• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 3

kenza_zouiten_10year_2009

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2009!

SPONSORED BY REFORMA STHLM

IT’S TIIIIIME!! Min feta giveaway part TREZZZ! Okej så nu är vi framme på 2009. Jösses vad det hände grejer det här året. Fem saker jag minns som om det var igår är: jag träffade Aleks!!!<3, jag designade en kollektion för Jofama, jag vann inte mindre än 3 bloggpriser, jag tog studenten och……jag flyttade hemifrån! Funderade länge på vad jag skulle hitta på för pris här, men sedan var det bara självklart.

Att flytta hemifrån är ett stort steg i livet och ens första lägenhet kommer alltid vara speciell. Jag minns känslan av att äntligen vara fri, att få göra vad jag ville, att ha ett hem som var bara MITT! Men det jag också kommer ihåg är hur dyrt det var att skapa ett helt nytt hem, haha. Därför känns det här priset SÅ bra –  vinnaren får valfria möbler & inredning hos Reforma Sthlm till ett värde av 25.000 SEK!

Kanske du precis flyttat hemifrån och behöver lite hjälp? Kanske du vill piffa upp din nuvarande lägenhet och är sugen på lite nytt? Du kanske har en mami som förtjänar en liten home-makeover?

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vad denna vinst skulle betyda för dig.
– Svara även på detta: Nämn 3 varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm!
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// IT’S TIIIIIME!! My big fat giveaway part TREZZZ! Okey so now we’re at 2009. Gosh so many things happened this year. 5 things I remember like it was yesterday is: I met Aleks!!!<3, I designed a collection for Jofama, I won no less than 3 blog awards, I graduated from school and…..I moved away from home! I thought about the prize for this giveaway a long time, but then it was clear to me.

To move away from home is a big step in life and your first apartment will always be special. I remember the feeling of finally being free, to do whatever I wanted, to have a home that was MINE! But what I also remember is how expensive it was to create a completely new home, haha. That’s why I created this prize – the winner will get to choose furniture & interior from Reforma Sthlm with a value of 2500 euro!

Maybe you just moved away from home and need a bit help? Maybe you want to freshen up your current apartment and are craving for some new stuff? Maybe you have a mami who deserves a little home makeover?

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me what this prize would mean to you.
– Also, answer this: Mention 3 brands that you can find at Reforma Sthlm! (their page is in Swedish so you’ll have to work a bit harder hehe)
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_giveaway3-1

From moving in 2009 (above) with Tokio Hotel posters hehe, to my apartment today. And now it’s time to move!

2,665 Comments

Tove

Broste Copenhagen, House Doctor och Bloomingville

Det där med att det är dyrt att köpa nya lägenheter kan jag ju bara skriva under på. Har nyss pluggat klart och flyttat till Stockholm för jobb. ALLA mina pengar gick åt till att köpa mig en lägenhet (36 kvadrat, hehe) men tänkte inte på det där med möbler. Det hade varit så underbart att vinna detta så jag slapp lägga alla mina intjänade pengar på nya möbler så här i början. Hade ju en dröm om att jag äntligen skulle kunna unna mig saker och göra lite onödiga inköp (typ finlunch ute eller en snygg väska) och inte fortsätta snåla snåla och snåla.

Reply
Julia

House doctor, Ib Laursen och Trademark living.
Presentkortet skulle betyda så jävla mycket för mig!!! Skulle va fantastiskt att inte bara ha IKEA-möbler.

Reply
Frida

Tre varumärken: Nordal, Owl Street och Reforma.

Jag har precis flyttat hem efter ett par år utomlands, och eftersom jag sålde allt innan jag åkte har jag helt börjat om med inredning av min nya lägenhet. Dock saknas det fortfarande en del saker, så om jag vann detta pris skulle jag kunna få min lilla lägenhet precis som jag vill (eller i alla fall en bra bit på vägen) :)

Reply
Elvira Holmberg

Nyss inflyttad i min nya studentlägenhet i Stockholm! Inte nog med att min hyra är totalt superlöjligt hög, jag har INGA möbler…. Detta hade hjälpt mig enoooormt mycket!! Ett litet julmirakel kanske? Du kan hitta varumärken som Blomingville, Zuvier och Nordal!

Reply
Caroline

Jag och mina två bästa vänner har flyttat in i en lägenhet sedan en månad tillbaka. Då vi endast är 19 har vi tagit det mesta hemmifrån vilket gör att inredningen inte är på topp – därför hade det varit sjukt att få vara med i denna tävling och rätta upp lite i vårt palats.
Tre varumärken – house doctor, traid mark living och reforma.

Reply
Philippa

Detta priset skulle betyda så så mycket!! Hittade superfina möbler och inredning från varumärkena Bloomingville, Reforma och Lisa Bengtsson. Vår lägenhet skulle kunna bli riktigt fin med lite nya möbler från Reforma Sthlm och det hade blivit en fin överraskning för min mamma och systrar att få komma hem till en dag efter jobbet!

Reply
Sandra

Nordal, bloomingville, house Doctor.

Detta skulle vara DRÖMMEN, jag har nyss köpt lägenhet. Efter att alltid bott hemma väldigt länge.. bott trångt och inte direkt kunnat inreda på något sätt som jag själv vill. Nu kan jag ju det MEN det kostar också och jag får vända på varje krona för att ens ha råd att bo själv så detta skulle verkligen betyda allt för mig.

Kram :-)

Reply
Sanna

Att flytta hemifrån är ett stort steg in i vuxenlivet. Det gjorde jag förra året, så fort jag kunde efter studenten, och hamnade i staden jag kämpat att hamna i – Stockholm. Så steget att flytta hemifrån har jag faktiskt gjort, med glädje, saknad och en känsla av att jag klarar av att göra saker jag inte trodde jag vågade. Men detta året hände något. Jag blev kär. En augustikväll, en onykter kväll och en kräftskivakväll. Sen den kvällen har vi träffats varenda dag, så väldigt snabbt sov han i min säng istället för i sin. Varje natt. Om jag fick välja skulle vi flytta ihop på riktigt redan nu men tyvärr går min lilla hyreslägenhetskontrakt ut i maj så tills dess har vi flyttat ihop på låtsas. Därför skulle denna vinst betyda något så enormt. Att flytta ihop, på riktigt, med den man älskar är ett ännu större steg in i vuxenlivet. Att köpa saker tillsammans så att hemmet är en plats där både sätter sin prägel istället som det är nu, där han bor hos mig, kommer betyda mycket för båda av oss. För han som är kock är köket det finaste han vet och för mig som är, ja, allätare är inredning något som kan prata känslor utan att säga något.

Tre varumärken:
Bloomingville, Broste Copenhagen, Nordal.

Reply
Amalie

Nordal, Owl Street and House Doctor.

I really would like to win this, mostly because my sister actually just moved in her new apartment! It is a really lovely apartment but she should have some new furnitures. My sister means the world to me, and to be able to give this to her would be amazing! I would also like to get something new and nice for my room!

Reply
Sofia

Vi har precis köpt nytt hus och det skulle betyda så mycket för oss att få köpa massa fina möbler till vårt drömhus :)
Tre märken; bloomingville, house doctor, Nordahl

Reply
Gabriella

Min lilla studentlägenhet skulle verkligen må bra av lite förändring. Att kunna inreda med saker man faktiskt vill ha istället för att alltid känna att man har råd hade varit så kul!

Reply
Gabriella

Min lilla studentlägenhet skulle verkligen må bra av lite förändring. Att kunna inreda med saker man faktiskt vill ha istället för att alltid känna att man har råd hade varit så kul!
Och varumärken man kan hitta: House doctor, Nordal och Trademark living.

Reply
Gabriella

Min lilla studentlägenhet skulle verkligen må bra av lite förändring. Att kunna inreda med saker man faktiskt vill ha istället för att alltid känna att man inte har råd hade varit så kul!
Och varumärken man kan hitta: House doctor, Nordal och Trademark living.

Reply
Janet Palaric

Tre kända varumärken.. alltså jag vet inte om Madame stoltz/ stoltsz (?) är bland deras kändare varumärken men jag nämner den, bloomingville och house doctor. Madame stoltz för att jag siktar efter en hylla de har i guld…

Jag vet att alla har superbra anledningar till varför de ska vinna och att min chans är minimal men det skulle betyda mycket för mig för att jag flyttar till min första riktiga lägenhet 1 februari. Jag lämnar studentlägenheten som jag fyllt med nonsens möbler haha men den här gången vill jag inreda det fint och verkligen satsa på allt! På så sätt skulle den här vinsten vara den perfekta starten till flytten.
Ha det så bra!?

Reply
Mathilda Lindström

Hejsan! Att vinna detta skulle betyda så otroligt mycket för mig. Har precis flyttat hemifrån och ihop med min kille. Vi har köpt mycket begagnat i köp och sälj-grupper och även fått en del gamalt från våra föräldrar och eftersom vi studerar så har ingen av oss råd att lägga pengar på inredning. Att få köpa nya saker till vårt hem skulle göra att det kändes så mycket mer hemtrevligt vilket skulle betyda så mycket både för mig och min kille. Kram!

Här kommer tre märken som finns där: Nordal, reforma, house doctor

Reply
Lisa

Detta är precis vad jag och min sambo skulle behöva! Då vi bott i vår lägenhet i över ett år och den fortfarande är ganska tom.
Att ha ett hem som man bara älskar och blir lugn utav tror jag är viktigt. Man vet aldrig vad som händer och behöver sin trygga härliga plats!

Tre märken: House DR, Reforma , Lisa Bengtsson

Reply
Linda

Blomingville, owl street & house doctor!

Denna vinst skulle betyda otroligt mycket. Jag kommer att börja på musikalutbildning antingen i Sverige eller England till hösten och då flytta hemifrån. Utbildningarna är extremt dyra på scenskola så att kunna lägga bort lite konstnader för inredning hade betytt sååå mycket!!

Reply
Andrea

Jag och min pojkvän köpte lägenheten som vi bor ihop i idag för över ett halvår sedan. Som du säkert vet så är det väldigt dyrt att köpa lägenhet, så vi använde oss av hela lånesumman och hade inte en spänn över till möbler. Är man då två 22-åringar med en halvbra lön så har man inte direkt möjligheten att skaffa sig de där drömmöblerna utan får ta det första bästa liksom! Blocket, släktingar som ska kasta möbler osv…
Jag som är såpass inredningsintresserad skulle verkligen smälla av av glädje om jag fick 25000:- att köpa möbler för. Då kan vi äntligen få lite ordning och en hemtrevlig känsla i vårt hem! Det hade verkligen betytt så jäkla mycket för oss!

3 märken man kan hitta hos Reforma Sthlm är: Bloomingville, Hubsch och Nordal.

Kram!

Reply
Sandra B

Jag har precis flyttat till en liten lägenhet på 25 kvm i Karlstad för studier. Det har varit ett stort steg och en omställning, men jag är för en gångs skull lycklig nu. Innan flytten hade jag stora planer för lägenheten, men när jag väl flyttat ändrades mina tankar då jag insåg hur dyrt det faktiskt är med inredning.. Det blev att man köpte det nödvändigaste och priset blev en viktig faktor. Även om lägenheten är “min”, så känns det inte riktigt som det. Det skulle betyda så mycket för mig att vinna, för då skulle jag kunna göra lägenheten till MIN, och verkligen sätta min prägel på den.

Tre varumärken som man kan hitta hos Reforma Sthlm är Bloomingville, Reforma och Owl Street.

[email protected]

Reply
Lina

Denna vinst skulle betyda väldigt mycket för mej eftersom jag och min sambo håller på att spara till en villa, skulle verkligen vara en dröm att ha en egen villa att bosätta sig och skaffa barn i. Dock är det väldigt dyrt att skaffa villa så att veta att man skulle ha tillgång till möbler och inredning skulle underlätta såå mycket! Skulle också dela med mej åt min mamma och pappa som håller på att renovera och flytta till ett mindre hus, dom har hållit på väldigt länge nu men börjar snart vara klara så att överraska dom med lite nya möbler skulle vara guldvärt. <3

Reply
Lina

Denna vinst skulle betyda väldigt mycket för mej eftersom jag och min sambo håller på att spara till en villa, skulle verkligen vara en dröm att ha en egen villa att bosätta sig och skaffa barn i. Dock är det väldigt dyrt att skaffa villa så att veta att man skulle ha tillgång till möbler och inredning skulle underlätta såå mycket! Skulle också dela med mej åt min mamma och pappa som håller på att renovera och flytta till ett mindre hus, dom har hållit på väldigt länge nu men börjar snart vara klara så att överraska dom med lite nya möbler skulle vara guldvärt. <3

3 varumärken som man kan hitta hos reforma sthlm är: Bloomingville, L:A Bruket och House Doctor.

Reply
Elsa

Efter 5 år tillsammans har jag och min pojkvän ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN köpt en lägenhet och flyttat ihop! Vi båda älskar inredning och precis som du och Aleks så är drömmen att renovera! Tyvärr är båda studenter vilket har inneburit att vi har fått plockat med möbler och inredning från föräldrarhemmen. Att vinna skulle betyda så mycket då vi skulle kunna börja inreda vårt alldelses egna hem, vilket är en sån enorm lycka, att kunna säga att det här är vårt ?

Reply
Elsa

Förlåt blev så inne i min motivering att jag glömde skriva att man kan hitta märken som Bloomingville, Nordal och House Doctor på Reforma Sthlm!

Reply
Nikki van Riet

Reforma, Madam Stoltz och Nordal är tre av de underbara varumärken man kan hitta där!

Och vad det skulle betyda för mig att finna detta enorma pris? Allt. Sen jag var 12 år har min störta dröm varit att bli exakt som min mami, arkitekt. När jag då äntligen fick flytta in i min lilla lägenhet i Karlstad så fick jag såklart en chock. Allt är så dyrt? Här satt jag, på golvet och jag visste inte riktigt vart jag skulle börja. Jag studerar just nu och har absolut inga stora summor att lägga på inredning. Har försökt skrapa ihop de möbler jag har men känns ändå att det inte är riktigt MITT hem. Jag hoppas att dessa vinstpengar hos Reforma kan få mig att känna mig lite mer hemma och hjälpa mig att känna att jag är en arkitekt, på låtsats (och kanske snart på riktigt).

Reply
Emma Wikström

Detta skulle vara en enormt välkommen julklapp till mig och min sambo. Vi har precis köpt en tomt och ska bygga vårt drömhus <3 detta innebär såklart även att vi vill köpa en del ny inredning i samband med detta. En present som denna skulle göra så mycket och hjälpa oss att förverkliga vårt drömhus. Reforma Sthlm har fantastiska varumärken som Bloomingville, Nordal och Madame Stoltz.

Reply
Ida Wickström

Tre varumärken som går att hitta på Reforma är Nordal, Trademark living och IB Laursen.

Ojojoj detta skulle betyda helt otroligt mycket för mig att få vinna. Bor i skrivande stund hemma men skulle jättegärna unna mina föräldrar lite nya möbler. Finns ingen riktig tanke med hela inredningen i huset och jag själv, som verkligen tycker om inredning, vill verkligen ändra på detta. Presentkortet skulle innebära att jag fick fixa lite här hemma, men också uppgradera mitt eget rum lite och kanske något till en framtida lägenhet!<3

Reply
Lisa Holmer

Stort grattis till 10 år som bloggare!

Som student har man sällan några extra kronor över och att lägga pengar på inredning är inte att tala om! Att finns denna give away skulle vara otroligt behövande men framförallt fruktansvärt roligt, då inredning är ett av mina största intressen! Att få inreda lägenheten med nya prylar från Reforma skulle verkligen vara en dröm som gick i uppfyllelse, deras webshop har så¨mycket fint! Mina 3 favoritmärken som går att hitta hos dem är House doctor, Broste copenhagen och Nordal

Reply
Sofia Hjelm

Jag och min sambo har precis renoverat upp vår nya lägenhet, och jag har äntligen fått flytta nära mina föräldrar! Det har varit några tuffa år med sjukdom och i allt mörker skulle den här vinsten betyda mycket. När man är sjukskriven länge blir det lite knapert och man får prioritera funktion före design. Jag skulle använda vinsten till att inreda vår lägenhet, och fokusera på att få den extra mysig. Lägga det där extra på detaljer som jag annars inte skulle ha råd med men som jag suktat efter så länge. Det vore en dröm som blev sann.

3 varumärken som finns är:
– Madam Stolz
– Nordal
– House Doctor

Reply
Karina

Jag gifte mig i somras och som du vet är bröllop inte billiga. Vi har sparat i ett år (började direkt vid förlovningen) och fick i samband med bröllopet länsa all vår sparkapital. Vilket självklart var värt men vi vill flytta till en större lägenhet och då vill vi ju kunna möblera det också. Det skulle betyda väldigt mycket att vinna, just för att då vet vi att vi kan flytta utan att behöva oroa oss om inredningsdetaljerna.
Tre varumärken som finns hos Reforma Sthlm:
Bloomingville
House Doctor
Nordal

Reply
Ninna Bromark

Jag skulle hjälpa min yngsta dotter som köpt en lägenhet där hon lagt in kontantinsatsen själv. Då skulle hon kunna få lite schyssta möbler i nya lya.
Håller tummarna hårt.
Ninna

Reply
Ylva

Hos Reforma Sthlm kan jag bland annat hitta de tre varumärkena: Hubsch, House Doctor och Trademark Living

En fattig student som inte har råd med säng,
om hon inte börjar jobba som dräng.
Då hon ingen tid till skolan får,
om hon inte resten av de tävlande slår.
Är Kenza hennes räddande fé,
och henne en ny säng kommer ge?

Reply
Lina H

Hej! Den här vinsten skulle betyda att jag skulle kunna inreda min familjs sommarhus som funnits i familjen i några generationer. Jag ärvde det av min mamma som plötsligt gick bort för 5 år sedan, då var jag student och hyrde ut det för att kunna ha kvar det. Nu är jag klar med studierna men är inte direkt tät så de gamla möblerna som alltid funnits där har fått stå kvar och de behöver verkligen bytas ut! Därför skulle jag bli så glad om jag vann så jag kan göra sommarstället till mitt fullt ut!
Tack för att du ordnar de här tävlingarna åt oss, puss på dig!

Reply
Denisse Quezada

Det blir ju bara bättre o bättre :D, Denna vinst skulle betyda enormt mycket för mig då jag bor i en förort i Malmö och inte har så mycket och jag vet att min mamma försöker det bästa hon kan men ibland så går det inte bara ihop, detta hade betytt jätte mycket för min mamma eftersom att då hade hon äntligen kunnat pustat ut och tänkt att bara för man bor i ett dåligt område betyder det inte att man inte måste ha ett dåligt hem så hade varit för evigt tacksam ifall jag hade kunnat ge min mamma detta!!
De tre varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm är Bloomingville, Reforma och Owl Street.

Reply
Julie G

You can find Reforma, house doctor and madam Stoltz.

Well I still can’t leave my parents place at the moment (and I’m older than you). But one thing is sure, I can’t wait to feel home in my own place. Being able to do whatever and pick my own furniture and decoration.

Reply
Anita Nilsson

– Bloomingville, House Doctor och Nordahl

Ja, flyttade nyligen hem igen (bott hemifrån sen jag var 1. Är 22 nu och har flyttat 7 gånger på 3 år) pga att det blev för dyrt att hyra bostad i Göteborg (där jag jobbar, bor tre mil därifrån). Vill flytta tillbaka om några år (två kanske) och jag vill då köpa på mig eller vänta med att köpa möbler till att jag skall flytta ut. Fick sälja ALLA mina möbler när jag flyttade hem igen så äger inte ens en säng nu pga platsbrist, så det skulle betyda så mycket! vill bara starta mitt liv nuuu, haha!

Reply
Hannah

Min sambo och jag ska bygga hus nästa år och sparar järnet för att i så stor mån som möjligt få det precis så som vi vill ha det. Därför kommer i stort sätt alla våra pengar gå till själva byggandet av huset och materialval, och du vet ju själv hur dyrt det kan bli haha.. Eftersom vi nu bor på ca 60kvm och kommer flytta till 160kvm så kommer det vara en hel del yta att fylla så det här presentkortet skulle utan tvekan vara GULD värt då Reforma har precis den typ av inredning som vi vill ha. Vi skulle lätt kunna bränna 25.000kr på följande varumärken: Nordal, Hubsch och House Doctor och det skulle vara en perfekt början på vårt nya liv i ett alldeles eget boende.

Vill passa på att tacka för en grym blogg som jag har följt i princip sen starten och det har vart (och är) skithäftigt att följa dig på din resa :-)
Puss och kram från Göteborg!

Reply
Angelica

Jag drömmer just nu om att få köpa ett stort härligt hus och kunna inreda det för att ha många familjemiddagar och vänner över. Något av det bästa jag vet är att samla mina nära och kära över stora och härliga middagar. Det skulle vara helt fantastiskt att kunna inreda från Reforma där i framtiden. Tre varumärken: Nordal, Owl Street och Reforma.

Reply
Erica Johansson

* Ib Laursen
* L:a bruket
* Bloomingville
Denna vinst skulle vara pricken över i just nu! Flyttade in med min underbara pojkvän i september i hans nyrenoverade lägenhet som vi just nu håller på att inreda så att den passar oss båda. Men då mycket pengar är lagda på just renovering och jag äger en annan lägenhet som jag hyr ut så skulle det ju vara ett stort steg på vägen att vinna detta!

Reply
Alexandra

Tre vaumärken: Bloomingville, House doctor och Hubsch.

Asså jag kan inte ens beskriva vad detta skulle betyda för mig. Har köpt min första (!!!!!!) lägenhet tillsammans med min pojkvän och ska flytta dit i April nu i vår. Det är faktiskt en nybyggd lägenhet så vad skulle passa bättre än snygga möbler att inreda den med? Även fast man vet innerst inne att det inte bara är att köpa en lägenhet utan du måste ha saker i den också så tänker man inte på hur dyrt det faktiskt blir. Och månadshyra och parkering på det också. Att vinna detta hade betytt ALLT för då hade man inte haft lika stor ångest över allt man faktiskt behöver köpa när man väl flyttat in. Jag har en halvbra lön också och jag vill inte att han ska behöva köpa allt till lägenheten som vi faktiskt köpt ihop, så att vinna detta hade gjort mig såsåsåsåsSÅÅÅÅÅ glad så jag kan bidra jag också.

[email protected]

Reply
Linda

Jag är 26 år gammal och senaste 7 åren har jag flyttat 9 gånger. Att vara ung i denna bostadsmarknad alltså! Förra året pluggade jag 50% samtidigt som jag jobbade heltid – bara för att få bo i en studentlägenhet. Nu har jag skrapat ihop varje krona jag har och köpt en lägenhet så nu hoppas jag att jag inte ska behöva flytta på ett tag. Dock har jag inga pengar kvar till möbler så ett presentkort hos Reforma skulle betyda att jag äntligen kan skapa mitt drömhem.
Favoritmärken hos Reforma är Zuiver (dör för deras soffbord), Nordal och Broste Copenhagen

Reply
Kerstin

Detta skulle vara en kanonpresent till min kära lillebror som just nu letar boende. Har har precis flyttat till Stockholm och letar efter lägenhet men det vet vi alla att det inte är det lättaste. Han står i startgroparna att köpa en dyr bostadsrätt och kommer nog inte ha många slantar över för inredning tyvärr. Han skulle älska Broste Copenhagen, Owl Streets och L:a Bruket som finns på Reformas hemsida. Det skulle verkligen få hans stil in i lägenheten.

Tack för dessa grymma tävlingar!! <3

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vad denna vinst skulle betyda för dig.
– Svara även på detta: Nämn 3 varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm!

Reply
Josefin

Varumärken hos Reforma Sthlm: Bloomingville, House Doctor och Interstil
Detta pris hade betytt såå mycket för mig! Jag bor i en liten stundentlägenhet som enbart består av tråkiga IKEA-möbler som börjar sjunga på sista versen nu, och att få lite fint i min lägenhet hade gjort väldigt mycket för mig :)
Ha det bra!

Reply
Nina

Vinsten skulle betyda allt. Min pojkvän har nyligen köpt lägenhet och renoverar den just nu, som du vet drar kostnaderna iväg rejält. Därför vill jag vinna detta åt honom. Han har gjort så mycket för mig och nu vill jag ge tillbaka. Och vad passar bättre än detta?!

Varumärken: L:a bruket, Bloomingville och Hubsch.

Love!

Reply
Els

Om ungefär 1 år flyttar jag hemifrån. Antagligen. Det låter som jättelänge och jag längtar otåligt. Jag ÄLSKAR inredning och prylar och stuff. Började samla på flytta-hemifrån-grejer när jag var 10 och har sparat allt i en låda i källaren. Som tidigare nämnt dröjer det dock ett tag tills jag flyttar hemifrån och det verkar så långt ifrån och jag orkar snart inte vänta längre. Jag tror att lite nya inredningsgrejs skulle göra mig motiverad genom att inse att min första lägenhet inte alls är så långt ifrån som jag tror. GAAAAHH!!

Några märken jag gillar från Reforma Sthlm är House Doctor, Ib Laursen och Broste Copenhagen.

Reply
Klara

Jag bara går och längtar tills jag kan köpa nya möbler!! För tillfället har jag bara gamla möbler som ska slängas och att vinna inredning för 25000:- är ju en toppenstart när jag ska byta ut gammalt mot nytt.

Reply
Malin Blomberg

Det är väl bra att kunna välja vad ni “vill”,
så här kommer tillskott från Kenza när det inte räcker “till”.

Detta förvandlas till vad ni “vill”,
lampa eller matta och lite “till”!

När fantasin tryter och ej räcker “till”,
Då säger REFORMA sthlm: köp nu vad ni “vill”

Utbudet är stort och webben “likaså”
här kan ni titta länge och sen i kön “slippa stå”!

Katten musen “tjugofemtusen”
hoppas dessa ska göra “susen”

Se nu till att klicka hem det ni vill “ha”
och unna er en massa “bra”

Ib Laursen <3 Lilla Bruket <3 House Doctor <3

10 år – det går så väldigt "fort"
och snabbt man glömmer vad man "gjort".
Tur du har bloggen att gå tillbaka "till"
den visar vad du "vill".
Det är alltid bra att ha ett extra "minne"
det är som ett andra "sinne".
Tack för allt du "delat med dig"
Vi är tacksamma att få följa med på "färden".

Stor kram från Malin <3

Reply
Sofia

– Bloomingville, House Doctor och Nordahl

Det skulle betyda väldigt mycket att vinna detta priset. Har aldrig riktigt haft råd att köpa möbler sedan jag bröt upp med mitt ex för ett år sedan. Har svårt att få känna mig “hemma” någonstans då jag flängt mellan föräldrahemmet och möblerade andrahandslägenheter. Nu ska jag äntligen flytta ihop med min nya kärlek och hade vart magiskt att få bygga upp ett nytt hem med honom :)

Reply
Marie Larsson

Tre varumärken: House doctor, Nordal och Trademark living.

Jag och min sambo ska snart flytta till en större lägenhet samtidigt som jag har kommit in på min drömutbildning. Vilket betyder att pengar kommer bli lite knapert och tyvärr kommer inredningen inte bli prioriterad. Jag är en sådan person som läser massor av inredningstidningar varje vecka och plöjer igenom ändlösa inredningsbloggar för inspo. Attt då själv leva i ett boende som inte känns som mitt hem (i brist på bättre ord), är jobbigare än vad man kan tro :)

Reply
Sabina

Hej Kenza. Tack för ditt stora engagemang med en helt underbar giveaway till dina läsare och en fantastisk bra blogg!
Denna vinst skulle betyda allt för mig. I höstas flyttade jag in i en lägenhet som visade sig ha vägglöss. Detta har medfört stora problem både psykiskt, fysiskt och även problem för mina möbler. Att göra sig av med förstörda möbler till nästa flytt är ett faktum, denna prissumma och möjlighet skulle göra stor skillnad för mig när jag köper nya möbler, då jag är student. Hoppas du får en alldeles underbar jul. KRAM!

-Reforma Selection
– Hubsch
– House Doctor

Reply
Ebba

Åh vilken rolig tävling.
Jag har bott i London i två år där jag delade ett litet rum med två tjejer. Flyttade precis till Stockholm och har skaffat mig en ny lägenhet (hyr i andra hand) Eftersom att jag praktiserar heltid och extrajobbar (två deltidsjobb) så har inte direkt fokus legat på att köpa inredning, man vill ju få livet att gå runt! Men det hade varit så himla fantastiskt om jag kunde få göra min lite hemmastadd i lägenheten, något jag inte känt tidigare. Därför hoppas jag verkligen att jag vinner. Det hade betytt så himla mycket att få kunna ha fint omkring sig. Jag är inte hemma så ofta pga allt jobb men när jag väl är det hade det varit underbart att få känna ett lugn.
Tre varumärken.
House Doctor
Bloomingville
Zuiver

Reply
Heaven Lindehag

Alltså wow vilket pris!

Jag har precis flyttat in hos min kille i hans lägenhet, jag pluggar just nu på folkuniversitetet vilket gör att jag inte kan jobba. Min pojkvän gör så att jag klarar mig ekonomiskt med mat och betalar allt för lägenheten. Jag hade blivit så sinnesjukt glad om jag kunde få bidra med något tillbaka!

Reply
Olivia

Tre varumärken: Zuiver, Owl streets och H Skjalm P

Det hade betytt mycket för mig att ge bort en sådan här vinst till min syster. Hon har nyss flyttat för att börja studera och har därför ont om pengar. Med en hög hyra har hon svårt att få ihop pengar till inredningen, även fast jag vet hur gärna hon vill. Hon kan stå i timmar och flytta fram och tillbaka på en ljusstake för att det ska bli helt perfekt. Att få se lyckan i hennes ögon av att kunna inreda precis hur hon vill och med vad hon vill hade betytt allt för mig!

Reply
Matilda Norman

Tre varumärken som finns hos Reforma STHLM är: reforma, Zuiver och IB Laursen. Jag är student och har inte haft så mycket pengar att lägga på inredning som jag hade velat. Jag tycker att ens hem ska vara ett ställe som man verkligen trivs i och som man kan ladda om. Att få inreda med massa fina möbler från Reforma STHLM vore en dröm!

Reply
Johanna

Jag har precis flyttat hemifrån och börjar om på nytt, helt! Men har dock inga möbler i en för stor lägenhet. Skulle betyda världen för mig att få inreda precis hur jag vill ha det, på mitt sätt!

Reply
Lisa Johansson

Åh jag hade så gärna velat ge detta till min mamma! Hon bor i en supermysig lägenhet men den kan verkligen behöva piffas upp med lite nytt och fräscht! Det skulle betyda så mycket för mig om jag kunde ge henne detta!

Reply
Lovisa Brigert

En lägenhet jag och min familj köpte i April
har vi nu äntligen flyttat till
Den är stor och fin, men det saknas en del
ja, lite möbler hade inte suttit fel
Dyrt som skam, är dock vad det är
därför är jag längre inte like hemkär
att vinna detta pris, är precis det som vi behöver
ja, lite som en sådan där lyckoklöver
En soffa står högt på önskelistan
för vår gamla ligger redan i likkistan
På fråga två är sedan mitt svar
bloominville, La: Bruket och nordal,
tre favoritmärken, fast än att det finns många kvar
God jul och kram till dig
Önskar jag vänligen dig!

Mail: [email protected]

Reply
Lisa

Hey Kenza
Wow, what a great price! I love reading your blog. To be honest, it’s one of the only blogs I continued reading.
My name is Lisa and I’m from this really small country called Belgium ;)
But my boyfriend and I said bye bye pretty little Belgium and moved to Barcelona a month ago.
My boyfriend and I fell in love this summer, although I have known him for 3 years now. When we started dating he already decided to move to Barcelona so he asked me to go with him. Oh I love these impulsive things, I love to travel, to experience new cultures and I love these kind of adventures.
I never lived with a boy, we were only dating since July but look at us now. Crazy no? But so much fun.
We are renting this little apartment close to La Rambla. We love to decorate and buy stuff for our place and we already bought some stuff (a lot of plants too, I hope they don’t die, haha. I never had plants so that’s another first). But we still need a lot and Reforma has so many great things. Winning this would be wauw!!!!!
3 brands:
– Lisa Bentgsson
– Lilla Bruket
– Ib Laursen
My e-mail: [email protected]

Reply
Wilma

Varumärken: Reforma, Lisa Bengtsson och Nordal

Hade varit grymt ifall man kunde fylla den nya lägenheten med snygga o stilrena möbler. Ska flytta hemifrån (är 19 år) o ska börja införskaffa möbler. Vem vill liksom inte ha ett snyggt hem där man ska trivas? Eftersom jag studerar på heltid så är det inte så enkelt att klämma in arbete emellan så det hade underlättat sjukt mycket

Reply
Marte

Ib Laursen, L:a bruket, Bloomingville

Jeg og min forlovede kjøpte denne leilighet i Oslo i 2014, da hadde vi kun råd til å innrede med ting fra Ikea. Nå hadde det vært supermorsomt å kjøpe litt ordentlige ting som er mer unike og mindre masseprodusert. Jeg vil ha en sjarmerende og koselig leilighet med møbler som ikke alle andre har!

Reply
Alexandra

Heej! Jag och min lillasyster har just flyttat ner till malmö för att påbörja vår svettsarutbildning. Allt känns nytt och lite läskigt, snart ringer väckarklockan tidigt tidigt varje dag för att spendera det kommande året i skolans verkstad och utveckla svettsarskills. Inget mer universitet, inga fler sjukskrivningar! Att få inreda vårat nya hem med ex ett köksbrd från Trademark Living, (vårt nuvadande är två banankartonger med en fin duk över) en gungstol från Hubsch att slappa i efter skolan och flyttbara hyllor från Ib Laursen.. Inredningsinspirationen är väckt efter en del runtklickande på Reforma Sthlm. Låt mig få överraska min syster med det här fin fina priset och hejja dig för allt fint du gör för dina läsare!! <3

Hubch gungstol

Reply
Sofie

25000 kronor att spendera på möbler nya,
skulle vara fantastiskt för min omöblerade lya
ett snyggt bord från bloomingville,
och en fin spegel därtill
en lampa från house doctor,
skulle bidra till hemmets wow-faktor
och några till möbler från nordal,
så skulle snart min lägenhet se ut som en modesal,
jag skulle bli superlycklig med nya möbler från reforma,
mitt hem, hade blivit vackert och bättre utformat

Reply
Julia Bengtsson

L:a bruket, Trademark Living & Bloomingville

Hur nice pris??? Vi behöver verkligen ett lyft i vår lägenhet efter mammas och pappas skilsmässa då sakerna delats upp och det inte känns så ombonat då ingen tagit tag i det. Mina nya rum exempelvis, känns som jag inte riktigt vet vad jag ska göra för att få det att kännas som MITT rum! Detta hade varit den perfekta lösningen för att göra att jag och min familj äntligen känner att våra hem blir något man är stolt över att visa folk.

Håller tummarna! PUSS

Reply
Vanessa

Tre varumärken: House Doctor, Bloomingville och Nordal.

Jag ska flytta hemifrån den 2 januari för första gången och det hade varit så roligt att kunna piffa upp min alldeles egna lägenhet med fina möbler och roliga inrednignsdetaljer. Jag är student så det hade betytt så mycket för både mig och min lilla lilla studentbudget att vinna ett sådant här pris!

Kraaam

Reply
Jennifer

Dom har bland annat House doctor, Ib Laursen och Trademark living. Det hade betytt otroligt mycket eftersom jag bor hos min sambo nu och eftersom jag pluggar har jag inte kunnat bidra med någon inredning eftersom jag inte tjänar några pengar. Det hade varit fantastiskt att köpa några saker och därmed känna mig mer delaktig i hemmet. Snälla snälla! <3

Reply
Beatrice Christensson

Jag ÄÄÄLSKAR inredning!! :D :D :D
Har precis flyttat till min första lägenhet i STHLM och har kommit fram till att jag inte äger så många möbler. Har ett soffbord och en hylla ;) Resten har jag fått låna till mig.. Därför hade det verkligen varit en dröm för mig att vinna detta priset!

Tre varumärken – House Doctor, L:a bruket och Reforma.

KRAAMAR!

Reply
Yassie

Hejsan!!

Vilket fantastiskt pris Kenza! Den här vinsten skulle betyda så mycket för mig. Jag och min finaste sambo har bott tillsammans under nästan hela vår studietid vilket automatiskt betyder billigaste och mest tillgängligaste not so pretty möbler possible. Vi är snart klara med studierna och har köpt en lägenhet här i Stockholm så det är fullt sparande bara till själva köpet av lägenheten. Det betyder att jag får återvända till min fina hemstad och min sambo lämnar sitt Skåne för att starta sin framtid där. Med det här priset avlastar du oss i vårt sparande och ger oss en möjlighet att inreda vår nya lägenhet precis som vi vill ha det, en plats där man känner sig hemma och inte skäms för att bjuda hem nära och kära. Och det är något jag så gärna vill att min sambo ska få uppleva då han ska flytta dit.
Tre varumärken hos Reforma STHLM är House Doctor, Bloomingville och Zuiver.

Heja dig och din kämpaglöd, heja oss som följer och inspireras av dig!

Reply
Amanda Andersson

3 varumärken: Bloomingville, Nordal, House doctor.

Först och främst är jag världens Reforma-fan. Hänger – utan att överdriva – på hemsidan flera dagar i veckan. Kan komma på mig själv med att ha bläddrat runt på sidan i timmar (Ja. Jag har nog sett allt de har – fler gånger). Med detta sagt så är det nog ganska uppenbart att jag är en sucker för inredning.
Men vad skulle det då betyda för mig? För en fattig student är 25 000:- mycket pengar. För en fattig student som dessutom bor i ett korridorsrum på 16kvm är det VÄLDIGT mycket pengar. MEN den första Februari flyttar jag – tillsammans med min livs kärlek – till vår första gemensamma bostad. Det skulle vara en DRÖM att få fylla lägenheten med inredning från Reforma istället för IKEA!

Reply
Julia Malm Bägén

Bloomingville, House Doctor och Owl Street

För att slippa IKEA, haha. Jag har precis flyttat hemifrån, och till Stockholm. Vore guld att få slippa att förstöra en fin lägenhet med massproducerade IKEA haha

Reply
georgia

Heeeej Kenza!
I’m just about to decorate my new apartment as I’m moving next month like you are!
I used to live in Sweden and I’m obsessed with scandinavian style so I’m stealing ideas from your apartments haha!!
3 brands that they sell in Reforma that I loooove are House Doctor, Dutchbone and Lilla Bruket!
Thanks so much for these awesome giveaways!!!!
xxxxx

Reply
Malin

Jag flyttade hemifrån för ca 6 månader sedan, helt själv köpte jag en lägenhet med min lilla Bailey (hund). Det man inte tänker på när man bor hemma och vill flytta hemifrån är alla kostnader, det är så fruktansvärt mycket. Man har inte tid att spara något från lönen! Det skulle betyda SÅ mycket för mig då jag inte inrett någonting nästan i min lägenhet. Det är så tomt överallt. Skulle tappa andan om jag vann.
Mina favoriter från Reforma är L:a Bruket, Zuiver och Reformas egna varumärke (DÖR för deras tavlor!)
Please please låt det vara min tur nu haha!
Puss och kram!

Reply
Barbara

The 3 brands: Bloomingville, House Doctor, Nordal
I graduated from high school in may and now I study at university. I still live with my parents but I would like to move to an apartment (like you did) which is near to my uni. With these furnitures I could easily furnish my new home. :)

Reply
Fanny Bengtsson

En sån otrolig Giveaway!! Jag och min pojkvän ska nu flytta ihop efter 2 år tillsammans. Vi är båda nyutexaminerade studenter och på intensiv jobbjakt och det skulle vara så fantastiskt att då kunna få hjälp med inredningen efter att ha levt på studiebidrag i tre år. Du är helt fantastisk som gör sånt här för dina läsare och alla företag som vill hjälpa till ska ha en stor eloge.
Varumärken: Lilla bruket (som är från min hemstad ;)) , Bloomingville och House Doctor.

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Tre varumärken: House doctor, Nordal och Reforma.

Jag flyttar hemifrån i Januari till min första alldeles egna lägenhet, och det jag ser fram emot allra mest är att få inreda den precis som jag vill ha den! Inredning kan ju dock vara extremt dyrt och då jag är student hade detta pris verkligen varit en enorm hjälp på traven!

Kram Sofia

Reply
Anne

Hi, Kenza!

I would give this price to my dearest mom and dad. Because of having three children and putting all of us through college, they haven’t been able to renew our home for 24 years!!! It’s crazy, we still have Soviet style furniture, haha. My siblings and I have dream, that when we are done with studying and have jobs, then we can give them a little home makeover they deserve.

House Doctor, Nordal and Bloomingville

Anne

Reply
Clara

Heel Kenza!!
Nu har jag kommenterat på den här underbara tävling några gånger!! För de hade varit en dröm att lyxa till de ordentligt i student livet och den lilla lägenheten.

Varumärken som finns i butiken är blä. House doktor, Nordal och Vintage
xoxo

Reply
Jennifer

Jag skulle vilja vinna detta då jag och min pojkvän under nästa sommar kommer flytta ihop ordentligt till en egen lägenhet (vi bor just nu hos min pappa, haha). Inredning är ett stort intresse och jag anser att ha det snyggt och vara nöjd med hur det ser ut hemma hjälper en minska stress – för då har man någonstans att koppla av.
Det skulle betyda super mycket att få vinna detta då det skulle innebära mindre stress inför flytten och mer planering över inredningen!
Butterfly fåtöljen från Nordal är och har alltid varit en STOR favorit, så den kommer bli ett solklart köp.
Vidare till nästa fråga så är Zuiver, House Doctor och Nordal (som tidigare nämnt) tre märken du kan hitta hos Reformasthlm.

Reply
Angelica

En perfekt start på det nya året, pappa har alltid haft oss barn (vi är 4 syskon) som första prioritet. När det var som värst och tuffast så jobbade han dag (körde lastbil) och natt (körde buss) för att vi barn skulle kunna få följa med på skolutflykter och få den där födelsedagspresenten eller julklappen. Min far har alltid sett till att vi barn ska ha det bra och egentligen struntat i sig själv i 25års tid. Jag önskar jag kunde skämma bort honom som han har gjort med oss men med stora studieskulder kan vi inte uppfylla den drömmen just nu dock skulle den fina gåva uppskattas oerhört då vår pappa förtjänar en ny favorit-fåtölj.

Tre varumärken som Reforma Sthlm säljer: Nordal, Trademark Living och Reforma Selection.

Reply
Elin

Jag skulle vilja vinna detta pris för att jag helt enkelt älskar inredning. Då studentplånkan tryter så skulle detta vara perfekt för mig och min sambo. Skulle bli så oerhört glad (min sambo med så han slipper höra mitt tjat om allt jag vill ha;))

Reply
Sofie Norberg

Ex på märken hos reforma är deras egna men också Nordal, Bloomingville o House Doctor.
Vinsten skulle betyda att jag äntligen får möjlighet att inreda min drömlägga!! Har bott i Stockholm i två år nu men har fortfarande ont om möbler och inredning, pengarna rinner iväg bara på hyran så inget finns kvar för att inreda den..

Reply
Daniela

Tre varumärken: house doctor, bloomingville, madam stoltz.

Detta pris vore drömmen! Blev mamma till en dotter för fyra månader sen, mitt första barn. Har drömt om att inreda hennes egna rum med massa fint som Reforma har.

Reply
Mahtab

3 varumärken: Bloomingville, House doctor, Reforma

Mamma och jag köpte en ny lägenhet för omkring ett år sedan (vet fan inte hur vi lyckades köpa någonting, men mirakel sker antar jag). Hände mycket under det här året och allt med att inreda lägenheten stod still ett tag då mycket annat var i vägen. Så denna vinst skulle vara en skatt för både mig och mamma, något som hade lyst upp vår vardag sådär extra. Bara att få komma till mamma och säga att hon får välja vad hon vill ur en hemsida och att hon inte behöver betala för det får det att pirras i magen.

Reply
EF

Jag har precis flyttat för att bo tillsammans med min pojkvän, denna vinst hade betytt en möjlighet att inreda ett hem tillsammans, speciellt då jag studerar. Jag ser fram emot att skapa något som är vårat.

Keram

Reply
Sanna Hyvärinen

Tre varumärken som finns på Reforma: Reformas egna märke, La:bruket och House Doctor!

Ett presentkort på möbler och inredning skulle vara som den bästa julklappen jag och min sambo någonsin skulle kunna önska oss.
Då lägenheten vi bor i är inredd för flera år sedan är den väääldigt omodern – med röda köksluckor, svart golv i hall och kök, och en brun fondvägg i ett av rummet, standardinredd toalett med blåvitt kakel, så är den inte alls inredd i vår stil. Det är jobbigt att bo i en lägenhet man bara vill göra om, men där pengarna in räcker till. Då jag för tillfället står utan jobb så är ekonomin inte på topp. Presentkortet skulle göra stor skillnad och känslan av att få bidra på något sätt till lite nya möbler skulle kännas bra i själen! Vi skulle trivas så mycket mer och det skulle göra oss så mycket gladare att ha ett hem som är mer OSS. Hoppas vi vinner och får förvekliga en del av drömmen och målet så vi trivs bättre.

/ Sanna

Reply
Ljuba

Dina giveaways är to die for! Så smarta och generösa.
Besökte direkt hemsidan och kollade på deras varumärken. Det vara bara två som jag kände igen: La: Bruket och Owl Streets. Och så blev jag helt kär i inredning från Nordal. Varför vill jag vinna? Det är dags för mig och min man att börja byta ut vår inredning. Inte för att den är sliten eller så men vi har kommit in i en sån ålder där vissa saker känns för … hur ska jag säga…. motsvarar inte vår ålder( vi har varit gifta i snart 15 år!). Vissa möbler är arvegods och är fina men inte så praktiska. Vi ska snart flytta och därför tänker vi sälja en hel del möbler och inredning och skaffa nya men det lär ta lång tid med tanke på vad “vuxeninredning” kostar. Att snabba på hela processen skulle inte vara fel. Om jag vinner så skänker jag möbler som vi nu tänker sälja helt gratis!
Tack!

Reply
Matilda

Skulle drömma om en ny soffa som alla mina vänner får plats i så att jag äntligen kan bjuda hem alla till mig för att titta på film, dricka vin och få umgås!
House Doctor, Bloomingville, Zuiver, Ib Laursen, Dutchbone.

Reply
Jenni Marina

House Doctor, Bloomingville and Reforma (all of their design look amazing by the way!)

I just moved in with my friend from university in the centre of Helsinki, where rents are expensive as hell, like ours. :D And so now pretty much every furniture that we have is from our local supermarket’s home deco-section and IKEA. Indeed not so fashionable, haha. It would be quite glorious to win this giveaway, since studying and not having a permanent job means less money, which means that we cannot spend money on our home, and that’s a bit sad for us. So I will cross my fingers and hope for the best! :)

Reply
Reggae

Oändligt mycket, vi har flyttat från lgh på 59 kvm till hus på 210 kvm. Har fått en del från vänner och bekanta men vilken adrenalinkick att få välja ut en del drömmiga saker som man haft ögonen på ett tag. Nytt och fräscht precis som man vill ha det!
Exempel på tre varumärken: Reforma, house doctor och bloomingville.

Reply
>> E M M A E N G S T R Ö M

Bloomingville / House Doctor / Zuiver

Åh, en vinst skulle innebära att jag kan inreda min kommande, framtida lägenhet helt i enlighet med mina Pinterest-inspirerade inredningsdrömmar, trots nybakad folkhälsovetare med tre års studielån hack i häl. Kanske slippa käka på golvet med flyttkartong som provisoriskt matbord? ;-)

KRAM

Reply
Cecilia berglund

IB Laursen, Nordal, Reforma.

Efter att ha levt som student i 6 år och inför kommande flytt till STOCKHOLM skulle detta vara guld värt för mig och min älskade sambo!!

Tack för bloggåren, läst sen högstadiet ? Alltså i 10 år, helt sjukt!

Reply
Therese Malmqvist

Detta hade varit precis vad jag behöver då jag är juridikstudent och inte har så jättegott om pengar just nu. Älskar verkligen inredning och att göra det mysigt hemma i lägenheten. Har dock bara möbler som jag tagit med mig hemifrån , så hade varit så kul att vinna!

Tre märken:
– Bloomingville
– Nordal
– Hubsch

kram

Reply
Ljubica Ignjic

Hej Kenza
Wow! vilket Pris!
Varumärken: Bloomingville, Reforma och Zuiver
Jag har träffade min kärlek till jugge på ett tåg och det sa bara “Smack” så vi flyttade ihop, vi har kärlek och drömmar men vi skulle behöva lite möbler också haha så om vi vinner skulle vi bli om än mer lyckligare.
Kram Ljubica

Reply
Louise

Denna vinst skulle betyda att jag och min sambo äntligen kan göra oss av med den ack så sköna men otroligt fula soffan vi dras med i vardagsrummet. Våra möbler är ett ihop plock av olika stilar och årgångar som inte alltid går så väl ihop. Den lilla inredaren inne i mig som är en van pinterest användare vill ibland blunda när verkligheten i lägenheten inte lever upp till drömmen i huvudet. Studentlivet är väldigt charmigt men har sina begränsningar när det gäller ekonomiska prioriteringar. Det vore otroligt kul att få pigga upp lägenheten med snygga möbler från märken som Bloomingville, Ib Laursen och Nordal!

Reply
Sofie

Jag har studerat i fem år och om 4 dagar tar jag examen! Det skulle vara VÄRLDENS FINASTE EXAMENSPRESENT och såååååå fantastiskt att få börja sitt nya vuxna (24-åriga) liv med LYXIG inredning från Bloomingville, House Doctor, Zuiver och allt annat fint som finns från Reforma :D
HOPPAS HOPPAS HOPPAS att du väljer mig, skulle vara så himla roligt att göra en makeover här hemma!!

Reply
Frida

För ganska precis ett år sen, lämnade jag mitt barndomshem och flyttade ihop med min bästa kompis i en möblerad andrahandsuthyrning. Idag är jag glad att jag gjorde det, men jag var helt knäckt i flera månader efteråt. Separationer och förändringar är något jag haft så oändligt svårt för och flytten för ett år sen tvingade mig att ta reda på var den där förlustkänslan kom ifrån. Efter att ha jobbat med och pusslat ihop mig själv under hösten som gått, så kändes plötsligt steget till att bo helt själv (vilket jag snart får möjlighet att göra) mycket lättare!

Dessutom bestämde jag mig för att tacka ja till att börja plugga våren 2017 – något jag också dragit mig för då jag varit så fäst vid mitt jobb – men även det kändes lättare och jag är så glad över det!!

Jag längtar och ser fram emot våren, med två nya stora steg jag tidigare aldrig vågat ta. Längtar efter att få bo i ett hem som känns som mitt, kunna vara ensam i det och faktiskt trivas! …dock tänkte jag ju inte på att jag framöver ska leva på studielån istället för heltidslön, så detta presentkort skulle vara mycket välkommet då jag flyttar i mars!

Varumärken: Madam Stoltz, Interstil och IB Laursen

Reply
Nicoline

Everything’s expensive in Amsterdam and winning this prize would mean creating a little bit more of my own little palace!! I already saw a lot of things I love on the webshop and the brands that I like the most are Bloomingville, house doctor and owl street (I love the posters from owl street!! <3)

Reply
Johanna

Tre varumärken som finns där är Bloomingville, Nordal och House Doctor.

Denna vinst hade verkligen varit så passande just nu. Letar efter eget (blir min första egna lägenhet) och ja, det är inte det lättaste att få tag på. Detta hade verkligen gett mig chansen att få inreda mitt drömhem.

Reply
Marcus

Hej igen bästa Kenza jag vill vinna en fin present till min storasyster som är världens bästa syster. Hon har tyvärr flyttat från mig och mamma och pappa och jag skulle vilja ge henne en present så hon kan få det fint i sin nya lägenhet.
Här är tre märken: Bloomingville, Reforma, House Doctor.

Reply
Amanda

Daaamn, galen giveaway!

Min man, hund och jag har precis flyttat tillbaka till Sverige efter 3 år i USA där vi gjorde oss av med alla möbler, inredning, köksutrustning, handdukar, you name it! Vi har nu lagt bud på en ny bostad och behöver typ en soffa/säng/pinnstol att sitta och äta chips och läsa bloggar/Reddit på. Det vore så jäkla grymt att kunna köpa någon fin möbel istället för att bo i ett IKEA showroom så vi håller tummar, tår och tassar här i Sundsvall!

Hubsch, Bloomingville och House Doctor är tre varumärken som finns på Reforma Sthlm.

Reply
Ebba

Fantastiskt pris som kommer göra någon väldigt glad! :)
För mig skulle det vara fantastiskt att vinna då jag helt enkelt inte trivs där jag bor. Jag har hyrt min brors lägenhet i ett par år och har hela tiden känt att det ändå inte är mitt och den har varit möblerat med hans saker, jag har därför aldrig känt mig som hemma. I sommar flyttar han hem igen och jag kommer att få flytta mitt egna boende. På grund av nystartat företag blir det dock ekonomiskt svårt att möblera.

Nordal, Owl Street och Reforma

Reply
Alexandra

Hos Reforma Sthlm kan man hitta House doctor, Zuvier och Nordal!

Det hade varit så kul att piffa min lägenhet med annat än ikea möbler som den i nuläget är fylld med. Så tråkigt när man hamnar i en svacka och har noll inspiration.. hade så gärna velat gör om och mysa in mig i mitt hem!

Reply
Anna

Ååh vad skulle den här vinsten inte betyda för mig?! ? men med ett litet rim ska jag försöka sätta ord på mina känslor:
För inredning känner jag en stor passion,
Men med studentkassan blir det inte mer än en vision.
Matta, soffa och stolar som är nya,
Vore så otroligt skönt om det slapp lukta spya.
Men kanske kan drömmen min bli sann,
Om jag Kenzas jubileumstävling vann!

3 favoriter hos Reforma Sthlm:
1. Nordal
2. Dutchbone
3. Zuiver

Ps. det luktar inte spya hos mig ? Haha. Tack för en underbar blogg!

Reply
Christine

Tre varumärken: Nordal, Bloomingville, Broste Copenhagen.

Jag skulle vilja vinna för att jag ska i början av 2017 flytta ihop med min pojkvän för första gången, så himla stort!! Jag älskar inredning och kan surfa mig blindlöst mellan olika inredningsbloggar för inspiration. Om jag skulle vinna skulle jag fylla vårt hem med vacker inredning och inte bara med saker som vi hittat på blocket, en students plånbok är ju sorgligt nog inte så tjock.

Reply
Sophie Chiu

Flyttade till en annan stad förra året och köpte egen bostadsrätt pga jobb. Det har gått åt SÅ mycket pengar på endast basic renovering så jag inte haft något kvar till att inreda som jag vill för att trivas. Med detta presentkortet hade jag kunna göra mitt hem mer trivsamt och göra det till “lite mera jag”.

Reply
Emma

For en fantastisk og gavmild giveaway, WOW!! Det ville vært helt utrolig å oppgradere leiligheten. Interiøret her er handlet på studentbudsjett, og da får man jo ikke møblert helt som man ønsker. Det ville virkelig gitt en kickstart på det nye året! I tillegg ville jeg nok delt premien med min fantastiske familie, særlig min mor og mine to søstre, vi er alle over gjennomsnittet interessert i interiør. De har alltid gitt meg så mye, og det ville gjort meg utrolig glad om jeg fikk gitt noe tilbake <3

3 varemerker man finner hos Reforma Sthlm: Bloomingville, House Doctor og Nordal.

Reply
Moa Hallenborg

Tre varumärken:
Bloomingville, Broste Copenhagen, Nordal.

Åh vilken dröm!! Mina föräldrar har precis byggt nytt sommarhus och därmed har nu jag fårt ärva det gamla sommarhuset på 70kvm och fått ansvaret för detta. Problemet är bara att nu står det helt tomt, jag är 22 år och student och till sommaren ska det vara bobart… jag vet inte hur jag ska få ihop de pusselbitarna så jag skulle bli helt otroligt lycklig om jag vann och fick inreda sommarstugan precis så fin som jag önskar och fortsätta känna att det är min fristad, att visa mina föräldrar att jag kan också! Det vore en dröm helt enkelt.

Kramisar
Moa

Reply
Frida pettersson

Bloomingville, Nordal och Reforma! ?

Jag vill vinna för att jag ÄLSKAR inredning! Jag köper ofta inredning av det billigare slaget och får ofta köpa nytt igen kort därpå för att sakerna inte håller måttet.. Skulle vilja ha riktigt rejäla inredningsprylar i min lägenhet för engångsskull haha :)

Reply
Sophie Chiu

(Glömde skriva tre varumärken från Reforma Sthlm i förgående kommentar)

Flyttade till en annan stad förra året och köpte egen bostadsrätt pga jobb. Det har gått åt SÅ mycket pengar på endast basic renovering så jag inte haft något kvar till att inreda som jag vill för att trivas. Med detta presentkortet hade jag kunna göra mitt hem mer trivsamt och göra det till “lite mera jag”.

Tre varumärken från Reforma Sthlm:
– Ib Laursen
– Zuiver
– House Doctor

Reply
Tilda

Hej :) jag skulle vilja vinna för att tro det eller ej GE bort den i present till min mamma. Hon är min värld och hon har flyttat ifrån sin sambo som hade kvar nästan allt så hon fick börja på 0 . Hon är sjukskriven och sjuk så hon har fått ta dag för dag och ännu inte så mycket möbler. Även jag har flyttat och fått börja om på 0 men min mamma skulle uppskatta den så mycket att får jag se henne så glad spelar det ingen roll att jag får vänta på min tur, Rom byggdes inte på en dag. Det här kanske är vår tur för lite medgång ?

Tre märken är house doctor, nordal, madam stolz.

Reply
Pontus Zachariassen

Tre varumärken – house doctor, traid mark living och reforma.
Det här priset skulle betyda mer än guld för mig då jag är en fattig student som fått köpa mina möbler på blocket jag skulle uppskatta detta så otroligt mycket så jag kan stajla upp mina flashiga möbler för en gång skull.
Kram Pontus

Reply
Sandra S

Wow vilken tävling!
Att vinna detta skulle vara helt fantastiskt! Att leva som student innebär tyvärr väldigt mycket prioriteringar, bland annat att inte kunna inreda som man ibland önskar att man kunde. Så att få möbler från reforma vore rena drömmen, har nämligen gått och suktat efter den stora ljusgråa soffan ifrån Hubch ett bra tag nu. Så jag håller tummarna för att det ska gå vägen! Och förresten, tre andra märken dom säljer;
Blomingville, Zuvier och Nordal :)
Keep up the good work, du är en stor inspirationskälla!

Reply
Jamina

Nordal, House Doctor och Bloomingville!

Jag har ganska nyligen blivit sambo och lämnat min lilla etta och flyttat till en stor tvåa. Denna vinst skulle betyda att vi äntligen kan få ett “helt” hem! Jag har sedan tidigare alltid köpt mina möbler på IKEA och som inredningsintresserad skulle det verkligen betyda allt för mig att kunna inreda med riktigt fina saker. Min sambo flyttade hemifrån i samma veva så han hade inte med sig några möbler överhuvudtaget. Hemmet har alltid varit viktigt för mig då min uppväxt och det som skulle vara ett tryggt hem inte var det. Jag flyttade hemifrån så fort jag fyllde 18 och har sedan dess försökt bygga upp en trygg plats där jag kan slappna av och bara vara jag. Att ha det fint omkring sig och verkligen trivas är jätteviktigt för mig (och många!) då hemmet bör vara ens safe place <3

Reply
Hanna

Hej. Har precis flyttat till en liten etta. Har varit bostadslös i två år och bott hos släkt och vänner under tiden men det har aldrig funkat. Har bott i lägenheten i 3 månader och har fortfarande inte möblerat min lilla lägenhet med tanken på att det kostar jätte mycket så har köpt det man behöver mest i en lägenhet sen är den rätt så tom faktiskt så det här skulle rädda mitt kommande år om jag inte behöver tänka hur jag ska köpa möbler när jag har en hyra som måste bli betald.

Tre varumärken som finns hos reformasthlm är House Doctor, Madam Stolz och Nordal.

Reply
Marie

Bloomingville, IB Laursen och L:A Bruket

Åh det skulle betyda så mkt! Jag skulle ta hälften till min lilla familj som letar hus och hälften skulle jag ge till min mamma och pappa. Mina föräldrar är världens bästa och jag skulle så gärna ge dem lite nya möbler till deras vardagsrum.

Reply
Hannah

Jag skulle verkligen vilja ge min mamma ett helt nytt hem. Hon har kvar samma gamla möbler från 90 talet. Som ensamstående med tre barn har hon inte direkt prioriterat inredningen. Vet att min lillasyster tycker det är pinsamt att bjuda hem vänner för hon tycker dom har det så fint hemma och inte dom. Jag bor inte hemma längre så mitt hem är jag nöjd med, men efter allt hon har gjort för mig kan jag göra det är för min mamma. Hoppas jag vinner!!

Reforma, Nordal och House Doctor.

Reply
Victoria Idström

Svar på frågan: House Doctor (äälskaaarrrr), Bloomingville och Nordal!

Ett ord: student. Min lägenhet är SÅ tråkig. Hjääälp!

Reply
Ebba

Bloomingville, House Doctor och IB Laursen.

Jag skulle dela detta fantastiska pris med min syster! Vi har länge pratat om att flytta ihop och det vore så himla underbart att få överraska henne med det en massa fin inredning!

Reply
Madelen

Jag har alltid tyckt det är viktigt att ha ett trivsamt hem, så jag kan komma hem och slappna av och känna mig trygg. Enligt mig hjälper inredningen till att skapa det. Om jag skulle vinna skulle det innebära att jag både kan göra fint i min och sambons studentlägenhet samt köpa en trevlig inflyttningspresent till min lillasyster, som precis flyttat hemifrån. Dubbel glädje med andra ord :) Varumärken: Bloomingville, Nordal, Zuiver.

Reply
Sarah Zink

I have a 2 year old daughter, and she destroyed nearly all of our furniture by painting them with a pen:)))LOL
So i would really LOVE to win, so i would feel comfortable again in our home.

XOXO

Reply
Ellen Simone

Zuiver, Nordal och Interstil!

Jag håller just nu på att leta efter ett nytt boende i Stockholm och visst vore det helt fantastiskt att få investera i en ny sittmöbel till mitt kommande boende! :D God Jul!

Reply
Madelene

Bloomingville, House Doctor & Reforma

Jag älskar inredning och mitt hem men det skulle betyda mycket att ge detta till min syster som alldeles nyligen köpt en ny lägenhet tillsammans med sin kille. De totalrenoverar hela lägenheten och mitt i allt byggdamm väljer han att lämna henne. Hon kommer behöva lägga alla pengar på att färdigställa sin lägenhet så därför tävlar jag för henne <3

Reply
Malin Holst

Tävlingen skulle betyda massor för mig. Jag älskar min lägenhet med känner att den skulle behöva en uppfräschning vad det gäller möbler och inredning. Jag har börjat jobba hemifrån så nu känns det extra viktigt att jag trivs och mår bra här hemma. Jag behöver få känna mig bekväm och till ro här hemma. Jag älskar inredning och tycker verkligen att det är jättekul – skulle kännas fantastiskt att få utöva sin kreativitet utan de ekonomiska gränserna. ;)

Tre varumärken: Bloomingville (!) , House Doctor och Reforma.

Reply
Cecilia

Denna vinst skulle betyda allt och lite till för mig. Jag är student sedan tre år tillbaka, och ska studera i minst 5 år till. Jag älskar inredning och allt där till men ekonomin är knapp och många visioner får läggas på is.
Jag drömmer om vägghyllor från Madam Stoltz, fotöljer från Nordal och soffor från House Doctor. Detta pris hade varit en dröm att få vinna!

Reply
Linda

Hej, vilken fantastisk tävling!
House doctor, Bloomingville, Nordal
Skulle jag fått äran att vinna skulle detta vara perfekt för mig och min flickväns nya bostad! Vi kommer flytta till Köpenhamn i vår och priset för bostaden är redan hög. Så detta skulle vara en stor hjälp då vi behöver nya möbler.
Det hade varit fantastiskt!
Kram Linda

Reply
Malin Bengtsson

Förhållandet mellan mig och min sambo har tagit slut och då han jobbade och jag studerade så har min ekonomi inte varit den bästa. Jag fick som tur var lägenheten då han fick bilarna men nu vill jag göra något nytt här för allt påminner om honom! Riktigt jobbigt. Tyvärr har jag som student inte råd att byta ut lite av möblerna utan just nu hänger jag mycket ute och hos kompisar för att inte tänka så mycket på det. Så att vinna detta hade inneburit en stor lycka och lättnad för mig, hade haft något att se fram emot när jag skall hem istället för att känna ångesten för att öppna dörren.

Varumärken: Bloomingville, Reforma och Zuiver

Reply
Sofie Svedlund

Tre varumärken hos Reform Sthlm: Bloomingville, house doctor, owl streets.

Jag flyttade hemifrån i september i år och jag studerar. Har älskat varje ögonblick med mitt nya boende men det har också varit höga kostnader och fattiga månader då mitt extrajobb fick för sig att deras löfte om att låta mig jobba minst en helg i månaden.. inte riktigt passar dem jämt. Så har inte alls kunnat lägga de pengar jag velat på mitt boende – vilket är så himla tråkigt när jag tillbringar mycket tid hemma där jag studerar och jag älskar verkligen inredning. Drömt om att flytta hemifrån hela livet (är 23 år nu) och att få inreda sin första lägenhet. Så skulle jag vinna, skulle jag bli extremt jäkla lycklig, haha. :)

Tack för att du har dessa tävlingar, så himla fint gjort av dig. God Jul! ♥

Reply
Elisa

Nordal, Madam Stoltz, Bloomingville

I can’t imagine a better prize than this. I have moved in my flat with my boyfriend and love of my life in Sept. 2015 but our home is still not complete. We need a new table and chairs (for now we are using a spare table from my parents in law) and some paintings and decorations to make it more personal.

Reply
Rebecka

Min bror har nyligen köpt en lägenhet och det vore verkligen så himla roligt att vinna detta för att hjälpa honom med inredningen! Han skulle bli så otroligt glad tror jag!! Tre märken som Reforma har är Bloomingville, Nordal och Zuiver.

Tusen tack Kenza för dessa fantastiska tävlingar! Kram

Reply
H-Anna

Jag skulle vilja skämma bort min fina mamma. Som tack för att hon alltid prioriterar min dotter/sitt barn alltid!
Hon förtjänar att få det lite fint hemma.

Bloomingville house doctor nordal

Reply
Therese

Jag och min partner har precis flyttat in i vår första gemensamma lägenhet. Än så länge bor vi lite i ett flyttkaos, men det är fantastiskt att få vakna upp bredvid, vad jag hoppas är, mannen i mitt liv varje morgon. Vi är båda studenter, så det mesta i vår hem är från second hand. Att vinna detta pris skulle vara fantastiskt! Få välja vår inredning med omsorg och sätta vår prägel i vårt hem. (så underbart att säga “vårt”!!) Jag hade garanterat valt inredning från House Doctor, Nordal och Zuiver.

Reply
Julia

Nordal, Bloomingville & House Doctor

Jag flyttade hemifrån för över ett halvår sedan, och jag tänkte mig att det skulle vara så kul att fixa i ordning allt och att det skulle vara klart till sommaren. Sen kom verkligheten… Jag har råd att skaffa typ en grej i månaden, och allt är långt ifrån klart. Jag har inte ens en matta än! Så en liten boost hos Reforma skulle betyda otroligt mycket.

Reply
Olivia

Oj, ett pris som detta hade ju varit helt fantastisk! Jag skall flytta in tillsammans med min pojkvän i en lägenhet efter nyåret och det hade varit otroligt passande med att få lite fria händer till att välja de man vill utan att behöva snåla för att få kostnaderna kring inredningen att gå ihop.
Det har blivit så att min pojkvän har lagt ner mycket pengar till flytten då han har jobb och jag är på jakt efter ett, och självständig som jag är i mitt tänk så vill jag kunna gå in med samma summa som honom, men med tanke till situationen så går det ej. Det hade betytt så mycket för mig om jag kunde ge tillbaka lite till honom genom att vinna denna tävling! Med det sagt så finns dessa tre vackra varumärken tillgängliga på Reforma STHLM: Bloomingville, Lisa Bengtsson och Zuiver. Kram!

Reply
Isabelle

Jag ska börja plugga juridik i Lund och ska flytta ner i januari. Det hade varit så roligt att få inreda min studentlägenhet med möbler från Reforma och sätta min egen prägel på min lilla lya. Det känns lyxigt med möbler från ett annat ställe än IKEA, särskilt när man är student! Tre varumärken man hittar hos Reforma är Bloomingville, Owl Streets samt IB Laursen.

Reply
Victoria

Bloomingville, house doctor och nordal.
Hade varit fantastiskt att vinna eftersom det betyder att vi äntligen kan köpa egna möbler istället för att ha de som fanns redan när vi flyttade in. Eftersom jag studerar har det inte funnits ekonomin till att byta ut möblerna till både mer praktiska och våra egna. Dessutom flyttar min lillebror hemifrån inom en snar framtid vilket betyder att jag hade kunnat ge honom en otrolig födelsedagspresent! :)

Reply
Maemi

Varumärken: House Doctor, Blommingville, Reforma

Trivs inte hemma och skulle behöva hjälp med inredningen, att vinna ett sånt här fint pris skulle betyda oerhört mycket för mitt mående.

Reply
Agnes

Mamma och hennes sambo bor sedan ett halvår tillbaka tillsammans och lägenheten består idag av ett hopplock av möbler från deras tidigare skilda boenden. Varken någon av dem verkar trivas särskillt bra med detta men ingen har heller intresse nog eller pengar över för indredning. Därför hade en vinst gett dem en ärlig chans att tillsmmans skapa ett boende de båda trivs med. Självklart hade en vinst värmt mitt hjärta men framför allt deras.

Varumärken hos Reforma STHLM är House Doctor, Hubsch och Bloomingville

Reply
Lizett Adea

three brands – which is also three brands I absolutely love!
– broste copenhagen
– L:A bucket
– Nordal
I would love to win this. I’m soon moving out of my first apartment, it’s soooo tiny and was supposed to only be a temporary solution. But I ended up liking the location and the feel of it. Then by boyfriend moved ind – and then 30 square meters suddenly became even smaller! We have lived here for almost two years together, but now my boyfriend has gotten a new job far from here and my future university is in the same area. So now we have decided to move to (hopefully) a bigger place. Therefor some new furniture could really come in handy to fill out the rooms ;-)

Reply
Emma

Men alltså WOW!
Jag flyttade hemifrån för bara någon månad sedan och det skulle betyda SÅ ENORMT mycket att få möjligheten att kunna köpa BRA och SNYGGA inredningsprylar och möbler. Jag är egentligen inte alls för möbler som är halvsnygga, opersonliga och rangliga, vilket dock är det jag TYVÄRR får nöja mig med så länge, då jag är student. Så detta pris skulle vara guld för mig, då min lägenhet skulle kännas mer jag<3.
Tre varumärken man kan hitta hos Reforma;
1. Zuiver (dökär i deras lampor<33)
2. Lilla bruket (citrongräs-tvålarna är favoriter all times)
3. House Doctor (deras läderstolar i brun är dröm)
KRAM

Reply
Nathalie

Ok först, du hittar saker från b.la Broste Copenhagen, House Doctor och Bloomingville. Sen så, till och börja med så flyttade jag hem från Norge för ett år sen från en hybel – jag ägde alltså inga möbler, man hyr allt i bostaden – och jag och min man flyttade då hem till hans föräldrar och där bodde vi i ett år och nu har vi precis fått tag i eget boende (flyttade in i november!) och vi stortrivs – MEN vi har väl inte riktigt allt som behövs, vi saknar bl.a en ordentlig säng och tvbord och tvmöbel, alla stora saker kostar en hel del och vi måste ta det successivt då pengar inte växer på träd :P Så ett presentkort som detta hade underlättat något enormt! Möjlighet att kunna skapa ett ordentligt och trivsamt hem åt oss båda :)

Reply
Matilda Nilsson

Hej Kenza!

Vill bara börja med att säga att du är så himla inspirerande, samt att du gör denna grej är så himla roligt och omtänksamt intiativ! Jag känner verkligen igen mig när du beskriver hur det kändes när du köpte din första lägenhet. Jag har sedan ett år tillbaka skaffat min allra första lägenhet tillsammans med min kille. Vi har verkligen en superfin lägenhet på Söder som jag bara älskar! Men eftersom både jag och min kille studerar, så har vi inte haft möjlighet att köpa så mycket inredning… Jag brinner verkligen för mode & inredning och önskar därför att jag skulle ha råd att inreda så som jag drömmer om. Det här priset skulle därför betyda så otroligt mycket för både mig och min kille!

På Reforma Sthlm kan man bland annat finna varumärkena: Bloomingville, Trademark Living, Zuiver.

Tack på förhand fina du!! <3

Reply
Amanda

Varumärken: Bloomingville, Nordal, House doctor.

Jag skulle vilja vinna för det skulle kännas fantastiskt att kunna ha pengar till att köpa fin inredning och göra lägenheten hemtrevlig. Detta känns väldigt aktuellt eftersom både jag och min sambo kommer att vara studenter inom en snar framtid och då blir det inte många kronor över till att göra hemmet mysigt. Kram

Reply
Johanna

Det skulle betyda att jag äntligen kan köpa lite snygga möbler till min lägenhet. Då jag just nu studerar, och inte direkt har råd med fina lyxiga möbler, så hade detta varit så kul att vinna och få piffa upp min hyreslägenhet så som jag vill ha den! Tre varumärken som Reforma STHLM har är Bloomingville, Nordal och Lisa Bengtsson.

Reply
Samanta

Tre varumärken: Madam Stoltz, Blommingville, Reforma

Som student och låginkomsttagare så skulle det innebära att man kommer lite närmare målet om hur man vill att sitt drömhem ska se ut.

Reply
Miriam

Inredning är ju det ROLIGASTE som finns, men oftast kostar de “stora” grejerna mycket pengar, och det är inte alltid ett fattigt vårdbiträde har råd att köpa det hon egentligen vill ha…detta priset skulle vara fantastiskt, då jag precis blivit sambo och vi har flyttat till den finaste lägenheten med stora fönster, högt i tak och…IKEA-möbler överallt. Det skulle vara början på vårt gemensamma hem att vinna detta :)

Reply
Vilda

Jag har precis flyttat, som student blir det lätt att allt handlas på IKEA (tack och bock för IKEA) dock blir det inte lika personligt som jag skulle vilja ha det. Jag älskar inredning och klickar runt hos Reforma ofta, suktar efter saker som jag anser skulle passa perfekt hemma hos mig! Skulle vara en dröm att få vinna och kunna skapa ett hem precis så som jag vill ha det :)

3 varumärken som går att hitta hos REFORMA:
Hubsch
INTERSTIL
ZUIVER

Reply
Rebecca

Student som precis lämnat nästet till en nästan tom hyresrätt. En dröm för att äntligen kunna få känna sig mer hemma, skapa sitt eget första hem och kunna trivas, samt hjälpa en vän i nöd som sitter i samma situation. Vilken julklapp! Bloomingville, Nordal och House Doctor (mina favoriter) finns hos Reforma. <3

Reply
Caroline

Ib Laursen, house Doctor, owl street

Det skulle betyda mycket för mig. Jag ska äntligen flytta hemifrån! Har köpt, säng, soffa, soffbord och TVbänk… sen tog pengarna slut hehe.

Reply
Alexandra B.

Bloomingville, Owl street, Nordal
Jag kan inte vänta tills jag flyttar ut. Jag längtar till något eget, något som jag kan kalla mitt hem och som jag får känna mig bekväm i. Från att ha läst din blogg, så tror jag du vet precis hur det känslan kan upplevas. Men att vara student är inte lätt och allting är så himla dyrt! Detta pris skulle därför vara en stor hjälp, för att få skapa den där riktiga mysfaktorn ett hem behöver.

Reply
ragna jonasdotter

Det skulle betyda något enormt mycket då inredning ligger extremt varmt om hjärtat! Till hösten börjar min nya resa, resan som student. En tid då man kanske inte har alla pengar i världen att lägga på lyxig inredning men sandigt vill ha en snygg och piffig lägenhet. Detta skulle varit ett enormt steg till en ur fräsig lya! Puss

Varumärken:
House Doctor,
Blommingville,
Reforma

Reply
Sarah

Jag har nyligen tagits studenten (juni) och just nu jobbar jag och min pojkvän för fullt och sparar till en lägenhet: vi har satt ett mål att vi ska köpa en lägenhet i sommar, och att vinna detta pris skulle vara en så fantastisk bonus! Vi pratar ofta om hur vi skulle inreda men vet att vi först och främst måste lägga alla pengar på kontantinsatsen så att vinna denna tävling skulle vara så himla kul för både mig och min pojkvän!

Tre varumärken hos reforma: blomingwille, nordal och house doctor!

Reply
Leila

Madam Stoltz, Bloomingville, House Doctor.

Jag bor i Stockholm har därför hamnat i det klassiska andrahandsbostad-träsket. Där man aldrig riktigt kan rotta sig till 100%. Men jag har äntligen lyckats hitta min “silver lining” till storstadsproblemet. När man inte kan lägga pengar på små inredning till en bostad man inte kommer ha längre en 1 år, kan man istället investera i möbler/inredning som man vet skulle fungera i ALLA framtida hem. Så med ett pressenkort från Reforma Sthlm skulle innebära att jag äntligen kan köpa kvalitets möbler som skulle få vilket kortkontrakts-boende som helst att kännas som hemma <3

Reply
Zeinab El-Mestrah

Svar på frågan:
Nordal, bloomingville, house Doctor

Motivering:
Jag har varit ihop med min kille i snart 5 år, vi har ett långdistans förhållande, han bor i Tyskland och jag här i Sverige. Efter många år vill vi förenas under samma tak, han har valt att lämna allt i Tyskland för att komma hit för min skull och starta ettt helt nytt liv, hans steg mot att flytta hit betyder allt för mig. Jag letar efter lägenhet och skulle vilja överraska honom med färdig inredning som tack till hans fina själ som vill underlätta för mig och jag ska slippa flytta bort.

Hoppas jag kan ge honom något tillbaka!!
Med vänlig hälsning, Zeinab
Älskar dig Kenza!!

Reply
Ida hultgren

Som student får du numera nöja dig med Ikea-möbler. Dock skulle detta vara välbehövligt då jag flyttar till större lägenhet i mars och behöver då något att fylla ut den med! Har inga pengar till nya möbler så detta hade varit guld!

Reply
Rebecca A

När jag såg den här tävlingen så fick jag lite hopp. CSN och 2,5 år kvar till examen gör det omöjligt att som Stockholmsstudent ha råd med något annat än hyra – men tänk om jag kunde få möjlighet att inreda min spartanska lägenhet med något annat än det billigast Ikea haft att erbjuda. Det hade betytt otroligt mycket för mig att känna att jag kom hem till ett hem och en frizon mellan tentor, hets och press.

3 märken man kan hitta: Bloomingville, House Doctor och Owl Streets

Reply
Clara

Hej Kenza!
Om jag vann detta skulle jag ge hela vinsten till min mamma! Mina föräldrar skilde sig nyss vilket resulterade i att de fick dela på alla möbler och snabbt ersätta det som inte fanns vilket ledde till en ytterst oklar dekor. Jag tror också mamma skulle uppskatta detta nåt enormt då hon ville lägga mer på möbler än vad hon ekonomiskt kan.
( Tre varumärken man kan hitta på reforma sthlm är, Bloomingville, Nordal och HUBSCH!)

Tack för sjukt kreativa och generösa giveaways!

Reply
Caroline Skantz

House DR, Reforma, Bloomingville.

Jag skulle bli fantastiskt glad över detta presentkort då min förbaskade (läs älskade) hund fäller hår över hela lägenheten. ? Jag behöver in med nya fräscha möbler utan massa hundhår och droppkiss från en inkontinent vovve ?

God jul!

Reply
Evelina1.0

Nordal, Bloomingville och Hubsch är 3 varumärken som bland annat finns hos Reforma STHLM ?
Att få vinna denna tävling skulle betyda väldigt mycket för mig och min blivande sambo. Vi har precis fått förstahandskontrakt på en lägenhet som vi ska flytta in i redan i årsskiftet tillsammans med vår 7 månaders valp. Vi har under några år och fram tills nu bott i ett trångt litet rum hemma hos min sambo och hans familj. Då vi inte har så mycket möbler så hade detta pris verkligen varit underbart att få vinna!

Reply
Alicia

Jag älskar inredning och att få samla och köpa fina saker till min framtida lägenhet, jag längtar så mycket tills jag ska få inreda min lägenhet och hade betytt så mycket för mig om jag fick ett bidrag som det här att få fylla min första lya med fin inredning.

Reply
Caroline

Just nu studerar jag mitt fjärde år i Luleå, dit jag flyttade 90 mil hemifrån för att plugga till civilingenjör. Trots att jag har bott där jag bor i snart fyra år så ser det ut som att jag nyss flyttat in. Detta beror till stor del av den begränsade ekonomin som student och som har prioriterats till andra saker för att få vardagen att gå ihop.
För mig är mitt hem min fristad och att få vinna skulle betyda oerhört mycket, att få skapa ett hem som jag trivs i och tycker är fint är något som jag anser är jätteviktigt och som bidrar enormt mycket till vardagsglädjen! Om jag trivs i mitt hem så får jag ro och det bidrar även positivt till mitt mående, jag mår bättre och är gladare! Detta borde inte vara något undantag bara för att jag är student, och därför skulle vinsten betyda enormt mycket för mig!

Om jag vann priset så skulle jag utan tvekan spana in Reforma STHLM:s varumärken House Doctor, Bloomingville och Madam Stoltz.

Reply
Cecilia

House doctor, Ib Laursen och Trademark living.

Detta skulle betyda sååå mycket! Jag studerar i stockholm och bor i en liten lägenhet på 22 kvm. Det enda som finns i rummet är en säng, en matta för 99kr hos IKEA och ett ikea-bord. Jag har varken soffa, bokhylla eller gardiner haha. Jag lovade mig själv ta tag i möbleringen för ett år sedan men har inte haft den ekonomin då alla pengar går åt kurslitteratur och mat(!!!). Det hade vart sjukt roligt att få inreda fint och komma hem till åtminstone en soffa som jag kan slänga mig i och läsa en bok.

Puss å Kram

Reply
Elin

Har tänkt i dagar på vad jag ska skriva här. Allt jag vill är att ge min mamma det bästa. Att ge henne en bit av ett nytt hem där hon ska trivas och må bra. Denna vinst skulle med andra ord betyda oerhört mycket för mig att få ge min mamma något så fint.

Tre märken från är House Doctor, Normal och Hubsch

Reply
Emelie Westerlund

Varumärken: House Doctor, L:A BRUKET, IB Laursen.

Alltså, jag har haft en grå jävla månad i Beijing där jag bara betar av plugget, men i mitten av januari flyttar jag till Malmö med en polare jag inte hängt med på evigheter. Dessutom fick vi hyra en fyra SÅ DET SKULLE VARA BÄSTA ÖVERRASKNINGEN att vi kunde köpa möbler ihop!

Reply
Elin Svanold

När jag och min sambo skrev på hyreskontraktet till vår första lägenhet tillsammans för ungefär ett år sedan hade jag stora visioner över hur jag skulle inreda. Men efter att jag började studera och sambon gått arbetslös ett bra tag insåg jag att mina inredningsdrömmar var på tok för långt ner på listan över vad som bör prioriteras för två personer som lever på ett studielån. Nu går jag i tankarna om att hoppa av min utbildning och har inte den blekaste aningen om vad jag vill göra istället. Det enda jag vet är att jag är en estetisk perfektionist som älskar visuellt tilltalande och vackra ting, och just därför drömmer jag mig lätt bort till avlägsna inredningsvärldar. Så att få vinna detta skulle minsann vara en behövlig dröm som äntligen blir sann!

Tre av mina favoritvarumärken som man kan hitta på Reforma Sthlm är House Doctor, L:A Bruket, och Nordal!

Reply
Victoria

Hej,
Bloomingville, House decor, Lilla bruket

Jadu, precis som du skriver så är första lägenheten en sån frihet. Att få möjlighet och inreda min lägenhet med något mer exklusivt än alla budgetvarianter hade varit en dröm. Älskar inredning och att piffa i hemmet men studentbudgeten säger strikt nej till utgifter för detta. Att vinna presentkortet hade varit väldigt uppskattat och att få ett upplyft av lägenheten utan att bara flytta runt på de nuvarande grejerna.

Reply
Pernilla

House Doctor, Bloomingville, Owl Street

Mitt liv råkade vändas upp och ner då jag och min fd. sambo gjorde slut och jag helt plötsligt ska flytta till en egen lägenhet, denna vinst skulle va perfekt för att komma igång ordentligt för att få tillbaka en trygg zon som ens hem är! Sen skulle jag kunna vinna “bästa dottern” priset för jag kan hjälpa mamma på traven med inredning till hennes nya kök :D

Reply
Helen

Tror inte riktigt det går att beskriva hur otroligt häftigt, kul och välbehövligt det skulle vara att få vinna möbler, vi bor på landet i ett hus som vi formligen älskar. Men det är ett gammalt hus, så vi har fått byta tak, installerat bergvärme och måste nu byta alla fönster och tilläggsisolera och sätta ny brädfodra om huset. Detta innebär att det inte blir några pengar över till möbler på insidan huset. Så att få fylla vårt underbara hus med de otroligt snygga saker som finns på Reforma, vore total lycka!
Man hittar bland annat Bloomingville, Broste Copenhagen, Nordal på reforma.

Reply
Sanna

Hej!
Jag och min pojkvän fick tillgång till vår första gemensamma lägenhet den 1 december, och nu är vi mitt i flyttkaoset.
Hade varit sååå skoj att få vinna något sånthär och starta på lite ny kula med inredningen!
Idag består det att lite blandningar som vi fått från våra föräldrars hus, och samtidigt som det är mysigt hade det varit magiskt att få ett sånthär pris! CRAZZZZZYYY-

House Doctor, Trademark Living, Lilla Bruket är tre av deras fjorton varumärken!
Kram
Sanna
[email protected]

Reply
Erika

Den skulle betyda så mycket, jag skulle få färdigställa mitt och min pojkväns drömhem som vi hållit på att färdigställa hela hösten. Nu fattas bara allt småpiff men det blir snabbt rätt så dyrt och därför skulle det vara underbart att få vinna den här vinsten. Jag skulle få handla det som fattas och genom det skulle förhoppningsvis vårt första gemensamma hem bli en plats där vi känner oss trygga och kan växa tillsammans.

Reply
Erika

Den skulle betyda så mycket, jag skulle få färdigställa mitt och min pojkväns drömhem som vi hållit på att färdigställa hela hösten. Nu fattas bara allt småpiff men det blir snabbt rätt så dyrt och därför skulle det vara underbart att få vinna den här vinsten. Jag skulle få handla det som fattas och genom det skulle förhoppningsvis vårt första gemensamma hem bli en plats där vi känner oss trygga och kan växa tillsammans.

Varumärken på Reforma Sthlm: Bloomingville, House Doctor och Ib Laursen

Reply
Nina Langli

Hei Kenza!

Å vinne et gavekort fra Reforma Sthlm hadde vært en drøm!!! Jeg har vært opptatt av interiør og design siden jeg var liten, og jeg ser fortsatt fram til den dagen jeg kan innrede mitt eget hjem med helt spesielle og unike møbler. Alle rundt meg har kjøpt leiligheter og er vel etablerte, men ettersom jeg har reist rundt og bodd i utlandet henger jeg litt bak skjema. Når jeg først så skal etablere meg kommer alle kostnader til å gå mot kjøp av bolig og det helt nødvendige, men med et gavekort fra Reforma kan min fremtidige leilighet bli innredet helhetlig og uten utsettelse. Jeg ser allerede for meg hvordan jeg vil ha det! <3 Min søster pusser opp huset og gjør klart for hennes tredje baby – en jente – så jeg ville også ha delt gavekortet med henne slik at alt er klart til den lille kommer til verden. Det hadde vært en drøm altså! Mine tre favorittmerker er Bloomingville, Zuiver og Broste Copenhagen.

God jul! <3

Reply
Ingrid Jacobsen

I’ve just moved out on my own, and started to study in another city. Just like you say- this is the time you see how expensive everything is! It would mean the world to me if I won this! It would make it a little easier to live alone, if I really enjoyed my apartment. Now I just have exactly what I need, but not mutch more. I want it to look more like a home, if you understand..

Reply
Sanna

Denna vinst skulle betyda enormt mycket för mig då jag nästa år i mars ska ta nya spännande kliv i livet. Jag ska äntligen flytta hemifrån och också bli sambo med min kära pojkvän :) Har nog aldrig längtat till något lika mycket som jag gör nu!! Kruxet är bara att jag är student så att ha råd med dröminredningen kommer att bli svårt och därför skulle detta pris skulle passa helt perfekt att vinna!!

Reply
Lisette

It would mean soo much to win thins amazing prize you have chosen out for us. I just moved in with my boyfriend and it is really difficult to find some great furniture, mostly because of the prices these days.. We are still studying in uni so we can’t really afford anything new and nice as they offer in Reforma Sthlm and it be really nice to make our home cosy with some new stuff because right now it is pretty empty and sad.
Also three brands from Reforma Sthlm site are Bloomingville, Hubsch and Broste Copenhagen.
Puss and keep inspiring people!

Reply
Josefine Olsson

?? För jag var så j*vla modig!

För tid sedan tog mitt jobb och min chef all min energi. Jag räknade ner timmarna varje måndag och grät i soffan på söndagskvällarna. En dag frågade mig själv – på riktigt – ”Vad vill JAG göra?”. Jag sökte upp en jobbcoach som fick mig att våga satsa, att våga chansa – och det var det bästa jag gjort!

Att ha lyckats med denna resa var inte bara en vinst för mig utan också uppmuntran och pepp till alla andra som kämpar i motvind. Det går att vända skutan! Och vad vore väl bättre än att få en så här pangfin ”you-go-girl-present”!?

Varumärken hos Reforma: House Doctor, Madam Stoltz, Dutchbone

Reply
Matilda

House doctor, Bloomingville och Nordal.
Det här priset skulle betyda så mycket för mig att vinna. Jag och min pojkvän har flyttat ihop för tre år sedan i en lägenhet men vi har fortfarande inte kunnat inreda klart! Det saknas mattor, bord, stolar, gardiner…

Reply
Mia

Skulle inte kunna beskriva lyckan! Har nyligen köpt min första egna lägenhet och håller på och inreder för fullt men i ett lugnt tempo då det tar tid att hitta sin egen stil och allt är väldigt dyrt. Tre favoritmärken hos Reforma Sthlm är: Broste Copenhagen, House Doctor och Madam Stoltz

Reply
Ana Josipa

BLOOMINGVILLE. BROSTE COPENHAGEN. HOUSE DOCTOR.
wow wow wow wow !!! Så sjukt coolt med inredning från R E F O R M A !!!
Jag är nygift (sen fem månader tillbaka:). Både min man (helt sjukt att jag skriver min man!!!) & jag är unga & när man är ung så är tyvärr ekonomin många gånger inte den bästa… och trots att vi överöser varandra med kärlek och gos och beter oss sådär odrägligt som nygifta gör så hade det varit en fantastisk k i c k s t a r t i vårt nya liv tillsammans om vi hade fått möjlighet att inreda vårt hem, och göra det lite mer gosigare och mysigare!
Vill önska ALLA en GOD JUL. Ta hand om varandra! <3 och en stor bamse kram till dig Kenza som gör det här för dina läsare!!!

Reply
Hanna

Tre varumärken från Reforma Sthlm är BLOOMINGVILLE, BROSTE COPENHAGEN och HOUSE DOCTOR. Att vinna den här tävlingen skulle betyda mycket för mig eftersom att jag ska flytta hemifrån och ungefär ett halv år. Då tänkte jag flytta till en egen lägenhet och för tillfället har jag inte så mycket möbler. För tillfället har jag inte råd att köpa alla möbler som jag vill ha, men om jag vinner valfria möbler och inredning från Reforma Sthlm så skulle jag kunna köpa mycket fina möbler och inredning. Jag är också intresserad av inredning så den här giveawayen passar mig perfekt!

Reply
Freja

Hej!
Jag har precis blivit antagen till min drömutbildning, läkarprogrammet, och är så taggad på studentlivet! Men till detta hör också att flytta hemifrån och för första gången själv få bestämma över sin bugdet som i sin tur kommer att bestämmas av CSN. Att vinna tävlingen hade betytt att jag lite friare kan skapa ett hem anpassat för mig och i min egen stil där jag kan trivas och växa!
Tre av varumärkena som finns är House Doctor, Bloomingville och Lilla Bruket!

Kram

Reply
Viktoria

Tre varumärken: Zuiver, Bloomingville och Hubsch.

Förra året påbörjade jag läkarprogrammet i Lund. Det var några riktigt tuffa månader och jag trivdes inte alls. Det var ett väldigt ogenomtänkt beslut. Jag visste egentligen inte alls om jag ville bli läkare, men jag började för att jag tyckte att det var prestigefyllt och ville göra mina föräldrar stolta.

När jag väl hade påbörjat utbildningen började jag fundera och mådde allt sämre. Jag var orolig för att jag hade valt fel. Efter mycket funderingar fram och tillbaka så bestämde jag mig för att hoppa av och flytta tillbaka till Stockholm. Det var ett riktigt tufft beslut, men jag visste att jag var tvungen att utforska andra möjligheter för att veta vad jag vill jobba med för resten av mitt liv. Jag funderade på att gå teknisk fysik, så därför bestämde jag mig för att läsa en fysikkurs, bara för att testa lite och känna mig för. Så jag flyttade tillbaka till Lund. Dock insåg jag rätt snabbt att det inte var något för mig och jag saknade läkarutbildningen. Jag insåg även att Lund inte är något för mig och att jag trivs bäst i Stockholm.

Så jag flyttade tillbaka och började läkarutbildningen på KI :) Jag är supernöjd med mitt beslut och jag är glad att jag valde att testa på annat. Men det har blivit dyrt och varit väldigt jobbigt att flytta fram och tillbaka. Just nu bor jag hos mina föräldrar, men i vår ska jag köpa en alldeles egen lägenhet. Det har varit en lååång resa och det ska bli så skönt att äntligen få landa. Det skulle betyda så oerhört mycket att få en kickstart med lite snygga möbler. Och studentplånboken skulle såklart också bli glad :)

Reply
Lotta

På Reforma Sthlm finns bland annat Hubsch, Zuiver och Broste Copenhagen.

Priset skulle betyda en superpiffning av min lägenhet som jag delar med min sambo. Vi kommer inte framåt i vår “stadgning” av lägenheten eftersom jag har så mycket mål och drömmar och därför blir det eventuellt en del flyttar. Jag känner mig inte som hemma när det knappt finns någonting här. Ett hem är fyllt av kärlek och för att jag ska kunna maxa min kärlek vill jag att lägenheten ska sprida bra energi och jag tror verkligen att denna vinst skulle kunna hjälpa till med det. Hjälp mig sprida kärlek!

Reply
Anna Topalovic

bloomingville is awesome , so pretty and minimalistic!, i also like the vintage touch of trademark living, and house doctor, also super nice and minimalistic!

I am moving into my very first apartment in january!! i am soo excited but barely have a penny to buy nice skandinavian furniture which i love so much! So this prize would make me the happiest girl ever!!

xx

Reply
Kassiani

Hey,hey! absolutely amazing giveaway! i turned 18,6 months ago and i really feel like its time to take my life in hands and try to chase my dreams,you know better what i mean! so this giveaway is the start of my adulthood life and plus i wanna renovate my family’s house with some new things to surprise them,haha! I fould Bloomingville, Broste Copenhagen, Nordal på reforma! thanks loooooots,girl! 2017 will be your year! love from greece!

Reply
Elisabeth Svensson

House doctor, owl street och nordal.
Detta skulle betyda så mycket för mig då vi precis flyttat från vår lilla första lägenhet till ett hus så vår lilla vovve får mer utrymme att springa på. Så lite nya möbler hade varit välbehövligt!

Reply
Erica

House doctor, bloomingville & madame stoltz

Jag har kikat in en speciell drinkvagn till min blivande man men priset är lite högre än min budget. Vill så gärna ge honom detta då han lurade iväg mig till Paris i våras & friade i en luftballong, magiskt! Detta är något han önskat sig så länge men vill inte att jag lägger dom pengarna på det. Vi har nyligen köpt en lägenhet i city & ska gifta oss i sommar vilket utesluter en del andra inköp.. skulle bli överlycklig om jag blev utvald!

Reply
Ida Rajden

Som nyinflyttad student i en VILLA i Norge finns det många rum att fylla med vacker inrednig men ack så lite pengar..
Skulle älska att få inreda vårt fina hus med de möbler de förtjänar ❤
Att få inreda med fina ting från dessa märkens hos Reformasthlm vore drömmen!

Zuiver
Madam Stoltz
Bloomingville

Reply
Susan

This fall I packed down all my belongings and moved across the country to the big city life of Oslo. For uni, but ofc also for the dream of the city life, away from all the people who held you back, towards freedom. It has been great. In the short time I’ve been here I’ve met the so many great people and seen so many cool things. Sometimes I cant belive I’ve actually made it out of the little small town life with the little small town people, which was destined for me. On world basis it might not even be considered a moderate populated city. But it sure got the housing prices of a big city. And to be real, my student loans and part-time job sure aren’t enough, but I make it work. Who says you cant eat oatmeal for dinner sometimes?
But to the point: for me, if I were to win this amazing price, I’d have the chance to make my little shabby 15m2 living space a bit more livable, enjoyable, more aesthetically pleasing, having one less thing to not have to worry about, be able to buy that amazing table i saw on Reforma Sthlm 2 days ago when I first saw this contest. I mean it would be great to win, it would be amazing, and it would sure be a wonderful end for a generally shitty 2016.

Reply
Susan

Wæææ I forgot the brands in my last comment! Nordal, Broste Copenhagen, Madam Stoltz
This fall I packed down all my belongings and moved across the country to the big city life of Oslo. For uni, but ofc also for the dream of the city life, away from all the people who held you back, towards freedom. It has been great. In the short time I’ve been here I’ve met the so many great people and seen so many cool things. Sometimes I cant belive I’ve actually made it out of the little small town life with the little small town people, which was destined for me. On world basis it might not even be considered a moderate populated city. But it sure got the housing prices of a big city. And to be real, my student loans and part-time job sure aren’t enough, but I make it work. Who says you cant eat oatmeal for dinner sometimes?
But to the point: for me, if I were to win this amazing price, I’d have the chance to make my little shabby 15m2 living space a bit more livable, enjoyable, more aesthetically pleasing, having one less thing to not have to worry about, be able to buy that amazing table i saw on Reforma Sthlm 2 days ago when I first saw this contest. I mean it would be great to win, it would be amazing, and it would sure be a wonderful end for a generally shitty 2016.

Wæææ I forgot the brands in my last comment! Nordal, Broste Copenhagen, Madam Stoltz

Reply
Mona Ahmed

Hej Kenza…
Jag tvekade först om jag skulle skriva här, men jag vill göra det för min bror.
I söndags gick vår far bort…mycket hastigt och oväntat. Jag och min bror befann oss utomlands när vi fick beskedet att han hamnat i koma och att hans liv ej gick att rädda. Vi satte oss på det första flyget hem, men resan skulle ta mer än ett dygn, och vi hann aldrig fram för att hålla i hans varma hand innan de drog ut allt. Det finns INGET som kan förbereda en inför förlusten av en förälder…
Jag är äldst i vår syskonskara, och jag skulle innerligt vilja ge min yngsta lillebror den start i livet han behöver, det som vår far aldrig hann göra…
Jag vill hjälpa honom möblera sin framtida lägenhet från Reforma Sthlm, kanske kommer han gilla möbler från house doctor, bloomingville, eller nordal…kanske pappa hade gillat det…

Reply
Frida W

Svar: House doctor, Lisa Bengtsson, Hubsch

När man köper lägenhet i Stockholm måste man lägga precis alla pengar i hela världen på själva kostnaden av lägenheten. Möbler finns det inte någonting över till. Så hemma i vår fantastiska drömlägenhet ekar det! Det finns så mycket snyggt hos Reforma som verkligen skulle kunna reformera vårt hem.

Reply
Ebba

Denna present skulle vara fantastisk! Jag och min pojkvän har bott tillsammans i ett år, men ännu inte fått bukt på möbler och allt som behövs. Ett år har gått, och det känns lite tråkigt att inte ha pengarna för att göra det man vill med lägenheten (studenter). Detta skulle göra vår lägenhet mer till ett riktigt hem och ett ställe som vi känner oss nöjda med!

Reply
johanna

jag skulle vilja vinna det här för att jag snart ska flytta hemifrån, då skulle det verkligen behövas köpas massa möbler och inredning som för mig kommer vara svårt att ha råd med. annars kommer det bli att jag köper lite grejer på blocket och tar med mig grejer som står i förrådet här hemma, vilket inte känns så kul för jag vill kunna köpa nytt och skapa exakt den känslan jag vill ha.

Reply
johanna

jag skulle vilja vinna det här för att jag snart ska flytta hemifrån, då skulle det verkligen behövas köpas massa möbler och inredning som för mig kommer vara svårt att ha råd med. annars kommer det bli att jag köper lite grejer på blocket och tar med mig grejer som står i förrådet här hemma, vilket inte känns så kul för jag vill kunna köpa nytt och skapa exakt den känslan jag vill ha.

glömde skriva tre varumärken i den tidigare kommentaren, men de säljer bland annat Broste Copenhagen, Nordal och owl streets

Reply
Judy

Hi Kenza,
great prize!! Three brands I could spot on the website are Bloomingville, House Doctor and Nordal.
If I would win, I could certainly use quite a few ‘practical’ things, since I’m moving around a lot recently. But as a little (or rather huge) treat to myself, I think I would just have to buy a nice chair from Reforma, I saw that they have a few Eames Chairs, oh wow where should I start…. Since I was a child it has always been my dream to own a few design classics that are timeless and beautiful – time to start with this now!
Thank you for these great giveaways, take care!
xx J

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Tre varumärken som Reforma har är,
Bloomingville, House doctor och Nordahl.
Denna vinst skulle betyda mycket för mig då jag precis i dessa dagar innan jul skrivit på papper till min första egna lägenhet, vilket betyder att jag och mina små hundar kommer ha ett eget boende ifrån februari. Att vinna detta skulle innebära att jag kan inreda lägenheten med mycket mer förutsättningar för att få det hemtrevligt, som jag vill ha det.

Reply
Tove

De har varumärken som Bloomingville, House Doctor och L:A Bruket!
Jag flyttade hemifrån för ca ett år sen och har fortfarande såå mycket att fixa i lägenheten för att den ska kännas som mitt hem och inte bara massa serila väggar. Jag har en gammal soffa och matta idag som jag mer än gärna skulle byta ut, men inte direkt det man prioriterar och har råd med när man pluggar. Skulle bli så glad om jag vann! Jag skulle köpa massor av inredningsdetaljer och saker att hänga på väggarna för att det ska kännas mer hemtrevligt, och investera i en ny soffa eller matta!

Reply
Sanna

Jag har faktiskt aldrig hittat in på den här hemsidan och måste säga att jag blev himla förvånad!=) Suttit och klickat runt och hittat massa fint jag skulle vilja beställa efter! Skulle betyda supermycket om jag vann, jag är faktiskt precis påväg att flytta till ny lägenhet och vore fantastiskt om jag fick fylla upp den med lite nya grejer :) Att vara ung vuxen och leva ensam i en dyr levnadsstad är inte alltid lätt.
Tre märken jag fastnade lite extra för var Vintage, Reforma och Nordal.

God jul och kram!

Reply
Manda

– Du kan hitta Nordal, House Doctor och Bloomingeville tillexempel hos reformasthlm.se
– Priset skulle betyda att jag får byta ut vår ärvda soffa från min pappa som dog för ett år sedan i sin alkoholism, det är vin fläckar och annat som fick ärvas med soffan. Pengarna finns inte riktigt till en ny soffa, men kanske efter ha vunnit detta fina pris eller jobbat hela julen kanske jag kan spana på en ny soffa från Reformasthlm.se

Reply
Jade Ann

I would love to win this prize for my mom! I’m still a student and next fall I’ll most likely (hopefully) study medicine in Slovakia for the next six years, so it’s gonna be a while until I get my own apartment. But seeing as I’m still a student right now, I haven’t really been able to afford something really nice for my mom this Christmas, but winning this would be an amazing “late” Christmas present! She’s been talking about wanting to change the style in the house for the longest time, but yea, nice furniture hasn’t been prioritized when there are other more important things like food, school etc. Brands you can find at Refmora Sthlm are Nordal, Hubsch and Bloomingville! xx

Reply
festina

bloomingville, nordal, trademark living

har snålt om pengar och behöver verkligen detta!

Reply
Laura-Liis

I would love to win this prize for my mum! We are renovating our house right now and this would be so awesome to win this.
Nordal, House Doctor ja Bloomingeville are the brands.

Reply
Nanna

Hos Reforma gillar jag deras eget varumärke, Broste Copenhagen och Bloomingville!

Har bott i andrahand i Sthlm år in och år ut och ser ut att småningom äntligen kunna köpa eget efter att ha kämpat med att spara ihop till en insats i flera år. Vore en dröm att kunna köpa härlig inredning när en väl har eget!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*