• header

COFFEE IN BED

Kenza_Zouiten_Bed001 Kenza_Zouiten_Bed05Kenza_Zouiten_Bed04 Kenza_Zouiten_Bed07 Kenza_Zouiten_Bed03 Kenza_Zouiten_Bed06Kenza_Zouiten_Bed02

Knitted sweater from IvyRevel

Jag och Madde lekte lite i sängen (haha, det lät fel) för några morgnar sedan! Älskar den här tröjan, den känns sportig och vårfräsch. Väldigt mysig också. :-) För den som undrar så är håret lockat med en superdupersmal locktång.

Igårkväll var vi ute och käkade här i Kapstaden, sedan blev det en sväng ut! Eller sväng och sväng, vi dansade till klockan 4 på morgonen hehe. Sjukt kul! Idag har vi haft lite ledigt på förmiddagen, vi åt nutellapannkakor till frukost och så har vi jobbat med våra laptops från poolen. Vi har så mycket bilder att gå igenom att det är sjukt!! Men det blir så himla bra, vi har tagit en hel del riktigt balla bilder. Senare idag ska vi ner och plåta lite på stranden. Vid 6 när solen inte står lika högt upp så är det så himla fint ljus! Och sedan vid halv åtta när solen nästan är helt nere är det MAGISKT.

// Madde and I played around in bed (haha, that sounds wrong) a few mornings ago! I love this sweater, it feels sporty and spring fresh. And it’s also very cozy. :-) For those who wonder, the hair is curled with a super slim curling iron.

Last night we were out in Cape Town, we had dinner and then we went out for a while! Ok not for a while, we danced until 4 in the morning hehe. So much fun! Today we’ve had some time off in the morning, we had nutella pancakes for breakfast and then we’ve been working on our laptops by the pool. We have so much photos to go through, it’s crazy!! But they’re so good, we’ve taken a lot of really cool shots. Later today we’re gonna go down and shoot at the beach. It’s such a beautiful light around 6 when the sun is not that high! And then around 7.30 when the sun is almost completely down it’s MAGICAL.

51 Comments

C

oooh good lord kvinna! Kanske de bästa fotona på dig någonsin!

Kenzas svar: Madde och jag bugar och bockar! Kram <3

Reply
Patricia

Åh du är så vacker Kenza! Det är så roligt när man har följt dig några år och ser hur du bara utvecklas mer och mer, och blir fan bara vackrare och vackrare hela tiden… Lite som att du “växer in i ditt eget skinn”, och blir mer dig liksom (om man fattar alls? haha). Du har alltid varit en så otrolig inspiration och det kommer du nog alltid att vara, sett upp till dig sen jag var 17 år, och nu fyller jag 21. Tänk hur mycket en människa kan finnas där för en utan att ens veta om det ;) Puss <3

Kenzas svar: Tack fina! Vad glad jag blev. :-) <33333

Reply
tessi

alltså seriöst!!! PERFEKT! jag hoppas du framkallar alla foton du har och sätter ialbum typ. så roligt att kolla i album och liksom du som är så supermegaperfektsnygg…. <3<3

Kenzas svar: Haha.. TACK!! <3<3

Reply
Anita

Damn Kenza!
All these pictures you guys shoot down there are magical.
Definitely my favorite ones ever!
With every new post that comes up I’m like “oh, this one is my favorite” and then the next one is online and again I’m like “noo, that’s my favorite” HAHAHA!

Puss :-)
Anita
http://www.anischu.com

Reply
Mika

Vilka fantastiskt fina bilder!! Älskar de svartvita! Vilka jävla grymt jobb rent ut sagt, well done Madde! :D Ja och du också såklart ;D Vad kör Madde för utrustning för en sån här shoot?

Kenzas svar: Tack! Madde är grym!! Här körde hon bara med kameran, det var nämligen sjukt bra ljus i rummet pga de stora fönstren. Annars brukar hon köra reflexskärm ibland! :-)

Reply
julia

Älskar de svartvita bilderna, du strålar extra mycket där. Känns väldigt äkta. De andra bilderna är också snygga men mer “modelliga”.

Reply
Karla

you look SOOO different here, i cant make it up what it is…maybe because of your open mouth with makes your face look longer and slimer? i dont know but your face looks so different than usually :) not in a bad way or something i just recognize it :)) <3 anyways they are stunning!!!!!! love this sweater, this zip detail on a lot of pieces this year is just sick. love it, it makes the pieces special :) could you maybe tell me what you always wear on your legs when you shoot? i notice they are so shiny…its probably some cool lotion but it would be really fun to know so i can wear it during summer :) <3

Kenzas answer: It’s probably the hair and make up. :-)) Here we used a shimmering body oil from Dove! Gabbi and I will put together a make up post for you later so then I’ll show you! <3

Reply
Tony

You look stunning Kenza, just mind you don’t spill your coffee on that lovely bed.

Reply
Silje

Hiii, love your blog, always have! Me and my friend are going to Cape Town in about a month, and I’m wondering were you went out at nights and if you have any tips for things we can do while we’re there?? :)

Reply
Ellen

Åh så fin du är, och tröjan alltså!! Vilken storlek har du? :D Är osäker på vilken jag ska ta… Har XS i vanliga fall, kan även ha S ibland men vill inte att den blir föör oversize, är ganska liten så det blir lätt att det ser ut som att man drunknar i plagget haha

Reply
Christine

Wow så nydelig du er!! Virkelig noen av de fineste bildene jeg har sett av deg til nå <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*