• header

SWEED LASHES

Kenza_Zouiten_Sweed01

BEFORE & AFTER with the lashes “Gabbi

Kenza_Zouiten_Sweed02

BEFORE & AFTER with the lashes “Ramina

Gabriella har sminkat mig sedan jag var 18 år gammal och när hon lanserade sitt eget lösfransmärke så var det ingen som var gladare än jag. Även om mina egna fransar är rätt långa så älskar jag att leka med lösfransar, och jag har sedan hon lanserade Sweed lashes BARA använt deras fransar. De är inte bara superenkla att fästa, utan om man drar av dem försiktigt så går det att ta bort limmet och använda dem flera gånger om.

Fransarna “Gabbi” (som jag använder till galor och fest) och “Ramina” (som jag ibland använder till plåtningar när jag vill få lite mer volym på fransarna) är mina favoriter, förutom singelfransarna då. De är bäst. På bilderna ovan kan ni se före och efter! Det är såklart finare med ögonskuggor osv men jag ville inte sminka ögat för mycket för att jag vill att ni ska se skillnaden ordentligt, men en tunn eyeliner målade jag på (samt pyttelite mascara) för att få fransarna att smälta in bättre.

Jag har nu fixat så att ni läsare får 20% rabatt på er beställning på sweedlashes.com! Koden ni ska använda då är kenza20 och den är giltig till den 29e februari. :-)

// Gabriella has done my make up since I was 18 years old and when she launched her own false lash brand nobody was happier than me. Even though my own lashes are pretty long I still love playing with false lashes, and since Sweed lashes launched I have ONLY used their lashes. They’re super easy to use and if you remove them carefully you can remove the glue and use them over and over again.

The lashes “Gabbi” (I use these for galas and parties) and “Ramina” (I use these sometimes for photoshoots when I want a bit more volume) are my favorites, well except for the single lashes. Those are the best. You can see the before & after above! Of course it’s prettier with eyeshadows etc but I didn’t want to put too much make up on because I wanted you to see the difference, but I did put on some eyeliner (and a liiiitle bit mascara) to make the lashes blend in better.

I asked for a discount for you guys so now you can get 20% off on your order at sweedlashes.com! Use the code kenza20, it’s valid until the 29th. :-)

Kenza_Zouiten_Sweed05Kenza_Zouiten_Sweed03

Our make up favorites! And me putting on my favorite Sweed lashes, the “All black” single lashes.

– This post is in collaboration with Sweed lashes.

36 Comments

Ida

Vad brukar du använda för nagellack? Du har haft ett så fint puderrosaaktigt på många bilder, tror det är det du har på bilden, perfekta färgen (:

Reply
linda

Alltså det är ju EXAKT SAMMA GRUNDBILD på alla bilderna… hur ska man kunna lita på resultatet då? :/

Reply
Diana

Dina bilder är magiska. Vilken vacker bild på dig längst ner. Fransarna ser helt otroligt snygga ut får mig nästan att vilja testa, men har aldrig satt lösfransar på mig själv någon gång och det känns läskigt att pilla nära ögat tycker jag. :/ Men en vacker dag kanske. :) Ha en fin dag

Reply
Mathilda

Hihi tack kenza och gabbi för rabatten! Letade ögonfransar till vårt bröllop i sommar :) drömmen hade vart om gabbi sminkade, men budgeten är tight för en student haha? men tack tack och jag ser fram emot att få hem dom!

Reply
Anna

Hej Kenza! Vad tycker du om Josephine från ex on the beach som precis öppnat företag med lösögonfransar gjorda av mink? Tycker det är bra att du lyfter upp dessa fransar så att folk har ett alternativ till minst lika fina fransar som inte stödjer djurplågeri.

Reply
C

Du har fantastiskt vackra ögon ju! Och de är verkligen som finast utan smink :) även om fransarna är att dö för

Reply
josefin

Hur fixar du dina ögonbryn? Alltså med plockningen av dem. Har själv rätt “buskiga” bryn, och skulle så gärna ha lite glesare närmast näsryggen som du har, men vet inte hur jag ska gå till väga för att få det?

Reply
Sara

Hur kan du lyckas ta så identiska bilder? Nä, jag börjar fundera om du bara Photoshopat in de där fransarna!??? Att ta tre bilder, för det måste ju vara tre, däremellan ta på och av fransarna, och få så lika skuggig på alla. Nä, detta är en “Terje”, för alla som vet vad det är. Fusk.
/Fotografen

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Det stämmer att det är samma öga, vi tog bilder på varje lösfrans men Madde valde sedan att “klippa ut” själva fransraderna och sätta den på samma “ursprungsöga” för att skillnaden på före/efter skulle bli tydligare. Det var så svårt att få till samma ögonbild i samma vinkel & ljus på båda bilderna så hon gjorde såhär istället. Det gör ju ingen skillnad på fransen. :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*