• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 3

kenza_zouiten_10year_2009

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2009!

SPONSORED BY REFORMA STHLM

IT’S TIIIIIME!! Min feta giveaway part TREZZZ! Okej så nu är vi framme på 2009. Jösses vad det hände grejer det här året. Fem saker jag minns som om det var igår är: jag träffade Aleks!!!<3, jag designade en kollektion för Jofama, jag vann inte mindre än 3 bloggpriser, jag tog studenten och……jag flyttade hemifrån! Funderade länge på vad jag skulle hitta på för pris här, men sedan var det bara självklart.

Att flytta hemifrån är ett stort steg i livet och ens första lägenhet kommer alltid vara speciell. Jag minns känslan av att äntligen vara fri, att få göra vad jag ville, att ha ett hem som var bara MITT! Men det jag också kommer ihåg är hur dyrt det var att skapa ett helt nytt hem, haha. Därför känns det här priset SÅ bra –  vinnaren får valfria möbler & inredning hos Reforma Sthlm till ett värde av 25.000 SEK!

Kanske du precis flyttat hemifrån och behöver lite hjälp? Kanske du vill piffa upp din nuvarande lägenhet och är sugen på lite nytt? Du kanske har en mami som förtjänar en liten home-makeover?

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vad denna vinst skulle betyda för dig.
– Svara även på detta: Nämn 3 varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm!
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// IT’S TIIIIIME!! My big fat giveaway part TREZZZ! Okey so now we’re at 2009. Gosh so many things happened this year. 5 things I remember like it was yesterday is: I met Aleks!!!<3, I designed a collection for Jofama, I won no less than 3 blog awards, I graduated from school and…..I moved away from home! I thought about the prize for this giveaway a long time, but then it was clear to me.

To move away from home is a big step in life and your first apartment will always be special. I remember the feeling of finally being free, to do whatever I wanted, to have a home that was MINE! But what I also remember is how expensive it was to create a completely new home, haha. That’s why I created this prize – the winner will get to choose furniture & interior from Reforma Sthlm with a value of 2500 euro!

Maybe you just moved away from home and need a bit help? Maybe you want to freshen up your current apartment and are craving for some new stuff? Maybe you have a mami who deserves a little home makeover?

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me what this prize would mean to you.
– Also, answer this: Mention 3 brands that you can find at Reforma Sthlm! (their page is in Swedish so you’ll have to work a bit harder hehe)
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_giveaway3-1

From moving in 2009 (above) with Tokio Hotel posters hehe, to my apartment today. And now it’s time to move!

2,665 Comments

Maja Andersson

haha, min mamma och jag har verklige inte samma smak. Jag tjatar och tjatar på henne att göra om. Men vi har deftinitivt inte samma smak. Jag vet att hon skulle jättegärna vilja göra om lite men i hennes smak. Fräscha upp det liksom, jag flyttar ändå om typ 1,5 år så jag kände att pappa och mamma kunde fräscha upp inredningen lite.

Reply
Johanna

Det skulle betyda så mycket, kunna förnya vårt hem med något som känns mer som vi! Just nu sitter vi med tex en soffa som bara känns klumpig och mörk inne i hörnet i vardagsrummet, så tråkigt!

Varumärken: house doctor, zuiver & Lilla bruket ?

Reply
Sandra

Hej Kenza! Tre varumärken man kan hitta på Reforma Sthlm är Hubsch, House doctor och Bloomingville.
Jag och min kille flyttade till ett parhus för lite mer än ett år sen, vårt första gemensamma boende. Gick från 54 till 115kvm, så det är ganska mycket att fylla ut. Vi har fortfarande inte riktigt fått det sådär hemtrevligt och personligt som man gärna vill ha det, dels för att vi fick en liten dotter för ett par månader sen så fokuset har inte legat på heminredningen och dels för att vi med den ekonomi vi har just nu helt enkelt inte har råd att lägga pengar på inredning. Skulle jag vinna detta så skulle jag kunna göra vårt hem sådär ombonat och mysigt som jag vill ha det och även lägga lite krut på lilltjejens rum. :)

Reply
Charlotte

Jag bor för tillfället på 20 kvadrat,
det finns knappt plats för att gå ner i spagat.
Det hör dock studentlivet till,
liksom möbler från IKEA och allt därtill.
Men denna tiden närmar sig ett slut,
och jag kommer behöva ny lya och möbler rätt akut.
Så vad skulle bli bättre än presentkort hos Reforma,
för att ny lägenhet utforma.

Varumärken: House Doctor, Ib Laursen, Broste Copenhagen

Reply
Josefin

Att vinna detta pris skulle betyda väldigt mycket för mig och min sambo. Vi planerar att skaffa barn och vi har just nu prio på att få vårt hem iordning inför kommande familjeliv. En hel och ren soffa att mysa ner oss i allihopa hade varit guld. Blomingville, Nordal och Zuvier.

Reply
Matilda Strömdahl

Tre stycken märken du kan hitta är:
– bloomingville
– reforma
– hubsch

Jag har precis flyttat från min hemstad, min trygghet till en annan stad för plugg. Jag har då flyttat till min första lägenhet och cashen är ju inte på topp när man pluggar ;) att trivas i en lägenhet i en ny stad krävs det rätt mycket för mig för att jag ska känna mig som hemma. Jag behöver de här små sakerna så som kuddar, filtar, mattor, osv osv. Har inte prioriterat att köpa en säng ens för att det är så sjukt dyrt så jag och min sambo delar (!!!) på en 1,20 säng haha ;)
Detta pris hade verkligen underlättat livet en aning! Hade varit kul att visa upp lite mer inredning på min blogg med. Nu är det liksom inte så mycket att visa haha.
Puss & Kram <3

Reply
Emmy

Lisa Bengtsson, Reforma, Bloomingville.

Jag är påväg att flytta hemifrån. Till min första lägenhet. Så spännande verkligen! min mamma är min personliga inredare och allt vi praktiskt taget diskuterar just nu är hur jag vill ha det, vilka färger jag vill satsa på, detaljer etc. Detta är hur kul som helst och så roligt att få göra det tillsammans med bästa mamma! Att sedan få möjligheten att lägga händerna på detta presentkort skulle vara helt fantastiskt! och vilken kanonstart på ett nytt kapitel i mitt liv!

Reply
Julia

Bloomingeville, house doctor och Nordal.
Jag skulle verkligen vilja vinna detta till min bror! Han har haft en svår period bakom sig då hans fästmö var otrogen mot honom och jag skulle vilja ge detta till honom så att han kan få en chans att skaffa sig en egen lägenhet och kunna inreda den.

Reply
Lisa

Skulle jag vinna skulle jag ge min mammas och pappas vardagsrum en makeover.
Efter allt de hjälpt mig med tycker jag att de förtjänar att bli bortskämda!

Varumärken du kan hitta på Reforma är Dutchbone, Madame Stoltz, House Doctor.

Reply
Julia

Hej Kenza!
House doctor, Bloomingville och Nordahl.

Jag skulle så gärna vilja vinna för jag hade velat dela detta presentkort med mina föräldrar. De förtjänar detta, nu i all julstress så hade jag velat visa dem hur mycket dem betyder för mig genom att ge detta. Jag kan bara se framför mig hur otroligt glada de skulle blivit! Vi har tre katter och en hund är hemma som bitit sönder våra IKEA-soffor och andra möbler. Skulle verkligen behöva en uppdatering när det gäller vår inredning.

Ha det så bra! Kram kram!

Reply
Julia

Hej Kenza!
House doctor, Bloomingville och Nordahl.

Jag skulle så gärna vilja vinna för jag hade velat dela detta presentkort med mina föräldrar. De förtjänar detta, nu i all julstress så hade jag velat visa dem hur mycket dem betyder för mig genom att ge detta. Jag kan bara se framför mig hur otroligt glada de skulle blivit, de hade verkligen blivit överlyckliga! Vi har tre katter och en hund här hemma som bitit sönder våra IKEA-soffor och andra möbler. Skulle verkligen behöva en uppdatering när det gäller vår inredning!

Ha det så bra! Kram kram!

Reply
Emmy

Tre kända varumärken på sidan är House Doctor, Nordal och Trademark Living :)

Åh herre, detta skulle vara så underbart att vinna! Bor i en 2a just nu med min pojkvän och allt i vår lägenhet kommer just nu från blocket haha.. Sure, det är inget fel med de men hade varit härligt att kunna byta ut lite möbler mot nya fräscha snygga och få en riktigt drömmig lägenhet! Ekonomin tillåter tyvärr inte det på egen hand så detta hade varit perfekt för oss!

Reply
Tove

WOW!
Den här vinsten är ju DRÖMMEN. Är student och bor i det typiska “precisflyttathemifrån”-hemmet. Längtar såå till den dagen man faktiskt kan köpa de möbler man verkligen vill ha, så detta hade ju varit fantastiskt! Håller tummarna!!

Varumärken som finns hos Reforma är bland annat House Doctor, Bloomingville och Hubsch.

God jul!

Reply
Albana Peci

Tre varumärken: hubsch, ib laursen, trademark living (♡♡). Jag och min pojkvän har ÄNTLIGEN blivit sambos efter en rad omständigheter och att få inreda det till ett hem med väl valda möbler skulle vara helt fantastiskt istället för att som nu, ha det som var billigast på Ikea. Att ha ett hem man trivs i är så oerhört viktigt och detta pris hade betytt enormt mycket! Kram!

Reply
Nina Damberg

Att vinna skulle betyda otroligt mycket för mig. Det skulle innebära en möjlighet till att få en nystart efter uppbrott med killen som just skett. Att få liksom börja om och göra hemmet mer till bara “mitt”.

Reply
Nina Damberg

Att vinna skulle betyda otroligt mycket för mig. Det skulle innebära en möjlighet till att få en nystart efter uppbrott med killen som just skett. Att få liksom börja om och göra hemmet mer till bara “mitt”.
Varumärken: House Doctor, Ib Laursen, Broste Copenhagen

Reply
Ida Elm

Hej Kenza!
Som student och precis på gång att flytta till min första egna lägenhet skulle det betyda så mycket att vinna! Att få möjlighet att inreda med drömmöbler från Reforma Sthlm skulle vara magiskt!
Tre kända varumärken från Reforma Sthlm är: House doctor, Lilla bruket och Bloomingville

Ha det bäst!
Kram Ida

Reply
Raoe

1. Skulle bokstavligen äntligen ha en anledning att renovera mitt rum OCH GÖRA DET PÅ MITT SÄTT <33
2.
BLOOMINGVILLE
BROSTE COPENHAGEN
HOUSE DOCTOR

Reply
Anna Maria

Jag är 18 år och ska själv flytta till min första egna lägenhet snart. Med denna vinst hade det underlättat mycket ekonomiskt när jag ska inreda lägenheten. Du vet själv hur det är att flytta till sin första lägenhet och allt som ska göras. Tre varumärken som finns hos Reforms sthlm är L:a bruket, Bloomingville, och Broste Copenhagen.

Reply
Tina Westman

Hej Kenza,
Först och främst vill jag bara tacka dig för att du alltid inspirerar och motiverar. Oavsett om det handlar om mode, inredning eller dina egna tankar så står du upp för det du tror på och det har därför varit otroligt häftigt att få följa dig under dessa år.

Jag är den tjugoettårig tjej som i oktober lämnade jag staden där jag vuxit upp för att flytta iväg och börja studera. Efter att ha varit inneboende och flyttat runt mellan kompisar i en månad fick jag sedan min första egna lägenhet. Den var gammal, sliten och överallt var det hål i väggarna… men, den var min alldeles egna. Känslan av att ha ett alldeles eget hem vägde mer än hur lägenheten faktiskt såg ut.
Nu har min familj hjälpt mig att tapetsera, men ändå är det mycket som saknas. Har knappt några möbler, och med CSN som “inkomst” är det svårt att hitta möbler i rimlig prisklass, som samtidigt ger rätt känsla åt hemmet. Den här vinsten skulle betyda otroligt mycket för mig då jag skulle få möjlighet att ge min lilla etta en ordentlig upp-piffning.

Varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm är: Bloomingville, Nordal och Reforma

Ta hand om dig, massa kramar
/Tina

Reply
Mari

This prize would mean everything. I could finally buy furniture that are something else than IKEA. I have lived on my own over seven years but I still have only IKEAs cheap furniture. I have dreamt that I could someday buy quality furniture for our home.

And 3 brands:
– Bloomingville
– House Doctor
– Reforma

Reply
Anna Andreasson

Vad denna vinst skulle betyda för moi? Jag lever i en studentetta på 27 kvm och har en “öppen planlösning” (om man vill formulera det fint hehe..) vilket gör att man ständigt ser precis varje centimeter av lägenheten every moment. MEN det gör även att en fin, nice, iordningngjord lägenhet även den kan njutas av varje vaken sekund. Livet som student innebär även mycket arbetstid på egen hand som alltför ofta spenderas vid ett köksbord eller en soffa. Kontentan av detta är att ett fab hem skulle betyda mycket för mig. Därför skulle nya möbler från denna tävling inte bara höja min livskvalité utan, vem vet, även mina betyg?! Tycker att soffan Nordic från Reforma Selection ser perfekt ut för en flitig student, klädd i rosa Queen pants med en dator i knät, bläddrandes i en hög tjocka böcker. Wiieee!

3 grymma varumärken man kan hitta hos Reforms Sthlm är dessa:
–> House Doctor
–> Zuiver
–> Dutchbone

Reply
Sanna Hansson

Man kan hitta Bloomingville, Nordal och L:a bruket!
Flyttar snart in i en 4:a tillsammans med mina två närmsta vänner men har inga möbler att fylla upp mitt lilla men soon-to-be mysiga rum. Behöver smarta lösningar och klassiska möbler som kan få flytta med mig nästkommande år!

Reply
Emma

Har precis köpt ett hus tillsammans med min Sambo. Huset är från 50-talet och behöver få sig en upp uppfräschning i form av ett nytt kök och lite modernare möbler. Vill gärna blanda gammalt med nytt och därför är Reforma Sthlm en bra sida att handla möbler från. Men eftersom vi lagt alla våra sparpengar på insatsen till huset så kommer det dröja ett tag innan vi kan skapa vårat drömboende. Så ett tillskott på 25.000 kr i form av inredning till nya huset skulle betyda allt för oss. Vanligtvis köper vi nästa all vår inredning på loppis eller auktioner. Så att få köpa ny inredning för 25.000 kronor skulle vara som en dröm för oss.

Har sedan tidigare suktat efter ett nytt soffbord med marmor skiva från Bloomingville (går ju inte direkt att hitta på loppis) sen till det skulle jag köpa en matchande serveringsvagn från madam stoltz(också i marmor) för att sedan avsluta allt med en vägglampa i industristil från Trademark Living.

Men som sagt tre märken som finns på Reforma sthlm är: bloomingville,house doctor och Trademark Living.

God jul och gott nytt år!

Reply
Viktoria

Nu i vår kommer jag och min pojkvän äntligen flytta ihop efter ett år med distans. Pengar har varit svårt att spara när man reser mellan göteborg och gävle varje helg. Men nu har vi äntligen hittat en liten två i Malmö vi kan hyra från och med 1 maj så äntligen kan bo tillsammans i vår alldeles egna lägenhet. Slippa pendla, slippa lägga pengar på tågresor och slippa åka 5 timmar för att få träffas hemma hos våra föräldrar!
Och att få vinna detta hade ju varit helt otroligt underbart och en stor lättnad! Att kunna inreda vår allra första egna lägenhet med Reforma Sthlm hade varit super kul!
När alla pengarna spenderas på tågresor, och vi båda snart blir fattiga studenter hade detta pris varit gguld värd!!

Och varumärken man kan hitta på Reforma Sthlm är bland annat Bloomingville, Trademark Living och House Doctor.

Kram kram

Reply
Therese

Hej Kenza! Drömtävlingen, alldeles för bra för att missa. Att få vinna detta pris hade betytt väldigt mycket för mig då min lillebror alldeles snart ska lämna boet och flytta till sin första egna lägenhet. Så jag hade väldigt gärna viljat hjälpa honom på alla möjliga sätt och detta hade gett mig möjlighet till det. Bästa lillebrorsan förtjänar verkligen det här!

Varumärken på reforma; house doctor, madam stoltz, bloomingville

Reply
Matilda

Om jag har flyttat hemifrån? Ja. Om jag längtar efter att få inreda? Ja. Om pengarna finns? Nja.. ;) Kort sammanfattat: Det hade varit en DRÖM! Kram
-Bloomingville
-Owl Street
-Reforma

Reply
Marina

varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm är : Bloomingville Nordal och Reforma.

Detta skulle betyda sjukt mycket för mig för det senaste har jag känt att jag vill ge min mamma något som verkligen skulle få henne glad. Eftersom jag inte har möjlighet att köpa henne något dyrt så skulle det betyda sjukt mycket för mig om jag kunde ge detta pris till mamma. Hon älskar inredning, mode, och att piffa upp huset, precis som jag, men eftersom vi inte har råd med nya möbler och ny inredning så har vi fått tänka på annat. Just nu går jag teknik och vill utbilda mig till inredningsarkitekt, så vad passar inte då bättre än detta pris att få dela med min mamma?

Kram!

Reply
Alexandra

Hej Kenza,
Åh det skulle vara så underbart att få få köpa hem lite möbler och inredning.
Jag har nyligen flyttat ihop med min pojkvän och vi har lite olika åsikter om inredning. ;) Just nu har vi för det mesta “leftovers” från våra tidiga separa lägenheter, vi försöker att köpa in lite nytt varje månad men herregud så dyrt det är..

-Bloomingville
-Lisa Bengtsson
-House Doctor

Ha en fantastisk dag. :)

Reply
Paria

Hej!
Tre varumärken som man kan hitta på Reforma STHLM är Nordal, Hubsch och Reforma.

Denna vinst… Att få denna Give away skulle betyda väldigt mycket då jag bland annat precis har flyttat till en ny stad för att börja studera. Att få kunna välja ut möbler till min lägenhet utan att tänka på prislappen för en omväxlingens skull och framförallt slippa spara till det skulle vara så skönt. Jaa.. Nog kan vi alla hålla med om att materiella ting kan vara pure luxury ibland. Därför hoppas jag innerligt att denna vinst blir min.

Kram Paria

Reply
Helia

bloomingville, reforma och hubsch är 3 varumärken.

Jag ÄLSKAR inredning!! Har precis flyttat In i en större bostad och skulle bli helt överlycklig om jag kunde fylla den med nya fina möbler från reforma Sthlm

Reply
Ada

Jeg har nettop pusset opp hele rommet mitt hjemme, malt og fikset, og nå trenger jeg virkelig å sette inn møbler, så dette hadde vært perfekt! Dessuten har jeg nettop fylt 18, og er snart ferdig på skolen og begynner å nærme meg at jeg skal bo for meg selv, og derfor prøver jeg nå å investere i gode ting som kan være med meg videre når jeg skal ut på egenhånd, haha <3

Noen varemerker som man finner hos Reforma Sthlm er Ib Laursen, Zuiver og House Doctor

Reply
Ebba Agert

Nordal (!!!), House Doctor och Zuiver. Alla fantastiska inredningsmärken!!

Vinsten skulle betyda allt för mig. Det riktigt bubblar av iver bara vid tanken på den. För det är något med inredning, under hela min tonårstid trodde jag att mode var det jag brann för men tji fick jag när jag flyttade hemifrån. Det är något så fantastisk och rogivande med att inreda sitt eget hem och det vore ännu bättre att få följa upp mina visioner och inte bara köpa det “mest-prisvärda” från Ikea.

Många, kramar.

Reply
Josefine

Hej :))).
Min syster och hennes pojkvän har precis flyttat till en studentlägenhet och är rätt panka efter att ha snurrat runt på andrahandskontrakt. Därför skulle det vara så otroligt kul och fint att få ge denna present till dom, så att dom kan göra det mysigt och hemtrevligt i nya läggan.

Tre varumärken hos Reforma: Lisa Bengtsson, Bloomingville och Reforma.

Ha det fint!

Reply
Erica

Alltså detta hade varit helt fantastiskt, vi kikar på att köpa lägenhet nu men då lägenheter är dyra så kommer vi troligen inte ha råd att köpa någon inredning när lägenheten väl är köpt, då hade detta pris varit helt AMAZING! Ib Laursen, House Doctor och Bloomingville är tre märken som finns hos Referma.

Reply
Helena

Planerar att flytta till Stockholm snart så behöver jag ens säga att detta hade varit perfekt?
House doctor, Bloomingville och Nordahl.
KRAM!

Reply
Marika

Hej! :)

Några av de varumärken du kan hitta är bl.a. Blomingville, Ib Laursen och L:A Bruket.

Om jag vann skulle jag ge bort hela presentkortet till mina föräldrar. Det för att dem de senaste två åren hjälpt mig och stöttat mig när mitt liv varit som tuffast.
Under de senaste två åren har jag varit med om så mycket som brutit ner mig totalt. Bl.a. lämnade min dåvarande sambo mig och våra två barn, när jag var gravid med vårat tredje. Mitt i detta höll jag på att vidareutbilda mig till barnmorska, en utbildning som i sig är väldigt tuff.
Så under dessa år så har mina föräldrar alltid funnits där, dag som natt för att hjälpa mig och barnen för att vi ska kunna ha det så bra som möjlig. De har sett till så att jag har kunnat behålla huset, något som var viktigt för mig då jag känner att det är en stor trygghet för de äldsta barnen mitt i allt elände. De har sett till att jag har kunnat fullfölja min utbildning genom att ställa upp som barnvakt när det krisar. Om tre veckor är jag färdig barnmorska, och det hade aldrig gått utan mina föräldrar vid min sida.
Jag kan inte beskriva i ord den tacksamhet och glädje jag känner att ha just dem som mina föräldrar! Och det skulle jag vilja visa dem genom att få ge dem ett presentkort så de kan få unna sig själva något istället för att lägga alla deras sparpengar på mig och barnen för att kunna se till att vi får det bra.

Kram

Reply
Anna W.

Madam Stoltz, Reforma, House Doctor… By the way I really love scandinavian design! I thought about this already when I saw the website with your apartment to sale. That was the pleasure to watch it only for design of those apartments? I would like to have similar interiors, too. Winning would mean a world to me, because more than a year ago we moved to a new house and still cannot buy furniture we want… What’s worse, our new dog took care of those that we already have, too(…)?? Having a new furniture would be an amazing start in a New Year, too!

Reply
Ella

Oh Kenza I just started to study and moved out. I really dream about some new interior for my one-room appartement.
I would be so lucky to win this prize.

Take care of you,
Love from Germany

Reply
Matilda Örjegård

En vinst hos Reforma? Oj Göta Petter!
Tankar börjar storma, dagar och nätter.
Kanske en soffa till vårt nya hem,
kanske en ny tavla, kanske fem?
Egentligen betyder möbler ingenting,
så länge jag har min älskling
För hemmet är där hjärtat är
Meeen, men med lite nya möbler blir det ju fint här…

INTERSTIL
NORDAL
LISA BENGTSSON

Reply
Nimo

Jag är mitt under en inredningsfas, skulle betyda mycket för mig om jag vann detta, skulle definitivt hjälpa min tajta budget!

Svar på frågan; – bloomingville – house Doctor – reforma

Reply
Emma

Super roligt med denna tävling, förutom mode måste ju inredning vara det bästa som finns!

Denna vinst skulle vara otroligt uppskattat, har precis lämnat min familj och vänner i Sthlm och flyttat uppåt i landet med min nyblivna sambo. Att få sin första egna lägenhet är precis som du beskriver det, den bästa känslan någonsin. Men eftersom vi båda är studenter består den otroligt bästa lägenheten av mycket begagnat och att få pengar och fylla med den allt det vackra som finns i Reforma sthlm vore super kul!

Tre varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm inkluderar ett av mina favoritmärken och först ut är Hubsch(!!!), sen Bloomingville och sist men inte minst Nordal

Tack för den här tiden, tio år är otroligt imponerande och hoppas vi får några fler år tillsammans. Grattis!!

Reply
Linda

Hey,
It would be so cool to choose furniture for our new place we’re moving to in January, instead of decorating according to whatever we can find cheaper haha It’s the 15th time I move in Denmark, a break from IKEA would be great, after 7 years :))
The three brands:
– Bloomingville
– Nordal
– Reforma

Reply
Klara

Hej Kenza, tack för en superbra blogg under alla år!
Tre märken man kan hitta hos Reforma Sthlm är Bloomingville, House Doctor och Broste Copenhagen.
Jag har precis blivit sambo med min pojkvän som har en jättemysig lägenhet men nu är allt vi har hans och det skulle vara så himla kul att skaffa nya saker tillsammans och göra lägenheten till VÅR på riktigt.

Reply
Karin

Jag har precis flyttat hemifrån och det skulle vara så najs att få inreda utan att behöva tänka på vad det kostar! Det skulle hjälpa mig så mycket för att trivas i min lägenhet och få den precis som jag vill ha den, med hjälp av alla otroligt fina saker som finns på denna sida!

Varumärken som finns på sidan är: hubsch, house doctor samt nordal!

PUSS

Reply
Avely Pütsep

Reforma, Madam Stoltz, House Doctor.

What the prize will mean to me?
WHAT a prize! I moved out of my parents home 2 years ago to another city to go to the university. Since my field (avertising, publicity) can only be done in a another city from my hometown, I will be living here for a long time and now I have my first ever my own home. The furniture and interior prize would be everything! I’ll keep my fingers crossed! :)

You’re an inspiration!

Reply
Elin

Jag har flyttat runt sedan jag var sexton. Jag har bott på internat under gymnasiet, haft egna lägenheter och bott utomland – men inget har känts som ett riktigt hem. Nu i januari ska jag flytta ihop med min pojkvän och bli sambo för första gången, och det ska bli jätteroligt! Det är bara det att jag pluggar på högskola och tar studielån och han går på a-kassa på grund av sjukdom, så vi har knappt ens råd med den säng vi måste köpa … Tids nog kommer vi få det fint i vårt första egna hem, men lite hjälp på traven hade varit guld värt. Kram!

Tre varumärken som finns hos reforma:
1. Bloomingville
2. Nordal
3. L:a bruket

Reply
Ella

Jag ska i januari flytta hemifrån och lite hjälp till att hitta riktigt fina möbler och inredningsattiraljer skulle inte sitta fel. Det hade betytt mycket för mig att få flytta in i en välinredd bostad som jag kommer att känna mig stolt över samt investera i stilrena möbler med bra kvalité som jag kommer att kunna ha med mig hela livet.

House Doctor
Bloomingville
Lilla Bruket

Reply
Lisa

IB LAURSEN, BLOOMINGVILLE och H SKJALM P har massa fint på reforma sthlm! Jag har nyligen flyttat hemifrån, och bor med min pojkvän i en etta medan vi studerar och det vore grymt att kunna inreda ännu mer med lite speciella möbler eller dekorationer. Det skulle göra mig otroligt glad och inspirerad iaf! :)

Reply
Linnéa

Det vore så himla roligt att vinna detta! Dels för att jag ALDRIG vunnit något, men också för att vår hyresrätt ska göras om till bostadsrätt. Jag, sambon och hunden har bestämt oss för att köpa vår lgh, och då har vi inte direkt råd till ny fin inredning som är den roligaste delen… Huset vi bor i är byggt 1792 och har djupa fina gamla fönster, och fin bruksmiljö.
Därför skulle jag så gärna vilja vinna den här tävlingen för att få mer passande inredning till vårt blivande fina hem.
Kram!

Svaret på frågan om märken hos reforma sthlm, och som faller mig i smaken är bloomingville – vintage – nordal

Reply
Ebba

En vinst i den här tävlingen skulle betyda att jag skulle få ett bidrag till möbler och inredning nu när det börjar bli dags för mig att flytta hemifrån. Eftersom att det kräver väldigt mycket ekonomiskt att flytta hemifrån skulle det underlätta oerhört mycket med ett bidrag till möbler och inredning.

Tre varumärken som finns hos Reforma Sthlm: Bloomingville, House Doctor och Hubsch.

Reply
Ema

Hey Kenza!
I would be so happy if I could win this giveaway because I will go study far away from home soon and I will have to move in my first appartement. I am really excited about having my own appartement but I am also a bit sad to leave my parents and to be alone that is why it would be amazing if I could win some furniture to make my new home cozy so that I can feel great there and invite some friends. I also love Scandinavian design, and I think it will look perfect in my new appartement. :)
3 brands that you can find at Reforma Sthlm
– House Doctor
– Nordal
– Dutch Bone

Love from Brussels ! :) xxx

Reply
Monika

The prize would mean a lot to me, because next year I am moving out. Your 2009 will (kind of) be like my 2017 hehe. Three brands: House Doctor, Bloomingville and Reforma.

Reply
Roxanne

Hi Kenza,

My mom is turing 55 this year and my brother, sister and I want to give her a big present. We are already preparing some stuff but this would be amazing! I think my mother deserves this prize because she has always done everything for us and she neglected the house. Nothing in the house is her taste because she wanted things to be cheap or convenient so she would have more money to spend on us. We have a some second hand things and I think it would be great to get some new energy in the house with our things. All made possible by santa kenza haha

The 3 brands: Reforma, Bloomingville, House Doctor

Reply
Julia

Bästa priset!

Ska snart flytta hemifrån så hade passat super. Jag vet att jag kan vara rätt kräsen och för att trivas på ett ställe vill man att det ska vara mysigt och trevligt. För mig är inredning viktig och jag hoppas att jag kan få till det bra och trivas i min första lägenhet minst lika bra om inte ännu bättre som hemma hos mamma och pappa.

House Doctor ( en favorit)
Broste Copenhagen
Trademark Living

Puss och Kram

Reply
Johanna Säreborn

Tre varumärken hos Reforma Sthlm: Bloomingville, House Doctor och Nordal.

Denna vinst skulle betyda jättemycket för mig. År 2017 tar jag min universitetsexamen efter tre år fyllda av många delar: skratt, tårar, kurslitteratur, fester, ångest och nya fina vänner. Ett nytt kapitel i livet startar och jag vill hitta en drömmig lägenhet som jag kan inreda precis som jag vill (som är industriellt och personligt). Reforma Sthlm har den mest fantastiska inredningen som jag så gärna vill fylla mitt nya riktiga hem med. Efter tre år i korridor respektive en liten studentlägenhet vill jag inget annat än att hitta en plats som jag verkligen känner är “hemma”.

Reply
Deniz

Jag och min pojkvän har nyligen köpt en lägenhet tillsammans. Det är vår första lägenhet tillsammans, innan bodde vi i min lilla hyreslägenhet. Vinsten skulle betyda mycket för oss. Vi har olika smaker och hos REFORMA STHLM finns så mycket finnt som vi båda gillar. Vi skulle bli så glada och få det så fint här hemma :)

Märken som går att hitta hos REFORMA STHLM är bland annat Nordal, Bloomingeville och House doctor.

Reply
Alva

Hej Kenza!!

Om jag vann inredning från Reforma Sthlm skulle jag göra om i vår hyresrätt och hjälpa min bror som bor i andrahand. Han har varit tvungen att flytta många gånger och egentligen inte trivts så bra i någon av lägenheterna han bott i. Snart ska han flytta in i en egen lägenhet, och det skulle kännas fint att hjälpa honom lite på traven <3

Kram

Reply
Paula

Hi Kenza!

One year ago I moved to a new apartment, where I renovated a lot of things by myself. I painted the walls new, I put a new ceiling in (with help from a plasterer) because I had a new job and thought it’s time to start the adult life. But then half a year later, I started a business school, which means no salary, that’s why my apartment looks very sad now. I had no money for decorations etc. Even my bedroom looks sad, it’s literally just a bed! ;D.
Anyway it would be so cool if I would win! (If it’s possible to ship these things to Switzerland)
My favorite brands are, (after I managed to find some things on the Reforma STHLM Website, with a lot of help from google translate):
– Bloomingville, their stuff looks so pretty
– Hubsch, I love their Fåtölj och football
– Owl Streets, their posters look pretty cool

Thanks for your giveaways, that’s just such a great idea to celebrate your blog!!

Kisses from cold Switzerland

Reply
Elvira Jacobs

En drömfåtölj som jag trånat efter såååå länge – Butterfly stolen från Bloomingville! ♥ Den skulle passa så himlans bra i vardagsrummet med en bra bok och en kopp kaffe i högsta hugg. Älskar för övrigt Lilla Brukets vårdande produkter och House Doctors smarta inredningsprylar. En nätbutik som verkligen har något för varje unikt hem!

Reply
Marta

Hi Kenza,
I’m going to start studying in a city that is far away from my hometown and I’ll move to a dormitory. I think it would be nice to have some stuff to decorate my new room and surroundings, like you know, make it more cozy and like at home :)
and 3 brands from the website: House Doctor, Bloomingville and Nordahl.

Reply
Sandra

Precis lika gammal som du var då du flyttade hemifrån är jag nu. 18 år och lever med studentekonomi och då har jag satt mig in i att RENOVERA och flytta in i ett HUS?! Dåliga familjerelationer har många erfarenhet av, inklusive mig. Därför är denna kaosiga idé om att renovera ett hus som 18åring blivit min räddning. Jag kan inte tacka min pojkväns familj för allt de har gjort för mig, och just av den anledningen skulle jag vilja vinna detta presentkort – För att jag ska kunna köpa saker till mitt hus utan att behöva köpa väldigt lite åt gången och bara ha precis det jag behöver, men även för att de förtjänar något fint som tack för all hjälp de har gett mig!

Tre varumärken från Reforma sthlm: Reforma, Bloomingville, Interstil

Reply
Jennifer Carlsson

Hej!
Hade inte tänkt tävla men jag fick precis veta att jag och min sambo vunnit budgivningen på vår drömlägenhet (!) vi ska åka och skriva kontrakt imorgon. Det är lite att fixa i lägenheten så det kommer gå åt energi och pengar till renovering, du som själv är uppe i ett renoveringsprojekt vet nog hur det är ;). Därför skulle vinsten betyda så mycket för mig och min sambo, att kunna lägga pengar på inredning är inget vi har räknat med men det vore såklart drömmen att kunna inreda vår nya lägenhet med inredning från Reforma.
Märken som man hittar hos Reforma är bland annat; Bloomingville, House Doctor och Madam stoltz.

Reply
Hanna

Hej!
Jag har precis börjat studera och detta priset hade hjälpt jättemycket då lägenheten idagsläget är nästintill tom på möbler haha.
Märken: Nordal, bloomingville och House Doctor

Reply
Johanna

Tre märken som man kan hitta är L:A bruket, broste copenhagen och zuiver.

Jag älskar verkligen att inreda och tänker nästan ständigt på hur jag kan förbättra mitt rum, eller huset för den delen. Om jag skulle vinna skulle jag se till att min stil verkligen speglas i inredningen och jag skulle hjälpa min familj att fixa det huset de vill ha!

Reply
Noora

Tre märken man kan hitta är:
– bloomingville
– reforma
– hubsch

Vinsten skulle betyda väldigt mycket för mig! Ska flytta i början av Januari till Stockholm från Helsingfors för att studera. Kommer få min alldeles första lägenhet och det skulle vara så roligt att kunna inreda med en massa fina saker!

Reply
Linn

Tre varumärken som finns hos reforma Sthlm är Nordal, Owl streets och Dutchbone.

Denna vinsten skulle betyda extremt mycket för mig då jag älskar inredning och ofta fantiserar om hur jag ska inreda mina framtida hem. Jag flyttade till Göteborg för 2 år sen och har bott som inneboende och hyrt i andra hand där lägenheterna har hyrts ut möblerade. Så jag har aldrig fått köpa mina egna möbler eller fått inreda en lägenhet. Det har börjat klia riktigt mycket i fingrarna efter att få inreda något. Och nu har jag äntligen fått tag på en lägenhet där jag själv får bestämma hur den ska möbleras och vad som ska hänga på väggarna. Detta priset hade gett mig så mycket glädje att få riktigt snygg inredning och kunna använda den själv för första gången!

Reply
Sofia Lindberg

Denna vins skulle betyda otroligt mycket för mig,
Eftersom jag är en riktig inredningstjej!??
Att piffa och styla mitt eget hem,
Är något som jag gärna vill göra inom åren av fem.?
En lägenhet är dock rätt så dyr,
Och därför blir det ren tortyr.?
Eftersom det kan bli riktigt svårt,
Att hålla på med intresset som jag om hjärtat håller hårt.❤️
Att må dåligt i psyket gör det inte så lätt att få in cash på kontot,
Och därför ökar ångesten av att inte min situation ser ut som jag hoppats och trott.?
Att slippa tjafs och gnafs och få styla mitt eget,
Är något som jag drömt om sedan jag tog det första fotsteget.???
Missförstå mig inte,
För hemma finns ingen som är den argsinte.?
Men att ha något eget vore helt underbart,
Eftersom jag skulle behöva en liten nystart.?
Därför skulle denna vinst vara en dream come true,
Och vara ett steg närmare min önskan som inte hunnit uppfyllas ännu.?
Så jag hoppas att du förstår genom detta genomarbetade rim,
Hur stor plats inredning och ett eget hem skulle ha i själen min.?
Kram på dig!??

3 varumärken som finns på Reforma Sthlm: Bloomingville, Trademark living, Nordal

Reply
Cessi

I started my studies at uni year and a half ago, and that is when I moved to my first own apartment. All my furniture are from IKEA, so this prize would mean a huge makeover for my tiny home! I love to decorate, but it is hard when you are a student. And, three brands they have: House Doctor, Nordal and Bloomingville.

Reply
Elin

Owl Street, Nordal och Bloomingville.
En del av denna vinst skulle gå till min mamma så att hon skulle kunna få unna sig ett nytt bord och stolar till köket. Om det fanns något över sedan skulle jag ge det till min bror och hans flickvän då dem håller på att leta lägenhet och kommer antagligen flytta snart och då tycker jag dem är värda lite hjälp med möblerna.

Reply
Jennifer

Hej fina Kenza!

Jag vill gärna vara med och tävla för min mammas skull. Jag har växt upp med skilda föräldrar, men bott större delen hos min mamma. Vi har aldrig haft pengar i överflöd utan har ibland fått vända på kronorna för att få det att gå ihop. Detta har gjort att mamma varken upplevt så mycket av världen eller kunnat satsa på ett fint hem. Nu för tiden, när jag blivit äldre, har hon lyckats komma iväg på någon resa, men det betyder att hemmet fortfarande prioriteras bort. Jag vet att hon så gärna vill ha ett fint hem att bjuda in folk till, men hon behöver lite hjälp att få ihop det bara.

Min mamma är den starkaste personen jag vet och min bästa vän, det skulle betyda allt att få ge henne detta.

Tre varumärken hos Reforma:
1) Bloomingville
2) House doctor
3) Reforma

Kramar!

Reply
Emelie

För tre år sedan flyttade jag hemifrån, till en helt ny stad i andra delen av landet. Rummet jag flyttade in i var litet, luktade illa från avloppet och köket delades med ett gäng (icke-rumsrena) grannar. Har gjort många tappra försök att liva upp rummet för att få det att kännas fint och genuint hemma, men den känslan har jag aldrig riktgt fått. Istället har jag känt att det är jobbigt att vara hemma och saknat mitt gamla rum hemma hos föräldrarna. Nu, tre år senare, har jag äntligen fått tag på en fin och fräsch lägenhet dit jag flyttar in den 1 januari!!! Jag är så glad, det är viktigt för mig att hemmet känns tryggt och som ett ställe där jag verkligen trivs att vara. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till den här DRÖMVINSTEN skulle jag spendera timmar åt att planera vad jag vill ha till lägenheten och vad som passar bäst och vilka färger…. du vet!!! Vilken lycka, vilken dröm!!!! Jag vill ha ett hem att längta hem till.

Tre märken jag tycker om som finns på hemsidan är Bloomingville, House Doctor & Reforma.

Kram Emelie!

Reply
Emelie

ör tre år sedan flyttade jag hemifrån, till en helt ny stad i andra delen av landet. Rummet jag flyttade in i var litet, luktade illa från avloppet och köket delades med ett gäng (icke-rumsrena) grannar. Har gjort många tappra försök att liva upp rummet för att få det att kännas fint och genuint hemma, men den känslan har jag aldrig riktgt fått. Istället har jag känt att det är jobbigt att vara hemma och saknat mitt gamla rum hemma hos föräldrarna. Nu, tre år senare, har jag äntligen fått tag på en fin och fräsch lägenhet dit jag flyttar in den 1 januari!!! Jag är så glad, det är viktigt för mig att hemmet känns tryggt och som ett ställe där jag verkligen trivs att vara. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till den här DRÖMVINSTEN skulle jag spendera timmar åt att planera vad jag vill ha till lägenheten och vad som passar bäst och vilka färger…. du vet!!! Vilken lycka, vilken dröm!!!! Jag vill ha ett hem att längta hem till.

Tre märken jag tycker om som finns på hemsidan är Lisa Bengtsson, Zuiver & Interstil.

Kram Emelie!

Reply
Emelie

För tre år sedan flyttade jag hemifrån, till en helt ny stad i andra delen av landet. Rummet jag flyttade in i var litet, luktade illa från avloppet och köket delades med ett gäng (icke-rumsrena) grannar. Har gjort många tappra försök att liva upp rummet för att få det att kännas fint och genuint hemma, men den känslan har jag aldrig riktgt fått. Istället har jag känt att det är jobbigt att vara hemma och saknat mitt gamla rum hemma hos föräldrarna. Nu, tre år senare, har jag äntligen fått tag på en fin och fräsch lägenhet dit jag flyttar in den 1 januari!!! Jag är så glad, det är viktigt för mig att hemmet känns tryggt och som ett ställe där jag verkligen trivs att vara. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till den här DRÖMVINSTEN skulle jag spendera timmar åt att planera vad jag vill ha till lägenheten och vad som passar bäst och vilka färger…. du vet!!! Vilken lycka, vilken dröm!!!! Jag vill ha ett hem att längta hem till.

Tre märken jag tycker om som finns på hemsidan är Lisa Bengtsson, Zuiver & Interstil.

Kram Emelie!

Reply
Mikaela

Tre märken som man kan hitta är Broste Copenhagen, Trademark living och Reformas eget märke.

Denna vinst skulle betyda jättemycket eftersom jag nyligen flyttat ihop med min pojkvän (och nu sambo(!), känns fortfarande overkligt) och mycket av våra möbler och inredningen i sig har väldigt olika stil. Hade uppskattat denna vinst supermycket då man skulle kunna komplettera med nya möbler och detaljer för att skapa en ny gemensam stil.

Reply
Emma Francke

Vilken drömvinst! Vi har precis fått nycklarna till vår nya lägenhet och har kommit fram till att vi behöver köpa ungefär allt nytt eftersom ingenting passar.. ny soffa, ny säng, nytt matbord.. ja du fattar! Jag ser verkligen fram emot att börja inreda den här lägenheten och göra den precis som vi önskar. Dock så behövs det ju lite extra i kassan så därför skulle den här vinsten verkligen göra susen! Jag håller verkligen tummarna för det här och hoppas att du ser min kommentar!

Tre märken som går att hitta på REFORMA STHLM är bl.a. House Doctor, Nordal & Zuiver.

Kram!

Reply
Caisa

Man kan bland annat hitta märkena Bloomingville, Reforma och Zuiver!

Det skulle vara så himla kul att vinna detta! Jag och min sambo bor i vår första lägenhet som vi nu har bott i under 3 år! Vi båda två är studenter och har därför inte haft så mycket pengar att lägga ner på lägenheten, och vi kommer att vara studenter ett par år till. Det mesta är gammal möbler som vi har fått av våra föräldrar och några har vi målat för att fixa till. Men det skulle vara så kul att få göra lägenheten mer till vår egen och Äntligen få välja inredningen och styla den som vi vill. Det skulle verkligen vara en dröm att vinna!

Reply
Alexandra

Jag och min sambo har precis flyttat till Göteborg och bor i en lägenhet som vi hyr i andra hand (med en ohyggligt dyr hyra). Vi gör allt för att försöka spara pengar så vi kan köpa vår egna lägenhet så småningom. Detta tillsammans gör att det inte finns mycket pengar kvar att lägga på inredning, något som jag älskar! vore drömmen att vinna detta:)

Tre märken du finner hos reforma Sthlm:
-bloomingville
-Ib Laursen
-house doctor

Reply
Eleni Norberg

Jag vill tävla!

Hos Reforma Sthlm finns bland andra dessa tre varumärken:
– Lilla Bruket/L:A Bruket
– Nordal
– Broste Copenhagen

Jag och min sambo är nyinflyttade till Malmö, från tiden med studier och extraarbeten. Nu ska vi skapa oss en egen oas här tillsammans och behöver hjälp med starten – och det är det som denna tävling/vinst skulle betyda för mig, att komma igång med det egna hemmet.

:):)

Reply
Martina Lennartsson

Varumärken: Housedoctor, Bloomingville, Ib Laursen.

Detta pris skulle betyda mycket för mig! Jag och min pojkvän är studenter och har bott i en hyreslägenhet i Stockholm i tre år. Vi båda är studenter och drömmer om att kunna köpa vår första egna lägenhet en dag. Det skulle vara så kul att få fräscha upp lägenheten med lite nya möbler.. Det behövs! ?

Reply
Dalal

Winning this giveaway would be synonym of success and new beginnings. I just bought my first apartment and I feel so proud of this achievement. It would mean a lot to put the first pieces in it from this giveaway.

Reply
Cecilia Öhlin

Den 6 januari flyttar jag ihop med min T på riktigt. Bakom oss har vi två år av distansförhållande. Jag har bara ett fokus, skapa ett hem att känna sig trygg i. Jag har längre inget familjehem. Det där stället alla drar till över jul och äter sig mätta och gosar med katten. Du vet? Om jag får detta så möjliggör det för mig att skapa det där stället. Trygghets-zonen.

Märken som finns hos Rerforma STHLM Bloomingville

House doctor

nordal

Puss Queen Kenza <3

Reply
Laurine

Hi! :)
I’m participating to the giveaway because I would like a new decoration around my Tokio Hotel posters in my apartment, haha. And btw, 2009 is the year I knew you thanks to the band, so this giveaway is kind of special to me!
But this is also to help my big brother who is building his own house, so a bit of decoration would be so great! :)

On this website you can find brands such as: Bloomingville, House Doctor or Hubsch for example :)

Thank you for the giveaways,
Love from France,
Laurine

Reply
Noelle

Im working so hard to make something of my place and this generous offer will help me accomplish this. I so need this so much! I love everything that has to do with interior, decorating, styling and so on! I would love to make someday my on blog about home interior. im so obsessed! These are my favorite brands that they sale: MADAM STOLTZ, BLOOMINGVILLE & ZUIVER!! And These are my favorite pieces;

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/soffbord-cupid-guld.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/dagbadd-gra-och-tra.html of the

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/bord-fem-kanter-borstad-guld-.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/soffbord-diamant-guld-2.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/forvaringskorg-2-pack-massing-.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/stilig-pall-gammeldags-guld.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/vas-ring-glas-l.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/kvadratisk-vagghylla-massing.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/stol-massingnat.html

http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/kvadratisk-vagghylla-massing.html

Yes, everything with a touch of gold! What girl doesn’t love a touch of gold..

Lots of love,

Noelle

,

Reply
Lisa Presenza

The answer is Bloomingville, Dutch bone and Hübsch (and a lot of other brands). I just moved in a new apartment with my boyfriend. It looks very nice already but we can use an extra finish touch (especially in one room, that room is still a disaster that we have to turn in something beautiful haha). So I would love to win this price. But the most important thing is that I live with my boyfriend now and he is the one who makes this house feels like home and I think that that is the most important thing of all!!

Loves Lisa

Reply
Stina

Tre varumärken: ib laursen, zuiver & house doctor

Jag har precis blivit med lägenhet efter lång väntan (YAY), men eftersom jag är student så har jag inte råd med några feta möbler. Än så länge står där en säng, en byrå och lite kuddar. Det hade varit himla fint att kunna inreda med lite fler möbler och lite saker på väggarna också så det blir “mitt” egna hem.

Reply
Julia

Hej Kenza! Vilken drömmig give away! Jag verkligen älskar inredning och det lyxigaste jag vet är att få bläddra i ett fint magasin eller scrolla runt på inredningsbloggar! Jag pluggar sedan 3 år tillbaka så min studentlägenhet är till 90% möblerad med Ikea-grejer och det hade varit så sjukt kul att faktiskt kunna köpa några av grejerna man ser i alla fina magasin! Särskilt att få köpa dessa grejer från reforms Sthlm, några av mina favvomärken där är: house doctor, reforma och madam stoltz!
Kram på dig och tack för den bästa bloggen!

Reply
Sandy

Men harregud! Det här är precis vad jag behöver! Har precis fått en ny lägenhet och står i princip tomhänt vad gäller möbler ?

Så att vinna det här vore så sjukt grymt! Har ty ärr ingen snyft-historia att komma med, men håller tummar och tår ändå! ?

Varumärken: Reforma, Bloomingsville och House Doctor! (Har fan redan kollat vad jag vill ha, hahah :D)

Reply
Julyaet

I moved in a new appartment 2 years ago and never take the time to fill it with cool stuff. And I’m always talking about doing it but I don’t especially have the budget for that. So this giveaway would be perfect !

Three brands we can find on the website are :
Bloomingville
House Doctor
Nordal

Reply
Mathilda Johansson

Hej Mathilda här! Sedan några veckor tillbaks fick jag reda på att min pappa inte mådde bra. Han kunde inte riktigt sätta fingret på vad som var felet och dagarna fortsatte att rulla på. Han flydde iväg mycket under denna tid. Han valde att åka ut i bilen bara för att fly undan. Han mådde ju som sagt dåligt trodde vi. Tiden gick och plötsligt en mörk kväll kom pappa hem och berättade att han inte tänker tillbringa sin natt hemma hos oss. Hemma hos mig, min storebror och mamma. Han åkte sin väg och det resulterade i att han fixade sig en egen lägenhet. Pappa har nu varit ifrån oss i snart Fyra veckor. Han hör emellan åt av sig till mamma, men jag och min bror har inte hört ett ljud av honom. Han har försvunnit ifrån oss. Han har valt och lämna min mamma men han har också valt att lämna sina två barn. Mig och min storebror. Mycket runt om oss är just nu väldigt oklart. Min pappa har varit den som har dragit in det mesta av pengarna till vår familj. Så min mamma tillsammans med mig och min bror kommer nu inte kunna bo kvar i vårt hus, mitt barndomshem där jag en gång tagit mina första steg. Det gör så oerhört ont. Min mamma har nu i dagarna börjat kolla på lägenheter när nästa smäll kom. Pappa hörde av sig till min mamma och frågade om jag eller min bror tagit ut pengar ifrån hans konto. Det visade sig att det försvunnit upp till 15000 kronor bara under en natt. Allting är som en mardröm. Jag tror inte det är sant och jag vet längre inte vad jag ska tro, tilliten till min pappa har blivit noll. Min pappa har försvunnit, pengar har försvunnit och jag vet längre inte vad jag skall tro. Såklart är inte pengar allt men detta pris skulle ju ändå såklart betyda mycket. Att jag med detta pris skulle kunna hjälpa min mamma med att skapa en ny trygghet i ett nytt hem tillsammans med min bror. Att kunna få hjälpa till på ett eget sätt hade varit så otroligt skönt för hjärtat, eftersom jag själv fortfarande går i skolan och inte har någon inkomst skulle detta pris underlätta för mig att skapa en trygghet i ett nytt hem där vi kan umgås med inredning från Reforma Sthlm med märken som bland annat Hubsch, House doctor och Bloomingville. Jag hade blivit otroligt glad och tacksam av att kunna ge detta till min fina mamma och storebror. Kram Mathilda

Reply
Anna

Att vinna detta priset skulle betyda så mycket för mig, då jag mer än gärna skulle vilja uppdatera min och min pojkväns lägenhet. Älskar inredning men då vi båda är studenter med en rätt begränsad budget så är IKEA vår främsta inredningsleverantör, (inget ont om allas vårt älskade IKEA) men en mer personlig och orginell inredning skulle jag inte tacka nej till ;)

-House doctor
– Bloomingville
– Nordal

Reply
Terese

Hej Kenza!
Det finns många fantastiska varumärken men tre av dessa är House doctor, Bloomingville och Nordahl.

Jag har nyligen flyttat till en tvåa med min son på snart tre år, älskar inredning men som ensamstående finns det inte direkt mycket pengar att lägga på inredningen och möbler.. Detta är verkligen ett drömpris

Reply
Nathalie

Varumärken: bloomingville, Owl street, house doctor

Jag och min sambo flyttade in tillsammans i september och vi har fortfarande inte fått det fixat i lägenheten. Vi har haft ganska mycket ekonomiska problem och därför är det väldigt tomt i våran lägenhet och därför skulle det här priset hjälpa som bara den!

Reply
Hanna

Jag och min blivande sambo håller på att renovera vår första lägenhet, och vi saknar i princip alla möbler, så vad som helst från reforma sthlm skulle vi behöva! Det hade varit så kul att kunna inreda allt från scratch så att allt matchar sådär fint! :)

Reply
Nathalie

Varumärken: house doctor, bloomingville & Lilla bruket.

Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag skall flytta till ny lägenhet i april och skulle vilja göra det fint och hemtrevligt direkt utan att behöva göra lite i taget (student annars så inte jätte mycket pengar över att lägga på inredning)
Kramar Nathalie

Reply
Jessika Lönn

Oj vart ska man börja… Jag och min sambo bor tillsammans i en liten studentlägenhet som vi tyvärr blir utslängda från efter sommaren då vi båda tar examen nu till våren. Självklart ska vi leta ny lägenhet som vi förhoppningsvis kommer bo långa härliga år i tillsammans och vad passar då inte bättre när man är nyexaminerad med nya (och fler framförallt då vi inte får plats med något där vi bor nu) möbler och fin inredning? Finns inget roligare än att inreda en ny lägenhet men tyvärr tryter pengarna när man är student så vi har inte fått chansen att hitta vår stil ännu, vilket jag hoppas vi kan om vi hade vunnit här :-)

PS. Du är så otroligt vacker och en fantastisk förebild, keep up the good work!

Reply
Erik

Hej Kenza!

Tre populära märken är: House Doctor, Reforma och Zuiver!

Vill inte hålla detta super långt för vill ju att du ska orka läsa det också så ska försöka hålla det relativt kort hehe! :-)

Jag bor tillsammans med mamma och tre syskon och en kusin som inte har någonstan att bo så mamma välkomnade honom till vårt hem.Vi är alltså 6 personer i en hyreslägenhet på 3 väldigt små sovrum och ett litet allrum. Mamma sover på en madrass i vårt kök. Detta känns både hemskt men också pinsamt att ens skriva. Det är Sverige 2016 och så lever vi i min familj. Det är inget fel på mamma. Hon jobbar nästan 10 timmar varje dag. Hon jobbar helger. Hon har tre olika jobb. Vår pappa är ett rövhål som inte finns med i bilden. Han har tagit mer av oss barn än vad han gett oss under våra liv, sjukt nog.
Möbleringen ska vi inte ens tala om i vårt hem. Jag skulle ALDRIG under några som helst omständigheter få för mig att välkomna en vän till oss på middag eller någonting liknande. Grejen är nu att min kusin äntligen ska flytta till en stödfamilj, mina två andra syskon ska flytta hemifrån för att studera på högskolan. Vi kommer alltså att bli 3 personer istället för 6. Detta ger mig sånt enormt hopp om att vi äntligen ska kunna bo normalt, ha varit sovrum. Pengar till nya möbler har vi dock inte. Att vinna dessa 25 000 kronorna vore därför helt sjukt och hade gjort oss obeskrivligt lyckliga. Du anar inte.

God Jul och Gott nytt år önskar Erik

Reply
Jenny

Hej fina Kenza!

Alltså kan nog inte ens beskriva vad detta pris skulle kunna betyda för mig, men kan säga att det skulle vara väääldigt mycket. Jag är 20 år och har precis flyttat hemifrån för första gången. Att flytta kostar ju väldigt mycket pengar (det kanske du vet extra väl som är mitt uppe i en renovering, haha) och som student har man ju inte så mycket över för att kunna möblera och göra precis så som man vill ha det. Ens boende är ju ens trygga punkt och där vill man ju att det ska vara hemtrevligt och fint, så att man trivs bra. Därför skulle jag bli sååå himla glad om jag vann detta för då skulle jag kunna göra det mycket hemtrevligare i min hittills ganska tomma lägenhet.

Tre märken som finns hos Reforma Sthlm är: Bloomingville (har en riktig crush på ett av deras bord), Zuiver och Nordal.

Kram på dig!

Reply
Maria

This would mean so much for me because I live in my first own home. I could also make my family members happy by buying them some furniture that they dream about.

3 brands: Bloomingville, Laursen, Broste Copenhagen

Reply
Rhea Dean

De har Bloomingville,Lilla bruket och Broste Copenhagen

Detta skulle betyda mycket för att jag skulle gett detta till mina föräldrar som precis har byggt om hemma och det skulle vara så kul om hah kunde ge de någon som detta så att det kan hitta fina möbler med detta pris de skulle bli så överraskade och det är sällan man kan ge någon till föräldrar som de behöver och uppskattar puss och kram lycka till med allt❤️❤️

Reply
Linn

Hej Kenza!

Tre märken som går att hitta är: Nordal, Trademark Living och Bloomingville.
När jag flyttade hemifrån för ett år sen för att plugga fick jag med mig de möbler som fanns över hemma. Att lägga pengar på ny inredning har inte gått, så det har fått vara som det är. Hemma är inte hemma för mig. Jag trivs inte eftersom det inte speglar mig. Det vore kul att kunna slänga ut allt fult och göra det till mitt hem.
Kram

Reply
Hanna

Åhhh vilken perfekt tävling!!!

Jag och min pojkvän träffades när vi var nyfyllda 16 år gamla och idag är vi båda 20(snart 21) år gamla. Vi har i 1,5 års tid tid pendlat till våra jobb i Göteborg (1,5h enkel väg), då vi båda bor en bra bit utanför Gbg. Det är i princip omöjligt att få hyreslägenhet i Göteborg men vi har nu äntligen fått beskedet att vi har fått en lägenhet med inflytt den 1a februari 2017. Kan inte förklara lyckan!!! Att få flytta ihop med den man älskar och att slippa lägga 3 timmar på pendling varje dag.

Detta blir alltså vårt första egna hem, första gången vi flyttar hemifrån, första gången vi blir sambo med någon. Ingen av oss har därför några möbler sen innan så detta skulle verkligen vara drömmen!

Tre märken jag tycker om:
– Bloomingville
– House doctor
– Madam stoltz

Reply
Emma

Hej!

Är det något intresse jag och min mamma har gemensamt och verkligen älskar så är det att inreda samt piffa upp vårt hem. Därför hade jag gärna velat vinna denna tävling för hennes skull. Min bror har även nyss flyttat hemifrån och jag hade mer än gärna överraskat honom med möbler från Reforma Sthlm.

Bloominville
Nordal
Reforma Selection

Kram

Reply
Dina

I’m moving into my first apartment right now and it would be great to actually have seating not pillows on the floor haha. Seriosuly though this would be insanely helpful. Three brands they have at Reforma Sthlm are Ib Laursen, Nordal and Owl Streets.

Reply
Erica Svensson

Hos Reforma Sthlm kan du hitta bl.a.
Bloomingville
House Doctor
Broste Copenhagen

Det skulle vara så roligt att faktiskt få inreda lägenheten istället för att bara slänga in lite ikeamöbler (som lägenheten ser ut nu). Som student är man begränsad och pengarna prioriteras inte till den inredningen man kanske egentligen hade önskat! Innan man flyttade förstod man inte innebörden av varken kostnad eller stil, men nu tycker jag det är roligt att kolla runt i butiker och längtar till att faktiskt få inreda på riktigt!

Reply
Linnéa Olsson

Jag och mitt ex var ganska unga när vi flyttade ihop. Jag studerade och han hade ett bra jobb och köpte därför alla möbler. Så när vi gjorde slut hade jag trampat i fällan och stod då utan bostad och möbler.
Min familj, min underbara familj hjälpte mig med bostad och jag fick många möbler skänkta. Jag är så otroligt tacksam för all hjälpen jag fick, men nu några år senare har jag fortfarande kvar nästan alla av de skänkta möblerna.
Jag och min sambo bor i en fantastisk sekellägenhet med högt till tak, fantastiks valv och fina detaljer, men möblerna… Har många gånger sagt till mina nära och kära att vi inte förtjänar vår lägenhet då vi hade kunnat möblerna den så mycket finare!

Reply
Stephanie

I februari får vi äntligen flytta in i vårt drömhus och efter flytta från en 3a på 75 kvm till ett hus på 200 kvm så har vi en del utrymme att fylla om man säger så vore perfekt!

Tre märken som finns är house doctor, Madame Stoltz och Zuiver!

Reply
Linnéa Olsson

Alltså så glömde jag skriva vilka märken man bland annat kan hitta på Reforms Sthlm. I alla fall, man kan bland annat hitta Bloomingville, Trademark Living och House Doctor.

Reply
Sara

Så underbart att du kan ha sådana giveaways! Jag bor fortfarande hemma men har skilda föräldrar. Pappa har nyligen flyttat till ett radhus och mamma till hus. Ekonomin här hemma är helt okej, tyvärr inte tillräckligt för att göra om mitt rum helt och hållet utan det lär ta sina år innan det blir precis som jag vill ha det. Hos mamma har vi kommit en bit, men hos pappa är det fortfarande väldigt tråkigt och det finns bara en säng där. Att vinna valfria möbler och inredning hos Reforma Sthlm skulle betyda så otroligt mycket! För 25.000 kr kan jag fixa drömrummet både hos mamma och pappa. Inte nog med det så finns det säkert möjlighet att mamma och pappa kan få något som saknas i hemmet. Jag har även en pojkvän på distans, om allt går som det ska så lär vi också flytta ihop snart. Om jag då har vunnit denna giveaway så kan jag med hjälp av inredningen i mina två rum säkert fylla en hel lägenhet (har stort rum hos mamma där både soffa, tvbänk och tv får plats).

Varumärken som finns hos Reforma Sthlm är bland annat Bloomingville, Nordal och Reforma.

Kram på dig! <3

Reply
Medina B

Hubsch, House doctor och Bloomingville
– Jag planerar att flytta hemifrån snart och börja studera. Då kommer det bli jobbigt gällande pengar och så. Då hade detta varit till enorm, enorm hjälp!

Reply
Zoe

Till våren väntar flytt och möbler är precis vad jag behöver. Min vita slitna gamla ikeasoffa behöver verkligen uppdateras, har ju två vovvar, och dessa pälsklingar har gjort att soffan inte direkt kan kallas vit längre :(

Det hade varit en superbra start på det nya året efter ett år med många motgångar. *Håller tummar och tår*

Reply
Zoe

Till våren väntar flytt och möbler är precis vad jag behöver. Min vita slitna gamla ikeasoffa behöver verkligen uppdateras, har ju två vovvar, och dessa pälsklingar har gjort att soffan inte direkt kan kallas vit längre :(

Det hade varit en superbra start på det nya året efter ett år med många motgångar. *Håller tummar och tår*

Varumärken man kan hitta hos Reforma är: Reforma Selection, Bloomingville och Nordal

Reply
Emelie Larsson

Varumärken: house doctor, bloomingville och IB laursen, min mammas favoritmärken.

Och det är också henne jag skulle vilja ge denna vinst. Mamma sätter alltid alla andra för henne själv och unnar sig aldrig något dyrare, utan känner bara att hon har råd att köpa det allra billigaste, och därför känner hon sig aldrig riktigt helt nöjd med sitt hem eftersom hon alltid väljer budgetalternativ före det hon egentligen vill ha. Det skulle vara så underbart att få skämma bort min mamma med det här, hon om någon förtjänar det här så mycket.

Reply
therese

Åh, vilken fin tävling.
Att vinna denna tävlingen för mig skulle betyda så sjukt mycket.
Efter att ha bott med min kille i en liten studentetta i ett år har jag nu bestämt mig för att flytta hem.
Jag skulle så gärna vilja göra om mitt lilla flickrum till ett ställe som känns som “mitt”.
Att få köpa fina möbler i hel min egen smak skulle verkligen betyda så himla mycket.
Som student har man inte särskilt mycket pengar, och att be mina föräldrar betala för nya möbler är inte på min karta.
Det skulle betyda allt för mig, att få göra om rummet och känna att mitt lilla flickrum blir något eget, att ha en plats som jag älskar.

Tre stycken varumärken:
– Bloomingville
– Zuiver
– Owl street

Reply
Sofie

Jag hoppas på att vinna priset då vi köpt ett gemensamt boende och fått en liten son! Skulle önska få köpa lite till hans rum. Jag skulle även vilja ge en soffa till min syster som verkligen skulle behöva en!:)

Tre märken som säljs:
– house doctor
– Bloomingville
– Nordal
Håller tummarna för vinst:)

Reply
Josefin Stenman

Åååååh, det skulle vara en dröm att vinna! Min familj har byggt ut vårat hus och jag ska få ett större rum, det skulle vara så fräscht med lite ny inredning! Det skulle betyda så mycket då jag förtillfället inte har mycket pengar på kortet och vill inte att mina föräldrar ska behöva betala för allt. Märken som finns är House Doctor, Madam Stoltz och Zuiver. Min mail är: [email protected]

Reply
Veronica Olsson

Halloo!
Jag vill vara med och tävla! Jag och min kille bor för närvarande i 2a hand (möblerad) och kommer flytta till en nyproduktion 1 mars. Vi är därför i stooort behov av möbler & inredning. Detta pris skulle betyda otroligt mycket för oss, men mest för mig för jag älskar inredning, haha… Dock är möbler dyrt så de hade varit så perfekt och vinna och ha råd att “piffa till de” lite extra om du förstår vad jag menar! Ha de gott!

3 varumärken: House Doctor, Lisa Bengtsson & Nordal

Reply
Mia

Hej Kenza! Fan vad roligt det har varit att följa dig dom här tio åren! Du är en grym förebild och är verkligen värd allt du har åstadkommit under den här tiden. Jag har följt dig sen 2006 när du påbörjade din resa. Jag hade börjat gymnasiet när jag hittade din blogg under en lektion i datakunskap, haha! Att vinna det här priset skulle vara ovärdeligt för mig. Jag och min sambo kämpar på med att bygga upp lägenheten men det är svårt då jag är student och inte har så mycket pengar. Att få chansen på det här priset skulle verkligen vara en sån sjukt stor hjälp på traven! Det skulle också vara kul att faktiskt vinna en tävling, for the first time in my life. Men har tur i kärlek i alla fall :)
Tack för dom här tio åren Kenza och för dom kommande åren! Du är grym! Puss
(Bloomingville, House Doctor, Reforma är tre märken du kan hitta på Reforma Sthlm)

Reply
Isabelle

Efter många månaders letande köpte vi vårt drömhus tillsammans med vår 9 månader gamla son. Dessvärre visade det sig innehålla mögel och vi var tvungna att dra oss ur. Huset vi hyr fick en vecka innan julafton vattenskada och vi är tvungna att flytta i februari. Vi håller tummarna att turen vänder snart och att vi får ge vår son en trygg uppväxt i ett hem utan hälsorisker. Detta presentkort skulle ge oss chansen att göra vårt hem till ett hem där vi får se vår son växa upp.

Märken som finns: House doctor, Bloomingville, Broste Copenhagen.

Reply
Betty Svensson

Oj.
Detta skulle betyda ALLT för mig och min sambo.
Vi flyttade ihop i en lägenhet i somras men har bott tillsammans hos hans föräldrar året innan det också. Så detta är den första lägenheten för oss båda som vi sparat till läääänge!
Först var det handdukstorken som var felkopplad så rörmokaren sa att den hade kunnat exploderat när som helst.
Sedan en månad efter det var det fabriksfel på kranen i köket, så vi vaknade kl 04:30 av att det var en pool av vatten i köket & vardagsrummet(& på vår stora fina matta som inte var gratis). Så nu har vi bott hos föräldrar, svärföräldrar, kompisar i 4 veckor för att vi haft en fläkt som ska torka golvet innan dom byter!
Trots försäkringar har vi lagt mycket pengar(som vi skulle lagt på inredning) på självrisken för golvet och ny handdukstork som inte gick på dolda fel från föregående ägare av lägenheten. Men det värsta är att känslan var att det blev tråkigt att skaffa lägenhet istället för att det ska en milstolpe i livet som ska vara ett av dom bästa.
Nu är vi inflyttade igen och trivs så jäkla bra, men vi skulle bli överlyckliga om vi vann detta pris så vi kan köpa det som är kvar som vi inte har råd med efter golvbytet!

Kram ????❤️

Reply
Malin Liversedge

Jag och min man som är från England träffades för snart fyra år sedan i Australien och har bott där tillsammans sedan dess. I somras föddes vår lilla flicka och vi hade inrett vårt nya hus precis så som vi ville ha det lagom i tid till hennes ankomst. Men när vår lilla älskling kom till världen förändrades allt. Helt plötsligt insåg vi hur långt avståndet mellan Australien och Europa verkligen är och längtan av att bo nära våra familjer blev olidlig. Vi vill att vår lilla flicka ska få växa upp nära sina far och morfäldrar. Så istället för att flyga tillbaka till vårt hus igen i Australien efter vårt julfirande i Sverige och England, bestämde vi oss för att istället flytta till England. Vi fattade vårt beslut bara en månad innan vårt flyg till Europa så vi hade inte gott om tid att sälja alla våra möbler. Även fast allt i vårt hem bara var ett halvår gammalt så fick vi inte mycket för det. Vi verkligen älskade allt i vårt lilla hus så att göra sig av med allt var inte lätt. Just nu är vi mitt uppe i letandet av vårt framtida hus och eftersom vi sålde allt vi ägde för att kunna flytta till England har vi ingenting att inreda vårt kommande hus med. Pengarna vi fick för våra möbler vi sålde kommer vi inte jättelångt med så att vinna denna tävling hade verkligen varit guldvärt och till stor hjälp för att igen kunna bygga upp ett mysigt och tryggt hem för vår lilla dotter att växa upp i!

Varumärken hos Reforma Sthlm är bl.a. Housedoctor, Bloomingville och Nordal

Tack för fantastiska giveaways!

Reply
Jenny

Tre märken man kan hitta på Reforma Sthlm är House Doctor, Nordal & min personliga favorit Bloomingville!

För mig skulle denna vinst ge mig en bättre chans att bygga ett hem i min nya stad Stockholm! <3 Just nu bor jag i en omöblerad & opersonlig etta jag hyr i andra hand & så fort jag är klar med skolan i vår ska jag köpa något eget. Med tanke på att alla ören jag har går till lägenhetsinsats så vore det guld att få lite startkapital i möbelväg för att inreda den som en lägenhet där jag kan trivas & känna mig hemma!

Reply
Rebecka wahldin

Detta pris hade varit underbart. Då jag och min sambo pratar om att flytta till hus hade lite rolig ny inredning varit toppen.
Sen är jag väldigt intresserad av inredning och har länge velat jobba med det =)

Varumärken: House Doctor, Ib Laursen, Broste Copenhagen

Ha en fin dag!

Reply
Madde

Denna vinst hade betytt väldigt mycket då denna vinst hade gått till mina föräldrar och deras sovrum (som är kaos). Deras rum är vårt “slänga och gömma saker” rum, deras rum är mitt nya mission så denna hjälp hade varit gjort detta mycket enklare.

Varumärken: Housedoctor, Bloomingville, Ib Laursen.

Reply
Sara

Men shit!! Drömmen!!
Håller precis på att flytta hemifrån ihop med min pojkvän.. Är dock student så kassan räcker inte direkt till inredning, även om jag älskar inredning och verkligen skulle vilja ha ett fint inrett första egna hem. Skulle bli helt galet glad om jag vann!

Tre exempel på märken som finns på Reforma Sthlm är House Doctor, Bloomingville och Nordal. :)

Reply
Pia

Hej Kenza :)

Jag skulle väldigt gärna vinna detta eftersom jag just flyttat ihop med min pojkvän i en omöblerad etta i Göteborg. Skulle vara fantastiskt att kunna inreda fint i vårt nya hem <3
Varumärken som finns hos Reforma är bland annat House Doctor, Bloomingville och Hubsch.

Reply
Anna

Att vinna denna tävling skulle för mig innebära väldigt mycket för mig! För tillfället har jag endast en termin kvar av mina universitetsstudier innan jag tar examen. Då jag studerat i Umeå i snart 3 år kommer jag efter examen att flytta söderut mot nya äventyr. Det innebär att jag är i stort behov av att införskaffa mig nya möbler till mitt framtida boende. Hittills har jag bott 3 år i studentkorridor uppe i Umeå och levt på 21 kvm. Jo tack det har ändå fungerat bra :) men nog har jag längtat efter en större lägenhet med eget kök osv.

Jag hade blivit väldigt lycklig och tacksam om jag vann denna tävling!

Märken som finns hos Rerforma STHLM: House Doctor, Normal & IB Laursen.

Reply
Hanna

Håller för tillfället på att sparar sparar och sparar till insatsen till vår lägenhet som blir tillgänglig hösten 2018. Vi har forfarande en väldigt lång väg kvar på sparandet och att få en extra slant till möbler vore helt fantastiskt! Skulle inte med ord kunna beskriva hur mycket det skulle betyda då vi vid inflytt inte kommer ha så mycket pengar över till möbler och dylikt. Håller verkligen alla tummar och tår att jag skulle få chansen att vinna!

Märken som finns är bland annat bloomingville (ett av mina favoriter), House Doctor, Nordal

Kram Hanna

Reply
Hanife

Jag och min blivande man (vi ska gifta oss i maj) har köpt en lägenhet som vi efter giftermålet äntligen ska få flytta in i! Efter 5 år tillsammans är det väldigt efterlängtat och en hjälp på traven med inredning skulle vara välbehövligt! :)

Varumärken: Bloomingville, Hubsch och Zuiver

Reply
Sinitu

Wow what a giveaway! I’ve always dreamed of my OWN apartment. With a beautiful stuff and a big great kitchen <3
I moved out about year ago from my homehome to my boyfriends' apartment. It has never felt like home to me:/
We have planned to get a new apartment which will be perfect for both of us :) We also want to renovate the kitchen and maybe floor and something else also. And gosh it is an expensive task :D
If I win, I'll keep the prize to myself or give it to my gorgeous mother. If she will want it <3

And here are the lovely brands: Bloomingville(love it), Zuiver(gorgeous stuff there) and Reforma(loving the posters and lamps)

Hälsingar från Finlad <3

Reply
Anna-Maria

En vinst skulle underlätta min och pojkvännens flytt något enormt! Vi flyttade till vår nya lägenhet i november men pga fullspäckade scheman med plugg och jobb så har vi inte kommit så långt med att komma iordning. Att få ta del av märken som House Doctor, Bloomingville och Borste copenhagen på Reformasthlm skulle vara en dröm och en spark i rumpan (i rätt riktning) för oss att få ordning på vårt hem.

Kram Anna-Maria

Reply
Ebba Green Salmonson

Heeej! Jag vill gärna tävla om priser från Reforma Sthlm.

Exempel på tre olika varumärken från reforma är: L;A Bruket, Nordal och Owl Street.

Som student är vardagen fyllt med stress och “måsten” varje dag. Allt handlar om eget ansvar och ju mer jag pluggar, desto bättre kommer det gå för mig på tentamen. Det första jag brukar tänka på morgonen när jag vaknar är att jag längtar tills jag kommer hem till min underbara lägenhet. Men tyvärr vill jag inte påstå att den känslan infinner sig i en studentlägenhet. Att trivas med mitt hem ger mig en stor motivation till min vardag och alla jobbiga saker den innebär. Möbler och inredning från Reforma hade betytt väldigt mycket för mig, och det hade främst inneburit en större balans i mitt välmående då jag troligtvis hade fått känna min “hemlängtan” så fort jag låser dörren för att gå till universitetet.

Fortsätt med din fantastiska blogg!

KLEM

Reply
Marialena

Jag och min fästman gifter oss nästa år och kommer flytta ihop då. Vi har endast en inkomst att gå på! Så det är svårt att få det att funka så detta skulle betyda enormt! Exempel på tre varomärken är från reforma är LA Bruket, Nordal och Owl Street.

Reply
Linnea

Vilket fantasktiskt pris, att som student komma få inreda sin lilla (med betoning på just lilla) boning med fina möbler och inredning är ju en dröm. Skulle få mitt lilla rum att kännas mer som mitt eget

L:a bruket, Nordal och House doctor är tre av deras fina märken.

Reply
Linnea

Oj, vad bra min nya lilla lya hade mått av denna giveaway!! Jag flyttade uppåt i landet för studier för 1,5 år sedan, Första två månaderna bodde jag på min kompis soffa, sedan bodde jag som inneboende i ett halvår innan jag ÄNTLIGEN fick tag i en liten etta. Mitt eget lilla place, min första, alldeles egna lägenhet!! Jag ÄLSKAR den, det är precis som du säger, något speciellt med sin första lägenhet. Det är litet, men jag älskar att kunna ta över vännerna på brunch när som helst, mysa tillsammans framför idol med en hemmakvällspåse eller pimpla vin innan utgång! Det enda som saknas är lite tillpiffande på inredningsfronten för att maximera mysfaktorn och hemkänslan när man kommer tillbaka efter jul/sommar eller bara efter en lång dag i skolan!

Men inte bara jag hade blivit supermega glad över att vinna denna giveaway!! Jag hade använt en del av vinsten till min lilla lya, men även överraskat min kompis som var så himla snäll och lät mig bo på hennes soffa i två månader när jag inte hade någonstans att bo eftersom det blev en väldigt hastig flytt för min del, och jag därmed var i princip sist ut med att försöka hitta ett boende vid studiestart..! Jag vet inte vart jag skulle bott om jag inte haft henne där uppe, jag kände ingen förutom henne när jag flyttade dit! Hon förtjänar verkligen en del av denna giveaway OM jag skulle ha turen att vinna!

Tre märken som finns hos Reforma Sthlm.
House Doctor (älskar!!!)
Bloominville
Nordal

Reply
Rebecka Welander

Hej Kenza! I höst hände två stora grejer. Jag hade läst din blogg i 8 år och jag lämnade Stockholm för att plugga i Jönköping. I höst fick jag lämna mitt hem där min mamma kämpade med vår alkoholiserade pappa. Jag skulle få skapa mitt egna hem och inte varje dag komma hem till ett hem fyllt av sorg, fylla och skit. Jag vill ge det här till mig själv som en present för att jag klarade ut gymnasietiden och kunde flytta iväg och plugga det jag ville.

Nu har det gått 6 månader sen flytten och jag drömmer inte längre marddrömmar som jag gjort varje natt de senaste 5 åren. Mitt hem ska vara tryggt och min frizone. Med min studentbudget skulle jag behöva lite hjälp på traven. Just nu är det mest kalt och tomt, därför skulle denna give a away betyda jätte mycket för mig.

Juste! Tre märken som Reforma har är:
– bloomingville
– reforma
– hubsch

Ha de fint. Massa kramar och lycka till i sommar!

Reply
Jasmin Ahlström

Tre varumärken man kan hitta på Reforma Sthlm är Hubsch, House doctor och Bloomingville.
Detta priset skulle betyda mycket för mig. Jag och min sambo har precis köpt våran första bostadsrätt tillsammans, vi ska flytta om mindre än en månad och det skulle vara roligt om vi kunde få lite bidrag till våra nya möbler för att vi är i behov av ganska mycket nytt

Reply
Elsa

Det hade varit perfekt då jag om något år ska kolla på lägenheter och så, vilket är svårt och dyrt i sig. Inredning dessutom är något jag älskar och då hade det varit så skönt att inte behöva gå på prislappens nummer utan att gå på sin känsla!
HOUSE DOCTOR
LISA BENGTSSON
L:A BRUKET

Reply
Linn Larsson

Att vinna detta hade varit så stort för mig just nu. Jag har bott med min sambo/fästman det senaste året och haft det helt underbart. Att få inreda ett hem och ge det en personlig charm har varit fantastiskt och otroligt kul. På kanske inte bästa ekonomin har jag och han ändå lyckats få ihop ett hem som matchar oss. Mitt liv har nu fått en helt ny vändning då min sambo har valt att lämna mig. Han får lägenheten och möblerna och jag står nu utan någonting kvar, jag kämpar för att hitta ett nytt hem och börja bygga upp det på nytt men är otroligt hårt. Jag hoppas jag får en chans att vinna detta då det hade hjälpt mig otroligt mycket!!
Du är bäst Kenza, fortsätt med denna underbara bloggen!

Reply
Isabelle

Jag ska snart ta steget att flytta hemifrån och det skulle verkligen hjälpa mig på traven för att bo in mig i den nya lägenheten. Man vill ju inte bara ha saker från ikea kanske, även om det är superbra!

Reply
Julia Gladén

3 märken du kan hitta där är; Nordal, Reforma & zuiver.
Jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag ska flytta till min nya och lite större lägenhet den 1 februari. Just nu bor jag i en etta (mina första egna lägenhet) och där har jag inte fått plats att inreda så som jag vill ha de men fick endå lov att köpa möbler så jag skulle ha något. Nu när jag äntligen ska få en tvåa så har jag inte dom pengarna som jag hade innan ettan att köpa så mycket fint som jag vill ha till den nya lägenheten därför skulle det här vara en sån bra sak att vinna! :*

Reply
Ida

Åååh vilken härlig tävling!
Jag skulle vilja vinna för att jag ska flytta hemifrån till en studentlägenhet. När jag börjar plugga så kommer inte pengarna direkt rulla in så att få lite hjälp på traven med möbler vore underbart. En mindre utgift att oroa sig för liksom, perfekt!
Tre märken som finns på reforma Sthlm är: Bloomingville (deras lampor är magiska!), House Doctor och Hubsch!

Reply
Anna

Tre varumärken: Bloomingville, House doctor och IB Laursen.
I januari flyttar jag till en ny lägenhet, den kommer innebära en nystart och chans till förändring. Är man dock student är det inte så lätt att få till det där extra som behövs för att fixa i hemmet, för att verkligen få till den känslan som man skulle vilja. Istället läggs alla pengar på en massa dyra skolböcker… Den här vinsten hade därför varit helt perfekt! En chans att kunna få det som man vill.

Reply
Agnes Kylmänen

Det är snart dags för mig att flytta hemifrån då den utbildning jag tänkt gå inte finns där jag bor. Nu när jag gå sista terminen på gymnasiet så kan jag ofta känna mig ledsen för att jag inte haft möjligheten att jobba samtidigt som jag pluggat, och därmed inte kunnat spara ihop några pengar till framtiden. Som du också nämner är det väldigt dyrt att skapa ett eget hem och för mig som student är varenda krona betydelsefull. Jag gillar verkligen inredning och kan sitta i timmar framför Tumblr och Pinterest. Därför skulle det betyda oroligt mycket för mig att vinna denna tävling. Det skulle ge mig en otroligt bra start till min lägenhet, vilket skulle få mig att trivas!

Varumärken:
House Doctor, Zuiver och Hubsch

Reply
Carolina

En småstadstjej som flyttat till vår stora huvudstad för att studera,
har pengar till mat och hyra men inte mera.
In till min pojkvän jag flyttat har,
ungkarlslya-känslan är fortfarande kvar.
Skulle vilja göra vårt lilla etta till ett mysigt hem där man under pluggstressen in i lugnet kan försvinna,
det skulle betyda så otroligt mycket att detta priset vinna! :)

På Reforma Sthlm kan man hitta allt man till sitt hem kan drömma om,
dessa varumärken kan man bla hitta hos dom:
– House Doctor
– L:A Bruket
– och Reforma – deras egna märke med massa fint!

Kram Carolina

Reply
Linn

Wow vilken tävling!
Har aldrig tävlat om något sådant här förut men nu är det minsann dags!

Min mamma har väldigt länge velat göra om “tv-rummet” men hon får aldrig tummen ur..jag vill hjälpa henne på traven med detta pris (och kanske köpa mig två fina stolar till mitt kök)
Att dela priset med min mamma är en självklarhet för om det är något vi verkligen delar är intresser för inredning!

Märken du hittar hos Reforma är bland annat:
House Doctor
Madame Stoltz
Ib Laursen

Reply
Adam Andersson

Hej Kenza! Vilken drömtävling för mig som nyligen har flyttat till ett eget boende! Vinsten i den här tävlingen skulle ge mig fantastiska möjligheter att förfina mitt hem med de många fina möblerna och inredningsdetaljerna som Reforma Sthlm har att erbjuda! Hos dem finns bland annat de tre varumärkena Broste Copenhagen, Hubsch och Ib Laursen.
Ha en fin dag!

Reply
Molly

Bloomingville, zuiver, owl street!

Min mamma bor just nu själv i en lägenhet och jobbar svinhårt som sjuksköterska. Hon står vid min sida och stöttar mig i mina studier och hjälper mig nu när min pappa inte finns vid min sida längre. Hon är den starkaste personen jag känner och hon förtjänar allt, speciellt att få inreda sin lilla lägenhet precis som hon vill.

Reply
Nadja

Jag flyttar hemifrån i mars och skulle så gärna vilja unna mig några extra fina inredningsdétaljer, detta pris hade varit perfekt!

Reply
Lucy

Åh Kenza, om jag skulle få chansen att vara den lyckliga vinnaren skulle det innebära ett enormt lyft i vardagen och livskvaliteten. Jag har bott i samma lägenhet i alldeles för många år, och det har varit otroligt bra, trivts i området, haft det mesta jag behövt (IKEA-kataloglägenhet hehe), osv. Men nu känns det verkligen som jag möblerat om i alla tänkbara kombinationer som finns. Jag får infall av att vilja flytta, men jag gillar verkligen läget, och mina grannar. Sen är det inte aktuellt att flytta till något större än för mig, och därför skulle en home-make-over vara den ultimata mer budgetvänliga förändringen! — Fingers crossed!!

Tre varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm:
1. Lilla Bruket
2. Bloomingville
3. Trademark Living

Reply
Angelika

House Doctor
Madam Stoltz
Bloomingville

Well… I would give that gift for my parents. I guess they would use it better than I. ;)

Reply
Kajsa Brofjorden

Åh fina Kenza!
Den här vinsten skulle betyda oerhört mycket för mig och min sambo. Vi har nämligen bott i en etta sen vi flyttade ihop för två år sen men vi har inte alls trivts i den lägenheten och att trivas i sitt hem är a och o för hälsan, vilket lett till att vi inte mått så bra på sista tiden helt ärligt. Så nu äntligen har vi lyckats byta till oss en hyresrätt som har 3 rum! Underbart tycker vi, men vi vill även följa våra drömmar om att backpacka i Australien. Vi gör allt för att nå dit, byter jobb, unnar oss inget “onödigt” utan lever så sparsamt vi kan för att spara pengar till resan vi hoppas på att kunna göra till vintern 2017/18.
Samtidigt är det så otroligt viktigt att trivas i sitt hem, vilket vi inte gör nu i våran etta. Just därför skulle vi bli så otroligt lyckliga och må såå bra av att få inreda vårat nya hem och trivas där tills vi åker iväg på vår livs resa ❤️

Tre varumärken hos Reforma Sthlm:
Nordal
Bloomingville
House Doctor

Reply
Emmy

Tre varumärken hos Reforma:
1. Bloomingville
2. Nordal
3. Owl Street

Detta pris skulle betyda så oerhört mycket för mig då jag kommer att kunna inreda/möblera min första egna lägenhet. Jag har precis flyttat hemifrån och att få inreda sin första lägenhet med möbler så att det räcker och blir över skulle vara en dröm alltså!

Reply
Elin

– Nordal, House Doctor och Bloomingville –

Hej Kenza! Att vinna detta hade varit ett fantastiskt sätt för mig att “knyta ihop säcken” och starta ett nytt år efter många tuffa dagar efter uppbrottet med min sambo där jag lämnade vårt drömhem och fick flytta utan förvarning till min första, helt egna lägenhet. Trodde aldrig jag skulle känna mig stark och nöjd med livet igen men nu står jag här och är tacksam för livet. Hade blivit så glad om jag fick starta det nya året med ny inredning så jag får mitt drömhem igen!

<3

Reply
Isabelle

Mina föräldrar är ett stort fan av Reforma och det hade varit underbart att få ge dem något därifrån att utsmycka huset med nu när vi har renoverat. Det hade varit så roligt att få överraska med fina möbler. Bl.a. från deras favoritmärke Nordal men också från fina märken som Broste Copenhagen och Zuiver.

Reply
Malin

Tre märken man kan hitta hos Reforma Sthlm: Bloomingville, Lisa Bengtsson och House Doctor.

Det här priset skulle betyda väldigt mycket för mig och göra en enorm påverkan för min ekonomi inför nästa flytt. Till sommaren tar jag examen och kommer då även behöva flytta eftersom att jag nu bor i en liten studentlägenhet. Jag har under mina tre års studier flyttat runt en del och aldrig känt mig riktigt hemma i någon av bostäderna. Dessutom har jag varken lagt tid, energi eller pengar på att göra någon av bostäderna till ett riktigt hem eller för jag hela tiden vetat att jag bara ska bo där under en kortare period. Så min nästa flytt hoppas jag blir till en lägenhet där jag har möjlighet att inreda mer och bättre och att jag kommer stanna där ett tag. Som nyutexaminerad och eventuellt arbetslös så vet jag också att min budget kommer vara väldigt begränsad, så därför vore det här priset fantastiskt för mig att vinna.

Reply
Emma Oskarsson

Denna vinst hade jag velat dela tillsammans med min syster. Hon har precis köpt hus tillsammans med sin blivande fästman & både hon och jag är väldigt inredningsgalna. Vi båda älskar inredning och att göra om hemma med jämna mellanrum är något man bara måste!! Tycker därför de passar perfekt att kunna vinna & ge bort hälften av summan till min fantastiska syster som förtjänar det bästa här i livet, och också få ta del av vinsten själv, då min egna lägenhet verkligen skulle behöva sig ett rejält lyft efter inte ha orkat ta tag i den under det gågna året som varit väldigt tufft för mig.
Mina tre absoluta favoritmärken som finns hos Reforma är:
– L:A Bruket
– Reforma
– Bloomingville

Reply
Nea

This price would mean the world to me, as I’m moving out in 2017 to go to university and don’t have any furniture of my own! I checked out the site and I really love the collection that they have!

Three brands: House Doctor, Bloomingville, Zuiver

Love from Finland <3

Reply
Anna

Nyligen blev jag sambo med min pojkvän från 2,5 år tillbaka. Han hade varit på utlandsstudier i Japan i 9 månader innan vi flyttade ihop. Jag älskar inredning och sitter alltid och bläddrar runt på olika hemsidor och drömmer om vad som skulle passa bäst hemma hos mig. Men efter hans utbytes år och två studentinkomster så är det inte lätt att ha råd med all den inredning jag drömmer om. Om jag skulle vinna detta skulle jag då utnyttja det till max och äntligen kunna köpa en massa fina saker jag ofta tänker vi behöver! Dessutom har Reforma Sthlm så fantastiskt snygga saker!

3 märken:
Owl street
Lisa Bengtsson
Broste Copenhagen

Reply
Hanna Raute

Three brands: IB Laursen, Owl Street and Zuiver

I’ve had the same sofa for 10 years and now and I am dreaming of some new furniture. I would love to have a new sofa and a fluffy carpet to brighten up my apartment!

Reply
Emma Lidman

Wow, verkligen en tävling som passar mig! Skulle bli så så glad om jag vann, det skulle betyda att jag äntligen hade möjlighet att göra mitt hem mer personligt. Vill kunna öppna ytterdörren och tänka “Det här är MITT hem”, trivas och vilja spendera tid där. Det skulle jag verkligen kunna göra om jag vann detta pris!

Tre varumärken som finns hos Reforma STHLM: Bloomingville, Nordal och Zuiver.

Tack för denna generösa tävling <33

Reply
Linnéa Paulson

Tre varumärken man kan finna på Reforma Sthlm är bloomingville, trademark living och reforma selection.

Precis som för säkert många andra så skulle detta verkligen ge en skjuts när jag nu för allra första gången ska flytta till en egen lägenhet, vilket ska bli väldigt spännande! Som halv fattig student hade det varit extra kul att få möjlighet att omge sig med lite extra fin inredning ;)) Jag och min pojkvän ska flytta hemifrån för första gången och äntligen(!!) få bo ihop vilket innebär att vi inte direkt har något att ta med i inredningväg, så hade detta presentkort verkligen gjort stor nytta för att succesivt kunna börja bygga upp ett vackert, trivsamt och mysigt hem till oss båda…

tack och kram på dig!

Reply
Sofi vestermark

Jag skulle verkligen behöva denna vinst. Jag har två små barn som är 1 och 2. Just nu är det hack i bordet och välling fulla soffan. Det skulle inte skada att få byta ut något av det:)

Varumärken: house doctor, zuiver & Lilla bruket

Reply
A. Lindell

2016 har varit det med kaotiska året i mitt liv. Men nu börjar saker och ting sakta börja falla tillbaka till det vanliga igen, vilket jag är så tacksam över. 2017 blir året då jag äntligen börjar studera på högskola och flytta hemifrån. Det hade varit ett så himla fantastiskt sätt att börja detta stadie i mitt liv på genom att få inreda min drömlägenhet precis som jag vill.
Nämn 3 varumärken man kan hitta hos Reforma Sthlm! – House doctor, Nordahl och Bloomingville.

Reply
Elisa

Jag har gått från sjukskriven de senaste… många åren till högskolan, från trygga gamla kvarter till inneboende och vidare till studentkorridor och igen vidare till eget. Jag är på väg tillbaka. Men precis som man säger att saker kan sitta i väggarna sitter saker i möblerna… Inte minst när de följt en från man var tonåring till 25+ Jag behöver något som andas nya mig, vuxna mig, fria mig. Att jag dessutom brinner för inredning med kvalitet och design, och att jag mår bättre i en omgivning jag trivs i gör att det hade varit så underbart att få denna möjligheten.

Tre märken: Bloomingville, House Doctor, Hubsch

Reply
Marie-helen

Hej!
Det skulle betyda världen för mig att vinna denna tävling. Jag och min kommande sambo har flyttat in i vår egna lya i somras vi har knappt några möbler alls. Allt som vi har är från loppisar. Det första jag skulle köpa är en sprillans ny säng till oss för att lindra mina ryggproblem. Åh, jag håller tummarna.

Reply
Marie-helen

Hej!
Det skulle betyda världen för mig att vinna denna tävling. Jag och min kommande sambo har flyttat in i vår egna lya i somras vi har knappt några möbler alls. Allt som vi har är från loppisar. Det första jag skulle köpa är en sprillans ny säng till oss för att lindra mina ryggproblem. Åh, jag håller tummarna.

Jag postar om min kommentar då jag glömde varumärkena, opps! Ib Laursen har ju så fin inredning!

House Doctor, Ib Laursen, Broste Copenhagen

Reply
Jessica Larsson

Tre varumärken är:
Bloomingville, House Doctor och Broste Copenhagen

Efter studenten i somras har tanken på eget boende kommit allt oftare. Veckopendlar mellan mina föräldrar och drömmen skulle vara ett hem, istället för två. En egen lägenhet med inredning från Reforma Sthlm.

Reply
Filippa

För mig skulle det ge mig en chans att äntligen få det liv jag alltid velat haft. Jag bor i en liten by med cirka 1000 invånare och allt jag vill är att komma härifrån. Jag är 19 år och studerar och har inte en krona sparad till “min framtid”, vilket hittills har resulterat i att jag måste bo hemma. Det är självklart att man kan ta lån till lägenhet och flytta, men då står man ändå där utan pengar till saker som man behöver eller prylar som ger hemmet en liten touch av “hemkänsla”. Så det skulle va riktigt härligt.

Reply
Madde

Jag vill vinna för att kunna fortsätta inreda mitt och min kärleks hem. Vi renoverade köket i somras men resten av lägenheten har stannat av…

Tre varumärken som finns är:
Bloomingville
House doktor
Hubsch

Reply
Isabella

Hej kenza.

3 märken man kan hitta hos reforma är Hubsch, House doctor och Bloomingville

Denna vinst är något jag verkligen hade uppskattat. Jag är väldigt intresserad utav inredning men tyvärr så sätter ekonomin stop.
Jag och min man bor idag i en tvåa i göteborg där vi behövt renovera en del och med tanke på renovering som kosta skjortan (det har du nog koll på nu när ni renoverat haha) så har vi lagt inredning och möbler åt sidan. Möblerna vi idag har är inte precis rätt för den här lägenheten. Soffan jag nu sitter och skriver ifrån är ganska mycket förliten för detta stora vardagsrum vi idag har. Självklart är det en soffa iallafall och det ska man vara glad för idag finns folk som lever på gatan och inte ens har ett tak över huvudet. Så tacksam ska man vara men att vinna presentkortet hade gjort en hel del i vår vardag. Min mamma hade nog oxå fått välja ut något fint om jag hade haft turen att vinna om inte annat så får någon annan lyckan att vinna.
Tack för att du är så givmild och tänker på andra. Det kommer man långt på. Och förlåt för att jag skrev en roman haha.

[email protected]

Reply
Evelyn Carpio

It would mean the world to win this price! My sister and me are moving to our first apartment together and to be able to decorate it with the amazing products that reforma offers would be amazing. We would be able to decorate our new home just the way we’ve imagined it!

Brands:
-Zuiver
-Nordal
-Trademark living

Lots of love! xxx

Reply
Jennie Karlsson

Bloomingville, house doctor och nordal!
– Jag är ensamstående och arbetslös, har haft samma möbler sen jag flyttade hemifrån för 4 år sedan. Jag hade blivit superduperglad om jag hade vunnit ❤ håller tummar och tår

Reply
Emina

Varumärken house doctor, zuiver & Lilla bruket.
Det skulle betyda mycket då jag och min pojkvän för ett halvår sedan flyttade till en ny lägenhet och halva lägenheten består fortfarande av massa kartonger haha! :P Vi har fortfarande inte basic stuffs så som matbord och säng så detta pris skulle underlätta vardagen och göra två göteborgare överlyckliga :D

Reply
Emma Petersson

Min lägenhet är verkligen i stort behov av ett uppsving så en vinst här skulle vara ett stort steg mot att få ett mysigare hem och det skulle betyda väldigt mycket för mig. Har ett stressigt jobb och hemmet ska ju vara ens fristad men som det är nu gör även hemmet mig stressad. Hos Reforma Sthlm kan man bland annat hitta varumärken som Bloomingville, House Doctor och Nordal.

Reply
Carolina Lindfors

Hej Kenza!
Jag flyttade till min första lägenhet för 3 månader sen och trivs väl.. sådär. Även om jag bott här tillräcklig lång tid för att kunnat skapa en trygg plats och ett mysig hem har jag inte nått till de än.
Jag jobbar varje dag på en Ica och varann dag kan de vara 12-13h, de pengar jag tjänar skulle jag kunna köpa en fin soffa eller matta för. Men efter sommaren bestämde jag mig för att jobba stenhårt och spara ihop pengar för att kunna åka iväg till Sri Lanka och volontärarbeta på ett barnhem.
Efter att jag tog studenten såg jag fram emot, som alla andra ungdomar som kommer ut i verkligheten, att flytta hemifrån. Jag såg dock även fram emot att få resa iväg och känna att jag hjälper till, att göra en förändring och till och med rädda liv.

Därav har mina pengar gått till att spara ihop till volontärarbete samt böcker och pennor till barnen så lägenheten har kommit i andra hand. De skulle vara drömmen att vinna detta presentkort och få skapa ett hem som jag vill att mina vänner ska längta till att få komma hit igen och när jag pratar om min nya lägenhet kunna säga att jag trivs enormt utan att behöva ljuga och med en klump i magen hoppas att dom inte föreslår att komma förbi.

Tre varumärken som jag länge klickat in på som finns hos reformasthlm är Vintage, Nordal och Broste Copenhagen!

Reply
Nimarta

Åhh!! Nästa år ska jag påbörja mina studier på universitetet, det känns skitspännande att äntligen få leva fritt, och få leva på riktigt. Det hade varit en otrolig lättnad att kunna få vinna ett sådant pris för att kunna få förverkliga visionen av sin första lägenhet.

De tre märkena: Hubsch, Nordal och Bloomingville

Reply
Riika

I just bought my very own first apartment! But because I had to renovate it first, I didn’t have money left to buy new furnitures and decorate it the way I want. That’s why winning this price would mean a lot for me, it would give me an opportunity to make my home look like MY home :)

Three brands that I found from Reforma’s website were: Hubsch, Bloomingville and Broste Copenhagen.

Reply
Veronica

Det skulle betyda så mycket för mig och min familj att få vinna detta speciella pris. Sedan jag fick barn för två år sen har det varit lite kämpigt både ekonomiskt och att få tiden att räcka till eftersom jag studerar samtidigt som jag ensam sköter om allt i hushållet (vilket tar en hel del tid då man har småbarn). Det är så mycket vi skulle behöva göra för att förbättra vårt hem (vi behöver bland annat en hel del nya möbler, smart förvaring, hyllor) och det skulle verkligen inte bara underlätta utan vara exakt den hjälp vi behöver för att genomföra de förbättringar våran lägenhet behöver när det gäller möbler och inredning. Det skulle verkligen vara en dröm, de senaste typ fem åren har vi pratat och pratat och pratat om hur vi skulle göra om hemma och vad vi skulle behöva, men det har inte blivit av än. Dessutom skulle vi verkligen behöva göra barnrummet i ordning med de saker lillen behöver så att även han får det lite ombonat och mysigt i sitt lilla rum. Reforms Sthlm har ju så fina och söta saker till just barnrum, man kan ju inte låta bli att kika på deras sortiment vad gäller just barnrum. Ett hem blir ju så mycket (hem)trevligare och mer praktiskt också om man kan spendera lite tid och pengar på hur det ser ut.
Tre märken som finns på hemsidan är: Reforma, Blomingville och House doctor
Kram Veronica

Reply
Alexandra Asklund

Jag skulle vilja vinna för att köpa möbler då jag håller på och flyttar hemifrån igen. I två år så bodde jag i London, hade eget boende och egna möbler och inredning. Tyvärr så blev jag väldigt sjuk i början av året och med många sjukhus vistelser kunde jag inte längre få ekonomin att gå runt. I juni flyttade jag därför hem till mina föräldrar igen, blev sjukskriven och lever på socialbidrag. I samband med att jag flyttade hem igen var jag tvungen att sälja alla mina möbler och även mycket av min inredning. Nu har jag blivit antagen till högskola och ska börja plugga nästan månad, har även hittat en student lägenhet så saker börjar ordna sig. Mitt största problem är just nu med tanke på hur allting blev med min sjukdom har jag inga möbler och ingen tillräcklig inkomst för att köpa möbler och inredning. Att gå över till studiemedel kommer heller inte att öka mina möjligheter att skaffa det jag behöver till min nya lägenhet. Mina föräldrar har inte möjlighet att hjälpa till med allting heller så detta skulle verkligen vara underbart då jag behöver en ny start i mitt liv efter alla motgångar jag har haft detta år. Detta skulle verkligen vara något som skulle göra livet lättare och oron för detta att försvinna då jag fortfarande har min sjukdom att hantera.

Varumärken man kan hitta är: Bloomingville, Nordal, Vintage

Reply
Ida

Hej!

Tre märken:
– Nordal (Deras Butterfly Fåtölj i brunt läder är ju to die for!)
– Reforma
– Bloomingville

Det skulle betyda mycket för mig att få vinna, jag ska snart flytta ihop med min pojkvän sedan fem år tillbaka. Pågrund av studier och jobb har vi fått ha distansförhållande men nu är det äntligen strax dags att knyta ihop våra säckar. På vilket bättre sätt kan man inte göra det på än med nya gemensamt köpta möbler för att slippa att ENDAST ha det billigaste studentmöblerna från IKEA?!

Gott nytt år!

/Ida

Reply
Emma Petersén

Hej världens finaste Kenza.

Jag har läst din blogg since the sidenband, okay<3 så skulle vara fett bara att få vinna ett pris PÅ DIN BLOGG! Men det är även så att jag har börjat plugga och ska inreda min första lägenhet. Jag har inte haft möjlighet att önska mig så mycket grejer i student- och födelsedagspresent så jag har i princip 4 vinglas och en säng. Haha. Jag har verkligen en passion för inredning och dör för din lägenhet, men budgeten stoppar mig alltid. Hade varit en dröm att vinna detta och kunna gå loss och verkligen skapa något jag endast kunnat drömma om tidigare.

Tack <3 (3 märken: Bloomingville, Zuiver, Nordal)

Reply
Sara

Tre märken man kan hitta där är Bloomingville, House doctor och även deras egna märke Reforma.

I dagsläget har jag 3 små jobb, satsar på ridning och studerar 170% studietakt på distans och blev precis 18år och det börjar äntligen bli dags att börja fundera på att flytta hemifrån, så detta skulle ju vara en perfekt knuff i rätt riktning med den blivande lägenheten, jag skulle även vilja dela priset med min mamma så att hon kan köpa en ny fin soffa till våran lägenhet. Hon har MS och kämpar ändå på och jobbar heltid och spenderar sin fritid med mig i stallet och hjälper till så gott hon kan, så jag vill gärna kunna ge tillbaka något då hon är mer än värd det :)

Reply
Sabrine

Denna vinst skulle betyda otroligt mycket för mig!
Jag är 22 år gammal och studerar på högskola och jobbar extra om helgerna. Jag flyttar ut snart och jag känner verkligen att denna vinst skulle underlätta för det stressiga liv jag i dagsläget lever med massor av ansvar. Det är skönt att kunna stå på egna ben men samtidigt skulle hjälp verkligen uppskattas och inte minst med den lägenhet jag flyttar till. Min största önskan har sedan barnsben att få ha mitt eget space att få vara jag någonstans där jag trivs. Att bo i en miljö som stimulerar mig och inte tvärtom. Jag sover i dagsläget på en soffa och har gjort det i ungefär 5 år redan på grund av att vi inte får plats med en ordentlig säng i föräldrarhemmet (bor med mamma och två syskon). Jag längtar tills jag är bosatt i mitt eget som jag får kalla mitt hem att jag får vara någonstans där jag verkligen känner att det är mitt, någonstans bekvämt skönt och fint. Miljö har en stor påverkan på vårt välmående rent generellt. Jag vill bara vara jag i mitt eget space och känna mig hemma som fan och må bra.

Varumärken som finns hos reforma är:
-Bloomingville
-House doctor
-Nordal

Tack för denna möjlighet Kenza! Håller tummarna nu :D

Reply
Matilda

Det här skulle betyda väldigt mycket för mig. Jag har nyligen fyllt 18 och tar studenten i vår, och har planer på att flytta ut så snabbt som möjligt efter det. Tyvärr är det ju väldigt dyrt med allt och ett bidrag till möbler och inredning vore guld värt!

Varumärken man kan vita på Reforma är tex house doctor, trademark living och madam stoltz.

Reply
Klara

HEJ!
Tre varumärken är: Bloomingville, Hubsch och Owl Streets
Med detta pris skulle jag se till att min familjs, nu kallat “allrum” blir en samlingsplats istället. Där vi kan sätta oss alla tillsammans och göra nått roligt, eller lite som ett hobbyrum där alla kan få sin hörna för sina intressen. Just nu använder vi endast rummet till att kolla på film ibland men jag tycker att rummet har så mycket mer potential än så. Kanske skulle unna mig lite ny sänginredning också hehe för det är ju så mysigt…
Uppskattar verkligen hur ärlig du är här med dina tankar och din vardag och inte sätter upp den perfekta sociala medier fasaden. Det är verkligen verkligen jättefint gjort.
Kram <3

Reply
Linnéa

Denna vinst skulle betyda jättemycket för mig då mina föräldrar verkligen skulle älska att få denna “present”. Min mamma har pluggat de senaste åren, samtidigt som min pappa har jobbat väldigt mycket men de har ändå skämt bort mig och min syster med resor över hela världen och saker vi vill ha, så skulle vara kul att äntligen kunna få skämma bort dem för en gång skull! Vet att de båda jättegärna skulle vilja ha en ny soffa t.ex, men att det bortprioriteras för allt annat som händer. Som sagt, skulle betyda jättemycket för mig!!

De 3 märkena är Bloomingville, Lisa Bengtsson & Madam Stoltz

Reply
Maria Halle

Hey Kenza
This prize would mean a fresh start. I think that is the best way to put it. I moved out when i was 15 (I’m now 22), and as you mentioned it is expensive to by furniture. I’m trying to make as manny changes as i can, as a way to really turn tings around for myself. I am done having thing holding me back, and i realize that my soundings is a big part of that. So to get the chance to have the furniture of my dreams would be a dream come true!

3 brands at Reforma Sthlm is Bloomingville, H Skjalm P and Trademark Living.
Love Maria (Norway)

Reply
maja

WOW! Har precis flyttat hemifrån och blivit sambo med killen. Med denna vinst skulle vi kunna göra våran 3a väldigt hemtrevlig. :-)
Märken hos reforma: House doktor, bloomingville, Nordal

Reply
Jessica

Åh skulle så behöva vinna detta. Flyttade hemifrån i oktober och startade även mitt företag, vilket ledde till noll pengar på kontot över till inredning. Vill verkligen göra min lägenhet till ett hem. NORDAL ZUIVER HUBSCH är tre märken.

Reply
Katarina

Åh! Hade blivit så sjukt överlycklig om jag lyckades vinna det här!
Det är så att min kille friade till mig i höstas och i sommar tar jag examen som sjuksköterska. Vi drömmer om att flytta ihop men eftersom vi båda är studenter så har jag tänkt att jobba hela nästa år för att tjäna ihop lite pengar(kostar så mycket att köpa och inreda en lägenhet…), då han pluggar och tar examen om 3 år. Eftersom vi också ska spara pengar till att gifta oss utomlands så skulle den här gåvan hjälpa oss på traven för att kunna satsa på vår FÖRSTA lägenhet tillsammans!

3 favoriter:
– Butterfly Fåtölj – Svart Läder
– Väggspegel Metall – Guld
– Bordslampa – Marmor / Koppar

Hoppas verkligen innerligt… Hade blivit så himla lycklig!
Du är bäst, kram <3

Reply
Jenny Pote

Tre varumärken: House Doctor, Hubsch, IB Laursen.
Jag tar studenten till sommaren och är taggad till tusen men det betyder också att jag kommer behöva flytta hemifrån och då skulle det här priset vara så perfekt. Jag älskar inredning och det skulle vara så användbart och fantastiskt att kunna inreda sin egna nya lägenhet med vackra möbler osv utan att tänka snålt.

Reply
Angie

House doctor, Bloomingville, Nordahl

Det skulle vara jätteroligt (och behövligt!) att vinna! Är relativt nyinflyttad i radhus med rum att möblera men inte kunnat prioritera det då flera stora saker (värmepump mm) gått sönder på kort tid!

Reply
Beatrice Hallin

Hej Kenza!

En vinst för mig skulle betyda jättemycket! Jag har bott i min etta i 4:a år utan att kunna riktigt renovera den utan sitter fortfarande på soffan som är ca 15år gammal som är ärvd från föräldrarna, stolarna till matbordet som är ärvt av farmor och farfar ca 20år gamla. Skulle vara sååå skönt att kunna byta ut dom och känna att man valt möblerna själv.

De tre märkena som man kan hitta är Bloomingville, Nordal och Reforma Selection.

Reply
Alexandra Sjöholm

I somras gifte jag mig med mannen i mitt liv. Vi har precis köpt oss en lägenhet så vad skulle inge passa bättre än lite fin inredning.
Varumärken: House Doctor, Ib Laursen, Broste Copenhagen

Reply
LENA

This prize is just perfect to me !! My home is the place i love the most in the entire planet. I feel good and in security.
I love inviting all my friends and my family for cozy nights so this prize makes me so happy !!
Our homes reflect our soul.
Love u Kenza !!

Reply
Alice

Nordal, House Doctor och Bloomingville är några av mina favoritmärken som finns på deras hemsida. Det skulle vara helt perfekt att få möjligheten till att köpa möbler från Reforma STHLM eftersom jag om endast 1,5 år ska flytta hemifrån och börja studera på annan ort. Som student har man vanligtvis inte råd att köpa så mycket nytt och därför skulle det vara helt perfekt att vinna det här presentkortet.

Reply
Lisa L

Efter fem år ska min älskling och jag äntligen lämna våra barndomshem och flytta ut till en lägenhet tillsammans. Det är ett stort steg för oss bägge och ingen av oss har speciellt mycket med oss till vårt nya gemensamma hem eftersom vi alltid bott hemma innan (vi är 20 år nu, blev tillsammans när vi nyss fyllt 15 så inte aktuellt att bo ihop redan då!).
Att kunna inreda vårt gemensamma hem till en vacker, mysig plats där vi bägge kommer trivas och utan att behöva lägga alla våra sparade pengar på inredning. Att istället kunna spara och investera de pengar som vi (om vi vinner detta) då sparar hade varit guld värt och möjliggjort att vi redan nu kan börja investera, spara och bygga upp vår framtid tillsammans. :D Därför hade detta betytt enormt mycket för oss!
Ja och tre märken som man kan hitta hos http://www.reformasthlm.se/ är: Zuiver, Reforma och Bloomingville :)

Reply
Johanna Klein

Hej Kenza!

Jag heter Johanna och jag har nyligen flyttat till från Stockholm till Örebro för studier på universitet. Jag läser filmprogrammet, vilket är min drömutbildning!

Jag håller med dig om att flytta hemifrån är ett stort steg i ens liv, jag kände likadant. Jag är väldigt nära min familj, så det var en svår ändring men det känns underbart att bo i sin egna lägenhet i en ny stad. Dock så trivs jag sådär, och det beror på ångest. Jag lider av GAD = Generaliserat ångestsyndrom.

Jag får ångest av min omgivning. Jag hade inte så mycket möbler med mig hemifrån och det lilla jag har skrapat ihop ger mig ingen tillfredställelse, jag känner ingen lycka hemma. Jag ser fram emot att komma hem någon dag och verkligen känna mig hemma. Inredning och saker i ens liv kan vara ytliga, men det gör så mycket för ens psykiska hälsa. Denna vinst skulle betyda så mycket för mig, att få inreda min första lägenhet ordentlig och få till den mysiga och hemtrevliga känslan, och att kunna bjuda hem alla mina nya vänner från universitetet.

Tre märken man kan hitta är bland annat Broste Copenhagen, Interstil och Nordal.

Önskar dig ett gott nytt år!
/Johanna

Reply
Sandy

Nordal, Bloomingville, Owl Street är några märken.

Jag har alltid älskat & älskat inredning. Jag älskar så fullkomligt att ett ställe kan vara format efter ens egna känslor & tankar. Ge en andrum.. kreativt, rum att växa och få vara. Dessvärre har jag aldrig fullt ut haft möjligheten att möblera och känna mig helt hemma, då ekonomin aldrig gett med sig. Och trots jag växt upp med föräldrar som självklart ville ge mig hela världen så fanns skuldkänslorna där att “be” om att få pyssla om sitt rum när jag var redan tacksam över taket över huvudet och visste att det fanns andra prioriteringar som fall först. Duschen som gick sönder, värmen som lägger av, källaren som läcker. Mina föräldrar hade skrikit & gråtit av glädje om jag överraska dem med detta en dag. Något fint till dem och till mig. <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*