• header

GYM AND THAI FOOD

KenzaZouiten_gym-3-2 KenzaZouiten_gym-1-2 KenzaZouiten_gym-2-2

Today at the gym!

De lata dagarna efter jul och nyår fortsatte även idag. Vi kom dock iväg till gymmet en sväng tidigare idag! Vi körde med Klaras PT Frida och det var tufft som fan. Fråga mig förresten inte om jag har på mig byxorna bak och fram haha, har aldrig fattat hur man ska ha på sig dessa eftersom att bilder på nätet visar båda sätten. Har jag ränderna bak så åker byxorna ner i röven hela tiden, har jag ränderna fram såhär (då är också texten med storlek osv bak i rumpan) så ser det ju bara konstigt ut. Haha, skitsamma. Alla mina andra träningskläder var på kontoret så det fick duga.

Efter träningen köpte vi med oss thaimat för 420 spänn (beslutsångest deluxe, så farligt att köpa man är hungrig också) och sen har vi legat på min soffa, ätit och tittat på film. SÅ. SKÖN. DAG.

// The lazy days after Christmas and New Year’s continued today as well. We did go to the gym earlier today though! We did a workout with Klara’s PT Frida and it was really tough. Btw don’t ask me if I’m wearing the pants backwards haha, I’ve never understood how I’m supposed to wear these pants since all the photos on the internet shows both ways. If I have the stripes in the back, the pants go down all the time in the back. If I wear the stripes in the front like this (with the little text with size etc in the back) it just looks weird. Haha, whatever. All my other workout clothes were at my office so it had to do.

After workout we bought thaifood for 420 SEK (we couldn’t decide what to get, and it’s dangerous to buy food when you’re hungry too) and then we’ve been on my couch all day, eating and watching movies. SUCH. A. NICE. DAY.

34 Comments

Elin

Hej Kenza!

Jag måste bara säga hur rolig och intressant din blogg har blivit den senaste tiden, sedan du började med mer “vardagsinlägg” :) Visst att jag älskar dina outfit-bilder, men ett tag hade du nästan bara sådana vilket blev lite tråkigt i längden. Jag gillar att du visar en mer personlig sida, det visar att du är en ascool och jordnära person och inte bara en fashionista. (Och nu när jag skriver det här märker jag att jag är arbetsskadad efter att ha skrivit uppsats de senaste veckorna haha!). Hur som helst, gott nytt år på dig! Och keep up the good work, det är jättekul att gå in på bloggen och se massa nya inlägg med snygga bilder som inte bara handlar om mode.

Kram kram
Elin

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vad kul att du tycker det! :-) Det svider dock lite i mitt perfektionist-hjärta när jag lägger upp sånna här halvdana bilder, men jag har förstått att ni gillar att se den riktiga sanningen så jag möter er halvvägs haha. Blandar sånt här med outfits! :-) Kram, ha en fin dag. <3

Reply
Elena

Hahaha that’s always the struggle with sporttrousers! But well, I think the most important thing in the gym is to sweat and to do a nice workout and not to look good..
Puss :) Elena
___________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Victoria Estelle

Äsch vem bryr sig om byxorna är åt rätt håll eller inte – du ser fab ut oavsett! På tal om att sätta byxorna bak och fram.. Jag satte på mig ett par “kostymbyxor” med dragkedja i sidan bak och fram till jobbet i våras. Haha DET var pinsamt då de små fickorna hamnade helt fel plus små “slitsar” som brukar vara bak på benen hamnade fint där fram HAHA piiin.
Ha en fin kväll finis! <33

Reply
Antonia

LOL Please do not vomit on yourself :D
Your hair length and color is perfect – maybe you can get some extensions with highlights?
I have these Great Lengths extensions in 2 natural colors, only 25 strands but its a mayor difference.

Reply
Onödigt men..

Eeeh, 420 kr? Jag bor i Oslo och det är typ vad det kostar för en person så, jävligt billigt haha hade varit ett dröm pris så ja förstår inte hur det kan vara “mycket” pengar för dig, som är Sveriges största bloggare ooooch bor i Sveriges dyraste stad. Störande haha att du ens skriver det :D inget elakt men sjukt störande för du har aldrig skrivi pris på nått förr och thaimat för 2 pers för 400 spänn? …

Reply
Chris

haha, it looks nice ;) great combination, first your workout and after that thai food :) Have a great day!

Reply
Saga

Vad härligt att komma igång med träningen efter julledigheten. Det hade jag tänkt att göra idag! :)

Reply
Amanda

Brukar det inte finns en lapp som indikerar viad som ska vara bak? Alla mina har det.

Reply
killen

Men kenza hur ska vi kunna avgöra ifall det ser konstigt ut ifall man inte får se backsidan!? ☺

Reply
Domi

Hi Kenza,
Ive been following you for a long time now (and you are my number one blogger in the whole world) :))) <3

But tell me – Do you bring your canon (I guess) camera with you all the time? Cause I am also a blogger and I cant imagine bringing that huge (and heavy) camera with me all the time. And since I have Olympus pen (its tiny and really light) blogging has been much easier :D

I hope you get me ;)

Have a wonderful day and happy new year,
Domi

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*