• header

COFFEE IN BED

Kenza_Zouiten_Bed001 Kenza_Zouiten_Bed05Kenza_Zouiten_Bed04 Kenza_Zouiten_Bed07 Kenza_Zouiten_Bed03 Kenza_Zouiten_Bed06Kenza_Zouiten_Bed02

Knitted sweater from IvyRevel

Jag och Madde lekte lite i sängen (haha, det lät fel) för några morgnar sedan! Älskar den här tröjan, den känns sportig och vårfräsch. Väldigt mysig också. :-) För den som undrar så är håret lockat med en superdupersmal locktång.

Igårkväll var vi ute och käkade här i Kapstaden, sedan blev det en sväng ut! Eller sväng och sväng, vi dansade till klockan 4 på morgonen hehe. Sjukt kul! Idag har vi haft lite ledigt på förmiddagen, vi åt nutellapannkakor till frukost och så har vi jobbat med våra laptops från poolen. Vi har så mycket bilder att gå igenom att det är sjukt!! Men det blir så himla bra, vi har tagit en hel del riktigt balla bilder. Senare idag ska vi ner och plåta lite på stranden. Vid 6 när solen inte står lika högt upp så är det så himla fint ljus! Och sedan vid halv åtta när solen nästan är helt nere är det MAGISKT.

// Madde and I played around in bed (haha, that sounds wrong) a few mornings ago! I love this sweater, it feels sporty and spring fresh. And it’s also very cozy. :-) For those who wonder, the hair is curled with a super slim curling iron.

Last night we were out in Cape Town, we had dinner and then we went out for a while! Ok not for a while, we danced until 4 in the morning hehe. So much fun! Today we’ve had some time off in the morning, we had nutella pancakes for breakfast and then we’ve been working on our laptops by the pool. We have so much photos to go through, it’s crazy!! But they’re so good, we’ve taken a lot of really cool shots. Later today we’re gonna go down and shoot at the beach. It’s such a beautiful light around 6 when the sun is not that high! And then around 7.30 when the sun is almost completely down it’s MAGICAL.

51 Comments

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32