• header

CHRISTMAS GIVEAWAY

KenzaZouiten_insta-1

My insta posts (@kenzas) from Paris! Wearing something from Ginatricot in every look. :-)

God morgon! Vi ska snart dra igång med vårt måndagsmöte här på kontoret, ville bara kika in och önska er en härlig dag! OCH tävla ut en härlig julklapp till er. NI röstade ju fram mig till Årets bloggare i the Social media party och min vinst var ett presentkort på hela 5000 kr på Ginatricot (ehhh hela vårgarderoben kirrad?!?!) Det är inte mer än rätt att ge det till någon av er som är inne och peppar mig här varje dag.

SÅ. Vem vill ha? :-) Skriv gärna några rader, jag tycker om att läsa om er och få veta lite mer vilka ni är. Jag kontaktar en av er på på julafton! ♥

EDIT: CONGRATS RACHEL!

// Good morning! We’re just about to start our Monday meeting here at the office, I just wanted to check in and wish you a nice day! AND also give away a nice Christmas gift to you. YOU made me Blogger of the year in the Social media party, and the prize was a giftcard at Ginatricot worth 5000 SEK (well that’s like a whole spring closet?!?!?!) It is only right to give it to one of you who supports me here every day.

SO. Who wants it? :-) Feel free to write a few sentences, I love reading about you and to get to know you. I will contact one of you on Christmas Eve! ♥

3

2,555 Comments

Julia F

Hej Kenza! Först och främst stort grattis till den fina vinsten! Kunde inte säga att man blev chockad för du är så värd det :)
Jag heter Julia och är 21 år gammal. Lever mitt första år i min egna lägenhet, och oh boy vad mycket utgifter det precis blev. Att bo hemma är ju en dans på rosor för en tjej som älskar kläder och skor & allt vad det innebär. Jag tycker om att träna, jobba och självklart att shoppa.
Jag önskar jag kunde få vinna detta presentkort och dela med mig till min lillasyster som har haft det väldigt jobbigt den senaste tiden. Hon har haft ätstörningar som hon tog sig igenom för att sedan få en nyhet som förstörde henne igen.
Nu är hon äntligen på vägen tillbaka att bli frisk och en uppdaterad garderob med kläder hon känner sig fin och bekväm i, skulle vara den bästa presenten jag kunde ge henne.
Jag håller tummar och tår!

God jul & gott nytt år, så hoppas jag få höra ifrån dig på julafton ?
KRAM, Julia

Reply
Zoe Liljeblad

Hej Kenza!

Om ungefär en månad åker jag till London för att studera där i ett halvår. Jag går dock bara andra ring så det är en gymnasieutbildning på svenska skolan där. Det ska bli sååååå kul med all shopping, sightseeing, att klubba, fika varje dag…ALLT! Jag vet att du gillar London mycket så har du några tips på vad man MÅSTE göra (har varit i London en gång innan)? Jag ska bo hos en värdfamilj och det ska bli hur spännande som helst! Just nu är det riktigt svårt att hålla tag i pengarna – för de vill jag ju spara till London – speciellt nu vid juletid! Herregud så mycket det kliar i händerna! Samtidigt känner jag att jag vill ha en ny fin garderob till vinter och vår och inför London. Ska även flytta där jag bor i Lund och om det inte gör en sugen på en ny garderob vet jag inte vad som gör. HA en bra jul Kenza!!

ps. jag älskade också Tokio Hotel, vem av dem är din favorit?

Reply
Sarah

Dear Kenza,

First of all I want to start by saying that your gesture is one of the sweetest Ive seen in a long time. I know that you may not think its a big deal and that its your ‘duty’ to give something back (got this idea by reading your message), but its really, really kind.

Second of all: its hard to say who deserves this giveaway the most. Is it really even about that? All I can say is that we should never, ever take for granted what comes by and surprises us. I think that’s the true feeling of ending an amazing year. Gratefulness. I’m happy to see that the world is doing amazing things in a time were the worst things happen.. as a young muslim girl from the Netherlands that reads your blog pretty much daily, I can truly say, your positivity makes a great difference.

And for this, I thank you. Not for a present or materialistic gifts (tho I would DEFINITELY flaunt that Nelly wardrobe, I mean who am I kidding?!).

Just for being you, thank you.

Reply
Lara

I’d love to win the Gift-Card as I adore shopping at Gina Tricot and it would be the perfect gift, as I’ll be spending a weekend in Stockholm in February. I’ve been reading your blog since 1 1/2 years now, and its definitely one of my favourite ones, as you keep it so nice and personal. Have a merry christmas!!

Reply
Lovis

Hej Kenza! Jag är en av dina läsare som verkligen inspireras av dina inlägg och bilder! Själv är jag student, 23 år, och pluggar turism i Östersund och trivs väldigt bra med det. Men som student är det väldigt krisigt med pengar så hade varit en jättebra julklapp att få veta att ha vårgarderoben klirrad ;) för tilfället går jag i samma kläder hela tiden känns det som och en upptatering i garderoben skulle verkligen ge mig ett lyft i vardagen :)
Kram!

Reply
Cornelia Krusell

Tjenare! Gud vilken rolig tävling, hade ju varit helt fantastiskt att vinna den. Jag heter Cornelia, jag är 17 år och jag går på gymnasiet. Jag har läst din blogg ett bra tag och jag är helt fast. Jag kommer aldrig att sluta läsa den:) jag hoppas verkligen att jag vinner denna tävlingen för det hade varit så välbehövligt med en massa nya kläder. God jul och Gott nytt år KRAM

Reply
Lina

Tja Kenza!
Jag heter Lina är snart 19 år (decemberbarn haha) och ska förhoppningsvis flytta utomlands i Januari 2016 för o plugga medicin (håller tummarna). Hade den inte varit fett att gå runt på Rigas gator i massa snygga vårkläder från Gina Tricot? Eh JA! :D
Skulle vara jättekul o visa upp de svenska modet utomlands med inspo från dig? Du är ju cirka den BÄSTA bloggaren i hela världen.
Dessutom är det win-win för då kan min lillasyster ta över min garderob när jag är på besök hemma i Sverige ;)
Hade varit superkul o vinna!

Tack igen för världens bästa blogg!
xoxo, Lina

Reply
Tyra Skyttberg

Åhh vilken dröm att få vinna! Mina kläder kommer vara on point varje dag i vår om jag vinner! Jag heter Tyra och bor i Stockholm och jag älskar kläder!
Du inspirerar mig jättemycket Kenza!
God jul och gott nytt år!!

Reply
Emma Weski

Hej Kenza, hoppas allt är toppenbra med dig såhär innan jul!:)

Jag heter Emma och är en 17 åring från Tyresö en liten bit utanför Stockholm. Jag älskar att träna, umgås med vänner och min pojkvän men även också att bara ta det lugnt och njuta av livet. Jag har följt din blogg i så många år och du har alltid och kommer alltid att vara min största förebild. Både för din underbara personlighet och utstrålning, men även också för ditt sagolika utseende och allt du gör för dina medmänniskor. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann detta presentkort för jag behöver verkligen nya vardagskläder då jag praktiskt taget lever i träningskläder och lägger hela mitt studiebidrag och min lön på träningskläder och kosttillskott, så att få lite nya fräscha plagg i garderoben skulle vara årets julklapp för mig!
Jag hoppas att du kommer få en underbar jul med nära och kära och att du njuter av ditt liv och alla otroliga upplevelser och projekt du får uppleva.
Ha det superbra så hoppas jag att vi kanske ses på en fanträff eller något liknande i framtid.
Massa kärlek
Emma Weski

Reply
alva

när du skriver om relationen till din pappa känner jag igen mig, det känns som att du skriver om min egna familj. min mamma är också fri sen några år tillbaka, men min pappa försöker på alla möjliga sätt att hålla kvar oss i sina järnhänder. min mamma har alltid försökt bygga upp en trygg tillvaro för oss barn men du vet väl hur det är, det är lönlösa försök när det ständigt finns någon som vill förstöra. dock är min mamma en jävla supermorsa som aldrig gett upp, hon har gett oss allt – låtit oss uppfylla våra drömmar och lagt sina egna på hyllan. jag minns inte senaste gången hon köpte något till sig själv, men jag vet om att hon ofta tänker på det. därför hade jag velat ge detta presentkortet till min mamma, för att hon förtjänar det mest i hela världen. mer behöver inte sägas, jag vet att du förstår. kram kenzo

Reply
Fardosa

Hej! Mitt namn är Fardosa, jag är 22 år gammal och blir färdig med en lärarutbildning nu till sommaren! *yay!!*

Jag hoppas jag vinner detta presentkort för jag behöver en ny lärar-garderob!

Reply
Linda

Tjabba Kenza! Jag läser din blogg för att den är en skön blandning mellan fina modeinspirerande bilder, urspårad humor och mörkt allvar. Jag gillar känslan av att du verkar vara väldigt jordnära och lättsam människa som har mode som hobby och inte som liv vilket gör att allt du skriver känns äkta! Så gillar jag att du delar med dig av pinsamma händelser, sitter ofta och skrattar för mig själv när jag läser ?❤️

Reply
Edwina

Som fattig student har man inte direkt pengar i överflöd, vilket resulterar i få inköp framför allt vad gäller kläder till sig själv.. Det vore underbart att få vinna detta presentkort så man kan unna sig lite nya snygga kläder och riktigt glänsa i klassrummet! Dessutom hade det varit himla roligt att få skämma bort lillasyster som även hon börjat plugga nyligen och köpa mycket fint till henne också nu när även hennes konto lär eka tomt de närmsta åren ;) Om inte annat vore det roligt att få en hel shoppingdag tillsammans, vilken julklapp!! Ha en riktigt god jul Kenza!

Reply
Jasmin Oswald

Hello :)
I’m a German Girl who reads your Blog since i start to be a trainee at at Event technician company.
Every break I used to read your Blog and everyday I hope I can see somesthing new.
(By the way, my English is not the best! ) :D
Well, I start to read your Blog in July this Year and I think I know now every page of this fantastic Blog !

Your pictures since years are so cute, but really not the best quality when i see this grown up of your pictures now.
Its so nice to see how hard you are work for this bombastic pictures.

Please dont give up this nice Blog, my breaks during my long days are so much better because of reading this :)

Lots of Love, Jasmin

Reply
Matilda

Hej hej! Jag är en tjej på 20 år som väntar mitt första barn med min underbara man. Vi är bosatt i en liten stad i Norrland där ginatricot är den bästa klädaffären här och typ den ända klädaffären här känns det som haha.
Det skulle vara riktigt roligt att få vinna ett presentkort på ginatricot eftersom att våra pengar kommer nu mera att prioriteras på våran lilla bebis som kommer till världen snart så det skulle vara roligt att få köpa lite nya snygga kläder till mig själv efter en graviditet.
God jul och Gott nytt år med vänliga hälsningar/ Matilda

Reply
Anni

Hej Kenza,

would love to get this little present from you because first of all you are such a great blogger – I mean, you’re the one blog I visit e-v-e-r-y-d-a-y! (yeah that’s a compliment ;-)). And second: I would love to go shopping with this voucher for my liitle niece. She is such an adorable girl and I would love to spend a day shopping with her at Ginatricot! And I think she will love it, too :P
I’m a girl from Germany and 27 years old. I’m a travelblogger and my next big trip is to Japan in March (cherryblossom season whoop), so I would love to buy a thing or two for spring as well.
Lots of love and keep the good work going. You rock girl!
xx Anni

Reply
Linnea

Har läst din blogg i flera år och blir alltid inspirerad av dina inlägg! Ska flytta i januari och det mesta av tiden går till studierna och flytten, så ett presentkort på kläder hade inte suttit fel till våren :)

Reply
Johanna

Hej!
Jag heter Johanna, bor i norra Sverige men flyttar till Israel om 1-2 månader. Min pojkvän kommer därifrån.
Jag har följt dig sen du började skriva om din pappa och spritmörkret. Att läsa din blogg under den tiden var som balsam för hjärtat .
Man kände att man var med i ett sammanhang, min pappa är själv fast i mörkret. Ju mer människor som pratar om beroendesjukdomen och “sätter ljus på trollen” desto mindre skam känner de som lider av den eller lever med någon. Tack så himla mycket för det! Du är beyond.
Kenza, hoppas du får en fin jul! Kram

Reply
Anastasia P

U GO GIRL!!!!!!
Hej Kenza! Jag heter Anastasia, bor i Sthlm och är en snart 15 årig tjej som Ä L S K A R din blogg!!! Din blogg är min favorit, eftersom dina bilder är så proffessionella och snygga, dina sminktips hjälper extremt mycket, och din vardag verkar så spännande! Helt klart den första bloggen jag besöker varje dag:) Själv, är jag väldigt intresserad av mode och älskar att matcha olika klädesplagg till balla outfits!!!! Denna giveaway skulle definitivt vara så rolig att vinna!!!
Dessutom fotar jag väldigt mycket på min fritid, så det blir oftast som dig- många outfit bilder haha:) Annars gillar jag plugget och sjunger dygnet runt!! Hoppas på en sångkarriär nån gång i livet.. :)
Dessutom så gick min morfar bort för några veckor sedan… Så julen kommer inte bli som vanligt. Ingen i min familj har köpt så mycket presenter iår, men med detta presentkortet skulle allt ändras!!!!
När jag har varit nere så har din blogg/ DU hjälpt mig att se allt från den ljusa sidan, och det får mig att vilja uppnå mina drömmar Samt mina mål ännu mer!!! Du gör mina dagar 1000 ggr bättre!!

Men en JÄTTESTOOOOOR kram till dig Kenza!!! Du är bäst!! Från Anastasia <3 God jul o gott nytt år!! LOVE U!!

Reply
Jacqueline

Vilken underbar sak du gör! Jag är 22 år och väntar vår första lilla knodd, vi köpte hus i våras så alla våra pengar går till att försöka hinns renovera inför vår prinsessan hemkomst och köpa alla grejer hon behöver. Ett presentkort skulle ju vara underbart då man kanske kan unna sig något nytt när hon kommer :) så jag vill gärna vara med! Kram!

Reply
Johanna Simonsson

Hej Kenza! Superrolig tävling och såklart vill även jag vara med och tävla :) jag är en 22-årig tjej som bor i Växjö och pluggar på universitetet. Livet som student är inte fett så ett presentkort i min absoluta favoritaffär vore ju drömmen! Då skulle jag kunna unna mig något fint som belöning för alla timmars plugg. Dessutom skulle jag dela med mig av vinsten till min 6 år yngre lillasyster som jag vet skulle bli överlycklig, och för mig finns det ingen bättre känsla i världen än att göra henne glad.

Stora kramar till dig, din blogg är fantastisk och det är så kul att få följa ditt otroliga liv! :D

Reply
Sofie

Hej kenza!

Jag heter Sofie och är 21 år gammal. För tillfället pluggar jag men är så sugen på att åka iväg och se världen. Finns så himla mycket coolt att se!! Det är absolut favoritinläggen på din blogg, när du är ute o far!! :) Ett presentkort hade absolut hjälpt mig att fylla min resväska och göra mig redo för äventyr :) God jul!

Reply
Elin

Halloj Kenza!
Jag är en glad tjej på 24 år från Norrköping. jag driver ett hunddagis med 8 hundar och håller på att utbilda mig till hundinstruktör :) har följt din blogg i 7 år nu och blir lika glad varje gång jag går in på den, fortsätt med att bara vara du! Du är så himla bäst :) PUSS&KRAM

Reply
Olivia Wästerby

Jag skulle vilja vinna för att ta med min syster på stan och shoppa tillsammans med henne. Hon är inte hemma så ofta eftersom hon alltid är hos sin kille. Vi är därför inte så tighta som vi var när vi var mindre men det vill jag ändra på! Hon tar även mina kläder hela tiden och om jag hoppas att hon skulle ta mindre kläder av mig om jag själv skulle ha möjlighet att ge henne lite snygga kläder. Vi har haft ett jobbigt 2015 då vår mormor gick bort i cancer så jag tycker att vi “förtjänar” att skämma bort oss lite eftersom ingen av oss är särskilt bra på att göra det. Det är jättefint av dig att ge bort presentkortet till dina läsare. Du är en sån underbar tjej med sånt stort hjärta! Jag ska såklart se till att du vinner ännu fler priser i år;D

Reply
Madeleine P

Jag har precis kommit ut ett förhållande där jag blev netryckt i 3 år. Jag fick höra varje dag att jag är ful, tjock och inte värd ett liv på denna jord. Tillslut tog jag mig i kragen och dumpade fanskapet. Jag vägde 35 kilo till mina 156 cm (är 21 år) och alla kläder jag äger kan jag inte ha idag. Jag har tagit tag i mitt liv och väger nu 20 kilo mer, 20 kilo MUSKLER. Jag har blivit så fin. Jag har äntligen en kvinnokropp som jag älskar. Jag har fina former! FORMER! Hade jag haft de då hade jag inte fått äta på 1 vecka.
Jag känner mig för första gången värd ett liv. Jag skulle verkligen behöva ett presentkort på Gina då jag inte kan ha mina gamla smutskläder som påminner mig om honom varje gång jag öppnar garderoben.
Tack för svergies bästa blogg och God jul! :)

Reply
Elin Bengtsson

En glad överraskning har aldrig skadat
Möjligtvis när det varit för kallt när man badat
Julklappar från Gina står på allas listor
Ja vi vill ha paket därifrån stora som kistor
Jag är en tjej på 19 år
Som försöker komma på vart i livet man står
Jobbar både natt och dag
Ja det är hårda tag
Ett presentkort på Gina skulle inte bara förgylla min jul
Jag skulle även vilja dela med mig för det är kul
Jag är för klädgalen själv för att ge bort en hel sådan fantastisk vinst
Men syrran skulle få en del av den minst
Hon är nämligen den bästa jag vet i hela världen
Hon är den som jag skulle ta med på shoppingfärden
Kenza du inspirerar och verkar så otroligt kul
Jag önskar dig och alla andra en riktigt God Jul

Reply
Julia

Hej på dej :) Jag är Julia, finlandssvensk och bor på andra sidan Östersjön. Jag studerar Estenom (precis som din Madde har gjort! Går i två klasser under henne). Jag har följt med dig blogg sporadiskt sen 2010, och tycker du bloggar med inspirerade bilder och jag älskar när du bjuder på dig själv! Hoppas du får en god jul med nära och kära!
kram från Julia

Reply
Sanae

Hey Kenza,

How lovely are you? I started following you like 2,5 years ago and now your blog is my favourite! Maybe because, both of us have Moroccan roots, love fashion ( I would love to launch my own clothing brand!!!) and keep trying to stay strong and positive no matter what happens or happened in our lives!
I now live in Paris, this gorgeous city that keeps surprinsing me every sigle day!

Now I am writing to thank you for the efforts you’re putting in this blog, to share your life with us, your dreams, yours goals but also your fears and deceptions, and that’s what I like the most about you! Not being affraid of showing that less glamourous side of a human being’s life!

Be strong girl! Keep on going your way and keep-on inspiring me (and us) to do whatever we want to do in our lives!
Happy christmas and best wishes from Paris!

PS: I know I’m not going to be the happy winner of this giveaway, beacause I NEVER win ANYTHING hahaha, but that’s OK because I think that it is so nice and sweet of you to think about your readers!

From Paris with love,
Sanae

Reply
Kajsa

Hej Kenza. Jag heter Kajsa, är 18 år och bor i lund. Jag skulle vilja vinna presentkortet för det hade varit en perfekt julklapp till min kära mamma. Jag går fortfarande på gymnasiet, vilket gör att man inte har så mycket pengar att röra sig med och speciellt inte när det kommer till att handla julklappar. Jag hade velat köpa allt till min mamma men så står man där och har inte mer än 200 kr att handla för, jag tror du förstår the feeling. Så det hade varit så underbart att vinna 5000kr till henne så hon äntligen hade kunnat skämma bort sig ordentligt eftersom det är något hon aldrig gör. Hon lägger alla pengar på oss, hemmet eller liknande och tar sig själv i sista hand. God jul på dig!!

Reply
Ida

Vilken dröm! Efter ett tufft år med mycket nytt skulle jag bli så otroligt glad att få det här som en julklapp. Har läst din blogg från start och det är alltid här på din blogg som jag börjar varje dag. Håller tummarna för en vinst
Kram på dig!

Reply
Klara

Hej Kenza! Uppenbarligen inte ensam om att hopp upp och ner och vinka med handen framför datorn, jag vill ha! Skämt å sido, har hängt med här ett bra tag. Typ sedan 2009-ish? Helt sjukt.
Jag jobbar som cyklande brevbärare och en och annan natt på Max Hamburgare, så jag sliter för en liten lön som inte räcker till några nya kläder. Har lagt om kosten och blivit vegan, och har nu gått ner 10 kg. Så jag håller tummarna för det fina presentkortet så jag jag shoppa lite kläder som faktiskt passar. Kram och tack för ett bra blogg, och tack för att du är så vettig.

Reply
Susanna

Hej Kenza! Har följt din blogg nästan sedan start, mer eller mindre. Så först och främst vill jag tacka för en bra blogg. Jätteroligt att följa din utveckling och allt som hänt med IvyRevel osv. Jag vill mer än gärna vinna detta presentkort för att jag tycker mycket om Ginas kläder, dem har en del ganska tidlösa plagg men även vissa toppar med roliga tryck som jag gillar. Skulle verkligen behöva nya byxor och även det finns det gott om hos dem.
Ha en God Jul och hoppas du får ett jättebra 2016!

Reply
Elin

Jul önskan, julen för mig iår som alla andra år känns inte speciellt roligt. Även om jag är 23 år gammal så är det enda jag önskar mig en bättre relation med min mor. (Min mor och din far har något gemensamt) och även om jag nu är vuxen och byggt upp en väldigt fint liv med min fina sambo, två små frallor, går en fin utbildning och har världens bästa syster vid min sida och har många anledningar till att känna lycka, vilket jag även gör så blir julen en tidpunkt som påminner om det jag inte har. En relation med den jag älskar så starkt men inte kan spendera julen med. Min mamma.

Jag önskar mig egentligen inte något materiellt utan ser det som en möjlighet att skriva av mig lite annonymt bland dessa tvåtusen kommentarerna.

Trots jag är student och verkligen inte råd att köpa nya fina kläder på Gina så känns det som det jag hade fått önska mest är en jul med min familj.

Det kändes bra att i trots sammanhanget inte handlade om vad man önskade sig utan jag fick skriva av mig till någon som förstår på ett sätt som ingen annan riktigt gör som inte upplevt detsamma. Jag vet att jag inte är ensam, tillsammans är vi starka.

God jul!

Reply
Tilde

Hej! Jag är en 16-årig tjej bosatt på västkusten. Jag har alltså precis börjat gymnasiet men har en bestående dröm sen några år tillbaka faktiskt, jag läser programmet ekonomi och inriktning juridik för att sedan kunna bli advokat med främst inriktning på våldsbrott mot kvinnor. Största intressen är fotboll, vilket jag har tränat sedan jag var 7 år och shopping av alla slag! Det senaste har jag verkligen fått upp ögonen för kläder och olika sätt man kan matcha kläder på och jag tycker verkligen det är skitkul! Ett studiebidrag räcker inte långt in i månaden då jag måste betala mycket andra saker med det också och då går mat före några nya och snygga kläder. Jag älskar basplagg av alla slag eftersom att det är så enkelt att matcha med varandra och några favoriter i klädväg är skinnbyxorna med en enkel snygg tisha! Iallafall, jag hoppas du får en underbar jul Kenza, ta hand om dig! Kramar

Reply
Alexandra Nordlund

Å världens finaste Kenza! Måste börja med att säga att jag älskar din blogg, så genuin och man blir alltid glad! Jag skulle så gärna vilja dela detta presentkortet med min fantastiska tvillingsyster som för övrigt fick mig att börja läsa din blogg. Vi älskar bägge två kläder och hon och hennes sambo har låtit mig bo på deras soffa i tre månader nu. Så snälla som ställer upp när bostadssituationen ser ut som den gör i Stockholm och en fattig sjuksköterske student inte har råd att ta vilket boende som helst. Jag håller tummarna på att just jag kan få chansen att dela denna fina julklapp med världens mest fantastiska syster! Massa kärlek till dig!

Reply
isabel

Hej jätte glad att du vill dela med dig ditt pris du själv vann.
jag skulle vilja vinna presentkortet då jag är en tjej som fyller 18 år i april. Jag har precis börjat gå ner i vikt och försöker leva hälsosamt. så kläderna som finns i garderoben börjar blir stora eftersom att man är student så för man inte mycket att shoppa för. sen skulle det också vara en bra pep present till mig som har det kämpigt i gymnasiet nu.
KRAM

Reply
Isabella Sundqvist

Åh du är så himlahimla underbar och fantastisk Kenza! Det är inte så konstigt att man verkligen ser upp till en sån bra förebild som du.

Frågan är vem vill inte ha? Haha jag skulle blivit sååååsååå glad om jag vann presentkortet (okej det skulle nog vem som helst blivit) men i alla fall. Jag älskar kläder, precis som du. Och du kan nog självfallet förstå hur lycklig man blir av en ny riktigt snygg outfit. Och nu såhär innan jul får jag vända upp och ner på hela garderoben för att hitta något att ha på mig. Inget känns riktigt snyggt..

Tyvärr har jag inget rim som går hem, om att jag är en fattig student eller så, nej jag är bara en positiv tjej i mina bästa dagar som mer än allt skulle behöva en uppgradering i min vintergarderob!
God jul Kenza och ha det bäst!

[email protected]

Reply
Ella

Hej! Jag är verkligen i behov av pengar till kläder just nu. Min bästis fyller 15 år i januari. Och hon har mått väldigt dåligt på sistone. Hon säger att hon hatar livet… Så jag tänkte ge henne en upplevelse som hon sent kommer glömma. Dock är den här upplevelsen väldigt dyr. Jag har samlat ihop så mycket pengar jag kunde. Men nu är jag pank. Så därför kommer min vårgarderob se väldigt tom ut. Jag har knappt några vår-och sommar kläder. Mest vinter-och höstkläder. Så jag skulle bli super glad om jag får presentkortet på Gina. Måste tillägga att Gina är min favvo butik;-)

Reply
Ellinor Beckman

Hej Kenza!

Självklart skulle jag inte tacka nej till 5000 kr presentkort på Gina! Jag skulle använda det till en shoppingdag med mina två allra bästa tjejkompisar Jag har känt dom nu i ett år då vi började plugga tillsammans och jag har aldrig träffat några som dom två. Mina tidigare vänner har varit typiskt tjejiga med bråk, drama och massa skitsnack så när jag gick in i 2015 så bestämde jag mig för att jag bara ville ha kul, och kul har jag haft tack vare dessa tjejer. Dom ställer alltid upp, vi har alltid roligt tillsammans och dom är bara allmänt bäst. Jag vill visa för dom hur grymma dom är och hur mycket jag uppskattar dom så detta skulle ju va perfekt! En heldag shopping som vi sedan kanske avslutar med god middag och vin, och massvis med skratt förstås, en perfekt dag!

Tack för en alltid lika inspirerande blogg! KRAM!

Reply
Agnes Wetterstrand Sjöberg

Hej Kenza!! :)
Grattis till alla dina fina vinster under året, läste nyss ditt inlägg om 2015! Du är verkligen värd allt och är du är så duktig.
Jag heter Agnes och är 16 år. Just nu har jag jullov som de flesta andra i Sverige, det är väldigt skönt. Har haft så mycket plugg under denna hösttermin så det var så det är underbart med lite ledighet. Så nu längtar jag bara otroligt mycket till torsdag för då är det julafton!! Taggad!
Du är så vacker och det är så intressant och läsa din blogg. Jag har följt den några år nu hehe… ;) Du är så duktig på det du gör och inspirerar mig verkligen, du är en stor förebild!
Jag älskar kläder och accessoarer, de har jag alltid gjort. Gina Tricot är en av mina favorit affärer och om jag skulle vinna detta pris skulle jag vara så tacksam och jag skulle köpa såååå mycket snygga kläder och dela det med min mamma och min lillasyster ;) Dem betyder allt för mig och vad skulle vara bättre än att dela på ett presentkort på 5000 kr på Gina Tricot, det hade varit en dröm. Jag håller tummarna!!
Du är bäst och I lööööve you!
God jul och gott nytt år Kenza <3

Reply
Anna Holm

Åh, jag vill jättegärna vinna!
Jag har nyligen flytta ut ur pappas hus och in till min pojkvän och vi ska snart flytta in i en ny gemensam lägenhet.
Jag har precis fått mitt drömjobb på en reklambyrå i Falun, men med lägsta tänkbara lönen så det skulle vara jättetrevligt med ett presentkort att fira in det nya året med!

Reply
Matilda A

Hej! Jag är en tjej på 18år som spelar handboll på elitnivå i Göteborg. Jag går fortfarande på gymnasiet där jag kombinerar handboll med studier där min inrikting är beteendevetenskap. Jag är väldigt intresserad av människors tänkande, varför man gör som man gör och vad som driver en människa till att göra vissa saker. Förhoppningsvis kan jag studera vidare sen och kanske någon dag kan jag förstå vad som ligger bakom alla hemskheter. / Matilda

Reply
Lenka

Hello Kenza,

it will be more then 2 years, that my sister showed me your page. I was so excited about all your posts. It took me more then month to check everything :D. Nowadays I am regular reader. I am looking forward for your every day post. I hope that one day we meet each other. ;) I am from Slovakia, but it is not impossible.

I wiss you all the best :)
Lenka

Reply
Malin

Kenza! Du är en stor inspiration för många, du sprider mycket kärlek och värme till många tjejer och killar här ute och du ska vara stolt över det! Ett presentkort nu hade suttit sjukt bra. Varför inte vara med o chansa då? God Jul på dig och fina Mani! kram kram

Reply
Minnie

Jag har redan alla kläder jag kan önska mig (nästan) :P
Men mina bästa vänner har bägge två en liten bebis att ta hand om nu och har sällan tid, eller RÅD att köpa saker till sig själva längre. Bägge två lever på mammapenning och vikariatjobb. Det hade varit så roligt att dela presentkortet med dem! Jag hade tagit med dem för en heldag på stan där de får fokusera på sig själva för en dag och vilken julklapp det hade blivit!?

Reply
Lily

Dear Kenza,

Aren’t you just living every girl’s dreamlife? You might not agree with me on this, because you also endure the down sides to being a national fashion blogger that we readers don’t get to see. Anyways, as I think every follower of yours outside of Sweden has my back on this: with flaws and all we appreciate and respect you. For a long time I wondered why you hadn’t gone famous already on a global level, outside of Europe. Following your blog for years now, I came to the conclusion that it is because of your natural gift of being modest, down-to-earth and close to your readers. You stay focused and real, and with your everyday style motivation, you keep us focused. The downturns as well as the bright happenings in your life have made you the strong, inspirational woman that we love! Thank you for letting us be a part of your life, merry christmas and a glorious, happy 2016!

xxx

Reply
Emma

Hej Kenza, Jag heter Emma och är 20 år. Just nu pluggar jag till Apotekare i Uppsala, har pluggat ett år och har fyra kvar. Jag älskar att kolla in på din blogg och läsa och få leva ut med dina äventyr. Själv är jag väldigt snål och unnar mig aldrig något. Ifall jag skulle vinna skulle jag vilja dela presentkortet med min underbara syster. Ofta tar jag allt på för stort allvar och tar ut mig själv tills jag blir helt slut. När jag väl får resultaten jag önskar i skola etc. så unnar jag mig inte något. Ifall jag vann detta skulle det kännas som att jag måste unna mig något när man ändå har ett presentkort. Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Massvis med kramar / Emma

Reply
Sofia

Ååh vilken kul tävling! :)

Sofia heter jag, 22 år och bor i Bromma med mina föräldrar. Har elitseglat till jag tog studenten 2012 sen valde jag att fokusera på plugget på högskolan. Började plugga på KTH direkt efter studenten och det gick bra i 2 år. I september 2014 gick jag in i väggen då min faster fick reda på att hon hade en allvarlig cancer och min mormor gick bort en vecka efter det, också i cancer. Jag slutade plugget vid jul samma år och jobbade i ett halvår innan jag började plugga på södertörn igen och tänkte ge allt en ny chans. Men min faster fick reda på att hon inte skulle kunna besegra cancern i juli i år och gick bort i början på september. Detta gjorde att jag, ett år efter att ha gått in i väggen första gången, gjorde samma sak igen och var nära på att bara ge upp allt. Bestämde mig däremot för att det är inte värt att bara stanna upp livet bara för att de kommer motgång på motgång. Jag kan och ska klara mig igenom skolan så jag kan jobba med det jag vill!
Jag skulle gärna vilja vinna detta presentkort för att dela med min mamma. Hon hade en tuff period när min mormor gick bort och även när min faster gick bort då hon fick dra ett stort lass av arbetet hemma och jag vill gärna kunna dela detta med henne för att hon förtjänar det och så mycket mer!

God Jul och Gott Nytt År till dig, Alex och Mani och tack för en fantastisk blogg! :D <3

Reply
Angelica Björk

åh, underbar tävling..Dock är väl chansen minimal då det är så många som vill vara med men men, värt ett försök..
En ny gina garderod? Ja tack. senaste åren har min stil ändras från tonårstid till mer sofistikerad och kvinnlig och gina tricot ger mig det utbudet. Allt ifrån kontorssnygg, fest fin och snygga jeans. Skulle vara drömmen att gå loss där och köpa en fin vårgarderob.
Tack för en fantastisk blogg, har följt dig sen 8 år tillbaka..du är helt underbar!
Kram och god jul <3

Reply
Frida Rogbring

Hej Kenza! Jag är en tjej på snart 17 år och bor i Göteborg. Jag hade såå gärna velat vinna detta presentkort för att min garderob står till 97% av GinaTricot, det är verkligen min favoritbutik! Dem har snygga kläder till bra priser för sånna som mig, alltså inte har så mycket att lägga varje månad. Man kan känna sig väldigt snygg med kläderna liksom.
Hade blivit så himla glad så det finns inte, så jag håller tummarna!
Kram från en läsare sen många år tillbaka <3

Reply
Emma Tägtström Strid

Hej Kenza!
Mitt namn är Emma, jag är en driven och målmedveten 16-åring som går första året på handels och administrationslinjen på gymnasiet i Sandviken här där jag bor. Mitt mål är att flytta till Stockholm så snabbt jag kan och också bli en framgångsrik entreprenör ? mina dagar är fyllda med plugg, timmar framför datorn och gos med min hund.
Jag har också en kronisk reumatisk sjukdom (SLE) som jag blev diagnotiserad med för något år sedan. Att vara ung och få en diagnos med en kronisk sjukdom har inte varit lätt. Men idag går jag på regelbunden medicering och mår bra. Men ibland kommer skoven då jag får väldigt ont och är utmattad. Då sjunker självförtroendet en hel del kan jag säga, men på din blogg finner jag inspiration igen!
Du inspirerar mig att fortsätta vara driven och kämpa för att nå mitt mål. Du har visat att trots bakgrund kan man bli framgångsrik entreprenör – vilket jag också strävar efter!
Jag ska visa alla att man kan lyckas, trots en sjukdom som den jag har!
Kläder är också någonting jag tycker mycket om, mina pengar läggs främst på skor och just nu suktar jag efter ett par helröda air force eller superstars ?
God jul och gott nytt år! ?

Reply
Sara

Hej fina Kenza!
Jag heter Sara och är 15 år gammal. Jag älskar mode, det är det bästa jag vet. Just nu går jag sista året i grundskolan och det är ganska tufft. All denna press som finns på oss elever har gjort mig galen. Jag har varit så stressad och har därför knappt haft tid för familjen. Igår fick vi jullov samt våra betyg, det gick inte så bra som jag hade tänkt mig då jag sänkte mig i många ämnen. Så jag är ganska ledsen över det men det är väl bara att kämpa ännu mer nästa termin. Jag har haft det ganska tufft under hela mitt liv då min mamma har haft cancer två gånger och min pappa som har varit tvungen att jobba dag o natt för att kunna betala av alla räkningar. Så mitt liv har i princip bara bestått utav att kämpa och aldrig ge upp. Så det skulle vara jätte kul om jag vann detta presentkortet så att jag kan dela med mig lite med min mamma.

Jag älskar din blogg så otroligt mycket och det är kanske därför jag har ett så stort intresse för mode. Läser den varje dag och missar inte ett enda inlägg.

Puss o kram:*

Reply
Victoria

Hej!

Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag är en 19 årig tjej som bor hos min pojkvän för att min familj inte accepterar mig för den jag är. Jag har inte råd att köpa nya kläder. Du kommer nog tro att man skriver vad som helst för att vinna men detta är sanningen. Skulle bli sjukt glad då jag firar min jul för första gången utan min familj och mina syskon som jag inte ens får träffa. Att vinna skulle vara sjukt kul speciellt när jag aldrig någonsin gar vunnit något. Skulle kanske bli ett bättre avslut på detta år och en bra början.
Har alltid läst din blogg och du har inpirerat mig sjukt mycket när de gäller allt. Att se dig så stark efter allt du har gått igenom ger mig också stryka att jag också kan vara stark och göra svåra val för min egna skull!
Tack för att du är du och för du är sån bra förebild för alla! Sluta aldrig vara dig själv! Kram

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag jobbade arslet av mig i två år för att vara där jag är idag. Jag jobbade varje helg under mitt sista år i gymnasiet för att kunna göra något som få gjort i min lilla stad, nämligen flytta därifrån. Jag flyttade till andra sidan jorden i mitten av oktober. Australien har varit min drömdestination i många år och för att komma hit var jag tvungen att JOBBA. Hade inga föräldrar som gav mig 70 000 för att åka, fick spara allt själv. Jag klarade det iallafall och nu är jag här. Det är en helt fantastisk upplevelse och i April nästa år kommer jag hem igen. Kommer då vara råpank och verkligen inte ha råd med en vår/ sommargarderob så denna julklapp skulle vara så perfekt <3 GOD JUL från Australien önskar Frida

Reply
Marie Dahlen

Hej Kenza. Du är verkligen en inspirerande ung kvinna med imponerande egenskaper. Jag tycker du är en enormt fin förebild för dagens tjejer. Tyvärr har det blivit inne i dag att tänka “mitt mitt mitt” i stället för “hej, jag ser dig, kan jag hjälpa?”. I vilket fall, jag är imponerad och stolt över att det finns framgångsrika tjejer som du med en sån fin framtoning. Egentligen borde jag sätta punkt här… men jag vill ändå passa på att tävla om presentkortet. Om jag vinner ska jag ge dela det med min bästa kompis Carro. Hon har tre barn och det är inte dirket så att det finns pengar till övers. Jag själv jobbar på ekonomiavdelningen på ett IT-företag. Jag älskar träning, har sambo och hus men drömmer om barn. Jag har pendlat lite (eller bara upp;) ) i vikt senaste 1,5 åren så min garderob behöver definitivt en genomkörare. God jul och lycka till med allt du tar dig för! (en storasyster i bloggvärlden)

Reply
Elsie

Hej Kenza!

Jag är en tjej på 28 år som bor i Sundsvall. Jag ska göra praktik genom min utbildning i vår, på en bank(!) Efter jag fyllde 25 så förändrades min kropp rätt mycket och jag trivs inte i de kläder som finns i min garderob. Jag har insett att det inte är någon mening att klamra sig fast vid gamla “en-dag-ska-jag-komma-i-dem-plagg”, utan det är bara att acceptera och gå vidare. Det skulle inte kunna komma mer lägligt med vinsten hos Gina tricot, än nu.

Tack för en intressant blogg!

Reply
Joanna

Hej Kenza!
Först och främst vill jag bara berätta vilken fantastisk och underbar person jag tycker du verkar vara! Din blogg har en härlig känsla som man får uppleva varje dag när man läser den, och jag älskar att få inspiration från den!

Jag är en 15-årig tjej som bor i Skåne, i en liten by som heter Löderup. Där bor jag med min familj och vår älskade hund! Snart ska jag välja inför gymnasiet och jag längtar, men samtidigt är jag väldigt nervös!?

Det skulle vara en stor ära att för första gången få vinna något eftersom jag aldrig har turen på min sida! Det är bara ett plus om jag skulle få vinna ett presentkort så man kan uppdatera sin garderob lite innan man ska börja gymnasiet!

God jul & Gott nytt år! Kram ?

Reply
Rebecka

Omg, hur fräckt hade det inte varit? Jag är 17 år och har PRECIS rensat ut min garderob där jag haft gamla kläder, men även massor med flyttkartonger som bara stått där och dammat i fem år. Äntligen är min garderob ren och jag ska totalrenovera den. Måla den vit, fia klädstång med coola roséguldsgalgar och en lurvig matta i mitten. Denna hade varit underbar att fylla med massa nya vårplagg. Dessutom ska jag och min kompis börja med ett kostschema i januari för att bli fit för sommaren. Detta kommer göra att jag verkligen behöver nya kläder. Så det hade varit helt underbart. God jul Kenza!

Reply
My

Åh vilken fantastisk julklapp det hade varit!

Jag är en väldigt glad tjej på 23 år som jobbar som resurs i Helsingborg. Jag har gått ner 60 kg och gjort en bröstförminskning. Så ett presentkort till lite nya kläder hade inte varit fel! :)

Reply
Cecilia

Hej Kenza!
Jag är 23 år gammal och bor tillsammans med min pojkvän och våran 7 veckors gamla son i Stockholm , jag skulle verkligen behöva ett presentkort på ginatricot eftersom precis alla mina pengar går till min nyfödda son och massvis med julklappar till familjen, efter en jobbig graviditet så behöver jag en massa nya kläder till mig själv eftersom man inte är i den formen man en gång va :/ och tid kommer de ta tills jag kan lämna lillen och träna för mig själv. Hoppas du får en underbar jul! Älskar dig blogg och dina fina bilder!

Reply
Josefin Eliasson

Hej Kenza!
Jag är en 23 årig mångsysslare från en liten byhåla utanför Sthlm. Går oftast under smeknamnet Jossan men när jag var riktigt liten kallade min mamma och mormor mig för “Fina”, Josefin – fin – fina. När jag 19 år gammal skulle starta mitt företag, då jag bestämt att det var frilansande stylist jag skulle bli, var val av namn på mitt företag inte så svårt, Finas Frilans.
Stylingkarriären blev inte som jag trott utan jag har halkat in på andra banor. Jag är sociala medier-ansvarig i Haninge Centrum, håller på med spraytans, driver tillsammans med en kompis en podcast om Välmående (välmåendepodden), är politiskt aktiv, sitter som ensam tjej i styrelsen på mitt gym och assar några stylistkamrater lite då och då. Dessutom jobbar jag 80% med en 18-årig synskadad tjej, hjälper henne med skolan så att hon kan gå i en “vanlig” gymnasieklass utan att behöva begränsas pga att stenciler som lärare delar ut är i svartskrift och tex så att hon kan delta på nästintill samtliga moment på idrotten. Jag är hennes ögon och lärarnas mellanhand kan man nästan säga.
Tiden är knapp och jag har ständigt saker att göra. Jag älskar det och är otroligt stolt över hur långt jag har kommit! I juni tar tjejen jag jobbar studenten och jag ska då klara mig på egenhand och leva helt och hållet på mitt företag. Det är en sådan häftig känsla ! Att vinna den det här priset skulle verkligen vara en klapp på axeln, en liten belöning för allt jobb jag lägger ned, dagligen!

Reply
Miranda

Heej Kenza!

Miranda heter jag och går mitt sista år på gymnasiet (IIIH!!). Jag är såå sjukt spänd inför vad som kommer hända efter skolan men också så sjukt trött på frågan “vad vill du göra efter gymnasiet?” -ööh ingen aning svarar jag alltid. Jag har verkligen ingen aning, förrutom att levaa life såklart. Visste du till 100% vad du ville göra efter studenten? Jag är så avundsjuk på mina vänner som redan har jobb eller bestämda planer efter studenten. Jag har funderingar att bli flygvärdinna eller kanske pilot till och med, hur ballt vore inte det liksom? Men tankar om att plugga vidare finns ju också, men jag vet inte i vilket ämne. Vad än som händer så hoppas jag iallafall jag lever lyckligt, men det tvivlar jag inte på eftersom jag har mina fina vänner och älskade pojkvän vid min sida.

Tack så mycket för att du fyller min vardag med inspiration och glädje varje dag!!! Jag har såå många nya drömresemål tack vare dig, och jag planerar att ha rest väldigt mycket innan mina sista dagar i livet! Du förtjänade verkligen priset för Årets bloggare med tanke på ditt regelbundna uppdaterande med de snyggaste bilderna någonsin. Tack för att du är du.

Reply
Louise

Bara detta visar varför du förtjänar att vinna pris :) Du tar det aldrig något för givet utan uppskattar alltid allt till 100!

Jag har egentligen ingen bra anledning till varför jag ska vinna det här presentkortet utan hade mest tyckt att det hade varit grymt roligt! Jag försöker ständigt haka på alla senaste trender, inte minst via dig, men känner gång på gång att det inte riktigt räcker till för det är alltid något som fattas. Ginatricot är ju duktiga på att kasta ur sig det senaste inom modet och dessutom till bra priser men om man ska lyckas få med allt så behöver man ändå en fet plånbok…. vilket jag tyvärr inte har!

Så det hade varit kul att för en gångs skull få känna sig fin och “komplett”. Det är nämligen så tråkigt när modeintresset finns där men inte stålarna.

Hoppas du har en god jul och det hade varit skoj att få en extra julklapp på julafton :)

Reply
Sofie

Hej Kenza! Grym blogg vill jag börja med att skriva. Jag är mammaledig till min lilla son på snart tre månader. Jobbar i Ica-butik annars. Jag gick upp 30 kg under min graviditet och hade inte speciellt snygga kläder innan graviditeten och det finns inte så mycket snyggt att välja på som gravid. Har därför inte känt mig fin på ca ett år nu och skulle vara såå kul att kunna få lägga lite pengar på snygga kläder för en gångs skull =) Stor kram!

Reply
Jackline

Hej finaste Kenza. Är glad varje gång du vinner Blog Words årets modeblogg och allt du vunnit den senaste tiden för de är du mer än värd. Du är verkligen min förebild, varför jag skulle vilja vinna är för att jag skulle vilja ta på mig lika fint som dig, men har vart nu arbetslös väldigt länge och får ingen jobb då jag varit dålig i skolan men jag var dålig just för att jag mobbades av min vikt. Har vart kraftig och hoppas få ha nånting att ta på mig i nuläget. Jag har läst din blogg väldigt länge nu sen den startades o läser och kollar in den varje dag. Du är väldigt speciell för mig just för att du fyller år samma dag som mig och är i min ålder är också född 1991 och fyller år den 21 april och är 24 år de får mig att älska dig och den blogg ännu mer mer än va jag nu gör… :D hoppas verkligen att jag vinner då jag har dåligt ställt vill ha kläder i garderoben precis som alla andra hade varit super glad åt det, sen jag var kraftig o mobbades regelbundet för det så köpte jag inga kläder alls gick bara runt med mjukis kläder och glädjes inte åt den jag var men nu vill jag verkligen ta på mig mode aktigt och har gått ner i vikt lite iaf men jag är påväg börjat äta nyttigt o så aa du förstår! Så hoppas att jag verkligen vinner de hade vart ngt stort för mig som inte haft det bra me vänner osv just pga av min vikt. Så håller verkligen tummarna för det. Ha det bra!! Kramar

Reply
Christina Urban

Hej Kenza!
Jeg elsker at følge med i din blog fra København <3
Du er en kæmpe inspiration til unge kvinder, og er et bevis på at hårdt arbejde, flid og ikke mindst passion for sit arbejde, gør at man kan starte fra næsten ingenting, og gøre det til en kæmpe succes.
Normalt kommentere jeg aldrig, og har heller ikke deltaget i dine tidligere konkurrence, men havde faktisk mest lyst til at fortælle dig dette, og håber derfor du får det læst iblandt mange andre kommentarer :)
Glædelig Jul.
Knus Christina

Reply
Paloma

Hi Kenza! Congratulations for your super awesome blog, you are one of the few that, no matter how many years have passed, we keep visiting your blog day by day. You are not only very active and kind with your followers but also inspire us with a lot of new trends and new ideas, love it! Please keep growing as a fashion blogger I am sure you are gonna go even further amazing women! Lots of kisses.

Reply
Moa Öhman

Precis som majoriteten av jordens befolkning så är något av det bästa jag vet att SHOPPA! Men med det lilla studiebidraget som vi får kämpa med att kunna försörja oss på varje månad så blir det tyvärr aldrig någon rolig shopping. Jag önskar bara att kunna få en härlig shopping, utan att behöva leva i princip fattigt och snålt resten av månaden för att man behövde ett par jeanse och nya underkläder. Plagg som faktiskt är måsten, och efter det så har man ingen chans att unna sig en snygg blus eller klänning som man inte behöver men de är ju too die for så de måste in i garderoben så man sen på fest eller i skolan får till en riktigt snygg outfit. Snygga outfits får mig att må psykiskt bra!

Reply
Josefin

Hej!
Jag är 26 år, 2 barn som är 3 månader och 1 1/2 år! Bor i Tidaholm och vill verkligen ha det dära presentkortet! ? TACK ! Puss

Reply
Sara Karlsson

Hej!
Jag är en 22-årig läkarstudent som har följt din blogg sen jag var ungefär 15 år. Inspireras ofta av din stil och tycker det är sååå nice med unga kvinnor som är framgångsrika och som vågar synas! Älskar mode och kläder men tyvärr räcker inte CSN så långt som min inspiration vill. Kram

Reply
Sofie

Jag är en 27årig tjej som aldrig vunnit något i hela mitt liv, förutom den lilla bebisen som ligger och växer i min mage just nu <3 Jag har precis, gråtandes, fått packa ner ALLA mina favoritkläder eftersom dom inte passar längre, och jag gissar att kroppen kommer se annorlunda ut efter förlossningen och inte passa då heller :( Om jag skulle vinna det här presentkortet skulle jag kunna köpa en helt ny garderob till min nya mammakropp!

Reply
miki

god middag!
jag har gått igenom en jobbig period där jag fick sjukskriva mig från jobbet pga att jag blev mobbad av min kollega. trodde aldrig i mitt liv att jag skulle kunna bli behandlad så dåligt i det vuxna livet. det sänkte mig helt, är nu tillbaka och känner mig starkare igen. känner mig stolt att jag vågade erkänna för chefen hur jag faktiskt kände. för jag skämdes, varför vet jag inte för det är ju inte mitt fel. iaf så jublar ju inte ekonomin av det o jag vill gärna vara med och tävla om detta presentkort som ett plåster på såren. kram om o god jul!

Reply
Cattis

Hur underbart hade det inte vart med en helt ny garderob till våren? Det skulle verkligen lysa upp min julafton nu i vintermörkret. Som nyinflyttad i Stockholm och inneboende på en soffa med inte mycket pengar över till shopping så hade ingen blivit gladare än jag för att piffa upp sig med lite fina vårkläder.

Reply
Hannah

Oj det vore guld värt gör mig att vinna! Just nu har jag inte ens råd att betala hyran. Så kläder kan jag inte köpa ? min katt bestämde sig för att byrålådan var rolig att dra ut och på köpet hade hon hål på hälften av mina kläder med sina klor ? jag har varit jätte ledsen över det här eftersom jag visste att min ekonomiska situation skulle bli sämre. Jag hoppas att det finns en liten chans att vinna. Så jag får känna mig lite lugnare i själen ❤ sen fyller jag 30 år den 28e december också hehe ??

Reply
Kapi

Hallo Kenza,
i would loooove to win the giftcard!! Obvouisly because i want the clothes like lets be honest there is no other reason but also because i love gina tricot. Its sooo my style. There styles are simple but also sexy in a way and most importantly the quality is good. Its is so hard to find price worthy clothes with good quality nowadays thats why i love ivy revel, zara and gina tricot for example, you get what you payed for.
Not everyone can afford chanel and all the other stuff so it is good to know that they are brands who try to give their customers something lasting for their money.
It would be nice to win but even if i dont congrats to who does. I love you Kenza and what you do with your blog. Have a wonderful christmas and may better things come your way in 2016!!! Even if it might be hard to top 2015.: P :)

Reply
Jossan

Hej Kenza!

Mitt namn är Josefin, 25 år och bor för närvarande i Malmö. Jag studerar till psykiatrisk omvårdnad och trivs sisådär med studierna.
Alltid skrämmande med en ny stad och mycket av pengarna går att till att pendla hem (Blekinge) för att umgås med familjen vännerna därvid.
Motivationen är inte alls på topp, och många funderingar kretsar kring vad man skall göra här i livet. Och som grädde på moset får man vrida och vända på slantarna som fattig student för ett kunna unna sig något fint så ett presentkort på favoritbutiken Gina Tricot skulle verkligen sitta fint för att skaffa sig en ny fräsch garderob.

Jag har följt din blogg sen start och du har alltid varit en stor inspirationskälla, vilket jag tackar oerhört mycket för.
Jag hoppas du får en underbar jul med nära & kära och ett riktigt fint nyår! <3

Reply
Karolina

God Jul & Ett Gott Nytt År Kenza!

Detta året kommer jag alltid att minnas, tyvärr med den värsta händelsen i vårt liv. I februari i år förlorade vi vår dotter dagen innan hon föddes och mitt hjärta följde med henne upp till himlen. Nu väntar vi på hennes lillebror som ska komma i februari 2016 och nu lever vi på hoppet och det ska bli otroligt skönt att få veta hur allting blir snart. Denna väntan på något att aldrig veta hur det kommer bli.

Två år som gravid tar verkligen på självförtroendet och det finns ingenting jag längtar efter nu mer än att få öppna garderoben, känna mig bortskämd med fina nya kläder som PASSAR min kropp efter två graviditeter. Inga urtvättade mammabyxor eller just amningstoppar som jag inte ens kunnat använda till syftet av dom.. Att känna sig bekväm och faktiskt få känna sig snygg, den längtan är störst just nu!!

Håller mina tummar och tår på att detta presentkort blir min julklapp i jul <3

Tack för en inspirerande blogg och fantastiska bilder!

Kram Karolina

Reply
Wilmaaaa

Hej Kenza! Jag är en 16 årig tjej från Karlskrona. Jag har följt din blogg sedan 2013 varje dag. Du är min favorit bloggerska av alla! Din blogg är bäst med. Din stil är såå snygg, jag gillar att du varierar av många stilar det blir mycket roligare då! plus jag gillar att din blogg är personlig ibland med:)) Du är en väldigt stor modeinsporation för mig.Jag är jätteintresserad av mode och kosmetik. Jag hade blivit sååå glad om jag skulle vinna denna tävlingen!:) Behöver verkligen en uppdatering i garderoben haha. God jul!<3

Reply
Vicky

Shit vilket fint presentkort!
Skulle vara så uppskattat då alla mina och min sambos pengar just nu går till vårat bröllop i maj.
Vi håller på och planerar för fullt, vi gifter oss i maj i Jönköping. Vi gifter oss i kyrkan och sedan ska vi ha fest och middag i
en underbar lada strax utanför stan. Ser fram emot det så himla mycket!
Sedan ska vi åka på bröllopsresa direkt efter, det blir Tanzania och Zanzibar, har sett att du har varit där och vi ska visst bo på samma hotell som ni gjorde. Har du några tips på vad man ska tänka på och packa med sig? :)
Ha en fin jul! Kram

Reply
jennymerica

Hi. I’m from Finland, 21 years old Merica. I’ve been fashionfreek like since i was five, and always said to my mom what I want to wear, what she should by for me and I didn’t care about what everyone else said about my style. My mom always supported me, and after she died when I was 10, it felt like I lost the most important thing in my life, most supporting person and the one, that always wants best for you. It doesn’t matter how do you look like, what do you wear or what you do, all what matters is that she was there for me in every situation. So – the thing I want to tell, it learns me to be what I am and support and be good for others. It’s like your readers. I wanna say merry christmas to you, and everything you get from your blog, awards, salary, beautiful comments, clothes, apportunities – you deserve that all, and more.

Reply
Michaela

Bästa finaste Kenza,
jag följer dig dagligen och tycker verkligen att du är en fin inspiration, både för yngre och äldre! Du förtjänade verkligen din vinst och att du nu ger oss trogna läsare möjligheten att få “ta del” av den är ju toppen! Jag skulle självklart vara överlycklig för vinsten, jag är nämligen en fattig men modeintresserad student från Norrköping som fyller 23 den 6:e januari, pengarna går oftast till hyran och mat till kissen och sen blir det inte så mycket över till vardagslyx (missförstå mig inte, studierna och kissen gör det värt att leva lite snålt), men med ett presentkort skulle ju hela vårgarderoben var klar! :D
Hoppas du har en fin jul och ett toppen nytt år och hoppas kanske att jag får möjlighet att träffa dig någon gång! puussssss o kraam <3

Reply
Alida karlman

Hej! Jag vet inte hur många år jag har läst din blogg, men nästan från start i alla fall.. Läskigt hur tiden flyger iväg(!) för övrigt är jag 23, fyller 24 dagen innan nyår. Typ världens roligaste dag att fylla år på! Alla vill alltid fira en.. Eller inte.. Brukar få frågan kan vi fira dig på nyår istället? Nej tack.. Jag pluggar till socionom i Lund och ska nu till våren dra iväg till Karibien för att ha 4 månaders praktik där på två halvvägshem, ska bli så kul! Jag är en person som älskar att hjälpa andra och bryr mig mycket om mina nära o kära. Om jag skulle (mot all förmodan) vinna detta presentkort skulle jag köpa mig ett molly jeans (typ de bästa jeansen som finns) sen ge resten av presentkortet till min lillasyster. Jag kommer ju ändå va borta hela våren och jag vet hur tufft hon har haft de på sin högskola med plugg o med kompisar så att få ge henne denna boost skulle vara en boost för mig med! Så tekniskt sett tävlar jag inte för att jag själv ska vinna, jag tävlar för att min lillasyster ska vinna (fast hon vet inte om de). Så nu sitter jag o håller tummar tår och allt annat som går samtidigt som jag önskar dig och din familj en underbar jul och ett fantastiskt nytt år!! Massor av kramar!

PS. Kan ju inte avsluta utan att säga tack för en grym blogg!

Reply
sandra

Kenza du är verkligen världens vackraste tjej,
som åt oss lottar ut en underbar grej.
Om vinnaren ändå skulle vara jag
skulle jag bli extra glad..
julafton är ju också min födelsedag.!

Ett litet julrim till dig, jag ska bli mamma i mars och väntar verkligen på att kunna använda en större variaton av outfits igen! Ha en härlig jul!

Reply
Zana

Hejsan Kenza,

tusen tack för en underbar blogg! Du är en riktig förebild, inte minst sagt till min lillasyster som är 14år och ser upp till dig som bara den. Hon talar ständigt om hur hon också vill skapa ett eget klädmärke och jobba inom mode som dig. Hon handlar tyger för sin månadspeng och tillbringar dagarna på sitt rum vid sin lilla symaskin. Så jag säger tack för att du motiverar henne till att se att det går att hålla på med det man älskar i livet. Man behöver inte ha “ett vanligt jobb” för att kunna överleva. Så tack tack tack! Jag försöker verkligen motivera henne då jag själv varit dålig på att följa min egen väg utan gjort lite vad som förväntats av mig, vilket jag tyvärr tror är vanligt. Som tur är så är det aldrig försent att bana om i livet :)

Jag skulle iallafall vilja ge presentkortet till min lillasyster så hon kan få göra utlopp för sin kreativa sida.

Alla kan ju inte vinna så är det. Men jag håller tummarna för min lillasyster.

Tack igen för att du visar oss KENZA i bloggen och inte en falsk sida som alltid är perfekt som många andra bloggare försöker visa upp.

Kramar Zana :)))

Reply
Andrea

Hej Kenza! Hoppas att du får en underbar jul som är avslappad utan för mycket jobb. Du är värld det efter detta år med allt du har lyckats åstadkomma.

Jag heter Andrea och jag har läst din blogg ett tag nu, men höjdpunkten under tiden jag har läst din blogg var gången då jag fick träffa dig. Du kommer säkert inte ihåg, eftersom att det var så otroligt många där, men det var då du var i gallerian tillsammans med glitter. Jag var så nervös att jag stod och skakade och när det blev min och min kompis tur att träffa dig sprang jag fram och kramade dig (det kändes som att jag skulle välta dig). Det var enormt stort för mig, men eftersom att jag var nervös så blev ingen av bilderna bra, jag lyckades blunda på typ alla, hehe. Du verkar vara en sån stark person och du är min förebild. Jag skriver inte det bara för att vara cheasy, du verkar vara så jävla cool, snääl, omtänksam, och as flummig, men ändå så framgångsrik som man kan bli.

Det skulle vara roligt att vinna presentkortet, världens bästa julklapp lixom. Få 5000 spänn och bli kontaktad av KENZA, vad kan slå det!?! Som jag skrev tidigare så hoppas jag att du hinner njuta av ledigheten med den familj, det är vad jag ska göra!!

God jul och Puss från Andrea

Reply
Maja

Åh vilken fin idé! Som en trogen följare måste jag såklart vara med i dessa roligheter. Syrran har legat på sjukan hela december så jag hade bjudit med henne på en shoppingrunda sen när hon har blivit utskriven. Quality time min sin familj är bland det finaste! God jul till alla fina där ute! Kärlek till alla : )

Reply
Sofia

Hej hej, jag heter Sofia och har precis börjat på KTH. Det är bra och jag trivs verkligen. Jag gillar julen, främst för att jag får chansen att umgås med min syster, hund och pojkvän. Hoppas du får en fin jul med familj och vänner. :)

Reply
Mucella

Dear Kenza!

First of all congratulations! You have earned it. You are an amazing fashion blogger and i love your style. I am on your blog every single day. I see your pictures on instagram and Facebook on a daily basis and i love it. Especially the details you add in. I think grey and light pink suits you the best!! I also feel that you are a sincere blogger and don’t need to hide around perfectness. You reach out to your followers in a very genuine, honest and heartfelt way. Keep up the amazing work because you are great at it!!

I also love how cute of a couple you and Aleks are. ADORABLE. I hope you will forever be together.

Thank you for reading my post,
A turkish follower xx

Reply
Michaela

Hej Kenza! Jag heter Michaela, 23 år och är bosatt utanför Lund tillsammans med min fästman och vår mops Bengt. Jag håller nu på att gå ner i vikt med hjälp av Viktväktarna och de mesta i garderoben börjar bli för stort. Jag hade blivit så himla glad om jag vore den lyckliga vinnaren av detta presentkort! Hade vart otroligt härligt att få möjlighet att handla kläder, jag gör det tyvärr alldeles för sällan men vi sparar alla pengar vi har för att kunna köpa ett hus! Tusen kramar och God Jul till er :)

Reply
Sabina

20 år är jag, flyttade ut för 6 månader sedan från en kanske inte så perfekt familj, gräl hit och gräl dit, tack och lov inget våld men hur kul är det att växa upp så? Iallafall, tog mitt pick och pack och flyttade ihop med min bästa vän, kan det bli roligare?! Tjejkvällar varje dag haha!

Jag spenderar mina dagar med mitt projekt, kreativ som jag är. Älskar att teckna och ska snart relese:a en webbserie, tecknad då förstås och sedan drömmer jag även om att bli fashion designer, kanske jobba med film, arkitektur, skriva en bok, (resa!!) etc. ja listan är lång! Men älskar att göra en massa olika saker och att vara fast vid en sak skulle göra mig galen!!

Dock så är det svårt att vara kreativ och inte passa in i samhällsmallen där man ska ha ett 9-5 jobb, skift eller vad det nu kan vara. Det blir svårt med pengar och ibland får man ta och vara hungrig, men jag har läst din blogg i så herrans många år och jag vet hur mycket du har kämpat och slitigt för att nå dit du är idag och jag vet att om jag kämpar på så kan jag också bygga mig upp. Det kommer bli bättre!

Vill inte snyfta mig till något presentkort, den som vinner förtjänar det allra mest <3 Om chansen dock fanns att jag vann, skulle jag utan tvekan dela med mig till mamma och syrran ( som för övrigt fyller år samma dag som dig, tänka sig! ).

Hoppas att din jul och nyår blir fantastisk och att du får ett toppen 2016!

Kram sabina

Reply
Elif Natalie Ilka Wetzel

Hejhej Kenza!,
I started following your blog 5 years ago. Currently I am doing my exchange year in Lund, Sweden, and only because of you! I always wanted to do an exchange semester but I never thought I would do it Sweden. But you just inspired me so much and had such a big influence on my life that I decided to do my exchange year in Sweden. Nu jag talar lite svenska haha. I just want you to know that the main reason I love you so much is that you are soo normal. Reading your blogs gives me the feeling as if we both were friends and you were just updating me on your everyday. I feel like I know you so good, it’s weird! I hope one day I can be as successful as you are :)! I wish you an Alex the very best and I am soooo exited to see your little babies when the time is right :D I am sure they will be even prettier and cuter than anyone could imagine. Also, Mani is the luckiest little puppy ever. Your last year has been amazing and I hope your next year will be even better! I am excited for all the news you have for us.
Here something small aboutmyself in swedish:
Hej Kenza, Jag heter Elif. jag kommer fran tyskland men jag bor i Sverige Lund nu. Jag är 21 gammal, jag talar engelska, frankiska, tyrkiska, tyk och en lite svenska!

Lots of Love from Lund!

Reply
Caroline

Hej Kenza!
Jag heter Caroline, är 24år och bor nere i Lund. Att få presentkortet av dig skulle verkligen toppa mitt 2015.
Tidigt i våras hände det som inte får hända, min pappa som även var min bästa vän och stod mig närmast, valde att stöta bort mig för sin nya flickvän och hennes familj.
Detta gjorde att mitt hjärta gick i tusen bitar, jag in i en depression och utvecklade panikångest. Detta påverkade mitt jobb samt ekonomi, så detta året har jag inte orkar eller haft råd att prioriterat mitt yttre eller min garderob utan min kamp har varit att ta mig igenom varje dag.
Min mamma däremot har varit min stora hjälte detta året, hon har stöttat mig, och funnits där varje minut för mig och hjälpt mig så otroligt mycket. Så skulle jag få presentkortet av dig, så ska jag UTAN tvekan dela det med min fina mami!

Nu håller jag mina tummar! Och jag tackar dig för ännu ett år av bloggande i toppklass och önskar dig en God Jul & Gott Nytt år!

Reply
Jessica

Hej Kenza!❤️
Jag älskar din blogg och har läst den sedan långt bak i tiden! Jag är en tjej som går på gymnasiet och jag gillar mode och skönhet som jag då har som min hobby. Jag får väldigt mycket inspiration av dig och ser upp till dig då du verkar var en klok men samtidigt en mycket go och mysig tjej.
Jag skulle vilja vinna presentkortet för att GinaTricot har ett väldigt bra utbud på sina kläder och jag hittar alltid något som jag vill klicka hem när jag kikar runt på deras hemsida.
Jag är också en tjej som älskar djur, själv har jag två bondkatter som har en stor del av mitt hjärta och betyder något alldeles extra som en familjemedlem.
God Jul & Gott Nytt År!

❤️Kram!❤️

Reply
Sofie jodenius

Vilken underbar present, det skulle jag verkligen behöva efter att i förra veckan rensat ut halva min garderob och skänkt till ett boende för asylsökande! Det skulle dessutom räcka att fylla min garderob för hela året :)

Sofie heter jag och bor med min man och barn i lägenhet och sparar till att köpa hus! Det är vår dröm men då blir det inte mycket pengar över till nya kläder :)

Reply
Sandra

Haha, känns som en chans på miljonen att vinna det här, men äh vill chansa och vara med ändå. :) nybliven lärare är jag som har följt din blogg hur länge som helst. Kram på dig och god jul.

Reply
Margrethe

Hei Kenza! Jeg heter Margrethe og 21 år gammel. Jeg er fra Norge, en by kalt Kristiansand. Jeg studerer og jobber.
For en fantastisk fin gave. Jeg elsker å shoppe, så det hadde vært utrolig gøy å hatt en slikt gavekort! Jeg digger bloggen din. Leser ikke blogger til vanlig, men din leser jeg hver dag! Du er en stor inspirasjon hele deg og jeg elsker måten du blogger på!
Ønsker deg en god jul, og du må kose deg masse med familie og venner??

[email protected]

Reply
J

Åhh jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna! Den första Januari börjar nämligen mitt nya liv. Efter att ha gått upp 45 kg pga depression så är det nu dags att ta tag i mitt liv. Allt ska bort, varenda kilo. Kan ju säga som så att jag kommer behöva en helt ny garderob när jag är nere på min målvikt. 2016 ska fan bli mitt år!

Reply
Julia Göransson

Jag är en tjej från lilla Kalmar (ligger vid ölandsbron hehe ;). 19 år i april och älskar precis som de flesta kläder, smink, att umgås och träffa nytt folk och framför allt RESA! Går sista året på gymnasiet och efter det blir det jobb jobb jobb (läs spara pengar) för att sedan kunna resa!

God Jul Kenza! Kram <3

Reply
Edessa

Hejsan. Jag går andra året på gymnasiet; jag går natur, vilket självklart innebär en väldans massa stress och ångest utöver det vanliga tonårslivet och alla samhällsproblem. Det här året har jag råkat ut för ett flertal sjukdomar, som har resulterat i läkarbesök flera gånger i månaden. Jag har missat många lektioner, och som den (över)ambitiösa personen jag är har jag mått dåligt över det och alla möten med lärarna och fått stressymptom, som hjärtklappningar.

Mina föräldrar var flyktingar. De kom till Sverige bokstavligen med kläderna de hade på sig. Pappa flydde irakiska armén med blodiga ben över bergen till Iran till fots. Mammas familj hade tillfångatagits av soldater och torterats under 8 månader – bara för att de var kristna assyrier. Flykt var enda valet. Jag har alltid satsat allt på skolan, och gått ut med högsta betyg på hela grundskolan. För att inte falla för tankarna att invandrare inte kämpar och inte bryr sig. För att mina barn ska få ett bättre liv än det mina föräldrar fått. För att de aldrig ska behöva höra det jag fått höra under min uppväxt. Och det har lönat sig. Jag kom in på gymnasiet med Sveriges högsta intagningspoäng. Men jag lever med stress och ångest och alla sjuka samhälssnormer.

Trots allt detta, skulle jag ärligt talat gått och letat efter någon som förtjänar detta presentkort mer än jag. Jag skulle gått till Frälsningsarmén och lyssnat på folks historier, och ge kortet till dem. För alla vi som skriver här har i alla fall tak över huvudet och mat för dagen. Hur kämpigt mitt 17-åriga liv än har varit, finns det de som inte ens har en filt att täcka sig med. De förtjänar det mer än jag.

Reply
Alizé

Hello Kenza,

i love your Blog, it’s fresh, lots of exciting things in your life ! I am never bored of your blog ! Thanks for your blog, your beauty and your positivism every day ! Wish you lots of success again and again through the years :) xx

Reply
Wilma

Jag blir så inspirerad när jag ser dina underbara outfits och vill genast sätta ihop mina,
Men plånboken tillåter inga lika fina som dina,
Den innehåller nämligen inte så mycket para,
Men med detta presentkort skulle jag inte behöva spara. Jag skulle kunna köpa väldigt mycket glitter och glim, folk skulle nog nästan tro att jag var krim. Nu är det dags att avsluta detta rim och bara hoppas på det bästa, isåfall är det dags att festa!

Reply
Clara

Hej Kenza! Jag är en tjej på snart 18 år (5 dagar kvar!). Det skulle vara jättekul att vinna detta presentkort då jag verkligen ser upp till dig. Har verkligen funderat på det här den sista tiden, och du har inte bara en jättefin klädstil, fin blogg, och fint företag. Du verkar vara så klok, driven och ambitiös. Egenskaper, som jag kan känna igen mig själv i. Därför inspireras jag av dig som ständigt antar nya utmaningar, även om du är rädd. Lite sånt mod kan jag behöva nu när jag ska bestämma vad jag ska göra efter gymnasiet. Sedan hade ju ett presentkort aldrig varit fel i och med att man är en fattig student, hehe. Kram! <3

Reply
Emina

Tja Kenza! :D Jag heter Emina och pluggar till socionom. Jag är 23 år som älskar mode precis som du! Gina Tricot är min favvo butik så detta erbjudande skulle vara awesome att vinna! Har aldrig lyckats vinna något haha, men men man kan alltid försöka :)

Btw, jag har läst din blogg sedan du började för typ 100 år sen och vill säga keep up the good work girl du är grym!

Puss & kram!

Reply
Laura

I don’t know if it’s an international giveaway but i’ll write anyway.
I discovered your blog quite some time ago, when you didin’t write in English yet. Using google translate was so bad :D So i often just watched pictures then and admired your style and how beatiful you are. But i’m happy i can read more of your thoughts now, i like more personal posts the most. I think you are such an inspiration! Travel posts are also my favourite, i also dream about traveling the world.

Reply
Emelie

En glad 21-årig tjej från Stockholm som pluggar och lever på CSN vilket betyder att det inte riktigt finns plats för nya kläder i budgeten. Söker extrajobb för att inte bara behöva leva på lånade pengar (att spendera lånade pengar tar emot, men det löser sig tillslut). Nu hoppas jag bara att tomten kommer med en så fin julklapp som denna på julafton! :)

Kram!

Reply
Patrick

Jag vill ge presentkortet till min sambo som läser din blogg flera gånger varje dag.

Reply
elle

Hej,

I år har jag inga klappar under trädet. Jag och min man valde att hjälpa till ensamkommande flyktingbarn. Vi har försökt bidra med så mycket som ekonomin tillåter, därför hoppade vi att köpa julklappar i år.
Jag hade självklart varit jätte tacksam om jag fick möjligheten att vinna detta presentkort så jag kan unna mig själv lite också.
Ibland behöver man verkligen tänka på sig själv. Jag håller mina tummar så hårt det går :)
God jul och gott nytt år Kenza
Kram

Reply
Amelie

Hej!
Jag heter Amelie & är 20 år gammal och bor i en liten by utanför Örebro kan man säga.
För tillfället är jag sjukskriven då jag i september totalkvaddade min bil över en älg påväg hem från jobbet, annars jobbar jag på ett ICA supermarket medan jag försöker komma på vad jag vill göra när jag blir stor haha :)
Eftersom jag då krockade så bröt jag översta nackkotan så jag fick gå med stödkrage och kunde knappt prova kläder på 12 veckor så jag har nästan inte köpt några kläder sen i slutet av augusti och nu vill man ju ha alla mysiga koftor osv till vintern så ett presentkort att få handla lite kläder för vore absolut inte fel. Dock skulle jag ge hälften till min syster som har varit min klippa hela den här tiden, jag hade aldrig orkat med dethär om det inte vore för henne.

Hoppas du & din familj får en fin jul! Kram <3

Reply
Ellica Mildh

Hej! Ellica heter jag, en finlandssvensk 16 årig tjej från Helsingfors. Ginatricot har inte alltid varit min favorit men under den senaste tiden har bag verkligen märkt att de har “stepped their game up”. Stilen i butiken är mycket mer mogen, därmed kommer en allt större del av min garderob därifrån. Nu är Gina en av mina favorit klädbutiker! Presentkortet vore också ett perfekt sätt att skämma bort mig själv/nära vänner efter ett tungt år.

Reply
Ida

Jag vill ha! Lol, så girig. Nä, men 5000 spänn på Gina hade ju inte varit fel. Jag är en relativt nybliven Stockholmare från fina Småland som längtade upp till pulsen. Sitter med admin på ett kontor på medis och smyger rätt ofta in här och får lite inspo till mina upcoming work outfits från dig haha. Keep up the good work, välförtjänt!

Reply
Hanna Eriksson

Hej Kenza! Herregud va många det är som är med och tävlar om presentkortet! Och jag tänker inte vara sämre :) jag heter Hanna, jag är 21 år gammal och studerar just nu detaljhandel på högskolan! Som du förstår så går inte Csn lånet ihop med mitt stora intresse för kläder, så att vinna detta presentkort hade verkligen underlättat och det hade ju såklart gjort mig så fantastiskt glad! Tack för en underbar blogg, jag önskar dig en underbart god jul och ett gott nytt år! Kram

Reply
Maria Högberg

Hej Kenza!
Egentligen tycker jag det är knepigt och lite skämmig att motivera varför man vill vinna, alla är ju egentligen värda oavsett vem man är och vad man gör eller vad som skett i ens liv. Men för att ändå skriva några rader om mig själv: Jag är en tjugofyraårig tjej som faktiskt skäms över mig själv. Det hela bottnar i mobbing under högstadiet, en tid som jag har lagt bakom mig men spåren efter den utfrysning som skedde sitter kvar i mig. Hur man klär sig är det folk som inte känner en ser nästan först och därefter dömer (bedömer?) de en. Så var det i skolan och så känner jag fortfarande att folk gör. Jag skäms över hur jag ibland ser ut men kan inte göra någon större förändring med tanke på att jag är student och lever billigt. Hur jag klär mig reflekterar även min självsäkerhet som icke-existerar mestadels. Jag kryper ihop i min hållning, tittar inte människor i ögonen och SKÄMS. Om jag skulle vinna skulle jag våga ta tag i mina klädesval. Idag väljer jag det som jag har vant mig att klä mig i, men som tyvärr endast låter skämscykeln fortsätta. Jag vill Våga! Våga vara mig själv fullt ut, släppa skämskudden och det bekväma och vara Fin!

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag skulle verkligen behöva detta och älskar ju såklart kläder från Gina tricot!! Skulle vara en helt underbar julklapp!

Reply
Fredrika Sundell

Hej! Av den enkla anledningen att Ginatricot har jobbat upp så sjukt snygga kollektioner senaste året önskar jag mig ett presentkort att utnyttja hos de! Trendigt, stilrent och mitt i prick på så många detaljer! Jobbar med en uthyrning av kontor och konferenslösningar centralt i stan, umgås MYCKET med mina vänner, sambo och hund (Boxer) till fritiden. Mysiga hemmakvällar, vilda festnätter – Ginatricot har kläderna till ALLT!

Reply
Mellie

Är en 23-årig student i Uppsala som har läst din blogg varje dag sedan du hade ett jordgubbshalsband som jag tyckte var såå himla fint haha :)

Reply
Frida

Hej fina Kenza! Vad kul med tävling, det här låter som en fantastisk julklapp! Mitt namn är Frida och är en 22-årig tjej som studerar till personalvetare. Då studiebidraget inte är att hänga i granen, och då jag inte köpt kläder på jag vet inte hur länge, skulle denna julklapp vara den bästa av alla! Massa kramar och god jul!!

Reply
Elin

Kenza är ditt namn, och du är jäkligt glam. Du inspirerar och agerar, jag längtar inte tills du är pensionerad. Elin heter jag, och jag älskar marabou choklad. Jag är 19 år och vill gärna att det ska bli vår, Köping är min stad men ändå hänger jag i Stockholm varje da’. Fast jag har gått natur, så är jag inte någon smart filur. Jag jobbar på bank, men ändå är jag pank. Därför skulle ett presentkort på gina, passa väldigt bra i plånböckerna mina. God Jul och Gott Nytt år, hoppas du slipper få något sår! :-)

Reply
Stina

Hej!

I’m Stina and I’m from Estonia. I read your blog daily and I really enjoy your style of writing. I started learning Swedish one year ago and I must say, that your blog really helps me to extend my knowledge in Swedish. This christmas giveaway is amazing and it would give me a reason to visit your beautiful country.

I wish you a merry chirstmas and a happy new year!

Reply
Sonja Sophie

Hey Kenza,
for more than 5 years i follow your blog from Germany.
My everyday-routine at work looks like, coffee – work a little bit/ follow kenzas blog – go home :D

You’re a great inspiration in every sense. Because of your boyfriends glasses, i bought the same model, I love them! :D
Keep on Blogging that natural and inspiring.

And a Merry Christmas to all of you! <3

Reply
Malin

HEJ BÄSTA KENZA!! Brukar aldrig vara med på tävlingar, (för vinner aldrig men när jag såg denna så kunde jag bara inte scrolla förbi! En tjejs dröm och vinna ett sånt här pris :D Hade inte kunnat förklara hur lycklig jag hade blivit!! Efter många år av och följa din blogg så finner jag den fortfarande otroligt intressant och allt vad en blogg ska vara och tror allvarligt talat jag aldrig kommer sluta läsa den förrens du slutar!! <3 Jag röstar ALLTID på dig Kenza när det kommer till priser och kommer fortsätta med det!! Hjärta dig <3 <3 <3

Reply
Mikaela

Jag brukar aldrig vinna sånt här men jag skulle jättegärna vinna och kunna dela presentkortet med min syster :- )

Reply
evelina

Haha jag tänker alltid “jag kommer ändå aldrig vinna så skiter i det!” MEN ICKE nu! :) Nyblivna 20 år och nu börjar åldersnojjan. Jag som har gått runt och sagt till alla att dom är larviga, men jag erkänner nu att jag fattar vad ni menar hehe.. ;) Hinner inte skriva så mycket mer för jag måste ner på stan och handla alla julklappar nu… (hej ute i sista sekunden VARJE år….) Hoppas du har en toppen dag! Puss!

Reply
Karolina

Hej Kenza,
Jag är väl precis som de flesta en vanlig tjej som vill vinna detta presentkort. Är en hästtjej som spenderar majoriteten av mina pengar på mina fyrbenta vänner och lägger inte så mycket på mig själv eller min garderob om det inte är hästrelaterat. Så att få möjligheten att spendera pengar på mig själv och min egen garderob skulle vara guldvärd. Behöver ju inte alltid se ut som om jag kom direkt från stallet, även om det oftast är så, när jag ska till skolan eller mina vänner.
Tack för en bra och inspirerande blogg
God Jul

Reply
Shelly

God Jul ! Jag vill så gärna vinna presentkortet! Då skulle jag dra och köpa en jäkla massa fina tjocktröjor, underkläder och Baströjor och sedan skänka hela rubbet till ett boende för ensamkommande flyktingbarn som vi bor nära. Jag skulle försöka få nått form av “intyg”, kanske av boendet eller så, att jag har gjort detta så du inte tror jag är en skojare! Det vore så kul! Och kännas fantastiskt att få ge den “julklappen” till ungarna.
Ha en god jul och gott nytt år !

Reply
Daniela Goglia

Åh vilken grym tävling! Jag är gärna med och tävlar, Gina har fått in så mycket fint. Jag har precis flyttat hemifrån och det blir inte mycket pengar över till kläder.. Så detta hade varit guld värt och jag hade fått en grym start på det nya året!
Kram <3

Reply
Marielle

Hej ligger i soffan efter gårdagens operation och längtar efter att få tillbaka min kondition. Lite snygga träningskläder från Gina skulle gärna få bli mina. God jul och nytt år hoppas jag att du får!

Reply
Från en pappa till sin dotter

Hej Kenza,

min dotter nämnde din blogg och tävlingen igårkväll. Jag är en 60 årig man, pappa och morfar. Jag kan säga att jag inte är en läsare av din blogg, bloggar är något som uppkom vid min sena ålder men jag gör ett försök och tävlar åt min dotter. Hon älskar att läsa din blogg och gör det dagligen. Nyligen har hon, efter 6 år i Stockholm, kommit tillbaka hem till oss och går igenom en mycket svår period i sitt liv. Alla hennes behörigheter och kläder är kvar i Stockholm, frågan är om hon någonsin kommer få tillbaka det.
Att få chansen att ge henne en helt ny garderob, och det från hennes favoritbloggare och hennes favoritaffär Gina Tricot, det hade varit världens överraskning. Min dotter är mitt allt, det enda barnet jag har. Idag har jag turen att även ha två barnbarn men min dotter behöver se ljuset i tunneln. Jag håller att tummar och tår och hoppas på en överraskning.

Med vänlig hälsning,
Najib

Reply
Emma Hallberg

Hej Kenza!
Jag är ganska nyinflyttad i Stockholm. Jag flyttade hit för att satsa på teatern och musiken men jag måste jobbs för att ha råd med att både bo, leva och betala för alla lektioner jag tar.
Det blir inte mycket pengar över att unna sig något nytt till garderoben.
Även om jag inte vinner så vill jag önska dig en fantastisk jul, njut med din familj och vänner. Sen vill jag ge dig en stor guldstjärna (du vet en sån där MSN fick av fröken när man var liten och gjort något bra) för att du vågat dela med dig om din barndom. Jag är säker på att det gjort mycket för dina läsare som många säkert varit med om liknande saker.

GOD JUL OCH GOTT NYT ÅR! ?

Reply
Marina

Hej Kenza! Jag är en 15-årig tjej som läser din blogg varje dag. Tycker alltid det är svårt att ge en motivering varför man ska “vinna” presentkortet, alla är ju värda det! Jag skulle vilja ge presentkortet i julklapp till min mamma då hon står ut med så mycket. Jag skulle vilja ge henne allt men det går ju självklart inte. Vardagen och jobb omkring läggs som en stor press på oss, men fortsätter även hemma. Jag vet att hon älskar kläder och mode, men hon sätter alltid mig, mitt syskon och andra före och det blir oftast inte så mycket över till henne. Hon får alltid nöja sig med det hon har. Jag vet att hon skulle bli så överlycklig om jag fick skämma bort henne med ett presentkort på ginatricot, för det är hon värd.

Reply
Sarah

Oj vad många fantastiska läsare du har, här har du en till :)
Tycker det är så härligt fast samtligt tråkigt att läsa att det finns så många som har det tufft i livet men då känner man sig mindre ensam om att leva i en jäkla storm. När ska de bli vindstilla?
Om jag vann skulle jag ta med mina 2 systrar för en dejt på gina tricot- det är vi så värda alla tre!
God Jul och tack för att du bjudit på ännu ett blogg år.
/Sarah

Reply
Josephine

Hej Kenza :) Vad generöst av dig att anordna en tävling och ge bort din fina vinst! Någon ska ju vinna så jag ger det ett försök. Det här med motivering är inte det lättaste men jag är en 25 årig tjej som har genomgått och genomgår en stor förändring i mitt liv. En lång och tuff period med ätstörningar har resulterat i att hela min garderob behöver bytas ut då allt numera är för stort. Efter att ha börjat äta sunt igen och träna på ett hälsosamt sett skulle det vara underbart att få shoppa loss och fylla garderoben med kläder man äntligen kan få känna sig fin och frisk i!
Alla förtjänar att vinna men just den här gången håller jag tummarna extra mycket för mig själv :) God Jul önskar jag dig!

Reply
Amelia

Hej Kenza! Så otroligt generös du är som ger bort en sådant här presentkort till en av dina läsare! Jag har bara följt din blogg i lite över ett år men är ett enormt fan – älskar att den känns så äkta och att du inte bara lägger upp perfekta bilder utan delar med dig av mindre perfekta aspekter av ditt liv också <3

Jag är 21 och efter att ha haft hemsk akne under hela tonåren och helst bara velat vara osynlig har jag äntligen fått tillbaka lite självförtroende och börjat köpa kläder jag tycker jag ser grym ut i, istället för sådant som jag kunde gömma mig i. En outfit jag trivs i gör att jag glömmer min akne-ärrade hy och känner mig fantastisk. Ett presentkort på gina tricot skulle bli den ultimata julklappen – summan räcker dessutom till outfits till mina närmaste vänner som alltid stöttat mig även under mina värsta år.

Hoppas du får en fantastisk jul (trots de saknade julklapparna du tweetade om) <3

Reply
Linnea Thuresson

Hej finaste Kenza.
Jag heter Linnea och bor utanför Göteborg, har precis fyllt 21 år. Jag jobbar som personlig assistent med människor som har Autism, bästa jobbet jag någonsin haft. Inte en dag är som den andra lik.
När jag inte är på jobbet så har jag ett stort intresse för skönhet och Mode, älskar allt som har med det och göra. Så varför inte prova och vinna detta presentkort? Chansen är nog väldigt liten, men håller tummarna och tårna att jag har lite tur med mig :D
Hoppas att du annars får en riktigt bra jul och nyår!

Kram Linnea :)

Reply
Fanny

Åhh jag tänker inte skriva mycket mer än att jag hoppas på vinst, massor med kramar till bästa Kenza !! :)

Reply
Rebecka

FINA KENZA!

Jag vill börja med att säga GRATTIS till din kampanj med Nelly. WOW!

Jag heter Rebecka, är 18 år och bor en bit utanför Göteborg och jag går sista året på gymnasiet. Jag älskar mode och jag älskar Ginatricot, Turen har inte legat hos mig dom senaste åren så att få vinna 5000kr(!!!!!!) hade vart så jäkla ballt!!! Vem vill INTE vinna 5000kr! I nuläget läser jag bara din blogg för att ingen annan bloggare inspirerar mig på samma sätt som du. För det första fastnade jag för din blogg för det är intressant att följa ditt liv men också för att du ger mig så mycket motivationen till att göra det jag vill. Du är öppen och ärlig med mycket och det ÄLSKAR vi läsare ska du veta!! Kenza du är så cool, både i din stil och personlighet. Ge mig chansen att bli lika cool som dig med en massa nya grymma kläder ;)

PUSS & KRAM

Reply
Sara

Hej!
Jag är en 21-årig student i Jönköping som precis har avslutat min utlandstermin i Kanada. Att vinna ett presentkort på gina tricot hade varit drömmen för en student, det blir som världens bästa julklapp! Måste bara säga att din blogg är fantastisk, sluta aldrig blogga!!

Kram
Sarab

Reply
Josefine M

Hej Kenza!
Josefine heter jag, bor i Göteborg och är 23 år! :) Jag vill inte vinna presentkortet till mig själv utan till min fina stora syster. Hon har haft en jobbig period och jag skulle vilja ge henne allt i världen för att hon ska må bättre. Men ett presentkort så att hon kan få en helt ny look, förhoppningsvis må bättre och bli glad skulle betyda allt för mig!

Jag håller tummarna, men med alla dessa personer som kommenterat sina fina historier så är ju chansen minimal :)

God jul Kenza!

Reply
satuli

Hej! Jag älskar bloggs bilder och jag ofta kommer här att bara titta på dem. Jag är en finsk flicka och jag tränar också svenska med din blogg ;) ibland det skulle vara lättare att bara läsa på engelska men jag vill lära mig svenska och nästa år jag MÅSTE försöka lite mera. Det har varit jätte bråskande år och min kropp har förändrats. Därför det skulle vara kul att ha extra pengar och köpa nya kläder som fit! Men keep up the good work and god jul :)

Reply
Sophia Hannercrantz

Hej Kenza!
Shit vilken generös sak att ge bort!
Och självklart vill jag ju vinna! Jag är inte småbarnförälder, och har egentligen inga större bekymmer här i världen.
Jag är en lyckligt lottad tjej från Helsingborg som helt enkelt skulle vilja vinna något för en gångs skull, haha :)
Såg att Gina hade riktigt snygga party-kläder, och min mamma fyller 50 i januari, så vinner jag ska jag lätt bjuda henne på en shoppingrunda på Gina tricot inför festen!

En riktigt god jul!

//Sophia

Reply
Frida

Hej Kenza! Du är en sån inspiration i allt du gör! Jag heter Frida, fyller 22 år dagen efter julafton (tänk vilken fantastisk present det här hade blivit). Jag är halvvägs genom mina studier till arkitekt som är på 5 år. Jag har väldigt svårt för att unna mig själv något när jag har tid. Tycker alltid att mina pengar kan gå till något bättre än att jag skulle förtjäna en ny tröja. Jag älskar att skämma bort min familj och mina vänner och är gärna den som överraskar med lussebullar och julmust mitt i natten under slutpresentationsveckan. Jag vill att folk omkring mig ska ha det bra. Efter alla julklappar och bonusklappar får jag vänta till nästa lön innan jag ens kan fundera på lite nya kläder till mig själv.
Det hade varit en sån rolig överraskning (och helt oförtjänat egentligen).
Ha det bra, och fortsätt vara precis den du är!!

Reply
Malin

Hej Kenza! Har följt din blogg i ganska många år nu, 6 år tror jag? Gud det känns grymt länge?? Det är en del av min vardag och kika in och kolla vad du har för dig, älskar dina mer personliga inlägg :))
Själv pluggar jag till marinbiolog i Göteborg sedan några månader tillbaka och har lämnat livet i lilla staden jag växt upp i. Har inte så mycket pengar att lägga på kläder (fattig student woohoo) så det skulle vara guld att få shoppa lite för en gång skull :)) har 30 kr kvar på kontot efter julklappsinköpen till familjen så bor jag hos mina föräldrar över julen haha, mysigt ändå!
Hoppas du får en mysig jul med din familj, du är grym! kram från Malin

Reply
Therese G

Hejsan Kenza! Är inte alltför ofta jag skriver i kommentarerna men är dagligen inne och kikar på din blogg. Har hängt med sedan 2008 och det är inte många inlägg jag missat, helt galet! När du länkar till gamla inlägg så bara “åh, men det var ju då!”. Minns att jag tyckte du var sååå häftig och spanade in dina inlägg för att få lite inspo till mina egna outfits :p Är också 91:a så har liksom alltid varit på ungefär samma stadier i livet som du. Det jag älskar är att man alltid får en dos av ditt liv bakom alla fina bilder. Du bjuder på dig själv (gillar att du börjat med fler “ful-bilder”:D) och skriver också av dig ibland när livet blir lite väl mycket. Man förstår att det är en verklig person bakom alla inlägg vilket gör att man klickar in på din blogg dagligen. Jag hoppas verkligen ditt liv är fyllt med mycket glädje och att du har en härlig framtid framför dig. Önskar dig all lycka och god jul! :)

Reply
Emma

Hejssan Kenza! Är en tjej från Finland som följt med dig ända sedan du började blogga (fortfarande favoriten!). Studerar företagsekonomi och jobbar vid sidan om studierna. På fritiden uppskattar jag väldigt mycket att spendera tid med vänner och träna thaiboxning, as grymt ju <3 Resande är också nära hjärtat, bara plånboken ger vika…;)

Ha en riktigt god jul och njut av dina lediga dagar. Pussar och kramar från Finland.

//Emma

Reply
Karin

Hej Kenza.
Jag heter Karin. 33 år känns ju jättegammalt kanske men brukar frekvent kika in på din blogg. Har en dotter på 4 år och blir lätt att man förbiser sig själv lite när man har någon annan som man vill ge allt till. På gina säljer man inga barnkläder så skulle kunna unna mig själv med gott samvete.
Chansen att vinna ligger väl just nu på en av 2,114 och har aldrig haft speciellt tur i spel men när man minst anar det, heter det väl;)
Hoppas, hoppas.
Ha en god jul alla där ute:)

Reply
Elisabeth R

Åh jag vill vinna! Jag heter Elisabeth, 25 år och bor i Kristianstad med sambo och två små hundar (mopsar). Jag studerar till medicinsk sekreterare och ska inte ta mer lån efter januari för jag vill inte ha för mycket att betala tillbaka sen. Skulle passa jättebra att vinna 5 000 kr i presentkort på Gina Tricot för att förnya garderoben i vår (det behövs verkligen). Pengarna jag sparar för att jag vinner presentkortet och inte behöver betala nya kläder ska jag lägga på mina älskade mopsar så att de kan få fixa tandsten och ögonoperation. GOD JUL!

Reply
Nellie W

Hej Hej! Jag heter Nellie och går ekonomilinjen på gymnasiet första året. Jag började faktiskt själv blogga när jag var 10 år efter att jag sett min syster vara inne på din blogg, men började slaviskt följa dina inlägg när jag var 11, också då jag blev intresserad av mode. Idag är du en av de få bloggar jag fortfarande följer och den enda jag fortfarande tycker om minst lika mycket. Både modemässigt, karriärsmässigt och typ livsmässigt (haha) är du en stor inspiration för mig. Du är bra på att ge motivation utan att du vet om det tror jag, speciellt när man ser din chanelsamling haha.
Jag bloggar inte längre för mina två läsare som på den tiden haha, men drömmer om andra saker. Jag vill starta företag inom t.ex. mode/skönhets världen (Därav ekonomilinjen), men min stora dröm är att lyckas i underhållningsbranschen i USA (Eller helst hela världen, skulle vara ett plus liksom). Mer än så finns väl inte att berätta… jag gillar katter typ haha.
Vet inte om man skulle skriva en motivering, seg som jag är, men jag rensade nyss ut min garderob från alla kläder jag köpte som en 13åring och sånt där haha. Gissar på att säcken med “släng/donera” väger mer än mig, så lite nya kläder (från min favoritaffär) skulle vara en väldans behövlig julklapp! Kram och God jul!

Reply
Madeleine

Hej Kenza.
Mitt namn är Madeleine, 24 år gammal och har följt din blogg från start. Det här med att följa en blogg är lite sjukt egentligen, jag vet ju mycket om dig men du vet ingenting om oss läsare i princip så tänkte berätta lite kort.
Jag flyttade till Stockholm i juni för att jobba på Arlanda och för att mina rötter är från hufvudstaden. Jag är från en väldigt liten by i Dalarna men har aldrig platsat in eftersom folk sett mig som “storstadstjej”. I min by hittar vi Gunde Svan, Björn Skifs och Vansbrosimningen. Jag är student från och med januari, min budget just nu har varit väldigt liten då jag vart arbetslös senaste två månaderna och hoppat från soffa till soffa hos vänner i Stockholm (standard va? haha). Det är också även därför jag vill vinna, fina och nya kläder tröstar en alltid i denna stress pga bostadsbrist.

Ha en riktigt god jul. :)
En massa kramar från mig!

Reply
Anna

Hej tjejen!
14 januari sitter jag i Umeå (60 mil norrut med andra ord) för upprop för första dagen på universitet. för att ha tid att plugga, festa, ragga och leva studentlivet fullt ut skulle det äga med ett presentkort på gina tricot så jag skulle kunna köpa massor av trosor så jag slapp tvätta hela tiden(!!!) och fler par Molly high waist (tack gina för ni skapat dessa) så jag skulle kunna rocka socionomutbildningen utan problem (tvättstugan alltså)

Reply
Anna Aradszky

Så hur ska man toppa de tidigare kommentarerna? Får väl se om man lyckas. Jag är en 16-årig fotoälskande, klädälskande, bloggande tjej. Mitt liv består av gymnasiet, vänner och min lilla blogg. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag som alla andra damer ovanför och nedanför mig i kommentarsfältet älskar kläder. Det skulle vara en riktigt boost i garderoben som består av samma gamla slitna jeans och samma gamla vanliga tröjor. Skulle gärna få in nytt och fräscht, skulle vara underbart. Skulle även älska och ta med mamma dit och så hon får handla kläder som hon skulle gilla utan att behöva tänka på vad det kostar. Så slutligen så skulle det vara jätteroligt att vinna! Tack för att man får delta och ha en helt underbar jul! Kram från Anna

Reply
Tuva

Hej Kenza! Jag heter Tuva, bor i stockholm och är 15 bast. Jag lever i en hyfsat stor familj, har liksom tre yngre bröder, så det är inte alltid självklart med pengar. Jag känner igen mig väldigt mycket i dig när du beskriver din ungdom och barndom, även fast jag vet att du nog hade det värre än mig. Jag har läst din blogg i snart två år, och ser väldigt mycket upp till dig. En dag vill jag också kunna vara stolt över allt jag har åstakommit.

Hur som helst, det där presentkortet skulle verkligen uppskattas, och jag vet att det skulle underlätta för hela familjen.

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jsg skulle jättegärna vilja vinna för att jag tycker att Gina har sjukt snygga plagg och dessutom börjar jag på en ny gymnasie skola efter denna termin och det är väl klart att man vill göra ett gott första intryck! ;);)

Reply
Smilla Rosengren

Hej Kenza! Smilla heter jag och är 17 år, jag går andra året på gymnasiet inriktning estet sång. Jag älskar att synas och höras haha, min största passion i livet är sång och sen kläder. DEt finns ingen bättre känsla än att känna sig snygg på scenen. Du är en stor inspirationkälla till mig, älskar din blogg och din stil. Om jag van skulle jag köpa en ursnygg vårgarderob samt hoppa upp och ner som en liten tjej av lycka. Hoppas du får en fin jul puss Smilla!

Reply
Ester

Hej!
Jag är en 24 åring strax utanför Göteborg. Skulle bli väldigt glad om man lyckades vinna det här presentkortet för jag är verkligen i behov att lite nya kläder!
För två veckor sen födde jag en underbar liten dotter ?. Kroppen har ändrats en hel del under graviditeten vilket har resulterat i att jag inte kommer i några utav mina gamla kläder ?. Så det skulle kännas fantastiskt att kunna förnya garderoben med kläder som passar min nya kropp. Då föräldrapenningen inte är särskilt hög och min sambo är sjukskriven sen en tid tillbaka finns inte pengarna för att köpa nytt så det hade verkligen varit underbart om man lyckades vinna.
Tack för en bra blogg förresten!

Reply
JOSEFINE SIDEBÄCK

Hej Kenza!

Jag heter Josefine, är 20 år och utbildar mig till gymnasielärare. Det är en dröm för mig. Att bli lärare. Att göra skillnad. Att verkligen se eleverna, på riktigt. Jag började studera direkt efter studenten vid Uppsala universitet och kan väl erkänna att det enda negativa är att pengarna sällan räcker till kläder. Det handlar om planering. För en gångs skull skulle det vara fantastiskt att slippa planera mina inköp en månad före, hehe..

Har läst din blogg så länge jag kan minnas. Du verkar vara en väldigt ödmjuk och varm människa och här kikar jag in om jag behöver inspiration eller motivation av något slag.

Kram på dig!

Reply
Sara

Jag älskar allt som har med kläder att göra,
och det hoppas jag att tomten fått höra

Om han dock inte har det, vill jag såklart vinna,
att shoppa på Gina är något jag drömt om att få hinna

Tack snälla Kenza för att du ger mig chansen,
hade du kunnat, hade du fått följa med ut på dansen

Givetvis i min nya Gina-dress,
annars hade det ju inte blivit någon fest

:)

Hej Kenza! Jag heter Sara, är 25-år och bor i Malmö tillsammans med min sambo. Tittar in på din blogg OFTA och har gjort det de senaste åren. Tack för din inspo, både vad gäller mode men också alla andra områden som livet för med sig emellanåt. Du är verkligen en grym förebild!

God Jul och Gott nytt år! Stor KRAM. 

Reply
Julia

Hej Kenza. Mitt namn är Julia, jag är 15 år och bor i Stockholm. Bor hos min pappa varannan vecka och hos mamma varannan vecka, dem är skilda men har riktigt bra kontakt och är typ bästa vänner. Jag har själv en blogg som jag inte är den bästa på att uppdatera med bra bilder och liknande, men försöker få upp ett inlägg om dagen åtminstone. Jag har läst din blogg i snart 3 år och blir bara mer och mer kär i den och dig, du verkar som en helt fantastisk tjej och det du gjorde för flyktingkrisen var super fint. Grejen är att jag vill vinna det här presentkortet för att kunna köpa kläder till några personer som inte har det lika bra som mig, både folk jag känner och inte. Jag vill att alla ska kunna ha samma möjligheter men tyvärr ser det inte ut så i vårat samhälle idag. Men jag som 15åring vill vara med och bidra med någonting och det känner jag att jag kommer göra ifall jag vinner presentkortet, för att bidra på något sätt.
Önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år!
Stor kram till dig tjejen!

Reply
Rebecca

Hej! Vilken fantastisk tävling, och lika fantastisk du!
Jag är en tjej som pluggat, men hoppade av då det inte var rätt utbildning. Så nu ska jag börja jobba igen efter årskiftet. Som student är det väldigt knapert, så finns inte mycket kapital över till julklappar till mina nära och kära, samt flyktingarna som har/haft det så bedrövligt! Hoppas du får en jättefin julafton. Och till er alla, från mig- EN RIKTIG GOD JUL! Sprid kärlek gott folk <3

Reply
Jenny Hallström

Hej Kenza, Jenny heter jag. Jag är en tjej på 17 år som läser marinbiologilinjen på Marina Läroverket. På fritiden spelar jag volleyboll och det var där jag träffade min bästa vän Emma. Nu har vi känt varandra i snart 9 år, allt tack vare volleybollen. Emma är en helt fantastisk person och jag avgudar henne. Hon älskar Gina tricot och har nästan bara kläder därifrån. Därför vill jag vinna detta åt henne. Hon är den gladaste och roligaste person jag vet och jag tycker hon förtjänar att få detta presentkort. Jag har köpt julklappar, men detta skulle bli nåt speciellt.

Hoppas du har en bra jul!
Kram <3

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Lovisa heter jag, är 16 år gammal och en utav alla personer som dyrkar dig!
Jag är en tjej som tycker kläder är kul, och ett sätt att visa sina kreativa sidor genom! Men i min ålder, så blir det att man inte riktigt vet hur man vill se ut! Ska man gå på det andra köper, eller ska man ha en egen stil? Tyvärr har det vart så för mig att jag gått efter vad andra har på sig, och nu har jag insett att det inte alls är jag! Därav så är ett presentkort behövligt, så jag kan utöka min garderob med nya, fräscha, fräcka kläder!
Jag älskar din blogg, och har följt dig i snart 2 år! Tycker du är en grym brud, och klickar in på dom blogg åtminstonde 4 gånger per dag!

Reply
Tiffany

Asian girl from Chicago :) I found your blog from Rumi Neely (fashiontoast) all those years ago with the “twin” post – I’ve read your blog everyday since then and think you are absolutely gorgeous. It’s been great to see how much has changed in your life over all these years (starting Ivy Revel) and adding English translations (I was so impressed with how good your English is!!). Also, you and Aleks are absolutely adorable!

Reply
My

Vad fint av dig att tävla ut det! jag är en 25-årig tjej från Norrköping som följt din blogg i många år nu. Jag jobbar som förskollärare och lite extra som servitris och bartender. Nu är jag tyvärr sjukskriven då jag fått genomgå en knäoperation. Annars är träning och hälsa mitt största intresse, tätt följt av fotografering. Skulle bli så glad om jag fick äran att vinna presentkortet!

Reply
Sabina karlsson

Hej Kenza! Jag ska försöka hålla mig kort då det är så otroligt många som tävlar! Även du måste ju få lite julefrid ?

Jag tävlar endast för att kunna ge min mamma presentkortet! Min mamma har haft en förjävlig uppväxt vilket har resulterat i att hon börjat må dåligt i vuxen ålder. Det har inte alltid varit så fett, men min mamma har alltid kämpat och gett oss saker, istället för till sig själv, så vi har aldrig märkt av något gällande den ekonomiska biten. Och du vet hur jävlig man kan vara när man är tonåring? Varför kan inte jag få det eller ditten!? så därför skulle jag vilja ge tillbaka något till henne! En belöning för allt slit, när min pappa aldrig fanns där, eller när jag var dum nog och bara klagade om varför jag inte fick mer!

Tack för att du ger oss alla drömmare om en chans till att vinna! Önskar dig en fin jul och ett gott nytt år! P.s det roliga är att vi har träffats! Minns du Turkiet? Jag är den blonda tjejen av dom 3 som du och humlan träffade! ?

Reply
Mirjam

Hej Kenza! Så generöst av dig! Jag är en glad tonåring som älskar mode och choklad (lol). Jag bor i Stockholm med min familj. På fritiden så umgås jag med mina vänner och tränar simning.

Gooood Juuuul!

Reply
Tilde Grahn

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg fram och tillbaka sedan jag började vara på internet, och nu det senaste året har jag varit en daglig besökare. Keep up with the good work!
Jag heter Tilde och är 15 år gammal och bor i lilla Sunne i Värmland. Nu i december har i princip alla mina pengar gått till julklappar och jag är nu pankare än pankast, vilket lämnar mig med noll pengar till det nya året, speciellt eftersom alla mina kommande intjänade pengar kommer att gå till lägenhet när jag flyttar 100 (!!) mil för att gå gymnasiet. Jag älskar verkligen Gina Tricot och lite nya kläder till vårgarderoben skulle verkligen ljusa upp det kommande stressiga året.

Reply
Anna

Det tog sitt lilla tag att komma ner hit haha ! Ja vad ska man säga , som många andra antagligen så är jag en fattig student. Pluggar i Polen så har inte Gina tricot där heller vilket är så synd för de har alltid underbara kläder. Så jag hade blivit superglad omjag vann detta så jag kunde slippa se ut som resten av den polska byn jag bor i och istället klä mig mer udda och unikt!
Kram på dig snygging :)

Reply
Moa Johansson

Hej!
Vad roligt! Jag är en tjej på 15 år som läser din blogg typ 3 gånger per dag. Jag älskar mode och att mixa/matcha olika plagg med varandra. Vem skulle inte vilja shoppa loss på Gina? Döör för deras kläder. Jag skulle vilja handla basplagg som är så tråkig att lägga pengar på i vanliga fall. Sedan också någon snygg nyårs outfit. Jag tänker mig kjol eller jeans med någon roligt snygg blus/ topp, såklart klackar, snygga smycken, en glittrig sminkning och en håruppsättning lite utöver det vanliga ;). Har även sätt att de fått in såå snygga träningskläder i butik. Jag tycker träning blir såå mycket roligare när man har nya fräscha träningskläder.

Ha en god jul!
Kram Moa

Reply
Slwa

Hello Kenza !

In almost 6 years following you on your blog, it’s my 1st comment in here, guess I’m too shy for that. It’s funny cause when I found your blog, your posts were only in swedish but still, I used to visit it at least once a week. It was when the 16/17-years-old nerd version of me was always either at school or lonely at home and your photos clubbing, partying with your friends and travelling made my day(s), even when I didn’t understand shit about what you were saying lmao. Now you’ve evolved, and so have I, and it feels like you have been one of my old friend or something, I’m super ‘proud’ and admirative of who you are now and you inspire me in so many ways, starting with your sense of fashion.

I’m muslim so I don’t celebrate Christmas but having a present from you would illuminate my holidays (that I will spend preparing my finals anyway lol). Hope yours will be filled with love and joy :)

I’ll come back more often promise ;) take care and juste be you !

Reply
Emma

Hej Kenza! Du är grym!

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta pris, som alla andra. För drygt ett halvår sedan kom jag hem från min livs resa. Jag och två tjejkompisar reste igenom Asien och Oceaninen i ett halvår. Det var exakt lika fantastiskt som det låter. Men när man kommer hem från en sån resa så ekar plånboken extremt tom. Jag har därför inte kunnat shoppa som jag önskat sedan dess, det fanns vissa lån att betala tillbaka till min pappa host host och även en hyra att betala in.
Därför hade jag blivit fantastiskt glad av att vinna detta presentkort då jag kan UNNA mig något igen.

Puss och kram på dig

Reply
Riham

Hej, Kenza!
Jag är gärna med och tävlar om presentkortet, dock är det tveksamt om du ens kommer se denna kommentar med tanke på 2000+ kommentarer innan min, haha!
Jag är en tjej på 20 år som studerar PreMed (en kurs man går innan läkarlinjen utomlands) och den kostade mig 50 lax att gå… så många dagar på jobbet tog det innan jag kunde ta kursen. Så, du kanske förstår att shoppingen liksom gått åt sidan lite grann? Haha. Älskar dock GinaTricot och skulle vara väldigt glad om jag vann ett presentkort dit, vare sig det är 500 eller 5000 kr av värde.
Hursomhelst… om jag inte vinner så spelar ju inte det heller någon roll… vill i alla fall säga: God jul och gott nytt år! Kram, R.

Reply
Sandra

Hej bästa Kenza!
Följt din blogg så långt jag kan minnas. Du verkar vara en så rolig tjej men samtidigt med båda fötterna på jorden. Kommer fortsätta läsa så långt som du skriver! ?
Jag är en personalvetarstudent som hade blivit överlycklig över denna fantastiska present :). Shopping är väl något man inte prioriterar så som man önskar när man har studielån ???. Så hade vart jättekul att vinna! Önskar dig en god jul o ett gott nytt år o fortsätt va den inspirerande människa du är, du är grym! ?

Reply
Hanna

God jul & grattis Kenza!
Jag heter Hanna och är 20 år (om två månader) och soon to be a psykologistudent om allt går som det ska haha!
Högst upp på min önskelista i år stod en KATTUNGE men så verkar det inte bli…Ett presentkort på Gina kanske inte är lika fluffigt och gulligt men det skulle göra mig på så glatt humör! Jag skulle dra med min mamma och tvillingsyrra och shoppa gärnet!
Julen är min favorithögtid men inte pågrund av presenterna utan för den mysiga stämningen och för att det är fokus på familj och släkt! I wouldn’t mind a gift-free xmas, men att få uppgradera garderoben med lite stilfulla psykolog-outfits skulle vara superkul!
Ha en fin jul Kenza!
Kram Hanna :)

Reply
Amanda

Hej Kenza, är en tjej på 16 år som går på gymnasiet i Lund. På en musikskola som heter LEL. Skulle bli så tacksam om jag vann detta presentkort. Om jag nu vann så hade jag tänkt dela det med min bästavän Ellen, båda lever på studiebidrag och det är svårt att ha råd till allt man vill ha så detta presentkort hade varit perfekt.
Tänkte också skriva hur duktig du var i Nelly julkampanjen, du sjöng så otroligt fint! Sjunger själv och drömmer om att få stå framför en stor publik nån dag och sjunga. Kram <3

Reply
Chloe Baaklini

Hej hej,
Chloe heter jag, jag är 22 år gammal. Jag är libanesisk, född i Sverige och bodde i Belgium (So complicated to answer people when they ask me “Where are you from? haha :P). Jag har varit i Sverige i 3 år :)
Back to english, I’m better at it. So now I’m a student in Linköpings universitet, studying KSM (kultur, samhälle, mediegestaltning).
I’ve been following your blog since before even moving to Sweden, I’m obsessed with your style, you inspire my closet so much. You are an amazing fashion role model but also as a human. Through your blog we get to know you, I love that you are not scared to show that life is not always perfect, things suck sometimes but you power through it. And I also enjoy when you show your goffy (Hope I wrote it right :P) personality! This is what makes your blog stand out from others :D
So thank you !
God Jul hohohoho :D

Reply
Alexandra

Hej!
Vilken fin present att vinna!
Jag har aldrig kommenterat något på din blogg så länge jag läst den, men tyckte detta vore så kul att vinna, jag som aldrig vunnit något!

Jag heter Alexandra och är 24 år och har läst din blogg sen du började blogga,
och jag tröttnar aldrig!
Jag bor tillsammans med min pojkvän och är vikarie på ett äldreboende och ska börja plugga till våren till undersköterska!
Jag Skulle vilja vinna det här presentkortet till min syster, som sommaren 2014 fick reda på att hon har crohns (en tarmsjukdom, som tyvärr är kronisk) hon får ta mycket tabletter varje dag för sin sjukdom och med tabletterna får hon även nedsatt immunförsvar, så hon drar då lätt på sig mycket sjukdomar.
Min syster är 3 år yngre än mig och vi har alltid stått varandra nära, även fast båda har flyttat hemifrån har vi kontakt varje dag och hon betyder mer än något annat i världen för mig! hon förtjänar allt fint att få för hon är en sån fin människa som ofta drar på sig olika sjukdomar och jag tycker synd om henne, för det är jobbigt att se när hon mår dåligt.
Så hon skulle bli super glad för detta!
God Jul och gott nytt år på dig :)

Reply
Johanna

Oj, oj, oj vilket presentkort och många kommentarer haha. Det finns säkert någon som behöver det mer än jag, men jag vill ändå bidra till detta enorma kommentarsfält ;)

Jag har en halvtråkig historia kopplad till dig och din blogg; då jag för kanske fem år sedan blev väldigt inspirerad av din stil… En dag kände jag att jag verkligen fått till min outfit då jag var brunbränd och var klädd i ett par korta, vita shorts och ett löst sittande, vitt linne med den amerikanska flaggan på – och ett par klumpiga svarta kängor till. Jag var i en möbelaffär med min mamma och kände mig allmänt självsäker när jag hör en liten tjej säga “Mamma hon har VINTERSKOR på sig nu när det är sommar”, och gav mig snea blickar. Hahaha. Men då tänkte jag bara att KENZA faktiskt också har det, din lilla skitunge, och stirrade argt på henne (nej skoja bara, jag gick snabbt därifrån och ikapp min mamma hehe).

Då var jag kanske 15-16 och nu är jag 21 år och skulle verkligen behöva kopiera din stil lite mer… ;) Dock gör jag just nu absolut ingenting (obeskrivligt, olidligt tråkigt…) då jag nyss tagit ett studieuppehåll från högskolan jag gav ett försök med min härliga kombo av Asperger och ADHD, men det gick till slut alltså bara åt helvete. Så kan det gå! Tur att din blogg alltid (än så länge) finns kvar hur fucked up ens eget liv blir :D

Puss och kram – och God Jul!

Reply
Nathalie

Jag har läst din blogg varje dag sedan jag var 17 år och ibland känns det som att jag känner dig lika bra som mina bästa vänner :D i januari börjar jag på ett nytt jobb, kontor, och jag skulle verkligen behöva nya kläder som passar. Nu håller jag tummarna och önskar dig en god jul och ett gott nytt år :D

Reply
Sandra ottosson

SE HIT:) är 27 år från Malmö med en bedrövlig garderob! Älskar tyvärr choklad lite för mycket och har därför gått upp några kilon = behöver i princip en ny garderob! Jobbar och sliter som undersköterska och tyvärr räcker inte pengarna med den lönen.
Hade blivit så oerhört tacksam om jag vann presentkortet så att jag kan känna mig lika fin igen med de extra kilona:)
Ha en underbar jul fina Kenza!

Reply
Martyna Janusch

Dear Kenza, it would be like a dream to get this gift card and buy many beautiful things not only for me but also for my family, lil sister and friends. I hope you know that since many years you and your blog are my biggest inspiration. Whoever you choose, I’m sure it will be the happiest person in the world. I am happy to have as an idol such a smart and strong woman. Have a nice evening and Merry Christmas.

Martyna

Reply
Nadja

Gaaaalet hur många som är med och tävlar!!! Men jag gör ett litet försök ändå och hoppas att turen för en gångs skull står på min sida heheh, om jag skulle vinna presentkortet skulle det gå åt till att köpa julklappar till mina systrar. Är nämligen brooooke haha, pluggar socionomprogrammet på uni och har inget jobb vid sidan av. All CSN går åt till kurslitteratur och överlevnad vilket innebär att jag inte har haft råd att köpa presenter till mina nära och kära. Såååå om jag vinner kan mina 3 systrar få lite sena julklappar, plus att jag själv kan unna mig lite nytt och sluta gå runt i samma tröja varje dag HAHA, god jul och gott nytt år på dig kenzaaaaa<3

Reply
Meha

On my good days, am a nice person hahaha but otherwise I walk around like a zombie to classes with the biggest coffee:). Anyhu am an African living in Sweden. Football fanatic but also a fan of you. How do u handle going around looking that gorgeous? Aleks is a lucky bastard

Reply
Lucy

I couldn’t think of a better christmas gift since I love shopping but can never afford something, which suuucks. Gina tricot is one of my fav stores just so you know haha ;) Love!

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna framförallt för att jag älskar Ginas kläder, dessutom skulle det kännas skönt med lite pengar så här efter jul och nyår, kanske kan hitta en fin studentklänning till sommaren :)
Tycker också det hade vart kul att vinna då jag har haft ett tufft år med panikångest och massor av press och stress. Kram

Reply
Hanna

Åhh vad kul! Då skulle man ju kunna utöka garderoben med mer än bara svarta plagg som jag alltid köper… hahha alltså älskar att bli inspirerad av dina outfits och slutar aldrig förundras över hur alla kläder får plats där hemma. :) att kunna göra massa olika coola kombinationer och förnya sig, vilken grym start inför 2016!
GOD JUL!

Reply
Micaela Carhed

Hej Kenza! Grattis till vinsten! Det är du värd!!

Mitt namn är Micaela och jag är 19år bosatt på västkusten. Jag bor tillsammans med min pojkvän sedan några månader tillbaka och trivs jättebra. Har hängt med dig och denna blogg i många härrans år nu ;)
Jag önskar mig detta presentkort, så att jag inte liknar en lort, för tiden går fort och pengar bort och med detta presentkort kanske jag blir en särskild sort ;) Kraaam!

Reply
zena

HI Kenza , it’s Zena , I have been following your feed for 3 years and this is a chance for me to say thank you for being you and inspiring so many people around the world. I must say that you are one of the reasons that I am who I am today. your sense of fashion , beauty , principals , sports and taking care of yourself by letting yourself having fun without limits . All of these gave me the hope that I needed to years ago. you made me believe that there is always place for fun and love when you are studying and have lots of issues beside. I must also tell how happy I was when you started your donation campaign. I’m an Arabian girl who lives in Palestine/Israel which is quit complicated but honestly your blog is helping me getting over a lot of stuff . thank you for sharing this wonderful side of your personality /humanity. you are a business woman which inspires me too. you show the world how strong a woman can be by making and creating her own world . you give me the push every single day . I will not stop thanking you . (NOTE: each time I shop online I buy the same stuff as yours ). xoxo ZENA

Reply
Maja Carlsson

Hej Kenza!
Jag skulle gärna vinna presentkortet då jag nyligen har gått ner en massa i vikt. Detta har resulterat i att alla mina kläder är för stora. Nu måste jag verkligen ha en nya garderob. Det är svårt att hitta tid till att shoppa kläder när man har familj och ett litet barn att ta hand om. Men om jag vinner detta måste jag få lite egentid till att hinna uppdatera stilen :) Önskar dig en riktigt god jul! :)

Kram från Maja

Reply
Jennifer

Underbart med giveaways! Jennifer heter jag, studerar på universitetet men befinner mig just nu i Bangkok för en semester nu under julen. Det är min passion, att resa, och det är vad jag helst spenderar mina pengar på.
Sedan tycker jag även mycket om mode. Gick precis runt i gallerian Terminal21 där varje våning är som att gå i olika städer. Rom, Paris, San Fran., och Tokyo. Himla spännande att se kontrasterna från dessa städer, särskilt Tokyo, och hitta inspiration. På Tokyo våningen kändes det som jag hamnat mitt på en moschino runway, sjukt häftigt!

Tack för en grym blogg, och God jul Kenza :)

Reply
Suzie

hey kenzaaaa!! :D
i feel like i’ve been posting comments regularly on your blog these days haha sorry about that, i didn’t know i could talk/write so much haha
but then again, when someone says i should write why i should get some kind of prize/gift i never know what to say… contradictory is my thing i guess XD and to be honest, i got to know about gina tricot brand through your blog; love it ofc & i’ve been thinking about investing is some of her pieces once i finally move out on my own.
so instead of trying to write anything ‘wisely’, i’m just gonna say thank you for listening to all of our suggestions about your blog, i loved ‘the day in pictures’ you did recently! nice to know that people actually get to participate in the content they read.
xoxo from Croatia always! (next year i hope to say hello from ireland or england – still trying to figure out where to move)

P.S. I looooved the balmain coat you bought for Alex; wish they did the woman version too!

Reply
Malin

Hej Kenza! Jag har följt din blogg i många många år och det är så kul att se hur långt du har kommit. Du ger hopp till alla tjejer och killar som har det kämpigt hemma! Och du visar att det går att komma dit man vill i livet genom hårt arbete. Jag själv har sett upp till dig och du har hjälpt mig i svåra tider! Det hade självklart suttit fint med presentkortet. Jag hade köpt en del till mig själv, men mest till min kära mor som aldrig köper någonting tioll sig själv utan allltid priorierar alla andra! Hon hade fått en helt ny vårgarderob! :)
God jul och gott nytt år!

Reply
Sandra Carlsson

Hej världens bästa bloggare
Jag vill vinna ett presentkort för 5000 för att det är ett presentkort på 5-jävla-000. Skulle liksom näst intill kunna köpa mig ett liv för den summan? Skämt o sido. Skulle dock uppskattas från en urpank lady som mig. Ett par nya jeans hade suttit fint istället för dem som dem man köpte för 6 år sedan…(dock är dem det bästa som hänt mig!!!)
Hoppas du väljer någon som faktiskt vågar erkänna att presentkortet är till mig och endast mig och inte till “min mamma som haft det kämpigt ett tag” Haha (ber alla som läser detta att läsa det med en nypa salt) Jag är en fin människa som jobbar som en gnu och förtjänar lite lyx!
Mvh,
Sandra Carlsson
[email protected]

Reply
Fredrika

Hejsan!
Jag är en 13årig tjej som bor i Stockholm och jag började följa din blogg förra året, när jag var 12år efter att ha “upptäckt” dig genom dans programmet “Let’s Dance” :).
Jag älskar att läsa dina gamla inlägg (självklart dina nya också) och se hur du har utvecklats genom åren.
Efter att ha läst ditt inlägg om Aleks och att du skrev år 2009 att han var den rätte var jag inte sen med att leta reda på det inlägget haha.

Det var iaf lite om mig :D, jag kommenterar nästan aldrig tyvärr men jag är en trogen läsare som går in här cirka fyra gånger dagligen och likar dina bilder på instagram :).

Nu är det bara att hålla tummarna, jag älskar att shoppa kläder (förlåt pappa…) och jag är en riktig tävlingssmänniska haha :D
God Jul och Gott Nytt År!

Reply
Hanna Larsholt

Vore ju galet kul att vinna ett presentkort från dig. Köper sällan kläder då jag måste prioritera andra saker att lägga pengarna på, så vore fett att få gå loss hos Gina tricot utan att behöva dubbelkolla prislappen ;-) kram och god jul!

[email protected]

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Jag heter Josefin och kommer från en liten ort med en bit in till shoppingen. Jag har följt dig i flera år och älskar dina designer. Har både kläder från din kollektion för Jofama och en del plagg från IvyRevel (längtar alltid till nästa kollektion), love them!! En fattig student som jag skulle inte klaga på lite shoppingpengar för att kunna fylla på (förnya hela) garderoben, haha!

God Jul och Gott nytt år!!

Reply
Kaisa

Hello! Just want to start off by telling how gracious it is from you to organize such giveaway and bring happiness into someone’s life. You show people that they can become what they have dreamed of becoming. It’s just hard work and dedication. I’m a nursing student from Estonia and I want to be the best person I can to bring comfort to people in need. And honestly I can’t really afford many things but I’m happy because I’m doing what I love. My point here isn’t to tell you that I deserve the price but just letting you know that what you do every day definitely affects people’s lives. Keep up the good work!

Reply
R.Rebecca

Hej Kenza!
En fellow 91:a som kikar in här på din blogg och inspireras av det du delar med dig och tycker du verkar härlig! ..Jag rensade min garderob för några dagar sen på allt som bara hängt med utan att riktigt användas och bara tog plats för det som kändes som mitt “gamla jag”. 2015 var ett väldigt intressant år för min del, en bergochdalbana av sitt brutalaste slag men som avslutades i topp. Jag är så glad och tacksam för så mycket ändå och ser fram emot den nästkommande dagen och året, för livet är bra nu, typ haha. Jag lovade mig själv att bara vara och göra det som jag mår bra av och på något sätt är det oundvikligt med förändringar, goda sådana. Jag vill se ut och vara som jag känner mig och klä mig på ett sätt som osar glädje, ambitioner samt power, i och med att min byrå ekar ganska tom nu efter alla kläder jag gav bort skulle ett presentkort sitta fint från Gina Tricot och verkställa min “klädvision”. Så jag håller tummarna att du ska ge bort denna klapp till mig som jag sedan kan dela med min syster och en vän. Trevlig helg på och ta hand om dig! Kram :)

Reply
Lotta

Hej!
Lotta heter jag och bor i en liten stad utanför Göteborg. Går andra året på gymnasiet och är därmed en fattig student.
Hade vart asfett att vinna ett presentkort, så jag skulle köpa alla de kläderna man går o drar i varje gång.

Ha de bäst

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag heter Jenny och blir 18 nu i December. Jag går sista året på gymnasiet med inrikting teknik. Jag läser din blogg varje morgon och du är en person jag verkligen ser upp till, ditt engagemang och din vilja har gjort att du skapat något stort redan vid din unga ålder, detta är så imponerande. Det finns nog inget intressant som sticker ut hos mig. Jag är bara en i mängden som tar dagen som den kommer. Jag kommer från en liten stad som alltid sover. Så fort jag gått ut gymnasiet vill jag ut och arbeta som volontär och fly från detta ställe, det kostar mycket (iaf för mig som bara har studiebidrag) så ett presentkort som gör att man inte behöver tänka på kostnader för kläder eller presenter låter så bra. Jag har aldrig vunnit något förut, det skulle ju självklart vara kul att göra det, samtidigt vet jag dock att det finns andra som förtjänar det mer än jag själv.

Lycka till med dina framtida planer, Jag hejar på dig!!

Kram Jenny

Reply
Alma Bengtsson

Hej finaste Kenza!

Jag kikar in på din blogg varje dag och läser vartenda ord i vartenda inlägg men det är sällan jag visar mig i kommentarsfältet. Jag antar att det är för att jag är lite blyg och inte riktigt vet vad jag ska kommentera, det finns så många andra som säger så himla fina saker hela tiden och en vill inte verka mindre uppskattande, så då har det blivit att jag inte kommenterat alls i stället… Vilket såklart är lite tråkigt! Jag själv uppskattar ju varenda liten kommentar jag får på min egen blogg och jag antar att du känner samma för alla kommentarer du får. Jag får försöka pusha mig själv att kommentera lite mer, att sprida glädje gör ju att en blir lyckligare trots allt!

Ja, vad ska jag skriva om mig? Jag är en tjej på 18 år och jag går sista året på gymnasiet där jag läser Estetik och Media med inriktning Fotografering. Jag drömmer om att bli fotograf och kunna jobba som fotograf på heltid, helst som modefotograf eller kanske konstfotograf men vi får väl se vad framtiden har att ge. Förutom att gå i skolan (och ha ångest över studenten för att jag inte har någon aning om vad jag ska göra när jag gått ut gymnasiet) jobbar jag på Vagabond där jag fotar skor till deras hemsida. När jag inte jobbar på Vagabond hjälper jag till hemma för att få lite extra pengar i kassan.
Jag älskar att köpa kläder vilket gör att det blir aningen jobbigt när jag vill köpa något större, som ett nytt objektiv till kameran. Har försökt spara ihop till ett vidvinkelobjektiv hur länge som helst nu men så går en i stan en eftermiddag och så har man spenderat pengar på kläder eller makeup istället. Därför hade det varit perfekt om jag vann detta presentkort, så kan mitt konto få vila lite när jag köper vårkläder!

God Jul!
Kram

Reply
Johanna

Hello! Jag heter Johanna och är en 17-årig tjej som läser andra året på samhällsprogrammet. Kommer från en liten stad i Västra Götaland. På fritiden(när man har någon fritid utöver skolan…) rider jag och umgås med nära och kära!
Eftersom jag är studerar/är student har jag inte jättemycket pengar och ett presentkort på Gina Tricot hade förenklat mycket i klädeshandlingen! På Gina Tricot har dem både “vanliga” kläder och hästkläder, alltså PRECIS det jag behöver och skulle vara jättebra att få ett presentkort där då jag exempelvis måste köpa massvis med ridkläder. Dessutom är det ALDRIG fel att köpa utöka min vanliga garderob till våren, en fin vårkappa är något jag behöver! ;)
Har följt din blogg i många år och tycker mycket om bloggen! Du är dessutom en otroligt bra förebild, som står för att alla får vara precis som de är, vilket jag tycker är super!
Kram!

Reply
Ida

Hej Fina Kenza!
19 år gammal och blev precis friskförklarad från min Anorexia som jag har kämpat med i 4 års tid.. Vände ut och in från behandlingar och inläggningar från att jag kämpade mig bättre men sen ner i skiten igen, då viljan aldrig kom från hjärtat utan från min familj vänner och läkare. Tills jag själv insåg att det inte var ett liv. Ett presentkort på 5000 är otroligt mycket så jag skulle framförallt ge min bästavän som alltid fanns för mig en stor del av det, sen skulle jag också köpa mig något par jeans haha, då jag behöver någon i min storlek idag och framförallt kan känna mig fin och trivas i det.
God Jul och oppas du får e toppen jul. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*