• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART I

kenza_zouiten_10year_2007

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2007!

Nu drar vi igång min stora giveaway! 2007 var mitt första hela år som bloggare, och det var här jag verkligen la ner varenda ledig liten sekund jag hade på att uppdatera bloggen. På morgonen innan skolan, på rasterna i skolan, hemma, kvällar, nätter… Jag prioriterade bloggen framför familjemiddagarna (fråga bara min mamma, haha) och ville en vän hänga efter skolan svarade jag alltid “jag måste bara hem och blogga först!” Därför ville jag börja med ett pris som kanske kan hjälpa någon av er med bloggandet?

Sånna här fancyschmancy-grejer hade inte jag på den tiden, men nu är det bra utrustning som gäller för att hålla hög kvalité på sin blogg så därför tävlar jag nu ut en Canon EOS M5 + 15-45mm lens (tack Canon för att ni är med och sponsrar med denna kamera!) och en MacBook Air 13″. Totalt värde ca 22.000 SEK.

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
– Svara även på denna fråga: Varför läser du bloggar?
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// Let’s start my big giveaway! 2007 was my first year as a blogger, and this is when I really took every little second I had to update my blog. In the morning before school, in school on the breaks, at home, in the evenings, in the middle of the night.. I prioritized my blog over family dinners (just ask my mom, haha) and if a friend wanted to hang out after school I always said “I just have to go home and update my blog first!” That’s why I wanted to start with a prize that maybe can help one of you with your blog?

I did not have this kind of fancy schmancy stuff back then but now you need good equipment to keep a high quality on your blog, so that’s why I’m giving away a Canon EOS M5 + 15-45mm lens (the camera in this giveaway is sponsored by Canon!) and a MacBook Air 13″. Total value around 2000 euro.

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me like OOOHHHH I WANT TO JOIN! Hehe.
– Also, answer this question: Why do you read blogs?
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_2007-1

From my blog in 2007! Those outfits though…. :’)

8,671 Comments

Betty Svensson

Betty Svensson
2016-12-28 21:46
Your comment is awaiting moderation.

OMG! ) JAG SKULLE SVIMMA AV LYCKA OM JAG VANN DETTA!!!
Jag har haft en mac i snart 5 år och den börjar bli lite rasslig(lite seg) så jag har tänkt köpa en ny så kan min mamma & pappa ta över min gamla då dom inte behöver göra något avancerat men vill ha en dator att ha bilder på osv. Älskar apple, har alltid haft iphone, ipads, ipods osv! Världens bästa dator men så svårt när den är så dyr, har hyra och det man sparar vill man resa för osv! Skulle iallafall bli VÄRLDENS lyckligaste då jag aldrig vunnit något i hela mitt liv!
Sen så har jag ALLTID Älskat att ta bilder. Reser så mycket jag kan och har alltid med min gopro som man kan ha i vatten, men skulle vilja ha en kamera med riktigt bra kvalite också!!

??❤️❤️ PUSS

EDIT* glömde skriva varför jag läser bloggar. Jag läser bloggar för jag blir inspirerad, flyr verkligheten lite. Har ett helt ok jobb men inte så glamoröst så ni glammar till livet för mig!

Reply
Gintare

Ohh I want to join??? The reason I really like to read blogs is INSPIRATION. When I am reading I always thinking that one day maybe I will visit same place, same hotel, same country, maybe I will eat same breathtaking food or at least going to wear wonderful dress? One of the future plan is to write my own blog so your giveaway gift would let me start???? kisses from Lithuania, Kenza you’re my inspiration

Reply
Jenny

Klart jag vill vara med!

Jag läser bloggar för att få inspiration & för att jag numera tycker det är kul att följa just er, de få bloggare jag följt i måååånga år, för att se vad ni gör!

Reply
Flavie Cerdan

Hey Kenza OOOHHHH I WANT TO JOIN! hahaha
I don’t read that many blogs anymore but yours for example is one of the few I still visit. I read blogs to find inspiration and to see how the blogger is going on with her or his life, I also love good quality photo of clothes and also photos of trips or vacation that make me travel too thanks to the blog. I also love the tips or tutorials found on blogs that can be very useful sometimes.
Keep doing the great work, your blog is really lovely to read and thank you for this giveaway it’s so amazing!

Reply
hanae

OOOHHHH I WANT TO JOIN! LIKE FOR REAL OMG
I read blogs to get inspired and learn stuff from bloggers and also because I want to read a review before buying something. Also because I learn how to wear something that I never liked in the past or appreciated. thanks to blogs I learned how to treat myself hahaha

Reply
Sara

JAAA JAG VILL VARA MED!!

Jag läser bloggar för att bli inspirerad av andras liv. Det finns så mycket som bloggare gör för att inspirera mig. Till exempel hur man kan klä sig, sminka sig, vilken frisyr som passar en utekväll. vart man kan resa med sin kära, hur man kan inreda sitt hem och vad man kan laga för mat till familjen. Jag beundrar även bloggare som vågar vara sig själva och visa att du är perfekt precis om du är.

Vore sjukt kul att vinna och jag har sett upp till dig sen du startade din blogg. Massor av kramar!!!

Reply
Hanna

VILL VA MED.

Läser bloggar för att tänka nytt & utvecklas. Få inspiration men mestadels för personerna bakom bloggen. Så intressant med unga drivna personer och få idéer att använda själv. Driver själv bolag som 24-åring med stora ambitioner för framtiden. Sjukt viktigt med marknadsföring och bra bilder på sociala medier, verkar inom livsmedel så det vore perfekt med en bra kamera!

Reply
Bann

Jag vill vara med!

Jag läser bloggar för att få all typ av inspiration som kläder, smink, inredning, och tycker även att det är så kul att läsa om andras liv o höra deras historier.
Jag behöver en ny dator för jag studerar (då ekonomin inte är som bäst haha) o har varit i behov av det ett tag nu.

Looove ❤

Reply
Bianca Kerwall

JAG vill så (jävla) gärna vara med i denna giveawen. Har bloggat från och till sen jag började läsa din blogg 2009, då var jag alltså 9 år (född 00, livet att man inte varit med om ett milleniumskifte men ändå har koll på modet sen 1920 lolz) Jag började läsa din blogg då min äldre kusin gjorde det och visade mig den, sen dess kan jag nog utan att ljuga säga att jag kikat in här nästan varde dag och ibland mer än 1 gång om dagen. Din blogg har gett mig stor inspiration och varit till stor hjälp många gånger då jag själv också har en pappa som inte finns i mitt liv av flera olika anledningar, just därför har jag fastnat för din blogg. Du är min inspiration på så många olika sätt.

Andra bloggar läser jag främst för att dels få inspiration, idéer och tankar till min egna blogg. (www.nouw.com/biancak) Jag läser mestadels mode och fotobloggar då jag sedan 2009 varit intresserad utav det. Just nu känner jag att jag vill utvecklas genom bloggen och kanske en dag också kamma hem lika många priser som du gjort. En blogg känns som nutidens tidningar och är så smart sätt att visa och samla både för sig själv och andra vad man gör, vill göra eller tänker på och det är precis det jag vill åstadkomma med min blogg därför hade det varit grymt med lite ny utrustning då skoldatorn börjar bli lite seg och studiebidraget inte riktigt hänger med i svängarna.
Kramizaar

Reply
Madde

Åhh, jag vill vara med! Varför läser jag bloggar? Helt ärligt, nu har det blivit en naturlig del att vardagen att jag inte ens vet varför längre. Började läsa din blogg 2007 (tror jag det var) det var iaf runt Metro artikeln. Tyckte det var så coolt att vi läste på samma gymnasium, dock olika städer HAHA. Idag så är det bara en del av min vardag att klicka in hit några gånger per dag.

Helt sjukt när man tänker på det, snart följt dig i 10år.

Reply
Yvonne Jockovic

Brukar vanligtvis inte vara med på tävlingar som denna för jag har världens otur haha!! :( Men JAAAAAA, jag är gärna med och tävlar ändå!!!!! Förlorar inget på att vara med, hehe :) Anledningen varför jag läser bloggar varje dag är typ för att få klädinspiration/svar på livsfrågor/ osv. Sen är det även väldigt kul att läsa och se bilder från de resor som de flesta bloggarna gjort!!

Reply
Alice

Jag vill absolut vara med!!!
Jag läser bloggar för att få inspiration och tips. Jag älskar att läsa om resor, man får en liten inblick i hur just den staden ser ut. Blir jag så tagen att jag sedan själv reser dit kan man även få tips på restauranger och ställen man bara inte kan missa när man är där. Jag inspireras även väldigt mycket av outfits från bloggar. En stor del av min garderob består av plagg inspirerade av bloggare. Man får även reda på vad som är inne i modevärlden. Ska jag köpa t.ex smink, är bloggar dit jag går för att kolla vad som rekommenderas. Jag får också väldigt mycket inspiration av bilderna. Jag älskar att fotografera och jag läser därför bloggar för inspereras av hur bilderna är tagna, fina platser att fotografera vid och även vilken kamera bilderna är tagna med. Jag måste även erkänna att en stor del till varför jag läser bloggar är att jag är väldigt nyfiken av mig och älskar att läsa om hur andra lever sitt liv, hur de tycker och hur det tänker.

Kram, Alice

Reply
Annabelle Nowak

VILL VEKLIGEN VARA MED TJOHO SÅKLART VILL JAG VARA MED ❤
Läser bloggar högt för min syster som ett sätt för henne att slappna av. Hon har nämligen social ångest s.k. fobi och djup depression i kombination med annan psykisk ohälsa. När det blir som värst försöker vi i hennes närhet göra allt för att skingra hennes tankar – genom allt från att färglägga till att lyssna på när vi läser bloggar (hon har dessutom lässvårigheter som gör det svårt för henne att läsa själv). Tänkte passa på och säga tack för din fina och ständiga uppdatering, Kenza. Det gör vår vardag lite lättare

Reply
Linda

Jag skulle vilja vinna! Jag läser bloggar för att få inspiration om allt från kläder, smink, resor till inredning & så klart få en inblick i bloggarens liv.

Reply
Karolina Larsson

MEN JAAA FAN VA FETT!
Läser bloggar för att se hur andra lever sina liv och som alla andra skriver: att få inspiration.
Du är grym.

Reply
Agata

OOOHHHH I WANT TO JOIN!

Haha okey, let’s start.
I read a few type of blogs:
– Blogs with reviews where I can learn more about the films and the books that interest me. People who have this kind of blog are very knowledgeable and also tell some extra stories about content.
– Blogs with DIY – I’m reading this because I’m impressed what people can do from nothing? They surprise me their ingenuity and the usefulness of the things that they made and create. I always promise myself that I will use some of the ideas and also create or change something, but for now I just repainted the old hanger from black to white (I’m proud of it, it is beautiful now! Hehe) so everything just end on watching and admiring others’ ideas.
– Fashion blogs – They are really inspiring and helpful. They allow me to sort out the FASHION MESS in my head.
– KENZA – Fashion and lifestyle blog (You deserve for a separate dash :D )
I found your blog a few years ago, initially attracted me your style and outfits which you present, but I stayed for so long and visit regularly due to content. I feel like you’re my good friend, although I never had the chance to meet you. I want to know how are you, enjoy your success and support when you need this. In return I get a fashion icon, someone who inspires me and above all a good man. I love your sense of humor, I love that there are no taboos for you – whether you’re talking about Mani’s poop but also about important issues such as sexual violence against women. You are proving that you’re not just ‘stupid blogger’ but conscious man, you commenting things that are taking place in the world (the terrorist attacks), you talking about women’s rights and that we should fight when something bad happens to us (I remember how you shared Emma Watson speech), you are helping the weak and you encourage to us as well. You show that despite adversity everyone can succeed and you are the perfect example. You care about your family and friends, and love which combines you and Alex is very inspiring. So if I ever catch bad mood please remember my words. For many people, you are a role model, and above you have written why. I love you so much and I have hope that some day I meet you.

Big kisses from Poland! :)

Reply
Paulina Karkut

I WANT TO JOIN :) It is 4:30 am and I’m looking for inspiration while my doughter and husband are sleeping. I know it’s crazy to sleep just few houres, but this night I need to do something just for me and have a power for next amazing day with my family. We are also finish our new apartment so RENOVATION/INTERIOR category it’s my favourite.. I would like to win this competition to take a picture of my new apartment in the future and show You how we live in Poland. Have I told you that my husband want to make graffiti in the dining room? :p Maybe with wood, concrete or white marble it will be ok? Ask me please couse it’s crazy :)
Paulina, 27.

Reply
Linnea

Nu när alla tävlingar har kommit ut så har jag bestämt mig för att vara med och tävla om den här vinsten och JAA JAG VILL VARA MED!
Jag läser bloggar för att jag tycker det är väldigt avslappnande och roligt att få följa olika personers liv. Jag läser en bredd av bloggar med allt i från lantlivet till storstadslivet och på så sätt känns det som att jag får leva alla dessa liv vilket är jättekul och omväxlande!

Grattis till 10 års superbloggande, jag har inte varit med sen start men sen kanske 2011. Kram från Norrland.

Reply
Sinitu

Hello Kenza, I’m totally in with this one! I’ve never had a laptop or a decent camera:)
Blogs help me a lot with my life. I get inspired, go to places I’d not otherwise visit, new recipes and tips for everything :)
They have guided me to go further with my life. To chase something I do really want :)
Blogs are so great for equal support also! <3

Reply
Anna-Maria

Vilken dröm det vore att vinna denna giveaway!
Precis som många andra tar jag min tillflykt till bloggarnas värld lite då och då. Jag finner det väldigt inspirerande att få följa andra människors vardag och framgångar, speciellt unga kvinnors!

kram Anna-Maria

Reply
Ellinor

Åhh jag vill vara med!!!

Vilken vinst! Om det är något jag verkligen är i stort behov av just nu så är det en dator. Jag påbörjade i augusti en treårig nätbaserad utbildning och min gamla dator har börjat ge upp… En ny dator skulle vara till stor hjälp! Är tyvärr inte så bra på att fotografera men det är min pappa som skulle blivit överlycklig för kameran!

Jag läser bloggar för att få inspiration. Inspiration vad gäller kläder och smink men framförallt inspiration till att nå dit man vill. Jag blir motiverad till att kämpa hårdare när jag läser om hur hårt slit lönar sig.

Även om detta hade varit anledning nog till att läsa en blogg så väljer jag att klicka in på just din blogg dagligen av framförallt en annan orsak. Jag har följt din blogg sedan jag gick på högstadiet dvs 8-9 år och det känns konstigt nog som att du är en gammal vän till mig. Jag tittar in här för att läsa om hur det går för dig och vad du gör för att jag bryr mig helt enkelt! Jag får ont i magen när du berättar om jobbiga saker du upplevt och kommer på mig själv med ett stort leende när jag läser om allt positivt.

Du verkar vara en så himla fin människa och det känns inte som att du förändrats under alla dessa år som jag följt med trots all din framgång, det tycker jag är häftigt och beundransvärt!

Stort tack för dessa åren och jag hoppas verkligen att vi får hänga med i flera till!

Många kramar!

Reply
Ebba Green Salmonson

Jaaaa jag vill gärna vara med och tävla!!

Jag läser bloggar delvis i syfte att så som många andra, bli inspirerad i vardagen, få tips och tricks inom mode och trender. Men även i det syfte att få en inblick i att allt är möjligt, dvs. på sättet alla bloggare gjort karriär genom åren, inspirerar i alla fall mig till att leva mina drömmar fullt ut. Det ger mig kunskap i att man måste starta någonstans, det är passionen och energin man lägger på projekt som leder till framgång, vilket även bloggare visar med stor passion i sitt vardagliga arbete. Just nu studerar jag för att få en bättre kunskapsbasis inför min kommande dröm och karriär, en dator och kamera hade gjort susen som motivation till att fullfölja min dröm.

Må Bäst!

Reply
Emily

JA, GUD VAD JAG VILL VINNA! Jag läser din blogg främst för att bli inspirerad till att uppnå mina mål, jag pluggar på universitet och det är motivationen av att se hur jag kan ha det när jag är klar med studerandet som får mig att bita ihop och köra på, vilket din blogg är grym på att göra.

Reply
Jennifer

Men jaaaaa såklart vill jag vara meed!!!!!! Jag började läsa din blogg runt 2007 och då var du min stora inspiration till mycket. Alla kläder du bar ville jag också ha, haha! Idag läser jag bloggar för att få inspiration, pepp och lite småtips i vardagen. Ni alla bloggare är stora inspirationer! Tack för alla år!!

Reply
Alice

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe. Jag läser bloggar för att få inspiration. Jag läser din blogg för jag tycker du tar otroligt fina bilder och har jätte bra mode och stil. Sedan läser jag bloggar med inritning häst för det är mitt största intresse. Det gör jag för att kunna glömma mig bort ifrån min vardag och in i deras då min största dröm är att få en egen ponny.

Reply
Josefin

Jaaag vill vara med! :D jag läser bloggar för att jag tycker om att försvinna in i någons annans liv ett tag, speciellt eftersom mitt varit kämpigt dom senaste åren. Sen läser jag ju också för att få inspiration till olika saker. Tex hästbloggar läser jag för att det är så inspirerande och ger mig nya idéer samtidigt som din blogg är så intressant och ännu roligare eftersom jag hängt med sen några år tillbaka. Sen ofta känns det som jag har en kompis också genom bloggarna då jag är rätt ensam pga psykiska själ. I en blogg kan man vara delaktig hos någon som känns Som en vän man aldrig träffat.

Reply
Ida

Jag MÅSTE vara med och tävla om det här ;)
Jag skulle sjukt gärna vela vinna detta då jag är väldigt intresserad av att skriva och skulle vela starta en hästblogg. Kameran skulle då vara perfekt, och datorn till själva bloggen.
Jag läser bloggar för att få en inblick i andra personers liv. Många har haft en svår uppväxt och kämpat genom tuffa tider, som väldigt många gör idag. Jag är också intresserad av mode i alla dess former.

Reply
Sue

Omg Kenza! Jag behöver verkligen en dator nu när jag ska börja universitetet så JAAAAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar för att få inspiration och motivation. T.ex. efter en tuff och hektisk vecka har man glömt bort att ta hand om sig själv. Då går jag in på modebloggar och får inspiration. Då är det bara att klicka hem något klädesplagg för att belöna sig själv!
Många påstår att bloggar är så ytliga, men dem är faktiskt sjukt inspirerande på olika sätt!

Reply
Matilda

Jag vill VERKLIGEN vara med!!

De senaste månaderna har jag känt en konstig känsla, en gnagande känsla precis som om någonting vill ut. Jag har nu kommit på vad det är; känslan av inte göra det jag drömmer om att göra. Min dröm har länge varit att börja blogga om mode och skönhet som är ett stort intresse, kanske även starta en youtube kanal i samma tema. Jag hoppas så småningom att jag kan gå makeup utbildning, men viktigast är såklart fortsätta att lära mig saker på egen hand och aldrig sluta att utvecklas, det är här som bloggarna kommer in i bilden. Bloggarna ger mig inspiration och lär mig nya saker hela tiden, så att jag blir bättre på det jag gör och vill göra. Men såklart så behövs bra teknik och hög kvalité på det man gör för att lyckas, just därför hade det priset varit till enormt stor hjälp! Tills vidare får min kära mobiltelefon fortsätta att göra jobbet, men jag vet att jag har så mycket mer att ge.

Reply
Louise

SÅKLART vill jag vara med!

Jag läser bloggar för att finna inspiration till både smink, mode och inredning. Många gånger sitter jag och bläddrar genom bloggar för att få lite livstips. En blogg med både djup och ytlighet är det bästa för mig!

Reply
Jasmin Ahlström

Jag vill vara MED!
Jag läser bloggar för att det är underhållande och det är intressant att följa andras liv. Man får inspiration till mode m.m.
Det är typ som en gratis tidning vilket uppskattas väldigt mycket :)

Reply
Matilda

SÅKLART JAG VILL VARA MED!! WOHOO!!

Jag drömmer om att resa runt och upptäcka världen så fort jag har tagit studenten, vilket är snart (!). Därför älskar jag att läsa bloggar som öppnar upp nya världar än bara Sverige. Det är en av anledningarna till att jag läser just din fantastiska blogg. Det inspirerar mig och ger mig ett hum om var jag själv faktiskt vill ta vägen. Jag älskar även att läsa bloggar som diskuterar moral, psykisk ohälsa och allmänna nedsättningar i vardagen. Jag tycker det är oerhört modigt att skriva om sitt liv, både toppar och dalar, för det hjälper och inspirerar så många. Att trots alla vältagna bilder och positiva inlägg finns det även en jobbig sida av det hela. Debattinlägg, krönikor och andra inlägg med en tanke att (oftast) påverka är också något som jag älskar att läsa. Det hjälper mig att ta ställning i viktiga frågor och att utvecklas till en bättre person. Jag har även alltid drömt om att själv bli en krönikör och bloggare. Dock känner jag att mitt liv är för enformigt just nu, så bloggandet kommer troligtvis efter studenten när jag upptäcker världen. Sedan är jag väldigt modeintresserad och älskar att titta på outfit-bilder. Det inspirerar mig också oerhört mycket och gör att jag vågar utveckla min klädstil och inte bara gå runt i jeans och T-shirt varje dag.

Kram till dig <3

Reply
Ida

Klart man vill vara med!!!
Jag läser bloggar för flera anledningar, bland annat för att få inspiration. Älskar att se outfitsbilder och få en AHA-tanke när man kommer på ett sätt man kan matcha nått man redan har hemma men som man aldrig har tänkt på förut. Gillar även att se bilder på hur folk inreder sina hem, då får man inspiration och kan sitta och drömma hur ens eget drömboende skulle se ut, haha! En sak jag verkligen gillar med din blogg är att du blandar dom där perfekta outfitinläggen med djupare inlägg, som bör du har skrivit om din pappa och ditt liv. Då får man liksom en påminnelse att du också är en människa som faktiskt upplever saker som vi “vanliga” människor gör.

Reply
Amanda

JAAA JAG VILL VARA MED!!! =D

Jag läser bloggar av två anledningar.
Den ena är inspiration. Jag hittar så enormt mycket inspiration gällande kläder, inredning och motivation när jag läser bloggar. Snygga stilar, fantastiska kvinnor (och en manlig) som bygger sina varumärken och är sådana entreprenörer som inspirerar att själv våga satsa och tro på mig själv i det jag vill göra.
Den andra anledningen är att bloggarna blir som vänner. Många bloggar (tex din) har jag läst längre än jag känt många mina vänner. I tuffa tider när jag känt mig ensam har det varit så skönt att kunna vända sig till en “vän” via datorn, läsa om något som lyfter upp eller som helt enkelt distraherar lite.

<3

Reply
Rahel

“JAAA JAG VILL VARA MED!”
Heeej Kenza!
I actually started reading blogs regularly because I was learning Swedish and I found your blog at that time and I tried to translate your blog posts since you didn’t have translations back then:D (it was maybe 2010? You still had your ‘dagens fråga’ and your Tokio Hotel posters on your wall haha.) Other than learning languages from blogs (haha), I love reading them just to get some inspirations and it is so strange yet so nice to have the feeling that you know someone just through pictures and texts and to see them ‘improve’ and change over the years.. :-)
Tack för att du och din blogg hjälpt mig att lära svenska (en liten) och att inspirera mig varje dag:D

Kram från Schweiz,
Rahel

Reply
Lisa S

JAAAAAAA JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA OKI?? ????
Jag läser bloggar för få inspiration om resor, kläder och i vardagen hur man kan krydda sitt vardag med lite glitter ✨
Jag skulle dö för få en ny kamera eftersom jag har en kamera hemma som håller på ta sitt sista vers annars har jag min mobil men inte den bästa kvalitén, alltså jag älskar fotografera och det är mitt största passion. En ny dator vore inte fel då man behöver ha ny dator som man kan lasta bilder eftersom min nuvarande dator håller på ta sitt andetag, så har man inte råd för man är studerande, så har man inte alla pengar i världen. Du är helt fantastisk som ger bort saker utan kostnad, grattis till alla 10 år som du har bloggat!

Hälsningar från Lisa i Örebro.

Reply
Johanna Eriksen

Ohhhhhhh baaaaboooom yes, jag vill verkligen vara med på denna otroliga tävling!

Jag har alltid drömt om att skapa en blogg då jag vill inspirera andra med mina erfarenheter som jag gått igenom i min barndom, samt att livet inte går under för att man har varit med om dåliga erfarenheter, utan man ska ta dessa erfarenheter och göra till en styrka istället. Sen älskar jag ju mode och allt däromkring med, och de är en av anledningarna att jag läser din blogg då du har en otrolig stil och klass som ingen annan!

Jag har alrig ens drömt att köpa en data av den klassen eller en kamera med sån kvalité, då min ekonomi aldrig varit på en sådan nivå. Hoppas en dag på att man kan göra de!

Hoppas hoppas hoppas! ?

Reply
Felicia

JAG VILL VA MED!!!
Jag läser bloggar för att bli inspirerad med olika tips och tricks som ni bloggare ger. Sen så är det kul att få följa olika kvinnliga bloggare som verkligen utvecklas hela tiden, samt att se att många växer som personer och väljer att starta eget. Precis som du, du är en inspiration då du både bloggar och är företagare. Är imponerad av att du har så många bollar i luften!

Reply
Maja

Vad passande att min dator sjunger på sin sista refräng och att jag inte riktigt är nöjd med min kamera jag har nu. Jag är med i tävlingen!

Jag läser bloggar dels för att få inspiration av mode, träning, mat osv, och dels för att jag är nyfiken vad som händer i andras liv hehe. Tycker bloggar kan vara en bra pepp för allt vad som händer i livet, både det som är fantastiskt och det som är mindre bra. Därför tycker jag om att läsa din blogg Kenza, du är en så sjukt stark powerwoman som klarar all skit livet kan kasta på dig, och om du klarar det så kommer jag också ta mig över missöden och misär. Som sagt: PEPP!

Reply
Rebecca

Självklart vill jag vara med! Jag läser bloggar för att få inspiration om mat, inredning, livet, att göra på fritid och för de är kul att läsa om andras vardag då man känner igen sig i en del av del. Tycker även det är kul att läsa er stora bloggares bloggar, en gång i tiden va ni som mig så att läsa om er vardag resor och allt annat gör att jag kan drömma mig bort på kvällarna! Tänk hur perfekt det hade varit att vinna en kamera, en kamera jag alltid velat ha men aldrig kunnat unna mig. Att fotografera har legat mig varmt om hjärtat så länge jag kan minnas, älskar att fotografera allt mellan himmel och jord, speciellt älskar jag att fotografera mina två hundar och min son som strax blir 6 månader, skriver ut alla bilder men det är mobilbilder! Tänk att få föreviga deras liv och uppväxt tillsammans och dessutom få göra det med en ordentlig kamera ??!!

Reply
Emma Samuelsson

Jag vill vinna woohooo!
Jag läser inte jättemånga bloggar längre faktiskt, jag tycker att majoriteten av dem jag läste förut inte håller en hög standard längre. De jag fortfarande läser (kanske 5st) läser jag för att de har blivit mina vänner på något sätt. De bloggar jag läser har jag läst läääänge, det känns som att jag känner personerna bakom, de är mina vänner vars både positiva och negativa händelser i livet jag får följa. De är någon att finna tröst hos (vet inte hur många gånger jag läste Sandra Beijers kärlekstexter när det tog slut med min kille), någon att finna vänner hos (har funnit några av mina bästa vänner genom olika “hitta vänner-inlägg”), någon att få middagsinspiration från, restips, boktips, modetips. De är mina kompisar helt enkelt!

Reply
Gehad Elsayed

Hej Kenza!

Jag vill vara med och det är på grund av att jag arbetar i en verksamhet här i Jönköping för unga tjejer och killar. Vi fokuserar mest på att tjejer ska känna sig bekväma och jag har även startat en fotostudio för dem där de får bli fotograferade och testa att fotografera. En kamera och en dator skulle vara PERFEKT och en stor utveckling för mitt arbete med ungdomar. Du kan även läsa om mig om du söker på google “gehad elsayed, underground jönköping” där kan du läsa massor om oss och vi har även fått ett pris från Konugen för vårt fantastiska arbete.

Jag läser din blogg för att få inspiration, och speciellt för att jag har ett intresse för fotografering och älskar hur dina bilder tas och gissar mig fram vilka inställningar som använts.

Även om jag inte vinner så vill jag gärna att du tar din tid och se vårt arbete vi gör för dagens ungdomar.

KRAMAR

Reply
Sofie

OM jag vill vinna?! Sover Dolly Parton på rygg?

Jag läser bloggar för att de inspirerar mig – att våga ta steget att göra något nytt, göra om där hemma, rensa garderoben, söka det där jobbet eller laga den där maträtten. Bloggar är som Pinterest men med en författare, vilket gör det mycket mer intressant när man får följa en person i dennes liv.

Reply
Anna Sindahl

JA JAAAAA JAAAAAAAA JAG VILL VERKLIGEN VARA MED!

För sju ar sedan ungefär läste jag väldigt manga olika bloggar. Numera följer jag bara tre stycken regelbundet och din är en av dem. För mig är det en viktig källa för inspiration och kraft. När man först tittar in pa din blogg far man intrycket av att du lever i en underbar drömvärld. När man följer dig upptäcker man att du trotsallt är en helt vanlig driven kvinna med samma problem som manga av oss andra. Det möjliggörs endast för att du är sa öppen och jordnära och delar med dig av sa mycket! Tack!

Reply
Mai

Ohhhhh I want to WIN!

I read blogs because I get a lot of inspiration from them. It seems to me that bloggers are always two steps ahead, even ahead from magazines. So it’s nice to keep an eye on them. And sometimes, when I love a blog so much, then I find a virtual friend. Like you, for instance. Can’t skip a single post! ;)

Reply
Molly

JAAAA SÅKLART JAG VILL VARA MED. Jag läser andra året på civilingenjörslinjen Medieteknik och det skulle underlätta mina studier något enormt om man hade egen utrustning till kurserna och slapp låna från skolan, då fet inte alltid finns. Sen har jag en passion för foto som jag verkligen skulle vilja upprätthålla på sidan av studierna men med CSN så har man inte råd med så mycket lyx.

Främst läser jag bloggar för inspiration i heminredning och foto!

Reply
Luci

Åh ja!! Vill vara med :)))
Jag läser bloggar för att:
– få inspiration om mode/smink/inredning/böcker/mat/resemål/osv.
– bli berörd, få känna igen sig (eller inte känna igen sig) hos andra, för det behövs ibland.
– kika på fina bilder!
– jag har läst och följt dig och andra bloggare så pass länge att det blir som att man följer vad ens vänner gör, någon som alltid finns i ens vardag.

Reply
Maria

Jag vill vara med! Jag läser bloggar för att få inspiration och njuta av vackra bilder.

Reply
Angelika

OOOHHHH I WANT TO JOIN! haha :D

Why do I read blogs? It’s relaxing. I love to do it in the morning with the cup of coffee and my beloved maltese on my laps. ;) Unfortunately not always I have time to do it in the morning. ;) I read blogs because it inspires me. I also admire beautiful photos, good photos are the base! Actually your blog was the first one I’ve read. Well… It’s the only one I read regularly. The other just when I have more free time. When I read posts and see all these picture it motivates me to do something productive with my life. It gives me the strength and patience to find my way in life because I see that people did it and fulfill their live doing something they love. Oh, I forgot! I also read blogs about books. I’m kind of… okey, crazy obsessed with books! If you would like to read something good, just email me and I have so many books to recommend!

Reply
Josefin

JAG VILL SÅÅÅ VARA MED!

Jag läser bloggar av olika anledningar, exempelvis för att bli inspirerad vad gäller mode, skönhet, mat eller resor, men också för att det känns som att bloggare/bloggar ibland blir som “kompisar”, det är som en del av livet som är svår att släppa, hehe.

Reply
Jonna

Åh efter att ha bloggat till och från under en lång tid har jag lyckats krascha två datorer med för mycket innehåll, 2017 är året då jag troligtvis kommer att utöka min familj med en liten knodd och vad vore inte bättre än en nystart med en ny dator! Vore så fantastiskt att vinna detta kittet och återuppta bloggandet med nytt fokus!

Reply
Evelina

I would LOVE to join, Kenza!
To be honest, I don’t read many blogs, most of them are about films or literature (although surprising, because ‘fashion is my passion’ hahaa) and I read them, because I want to find new information, gain knowledge.
But your blog, Kenza… I have been reading your blog since I was in 6th grade – seven years ago. I really don’t remember how I find out about you, but it was one of the best decisions ever. Your style is my style. I love every single outfit!! I remember you had a sweater with golden spikes and I really wanted to have it myself, so you actually inspired me to buy spikes and sew then on my black sweater. I wore it for at least 3 years :D
Also, you are really connected with your readers, very honest and true… As well as I always learn a lot and I absolutely adore Ivy Revel! These are my reasons for your blog being only fashion blog that I read.
You are my daily inspiration and I could not choose in which giveaways I want to participate. I guess, this one is important. I would use laptop for my film production studies (I can’t really edit my videos with ten years old laptop :D), but I would give camera to my little sister. She is only 9 years old, but with such a talent and goals for life. She is really into photography as well as filmmaking. Fun fact – she knows that I read your blog so when I came home from my studies I discovered that she is also reading it know and saving your outfit photos and trying to draw them :D).

Reply
Julia J

Jag vill vara med och tävla! Kameran skulle jag behålla för eget syfte, då jag precis börjat lära mig allt om ljus osv. Ett intresse som bara väcker sig större och större, med en bra kamera skulle jag äntligen kunna utveckla det intresset och komma bort från vardagen en stund. Men datorn skulle jag ge till mina kära föräldrar för att underlätta deras vardag.

Jag läser bloggar för att få inspiration till kläder, fototeknik, smink. Just din blogg läser jag för att jag följt den sedan jag upptäckte internet, du var en av anledningarna till att jag började läsa. Så varför sluta när du hela tiden utvecklas?!

Reply
Malin

JAAAA KLART JAG VILL VARA MED I DEN HÄR TÄVLINGEN!

Varför jag läser bloggar? Förr brukade jag läsa betydligt fler, följde nog ett 10-tal stycken. Men idag följer jag bara 4 stycken som jag besöker dagligen och det är din blogg Kenza, Isabella Löwengrip, Egoina och så följer jag en väns blogg. Jag läser era bloggar för att jag gjort det sedan början, för att det är kul att följa med er, se ur utvecklas, följa era liv i med- och motgångar. Läser även bloggar för att kunna inspireras.

Reply
Patrycja

Dear Kenza, it makes me crazy how fantastic initiative you have with such giveaway! <3 <3 <3 You shows how much you appreciate your fans and readers. It is truly, truly amazing <3 I can’t imagine that I win because I’ve never won but I believe a little bit – we always have to believe, right? I really enjoy this competition so THANK YOU VERY MUCH for it, Kenza. Love you <3

And why I read blogs? My answer is presented below…

blogs <- AUTHORS <- creative, enterprising people who can use their chances <- normal people who love, work, suffer, have their own families, bad days and the right to be respected

Well, this is my way of thinking. I love blogs for their AUTHORS and for that what is behind of this word. On the one hand I enjoy that there is so many talented and unique people who want to share their ideas for life, passions, hobbies with other people. But there is second, more important side of blogs – I always remember that the bloggers are also usual people, like me, and I appreciate when they share their happiness and sadness, more private stuff. I noticed that I experienced such things like the bloggers would be my real friends. I need to say more, I follow people that I found many years ago and I am with them from beggining (Kenza too). I don’t know how explain it exactly but this is like some kind of chemistry for me. I have seen how my favourite bloggers develope, change or succed in different aspects of their lifes. I have seen very private moments like broken heart, loss of the family member (grandpa or dog <3) but also engagement and getting married, pregnancy, run own companies, release CD after many years of tries… These people inspire and motivate me to be a better person, develope, appreciate what is important when I sometimes forget. Just enjoy my life. That's whay I read blogs.

Reply
Lydia

Hi Kenza ! I’m so in for this one ;p
I love reading blogs and I’m doing it for so long now. For me blogs are such a good way to share with people but most of all the best way to create an interraction and exchange with others . I read blogs mostly for inspiration and advice and I’m so interessted and passionate about blogs that I dedicated my final academic dissertation to blogs :) I struggled a bit with my computer which was capricious and scared me every once in while by turning down while I was wrtting but I made it.

This giveaway is the best I’ve ever seen :)
Kisses from Paris

Reply
Emma

Åh vill vara med, skulle så gärna vilja ha en laptop, brorsan sitter alltid med familjens enda dator. Funderar på att börja blogga, vill inspirera så som andra inspirerat mig. Läser många bloggar av olika anledningar, modeinspo, för att ta del av andras roliga liv och komma bort från verkligheten lite. Slåss för tillfället mot anorexia och flera bloggar motiverar mig att fortsätta kämpa. Och andra ger mig hopp om framtiden, att läsa om andras (bland annat dina) resor och kämpande inspirerar och tröstar otroligt mycket❤ Kram❤

Reply
Anna

JAG VILL SJÄLVKLART VARA MED!!!!!
Jag läser bloggar för att få inspiration. Många bloggare är så himla duktiga på att peppa en och få mig att må bättre. Dessutom är det perfekt för att få nya idéer om mode och inredning vilket jag älskar att kika på. Ett stort plus är också hur många bloggare har ett humorinslag och berättar om sina egna, intressanta liv som skiljer sig väldigt mycket mot mitt egna liv. Jag älskar också hur fler och fler stora bloggare använder sitt inflytande för bra saker. T.ex. som hur du nu gör en insamling för människor på flykt.

Reply
Liv Carlson

Oj – tänk möjligheterna ett pris som detta skulle ge en! Jag vill gärna vara med!

Varför jag läser bloggar:
Jag är idag 28 och mellan jag var 15 till nu har livet bjudit på… mycket. Jag har haft år med ätstörning och OCD, pappa som fick leukemi som 68 åring – blev frisk och vi åkte till Grekland och lade taktegel på en väns tak med 40C i skuggan – blev sjuk som 70-åring i ett återfall och alla sa han inte skulle klara det – han gav upp – slog leukemin igen – men gick bort i en lunginflammation som följd av att han gav upp och inte rörde på dig (så luften stod still i lungorna). Mormor och morfar gick bort, även de i cancer. Och jag och min mamma har kommit, trots att jag är längre mot att leva igen än på många år, längre och längre ifrån varandra. Hon drar ner mig, pratar om hur inkapabel jag är och tillslut fick det vara nog.
Men när hon försvann försvann även min syster som hon fick med i sina tankebanor.
I höst har jag tagit steget till högskolan – jag har nått LTH!
Och tillbaka till bloggarna:
Varför jag har läst dem är för att när och där jag kunnat så har jag kunnat fått någon annan att må bättre, när jag har mått dåligt har jag kunnat bli inspirerad till att fortsätta kämpa eller pyssla eller drömma om resemål och framtiden. För mig har det betytt mycket att det finns bloggar. Ge hopp, få hopp, våga hoppa!
Där det sista tex kan betyda att faktiskt ta steget att en natt boka flygbiljetten till Australien för tre månader trots att man enligt sin förälder aldrig kommer bli något och faktiskt sticka iväg – och komma tillbaka med en x-kilo macadamianötter i ryggsäcken från en farm, honung från en ö där man höll på att fastna i en storm och missa planen tillbaka till Sverige på grund av, och bushfood från möten man aldrig kommer glömma.

Reply
Maja Lindblad

JAAA KLART JAG VILL VARA MED!
Jag har läst bloggar sedan jag var tio tror jag (18 år idag), då bloggarna jag läste mest var din, Fokis och Egoinas. Jag själv startade blogg i hopp att jag någon dag skulle hamna på eran nivå men det gav jag upp vid 15 års åldern. Varför jag började läsa bloggar var nog för att jag älskade att få “komma in” i någon annans liv och få läsa om samma dag för tio olika personer. Nu läser jag framförallt för bilderna. Jag läser så många olika fotobloggar och kan scrolla flera månader tillbaka bara för att se bilderna. Sedan är det så himla avkopplande. Att sitta på bussen eller i soffan på morgonen och läsa bloggar är så mysigt.

Reply
Viktoria

Åååh jag vill så vara med, vilken underbar tävling. Jag läser bloggar för att inspireras; jag pluggar design och får så mycket inspiration av att se hur kläder stylas och bärs upp i just bloggar, det för mig framåt i mitt eget skapande. Jag läser dem även för att komma bort lite från verkligheten, det är som en flykt ibland att bara slappna av och att dyka ner i en tidning nästan fast på internet. Drömmigt!

Reply
Sara

JAAA jag vill vara med!! Haha.. Har velat starta en blogg eller youtube kanal ett tag nu eftersom jag är super intresserad av smink och mode, men eftersom jag inte har någon kamera eller laptop så blir det lite svårt.. Jag hade jättegärna köpt själv men eftersom att jag pluggar och inte jobbar så blir det svårt för mig. Så det skulle vara jättekul om jag vann, kanske då kickar mitt mode/smink karriär igång.

Kram!

Reply
Sofi vestermark

Jag vill vinnaaaa.. har en dator som är 6 år gammal..

Jag läser din blogg för att du får mig att vilja göra något med mitt liv. Du reser, går på roliga fester, är lyckligt kär, är snygg! Behöver jag fortsätta;)

Reply
A. Lindell

JAAA JAG VILL SÅ VARA MED!!
Varför läser du bloggar? – Jag läser bloggar pågrund av många anledningar, det är en stor inspirationskälla till så mycket! Mat, mode mm, men framför allt foto. Att fotografera och redigera är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det ger så mycket att se hur bloggare väljer att visa sina fotografier. För det ligger så mycket mer bakom bilderna än att bara knäppa en bild sen är det klart.. En annan stor anledning är också att den stora avkopplingen en blogg kan ge. Det är så avkopplande att sätta sig lugnt och skönt framför datorn och läsa om sådant man verkligen är intresserad av!

Reply
Kristine

OMG JA JAG VILL VARA MED!!
Jag läser bloggar för att det inspirerar mig så sjukt mycket. Allt mellan himmel och jord kan man läsa om. Jag gillar att läsa om allt egentligen, kanske mest mode osv.
Skulle vara otroligt kul om jag vann!

Reply
Tova

Alltså säg någon som inte vill vara med på flera av dessa tävlingar i din helt sjuka givaway? Jag är sjukt imponerad av vartenda pris och att du faktiskt gör detta för dina läsare, som hjälpt dig lite på vägen dit du är idag även om det självklart helt och hållet är du som skött jobbet!

Jag började läsa bloggar när jag va tonåring och du och blondinbella blev populära för tio år sedan för att det var något nytt och ni var tonåringar precis som jag (jag är också född 91) men ni levde helt annorlunda liv vilket jag tyckte var spännande. Sedan har jag följt just er två hela vägen fram till idag och jag tycker ni är sjuka förebilder och sjukt starka kvinnor som jobbat stenhårt och kämpat för att nå dit ni är idag. Och ni har gjort det smart, även om ni haft tonårsperioder och ibland skrivit dumma saker jag inte hållit med om eller bara för att provocera, det funkade ju! Det märkte ni ju att det var det som gjorde er kända och rika så de var ju hur smart som helst. Jag predikar ofta för “blogghatare” idag i vuxen ålder och försöker få dom att inse att ni inte alls är som i blondinbellas fall ” en dum blondin” då hade ni inte suttit som miljonärer idag med flera företag. Idag läser jag inte lika många bloggar som förr, bara din, Isabellas och Paula och Hugos för jag har ett dotter nu och nummer två på väg och älskar hur dom skriver om vardagen och att känna igen sig i deras vardag med småbarn. För mig är det avkopplande att läsa bloggar, och roligt att läsa om någon annans liv ett tag, som att läsa en bok, det sjuka med att läsa bloggar från verkliga personer är att man nu efter tio år lite känner som att man känner er fast man verkligen inte gör det! Idag är det inte lika vanligt med bloggar längre då det övergått till andra sociala medier, men jag kan inte sluta följa er, säkert för man vill fortsätta veta hur det går och vad ni gör, det är som en bok som aldrig tar slut ju haha! Jag tackar ödmjukast för tio spännande år av läsning och hoppas att det blir många år till även om jag förstår att det inte blir det då ni väljer att gå vidare och göra annat i livet och de sociala medierna utvecklas, så bävar jag för den dagen.

Reply
Mergime

JAG BARA MÅSTE VARA MED!!!

Jag läser bloggar, speciellt din, eftersom jag finner så mycket inspiration och passion. Både inom modevärlden, men även saker som får dig att tänka bort inom min egna “comfort zon”. Jag drömmer mig alltid bort, tills platser jag inte trodde fanns, får tips och triks om diverse olika saker. :) Jag älskar att följa andra inom livet och se hur de utvecklas till att bli större och bättre personer, det är så inspirerande. Det är många gånger man ser hur bloggare åker på extremt mycket hat och får ofta läsa saker som “de får skylla sig själva varför delar de med sig av sitt liv till hela världen”. Ibland glömmer människor är dessa bloggare också är just bara människor med känslor. Men det absolut bästa med detta är att ni inte låter haters dra er ner, utan ni fortsätter att lysa och göra det ni är bäst på!!

Reply
Marie-helen

Hej Kenza! JAA jag vill vinna denna tävling! Har inte råd att köpa en ny dator och min är kaputt.. Vore grymt! Jag läser bloggar för att få inspiration och eftertanke. Läser mode/smink bloggar för att jag älskar det, men sedan läser jag många livsstilsbloggar samt bloggar som tar upp politiska diskussioner. Jag älskar bloggar, de får mig att vilja utvecklas konstant. Din blogg för mig är inspiration på många sätt, du är godhjärtad och tar upp viktiga frågor såsom en förebild ska. Tack för att du delar med dig!

Reply
Naela

JAAA JAG VILL VARA MED.

Jag läser bloggar, och följer diverse olika bloggare på instagram för den enkla sanningen; inspiration. Inspiration till kläder, mat, uteställen, semesterorter… Mina två absoluta favoriter är du och Petra Tungården (ingen fjäsk ;). Jag tycker faktiskt också om att se hur diverse olika bloggare tar kort, vilka vinklar, ljus m.m. Det blir även det inspiration till mina egna bilder.

Jag har själv inte talang för att skriva blogg, vilket jag dock ändå prövat på under min tidiga tonårstid tid runt år 2010 med din blogg som inspiration. Däremot älskar jag att resa, och ta bilder. Jag tar bilder överallt och jämt, och i vår är tanken att resa runt i Asien, den kameran skulle vara mer än behövlig. Datorn skulle vara som handen i handsken då jag ska studera till hösten/nästa vår och jag behöver en lätt dator som håller i åtminstone fem långa pluggår, det är just den jag tittat på själv. ?
Kram fina Kenza.

Memento vivere – kom ihåg att leva!

Reply
Shahana

Jag vill vara med! =D

Jag läser bloggar oftast för att få modeinspiration. Jag älskar att se olika outfits, frisyrer och hur andra människor sminkar sig och ta inspiration från det och utveckla min egna stil.

Reply
Nea

HEYYYY KENZA I WANT TO JOIN!

I mostly read fashion and lifestyle blogs. I read fashion blogs mainly for the pictures, that way I get the most inspiration to my own style. I also love to read lifestyle blogs to hear more personal stories of bloggers!!
Kram från Finland

Reply
Jasmin

This give away is important to me because of one thing especially – my mom !
I really want to give her this. I know she wants a laptop in order to have contact with her family (they all live in other countries). And it is just easier with a laptop than a phone. The camera would be for myself. I help friends take pictures for instagram, maybe I can step up my game with this.

Anyways – I like to read blogs because :
1) I get very inspired. When it comes to fashion. When it comes to details. Also when it comes to editing pictures. I learn poses and angles.
2) I learn new languages. I have learnt a lot of swedish by reading your blog.
3) It is interesting to see how todays use of the internet can make someone have so much succes – I like to see what bloggers do with this succes – And i am happy to see that they are mostly women (yay !)

And Oh yeah – OOOHHHH I WANT TO JOIN! :D

Reply
Hanna

Jag vill vara med och tävla helt klart!
Jag läser bloggar för att min tvillingsyrra övertygade mig för tio år sedan att det var intressant. jag är vanligtvis en bokmal och läser allt jag kommer åt. Och att läsa din blogg va lite som en chiclit bok så jag blev fast och har sedan dess inte kunnat sluta :)

Det här priset är ju helt amazing också då min dator gick sönder precis innan jul, så nu bloggar jag från mobilen vilket inte alls är kul då jag mest skriver som en dagbok och skriver ganska långa texter.

Reply
Jessica Larsson

JAG VILL VARA MED!!!
Jag läser bloggar för att inspireras, för att få insikt i en persons vardag och därmed förändra och skapa nya idéer i mitt egna liv. Blir ofta inspirerad av framgång, lycka och självförtroende. Mode är även en bonus!

Reply
IVANKA MILIKIC

I AM SO FREAKINN IN!!!! TO WIN!!!!

Jag läser bloggar för att inspireras. Oavsett om det handlar om kläder, smink eller en resa så tar bloggare välplanerade bilder och lyckas fånga detaljer i både kläder eller i en drömdestination som vanliga tidningar eller TV inte lyckas göra. Jag läser för att försvinna lite från verkligheten och precis som i en film eller serie istället få ta del av en annans liv för en stund. Njuta lite av färgglada bilder eller läsa om någon annans syn i frågor om feminism exempelvis. För jag inspireras inte bara utan jag lär mig en hel del om samhällsfrågor, dåliga relationer, hårt arbete, bra mat eller bästa hårprodukterna för torrt och slitet hår typ. Det är det som är så bra med bloggare, att man får välja precis vad och vem man vill följa. Det går att hoppa över ett inlägg, sålla bort, bara titta på bilderna eller bara välja att klicka sig in på en viss kategori. Man tvingas inte till massa information som man inte bryr sig om som i tidningar och reklam.

Reply
Hanna

OH MA GAAD I’ve been going at this from newest to oldest and the prices seem to be getting better and better!! Seriously???! You’re giving away a camera AND a mac book air?! A-MA-ZING! Abso-f*cking-lutely want to join!

I read only a few blogs (yours is one of them – obviously :D) because honestly I do not have the time and energy to read and follow many after work, friends and family. I have chosen those that make me feel happy and inspired (along with a few cooking blogs for recipes.. bad cook over here!) and read those in bulks. Your blog especially sends out happy vibes and your pictures are beautiful, you are beautiful! I always feel like going out and taking pictures after reading your blog. You seem like the coolest, most real and honestly happy person which is cheerful to read but also pushes me to be a better person.
I also read blogs to follow fashion trends. When I was younger and blogs weren’t that common yet, I used to buy fashion magazines (bazaar, cosmo, instyle…) and read them from cover to cover several times. I loved the pictures and always had inspiration boards or walls in my room made of pictures I found in the magazines. Today, fashion blogs are my magazines. You especially make your pictures look magazine ready, thank you for that! Great source for style inspiration.

I hope you have a great new year Kenza!

No matter who wins any of these giveaways it is truly amazing, incredible, surreal, fantastic, SUPA DUPA craaaazy awesome what you are doing!! Lots and lots of love to you <3

Reply
Kerli P.

OOOHHHH I WANT TO JOIN! Hehe

I think i follow about 30 blogs. But I don’t read everything that they publish. There are literally only two blogs where I read almost everything when it goes live. And one is definitely yours. I like that you write about everything, family, love, work and your thoughts.
Every time I come to Stocholm, I’m like I hope maybe I see Kenza. I have been in Stockholm like ten times, but no luck so far. hahaha :D
I can’t wait to see all the posts about your wedding day.

Just Keep Doing What You’re Doing!!!

Love ♥ ♥
Kerli

Reply
Sandra Daleryd

Åh jag vill verkligen vara med! Jag hatar verkligen mobilkamerorna idag, de förstorar allt möjligt och man ser fulare ut. Skulle verkligen behöva en riktig kamera som tar bra bilder.
Jag läser inte så många bloggar, men har fastnat för din, för jag tycker du är så vacker och har en bra blogg. Du motiverar och inspirerar och ger bra tips på mode och kläder som jag gillar.

Reply
Sanna

Jag är gärna med.

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har.

Reply
Sanna

Jag är gärna med. *

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har.

Reply
Sanna

Jag är gärna med.

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. **

Reply
Sanna

Jag är gärna med.

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. *

Reply
Sanna

Jag är gärna med.

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. ****

Reply
Sanna

Jag är gärna med. ¨¨¨¨

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. ****

Reply
Anneli

Jag vill sååå gärna vinna såklart :)
Läser bloggar främst för att jag blir så inspirerad av de olika bilderna men också av livet att man kan jobba med sociala medier, det är mäktigt vilken makt bloggarna egentligen har. Älskar att ligga och läsa bloggar på kvällen innan jag går och lägger mig, känner mig alltid så full av inspiration och motivation då. Det är såklart en dröm för mig att någon gång kunna jobba med sociala medier, men vill verkligen vinna detta så att jag kan starta en blogg, vill bara skriva av mig. Känner att jag har så mycket inspiration som jag bara vill nå ut med till andra. Och kanske göra internet världen lite bättre genom att peppa andra.

Reply
Filippa

Ja, jag är med åh!!
Jag läser inte så många bloggar, men det är nog mest nyfikenhet som får mig att kika in dagligen. Om det är inte är nyfikenhet så är det helt klart inspiration och idéer!

Reply
Sanna

Jag är gärna med. ““““

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. ****

Reply
Sanna

Jag är gärna med. 99999

Jag läser bloggar dels för att jag är fascinerad av andra människor – deras syn på livet, få en inblick i andras liv och vardag -, dels för att se fina bilder som jag kan få inspiration av då jag själv fotograferar. Bloggar är ett bra sätt att ta del av just det här. Jag letar efter människor som inspirerar mig och genom bloggar kan man låta sig inspireras av människor från hela världen. Jag har hittat influencer och fått nya tankar tack vare andra bloggare, jag ser bloggare som påverkar världen mot en bättre värld och det gör mig glad att världen är påväg i den riktningen, även om det inte är hela världen utan bara en liten del så gör det mig glad då en förändring måste börja någonstans.

Jag vill tacka dig Kenza för att du gjorde din 9:onde Giveaway till en insamling för människor som har drabbats av hemskheter, jag vill tacka dig för att du vågar dela med dig av jobbiga och hemska saker som drabbat dig själv – det belyser dem områdena och kan göra det lättare för andra människor som drabbats av samma eller liknande saker att dela med sig av dem. Tack för att du är en förebild bland den här generationen. Tack för att du är du och att du är så bra! <3

Jag vill även passa på att berätta varför jag deltar i tävlingen. Jag har fått möjligheten att gå mitt sista år på gymnasiet på en svensk skola utomlands – Spanien närmare bestämt. Det är en sådan fantastisk möjlighet som verkligen har förändrat både mitt liv, men även de som jag delar den här upplevelsen med. Vi har växt som personer, tagit del av en helt ny kultur, ett nytt land, ett nytt språk, blivit mer självständiga, fått växa upp och mogna, vi har sett mer utav världen – både bra och dåliga sidor, som gör en mer ödmjuk och förstående mot sin omvärld -, vi har haft väldigt roligt tillsammans, tagit del av oförglömliga händelser och fått vänner för livet. Detta är en möjlighet som jag vill att fler skulle kunna ta del av: både att få det bästa året i deras liv, men också att få mer förståelse för sin omvärld för att kunna reducera det hatet som genomströmmar vårt samhälle och världen just nu. Jag skulle vilja göra fler inlägg på min blogg om Svenska skolor utomlands, intervjua människor här på skolan om deras individuella upplevelser och även personalens, (jag gör även just nu en videofilm om vårt år här där jag videointervjuar några elever här på skolan varje månad och det vore kul att ha en kamera med bättre kvalité – speciellt när jag filmar våra olika resor) men bilderna i mina inlägg blir mestadels mobilbilder då min systemkamera inte levererar som den brukar, vilket i sin tur gör det tråkigare att blogga. Och jag har inte råd att köpa en ny kamera eftersom jag studerar och måste samtidigt betala inackordering här i Spanien. Det vore även en lättnad att få en ny dator. Min bärbara dator som jag har just nu blir bara segare för var dag, det tar jättelång tid att redigera mina bilder på den, den är tung att bära med mig i ryggsäcken – så tung att jag har börjat få ont i ryggen – och jag är rädd att den när som helst ska gå sönder, vilket vore ledsamt eftersom då skulle jag inte ha någon dator att blogga på, kommunicera genom till mina nära och kära nu när jag är i Spanien, göra mina läxor på och jag skulle inte heller ha råd att köpa en ny. Det vore verkligen som en dröm som gick i uppfyllelse för mig om jag vann det här. Jag älskar att fotografera, jag suktar efter en ny kamera, jag vill så gärna förmedla vilket bra upplevelse det här är genom bättre kvalité på mina inlägg och kanske, kanske kunna påverka världen mot en bättre riktning genom att fånga andras uppmärksamhet om den här skolmöjligheten och främst fånga politikers uppmärksamhet för att de ska göra det möjligt för alla att åka, oberoende vilken inkomst ens föräldrar har. ##########======

Reply
INA

Ooohhhhhhh Kenza, I want to join!! :)
I like to read blogs mainly because I like to look at beautiful photos and people in them and dream about having their (your) life, clothes, beauty, success… To me reading blogs is a kind of relaxation and inspiration for outfits, make up and other “girly” things.
I love you and your work!!
xxx

Reply
Pinja Kaitajärvi

OOOH KENZAI want to join !!!!!!!!!!!!

I read blogs because they are entertaining and inspiring. I want to know what is happening in the fashion world, what are the trends of the moment, and what clothes and accessories should I buy next :) I am also interested in what other people are doing, hehe… ;D

There are a lot of different types of blogs, but traveling, photography and fashion type of blogs are my favorite! Your blog is amazing. You have done a lot of work to get this far with your blog, and it is very nice that you started vlogging too!

I know that 2017 is going to be amazing for you!

Reply
Andrea

Ååååhhhh jag vill verkligen vara med!!!

Jag läser bloggar för det är något jag tycker om och man får inspiration från andra människor. Man kan även få sig frågeställningar genom att läsa bloggar som kan påverka en positivt.

Reply
Michelle Bergström

Jag lämnar en sjunde kommentar här. Jag ger mig inte fören det är kört :) vill sååå gärna vinna dethär till min mamma. har redan skrivit om henne men skriver här igen. Sista gången, lovar!

Min mamma gick fotoskolan men precis när hon var klar så blev min lillasyster sjuk och är det fortfarande. Mamma är ensamstående och tar nu hand om mina lillasyster på heltid. Jag försöker peppa henne till att hon ska ta sig ut och ta lite bilder och så men hon är alltid vid min systers sida eller så sover hon för hon är så trött. hon tog några bilder för ett tag sen och jag blev så glad men hennes data gick sönder och den var inte försäkrad. Det är i datan hon överför sina bilder och sitter med Photoshop. Hon har inte råd att köpa ny data och jag har inte heller råd att köpa det till henne så det blev lagt på hyllan igen. Min mamma lever för sina barn. jag, mormor och min syster skulle bli så glada om vi kunde ge dethär till mamma i present. tänker bara på hennes ansiktsuttryck om jag skulle kunna ge dethär till henne, hon skulle bli så glad och förvånad. Det är därför jag lämnat 7 kommentarer (blir ju lite pinsamt men jag försöker allt jag kan!)

Jag läser bloggar för att få inspiration och fly min egna vardag. Har läst din blogg sen jag var 17 och jag vet att min syster också läser din blogg.hon använder verkligen bloggar för att fly sin vardag och få leva sig in i någon annans liv. Jag älskar henne så mkt. <3 stor kram

Reply
Sophiaa

Omggg i wanna joiiiiiin
This is the besst giveawaay i really hope i could win it would be such a nice birthday gift
Why do i read blogs ? That’s a deep question hahah
I read blogs because they give me inspiration especially travel and fashion ones they’re just fun to read and they open my eye to a different world they have changed my perspective and my life i get inspired whenever i wanna dress up from your blog specially it’s just so perfect and i love checking it every day it just makes my day !! And it made me wanna thing about starting my new blog !!! So i can express my self and my creativity through it
This giveaway would change my entire life and i really hope that i could make the same thing one day

Reply
Natsa

OOOHHHH I WANT TO JOIN GUUURL! Bloggar är en inspiration att man alltid ska göra det man brinner för och man får utdelning för de om man jobbar hårt, vilket man alltid strävar efter! Jag arbetar på en kollektion som heter Rebels.Love.Freedom som jag har älskat som mitt egna lilla barn från dag ett och bloggar hjälper en att få tips och ideér på hur man får folk att få upp ögonen för ens märke!

Reply
Evelyn Carpio

The main reason i read blogs is inspiration! Ive followed your blogs for years now, but your blog hasn’t just inspired me, you as a person have. Ive in a way been part of your life. When you would post about your problems it was as if you could understand me. I grew up with an alcoholic father, and no one really understands how hard it was. With time its gotten easier, i try to live my life and leave that in the past. I don’t want that to affect me anymore. I can grow out of it and be who ever i want. You’ve helped me to become stronger.

lots of love! xxx

Reply
Wijdaneall

Heyy kanza
I really wanna win this giveaway because it’s gonna be the point of change of my whole life
So i read blogs because i enjoy reading them i enjoy looking at the pictures because they are inspiring and beautiful and they just give me chills hahah so whenever i’m mad or anything travel blogs and fashion blogs are enough for me to soothe my nerves hahah
That’s why i’ve decided to start a new blog but I hesitate because i still don’t have a camera nor a good computer i wanna share through my blog my ideas and my creative side that i thing would change people perspective as you did for me !!
I really hope i could win !!!!!
Good luck
And congrats for the 10years to your blog
Lot of love xoxo

Reply
Elisabeth

JAAA, JEG VIL VINNE! :)))
Jeg leser blogger for å kunne koble litt av fra en stressende hverdag og for å bli inspirert. Det var du og din blogg som fikk meg til å starte å lese blogger for 10 år siden, jeg skjønner heller ikke hvor tiden har gått! Gratulerer så mye med forlovelse og ny leilighet. Gleder meg til alle bryllupsposter framover!
Stor klem fra Norge.

Reply
Maja Bredberg

Jag är med!

Jag läser bloggar för att det är en tryggt och avkopplande inslag i min vardag. Jag läser bara bloggar jag följt sen start. Typ som din. Har läst din blogg i tio år nu..Det blir liksom roligare när man har en slags helhetsbild av en persons liv och historia. Tack för att du fortsätter dela med dig av ditt liv!

Reply
Brunelle Kanyamuneza

Hey Kenza

Ohhh I want to join. I would be happy to win this competition. I am almost done with university and I have a really crapy laptop(a HP model bought 2011). To win this laptop would be a great start for the new year. I read your blog because I like to be inspired what you wear and see where your travel. Your blog is the first one I read. Otherwise reading blogs facilitate to maintain my Swedish, I have lost my Swedish since I moved January 2013 U.S. I speak already four languages(Swedish, English, French and Kirundi) which is hard to pick up when you are away from that particular country.

Thank you for this opportunity

Xoxo

Reply
Katrina

Hey Kenza,
I want to join!
Actually I don’t really read blog except for yours and one from an awesome Australian photographer and you both grew up to my heart that’s why I’m doing it. It’s funny how I think I know you, probably it’s just the way how you let us close to you and how you interract, which I really admire. I am very passionate about writing my journal and I am very excited to be able to read your digital one (kind of).
Best wishes,
Katrina

Reply
Hanna Joelsson

Jag är med!

Jag läser bloggar för att komma ifrån vardagen – för att glömma allt, bara för en liten stund. Att på något cyberrymdigt sätt få hänga med ut i världen, på jobbet eller bara hemma. Även för att kolla tillbaka i arkivet; för att se vad man åstadkommit under livet, samtidigt som man kan återuppliva gamla minnen.

Reply
Naela

JAAA JAG VILL VARA MED.

Jag läser bloggar, och följer diverse olika bloggare på instagram för den enkla sanningen; inspiration. Inspiration till kläder, mat, uteställen, semesterorter… Mina två absoluta favoriter är du och Petra Tungården (ingen fjäsk ;). Jag tycker faktiskt också om att se hur diverse olika bloggare tar kort, vilka vinklar, ljus m.m. Det blir även det inspiration till mina egna bilder.

Jag har själv inte talang för att skriva blogg, vilket jag dock ändå prövat på under min tidiga tonårstid tid runt år 2010 med din blogg som inspiration. Däremot älskar jag att resa, och ta bilder. Jag tar bilder överallt och jämt, och i vår är tanken att resa runt i Asien, den kameran skulle vara mer än behövlig. Datorn skulle vara som handen i handsken då jag ska studera till hösten/nästa vår och jag behöver en lätt dator som håller i åtminstone fem långa pluggår, det är just den jag tittat på själv. ?
Kram fina Kenza.

Memento vivere – kom ihåg att leva!

Reply
Lisa Angervall

Att fota är något jag brinner för,
och till detta man en bra kamera ha bör.
Till en mac kan man ge stort tack,
med dess grymma prestanda och grafik,
kan man ge kamerans bilder magik.

Bloggar läser jag för att få inspiration till kläder,
som man kan bära i alla väder.
Även alla resor sitter jag och dagdrömmer om och funderar,
när jag sitter hemma och studerar.

Med en gammal MacBook som inte har ett fungerande tangentbord,
skulle jag om jag vann en ny dator inte finna några ord.
Att på datorns egna tangentbord kunna skriva,
skulle vara så skönt att jag det inte kan beskriva.

Reply
Sanaz

JAAA JAG VILL VARA MED! :D

Jag läser bloggar för att de inspirerar mig, tycker de har en väldigt stor betydelse, särskilt för oss som lever i ett land som jämfört med andra länder kan tolkas som osocialt. Sociala medier är därför väldigt viktigt där folk kan uttrycka sig genom.

Jag väntar mitt första barn och hade tänkt själv starta en blogg, hade jag vunnit hade kameran kommit till användning :)

Reply
Wissaleait

Oohhhh i wannaaa join so badlyy
Hi kenza, omg if i win this giveaway it would be a dream come true
So the reason why i read blogs specially fashion ones is because i’m really into fashion and i get to know new things about it and i get some inspiration from them and you had the biggest influence on my taste when it comes to clothes you are very inspirational i like your style!! Blogs makes me less stresssed and the just simply makes me happy :)
And i just discover through them my passion in photography and modeling and i’ve decided to start my own blog to follow my passion and what a great opportunity to win this giveaway so i can finally do what i’m really intoo
Congrats kenzaa and i wish you all the best
Mouaaah xoxo

Reply
Meryembx0

AAAAHH I WANNAA JOIIIIN
heyy, for me blogs are the best way to get to know about different lifestyles from different countries and i’m really into yours ! I read blogs for tips and inspiration they show you the story behinde each image which is cool right ?
Last year i’ve decided to start my blog but i had so many financial difficulties that i hope one day i could beat it and get to do what i’m really into
Wish you could make my dream come truue
Thank you Kenza
Big kiss xx

Reply
Nimarta

typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.

Jag, likt många andra, drömt om att bli en känd bloggare, oh hade säkert 4 olika bloggar redan som 15-åring. Idag är det bara en del av min vardag, ett sett att samla inspiration och lära mig nya saker på.

Reply
Ana Pinto

OOOHHHH I WANT TO JOIN! :D

Since I was 17 I read blogs. I’ve known your blog for 4 years and since then I follow it!
I love the idea of blogs, I do not know if it’s by sharing ideas in general or by the fantastic photos.
The passion has been growing over time, so much so that now I and a few other friends, we are seriously in creating one! We love taking pictures (landscapes, food, clothing etc) and we love sharing ideas from a wide range of subjects.

I wish you all the best!

kisses from Portugal :D

Reply
Julia

I already joined but I just wanted to say in case you don’t see my message that this camera would mean so much to me :)

Reply
Jijilolitay

I wanna joiiiiiin
Hiii ! This is the best giveaway so far!
Well the reason why i read blogs is because it’s the best thing in social media it’s different from instagram facebook… Because the authors get more personal on their blogs and they share their feelings and talents and passion with them and they share the changes they’ve been through during the years they’ve been blogging which is cool because they give us motivation and they encourage us to do what we are passionate about !!
That’s why i’ve decided to start a new blog so i can share all these stuff with my future readers so i can influence their lives positively !!!
I really hope i could win this giveaway so i could make my wish come true
Kisses xox

Reply
Romy

OOOHHHH I WANT TO JOIN! :)

Haha everybody wants to join. And the reason why I read the blogs is very simply. They are big sources of inspirations in many ways (fashion, beauty, decorating, lifestyle etc.). I would like to win this prise for my cousin who wants to start with bloging. Unfortunately it is quite difficult for her because she lives with 3 siblings so it´s impossible to have computer for herself. So the own notebook and new camera would be a big help for her. Thank you.

♥ Happy New Year Kenza ♥

Reply
Sara

Om du fortfarande var den lilla tonårstjejen som bodde hemma med din mamma som arbetade extra mycket och i mitt fall en arbetslös pappa vilka av dina giveaways hade du helst velat ha?

MTV verkar dröm men det klassas som nöje och det finns mycket annat jag behöver för att klara “vardagen”. Jag har haft en blogg i flera år men med lösenord för den är inte så bra som jag VILL att den ska vara. Jag är bra på att skriva, alltid varit men kollar man på alla bloggar o era bilder… jag har inte en chans. Inte heller har jag en chans med den lönen jag har nu att köpa en sån kamera eller dator, men nu ger DU mig den chansen.

Jag läser bloggar för jag identifierar mig med många av er, det ni skriver, era historier. Jag läser bloggar för jag blir inspirerad av era bilder, jag vill vara era bilder typ haha. Jag läser bloggar för jag har blivit så involverad i era liv och vill alltid gå in och checka; va har hänt i deras liv nu då? Girl, pls give me this ??

Reply
Linda

JAG VILL JÄTTEGÄRNA VARA MED!

Varför läser jag bloggar? Jag finner inspiration av att läsa bloggar. Jag läser dagligen din blogg och det har blivit en del av min vardag samt en av mina största inspirationskällor. Många gånger när jag läst din blogg har tanken varit “det här vill jag också göra, jag vill börja blogga”. I januari är jag klar med mina högskolestudier och mitt nästa mål i livet är att resa och utforska världen! Det känns som det perfekta tillfället för mig att faktiskt själv börja blogga! För resan mot mitt nästa mål skulle det underlätta om jag hade både en smidig dator och kamera att ta med mig, överallt!

Ha det bra! kram

Reply
Meryhoex

Deaar kenza,
OHH I WANNA JOIN JOIN JOIIN
I hope i got your attention hahhaha
Well the reason why i like blogs and i read them is because they give me an idea about the fashion trends and the different lifestyles that each blogger lives in order to have an inspiration and entertainment
I really hope i could win this giveaway so i could have a blog and influence peoples lives
I hope 2017 would be great for youu
Lovee youu

Reply
Meryhoex

Omggg Kenza the gifts are just to die for !!!!!
So my faavourite beauty tip of all the time and the secret to a beautiful and perfect makeup is blending !! Blending makes the whole difference !! It makes the makeup look so professional and sofisticated !
Soo girrlz take your timee and just keep blending
Sending you lot of kisseeeezzz ?

Reply
Jamalijiji

OOOHHHHH I WANNAAAA JOIIIIIIIN
Dear Kenzzz !
Oohh my god this giveaway got me crazy i’ve been thinking abouut it since the very first time i saw it but i couldn’t participate because i know i’m not gonna win but at the end i said it’s better to try rather than just avoiding it right ?
So the reason why i read blogs is because i just find them really really useful !! Specially travel, fashion and lifestyle ones they are my favourite they are a source of inspiration and they give me an idea about the new trends but the things that is really important is that you get to know the story of other people and how they spend their days what are the problems and struggles they face in their life and how they face them and change them into a positive thing the thing that gives me more motivation and hope…
So one day i’ll surely make my own blog so i can do the same thing to my readers !!! Im also into fashion and i do from time to time some shootings with my friend and they are not bad :p
I really hope i could win this giveaway so i can prove to my parents that i can do something interesting in my life !!!
Loot of love and lot of hugs and kissees ?

Reply
Jamalijiji

I’ve already commented but i’m not sure if i clicked on so it would apload and i’m just afraid that i didn’t participate so i’m gonna reapload another comment to make sure i’m participating
Soo OOOHHH I WANNA JOIIIIN YEAHH
So the reason whyy i read blogs is to get to know about fashion trends and stuff and to get inspration from them because i’m so into fashion and lifestyle and travel blogs !!! The thing that i also like about blogs is that you get to know more about the author their stories the problems and the struggles they have and how they face them amd how they try to solve them which is motivating :p
I really hope that one day i could also be a fashion blogger to get to change peoples life and their perspective in life
Lot of loooove lot of kisses and lot of hugs ?

Reply
helene vågenes

JEG VIL VÆRE MEED! :D
Jeg leser blogger for å koble av, for å slappe av, bli inspirert og lese noe annet enn pensum bøker (går medisinstudiet)

Reply
Sofia Lindberg

Ja!!! Jag är med!!!

Att läsa bloggar är nåt jag gör var dag,
Eftersom dessa inspiration ger mig i största av största drag.✨
Ibland när man nere känner sig,
Kan de ge en en känsla av gemenskap eller en knuff så man vågar göra sin grej.??
Jag läser både längre och djupa texter om livet,
Men också om mode och skönhet som man kanske inte alltid hos sig själv tar för givet.??
Att fota och redigera bilder är dessutom något jag håller hårt som intresse,
Och vad vore då inte bättre än en väl fungerande kamera och dator att så man blir en riktig instagram-bjässe.?
Förlåt för några mindre bra nöd-rim,
Men ibland behövs det för att texten och argumenten ska bli lite mer tjo och tjim!?
Kram?

Reply
Klara

Jag är med och tävlar! Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag läser bloggar, men skulle nog gissa på att det är dels för att få inspiration om både kläder och livsstil, och dels för att jag alltid tyckt det har varit intressant och roligt att läsa om andras liv. Kram!

Reply
Jessica

God!! I would love to win this. I love photography, especially nature and places.
I’ve been working on taking photos of people, but not so good at that unfortunately.
This is unbeliavble, thank you for this opportunity and a happy new 2017 to you Kenza! <3

Reply
Ida

Hej!

Jag vill supergärna vara med!

Jag har läst din blogg sedan jag såg en intervju med dig i Veckorevyn, måste nog varit din första intervju där då jag slaviskt följde den tidningen. Visste inte vad en blogg var på den tiden, var verkligen i början innan blogghysterin riktigt tog fart. Tyckte du verkade trevlig och söt och hade fina kläder så jag fortsatte. Nu tycker jag att det är kul att få följa din utveckling, stilmässigt, karriärsmässigt samt privat (av det du vill dela med dig åtminstone, allt kan man ju inte dela).

Gott nytt år!

/Ida

Reply
Claudia

Hi Kenza!
I love read blogs because it’s a pure inspiration. I learn to much about fashion, food, countries, cities, recipes and everything that the bloggers want to show me. I have to say that actually a read some blogs but you blog is one of my favourite, I like the organization, all the photos and your honesty. Go on!
Love from Spain!.

Reply
Olivia

Okej, JAAA JAG VILL VARA MED! D-R-Ö-M vinsten! Jag läser bloggar för det är min största inspirationskälla, bästa avkoppling och min bästa reward efter en lång dag!

Reply
Olivia Waern Copley

Jaaaaaaaa, jag vill verkligen vara med!! ❤️ Att skriva är det jag brinner för, och att vinna en MacBook och en kamera… det skulle verkligen hjälpa mig att komma närmare min dröm; att bli en stor bloggare.

Jag läser bloggar därför att man får en inblick i någon annans liv. Ibland är det helt annorlunda från mitt eget liv, vilket gör att jag blir inspirerad, motiverad och drömmer mig bort. Det kan även lära mig saker om livet, berättat från någon som är mer erfaren.
Ibland är det precis som mitt eget liv. Det kan bringa mig glädje, skratt, tröst och tårar för att det går att relatera så mycket. Vare sig det ger en ett nytt sätt att se på livet, eller precis samma sätt som man alltid har haft, kan en riktigt bra bloggare få en att tänka och känna om massa olika saker.

Det faktum att bloggläsare kan ge sin synpunkt och diskutera med bloggaren i kommentarerna gör att det blir som en gemenskap. Vackra bilder, fångande rubriker och intressanta texter skapar dessutom en underbar stämning som gör att jag blir helt förälskad i att läsa bloggar.

Reply
HM

Ja, jag vill va med!!!

Varför läser jag bloggar? Vill bli entertained, istället för en bok el tv-serie, för att få en titt på någon annans liv. Att få diskutera, debattera, vara med och påverka världen runtomkring mig. För att få lära känna nya människor och få höra nya synpunkter. Bloggarna är en ny media, ny maktfaktor och utvecklas hela tiden. Den utvecklingen är väldigt spännande att se och få vara med i. Det har hänt enormt mkt på 10 år, vem kan ana hur läget ser ut om 10 år till? Fånga stunden och dagen, hitta nya sett att se på saker, det är det som lockar med bloggar. Och när man läst länge på någons blogg, så kommer den personen på nåt sätt nära en, man vill höra hur det går. Lite nyfiken men med mkt empati. Bloggarna är ändå oftast mkt personliga och dess skrivare modiga, tycker jag.

Reply
Sabrine

HELL YEEEAAAAH att jag vill vara med! xD Untzzz *viva la fiesta*
Jag läser bloggar av en rad olika skäl vissa bloggar är bara allmänt rent underhållande, vissa lärorika som stimulerar hjärnan, vissa är för inspiration ex mode, inredning, livsstill och dylikt. Vissa bloggar blandar lite av det ena och det andra och en del uppskattar man för till exempel fina bilder, underhållande klipp och/eller ämnen som bloggaren skriver om. Att man kan relatera och se bitar av sig själv i andras inlägg, att bli berörd av någons erfarenheter samt personens sätt att artikulera sig och liknande. Jag tror bloggar är ett sätt för oss att förstå varandra bättre och att kunna spegla oss själva i andra, öka vår förståelse för människor och därmed öka vår empati för varandra och våra historier, upplevelser och erfarenheter. Det är skönt för många av oss att känna att man inte är ensam i världen gällande sina tankar, känslor och upplevelser etc. Jag känner att jag själv skulle vilja dela med mig av mitt liv mina tankar min humor mina erfarenhet och upplevelser men har inte någon kamera eller ordentlig dator just nu heller så just detta tror jag verkligen skulle va PERFECTO for Moi ^^ :)

Reply
Sara

JAAA JAG VILL VARA MED!!!

När jag var mindre så kikade jag endast in på bloggar för att alla andra gjorde det, och man ville ju såklart inte hamna efter med något. Men nu när jag mognat lite mer i mitt tänkande så följer jag endast ett fåtal bloggar, vilket är din blogg (sen jag var ca 11 år, är 18nu) , Linn Olsson och Forni, kollar även lite andra bloggar men det är bara er 3 som jag verkligen följer och kikar in på varje dag. I just dessa 3 bloggar finner jag väldigt mycket inspiration på olika sätt från de olika bloggarna. Tillexempel hur Linn får ihop sitt liv med alla bollar i luften som jag själv känner igen mig i, eller som din blogg där man får se alla fina bilder och kläder, följa med på resor, möjligheten att se hur du och ditt liv utvecklats genom åren eller Forni som är väldigt duktig på att skriva om hennes känslor. Så för mig betyder bloggar väldigt mycket då jag finner mycket inspiration därifrån .

Reply
Ida

jag vill vara med och tävla:)
Jag läser bloggar för att få olika tips på kläder, mat, träning, reser osv. känns även som en internet vän när bloggare ventilerar sina käsnlor och tankar så gör man det själv också.

Reply
Erik

Jag vill vara med!
Hej Kenza jag heter Erik jag är intresserad utav fotografering och försöker inrikta mig på just “street foto” därför läser jag just din blog eftersom du/ni tar så grymma bilder! Det ger mig motivation och idéer att utvecklas som fotograf! Jag känner att min gamla nikon kamera inte håller måttet längre och därför skulle det vara super med en ny kamera och en bärbar dator som man kan ha med ut när man fotar!!

Reply
Sara

Jag vill vara med och tävla om en kamera. Min kamera har fått nåt fel på skärpan vilket gör att jag i stort sett alltid använder mobilen när jag fotar. Tråkigt att bara ha mobilbilder av alla fina minnen. Jag läser bloggar av lite olika anledningar, men till stor del är det för att jag blir inspirerad, och imponeras av andras berättelser.

Reply
Maja

JAG JAG JAAAAAG ÄR MED!!!!!!!! WAAOW!!!!! Alltså vilken tävling och vilken VINST!!! :-D
Jag läser bloggar för att bli INSPIRERAD. Allt ifrån smink, mode, kläder till träning, hitta nya recept, diys osv.

Reply
Lisa

OMG YEEES JAG ÄR ABSOLUT MED!!! :D Bloggar läser jag för att få inspiration till allt möjligt i livet så som resmål, träningstips, outfits, bra onlinebutiker, snygga kläder, inredning samt att få olika infallsvinklar i viktiga ämnen så som olika saker som händer i vår värld, feminism, tankar och tips om företagsamhet, relationer och så mycket mer.

Reply
Alicja

Hi Kenza, I want to join ! :D

I read blogs since I found yours a few years ago. I’ve just watched all of your pictures and was really impressed. So good that you write in English now and we can get to know you better :)
But let’s go back to the beginning! When I found out about this side of the internet I was really young (16 or 17 year old). That was a difficult time for me ( all the growing up stuff ) so I’ve watched other people to get some inspirations… At that time I’ve had no idea who I really was so that was helpful. I’m not gonna lie, I was mostly interested in material stuff like clothes. Right now I just love to watch how other people live, how the grow up and follow their dreams… That’s a big inspiration for me but at the completely different level. I also love to read beauty blogs – I’m always surprised how many useful information you can find there, that’s a real treasure haha. Another reason why I read blogs – so many beautiful and perfect pictures. These colors, people and places… I would say it’s more like an art.

Tomorrow’s a New Year Eve so I wish you all the best in 2017! :)) I’m your big fan and reader since 2010, hope you’ll stay with us for a looong time.

Kisses

Reply
Alexandra Sjöholm

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
Och som svar på frågan läser jag bloggar för att inspireras :)

Reply
Jessica

Hallå Kenza jag vill jättegärna vara med och tävla!! Hoppas på tur. Kram

Reply
Jessica

Glömde varför jag läser bloggar. Jo det gör jag mest för inspirationen och även drömma mig bort lite från verkligheten som är skit just nu i världen, alltid skönt att se ett “perfekt” liv då.

Reply
[email protected]

Jag är meeeeeed! Jag läser bloggar för att få inspiration, läser dock väldigt få din + en annan stor känd. Läser dessa för att det även ger mig pepp & motivation, att jag också kan lyckas om jag vill trots min struliga bakgrund och uppväxt. Idag (inte just nu) jobbar jag som föreläsare (om min uppväxt och att vända det som drivkraft och göra motgångar till framgångar) och håller på med nya projekt, tog en break gick in i väggen 20 år gammal. Så 2017 ska jag återgå och resa runt, föreläsa och stå på benen igen. Skulle vara guld att vinna så jag kan uppdatera min utrustning till jobb och blogg. Så jag ordenligt kan dokumentera och fota föreläsningar, kommande planerade projekt. Som du kanske förstår så är det inte så lätt ekonomisk efter att har varit sjukskriven Några månader och så ung på egna ben. Det skulle verkligen underlätta med denna stora vinst, så jag kan fortsätta själv få inspirera och leverera så bra som möjligt! Kvalité och allt det andra.

Reply
Luna

Hellooo!!!
J’ai TROOOOOOOOP envie de participer!!!!!!!!!!! ça serait TOOOOOOP :D (I would absolutely looove to participate.. in other words!!I)
I read blogs to get inspired (clothes, good tips, make-up, travel, foooood…) but also because it’s great to have some people saying out loud what we often keep for us.. it feels better in some way :) I read yours for some times now and I find it great to see how we evolve *together*, in a similar way (looking at archives, thanks to which we can compare and realize!!). It helps move forwards :)

hugss and kisses :-*

Luna

Reply
Aleksandra Wójcik

Yes,I want to join as well!? Why do I read blogs? First of all because of pictures. I love to look at beautiful pictures and read about all those adventures people have. It really inspire me and make me realise what a wonderful world there is and that I will do my best to save money and one day be able to see more of this! Because of reading blogs I get to know more about the world but also about cool places,spots etc. It’s also about others lives,careers etc,but really-when I see pictures from Brazil,Dubai,NY I want to be the best version of myself,work hard,finish school and just be proud of myself and just simply be able to travel the world :)
xxx

Reply
Louise Karlsson

Jag vill vara med!!

Jag läser bloggar för att finna inspiration,
och ibland kanske även en dos motivation
Det ger vardagen en guldkant,
utan att det kostar en enda lite slant
Ibland när dagen känns lite trist och grå,
är det bara att klicka sig in på din blogg och lite nya idéer få

Reply
Madeleine

Anledningen till att jag läser bloggar, och framförallt din är för att få inspiration- inte just på det modemässiga planet, men på det planet som innebär hur man hanterar en trasig relation med en förälder och ändå lyckas gå vidare med livet utan att låta det hindra en och istället fortsätta utvecklas och sträva efter att nå de ambitioner man har, och även hur man arbetar för att starta ett eget företag. Varför jag skulle vilja vinna datorn framförallt, är för att den skulle vara en så otroligt stor hjälp då ekonomin just nu inte tillåter en ny då besparingarna spenderades på att försörja mig och sambon under en sjukdomsperiod. Då jag försöker att jonglera både 100% studier och 75% arbete skulle detta vara något som underlättade vardagen enormt mycket då en dator just nu är en nödvändighet! Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg!

Reply
Ragnhild

Jeg leser blogger fordi:
Jeg ønsker å finne inspirasjon. Så lenge som jeg kan huske har mamma lest det norske kvinnebladet kk(kvinner og klær), hvor hun kunne lese om mote, mat, trening , interiør og generelt finne inspirasjon i hverdagen. Jeg ønsket selv å finne en slik inspirasjonskilde til min generasjon, og det er her bloggerne kommer inn.
Du velger selv hva du vil lese. Mote, interiør, trening, politikk. Det finnes ingen begrensninger. Du kan drømme deg bort på fantastiske ferier, lære nye sminketips og å utfordre deg selv politisk. Bloggerne ønsker å dele sine tips og erfaringer med deg, og du kan komme med direkte kommentarer og spørsmål til innleggene. Alt blir så mye mer personlig enn i et ukeblad, hvor redaktørene prøver å gladgjøre alle.
Du får et innblikk i dere hverdag, enten den er god eller dårlig. Blogger har utfordret meg til å tenke større, mer fornuftig og utenfor komfortsonen min.
I en verden hvor livet ikke alltid går din vei, kan jeg alltids trykke meg inn på bloggene å søke trøst og inspirasjon til å stå på videre.

Reply
Katarina

Asså MY GAD!

Hade på riktigt svimmat av av lycka om jag en var i närheten på att vinna det här!
Jag är student och mitt största intresse är att modella och fota. Jag har önskat mig en kamera och en dator i all evighet men de är ju så sinnes dyra. Jag är student och behöver verkligen en dator för att skriva mitt examensarbete på också så har sökt jobb på akuten för att kunna tjäna ihop pengar till just detta! Men kommer ta åratal för mig eftersom det blir tajt med studerandet också. Hade också delat med mig av kameran till min lillasyster och min fästman då de båda älskar att fota. Men främst till min lillasyster som är 14 år gammal och helt sinnes på att fota. Skulle betyda allt och världens bästa start på det nya året och kommande år då jag tar examen om jag vann det här. Behöver det verkligen och det går inte ens att beskriva min lycka IFALL jag vann. Skulle verkligen satsa på modellandet då, starta en blogg och jag vet inte vad… Skulle för en gångs skull ha allt jag behöver för att ens kunna drömma!

Håller bokstavligen tummar och tår haha! Hoppas hoppas hoppas!!……..

Reply
Nikola Blažečková

HI Kenya!? I WANT TO JOIN! ? I almost forgot to enter to this one ? luckily I saw your fb post w/ that amazing green bag, don’t U want to put that one in giveaway?? it’s amazing! Anyways, I want to join this one, cause I really need new camera and computer, don’t know what I did to my oooold one, but it died and I wasn’t able to buy a new one plus my ntb is probably older than your blog ? I might have use for a new one ? Seriously as many other girls here competing for this price I would love to win it to help me grow up my insta & blog, maybe hopefully to grow it at least as good as yours (a girl can dream right??). and to answer your question about blogs I love reading blogs for an obvious reasons like getting inspiration, drooling about beautiful clothes, places and food. Seeing places that I might never see in person, discover new places, shops, seeing other cultures, cities, homes… I don’t read them now as often as I used to, I’m sticking more to insta nowadays, but I’m still coming back to read yours, even just one a week to see every post from that week, I even follow U on fb to keep updated? I used to just scroll over your pics back than, cause I couldn’t understand a single word in Swedish ?, than I started to Google translate it (quite a funny experience sometimes) and than you finally started to blog in English and I was like yeeeey ?? and I love and admire you even more since than. I love how honest, open and real you are, seriously nowadays lots of bloggers tend to look alike, but you’re still the same Kenza as you were years ago, not pretending to be anyone else, still writing about happy times and sharing the bad things, when you written about your father I cried, I has similar issues, gone through he’ll w/ mine and reading about yours, made me feel that I’m not alone in this and gave me hope, that I can recover, become stronger and accomplish things ☺ thank U for your blog, please keep going at least another 10 more years, I would love to see your future children as little fashion and whatever I want to see you and read about you even in your 60’s ? would be fun to read your posts on retirement in my 60’s hehe ?? Love you, xx

Reply
Veronica

Ja, jag vill vara med. Jag läser bloggar för att jag tycker det ger mig mycket på flera olika plan. Jag blir inspirerad inte bara vad gäller mode och kläder, men även resor och andra saker som t.ex att kämpa på med vad det än är man vill göra, då man ser och läser att många bloggare verkligen jobbar stenhårt och är så motiverade och det ger en en vilja att kämpa på med något också som man brinner för, och det gillar jag verkligen med att läsa bloggar, just att de ger mig motivation. Jag läser även bloggar för att få uppleva känslor och ta del av/dela/ta till mig åsikter om viktiga saker/ämnen, därför att jag tycker att man genom bloggar kan känna stöd, känna att man inte är ensam om något jobbigt och det känns verkligen bra och viktigt. Jag uppskattar verkligen det du skrivit om det du varit med om med den där mannen som betedde sig olämpligt när han masserade, det känns skönt att veta att man inte är ensam om att ha varit med om något sådant, men det känns även bra att man kan ha en bloggare som förebild, någon som står för bra åsikter och värderingar. Jag uppskattar verkligen att du nämnt en del privata saker som jag själv kunnat relatera till, det har fått mig att känna både sorg, hopp och glädje. Man får så positiva känslor av att läsa om din supergulliga hund Mani och din systers barn, min brors barn är också jätteviktiga för mig och jag blir så glad varje gång jag ser dem. Likaså blir jag glad när jag läser om din kärlek, din förlovning, för kärlek är ju det finaste som finns. Jag uppskattar även att du nämnt att din pappa har cancer för att det är något jag själv kan relatera till då både min farmor och farfar drabbats av cancer och avlidit, det känns skönt att veta att man inte är ensam om en sån jobbig situation i livet. Jag uppskattar även att du nämnt att du under viss tid inte haft nån nära relation till din pappa eftersom jag har varit med om något liknande. Det värmer verkligen att läsa bloggar som berör viktiga saker i livet för att då inser man att man inte alltid måste ha två föräldrar eller ett perfekt liv som barn eller ungdom för att få ett bra och normalt liv som vuxen, detta är något jag tänker på ibland inte bara när jag läser bloggar, men även när jag läser tidningar eller träffar vänner och andra barn/familjer, eftersom jag har ett barn som växer upp utan sin pappa och det ger så fina förhoppningar om framtiden, att han kan bli precis lika bra som andra barn och lyckas med det han vill i livet också med eller utan en av sina föräldrar, personligheten är det viktigaste inte någons bakgrund.
Sen läser jag även bloggar för att det får mig att reflektera över alla möjliga saker, t.ex hur det skulle vara att ha en hund och när jag ser hur gullig och underbar din hund Mani är, känns det verkligen som att en hund är en jättebra och trogen vän. Något jag även reflekterar över när jag läser bloggar är hur det skulle vara att ha en egen blogg och det skulle jag ju vilja ha eftersom jag tycker om att skriva… Jag läser själv mest modebloggar, men min blogg skulle handla om något helt annat- främst om barn och föräldrar, men jag skulle även vilja skriva om utbildning, eftersom jag själv studerar.
Tack för all inspiration, motivation och variation som du ger i din blogg.

Reply
Linn

Jag vill vara med!!

Jag läser bloggar för att koppla bort från verkligheten och för att det är roligt att följa de bloggare som jag tycker är intressanta! Det är även ett bra sätt att hålla koll på trender både klädmässigt och inredningsmässigt.

Reply
Denise

Åh,j jag vill gärna vara med!!! :D Jag har sparat i evigheter till en roadtrip i USA med mina bästa vänner som äntligen blir av i sommar och en ny kamera och dator skulle vara helt perfekt för att kunna dokumentera resan!

Jag läser bloggar främst för inspirationens skull. Vissa bloggar läser jag för att hjälpa till att boosta kreativiteten och vissa för att hämta inspiration från människor som jag beundrar. Människor som skriver om deras resor och där jag upplever att jag kan lära mig av deras erfarenheter.

Reply
Eddie

Jag är med xD

Började väl läsa bloggar runt 2008-2009 när de exploderade och tog över nätet. Sen så har man helt enkelt fortsatt att läsa sina favoriter efter alla dessa åren :P

Reply
LENA

OOOHHHH I WANT TO JOIN! LIKE FOR REAL !!!!!
I read your blog because you are so an inspiring woman and it’s like your are my sister because I read you since 7 years and it’s like your are a member of my family now. When you are not fine I’m not fine, when you are happy I’m happy !! I wish I could read you for a long long time.
Love u Kenza <3

Reply
Lisa

JAG VILL VARA MED SÅKLART!!!! Drömkombo att vinna en Mac och Canon samtidigt?

Svar: Jag läser bloggar för att bli inspirerad och verkligen få känslan “Kan dom så kan fasen jag också”. Sen tycker jag att det är väldigt intressant att se er bloggare att lägga ner så mycket tid och passion på bloggar och på så vis bygga er en egen raketkarriär. Wow!
Kram!

Reply
Emilia Sandell

JAAA JAG VILL VARA MED! Självklart så vill jag det – vem vill gå miste om chansen att vinna dessa perfekta och nödvändiga bloggtillbehör ?
Jag läser bloggar för att inspireras om nya tankesätt och olika vägar att se på livet. Jag älskar när bloggare kan få en att inse saker om sig själv och andra i sin närhet, hur man kan få tips på allt från olika looks, hur man organiserar sin garderob smartast eller hur man kan bli mer snäll mot sig själv. Jag läser bloggar för att visa mig själv att jag faktiskt kan. Det är även anledningen till att jag själv bloggar – för att inspirera mina följare till att se sin fulla potential och att de kan göra precis allt de kan. Jag vill sprida positivitet och glädje ❤
Jag hoppas verkligen på tur i denna tävling då det skulle ge min blogg det lyft den behöver, håller tummar och tår. Hoppas, hoppas, hoppas!
Gott nytt år på dig fina Kenza, du är en sann inspirationskälla att man verkligen kan göra allt man vill. Kram på dig ❤

Reply
Lovisa

JAG ÄR ABSOLUT MED!

Anledningen till varför jag läser bloggar är flera, men framförallt för jag vill ha inspiration. Det kam vara till inspo till kläder, hemmet osv, men oclså en inspiration som liksom blir motiverande. Jag kan se dig work your ass off och fortfarande få allt att funka med utseende, hem och hund, och då tänker jag alltid “fan om hon kan, då pallar jag”!

Reply
Inna

Ooohhh I realy want to JOIN!)
I love your blog sooo much! I read you because I am inspired by you. And you are my role model)

Reply
Marina

I wannaaa join!
Every giveaway is amazing! My computer broke down a month ago, and currently I use computer from my friend. That would be a great if i win!
I don’t read so many blogs anymore, because i don’t have a time. Just a few, favourite.
I read blogs because they give me inspiration especially fashion…

[email protected]

Reply
Amanda Pihlblad

Jag vill verkligen, verkligen vara med i denna tävling! Att fota har väl egentligen alltid varit min grej. Något som jag faktiskt känner att jag är duktig på och som jag vill utvecklas mer i. En kvalitativ systemkamera skulle vara drömmen att vinna och en skjuts mot mitt mål att helt enkelt bli bättre på att fota. Jag älskar att ta foton. redigera och allt som har med foto att göra. Om jag skulle vinna skulle det innebära ett steg närmare min dröm att bli fotograf och journalist! Det hade verkligen betytt allt och lite till. Även om det bara är materiella ting i sig så är det min passion att fota.

Jag läser bloggar av den anledningen att jag inspireras av personerna som ligger bakom bloggen. Det är roligt och kul att läsa om framgångsrika unga bloggare och hur deras vardag faktisk ser ut! Sedan är det självklart att jag läser bloggar och följer en del bloggares liv för att de är eller befinner sig i en tid i livet som jag själv vill etersträva. I alla fall jag bli motiverad till att kämpa vidare med min grej och tro på mig själv mer!

Reply
Kylie

Yes, yes, yes, I would definitely like to win;
As to why I read blogs, where should I begin.

For inspiration and as a source of daily news;
To learn about the universe and others’ views.

Blogs help to create a sense of community;
In a world wrought with hate, longing to be free.

Happy holidays :)

Reply
Malin Jönsson

Åh jag vill så gärna vara med i tävlingen!! <3

Jag läser bloggar för att känna delaktighet, dels genom det enorma förtroendet ni visar oss läsare när ni delar med er av ert liv och dels igenom att man inte känner sig lika ensam när man läser om andra som tänker och råkar ut för liknande svårigheter som en själv. Sedan ska jag ju inte förneka att många av mina besök är för inspirationens skull och som ursäkt för att på skolföreläsningara sitta och dagdrömma mig bort i någon annans liv som ibland kan verka så mycket mer magiskt, spännande och sagolikt än mitt! Dock blev jag just antagen till att få studera över sommaren vid Caltech i USA (följer efter i Sheldon Coopers och de andra från Big Bangs fotspår ;D ) och det är just en sådan överväldigande upplevelse som jag väldigt gärna skulle vilja dela dag för dag via bloggande!

Reply
Sofie

JAG VILL VARA MEED!
Jag läser bloggar av lite olika anledningar. Delvis det är att få inspiration till kläder, smink, inredning, recept och renovering. Sen är det ett bra sätt att drömma sig bort en regnig eftermiddag eller fördriva tiden med när man behöver glömma något. Någonstans bryr man ju också sig en hel del om personen bakom bloggen trots att man aldrig setts!

Reply
Christina Winz

Hey kenza :))
I want to join ???? I read your Blog for years!! You’re my biggest inspiration! I wanted to Start a Blog a long time ago but it takes so much time dedication. But maybe this year i will do it ☺️

Love your blog:)

Reply
Kim

Jag vill vara med och tävla!
Jag läser enstaka bloggar ibland för att min blivande fru lyckades övertyga mig för ca 4 år sedan att ni skriver rätt mycket texter som man kan känna igen sig i och reflektera mycket över.

Reply
Idoia

IT WOULD BE GREAT TO JOIN IT! I started reading your blog 6 years ago, it was the first blog that I read and I really loved it. You are living a dream, but you are still a normal girl who has her problems, her dreams, friends, a nice man… and that´s what makes me read your blog every day. I love your style but youre blog is more than fashion. We see how it´s becoming a great brand ivyrevel, that you are going to marry, that you have youre own problems but you want you fight. You are an inspiration girl!
I have always loved photography but as a student, I can´t buy a good camera myself. So it would be a dream to join it. I promise that I would be taking all the time photos hahaha
It would be great to join it, but just give it to the person who most need it as a Christmas present. Lots of kisses from the Basque Country Kenza! Have a new great year!

Reply
Tova

Alltså säg någon som inte vill vara med på flera av dessa tävlingar i din helt sjuka givaway? Jag är sjukt imponerad av vartenda pris och att du faktiskt gör detta för dina läsare, som hjälpt dig lite på vägen dit du är idag även om det självklart helt och hållet är du som skött jobbet!

Jag började läsa bloggar när jag va tonåring och du och blondinbella blev populära för tio år sedan för att det var något nytt och ni var tonåringar precis som jag (jag är också född 91) men ni levde helt annorlunda liv vilket jag tyckte var spännande. Sedan har jag följt just er två hela vägen fram till idag och jag tycker ni är sjuka förebilder och sjukt starka kvinnor som jobbat stenhårt och kämpat för att nå dit ni är idag. Och ni har gjort det smart, även om ni haft tonårsperioder och ibland skrivit dumma saker jag inte hållit med om eller bara för att provocera, det funkade ju! Det märkte ni ju att det var det som gjorde er kända och rika så de var ju hur smart som helst. Jag predikar ofta för “blogghatare” idag i vuxen ålder och försöker få dom att inse att ni inte alls är som i blondinbellas fall ” en dum blondin” då hade ni inte suttit som miljonärer idag med flera företag. Idag läser jag inte lika många bloggar som förr, bara din, Isabellas och Paula och Hugos för jag har en dotter nu och nummer två på väg och älskar hur dom skriver om vardagen och jag älskar att känna igen mig i deras vardag med småbarn. För mig är det avkopplande att läsa bloggar, och roligt att läsa om någon annans liv ett tag, som att läsa en bok, det sjuka med att läsa bloggar från verkliga personer är dock att man nu efter tio år lite känner som att man känner er fast man verkligen inte gör det! Idag är det inte lika vanligt med bloggar längre då det övergått till andra sociala medier, men jag kan inte sluta följa er, säkert för man vill fortsätta veta hur det går och vad ni gör, det är som en bok som aldrig tar slut ju haha! Jag tackar ödmjukast för tio spännande år av läsning och hoppas att det blir många år till även om jag förstår att det inte blir det då ni väljer att gå vidare och göra annat i livet och de sociala medierna utvecklas, så bävar jag för den dagen. <3

Reply
Hanny

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.

Jag minns de som igår första gången jag läste din blogg, de var genom min syster. Hon glömde att stänga ner din bloggsidan från min dator och jag tänkte då vem är denna vackra kvinnan Kenza. Jag fastande grovt i din blogg satt på datorn i fyra timmar och tog igen alla inlägg som jag hade missat. Anledningen till varför jag läser din blogg är för att du är en stor inspiration källa, du inspirerar unga tjejer att ingenting är omöjligt. Du föddes inte med en silver skedd i munnen utan du har tagit dig själv ditt där du är idag med mycket svett och tårar. Du har startar från noll och är idag en framgångsrik entrepenör. En annan anledning till varför jag läser din blogg är för att du får mig att glömma bort mina bekymmer då jag får drömma bort mig i din blogg och att du på riktigt känns som min syster då jag har följt dig i nio år. När alex friade till dig grät både jag och min syster av lycka för dig eller när du berättar om din pappa fäller jag en tår för att jag vet hur jobbigt det är för dig.

Reply
Pia Sundell

ASSÅ VA FAN?! En sånhän tävling så SÅKLART VILL JAG VARA MED!! GUD SÅ BRA!
Jag läser helt enkelt på bloggar p.g.a att få mer inspiration, läsa om andras liv och hur de mår, se på fina bilder och kolla på videon (om det finns såna). Det finns ju massor med olika grejer..älskar kolla resebloggar, tips på goda och hälssosamma mat, smoothien osv. Det är mycket man kan lära sig av att läsa andra människors bloggar.
Har bloggat tidigare men eftersom jag inte har så bra kamera och datorn håller på ge sig upp (fast den är en mac) så det blir mer krävande.
Har dock bestämt mig att skaffa en ny kamera, videokamera och dator. Har fått så mycket inspiration nu inom flera år av dig och din blogg så har bestämt mig att börja blogga pånytt i årsskifte.
Denna giveawayn skulle vara perfekt eftersom kommer resa utomlands och tänker verkligen blogga om det (också såklart om andra saker)! Tänk att typ sitta i flygplanet, öppna sin nya laptop och börja skriva. Samt när man tar bilder vart blir de finaste minnen. Hur perfekt är inte det? MacBook Air 13 är PERFEKT för resandet eftersom den ryms så jävla bra i väskan och väger inget! Har haft nikons kamera men den är bättre för filmandet, men det blir inte mera något filmande med den kameran när linssen är sönder. – Gud va fint!
Videoblogg är också en grej jag har tänkt mycket på, dom är bara så avkopplande att kolla på, speciellt om det är filmad med bra kvalitet! Skulle kunna skriva massor hit men försöker hålla mig kort om saken. Blir bara så excited!

Reply
Dorottya Tálosi

I would really like to join!
I read blogs for daily inspirations, mainly about fashion.

Reply
Dorottya Tálosi

I would definitely like to join! I read blogs every day, I really love fashion and beauty related posts. Next year I will start my own fashion blog, and having a camera like that would be a great help.

Reply
Rebecca

Självklart vill jag vara med! Jag läser nog bloggar mest för att jag älskar att titta på bilder, se hur andra lever och för inspiration till ex kläder eller fotograferingar. Och så alla dina resebilder! Gud vad jag älskar att resa, älskar all inspiration du ger från dem!

Reply
Helena

Wow! Detta hade ju varit en dröm! Har länge velat starta en blogg och en youtube kanal där jag hade kunnat dela med mig av min passion och konst, nämligen smink. Jag vill dela med mig av det jag kan och kunna inspirera andra. Detta hade varit en otroligt stor hjälp på vägen!!
Jag läser framför allt bloggar som jag följt i flera år, man känner en speciell koppling till dem och vill följa deras vardag. Sen följer jag även många smink bloggar där jag dyker ner i färgernas värld och inspireras av andras verk. Livet vore mycket tråkigare utan bloggar enligt mig!

Ha de bra, kram!

Reply
Alina

Ohhhhh, i want to join so bad! :-D
I always planned to buy a good camera but never did because i had no money for it haha. And a macbook would be nice as well ;-)
Why do i read blogs? Some years ago i read like 1000 blogs a day but to be honest that time’s over. Instagram became such a big part in our lives and thats kinda sad. Your blog’s the only one i’m reading. I’m reading it for some fashion inspiration, to see all these beautiful places where you’re traveling to and because everything looks so easy and perfect on your pictures, even if i know its not hahah.

Reply
Veera

Jag läser bloggar dagligen för att bli inspirerad till livet överlag. Jag läser alla sorters bloggar för olika ändamål, och hittar alltid någon form av inspiration hos de otaliga olika sorters bloggar det finns, och efter att ha följt bloggar så länge jag kan minnas börjar jag fundera på att även själv starta en blogg för att dokumentera mitt liv, och kanske (&förhoppningsvis) även inspirera andra genom den! så JAA haha jag vill mer än gärna vara med i utlottningen av detta amazing paket! Tack för flera år av inspiration och lycka till med dragningen av vinnarna haha..!

kram, din finska läsare Vera

Reply
Daniella Sandberg

Åh, jag vill självklart vara med och tävla och hoppas på lite tur såhär som en försenad julklapp ✨?
Jag läser bloggar ganska så regelbundet, ibland varje dag eller ibland nån gång då och då i veckan. Jag har också alltid en “runda” jag kör, har några bloggar jag alltid läser och sen några jag kanske kikar in på då och då. Varför jag läser bloggar är lite beroende på vems blogg jag läser, men vissa följer jag mest för att bara få se fina bilder på natur eller inspiration för outfits, och vissa läser jag för att de peppar mig till att älska den jag är och tro på mig själv, få inspiration till att följa sig egna dröm och inte göra något för någon annan eller för att det är “trendigt” att göra så osv. Och sen är det alltid spännande att följa vissa personer för det är mycket resetips och bara allmänna tips för restauranger osv här i Stockholm. Det inspirerar mig helt enkelt och är intressant att se att tjejer också kan, att tjejer verkligen dominerar denna plattform, så girlpower!! Älskar din blogg för jag har följt den i flera år och det känns liksom som att man känner dig! ? Så härligt att hänga med på alla inspirerande plåtningar eller resor, you go girl!

Reply
Kaisa

OHHHHH I REALLY REALLY WANT TO JOIN!
I read blogs because they inspire me. Inspiration comes from everything: style, food, travels (especially because I don’t travel a lot myself). After a while the blogger is like a friend and of course then I want to see what they’re up to like keeping in touch with friends in real life.

Reply
Julia

OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!
OHHHHH I WANT IT VERRRY VERRRY VERRRRY MUCH!!!!!!!!!!!!

And to picture all best moments of my life with this amazing camera!!!!!!!!!!

Thaaaaank you!!!!!!!!! :*

Reply
Emma Ottosson

JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar för att de inspirerar mig till att kämpa vidare i livet. Att även personer som man tror har allt och att deras liv är perfekt, också har sina problem och så. Att jag inte är ensam om att må dåligt. De bloggar jag läser är faktiskt bara din, Blondinbella och egoinas. För jag känner att ni är jordnära. Helt vanligt folk som har en bra karriär och kämpar.

Reply
Isabelle Granvik

Jag vill vara med! Hoppas det inte är försent!
Jag läser bloggar för att koppla av, få inspiration i livet och drömma mig bort lite. Det är alltid skönt och kunna glömma bort vardagen lite och sätta sig in i någon annans lite lyxigare liv. Man blir taggad på att kämpa för det man tycker och vill i livet. För det kan bli så bra om man kämpar.

Reply
Sylvia

OF COURSE I WANT TO JOIN!!!!! <3
First of all Kenza I want to thank you for so many awesome giveaways!! It's very generous of you!
I read blogs because I love to get so many inspirations in every area of life like clothes, make-up, travel tips, food tips etc. Your blog was the first that I found and after that, I got more interested in fashion. Reading blogs also help me to relax and get away from my everyday life. And I love taking pictures, so looking at bloggers cool outfit photos and good quality travel pictures makes me really inspired and makes me want to travel more hehe. So reading blogs inspire my everyday life. Today is the last day of 2016 so I wish you and your family all the best for the upcoming new year! You are a true inspiration! <3

Reply
Ana Freitas

Oooh I Want to join!!!
Hi Kenza! I am Ana frontal Guimarães, a amá-lo city in the north of Portugal.
I follow YouTube blog for almost seven years now. We are the same age, and I feel that you are part of my life because I have grown up following you. I think you really deserve all the things you had achievied because you are authentic, you are the only blogger I know that seems to have a real life and that make the difference. Plus you have a hell of a style.
It’s amazing to see you getting married :)
Kisses and hugs

Reply
Amanda Påhlsson

JAAAAAAG VILL VARA MED!!!

Som du skrev, du spenderade all möjlig tid på att blogga för du ÄLSKADE det. Det gör jag också. Jag läser bloggar dagligen. Varför? För det är kul. Anledningen är enkel men så viktigt. All den tid ni spenderar på att ta fina bilder, planera inlägg, redigera, ja allt är beundransvärd och man kan verkligen se det genomgående på många bloggar, inte minst din. Jag tycker det är intressant att läsa, det är som om att titta på en TV-serie, vissa serier bara ÄLSKAR man för man kan känna igen sig eller drömma sig bort. Exakt så är det med bloggar för min del. Jag kan både relatera samtidigt som jag blir inspirerad. Exempelvis utan att ha läst bloggar hade jag aldrig börjat blogga själv, jag hade aldrig blivit så kreativ och börjat leta ut platser för att ta fantastiska bilder. Bloggar är helt enkelt en del i mitt vardagliga liv och det är helt fantastiskt kul!

Reply
Natasha Korsbäck

JAA jag vill även vara med! Jag har länge funderat på att börja blogga men har varken dator eller kamera. I gymnasiet fick man låna en dator från skolan och sen dess har jag inte haft någon, vilket är jobbigt och synd. Jag älskar att läsa bloggar, man får en sån stor inspiration av andra och jag hittar mycket nytt jag tycker om och även annat jag inte tycker om. Den största anledningen till varför jag läser bloggar är absolut inspirationen jag får av alla bloggare, jag vet att man kan hitta inspiration på annat sätt också men på bloggarna blir jag verkligen fast. De kommer åt mig på ett annat sätt som inte t.ex. we heart it gör. Att kunna börja blogga på ett professionellt sätt skulle verkligen vara så fantastiskt och häftigt, verkligen en dream come true. Jag älskar att fotografera och har alltid gjort det men aldrig haft pengar till att köpa en kamera. Jag bloggade förut för flera år sedan men gav upp när mina bilder inte blev bra och datorn vi hade hemma var så trög och långsam. Så skulle du vilja ge det här till mig skulle jag dö av tacksamhet, verkligen en dream come true!

Reply
Ellen

Jaaaag är med!!!
Jag läser bloggar först och främst för inspiration men även som en verklighetsflykt. Tycker det är sååå mysigt att koppla bort sitt egna liv ett tag och läsa om ytliga saker så som mode & inredning till bloggare med mer personliga innehåll.

Reply
Amanda

JAAAAA JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA, herregud rena rama drömmpriset!!!!!!!!

Jag började läsa bloggar när jag var väldigt ung, för att jag tyckte det var kul att följa folks liv. Se vad dem höll på med, hur dem mådde, vad dem åt och vad som fanns i deras garderober. Första bloggen jag började läsa var KENZAS sen blev det fler och fler men efter flera år är det återigen bara din blogg jag läser. Det känns som jag kommit dig närmast då jag växte upp med att läsa din blogg och drömde att jag var du. Jag finner inspiration och motivation till träning, inredning outfits och fina bilder. Har flera gånger själv velat starta en blogg men inte haft utrustning för det.

Reply
Sara

Jag vill vara med! :)

Jag läser ganska många olika bloggar. En del av dem läser jag för att bloggarna har blivit som “vänner” och jag vill veta hur de mår och hur deras liv ser ut. De flesta läser jag ändå för att inspireras på olika sätt; inom inredning, mode, feminism. Jag ser stora delar av bloggvärlden som ett stort systerskap; vi inspirerar, utbildar, stöttar och peppar varandra och det är så himla härligt!

Reply
Maria

OOOHHH I WANT TO JOIN!

The obvious reason why someone would a read any blog is to get daily fashion, travel inspo.
But the real reason is because in this blog i kinda saw myself. Being born on 28th April 1991, i came across this blog on 2010.
Somewhere in another country a girl in the same age as me, who also loves music, fashion, her friends and has a dog.
I liked the fact that this girl was so real, writing down both goods and bad moments, her worries and having a taste of humour.
And the years went by..
I caught myself being happy for you, getting angry with the comments in the photo with your sister, being touched when Aleks proposed or worrying about Mani’s back.
So this is why i would read a blog. Because i see something more than a beautiful face and nice photos. A good soul.

Wishing all the best! Happy New Year!!

[email protected]

Reply
Lisa S

KLART JAG VILL VARA MEEED! :D

Till frågan varför jag läser bloggar. Det finns två primära anledningar. 1) Jag vill ha inspiration och motivation till att ta klivet ut i världen och förverkliga mina drömmar. Bloggar ger mig det. Jag vill ha samma glädje i mitt liv som jag upplever studsar från datorskärmen. Det spelar ingen roll om det som visas upp på bloggar är en förfinad bild av verkligheten; en dröm eller illusion, för det är just det – de där vackra bilderna i varierande motiv och vibrerande färger, bilderna som är fyllda med värme och kärlek – som talar till den där lilla flickan inom mig som fortfarande önskar och hoppas att hennes drömmar kommer att slå in. 2) Jag tycker bloggläsandet ger mig samhörighet till och förståelse för andra – vissa bloggar är närmast en bloggares dagbok där personliga och privata tankar m.m. får ta plats. Det ger en trygghet att inse att de där problemen man kämpar med, ja, de problemen har andra också. Tryggheten är att man inte är ensam. Rädslan att knyta an till andra och känslan av att man är konstig eftersom man avviker från “normen”? Ja, den har andra också. Alkoholiserad pappa? (Ja, det har jag också.) Så pass djupa sår att det bästa kanske vore att kapa banden. (Ja, det har jag också övervägt.)

Kort sagt – bloggar förser mig med ganska mycket – inspiration och motivation att förverkliga mig själv och mina drömmar men också en kontakt med andra som har liknande erfarenheter som jag och som genom sitt bloggande visar mig att man är stark och att man överlever.

Tack för en, i dessa avseenden, välbalanserad blogg, och tack för möjligheten att vara med i denna tävling! Gott nytt år!

Reply
Lauren

OOOHHHH I WANT TO JOIN! (AGAIN) :)
Kenza, I know I already sent a message but I really really really want this giveaway prize so badly which is why I’m messaging again since it’s the last day! I’m currently on my way back from cape town with my boyfriend (he lives there) and we are currently going back to port Elizabeth , known as the friendly and windy city on the east coast of south Africa! We are on the bus right now and it’s been such a lovely journey with him. I decided to visit your blog again was looking at what you have been up to and it just made me feel like I should send another message today in hopes that my desire to receive this prize hopefully stands out. The new years about to begin… and I just want to be able to not only document my life this year and all my adventures through the lenses of a wonderful camera, but to also share my story like you are able to do … I want to not only share my long distance relationship story and show people that anything is possible if you love someone …but I also just want to remind people that anything is possible if you put your mind to it, and most importantly put your heart in it. I want to be there for people and be part of the group of people that use there platform to inspire others , motivate them and remind them of their importance! I know there are so many people hoping for this …and I wish life was that way that everyone could win, but let’s be real we don’t live in utopia,…but I really really am one of the people who want it the most..and I want the opportunity to show the world that together we can make this world better. That we are stronger together. I want to be there for people.. Kenya, I have such big dreams and ideas about the future lol (dont we all) and I always tell my boyfriend and he just smiles cause I’m such a big dreamer, who wants to do everything and speak to everyone about their dreams. I want to inspire people on a broader scale not only the people around me…like I am inspired by bloggers like yourself. I want to lift people up that are having a bad day no matter where they are anywhere in the world. If I had the finances to begin, I would have long ago believe me … and yes they say where there is a will there is a way , and I fully believe that which is why I think that this might just be my way. Your other giveaways look amazing as well but this has been the only one I’m hoping for because just like it was your beginning, this will help with my beginning. And hopefully in the future I can also selflessly and generously give a way amazing prizes to people like you are doing. I know this is a vulnerable message and a second message I hope it shows you how much i want this!

I know I have so much to give to the world and I’d really be so grateful.

PS : You are inspiring, you are awesome and your light from within radiates so beautifully and freely.

*fingers crossed*

Xx

Reply
Dalma Császár

Hey Kenza! I really want to join and definitely want to win!!! Omg I can’t beleive it.. You’re soo generous! I know it is impossible to win, but let’s give it a try! I’m Dalma, 21 from Budapest, Hungary. I’m a student at a university and study business and tourism. I don’t know how many years ago, but first I saw You on instagram and started following You. Then I saw that you have a blog so I started reading your blog everyday. That’s the only one blog I follow&read I swear!!! I’m so into fashion, makeup and travels. But your blog is so much more than theese things.. You give us your truly personality and let us in your own life! I love that you have funny and sad stories as well, and so much honesty in you’re writing. You keep my interest always. Reading your blog is now my daily routine haha! :D You’re a beautiful, intelligent, hard working, inspiring young women and I look up to You! I really hope one day I can achieve something similar than You. But I’m coming from a family with bad background, I only live with my mother and I’m working in a gym. Unfortunately I can’t afford a lot of things to myself.. You know what young girls want.. So much travels, parties, lot of clothes and never enough of make up! I have two little dog (Shih tzu boys) and an amazing boyfriend, like You have. My favourite post are your posts about your boyfriend and You! It is truly look like a fairy tale!!! I loove that You started doing vlogs, so now we can “meet” and know You better. I really like Ivyrevel! You have a good taste, but I can’t afford myself to buy clothes from your company :( I can’t wait your dream wedding and wish You a Happy New Year, happiness and success. I hope I can meet You somehow someday!:) xxx

Reply
ImolaK

Holaaa Kenza!
Thank you for doing this giveaway this year. I was waited until you present all the prizes. Although since day one I knew the biggest prize for me would be this camera.
I’m living abroad and I am taking as many pictures as I can so I can show my parents and friends where I’m living and what I’m doing. If I win it would be possible to me to make cooler videos and much more fun ,maybe make vlogs as well (since I love watching vlongs on youtube, so inspiring and even though I haven’t been many places because of these travel vlogs I feel I know a bit more about those places and maybe my family would feel me closer as well if I could make vlogs and not just boring pictures with my phone :D :) Btw I wish everyone a Happy New Year and good luck for this giveaway and for 2017! Be a better one! :)

Reply
Julia

JAG VILL VARA MED!!<3<33

Jag läser bloggar för det är typ ett gömställe från verkligheten, när man känner sig känslosam eller bara vill ta en paus från allt så går jag alltid in och läser bloggar, de har alltid något att berätta och visa och ibland så är det skönt att läsa och se om hur någon annan har de, att an kanske inte är ensam om att må dåligt över en viss sak eller om om jag är ledsen och du har en jätte bra nyhet att berätta så gör de mig så glad inombords att de går så bra för dig och att du är glad. Det gör mig liksom varm inombords att veta att du också har dåliga dagar precis som alla andra men att du fortsätter, du vaknar på morgonen och du fortsätter, du kämpar, du gör bättre och du blir bättre, du reser dig från det dåliga och det ger mig hopp om att jag också kan göra det. Bloggare som du ger mig motivation att fortsätta kämpa, att resa mig upp igen och fortsätta, att bli bättre, att bli mitt bästa jag<3 Jag läser också bloggar för det ger mig inspiration inom så många saker: mode, musik, böcker, hur man kan hantera saker, inredning och vad jag kan bli när ja blir äldre. När jag va yngre så ville jag alltid bli kirurg och egenföretagare när jag blev äldre men ju mer jag växte upp så fick jag höra från folk(vänner & släktingar) att "hahhaha ska du bli egenföretagare eller kirurg, aa fortsätt drömma på du" och de gjorde så ont att ingen trodde på mig men sen så kom jag förbi din blogg och du är en förebild för mig, du har gjort så mycket och du fortsätter att briljera. DU har gett mig hopp, du har fått mig att fortsätta drömma och sikta högt, men inte bara drömma utan också att faktiskt förverkliga mina drömmar, tack vare dig så ska jag börja förverkliga min dröm och starta ett UF företag, det är lite för många men det betyder mycket för mig. Och om jag vann så skulle det här hjälpa mig jätte mycket på vägen<3
Tack för att du är du! Du inspirerar så många :)

Reply
Elif Natalie Ilka Wetzel

OOOOOH KENZAAAA I WANT TO JOIN THIS COMPETITION SO MUCH!! Haha

Why do I read blogs?
– To be really honest, your blog is the only one I read haha. It was completely random that I came upon your blog, but seriously I became obsessed haha. At one point, I didn’t know if I wanted to be you or your best friend haha. I sent you like several e-mails, telling you how much I loved you. And I’m actually sorry if it was too much :D Just sometimes, I read some of your old blogposts too and I just get obsessed with it. And when I am saying this right now, I am NOT lying. One year ago I studied one semester abroad in Sweden, Lund. Just because of you! Seriously, “meeting” you, has changed me so much! And living in Lund for 6 months was the best decision I’ve ever made. Thank you so much for that.

So yeah, Happy New Year and lots of love <3 xx

Reply
Esma

Hey

OOOHHHH I WANT TO JOIN! haha :D Well I love to read blogs, because I love fashion so so much. It is my biggest passion.

Kisses

Reply
Marta

OMG I WANT TO JOIN SO BAD!
I adore reading blogs because it’s the perfect break from my long law study-sessions. I started reading them 8 years ago and they helped me develop my own sense of style I never had before. I think all successful bloggers are true power ladies who created their own dream jobs and that’s a whole lot of inspiration. Beauty queens became business queens! Have a great new year Kenza and thanks for the amazing giveaway!

Reply
Victoria

Jag vill supergärna vinna!
Vore så bra med en ny dator till jag börjat plugga i vår. Dessutom så pajade både datorn och kameran i höstas ?

Reply
Torunn

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.

I read blogs because I love keeping up with other peoples lives. It might sound strange but it kind of feels like you get access to more lives, you get to see more of the world, learn about different cultures, hear other peoples opinions and of course get inspired.

Reply
Sophixx

Hi kenzaa
And yeeeesss i want to join!!!!
First of all congratulations and thank you for the 10years of your hard work in order to share your wonderful taste in fashion and your adventures and your lifestyle with us.
It’s been only 2years that i’ve started reading your blog but i wish i had the opportunity to discover it since you’ve started because OMG kenza you have no idea of how much you’ve changed my goals and my perspectives in life. Honestly, i only read your blog because it inspires me a lot it just makes me happy and it’s so satisfying to read and it gives me chills hahah thanks to your blog i discovered so many things in my self: that i’m a creative person, that i like to express my creativity through pictures and photography yess Kenza i’ve started doing shootings with my friend and my sister and i really enjoy them i wish that i can create my own career from this.. But the thing is that i’m always satisfied with the content but never with the quality that’s why i still haven’t created my own blog ? i really hope that i could win this giveaway (that is like a dream come true), so i can start following my passion and to make my family proud of me and to spread positivity and beauty through my posts and the most important thing is to do what you did which is changing people’s lifestyle in a positive way through these little things that for me are really big and important and life changing things ( this giveaway for example ). Btw i wanted to comment on this post since you’ve post it but i told my self that i won’t win but then I convinced myself that maybe i’ll be lucky..

Love youu xo

Reply
Rebecca

Hello Kenza!
I would like to participate in the giveaway!
I started reading blogs to get ispiration from different kind of people about clothes, places to visit and food !
I started reading your blog when a friend told me to do so because “you were different from all those rich and sometimes fake girls”, I remember she told me you wore converse in some posts (!) and that was really surprising to me!

Best wishes,
Rebecca from Italy

Reply
Sara

JAAAA JAG VILL VA MED!!!

Det är ju för all inspiration jag får!
Jag hade aldrig varit där jag är idag utan bloggar. Finner så mycket positiv energi och tips till saker jag annars aldrig skulle testa. Jag tänker ofta “kan hon så kan jag”.

ps. tog ett bra tag att starta upp skrothögen till dator jag har just nu och ska till malaysia inom kort, hade vart grymt o kunna fota alla fina stränder och badbilder med en ny grym kamera till en grym blogg.

Reply
Anton Ekelund

JAAA jag vill vara med!
Jag läser bloggar för att inspireras av allt från klädesideér, reseinspo och galna saker att göra.

Anton ekelund – [email protected]

Reply
Antonija Pavicic

OHhh I want to Join! Because im telling myself every Year to buy a Laptop for College but i havent? I spend my money on my favourite things food and clothes?
I love to read blogs because sometimes you need Inspiration for some clothes or make up when the finals are finished and you can go out with your friend to show up as a human?
I love your Blog Kenza hope to read your blog one day about Mum stuffs and children ?
Have a good start in 2017 and Happy New Year!

Reply
Gabriella

WOOOHO jag vill vara med! Jag läser bloggar för att bli inspirerad och motiverad till åstadkomma det bästa som just jag kan! Jag studerar för tillfället och att kolla bloggar hjälper till att koppla ifrån plugget en stund tills jag hittar tillbaka till motivationen att jag också vill kunna göra skillnad med mitt liv precis som du gör; Inspirerar unga tjejer och killar, samlar ihop pengar till folk som kanske befunnit sig på fel ställe och lever precis som du vill. Sluta aldrig med de du gör! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*