• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART I

kenza_zouiten_10year_2007

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2007!

Nu drar vi igång min stora giveaway! 2007 var mitt första hela år som bloggare, och det var här jag verkligen la ner varenda ledig liten sekund jag hade på att uppdatera bloggen. På morgonen innan skolan, på rasterna i skolan, hemma, kvällar, nätter… Jag prioriterade bloggen framför familjemiddagarna (fråga bara min mamma, haha) och ville en vän hänga efter skolan svarade jag alltid “jag måste bara hem och blogga först!” Därför ville jag börja med ett pris som kanske kan hjälpa någon av er med bloggandet?

Sånna här fancyschmancy-grejer hade inte jag på den tiden, men nu är det bra utrustning som gäller för att hålla hög kvalité på sin blogg så därför tävlar jag nu ut en Canon EOS M5 + 15-45mm lens (tack Canon för att ni är med och sponsrar med denna kamera!) och en MacBook Air 13″. Totalt värde ca 22.000 SEK.

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
– Svara även på denna fråga: Varför läser du bloggar?
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// Let’s start my big giveaway! 2007 was my first year as a blogger, and this is when I really took every little second I had to update my blog. In the morning before school, in school on the breaks, at home, in the evenings, in the middle of the night.. I prioritized my blog over family dinners (just ask my mom, haha) and if a friend wanted to hang out after school I always said “I just have to go home and update my blog first!” That’s why I wanted to start with a prize that maybe can help one of you with your blog?

I did not have this kind of fancy schmancy stuff back then but now you need good equipment to keep a high quality on your blog, so that’s why I’m giving away a Canon EOS M5 + 15-45mm lens (the camera in this giveaway is sponsored by Canon!) and a MacBook Air 13″. Total value around 2000 euro.

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me like OOOHHHH I WANT TO JOIN! Hehe.
– Also, answer this question: Why do you read blogs?
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_2007-1

From my blog in 2007! Those outfits though…. :’)

8,671 Comments

Lydia

I would like just something positive in my life, some kind of a few happy moments, just it.
A few years ago I`ve lost the love of my life and since that moment my life has changed. Can you just imagine that you loose Alex? It`s that bad how it could be in all way, it`s just like I`ve lost myself…I try so hard to be strong every day but I can`t handle it. He was my soul mate, he understood me, and above all he saw my soul (real me – a good, ambitious, successful woman with fears, worries), not my appearance (most of people (yes, even women) think I must be stupid cuz I`m beautiful) .
And now I don`t know who I am.
It`s so hard to even talk (write) about this but thanks to You I learned to talk about my pain. “Losing love is like organ damage. It’s like dying. The only difference is death ends. This? It could go on forever.”

Mayby I should completly leave my life here? and start everything with carte blache? in a new place?

Reply
Lydia

I would like just something positive in my life, some kind of a few happy moments, just it. Just start to live again!
A few years ago I`ve lost the love of my life and since that moment my life has changed. Can you just imagine that you loose Alex? It`s that bad how it could be in all way, it`s just like I`ve lost myself…I try so hard to be strong every day but I can`t handle it. He was my soul mate, he understood me, and above all he saw my soul (real me – a good, ambitious, successful woman with fears, worries), not my appearance (most of people (yes, even women) think I must be stupid cuz I`m beautiful) .
And now I don`t know who I am.
It`s so hard to even talk (write) about this but thanks to You I learned to talk about my pain. “Losing love is like organ damage. It’s like dying. The only difference is death ends. This? It could go on forever.”

Mayby I should completly leave my life here? and start everything with carte blache? in a new place? And start to write the blog as a form of therapy with Hygge life philosophy. Did you hear about this? Now the book about this is a a bestseller.

Reply
Alice

Hi Kenza,
what awesome prizes to win!
I read your blog everyday to get fashion and styling inspirations. It’s helpful to see the clothes in natural light and natural movements which model pictures in the online-shop doesn’t offer. Plus I am a similar type like you (figure, hair color etc.). Besides that, it is so interesting to get insights in your everyday life. I love to follow and read your blog <3 I hope that doesn't sound creepy but it is like I read a diary of a very good friend.
I would be so happy to win the camera since mine doesn't function well and I always dreamt to have a macbook!

Reply
Eva

ÅH JAAAA JAG VILL VARA MED!! :D

Jag läser bloggar främst för att få inspiration! Inte bara inspiration för någon speciell klädstil eller så, även livsinspiration, vad vill jag ha i livet? Vilka är mina mål och vad strävar jag efter att uppnå eller göra? Att läsa bloggar får mig att bli påmind om att äta nyttigt, träna, göra saker bara för att må bra, gå på yoga, meditera, och uttrycka mig själv genom mode och inredning. Jag älskar också fotokonst, med en kamera och en ny dator kanske man kan ta steget till att starta en egen blogg :)

Tack för din blogg och tack för att du inspirerar till ett härligare liv!

puss och kram, och gott nytt år <3

Reply
Sara (tilltalsnamn)

Med detta så skulle jag skapa lite magi och få leva ut min fantasi, så jag hoppas jag kan vinna så denna kvinna kan få skina…Så, JA, JAG VILL VARA MED.

Reply
Sara (tilltalsnamn)

Med detta så skulle jag skapa lite magi och få leva ut min fantasi, så jag hoppas jag kan vinna så denna kvinna kan få skina…Så, JA, JAG VILL VARA MED.

Och så glömmer man en av kriterierna, typiskt haha. Varför jag läser bloggar är både för nytta och nöje. För att kolla in snygga bilder, outfits och för att även inspireras av starka företagskvinnor som dig och Blondinbella.

Reply
Rosanna Gatti

ÅH!! Jag vill SÅ vinna detta och behöver verkligen detta, skulle göra en enorm skillnad i mitt arbete och underlätta mitt liv som nystartad egenföretagare.

Jag läsare bloggar, ganska få dock och gärna kvinnliga bloggare som driver företag även utöver sin blogg, för att hitta motivation och inspiration! Och för att hitta något gått recept, tips på en resturang eller för att hålla mig uppdaterad om saker som sker runtomkring. Det är en skön paus mitt i vardagen där jag laddar på mina batterier, oftas en timme på kvällen när kidsen sover och mailen är stängd för dagen.

Reply
Alma

Jaaa jag vill vara med!!:)
Läser faktiskt inte bloggar i någon större utsträckning utan följer endast din och en till, främst för att de har en så positiv feeling och jag älskar att följa alla resor.:))

Reply
Kamil

I read blogs by people who travel to get inspirations for my vacation destinations or just to dream about holidays. I am interested in beach holidays as much as city trips and you do both so you show very interesting places and views! Thank you so much for the giveaway. The Macbook would mean the world to me since my old pc is broken and I am still saving for a new one!!! I hope I will win…

Reply
Alice Pfister

JAAA JAG VILL VARA MED SÅKLART!!! Jag läser just din blogg för att jag tycker att bilderna är så sjukt fina och har bäst kvalité av de bloggarna jag läser. Dina inlägg du skriver är inte ytliga utan personliga som gör att man får lära känna dig fast man inte känner dig (hahah)! Man får en inblick i hur det är av att vara Kenza och hur din värld fungerar. Din blogg ger mig så sjukt mycket inspiration, i allt du gör!

När jag var i 12-13 åldern hade många av mina kompisar bloggar. Jag hade aldrig det men har på senare år verkligen blivit sugen på att börja blogga tack vare att jag läst bloggar (speciellt din). Om jag skulle vinna skulle detta kunna bli ett startskott på min dröm om att blogga och skulle bli mer än evigt tacksam om jag faktiskt fick den chansen! Din blogg är definitivt bäst av alla bloggar som existerar, sluta ALDRIG med det du gör!<333

Reply
Caroline jansson

Har varit med och tävlat på alla, men denna vinstv vore ju drömmen! Att få en superkamera och kunna föreviga vissa ögonblick. 2017 ska bli mitt år?

Reply
Laila

Jag vill jättegärna vara med och tävla :)
Anledningen till att jag läser bloggar är för att jag ibland behöver en paus i vardagen och jag tycker att det kan vara intressant och lärorikt att läsa om andra människors vardag och märka att folk är inte så annorlunda från en själv. Sen så tycker jag att det är roligt att kolla på inlägg när du exempelvis varit utomlands, du tar så otroligt fina bilder och visar upp världens alla fina hörn så känns det som om man är ute och rese tillsammans med dig och Aleks haha. Jag har även följt en del bloggare från starten, och det är så kul att se hur ni har utvecklats genom åren och hur bra det går för många idag!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*