, familj och mina vänner för att nå min dröm och till sommaren är jag äntligen i mål! Nu just innan jul har det varit riktigt mycket både på jobbet och universitetet så att vinna denna julklapp skulle ge mig motivation att orka ta mig igenom den sista perioden i skolan och slutligen nå mitt mål.

Jag tänker varje dag på att jag är glad som har min familj som stöttar mig i detta och jag är grymt stolt över mig själv som klarar detta med toppbetyg. Ser dig som en stor förebild i detta eftersom du ständigt visar att det går att nå sina mål bara man kämpar! Att hinna handla nya kläder har inte hunnits med det sista året, så detta presentkort skulle verkligen komma väl till pass! Jag skulle unna mig en helt nya garderob som passar till mitt nya jobb och liv, och det skulle vara en ständig påminnelse om att jag klarat detta och att alla mål är uppnåerliga bara du kämpar för att nå dit! :)

God jul!! :)

Reply
Jennika

Nu blev jag huxflux 23 år och har bestämt mig för att jobba som konsertfotograf på heltid, ett ganska otacksamt jobb med kass prislapp på, men du vet hur det är, vissa grejer måste man göra oavsett vad man får för lön. Efter några år som student är utbudet i garderoben krasst. Tänk att få se lite proffsig ut på möten med alla skivbolag. Att kunna presentera portfolio iklädd något annat än svarta jeans och tshirt.
Det kanske inte gör jättestor skillnad, men nya kläder kanske mentalt kan hjälpa en på traven.
God Jul!

Reply
Johanna

Halloj!

Jag heter Johanna, är 18 år gammal (18? Skoja bara, fyllde nitton alldeles nyss och har inte vant mig riktigt än..) och studerar just nu till civilekonom i Umeå. Min första termin är alldeles snart förbi, en hemtenta ska dock göras nu under jul, men den tog vi alla så hjärtligt emot i utbyte mot långt och välbehövligt jullov på hemmaplan.

Jag älskar att träna och sporta, jag har spelat innebandy och fotboll sedan jag var 6 år gammal, en liten plutt vill säga. Jag är ordningsam och en perfektionist ut i fingerspetsarna, men också väldigt omtänksam, ärlig och hjälpsam! Jag älskar rättvisa och det bästa jag vet är att kunna hjälpa människor i min närhet med allt från att bidra med anteckningar, till att ge råd och rön i deras roliga och mindre roliga stunder. Skratta kan jag också göra en hel del ;-)

Jag hoppas naturligtvis vinna detta presentkort, men eftersom jag nu bor i en fin, men ack så liten etta så skulle jag dela med mig av den fina vinsten till nära och kära! Men jag ska inte sticka under stolen med att övervägande del skulle åka in i min garderob.. Det finns alltid plats för mer kläder ;-)

God Jul önskar tomten..

Reply
SB

Hej jag heter SB (vill inte skriva hela mitt namn)
jag skulle vilja vinna presentkortet eftersom nu i Januari så ska jag göra en bröstförminskade operation, och skulle vara kul att förnya sin garderob och kunna ha på mig vad jag vill eftersom jag inte kunnat göra det innan eftersom jag känt mig så obekväm. Har inte haft på mig en bikini eller klänningar osv på flera år utan alltid tjocka koftor osv.. ser fram emot mitt nya liv efter operationen :)

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Har scrollat förbi detta inlägg flera gånger för jag brukar inte ha turen med mig men äsch jag skriver väl ändå några rader för detta skulle inte alls vara fel… ;-)
Jul och min födelsedag (Juldagen) har alltid varit så himla ångest laddat för mig för det är så mycket press och allt ska vara så bra och fint och trevligt, men jag har aldrig tyckt att det fyller upp de förväntningarna… Nu i år fyller jag till och med 18 (!) år vilket gör att det blir ännu mer press och jag känner att allt bara blir mer jobbigt med jul trots att det skulle kunna vara såå kul!!!
SÅ… haha därför längtar jag SÅ HIMLA MYCKET till våren och till allt nytt och fräscht som kommer.

Detta vore helt enkelt ett ljus i mörkret!

KRAM OCH GOD JUL TILL DIG UNDERBARA KENZA :D

Reply
Sofia Eriksson

I dessa juletider börjar det eka tomt på en students kort. Julklappar ska köpas till alla nära och kära och det enda som står på min önskelista är pengar till ett körkort som ska tas i maj när jag fyller 18 år. Samtidigt ska jag och min pojkvän + hans familj åka på en drömresa till Malaysia och Singapore i mars. Summan av kardemumman; mycket utgifter lite inkomst då ett deltidsjobb inte finns på tal då jag spelar fotboll på en väldigt hög nivå.

Reply
Emma Karlsson

Jag vill jätte gärna vinna presentkortet, vore grymt att få 5000kr att handla vårkläder för i sin favoritbutik!!
Jag heter Emma, en snart 19årig tjej från Gävle. Har läst din blogg varje dag sedan 2010 och om jag behöver fylla på med inspiration så är din blogg ett säkert kort! Klickar mig alltid in hos dig när jag behöver inspiration till outfits!

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Jag vill inte skriva ett alldeles för långt utlägg om varför just jag ska få presentkortet, men jag sitter i en lite knivig sits just nu. Jag har som alla andra kämpat, pluggade 3 år för att få en utbildning och vikarierar just nu. Jag trivs jättebra där men vikariatet gäller bara nu till årsskiftet. Med andra ord blir jag arbetslös om 8 dagar. Jag söker jobb hela dagarna känns det som men har inte fått napp än. Livet känns som en återvändsgränd just nu och jag skulle bli evigt tacksam om jag visste att jag hade pengar till kläder. För jag kommer nog få kämpa med hyran ett tag framöver.

Nu ska jag försöka komma på andra tankar i julhelgen och fira med min fina familj.
Önskar dig en god jul och tack för en bra blogg!

Reply
Hanna Berglund

Åh, vad fint det skulle sitta med ett presentkort just nu. Jag menar, i vilka fingrar kliar det INTE efter att få uppdatera garderoben inför 2016? Nytt år, nya möjligheter. Jag går ut första året på gymnasiet och börjar 2an under hösten. Ett nytt extrajobb väntar i februari och dessutom väntar vi en ny liten familjemedlem här hemma som lär titta fram runt maj. Nej, jag ser fram emot ett nytt år och det blir också det 5;e året jag läser din blogg! Mitt dagliga förhållande med Kenzas.se firar ju fan Träbröllop nästa år..?
Menmen, god jul och gott nytt år på dig finaste du. Jag håller tummarna!

Reply
Sara

Hej bästa Kenza! Jag är 18 år och troligen ditt största fan (hehe) och därför skulle jag bli SÅ glad om jag vann. Jag har röstat på dig alla gånger man kan rösta på dig (seriöst haha) och det är för att jag tycker du är SÅ värd allt! Jag har aldrig riktigt haft någon förebild på riktigt men på senare år har jag insett att det är du. Du är en stor del till varför jag älskar kläder och skor i den mängd jag gör. Det är verkligen mitt största intresse och har samlat på mig en hel del kläder och skor sedan jag började extrajobba men det är riktigt tungt att ha ett sånt stort intresse till detta när man går i skolan och inte kan jobba mer än några helger och kvällar. Men det är inte bara därför jag gillar dig så starkt, utan det är också för att du verkar vara väldigt jordnära och kämpar för att andra också ska ha det bra. Sånt gör mig otroligt varm i hjärtat. ♥
Hade kunnat skrivit flera sidor om dig och varför jag gillar dig så mycket men måste julstöka lite nu innan julafton! ;)
Men detta är iallafall varför jag hade blivit fullkomligt överlycklig om jag vann presentkortet. Ginatricot är dessutom en utav mina favoritaffärer!
Kram

Reply
Ullis

Jag skulle vilja börja med att önska dig en god jul, och rikta ett stort tack för att du är en inspiration i många avseenden. När du skriver om din situation om din pappa så gjorde det att jag kände att det är ok att prata min egen inte fullt funtade far (som jag inte har någon kontakt med heller) jag har annars varit väldigt reserverad för att prata om det för att man vill ju ha den perfekta familjen utåt… Eller? Så stort tack för att du visade att det är ok att prata om det, för i slutändan, varför ska man skydda någon som gjort en så illa?!

Och till tävlingen, jag skulle ta med mig mina älskade systerbarn och skämma bort dem ordentligt. Sen skulle jag köpa med mig varsin rejäl påse till syrrorna också! Jobbar och bor långt ifrån familjen, och kommer inte kunna fira jul med dem i år heller så det hade varit guld att vinna och kunna dela det med dem :)

Fingers crossed ??

Reply
Ingrida

Dear Kenza,
Following you since Tokio Hotel times :) Was even hating you when you first met them and afraid you will become Tom’s girlfriend lol :))) As TH times passed my passion for your blogg continued as I find it really the best one at current fashion world plus your writing style and communications with followers is really nice. Marry Christmas and Happy new Year :)

Wishes from Lithuania,

Reply
Helena

Hej underbara Kenza!

Jag är undersköterska som håller på att plugga upp mig till business manager då jag alltid vart intresserad av att jobba inom bank branschen, dessutom så älskar jag verkligen att jobba med människor. Det är verkligen något jag brinner för, att få arbeta med människor, det kan vara allt från att dem behöver daglig rutin hjälp till andra svårigheter osv.. Jag ser mig som en glad och öppen person och vill möta andra individer på samma sätt, med ett gott humör och med ett leende :)

Sen finns det något extra som gör mig extra glad och det är MODE/SKÖNHET! är självlärd makeupartist då jag alltid gillat att hålla på med smink och hårstyling. Tänkte någon gång i framtiden så vill jag öppna eget företag eller något stort i Dubai som har med denna branschen att göra, därför tycker jag din blogg är så inspirerande. Du skriver och visar allt från din vardag till dina fantastiska shower vilket jag tycker är så himla kul!
Ska jag vara helt ärlig så är du min topp bloggare som jag läser och följer, du är grym tjejen!

Nu vet jag inte om du kommer att få läsa min kommentar, gaaaaalet många som skrivit ju haha himla kul o se.
Jag vill självklart vinna denna amazing julklapp, men o andra sidan så skrev jag inlägget också för att du skulle få veta lite om mig och hur grym du är på det du gör!

Hoppas du får en underbar jul med massa julklappar och kärlek från nära och kära.

Massvis med kramar till dig Kenza! <3

Reply
Tyra

Hej och God Jul!

Jag heter Tyra och är också egenföretagare. Jag blir så peppad av dig att du hinner med allt som du gör, klä dig flawless och dessutom alltid tar dig tid för dina nära och kära. Därför följer jag din blogg och inspireras av dig! Mer om mig är att jag älskar att hänga med vänner och familj, sporta med min lilla vovve, läsa filosofiska böcker MEN skulle verkligen uppdatera garderoben! Därför håller jag tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren av presentkortet :)

Kram!

Reply
[email protected]

OMG, 5000nok :O i just went to ginatricots page and damn, my mouth started watering but my purse is empty af hahha, anyways i love your blog, always inspiring to just look at your pictures!

Reply
Ida

Har varit underbart att följa din blogg alla dessa år och se hur din karriär utvecklats! Är själv på väg ut från universitetet nu i januari med en fin examen inom media i bakfickan. Eftersom jag agerat som ordförande för min studerandekår har jag fått äran att hålla examenstalet under ceremonin och för det skulle jag mer än gärna se lite extrasnygg ut i en ny klänning! :) Dessutom betyder utexamineringen att det är dags att bege sig ut på arbetsmarknaden och att ha en ny garderob skulle helt säkert ge mig mig en liten egoboost när jag springer på intervjuer för att hitta mitt drömjobb!

Reply
Kristina Rönnqvist

Hej Kenza! Jag heter Kristina och är 21 år. Jag har läst din blogg i 4 år. Varför jag går in på din blogg varje dag? Jo, för jag älskar dina inlägg som är blandat med humor, mode, känslor och uppriktighet. Du är verkligen en tjej som är fin på insidan OCH utsidan.
Vem är jag? Jag är en sjuksköterskestudent som snart börjar min tredje termin i Östersund. Sjuksköterskeyrket är mitt kall i livet. Det känns så bra att få möta människor och att få vårda dom. På min fritid umgås jag gärna med vänner, familj eller kör ett träningspass på gymmet. Anledningen till varför jag gärna skulle vilja ha presentkortet är för att som student har man inte bästa ekonomin. Presentkortet skulle verkligen förgylla min vår genom att jag skulle kunna köpa en hel ny garderob och det skulle ge glans åt min studentvardag!

Jag önskar dig God jul och Gott nytt år!
Om du nu i vinter fryser om händerna, kan du tänka: “Kalla händer, varmt hjärta.”

Reply
Alice

Hejsan Svejsan! Jag heter Alice och jag bor i Stockholm. Jag älskar våren eftersom att jag fyller år då och att det blir varmare såklart (fast i år känns det nästan som att det inte kommer vara nån skillnad på vinter och vår haha). Så att vinna detta presentkort skulle bli som en födelsedagspresent till mig men jag skulle nog också dela med mig lite av det till min kära mamma. Pussar och kramar från moi <3

Reply
Van Lam

Wow Kenza! Gratulerer så mye med prisen for årets beste blogger, det fortjener du! Digger deg og stilen din :)
Ønsker meg virkelig dette gavekortet slik at jeg kan unne meg selv og mine nærmeste noe fint! *krysser fingrene*

Reply
Jehona

Hej fina Kenza,
Först och främst vill jag beundra dig för vilken fantastisk människa du är. Din blogg är alltid lika kul att läsa och du inspirerar mig oerhört mycket, dels hur dan du är som människa, och alla dina snygga outfits. Tack<3

Jag vill jättegärna vinna presentkortet, precis som alla andra :)
Jag vill gärna ge bort presentkortet till min lillasyster som är 17 år gammal. Hon går 2 året på gymnasiet inriktning dans. Hon tjatar ofta att hon behöver nya kläder, men har inte råd. Jag vet hur glad hon hade blivit över detta och framförallt för att det dels är från dig det kommer och att det är på gina tricot hon kan shoppa. Hon läser också din blogg och du är en stor förebild för henne.

Jag håller tummarna att jag vinner detta, då jag konstigt nog har en magkänsla av att jag kommer göra det. Hoppas det förverkligas!

Jag själv är utbildad socionom, 25 år gammal, jobbar inom socialtjänsten:) älskar att resa!

God Jul <3 hoppas du får en fin dag med nära och kära :)

Reply
Maria

Hej Kenza! Jag är en just fylld 23 årig tjej (för sex dagar sedan) och jag har följt din blogg i många många år. Jag tycker du är super häftig och du är så jordnära även om du har en fantastisk kärriär och är så otroligt snygg och framgångsrik! Jag studerar i Åbo, Finland till ekonom och är snart färdig med mina studier. Är lite nervös inför arbetslivet som kommer sakta mak. Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna, eftersom jag lider av kronisk otur. Haha, inte direkt kanske, men jag har sjukt mycket otur i mitt liv. Fråga vem som helst av mina kompisar och de kan hålla med. Jag har alltså aldrig vunnit någonting i hela mitt liv, förutom en gång ett kaffepaket på ett lågstadiedisco (jag drack inte precis så mycket kaffe på femman..). Det är lätt att komam ihåg dock, i och med att det är min enda vinst under hela livet. Detta har jag bevisat mina vänner med att köpa tio lotter, som de påstår att någon måste det vara vinst på, men nej alla är alltid nitlotter. Så ja, jag skulle bli sjukt överraskad och OTROLIGT GLAD :) Även om jag inte vinner önskar jag dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Reply
Sandy

Hej Kenza. Jag är en tjej på 17 år från Stockholm, och har följt din blogg ganska länge! Jag vet inte om det är försent att delta nu, men jag gör väl ett försök! :) Varför jag skulle vilja vinna presentkortet? Jo det finns ju många anledningar. Första anledningen är, vem vill inte ha ett presentkort på 5000 kr i Gina tricot? Alla tjejer drömmer om en ny och fräsch vårgaderob varje år. Andra anledningen är för jag jobbar på McDonalds samtidigt som jag pluggar naturvetenskap, vid sidan om, och kläder/mode är verkligen något som jag älskar och har ett intresse för. Och det känns som att jag inte hinner spara mina pengar till annat, utan att allting försvinner på kläder. Ett presentkort skulle underlätta min ekonomi, och min lön skulle faktiskt gå till något annat än kläder. Sen skulle jag även dela mitt presentkort med min stora syster som funnits där för mig i alla lägen! :D

Reply
sara

Hej Kenza, vad gulligt av dig att göra detta!!
Jag deltar gärna, fastän jag inte firar jul skulle det vara trevligt att få en liten present! Mitt namn är Sara och jag är 19 år gammal, som student så har man inte mycket pengar över till att spendera på kläder osv. Så jag skulle vilja vinna detta för att ta med min syrra på en riktig shoppingtur! Tack för en underbar blogg och grattis till vinnaren :) God jul på er alla!! <3

Reply
Julia Lönnborg

Åh jag vill SÅ gärna vinna! Jag läser till psykolog samtidigt som jag drömmer om att bli handbollsproffs och lägger ner både själ och hjärta för att uppnå drömmen. Jag älskar samtidigt kläder och skulle tjuta rakt ut om jag vann! Tack för en bra blogg och att ständigt få inspireras varje gång en kikar in här!

GOD JUL!

Reply
Mathilda

Hej Kenza! För det fösta följer jag din blogg dagligen och älskar den! :) Jag skulle gärna vilja ha presentkortet då jag gått upp så mycket i vikt från min graviditet att nästan ingenting passar längre :/ Jag har spenderat 4 månader på psyket här i Falun och kom hem för 3 veckor sen till min familj. Hade livat upp julen med en present från dig. Kramar!

Reply
Zassa

Tjenixen Kenza!

Himla fantastisk julklapp du har valt att dela ut! Jag önskar dig en god jul och ett gott nytt år och vill även tillägga att du är mer än värd vartenda pris du vinner, så som du kämpar, inspirerar och delar med dig av dig själv och ditt liv.

Jag är en tjej på snart 27 vårar som för snart ett år sen packade väskan för att prova lyckan i London. Som du säkert redan vet har London ett fantastiskt utbud vad gäller shopping, men vad du kanske inte vet är att det är fruktansvärt dyrt att bo och leva här, vilket leder till att det inte finns så mycket pengar kvar till att förnya och utöka sin garderob… Och jag må sakna mycket med Sverige men jag saknar Gina Tricot’s fabulösa mode desto mer! Skulle vara sådär lagom fantastiskt att ha chans att gå lös ordentligt när man är på besök hemma i Sverige i början på nästa år.

Stor kram och god jul åter igen, du är heeeeeelt magiskt grym! <3

/Zassa

Reply
Olgaalexandra

Hej Kenza!
I first stared reading ur blog when my swedish teacher told about it as a good way to improve swedish haha but now I have been hooked to check ur posts for 4 years! U have so great style and inspiring career! It shows that everything is possible if u work hard! Greetings from Helsinki xx Olga

Reply
Caroline

Hej Kenza!

Som så många andra önskar jag önskar jag också vinna presentkortet från Gina Tricot. Kan skriva en hel motivering om varför jag vill vinna. Men jag nöjer mig med att skriva att jag har haft en hel del motgångar senaste tiden och önskar nu att det vänder, detta skulle kunna vara en symbol för vändningen.

Kram Caroline

Reply
Alín

Hej Kenza!!

Blir alltid så glad och peppad när jag klickar in på din blogg (något jag gjort sedan jag varit liten) Känns som att man nästan vuxit upp tillsammans med dig haha. Speciellt detta år har jag drömt mig bort när jag läst om dina resor och äventyr! Tyvärr så har mitt liv den senaste tiden inte varit lika spektakulärt. Har haft stora familjeproblem som har skapat sprickor i mina relationer. Jag kan på många sätt relatera till din situation med din pappa, även om man jag inte gått i dina skor så att säga. Min syster och jag försöker nu att hålla ihop så mycket som möjligt trots allt som hänt detta år. Därför skulle det här presentkortet betyda mycket för oss – en julklapp vi annars inte skulle kunna ge varandra. Vill mest av allt tacka henne och ge henne en grym present som vi båda kan njuta av. (Dessutom är vi båda i behov av en extreme makeover look-edition och Gina råkar ha just the right stuff)

Fortsätt sprida så härlig energi och ljusa upp vardagen Kenza! U go girl.

Reply
Agnes

Hej vackra Kenza!
Jag är en femtonåring tjej som är bosatt i en liten ort i småland. Jag älskar mode och hästar, men shoppingutbudet i min stad är inget att hänga i julgranen precis. Den enda butiken som jag i stort sett köper kläder från är Gina tricot och det skulle vara helt UNDERBART att få ett presentkort därifrån! Eftersom att jag ät hästtjej har jag inte heller tid och möjlighet att åka iväg så ofta för att shoppa så den mesta shoppingen sker just i min lilla stad. Håller mina tummar och önskar dig en riktigt god jul!! Du inspirerar mig.

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag heter Malin, 24 år från Kristianstad, som var trött på livet där och ville ha mer. Nu bor jag i Stockholm och trivs som bara den!
Drömmer nog lite om att jobba med sång eller inom media (tur att det inte är några andra som vill det… ;)
Skulle kunna skriva hundra meningar om varför jag vill ha 5000:- på Gina Tricot, men känner mer, HALLÅ vem vill inte?! haha
Men, vem som än vinner så gör du säkerligen deras julafton!

God Jul snygga jävel, PUSS

Reply
Camilla

Hej Fina Kenza! Tänkte från början inte skriva något men jag ger det ett försök ändå, Till och börja med så är det inte synd om mig på något sätt, jag har en fin familj, fin sambo och fina vänner. Har allt man kan önska sig. Men har precis opererat höften och ska i februari börja studera till Förskollärare. Därför skulle det passa perfekt med ett presentkort på Gina Tricot. Delvis för att när man är sjukskriven så har man ju inte jättemycket pengar och delvis för att det hade varit skoj med nya kläder och så inför skolstarten :)

Ger det ett försök, hoppas du får en fin jul och ett gott nytt år :)

Reply
Anna

Oj vilken drömjulklapp! Om jag vann presentkortet skulle jag dela det med mina två småsystrar. Vi behöver alla uppdatera garderoben lite men det blir inga julklappar i år för det bestämde vi i familjen att vi ska skänka pengar till flyktingarna istället!

Reply
Cazzandra

Hej!
Jag är en 23 årig tjej som är bosatt i småland, jag har en 4 årig son. Jobbar på en stor industri, där vi gör kartonger bland annat till livsmedel, kanske inte det roligaste tycker de flesta, men jag älskar detta jobb, det är mycket fysikst jobb, och det känns i kroppen varje dag. Glad och lycklig över att jag fick fast i höstas och då i samma veva blev jag husägare och håller på att renovera för fullt nu. Inte tid eller pengar på att lägga på kläder till mig själv så jag skulle bli överlycklig om jag vann detta presentkort :)
God jul och gott nytt år! :)

Reply
Karin & Z hoppas på vinst ;)

Pju vilken tid det tog att scrolla ner hit för att kommentera, haha! Men vilken fantastisk tävling! Jag är 31 år och har följt din blogg.. eh ja, i många år, 8 kanske?

Jag har varit sjuk under en lång tid, följt av gravid så min kropp har förändrats många gånger om. Nu har jag tagit klivet och blivit egen företagare, helt fantastiskt!! Baksidan är att jag inte kommer att kunna ta ut lön på ett år, eller så. Det är fett värt det men oj vad jag skulle behöva uppdatera min garderob efter alla kroppsliga förändringar de senaste 3 åren!

Heja mig ;)
Och En riktigt God Jul önskar jag dig, och du, tack för all pepp och inspiration som du delar ut.

Sköt om dig!

Reply
Nejla Colakovic

Wow det var inte en dålig givaway Kenza! Minns när jag började utforska bloggvärlden för ungefär 6 år sedan och din blogg var den första jag började läsa dagligen, och här sitter jag 20 år gammal och läser fortfarande. Du gör det bra! Din blogg har fått upp mina ögon för att uttrycka sig genom mode vilket jag verkligen börjat göra de senaste 2 åren och du bara fortsätter att inspirera på olika sätt. Nu så pluggar jag i Lund och har lite begränsad ekonomi, men försöker uttrycka mig med hjälp av mode så gott det går. Skulle jag vinna detta presentkort så skulle nyttja presentkortet till en viss summa och sen ge det vidare till min syster och mor. Då Gina Tricot passa för så många åldrar och stilar.
God Jul Kenza , Kram från Nejla!

Reply
Julia Johansson

Hej Kenza?
Tog ca en kvart att scrolla förbi alla kommentarer, och det jag läste (allas fina önskningar om att skicka presentkortet vidare <3) får mig att känna mig väldigt ego nu; men jag önskar mig presentkortet till mig själv! Jag är 23 år och pluggar i Lund till läkare, och den här hösten har varit riktigt tuff. Mycket plugg, men framför allt mycket annat. Sitter i styrelsen för Nallesjukhuset som är en ideell organisation som försöker introducera vården för barn, och det är typ det roligaste jag gjort men oj vad tid vi lagt ner! Har fått sömnproblem och stressattacker under hösten, och är helt enkelt jädrigt sliten. Men går in på din blogg varje dag och prokrastinerar lite, och har följt dig sen 2008 tror jag det är. Älskar din blogg och det du gör!

Oavsett vem som vinner så är den personen väl värd det, av kommentarerna att döma, men jag önskar extra mycket att det blir jag;)

Massa kramar och en riktigt god jul!

Reply
Ingrid

Hej jag heter Ingrid och läser natur första året på gymnasiet. Jag tränar fotboll 5 ggr i veckan och är trygg i mig själv och en tjej man kan lita på. Jag skulle bli överlycklig om jag vann presentkortet. Tycker du är sjukt ball och får mycket inspiration från dig. God Jul och Gott nytt år! <3

Reply
Jennie

Kanske har man lite jul-tur så här dagen innan dopparedan hehe..
Pluggar juridik och är snart klar men ska ta ett sabbatsår för att försöka komma tillrätta med insidan lite mer. Aka inga mer csn-lånepengar på ett tag så shoppingen kommer ju ligga längst ner på priolistan. Har följt din blogg från start och det är så SJUKT hur allt har utvecklats, all cred till dig. <3 Ibland sitter jag här och kan inte fatta att du är lika gammal som mig med tanke på allt du fått vara med om haha. God jul!

Reply
Louise

Gillar din blogg! Har följt dig i flera år och tycker det är fantastiskt att se hur långt du har kommit! Själv är jag en fattig gymnasieelev som mer än gärna skulle vilja få en gratis uppdatering av garderoben. Kramar <3

Reply
E

Jag läser andra året på Ekonomi-programmet vilket betyder mycket plugg, har 2 jobb, tränar gym 6 dagar i veckan och umgås med vänner och pojkvän. Har skänkt 90% av min garderob till behövande då jag ej använder det och har nu knappt några kläder kvar, mina löner går till sparande till studenten och resor. Skulle vara jätteskönt att få ett presentkort att shoppa för!!

Reply
Ronja

Tjena Kenza!
Jag har läst din blogg nästan varje dag i typ 5 (herregud) hela år. Du är så fantastiskt skön och super vacker!
Jag är 21 år och pluggar till skådespelare i södra Sverige. Och eftersom man inte direkt blir rik på att plugga så skulle presentkortet vara super tacksamt. Vårkläder är ju bland dom snyggaste, efter sommaren då ;)

Reply
Lily L

Kenza, hey girl :) Must be hard being beautiful human being inside and out, but then again you make it seem easy! Continue what you do, it’s amazing and we all thank you for giving us the daily inspiration that is sometimes hard to find in the daily grind! x

Reply
Ajka

Hej Kenza! Jag har följt din blogg i flera år och jag tröttnar aldrig, du inspirerar mig så mycket. Just nu så pluggar jag, på min fritid så umgås jag med min familj, jag har försökt komma igång med träningen men det är så sjuukt tråkigt, så jag ger upp lika fort (haha latis) presentkort på gina tricot hade vart en underbar present, det behövs när man är student och vem vet snygga träningskläder kanske kan få mig att börja träna på riktigt. Mitt nyårslöfte som kanske kan gå till uppfyllelse.

Reply
Kari

Hej Kenza! Jag är en student med en ekande tom plånbok, speciellt nu efter alla julklapps inköp. Varje morgon när det är dags att välja outfit för dagen så tar det vanligtvis enkla valet flera minuter att göra. Jag känner att jag är inne i en period där min stil ändras, tröjan jag älskade i våras är ful, byxorna från hösten är tråkiga, skorna från förra året är obekväma. För att kunna göra varje morgon enklare så skulle detta presentkort verkligen rädda mig. Älskar dig och din blogg! Kram

Reply
Linda

Åhh vad kul. Varför jag vill vinna? Som alla andra så älskar jag mode och trender men senaste tiden har nästan hela lönen gått till att kläder och därför lovat min familj att inte handla mer under januari och februari vilket kommer vara så svårt så att vinna detta present kort skulle hjälpa mig på traven haha

Älskar din blogg!!

Reply
Linnea H

Jag gillar din blogg för den ger mig så mycket inspiration, både i modeväg men även för mitt framtida yrkesliv. Att se dig våga sats på dina drömmar gör mig motiverad och inspirerad att satsa för att nå mina mål. Fortsätt som du gör, du gör ett grymt jobb!!

Reply
jennie Larsson

Hej Kenza!
Jag heter Emma Jennie, lever tillsammans med min flickvän på östermalm i Stockholm. Jag är bloggare, dj och älskar att resa. Både jag och flickvännen behöver nya kläder så vi vill mer än gärna vinna :)

Kram

Reply
Vjosa

Hej Kenza!

Mitt namn är Vjosa och jag studerar Fashion Buying i London och jobbar på helgerna. Mode är något jag älskar och längtar tills jag får jobba med det på heltid!! Men det jag brinner för är att hjälpa andra därför har jag gjort ett projekt där jag har sytt 3 olika kollektioner där vinsten har gått till att köpa nödvändigheter till fattiga familjer. Du kan se kläderna på min instagram sida @aousclothes. Mitt senaste projekt är ett samarbete med ett barnsjukhus i London där jag har samlat ihop pengar för att köpa julklappar till barnen på sjukhuset.

Det hade varit jätte kul att vinna presentkortet då jag både jobbar och pluggar för att få ihop det.

Hoppas du har en fin jul med familjen! God jul!

Reply
Emma

Hej Kenza!
Har läst en massa fina & bra nomineringar här så chansen känns väldigt liten men jag chansar ändå! Jag är studerande just nu & lever på CSN plus att jag “tack vare” min pappa nyss hamnat i kronofogdsskulder. Har bara mig själv att skulle egentligen då jag var dumsnäll som trodde jag kunde lita på honom.
Som tur var har jag min fina, fina mamma! Det är henne jag skulle vilja ge detta presentkortet för hon är såååå värd det allra, allra bästa men jag har tyvärr inte råd att ge henne detta. Hon har fungerat som två föräldrar sedan 2006 då min pappa, helt utan förvarning, hamnade i fängelse med ett långt straff. Hon har själv jobbat flera jobb samtidigt för att kunna ge mig och mina två bröder en helt fantastisk uppväxt. Även om vi inte kunnat få allt så har aldrig haft det dålig eller ens i närheten tack vare hennes fantastiska styrka. Jag har henne att tacka för sååå mycket!

Som om inte detta vore nog så har jag depressioner jag lider av i perioder o h jag hade nyss en period som gjorde att jag blev sjukskriven & inte klarade av praktiken på min utbildning. Detta kommer jag få ta igen i sommar, dessvärre utan CSN. Då har mamma nu börjat spara en massa pengar för att kunna försörja mig i sommar så jag kan klara av min utbildning ❤️

Jag skulle bli såååå extremt lycklig om jag vann detta att ge min mamma!

Reply
Johanna Karlsson

Hej Kenza!

Mitt namn är Johanna, 18 år och bosatt i Norrköping. Jag går mitt tredje och sista året på gymnasiet, samtidigt som jag extrajobbar på Holmen. Under min fritid spenderar jag många timmar i stallet och i sadeln. Även träningen i gymmet ligger varmt om hjärtat! I och med att jag har så mycket att göra om dagarna hinner jag knappt med att umgås med varken vänner eller familj. Med presentkortet skulle jag vilja ha en “mamma-dotter-dag” och en “tjejdag” där vi allihop får en del presenten samtidigt som vi får vara med varann och njuta av varandras sällskap.<3

Reply
Erika

Halloj! Sjuksköterskestudent från Dalarna som bor i Halmstad här. Det skulle ju sitta sitta fint med ett sånt presentkort när man är fattig student! P.S du är ju typ den snyggaste som finns, ha en GRYM jul, och försök slappna av och ta det lugnt, läser på din blogg att du är stressad ofta och får ont i magen, inte bra!! PUSS<3 / Sjuksyrran

Reply
Moa S

Hej jag heter Moa och är en tonåring i en liten stad utanför gävle. Att våga sticka ut och visa vem man är i sin klädstil är något som är fint, och du visar verkligen i din blogg att man ska vara sig själv. Eftersom jag bor i en liten stad är det mycket snack om att man ska se ut på ett visst sätt och därför kan nog möjligheten att köpa massa nytt göra saken bättre, jag kommer kunna köpa mer utav de jag verkligen vill. och någon gång kanske jag har en lika snygg still som dig!
från en daglig läsare!

Reply
Fanny Smeds

Hej Kenza!
Wow vilket mega-presentkort, skulle vara en stor glädje att få SHOPPA LOSS nya vårkläder.
Jag är en tjej på 15 år som nyligen börjat läsa din blogg efter att ha följt dig på instagram ett långt tag och inspirerats av alla fina bilder du tar. På fritiden spelar jag fotboll, umgås med kompisar och dansar. Älskar allt som har med mode och skönhet att göra. Du är en riktig inspirationskälla! Kram

Reply
Hanna

En ny proppfull garderob är alltid bra och ha, då kanske jag lyckas bli lika snygg som dig någon da!
Efter ett par år med sjukskrivning depression & panikångest är inte alltid humöret på topp, men din blogg ger mig alltid lite extra hopp. Hopp att allt tillslut kommer lösa sig, och grädden på moset hade varit att få vinna detta presentkort av dig.

Ha en fantastisk jul & ta hand om dig! Kramar

Reply
Felicia Olofsson

Jag heter Felicia och jag pluggar på universitetet till socionom, som har hand om bland annat missbruksvård. Det gör jag för att jag vill kunna hjälpa människor med problem som jag önskar att mina närmaste fått hjälp med när jag växte upp.
Presentkortet hade varit underbart då jag gärna vill köpa en amazing vårgarderob efter att all jäkla kurslitteratur inhandlats ?
God jul!

Reply
Elisabet

Fina Kenza,

Har läst din blogg i många år nu och det är så kul att se dig växa. Både som stilikon, affärskvinna och som människa. Du och din blogg inspirerar mig varje dag, en ambitiös 18-åring som snart ska ta studenten och är bosatt i Skåne. Du inspirerar mig både när det kommer till personlig tillväxt, och när det kommer till mode, som inte är helt lätt på en tight budget. Snart kommer vårterminen, och att avsluta gymnasiet i stil skulle verkligen göra mig till världens lyckligaste tjej.

Vill önska dig en riktigt god jul med dina nära och kära. Många kramar <3

Reply
Zandra

Dan före dopparedagen och jag planerar nyårsoutfits, våroutfits och 2016. Mitt nyårslöfte är att vara snygg. Du vet vara sådär snygg varje dag, att känna sig helt fantastisk och bara superdupersnygg. Med detta presentkort blir nyårslöftet löjligt lätt! Så mycket fint som Gina Tricot har, har bland annat funderat på en jacka i päls och ett par utsvängda byxor i mocka. Ja, med detta presentkort skulle allt bli så lätt! Puss på dig, tack för en bra tävling och GOD JUL!

Reply
Frédérique

Hi Kenza,

I only discovered your blog 2 years ago, during my blog discoveries, but it is the only one I still read on a daily basis.
I admire your work ethic but also how you are still down to earth and how you put family & your dog above all!
I can only imagine how hard how work to be able to do the job that you love!
Just keep doing what you love and you will live a very happy and fulfilled life-

I wish you a merry christmas and also a happy new year!
x Frederique

Reply
Liri

Du er fandme sej! det jeg elsker ved at læse din, og andre svenske modeblogs er, at I har sådan en fed og meget hverdags-agtig stil, hvor man bare får lyst til at købe hver enkelt stykke tøj af det I har på. Ikke at de danske modeblogs ikke gør det godt, for det gør de! men finder nok mest inspiration i din og dine svenske kollegaers stil. keep on rocking! (håber du forstår hvad jeg skriver, ellers må du bruge google translate, for havde det ikke være for din engelske del, havde jeg ikke fattat hva du prata om :p)

god jul <3

Reply
GUSTAV

Min flickvän hade precis sufat på din hemsida. Hon sa “jag vinner ändå aldrig någongång, ingen idé att delta”. Skulle vara häftigt om jag vann åt henne :-)

// Gustav Larsson

Reply
Josefin O.

Hej Kenza!
Då jag jobbar i fiskfabrik har garderob blivit väldigt tråkig. Jobbar morgon eller kväll 5 dagar i veckan och när jag väl kommer hem finns det inget roligt eller snyggt att ta på sig. Då jag jobbar så mycket känner man sig inte så fräsch när man väl kommer hem att snygga till sig heller.
Ska jag gå ut är det alltid det gamla vanliga, svart, svart, svart, från topp till tå.

Om jag hade vunnit de 5000kr hade jag inte bara rustat upp min parytgarderob utan även min vardagsgarderob som är i stort behov av nya kläder.

Reply
Malin Jensen

Hej!
Hm.. Varför vill jag vinna? Alla gillar att vinna. Och jag gillar att unna mig saker. Men jag gillar även att ge till mina nära och kära. Jag skulle vilja vinna presentkortet och ta med min syster och mamma ut på shopping! Idag ses vi på sin höjd 4 gånger per år då vi alla bor på varsitt håll, men vill kunna ses oftare men livet kommer alltid emellan med jobb, plugg etc. Att då kunna sammanstråla hos min syster, ta med de två bästa kvinnorna jag vet och köpa lite snyggt till dem – vilken lycka! Min syster pluggar och spenderar aldrig något på sig själv och min mamma överröser sina barnbarn istället för sig själv (vilket är helt naturligt).
Sen skulle jag unna mig själv en liten top eller något för ett jävla bra jobb i höst/vinter med infektion i rygg och kort om folk. :)

Reply
Filippa

Mitt namn är nog inte viktigt. Går naturvetenskapslinjen, bor längst ned i Sverige och hoppas på att bli helikopterpilot i framtiden! Jag drömmer även om att blogga, inspirera andra precis som du och volontär arbeta. (Haha många framtidsplaner!) Jag fyllde nyss 17, 5 dagar innan julafton, vilket är tråkigt eftersom det hade varit roligare att ha julafton&födelsedag mer utspritt. Jag ÄLSKAR att fotografera natur, allt som har med foto att göra är roligast. Jag spenderar mycket tid framför bloggen, där jag fotar outfits (lurar/mutar mina bröder att ta bilder), redigerar och sedan lägger upp. Drömmen är väll att inspirera lika många som du!

Jag tittar in här iallafall en gång om dagen. Jag vet inte varför jag gör det, men jag tror det är eftersom jag inspireras och jag är intresserad av hur du lever! Kort och gott om mig, god jul och gott nytt år! ps. ett presentkort sitter aldrig fel i julklapp, det tycker jag lika mycket som alla andra läsare! Alla 11 “fingers are crossed” mvh en stor beundrare

Reply
Cecilia

Åh! Jag skulle så gärna vinna detta presentkort (alltså FEM TUSEN?!!?? Galet). Är en 20-årig tjej som känner att tonåren är förbi, har gjort en massa förändringar med umgänge mm. på senare tid och vill så gärna ändra min stil också! Har försökt jobba på det i nåt år men eftersom plånboken ofta säger nej så tar det ju sin lilla tid.. Vore SJUKT nice även om oddsen är små (tog mig seriöst flera minuter att scrolla förbi alla kommentarer haha), men jag håller tummarna! Puss o kram o god jul!!

Reply
Nanna

Alltså måste bara börja med att du måste ju vara den mest generösa av människor!! Helt gaaalet. Du är så himla bra och peppande, på alla sätt och vis. Ville bara ha det sagt för på något vänster blev jag så chockad av att du ger/gav bort ditt pris! YOU GO GIRL!

En anledning till att du borde välja mig…? Tycker sånt är så svårt för det blir oftast så fejk.
Men jag och min pojkvän har precis fått vår första gemensamma lägenhet och vi flyttar i januari. Då vi då endast kommer lägga pengar på inredning och renovering så hade det ju varit superskönt med ett presentkort till årets sommarkläder eller liknande!

Keep up the good work Kenza, du är så grym! *emoji som tar fram en knyten näve och slår mot en annan*

Reply
Elsa Nilsson

Svårt att få ihop en text som sticker ut och uppmärksammas bland alla dessa kommentarer men skriver några rader ändå.

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att för en gångs skull kunna göra något fint för mina närmsta vänner som alltid funnits där för mig, bredvid mig när jag gått igenom svåra perioder. Vi är fyra tjejer på gatan som hållit ihop i 18 år (sedan jag var 2 år) trots att vi har bott och pluggat på olika ställen under vår uppväxt. Att få hylla dem med detta skulle vara helt amazing, att visa uppskattning. Jag har alltid tyckt att det är roligare att ge än att få saker, för när man ger får man istället något så mycket mer värdefullt tillbaka: kärlek och glädje. Jag kan försäkra dig om att jag med hela mitt hjärta skulle dela upp pengarna mellan dem (bildbevis kan fixas haha..) för de är världens bästa vänner och det tycker jag att de förtjänar att veta.

Kram på dig Kenza och god jul <3

Reply
Karin Andersson

Hej hopp!
Karin heter jag och har följt dig ända sedan du la upp bilder i dina mjukisbyxor och uggs och gick i gymnasiet. Jag flyttade till Stockholm för 3 år sedan drygt för att bli optiker. Tog examen nu i somras och har jobbat i optikerbutik sedan dess. Känns fortfarande absurt att i min ålder (känner mig fortfarande 18 fast jag nu är 23) ha ett yrke – vuxenpoäng delux! Så för min del får du gärna skriva mera inlägg om glasögon och dina linser. Nej men skämt och sido, jag hoppas du får en underbar jul och önskar såklart att jag ska få fräsha upp min garderob! :)

Reply
Lucile

Hi Kenza,
It’s always a pleasure to read your post and discover your pictures from here and there.
Many thanks for sharing all that thing with us everyday, you really deserve all the good things that are happening to you.
Keep doing what you do, it’s amazing.

Cheers from France :)

Reply
Caroline Bjurgard

Halloj!
Mitt i julstressen så skulle det ju faktiskt vara skönt att få skämma bort sig själv någon gång och få vinna detta fantastiska pris!
Jag är en tjej som arbetar hårt som butikschef och att få belöna sig själv med detta känner jag att jag är värd! haha!

Jag är en shoppaholic utan dess like och att få lägga mina intjänade pengar på något annat än kläder vore ju fantastiskt!
Om jag vinner detta kommer jag stilla mitt beroende av kläder samt att jag äntligen kommer kunna stoppa undan pengar till min kommande lägenhet istället för att lägga dem på kläder som jag gör varje månad!

Reply
Nathalie

Hej jag heter Nathalie , jag skulle ha så mycket negativet att berätta på grund av min sjukdom , jag har hjärntumörer som är obotliga och väldigt smärtsamma. är den ända i världen men den här sorts tumör, har varit sjuk i hela mitt liv och är opererat 6-14 timmar och alla operation misslyckades. har blivit mobbat för mitt utseende på grund av att en del av tumörerna växer vid ögat och alla operationer har mer eller minde förstört halva ansiktet, tumörerna sitter i hjärnan och vid ansikte nerven och höra ögat och har även börjat växa på vänstra ögat oxå =( i band så skäms jag väldigt för mitt utseende , människor står och stirrar och pekar på mig
läkarna sa att jag inte skulle överleva men jag har bevisat läkarna fel. utan jag lever mitt liv till max och har gjort saker jag drömmer om som till exempel så har jag varit med inom militären i 4 år där jag blev om bed att sitta inom styrelsen, har även fått ett heders pris från militären och just nu så pluggar jag i en folkhögskola för att få upp mina betyg och efter de ska jag söka till polis högskolan .
mode betyder väldigt mycket för mig efter som en snygg outfit får mig att känna att jag är faktisk är fin. de ger mitt ett bättre självförtroende och får mig att stå ut med alla blickar

Kram på dig kenza ! Älskar din blogg <3 <3

Reply
Annie Nilsson

Hej Kenza!
Jag bor i södra Sverige. Jag ska ta körkort i vår, och det kostar ju lite så ett presentkort hade ju varit toppen. Lite till vårshopping men även att dela med sig av till de närmaste. Skulle vilja ge något till min kära syster som är väldigt värd något fint efter allt hon gjort för mig!
Skulle vara jätte kul att få vinna, har aldrig lyckats vinna något innan :)
Gina är dessutom en av mina favoritaffärer så är säker på att jag skulle ha användning för det till lite vår fint, fyller dessutom 18 i vår så skulle of använda det för att köpa nåt fint till mig själv. O köpa fina presenter till mina vänner när de fyller år ♡ jag håller tummarna
GOD JUL på dig! ♡ ♡ ♡

Reply
Alicia

Hej! Jag heter Alicia, är 15 år gammal och bor i Stockholm. Jag älskar kläder, det är en av de allra bästa sakerna jag vet. Har lite av en egen stil, lite 70 tals bohemiskt, som skiljer sig lite från alla andra, men tycker det är det som är det roliga. Att man genom kläder kan uttrycka vem man är. Går ju bara i nian än så länge så det jag gör med min tid är att plugga och stressa över gymnasievalet. I framtiden drömmer jag om att bli entreprenör och ha ett eget företag, ungefär som du har. Verkar så otroligt kul, och det du gör inspirerar mig varje dag till att fortsätta kämpa på. På min fritid spelar jag volleyboll och tränar barn i det också, och försöker spendera tid med mina vänner utöver pluggandet, it’s a busy life. Men kul!

Oavsett ifall presentkortet går till mig eller inte, för det är oväsentligt egentligen nu när min största idol förhoppningsvis läser min kommentar, så vill jag att du ska veta att du har hjälpt mig så otroligt mycket och att du peppar hur många unga tjejer som helst med det du gör! Man blir alltid glad av att kika in på din blogg, och alltid lika inspirerad. Fortsätt för alltid med det du gör, du är grym! Kram Alicia!

Reply
Maria

Hej Kenza!
Jag heter Maria och är 30 år i januari. Fick en ängladotter i oktober i år och ska försöka gå ner mina gravidkilon när sorgen känns annorlunda. Det skulle då vara en bra belöning att få shoppa nya kläder som passar en ny kropp :)

läst din blogg i många år och jag tröttnar aldrig :)

God jul och god nytt år!

Reply
Olivia

Kenza!

Precis som du har jag sagt upp kontakten med min far efter att ha blivit sviken alltför många gånger. Precis som du är jag en ung tjej som anspelar på makt, och jag kan tänka mig att du – precis som jag – får ta en del skit för det. Då är det inte alltid lätt. Men att gå in här varje dag och läsa om dig och ditt liv (både upp- och nergångar), det är riktig POWER.

Jag önskar presentkortet till mig själv för att jag nyligen bestämde mig för att jag är värd mer än det som varit. Att jag – trots min bakgrund – ska leva det liv jag vill, på mina villkor.

Ibland skriver jag för att orka, och då kan det låta så här:

Jag
lärde mig tidigt
att aldrig ta något för givet,
att alltid springa för livet,
alltid ha perspektivet,

som krävdes för att överleva,
alltid famla, alltid treva,
efter något att greppa,
hålla hårt och aldrig släppa.

Jag
är perfektionist,
en naiv idealist,
miljöaktivist,
självklart feminist,
Jag är bakgrundsstatist,
men finns alltid där som optimist,
agerar ständig växeltelefonist,
åt dem som hamnat i tvist
för att bringa dem frist.
Men som sann moralist måste jag ändå säga
att jag lider av extrem

syrebrist.

Jag
har brunnit tills aska var allt som fanns kvar,
stritt tills jag förlorat mitt försvar,
klyvts gång på gång och gjorts redo för slutförvar.

Jag
är trött på att aldrig ta något för givet,
att alltid springa för livet,
alltid ha perspektivet,
och acceptera det faktum,
att världen är orättvis.
Och när jag, 17 år gammal,
minns min ungdom,
minns jag inte sena nätter, tomma glas,
inte frihet och extas.
Nej, jag minns kampen om att få stanna kvar.
Jag minns ansvar som kvävde,
omvärld som krävde,
hur hårt det tärde
att aldrig få

vila.

Be mig beskriva min ungdom och jag svarar:

Som att gång på gång frontalkrocka med verkligheten, bryta alla ben i kroppen tills bara
lillfingret finns kvar.

Som att gång på gång resa mig upp,

och fortsätta springa.

Reply
Filippa

Åhh har följt din resa, och vilket grym och stark tjej du är <3<3<3<3 Världens finaste är du och jag älskar att kicka in på din blogg och få inspiration till all men mest modeee…och problem med att hitta något fin outfit löser de sig att gå in och titta på dina fina bilder och dina fina outfits :OOO

Reply
Felicia

Så, mitt namn är Felicia, 18 år från en liten håla som heter Forshaga som ligger i Värmland. Man kanske tror att alla som bor i Värmland är bönder, framför allt där jag bor, men jag älskar mode och kläder och har alltid gjort. Jag jobbar i klädbutik med inriktning på kundbemötande och hjälper folk att hitta kläder/bli stylade varje vecka. Det vore kul att styla sig själv också, och som du skrev är hela vårgarderoben kirrad med ett presentkort på 5000kr på Ginatricot. Finns egentligen inte mycket mer att säga än att jag älskar kläder, det är min drivkraft.

Reply
Lisa

hey Kenza, I’m reading your blog since I was 14 and you are and always will be my biggest inspiration! Even though your style is different from mine I always love your outfits. But the most inspiring is your personality. I don’t know you in person (hopefully we can change that soon) but I think you are one of the nicest persons on earth. Just one example is what you did for refugees this year!
I hope you have a nice christmas eve with your loved ones!
Love, Lisa

Reply
Andrea

Hej Kenza! Jag är en väldigt glad och sprallig tjej ifrån Göteborgstrakten som går sista året i grundskolan och brinner för kläder och mode. När jag hittade din blogg, för ungefär 2-3 år sedan blev jag direkt helt besatt, haha! Du utstrålar en sån himla värme och man kan inte annat än att älska din personlighet. Jag måste bara poängtera att jag tycker det är jättefint av dig att lotta ut presentkortet. Det märks att du verkligen bryr dig om dina läsare. Fortsätt med det du gör Kenza, du är grym!

Efter en hård hösttermin med högar av inlämningar, presentationer och uppgifter så skulle ett presentkort verkligen inte sitta fel som en liten belöning. Presentkortet skulle jag dela med min älskade mamma som alltid finns för mig och stöttar mig genom livets alla svårigheter.

Reply
Sarah

God jul Kenza! :) jag fyller år imorgon! Men om jag skulle få presentkortet så skulle det gå till min fina, fina mamma som, precis som din mamma, kämpat sig igenom sitt liv och gjort allt för sina 2 barn trots missbruk och kaos var och varannan dag. Min stora idol i livet som förtjänar så mycket mer än jag kan ge! Och du, Du är En stor inspiration!

Reply
Nellie

När jag såg detta fick jag lite hopp igen, det har brunnit i vårt hus och tyvärr har min familj fått slänga det mesta i vårt hus pga röken…och därmed nästan alla våra kläder.
Jag skulle använda presentkortet till att köpa nya kläder till mig och givetvis min mamma och lillasyster. Som många vet är det inte lätt med enbart studiebidrag att köpa en helt ny gaderob….Tror inte någon skulle kunna förstå hur mycket det skulle betyda efter allt som har hänt….
Jag vill önska dig en God jul med nära och kära!

Reply
christine

har tidigare haft det tufft i livet på samtliga plan. men de senaste åren har jag vänt på allt. har jobbat mkt med mig själv. tidigare såg jag mest problem. idag vet jag att det handlar om min inställning. problemet är halva vägen till lösningen (när man identifierat ett problem, har man löst hälften av det:)). har lärt mig tycka om mig själv. kan tom stå framför spegeln och säga att jag är snygg idag och genuint mena det. i mitten på januari börjar lilla, STORA jag på bokföringsfirma. det har varit min dröm i flera år. pga social fobi bl.a har jag levt mitt liv i lägenheten. idag är jag så stark att jag klarar det mesta. jag är trettiofyra år och det är dags för mig att göra alla de saker jag velat göra i så många år. kan se mig själv självsäkert gå in på kontoret på bokföringsfirman i nya kläder. kommer aldrig gå tillbaka till ´gamla kostym´. livet ska levas!

tack för inspiration varje dag. du och dina outfits är fantastiska.

Reply
Louise Oakley Hedberg

Hej Kenza!

Jag skulle bli så glad om jag vann detta fantastiska presentkort. Jag fick en dotter för snart ett år sedan. Världens största gåva i livet, men på köpet blev kroppen förändrad och brist på passande kläder i garderoben. Alla pengar går därför till min dotter eller mat och räkningar. Jag skulle verkligen uppskatta att få unna mig något fint.
Håller alla mina tummar och tår!!
God jul fina du.
Kramar Louise

Reply
Linnéa Nilsson

Hej kenza! jag har följt din blogg nästan sedan start, din blogg har alltid levererat och det är så roligt att du verkligen slagit i genom och blivit så stor världen över. Jag är en 19årig tjej som har gått ur gymnasiet och håller på att ta körkort, just nu räcker pengarna inte riktigt till kläder och allt sånt roligt. Så det hade varit enormt kul att vinna, har inga förhoppningar men jag vill önska dig tack om du läser detta och ha en riktigt god jul. KRAM.

Reply
Jennie M

2469 andra fantastiska människor som tävlar så mina chanser är minimalt små men jag vill ändå kämpa ? Det skulle vara den BÄSTA julklappen någonsin att få vinna ett presentkort. Jag och min sambo ska bygga nytt hus så att köpa nya kläder, smycken osv finns inte på världskartan ? Finns säkert fler fina människor här med starkare motiveringar men hoppas turen har nått mig denna gång. Jennie heter jag, 25 år från Västerås. Har väl i princip läst din blogg sedan du började, världens vackraste kvinna är du! Nu ska jag mysa vidare med familjen och våra små älskade katter ?

Hoppas du får en riktigt God Jul. ☃??
Kram från Jennie

Reply
Janina

it was 2010 when my friend anna told me about you. we lived both in new jersey .. worked their as au pairs. from that on i don’t remeber any day without reading for what you are up to. it’s like setting the alarm 5 minutes later – my daily do, haha. sometimes it feels crazy how close I feel about you and so unreal :D … but i can handle that haha ’cause you are worth it. one month ago i read another blog (for the first time ever). but i wasn’t into it – you have your own way to tell your readers ….why so many people love your blog. The funniest thing for me is to read about your tiredness – so i don’t feel alone with that. i love to see that in sweden the people switch during the day between private and officelife…here in germany the people are not use to that. work – than freetime. i think that sucks …. for next year i’ll definitely visit your beautiful city and make sure to speak some swedish words. but you know what – it would be pretty cool to tell some nice clubs/bars where they play old school hip hop / funk … soul jazz, oh i would love that! so now its time to wish u a wonderful christmastime with your beloved ones – start the new year exactly how you ended it – good night kenza, yours Janina from Germany <3

Reply
Maria

Hi Kenza, I’m reading your blog for 4 years now i think, back in the days you only wrote in swedish, so I had to read everything with the google translator and I always wondered what ‘frulle’ is, I thought it was some fancy breakfast, when you then answered it was just another word for breakfast hahaha
Anyways, have a nice and cozy christmas! :) and give mani a big hug! :D

Reply
Mirre

Hej fina du. Kaaaanske är det inte försent att skriva här! Egentligen så ser jag hur många bra kommentarer som helst här ovan så vem du än väljer blir ett bra val haha. Själv är jag en studerande 19-åring som lever på CSN! Bästa jag vet! hahah.. aa, 5000 kronor hade hjälpt på väldigt många sätt kan man ju säga, hade lett till lite sparande för annat kul som man faktiskt behöver ibland. :)
ha en fin jul!

Reply
Ester Landin

Hej, Ester heter jag och är 22 år och kommer från Kiruna. Tyvärr går ofta alla pengar under vinter tid här uppe i norr till varma jackor, byxor och skor som alltid kostar skjortan och är bland det tråkigaste att köpa. Så en liten slant att för en gångs skull kunna uppdatera den våriga garderoben som inte finns hade varit toppen :) God Jul

Reply
Josefine

Hej Kenza!
Jag heter Josefine, vem är jag? En ambitiös och positiv 20 årig tjej som läser Globala Studier med inriktning på Internationella relationer. Diffust sagt är det en utbildning som fokuserar på vad som problematiskt med att uppnå global hållbar utveckling.

Jag kommer från landet och har dåligt lokalsinne så du kan ju tänka dig hur det var att flytta in till storstaden… på fritiden är jag en vanlig student som umgås med vänner (fest *host* *host*). Skulle vara enormt tacksam över presentkortet och jag vet att det är många som kämpar massa där ute därför kan inte motivera varför jag skulle förtjäna det mer. Oavsett skulle jag bli väldigt glad då det har varit en jobbig höst både psykiskt och fysiskt.

Du verkar vara en fantastisk människa (eftersom jag inte träffat dig personligen) och är en duktig entreprenör.

Kram och god jul! :)

Reply
Ida

Så livsless nu när man blir dumpad på ett jobbigt sätt av sin kärlek, har lite pengar och känner sig allmän lost. Än ny garderob vore en härlig nystart.

Reply
Gisela

Gisela heter jag och just nu lever jag på studiebidrag. Jag driver mitt eget företag men kan ingenting om momsavdrag. En favoritstad i Europa är Prag och den svenska sommaren ger mig inte direkt värmeslag.
Jag älskar verkligen sol, strand och bad därför går resorna ofta till varmare breddgrad. Naturen gör mig väldigt glad trots det så bor jag i en stor stad. På kvällarna tar jag gärna en promenad och värmer mig senare med en kopp varm choklad.
Jag är fotograf, filmare och student med ett typiskt norrländskt temperament. Ett tag jobbade jag på en fototidning som skribent nu vill jag hellre bli filmproducent. Kan också tänka mig utrikeskorrespondent det kan verka en aningen ambivalent.
Jag tycker om att träna yoga, att träna är verkligen ingen plåga. Många utav mina kameror är analoga och feminism inom film är en hjärtefråga.
Maten jag äter är ofta vegetarisk för den kan också vara kulinarisk. Jag skänker pengar till hjälpfonder när jag kan det gör mig lite mer solidarisk, men jag är långt ifrån exemplarisk.
Jag har såklart också ett intresse av mode och skönhet och inom den kategorin är din blogg brännhet. Din blogg utstrålar äkthet och lekfullhet. Den kombinationen tycker jag skapar en unik helhet.
Du delar med dig av din passion och ger oss läsare en massa inspiration. Din ambition ger bloggvärlden en ny dimension. Tappa inte bort din dedikation för det du gör är kanon.

Reply
Joana

Merry Christmas to you and your family!
I have been following you for about 5 years now, and you still inspire me everyday – Love your blog :)
Lots of love from Berlin x

Reply
malin

Jag läser sam beteende andra året på världens bästa skola. Jag älskar att spela basket och baka är riktigt skoj det med. Men om jag hade möjligheterna skulle jag resa minst en gång i veckan. Det är det bästa jag vet. Och det behöver absolut inte vara till hawaii utan ställen i sverige eller grannländerna som danmark/köpenhamn är minst lika roligt. En väldigt spännande grej är att jag ska på utbytesår i augusti till en sån liten stad man bara kan hamna i med endast 400 invånare(!!!) haha vet inte riktigt hur det blir. Men garanterat ett äventyr för livet. Kram och god jul!

Reply
Jasmin a

Hej! Jag är en tjej som nyss fyllt myndig, drar mig igenom sista året på gymnasiet, studenten till sommaren, wihoo!!
Jag älskar allt med skönhet och lägger gärna mina in tjänade pengar där,en kläder är ju minst lika roligt, och Gina tricot har ju så grymma kläder. Vinner jag ska jag införskaffa några par jeans jag kollat in ett tag och några snygga plagg både till våren och sommaren. Jag hoppas jag drar hem denna tävlingen för isåfall drar jag med småsystrarna ut så dom också får plocka på sig något snyggt (vi alla älskar Gina haha). Kenza du är grym, trycker mig in här några gånger i veckan, du har så bra blandning mellan vardagsinlägg, mode och skönhet. Du är grym tjejen och hoppas vi träffas en dag (och att man har på sig den bästa outfiten i garderoben, du modegud!)
Du ville höra lite om mig själv också, är en glad tjej som tänker på alla i ens omgivning. Pendlar genom halva landet för att hälsa på mina brorsbarn, en flicka som jag är gudmor till och en pojk som precis kom till världen, så nästa gång jag kommer ska jag lära känna en ny liten grabb i familjen. Har 6 syskon, tre av varje, som jag inte bor med då hälften är äldre och jag och de tre mindre bor i fosterfamilj. Har inte heller kontakt med någon av mina föräldrar så älskar att du faktiskt pratar om det ämnet ibland. Man är rätt vilsen på egna ben i denna ålder. Men annars är det bra, har två jobb inom service på olika sätt och plugga bf social inriktning. Ska söka vidare till socionom då min dröm är att hjälpa andra, sen sist ut i vuxenlivet med min pojkvän och fixa oss ett eget boende, ska bli så mysigt. Så har hela framtiden framför mig och snygga kläder till detta hade ju knappast suttit fel! God jul på dig, ha en underbar dag och njut av livet till fullo. Kram på dig vackra Kenza ❤️❤️

Reply
Linnea

Åh vad härligt av dig Kenza! Jag älskar att se att du verkligen bryr dig om dina läsare och har båda fötterna på jorden! Har följt dig under massor med år och känns lite som att man känner dig! Jag skulle älska att träffa dig någon dag och bara prata!
Skulle va så fantastiskt att få 5000 (!!!) på min favoritaffär, får inte ens så mycket pengar på ett helt år, det är sjukt haha, och jag köper allt utom mat själv så skulle vara underbart att kunna unna sig ett och annat plagg. Hoppas någon som förtjänar det vinner!<3
Hoppas du har en bra jul! God jul och hoppas ditt 2016 blir toppen!

Reply
Fanny

Hej kenza!
Jag har träffat dig en gång, förra året samma helg som Miley Cyrus och det där gamla rockbandet var i Stockholm och spelade. Jag var på Miley men hade detta varit idag hade jag valt den andra konserten. Jag träffade dig på den där outlet:en i en vit tegellokal någonstans i ett bostadsområde. Den tjej som sprang fram till dig och tog kort med dig då helt beundrande och lyrisk är idag en helt annan. Både på gott och ont. Jag hade precis gjort slut med min dåvarande pojkvän, jag var vilsen och trodde att en helg i Stockholm skulle läcka alla mina sår. Efter detta ganska osunda förhållandet hade jag väldigt svårt att hitta tillbaka till mig själv. Har du själv känt någon gång att ändra gärna vill bestämma hur du ska vara? Jag vet inte hur du är men jag var dålig på att säga ifrån och lyssnade på andra. Jag blev precis den person min dåvarande pojkvän ville att jag skulle vara. Det är ironiskt, för man tror att man skulle bli så ensam utan den där personen. Men sedan inser man att man är som mest ensam då man inte längre har sig själv. När man blivit en avbild av någon annans önskningar. Då är man inte så mycket längre. Nu har det gått ett år och jag har hittat tillbaka till mig själv, samtidigt som jag fått en jäkla massa nyttiga saker i mitt bagage. Till exempel att aldrig låta någon annan styra över sig själv. Och att det är så viktigt att lyssna till sig själv. Klyschigt värre, men när man inser vad det innebär känns det dessvärre så viktigt. Och så nu, när jag klickade in här så tänkte jag helt plötsligt på den där tjejen jag var då. Samma skal, samma yta som nu, men ändå så mycket starkare på insidan. För allt det där svåra, allt det där jobbiga, blir en sådan styrka i framtiden.

Reply
Sztukastudiowania

Hi! I’m not the best in fashion, I’m not a fashion blogger either. But with the coupon I could make my mum happy. And her joy is my joy. That’s all I need. :)
Greetings,
Magda

Reply
Emma nguyen

Ja mitt namn är Emma Nguyen, jag är 17 år, ung och lever livet på alla möjliga sätt, är bosatt i staden med tre hjärtan, vackra halmstad där jag just nu pluggar andra året, hade jag vunnit det här presentkortet hade det var en perfekt julklapp med tanke på att jag själv kan köpa mina julklappar när jag vill och vad jag vill så det hade varit perfekt för mig!

Reply
Anonym

Hej Kenza!
Så, vem är jag? En 16 årig tjej från Skåne som pratar jävligt högt och skrattar jävligt fult, hahah.
Om jag inte är på cheerleading mattan så sitter jag förmodligen och scrollar igenom mode och inredningsbloggar och drömmer mig bort.

Jag hade kunnat dra en snyfthistoria om hur allting sket sig när jag började gymnasiet (vilket i och för sig är sant) och försöka vinna för det, men jag är med och tävlar för när jag ser min garderob tänker jag mest att jag borde skaffa glasögon och undrar vad fan jag har köpt ?.

Brukar aldrig vinna något i tävlingar på bloggar, men jag får hålla tummarna nu! ?
Kram, och tack för världens bästa blogg!!

Reply
Masha

Hi, Kenza!
Thanks for a chance! I love your style, i love how honest and beautiful you are inside and out. Our lovely Kenza. Stay the way you are!
I celebrate Christmas on 7th January, like Alex. But it will be our the saddest Christmas, our saint and New Years ever, because we lost our dad in late November. Cancer…:( It was the best spent time with him, because he worked in another city and then be on holiday. Miss a lot…
I wish you and Alex a lot of love, happiness and health (especially). Greetings from Montenegro!

Reply
Alexandra

Mest troligt kommer min lilla kommentar bara att vara en liten, liten, liten plutt i mängden, men vad har jag att förlora? Det senaste året har jag flyttat ensam till Stockholm för att följa mina drömmar om studier. Då det varit tuffare än jag trott, både ekonomiskt och känslomässigt, så är 2015 ett år jag ser fram emot att få lägga bakom mig. Känner dock på mig att 2016 är mitt år och jag längtar så att få rensa bort det gamla och starta på en ny kula! Och att starta året med att faktiskt känna att jag kan unna mig själv något fint bortanför min ständiga övertraserade ekonomi vore fantastiskt, även om det troligtvis finns de som behöver det mer än mig!

Hoppas du får en god jul med massor av kärlek! Själv ska jag njuta av att få vara på hemmaplan med nära och kära och samla ny välbehövlig energi! kram

Reply
Madeleine

Hej Kenza. Jag har följt din blogg enda sen i början! Har alltid älskat din blogg, tycker att du blandar mode, humor och djup på ett fantastiskt sätt.
Jag skulle bli såå glad om jag vann, har inte unnat mig själv något på ca 1år. Har en 6månaders pojke här hemma och allt jag äger och har får han <3
Men jag älskar mode och det hade verkligen varit fantastiskt att få dra på sig lite fina kläder igen.
Dom senaste åren har varit tuffa, hade verkligen uppskattat det här.
Tack för att du är du, sluta aldrig med det du gör. Du är grym!

Reply
Taibe

Kanske lite sent att vara med och tävla nu.. Jag hade gärna velat vara den lyckliga vinnaren :-) i Januari föder jag mitt första barn & en ny garderob med nya kläder hade suttit perfekt efter att ha levt på taits och stora tunikor ett tag! Länge sen jag kände mig finklädd! God Jul Kenza!

Reply
Linda

För att det inte finns något som lyser upp mörker starkare än medmänsklighet.

Hej,

Jag som skriver heter Linda, är 31 år gammal och utbildad socionom. Under hösten har jag tillsammans med min kollega Nadja fått möjlighet att arbeta inom IM:s verksamhet i Stockholm. IM, Individuell Människohjälp, är en biståndsorganisation som jobbar med integration och engagemang. Bland det sociala arbete vi har fått vara med och bedriva finns projektet Move It, ett projekt som syftar till att hjälpa nyanlända ungdomar genom att ge dem möjligheten att engagera sig i olika fritidsaktiviteter.

Inför julen och det nya året är vi en grupp volontärarbetare som har velat anordna något utöver de vanliga aktiviteterna som hålls, genom att arrangera en fest för ungdomarna med julklappsutdelning. Vi är för få för att kunna förse samtliga ungdomar med presenter och därför uppskattas all hjälp vi kan få.

Vi vill ge dem detta. Vi vill göra detta för dem. För vi vet, vi vet att inget lyser upp mörker starkare än medmänsklighet.

Vänliga hälsningar,
Linda & Nadja
För IM

Reply
sandra

Hej Kenza! Du är en av mina förebilder, varje dag har jag följt dig, känns som man växt upp med dig!!
Jag har Libanesiska föräldrar och kommer från göteborg! Pluggar just nu i en liten stad. Tar studielån men lyckas spendera allt fel.
På fritiden såå umgås ja me vänner , kollar serier och volontärar på flykting boende!! Jag har aldrig pengar över till mig själv, då ja alltid spenderar på andra först. Skulle vara en dröm, att få köpa lite plagg till sig , och inte bara kolla på snygga kläder på internet ( dig) Skulle delat detta med min andra förebild, min syster:)

Reply
Selma

Hej fina Kenza!
måste bara säga att du kommer få de jääävligt tufft med att välja ut en vinnare haha jag har läst andras inlägg och man blir ju verkligen tårögd på vissa, finns många som förtjänar denna “julklapp” :) jag hoppas du orkar läsa igenom allas kommentarer bara….
Jag vet inte om jag har så fina historier och berätta som många här inne men, jag är en väl en enkel tjej på 22 år som pluggar till tandläkare. Jag har följt din blogg sedan evigheter haha och jag vill bara säga att du är en underbar människa och en stor inspirationskälla för många, inklusive mig. Du har talang Kenza, jag älskar din blogg för att även fast vi ALLA vet att du tjänar massor så ger du oss andra “vanliga” tjejer tips och råd på kläder som även vi har råd med. Detta visar ju bara hur enkel och fin du är som människa, inte med en näsa högt upp i luften.
Jag brukar inte vara den som lämnar kommentarer på din blogg såhär men just denna gång fick jag en känsla av att jag kanske borde prova my luck ;D du kanske blir min “jultomte” för detta år?
Om du väljer mig som den lyckliga vinnaren så skulle jag vilja dela det med min grannes dotter. Det är en jätte gullig tjej på 18 år som ser upp till mig jätte mycket. Hon har alltid önskat sig en syster men tyvärr så gick hennes mamma bort i tidig ålder så hon har inte kunnat få några syskon. Jag har typ blivit systern som hon aldrig har haft. Hon har alltid beundrat min stil och velat klä sig lite mer som mig. Men vem är min inspirations källa om inte du Kenza? :)
I alla fall, om jag nu skulle vinna, så vill jag göra min grannes dotter glad och ta med henne på en shoppingrunda på Gina Tricot. Jag vill göra henne glad speciellt nu när hon varken har en syster eller en mamma som hon kan shoppa med :) Jag hoppas du kan hjälpa mig Kenza!
Ha en god jul och Gott nytt år! :)
massa pussar och kramar

Reply
Charlotta

I sista sekund hittade jag denna tävling. Jag skulle vilja vinna presentkortet åt min fru, Sofie. För jag är säker på att hon tävlat på denna tävling men önskat bort det till någon annan än sig själv (förmodligen en vän eller till sin syster). För det är sån hon är – omtänksam och sätter alltid andras behov före sina egna. Det är kanske just därför hon valt att jobba på förskola – för att finnas där för barnen och göra deras barndom till den bästa tänkbara. Och barnen älskar henne, lika mycket som jag gör. Och min fru har haft det så kämpigt själv i barndomen, och även nu. En pappa i fängelse, mobbing i grundskolan, sjukskrivning pga psykisk ohälsa m.m. Hon är bara så värd presentkortet!

Reply
Frida

Hej!
Som nybliven mamma skulle jag älska att få vinna detta. Kunna skämma bort mig själv med nya snygga kläder, sedan en tid tillbaka är det lilleman som står för senast modet i familjen. God jul!

Reply
NETTAN...........

HEJ KENZA. ÄR EN 20 ÅRIG GLAD TJEJ SOM SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR MINA RADER SKA STICKA UR MÄNGDEN HIHI. JAG SKULLE GÄRNA VELA VINNA DETTA PRESENT KORT EFTERSOM JAG ÄR ADOPTERAD AV EN UTLÄNDSK FAMILJ SOM INTE FIRAR JUL SÅ TÄNKTE JAG ATT JAG KAN FÅ EN JULKLAPP UTAV DIG ISTÄLLET. HAR VART VAKEN FÖR ATT EN AV MINA KOMMENTARER SKALL VARA LÄNGST NER OCH I HOPP OM ATT DU SER DETTA. JAG HAR VARIT MED OCH BOMBAT BLOGGARE/YOUTUBERS FÖR ATT VINNA NÅGON FORM UTAV GIVEAWAYS.. JAG HÅLLER TUMMARNA… KRAM OCH GODJUL ((( ÄT DIG MÄTT FÖR MIG MED ))).

Reply
Amalia

Hej Kenza, jag motiverar sällan för min egen vinning men det här presentkortet förtjänar faktiskt Jag! Jag har gått upp och ner i vikt i flera år, i samband med ätstörningar. Äntligen har jag nått en stabil vikt och det skulle va underbart att investera i en ny garderob, som en gåva till mig och min kropp som gått i genom så mycket svängningar.
Jag älskar Gina Tricot, men bor numera i Los Angeles där vi inte har märket. Men, jag kommer hem i ett par veckor, nu över semestertiden och det vore så härligt att shoppa loss på GT och ta med sig en ny garderob över Atlanten!

Har läst din blogg ända sedan jag också va ett hängivet Tokio Hotel fan, haha. Så kul att följa och se hur bra det går för dig! Massa kramar!

Reply
amanda peeker

Åh så fint av dig! Amanda heter jag och tar mer än gärna chansen att vinna detta presentkort! :)
Jag är 20 år gammal och bor i Göteborg, jobbar mycket för att spara ihop pengar (som alla andra) och har inte ofta råd att unna mig själv särskilt mycket. 5000 kr på Gina Tricot hade varit såå perfekt, precis som du skriver, hade kunnat införskaffa mig en helt ny vårgarderob!

Jag kan inte säga varför jag på något sätt skulle förtjäna detta mer än någon annan, jag har läst bland kommentarerna och förstår att det är många behövande människor där ute som skulle bli otroligt glada över att vinna!

Hur det än blir så är det fantastiskt fint av dig att lotta ut din vinst.

God Jul på er! Du, Aleks och Mani :’)

Reply
Steffi

So it seems like some tough competition to be the lucky winner of this giveaway considering it took about 5 minutes to scroll to the bottom of the page because of how many people have replied! Amazing! Jaja. I just wanted to let you know how expansive your follower base is. My name is Steffi and I’m from Miami. I’ve been following your blog religiously for about two years already and I can honestly say that your blog has kept me following not only for your fashion sense, but because how much you let us see what your life is about. I love that you are consistent in making sure to post regularly, and I honestly live vicariously through the pictures you post of all the amazing experiences you’ve had. I’m not sure if this giveaway is for your Swedish followers only, but I thought I’d give it a shot as who wouldn’t love to win a brand new wardrobe! Keep doing what you’re doing, girl! You’ve got fans everywhere!

Reply
Emma Sveningsson

Att fylla några rader med ord för att i sista minuten lämna in mott bidrag känns svårt! Jag såg tävlingen redan när den kom ut men sparade det bara, för att komma ihåg att skicka in, nu sitter jag här i sista minuten!
Få männidkor inspirerar mig som du! Du har en deivkraft som få har, lyckas alltid att vända mitt humör till lite bättre genom att oftast se så positivt på svåra saker i livet! Ingenting är omöjligt och det är du ett levande bevis på!

Reply
Lovisa

Lyckan & drömmen!

Hej Kenza! Först måste jag också ge massor av cred till dig och din blogg. Vad vore jag annars?
Du är den där sista top notch biten i min vardag, din blogg är min drog. Och du är en toutch i min garderob, allt inspierats av dig.

Anyway

Jag heter Lovisa, är 21 år från Norrköping. Har precis avslutat mina studier i Gbg inom juridik. Just nu försöker jag ragga några jobb inom just det. Under tiden så jobbar jag extra i en butik och som volontär på ett asylboende.

Jag är en tjej som älskar att ha kul och är den som aldrig tackar nej. Jag ser alltid till att ha något inbokat, next is Mall Of Scandinavia i helgen.

Skulle nog explodera av lycka och upprymdhet, haha som ett barn på jul x170om just lilla jag vinner presentkortet. Och förstå lyckan, 5000 att spendera på Gina Tricot i Mall Of Scandinavia! Helt sinnes roligt men det är bara och drömma och hoppas.

God jul Kenza, önskar dig allt gott ?

Reply
Karolina

Jisses tog nog fem minuter att skrolla ner för att kunna komma till kommentarsfältet! hahah

God jul Kenza och till er andra! Hoppas verkligen ni får en härlig jul!
Jag firar alltid julen med enbart familjen, liten men mysig jul med god mat och umgänge :) På Juldagen har det blivit att jag firar med vännerna så imorgon ska vi ha en stor julfest med mat och julklappsleken :) Ser verkligen fram emot dessa dagarna och jag ska verkligen försöka att njuta, för om mindre än en månad väntar en njurtransplantation för mig. Min mamma ska donera och jag känner alla möjliga känslor, glädje, hopp, rädsla, oro! Men också kärlek. När jag var 7 fick jag min pappas njure och nu nästan 20 år senare sviktade den och det är mammas tur att donera. Så jag har mina egna njurar kvar, plus pappas och nu mammas. Lite som att ha en liten del av dem inom mig :)
Har verkligen haft sådant tur i mitt liv. Visst detta året har varit en av dem tuffaste med sjukdom, sjukhus ut och in, uppbrott från min kärlek, orka ta sig igenom allt detta fysisk och psykiskt. Hade aldrig klarat detta utan människor runtomkring mig.
Till sommaren hoppas jag är någorlunda rehabiliterad så att jag kan åka iväg på resa för att sedan äntligen få plugga klart till förskollärare till hösten!
Jag må vara bitter av kärleksuppbrottet men jag är oerhört tacksam över allt annat. Det är bara en liten del av mitt liv och jag vet om att det kommer att bli bättre <3
Återigen, GOD JUL och ett gott nytt år! <3

Reply
Elin

Hej! Jag och min mamma älskar Ginatricot kläderna så skulle gärna vilja vinna den här och dela det här med mamma! Jag vet att hon skulle bli super glad och vi har inte haft så mycket tid att vara tillsammans så här skulle vi iaf få det!
God jul Kenza!

Reply
Desireé Lahtinen

Hej Kenza! Efter en väldigt tuff och lång period både ekonomiskt och med livet på alla plan så skulle det här verkligen uppskattas. Jag har en dotter på 3 härliga år och hon har såklart vart första prioritet så min garderob består mest utav gamla slitna kläder som gjort sitt för länge sen, även stilmässigt haha. Jag har precis börjat komma på fötter igen och livet börjar falla på plats och det här skulle lyfta mig ännu mer :)
Jag ska även börja jobba som gruppträningsinstruktör 2016 så det blir ju två flugor i en smäll med alla deras snygga träningskläder!
Ingen snyfthistoria bara sanningen om varför jag är en värdig vinnare haha!
Jag håller alla tummar och tår hårt och önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt år! ❤️

Reply
Diana

Dear Kenza, you are one of the most inspiring people in my life. My family model is quite similar to yours – I grew up without seeing my father. and I am really happy because of that, because he is one of the most unscrupulous human I know. But you, Kenza, have taught me to be strong and fight. Thanks to you I have learned that if you work hard you will overcome any obstacle. Before I used to cry every night, now I have learned to be happy about what is and work hard towards getting what my dreams tell me, and that really is thanks to you Kenza. I LOVE YOU! ♥♥♥♥♥

Btw I wouldnt say no to that giftcard XD As a student each cent is at stake :D

Reply
Jennifer Friedrich

heyyy youu

i think i started read your blog the first time 3 years ago. i was so existed because youre blog was the first i’ve read . I always translate your textes in german because i was too litte to read it in eglish. Then maybe 1 Year i haven’t redy you’re blog because no time, love problems and the normally girls problems. One day i was on facebook and somebody post something about you, and yes i get on your blog . I was so happy because i had a real flashback. i Started to red your posts and i read the hole night , i didn’t read the whole posts of the last year because i fall asleep but i read so much it was crazyyy. you are so an inspiration, for every girl. You are so a lovely girl an I’m so thankfull to see every day a part of you’re life. And even if i didn’t win i hope you read this here and you know i love you, and I’m so happy that you won the prise. I wish you the best for you’re future. and yes I never pass a post from you,
love you sorry for mistakes

Reply
Mormor och mamma

Hej,
Jag hoppas jag har turen att hinna tävla, jag ser att du inte dragit en vinnare än. Jag tävlar och vill överraska min dotter. Hon går igenom en väldigt tuff period och behöver all pepp, att kunna ge henne 5000kr i shopping är en dröm, för hon förtjänar det bästa. Senaste fyra ären har hon inte shoppat utan köpt kläder åt sina barn, så efter fyra år förtjänar hon en egen tid med shopping åt sig själv. Och Kenza, vet du vad det bästa är? Att Gina Tricot inte har barnkläder, villet innebär att det endast kommer vara kläder åt henne själv!
Värt att nämnas att hon är ditt stora fan, följer din blogg och har en dröm om att få träffa dig!

Reply
Julia

Oj, kanske lite sent att skicka in nu, men haha det skadar ju ingen.

Jag har svårt att argumentera varför just jag skulle få ett presentkort, då jag vet att jag redan har det gott ställt. Jag bor i en fin villa tillsammans med min familj, jag har alltid mat på bordet, det går bra för mig i skolan och jag har så många nära och kära som jag tycker om. Det är väl kanske just därför jag väljer att ändå försöka, inte för att jag “förtjänar” det, utan för att jag faktiskt skulle vilja vinna. Det hade varit otroligt kul! På riktigt. Annars får jag verkligen önska dig en god jul, för det är något som alla “förtjänar”, oavsett hur man har det. Kram.

Reply
Ellinor

Hej Kenza!
Jag hoppas inte att jag skriver in försent eftersom jag såg att du väljer ut någon på julafton, vilket är idag.
Men jag heter i alla fall Ellinor, är 16 år och är bosatt i Stockholm. När jag inte har jullov så går jag första året i gymnasiet där jag läser den naturvetenskapliga linjen, det är en väldigt svår linje och jag är så glad över att det är jullov just nu, behövde verkligen en liten paus ifrån allt plugg. Har dock lyckats hamna i en jättebra klass, har hittat massa fina människor att vara med vilket jag är så glad över.
Jag älskar mode och skönhet, tycker det är jätteroligt. Men det är ju verkligen inte gratis, det kostar så mycket. Och jag som student har inte så mycket pengar och mina föräldrar är väl inte direkt så peppade på att lägga massa pengar på mig, därför när jag såg att du ger bort ett presentkort på 5000 kronor från Gina Tricot, så tänkte jag bara: ja ja ja, haha. Gina Tricot är även en utav mina favoritaffärer de säljer snygga enkla basplagg men även finare kläder till de tillfällen som man vill klä upp sig och allt det är till ett väldigt bra pris, perfekt enligt mig!
Men ja, strax så ska jag och min familj åka hem till farmor för att fira julafton där, det är en liten tradition i vår familj att åka dit, det ska verkligen bli jättemysigt.
God jul och gott nytt år!

Reply
Elizabeth

Hey Hey. I’m Elizabeth, an architecture student, getting my masters degree. Been following your blog since last year. Like it a lot, you hv a fresh kind of style, in your dressing n makeup. Would like to get this cuz I’d be able to get some pretty stuff I normally can’t afford. :(
Merry Christmas in advance.

Reply
LottaLH

That would be amazing christmas present! I live in Finland and in my city there isnt gina tricot. It would be nice to go to other city with that kind of gift card :) I’d love to get a nice cardigan and a dress. My birthday is in january so it would be a perfect birthday gift also!

Reply
Zeinab Hassano

Heej Kenza! Zeinab heter jag och har följt din blogg sedan 2007. Är uni student så har som sagt inte mycket pengar för att spendera på mig själv än att betala min hyra och skolböcker. Har literally slängts in till vuxenvärlden sedan ett halvår och har försökt navigera mig igenom det hela och har varit att väx upp snabbt eftersom att jag, precis som du, har en dysfunktionell familj. Skulle vara bra om man kunde få någon belöning för allt man har kämpat för. Hoppas du och din familj och nära vänner har en God Jul och ett Gott nytt år!

Reply
Joyce

Too bad, I’m too late haha! But still I want to tell you that you deserved it, because your an amazing blogger. You have a super cool style and I always love your posts! X

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*