• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART I

kenza_zouiten_10year_2007

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2007!

Nu drar vi igång min stora giveaway! 2007 var mitt första hela år som bloggare, och det var här jag verkligen la ner varenda ledig liten sekund jag hade på att uppdatera bloggen. På morgonen innan skolan, på rasterna i skolan, hemma, kvällar, nätter… Jag prioriterade bloggen framför familjemiddagarna (fråga bara min mamma, haha) och ville en vän hänga efter skolan svarade jag alltid “jag måste bara hem och blogga först!” Därför ville jag börja med ett pris som kanske kan hjälpa någon av er med bloggandet?

Sånna här fancyschmancy-grejer hade inte jag på den tiden, men nu är det bra utrustning som gäller för att hålla hög kvalité på sin blogg så därför tävlar jag nu ut en Canon EOS M5 + 15-45mm lens (tack Canon för att ni är med och sponsrar med denna kamera!) och en MacBook Air 13″. Totalt värde ca 22.000 SEK.

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
– Svara även på denna fråga: Varför läser du bloggar?
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// Let’s start my big giveaway! 2007 was my first year as a blogger, and this is when I really took every little second I had to update my blog. In the morning before school, in school on the breaks, at home, in the evenings, in the middle of the night.. I prioritized my blog over family dinners (just ask my mom, haha) and if a friend wanted to hang out after school I always said “I just have to go home and update my blog first!” That’s why I wanted to start with a prize that maybe can help one of you with your blog?

I did not have this kind of fancy schmancy stuff back then but now you need good equipment to keep a high quality on your blog, so that’s why I’m giving away a Canon EOS M5 + 15-45mm lens (the camera in this giveaway is sponsored by Canon!) and a MacBook Air 13″. Total value around 2000 euro.

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me like OOOHHHH I WANT TO JOIN! Hehe.
– Also, answer this question: Why do you read blogs?
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_2007-1

From my blog in 2007! Those outfits though…. :’)

8,671 Comments

Louise Hesseborn

FINNS INGET MER SJÄLVKLART ÄN ATT VARA MED OCH TÄVLA :D

Jag läser bloggar för att I just can’t stop!! Bloggar är det absolut bästa sättet för inspiration och glädje. Det är även såå häftigt att få en bekräftelse att många andra där ute delar samma bakgrunder, modestil, tankar om livet, drömmar och visioner. Helt klart det ballaste nätverket för unga!

Nu håller jag tummarna att just jag blir vald OCH GRATTIS TILL 10ÅR MED BLOGGEN! <3

Reply
Anais

Jag vill vara med! :)

Jag läser oftast bloggar för att försvinna från min vardag och hoppa in i någon annans vardag.
Beroende på blogg inspireras jag olika. På inredningsbloggar drömmer jag mig bort till en lägenhet för mig och sambon, som har större frys än ett frysfack. När jag läser din blogg inspireras jag att följa mina drömmar (och ibland får du mig att lägga liiiite mycket pengar på kläder haha), vilket också är varför du är min favoritbloggare. Detta kit hade hjälpt på vägen att uppnå mitt största mål. Tack för en underbar blogg!

Reply
Alice

JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar för att få insperation och för att det är kul. Det där kittet eller vad man ska kalla det skulle vara jätte bra
för mig för min största dröm är att börja blogga. Min dator som jag har nu är trasig och jag har ingen kamera så det blir inte så fina bilder eftersom
jag tarmen mobilen (min mobils kamera har ingen bra kvalité) Love you??

Reply
Alise Carlsson

Jag vill jätte gärna vara med och tävla.

Jag inspireras när jag läser din blogg, det är få bloggar som faktiskt fångar ett intresse som gör att man vill läsa texterna.
Och inte bara kolla på alla fina bilder, det lyckas du förmedla i din blogg.
Jag blir inspirerad till nya resor, testa ny mat, byta karriär. You name it.

Just nu bor jag i Paris, något jag inspirerades till att våga göra tack vare er bloggare!
Ni har större inverkan än vad ni tror.
Keep up the good work!

Reply
Jennifer Capdevila

JAG ÄR MED

Jag läser bloggar för att alla olika personligheter är så extemt inspirerande och intressanta. Jag älskar att hämta inspiration till exempelvis min klädstil från bloggare. Jag läser bloggar eftersom jag själv tycker att det är så intressant med sociala medier. Hur stort det har blivit idag och hur framgångsrika många bloggare idag är, det är intressant & inspirerande

Reply
Jasmin

WANNA JOIN!! (:
I started to read blogs when I needed inspiration to find my own style. That was a struggle for me because I felt like I didn’t really have my signature style and I have always loved fashion so it was something I wanted to have. At first I didn’t even read the texts on the posts but then I just started grow interest on how these fashion influences lived their lives. I started to get a lot of inspiration not only for my style but how to make my dreams come true and live my life. Now I have followed couple bloggers, such as you, for many years and I have a feeling like I know you in person and have you as my friend. (:

Reply
Klara Nyman

Hej! Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om kameran och datorn! Jag vill att min bästa vän Linn ska vinna det här för hon älskar att fotografera hon har länge behövt och velat ha just denna kameran. Hon fotograferar natur och sina två hundar som hon värderar högst på jorden. Att vinna den här kameran skulle göra Linn jätte lycklig så hon skulle kunna utveckla sitt största intresse och bli ännu bättre att ta fina bilder med kvalitet! Det skulle även hjälpa Linn då hon går igenom en svår period och behöver en bra start på det nya året! Jag har bifogat hennes mail

Reply
Clara

JAAA VILL VARA MED! lmao

Jag har ju läst bloggar sen typ 2008 när jag fick tillgång till internet hahah, och det är alltid varit att sätt att “komma bort” från ens eget liv. Det kan ju både vara positivt och negativt. Men det är skönt att titta in i någon annans liv då och då och få “leva” livet som de lever (eller det de visar på bloggen). Så det är hur jag har flytt ifrån min egen verklighet, på gott och ont.

Reply
Linda

JAA JAG VILL VARA MED!
Varför läser jag bloggar? Det hela började för flera år sedan då jag hittade till bloggarnas värld, och fast har jag varit sedan dess. Förutom att ha något att läsa får man även massor av inspiration både till hemmet och till garderoben. Många av bloggarna jag läser(bland annat din) har jag läst under flera år av min uppväxt så det känns lite som en kompis man aldrig träffat! Bloggar är även en perfekt möjlighet att se massor av fina bilder, vilket har lett till att mitt fotointresse har även vuxit med åren och något som länge varit med på min inköpslista är en systemkamera för att kunna ta fotandet till en ny nivå!

Reply
Simone

JAG VILL VARA MED!!!!
Jag vill tävla för min kära syster. Hon har haft ett fruktansvärt 2016, vår pappa blev svårt sjuk och hennes älskade hund som är hennes allt har också blivit sjuk.
Hon älskar att fotografera och har just nu bara en sunkig mobilkamera och det är så sjukt att just denna kamera från Canon är hennes drömkamera. Skulle betyda allt för mig att få ge henne detta, en toppen start på 2017.
Hon bor fleeera mil ifrån vår familj och alla hennes pengar och besparingar går just nu åt att få hennes hund frisk.
Jag vet att den här kameran skulle bringa vår familj mycket lycka. Hon skulle kunna föreviga flera minnen med vår älskad pappa och hennes hund Frankie.
SNÄLLA LÅT HENNE VINNA DETTA KIT.

Både jag och min syster har läst din blogg sen början och du känns helt ärligt som en gammal vän. Vi har följt dig från botten till toppen. För mig har du alltid varit en helt vanlig tjej med vanliga problem och vanliga tjejtankar. Det kan vara väldigt skönt att gå in och läsa din blogg ibland om något känns jobbigt. Älskar din blogg.
Bifogat min systers mail nedan

Reply
Malin

JAG VILL VARA MEEEED! drömmer om en bra kamera så jag kan få möjlighet att inspirera andra som du gör varje dag och en dator för att kunna arbeta och hamtera bilderna!

Jag läser bloggar för att få ispiration och för att det är så fantastiska människor som lägger ner så mycket tis och kraft och kräver att få uppmärksamhet för det fina arbete man gör

Reply
Ewelina

Jag vill vara med i tävlingen! Jag läser bloggar eftersom det är enkelt att kolla igenom snabbt och läsa mer noggrant det man är mer intresserad av, och hoppa över det som är mindre intressant. Detta kan jag inte göra med t.ex. vloggar. God Jul, Kram!

Reply
Adam

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
-Enkelt! Kul och läsa och kolla på fina bilder på inredning och kläder! :)

Reply
Bedur

JAG ÄR MED GIIRL OF COURSE

Jag läser bloggar,oftast din, för det är kul att andra delar med sig av sin vardag. Jag är en väldigt social person av mig, älskar att lära känna personer. Att läsa om sådant som jag tycker om (smink, kläder, skönhet osv.) lockar ju mig givetvis till att läsa fler bloggar!

Reply
Maria

Ett asbra pris så självklart vill jag vara med!

Jag läser bloggar för att få inspiration. Det kan vara till vad som helst resor, mode, mat, inredning osv. Det är kul och gör att man själv också får nya idéer.

Reply
Emelie

Jag vill vara med!!

En stor anledning till att jag läser bloggar är för att få inspiration till mitt eget liv, dels gällande typ outfits, resor & mat. Men också för att det inspirerar till att välja sitt eget liv, man blir liksom påmind om att man kan skapa sina egna möjligheter. Det är så många bloggare som får chansen att gå sin väg och får vara med om fantastiska saker just för att de envetet skrev på internet back in the days liksom. Jag har själv en liten dröm om att få min blogg att växa till sig lite, jag vill verkligen komma in i det där flowet du skriver om, när man bara bloggar varje ledig sekund. Jag tycker det är sjukt kul och blir liksom stolt när jag känner att det jag skriver blir bra. Men det är svårt att hålla sig motiverad. Men någon gång! Btw: när jag ändå var inne på inspiration till mat där i början, sen jag blev vegetarian så är din (lr är det Aleks?) lentil stew min bästa matlåde-mat. Fick tipset av en full random en fredagskväll. ÄLSKAR DEN!

Reply
Adam

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
-Enkelt! För att det är underhållande att läsa samt kul att titta på fina bilder på inredning, kläder, olika miljöer och så mycket mer.

Reply
Malin Ask

OMG!!!!!! JAG VILL VERKLIGEN VERKLIGEN HA DETTA!!!!!!

Jag älskar bloggar (speciellt din hihi) för är jätte intresserad av mode och får väldigt mycket ny inspiration från alla fina bilder!! Vill själv starta en youtube kanal och lägga upp lookbooks m.m så detta hade varit helt perfekt för mig!!! Annars får ja skaffa mig ett jobb när ja fyller 16 och försöka tjäna ihop själv hehe:)))

Reply
Emily

Hi Kenza,

Congratulations with your blog anniversary! So so cool! I’m reading your blog now since the very first beginning I generally started reading blogs. My love for reading blogs started with Scandinavian blogs like Voeblogg and Erica Mohn Kvam and yours. Because of Sandinavian bloggers I discovered that blogs exist. Untill this day I prefer Scandinavian blogs. More than Dutch (the country I’m living).

Last weeks I was thinking about which way I want to with blogging. A new macbook and camera would really help in this process I think.

Keep up the very very good work and stay who you are, because you are beautifull from the in -and outside.

xxx Emily

Reply
Eleonora

JAAAA JAG SKA LÄTT VA MED!!

Jag läser bloggar endast för att jag helt enkelt vill läsa om hur andra lever sina liv och för att bli inspirerad vilket även gör mig lite smått avundsjuk då de ofta (framgås så iallafall) lever loppan! Det får mig att bli motiverad till att plugga hårt så att jag en dag kan leva livet på en strand med varmare breddgrader (och gärna med en god drink i handen).

Reply
Sara Moatamid

❤️❤️❤️ Jag är meeeed och tävlar!!

❤️❤️❤️ Jag läser bloggar för att få inspiration och motivation i min vardag!

Reply
Daniella

Jaag vill vara med! Anledningen till att jag läser bloggar är för att jag alltid varit intresserad av att blogga men stället jag bor på kan man bli “mobbad” för att man bloggar eller har en youtube. Människorna retar en istället för att pusha. De enda som skulle supporta är ens vänner. Så istället läser jag bloggar. Jag har gjort det sen jag var 10 år även om jag inte förstod vad som menades med allt bloggare gjorde just då. Jag brukade själv blogga när jag var mindre och tycker att det alltid har varit kul. Tycker det är så kul att följa bloggare, få outfits tips, bara bli glad när ni berättar något super kul. Jaa det finns väl flera anledningar.

Reply
Lydia

Jag vill vara med!! Såklart! Jag läser bloggar för att det är spännande och kul att läsa om andra människors liv, även om innehållet bara är vardagligt. Sedan är det också kul med bloggar med proffsiga och fina bilder, så man kan drömma sig bort lite mer och inspireras!

Reply
Johanna

JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar dels för att få inspiration. Det finns bloggar om allt, kläder, smink, mat osv. Jag läser också bloggar för att det känns som att man lär känna bloggaren så att det blir som en extrakompis.

Reply
Mikaela

ÅÅÅÅH JAG VILL SJÄLVKLART VARA MED!!??
Vilken chans! Men jag vinner ändå aldrig ? Jag läser bloggar för inspiration och för att hänga med i modetrenderna som ändras konstant. Din blogg är så bra och ärlig vilket jag älskar!

Reply
Elina

I WANT TO PARTICIPATE!!!
When I first started reading blogs I did that mainly because of the outfit inspo. But nowadays I feel like if the blogger is just posing in every photo in every blog post it can get kind of boring..That’s why I think it’s very important for the blogger to put herself out there and let the readers be apart of the blogger’s life. I feel like you are a great example of that because you truly care about your readers and you share a huge part of your life with us and that’s what makes you so inspiring as a blogger and makes me come here and read your blog every time. xxx!

Reply
Karkki

I WANNA JOIN!
I read blogs because i get inspired there. From your blog i got inspired your gorgeous style! <3 (:

Reply
Velli

Hi Kenza!

I want to jooooin! I started reading blogs a couple of years ago because I got interested in how people in other countries live, how they do their make up and how they dress. I have always been attacked by” nosing” in the lives of people from other countries!
Also at that time in my country there were not so many shops and the beauty/fashion was not well developed … so I grow up getting inspired and creating my style by following bloggers. Now I have my favorite ones and I continue to follow them :)

Kisses and hugs from Bulgaria

Reply
Sara

I wanna be en del av detta! Varför läser du bloggar?
Bloggar är väldigt personliga om man jämnför med TV-stjänor/kändisar etc. Tycker det känns äkta när någon skriver och bestämmer över allt själv. När dom ska lägga ut vad, hur mycket de vill berätta och vad de vill behålla som privat. Och framförallt så är bloggare alltid ärliga med sin läsare! Grattis till 10 år Kenza! Har följt dig alldeles för länge!

Reply
Alice Tervalampi Olsson

Jag vill VERKLIGEN vara med och vinna detta fantastiska pris. Jag har en blogg själv men har inte vågat “satsa” då jag bor i en liten stad. Däremot har jag en kompis i min klass som bloggar varje dag och alltid ber mig att ta outfitbilder, vänta med maten så hon kan ta kort osv och därför vill jag vinna så hon kan få priset. En canon skulle slå hennes iPhone med hästlängder (haha) och en macbook är sååå mycket bättre än de skoldatorer vi använder oss av för tillfället.
Varför jag främst läser bloggar är för att bli inspirerad. Främst din och blondinbellas blog, för att ni är två kvinnliga entreprenörer som verkligen tror på er själva och delar med er av massa bra tips. För mig som går i skolan är det en enorm inspiration att se så framgångsrika kvinnor då jag själv vill lyckas i det mansdominerande arbetslivet med eget bolag osv. Kram<3

Reply
Tove

JAA! JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA!

Jag läser bloggar för inspiration (typ, jag vill också ha en Chanelväska!) och för att få lite perspektiv. Känns lätt som att man tror att ALLA är ute och gör saker HELA tiden. Men att då bara läsa att du har spenderat en lördagskväll i soffan och känna att det är lika okej att jag också gör det är en underbar känsla :)

Reply
Johanna

JAAAG VILL VARA MED!:)
Jag läser bloggar för att att få inspiration både med mode, smink och inredning! Jag har ganska mycket kläder som vanligtvis bara ligger i garderoben, men när jag läser bloggar ser jag hur jag kan matcha kläder och använda dom på nytt!

Reply
Julia

JA, SÅKLART JAG VILL VARA MED!! :) :)
Jag tycker det är intressant och också inspirerande att läsa om andras liv.
Läste mycket bloggar för flera år sedan, följde alla via bloglovin (finns det kvar?!). Men nu förtiden är det bara två bloggar jag följer, din och Egoinas. Läser ibland Blondinbellas om jag har tid över. Nu finns ju instagram och snapchat där man även kan följa er, det fanns ju inte förr när bloggar var mer populärt. :)

Reply
Vanessa

JAA jag vill vara med omg!!
Jag läser bloggar för att jag älskar inspirationen man får. Blir alltid så motiverad av blogggare och hur influerade ni är. Älskar de modetips man får och det är bara roligt och intressant att läsa om er vardag och era tips!
Loooove

Reply
Frida

JAA JAG VILL VARA MED!

Jag läser ett 20-tal bloggar, en del varje dag, en del någon gång ibland. En del har jag följt i tio år (blir alltid lika chockad när bloggaren gör ett tillbakablickinlägg och jag inser att jag minns de där händelserna), en del har jag följt i någon månad. Jag läser bloggar mest för att få inspiration, och se något personligt och fint även under riktigt gråa dagar. Många bloggare är så personliga att det känns som om man nästan känner dem, och man gläds och sörjer med dem när någon omtumlande händer i deras liv. Bloggare har också inspirerat mig till att göra saker som jag kanske inte hade gjort annars, till exempel resa till ett nytt resmål, laga en spännande maträtt eller ha på mig ett udda plagg. Stora och små saker.

Reply
Sofia

JAG VILL OCKSÅ VARA MED OCH LEKA!
Jag läser bloggar främst för att få inspiration i både kläder, resor och var man ska äta! Samtidigt är det också en verklighetsflykt för mig – att få fly in i en värld full av lyx och fina kläder då det här året och förra året varit ganska jobbigt att röra sig på andra ställen på internet då det har hänt och händer mycket hemskheter världen över. Då blir din blogg som ett stöd för mig – jag känner att vi är alla tillsammans i det här och att allt i världen inte är hemskt.

Tack för de här 10 åren – och grattis!
Ta hand om dig :)

Kram,
Sofia

Reply
S

Jag vill jättegärna vara med!! :D
Jag läser bloggar eftersom de ger en inspiration i vardagen, man kan lära sig så mycket! Allt från sminktips till matlagning och självklart var man kan köpa de snyggaste kläderna. Jag har läst din blogg i otroligt många år och din blogg har verkligen växt otroligt vilket är jättekul! Älskar outfit bilderna eftersom man alltid får grym inspiration till vad man själv ska ha på sig. En fin outfit kan göra en tråkig måndag 100 gånger bättre och det tackar jag bloggare och deras grymma bloggar för!

Reply
Julia

JAG ÄR MED! ❤ Jag läser bloggar för att få en inblick i andras vardag, få inspiration och njuta av dagens bloggares välgjorda inlägg, både text- och bildmässigt.

Reply
Sofia Y

OMG OFC ATT MAN ÄR MED HAHAH :D
Jag började läsa bloggar när jag var yngre för det var ett roligt tidsfördriv och se vad exempel lilla tonårskenza gjorde, eller lilla blondinbella haha. Jag tycker det är roligt och intressant att läsa om någons annan liv och fly från sitt egna tråkiga och fattiga haha. Men nu när jag blivit äldre kommit in i vuxenåldern är det främst för det är verkligen en vana när jag är inne på internet, men också att det är roligt med tips på smink, kläder, resor, MAT (bästa!!). Älskar när bloggare tipsar om matställen och lägger upp bilder på mat. Det är också jätte roligt men kanske lite känslosamt att se er bloggare växa så otroligt mycket, man har följt med er från den jobbiga tonårstiden som idag har utvecklats till självsäkra och duktiga buisness ladies. I LOVE IT!!

Kram och puss
Sofia

Reply
Linnea

Jag vill vara med!

Jag läser bloggar för att få inspiration samt för mitt nöje att läsa om andras liv. Jag blir peppad och lär mig massor.
Jag känner mig väldigt insatt i flera bloggar som är väldigt personliga, bloggar kan lysa upp även den gråaste dagen. Det tackar jag som läsare för!

Reply
Amalie

I SOOOOO want to join this giveaway!
Mostly because I always have had an interest of photos, and if I win I would finally have a camera that I could play around with; to take photos with fun focus etc etc!

It is a lot of different answers to that question. I read blogs because I like to watch the photos, I like to get inspiration on how to dress, to explore new places without even being there(!) and to get tips on good restaurants, books, clothes, stores and so on!

Reply
Janet Palaric

JAG VILL VARA MED OCH JAG VILL VINNA HAHA!!
ahhh vilken hypad tävling?!

Jag läser bloggar när jag inte har någon aning om vad jag ska ta på mig, hur jag ska sminka mig, vad jag ska äta eller vart jag ska resa. Så jag läser bloggar mest för att härma den som skriver och ibland kombinerar jag outfits eller smink från olika bloggare. JUST DET! Inredning också.. jag har nu härmat dig med de där Marshall högtalarna som brukar att vara i bakgrunden på dina bilder.

Reply
Kicki

Jag är meeeed! <3

Jag läser bloggar av flera olika anledningar. Den främsta är väl för att jag tycker det är roligt att ta del av andras liv. Jag vill verkligen att bloggaren ska skriva om sin dag och sina tankar, verkligen inget fan av bildbloggar enbart. En annan anledning är för att bli inspirerad, det gäller alltså sminkbloggar, fashionbloggar, inredningsbloggar, och resbloggar. Även om jag inte har så mycket pengar som student och inte kan köpa det mesta så får de mig att drömma. Längtar till jag också kommer ha samma möjligheter att göra vad jag vill ekonomiskt. Slutligen så kan bloggar vara en tillflykt från ens vanliga. Exempelvis just nu är jag inne i en väldigt jobbig period, jag inte kommer gå in på detaljer såklart. Då är bloggarna ett sätt att slippa tänka på mitt eget liv och leva sig in i någon annans en liten kort stund.

Du är helt underbar som gör det här för oss <3

Kramar!!

Reply
Emma Klint

JAAA jag vill vara med!!
Anledningen till att jag läser bloggar var nog förr att jag ville hitta inspiration till min egen blogg. Men allt eftersom åren gick och alla sociala medier uppkom så har bloggar och bloggare blivit en helt annan grej.
Bloggen har liksom varit hjärtat av alla de sociala medier som en känd person använder sig av. I bloggen är saker och ting mer detaljerat, det är längre texter och fler vackra bilder.. Det är mer personligt helt enkelt.
Det är lätt att tro på den fina ytan som Instagram & Snapchat speglar, men för min del är bloggar alltid det bästa sättet att “få lära känna” någon som tex dig. Det är där hjärtat är, helt enkelt!

Reply
Lisa

JAG VILL VARA MED 10ggr om!!!!!

Jag läser bloggar för jag blir så inspirerad, allt ifrån vad jag ska ha på mig, vad jag ska äta men också till att nå mina drömmar.

Reply
Duygu

OOOHHHH I WANT TO JOIN!

when it comes to fashion and travelling the best inspiration always come from blogs especially yours and angelica blicks!

Reply
Sophia

ÅÅh jag är gärna med!!
Jag läser bloggar för att det ger mig inspiration samt att det är lite som att fly vardagen. De flesta bloggar visar ett härligt och ibland “perfekt” liv så när det känns grått i vardagen kan det vara skönt att drömma sig bort lite. Jag tycker även att det är kul eftersom man får se världen ur ett annat perspektiv och jag tror att ju fler perspektiv man ser världen ur destå mer förstående och accepterande blir man.

Puss

Reply
Esra

OOOHHHH I WANT TO JOIN

I read blogs because it’s something that makes me dream. I love to dream and dream big. Reading posts about the way people live, about the way they make money in a way they love, makes me dream about a life like that. Don’t we all like to read and dream about a perfect life? I get so inspired and motivated by reading blogs. I like to look up to someone and have someone who i can strive for to be as. And the fact that most bloggers started from nothing, started just as normal girls makes this dream seem even more realistic. Thank you for making girls dream, and thank you for living a dream.

Happy Holidays.
xoxo

Reply
Emma Wikström

JA JAG VILL VARA MEEEED!!! <3 <3 alltid önskat mig en bra kamera. Har en dotter på två år och en liten i magen som är beräknad till sommaren. Tänk att ÄNTLIGEN kunna ta bilder med bra kvalité på dem! Kämpar på med min iPhone men det blir fasen inte så bra, haha. Vill kunna ta så mycket bilder som möjligt på mina små troll och visa när de blir stora. Bra kvalité är trevligare då. Samt en dator på det, JA TACK!!

Jag läser bloggar för att det stimulerar mig. En avkoppling på kvällen när dottern har lagt sig. En form av igenkänning i andras liv. Inspiration, motivation och egentid. Älskar en bra blogg!

Reply
Sandra B

Jag vill gärna vara med i tävlingen.

En anledning till att jag läser bloggar är att de är en stor källa för inspiration för mig. Jag inspireras i allt från resor till kläder, smink och mat. Sedan bllir det som att jag känner bloggarna, det är en vän, och man vill följa dessa liv. Man glädjs åt deras lycka och blir ledsen när de är ledsna.

[email protected]

Reply
Sara Sebhatu

JAG VILL VARA MED.
Jag läser bloggar just för att jag älskar att läs. I största allmänhet älskar jag att läsa merton på tunnelbanan , boken som jag lånat från biblioteket .. Men annars läsa en bra blogg jag insperars utav. Alltigen via modet eller så insperars jag av det livet som jag uppfattar att bloggaren har och kopplar det till mitt liv. Hittar oftast likheten i våra olikheter. Jag gillar att slås av hur lika vi människor kan vara trots våra olika liv. Precis som när man fantiserar sig bort i en bra bok när man behöver en pause från sin vardag så kan man göra det samma via en bra blogg. När man följer en blogg riktigt intensivt känns det nästan som man upplevt allt som bloggaren har via skärmen. Jag gillar den idén. Bloggar är en gemensam värld för de som bloggar och de som läser. Det spelar ingen roll vem du är utan det ända du behöver ha med dig in är ett gemensamt intresse för livet.

Reply
Amanda

JAA! JAG VILL VARA MED!!

Jag läser bloggar för att hitta inspiration. Kan vara allt möjligt från sminktips, klädtips till inredningstips! Jag gillar att inspireras och att få nya tips hela tiden. :) Kort och enkelt.

Reply
Malin

JAG VILL VARA MED!!!
Jag läser bloggar för att det är inspirerande och underhållande! Jag älskar allt inom mode och inredning och jag skulle själv vilja inspirera andra genom kameralinsen med en intressant blogg.
Jag har följt dig i flera år och du har varit och är fortfarande min största inspirationskälla!
Du är SÅ grym!

Kram

Reply
Xeni

I want want want …
To Participate :-)

Why read the Blog ? Because it’ s the best and Most interesting Blogger ever :-)))

Reply
Ana Rita

OOOHHHH I WANT TO JOIN!
I read blogs because there is so much that we can learn from blogs for free. And because I think that all the blogs are free books, that we can read if we want and get lots of inspiration.

Reply
Eliana Aros

OMG CONGRATZ 2 10 years!! Självklart vill jag vara med (daah) Detta är nog det som jag verkligen längtat efter då jag länge velat ha en systemkamera för att ta utomstående bilder till min blogg då jag är medveten om att bilder är en av de största fokusen i en blogg och endast bilder från telefonen inte håller snittet för att lyckas. En data hade passat perfekt då jag går i skola och även tycker om att skriva mycket och det sägs att mac är en av de bästa datorerna så det hade ju inte suttit fel precis. Jag läser bloggar för att jag tycker det är skönt att komma bort lite från vardagen samt att hämta inspiration.
MVH en mycket ivrig tjej som håller tummarna för att vinna denna chans :)

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
– Svara även på denna fråga: Varför läser du bloggar?

Reply
Annie

I’M INNN!!!

Jag läser bloggar för jag tycker det är så galet coolt att se hur stora bloggare verkligen lyckats ta sig så långt på att vara sig själva och följa sina drömmar. Trots den skit och press som kan uppstå så fortsätter ni att bara inspirera och visa upp erat vackra jag. Det är fett!

Reply
Katrine Nielsen

Oh I want to join! May the luck be on my side!

I read blogs because they inspire me with interior ideas, inspiration, motivation and dreams! Like I’ve been reading blogs for 5 years now and it’s still one of my greatest hobbies. I would love to try it out myself, but I’m too afraid to take the jump but maybe this would help give me confidence and try it out.

You are crazy beautiful and a huge inspiration, Kenza! Love following you ?

Xoxo

Reply
Shirin

Bruh! Jag vill vara meeed!
Jag läser bloggar för att det är inspirerande och det är en skön paus från ens egen vardag då o då. Jag håller på för full för att lära mig att bli en fotograf! Har inte råd med kurser så jag lär mig själv och detta hade varit en riktigt najs plus på vägen! Eller om man hade fått chansen att fota dig haha.

Reply
linnea

Är med och tävlar!!
Jag läser bloggar mer och mer sedan jag fick min son för två månader sedan. Det är mysiga dagar hemma och ofta hamnar vi tillsammans i soffan och läser bloggar och ser på serier :-) bloggar ger mig även inspiration i allt från kläder till inredning men även bra tankar. Många gånger påverkas vi av vad vi läser och genom att läsa positiva bloggar så blir man genast på soligare humör.

Reply
Wilma

Jag vill vara med!!

Jag läser bloggar för att jag får så mycket inspiration av er som bloggar. Ni är förebilder för mig, som är starka individer som vågar göra det ni vill och det ser jag verkligen upp till. För en stund får jag även bara sitta och ta det lugnt, samtidigt som jag läser din och andra bloggar.

Kram

Reply
Rebecka

JAG VILL ABSOLUT VARA MED <3

Jag läser bloggar och bloggar även själv för att under en stund koppla bort vardagen och bara suga in inspiration och motivation. Jag tror alla behöver ett ställe där man kan finna ro och bara för en stund rensa bort de tankar som cirkulerar i huvudet under en vanlig dag i skolan eller på jobbet. Jag har lyckats finna den ron genom andras bloggar, inklusive din blogg och även under den tiden jag får jobba med min egna blogg. Det hjälper mig att finna inspiration inför framtiden som ofta är ganska liten när man sitter i skolbänken.

Grattis till dessa tio åren och tack för en grym inspirationkälla <3

Reply
Martina

JAAAAAAA ÄR MED!! Bloggar läser jag för att få inspiration till mitt liv. Jag blir peppad till att förändra saker i mitt liv, att satsa på det jag älskar och i inspiration till att uttrycka vem jag är. Bloggar ger mig massor! Din blogg är så otroligt härlig och jag läser den varje dag för att ta del av härliga du och dina fina bilder!

Reply
Linda

JAAA!!! JAG VILL VARA MED ??
Jag läser bloggar för att ni är alla som mina extra bästisar och ni ger mig energi! ❤️
Taaack Kenza för 10år!! ??❤️

Reply
Kerstin

SJÄLVKLART VILL JAG VARA MED!! <3

Jag läser bloggar för att bli inspirerad av inredning, mode och skönhet men mest av allt för att följa er grymma människor därute. Jag har läst din blogg nästan från starten 2007 och det känns som du är en kär gammal vän fast vi aldrig setts. Det är fantastiskt att fått följa med på dina äventyr och bli peppad varje dag! Keep on going strong girl!
Stor Kram!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver typ JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
– Svara även på denna fråga: Varför läser du bloggar?
– Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Reply
Felicia Breimer

Jag vill vara med!!
Varför jag läser är helt enkelt för att få inspiration, jag planerar att resa efter studenten som blir till sommaren(!!!), och vill gärna dokumentera allt tills jag blir äldre. Jag har tjänat ihop pengar genom att jobba helger under hela gymnasiet och behöver verkligen ha en dator, jag har råd med det ,men om jag köper de kommer jag inte ha råd att resa senare.. Så hade varit grymt att vinna!!

Reply
Sara

I’m in it to win it! Eller jag hoppas att jag vinnner..

Varför jag läser bloggar? Tänkte att jag skulle vara ärlig.. Jag läser bloggar för att jag är så himla nyfiken! Kort och enkelt svar!
Ha en bra dag!

Kram

Reply
Rebecca

JAG VILL VARA MED!!!

Jag läser oftast bloggar för att få inspiration och motivation i livet. Jag läser även bloggar för att det är ett kul sätt att underhållas på.

Reply
Malin Blomberg

10 år – det går så väldigt “fort”
och snabbt man glömmer vad man “gjort”.
Tur vi har bloggen att gå tillbaka “till”
den visar vad vi “vill”.

Det är alltid bra att ha ett extra “minne”
det är som ett andra “sinne”.

Tack för allt du “delat med dig”
Vi är tacksamma att få följa med på “färden”.

När det inte räcker med “tusen ord”,
den här får en bra beskrivning “gjord”.

Och när med åren minnet “sviktar”,
hjälper det om man med denna “siktar”.

Ifall jag nu önskar att bilderna “fånga”,
behöver jag inte ens tänka “hur många?”

När jag vill bevara mina “nära och kära”
tänker jag denna i handen “bära”

Många knappar och finesser denna “har”,
resultatet kan göra mig glad i alla “dar”.

ibland så vill man spara ett tillfälle, och se tillbaks på det en annan “gång”.
Men det kan vara rätt krångligt, och väntetiden kan bli “lång”.
Men i dessa digitala “tider,”
när allting bara “glider”
så går det som ett “KLICK”
med denna lilla underbara “manick”!

Stor kram från Malin <3

Reply
Marga González

Hi Kenza!!! Thank you for this amazing giveaway!!! It’s so kind of you!
I read blogs because it’s very inspiring in different ways: decoration, fashion, photography, food ideas… I’ve been following your blog since 2009!!! It has happened so many things that i feel that i know you like a best friend haha. What i like the most about your blog is your authenticity.
I would love to win this prize so i can continue with my blog. I hope i win!!
Thanks again Kenza.
Lots of love

Reply
Kristiina

Hey Kenza!

I definitely want to JOIN on this one!!! I have always wanted to start a blog on my own but never had the chance to get the right equipment.
I started to read your blog back in the day and have watched how you have grown into a stylish smart lady you are today. I also think that Swedes are super stylish and I like to keep myself up to date about what’s going on in the wonderful style world. :)

Merry Christmas!

Reply
Emma

Jag är meeeed!

Jag läser din blogg eftersom jag gillar ditt sätt att skriva om din vardag på. Dessutom älskar jag att få inspiration från klänningar du bär, jag syr nämligen egna och tar inspiration från bland annat dina klänningar. Tex en klänning du bar från ida sjöstedt på elle-galan, har jag tagit inspiration av. Askul om man vann tävlingen!!

Reply
Matilda Norman

Åhhhh va kul med en giveaway, jag har följt dig sen du hade en massa sidenskärp och ballerinas! Det vore superkul att vinna!!! Jag pluggade foto tidigare och skulle mer än gärna vinna en kamera och dator att fortsätta leka vidare med min hobby.

Reply
Louise

JAG VILL VINNA!! ?
Jag läser bloggar för att inspireras av allt från små saker som en ljuslykta till stora saker som drömmar i livet.

Reply
Alice

JAAAAAG ÄR MEEEEED!! Jag läser bloggar för att jag själv bloggar och älskar att få ny inspiration och motivation till att fortsätta.

Reply
Amanda

OMGGGGG JAG ÄR SJÄVKLART MED!!
Jag läser bloggar för att få både kunskap, erfarenheter och inspiration om vad andra modebloggare gör. Detta tycker jag själv är hur kul som helst och därför vill utvecklas mer och mer inom mode & bloggvärlden! Att blogga ger mig SÅ bra energi. Din blogg är verkligen så himla härlig och jag läser den varje dag för att ta del utav dina inspirerande inlägg. Grattis till dessa tio åren och att du är en oerhört fin inspirationskälla.

Reply
Moa Bergh

MEN JAAA JAG VILL VARA MED!!!!
Jag läser olika och speciellt din blogg varje dag för att få inspiration i min vardag. Tycker det är kul och även givande att läsa om andras liv och att få vara en del av det. CHEEZY.
LÅT MIG BARA VINNA DENNA TÄVLING!!!!
Mvh Moa

Reply
Tara

Daaaamn girl i would love to win these amazing things!! Love you and your bloooog <3

Reply
Wilma

VEM SKULLE INTE VILJA VARA MED?!? KLART JAAA ÄR MED!!

Läser bloggar därför att man finner inspiration till allt. Älskar att fotografera o genom bloggar finner man inspo till att upptäcka nya saker

Du är bäst, Kenza!!

Reply
SARA G.

O M G !!!! something like that??? hehehe… I couldn’t say other thing with such an incredible giveaway, thank you so much!!!!
Time flies, I’m happy for taking part of your evolution and success during all these years, well deserved I must say. Sometimes dreams come true ;)
I’m always looking for inspiration, lovely pics, beatiful places, interesting people, deco, lifestyle… so I only read blogs that really can inspire me in many ways. It’s amazing how connected you can feel with a person on the other side of the planet, literally. I’ve always thought how generous you are sharing the most of your life with us. It gives us the opportunity of living experiences that we couldn’t ever live in our daily way of life.
Regarding the giveaway… thank you so so much!! I love photography so this could be the best christmas gift ever, crossing fingers ;)
Best wishes to you an your team, have a lovely holidays.
Kisses from Spain ;)

Reply
Marte

Woop woop, dette hadde vært helt konge!

Jeg har lest bloggen helt siden 2010. I begynnelsen gjorde jeg det fordi jeg syns du hadde så kul stil og var litt “rebelsk”, noe jeg likte. Nå syns jeg det rett og slett bare er koselig å følge livet ditt. Vi er like gamle, og til tross for at du har en mye mer glamorøs hverdag enn meg, er det morsomt å se likhetene mellom oss også – jeg er forlovet, har kjøpt meg leilighet osv.

Reply
Alexandra

Ja vill osså va me och tävla!! :) Jag läser bloggar för att hitta vardagspepp och för att dela drivet ni bloggerskor har gemensamt. Ni bulldozar er fram längst just era vägar och är i framkant av skapandet till ett mer öppet samtalsklimat. Du följer din dröm och hjälper andra unga och vuxna att förverkliga sina egna, hur fint är inte det? Därför fortsätter jag att följa din blogg år in och ut och vill vara med och tävla!

Tack för dem här åren Kenza och allt gott din väg, låt det kommande året bli ditt bästa hittills!! <3

Reply
Emma

JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag började läsa bloggar i tidig ålder samtidigt som jag blev mobbad för att det gav mig kraft att klara av varje skoldag. Sen har jag fastnat för en del bland annat din som är otroligt inspererande som visar att vad man än har gått igenom kan man bli framgångsrik och därför har jag fortsatt att läsa dom. Det är otroligt kul att läsa bloggar och “lära känna” dig som driver bloggen, det gör att man inte känner sig lika ensam. Men framför allt är du och andra bloggare stor inspo för mig. Om jag hade fått äran att vinna detta hade jag varit otroligt tacksam och kanske startat en blogg ;)

Reply
JEY K.

Ohhhhhhh… OF COURSE I WANT TO JOIN! ;)

Thank you for this incredible giveaway Kenza, and congratulations for these succesful years!!

I read blogs because it’s amazing to have the opportunity of enjoy new experiences from my desk. Learn and discover new places, travel to different countries, meet interesting people, different lifestyles, beatiful pictures… I can’t do it for my self as much as I’d like, so somehow reading my favourite blogs makes me happy and inspires me every day.

Thanks again and wish you a happy Holidays!! xo

Reply
Anna Gibson

Jag vill vara med i denna grymma tävling :D

Jag läser bloggar för att ta en paus från min egna vardag och få en inblick i någon annans liv, lite som att se på film eller läsa en bok. Jag läser även bloggar för att inspireras, både av mat, mode och aktiviteter :)

Reply
Emma

I-WANT-TO-JOIN !!

I gave you already so many reasons why I read blogs .. I can’t find anymore other than I love it. I love to read them and look at the beautiful pictures.

I hope you’ll choose me to win these giveaway !!!

Reply
Ting Chung

I WANT TO JOIN!! :)))

I read blogs because I always get some inspiration and new sights from blogs. Some blogs I already follow for many years so its nice to follow the development of the blog and that person.

Ting

Reply
Vanessa

JAAAAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar för att jag är så himla nyfiken av mig, helst av allt skulle jag vilja vara en fluga på väggen. Det är så intressant att se hur andra lever och har det haha.

Reply
Rebecca Englund

Jag vill vara med!!! :D Jag läser bloggar för att få inspiration och tips, främst inom kläder, resor och utomlandsresor!!! Bloggar är som lite catch-up för mig, att få hänga med med vad som händer runt om mig, Sverie och världen. Lätt att bli blind när det enda man gör är att sitta på universitets bibliotek. Kram :)

Reply
Emma Wesslén

Jag vill vinna!!!!

Jag läser bloggar för att få motivation och för att hänga med i modetrender samt för att det är en möjlig icebreaker i nya gemenskaper om man håller sig uppdaterad i bloggvärlden

Reply
Cornelia

Anledningarna till att jag läser bloggar är flera. Först och främst är det som en flykt från verkligheten för mig. Jag går på gymnasiet och har extremt höga mål och krav på mig själv, vilket innebär väldigt mycket press och stress som gör att jag ofta går runt med en gnagande känsla av ångest, att aldrig kunna slappna av, och att alltid behöva göra någonting. Men det finns ett tillfälle då jag känner att jag verkligen kan släppa allt, och det är när jag har fått undan en del så jag unnar mig att sätta mig ner med en kopp kaffe och klicka igenom alla mina favoritbloggar. Då mår jag verkligen bra, jag kan slappna av, och det känns som att jag – om än bara för en liten stund – blir omsluten av en liten bubbla fylld med glädje, spännande saker och mode – som jag älskar. Det blir en kort paus i mitt eviga stressande, och det är något jag verkligen behöver.
Dessutom läser jag bloggar för att ständigt samla inspiration. Inspiration till kläder och min stil, som jag gärna vill utveckla, men främst inspiration för att en dag starta min egen blogg. Det är nämligen något jag drömmer om, då jag älskar att skriva och fotografera, och att kombinera det (och kanske till och med efter en hel del slit få chansen att leva på det) skulle helt klart vara en dröm för mig. Och om jag vann det här priset skulle det kanske bli den sista knuffen som behövs för att få mig att våga att ta några steg i rätt riktning mot min dröm.

Reply
Cornelia

Anledningarna till att jag läser bloggar är flera. Först och främst är det som en flykt från verkligheten för mig. Jag går på gymnasiet och har extremt höga mål och krav på mig själv, vilket innebär väldigt mycket press och stress som gör att jag ofta går runt med en gnagande känsla av ångest, att aldrig kunna slappna av, och att alltid behöva göra någonting. Men det finns ett tillfälle då jag känner att jag verkligen kan släppa allt, och det är när jag har fått undan en del så jag unnar mig att sätta mig ner med en kopp kaffe och klicka igenom alla mina favoritbloggar. Då mår jag verkligen bra, jag kan slappna av, och det känns som att jag – om än bara för en liten stund – blir omsluten av en liten bubbla fylld med glädje, spännande saker och mode – som jag älskar. Det blir en kort paus i mitt eviga stressande, och det är något jag verkligen behöver.
Dessutom läser jag bloggar för att ständigt samla inspiration. Inspiration till kläder och min stil, som jag gärna vill utveckla, men främst inspiration för att en dag starta min egen blogg. Det är nämligen något jag drömmer om, då jag älskar att skriva och fotografera, och att kombinera det (och kanske till och med efter en hel del slit få chansen att leva på det) skulle helt klart vara en dröm för mig. Och om jag vann det här priset skulle det kanske bli den sista knuffen som behövs för att få mig att våga att ta några steg i rätt riktning mot min dröm.
Så JA jag vill SJÄLVKLART vara med, haha, kram!

Reply
Erika S

Wow! Vilken vinst! JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe. Jag har läst bloggar i många år. Har följt med de flesta stora sedan start. För mig har det alltid handlat om att de största bloggarna varit i samma ålder som mig själv, och således varit i samma fas i livet som mig. På många sätt har det varit ett sällskap, på andra sätt en inspiration. Framför allt har det givit mig pepp att våga gå min egen väg. Det är häftigt att följa och inspireras av tjejer som vågar satsa på sin dröm och lyckas. Tack för det!

Reply
Amanda Andersson

Jag vill mer än gärna vara med!!! :-)

Jag läser ett flertal olika bloggar – alla av olika anledningar. Det finns bloggar jag läser för att få inspiration – inspiration i form av outfits, inredning, resmål osv. Det finns även bloggar jag läser i rent underhållningssyfte – bloggar vars inlägg kan få mig att skratta högt. Sedan finns det de bloggar som jag läser för att få en push i ryggen – där dess inlägg fungerar som långa quotes med pepp och hjälp i svåra stunder.
Kort och gott: Jag läser bloggar för att de på olika sätt hjälper mig i livets alla stunder!

Reply
Yasmin

YAAASS GIRL JAG ÄR MED :)!!

Jag läser din blogg för att du min spirit animal hehe, du visar vardagens “gott och blandat” genom fina bilder soo yeaah. Grattis på 10 år av bloggande :)

Reply
Frida

JAA JAG VILL VARA MED!!!
Jag läser bloggar framförallt för att jag har ett stort fotointresse. Jag föredrar att stå bakom kameran mer än framför och genom bloggar har jag lärt mig en hel del om vinklar, färger, redigering och liknande, de ger mig mycket inspiration.
Kram

Reply
Isabelle

JAAA SÅKLART JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA OM DENNA SKÖNHET!!

Jag har läst bloggar enda sedan jag var 12 år, jag tycker det är jätteroligt att veta om andras liv och se hur personerna når sina mål och hur bloggen blir större. Jag går alltid in på flera olika bloggar när jag inte har något att göra, det kan också få mig att slappna av när jag är stressad över något. Då är det väldigt skönt att läsa om någon annans liv och veta hur den personen har det.

Reply
Ida T

JAA JAG VILL VARA MED! Haha, vilket grymt pris! Den första bloggen jag började följa var faktiskt din, runt 2010. Då jag endast var 10 år då var det inte så många av mina kompisar som delade detta bloggintresse som jag hade, men nu när jag är 16 år finns det en del. Anledningen till att jag började läsa bloggar var att jag var nyfiken på andra människor, och jag tyckte att dessa bloggerskorna vars bloggar jag följde verkade ha så himla häftigt liv. Fullt med resor, snygga outfits och events. Nu förstår jag ju att man endast visar det man vill ska visas på sin blogg, många visar inte allt hårt arbete och att man aldrig riktigt är ledig. Därav tycker jag att de människor som ligger bakom alla framgångsrika bloggar är underskattade. Nu när jag följt din blogg i nästan 6 år känns det som att jag känner dig, men du har ingen aning om vem jag är. Självklart känner jag dig inte på riktigt, men jag kan känna mig glad och stolt för din skull när du skriver om hur ivyrevel lyckas, eftersom att jag kommer ihåg när du startade det företaget. Därför läser jag din blogg, jag tycker att du är intressant och en stor inspiration som jag haft i flera år, som visar att hårt jobb lönar sig. Kram!

Reply
Milka

I WANT TO JOIIIIN :D

But seriously, this prize is amazing. I already have a DSLR and have been wanting to upgrade since forever but I just don’t have the money. I have been taking photos since I was around 14 years old and still do, I mostly take candid shots. The reason I read blogs is because I appreciate good photography, the way you can capture a moment, it serves as inspiration to me and makes me think of how beautiful this life can be :)

Reply
Linnea Nilsson

JAG VILL VARA MED!!!!!

Jag läser bloggar för att få inspiration och drömma mig bort ibland :) Även om studentlivet är helt fantastiskt kul så är det inte alltid så glamouröst. Minns när jag började läsa din blogg i ettan på gymnasiet, det är sju år sedan :’) tack för dom här åren, är med dig så länge du håller på! KRAM

Reply
Barbara

OOOHHHH I WANT TO JOIN! Hehe :))) I would like to win because then I can share my ideas with the world. I read blogs (especially yours <3) because I am so passionate about travelling, fashion, makeup and I get so many inspirations. I can express my creativity with the help of them. :)

Reply
Djurdjica

I want to joooin! Thank you for the chance to enter in this giveaway. You are amazing. I am wanting to become a professional photographer and your giveaway would help me very much with that. I am really excited to enter in hopes you make my dream of having a camera come true. This means the world to me. Hope you are having a great day. Much kisses and greetings from Montenegro!

Reply
Elsa

VILL SÅKLART VARA MED ATT TÄVLAAAA!!!!

Jag läser bloggar för att ta inspiration men främst för att drömma mig bort lite, haha kanske låter jätte konstigt. Men under aknske tuffa perioder eller bara när jag vill tänka på annat så läser jag bloggar och bara zonar ut. Läser om deras liv och drömmer mig bort helt enkelt, därför läser jag bloggar!

Kram

Reply
Hélène

YES, COUNT ME IN BABY !
Blogs, I read a lot of them actually. I read them in my free time and in some weird way it simply makes me happy. Often, I begin reading a new blog that I’ve heard of or discovered online and then I follow them for a while. When I can connect to a blogger and believe that they really have something meaningfull to say, that they want to make a difference, I stay with them through their adventures. The bloggers I follow inspire me. Not only in terms of fashion, food, lifestyle and travel but also because they all have a different point of view on life and all the events around it. They all have something different they are focusing on and I love to read how they handle life in their own way and on their own terms. I like reading how in their life not everything always goes as well as we all might think. That they are just human too. They even push me to also follow my dreams and to work hard( for example you and Ivyrevel, look what you have accomplished, I mean what an inspiration you are for so many people ! ) So I read blogs for myself thus I can learn and grow from other peoples thoughts, ideas, point of views, and experiences.

All the love from Belgium
xxx
Hélène

Reply
Filippa Jantén

JAAAA JAG VILL VARA MED HAHA!

Jag läser bloggar för inspiration, vare sig det gäller mode, skönhet, livsstil, resor, foto, träning osv. Har alltid haft en dröm om att jobba som bloggerska där det känns som de komponenter för ett härligt liv hade slagits samman. Jag älskar att inspirera, peppa och hjälpa människor, jag älskar att resa, jag älskar mode, jag älskar träning och jag älskar att fånga fantastiska ögonblick och minnen med kameralinsen.

Jag hoppas att jag vinner så att jag kommer ett steg närmare min dröm!

Stort GRATTIS till dina 10 år som bloggerska! Du är en stor förebild och verkar vara en fantastisk människa! Ta hand om dig och keep up the good work! och GOD JUL och GOTT NYTT ÅR <3

Reply
Jennifer

JAAAA, JAG VILL VARA MED!!!
Jag läser bloggar då jag tycker det är intressant att få ta del av andras liv. Detta har många gånger gjort mig inspirerad att följa mina mål, speciellt när man ser hur det har gått för t.ex. dig!! Har alltid varit ett stort fan av att ta kort, älskar även att leka runt med bilder och olika redigeringsprogram, vilket Apple har ett bra utbud av. Då jag går på gymnasiet har jag tyvärr inte råd själv att köpa en kamera, något som jag skulle behöva ha för att utvecklas som fotograf. Därför skulle jag bli superglad av att vinna detta!

Reply
Merima

JAAA JAG VILL MED!
I flera år har jag följt många bloggar. Jag har följt bloggerskor som är i min ålder eftersom jag tycker att man kunde få mycket inspiration av dem. Genom att de berättar om sitt liv och även ger tips som man själv kan testa. Vidare är bloggar för mig som sällskap för att kunna slappna av och i vissa fall även få ett gott skratt! Sedan är jag oerhört intresserad av mode och vill alltid vara uppdaterad när det gäller nya trender bland annat ger du mig Kenza väldigt mycket inspiration, tack för det! :)

Reply
Denisa

WOHOOOO! I WANNA JOIN!
Now you made a shy girl extremely loud and excited! :)))
I read blogs on a daily basis because that is my chance to dream. When I read sincere articles, when I see impressive photos, I start feeling inspired and also I am getting a feeling that I can be anything in this world, because well, I can! There’s a strange power and motivation that I get from these online journals, I can’t really put it in words. I’ve been following your blog since 2011 and I honestly think that you created the extraordinary life you are living. That is your power, you are the designer of your moments and the blog is your weapon. I’ve wanted to create my own blog for several years but I’m afraid; afraid of the feedback, afraid that I’d be too ordinary. I take this giveaway as a “Write your own blog! Do this! Don’t be afraid!” from you :)) Maybe this is my chance, maybe 2017 will bring more experiences and memories that I can imagine, maybe some day someone will be inspired and motivated by me as well …
Thank you!

Kisses

Reply
Deniz

JAG ÄR MED!!!!

Jag läser bloggar för att det är intressant och jag får sjukt mycket inspiration till både foto, kläder och smink!

Reply
Elin

JAAAA jag vill vara med ;)
Jag läser bloggar för att få inspiration till kläder, inredning och träning. Sen är det faktiskt jävligt intressant att se hur era liv ser ut generellt ;)

Reply
Sofie Norberg

JAAA JAG VILL VARA MED!

Läser bloggar endast för tidsfördriv numera, plus att de är lite kul o följa dig o Blondinbella… har ju ändå läst era bloggar i typ 10 år så kan inte slita direkt, skulle vara som att förlora kontakten med en vän helt plötsligt haha.

Reply
Alice

JAAAA jag är lätt med och tävlar!!
Jag läser din blogg för att jag tycker om sättet du skriver på, du verkar vara en så jordnära tjej + jag får massa inspiration från dig, dina kläder och resor jag själv någon dag skulle vilja göra.
God jul!

Reply
Sarah

OOOHHHH I WANT TO JOIN!
Bonjour ,
i love to read fashion magazines, biographie of someone ( book ) and really like deco.
You have all of this items in youre blog. Love it ! ;D
Every is a NEW day

Happy holidays

Reply
Anna aka Little Mermelade

JAG VILL VARA MED!!
Jag laser blogger for att fa en inblick I andras liv, och eftersom jag bor utomalnds och har valdigt fa vanner sa ar det lite som att jag har mina “internetvanner” som jag kan halsa pa nar jag har en stund over. Plus att jag far sa mycket smarta analyser av andra goa tjejer, jag blev liksom inte feminist forran jag borjade lasa bloggar. Jag skriver aven min egen blogg och min forhoppning ar att andra ska kunna kanna sa for min blog som jag kanner for deras, vilket ar systerskap, <3

Reply
Ada

SELVFØLGELIG VIL JEG VÆRE MED <3 (Hoppas du fattar norska haha <3)

Det er vanskelig å forklare hvorfor jeg leser blogger, bare fordi det er en ting jeg har gjort så lenge jeg kan huske, men hovedpoenget er vell fordi det er så utrolig mye inspirasjon å hente, på alle nivå. Mote, tanker, fotografi, personlighet, mat, trening, business, ALT <3 I tillegg er alle bloggene jeg leser positive, og fungerer som et fristed fra en hektisk og ikke alltid like positiv hverdag, og det kjennes godt <3 Jeg husker godt når jeg begynte å lese din blogg for mange år siden. Du var den første bloggeren som ikke var norsk som jeg begynte å følge med på. Og jeg kunne relatere til deg på så mange måter. Stilen min har forandret seg i takt med din, for jeg har ALLTID sett opp til deg når det kommer til mote. Jeg husker jeg sparte og sparte, og på en familietur til Gøteborg kjøpte jeg en av skinnjakkene du lagde for jofama, Kenza 9, og selv om jeg har vokst ut av den klarer jeg ikke selge den fordi den betyr så mye for meg. På den tiden krevde det litt av meg å gå med noe sånt, den var litt "out there" (vi snakker typ 9. klasse) og den jakken symboliserer for meg, starten på å være den jeg ville være, uavhengig av hva andre mener. Dessuten bodde jeg i Sverige da jeg var liten, så å høre deg snakke svensk på videoer, og å lese svensk tekst, har gitt meg, og gir meg fortsatt, så mye glede. Haha, nå prater jeg meg litt vekk her, og dette ble kanskje ikke så generelt som det egentlig skulle vært, men det er vell et godt eksempel på hvorfor jeg leser blogger. Fordi de skrives av mennesker jeg kan se opp til, lære noe fra, og bli inspirert av.

Reply
Frida

JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag läser bloggar främst för att bli inspirerad. Inspirerad av kläder, mode och smink. Inspirerad av att skriva och sätta ord på vad man tänker. Inspirerad av att resa och upptäcka. Inspirerad av att våga satsa på det man faktiskt vill :)

Reply
Erika

JAAA JAG VILL VARA MED
Jag läser bloggar för att det ger mig så mycket inspiration. Allt från kläder, smink, mat, inredning etc. Jag får en chans att höra om och upptäcka nya saker jag kanske inte hade funnit på egen hand. Slutligen så läser jag bloggar för att mycket som skrivs får mig att tänka annorlunda och se saker från ett annat perspektiv.

Reply
Ljuba

HJÄLP! 8000 KOMMENTARER!
Värt och prova ändå! Man kan alltid hoppas!
Varför jag läser bloggar? Information, tips om inredning, kläder, hur man kan kombinera kläder och färger. Tips om resor. Asså jag gör det därför bloggar är faktiskt riktigt informativa nuförtiden. Speciellt bloggare som varit med i leken en längre tid och kommit över stadiet av “frukostbilder”. Läste fler bloggar förr i tiden men nu är det bara några kvar och du är en av dem.
Tack för en kul tävling!

Reply
Kathrine

I really want to join!!!

I love reading blogs because it gives me inspiration. It is so comfortable to read about someones life even though you don’t know them – but somehow you feel like you know them. It’s like an extra friend and friends are the best!

Reply
Jenni Marina

This giveaway is a dream. I would ABSOLUTELY love to win this, without a question!!!!!

And one of the main reasons I read blogs, is because I get an insight to someone else’s lifestyle (fashion, food, workout, traveling, interior design, mindfulness, well-being in general), which gives me inspiration and motivation to improve my own style, eating habits, workout routine, home decoration, traveling etc. I also find it fascinating to see how other people see life and how they live it, because we’re all human and we’re all more or less interested in what we’re doing on this planet! Some would say it’s not good to follow what others are doing, but I would say that (with the right attitude in mind), it’s a nice way to see life through someone else’s lense! ;)

Reply
Matilda Kronqvist

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe.
Läser bloggar för att ni känns som mina vänner och jag gillar att inspireras av er.

Reply
Erica A

HAHA KLART MAN VILL VARA MED!!!! Grymt pris!!

Idag läser jag bloggar för inspiration (speciellt gällande mode) men också mycket för att jag ääääälskar att få veta hur andras liv ser ut. Jag är nyfiken som bara den haha! När jag började läsa bloggar var det dock mest för att kunna hänga med i snacket i skolan hehe…. Idag är det däremot en vanlig del av min dag, speciellt din blogg Kenza :)

Kram!

Reply
Ida

Oj, vilket pris, jag är verkligen med eftersom jag vill förbättra min blogg för varje dag som går, detta skulle vara så, så bra!
Har läst bloggar så länge jag kan minnas och läser bloggar prick varenda dag. Din blogg var faktiskt den allra första jag började läsa och följa! Jag läser bloggar eftersom jag älskar inspirationen man får. Man blir så peppad av alla duktiga och framgångsrika tjejer! Bloggar är min absoluta favorit sociala medie.

Reply
>> E M M A E N G S T R Ö M

WEHOOOOOOOO jag är GÄRNA med och tävlar!! Jag läser bloggar för att få ny inspiration och pepp till alltifrån träning, mode, recept och livet i allmänhet. Och en blogg blir ju miljoner gånger roligare att läsa med kvalitativa bilder!!

KRAMIS och GOD JUL!

Reply
Sanna Hyvärinen

KENZAAAA JAAA JAG VILL VARA MED!

Jag tycker det är kul att läsa bloggar för jag får följa inspirerande folk som jag tycker är spännande, som gör intressanta inlägg och att få följa deras vardag. Man hamnar i en bubbla med sina intresen samlade – resor, mode, inredning mm. Där man upptäcker nya saker efter en långtråkig dag. Jag har hört att man blir en version av de fem närmsta personerna man har nära sig, både vänner blandat med sociala medier. Därför läser jag bara bloggar som jag känner igen mig i och som jag kan referera till, men såklart som kanske lever lite lyxigare. Det är underhållande att få följa ditt och andras liv för ni bjuder på er själva och ger oss något att läsa varje dag. Man hamnar i en bubbla som man vill

Reply
Sara

Jag är med!!

Jag läser bloggar för att komma bort från allt. Läser alltid bloggar innan jag ska gå och sova just för att få tankarna på något annat!

Reply
Reggae

JAAA JABADABADUUUU JAG VILL VARA MED! Hehe.

Läser bloggar för att jag 1) älskar tjejer vi är bäst, 2) inspiration när ens egna vardag är lite för grå och 3) älskar alla genomtänka – redigerade eller ej – men svinsnygga bilder. Vem läser magasin numera liksom?

Puss du är Queen!

Reply
Katja Jensen

I’M IN! Jag läser bloggar (läs: din blogg) för att du inspirerar och glänser med dina underbara bilder, din humor och din framgång. Det är sååå kul att få följa ditt liv som är helt annorlunda jämfört med mitt!

Lite mer motivation till varför jag vill vinna: Den 14/1 flyttar jag och min sambo utomlands, till Spanien och jag vill så gärna komma igång med en blogg (har redan börjat lite med youtube) och vad passar inte bättre än en kamera OCH en datorn!

Reply
Anna

JAAA JAG VILL VARA MED!
Bloggar ger mig inspiration, en liten blick in i andras vardagar. Mode, olika typer av musik, tips på matställen! Ja allt!!

Reply
Moa

JAAAaaaa jag vill vara med!! Såklart! Anledningen till att jag läser bloggar och även din blogg är självklart för inspiration, men även för att det är bästa kompisen när man sitter själv på bussen, i sängen på kvällen eller i väntrummet innan det där jobbiga tandläkarbesöket (där tiden alltid är försenad minst 20 minuter). Även bästa kompisen när man bara vill få enegi när man inte själv har något att ge, slog det mig nu. Så tack för det! Jag hoppas och tror verkligen att du även får energi från oss läsare.

Reply
Sofie

VÄRLDENS BÄSTA KENZA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!!!
Min dator har precis gått sönder och det skulle vara det bästa som hänt mig om du kunde förutom att förgylla mina dagar med din fantastiska blogg också kunde förgylla hela mitt liv med en ny dator. Oj vad lycklig jag skulle bli. Håller ALLA mina två tummar som jag har JÄTTEHÅRT!!!

Reply
Emma

Klart man är med! Främsta anledningen till att jag läser bloggar är faktiskt för bilderna. Bilder kan göra så mycket med en, både inspirationsmässigt och humörmässigt, för vad hade en blogg utan bilder varit?

Reply
Amanda Domeij

Jag är med och tävlar!
För mig har bloggar blivit en stor inspirationskälla när det gäller både välmående och styling i olika former, vilket du bidrar med väldigt mycket.
Tack för en fin blogg, God Jul!

Reply
Anna W

VILL SJÄLVKLART VARA MED!!!

Personligen älskar jag verkligen att läsa bloggar, allt ifrån “topbloggarna” till de mer “okända bloggarna”. Det är ju bara det mysigaste som finns. Att få hoppa in i en annans persons liv och att få läsa om hens vardag och problem istället för att behöva tänka på ens egna problem. Sedan lär man sig också mycket när man läser andras bloggar, man får olika tankeställare lite då och då. Älskar också att titta på alla fina bilder
Bloggvärlden är en liten fristad för mig.
(älskar att ta kort också så detta hade passar perfekt!)
Puss och kram❤

Reply
Alice

I’ve started reading blogs about 6 years ago. I’ve always had a passion for fashion and I was searching something that was more personal than a magazine. In blogs I find a lot of inspiration and at the same time I can become attached to the blogger.

Reply
Mikaela

Hej Kenza!!!

Jag har alltid velat ha en sådan men aldrig riktigt haft råd! Vilken grym.gåva! Jag har alltid haft ett stark intresse för foto och jag vill gärna utveckla det! God jul på dig!!!

Reply
Johanna

Jag är med och tävlar! Alltså åh herre vad jag älskar att blogga. Jag har läst bloggar samt bloggat själv väldigt länge, både för inspiration men också för att få olika perspektiv på livet. Man lär sig så himla mycket genom bloggar, man kan relatera till det folk skriver och man får många insikter om sitt eget liv. Jag har även blivit väldigt inspirerad av youtube, nu när många bloggare även börjat med youtube. Detta kit hade ju verkligen varit heeeelt optimalt för att komma igång med youtube och även förbättra min egen blogg!

Reply
Marcus

Jag läser bloggar för att jag vill vinna fina saker!
Nej jag skojar… Jag skulle önska att vinna för att kunna ge min storasyster den finaste presenten och hon älskar bloggar och att ta bilder.
Hon hade blivit så glad och det hade varit kul att få överraska henne med en så fin present.

Reply
Aoife

I read blogs because I like learning a bit more about the person who is writing. Blogs are more personal than magazine or newspaper articles ever are. It feels like you get to know the blogger when they share so much of their life with you.

The reason I like you the most is that even though you are ridiculously good looking and so stylish you are real as well! When you write things like “I didn’t wash my hair” it makes me feel better than I am not the only one who does that! You don’t pretend your life is super perfect and that you always have time to do everything and I definitely don’t either.

Reply
Sophie Chiu

Oh My!!! JAA, JAG VILL VÄLDIGT GÄRNA VARA MED!!

Läser bloggar framförallt för att hitta inspiration. Men det fördriver även tiden på ett väldigt underhållande sätt. Ibland så händer det inte så mycket i ens eget liv och därför kan det vara kul att läsa om någon annans och för tillfället “uppleva” det genom bloggaren.

Reply
Mona

Jag vill vara med :D

Jag läser bloggar för jag ser de som förebilder, jag vill uppnå målen som de bloggarna jag följer gör. Vissa är insatta i feminism, vissa reser, vissa har familj etcetc. Bloggar gör att jag sätter upp mål för mig själv och samtidigt ser upp till folk!

Kram!

Reply
Jamina

Jag är självklart med!

Jag läser bloggar av olika anledningar. Jag har hängt med sedan allt började, när bloggar blev en grej, och det är någonting jag delvis har vuxit upp med. Vissa bloggar läser jag endast för att få inspiration, oavsett om det gäller smink/hudvård/kläder eller om det gäller heminredning eller hälsa. Vissa bloggar (läs: de allra flesta) läser jag för att jag helt enkelt vill veta vad som händer i deras liv, vissa bloggar har jag läst så länge att det känns som om jag känner och är bästa vän med dessa (hur sjukt är inte det?). Jag kan faktiskt bli lite ledsen ibland när jag inser att “Fan, jag känner ju inte dessa människor på riktigt. Jag går verkligen miste om någonting, hen verkar ju vara världens bästa vän!” haha.

Kram <3

Reply
Ana Gulienco

OOOHHHH I really WANT TO JOIN!!!!! ?????

I READ that blogs that really inspire and motivate me!!!!! I read that kind of blogs where it is written with the heart, where the pictures are alive and where the blogger is sincerely with her readers!!!!

Reply
Stefany Carolina Sarmiento Herrera

YO QUIERO YO QUIERRROOOO !!!!!
I need an equipement like that to anatomy , jajaja I really do, I read blogs to enjoy and practice both swedish and english, at least i can write a comment in english now jajajja,
Saludos !!! :)

Reply
Hannah

EH JAAAAAA TACK!!
Varför läser du bloggar? Jag läser bara två bloggar. Din och Bianca Ingrosso. Ni två ger mig otroligt mycket motivation att vilja lyckas i livet. Ni är så fina tjejer både insida och utsida. Har följt din blogg en 2008, varje dag är jag inne och kollar om du har lagt ut något nytt och spännande. Har alltid velat skriva en bok så om jag vinner så har jag ju en grym dator att börja skrivandet på! :D

Reply
Victoria Idström

Jag läser bloggar för jag är riktigt jäkla nyfiken och älskar att få kika in i människors vardag och vad de väljer att dela med sig av.
Jag pluggar medieteknik andra året och är smått bestört över hur mycket pengar jag vill lägga på utrustning… håller tummen!

Reply
Nadja

I SOOOO WANNA JOIN, TOO!
I mainly read blogs for inspiration. The blogs that I like remind me that anything is possible and motivate me to work hard for my dreams. With your blog in particular, I honestly wouldn’t have thought that you would end up where you are now when you first started (you probably wouldn’t have believed that either haha). Plus, you’re a real role model. That’s why I read your blog and blogs in general. Oh yeah and because the pictures are pretty much always gorgeous.

Reply
Ebba

JAAA, KLART JAG VILL VARA MED! :D

Jag, som nog många andra, läser bloggar för att få inspiration och jag tycker det är väldigt roligt med människor så det är spännande att se hur andra lever och vad de gör!

Reply
Sanna

JA JAG VILL VARA MED ??

Jag läser bloggar för jag tycker det är så spännande att läsa om andras liv och jag får sån inspiration till träning, matlagning, resor, you name it! ?

Reply
Michelle

I WANT TO JOIN <3

I love reading blogs because it gives me inspiration. Your blog is the only one i really follow daily. It’s like an extra friend and friends are the best!

Reply
Sarah Zink

I want to win, i want to make really good pictures of my 2 year old daughter:))

Thank you sooo much!!

XOXO:)

Reply
Ellen Simone

I for sure want in on this!

Jag läser bloggar för det är inspirerande och kul, som ett personligt magasin! En solglimt i vardagen varje dag :)

Reply
Malin Holst

Åh, vad roligt. Jag jobbar som egen företagare – fotograf, grafisk formgivare och filmklippare och en ny dator och kamera är något som jag verkligen behöver!

Jag läser bloggar för att det ger mig en paus i vardagen – att titta på inspirerande bilder och läsa om spännande personers liv. Det gör mig lycklig och hjälper mig att utveckla min kreativa sida. Du är fantastisk Kenza, älskar din blogg.

Reply
Karin

JA SNÄLLA; jag vill vara med!!

Jag läser bloggar för att hitta inspiration till vardagen, när det kommer till allt. Klädinspo, mat, men även läsa när andra har det tufft, det gör att man inser att ALLA någon gång har en jobbig period/går igenom något tufft, ingen är ensam <3

Reply
Julia Hultberg

Jag vill vara med!!! Tänk att ha chansen att få vinna detta fantastiska kit :)

Jag läser framför allt modebloggar då jag för ca 6 år sedan flyttade från en väldigt stor stad till en väldigt liten stad för att göra värnplikten. Så för att inte tappa stilen bland allt kamouflage och grabbig stämning har jag sedan dess läst mycket bloggar :) Jobbar fortfarande i Försvarsmakten, nu som navigationsofficer, och uppdaterar mig fortfarande på mina favoritbloggar flera gånger om dagen! Stor kram, Julia

Reply
Linda

Jag vill delta!!! :D

Jag läser bloggar för nöjet skull och många bloggar ger mig inspiration.

Kram Linda

Reply
Sandra Augustsen

I would loove to win this amazing gift! I am going to Australia and New Zealand this February, and I really need a good camera!

I’ve read blogs since I’ve been 14 – now I’m 20. Some blogger I’ve followed since forever. It’s a part of my daily routine, and my friends think I’m crazy. But it makes me happy. Soo much inspiration – everything from makeup and clothes to travels and personality. I’ve always wanted to start a blog of my own, but of course that is just a dream.. YOUR blog is amazing, and you are very professional. The quality of your pictures, is the one I want on my own when going to Australia <3

Reply
Aseem Kadr

Blogs take me to a place away from reality. I see these post’s and I’m inspired, I hope one day to make such an impression to others because the feeling of doing something that I know I will geniuinely enjoy means the world to me. At a point in my life where I feel inspired to do things but I don’t have the tools or money to start. I am an aspiring fashion blogger, blogging has always been a dream of mine and it all started with my love for fashion. I would love to share that love with the world so winning would mean the world to me.

Reply
Sarah

HELT KLART vill jag vara med i tävlingen!

Jag börja läsa din blogg för min kompis tipsade mig om att du älskar Tokio Hotel och att du skulle iväg till Kanda med din kompis på deras konsert. Haha, det var en tid sen :D Efter det fortsatte jag läsa din blogg även efter min galna Tokio Hotel förälskelse och fastna istället för dig, din blogg är både inspirerande och ärlig, vilket gör att man kan relatera till dig och känner att du verkligen brinner för vad du gör.

Hoppas jag för en gång skull hade tur i en tävlig skulle sååå behöva en ny dator när man nu ska stiga in i arbetslivet påriktigt!

Ha de gott. GO GIRL!

Sarah

Reply
Sandra

Woop woop!! Jag är såklart med och tävlar!! Jag läser bloggar främst för att inspireras. Oavsett om det är inom kläder, foto, design, formgivning så hittar jag alltid något spännande när jag läser bloggar. Älskar att fastna på en blogg och scrolla igenom sida efter sida. Puss

Reply
Dragana

I am photographer amateur. I really like photography but I didn’t have so much time to take photos. I am electrical engineer since September, namely I was a student and I didn’t have time for photography. But now, I am really interested in it. So, a camera would be a gift for me like photographer and a MacBook would be for me like engineer. :D
I like to read blogs because they give me inspiration for photography. Also, I am interested in fashion. So, a fashion posts are interesting for me. I love to travel! Travel posts are the best! I have a list were I write a places I wanna visit. :D

Reply
Matilda

JAAA JAG VILL VARA MEEED!! hahah

Jag läser bloggar för att jag tycker det är så inspirerande att läsa om andras (och din såklart) vardagar, och för att det är verkligen det bästa att göra för att få tiden gå fort!

Reply
Elisa

WOW this is crazy!!! I really need a new computer and a new camera!!!!
I don’t read blogs, I just read YOUR blog, believe me!!!! you are the only one I still read! All the others I just follow on Instagram (I don’t have any other socials). I read your blog because you are a nice funny person and I am curious about your life! You do a lot of pretty things and you have a good taste in clothes, home decoration and so on. You are one of the most beautiful girls I have ever seen and I honestly like you, you’re not snob.

Reply
Johanna

I’m so in on this one !!
Your blog was actually the first blog I started reading, and that was like year 2009(?) or something like that. And even though I couldn’t understand Swedish, I was totally hooked on your pictures and style :) So here I am, still reading your blog (and thankfully you write in English nowadays so don’t have to use google translate :D)! But still today the main reason why I read blogs are all the beautiful pictures, whether they are pictures of people or some travel spots. The pictures inspire me in, well almost everything I do :) Of course I always read the posts too, but for me it’s all about the pictures :)
Love your blog! xx

Reply
Isabelle Wargh

SJÄLVKLART VILL JAG VARA MED!
Åh vilken grym tävling och anledningen till att jag läser bloggar är nog för att få stilinspiration! Varje gång jag kommer in på din blogg och ser dina grymma outfits vill jag bara kasta mig in i garderoben och hitta något liknande! Håller alla tummar och tår för att jag vinner! Kramar och god jul! <3

Reply
Klara

KUL! Jag vill vara med och tävla!!

Jag läser bloggar för att få inspiration och glöd för att kämpa för att uppfylla min dröm att jobba inom modebranschen efter min utbildning på Textilhögskolan i Borås! De bloggar jag läser drivs av kvinnor jag anser vara mina förebilder! Jag får kraft att för att också kämpa för min dröm. De bloggar jag läser förespråkar också en sund bild av hur idealen är vilket är extremt viktigt eftersom det får mig att känna mig mer bekväm i min kropp, något som inte bara jag kämpar med dagligen!

Priset skulle verkligen passa perfekt till min resa till NEW YORK i vår där jag ska skriva min C-uppsats! Det vore kul att dokumentera bilderna genom en riktig kamera istället för mobilen!

Tack för en toppenblogg!!

Reply
Fanny

JAG vill vara med och tävla.

Jag läser bloggar för att få inspiration, om kläder, resor, restauranger, inredning etc. Men det viktigaste och det som gör att jag fastnar och fortsätter läsa en blogg är om jag kan se upp till bloggaren, och lära mig och “ta efter” saker från den. Om man kan det blir det mer intressant att läsa bloggen, för det känns som om man har ett band mellan varandra, trots att man inte ens känner bloggaren.

Reply
Anett

OH YEAH I WANT TO JOIN THE GIVEAWAY!! ;)
I love reading blogs! They inspire me to travel, try new foods and bizarre fashion/makeup trends.

Reply
Amanda

Jag vill vara med i tävlingen för att jag älskar foto och det är ett intresse som jag fått tack vare bloggvärlden. Jag ska även börja plugga vidare snart så därför behöver jag en ny dator som jag kan använda till mina studier.
Jag läser bloggar för jag känner mig inspirerad och glad över vad andra lyckas åstakomma med. Det gör att jag själv vågar lite mera och älskar att få tips om allt i vardagslivet. Din blogg Kenza var den första jag började läsa, det var 2007 och då gick jag i 5an. Ända sedan dess har jag följt din fantastiska resa och det är så roligt. Kram och Tack till dig! :)

Reply
Djurdjica

I want to joooin! Thank you for the chance to enter in this giveaway. You are amazing. Your blog is really special and gives me great inspiration to photograph! That is the whole point of blogs to inspire everyone in their own way. I am wanting to become a professional photographer and your giveaway would help me very much with that. I am really excited to enter in hopes you make my dream of having a camera come true. This means the world to me. Hope you are having a great day. Much kisses and greetings from Montenegro!

Reply
Johanna

Jag är med!! För några år sedan när jag började läsa bloggar var det mest för att jag tyckte att det var inspirerande att läsa om “det perfekta livet”. Idag läser jag bloggar för att jag har insett att ingen är perfekt, och detta speglas av i de bloggar jag läser. Jag tycker det är inspirerande att läsa om “det operfekta livet” som jag, och så många andra känner igen sig i. Att få bekräftelse på att man inte är ensam är för mig är det som inspirerar mig idag och ger mig en drivkraft till att kämpa vidare med vardagliga problem vi alla möts av!

Reply
Jessica Silva

I WANT TO JOIN THE GIVEAWAY !?

Why do I read blogs? Well.. first because I have always wanted to create my own blog but I’m so shy and I have such a low self esteem that I never get the courage to create my own blog so I read the other people blogs. And because blogs inspire me ! The outfits, the makeups, the travels.. everything inspired me!! I have been following your blog since 2011 and its the only blog that I follow from many years ! And I get the chance to met you this year in March, in Paris!
Thank you for this Giveaway and congratulations for this 10 years !!
Lots of love,

Jessica

Reply
Rita Petrova

Hello, Kenza!
Want to join soooo much!
I read only your blog, because you are a real person, whose lifestyle and relations with the world make me get better myself. Your kindness, hard work and care for other people are truly inspiring for me. And just all the beauty of visual content, as a bonus haha!
We love you!

Reply
Ariadna Borras

OHHHH OHHHH I WANT TO WIN PLEASE! :))) haha

I’ve started with blogs many years ago, I love to read them because I think it’s a good way to communicate with people, share interests, meet new friends and enjoy talking about same hobbies!

Reply
Samanta

JAAA SJÄLVKLART ÄR JAG MED OCH TÄVLAR! :D

Läser bloggar, främst din blogg, för att få inspiration. Läser för det mesta modebloggar för jag älskar kläder och tycker det är extremt fascinerande att DU är en modesättare! Du skulle kunna ta på dig vad du vill och sedan skulle folk gå klädda så dagen efter haha, så mycket makt har du! Därför blir det som en trygghet när man läser din blogg för man vet att det du har på dig kan aldrig gå fel!

Reply
Celina

Jag vill jättegärna vara med!!!
Anledningen till att jag läser bloggar är för att komma ur min egen lilla bubbla, för att lämna min värld. När jag kikar runt på olika bloggar får jag ta del av hur olika verkligheter kan se ut, oftast jag får en inblick i hur det är att leva “friskt”. Mina senaste fem år har varit präglade av anorexia och depression, vilket har gjort att jag tappat den riktiga världen. Genom att läsa bloggar inser jag att det finns ett friskt liv att sträva efter, så efter mycket om och men har jag nu börjat kämpa mig uppåt. Jag har tidigare inte vetat vad jag kunnat längta till, för jag har inte vetat någonting av vad livet egentligen har att erbjuda. Jag inspireras av allt ifrån att käka en god spontanfika med ett härligt kompisgäng till att shoppa, vara ute och resa eller bara kunna vara ärlig med att man inte alltid känner sig på topp. Jag har sakta men säkert samlat på mig olika erfarenheter som, förhoppningsvis, även jag kommer att kunna lägga i min ryggsäck de kommande åren.
Än är jag inte i mål, men jag är otroligt tacksam över att det finns liv och vardagar som man kan få ta del av, då det har hjälpt mig fruktansvärt mycket redan nu. Kramis

Reply
Dora Kulcsar

Hii Kenzaa, :)
Thank youuuu so so much for this giveaway!! I am literally screaming that OOOHHHH I WANT TO JOIN! and begging like pls pls I wish I could win.
I love reading fashion, travel and lifestyle blogs so that I can be inspired, and get great tips regarding to outfits or holiday options. I actually follow quite a few blogs, but yours is without being biased is the best. Because you write articles everyday and these are so personal and you let us in your world. Reading your daily posts can make my day. My favorite blogpost from you was the one when you said you had had a bad day, so lets cheer one another up and talk about awkward situations. That one made me laugh so so loud . THANK YOU. The reason I’d like to win is because I have been blogging about my travels in the US and Europe, and I am saving up for a nice camera so that I could take breathtaking shot, plus my kinda vintage laptop pretty much needs to be changed to a new one. Winning these gifts would be so coool. I know how important it is to provide goood quality pictures on your blog.
PS: Keeep up with your great work!!
lots of xxx from Hungary

Reply
Sifora

JAAA JAG VILL VARA MED! Haha
Jag läser främst modebloggar. Eftersom att jag sedan väldigt liten alltid haft inspiration för mode och kläder. Jag går nu i gymnasiet och läser design. Min drömt är att själv en dag kunna insperera andra via min egna mode blogg och samt designa kläder. Och att läsa modebloggar som din hjälper mig på traven och ger mig hopp om att det en dag kan ske!

Reply
Yana

Oh my Gosh!
To be honest I only read your blog. I love your style and your sence of humor. Your outfits are always on point and your eyebrows always look perfect ;). Your are a great woman and an inspiring example for many young women includiing me.

Reply
Caroline

JAG VILL VARA MED! :D

Jag läser bloggar för arr jag har inget bättre för mig hehe.. nej men jag började läsa din blogg för tio år sedan, och det har blivit en del av min vardag. Precis som det finns folk som måste läsa Aftonbladet idag måste jag läsa din blogg. =)

Reply
Zofia Babirecka

I read blogs, because I want to be inspired. I have to admit, that your blog is inspire me most. I think it’s beacuse you are really open and honest with your followers, that we all an feel like we know you personally <3

Reply
Merita Ahmeti

Jag är såååååklart med och tävlar! :D Ska jag vara ärlig så läser jag inte mycket bloggar utan besöker mina favoriter mest för att titta på bilder. Bra bilder gör verkligen så mycket. Därför skulle det vara helt underbart att vinna denna drömmiga kamera så min blogg får en rejäl lyft. Håller alla tummar och tår! :D Och tack för denna giveaway Kenza.

Reply
Anna

Jaaa, jag är väldigt gärna med och tävlar!!

Anledningen till varför jag läser bloggar är för att inspireras och för att det bidrar till extremt mycket lycka i vardagen. Jag är en person som älskar att se andra personer glada och det är de jag dagligen stöter på i alla de olika bloggarna jag läser, alltid är det någon som har lyckats med något eller uppnått något mål de aldrig trodde de skulle nå. Och helt ärligt, så kan det göra hela min dag. Inpiration finner jag överallt i denna världen. Inpiration till att kämpa tills man når sitt mål, inpiration till morgondagens klädval, inpiration till vad jag kan laga för middag och inpiration till mitt framtida drömhem. Jag önskar jag kunde inpirera andra lika mycket som ni inspirerar mig. Ni är grymma! Inte minst du, Kenza, som gör en sån här sak för alla dina fantastiska läsare!

Reply
Julia

JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA!

Jag läser inte jätte många bloggar, men din och några andra har jag fastnat för då jag älskar klädstil och dina outfits. Jag läser oftast modebloggar för att få inspiration till olika snygga outfits.

Reply
fabienne

First I didnt want to enter this particular give away since i already have what you give as a gift (camera and laptop) but since my computer decided to break down Im in need of a new computer, so I would be really happy if you choose me as a winner.
Why I read your blog: Yours is my favourite since you seem to be funny and i think you are veryyy pretty so I love to scroll through your pictures. Eye candy (and no im not lesbian hehe). And another reason is: You are different then many other bloggers, you dont just write about fashion stuff and about a fancy lifestyle, i like that you also write about your personal life. What you do, your feelings, wedding, little stories, jokes. Its just pleasing to read.

Love you and i hope you never stopp blogging!!!
Xox fabienne
[email protected]

Reply
Alice Idh

JAAA JAG VILL VARA MED! Hehe. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jag vet inte egentligen varför jag läser bloggar, läser endast din blogg! Jag läser din blogg för att få inspo av trender och så ÄLSKAR jag att se din livstil. Inspiration är nog största anledning till varför jag läser bloggar (:
GOD JUL!!

Reply
Sarah

I definitely want to join!!
I would be sooo nice to win this giveaway, as I can’t afford a new MacBook (mine’s very old and I fear it’s going to break down very soon..) at the moment, as I will be moving in a few months, which is quite expensive, as you may know. Furthermore, I’m a student and I therefore use my laptop all the time, so it would be more than great to win this one!
I read blogs, as I find it interesting and inspiring in many ways; especially the photographs and styles inspires me. I’ve been reading your blog for years now, and the more I read it, the more I like it. Your blog is one of my absolute favourites, as I think you’re a very inspirational blogger in many ways; I like your posts, style, photographs etc. Moreover, I think that you seem very down to earth, which is only a positive thing!

I wish you and your loved ones a merry Christmas!

Reply
Katarzyna

OOOHHHH I WANT TO JOIN!
hehe
I read blogs because they give me so much inspiration for everything! – clothes, makeup, home decor, hair

Reply
Johanna Ångström

JAG ÄR MED! Jag läser din blogg då du är en otrolig inspirationskälla och så jävla mycket girlpower! Jag älskar kvinnor med stort inflytande som dig och som gör något bra med sitt “kändisskap” jag tycker helt enkelt att du är bäst för att du visar att alla är lika mycket värda och att vi ska stå upp för varandra!

Reply
Susanne

Välj Mig!!!! Jag Vill Vara Med Och Tävla :)

Personer som inspirerar mig, deras bloggar läser jag.

Reply
Susanne

Välj Mig!!!! Jag Vill Vara Med Och Tävla :D

Bloggar som skrivs av människor som inspirerar mig, de läser jag.

Reply
Madeleine Einarsson

Jaaaaaa jag vill inget annat än hellre vinna en ny fin kamera och dator!!!! :D
Jag läser bloggar för jag tycker det är en typ av avslappning för hjärnan; vissa läser böcker, vissa läser bloggar! Att få dyka in i en blogg och bli inspirerad och låta fantasin flöda är otroligt viktigt för mig! Det är bland det bästa jag vet att efter skolan få sätta mig och bara läsa bloggar, utan att behöva tänka på alla måsten som finns kring tentor, seminarium, prestationsångest i skolan osv…!

Tack för daglig inspiration från dig som gör min vardag lite bättre! :)

Reply
Thy Lam

JAAA JAG VILL VARA MED!

Also, the reason why I read blogs is because it reminds me of home. I’ve always been travelling and I miss being home in Scandinavia a lot sometimes. Therefore, I mostly read Scandinavian blogs. It’s like a sanctuary for me, to be able to ‘connect’ back home.

Thy

Reply
Evelina1.0

Jag är ABSOLUT med och tävlar om detta fina pris ?
Jag läser bloggar för att helt enkelt få försvinna lite från min vardag och hitta inspiration i smink, kläder och inredning.

Reply
Nita

I WANT TO JOIN!!

Hey Kenza!
When I was little my family and I visited our family in Sweden. My cousin was so in to this blog thing and had her own blog and always read yours. I remember that I always looked over her shoulder and thats when my interest for fashion started. This was 2008 or even in the end of 2007?! Since then I am addicted to your blog, eventhough I couldn´t understand any swedish word except from ´god jul´ haha … but I always used google translate and even tipped EVERY SINGLE WORD, because I didn´t know how to copy and paste back then haha… guess what you teached me swedish.
Well I feel like we got thru all your phases together (especially the Tokio Hotel phase haha).
I always read your blog when I came back from school and even my family knows you, because I often talk about your life.
My brother always joked that I know everything about you and you don´t even know that I exist haha (well now you know).
reading your blog became a part of my everyday routine and I can not use the couputer without tippping ´kenzas´.
So my dear … I am going to collage in 3 months and I´m going to study journalism and I think a Laptop would hep me out a lot. The Camera would be very nice for the projects I´m going to do, like promotions and stuff. You could help me reach my dreams.

Thank you for everything that you do and that you never forgot us readers, eventhough you reached all your dreams!
I wish you, Alex and Mani all the best!
Nita (Germany)

Reply
Anastasiya

WANT TO JOIN!!! (and to win haha :)

I started reading blogs couple of years ago. Your blog was the first and than it was theblondesalad. Actually, its a real inspiration and motivation for all us. Maybe for someone is a motivation to loose weight cause she wants to be tiny and healthy as you. Someone can read your posts about your travels and this will be an inspiration for him or he to work hard or to work more if he wants to visit our entire planet and of course blogs help us to be in trend. Its a great possibility to know all the stylish things that happen in the world of fashion.

Thanks.

Reply
C

Ey, jag vill vara med!!
Jag läser bloggar för det är 1. underhållande 2. jag får inspiration och motivation 3. man blir distraherad från verkligheten ett tag och det behövs rätt så ofta (varje dag). Hehe ;)

Reply
HEIDI

I want thiiiiiiiiiis! :-D

The reason why I read blogs is for the inspiration that they provide for me when I feel less creative. Love seeing the places where people travel, what outfits they wear, what are they eating..I guess its also human instinct to be a little bit nosey haha!

They are also a great form of escapism to just read something fun and enjoy the pictures. We are constantly bombared by sad events around the world in the news that it is really nice to follow blogs that bring a smile to my face rather than making me feel sad and worried.

Love your blog and have been a follower for many years! X

Reply
Elin Svanold

Grattis till 10 år med bloggen, Kenza!
Självklart vill jag också vara med i din stora giveaway!

Varför jag läser bloggar är för att en blogg i mina ögon är som en blandning av både en dagbok (i digitalt format) som alla får ta del av och kan ge respons på, samt en riktigt fängslande tidning. Oavsett om det är skönhet, mode, inredning eller någonting annat man är intresserad av att läsa om så finns det dubbelt så många och dubbelt så mycket bättre bloggar att läsa än tidningar för att varje blogg är unik och personlig till skillnad från tidningar som kan vara väldigt formella.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*