• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 8

kenza_zouiten_10years_2014

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2014!

Det är väl ingen tvekan om saken att Let’s Dance var det största som hände mig 2014. Fan vad kul det var! Jag saknar det nästan varje dag, det är hittills det roligaste jag någonsin varit med om i mitt liv. Okej på delad första plats med Aleks frieri såklart haha. ;-)

Jag ville att iallafall ett av priserna i denna giveaway skulle vara lite mer “intim” för jag älskar att träffa er. Jag pratade ihop mig med Calle och det vore så kul att få träffa någon av er + partner/vän och hänga lite och DANSA! Tanken är att vi ses och kör en privat danslektion med mig och Calle på Sinclairs Stockholm, sedan äter vi lunch och hänger lite. Självklart har jag med en goodiebag med lite härliga presenter i också. :-)

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du skulle vilja vinna denna tävling och vem du hade tagit med dig.
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Vinnaren får själv ta sig till & från Stockholm.
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// No doubt that Let’s Dance was the biggest thing that happened to me in 2014. Damn it was so much fun! I miss it almost every day, it’s so far the most fun thing I’ve ever done in my life. Okey except for Aleks proposal ofc haha. ;-)

I wanted at least one of the prizes in this giveaway to be more “personal” because I love meeting you guys. I talked to Calle and it would be so much fun to meet one of you guys + partner/friend and hang out and DANCE! The idea is to meet and do a private dance leasson with Calle and I at Sinclairs Stockholm, and then we will go for lunch and hang out a little. And of course I will bring a goodiebag with some lovely gifts in it too. :-)

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me why you want to win this and who you would bring with you.
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose one winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– Trip to Stockholm is not included.
– The winner is responsible for eventual profit tax.

premiar_aftonbladet-5 v2_slowfox-5 vecka4_salsa-4 valsv5-4 v6rumba-17 pasodoble13 v7tango-12 week8jive-7 valsv5-6

352 Comments

Diana

Det går nog inte att förklara hur galet glad detta skulle göra mig. Dans är min passion. Om det var upp till mig hade jag dansat varje minut av mitt liv. Jag är främst intresserad av latinamerikanska danser som bachata, salsa, merengue, zouk, kizomba osv. Dock pluggar jag ekonomi på universitet så dansen hamnar på andra plan. Jag har å andra sidan dansat sedan jag var 3 år gammal. Bland annat ballett, jazz, reggaeton, burlesque mm. Det här låter så otroligt roligt. Det är speciellt en häftig vinst för att man får chansen att umgås med er. Tycker att det är en så mycket bättre vinst än något materiellt. Går ju inte att sätta ett värde på. Jag skulle bli så lycklig ! :) :) :) <3

Reply
Rasmus Nilsson

Jag skulle ta med min pojkvän Danne på detta on jag vann! Är så kul att göra saker men det finns inte ekonomi för mig och min pojkvän att göra det. Skulle vara så himla roligt att få ta med honom på detta, vill göra allt för honom.

Reply
Eddie

Min fästmö tipsade om denna tävling och det hade varit kul och Vinna den tillsammans med henne. Vi behöver träna på vår bröllopsvals! Så skulle gärna ta med henne och öva in lite inför bröllopet den 26/8 nästa år.

Reply
Ellen

Jag hade velat ta med mig min pojkvän om jag vann denna tävling. Hade varit otroligt kul att få träffa dig och få en mer personlig kontakt än genom bloggen. Du är en inspirerande person och verkar vara en fantastiskt fin och stark människa! Att göra det genom något så roligt och glädjespridande som dans är ju endast en riktigt bra bonus! :).

Reply
Anna

Ååh Kenza, jag ska försöka att inte skriva en hel roman nu ? Haha.
Dans har alltid betytt så otroligt mycket för mig, jag äälskar att dansa – när jag duschar, lagar mat, är ute på promme (brukar se mig omkring så att kusten är klar innan jag gör några skutt i takt till musiken i lurarna?) och såklart med vännerna på krogen. Men ALDRIG har jag vågat ta lektioner och testat att dansa på riktigt. Min bästa tjejkompis Olivia dansade som liten, så när vi gick på högstadiet försökte hon lära mig lite steg – slide to the left och sånt avancerat, haha. Dessutom är jag helt såld på Let’s Dance, sitter bänkad varje fredag när det går – tycker det är så jäkla härligt program! Så, OM jag skulle vinna den här sjukt roliga giveaway-tävlingen skulle jag ta med min vän Ollie till Sthlm för vi både skulle verkligen uppskatta att få träffa er(!!) och att få lära oss lite moves ?????

GOD JUL & tack för en underbar blogg ⭐️

Reply
Johanna B

Jaa men åh vilket roligt pris!! Jag har alltid velat lära mig dansa, är tyvärr inte så duktig men tycker det är så häftigt med personer som är duktiga, och lära sig kan man ju alltid! Jag hade tagit med min bästa kompis som precis som jag inte är någon naturbegåvning i dans, men oj så kul vi hade haft! Och en lunch med dig hade varit så kul eftersom att följt din blogg så länge. Håller tummarna!

Tack och stor kram!

Reply
Barbara

Hade velat vinna så att jag kan få min pojkvän att dansa med mig. Jag har alltid älskat dans och gick i dansskola i några år när jag var yngre (är 22nu). Men min pojkvän hatar verkligen att dansa, och dessutom kan han inte heller haha. Jag har bara några fåtal gånger under våra tre år tillsammans lyckats få honom att dansa med mig. Han klagar på att han inte kan, och jag är kanske inte den bästa läraren. Därför hade det varit jätte kul om ni hade lyckats lära honom, och även mig, några steg så att vi kan dansa tillsammans på vårt bröllop senare i framtiden. Dessutom hade ju det varit en dröm om att få hänga lite med självaste Kenza.
God jul!

Reply
S.M

Heeeej kenzaaaa!
Jag hade lääätt lämnat pojkvännen hemma, och tagit med mig min bästa killkompis. Inte för att min pojkvän skulle vara ett dansgeni, men om er bästa killkompis också hade dansat som Chandler i vänner, så hade du också valt honom till detta!
Hahahhaha. <3

Massa kärlek! God jul! <33

Reply
Felicia

Jag har alltid suttit framför lets dance och blivit helt tagen i hur häftigt det ser ut! Har i flera år sagt till vänner och familj att jag måste bli känd så jag får vara med i lets dance!

Det hade vart så häftigt att få testa dansa och med er som lärare! Hade tagit med en av mina närmaste kompisar ❤️

Reply
Katarina

Åhh va kul detta låter! Först och främst att träffa dig men sedan även att testa på att dansa med två proffs! Jag hade tagit med min syster som också älskar att dansa precis som jag.

Reply
Elizabete

I actually cannot believe that it was already 2 years ago that you danced in Let’s Dance?! Feels like yesterday that I was following all the blog posts and YouTube videos.. CRAZY!

I would take one of my best friends from university as he LOVES dancing and is even the Vice-President of a Hip Hop dance team at my university, so I know he would appreciate this as much as I do! I would love to meet you properly and get to hang out with you as I’ve been a huge fan of your blog since.. 2009!?

Lots of love <3

Reply
Ebba

Gud vilken kul grej!
Jag hade gärna vunnit denna tävling, och tagit med min bror! Jag och min bror driver företag ihop, därför blir det mest business-snack när vi umgås, men det skulle vara så himla kul att få släppa det tänket och bara ha kul tillsammans, en riktig syskondag! Plus att vi båda tycker det är väldigt kul att dansa, men gör det alldeles för sällan.

God jul!
Kram Ebba

Reply
Katte

Vilken tävling! Jag hade älskat att vinna den här tävlingen så jag älskar att dansa och min italienska partner är rena kylskåpet. Hade vart sååååå himla kul att få med sig honom och att han kanske skulle kunna få lite tips på att lösa upp höfterna och bli lite mer chachachaig. Hahaha! Jag tror även att ni skulle haft kul med oss eftersom vi älskar att driva med oss själva och är rätt rappa i munnen båda två ;) trevlig jul!!!!

Reply
Emma Gummesson

Hej!! Priset i denna tävling låter väldigt roligt!! Jag skulle vilja vinna eftersom dans är mitt största intresse och jag har gått i dans i sex år, men har inte provat på just pardans vilket jag gärna vill. Om jag vann skulle jag ta med mig min kompis Johan som går i konståkning och skullle vara en utmärkt danspartner haha. Och lunch är något jag aldrig tackar nej till särkilt inte om en har tillfälle att luncha med er! Kram

Reply
Gunvor Friberg

Jag skulle vilja ta med min bästa vän! Jag tycker att om någon förtjänar en spännande upplevelse så är det hon! Plus att hon behöver hitta en träningsform som passar henne, men det behöver vi inte säga förens hon är där xD Hon har verkligen haft ett tufft år, och det har varit väldigt jobbigt för henne. Jag känner verkligen att hon behöver en break och bara få ha en kul stockholms-helg med mig, få dansa med er och ha en “glöm allt annat- helg” Vi båda gillar fina kläder, så det vore ju en dröm att få hänga med mode-drottningen en stund också :D

God jul :)

Reply
Sietling

Det hade nog blivit minst lika roligt för er som oss om jag och pojkvännen vann, både han och jag kan verkligen inte dansa. Så skratt hade det nog blivit.
Det hade däremot varit roligt att få testa, någon gång måste Man ändå lära sig!

Reply
Ida

Denna give away är nog den bästa, glligaste och mest genuina jag någonsin sett! Att du skulle ta tid ur din egna hektiska vardag för att träffa en vore så fantastiskt!
Du är en otrolig förebild och jag ser upp till dig, inte bara för dina bravader utan för personen du är. När du och Calle dansade på TV satt jag och hela min familj i soffan och tittade på programmet och så fort det var din tur ropade mamma “Åh Ida! Där är ju din favvo, hon blogg-tjejen!”
Därför, vore det en dröm att få träffa dig i verkligheten nu!

Tusen tack för den här otroligt generösa give awayen, vem som än vinner!
Du är bäst!

Reply
Ida

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att dansa! Har dock aldrig i mitt liv tagit en danskurs men egentligen alltid velat. Just för att jag inte har förkunskaper så har jag aldrig vågat gå på en. Men att få dansa med dig och Calle hade varit en dröm verkligen även om jag hade varit skitnervös haha. Jag hade tagit med mig en av mina kompisar, en tjejkompis eller killkompis, den som helst hade velat följa med helt enkelt. Eller kanske min kusin, när vi var små satt vi och tittade på let’s dance och försökte härma danserna, så kanske hade jag överraskat henne med en riktig danskurs!

Reply
Anna

Oh! Det hade varit så roligt! Jag och min sambo gillar att dansa, precis som er är vi mitt uppe i bröllopsplanering. Hade varit otroligt roligt att göra en lite oväntad dans på vårt bröllop men vi saknar inspiration. Detta hade varit en fantastisk inspirationkälla om vi hade fått komma upp och dansa med er :)! Dessutom väldigt kul att träffa dig då du är en stor inspiration i mitt stora klädintresse. Håller tummarna att vi får chansa!

Reply
Raeesa Sarlie

I would love to win this as I love to get on the dance floor and just shake off all my worries and be happy!
The person i’d take with me is my mom coz she loves to dance too. Her favorite is ballroom. I’d also like to spoil her with a trip and this seems like the perfect reason!

Reply
Jenny Berglund

Jag skulle ta med mig min syster. Skulle vara så roligt att hänga en hel dag o även få lära sig dansa. Vi är totalt dåliga men det bjuder vi på. Så även du lär få fantastiska minnen ;) haha skämt åsido.

Reply
Sofia

Jag har gått på bugg en termin i mitt liv men aldrig kommit igång med det just för att jag varit väldigt ensam i min ålder med att bugga. Jag skulle vilja ta med mig en av mina bästa vänner Sara som varit en stor del till att jag är den jag är idag, hon är helt underbar. Hon har energi som en duracellkanin och är inte den som säger nej till nya saker. Jag är därför helt övertygad om att hon skulle tycka detta var något av det roligaste hon kommer testa på. Sen vill jag hitta en buggkamrat och det funkar ju inte utan att bygga ett intresse för dans, därför vill jag ta med henne.

Reply
Victoria

Hey, Kenza!!! It’s a really great giveaway!
So, I want to win this one so much! First of all, because I can met you and chat with you about everything and nothing. I am reading your blog for like a few years now and you seems like such a nice and funny person!
Second, I want to daaance!!! Dance with you and with Calle would be so amazing! I used to dance ballroom and was good, but i was only like 6-7 years old and then we moved on, so i droped it. And I also used to dance latin, but I was so busy and focused on other aspects of my life. But I really want to go back to dance lessons soon and I think this giveaway will give me second breath!!!
I will bring with me my best friend. Our frienship lasts for 17 years now! Can you imagine haha?!!
Plus, I love to travel and I still haven’t been in Sweden. I want to visit Stockholm and take a step in your fave cafes and restaurants!
Anyways, take care!
Merry Christmas to you and Aleks!
Best wishes from Russia xxx

Reply
Anna-Maria

Hej!
Rolig idé! ?Jag skulle vilja vinna för att du verkar helt störtskön som person plus att jag älskar att dansa! Jag skulle ta med mina bästa tjejkompis som också älskar att dansa!

Reply
Felicia Montan

Alltså wow vilken bra give away ännu en gång!
Att få vinna detta skulle typ vara min högsta dröm ärligt talat! Att få chansen att träffa dig, min största förebild och Calle och att dessutom få dansa med er! Sååå kul!
Jag har alltid älskat att dansa och det har alltid varit lite utav en dröm för mig att verkligen få lära mig dansa, framför allt pardans. Let’s dance är ett av mina absoluta favorit program och jag har följt det så länge jag kan minnas så att få dansa med er två som faktiskt har varit med i programmet skulle bara vara så häftigt!
Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän Amanda eftersom att hon precis som jag hade tyckt att detta hade varit hur kul som helst och vi har alltid roligt tillsammans så att få uppleva detta med henne hade varit fantastiskt och ett minne för livet för oss båda! Hoppas, hoppas, hoppas!
Kram Felicia

Reply
Victoria Riesterer

En dröm jag alltid haft är att få delta i let’s dance. Jag och min bästa kompis Alexandra som för övrigt är den person jag skulle bjuda med följer programmet varje år och förra året var vi även och kollade live två gånger. Har alltid velat prova på att dansa och att få göra det med er vore en dröm som kommer i uppfyllelse.

Reply
Ida

Hej!

Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag pluggar i Uppsala och kommer från Stockholm. Jag har missat mycket tid med mina kompisar här i Stockholm, framförallt med min gamla danspartner som jag under många år tävlade i disco med innan jag flyttade. Hur som helst läser jag din blogg varje dag Kenza, och jag tycker det är extra kul att läsa att vi har ett gemensamt intresse – dans! Om jag vinner tävlingen tar jag självklart med mig min gamla danspartner, Sofia, så att vi kan återförenas i dansen och samtidigt träffa världens coolaste bloggerska.

God fortsättning till dig, kram!

Reply
fredrika

Jag älskar att dansa också tänkte jag att jag ska sluta vara rädd nästa år, vara mindre blyg och göra saker som jag egentligen kanske inte vågar men vill göra. Jag skulle ta med min syster för att vi har så jäkla kul när vi dansar och kan vara så töntiga när vi gör det så vi typ skrattar ihjäl oss och skäms för vi kan va så fula. Nu var det dock ganska länge sedan vi dansade tillsammans för jag har inte haft hälsan för det på ett tag och hon göre inte utan mig;) men jag skulle typ skita ner mig om jag vann haha!

Reply
Melina

Vad kul! Varje Let’s dance-säsong blir jag lite sugen på att börja dansa i smyg, men inte vågat för jag har fått för mig att jag inte har nån koordination. (Vilket antagligen stämmer) Men det verkar ju så jävla kul! Och jag är inte den som tar mig själv på största allvar, så tror verkligen det skulle bli mycket skratt och glädje i denna upplevelse (för alla inblandade haha). Jag skulle ta med min barndomskompis och bästa kompis Elina, som är lite av en danstalang och alltid lärde mig dance movesen i högstadiet (filmbevis finns)! Det skulle vara så kul att överraska henne och träffa dig och Calle i Stockholm!

Reply
Tintin Bokesten

Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävlingen mer än någonting annat. Jag har ALLTID älskat Lets Dance och jag har varje fredag när programmet sänts suttit bänkad, speciellt när du & Calle var med! Jag har också väldigt länge funderat på att börja i någon form av dans, just för att någon gång få vara med i Lets Dance, hahaha. Att detta priset dessutom inkluderar en stund med er är också helt underbart, åh, jag längtar redan.
Den personen jag skulle tagit med mig hade varit min bästa kompis som också, likväl som jag, älskar att dansa & även lets dance. Detta hade varit en dröm som går i uppfyllelse!! Kram!

Reply
Erica

Åh! Det hade vart så kul att ta med min kära sambo Tobias på detta, han är helt värdelös på att dansa så det hade vart helt utmärkt med en lektion! En lunch med dig skulle verkligen inte sitta fel det heller, tycker du är en riktig inspirationskälla.

Reply
Sigrid Bernulf

Herregud, jag vet knappt vart jag ska börja! Dans är min största passion och glädje i livet, jag tänker, dans, andas dans, lever dans. I dansen har jag funnit en trygghet i mig själv i såväl min kropp som med allting annat. Den dans jag främst sysslat med är jazz, contemporary, street, riverdance och lättare balettgrunder men har alltid velat testa på tio-dans FÖR DET HADE VARIT SÅ JÄKLA KUL!!!

Då jag inte har en pojkvän just nu i mitt liv vet jag inte exakt vem jag skulle ta med på den här upplevelsen.. Kanske min bästa vän Martin, kanske min mamma som precis börjat dansa tiodans för Ann Wilsons man i Helsingborg, kanske någon av mina vänner i Lund. En människa som ger mig glädje och som skulle älska att dela upplevelsen med mig – DET är en person jag skulle vilja ta med!

Det roligaste med detta är ändå typ att jag blivit misstagen för Sigrid Bernson av min PT på mitt gym här hemma i Båstad. Eftersom vi båda är långa och blonda, båda dansar och båda heter Sigrid med ett efternamn som börjar på B, var hon BOMBSÄKER på att vi var exakt samma person och blev så förvånad när jag en tidig lördagmorgon kommer in för ett gympass och hon utbrister “Men vad gör du är?! Är inte du i Stockholm? Hur tog du dig hit så snabbt, jag såg dig ju på TV igår?!”. Det tog flertalet minuter för mig att övertala henne att jag inte var Let’s Dance-Sigrid, haha! Detta är still en av mina roligaste anekdoter att dra på fester, I tell you. Vore kul att göra den verklig ;)

Massa kärlek till dig fina Kenza, så fint att du gör detta för oss läsare. PUSS <3

Reply
Ella

Oh Kenza, I would really like to meet you and enjoy a little time with you! It seems already like you are a part of my life because I am reading your blog since so long and everything feels familiar. And I would love to bring my boyfriend with me so that we could explore Sweden a little bit and have a danceclass together – plus having a great time with you – aaaaah.

Take care of you!
Love Ella from Germany

Reply
E

Hej!
Vilken fin julklapp du ger bort, står nu nog på mångas lista, inklusive min :-)
Igår så sa jag snälla 2016 – ta slut! Vill verkligen lämna detta år bakom mig som varit ett av de tuffaste genom mitt liv. Året började med min syster som hamnade i ett tungt narkotikamissbruk. Hennes barn omhändertogs och resten av månaderna handlade om svek, hot, manipulering, misshandel, droger självklart.. Ja listan kan bli lång. Jag jobbade mellan 60-80 h i veckan för att slippa tänka. Pang sa det en dag. Sjukskriven för utmattningsdepression. Det är svårt att se sin syster sakta dö framför ens ögon samtidigt som man ska hålla masken inför barn och familj, stötta och finnas där. Jaa, en lång historia får bli kort. Jag skulle vilja minnas något positivt från år 2016. Och att få denna julklapp hade varit ovärderlig.
Jag skulle vilja ta med min underbara sambo, som funnits där och orkat få mig att orka. Så vi kan inledda 2017 med en dans, och fortsätta vårat liv dansandes tillsammans!

Kram

Reply
Julia Karström

Hej Kenza!!
Jag vill jättegärna vinna denna tävling att titta på hur du utvecklades under lets dance var verkligen så kul och jag tycker att dans är det bästa som finns. Idag håller jag på med Poledance och älskar det, började för ett år sedan och det har visat sig vara väldigt skonsamt för min knän som jag haft problem med i många år, jag tror mer dans skulle öka min rörlighet och göra så att träning äntligen blir något kul igen och inte bara något som gör ont.

God jul på dig!

Reply
Evelina

Jag hade tagit med min man. Anledningen till att jag skulle vilja vinna är….. att bara tanken på att jag och min man skulle försöka lära oss att dansa gör att jag skrattar högt och jag kan inte sluta!! ????

Reply
Linnéa G

Hej fina Kenza! Att vinna danslektioner med dig och Alex vore drömmen! Om jag vann skulle jag ta med mig min pojkvän Anders och jag tror att detta pris skulle kunna vara kickstarten som får oss att signa upp på en danskurs :) Vi har pratat om detta i över ett halvår men inte riktigt kommit oss för, nya jobb, rester av plugg, vänner, middagar, utekvällar, gym…ja allt annat kommer emellan, trots att nya saker musik och träning är vad vi gillar mest båda två! Så det vore SÅ KUL att få träffa och introduceras till dansen av er som inte bara är superduktiga dansare utan som också verkar så härliga att hänga med!

Reply
Iris Hodzic

Om jag skulle vinna skulle jag nog ta med min kompis Emilia. Jag skulle vilja vinna för jag har gått dans när jag var yngre och, jag älskar verkligen dans supermycket. När jag var mindre som var let’ dance mitt favorit pogram så det skulle vara fett coolt att bli tränad av dig som det ju gick superbra bra och av Calle också!!

Reply
Elinne Sutt

WOW! Det hade varit sååå roligt!! Först och främst så hade det varit jätteroligt med dansen, jag har alltid känt någonting för det och aldrig riktigt tagit tag i det, så det hade varit roligt och hitta motivationen i det, vilket jag helt klart hade gjort i detta fallet! Och jag skulle ta med min bästa kompis. För snart kommer jag att flytta till Oslo och flytta ifrån henne och detta hade varit ett perfekt “avslut” på att vi kommer gå lite skilda vägar i livet nu. Givetvis fortfarande bästa vänner! Men vi kommer inte kunna träffa varandra lika ofta och det hade varit fint att göra något kul innan jag drar!

Kram, Elinne Sutt.

Reply
Amanda Wall

Hej finaste Kenza! Jag blev helt överlycklig när jag såg denna Giveaway då jag alltid velat träffa dig då jag följt din blogg i flera år och inspirerats sjukt mycket av dig och ditt mode. Jag hejade såklart också på dig och Calle i Let´s Dance och jag fullkomligt älskar det programmet! Det är så många olika program som jag drömmer om att en gång få chansen att få vara med i men Let´s Dance har alltid och kommer alltid vara nummer 1 på listan. Jag är bombsäker på att det också skulle vara det bästa och roligaste som hänt mig då det skulle va så häftigt att få möjligheten att lära mig dansa tiodans av professionella dansare och sjukt kul att få jobba så intensivt med sin partner samt hela produktionen. Jag älskar också att bjuda på mig själv och skulle tycka det va sjukt kul att vara med i TV haha. Ja, jag får se om min dröm en dag slår in. I sådana fall är om jag lyckas få min andra önskan att gå i uppfyllelse vilket är att bli skådespelerska och bli känd haha för det är ju bara kändisar som får vara med. Oavsett så skulle en danslektion och lunch med dig, dansproffset Calle och min bästa vän Tova som jag förhoppningsvis får möjligheten att ta med mig om jag vinner! Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse! Kram <3

Reply
Cecilia

Jag skulle tycka detta pris var jätteskoj! Älskar att röra på mig, har dansat mycket men har tappat det på senaste år så skulle vara kul att se om man kan få igång dansen igen. Annars så är ju dans så kul, oavsett hur duktig man är. Skulle tycka att det var så kul att göra detta med min bästa vän!

Reply
Agata Kristín Oddfríðardóttir

I want to fun because this would be interesting and fun. Would take my cousin who lives in Stockholm with me. He is a musician but I’m not sure he is good at dancing, myself could use some practise too. Also it would be so fun to meet you, I have been following your blog for many years now. Always waiting for you too visit Iceland, I’m sure that will happen one day. Hugs.

Reply
Laura Rantonen

Mitt val faller självklart på min bästa vän Frida! När vi gick i gymnasiet så brukade vi alltid smyga in i danssalen på skolan, tidiga mornar innan lektionerna började, håltimmar, luncher, all ledig tid! Vi lärde oss andras koreografier från youtube eller musikvideos och la vår egna tuch på det eller gjorde helt egna! Vi hade alltid så himla roligt och vi båda älskar att dansa! Det hade varit fantastiskt att få dansa med dig och Calle och lära oss på riktigt!

Reply
Elin

Ååå detta är en present i min smak. För elva år sedan träffade jag mannen i mitt liv på Vasa teaterns scen. Vi dansade på samma dansskola och blev bästa vänner under en period innan vi båda förstod att vi älskade varandra. Vi har alltid pratat om att ta liknande kurser tillsammans men det har aldrig blivit av. Nu efter vår son föddes så skulle vi båda behöva röra på fläsket och få svettas lite men framförallt uppleva kärleken för dansen ännu en gång och samtidigt träffa härliga människor. Jag hade alltså tagit min sambo till danspartner för detta.

Reply
Lizette

Jag hade tagit med mig min sambo Kristoffer, hans pappa har tävlingsdansat många herrans år men sonen hans har inte riktigt fattat det roliga – så det vore kul att få visa både honom och svärfar att det finns taktkänsla i honom också! :-D

Reply
Felicia

Det hade varit så kul att vinna!! Jag är (antagligen) sämst på att dansa och ingenting som jag sysslar med på fritiden precis förutom som pass på gymmet ibland som är dökul, men det är ju ändå kul och släppa loss lite bara för att det är kul och få testa på det och lära sig något :-) därför hade detta varit perfekt då jag aldrig skulle riktigt lägga pengar på det då det behövs till mer nödvändiga saker hehe. Jag skulle ta med min bästa vän som en överraskning, då hon är ungefär som jag- inget som hon håller på med utan hade nog varit mest varit kul att få testa på.

Reply
Maria Baumgartner

Hey Kenza,
I would loooove to win this day with you and Calle first of all because I could meet you *.* that would be the best thing in the world, but also I would love to dance a little, I’m always talking about to take some lessons but you know how it is… no time for such things :’D I would take my best friend with me.. actually because we’re doing everything together so I couldn’t take anybody else :DD

and btw for me you and Calle were the actual winners from the show.. you did such a great great job *applause*applause* :DD

greets from the not so snowy Austria :*

Reply
My

Vilken dröm att vinna denna dans
Det skulle vara en riktig chans
Att ta med min fästman
Så vi bättre tillsammans dansa kan
Vi behöver lära oss bröllopsvals
Så jag inte bara hänger på hans hals
Att få hänga med er vore riktigt kul
Hoppas ni haft en riktigt god jul!

Reply
Natalie W

Jag skulle ta med mig min pojkvän Chris. Jag dansade under min uppväxt, men det var ett tag sedan nu och jag saknar det enormt. Han har ingen koll på dans alls o det hade vart så himla kul att få lära oss lite tillsammans!

Reply
Sara

Om jag hade vunnit det här så hade jag tagit med mig min mormor. Hon är en pigg åttioåring som älskar Let’s dance och själv går och dansar square dance en gång i veckan. Utöver det är hon världens bästa mormor så det skulle vara roligt att få göra något med henne. ? Själv gillar jag också att dansa och följde och hejade på dig Kenza när du var med i Let’s dance. ❤

Reply
Andrea

Det skulle vara så UNDERBART att få göra detta! Av flera anledningar. Absolut för min egen skull (hejade som tusan på er i Let’s Dance och skulle vara så ballt att få dansa med er) men framförallt så skulle jag vilja vinna detta för min sambos skull. Jag känner ibland att jag har svårt att ge tillbaka till honom, han är så underbar och ger mig så mycket…. han ställer alltid upp och han ÄLSKAR att dansa. Tänk att få överraska honom och ta med honom på detta? Dansa med er två och lära sig av ett proffs… Det vore DRÖMMEN! :)

Reply
Johanna

Det skulle vara så kul att vinna. Både jag och min sambo är stela som kassaskåp och har noll koordinations förmåga men vi älskar att testa nysa saker. Om jag vann så skulle jag hålla det hemligt inför min sambo tills de var dags att träffa er ?.

Reply
Felicia

Åh vad kul!!! Min sambo fyller 25 nästa år och han älskar att dansa, har funderat på ge honom danslektioner för oss att gå på tillsammans men det är jag som inte är lika modig. Det här hade varit perfekt dock och inte ens jag hade tackat nej till en utmaning om det innebär att få hänga, dansa och skratta tillsammans med er. Speciellt eftersom han aldrig är så glad som när han står på dansgolvet de få gånger vi gör det haha.. Superkul!

Reply
Mikaela Kroon

Ända sedan Let’s dance gick första gången i svensk tv så har det varit min dröm att ens få vara med på ett hörn i detta fantastiskt glädjesprudlande event. Vilken grej att få dansa med en av instruktörerna! Snacka om att två drömmar skulle gå i uppfyllelse (utan att jag för den delen behöver bli känd, haha): dansa med ett proffs/vara med i Let’s Dance (så galet kul!) och få träffa dig (du verkar vara då himla härlig!).

Jag skulle ta med mig min fantastiska vän Adam. Han har ställt upp så jäkla mycket för mig när jag och killen gick isär och verkligen funnits där som en storebror. Han är otroligt skön och så jäkla rolig! Är säker på att vi fyra skulle ha en oförglömlig dag och ta med oss skratt och minnen för livet! Det skulle garanterat bli kalaskul ?????

Reply
Ema

Hey Kenza!

This is such a nice giveaway. I am not really good at dancing, my friends usually laugh at me when i’m dancing because it looks so bad but anyways I would love to dance with you and maybe could I finally improve my dance skills hahaha. I would also like to do a student exchange next year to study art in Sweden and I think that visiting Stockholm with you and Calle would be the best opportunity to get to know the city of Stockholm better. I would bring one of my best friend Laila with me because she wants to become a stylist and I think she would be very happy to meet you and maybe could you give her some advices. I am reading your blog everyday since years and it’s still one of my favorite moments of the day that is why I would be really happy and excited if I could finally meet you and Calle and to get to know you guys better. :)

Love from Brussels <3

Reply
Hawazen Al-Talakani

Åh åhhh åhh!!!
JAG VILL! Jag har lääääänge varit på min kille och tjatat om att vi borde börja pardans!
Vi har varit tillsammans i 7 år och vi började typ vårt förhållande med att vara ansvariga för den stora abiturientbalen i Linköping, som typ är största balen för gymnasieskolor i hela Sverige :D. Sen dess har jag tyckt vi ska fortsätta lära oss de övriga fantastiska pardanserna utöver vals :). Detta hade varit så kul och tillsammans med er åhhh vad roligt, vi hejade stenhårt på er och tycker faktiskt du borde vunnit! Hoppas vi ses!!!!!

Reply
Tove

Jag skulle ta med min bästavän Ellen för att hennes passion i livet är att dansa, så man kan väl säga att jag vill vinna för hennes skull. Hon förtjänar att få en break och åka till Stockholm och träffa er. Vi båda hade älskat att få spendera tid med vår favorit bloggerska!

Reply
Marie K

I would really like to win because I really love dancing but I’ve never did dancing lessons :( . It would be such a major honour to meet you and get the possibility to talk to you and to do a dancing lesson. I would bring my best friend with me, who is as a big fan of you as I am and who also really loves dancing. We always said we should do dancing lessons together, but it isn’t possible at the moment. We both would be so happy to meet you. Additional, I’ve never been in Stockholm, so that would be nice as well.

Good luck to everyone !
Best wishes,
Marie :)

Reply
Malin

Jag hade blivit så glad om jag vunnit detta för har haft det tufft på sista tiden… förlorade min morbror och mitt upp i allt detta så blev jag hjärtekrossad. Så detta hade verkligen varit något som piggade upp allt det tråkiga som varit. Jag hade tagit med mig min bästa tjejkompis som också gått igenom massa tråkigheter på senare tid. Det är mest för henne jag skriver detta, men vi båda behöver komma på andra tankar. Och vi båda älskar att gå ut och dansa, men vi är lika dålig på det haha. Så att få hänga med er och lära oss några riktiga dancemoves hade varit underbart. Kramis

Reply
JoJo Rydén

Om jag vann så skulle jag vilja ta med min underbara mamma och dansa! Hon har buggat så länge jag kan minnas men hinner inte längre ta tid åt sig själv när hon har 7 barn. Vore otroligt roligt att få uppleva detta med henne, och ett bra firande inför hennes 40-årsdag i början på 2017.

Ps. Hade praktik på LD då när du var med och man såg verkligen hur kul du tyckte att det var! :D

Reply
Emilia

Jag saknar helt taktkänsla i skolan lyckades jag inte ens lära mig bugg, men vals funkar om jag fokuserar! Dock tycker jag att dans är skitcoolt och skulle vilja prova pardans! Jag skulle ta med min sambo och dansa så att vi sen kan impa på vår vän som varit dansare tidigare!

Reply
Roxanne

Hey Kenza,

I was waiting for this one! My best friend and I would love to win this because we kind of became friends because of you! We were in the same class but we did’t hang out than one day I saw her reading your blog and the magic happened! We became friends… this was 5 years ago. Sweden is on our bucket list and we want to go to Stockholm. We talked about trying to find your office and than act surprised when we would see you… okay now I sound like a crazy stalker…. We would love to learn how to dance and hang out with Calle and you. I think we would have a lot of fun since you both seem so nice. Another fun thing is that I want to start taking dancing classes but I’m kind of scared to do it so this would be a good beginning.

Reply
Emma

Hej!
Jag har två vänster fötter, tycker dans är läskigt som fan men är sjukt imponerad av de som verkligen kan och tycker det är roligt.
Min sambo är 10år äldre än mig, kollar inte på lets dance eller har någon koll på vem du är. Men däremot vill han att vi ska gå någon form av danskurs tillsammans..
En privat lektion likt denna är så långt jag kan sträcka mig.
Följde din blogg förut, är nu mer bara inne nån gång ibland och egentligen tycker jag nog att jag inte finner något större intresse av den längre.
Du däremot verkar jävligt vettig och trevlig att umgås med, så skulle vara kul att få vinna detta som en överraskning till min sambo för dansens del och som en kul grej för min del.

Reply
Sofie

Jag vill lixsom alla andra här vinna detta för jag älskar att dansa, jag går på alla danspass på mitt gym (okej inte alla men många) och har alltid tänkt “att det är försent för mig att börja dansa”. Jag vill, om jag vinner detta, inse att det inte är försent. Jag och min syster satt fastklistrade framför denna säsong av Lets dance, så henne skulle jag ta med.

Reply
Linn

En perfekt date för mig och min partner. Har själv dansat en hel del som yngre, men trots fem år tillsammans har jag dålig koll på min sambos dansskills. Ett lets dance moment tror jag skulle resultera i många skratt!

Reply
Kristine

Omg vilken bra tävling! Jag tycker det skulle vara sjukt kul om jag vann! Jag älskar din blogg och det skulle vara en dröm att få träffa dig! Jag dansade när jag var yngre men har inte hunnit med det nu. Jag kollar varje år på Lets Dance och det är ett av mina favoritprogram. Roligaste året måste ha varit när du var med, du såg verkligen ut som en proffesionell dansare! Varje gång jag kollar så fantiserar jag om hur det skulle vara att själv vara på dansgolvet. Skulle jättegärna vilja vinna!! Hoppas du får en fortsatt trevlig jul!! Kram❤️

Reply
Lina Eriksson

Hej! Om jag vann denna tävling så skulle jag vilja ta med mig min pojkvän/sambo för att dansa och luncha med er. På grund av att han älskar att dansa och har rytmen i kroppen, speciellt till brasiliansk musik. Jag själv har alltid tyckt om att dansa, det ger en frihet att uttrycka sig själv och man kopplar bort alla andra. Jag har aldrig tagit danslektioner då det inte funnits direkt tillgängligt där jag växte upp och även andra orsaker. Men jag har alltid älskat att dansa och har lätt för mig att lära. Dessutom är det ett extra plus med en liten lunch efteråt med er. Ha det så bra, kram!

Reply
Sara

Hej Kenza,
Fastnade på en gång för detta inlägg och med ett stort leende på läpparna drömde jag mig genast bort till danssalen. Med ett pirr i magen vet jag precis vem jag skulle ta med mig – min nyfunna kärlek. Vi träffades på ett dansgolv i Barcelona för 4 månader sedan. Eller rättare sagt så stod jag som en idiot på dansgolvet och försökte ta efter salsastegen som dansläraren snabbt gick igenom, medan Han jobbade i baren och skrattade. Så fort det vart mindre folk bjöd han upp till dans, för han kunde se hur lycklig dansstegen och musiken gjorde mig. En dag ska vi dansa tillsammans i timmar. Det var ett typiskt sånt där klyschigt “kärlek-vid-första-ögonkastet” och jag är så lycklig. Äntligen en fin kille, som också vill dansa med mig! Självklart bor vi i olika städer men i slutet av januari kommer han till Stockholm. Vad vore då bättre än att överraska honom med en professionell danskurs tillsammans?
Utöver att det vore enormt inspirerande men framförallt kul att få träffa dig, Kenza. I en avslappnande men utmanande miljö för att sedan avsluta med en lunch och babbla om både framgångar och felsteg (på dansgolvet) med er.

Håller tummarna, hoppas vi ses!

Reply
Ebba Josephson

Å vad kul! Varje gång jag kollar på Lets dance tänker jag på hur roligt det skulle vara att lära mig dansa på riktigt. Jag älskar att röra mig till musik och känner verkligen att det här hade varit något för mig och min partner. Förutom dansen skulle det ju vara riktigt kul att träffa dig också :)

Reply
cornelia

Åh, Kenza, vilken drömtävling. Detta är allt jag drömmer om. Att få lära mig dansa pardans! För det är det absolut bästa jag vet. Jag skulle bjuda med mig min pojkväns lillebror (haha) för att vi dansar här hemma varje kväll i köket och improviserar. Jag bara älskar att röra på mig och endorfinerna som kommer av dans är så härliga.

Tack för att du ger någon av oss chansen till detta! Och dessutom får man lära känna dig litegrann efter att ha följt dig i 10 år nu =)
Kram!

Reply
Sabrine

Hej!
Jag dansade mycket när jag var liten fram tills tonåren då det mesta brukar rinna ur sanden tyvärr.. Anledningen varför jag går ut nu för tiden är chansen till dans, såå roligt och hade gärna velat börja igen men det finns ingen tid för det tyvärr. Om jag skulle vinna detta pris skulle jag ta med min pojkvän som (ej kan dansa haha förlåt) men hade varit en sån rolig upplevelse och såklart att få träffa dig! Tack för dessa chanser oavsett kram :)

Reply
Elin

Jag skulle ta med min sambo Marcus på detta! Vi brukar alltid kolla på Let’s Dance tillsammans (älskar fredagskvällar i soffan <3) och skojdansa runt. Men i sommar gifter sig min syster och det skulle vara SÅ roligt om vi lärde oss dansa lite bättre tills dess! Han får mig alltid att känna mig som en prinsessa och det finns inget bättre än att hitta på roliga saker med honom, och du och Calle verkar ha lika lätt till skratt som vi har. Hade blivit en grymt rolig dag tillsammans!

Reply
Kiara

I couldn’t have dreamed of a better birthday gift than a trip with my best friend to Stockholm for a dance class with our FOREVER FAVOURITE blogger! Definitely, it would be adventure of our lives especially that we would have do much fun as we love dancing but what is the most important it would mean meeting you! I am not even kidding, meeting you will turn into a huge life motivation moment and I am genuinely excited by a thought of talking with you. I’m sure I would be scared and stressed as I don’t think I am the greatest dancer out there and there would be you watching me, but honestly, 2017 will be a year I challenge my insecurities! Love!

Reply
Elin Larsson

Jag har dansat i snart två år och det skulle vara så kul om jag fick göra detta. Jag skulle ta med min kompis som jag har dansat med hela den tiden och som jag känt i snart tio år. Han och jag har alltid gjort alting i dansen tillsammans, alla par delar och diagonaler. Det skulle vara så kul. snäällaa. :)))

Reply
Nahid Amini

Hej Kenza,
Jag ska vara helt ärlig och berätta varför jag vill vinna det här. Jag har länge följt din blogg och ser hur mycket du har utvecklats genom alla dessa år. Jag fastade för din blogg för att du är en godhjärtad, positiv och härlig person. När jag var yngre hade jag en tuff och mörk barndom och jag brukade noga läsa om saker i ditt liv, det som berörde dig mycket dig, jag la märke till att det är en person som står dig nära och som har såra dig riktigt hårt. Jag tycker att du har varit riktig modig också som valde din egen stil i högstadiet, att vara annorlunda. Dessa är bara två exempel på saker som du har skrivit på din blogg och som har hjälp mig att fortsätta. På senaste har jag inte haft det så roligt och jag går andra tredje året på gymnasiet. Jag är en tjej som gillar dansa när jag har mood till att dansa. Det hade varit riktigt kul att se dig! Jag och min vän Leah har inte haft en jätte bra julafton så det hade varit häftigt ifall vi fick chansen att åka till Stockholm, ( haha om hon ens har pengar till det). Hoppas vi ses, ha det bäst! Även om vi inte ses så vill jag säga stort GRATTIS när du och Alex gifter er! ( Många saker i ditt liv är GOALS <3

Reply
Daniela

ÅH vilket roligt pris!!! Jag skulle ta med mig min man och komma och dansa loss med er! Vi är båda väldigt öppna och sociala personer och jag är säker på att han skulle uppskatta detta fantastiska pris lika mycket som jag :D Jag har alltid velat testa att dansa, men det har bara skjutits upp hela tiden och orkar aldrig riktigt ta tag i saken, så detta skulle vara den perfekta chansen att få en spark i baken för att börja, haha! Bor i Helsingfors och detta skulle också vara en bra orsak att få åka på en gemensam getaway till världens mysigaste stad, Stockholm! Råkade förresten springa på dig sommaren 2013 och stannade för att prata med dig en stund, och du verkade som en riktigt skön tjej så det skulle vara roligt att ses över en danslektion och lunch! Kram

Reply
Karolina

Jag vill vinna detta pris för att jag älskar att dansa och har följt Leta Dance i massa år! Att få träffa dig och Calle vore ashäftigt (fast jag skulle antagligen bli så starstrucked att jag inte vågade prata haha! har följt dig i såååå många år ?) och att dessutom få en danslektion vore drömmen! ? Jag skulle ta med min kompis som också älskar lets Dance och att dansa och som därför skulle älska det här priset lika mycket som jag!

Reply
Noelle

I would love to meet you! that would be so unreal! I can’t imagine! Just random spending the day with you. Would be sooo awesome!!

Reply
Emelie

Åh vad roligt!! Jag skulle ta med kärleken min, sambon! På årets julfest ordnade hans chef en liten danslektion i salsa och det var jätteroligt. Det är en kul grej för att komma varandra närmre och ha roligt ihop. Hade varit så kul efter ett tufft 2016.

Reply
Lisa

For me is this the best giveaway you’ve done. I would love to meet you!! I am so curious about how you are in real life!! I love your blog I and I have so many questions for you!! But also the dance part is perfect. I danced for a couple years but I had to stop because of to less time… I would bring my sister with my because she is such a strong person for her age. She deserves the best of the best! And we have been in Stockholm before (one time and it was just a day) and she LOVED it!! She felt in love with the city so I think she is the perfect person to bring with me.

Love Lisa (from the Netherlands)

Reply
Julia

Det är med skräckblandad förtjusning som jag deltar i den här tävlingen. Jag gifter mig med mitt livs kärlek nästa sommar. Tillsammans är vi många saker: glada, lättroade, händiga, omtänksamma osv – men vi saknar båda taktkänsla och rytm. Vi har pratat fram och tillbaka om att gå en danskurs för att inte skämma ut oss fullständigt på första dansen, men har nästan räknat med att köra en tryckarvariant a la mellanstadiedisco. Den här vinsten skulle utmana oss, testa våra gränser OCH vi skulle få äran att spendera dagen med två fantastiska, härliga människor. Tänk om vi kan överraska våra nära och kära med en första bröllopsvals, där ingen trampar varandra på tårna? =)

Reply
Josefin

Jag skulle ta med min blivande man för att öva på bröllopsvalsen, ingen av oss är någon dansare så jag lovar att vi får en rolig dag tillsammans!

Reply
Denise

Efter att ha haft ett distansförhållande ett tag har nu jag och min pojkvän äntligen flyttat ihop. Att gå från långdistansförhållande till samboskap har inte varit så lätt som någon av oss trott då vi ju inte kände varandra så grundligt och vardagligt. Detta har inte resulterat i någon dans på rosor (vilket förhållande i sig inte alltid är iofs) men vi har haft en riktigt tuff och stressig start. Dels att lära känna varandra på djupet, samtidigt som jag börjat nytt jobb och ska ta in allt därifrån och på det har vi båda varit sjuka i två veckor med feber och allt därtill.
Hade jag vunnit detta hade jag tagit med mig min partner, vi är totalt taktlösa och talanglösa men OJ vad detta hade fått oss att skratta och komma närmare varandra. Vi är inte rädda för att bjuda på oss själva och det är det som hade gjort detta så vansinnigt roligt.

Håller verkligen tummarna på att kamma hem denna vinst! :)

Reply
Anna

Hej Kenza!

Definitely the best give away for your thousands of fans, one of them is me! Dancing is not my biggest strength, so classes would be great! I don´t know why, but I always look like a clown when it comes to standard, latin, all that partner dance stuff :D I would bring my boyfriend, he´s also not a dream dancer and if there would be no me or Aleks, he would definitely marry you. Sometimes I think he´s a bigger fan of you than I am and he´s also the person who showed my your blog. We would love to meet you and Calle and do some dance lessons!
We have been to Sweden, but not in Stockholm, so we could add a nice city trip :)
Have fun by reading all the comments ;)

Best wishes from Hamburg (your always welcome in the most beautiful city of Germany!)
Anna

Reply
Tova

Hej Kenza!
Jag och min bästa vän dansar discodans cirka 10 timmar i veckan och vi tävlar bland annat tillsammans i par. Om jag vann skulle jag ta med henne, för vi har dansat tillsammans de senaste fem åren och vi tycker verkligen att dansen är otroligt rolig!! Dock har vi bara dansat stilar så som disco, showdans, street och balett och vi skulle tycka att det va sååå kul att också få testa på att dansa pardans! Det hade varit extra kul med tanke på att vi isåfall skulle få träffa dig och dessutom få coachning av någon så duktig som Calle!
Håller tummarna!
Kram Tova

Reply
Amanda

Jag skulle tycka att det var underbart att vinna detta och dela det med min sambo om älskar att dansa men aldrig riktigt testat sådana danser som dansas i Lets Dance. Han skriver just nu sin kandidatuppsats på universitetet och hårt slit blandas med tårar när han kämpar och ger allt för att klara detta. Att belöna honom med något så kul tillsammans efter vore verkligen fantastiskt kul! Och för mig vore det så klart fantastiskt roligt att få träffa dig och även Calle, satt verkligen bänkad varje vecka när ni dansade för att titta och rösta. <3

Reply
Annifrid Huhtala

Jag skulle tagit med mig min kära pojkvän Ole till Stockholm för en liten danslektion. Jag älskar att dansa själv och har gjort det sedan jag var liten, men min käre partner har inte lärt sig uppskatta det riktigt så mycket som jag gjort. Att samtidigt komma oss bort en stund från vardagen och få åka till Stockholm för en riktig lyxförmiddag hade varit helt underbart, vi är alldeles för dåliga på att göra saker tillsammans. Ser det här som en möjlighet att göra något vi aldrig skulle gjort annars! ❤️

Massa kramar från Halden.

Reply
Emma

Jag älskar dans, precis som min kompis Fanny. Tyvärr är vi inte så bra på att dansa, så därför vore ju en danslektion för oss väldigt bra! Vi båda har haft tuffa perioder nu, så att vinna det här vore helt perfekt för att släppa loss lite och ha en rolig dag tillsammans med er två!
Kram!!

Reply
Elin Håkansson

Åhh, vilken rolig upplevelse! Mina föräldrar har en koppling till Calle då de har gått salsa kurs hos honom! De va otroligt nöjda och det skulle därför vara jättekul och inspirerande att få tillbringa en sådan dag med er två? Jag åker (elitsatsar) även konståkning så på det sättet har jag även ett stort intresse för dans och koroegrafi!!
Jag skulle tagit med mig min syster eller min kompis Tilda. Jag och min syster står varandra väldigt nära och det skulle vara otroligt roligt att få uppleva en sådan här dag tillsammans med henne! Anledningen till att jag är osäker på vem jag skulle vilja göra detta med är för att även Tilda står mig väldigt nära samt har en utstrålning utan dess like vilket jag är helt säker på att det skulle göra danspasset extra lyckat!!
Kram Elin❤

Reply
My

Det har inte spelat någon roll om man varit skidåkare, bonde, eller sveriges finaste bloggare. ALLA som varit med i Let’s dance har sagt att få dansa i programmet har varit bland det roligaste dem någonsin varit med om (precis som du skrev). Så glad vi blir av att dansa! Jag tror faktiskt det är en grej som tillhör att vara människa -att dansa-, att man dansat så länge vi funnits. Och JA jag har legat vaken, suttit på bussen eller bara allmänt dagdrömt/planerat hur in i tusan JAG ska kunna vara med i Let’s Dance utan att vara känd (eller är det värt att satsa på kändisskap bara därför…hm ;) ). Precis som du brukar jag gå på zumba, eftersom det är så kul att dansa. Har även gått lite på dansskola och gick mellanstadiet och högstadiet i en skola med dans som en av inriktningarna. Så du kan garantera att jag tycker att det är kul! Men förutom att få dansa så var det ju den där lilla detaljen angående att få träffa den bloggaren till bloggen jag allra först började läsa och har hållt fast vid sen dess. Har alltid tyckt du verkat vara en SÅN fin människa, beundrat ditt mod i allt du genomgått och åstadkommit och vänligt rättat folk som inte vet hur man uttalar ditt namn. Kenza, du vet att jag gillar dig… Eller ja det vet du ju inte. Vilket är en sån sjuk grej egentligen! Här har jag suttit i flera år och känt med dig när du haft det jobbigt och underbart. Jag stöttar dig och vet saker om dig som man gör med en vän. Och du vet inte vem jag är! Det borde vi ändra på! -Helt klart. :P ;)
Så om jag vinner skulle jag ta med min fina syster som jag älskar och har så kul med. Hon gillar också att dansa! Hon är inte en lika trogen läsare som jag, men nu får hon åtminstone träffa den person vars liv jag kontinuerligt uppdaterat henne om i alla dessa år. :D

Reply
Karolina

Jag hade velat vinna detta för att det är så ROLIGT att dansa. Jag har alltid älskat när det varit dans i skolan, jag buggade med min pappa när jag bodde hemma och jag är fan drottningen av fuldans haha! Fråga min sambo ;-D

Jag har alltid sagt att när jag måste sluta med fotbollen så vill jag dansa som träning, och den dagen närmar sig… Perfekt då att köra en warm up med er! Min sambo gillar faktiskt också att dansa och säger att han ska ställa upp och gå kurser med mig, så den här vinsten skulle jag i så fall dela med honom :) Jag tror att vi skulle kunna ha skitskoj ihopa, älskar din humor i bloggen så det skulle bli mycket skratt under dagen!

Reply
youssra

I would win because I am an aspiring blogger, I have just started and you’re always one of my main inspirations and it would be an honor to meet you … I would bring my sister with me

My email address is [email protected]

Reply
hanae

I would love to win because I don’t remeber the last time I had fun. I lost my University year because I didn’t win the scholarship and I’m always depressed and stressed hahah. Also because I would love to know who is the person behind this blog, would love to meet someone who made it, who can inspire me to be a better person, better worker and to never give up. im surrounded by demotivated ppl. I would bring my sister

Reply
Josefin Dahlgren

Jag har länge följt dig och din blogg Kenza och du är en stor förebild för mig. Du har varit som en vän, varje dag har jag kunnat läsa din blogg eller tex se en bild på Instagram. Du har gett mig inspiration från allt till mode, mat och resor. Men framförallt har du alltid funnit där. Oavsett hur jag mått, har du fått mig att känna mig bättre. Särskilt när jag var yngre var jag väldigt osäker på mig själv, men din blogg och dina ord fick mig att inse att jag duger som jag är.

Jag kommer ihåg en gång när jag var yngre och kommenterade ett ut av dina blogginlägg som du svarade på. Den känslan var så fantastisk, att då förstå att du läst just min kommentar – och dessutom svarat på den! Du fick mig att känna mig sedd. Du är en så stark kvinna som jag så enormt beundrar! Att få träffa dig hade verkligen varit otroligt roligt, för det du har gett mig har betytt så mycket!

Att dessutom få dansa med dig och Calle hade varit fantastiskt kul! Jag dansade litegrann när jag var liten, men önskade att jag kunde lära mig mer! Om jag skulle vinna, skulle jag ta med mig min bästa vän Olivia. Hon är en supertjej fylld med energi och charm! Ett äventyr i Stockholm är hon värd och det skulle jag väldigt gärna med henne vilja dela.

Även om jag inte skulle vinna, så skulle jag ändå vilja tacka dig för allt du givet mig.

Kram

Reply
Kajsa Berggren

Hej Kenza!!
Det här skulle vara så roligt att få göra med min pojkvän. Jag har tjatat på honom i de tre åren vi har varit tillsammans om att vi ska ta dansklasser, PARdansklasser. Problemet är bara att han är för upptagen hela tiden och att jag inte har dansen i kroppen. Är för stel och känner mig relativt ny på dans. SÅ det här skulle vara så himla roligt att överraska honom med, då måste han följa med och jag får äntligen prova dansen jag fantiserat om så länge. Kramis

Reply
Pia

Hej Kenza :)

Vilket coolt pris!! Jag tycker om att dansa jätte mycket och tycker en privatlektion med er skulle vara super kul! Skulle ta med min pojkvän tror jag, han gillar att dansa säger han, även om jag inte sett mycket bevis på detta ännu haha. Skulle också vara super mysigt att hänga lite i Stockholm med er, är bosatt i Göteborg där jag nu bott i ca ett år.
Kram!

Reply
Anna

Dance is my life, kan jag börja med att säga!
Tog mina första danssteg redan vid 4 års ålder och idag 13 år senare dansar jag på kungliga svenska balettskolan. Jag vill bli en proffesionell dansare och då tycker jag man behöver mer erfarenhet av dans än bara balett och modernt! Har flera gånger velat börja med tiodans men aldrig haft tid då jag går i skola 6 dagar i veckan :( Detta vore ett ypperligt tillfälle för mig och min kompis Alma (dom går i min klass) att få dansa med er. Ett extra plus är att du hade Calle som danspartner och att man får isf dansa med honom också! Det hade ju varit en dansares dröm att få en pedagog som honom, han gör alltid skitbra koreografier under let’s dance!!

Reply
Karolina

Jag vill jättegärna vinna för att jag älskar att dansa och gärna skulle vilja få min partner att bli lite mer inspirerad av dans. Det vore grymt att få möjligheten att köra med dig och Calle.

Reply
Linnea

Hej Kenza!

Å, va kul det hade varit att vinna så jag kunde fått ta med min bästis som älskar att dansa, jag flyttade till Uppsala i höstas för att plugga och känns som att jag försummat min fina vän när jag inte längre hinner ses eller prata lika ofta och de vore därför så underbart att få skämma bort henne med något som hon älskar!

Tack och kram!!

Reply
Sofia Klingsbo

Sen jag var fem har jag dansat street, jazz, balett och modernt men jag har aldrig haft chansen att prova på pardans vilket känns som en helt annan grej. Varje år har jag suttit framför lets dance och beundrat fina klänningar och fantastiska moves, jag hoppas på att det här skulle vara en liten spark i baken för mig att våga prova dansa pardans också. Jag skulle ta med mig min kusin, vi har sedan vi varit små inspirerat varandra inom dansen, varit på dansläger och dansar nästan alltid de gångerna vi träffas vilket inte är lika ofta som jag skulle vilja. Att just få möjligheten att göra det med er två är ju bara helt underbart och om någon frågade vem jag helst skulle vilja äta lunch med skulle jag inte säga nej till självaste KENZA❤

Reply
Giang

Hej Kenza,
Detta göra jag för min bästa kompis som heter Paulina Falk, hon älskar dig och din blogg! Jag vet att hon hade blivit SÅ glad om hon och hennes pojkvän fick hänga och dansa med Er. Hennes pojkvän Filip är också den roligaste människan som finns så jag tvivlar inte på att ni kommer få väldigt roligt och trevligt tillsammans! Paulina är värd allt och det mest fantastiska som finns, så låt henne få umgås med Er :)

Reply
Giang

Hej Kenza,
Detta göra jag för min bästa kompis som heter Paulina Falk, hon älskar dig och din blogg! Jag vet att hon hade blivit SÅ glad om hon och hennes pojkvän fick hänga och dansa med Er. Hennes pojkvän Filip är också den roligaste människan som finns så jag tvivlar inte på att ni kommer få väldigt roligt och trevligt tillsammans! Paulina är värd allt och det mest fantastiska som finns, så låt henne få umgås med Er :)

Reply
Ida

Jag hade lätt tagit med mig min mest danstokiga kompis (nämner ej namn). Hon älskar att dansa mer än något annat, så valet är ganska enkelt. Jag själv har aldrig riktigt dansat på “riktigt”, men jag tycker att det är jättekul och skulle gärna vela lära mig.

Reply
Sofie

Jag och min fästman Johan ska dansa till “I’ve had the time of my life” istället för brudvalsen när vi gifter oss i sommar. Därför skulle jag ta med min fästman om jag vann, så vi hade kunnat träna med experter och göra framträdandet perfekt!

Reply
Hanna Josefsson

Jag blir alltid så avis på er dom får vara med i Let’s Dance, det ser verkligen så roligt ut! Jag har aldrig riktigt fått lära mig dansa men skulle verkligen vilja de, därav skulle de vara så kul att vinna detta, du och Calle verkar ju hur sköna som helst! Jag skulle också tagit med min bäst vän!

Reply
Anna Sindahl

Hej Kenza!

Jag skulle ta med mig min pojkvän om jag vann. Vi pluggar bada i Tyskland (han kommer därifran) sa vi har inte haft rad med nagon danskurs. Sa vi dansar för skojs skull sa gott vi kann. ;-) Landjugend Bargteheide sätter varje ar upp en showdance och det är en av arets största highlights när jag tränar och uppträder med dem!!! Jag skulle bli oerhört glad om vi fick lära oss lite fran er proffs!!! :-)

Reply
Johanna

Oj nej. Forbered dig pa en riktig lang story nu. Here we go.

For tva ar sedan kom min kompis Micke och halsade pa mig i London. Pa nagot vanster hade mina rumskompisar fatt for sig att vi alla skulle ga pa sakallad “hoedown” som helt random ordnades pa ett stalle nara oss i east London. Vi drack ju eh.. “lagom” innan vi kom dit, snurrade in ratt i gasen redan och hade forstas missat hela “warm up” grejen (inklusive all grundlaggande instruktioner). Mmm. Jattesmart.

Sen indelades vi i grupper till hoger och vanster och tjejen och killen som holl i hela grejen stod ju och skrek pa en konstant. Vi sprang alla runt som yra hons och forsokte hanga med i alla svangar, lyft och partnerbyten. Mest asgarvade vi oss genom varje ny dans (om man nu kan kalla det dans, skulle betala mycket pengar for att fa se det har spektaklet pa film).

Till pa kopet hade jag pa mig en astjock flannelskjorta for att jag skulle vara lite “insatt i rollen,” men det resulterade ju bara i att jag var DRANKT i svett och formodligen den ofraschaste danspartnern pa hela golvet. NAJS! Iaf, kul som fan var det och vi pratar annu om den dar kvallen nar vi gick pa hoedown i London. Anda sen dess har jag och Micke sagt att vi maste “ut och dansa” igen och darav sitter du din stackare och laser det har.

Ah just det, en sak till. Micke had ju ocksa haft ont i ryggen efter flyget och mitt i allt star vi dar och forsoker lyfta en massa manniskor medan country musiken gar pa hogvarv. Efterat fick han smeknamnet “Broken back Mike.” Askul, tyckte vi. :D

Micke och jag vill garna fa oss en dansrevansch, och forstas ar det ju honom jag tar med mig. <3

Reply
Lisette

I would love to learn some of the dances you have danced on the show! I love dancing and it would be a great opportunity. Ofcourse meeting you would be jut out of this world and also a great opportunity. I would take my sister with me because we both like to read your blog and learn to dance because you never know when you have to dance with someone :)

Reply
Anna

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du skulle vilja vinna denna tävling och vem du hade tagit med dig.

Vet du Kenza, att jag hade faktiskt inte tagit med mig själv utan gett detta till mina föräldrar. De följer Let’s Dance slaviskt och kan allt om programmet och alla som är med. De är så söta så de brukar ge varandra kurser i 10-dans men de får aldrig riktigt till det då de inte har någon direkt tid utan skjuter upp det hela tiden hur mycket de än tjatar om det. Därför hade detta varit en PERFEKT spark i röven de för, dels att få träffa er två (woooooow) sen att sätta igång med dansen de pratat om så länge :)

Reply
Angelika

My best friend is a dancer so I would take her. Because I dance terrible haha. I would like to meet you so badly! I’ve been reading your blog for so many years! You are my guru haha My friends always laughts for me when I say something and then add “Kenza this, Kenza that” ;) That would be so much fun! xoxo :*

Reply
Elisabeth

För mig är dans en del av vardagen och så stor del av livet. Dans är inte bara något som ses på dansuppvisningar och något vackert att kolla på, utan det inkluderas i det mesta såsom på musikaler och konserter. Vi dansar till vardags och kanske inte varje dag men någon gång dansar alla några steg, vilket oftast är när man är glad. Även när man går ut så är dansen en stor del och det gör man också i samband med att det är roligt. Summasummarum så skulle jag vilja ta del av den här spännande och roliga upplevelsen just för att dans är en del av varje persons liv och såldes även mitt och för att det är roligt att dansa vilket resulterar i glädje.

Reply
Anna

åhhh, jag skulle vilja vinna för att jag alltid velat börja med dans men aldrig tagit steget. Känns som att jag är för stel typ hahha och att man skulle behövt gå när man var liten för att vara bra idag. Det känns också som en bra träning som är rolig. Dessutom så skulle jag såååå gärna vilja träffa dig. Vet idag inte vem jag skulle ta med faktiskt, jag får nog tänka ut det om jag vinner hahha.

Kraaaam <3

Reply
Victoria

Åh vad kul! Detta hade jag sett fram emot att vinna då jag älskat ballroomdancing sedan jag va liten. Tyvärr fanns inte detta i min lilla stad där jag växte upp och har fortfarande inte tagit tag i att testa på det sedan jag flytta till Stockholm. Hade varit så kul för det är så fint och elegant med dans. Jag hade tagit med min man. Han är grym på salsa men hade varit kul o se om han kunde dansa lite annat med. Tror det hade blivit en utmaning faktist som skulle varit rolig att få uppleva.

Reply
IVANKA

HALLELUJA vilket ROLIGT jäkla pris Kenza. Alltså verkligen!

Jag skulle vilja vinna detta pris för att let’s dance alltid varit en dröm för mig att få medverka själv enda sedan du var med i programmet. Jag har tidigare dansat streetdance men är från en liten håla i Småland som alltid drömt om att få testa andra danser också och UTVECKLAS! Har alltid sagt till mina vänner på skämt att antingen får man ju bli en professionell dansare eller känd på något vis för att någonsin få komma med i programmet. Jag får nog satsa på det sistnämnda ELLER *trumvirvel* om jag nu lyckas kamma hem detta pris och iallafall få en lite glimt av själva känslan. Jag hade tagit med mig min bästis Johan, vi är lite som piff o puff och jag vet att han hade uppskattat detta med mig till 100%! Dessutom flyttar vi båda upp till Stockholm nästa månad, jippi!

Reply
Gabi

Wow, har sedan lets dance började på tv alltid kollat spikad framför tvn och drömt om att få vara med själv! Tyvärr känns den drömmen långt bort, men att få vinna detta skulle göra mig minst lika glad av! Jag älskar att dansa, och tog ett sabbatsår från min utbildning för att spendera det på dans. Men förutom salsa har jag inte testat på mycket pardanser och det skulle vara såå roligt!

Med mig skulle jag ta min pojkvän, inte pga av hans danstalang (haha) men pga hans blick han får när han dansar, så glad!

Reply
Linda

Jag hade tagit med mig Lisa som är en av mina bästa vänner och har varit i över 10 år. Hon är min tvilling på många sätt, fast ändå inte haha. Men huvudsaken är att vi inte är så duktiga på att dansa men tycker det är så HIMLA kul!!!
Vi anses oftast som blyga från de som inte känner oss, men de som känner oss säger vi är galna(på ett bra sätt) men när det kommer till att dansa(speciellt pardans) så gör vi vårat bästa och är inte “blyga” för att det är så kul, somsagt!! Men vi är inte duktiga, men vi vill göra detta för att det är roligt med dans, blir en utmaning för oss(vilket är bra att göra ibland) OCH så får vi träffa er. Avgudar dig Kenza och Calle verkar som en härlig typ!

Soliga dansiga kramar
/ L

PS. “Okay ladies, now let’s get in formation, cause I slay” Kom jag och tänkte på om det blir vi tre tjejer och Calle som står och ska skaka lite rumpa. Kuul

Reply
Annika

Vilket roligt pris!! Jag skulle vilja ta med min kära sambo på detta, vi har pratat om att gå en kurs i dans men det har som inte blivit av. Dans är väl inte vår främsta styrka, vi är nog lite stela och saknar lite taktkänsla båda två haha, men vi vill så gärna kunna dansa, det ser så himla roligt ut!

sen vore det fantastiskt kul att få träffa dig!

Reply
Malin Lindell

Hej Kenza ?
Jag är en urusel dansare så detta skulle nog göra mig lite nytta, då jag förmodligen kommer att ta med mig en massa lördom. Dock så har jag en vän som verkligen älskar att dansa och som är bra på det. Hon vill pröva på så många olika danser som hon bara kan, så henne skulle jag mer än gärna bjuda med mig.
Sen att få träffa och umgås med dig kan ju inte bli tråkigt ??
Kramar // Malin

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag har väntat på att få se alla dina giveaways för att välja vilken jag helst vill tävla om…. Och det är definitivt denna!! Så roligt med en giveaway som innebär en upplevelse och som dessutom involverar dans!
Jag älskar att dansa och det har inte undgått någon i min omgivning! Dansteknik har jag noll koll på och jag dansar varken snyggt eller proffsigt, jag bara rör mig till musik för att jag tycker det är så härligt! Jag har sett alla säsonger av Let’s Dance utom en, och brukar dansa runt i reklampauserna samtidigt som mitt TV-sällskap skrattar åt mig…
Om jag skulle få ta en privatlektion så skulle jag nog vilja lära mig vals (även om latinodanserna verkar såååå roliga) eftersom jag och min sambo ska gifta oss i sommar och behöver all hjälp och inspiration vi kan få! Det är därför självklart för mig att jag skulle ta med mig honom!
Att dessutom få träffa dig skulle vara sjukt overkligt! Din blogg är den enda blogg jag läser. Till en början var det främst för modetips men sedan upptäckte jag också vilken modig, ödmjuk, målmedveten och stark person du är. Att få träffa dig tror jag skulle ge mig energi och inspiration på många sätt!

Kram och gott nytt år!

Reply
A

Jag har varit besatt av Dancing with the stars i flera år och drömmer om att få vara med och tävla på nåt vänster, följer varje säsong slaviskt och youtubar mina favoritdanser hela tiden, och ända sen jag var i Mexico för 4 år sen så har jag drömt om att börja på salsa och bachata (du måste spana in La Alemana och Ataca på youtube!!) men det har inte riktigt funnits tillfälle för det. Om jag skulle vinna den här tävlingen så skulle jag ta med mig en kompis som har kämpat hela hösten med sin drömutbildning och det skulle vara så kul att få ta med henne på nåt sånt.

Reply
Elisabeth

Hei fra Norge!
Har lest bloggen din helt fra begynnelsen, og dansetimer og lunsj høres ut som den artigste måten å få møte deg på :-) Jeg ville ha tatt med bestevenninna mi, da vi begge er veldig glad i bloggen din og definitivt må få til å møtes snart siden vi begge studerer i forskjellige byer. En tur til Stockholm hadde vært perfekt.

Klem

Reply
Jovana

Dearest Kenz,

I saw the giveaways you’re doing for your blog’s 10th anniversary and I am just completely in awe of how much you’re actually giving to all the people who read and breath with your blog each day. We might be the “lungs” of this blog, but we would not be able to properly function without the “heart” which is you. When I saw this giveaway, my heart literally leaped to my throat. I love love love dancing. Always have and I always will. It has been such a big part of my life since I was a part of a big folklore group when I was younger that was situated in my hometown of Skopje, Macedonia, and the friendships I developed there, the passion for dancing and movement, and the music itself was a big part of my childhood. Thus, it brings me here, writing this comment. I think I would be THE LUCKIEST person IN THIS UNIVERSE (had to caps lock that cause I truly believe it) if I had the chance to actually be able to do the 2 most exciting things ever : 1st MEET YOU (OMG, I would probably just be starstruck for 37 minutes(i timed it once hahahah) ) and 2nd DANCE CLASS SAY WHAAAT???? Bruno Mars be Damned but I will use my savings for his concert and for a few other ones to book the first flight to Stockholm. And if I had to choose who I would bring with me, I would definitely say my boyfriend just because he loves me and I love “torturing” him with things he doesn’t like doing (like dancing). I think it would be pretty funny and maybe an intimate experience if he realizes that he actually loves to move and groove as much as I do because his usual dance consists of hopping around the club like a bunny hahaha.

To end this all, I really really REALLY do hope I will be blessed enough to actually get chosen for this. And if not, I will be cheering on the girl(s)/boy(s) who do get a chance to meet , dance and hang out with you.

Much love girlie, and stay golden XXX

Reply
Gajana Galstjan

Dear Kenza let’s start from my comment which I put on Your instagram account thirty-five weeks ago after You said “Yes” to the men of Your life – when I was already writing about getting a chance to meet You one day!
„I just read Your post about engagement! Everything was perfect! I am very very happy for You both! You are with Aleks since seven years I have the same with my fiancé and we are also engaged since December! I was wondering when that’s happened to You and now I have the answer! I am soooooo happy because I follow You since the beginning and sometimes I even think I know You because of that. So when I woke up this morning and read Your post about it I was so freaking happy! Hopefully one day I will get the chance to meet You in real! Now I just want to say congratulations one more time!! ❤️❤️❤️”
So when I saw this giveaway I thought that’s definitely best giveaway You can really give to one of Your readers! I checked out rest of Your giveaways and I am very surprised that this one have the least interest from all of them. Of course all of them are amazing but for me meeting You after so many years of following You on instagram, blog and facebook accounts is of course THE BEST ONE! Having an opportunity to take a selfie with You sounds like a best birthday and Christmas gift in one, but spending hours with You is a dream coming true, even imagining makes me smile. It would be lie to call myself a good dancer but I am hard worker and fast learner so I’ll give 100%! That would be great to share this adventure with my best friend – my fiancé which is much better dancer than I am! He knows how much I love You and that meeting You personally is on my “dreaming list”. Last year You put me comment on my instagram account and I gave You the answer: “Your comment is the best Christmas Gift this year! Thank You soooo much” so maybe now – one year later I will get a gift and chance to really meet You what sounds reeeealy unbelievable but I am very excited. You are my really big inspiration – You’re not only one of the most beautiful women on the earth but also hard working person and You have all of this today because of your work. You look also like a very good hearted and warm person what makes You perfect even more! ☺ I follow Your blog since nine years and its just my everyday routine even when I am totally out of time! My fiancé and me are both very open and good person and I am pretty sure that we will spend very nice and funny time together. Hopefully You will choose us! Lot of love <3

Reply
Jess

You are my biggest inspiration, hanging and chilling around with you is the reason I want to win this. It would be a dream come true!

Reply
Sofia Lindberg

Att vara med i Let’s dance har varit en dröm otroligt länge,
Men då måste man ju först bli en superstar som du Kenza för att komma med i ett sånt umgänge.??
Denna dröm kanske då är lite för långt bort,
Men vad passar då inte bättre än att med dig och Calle iaf få prova på denna fantastiska sport??
Disco och street har jag hållit på med en stor del av livet,
Men att dansa tiodans har inte varit nåt som jag tagit för givet.??
Att se alla stjärnor detta på tv dansa,
Får mig dock att vilja pröva och chansa.??
Min bästa vän Ida skulle jag isf dela detta pris med,
Eftersom vi under hela högstadietidens raster i lektionssalarna på dansstegen vände och vred.?
Som du nu säkert förstår skulle detta verkligen vara en fantastiskt rolig upplevelse för oss båda,
Ja, till och med bättre än någon dyr Skoda!?
Kramiss??

Reply
Ida

Jag skulle tycka det var jättekul att ta med min svägerska.
Hon vill komma igång med träning och jag tror hon skulle tycka att dans skulle vara ett kul sätt att träna på. Hon tycker de är lite läskigt att testa nya saker då hon inte är en typisk tränartjej så detta skulle vara perfekt och på ett kul sätt få igång henne:)

Reply
Maria Halle

Hey Kenza
I LOVE dancing. It’s like the whole word disappears or doesn’t matter while I’m dancing. Unfortunately I got sick during my teenage years (I’m 22 now) and didn’t have the energy to dance. Im finally getting better, and one of my biggest dreams is to learn to danse properly. Dance lessons on youtube is good, but to have a professional instructor and meeting you (two things that really helped me through som tough times) would mean the world to me! I’d love to bring my sister. Circumstances made it difficult for us to be friends for so manny years, so now I’m trying to create as manny god memories as i can with here.
Love Maria (Norway)

Reply
KH

First of all, I’d really like to meet you in person, so this is my first reason why I would like to win hehe. Second, I just looooove dancing so much. I already joined dance studio when I went to kindergarten. Even though I quit dancing for couple of years, I found my way back to in early in basic school. In total, I danced for 10 years and it was so much fun! And in that same dance studio I met my best friend, so I can say that dancing is an activity that helps to find friends for life! Also, nowadays I only dance at the parties so it would be great if I win. And I’d bring my boyfriend because he’s not into dancing that much but I think that private dancing lesson with you guys would def change his mind ;-).

Reply
Fanny

Ah gud vad coolt! Har velat vara med i Let’s Dance sedan jag var liten! Problemet är bara att jag inte är känd… Det här skulle vara som ett litet smakprov av vad som kanske väntas i framtiden (man vet aldrig!). Vore fantastiskt kul!!

Reply
Louise Karlsson

Jag skulle ta med mig min kompis Carro! Vi är båda verkligen urkassa på att dansa, alltså verkligen dåliga, men vi båda tycker att det är superkul och det slutar ofta med att vi står dubbelvikta av skratt. För några år sedan tvingade hon med mig att testa zumba på hennes gym och jag kan helt klart säga att det var vi som stod för underhållningen den gången! Salens väggar var täckta av speglar och de andra deltagarna var bara tanter i 40-års åldern som helt klart verkade vara rutinerade zumbadansare.

Reply
LENA

I can’t dream better than to meet you, like, for real.
You are the most inspiring woman to me and it will be a f***ing good thing to spend some time with you.
I read you since 7 years now and it’s like you are my sister now. I feel like knowing you by heart.
When you are sad I’m sad, when you are happy I’m happy with you.
I will never stop to read you because you are such a beautiful person.
I wish I could win this prize but I will be happy if someone else has the chance to meet you.
Love u Kenza !!

Reply
Madde

I would bring my husband of four years with me. We are huge fans of Lets Dance and for our wedding dance, we actually booked a dance class with David Watson. The song was the time of our life from Dirty dancing and we literally did have the time of our lives. It was soo much fun! Rather comical with the huge height difference between us though. Sadly, we couldnt afford more than one class at thetime and so we never really got to complete our dance. This would be rather symbolic for us!

Reply
Johanna

Jag har alltid älskat att dansa men har inte riktigt haft tid eller prioriterat det de senaste åren. Min bästa vän Elli är dock otroligt duktig på att dansa och går på en dansskola i Stockholm. Jag är duktig på att äta lunch.
Elli och jag har pratat om att det vore roligt att göra något speciellt tillsammans och det här vore ju fantastiskt kul, framförallt efter skitåret 2016! Vi är två glada och ganska roliga 19åringar som har taktkänsla och hyfsad social kompetens :)

Reply
Julia

Hi Kenza,

Thank you for creating this amazing givaways :)

I would love to win dancing lesson with Kalle and lunch with you as I have been dancing since I was a little girl: ball dances, salsa, modern dance, hiphop. The whole world of dancing is so beautiful, mysterious and magical to me… I can not take away my eyes from dancing people… Lets Dance has become my favourite dance show…You guys are just amazing learning to dance so good very quickly!!! These beautiful dresses, gourgeous movements, music that makes you dance… OMG!! I so much would live to be a part of Lets Dance show too. I hope I will be a part of this show at least for one day when meeting you and Calle!!! :)

I would love to bring my friend Alina that makes my days lovely in Stockholm and whom I may really call my soulmate!!!

I believe in miracles around Chrisrmas and New Year so I hope to see you soon! ;)

Happy New Year!

Reply
Rebecca

HAHA det här hade vart så kul att vinna bara för att få se min sambo dansa igen… Första gången jag gjorde det var när vi träffades för 8 år sen, jag 16 år gammal och han 19 år. Har inte sett honom dansa sen dess. Jag älskar att dansa men har aldrig testat att gå någon kurs eller så… Men ärligt talat, vi hade haft så galet roligt, kanske mest jag, haha!

Reply
Lovisa

Åh vilken rolig tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna detta tillsammans med en av mina bästa vänner Julia. Det var hon som visade mig din blogg när vi gick i högstadiet för ca 8 år sedan och vi har troget följt din resa sedan dess :)
Stor kram!

Reply
Daniella Sandberg

När jag var ung dansade jag i en dansgrupp och det var superkul, nu har jag dock inte dansat på många år men tänker ibland på att det vore roligt att ta upp dansen igen. Då dansade jag dock i grupp, mer street eller modern dans. Men skulle vart kul att testa på pardans också! Skulle självklart tagit med min pojkvän Robin som dansade pardans när han var ung, så det skulle varit roligt att se och få dansa “seriöst” med honom så detta inte är något vi gjort ihop innan :D

Reply
Kassiani

Okaaaaaay! This giveaway is totally one of the best! Believe it or not,I saw you last week in my dream and I got to be the luckiest and spent a totally wonderful day with you hanging out and getting to know you a little bit more! But seriously,will we get to dance too? I would be over the moon to be the very lucky one and spend even an hour with you,girl! I was planning to visit sweden next summer and i was hoping on meeting you accidentally on the street but this is a dream! im from greece so i will absolutely going to bring greek goodies and gifts for you,darling! i know my mum is going to be so excited if we get to do this and have tons of fun! I have bad luck but hoping 2017 will start as amazing as possible! happy new year,Kenzaaaa! all the best for you and your loved ones!

Reply
Mikaela

Jag älskar att dansa. Har verkligen inte rytmen eller kanske koordinationen men det är så kul å bara släppa loss och inte bry sig! Någon som också älskar och dansa, och har säkerligen bättre koordination än mig, är min mamma. Hon har nog gillat det hela livet men inte “tagit tag” i det förrän efter skiljsmässan. Dansen hjälpte henne nog i den tunga sorgen, både glädjen i att dansa men också alla människor man träffar när man åker runt på olika dansbanor i Sverige. Hon fann inte bara glädjen igen utan också kärleken. :’) Hon skulle verkligen ÄLSKA om vi vann det här priset, och jag minst lika mycket!

Reply
Bogdana Zafirova

yaaay thats great!!i would love to meet you in person (unless you decide to visit Rome soon, you are welcome any time hehe) and do some dancing … (in which I suck but it will be fun) i would definitely bring my boy , he cant get rid of me and hates me for doing things like this probably ahahah but he is better in dancing than me so at least will “save the immage of our couple” hehe aaaaand like this I will just have NO excuse to finally come to your city which I’m dreaming to visit, so I would have to buy a ticket for sure :) and maybe apart from the dance moves you can teach me some Swedish words too (or some Serbian?although i understand it like 90%)anyways this is to say that it will be so nice to meet you and have some laugh toghether!!
have a great celebration tonight xxx

Reply
Maria

I would bring my sister with me because she a great dancer!!
I would like to win because i think it would be fun and of course i would like meet you in person. And Calle seems so funny!

Reply
Sara

Jag har alltid älskat dans men nästan gett upp på att kunna hålla på med det. Plugg, jobb samt flytt till en liten håla har gjort det svårt. Och det är bara så långt man kan komma med youtube-klipp. Att kunna få upp ögonen hos mig pojkvän och ta med honom på detta hade varit världens äventyr. Jag bryr mig inte om att jag ser ut som bambi på hal is men jag tror detta skulle bli den roligaste upplevelsen under 2017.

Jag och min fina pojkvän skulle gärna joina detta grymma team och dansa iväg en fantastisk dag. Mycket skratt och träningsvärk är det jag har i åtanke!

Skulle vara så grymt att vinna :D

Reply
line

jag tränade dans (street och disco) under många år men tvingades sluta pga anorexia. fyra år senare har jag nu fått kraften och framförallt lusten tillbaka att dansa igen! denna gång inte för att tävlingsdansa eller kanske ens visa upp, utan bara för att det är bland det roligaste som finns. jag skulle ha tagit med min bästa barndomsvän Frida, som nyligen flyttat från vår hemstad till Stockholm. förutom att vi skulle få umgås i huvudstaden och även träffa er så gillar hon lika mycket som jag att dansa :)

Reply
Aoife

Kenza, I wold love to meet you and to be in beautiful Stockholm again. I studied for one year in Uppsala and it was the best experience I ever had. I have not been back to Sweden since and to combine the two would be so cool! I would bring my sister as she loves your blog as well. We used to do Zumba classes together and although we are not talented when it comes to dancing we always have the a lot of fun. Dancing gives such a natural high and you forget about the stresses that may be happening in your life. Happy new year!

Reply
Olivia

Dans är ett emotionellt sätt att uttrycka sig, och helt helt underbart. Jag vill vinna detta mer för min pojkväns skull, som jag faktiskt tror tycker om dans men har lite svårt att slappna av och röra på sig. Han vill försöka men har svårt att göra de i stor grupp. Kanske skulle detta vara lättare för honom att göra, då de blir avslappnat och roligt för oss alla? :)

Reply
Lidia

I want to feel the crazy, positive energy of you guys! I love people with passion, good hart & smile. Just it! That simple! I would also like to visit Stockholm, it`s one of my goal for 2017 years. Let`s make this happen.

Reply
Alice

I would love to win this prize for my best friend. She was a professional dancer since last year and dancing is her life. However she doesn’t live in my hometown anymore and it would be so nice to meet her again in Stockholm and get a dancing lesson from Calle for her and for me. And of course I would be soooo happy to see you Kenza and spend some time together. A great prize to make my bestie and me happy <3 – Alice

Reply
Laila

Jag hade tagit med mig min pojkvän. Han skryter jämt om att han är duktig på att dansa salsa och då hade han fått bevisa det på plats haha. Det här priset är den jag har sett fram emot eftersom det hade varit så roligt att få träffa dig efter alla dessa år jag läst din blogg. Och jag älskar att dansa! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*