• header

DINNER TIME

kenzazouiten_dinner-2 kenzazouiten_dinner-1 kenzazouiten_dinner-3

Top from Nelly, jeans from Asos, belt and choker from Ivyrevel (adlink)

Hade bara spraytan-färgen på i 4,5 timme denna gång (brukar annars duscha morgonen efter) men tycker ändå att jag hann få en fin färg. Skönt med lite färg mitt i vintern, förr i tiden åkte jag ju verkligen utomlands hela tiden (livet innan jag hade ett “riktigt” jobb haha) och hade alltid en riktigt bränna. Men nu är det fake it til you make it. ;-)

Iallafall, nu sticker jag iväg på söndagsmiddag med Shiva och Daniel! Vi skippar bio och kör istället bara en lång mysmiddag. Puss!

// I only had the spraytan color on for 4,5 hours this time (normally I shower the morning after) but I think I still got a nice color. I love having some color in the middle of the winter, a few years ago I went abroad like all the time (my life before I had a “real” job haha) and I always had a real tan. But now it’s fake it til you make it. ;-)

Anyway, now I’m off for a Sunday dinner with Shiva and Daniel! We will skip the movies and instead have a long and cozy dinner. Hugs!

29 Comments

Maria

You look nice with or without tan. But I know the feeling.
The good side of getting spray-tan instead of real tan, is you minimize your risk of getting skin-damage and skin-cancer. So im sure your skin loves you for it. And you also keep your skin looking healthier and younger longer! <3 So from the skin's perspective, spray-tan is the best to go.
Have a nice cozy dinner<3

Reply
R

Hade varit kul att följa dig på resor igen. Tycker att du ska jobba “på riktigt” lite mindre!! ;P

Reply
Fanny

Kenza, hade det varit kul att resa lite mer säger du? Vi är jättemånga som frågar dig hur du ser på ditt ekologiska fotavtryck men du svarar aldrig. Hur kommer det sig?

Reply
Sofia

Kan inte du fota lite close-ups på dina bryn med och utan smink? Jag är så sugen på att göra microblading och tycker det är så kul att titta på bilder :)

Reply
Monika

Very nice photos! Love your tan! It doesn’t matter it’s fake or not. By the way, pretty top and choker.
Have a nice time with friends! :)

Reply
Mersa

Har aldrig kört spraytan men läst att mab ska ha den i 24 timmar innan man duschar / tränar för att man ska helst inte bli blöt för då
Blir man fläckig. Det har jag inte tid med att inte svettas/duscha så länge så aldrig vågat göra. Kan du berätta mer hur du gör innan/efter behandlingen? Skrubbar du kroppen innan? Duschar du med vatten bara eller använder du duschkräm? Om du svettas efter behandlingen rinnner förgen då etc . Tack för svar

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det kanske är olika beroende på vilken färg man använder, men den jag har behöver vara på i minst 4 timmar för att den ska fastna. Brukar föredra att ha på den minst 8 iallafall (över natten), det känns bättre haha. Sen är det fritt fram att duscha och träna! Jag skrubbar kroppen innan, och så duschar jag med duschkräm. Tycker brännan är som bäst dag 2 (efter 2 duschar), och håller sig fint i 4 dagar sen börjar det bli fläckigt. Kram Kenza

Reply
Amar

Hej fina!

Jag vet om att du har gjort microbladning på dina bryn, men vad använde du för färg på din Anastasia dipbrow? jag kollade din sminkvideo men du nämner inte färgen.

Skulle va tacksam för svar! Ha en underbar vecka❤️

Reply
Anapana

Så fin du är Kenza! Du är en stor inspiration för många och även mig :) Jag undrar vad är det för kamera du fotar med i dessa bilderna? Och överlag i bloggen. Tacksam för svar då jag är ute efter att köpa en kamera som fotar snyggt :)

Reply
Sofie

Hej Kenza! För det första, wow vad fin du är och tack för en av de bästa bloggar jag vet! Älskar att du även fått in lite inredning iom nya lägenheten, är sååå spänd på att få se hur den ser ut! :)

Men till min fråga! Jag har sedan en tid tillbaka opererat min fot och det gör det omöjligt för mig att ha högklackade skor tyvärr.. Så jag skulle gärna vilja ha lite tips på vad man kan ha för finare skor och partyskor som inte är med klack? Jag har letat ett tag men hittar inte några jag känner mig lite extra fin i..

Hoppas du får en fortsatt fin vecka! Kram Sofie

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*