• header

CHRISTMAS GIVEAWAY

KenzaZouiten_insta-1

My insta posts (@kenzas) from Paris! Wearing something from Ginatricot in every look. :-)

God morgon! Vi ska snart dra igång med vårt måndagsmöte här på kontoret, ville bara kika in och önska er en härlig dag! OCH tävla ut en härlig julklapp till er. NI röstade ju fram mig till Årets bloggare i the Social media party och min vinst var ett presentkort på hela 5000 kr på Ginatricot (ehhh hela vårgarderoben kirrad?!?!) Det är inte mer än rätt att ge det till någon av er som är inne och peppar mig här varje dag.

SÅ. Vem vill ha? :-) Skriv gärna några rader, jag tycker om att läsa om er och få veta lite mer vilka ni är. Jag kontaktar en av er på på julafton! ♥

EDIT: CONGRATS RACHEL!

// Good morning! We’re just about to start our Monday meeting here at the office, I just wanted to check in and wish you a nice day! AND also give away a nice Christmas gift to you. YOU made me Blogger of the year in the Social media party, and the prize was a giftcard at Ginatricot worth 5000 SEK (well that’s like a whole spring closet?!?!?!) It is only right to give it to one of you who supports me here every day.

SO. Who wants it? :-) Feel free to write a few sentences, I love reading about you and to get to know you. I will contact one of you on Christmas Eve! ♥

3

2,555 Comments

Stina Nordgren

Hej Kenza, Stina heter jag, nyss fyllt 18 år och bor i ett litet samhälle strax utanför Borås. Läser samhälle-beteende på Bäckängsgymnasiet. Känner att jag på senaste tid bara har stött på en massa motgångar; småförkylningar, misslyckad uppkörning, dåliga betyg trots att jag kämpar precis som alla andra och en massa annat. Kanske inte är stora grejer för världen men för mig är det stora grejer. Att vinna detta presentkortet hade dessutom kommit som en liten uppmuntran att kämpa mer än någonsin den sista terminen av gymnasiet!

Reply
AMIRA

Hej Kenza,

Först och främst: stort grattis till vinsten!! Både jag, mamma och mina systrar röstade på dig då vi anser att der finns ingen annan bloggerska som är lika värdig denna vinst som dig! Sluta aldrig att vara denna ödmjuka, roliga och snälla människa trots dina enorma framgångar. Sådana människor finns knappt kvar nuförtiden.

Varför jag ska vinna presentkortet? Jag är en 22 årig tjej som bor hemma med min mamma och mina tre systrar, vi har bott i vår lilla lägenhet så länge jag kan minnas, med en hårt arbetande mamma och ingen pappa i bilden (en skitstövel som vi valde att glömma någonsin har funnits i våra liv).

Vi tillhör inte den skaran av människor som har pengar. Det känns lite hemskt att säga det i dessa tider då människor svälter och flyr krig. Om man ser det så då har vi det jävligt bra! Vi har tak över huvudet, mat på bordet och en familj! Däremot så har vi varken pengar eller ork (mamma är sjuk) till att köpa vackra saker, göra roliga saker eller åka på något resemål. Både jag och mina systrar och mamma älskar kläder och mode men intresset försvinner bland alla måsten och tillslut så har man bara accepterat att det är så vi har det, alla kan inte ha allt.

Mamma verkligen kämpar med att betala hyror och alla måsten så vi skulle aldrig fråga henne om något utöver det som vi verkligen behöver. Dels för att vi inte vill att hon ska känna skuld för att hon inte kan ge oss de saker som tjejer i vår ålder har, men också för att vi hade mått sjukt dåligt om vi hade satt den pressen på henne.

Jag kan i nuläget seriöst inte komma på något mer glädjande än att samla mina systrar och mamma i ett rum och ba : jag har vunnit ett presentkort på Gina tricot på 5000 kr !!!!!!! Jag tror seriöst att de hade tuppit av, jag med för den delen, haha!! Det hade seriöst gjort hela vår jul, som annars består av att ge varandra en h&m tröja eller något billigt smink. Vi har aldrig i våra liv haft så mycket pengar att spendera på något så “onödigt” som kläder! Det skulle bli ca 1000 kr per person samt en otroligt rolig dag på stan då vi faktiskt SHOPPAR LOSS och inte bara tittar på allt fint. Just Gina tricot har ju verkligen såå mycket fint!! Blir sjukt lycklig av bara tanken!

Förlåt för att jag skrev såhär mycket, vet att du bara ville ha några rader. Hoppas att du läste hela, haha!

Önskar dig en God Jul & Gott nytt år!!!

Många kramar från Amira och familj <3

Reply
Lovisa

Hej! Gud vad roligt med lite tävling! :D Och ett riktigt bra pris med! ;) Hade inte suttit helt fel med ett presentkort på en av favorit affärerna! Hoppas du får en trevlig jul! Kram

Reply
Jessi

Hi Kenza , I observe your Blog since two years and you were the inspiration to start my own Blog. I love it to see you in such beautiful moments and to get a look up in your life. I am not a swedish girl but I hope it doesn’t care for the giveaway. I could write new Blogposts and would be very happy about such a nice gift! I hope I get a chance ! :-)
Kiss Jessi

Reply
Madelene

Oherregud vad lång tid det tog och bläddra sig ner enda hit till där man skriver sin kommentar haha!
Jag är en 17årig tjej som bor i en förort utanför Stockholm. Jag läser just nu andra året på gymnasiet (ekonomi-juridik linjen) och min dröm är att komma in på juristlinjen på universitetet sen. Jag vill bli jurist och jobba inom familjerätten, och hjälpa barn vars föräldrar bråkar om vart de ska bo, tvingar de att träffas osv, de som har det jobbigt inom familjen helt enkelt. Jag känner att inte många är på just barnens sida i samhället, och jag vill hjälpa de som har det svårast.
Det skulle vara sååå underbart att vinna presentkortet så man kan unna sig lite nu till våren, det blir lite svårt med ens låga studentinkomst haha! Puss

Reply
Anna

Hej Kenza!
Mitt namn är Anna och jag bor i Örebro med skilda föräldrar och två äldre systrar. Hittade nämligen in på din blogg tack vare just systrarna. Haha, kommer ihåg hur det var för några år sedan då mina systrar pratade om dig och jag googlade snabbt upp ditt namn och började sen dess följa din blogg.
På dagarna går jag i skolan, på fritiden tycker jag om att läsa, skriva, träna och vara med kompisar. Jag är väldigt intresserad utav mode, smink och skönhet och skulle vilja jobba inom media “livsstil” i framtiden.
Jag är fortfarande väldigt ung och har inte riktigt hittat min stil som jag känner mig bekväm i, men jag blir väldigt inspirerad utav dig och din stil! Ett presentkort på 5000 kr hade ju ingen klagat på, och hade definitivt maxat garderoben, så jag är jättegärna med och tävlar! :)

Reply
Elin Asp

Hej Kenza!
Jag brukar aldrig vara med och tävla, men det här kan jag inte bara strunta i! Jag har läst din blogg i sååå många år och hoppas verkligen att jag vinner ett presentkort så att jag kan unna mig något fint. Är bra på att ta hand om alla andra, men glömmer lätt bort mig själv… Så jag håller alla mina tummar för att det ska vara min tur att vinna ett lyxigt presentkort!

Kramar Elin

Reply
Malie

Hi Kenza! I have just scrolled true 2000+ comments to reach the commentbox..

But anyway i’am a girl from Norway who loves you blogg. I just actually want to say Merry Christmas and happy New Year! Have a lovely holiday

Reply
Emelie

Hej:) jag är 25 år gammal och har precis börjat arbeta som sjukgymnast. Bor i Göteborg tillsammans med mina lilla vovve på 7 år. Jag har följt dig så gott som från start och kikat in här nästan varje dag för lite inspiration:) tycker alltid jag får bra klädtips, främst för vardagsklädsel men även till fest. Om jag blev utvald skulle jag dela presentkortet med min sladdsyster. 14 år gammal och helt tokig i kläder:) god jul och kram!

Reply
Ida Forsberg

Hej :) Åh jag vill gärna va med och vinna presentkortet. Mitt namn är Ida och är 23 år gammal. Bor i Luleå uppe i norrbotten och har precis blivit färdigutbildad till förskollärare :D Så något som jag älskar det är att arbeta/vara med människor (speciellt barn) eftersom de är så otroligt härliga människor som man lär sig något nytt av varje dag. Sen annars på fritiden så har jag ett stort intresse för smink och skönhet. Är kanske inte den som sminkar mig som en galningen med älskar det kreativa med det hela. Sen är det alltid kul att ta det kreativa till jobbet och göra ansiktsmålningar med barnen eller skapa annat roligt med olika färger :)

Hahaha märker hur mitt inlägg låter som ett personligt brev för ett jobb ;D men de är lilla jag iaf och hoppas du får en god jul och ett gott nytt år <3 Kram från Ida i Luleå.

Reply
Emma

Hej Kenza! Tack för bra läsning varje dag! Har läst din blogg nästan ända sen början, och Du är så duktig som har kämpat för allt, då förtjänar man och få dessa fina priser och framgång. Jag tycker du är stark som skriver om jobbiga saker i livet, krävs mycket. Jag är en tjej från Stockholm som bor och är uppvuxen här, jobbat ända sen jag var femton år gammal så gick inte gymnasiet men nu ska jag äntligen börja plugga för att säkra framtiden, då jag kommer vara student på heltid så önskar jag mer än gärna att vardagen skulle bli lite lättare med ett presentkort att handla kläder för. Perfekt då Gina tricot har ett så bra utbud.
Önskar dig en god jul och fortsätt med det du gör, du är grym!

Reply
Maya

Hej Kenza, vad kul med lite tävlingar! Jag skulle jätte gärna vilja ge bort presentkortet till min fina lilla syster som har varit helt enkelt underbar! Jag är förtillfället et fattig student i NYC och detta skulle vara perfekta sättet att visa min tacksamhet för henne. :)

Reply
lina

Hej.

Jag fick veta för 2 år sedan att jag har bipolär sjukdom typ 2. Det förändrade mitt liv drastiskt. Jag började med medicinering, terapi och det var svårt att smälta allt trots att det var skönt att få en “förklaring” till varför livet har varit extra tufft ibland. Under mitt första år med olika medicinexperiment gick jag upp 30 kg och har därför inte så mycket som passar i garderoben längre. Hade varit kul att kunna uppdatera den inför våren med kläder som faktiskt sitter snyggt och som jag trivs i.

Jag blir inspirerad av dig. Och tycker att du är värd varje pris du fått.

Reply
Jasmin

Hej Kenza!
Congratulations for your award :) I am a reader of your blog since 4-5 years, still happy to see/ read your posts every day! I really love your kind and funny personality. As a student (always broke haha) this giftcard would be perfect. I think I would share the gift card with someone, maybe my mom- it would be an amazing additional christmas surprise :)

Reply
Selin Kir

Hey Kenza♡
My name is Selin and I am from Holland. I follow your blog since i was 15 and now I am 21 !
It feels like I have seen you growing up and i have realized that you are so down the earth, wich is awesom♡♡
I am a nurse and I have to work both Chrismas days :'( But I love my job like you love yout job ♡
I saw all these Swedish messages but i hope i can make the chance to winn the price ♡
I wish you the best in 2016
And I hope that Alex will propose you to marry him! I am feeling it haha:)

Bigg kisses From Utrecht, Holland ♡
Selin Kir

Reply
Ida S

Hej Kenza! Mitt namn är Ida Svantesson och jag bor i en liten by vid namn strömsnäsbruk i södra Småland. Jag jobbar heltid på ett företag som säljer kontorsmöbler, där sitter jag som innesäljare och trivs bra :) I april väntar jag och min sambo vårt första barn och vi längtar så mycket efter det lilla livet som gömmer sig där inne. Jag har alltid varit intresserad av kläder och mode men har den senaste tiden fått lägga det åt sidan för att spara alla slantar till det stundande livet som förälder. Såklart hade jag blivit överlycklig över att vinna presentkortet och en chans att unna mig själv något fint. Önskar dig en god jul och gott nytt år och vill tacka för en superbra blogg som jag följt sedan 2008. Kram

Reply
Elina S

Hej!
Jag är en tjej som i princip alltid är positiv, förutom just nu.. Det är två dagar kvar till julafton och efter att ha haft brutalt ont i halsen sen i lördags var jag idag på vårdcentralen där de konstaterade att jag har halsfluss.. OCH DET ÄR TVÅ DAGAR KVAR TILL JULAFTON?!?! Jag älskar julen och allt som har med den att göra (typ julmat <33 hur ska jag kunna äta det nu??) så nu sitter jag med tårar i ögonen för jag inte orkar göra något, klarar knappt av att äta något utom glass och allt känns rent ut sagt förjävligt. Jag är dessutom student och pluggar i annan stad, är alltså bara hemma över jul så detta är en av få gånger jag får träffa min familj och mina kompisar hemma – och så blir jag sjuk?!
Jaaa, livet är inte på topp just nu och hade jag vunnit detta hade jag blivit mer än överlycklig, det hade verkligen förgyllt min annars så brutalt deppiga jul..
Kram på dig i alla fall, och god jul!

Reply
veronica

Hej Kenza

Mitt namn är Veronica. Jag studerar vid luleå tekniska universitet och har i vår fått en praktikplats på svenska amassaden i washingotn dc. Har du svängarna förbi. Let us know vi är ett gäng praktikanter från norden som gärna bjuder på öl. Men som student och utan csn under ett halv gör att man måste snåla. ME NO LIKE. Men till saken. JAG SKA HA KLÄDKOD! och den står man för själv. dvs att jag måste rusta upp gaderoben rätt så rejält inför praktiken och det kostar den del. Hade suttit fint med en extra lite knuff från dig. Jag har alltid gillat kläder och stora delar av mitt csn går just till kläder… och lit hyra..
Gina hade inte suttit fel att få gå in och bara rensa, ut med det gamla och in med det nya. En helt ny underkläders garderob hade också vart underbart!! Tycker gina har gjort ett riktigt ansiktslyft när det kommer till deras kläder, gamla hedliga fjortis stämpeln är som bort blåst.
Ha en fantastisk jul Kenza!!

Reply
Nikki

Hej! Vet att det är väldigt många som lämnar en kommentar och chanserna är väldigt små men hade jag vunnit skulle jag gett det till människan som jag älskar mest, min helt fantastiskt underbara mamma. Hon och även min familj har haft ett tufft år. I februari förlorade hon ett barn och jag en lillebror. 18 dagar hann han bli, världens finaste kille. Vet att ett presentkort inte läker de sår hon har men känner att hon behöver unna sig något, hon sätter aldrig sig själv först. Därför hoppas jag att jag vinner så jag kan ge det till henne. Har läst din blogg i många år och tröttnar aldrig!! <3 God jul på dig!!

Reply
Evelina

Fattig student skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann ❤?

Du verkar vara en härlig tjej med fötterna på jorden. Tycker det är så roligt att du gått från att “inte velat låna en femma från din mamma”, som du skrev, till en framgångsrik kvinna. Så glad för din skull! ❤ ❤ Jag hade lite samma sits när jag var liten, mamma var sjukskriven. Nu pluggar jag för att senare få ett bra jobb som ingenjör och så ska jag ge mamma allt hon vill ha. Skulle även dela presentkortet med henne ? Min fina mamma!

Ha en fin jul, det förtjänar du.

Kram!

Reply
Alina Miller

Hej Kenza!

Först och främst måste jag säga att jag älskar dig blogg! Följer den slaviskt och kommer alltid göra! Du och din story får mig att alltid vilja kämpa mitt bästa för att komma dit jag vill, för du har bevisat att ingenting är omöjligt. Den egenskapen värdesätter jag otroligt mycket!
Jag heter i alla fall Alina, är 19 år och studerar sista året på gymnasiet, ekonomiprogrammet. Jag bor i de värmländska skogarna tillsammans med min familj. Mitt största intresse är fotboll och även all annan träning och en dag drömmer jag om att jobba med att hjälpa andra människor runt om i världen!

Skulle jag vinna detta presentkortet skulle jag överraska min lillasyster, som varje dag kämpar på högstadiet med allt vad det innebär- skoljobb, kompisar, killar och allt där emellan. Hon är en inspiration för mig, då hon alltid är glad och bjuder på sig själv, även om jag är på dåligt humör slutar det alltid med att jag skrattar när hon är i närheten. Jag förstår inte hur hon alltid orkar vara på topp, men jag beundrar henne så mycket! Jag är dålig på att uppskatta hennes fina egenskaper, så att få överraska henne med detta skulle vara så roligt, och jag vet att hon skulle uppskatta det väldigt mycket!

Önskar dig god jul och ett gott nytt år, kram <3

Reply
Sandra

Morsning,
Jag vill gärna vinna så att jag kan ge det till världens bästa lillasyster, som förtjänar allt det fina här i livet och ännu mer!

Hoppas du får en fin jul, kram

Reply
Jeanette

Hej Kenza! Mitt namn är Jeanette och jag är 30 år. Jag har läst din blogg sedan du startade den och jag är så imponerad av att du verkar vara så jordnära och förnuftig i dina beslut trots att du är otroligt framgångsrik. Det är nog därför du har så extremt lojala läsare, vi känner igen oss i vardagsfunderingarna och alla jobbiga grejer som dyker upp i livet mellan varven. Jag hoppas på att vinna det här presentkortet för att jag skulle vilja belöna mig själv med att jag alltid gått min egen väg och att det inte alltid varit lätt, men det har gjort mig till den jag är idag. Livet har gett mig käftsmällar och ångest, men jag har alltid ställt mig upp igen och blivit starkare av erfarenheten. För ett halvår sedan så belönade ödet mig istället, jag träffade mannen i mitt liv. Du vet hur det känns. Första gången jag träffade honom så visste jag att det var honom jag väntat på att träffa hela tiden. Nu hoppas jag på vinst av presentkort så att jag kan köpa massor med snygga vårkläder och uppleva en härlig vår tillsammans med min älskade :)

God jul! :)

Reply
Iina

Hi Kenza!

Jag heter Iina och jag bor i Finland. :-) Jag kan tala liten svenska wohoo. I read first your swedish texts because i want to practise my swedish skills haha!
I love your blog. I have read it like 5 years now. You are such a great inspiration for me! And I wanna say that Mani is so cute!:-) That giveaway would be so damn nice! Need to buy some new clothes.. I would be so happy for that!:–)

I wish you merry christmas and happy happy new year!!<3

Reply
Marwa Karim

Hej Kenza! Mitt namn är Marwa Karim. Jag är 20 år och bor i Gävle. Jag har följt din blogg väldigt länge och varje gång så lyckas du inspirera mig. Jag har själv bloggat i fem år nu och det var faktiskt du som fick mig att börja blogga. I och med att jag skrev dagböcker när jag var liten så läste jag din blogg, och tänkte att fan nu ska jag göra samma sak och börja blogga. Dels för att fortsätta skriva av mig och kunna inspirera andra, precis som du gör fast du kanske inte tänker på det haha. Jag älskar att du är så driven och ambitiös och låter oss få se en annan sida av den “perfekta Kenza”, mer dina “fula” bilder och dessutom läsa om din bakgrund. Jag har varit mobbad i tio år under min uppväxt och haft det väldigt jobbigt. Jag har haft självmordstankar, önskat att bara försvinna härifrån. Jag har också haft en skitstövel till pappa, som aldrig brytt sig om mig och varit taskig mot oss i familjen. Idag är jag en svensk ungdomshjälte (blev utsedd till ungdomshjälte förra året på svenska hjältar galan) och inspirerar tusentals människor via min blogg Marwalicious och mitt föreläsninsgsprojekt där jag åker runt till olika städer och föreläser och berättar om min historia.

Tack för att du är du och tack för att du inspirerar oss som sagt. Om jag vinner presentkortet så hade jag blivit så glad för GinaTricot är verkligen världens bästa butik någonsin. Kram

Reply
Adisa

Vilken härlig giveaway! Självklart är jag med och tävlar om den även om chansen är liten bland alla dessa hundratals kommentarer. Jag är en 23årig tjej vid namn Adisa och är bosatt i Växjö. Pluggar just nu till sjuksköterska som jag stormtrivs med, är klar om cirka ett år. Då jag lever enbart på studiebidraget så försöker jag jobba lite extra när det går, arbetar som timvikarie på akutpsykiatrin och ett gruppboende. Tiden mellan december-januari är nog den värsta ekonomiska tiden för mig då jag inte får mitt fulla bidrag och alla extra-timmar jag jobbar kommer inte förrän månaden efter. Så att vinna denna fantastiska giveaway hade varit så jä*la underbart! Älskar kläder och vill mer än gärna fylla på med lite nya vårläder att ha i skolan, speciellt efter att man inte har så mkt som passar efter alla kilon som man mumsat sig på under tentaperioder hahah..
Tack för en grym blogg, god jul & gott nytt år!:*

Reply
Maria

Åh, detta låter ju hur grymt som helst! Jag är någon som ständigt använder dig som en inspo för snygga kläder och tips om vad man ska ha på sig för jag är helt hopplös när det gäller mode själv! Även om jag inte är lika snygg och klär i allt som du så är det sjukt kul att se vad du tar på dig för att sen försöka lyckas själv! Tack för inspirationen!

Reply
Sofie

Jag är gärna med och tävlar om presentkortet! Har nu suttit och scrollat ned till kommentarsfältet i någon minut för att kunna skriva en kommentar här från min iPhone, lookin crazy! Jag är 23 år och har följt dig från start här på bloggen, önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

Reply
Sheila

Hej Kenza! Vilken rolig tävling! Brukar aldrig vinna på sånt här men ger det ett försök!
Jag är 21 år gammal och är för tillfället arbetslös, fick problem med ryggen på min gamla arbetsplats och därefter har jag inte kunnat unna mig en riktigt shopping runda, så därför skulle det här presentkortet passa mig superbra för att unna mig själv något fint & ge bort massa fina julklappar!
P.S Älskar dina blogg! Kramiis

Reply
Ansku

I found your blog almost a year ago. Instantly fall in love with it.. such a inspiration! You seem like a girl from next door and same time so glorius. Greeting from Finland. Hope to see u someday here again:) Im a 31year old girl. Working in hospital here in Helsinki. I looove beauty and fashion. So im hooked on our blog! I forgot that I also like so much about traveling and sport. Quite a same kind of things than you :)

Reply
Melak Naseraldin

Hej Kenza!
Mitt namn är Melak, jag är en glad 13 åring tjej som är bor i Lund. Jag älskar att rita och allt om vetenskap. Jag är en bestämd tjej och älskar att vara med mina vänner. Oftast brukar jag kolla på serier och rita skogsbilder eller så ritar jag 3D bilder. Mina favoritserier är The Vampire Diaries och The flash.

Hoppas du får en underbar jul!
Kram <3

Reply
N

Hej fina Kenza! Jag är 17 år och bor i en liten by i södra dalarna. I år fick jag reda på att jag lider av ett för högt tryck av ryggmärgsvätska i hjärnan och som följd av detta kan bli blind när som helst. Efter att inga mediciner fungerat fick jag reda på att en snabb viktminskning kan få trycket att minska. Enda alternativet för att gå ner så fort som behövs utan att synen hinner bli skadad är en gastric bypass, så i januari sker operationen! En nackdel av operationen är att mina kläder inte kommer att passa mig längre och därför är jag med och tävlar! En helt ny garderob kostar väldigt mycket och presentkortet hade varit till SÅ stor hjälp!
Hoppas du får en underbar jul och ett superbra nytt år! Kramar ❤️

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag heter Sara, är 22 år och bor uppe i Luleå. Har följt din blogg sedan 2009. Pluggar till sjuksköterska och är klar till sommaren (herregud vad nervös jag är!). Drömmer om att köpa mig en egen lägenhet, så sparar just nu till kontantinsatsen men det är nog en lång väg kvar! Men jag är envis och ger inte upp i första taget :-) Har 3 olika extrajobb, dels på Coop, på förskola och som undersköterska på en akutvårdsavdelning. Har alltid älskat mode och ÄLSKAR verkligen dina outfits… får så mycket inspiration från dig! Massa kramar och god jul!!!

Reply
Caroline

När man ser tävlingar som denna tänker man “ingen ide att anmäla sig, jag kommer ändå inte vinna” men denna gången ger jag det ett försök även fast det är så många av dina fina läsare som vill ha just detta presentkortet. Jag fyller arton om bara en månad och hade blivit hur glad som helst att vinna presentkortet för att kanske kunna köpa mig en snygg outfit till festen man längtat efter hela livet (eller iallafall dom senaste tre åren) !
Jag älskar verkligen din blogg och har följ den i massa år, du är fantastik! God jul och kram.

Reply
Máridjá Pirak Sikku

Hallå! Máridjá heter jag och kommer från Norrland men är nu mer bosatt i Stockholm. Pluggar på Stockholm Universitet till teckenspråkstolk. Ansökte till den utbildningen av en slump för att jag är intresserad av språk, och teckenspråk verkade som ett roligt språk att kunna. Sedan verkar själva tolkyrket väldigt intressant då man får hjälpa och träffa många människor. Vill inte ha ett enformigt jobb som ser likadant ut dag ut och dag in. Pratade med en tolk en gång och hon sa “på förmiddagen kan du sitta på ett läkarbesök medan på eftermiddagen kan du tolka en fotbollsträning”, och då kände jag att tolkning verkade som ett trevligt yrke.
I övrigt älskar jag att fota, träna och laga mat. Eftersom jag bodde i ett litet samhälle innan jag flyttade till Stockholm vågade jag som aldrig ha min egna stil eftersom jag var rädd att folk skulle döma mig. Jag försöker ännu upptäcka min stil, då det finnas tusen olika stilar i Stockholm och ingen riktigt bryr sig om du har en egen stil. Min stil är lite work in progress, om man ska uttrycka sig så haha.

Har sett att det är många andra studenter som också har kommenterat, så du förstår säkert att livet som student är väldigt hårt för börschen. Därför blir det sällan shoppning, och jag kan ju säga att det hade varit en grym julklapp. Hade varit drömmen att shoppa utan att ständigt titta prislappen och tänkte “är den för dyr?” eller “är den värd pengarna?” och känna att man verkligen unnar sig någonting.

Reply
Lina H

Hej Kenza! Jag tänker alltid att jag aldrig vinner något så det är ingen idé att tävla. Men jag har aldrig kommenterat på din blogg och tänkte nu gör jag det eftersom du frågade vilka vi var :)
Jag har följt dig sen du började blogga och har alltid gillat dig! Vi har också haft lika uppväxt, jag är också uppvuxen i Nacka och har precis som du ett tight tjejgäng som följt med sen forever. Sen har jag också haft en alkoholiserade mamma som tyvärr dog för 4 år sen pga leverskador från missbruket. Vi hade ingen kontakt när hon dog vilket är väldigt sorgligt men jag vet precis som du att det gick inte att ha en relation med henne. Jag mådde för dåligt av det. Mitt tjejgäng har alltid varit jätteviktiga för mig under allt jobbigt med mamma, precis som du sagt att dina kompisar varit viktiga när allt varit jobbigt med din pappa. Jag blev väldigt glad när du valde att prata om din pappa och hans missbruk, jag tror det är jätteviktigt att få bort det tabun. Jag kunde inte prata om min mammas missbruk förens hon dog, jag skämdes för mycket. Det var bara en vän som visste. Så tack för att du hjälper till att få bort tabun kring missbruk, det är ju inte vi som är barn till missbrukare som ska skämmas! Jag är också glad att du pratar om att du är feminist och röstar röd-grön-rosa (tror du skrev det?), det behövs sådana förebilder som du! Sen att du är jättesnygg och har snygg klädstil är ett plus ;)
Just nu är jag nyutexaminerad gymnasielärare och kämpar på med mitt första år i yrket, det är skit tufft men så roligt! Lärarlönen är ju dock inte så fet så jag hade ju uppskattat det där presentkortet på gina tricot. God jul till dig och din familj! :)

Reply
Elin

Halloj Kenza!
Jag heter Elin, är 24år och bor i Vasastan. Jag hade tänkt skriva några rader om varför jag vill vinna, men efter att ha läst några andra kommentarer där folk verkligen verkar ha det knapert, förlorat familjemedlemmar, lever under extrem press och verkligen har det tufft känner jag ba.. äsch! Började tänka ut några rader om “varför just jag”, men fan när man ser alla andra som har det tufft PÅ RIKTIGT så känns det på något vis väldigt enkelt att inte motivera utan att bara hålla tummarna för alla där ute som har det mycket tuffare än jag. Jag hoppas att den du väljer verkligen blir jätteglad, och att du kan hjälpa någon som verkligen behöver det!

Så detta är alltså inte ett tävlingsbidrag. Däremot vill jag verkligen ta tillfället i akt och säga att jag läst din blogg sen du(och jag, vi är lika gamla wiho!) var typ 17-18år, och att det är någonting fint med dig som gör att man verkligen har stannat kvar som läsare alla dessa år. Du är svincool! Jag hoppas att du får en jättefin jul med nära och kära! Kram! <3

Reply
Mile

Hejj Kenza!!

Jag är en tjej som precis fyllt 18 och går sista året på samhällsprogrammet i Kalmar. Har följt din blogg sedan jag var liten och tack vare dig älskar jag mode och jag älskar att matcha fina kläder, ta på mig dom och gå ut på dejt med min kille men jag lever tyvärr på mitt studiebidrag. Så vi båda vet att det inte är så möjligt haha… Hade jag vunnit hade jag blivit så otroooligt glad!! Hade köpt massor med fiiina kläder eftersom jag VET att Gina har fina kläder, de flesta klädesplagg jag har ÄR faktiskt från GinaTricot hehe… Läser din blogg varje dag och inspireras så sjukt mycket av dig och hur du kan matcha olika plagg med varandra men som sagt allt passar inte lika bra på oss som på dig, jag menar se på dig själv kvinna! Du är så jääkla fin och underbar. Jag hoppas verkligen (!!!) att jag vinner!! Snääällaaa välj mig.. Vet att chansen är väldigt liten, men snälla snälla fina du!! <3 <3 <3 <3 <3

Reply
Ebba Hallberg

Hej Kenza! Jag heter Ebba, är 17 år och bor i en liten by som heter Ärla, strax utanför Eskilstuna. Det skulle vara väldigt kul att vinna ett presentkort från Ginatricot! Här finns knappt några butiker men Ginatricot är en av dom (Tack gode gud)!! Förstår att valet kommer bli svårt för dig, men jag hoppas att jag har en liten chans iallafall bland alla som nu deltar!
Massa kramar!

Reply
Eve

Oh, vilken fin gest av dig! Jag skulle så gärna vilja vinna detta, men har aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv så jag är väl inte så säker på att slumpen kommer att vara på min sida den här gången heller! Men om jag vann hade jag delat på vinsten med min bästa vän så att vi hade kunnat uppdatera våra garderober inför nästa termin. Som studenter har vi ju inte råd med alla fina kläder vi så gärna vill ha, men det hade varit bra för självförtroendet att få känna sig lite chic inför skolstaten! :)
God Jul och allt det bästa till dig!

Reply
Ebba

Åh vilket roligt pris, vad omtänksam du är som väljer att ge de till någon av oss istället!

Jag är en tjej på 19 år som i 1 år nu kämpat mot en sjukdom ingen läkare hittar. Har seriöst gått till ca 15 olika läkare men ingen hittar något fel, även fast jag mår piss. Detta har lett till depression och ångest(som jag tillochmed Åkte in till akuten för jag trodde jag skulle dö av panik och andnöd). Mitt liv har verkligen rasat sönder, är van att springa orientering 10 h i veckan och vara social och i centrum med mina vänner men detta år har jag gått under ytan helt. Mitt liv är inte alls roligt längre och ett presentkort på Gina tricot för 5000 kronor hade såklart inte botat mig och gjort mig frisk, men känslan att få ha turen att vinna något hade gjort mig så så glad, att det iallafall hade gjort min dag lite gladare!

Ha de bra, din blogg och personlighet betyder sååå mycket för mig, att få läsa dina inlägg om mode och ditt liv är som terapi för mig. Kram! Och God jul <3

Reply
Josephine

Jag skulle vilja vinna presentkortet
eftersom jag tappat studentkortet
Att få shoppa hela vårgarderoben
Är precis som att någon hört böneropen
Ljusa färger och korta shorts,
skulle med vinsten tillgängliggjorts
Därför jag önskar att vinna
och en ny modestil finna

Reply
Anni

Jag startade företag i våras och kämpar varje dag för mitt lilla bolag att gå runt. Efter en ofrivillig abort i somras sökte jag tillslut hjälp för alla mina bekymmer och efter samtal under hösten går jag nu ur detta ännu starkare och med diagnosen austism. Att få den diagnosen nu, som 25 år är både lättande och jobbigt. Hela livet har jag fått kämpa som annorlunda, men det krävdes ett tugnt år som 2015 varit för att jag skulle klara av att söka hjälp och kräva en utredning. Jag hoppas att jag vinner för att det ibland känns som jag kämpar utan att få något tillbaka. Jag skulle verkligen bli glad för att kunna köpa lite nya kläder som passar mitt nya jag. Puss och god jul!

Reply
Hanna

Fantastisk! Hei Kenza! Jeg heter Hanna, og bor i Norge. Studerer for å bli psykolog, jobber som underviser på universitetet og på et senter for psykiatrisk syke. Jeg har en travel hverdag med mye å gjøre, men når jeg får tid til å puste ut elsker jeg å lese gjennom bloggen din for litt inspirasjon til de fine, vakre, tullete og teite. Det er vanskelig på de kalde høstdagene å motivere seg til å kle seg fint – spesielt på studentbudsjett. Det gavekortet hadde utgjort en fantastisk forskjell! God jul!

Reply
Antonia Wahren

Hej hej hej! Åh med alltså gud vilket härligt pris du fick, och blev ännu mera rörd över att du lottar ut ditt pris. Inte många bloggare som är så godhjärtade som du! Antonia heter jag och fyller snart 19 år i januari. Älskar gina tricot och de flesta kläder jag äger kommer nog därifrån, just för att det hänger med trenderna och säljer kläder till bra priser. Jag är inne på mitt sista år på gymnasiet och har ännu inget jobb, så jag överlever på studiebidraget och försöker få ihop det så gott det går. Att vinna skulle verkligen vara något helt fantastiskt! Då kommer jag kunna unna mig utan att behöva tänka på ifall tröjan kostar 199 eller 299, och unna min syster, kompisar och mamma. Hoppas hoppas! Kram på dig, och tack för en fin blogg. :)

Reply
Marika

Hej Kenza!
Att vara ensamstående mamma till en dotter med ett enormt modeintresse har inneburit otroligt mycket dåligt samvete, både ekonomiskt och att försöka kompensera för en frånvarande förälder…Man kommer långt med kärlek, men hade ändå varit en stor lycka att få vinna detta presentkort, så hon kan få shoppas loss.

Reply
Molly Myrestaf

Jag heter Molly och är 20 år.
Jag började 2015 med ett cancerbesked. I takt med behandlingen har min kropp förändras mycket, vilket i sin tur har lett till att många av mina kläder inte längre passar mig. En helt ny garderob skulle alltså inte sitta helt fel! På så sätt skulle 2016 dessutom börja betydligt bättre än 2015!
Kram Molly

Reply
Therese

Tessan heter jag, jobbar och står i på förskola. Är inne i en allmänt DASSIG fas i livet. Börjar bli gammal, känner mig ensam när typ alla vännerna börjar skaffa sambo och skit. 4everaloooooone, haha. Skulle verkligen behöva ett ryck utseendemässigt så jag kan ragga med stil på krogen och dra hem fina pojkar typ, haha. 5000 pix är mycket fina kläder och smycken det.

God jul på dig pärlan!

Reply
Luljeta

Hej Kenza,
För två år sedan bestämde jag mig för att gå ner i vikt efter att ha varit överviktig under nästan hela min tonårstid. Jag kan nu med ett stort leende på läpparna säga att jag idag väger 33 kg mindre. Det här presentkortet är precis vad jag behöver för att verkligen påbörja mitt nya liv som jag så länge önskat mig. Jag vet att utseende inte är allt men jag mår så mycket bättre idag och kläder och mode är det som jag äntligen kan njuta av nu.
Kram

Reply
Lisa haglund ??

Hej Kenza! Jag skulle såå gärna vilja vinna. Älskar gina tricot! Är snart 17 och är en fattig student då mitt studiebidrag går till boende då jag inte pluggar hemma! Skulle vara då tacksam om jag vann presentkortet då det skulle rädda min garderob som inte är super bra just nu, haha.. Skulle vara så behövligt! Tack på förhand, älskar din blogg och din stil? Kram Lisa!

Reply
Emma

Hej Kenza, jag (likt du själv) har en tendens att bli lite “pessi” ibland – men vad fan, jag chansar och är med och tävlar denna gång trots små odds att faktiskt vinna!
Jag heter Emma, är 27 år och har ägnat mitt liv åt ungdomar. Jag jobbar med unga flickor och pojkar i åldrarna 12 till 16 år som på ett eller annat sätt har hamnat snett i livet, en del av dem kommer från hemska hemförhållanden, andra har alldeles för tidigt hamnat i missbruk. Dessa ungdomar är helt fantastiska och inspirerar mig varje dag.
Som för så många andra så betalar mitt “kall” i livet inte speciellt bra, så en ny garderob hade inte suttit helt fel. Framför allt inte nu när jag skulle behöva massor med nya kläder inför min resa till Vietnam i januari.
God Jul till dig och de dina, jag hoppas julen bjuder på sjukt gott att äta och dricka, massor med mys, klappar och kärlek!

Reply
Jennie

Åh men vad fint! En vårgarderob redo hade ju inte varit dumt. Jag är en ung tjej som går sista året på gymnasiet, framför mig har jag min sista termin och för att orka med så hade ju denna present varit perfekt! Kläder läker många plugg-sår, inbillar jag mig iallafall.
God Jul!

Reply
Paulina

Hej Kenza!

3 februari 2014 avled min mor i en kraftig hjärnblödning utan några tidigare sjukdomar. Hennes störst dröm var att jag skulle bli Advokat vilket hon bara berättade någon vecka innan hon avled vilket kändes som ett avslut och en bekräftelse. Under denna tid var det dags för mig att söka till gymnasiet vilket fick mig att studera för det jag ville ha, gymnasietiden har blivit tuffare för mig vilket har resulterat till att jag har slutat jobba för att orka prestera på högsta nivå i skolan och få dem allra högsta betygen för att få en plats på juristprogrammet i Stockholm 2017. Det skulle vara väldigt stort för mig att inte behöva tänka på ekonomin när det kommer till kläder om jag vinner presentkortet på 5000! Detta kan bidra till att jag når mitt största mål i livet, för det är nu allt gäller för mig.
Kram, Paulina

Reply
Beatrice spjut

Du är Kenza
dig ser man glänsa
sådan vill jag också va
åh gud ja
med fina kläder och gyllenbrunt hår
det är nästan så man fäller en tår
och alla goda saker du gör
det är nästan så jag dör
men vet du va
jag är gla ida
för det är inte bara du som är bra det är även jag
du vill veta om mig
hihi vilken grej!
jag är ju bara en liten tjej med drömmar om världen säg
men idag är jag ju gla för att jag gjort något bra
jag har hjälpt min vän att le
det kändes bättre än att bara be
Sedan log jag även åt alla andra vilket kändes som att vandra
att vandra gör en glad precis som att le åt en rad
jag är kanske inte mycket för världen Kenza
inte har jag gjort nåt annat speciellt än att mensa
men jag ler ändå
och ser på världens tablå
kanske är det lycka
som jag med världen smycka
inte skadar det väl då
med fina kläder av er jag få ♡

Reply
Hanna

vad ska man skriva då? är iallafall 16 år gammal, går bygg och anläggningsprogrammet uppe i Umeå, bor dock 5 mil därifrån så pendlingen är halvjobbig haha. fick nyss reda på att jag tog mig in på husbyggnad, men vill egentligen mest av allt bli polis, men det går tyvärr inte pga hjärtfel som icket accepteras inom de yrket.
mer då? älskar att köra skoter mest av allt i hela världen, är halvpolack och sen finns det väl inte så mycket mer att säga. God Jul!
och måste ba säga att du är så jäkla snygg, skulle gå gärna vilja se ut som dig haha!

Reply
Jenny Andersson

Hej! Jag vill jätte gärna vinna detta presentkort för att jag älskar allt från gina tricot och skulle mer än gärna köpa allt om jag bara kunde, ett studiebidrag på 1000 kronor i månaden kommer man inte långt på, haha. Är faktiskt praktikant på gina där jag bor och det gör mig bara ännu mer sugen på att köpa alla kläder. Jag läser din blogg dagligen och din stil inspirerar mig varje dag!! Håller alla tummar och tår på att jag vinner! Kram.

Reply
Gabriella Palmé

Förstår att du säkert inte kan läsa igenom alla dessa kommentarer men SNÄLLA läs denna.
Min bästaväns mamma gick bort för tre dagar sedan. Hon har varit alkoholist under hela min bästaväns barndom, njurarna klarade inte av alkoholen längre och hennes mamma fick blodförgiftning som spred sig och gjorde att hon väldigt abrupt avled. Jag har sett min bästavän ledsen många gånger på grund av hennes mammas alkoholberoende men det här är såklart en helt annan sorg. Det gör så ont att se henne såhär och jag kan inte göra någonting. Ett presentkort kommer såklart inte väga upp för hennes mammas död men det skulle definitivt ge henne lite glädje, kanske inte imorgon eller kanske inte om en vecka, men såsmåningom. Eftersom hennes mamma har lagt enorma summor pengar på alkohol har det aldrig funnits utrymme för min älskade kompis att bara tänka på sig själv, vad hon behöver och vill ha. Kenza, jag hade varit evigt tacksam om jag kunde få ge detta till Elice i julklapp, hon behöver det mer än någonsin. Tack på förhand.

Reply
Sara

Hej Kenza! Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag ge det till min fina syster. Hon har fått barn och har inte längre tid att gå i affärer. Jag vet att hon skulle bli så glad! Hon förtjänar verkligen det :) kram! <3

Reply
Nina

Verkligen fint av dig att ge bort en fin vinst du fått! Tycker du förtjänar allt du får, du verkar som en underbar människa som har fötterna på jorden som jag verkligen kan relatera till, har själv också haft svår uppväxt och alkoholproblem i familjen, och klickar därför in varje dag på din blogg och får hopp i livet! Hade blivit super glad om jag vann detta, skulle självklart unna mig själv några julklappar men även ge massa fint till min syster!

Reply
Berfin Bugurcu

Hej!
Kenza , Berfin heter jag och är 17 år som kämpar med min sjukdom chrons inflammatorisk tarm sjukdom. Har gått igeom mycket men kämpar fortfarande och ger inte upp gör allt för min hälsa. Annars är jag glad tjej har lätt för att träffa nya människor älskar att shoppa älskar Ginatricot och har många plagg därifrån går ofta och handlar där hittar alltid nåt. Följer din blogg sen länge tillbaka älskar dig kollar minst 3 gånger i din blogg ifall du uppdaterar. Nytt tycker ditt klädmärke ivyrevel är bäst sjukt fina plagg. Annars går jag i skolan har en bästa vän sen jag kände sen jag var 6 år vi litar 100% varandra beräätar allt för varandra. Den här presentkortet skulle bli ett perefekt present en motivation till mig har aldrig vunnit nåt tävling förrut .

Hoppas du får en underbar jul / ny år !

Kram Berfin :)

Reply
Maria

Jag skulle ge bort presentkortet till min allra bästa vän Ann-Sofie som är ensamstående med sin åttaåriga dotter. Hon har slitit SÅ hårt genom alla år, fått vända på kronorna vissa månader och sällan kunnat unna sig själv något. Om jag får chansen att ge henne detta vet jag att hon skulle bli så sjukt himla rörd och glad. Kram

Reply
Madde

Hej!! Jag heter madde och är 29 år. Är mammaledig med min lilla tjej på ett år. Eftersom kroppen inte ser ut som den gjorde innan graviditeten och mina gamla kläder inte längre passar.. Så skulle det verkligen vara toppen med ett presentkort på gina tricot!! Kram till dig

Reply
Olivia Ward's blogg

Hej Kenza! Du är så otroligt fin som ger bort detta till någon av oss läsare! Vill bara säga att jag har läst din blogg i flera flera år och sett dig växa varje dag.

Jag heter iallafall Olivia, är 16 år, pluggar andra året i samhällsvetenskap på gymnasiet. Jobbar väldigt mycket och har en egen blogg som jag försöker lyckas med! Jag kommer jobba på julen och har inte haft råd med kläder de senaste så skulle betyda sjukt om jag vann detta! Skulle gråtit tror jag nästan haha… Skulle kunna ha råd att ge mer presenter till nära och kära dessutom. Tack för att din blogg finns!

Reply
annirene

Åh vilken fantastisk julklapp :D detta presentkortet skulle sitta som handen i handsken ! Skulle investera i både jeans, snygga vårjackor, träningskläder, söta toppar och presenter till vänner :)

Annirene heter jag och jag är 24 år gammal, fyller 25 i februari och bor i Västerås. Den 16 januari som kommer nu så tar jag examen från högskolan. Efter 3,5 års studier är jag äntligen färdigutbildad förskollärare, något som jag inte alls trodde var aktuellt för mig när jag sökte in eftersom jag själv var på en väldigt låg nivå pga problem i familjen. Men nu står jag här och kan om mindre än en månad (om my gash!!) tituelera mig som förskollärare och i slutet av januari tar jag mitt pick&pack och flyttar hem till familjen i norge :) jag är en glad och aktiv tjej som jämt bjuder på mig själv. Man kan väl säga att jag fortfarande är klassens clown, haha ! Men sån är jag och jag älskar det. Jag älskar att umgås med familj och vänner, tråkigt för mig i år är att jag inte har möjlighet att åka till min familj i jul pga studier. Tråkigt som attans, men tyvärr kan man inte få allt som man vill. Fördelen för mig är att jag ser dom några veckor efter nyår bara när flyttlasset går. Det gäller att vara positiv i tråkiga stunder :)

Önskar dig och dina nära en god jul, och håller tummarna för min egen skull gällande presentkortet :)

Reply
Lily

Ja! Bra Kenza! Jag hade då delat presentkortet med min mamma. Hon blev änka för 5 år sedan och det är snart 4 år sedan hon blev farmor (första barnbarnet) och har sedan dess bara lagt energi och pengar på barnbarnen och inte riktigt brytt sig om sig själv. Jag blev mamma förra året och det har mest blivit fokus på lillen. Hade använt presentkortet till en rolig mor och dotter dag med lite nytt till oss båda! Vinner aldrig, så håller tummarna för mammas skull nu! ??

Reply
Victoria

Hej, jag heter Victoria och ska börja gymnasiet efter sommaren. Det skulle vara jättekul att uppgradera hela garderoben tills dess och till det nya året! :D Jag läser din blogg varje dag, kram.

Reply
Silvia

Hej kenza!
Får ofta höra att det inte finnS fina mammakläder/gravidkläder. Men det gör det faktiskt! Och det skulle jag vilja bevisa och visa att man faktiskt kan klä sig SNYGGT fast än man har n stor mage . Jag är i 6e månaden och visste inte förrens 3mpnader att Nelly faktiskt hade mamma kläder! Det skulle sitta perfekt o få frossa på dem munsbitarna!! Jag och lilla prinsessan i magen håller tummar och tår! Tack för en bra blogg ?

Reply
Khadija

Hej Kenza.

Jag blev riktigt glad över att du tänker på oss att
läsare också. Väldigt snällt och omtänksam av dig.

Denna jul kommer vi tyvärr inte fira. Vilket betyder ingen julklapp till någon av oss i familjen eller vänner. En nära vän till mig gick upp till himlen nyligen.

Jag hoppas att du och din familj får en riktigt god jul och lycka till alla läsare för den riktigt fina julklappsvinsten som Kenza ska dela ut.

Reply
Zita Alves

Heej Kenza!

Men ååh va najs, vad fint av dig att ge bort det till en av dina läsare! Jag heter Zita, är ursprungligen från Portugal men flytta hit med min mamma när jag var liten. Nu är jag 20 år gammal och började i höstas plugga till socionom. Långt kvar men det är drömmen, vill jobba med ungdomar som har det svårt men är också intresserad av kriminalvård. Annars jobbar jag extra på coop för att en dag köpa en lägenhet! När jag hinner hänger jag med mina vänner, gillar att festa o jag älskar att resa (såklart, vem gör inte?)! Jag är väldigt intresserad av naglar, gillar å pyssla med dem och kläder och skor har varit ett stort intresse längee! Åhh skor, jag har sneakers eller klackar, that’s it typ. Hahah kan inte få nog av de ena eller de andra men nu som student kan man inte unna sig lika mycket sånt tyvärr. Hade vart asnajs med det här presentkort såå man kan gå loss inne på Gina haha! Ha en riktigt God Jul och ett Gott nytt år! :)

Kramar,
Zita

Reply
Elif

Lovely Kenza,

My name is Elif. I live in the Netherlands. I’m following you since one of your posts a few years ago. It was a post that you were in Turkey. That’s the country my parents are from! I first thought what a pretty girl, and what a great style you have! (and legs to kill for, ofc.) Since that day, I didn’t miss a single post of you! At the beginning it was a bit though because I had to translate your swedish, but for you, I did it like everyday haha. I really love your blog and I’m checking it every day before I even check my own mail haha. I think we all saw you grew in the years. You are such a inspiration for me. Right now I’m 18 and when I’m your age I hope I can say too, that I accomplished something. Thank you for always being a sister on the internet. A sister I never had, because you give us advice, style advice and so much more. Kenza I really hope you become even a bigger blogger, because you deserve this.

p.s. love to see you more on your youtube account, I would LOOOVEEE to see you vlog, maybe an idea?

Lots of love for you,

Elif

Reply
Caroline

Jag skulle vilja vinna ett presentkort på Gina Tricot då jag precis har fått 75% tillsvidareanställning och ska flytta hemifrån i vår. Det är mycket som behöver köpas då det är mitt första egna boende och mitt shoppingintresse kommer få läggas åt sidan ett tag. Det hade vart väldigt roligt och vinna så att jag skulle kunna unna mig lite nya, fina kläder även nästa år.
Tack för en inspirerande blogg, kram!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Mitt namn är Malin och jag är en tjej på 18 år. Iår är jag student och ska gå ut hotell- och tursimprogrammet. Jag skulle bli superglad om det är just jag som vinner presentkortet då jag inte kommer kunna köpa så mycket nu då pengarna går till studenten, kanske hade jag kunnat köpa mig en fin studentklänning och mer för dom pengarna. Jag är även en tjej som rider och därför går nästan alla pengar till hästgrejer osv och jag har därför inte möjlighet att skämma bort mig själv. I övrig tycker jag om att umgås med mina vänner och gå ut och dansa med dom, men även ha mysiga hemmakvällar med mitt livs kärlek sedan 2år tillbaka ❤️
Puss Kenza

Reply
Cissi

Äntligen nere!! ? Cissi heter jag, 26 år ifrån en liten byhåla. Går äntligen på julledighet men känner jag mig rätt kommer jag börja sakna jobbet inom kort.. jobbar som förskolelärare, roligaste jobbet någonsin! Förstå själv att få vara med och se hur barn utvecklas. ? jag kan ta hand om barnen medan du kan få vara min personal shopper. Jag längtar efter nyår för att lämna detta skitår med mycket sjukdom bakom mig. Hoppas du mår bra. Kram

Reply
Megis

5000kr?! 5000 KR?! Alltså 5000kr?!!!!! KENZA, VILKEN generös och givmild människa du är! Alltså 5000kr är SÅ mycket. Tänk om jag, av alla 2000 kommentarer, av 2000 tävlade, har en minimum chans att vinna, alltså 5000kr!!!!!!! Jag har aldrig i hela mitt liv kunnat handla kläder för 5000 kr, denna gång hade jag haft med mig min mamma och mig och vi hade GÅTT LOSS. Kenza, förstår du ALLT, och hur mycket kläder man kan köpa i Gina Tricot för 5000kr?!!! ALLTSÅ 5000kr. Herre jösses!!! Det är en dröm!! En alldeles underbar dröm! Snälla snälla, nu hoppas jag att den drömmen kan slå in! 5000 (!) kr!!!! HERRE JÖSSES! 5000kr. GALET!!

PS 5000kr?!! Du skrev inte en nolla för mycket? Redan 500 hade varit wow, men 5000kr! Jag tror jag drömmer!!!!!!!

Reply
Sanna

Hej!
Mitt namn är Sanna och jag är 24 år gammal. Läst din blogg sedan du startade den, såg dig på stan och kommenterade det i din blogg.. fick ett svar i min blogg från dig… det var stort haha ;).

Jag kämpar just nu för att ta mig dit jag vill i karriären. Nämligen att få mitt eget varuhus. Det innebär hårt slit och massor av jobb. Det innebär även ett x-antal timmar i arbetskläder. Jag skulle verkligen behöva shoppa lite nytt (och kanske komma bort från jobbet ett tag?). Du skulle göra mig väldigt glad och tacksam. Hjälp mig innan jag förfaller helt Kenza!
God Jul från en trogen läsare.

Reply
Sue

Av alla 2000 kommer jag här och försöker sticka ut i mängden, efter nästan 6 år av daglig rutin med att klicka sig in i bloggen så ångrar jag aldrig den dagen jag klickade mig in hit från början.
Du är en sån stor inspiration och en skönhet som är guldvärd. Inte nog med att ditt liv är något alla önskar sig men din helhet Kenza, den inspirerar alla unga och äldre tjejer därute och även mig, en 20 åring som älskar skönhet och mode.
Att få det här presentkortet vore en tjejs dröm och bara EN tjej, som jag hoppas du väljer ut och ger den till den rätta!
Jag Älskar gina tricot och är så glad att få vara en del av denna tävling som en sån fantastiskt människa som dig delar med sig!
Bäst är du, stå på dig och ditt liv för jag vet att bara för att din blogg och bilder fylls av glädje så betyder det inte att du lever på rosa moln, men kläder är något som gärna piffar upp humöret i ALLA lägen hehe you know what i mean. ;)
Jag håller alla mina tummar och tår för detta! God jul!

Reply
Matilda

Hallå Kenza!
Jag har läst din blogg i alla år! Såpass länge att jag till och med minns din outfit på skolavslutningen i nian, hur creepy är jag lixom haha!

Annars bor jag i Partille, är 21 år gammal och jobbar med att sälja köksprylar. Så det är bara att säga till om du har några kniviga frågor, jag är rätt vass nämnligen. Höhöhö!

Jag är i behov av en helrenovering garderobsmässigt eftersom jag bott i mina jobbkläder senaste tiden. Min stil-identitet har tillfället gått förlorad i svarta skjortor och stretch-jeans sedan några månader tillbaka. Det har gått för långt nu. Spårat ur totalt. Är i akut behov av professionell hjälp. Hoppas kunna addera lite fräna vardags och partykläder till min garderob nu när julhandeln snart är över och jag ska återgå till mitt sociala liv igen. Håller mina tummar och tår!

Kram <3

Reply
Martina

Hej Kenza!

Martina heter jag. Jag är 27 år och nyutbildad lågstadielärare. Enligt mig har jag valt världens bästa jobb såklart! :)
Har läst din blogg sen du var, hmmm, kanske 14 år? ^^ Känns konstigt att ha varit med sen du var en ung tjej med drömmar tills numera vara en av de största bloggarna i världen. Hur som helst så är jag en stalltjej (dvs ofta skitig o inte så fashion) och när jag behöver inspiration till “vanliga” kläder och vill vara snygg (haha) så brukar jag läsa din blogg. Blir motiverad av ditt driv. Saknar det lite mer personliga som fanns förr men förstår att det inte går nu.

God jul o gott nytt år! <3

Reply
Anna

Anna 30 år från Luleå. Arbetar som lärare i Svenska som Andraspråk med vuxna som behöver förbättra sitt yrkesspecifika ordförråd. Mamma till en tvååring och sambo med en köttdelande partner. Har följt din blogg i flera år! Tycker du är en störtskön ung tjej med höga ambitioner som vågar vara sig själv. Det behövs fler unga feministiska röster i vårt avlånga land!

Om jag vinner ska jag unna MIG nya kläder som passar mig här och nu! Bestämde mig för ungefär ett år sedan att det är nu som är min prime time. Och jag duger exakt som jag är. Lagom långa tuttar, mjuk relativt stor mage och en person som vill inspirera andra till just det! Vi är så himla bra precis som vi är! ?

Reply
Mikaela

Hej Kenza! Jag är en tjej på 25 år som läser din blogg varje dag och har gjort det i hur många år som helst (har till och med tappat räkningen ?). Jag jobbar på ett gruppboende för funktionsnedsatta men är just nu mammaledig då vi fick en liten tös i september. Jag skulle bli så glad om jag vann presentkortet då jag skulle behöva massa nya kläder eftersom kroppen förändrades ganska mycket under graviditeten. Mycket jag inte kan ha längre och eftersom man inte direkt blir rik på föräldrapeng så är inte nya kläder till mig prioritet ett just nu.mHoppas du får en god jul och ett gott nytt år ? Kram

Reply
Elvira

Hej Kenza! Elvira heter jag och jag är en 16-årig göteborgare. Går naturvetenskapliga linjen och har därför väldigt mycket plugg och är stressad nästan hela tiden. Har haft det rätt jobbigt ett tag och skulle verkligen behöva lite nya tillskott i garderoben för att pigga upp mig själv. Presentkortet skulle så klart delas med mina två älskade bästa vänner som finns där i vått och torrt.

Kram och hoppas du får en underbar jul! <3

Reply
Anna

Hej Kenza!

I’m currently living in Stockholm, but actually from Finland. I’ve been reading your blog for years, and even after all this time I still find your photos and writing very inspiring, thank you! I hope you get to do blogging and inspiring people the way you do as long as possible!

Puss & kram, Anna

Reply
Amanda Valfridsson

Jag heter Amanda är 18 år gammal och bor i Stockholm. Går sista året på gymnasiet och läser ekonomi. Har ingen aning om vad jag vill göra lämgre fram i livet, vilket är lite läskigt såklart, men då far man samtidigt chans att testa på många olika saker tills jag hittar rätt. En fattig student som mig skulle i alla fall uppskatta detta presentkort så mycket! Speciellt inför studentvåren som tydligen är så dyr.

Reply
Monika

Hi Kenza! I just want to say that I really, like REALLY (haha) admire you. You are such a beautiful woman from the inside and outside and I often say that “if I could be one person, I would like to be like you”. Not only have you got an amaizing sense of fashion and style, but also you are such a funny person and you always show us that you are a normal girl. Keep going like that :)
PS. Yes, I would love to win this giftcard, but I am pretty sure that it is not possible, as you have got almost 3000 comments haha
Wish you lovely Christmas!

Reply
Malin

Hejsanhoppsan kenza, jag måste bara inleda med att säga att jag gärna som dig velat glänsa. Men man kan inte få allt här i livet, och jag vet att du som jag, inte tar saker för givet. Familj och vänner är i slutet av dagen det viktiga, och förhoppningsvis har du hittat de som är riktiga. Jag ska försöka få ihop en presentation om mig, till att börja med så är jag en 23 årig tjej. En fattig student som bor hos päronen sina, för att pengarna måste läggas på böcker för att bli mina. Att handla kläder för mig är bara att glömma, men man ska aldrig sluta drömma. Visst blir det att hoppa över roliga utgångar, mys och fikahäng, för att klara av terminens poäng. Ibland är det tufft och kämpigt även om detta för framtiden är väldigt lämpligt. Idag har jag komiskt nog två kronor på kortet mitt, jag skulle så innerligt uppskatta att vinna presentkortet ditt. Delad glädje är dubbel glädje eller hur, så jag skulle så gärna vilja skämma bort en vän som alltid ställt upp för mig nu till jul. Att få till en vinnande motivering är inte lätt, men jag hoppas du nu mitt engagemang sett. Jag önskar dig ett gott slut på detta år och att du med dina nära en bra jul får.

Herregud jag satt precis och försökte knåpa ihop ett rim på hejdå , snacka om att bli skadad…
Kram Malin

Reply
Erika Karlsson

Hej Kenza,
Det hade varit DRÖMMEN att få vinna presentkortet. Jag pluggar mitt fjärde år på universitetet i Uppsala och har denna höst nästintill gått in i väggen. Jag lämnade ett destruktivt förhållande i våras och har sedan dess fått allt i från magkatarr till panikångest vilket har lett till att jag har fått kämpa för att klara mina studier och därför inte haft någon energi som helst över till att gå på stan för att leta kläder. Så jag skulle verkligen behöva uppdatera garderoben för att få en nystart tills nästa år. Sitter i detta nu i ett par leggings med hål på 4 ställen, ett presentkort skulle vara SÅ jäkla välbehövligt då jag så sällan lägger pengar på mig själv, utan lägger det lilla som blir över av CSN på min hund eller på lagad mat – då jag inte haft ork att laga själv. Men jag känner att vindarna börjar vända nu och jag är redo för ett nytt år med ny energi – och förhoppningsvis massor av nya kläder. Håller supertummar för detta. Kram från Erika (som för övrigt också blir 25 i januari *blink blink*)

Reply
Jonna

Hej fina du! Jag heter Jonna, är 22 år gammal och jobbar som personlig assistent i skola till en liten kille på 6 år. Har jobbat på skola i ca 6 månader och fullkomligt älskar det, barn är bara bäst! Förutom barn älskar jag smink, att laga mat och kläder! MEN när man jobbar med små barn måste man ha bekväma kläder, men mjukisbyxor är inget för mig! Jag vill ju vara snygg också ;) skulle verkligen uppskatta presentkortet (det finns säkert någon som behöver det bättre) så håller alla tummar och tår, ha en fin jul så ska jag och barnen dansa snödans här borta så det även blir en vit sådan!

Reply
Fanny

Oj vad ska man säga om sig själv.. Jag heter Fanny är en ung ensamstående mamma till en tös på 4 år, just nu studerar jag till förskollärare. Jag är en person som är otroligt spontan och älskar att hitta på nya äventyr och uppleva nya saker och platser.
Om jag vann presentkortet skulle jag dela det med min bästa kompis som är ensamstående hon med. ta en shopping dag och bara umgås med min absoluta favorit person, vi har gått igenom mycket tillsammans både skratt och gråt, vi har alltid stöttat varandra och vi har blivit mer som systrar än vänner och våra barn är som kusiner. Att dela det här med henne är självklart!

God jul och gott nytt år! kramar

Reply
Jessica

Jag vill vinna för det tog jättelång tid att skrolla ner här för att lämna en kommentar. Haha ;)

Reply
Kamilla

God Jul Kenza! Jag är Kamilla, 23 år. Tänkte att idag har jag nog tur och chansar på att vinna ett välkommet presentkort bland alla fina kommentarer ovan. Detta året har varit väldigt tufft på alla sätt och hoppas på en fin julklapp som kan lätta upp stämningen inför de kommande året. (håller alla tummar och tår)

Jag är vill passa på att ge dig en stor kram samt önska dig riktig God Jul och välförtjänt “mini” julledighet :D

Reply
Amine

Hej!
Läst din blogg sen du dejtade den där killen på Kreta ;) Oj va du har vuxit sen dess och det har även jag, då var jag en en liten tjej i mellan/högstadiet och idag går jag en ingenjörsutbildning och bor i Umeå (är från Stockholm). Uppskattar att du visar oss en liten del av din vardag varje dag och tycker det är kul att fortfarande efter alla dessa år kika in här och se vad du har för dig. Nu är jag hemma i kära Stockholm under jul”lovet” och det vore kul att ha lite pengar att lägga på något fint, man är ju student så alla mina pengar går till mat, hyra och utekvällar. Kul att du väljer att ge din vinst till en av dina läsare, det är en fin gest!

Önskar dig all lycka!

Reply
Alexandra Modig

Du slutar aldrig inspirera mig, grymma du:) Jag har följt din blogg sen du började! Hoppas du har en toppen jul Kenza. Presentkortet hade varit ett mega plus, sådär lagom till julrean och vår-nyheterna;) God Jul:)

Reply
Ellen

Hej fina du. Tack för en underbar blogg som inspirerat mig i mååånga år! Jag tycker att det hade varit så himla kul att uppdatera min garderob med nya kläder så att jag skulle kunna få känna mig som en riktig pingla. Jag är en fattig student, kläder är inte prio direkt ;) Det skulle ge mig en spark i baken att få skänka bort de kläderna som jag använder men som jag inte alls känner mig snygg i. Hoppas att du får en riktigt härlig jul! :)

Reply
Sofie

Fina Kenza vad du är givmild. Har inga större förhoppningar om att vinna och troligen finns det många andra som förtjänar det mer än vad jag gör även om det hade varit en fantastisk julklapp. :) Tummen upp för dig som väljer att ge när du har möjlighet att ge. Hoppas att du får en fantastisk jul med nära & kära, fortsätt att vara precis den du är!

Reply
Sanna R

Åh vilken tävling! Jag signar upp! :D jag hoppas på att vinna detta trevliga presentkort så jag kan handla någon trevlig pyjamas som jag såg dom fått in, lär kanske bli för hela året en varje dag haha! I fredags gick klart min första termin som personalvetare & såhär lagom dan före dopparedan fick jag tillbaka sluttentan på kursen med ett poäng ifrån godkänt…, så är mer än laddad på att tröstshoppa! Trevlig jul! :)

Reply
Oda Edwardson

Vilken fantastisk tävling!!

Jag heter Oda, är 17 år (snart 18) och bor i Göteborg. Påbörjar snart mitt uteliv och hur härligt hade det inte varit för plånboken att slippa behöva sköta kostnaderna för både partykläderna och drinkarna på klubben?! Hade verkligen suttit finfint i dessa tider.

För övrigt är jag en tjej med många intressen. Lever för musik, träning i olika former, film, böcker och inte minst mode. Min familj och mina bästa vänner är mitt centrum vilket de verkar vara för dig också. Alltid förstaprioriterade! <3

Läser din blogg varje kväll! Tack för mig! Kram

Reply
Sophie Lewenhagen

Hallå där finaste Kenza!

Jag har läst din blogg sedan många många år tillbaka. Jag har alltid sett någonting intressant hos dig även när du mest postade outfit bilder och liknande ;) Nu, flera år senare, inser jag att jag hade helt rätt. Du är mycket talangfull, vacker, intelligent, rolig, genuin och driven. Alla egenskapen som man själv strävar efter att uppnå var dag. Jag själv pluggar på gymnasiet och jobbar samtidigt på tre olika jobb. Anledningen till detta är att kunna unna mig saker, betala det mesta för mig själv och kunna njuta och resa emellan åt. Jag försöker samtidigt att leva och må bra trots vissa jobbiga aspekter i livet och därför spenderar jag inte heller mycket tid på att läsa bloggar, men din blogg är en av de få som jag faktiskt tar mig tiden att kolla in på några gånger i veckan! Jag tror att det kommer vara sjukt spännande att se vad mer livet har att ge dig i framtiden och hoppas att du behåller lyckan och njutningen i att publicera blogginlägg för oss läsare.

Hoppas du får en fin julhelg och ett roligt nyår! Kram Kram!

Reply
Stina

Åh vilken underbar tävling då jag älskar Gina tricot! Dock ser jag ju just nu att det är över 2000 pers som kommenterat! Haha herrejävlar liksom! Men hur som så är jag en glad, sprallig (läs GALEN) tjej från Göteborg som älskar livet och kläder! Flyttar dessutom in i min första lägenhet nu 1 februari med killen jag älskar så livet kunde inte se bättre ut just nu. MEN! Alla mina pengar och besparingar går just nu åt lägenheten! En lampa, hit en lampa dit, en garderob, en säng, en soffa, en stor tavla, en liten tavla, kaffebryggare, dl mått etc etc och vips så är jag världens gladaste men även fattigaste tjej! haha Så..kort och gott så jag har inte några extra pengar att spendera på kläder och därför skulle jag bli så otroligt glad om jag vann och faktiskt kunde hänga in lite nytt och snyggt i garderoben från underbara Gina Tricot! – Love

Reply
Jessica

Fattig student som älskar mode och kläder med en ovillig plånboken. Älskar läsa din blogg och tycker verkligen this would be great for me :)
Xoxo Jessi

Reply
vanessa

Hej Kenza! Vanessa heter jag o jag bor i Strömstad. Jag har nyss fyllt 20 år, jobbar med godis och på fritiden hänger jag mest i stallet. Eftersom jag jobbar så är jag givetvis inte helt pank, men jag håller på att spara till körkort och bil och måste därför begränsa mig i min shopping. Jag och min bästa vän brukar åka till Göteborg över en helg när vi sparat undan lite extra pengar, för att shoppa och gå ut och dansa. Mer än vad lilla Strömstad har att erbjuda ;) Så det är en liten grej vi gör när vi har pengar, men eftersom hon precis flyttat in i en lägenhet så måste hon spara pengar till möbler, och har därför inte råd att följa med mig till Göteborg. Hade jag vunnit presentkortet hade jag kunnat dra med henne till Göteborg även om hon skyller på att hon inte har pengar till kläder, för med presentkortet får hon ju det :) och då kan vi gå ut och dansa på kvällen ändå. Det hade verkligen varit fantastiskt roligt, senast vi gjorde detta var i Augusti och vore det inte för ekonomin så hade vi varit där oftare än så. Kram på dig Kenza, jag tror visserligen inte att mitt lilla mail sticker ut ifrån resten. Insåg det när jag skrollade upp och såg folks historier, men vad fasen, värt ett försök! Jag fick ju iallafall presentera mig för dig :)

God Jul!

Reply
essi

Hey Kenza! I’m 19 years old girl from Finland. I study economic scienses at university and I have read your blog for many years now. I love it and your style!! Giftcard to Gina Tricoy would be the nicest thing ever and the best christmas present, because I dont have much money right now when I’m student. I hope you will have a lovely christmas <3

Reply
Amanda WIberg

Hej Kenza:)
Jag heter Amanda och är femton år. Vilket betyder att jag ska börja gymnasiet 2016 och då vore det ju trevligt med nya kläder *hint hint*

Nej skämt åsido. Jag har läst din blogg sen jag var tio år. Det är rätt sjukt. Det känns som om jag känner dig, nästan som om vi växt upp tillsammans;) Vad får mig att återvända hit, återvända till din blogg dag in och dag ut, i fem år?! Jo, du hjälper mig, och är en förebild. Jag ser upp till dig, för det arbetet du gör är toppen av entreprenörskap. Men det viktigaste av allt, du verkar ha så sunda värderingar, om allt och alla. Många tycker det är viktigt hur man ser på andra, men jag tycker det finns något som är ännu viktigare, hur man ser på sig själv! Jag antar att du har dips and downs hela tiden, men på något sätt lyckas du dölja det, och du fortsätter visa oss hur vi ska kämpa oss igenom våra egna, att vi inte ska ta någon skit och inte bry oss om vad samhället säger åt oss att göra.
Jag önskar att jag kunde ge tillbaka det du gett mig, stärka dig när du känner att ditt självförtroende är på botten<3

Att du dessutom visar oss att man kan vara drop dead gorgeus utan extrem träning och ständigt dietande betyder så mycket för mig med, eftersom jag länge levt i extremt förhållande till detta. För tro mig, du är så sjukt vacker, jag menar, på riktigt *Beyoncé har ingen chans*

Vecka 48 skulle vi praoa, och jag gick länge och funderade över om jag skulle skicka in en fråga till dig, om att få gå med dig i en vecka. Jag vill så gärna bli som du någon dag. Jag vill kunna driva mitt eget företag och få arbeta med det jag älskar. Jag vill kunna vara min egen chef och kämpa mig upp för att nå mina mål. Mina föräldrar förstod inte hur du skulle kunna hjälpa mig med detta, men grejen är att det du gör, är som jag tidigare nämnde, entreprenörskap på hög nivå. Du vet precis hur du ska marknadsföra, bygga upp och stärka ditt varumärke. Du lägger ner varje dag, året om, till att göra detta. Att du får mig och hundratusentals andra människor att återvända till ditt företag, varje dag, året om, det är verkligen otroligt.

Men, hur mycket arbete du än hade lagt ner, så hade vi inte stannat kvar om vi inte gillat dig. Dig Kenza, inte bara ditt varumärke.

Jag hoppas verkligen att du får en magisk jul och att ditt 2016 blir fyllt av mycket lycka och glädje! kram<3

Reply
Malin

Hej! Malin heter jag och är 20 år gammal. Efter att ha jobbat på förskola ett år efter studenten flyttade jag i augusti till London för att jobba som Au Pair och trivs himla bra! Har läst din blogg i många år och tycker fortfarande den är lika bra. God jul på dig! :)

Reply
Lovisa

Oj wow!! Bara att scrolla ner för att kommentera tog ju sin lilla tid, nästan så att vi här nere borde bli prioriterade *blink blink*

Mitt namn är Lovisa, 22 år från Göteborg. Tänkte medans jag scrollade vad man ska skriva för att sticka ut från mängden men gud så svårt..

5000 kr på Gina hade varit fantastiskt. Mycket prisvänliga kläder för en student som jag. Det ekar lite tomt i plånboken just nu innan jul o allt.

Även fast jag älskar att ge bort fina presenter till nära o kära(mer än vad jag gillar att få) så hade det väldigt fantastiskt att kunna vinna något också någon gång :) JAG HADE DELAT MED MIG och skänkt mycket gamla kläder till välbehövande!!

Kram på dig Kenza! Och GOD JUL!! <3

Reply
maria

Kenza Kenza Kenza! Jag är en tjej som älskar att shoppa, och inte hålla på att moppa. Jag älskar att klä mig med stil, utan att springa flera mil. Att få klä sig i Ginas plagg, får man ju rejält med ragg :) (haha). Att inte pengar ha till kläder, speciellt till sommarens väder, är inte kul, speciellt inte nu under jul. Att få vinna detta presentkort du nu lottar ut, skulle få mig att låta som ett tjut. Jag älskar din blogg, och även din söta dog :) Håller tummarna för denna vinst, i min familj är jag minst :) Ha en God Jul fina Kenza, hur rimmar jag på denna remsa? :)

Reply
Laura

En mamma på 21 bast som skämt bort sin underbaraste dotter och finaste man både till vardags och till julen! Är det inte min tur snart sitter jag och undrar här?? Lite Christmas kachiiing skulle skämma bort mig helt!

Reply
sandra

Hej Kenza! Hade jag vunnit presentkortet hade jag gett det till min mamma som en present. Min mamma och pappa skilde sig förra året, och det har varit så tufft för alla, speciellt för mamma. På senaste har pappa varit så jobbig mot henne, detta har gjort så att mamma bl.a fått byta lås hemma för att känna sig trygg och för att han inte bara ska komma. Nu ska hon få sälja huset hon älskar så mycket som vi växte upp i, för att han vägrar låta henne köpa ut honom. Jag fick ett sms av henne för några dagar sen där det stod att jag ska komma hem, att hon behöver mig och inte orkar mer. Min pappa har redan gift om sig.. detta presentkort skulle få mamma att känna sig snygg och lite mer pigg på livet. Kanske skulle hon t.o.m själv komma ut på marknaden igen :p Detta skulle göra allt!

God Jul och gott nytt år bästa!

Reply
Veronika

En flicka på 18 år
som längtar till nyår
en ny start hon får
till ett fantastiskt skolår

Denna flicka är jag
av matte blir jag knäsvag
det ger mig dubbla hjärtslag
och allt kan lösas med en mattelag

Den kreativa sidan finns den med
men jag drömmer inte om att bli guldsmed
eller silversmed
eller låssmed

Drömmen att bli ekonom lever
kanske inte är så många bland gymnasieelever
hoppas sista terminen jag överlever
och att jag något roligt upplever

Att vinna vore underbart
för känslorna inte hanterbart
glädjen helt ohanterbart
men hur det hela blir är oförutsebart

Reply
Emma

OJ! Detta blir som att släppa en nål i en höstack ungefär ;) men vi försöker..

Hej Kenza!!
Jag heter Emma och jag är en 28 årig mamma och fruga som just nu är mitt i ett husbygge! Jag bor i Uppsala men ligger just nu på en soffa ute mitt i ingenstans (en sommarstuga) då vårt hus blev försenat 2 månader!! Jag älskar din personlighet, du känns ärlig och inspirerar! :) Att få unna sig lite kläder skulle inte kännas helt fel så därför hoppas jag att jag vinner såklart ;)

God Jul!! Kram

Reply
Åsa

Haha! First – jag känner mig redan som en vinnare efter att scrollat mig igenom 21++ kommentarer för att vara med och tävla om ett presentkort.

Jag skulle så jävla gärna vilja vinna. Tycker jag förtjänar det. Nybliven tvåbarnsmamma och med ett hus som krävt sitt har jag helt enkelt inte haft en möjlighet till att unna mig något själv. Jag längtar efter lite finare kläder och tänker att nästa månad, då ska jag fasen in till stan. Men så går en tand sönder, eller diskmaskin pajar osv.

Har helt tappat hoppet, eller inte riktigt, men just nu finns helt enkelt inga pengar till nya kläder åt mig. Jag haaar ju kläder, men som nybliven mamma (nåja – ungen är 6 månader) sitter inga kläder som innan graviditeten och garderoben behöver verkligen bytas ut.

Är i alla fall tacksam, för julklapparna är inhandlade och jag får fira med nästa hela min familj. Och det är ju det som betyder mest. Men jag håller ändå tummarna att jag kan få vinna och känna mig lite mer bekväm med mina kläder <3

Hoppas du får en härlig Jul och ett gott nytt år!

Reply
Sara Dotevall

Hej Kenza!! Jäklar va många som kommenterat, men jag ger det ett försök ändå haha! Mitt namn är Sara och bor lite utanför Göteborg, är 19 år och flyttar om 5 dagar till Singapore för jobb! Är så fruktansvärt nervös att jag vill bajsa på mig när jag tänker på det. Iallafall så har jag läst din blogg sen jag va typ 12 år, känns som man växt upp med dig på ett sätt och hejar på dig i alla dina mål och projekt som du lyckas med galant gång på gång! Du är verkligen en superkvinna och en sån jäkla inspiration till så fruktansvärt många i världen, mig inkluderat! Du får ha ett riktigt bra slut på detta året och lycka till 2016! Du är bäst!!

Reply
Magdalena Krolak

Kanske något otippad följare här. 38-årig trebarnsmamma. Förskollärare. Ensamstående. Min 12-åriga dotter skulle behöva en uppgradering av garderoben och det vore ju fantastiskt att få överraska henne med presentkortet från dig! God Jul Kenza!

Reply
Huda

Hej, kenza <3
Jag är en tjej som bor i lilla staden Uddevalla, pluggar fortfarande. Jag har ett stort intresse för mode och skönhet. Är inne på din blogg varje dag och läser och ser det du lagt ut, jag får väldigt mycket inspiration vilket jag älskar. Jag älskar din klädstil och framförallt hur du är, alltså din personlighet. Tycker att du är så stark. Jag skulle verkligen vilja vinna det här presentkortet på ginatricot eftersom att det är en utav mina favoritaffärer som jag handlar kläder på. Har dock väldigt otur när det gäller tävlingar, har aldrig vunnit något förr men hoppas på det den här gången.

Stora kramar från mig, du är bäst kenza <3

Reply
Linn W

Jag är en 25 årig tjej från Västerås som älskar min lilla hund och pojkvän. Jag älskar även att shoppa och resa. Just nu studerar jag till gymnasielärare vilket tar 5,5 år (!) så jag lyxar inte till det med så mycket shopping eller resor för tillfället. God jul Kenza!

Reply
Carolina

HI Kenza! I’m Carolina, I’m italian and I am 24 and I follow you since I was 18… I still remember my friend and I talking about you during class: “How gorgeous was Kenza in her last post? I wish I was her! All in white for the end of school!”.
I run into your blog randomly but I stuck with you! Your style is my dream.. You’re very down to earth despite your success and passionate about what you do. You also inspired me to write my own blog!

Reply
Sanna

Kanske låter en aning egoistisk nu men jag hade velat vinna presentkortet till mig. Jag har läst några av kommentarerna och dom är så himla fina där dom vill vinna presentkortet till någon annan som dom håller kärt. Men det är bäst att jag är ärlig och rak på sak, jag har en pojkvän som bor precis utanför Amsterdam i Nederländerna i en liten stad som heter Purmerend. Vi har känt varandra i 4 år och pratat/ skrivit till varandra non stop sedan dess. Han har varit upp till mig några gånger och jag har varit ner till han några gånger när jag har haft råd. Jag är 17 år och fyller 18 nästa år i februari. Jag har jobbat och samtidigt pluggat på gymnasiet på samhällslinjen, förra året lyckades jag få ihop jobb och skola tillsammans men i år har det inte gått. Jag har varit alldeles för upptagen med plugg, har verkligen suttit inne, pluggat efter skolan och varje helg. Därför så har jag sparat ihop de studiebidraget jag får varje månad som är på 1050 :- för att spara ihop för att kunna fa till han. Men jag har även sparat ihop för att kunna köpa han varma vinterkläder, Kenza, efter 4 år ska han komma och bo hos mig ett tag! Är så exalterad och lycklig! När han kommer vill jag fa och kolla på vinterkläder eftersom jag bor i Norrland i en stad som heter Luleå så är det väldigt kallt och jag vill såklart inte att han ska frysa. Utan jag vill att han ska kunna njuta utav det Sverige ändå har att erbjuda. Men efter det så kommer jag inte ha några av mina sparade pengar kvar och jag hade velat använda presentkortet för att köpa mig nya underkläder och friska upp min garderob som jag inte har haft råd med att göra.
Kram på dig och vänliga hälsningar till dig, Aleks & Mani : )

Reply
Elin bodin

Elin heter jag och är 23 år. Bor med min fästman våra 2 katter och hund i Göteborg. Jag och min fästman flytta ihop medan vi båda plugga och som alla vet har ju inte studenter så gott ställt så vi hade det lite kämpigt vissa stunder. Jag har inte kunnat unna mig något fint på väldigt väldigt länge så att vinna detta presentkort hade gjort mig så lycklig och vart den finaste julklappen jag någonsin fått!

Håller tummarna och önskar dig en god jul och gott nytt år!

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Rebecka heter jag, pluggar stenhårt till att bli ingenjör, spelar div 2 handboll, hänger i stallet, umgås med vänner, pojkvän&familj samt jobbar i den roligaste(och stressigaste) miljön man kan jobba nu under juletiden, nämligen en leksaksaffär.
Idag blev jag äntligen klar med alla julklapparna, finally! Köpt riktigt bra julklappar iår, överstigit min “julklappsbudget” med råge men jag älskar att skämma bort mina nära.
Skulle vara fantastiskt kul att vinna ett presentkort på Gina Tricot, shoppar väldigt ofta där både baskläder, smycken och trend. Blev ruskigt sugen på ett par jeans som heter Mika när jag var inne där (senast idag haha!) men fick lugna mig, då klapparna skulle köpas klart först. Så som sagt ett presentkort skulle vara väldigt välbehövligt för en students plånbok nu!
Puss

Reply
Anna

Hej Kenza!

Vet inte riktigt vad jag ska berätta om mig men kan säga såhär..Mitt namn är Anna och jag bor i Stockholm och är 14 år. På fritiden hänger jag mest med kompisar. Jag har även en skolios så jag hänger ofta hos sjukgymnasten. Jag och säkert alla andra som är med och tävlar äääälskar att shoppa men det är inte alltid så lätt med tanke på att jag inte har någon inkomst + att mina föräldrars inkomst inte räcker till till så mycket mer än mat och betalning av hus osv. Det skulle varit super duper mega kul att vinna detta presentkort och få känna känslan utav att shoppa utan att behöva kolla på prislappen ;) <333 Nu vill jag inte att detta ska vara någon negativ kommentar eller nått typ så att vi avslutar med att säga att du är bäst och är en stor förebild som mig. En liten rolig grej som jag vill berätta är att varje gång jag går runt i stan hoppas jag så himla mycket på att få träffa dig, det skulle betyda guld för mig<3

Kram bästa Kenza <33

Reply
Emma

Jag är en tjej som bor i en liten by i Småland och det skulle vara jätteroligt att få vinna det här, eftersom studiebidraget inte är något att hänga i julgranen (haha..) Skulle vara väldigt uppskattat att få chansen att vinna detta presentkort och att kunna förnya hela min vårgarderob. Det gör en alltid väldigt glad, men det händer tyvärr inte så ofta att man har chansen till att byta ut garderoben. Pengarna finns ju inte alltid till..

Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Reply
Bella

Åhhh! Jag vill vinna för att jag har fått ett nytt jätteroligt jobb, och håller även på att försöka gå ner i vikt inför nya jobbet som börjar efter nyår. Har hittills gått ner 6kg.. Gick upp ca 20kg efter att mitt förhållande tog slut för 3 år sedan och jag var väldigt deprimerad under en längre tid, ja framtills nu. Så det skulle vara väldigt roligt med en ny garderob, nytt år och ett nytt jag!

God jul Kenzaaaa??????

Reply
HELENA

Halloj. Har inte någon fancy historia att dela om varför just jag ska vinna. Men jag studerar 100% samtidigt som jag jobbar för att kunna förverkliga mina drömmar. Jag tror på att hårt arbete lönar sig, men när man knappt fått någon julledighet så hade det suttit fint med en guldkant i form av ett presentkort.
Tack för en bra blogg :)

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Jag vill jättegärna få ett presentkort till Ginatricot. Tyvärr har jag inte en så fin och bra anledning som de andra i kommentarsfältet, men jag går på en skola där det är väldigt viktigt att se bra ut och trots att jag har jättebra självkänsla/förtroende så är det lite jobbigt ibland att känna att garderoben är för liten och inte räcker till. Nyss hemkommen från USA där kläder inte spelar lika stor roll som här så är inte så van! Önskar att jag inte brydde mig alls om kläderna men det känns ändå lite viktigt när alla andra ser så snygga ut. Hoppas du får en jättebra jul och alla andra som läser detta med! <3

Reply
Frida Östberg

Hej Kenza. Hur många år har man inte följt dig nu? Massa, massa år. Men med samma kvalité och samma härliga energi så är det inte konstigt att jag fortfarande läser din blogg. Vem är jag? En resgalen tjej på 21-år. Har haft tre sabbatsår från skolan nu där jag rest till Australien, Karibien och Spanien. Imorgon åker jag hem från mitt äventyr i Spanien. Jag har bott och jobbat här i Alicante i 4 månader. Kan verkligen rekommendera en weekend Alicante om man vill ha en fin blandning av stad, uteliv och beach.
I januari börjar mitt nästa äventyr då jag tänkte ta mig till Filippinerna och spendera 3 månader med att bara ta det lugnt. Behöver några månaders semester innan jag sätter mig i skolbänken till hösten. Då vill jag läsa till lärare :-)

Det var lite om mig! Håller tummarna nu!!! Hoppas hoppas jag vinner presentkortet. Behöver lite nya kläder till Filippinerna ;-)

Reply
Hanna

Hejsan, hejsan! Jag är en nittonårig tjej som just nu gör lite allt möjligt. Pluggar sista året på gymnasiet, jobbar nästan varje helg, kör som en dåre för att ta körkort, håller i barngymnastik på veckorna och rehabar varannan dag då korsbandet är trasigt sen fotbollsspelande. Däremellan ska kompis- och familjetid klämmas in, lite fest, lite mys, lite vanlig träning… Livet känns rätt fullspäckat nu och jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av våren med en kommande korsbandsoperation och inskolning på nytt jobb. Får helt enkelt ta några sista tag innan jag äntligen är klara med grundskolan och sedan startar resan mot att bli barnläkare. Ett presentkort hade suttit perfekt för att få skämma bort mig själv och klappa mig själv på axeln för höstens slit och vårens kommande

Hoppas du får en trevlig jul! :)

Reply
Paula

Hej Kenza! Jag heter Paula, en 18 åring tjej från Finland. Bor med mina föräldrar och två systrar. Jag älskar att trena – spela volleyboll, gå på gym och jogga. Tack SÅ MYCKET för din inspo.

God Jul och Gott nytt år!!:-)

Kram, Paula

Reply
Jasmine Rhya

Hej Kenza. Jag skulle så himla gärna vilja ha det fina presentkortet såhär i juletider. Jag heter Jasmine är 24 år från Göteborg. Jag läser din blogg för att jag känner igen mig lite i dig. Har också en pappa från Marocko som inte varit så snäll mot mig och som jag tillslut tog mig kraften att bryta kontakten med.
Annars är jag mest en go tjej som ska plugga matte B så jag kan bli socionom och dj:ar lite någon helg ibland och då är det hiphop som gäller.

Kram!

Reply
susana

Woow vilken grym tävling. Hade vart helt grymt att vinna så att jag kan skämma bort mig själv med nya kläder vilket är välbehövligt!! Sen jag fick barn (snart två år sedan) så har jag blivit sjukt dålig på att unna mig själv nya kläder. Jag är 24 år gammal, bor i Gbg med min son och sambo. HA precis flyttat till radhus och njuter av lite ledighet med la familia. Jobbar på ett lss boende och bloggar. KRAM, god jul på dig.

Reply
Cecilia Ewerlöf

Jag heter Cecilia och är 17 år. Jag går tvåan på gymnasiet och jag tror alla som varit där kan känna igen sig i hur det är. Man har inte alls särskilt mycket pengar men att ha snygga outfits är en prioritet. Dessutom finns det ursnygga träningskläder på Gina Tricot och jag tränar massor så det skulle passa perfekt för mig. En blandning med snygga vardags och träningskläder – det vore perfekt!

Reply
Felicia Eriksson

Hej, Felicia heter jag och är 22 år och jobbar på förskola. Har följt bloggen väldigt länge älskar din modeinlägg blandat med lite mer seriösa ämnen. Min pappa var missbrukare när jag var liten tack och lov har han slutat med det. Så väldigt skönt att kunna känna lite samhörighet med någon som syns mycket i media. Inget som man läser mycket i bloggar direkt och du har verkligen fått mig och andra att känna att vi är inte ensamma om detta problem. Chansen att vinna är minimal men man måste ju försöka :) Ha en riktig god jul.

Kram Felicia <3

Reply
Emma Malm

Hej Kenza! Tjejen bakom denna kommentar heter Emma och har följt din blogg slaviskt sedan flera, flera år tillbaka! Jag är 16 år och är bosatt i en liten stad vid namn Söderköping. Att vinna ett presentkort vore en chock i sig, då jag inte är den som vinner allt för ofta. Men vid en vinst hade jag använt pengarna för att bli mitt bästa jag i nya, fräscha vårkläder i fina färger.

Fortsätt som du gör. Du rockar! Många kramar

Reply
Catrin

Hej Kenza!

Jag är en 26 årig 3-barnsmamma som gärna skulle vilja unna mig en ny garderob. Det är så sällan jag handlar något till mig själv så det skulle vara kul att få gå loss inne på Gina. :)

ha en riktigt god jul!

Reply
Savannah Lindbäck

Hejsan! Jag skulle såååå gärna vilja ha presentkortet, en helt fantastisk gåva från dig! Jag har, tro’t eller ej, röstat på dig till VARJE pris i flera år nu och gör det fortfarande med självklarhet! Du toppar varje år och förtjänar prisen mer och mer för varje år som går, inte mer än rätt att du ska ha dom då :-) Har ett helt album med jag vet inte hur många bilder på dina outfits, där jag hämtar inspiration med jämna mellanrum!
Fortsätt vara så duktig och inspirerande som du är så fortsätter vi att rösta, så enkelt är det! KRAM

Reply
josefin

hej kenza! :) josefin heter jag, jag är en 21 årig tjej som bor hemma just nu. jag jobbar och pluggar och älskar verkligen kläder. jag vill flytta hemifrån men samtidigt så köper jag alltid massor av kläder så allt går åt.
jag vill jättegärna ha presentkortet, det skulle rädda mycket!
god jul kenza! <3

Reply
Mariekex

Som ett litet plus,
skulle det ge en rejäl skjuts,
om jag detta presentkort fick,
så jag kunde köpa allt som gick!

Reply
Pia

Hej Kenza! :)

Har ingen speciell historia varför jag skulle vilja vinna presentkortet, gillar bara Gina Tricot och skulle bli överlycklig att få 5000 kronor att shoppa för där! :D Skulle även köpa nåt fint till min tvillingsyster! Har nyligen flyttat till Göteborg från Helsingfors och är en fattig student som många andra så presentkortet skulle sitta fint!
God Jul & Gott nytt år!

Reply
Paulina

Hello Kenza! Love your blog so much! You make my day every morning when during my way to the office I get some updates from you.
Now…before Christmas I have a tough decision in front of me. My current job has been moved to the different country and I need to find another in a couple of weeks. You inspire us with every single post that everything is possible and we only need to work hard to realize our goals and dreams. I believe that I will menage this time to find a new position which will give me some new opportunities in my life.
If in some way I will be honoured with this gift card I would buy some new clothes for my future job interviews to just smash my future boss with a gorgeous look :)
Love you and wish you all the best for Christmas and New Year!
Greetings from Poland <3

Reply
Matilda

Hej Kenza!

Jag fick precis veta att jag inte fick jobbet som PR-assistent och måste fortsätta till våren några månader i min röda ICA Skjorta. Så deppigt för trodde det var nu jag skulle våga unna mig snygga kläder att svassa runt i på kontoret! Men egentligen varför kan jag inte göra det ändå? 5000 kronor på Gina Tricot skulle fasen make it happen!

Reply
Julina Rantala

Hej Kenza! Älskar din blogg och läser den varje dag! Jag är en 19-årig tjej från Finland och studerar till socionom i Åbo. Eftersom att jag är studerande och måste leva sparsamt så har jag oftast inte råd att köpa kläder… så ett presentkort till gina tricot skulle sitta fint! :)
God Jul på dig!

Reply
Linda S

Bonjour Kenza!

Har förstått att efter gymnasiet så far tiden iväg som bara den och många osagda krav på en ställs. I somras tog jag studenten efter avslutad gymnasieutbildning från tekniklinjen, pluggade då hårt varje dag för att jag tyckte det var kul och för att jag ville nå goda resultat. Det dumma med den linjen är att man inte “blir något” efter och därför krävs alltså en vidare högre utbildning. Jag som många andra bestämde mig för att ej söka vidare på direkten till universitet utan ville prova på och se vad det fanns för andra möjligheter att göra. Så hela sommaren gick, jag fick panik över “hur kommer livet” bli, mådde riktigt dåligt ett tag, men sen för ett par månader sen så började jag jobba som timvikarie vilket för mig inte är något drömyrke men som gjorde att jag började tänka på annat. Bestämde även att se framåt och bestämma nya mål för kommande år vilket som behövdes för mig. Bestämde även att jag ska prova på att blanda ett stort intresse+jobb så sökte en ettårsutbildning till inredare som startar i januari. Utbildningen är inte billig men något jag verkligen vill prova på! Har verkligen på detta halvår lärt mig mycket mer än vad jag gjort en större del av mitt liv(och då har jag inte haft det helt lätt heller). Men säger bara det att om man inte ger upp, håller fast vid vänner och familj, jobbar sig igenom jobbiga faser i livet, inte glömmer bort att det finns faktist en morgondag om dagen idag är skit och det viktigaste, kämpar så mycket man som själv kan.
Förutom att du är superfin Kenza så är den största anledningen till varför jag läser din blogg är att du är så mänsklig och visar att livet inte alltid är på topp. Känner även igen mig med lika fadersituation och om du klarar igenom det så vet jag, att jag också kan klara det! Fast vi inte känner varandra så klarar Vi det tillsammans.

Och det var lite om mig. Varför jag önskar mig kläder förstår du nog när du läst igenom vad jag skrivit. Och kläder måste även alla ha om man inte vill visa rumpan bar. ;)

Kram Linda

Reply
Chanel

Hej Kenza!!
Jag heter Chanel, och är 20 år. Många brukar undra hur jag fick mitt namn, så jag kan berätta det för dig med :) Jag fick mitt namn när min mamma kom på sammanträffandet att jag skulle bli hennes femte barn, och skulle bli en tjej… Jag är alltså Chanel no5, som parfymen hahah. *Badumtsss*
Annars jobbar jag på Coop för fullt just nu för att tjäna ihop pengar inför en lång resa jag ska göra i mars. Alla mina sparpengar går till reskassan, eftersom jag ska vara borta så länge. Skulle vara kul att förnya garderoben innan man reser. Dessutom så ska min syster flytta hemifrån nu vid årsskiftet, så jag skulle nog shoppa upp presentkortet med henne vid min sida :)

Hoppas du får en fin jul! <3

Reply
NINA

Hej Kenza! Jag har följt dig väldigt länge (sedan jag såg en intervju om dig på metro lol) och vill säga att din ståndpunkt i samhället och hur du ser på bla. politik gör mig väldigt glad och hoppfull framförallt när du startade din insamling.

Jag är en tjej på 22 år… Jag hoppade av min utbildning i tredje året som läkare för att åka ner till Kurdistan som volontär för alla ISIS offer framförallt jobbade jag med tjejer som blivit tillfångatagna av ISIS, men som sedan lyckats fly. Det har alltid varit min dröm att hjälpa människor och därför såg jag mig själv bäst som läkare, men när denna katastrof bröt ut då insåg jag att jag behövdes mer någon annanstans där jag kunde hjälpa. Mycket av pengarna som gick åt var mina sparade pengar samt familj och vänner som hjälptes åt för insamlingen, med tiden kunde vi dock få hjälp ifrån olika organisationer. Nu har jag varit borta ca 1 år ifrån plugget och gjort det som jag egentligen strävar efter, att hjälpa.

Med detta sagt vill jag så gärna vinna detta present kort då jag behöver pengar, men framförallt kläder inför min utbildning. Jag fortsätter nu i februari och jag har faktiskt ingenting då jag under ett års tid struntat i mig själv. Det är inget negativt då jag i jämförelse med dom hade redan så mycket så man blev illa till mods. men nu känner jag att jag måste fortsätta att jaga min dröm och tänka på mig själv, och helt enkelt få vara fin och fortsätta med stor motivation!

GOD JUL!!!! =D

Reply
Julia

Hej Kenza!
Mitt namn är Julia och jag är 23 år. Jag bor i ett hus tillsammans med min sambo och våra två katter och vi väntar vårt första barn som är beräknad att komma 31 januari. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna detta presentkort då jag till våren vill ge mig själv en ny fin vårgarderob efter graviditeten. Jag håller tummar och tår för att det är min tur att vinna denna gång :)

Tack för en superinspirerande blogg! Har följt dig i många år :) Kram!

Reply
Santa Maria

Hej Kenza!
Är en glad tjej på 23 år som bor i Stockholm..har precis köpt min första lägenhet och alla mina pengar går till ordna lyan (dyrare än vad man tror haha!) har inte haft möjligheten att unna mig med kläder nu när mitt prio har varit att göra det mysigt hemma :) så att vinna presentkortet hade gjort mig ännu gladare ?:D

God jul och Gott nytt år!

Reply
Thea

Hej Kenza.
Jag heter Thea och är 20 år och bor i Göteborg men har en dialekt på norrländska tycker alla Göteborgare är från början från Örebro.
Jag älskar att umgås med vänner och familj shoppa skratta ja leva livet, annars är jag sambo och jobbar i skobutik och vikarie i skola/förskola, jag älskar båda mina jobb!
Gillar att träna allt från dans till att springa och att spela teater är ett av mina stora intressen också.

Du värkar vara en härlig som tjej Kenza som sprider glädje mycket runt om dig, och en stor glädje i alla dina stilliga inlägg både här på bloggen och instagram.
God-jul snygg Kenza

Reply
Mai

Hi!
I’m one of your Norwegian readers (writing in English since honestly I find it pretty hard reading other languages than English and my mother tongue, so maybe you feel the same way).
Thank you so much for sharing gorgeous pictures. When I’m tired and un-motivated, it oftens helps to read your posts and find some fashion tips.
I wish you a merry christmas and a lovely new year.
Hugs from Norway:)

Reply
Vera

Tjena!
Jag tänker inte dra någon lång livshistoria om varför just jag ska få detta pris. Jag vill bara helt enkelt säga att jag tycker jag ska vinna denna tävling just därför jag blir så jääääkla inspirerad av dig. Du får mig alltid att hitta mig själv i utseende och på insidan vilket för mig är väldigt viktigt då det betyder att jag är lycklig. Så simpelt är det alltså, jag läser din blogg för att jag verkligen mår bra av den. Och det som skulle göra mig mer glad är denna amazing gift

Reply
Linn Bengtsson

Finner inga ord hur bra Du sprider lycka
Med alla Dina härliga bilder låter Du våra minnen utsmycka
Från spralliga turer till länder världen över
Delas Din personlighet till alla de som en förebild behöver
Inte en enda dag kan passera
Där jag på Din blogg får motivation och Dig måste gratulera
Sveriges stolthet nummer ett
Alla pris borde gå till Dig och Din vackra siluett

//Massa goda julkramar till Dig Kenza från en av miljontals inspirerade tjejer ute i landet! Du är våran förebild KOM IHÅG DET! <3

Reply
Emilia

Jag vill gärna vara med och tävla :) Har dock inte mycket att säga om mig själv.. Heter Emilia och är 16 år, skulle sitta riktigt fint med ett presentkort på ginatricot eftersom det är min absoluta favorit klädaffär!

Kram och God jul, Kenza! :)

Reply
Lisa

Är en 25 årig tjej som bor så långt upp i landet du kan komma (nästan), längst upp i Norrland! Har följ din blogg så länge jag kan minnas, det var en vän som tipsade mej om din blogg för x-antal år sedan. Då min garderob, på rikt, hade behövt en update så hade det varit så himla kul att vinna ett presentkort och shoppa lite nytt. Var ett tag sen hehe.

Reply
Ida-Lina

Hej fina, fina Kenza! Jag heter Ida-Lina och bor i den lilla staden Karlshamn. Jag är 17 år och pluggar ekonomi/jurdik. Mitt största intresse är kläder och smink. Favoritbutiken är bland annat Gina tricot. Det skulle därför betyda oerhört mycket att få vinna ett presentkort från Gina tricot eftersom jag älskar deras kläder så mycket!! Jag har läst din blogg varje dag sen jag var 9år gammal och älskar den fortfarande lika mycket, sluta aldrig göra det du gör!! Hoppas du får en mysig jul tillsammans med din familj ❤️ Bästa bloggaren!

Reply
Erika

Hej Kenza!
Jag skulle bli jätteglad om jag hade fått detta presentkort. Jag hade verkligen själv uppskattat lite nytt och fräscht i min egna garderob. MEN jag känner även ett stort behov av att ge en stor del av detta presentkort till en tjej som tyvärr har hamnat helt snett här i livet… En tjej som nu under julen inte har någon familj att fira med, inga vänner och inget så kallat hem att komma hem till. Den här tjejen behöver verkligen kärlek och värme. Jag vill att hon ska känna sig fin och behövd. Det gör ont i mig att veta att denna tjej en gång i tiden varit min klasskamrat och nu se henne helt förstörd och körd i botten. Jag skulle vilja ge henne av min julkänsla och kärlek!
Jag önskar så att ge detta presentkort till henne tillsammans med dig och din hjälp. Trots att hon hamnat helt fel här i livet vill jag med detta visa att hon är så mycket mera värd än vad hon själv tror.
Jag önskar att hon fick uppleva samma kärlek som många andra får men det är inte en självklarhet tyvärr… Men att få en dag på stan tillsammans med denna tjejen och göra henne riktigt fin skulle jag vilja ge. Det är samtidigt inte en lösning men det är förhoppningsvis ett steg i rätt riktning för denna tjej.

Jag hoppas du får en riktigt mysig julafton tillsammans med nära och kära!

Kram på dig och ha en riktigt god jul!

Med vänlig hälsning,

Erika

Reply
Maria

Hi Kenza! I decided to write in English even though I can speak Swedish, because I am from Finland. Did you know we have to study Swedish at school here? I’m a bit tired so I don’t have much in my mind but I just wanted wish you a Merry Christmas and tell you that you are just so amiable and warm hearted person. :)

Reply
Rebecca

Jag tänker inte säga att jag är mer värd ett presentkort än någon annan, men det här är varför jag anser att jag är värd ett. Vill egentligen inte dra någon snyftig historia, men det här är mitt liv så vad ska jag göra haha…

Jag är en tjej på 20 år som heter Rebecca och har fått en tuff start i livet. Min pappa dog för drygt ett år sedan och först då kunde jag vara öppen om min uppväxt i en misär av missbruk. Inte ens mina vänner visste någonting. Jag hade varit på botten av medberoendet sedan 2012 men inte vågat söka hjälp. När pappa dog vågade jag söka hjälp och enda sedan dess har jag slitit som ett djur och jobbat med mig själv för att komma tillbaka till livet och läka. Jag är fortfarande sjukskriven och i 12 månaders tid har jag spenderat mina dagar på terapi, sjukgymnastik, läkarbesök, möten och rehabiliteringsåtgärder. Jag har gått från att inte kunna ta mig in till stan själv till att göra min första flygresa ensam. Jag har gått från att aldrig ha vågat träffa en kille till att ha öppnat upp mig för någon som är helt underbar. Nästa steg är att jag ska börja arbetsträna efter årsskiftet. Resan fortsätter och jag är fullt inriktad på att ta revansch och göra något meningsfullt med mitt liv. Det handlar inte om varifrån jag kommer, utan om var jag ska.

Ett presentkort hade betytt otroligt mycket för mig som en “bonus” för hur mycket jag kämpar, det hade varit en hjärtlig handling. Det vore kul att få inhandla massa nya fina kläder nu när jag äntligen börjar leva mer och unnar mig själv att ha roligt som jag aldrig gjorde medan min pappa levde, pga att jag led så mycket med honom. I år kommer jag även få min första nyårskyss någonsin och drömmen vore att bära den finaste klänningen då! Sponsrad av min favoritbloggare såklart :-)

God jul bästa Kenza <3

Reply
Hannah Haslam Naisan

Hej Kenza. :)

Jag är i stort behov av en ny garderob. Jag har tidigare alltid gömt mig under lösa och pösiga kläder så självförtroendet inte varit på topp.
Nu har detta ändrats och jag mår så otroligt mycket bättre. Är snart klar med min examen, gifte mig i höstas med min stora kärlek och är redo att låta min nya lycka och självförtroende synas även på en ny look som matchar mig bättre än den tråkiga mörka garderob som jag har nu.

God Jul och all lycka till dig och dina kära <3
xoxo –
Hannah

Reply
Emina Bosno

Jag är då en nybliven 18åring som bor i ett litet samhälle i Smålands skogar. Är väldigt glad av mig och skrattar ca 24/7, tränar volleyboll och läser naturvetenskap vilket gör att tid för jobb inte finns:/ Alla pengar jag sparar ihop försöker jag spara till nöjen även om jag egentligen vill shoppa loss och köpa det jag VILL ha inte det jag borde ha enligt alla andra. Har följt dig väääldigt länge haha och du är fortfarande lika grym, rolig och lika stor inspiration som innan! Inte bara för att du har lyckats och kämpat dig upp till toppen, utan för att du vågar stå på egna ben och ha din egna stil. Kan låta konstigt men i detta lilla samhälle är det svårt att stå ut, alla ska ha vissa jeans och vissa koftor. Att blanda Ginas snygga och moderna kläder med andra affärers favoriter är ju drömmen. Hade varit superkul att vinna och kunna unna sig vårkläder som jag gillar och som är min stil, oavsett vad alla andra tycker. Hoppas du får en jättebra dag och en god jul!!
Tack för allt du och din blogg ger oss, kramar!

Reply
Felicia

Åh vad fint av dig att lotta ut din vinst, även om det är du som förtjänat den!

Jag är 20 år, bor med min fina sambo i en mysig liten stad och läser till socialpsykolog. Jag har klarat av halva min utbildning och börjar bli så spänd på vad framtiden har att erbjuda, och jag har även ett jobb som barista vid sidan av som jag trivs med. En stor kontrast där kanske men att möta människor som tar en fika och sitter med vänner eller eller någon de älskar är så fint det också. Det är skönt att se de som skrattar och är glada mellan gångerna vi får lära oss om de mindre glada på min utbildning, och min dröm är sen att kunna hjälpa dem att få sitt leende på läpparna till slut.

Presentkortet skulle jag iallafall vilja använda för att ta med min mamma och låta henne välja vad hon vill, börjar nästan skratta när jag tänker mig hennes realtion på detta haha. Hon är inte den som unnar sig tyvärr, vilket är tråkigt då hon enligt mig är den som förtjänar det mest i hela världen. Hon har varit skadad i 20 år ungefär och får inte arbeta, barnmorska var hennes dröm och hennes rygg skadades när hon som praktikant skulle hjälpa en kvinna på förlossningen. Men trots allt det här hör jag aldrig ett ord om att hon tycker livet är tråkigt, orättvist eller någonting. Hon är så stark, och världens mest godhjärtade person.

Det var en hel del om mig och mitt liv märker jag nu, men tack för en fin blogg och tack för att du är du <3

Reply
Maria

Hej Kenza,

Har precis som du haft en rätt taskig uppväxt, vill inte gå in på några detaljer, men pengar har det aldrig funnits mycket av. Har jobbat hårt sen jag var liten och har äntligen lyckats ta mig någon vart här i livet, helt på egen hand med hårt jobb och stark vilja att skapa ett bättre liv än det jag inte kunde välja själv. Äntlgen bor jag i min egna lägenhet 22 år gammal och bestämmer själv över mitt liv. Att inte ha haft råd med nya, fina eller välsittande kläder är dock något som jag ofta skämts över, och att försöka jobba sig uppåt när man inte känner sig välklädd kan tryta lite på självförtroendet ibland när man ständigt är i sällskap av välklädda framgångsrika människor. Det här presentkortet skulle verkligen underlätta lite för mig :)

Reply
Emma Petersén

Hej finaste Kenza!

Jag är 19 år gammal och bor i Malmö. Jag har följt din blogg ända sedan jag var ung tonåring och du var ett hard core Tokio Hotel-fan (maybe u still are?!). Du har verkligen inspirerat mig och varit en förebild, dels inom mode och klädstilar men också i utveckling av att lära känna sitt eget värde och självrespekt vilket jag verkligen tycker att du representerar för unga kvinnor. Ett presentkort för mig hade varit helt fantastiskt för jag vill verkligen förnya min garderob och kanske även kunna ge bort en present eller två till alla underbara människor i mitt liv.

Puss på dig och god jul!

Reply
Ella

Hej Kenza! Jag heter Ella, är 17 och bor i en liten stad i Dalarna. Jag läser andra året på samhällsvetenskapliga linjen och drömmer om en framtid inom juridik eller ekonomi. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta presentkort, och det av flera anledningar. Dels är min ekonomi som student inte den bästa, vilket gör att inköp av nya kläder tyvärr måste begränsas till vad som är absolut nödvändigt. Tråkigt, då jag kläder är ett stort intresse! Med tanke på den begränsade budgeten är Gina Tricot ett självklart val. Inte endast på grund av deras bra priser, utan för att jag alltid hittar någonting där som faller mig i smaken, alltså vore det fantastiskt att vinna ett presentkort av den summan hos en favoritbutik :)
Kram och God Jul!! :D

Reply
Izabell

Wow vilken dröm det skulle vara att vinna så mycket pengar att köpa kläder för, hade minst sagt blivit överlycklig!! Hade nog blivit två pass istället för ett på gymmet, och därefter hade jag krängt massa tacos och ben&jerry’s (half baked såklart) för att fira lyckan om jag skulle lyckas vinna.
Förresten på tal om tacos, prova att ha banan i, låter galet jag vet, men är såå gott ;-)

Jag är en tjej på 16, snart 17, som går ekonomipogrammet i lund. Jag lever det där lagom tråkiga studentlivet som till stor del består av stå och vänta på tågen i en evighet och frysa, plugga, stressa, träna, äta, sova, övningsköra och hinna träffa vänner däremellan. Ett presentkort på Gina tricot hade verkligen piggat upp humöret i min för tillfället ganska tråkiga vardag :-)
God jul önskar jag dig och fina familj!

Reply
Isabella

Haha well… Känns ju som en chans på miljonen att man skulle vinna, men försöka skadar ju aldrig!
Måste bara börja med att säga vilken stor inspiration du är!! Inte bara ditt liv och din blogg utan din personlighet och utseende. ALLT!
Kanske låter jätte cheesy och du får förmodligen höra det 200 gånger om dagen, men vill bara påpeka det en 201 gång.
Följt din blogg sen jag var pytte och alltid inspirerats och faktiskt motiverats till att starta min egna blogg! ”Undra om man kan bli lika stor som Kenza…” Haha! Men roligt att du håller en tävling, skulle vart aaas kul att vinna. Som student är det ju inte världens klirr i kassan om man säger så.. Många bollar i luften samtidigt med skola, träning, plugg och samtidigt hinna hänga med kompisarna. Inte alltid lätt att hinna med att skaffa sig ett jobb dessutom.. Därför hade jag varit otroligt tacksam om jag vann! Tack på förhand och keep it going!! Hoppas din jul blir superfin och att du startar ditt nya år bra! Kram Isabella.

Reply
Crista

Hej!
Jag vet inte ens om man kan delta från Finland, men jag vill passa på att säga att du är en otroligt stor inspirationskälla för mig och så många andra kvinnor! Jag kan inte sluta beundra hur stark och modig du är! När jag såg din Nelly-video och hörde dig sjunga visste jag ta mej fan inte vad jag skulle göra! “Den här kvinnan kan ju allt!” Du vågar testa på nya saker och bjuda på dig själv, och viktigast av allt; du fortsätter alltid vara dig själv och låter det synas! Så härligt! Jag är också en 24-årig, lite halvknäpp typ som gillar och testa på nya saker och uppleva världen, så du är en stor inspiration för mig! Tack! Och god jul och gott nytt år! <3

Reply
Melissa

Jag är just nu utbytesstudent i Saint Anthony, Idaho. Det är verkligen sjukt coolt att gå i High School även om skolan här är väldigt liten. I lördags så var jag på min första dans, Winter Formal. Det var verkligen som i de amerikanska high school filmerna, när killen är en gentleman som håller i en så man inte ramlar i snön och som öppnar och följer en till dörren efter dejten. Känns väldigt overkligt att jag fått uppleva en av mina störa drömmar även om jag har haft det väldigt tufft här. Att få ett presentkort på Gina hade varit super då de enda svarta jeansen jag har kvar här nu börjar gå sönder de med och tyvärr så kan jag bara ha byxor från GinaTricot som tyvärr inte finns här. Jag hoppad du har det bra och får en supermysig julafton och ett bra slut på detta år! :D

Reply
Frida

Hej hopp gummisnopp!

Det är så mycket negativitet ute i världen så därför vill jag berätta om några saker jag tycker är BRA med mig! För att jag förgyller världen!!! Skämt åsido.
* Jag älskar, verkligen ä l s k a r, hundar. Hundar är det finaste jag vet. Jag är 19 år och kan fortfarande fråga om jag får klappa och leka med främmande hundar. Umgås jag med vänner som har hundar så umgås jag med hundarna mer.. Haha.
* Jag är gravt hörselskadad. Jag har hörapparater och utan dem hör jag inte ett smack. Anledningen till att jag tycker det är positivt är att jag är stolt över hur långt jag kommit i livet med det handikappet. Jag har aldrig använt några andra hjälpmedel än just hörapparaterna.
* Jag ser även väldigt dåligt. Jag har -3,0 någonting i styrka och gick utan glasögon eller linser i flera år!!!! För att jag inte fattade att jag såg dåligt!! Haha…. Trots det fick jag ändå bra betyg. Det tycker jag är bra jobbat.
* Jag hoppas innerligt att alla människor lär sig att hitta bra saker med sig själva. Även om det är det minsta vardagliga som att man älskar hundar. Människor måste tillåta sig själva att vara stolta över sina framgångar och egenskaper. Jag är anser att minsta möjlighet till mer kärlek gör jorden till en bättre plats, även om det handlar om en person.

Det var lite om mig! Vet inte om detta är tillräckligt för att vinna men hoppas ändå du läser detta!
Kram från mig!
GOD JUUUL

Reply
Isabelle

Jag är en, snart 20årig tjej, från Jönköping som spenderar det mesta av mina dagar på jobbet. Om jag vann skulle jag ge presentkortet till min mamma. Det är hon verkligen värd. Min mamma är den starkaste personen jag vet, som alltid har gjort allting för mig och min syster. Framförallt i de tuffa perioderna vi haft under de senaste åren. Hon är verkligen one of a kind, som förtjänar allt gott i livet.

Chansen att man vinner är ju inte enorm direkt (helt sjukt mycket kommentarer??? Haha) men jag vill jättegärna vara med och tävla! Kram på dig Kenza!

Reply
Linn

Detta hade verkligen varit DRÖMMMMMMMMMMMMMMMMMEN!!
Hade varit så himla kul och lyxigt att få vinna ett presentkort från Gina! Efter allt slit och skit som hänt under åren hade lite nya kläder för en ny start varit det ultimataste.. Ser att fler sitter i samma situation!
Massa kärlek till dig och till din blogg, följt din blogg i flera år och jag tröttnar aldrig!
Massa kramar och lycko önskningar ❤️

Reply
Josefin

Vilken dröm att vinna detta presentkort! Gina tricot har varit den affär man alltid besökt sen man tog de första stapplande stegen ut i modevärlden. Gina finns alltid nära tillhands med guldkorn som väntar på en. Modet ligger mig varmt om hjärtat och din blogg likaså om man räknade antal timmar jag hängt här inne hade du nog blivit rädd för mig :)) . Din blogg får mig att på nätterna drömma om kläder mat och resor. Garderoben ekar tomt men pengarna snålas till kamera och resa ( lite mat med) Att få skämma bort mig med kläder skulle bota allt ont i mitt liv och min mamma hade fått en jacka och min syster träningskläder och en mycket annat PS du hade fått ett tackkort <3

Reply
Veronika

Hej Kenza! (Och grattis till priset förresten!)

Jag är en tjej på 16 somrar bosatt i Malmö som just nu går första året i gymnasiet. Jag har följt dig i sisådär 5 år (även om jag kanske inte är den mest aktiva vad gäller att kommentera inlägg, men tro mig, jag finns här ändå!) och fullkomligt ÄLSKAR din blogg. Jag tycker så himla mycket om sättet du blandar mode med vad du gör om dagarna och lite personligt om dig själv, det gör att bloggen får lite variation och blir rolig att läsa så keep up the good work!

Jag har sedan ungefär tre år tillbaks haft stora problem med psykisk ohälsa; depressioner, generell ångest, panikattacker, sömnproblem, prestationsångest, självskadebeteende och en ätstörning har nästan varit hela mitt liv under hela min tid som tonåring. Detta i kombination med att ha blivit systematiskt utesluten från alla grupper i skolan under hela min högstadietid gör inte livet alltför roligt att leva. Jag har fortfarande inte fått ordning på allt detta fullt ut, men det går framåt sakta men säkert.

Ett sådant framsteg är till exempel att jag precis har börjat tillfriskna från min ätstörning där jag hatade mig själv och min kropp så pass mycket att jag knappt åt något på hela dagen. För att hjälpa mig själv att acceptera och tycka om min kropp precis som den är krävs det att jag klär mig i kläder jag tycker om och känner mig fin i. Det är precis det jag hade använt presentkortet du lottar ut till – att köpa kläder jag känner mig fin och bekväm i för att snabbare kunna bli kvitt min ätstörning. Det hade verkligen varit till stor hjälp för mig då studentbudgeten inte riktigt tillåter att byta ut ungefär halva sin garderob..

Det var väl egentligen hela min historia till varför jag specifikt verkligen skulle vilja vinna, men med så många fina historier från så många andra här utmärker jag väl inte mig jättemycket haha, men man kan ju alltid hoppas!

Hoppas du får en fin och mysig jul med dina nära och kära! ❤︎

Kram,
Veronika ❤︎

Reply
Hanna Andersson

Hej Kenza!

Jag skulle bli jätteglad om jag vann presentkortet. De senaste månaderna har jag ägnat mina dagar till en massa jobb för att ha råd med mitt Körkort. Snart har jag förmodligen kortet i min hand! Men kontot ekar tomt så vad hade inte passat bättre än ett presentkort på just Ginatricot!

Massa kramar och God Jul!

Reply
Chanel

Kenza! Jag har följt din blogg i princip sen du startade, tänkt “men hon är två år äldre än mig, så jag har två år till på mig tills jag är lika gammal som hon är nu-då hon blev stor.” Sen gick tiden. Och här sitter jag nu 22 år och drömmer fortfarande om att kunna inspirera klädmässigt och motivera andra till att vara den bästa versionen av sig själv precis som du gör. Vad jag gör istället? Sitter här med ett rör Pringles och inbillar mig att kroppen inte har koll på kalorier över julen. I alla fall. Skulle sitta så jävla fint med detta presentkortet då jag är kung på att hålla i pengarna och inte shoppa i onödan men alla pengar försvinner på mat, bensin och annat nödvändigt. Tänk att bara få gå loss på Gina, hade ju varit en dröm. Hoppas du får en fet jul, det är du värd. Puss!

Min email är; [email protected]

Reply
Madeleine

Hej, heter Madeleine och är 24 år gammal, bor i Göteborg och läser min master i management. Denna utbildning är rent helvete, det värsta jag någonsin tagit min an, hoppas det är värt om 1,5 år haha. Jag har läst din blogg sedan 2007(tror jag det var), det var en artikel i metro om dig och Blondinbella. Tyckte det va ascoolt att vi läsa på samma gymnasium men olika städer haha. Det tillhör vardagen att kika in och se vad som händer, snacka om förändring 2007 vs 2015. Älskar att du har förälskat dig i min största kärlek i livet – designerväskor :D. Jäklar vilken samling du har skapat på så fort tid, jag ligger måånga väskor efter men drömmen är såklart en Chanel boy eller 2.55.

Brukar inte kommentera så nu när jag ändå är i gång, tack för tiden du lägger ner på bloggen. Önskar dig en härlig jul!

xo

Reply
Kajsa

Hej Kenza!! Jag skulle vilja ge presentkortet till min söta kusin, som är två år yngre än mig och alltid firar jul med mig och min familj. Hon fyller år på julafton, men tycks aldrig bli särskilt nöjd med kläderna hon får. Därför gillar hon att gå upp och dra ut exakt alla kläder ur min garderob och gärna ta med sig en del av dom hem. Eftersom att jag gärna vill ha mina kläder ifred, så hade det varit helt perfekt att ge henne ett presentkort, så att hon kunde köpa precis EXAKT vad hon ville. Och gärna kanske ge mig något enstaka klädesplagg från hennes nya fynd ;)
Hade varit otroligt kul att vinna detta och förgylla hennes födelsedag och julafton!
God jul och gott nytt år på dig <3

Reply
Zelal

Hej Kenza! Skulle vara jättekul att vinna presentkortet! Har följt din blogg i över 6 år så kanske dags att introducera sig själv :)! Heter Zelal och är 22 år. Mitt namn betyder du vet när solen gör så att vattnet glittrar och ser klart ut? Typ det hahah! Folk uttalar mitt namn: Celal, Selall, Silall och det bästa: Salel. Hur svårt kan det vara eller hur Känsa!?! ? Jag pluggar och jobbar extra för att betala för studenlivet, but I love it! Nästa år ska jag satsa på att åka till Aussie som jag drömt om och sparat åt i flera år! Mina hobbys är att äta, kolla på netflix, sova och äta. jag är modeintresserad och min stil varierar mellan vart-är-min-10årgamla-ruttna-hoodie till sexy-bossbitch. Lånar dock gärna tips från dig och din blogg! :) Ha det bäst ❤️?

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag heter Emma och är 19 år, bor i Stockholm. Pluggar heltid under dagarna, har några kvällskurser och jobbar. Sparar alla pengar jag tjänar, vill nämligen ut och resa och volontärarbeta på olika ställen i världen.

Därför finns inte mycket pengar (eller tid) till shopping, så skulle verkligen bli glad om jag vann!

God jul!!

Reply
Mari

Hi there! I started to read your blog over a year ago and I have read it every single day since <3 I really like that you write everyday and you are so inspiration with your thoughts, funny mindset and of course, because your cloth and accessories! :) I started blogging about beauty and fashion in March and I have really loved it. It's a good way to get out all of that extra exsitedness towards fashion ja beauty. I'm also starting a youtube chanel early nex year! So exciting :p all of my little extra moneys for the last 1,5 years have gone to my camera savings, so I haven't bought more than 10 new cloth in 1,5 years. Yes you heard right, not more than 10. I have been really diterminated to get a new camera, because I want to take better pictures for my blog (and alao for everything else too) and start that youtube chanel. After christmas I have enought money to buy that camera set! Jeh :) so I'm really need of new cloths and this would be perfects! Keep up the good inspirationally blogging and the positive additude! Cheers from Finland :) – Mari http://www.lookbymari.com

Reply
Rima

Hej Kenza! Har följt dig ett par år nu och dör för din klädstil och dig! Det är så att jag vill verkligen vinna eftersom jag jobbar hårt om dagarna jag stiger upp vid 9 börjar jobbet 12 men jag bor i Helsingborg så jag pendlar till Malmö och sen tar jag buss till jobb och slutar 8 på kvällen men är inte hemma förrän vid 10. Jag har det ganska tufft eftersom jag är timanställd och får knappt ihop 10 tusen per månad. Jag har inte tagit körkortet än eftersom jag inte har råd, ja jag är 23 år och de känns piss när alla andra har ett körkort. Det skulle ta mig 30 min till jobb om jag hade haft bil och körkort. Mina föräldrar båda 2 lever på soc efter som min pappa är krigsskadad och mamma är psykiskt sjuk. jag får betala mina räkningar som går på 5000 varje månad. Bara mitt pendelkaoset kostar 1200. Jag ger mina föräldrar 1000 kr var varje månad så dem kan unna sig något dem med. Denna månaden har varit ett helvete med lönen jag har knappt haft råd med några julklappar. Det gör så ont i mig eftersom jag är en person som alltid ser till att alla runt omkring mig har det bra. Men jag glömmer ofta bort mig själv och jag skulle bli överdriver lycklig och börja gråta om jag fick det här presentkortet eftersom jag vill känna att jag får något tillbaka någon gång. Plus att jag behöver nya kläder jag minns knappt sist jag shoppade ett par gryma kläder. Jag lånar oftast utav vänner. Jag vet att du har haft en tuff uppväxt och levt fattigt. Jag får slita som ett djur för mina pengar hinner knappt göra något på dagarna eftersom jag vaknar går till jobb, hem och sen sover. Så tänk dig hur glad du skulle blivit för ett par år sen när du inte hade något du heller. Så glad skulle jag blivit om inte ännu gladare. Jag hopps, hopps och hoppas att du kan vara min jultomte i år Kenza! Du skulle göra hela 2016 för mig! ❤️❤️❤️??

Reply
Katrine Rasmussen

I’ve been following you for a couple of years now and both you and your blog is awesome. You make us readers feel like we know you which is a really strange feeling since the most of us have never met you.

Keep doing what you do – you are a true inspiration.

Merry Christmas to you and your family.

Love from Katrine in London

Reply
Assia

hej kenza mitt namn är assia och jag är en marockansk flicka i 14 årsåldern som bor i Stockholm. Jag bor med mina systar här och vi har det ganska bra här. Jag är väldigt nöjd med mitt liv sen jag kom till Sverige. innan i Marocko så hade jag det tufft. jag och mina systrar flydde hit och har det det bättre. min äldsta syster pluggar och jobbar deltid, den andra pluggar och jag går i grundskolan. det är svårt för min syster, hon pluggar och försörjer oss hennes lön räcker inte riktigt till. Hon försöker sitt bästa så att jag ska vara som alla andra i min skola och så att jag ska smälta in i samhället. För mig går det helt ok jag har en kompis i skolan och vi umgås men mina systrar är ledsna. min äldsta syster skyndar sig ifrån skolan hem sen åker till jobbet och hon kommer hem sent när jag sover och så pluggar hon ibland på kvällen kan jag höra henne gråta det är tufft för henne jag vill se henne le. Kenza jag vill visa hur mycket jag uppskattar henne jag vill ge henne presentkortet så hon kan handla och även dela med min andra syster. Det tar tid för henne att sy hennes kläder jag vill att hon ska spara tid, jag vill se ett leende på hennes läppar och jag vill att hon ska veta att jag uppskattar henne. Min stora syster är min livsglädje, hon får mig att kämpa genom vardagen, hon är min förebild och min hjälte. Jag älskar henne och vill vinna så att hon kan få presentkortet eftersom hon förtjänar verkligen det.

Reply
Sanna Westin

Hej Kenza!! Gah vilken tävling. Jag skulle bara kunna drömma om denna vinst. Är gravid i v.38 och har haft klädkris hela graviditeten. Jag längtar sååå mycket efter min kropp och snygga vanliga kläder. Skulle jag få vinna detta skulle jag typ bli hur lycklig som helst. Gina är min favvo och jag har ett sånt sug efter klädshopping nu efter 9 månader i mammakläder…. Dessutom går nästan alla pengar till vår lilla plutt så det skulle fan bokstavligen vara drömmen att vinna! Håller tummarna stenhårt. Puss och kram!

Reply
André

Min flickvän fick mig att läsa din blogg…Trist tyckte man…Nu är jag fast. Älskar din blogg med restips, snygga kläder, god mat och allt du ger oss. Och jag är kille… Så, som tack för detta vill man ju ge kärringen sin, en fin julklapp… och vad är bättre än ett presentkort på Gina? Ha de gott Kenza!

Reply
Adisa

Hej Kenza,
Adisa heter jag och bor i en liten stad i mellersta delen av Sverige. Jag är 17 och har läst din blogg ganska länge nu (kanske 5-6 år…?) och tycker att den är en av de bästa. Det jag gillar allra mest är att den håller en hög kvalité och det är en bra “stämning” i alla dina inlägg, om du förstår vad jag menar. Alltid positiv, glad och inspererande :-)

Att få vinna i den här tävlingen skulle vara oerhört kul då jag aldrig har vunnit något liknande (kanske p.g.a mina tråkiga motiveringar? haha). Hur som helst håller jag tummarna för att detta räckte och jag hoppas att du fortsätter leverera en grym blogg även nästa år :-)

Reply
Johanna Linda Falk

Hej! Jag heter Johanna, 26 år gammal. Läst din blogg sen start ;) Bor i Barcelona sen 6 år tillbaka och älskar såklart Gina Tricot. Det hade varit en dröm att få passa på och shoppa loss till mig och mina systrar nu när jag är hemma över jul. Hoppas hoppas! Tack för mig och God Jul!!

Reply
Elin Johansson

Hej Kenza!
Jag heter Elin och jag är 22 år. Jag bor i en liten ort i Värmland (typ 25 mil från Stholm) med 800 invånare. Jag läser till sjuksköterska och har ett halvår kvar till min examen(!!!!!!) längtar. Jag har följt din blogg i flera år, kanske inte dagligen men jag är inne varje vecka. Din blogg ger mig inspiration och du delar verkligen med dig vilket gör din blogg sådär bra personlig, precis som jag gillar :) du är inspirerande i det jobbet du gör, verkligen så roligt att följa din utveckling.
Jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkort därför att ett av mina hobbys är att shoppa (och dansa) jag skulle bli sååå glad för det skulle verkligen vara perfekt nu när min examen är i börjar närma sig och vem vill inte ha en ny och snygg outfit till en examen :) för mig är det ett stort tillfälle!

Reply
Linnf

Åh, vad roligt! Vill gärna vinna eftersom jag är student och inte har något extrajobb så det blir inte så mycket pengar i plånboken. Älskar kläder, mode och blir så inspirerad varje dag av dina outfits och att få vinna ett presentkort på sådär mycket pengar hade varit FANTASTISKT och de kläderna jag skulle köpa skulle räcka gott och väl en lång tid :)

Reply
Leah

Hej kära Kenza! Jag vill först berätta att jag är en 25 årig tjej som läst din blogg i flera år. Blir så inspirerad av din fina stil och du är så himla vacker. Men mest av allt , det som fått mig att vilja läsa din blogg är för du är liksom äkta. Du är dig själv helt enkelt. Jag firar inte jul, då jag är judinna men skulle jätte gärna vilja vinna detta present kort, så jag kan uppdatera min garderob, skulle vara dröm glad om jag vinner! Iallafall , sköt om dig och fortsätt med din grymma blogg! Kramisar!

Reply
Asia Khatun

Hej Kenza! Jag är en tjej eller rättare sagt kvinna på 23 år som jobbar som sjuksköterska på Huddinge sjukhus. Jag sliter dag och kväll samt natt på jobbet för det är sån brist på personal. Jag tar alla extra pass för att hjälpa till avdelningen och mitt sociala liv har bokstavligen försvunnit. Men jag skulle må så mycket bättre av en presentkort på min favorit butik. Skulle verkligen se det som all slit är värt det när mänskligheten belönar mig på det sätter.

God jul och god nytt år, grym blogg du har! (Ps skriver från jobbet nu, jobbar idag 18 h pass)

Reply
Alice

Hej Kenza, jag är en 22 årig tjej från Skåne vars julafton hade blivit avsevärt 10 gånger miljoner roligare om jag vann en sån makalös gåva som presentkortet! Hade dött av lycka! God jul och gott nytt år! ??

Reply
Sara Johansson

Hej Kenza!

Sara heter jag och kommer från Falkenberg. Jag har följt din blogg i några år nu och det är faktiskt den enda bloggen jag tycker om och följer. Älskar att du är så himla go och naturlig trots att du är så stor som du är. Ena kvällen kan du gå på en gala i en otrolig Ida Sjöstedt skapelse och den andra kan du sitta i soffan med pizza och mjukisbyxor. Älskar att du alltid tänker steget längre, som i det här fallet, att du är så himla fantastisk och tävlar ut det här presentkortet istället för att behålla det själv. Det är det inte många som skulle göra. Jag hoppas att du och din fina familj får en underbar jul och så hoppas jag att vi hörs på julafton :) kram!

Reply
Ebba Johansson

Hej Kenza! :) Om jag hade vunnit presentkortet hade jag tagit en mini-semester och åkt ner till Skåne och umgåtts och shoppat julklappar med alla mina nära och kära på Gina Tricot =D Jag har nämligen flyttat till Östergötland för några år sedan, när jag var 20, helt ensam till någon helt random stad för jag kände att jag behövde en ny utmaning, ny miljö och för att klara mig själv! Och det har gått superbra men såklart saknar jag jämt och ständigt alla mina vänner och familj, tänk vilken överraskning det hade varit om jag kommit ner med en 5000kr julklapp =D KRAM!

Reply
Jenny

Hej Kenza!

Jag tycker så mycket om att läsa din blogg och kika på alla bilder. Du är så tjusig i allt vad du tar dig för! :) Jag är snart klar med 3 års utbildning till sjuksköterska, är 31 år och har två döttrar. Jag tycker om att handla på gina tricot ibland för att piffa upp min garderob lite. 3 år med studiestöd har inte gett utrymme till extravaganser så jag skulle bli väldigt glad för ett presentkort som jag kan handla lite kläder för. Jag är en sådan som använder kläder tills de går sönder och just nu är det flera plagg som verkar ha nått denna slitning samtidigt. Övrigt om mig är att jag älskar att dansa, jag sopsorterar allt, gillar min “egentid” när jag är i tvättstugan och fixar med tvätt medan jag kan kika på någon serie på ipaden.

Önskar dig en riktigt god jul och ett fint 2016! Mvh/Jenny

Reply
Nicolina

Hej Kenza! Jag har egentligen ingen speciell anledning till varför jag skulle vinna presentkortet, men jag ger det ett försök. Jag är en trogen läsare som har följt dig några år, lämnar lite kommentarer ibland. Gillar verkligen din blogg! Om jag vann skulle jag ta med min lillasyster och köpa nya fina kläder till oss båda, det skulle bli en helt ny garderob :) Kram och god jul!

Reply
Frida Fredriksson

Hej Kenza! Jag heter Frida, nyss fyllda 23 och bor på västkusten. Jag har rent ut sagt haft en jäkla skithöst då mina föräldrar skiljt sig plus att min pojkvän sen 7 år tillbaka gjorde slut i början av december. Jag har aldrig varit så här nere. Det hade varit väldigt uppiggande med att få börja 2016 med en nystart och en ny garderob. Jag ska börja plugga och vill resa lite och göra 2016 till mitt år! Stor kram och god jul ?

Reply
Ida

Hei! Jeg hadde sååååå trengt det gavekortet. Mistet nettopp kofferten min med (særriøst) alle klærne mine. Eller rettere sakt, den ble stjålet på toget på vei hjem til jul Hadde selvfølgelig ikke forsikring heller, så sliter litt, haha. Har til dags dato én bukse…..Håper, håper, håper! <3 Er i tillegg student så kommer sikkert til å bruke år på å få en normal garderobe igjen :(

Reply
Stephanie Munter

Förmodlien en kommentar som fösvinner i havet av alla andra 2000 kommentarer. Men värt ett försök!
Ingen snyfthistoria utan bara en helt vanlig ensamstående mamma som väljer att lägga alla sina pengar och krut på världens finaste dotter istället för kläder till sig själv. Hade vairt sjuk jäkla kul att kamma hem denna vinst! :P

Reply
Stephanie Munter

Förmodlien en kommentar som fösvinner i havet av alla andra 2000 kommentarer. Men värt ett försök!
Ingen snyfthistoria utan bara en helt vanlig ensamstående mamma som väljer att lägga alla sina pengar och krut på världens finaste dotter istället för kläder till sig själv. Hade varit sjukt jäkla kul att kamma hem denna vinst! :P

Reply
Triin T

Hi Kenza!

I have been your reader for 3-4 years. Your blog is one of the blogs that I have followed that long. I love your effortless style, how honest and down to earth you are. I can also relate to you because of your more personal posts about your family.

Merry Christmas, Kenza! :)

Reply
Clara

Hej :)
Clara heter jag, är 21 år och bor i Lund. Först och främst vill jag säga att jag verkligen tycker om din blogg, har varit inne här och läst varje dag sedan jag började följa dig för ungefär sex år sedan.
Jag är en tjej som älskar att umgås med familj och vänner, att dansa, att leka med barn, gå långa promenader i fint väder, träna, mysa hemma osv osv. Jag har precis börjat plugga personalvetare här i Lund, och som student har man tyvärr inte råd med allt man vill, vissa saker måste prioriteras bort. Kläder är en av de sakerna för min del, vilket är tråkigt för det är ju så mycket roligare att klä på sig på morgonen när man känner att man har en inspirerande garderob. Ett presentkort på Gina Tricot hade ju därför varit den bästa julklappen man kan tänka sig.
Till sist vill jag önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*