• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 8

kenza_zouiten_10years_2014

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2014!

Det är väl ingen tvekan om saken att Let’s Dance var det största som hände mig 2014. Fan vad kul det var! Jag saknar det nästan varje dag, det är hittills det roligaste jag någonsin varit med om i mitt liv. Okej på delad första plats med Aleks frieri såklart haha. ;-)

Jag ville att iallafall ett av priserna i denna giveaway skulle vara lite mer “intim” för jag älskar att träffa er. Jag pratade ihop mig med Calle och det vore så kul att få träffa någon av er + partner/vän och hänga lite och DANSA! Tanken är att vi ses och kör en privat danslektion med mig och Calle på Sinclairs Stockholm, sedan äter vi lunch och hänger lite. Självklart har jag med en goodiebag med lite härliga presenter i också. :-)

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du skulle vilja vinna denna tävling och vem du hade tagit med dig.
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Vinnaren får själv ta sig till & från Stockholm.
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// No doubt that Let’s Dance was the biggest thing that happened to me in 2014. Damn it was so much fun! I miss it almost every day, it’s so far the most fun thing I’ve ever done in my life. Okey except for Aleks proposal ofc haha. ;-)

I wanted at least one of the prizes in this giveaway to be more “personal” because I love meeting you guys. I talked to Calle and it would be so much fun to meet one of you guys + partner/friend and hang out and DANCE! The idea is to meet and do a private dance leasson with Calle and I at Sinclairs Stockholm, and then we will go for lunch and hang out a little. And of course I will bring a goodiebag with some lovely gifts in it too. :-)

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me why you want to win this and who you would bring with you.
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose one winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– Trip to Stockholm is not included.
– The winner is responsible for eventual profit tax.

premiar_aftonbladet-5 v2_slowfox-5 vecka4_salsa-4 valsv5-4 v6rumba-17 pasodoble13 v7tango-12 week8jive-7 valsv5-6

352 Comments

Rebecca

Haha åh, dina tävlingar blir bara roligare och roligare! :D
Senast igår när jag och min vän Oskar såg film (Grease, haha) sa jag att man skulle vilja kunna dansa ordentligt alltså. :)) Vi kom fram till att när vi spelade upp musikalen Grease när vi gick i fyran(?) dansade han och jag ihop, och nu är vi typ bästa vänner. :’) Det hade varit så himla roligt att åka upp till Stockholm med honom och få chans att göra detta! Vi är båda lika osmidiga, så prepare för kaos! :D

Kram,
Rebecca

Reply
Kristin

Ohh I would seriously love to win since I read your blog since many years AND I was really cheering for you on let’s dance, I watched the show online from Germany (since we of course do not have Swedish television here). You were amazing and I was soooo excited for you! Also you inspired me because you never really danced before right? So I thought ok maaaaaybe there is a tiny chance that I can also learn how to dance haha. I never did a dancing class and I imagine myself looking as gracious as an dancing elephant ?
I would definitely bring my best friend! ? It would be the most fun.

Hugs!

Reply
Ebba Nilsson

Åååååååh!!! Vilken dröm det hade varit att få vinna detta!! Jag har alltid älskat att dansa, men jag har aldrig fått chansen att få dansa pardans med någon som verkligen kan, vilket självklart är en väldigt stor skillnad. Om jag vann, skulle jag ta med mig min pojkvän, för att han verkligen behöver lära sig att dansa!! haha, men vi har så dåligt tålamod mot varandra när vi dansar, ingen orkar lära varandra!! Hade varit superkul att få denna chansen!! :D

Reply
Amelle

Hej Kenza! :))
Jag vill gärna vinna, jag älskar att dansa massor.
Jag blir glad av att dansa.
Det hade varit en ära för mig att få denna fina möjlighet, att få träffa dig personligen och dessutom dansa med dig, det hade varit så kul :)).
Jag hade tagit med mig min underbara syster.
Ha det bäst
Kram :))

Reply
Linn Hasselberg

Hej! Den här giveawayen var helt magisk att få träffa dig och en utav Sveriges bästa dansare. Jag skulle vilja vinna denna tävling eftersom jag själv dansar och vill utvecklas på alla sätt som är möjligt och hur bra skulle det intw vara att få lite tips från er. Jag har dansat sedan jag var 4 och tycker det är jättekul. Jag vill få hjälp med teknik, bra övningar och tips. Jag skulle verkligen dö för att vinna denna tävling eftersom fans är någonting jag verkligen brinner för och let’s dance är mitt favoritprogram. Jag har suttit bänkat framför tv varje fredag let’s dance sänts och ibland dansat med lite då och då, hehe:). Jag tycker säsongen där du och Calle var med var bäst eftersom jag alltid gillat Calle som dansare och att han dansade med dig var ju helt otroligt. Jag skulle tagit med mig min bästavän Madeléne som jag dansat med sedan några år tillbaka. Skulle varit så kul att ta me henne och få tips från er, ihhh. Vi har dansat samma klasser och har inte riktigt haft det bästa lärarna om man säger så. Så det skulle varit jätte kul att träffa er och få tips på teknik som vi lite har missat. Hoppas verkligen på att vinna// kram Linn:)

Reply
Pernilla

Detta skulle jag vilja vinna för jag älskar dans! Dans har alltid funnits med i mitt liv! Mitt favorit program på fredagskvällarna är faktiskt Let´s Dance :) Och jag har alltid hoppas på att dom ska göra ett program för icke kända ;) Jag hade blivit sjukt glad om jag hade vunnit! :)

Reply
Emma L

Jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag älskar att dansa, båda på krogen och hemma med min pojkvän som också älskar att dansa. Vi är verkligen inte bra på att dansa, och det är mer eller mindre “på skämt” som vi gör det men det skulle verkligen vara roligt att gå på en danskurs med proffs (även du räknas in där!!) och helt enkelt ha kul! Har föreslagit att jag och min kille ska gå på danskurs men det har han hittills nobbat, skulle jag dock vinna det här kan han inget annat än att säga ja!!

Reply
Annika

Hej Kenza!
Ojj jag hade nog valt min bästa kompis Ellen med eftersom vi skulle älska att hänga med dej och lära oss lite danssteg eftersom vi om ett år ska dansa en så kallad “gamlasdans” i vårat gymnasium här i Finland! Ha en skön jul :)

Reply
Julia

DIN TANGO! Vilken styrka. Vilken fighter. I den stunden inspirerade du mig mer än du anar! Jag kände YÄS GIRL- passion, ilska, glädje, revenge, frihet. JAG GRÄT. Gråter när jag ser om klippet. Lika stark idag. Vill få inspiration IRL om hur jag kan bli så i min dans och i mitt förhållningsätt. Har följt dig sedan du började. Vi har vuxit upp ihop.VI HAR SAMMA HUMOR.

Beundrar dig tills idag – allt du står för. Hur du behåller dina vänner och kan växa upp med allas ögon på dig, med en bakgrund som vi båda delar. Jag som du, har älskat dans fastän jag inte haft råd med dyra lektioner (alltid velat pröva på latino/standard!) och lärt mig det mesta själv. Musiken/dansen/vännerna har varit tillflykt. Skulle betyda allt i världen för mig att få träffa dig och skaka loss ihop. Är idag i Stockholm och sysslar med juridik, men känner mig ofta malplacerad, som att jag inte hör hemma bland alla mskor som har ett fint efternamn och viftar med sina kunskaper. Tack vare dig så känner jag att – nej, vill man, så kan man och man förtjänar respekt oavsett bakgrund/etnicitet eller namn.

VÄRLDENS FANGIRL MOMENT, jag vet… men måste ju förklara hur jäkla bra du är! Detta är det pris jag av alla priser sett fram emot mest! Vore så fantastiskt att tillsammans med min killkompis Pi (bästa vännen någonsin som också dagligen läser din blogg) kunna få skaka rumpa med dig och Calle. KRAM!

Reply
Charlotta

Finaste Kenza, det skulle vara en absolut dröm att få träffa dig! Har följt dig i typ 5 år och du är definitivt en av de mest viktigaste inspiratörer i mitt liv och min idol. Kan inte tacka dig nog för allting du gett oss dessa år, du är underbar! Drömmen för mig har så länge jag kan minnas varit att få spendera en dag med dig, tala om allting mellan jord och himmel och att få personligen tacka dig för den fantastiska påverkan du haft på mitt liv. Jag skulle gärna ta med mig min bästa vän, hon är minst lika mycket tacksam för dig och att få ge henne gåvan att träffa dig skulle vara otroligt. Älskar dig massor x

Reply
Vanessa

Hej Kenza! Så roliga giveaways du har!! Varför jag skulle vilja vinna är för att dansa verkar askul men också mest för att hänga med dig! Du verkar vara en sån laidback och rolig person! (ibland när du skriver lite mer personliga inlägg verkar du bara vara så härlig och en Rolig person med fett skön humor) du på påminner lite om min kompis Sara, som jag skulle ta med mig om ja vann! jag håller tummarna!! En fet kram till dig! :)

Reply
Nathalie

Jag har alltid avundats folk som kan dansa. Det ser så härligt ut att kunna röra sig i rytm, snyggt till musik. Och inte som mig. Jag ser ut som en nyförlöst flodhäst, på skridskor typ.
Jag skulle ta med mig min vän som har ungefär lika mycket taktkänsla som mig. Vi har alltid så kul ihop så detta kan inte bli annat än askul.

Reply
Jane

Fasen vilken bra GIVEAWAY! Att dansa är bland det bästa som finns. Endorfiner (lyckohormoner) släpps i hela kroppen bara av tanken att få träffa två oerhört passionerade och skickliga dansare ;). Min absoluta favoritdansstil är salsa. Även om jag själv kommer från Armenien, känner min dansös inom mig som en äkta latinobrud. Har takterna inom mig och lyckan när jag hör sådana låtar får mig att vilja öppna en egen dansskola.

Jag hade tagit med mig en av mina närmsta vänner – Eliza. Hon kan inte dansa salsa för att rädda sitt liv, stackarn bara försöker och försöker utan framgång. Hjälp?

Tack återigen Kenza för en fantastisk giveaway och en otrolig möjlighet. Önskar dig, din fästmö Aleks och Mani en fortsatt trevlig torsdag!

KRAM!

Reply
Charlotte

Oh how fun is this one :) It was always so hard to find the videos of you dancing from France haha :) My favorite one was the vals, you looked like a princess :)
I would love to win because I took dance classes for almost 10 years but I had to stop because of my busy schedule! That would be a great opportunity for me to get back to it :) On the trip I would bring one of my friend – she loves dancing but she never does – time to change that :p
Kisses :)
Have a nice day/evening :)

Reply
Gabriella Johansson

Åh vilket roligt pris!! Jag skulle ta med min sambo, jag har tjatat på honom om att vi ska börja dansa både för motion, nöje och för att vi ska vara lite förberedda för bröllop när nu det händer. Han vill bara kasta upp mig i luften hela tiden men jag tycker det är skitläskigt!

Reply
Bella

Hahaha!! Jag kan inte dansa MEN skulle jättegärna vilja träffa dig! Mest för att jag tycker du är så jordnära och vi skulle nog ha kul. och tom bli vänner!
Hade tagit med mig min bästis!

Reply
Sara

Asså vilken dröm :O
Jag dansade jätte länge när jag var yngre, och slutade efter studenten då jag började universitet för plugget tog all min tid. Varje dag saknar jag dansen och längtar så mycket tillbaka. Till sommaren tar jag både examen och gifter mig med mannen i mitt liv. Det hade inte suttit fel med en privat danslektion för min fästman så han kan få röra på röven lite. Vi måste ju dansa fint på bröllopet :D
Inte nog med en danslektion med två härliga människor så är det en dröm för mig att få spendera en hel dag med dig, har följt dig sen jag gick i högstadiet. Åhh vad jag håller tummarna :)

Reply
Anja

I would looooove to win this one! Because you are my virtual friend, because we actually talk everyday (I mean, you talk to me and I listen :D), because you give me fashion ideas, you are my inspiration and because I love your lifestyle and would like to know a bit more about it. :)
I would bring one of my best friends, because she is totally like me and I totally like you, so that means we would make a great international friends! :D

Reply
Natassa

Jag skulle vilja vinna eftersom jag har testat på olika aktiviteter under mitt liv och dans var en utav dem, men tack vare min ångest och diverse andra saker slutade jag dansa när jag började gymnasiet, och jag saknar det faktiskt. Jag skulle nog ta med mig en kompis som jag vet älskar att dansa!

Reply
Sanna

Detta skulle jag så himla gärna vilja göra med min sambo! Vi träffades i en folkpark då det var rockabilly och dansade hela kvällen. Efter det var vi fast! Idag har vi en sån på 7 månader och ska gifta oss :-) tänk att få återuppleva lite minnen igen!

Reply
Mava Shahgaldi

Holy f**k, förlåt men jag har velat träffa dig så länge och jag förstår inte hur vi bor i samma stad men aldrig har stött på dig, jag har råkat träffa snoop dog på andra sidan jorden men inte dig? weird hahah, nej men jag hade varit ärad att få träffa dig, har så manga frågor och dansen är ett plus för vem älskar inte att skaka rumpan? Jag skulle ta med mig en av mina närmsta vänner Jennifer som alltid har velat gå en dans lektion men alltid bara varit för lat!

Reply
Linnea

Jag och min sambo har varit ihop i 5 år och det finns INGEN jag har roligare med än med honom. Att vinna det här vet jag skulle bli så sjukt roligt och du och Calle verkar vara störtsköna :-) Vi har sällan tid eller råd att åka iväg för att hitta på något för oss och det här skulle vi kunna göra till en kul weekend i Stockholm och en dag med dig och Calle och få dansa loss lite! :D

Reply
Martina

Hej bästa Kenza!!

ASSÅ JAG ÄR SÅÅ LYCKLIG ÖVER DENNA GIVAWAY!! Som jag skrev i tidigare inlägg, älskar jag alla dina Givaway – men jag måste erkänna att denna Givaway är BÄST!!! ?? Att ha möjligheten att få träffa dig vore en enorm ära, lycka och enorm glädje!! Jag är inte den som skrivit mycket på dina inlägg, men har som sagt följt dig sendan du började blogga, din blogg är nummer ett och den jag älskar mest och följer dig varje dag!! Jag ser verkligen upp till dig och du är en av mina främsta inspiratörer och förebilder!! Dessutom har jag tagit till mig mycket av kläder, makeup, accessoarer, resor etc du skrivt och delat dig av. Dessutom har jag lärt mig och fått inspiration och kunskap tack vare dig!! Så jag skulle vilja därmed träffa dig och verkligen få tacka dig för din blogg och den inspiratörer du är, och få umgås med dig!! ???

Dessutom att också få dansa med dig och Calle är ju pricken över i:et. För om det är något jag älskar, så är det att dansa – jag har inte dansat eller att jag håller på med det, men jag älskar att göra det bara – spontant och har lätt till dans-feeling!! ??

Jag skulle ta med mig min allra bästavän som jag har känt i 15 år!!! Hon var den första jag lärde känna när jag kom till Sverige, sju år gammal, i ettan!! Vi har gåtta igenom en massa tillsammans och vet allt om varandra och delat en massa saker, och idag läser båda två till sjuksköterska och jobbar på samma sjukhus!! Dessutom följer även hon dig och båda skulle vilja träffa dig!! Dessutom älskar båda att dansa, då hon faktiskt har dansat när hon var yngre!! Så att få träffa dig skulle bli ännu en fantastisk och minnesvärd upplevelse vi har att minnas och dela!! ❤

Denna Givaway är den jag bara skulle dröma och bli överlycklig att få chansen att vinna!! Så jag kommer hålla tummarna och hoppas allt jag har att denna chansen finns!!

Kram och God Jul på dig bästa Kenza!! ?❤

Reply
Jennifer Hansen

Hej! Om jag vann detta pris så skulle jag ta med mig min kompis Lovisa då hon älsssskaaaar att dansa. Jag skulle vilja vinna detta för att ge til henne efter en stressig period i hennes liv. Ha en fin jul<3

Reply
Lovisa Simonsson

Hej Kenza!

Vilken rolig tävling eftersom att jag så gärna vill träffa dig<33 jag skulle ta med mig min bästavän eftersom att vi har väldigt kul ihop. Jag tycker att jag ska vinna för att jag har dansat på Sinclairs i Frölunda i 6 terminer, men jag slutade dock för 3 år sedan och det ångrar jag. Skulle vara så sjukt kul att träffa dig och dansa loss, hahah:)

Ha en bra dag?

Reply
Fanny Andersson

Jag jobbar på gym som gruppinstruktör, PT och massör,
skulle önska jag kunde lägga till dansör.
Jag älskar musik och att dansa loss,
nu hoppas jag verkligen du väljer oss.
Jag och Marielle har aldrig långt till skratt,
med oss lovar jag att ni får det glatt.
Jazza, hoppa, snurra runt och iväg,
om inte denna dag blir minnesvärd så säg!
Nu håller jag alla tummar och tår,
att just vi denna giveaway får!

Reply
Alva

OMG!!! min största dröm har alltid varit att få träffa dig, så detta hade ju varit helt otroligt!! Kan inte med ord beskriva hur mycket jag hade velat vinna den här tävlingen. Jag hade iallafall tagit med mig min syster som även är min bästa vän, vi är otroligt nära varandra och hon finns alltid där för mig så det hade varit kul att få uppleva detta med henne, göra något roligt som att få fara till Stockholm och träffa dig!! ÅÅH SÅ KUL! kramar <3

Reply
Lynn

I want to win so badly because my best friend lives in Sweden and I live in The Netherlands. I have met her on a holiday 4 years ago so it would be the PERFECT gift if we can dance our 5th anniversary with you!! So it would be her who is going to dance with us! We both danced when we were younger and we used to love it so much. She has been trying to meet you sometimes but she failed all of the times and when I saw you in Rotterdam at the EMA’s she almost started hating me hahaha so it would be perfect if we can now meet you together and dance like nobody’s watching for our 5th anniversary as best friends <3 (and I will never say no to one of your lunch or dinners because your pictures always make me so hungry haha)

Reply
Angelica Etzner

Jag skulle gärna vilja ta med mig min sambo på detta! Han tycker egentligen inte alls om att dansa och jag har försökt få med honom flera gånger, vinner jag däremot en tävling har han inget annat val än att bara följa med! Något roligare och härligare än att få dansa med sin partner kan jag inte tänka mig!

Reply
Linnea

Jag och min sambo har varit tillsammans i 5 år och det finns INGEN jag har roligare med än med honom. Att få vinna det här skulle vara så sjukt roligt då du och Calle verkar vara störtsköna :-) Vi har sällan tid eller råd att hitta på saker bara för oss, så vi hade kunnat göra en kul weekend av det här – och få dansa loss tillsammans med er! :D

Kram!

Reply
Sofia

Du är en väldigt stor förebild till mig och du och Calle är antagligen de bästa som varit med i Let’s dance! Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min pojkvän, dels för att retas men också för att jag gillar att dansa, han har grymma moves och jag skulle vilja kunna dansa med honom!

Reply
Mikaela S

Jag skulle vilja vinna och dansa med er för att jävlas med min pojkvän som aldrig vill följa med mig på danslektioner… och såklart för att jag jättegärna vill prova på dans och hänga med er!

Reply
Zarah-Lou

Alltså prylar och resor i ALL ära men DET HÄR!!!! Jeeez! Snälla, snälla tomteeen (läs: Kenza), haha!

Jag skulle ha tagit med min BFF om jag vann! För det första för att hon INTE kan röra på höfterna, men VILL kunna! För det andra – vi alla skulle nog få ett gott skratt med henne i action (I already know.. xD ). För det tredje – HALLÅ! Få dansa med ett PRO!

Har läst din blogg sedan starten och jag är helt övertygad om att vi två även skulle kunna bidra till en icke-stel dag då vi har lite opassande humor och gärna bjuder på oss själva. Åh, kom igen kom igen kom igeeeeeen! xD

Reply
Evelina persson

YES YES YES!! JAG VILL SA GARNA FA DANSA MED ER! :DO

Har alltid vilja vara med I let’s dance men tankt att jag aldrig kommer fa chansen eftersom jag inte ar kandis…… skulle gora min dag och MANGA dagar framover ?

Kramar
Eve

Reply
Helena

Min sambo tycker om att dansa, och när vi började dejta gick vi och dansade salsa ibland (nu är allt jag lärde mig då glömt sedan länge). Han pratar ibland om att han skulle vilja dansa igen, men just nu ligger allt fokus på vår 8 månader gamla son. Det är svårt för oss att båda komma iväg samtidigt, och de dejter vi har varit på sedan han föddes är lätt räknade (sonen är väldigt mammig och pappig just nu, så det är inte helt lätt att lämna honom till barnvakter några längre stunder). Vi skulle verkligen behöva lite egentid, där vi gör något för OSS som par. Därför skulle det vara så kul att kunna överraska min sambo med en danslektion! Jag vet att han skulle älska det!

Reply
Josefin

Vilken grym idé! Jag vill gärna ha med mig min man Carl-Gustav för en danslektion ihop med er. På nyårsafton firar vi treårig bröllopsdag, och brudvalsen var just en latinoinspirerad brudvals med inslag av dirty dancing. Hade varit fantastiskt att fira tre år som gifta med just en dansdag i samma danstema!

Reply
Anna

Åh herre vad detta skulle vara klockrent för mig och min man. Vi båda älskar att dansa och tycker att vi är grymma när vi har vårt flow. Jag har dock fått inse att vi är långt ifrån grymma men vi har svinkul när vi dansar.

Innan barnen stod vi ofta framför tven och försökte härma alla pardanser från skoldansen i Grease. Nu var det himla länge sedan vi fick möjlighet till att dansa, sist var nog när vi gifte oss för drygt två år sedan! Men inför kommande danstillfällen vore det kanske bra om vi kunde lära oss ngt mer än danserna från Grease (även om dom alltid funkar). ?

Reply
Isabell

Hahaha! Jag skulle ta med min käre fästman som jag varit tillsammans med i 8 år. Vi båda saknar taktkänsla (okej, mest jag) så skulle vara så sjukt kul att testa på! Lovar att vi bjuder på mycket skratt! ;)

Reply
Anastasia Seddigh

JAAAAA!!!! Fatta vad kul o hänga med två dansproffs ;)!!! Jag dansar själv faktiskt, har dansat i ca 7 år nu (på Laisings och nu Balettakademin). Jag kör mycket feminine vibe, mycket sassy så att säga. Skitkul! Jag älskar dans. Jag hade LÄÄÄTTTT tagit med mig min bästis som verkligen inttteeee kan dansa. Hon gillar det dock, men har svårt att hålla takten och jag vet inte vad hahahaha ;). Har försökt lära henne ett par (läs: många) gånger nu, men känner att ni två skulle kunna hjälpa mer. Fan vad kul vi alla skulle ha det!!

Håller tummarna!!
Kram
Anastasia

Reply
Sonia

I’d love to win this because you are definitely my favorite blogger and the only fashion blog I read on a daily basis! And also I love dancing so this two things mixed together would be perfect! :) I myself started fashion blogging on Instagram a year ago and on my personal blog a month ago and you are such an inspiration.. I feel like i can learn a lot from your blog and your pictures and always take them as an inspiration style wise!

I would bring my bestie with me who loves you and your blog just as much! She has been to Mykonos at the same time as you last year but missed to see you, so that would be great :)

Reply
Jeanette

Åh vad roligt! Jag skulle vilja göra detta tillsammans med min pojkvän, han är världens bästa och vi tycker om att göra roliga saker tillsammans, såklart haha ? Dessutom skulle vi kunna passa på att åka på en weekend i Stockholm eftersom vi inte bor där. Två roliga grejer på en gång alltså ??

Reply
Linnea

Det skulle vara kul att få vinna denna tävling för att jag skulle verkligen vilja lära mig dansa. Tänk att få dansa med Calle. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse att få lära sig dansa utav en sån duktig dansare med Calle. Sen att få träffa dig Kenza. Asså det hade varit så coolt att träffa en sån duktig entrepenörer. Älskar Ivy revel. Favosidan!!! Jag hoppas att jag vinner för det är den största önskan jag har !!!

Reply
Niina

One of my dreams has always been to dance with a man that knows how to dance and could maybe teach me a little. Ive gone to dance lessons for some time but there are reraly any men to dance with so this would be an ultimate price for me! I would bring a long my best friend who also enjoyes dancing and together we would have the best time ever! I would so love to win this Kenza! Merry Christmas

Reply
Ebba

Jag hade jättegärna velat vinna den här tävlingen just för att jag dansade när jag var yngre men sen slutade jag men det var så extremt roligt!! Det hade även varit så SJUKT kul att få träffa dig och hänga med dig då jag ser upp till dig. Jag skulle även vilja ta med min bästa vän som jag känt i 16 år, när vi var små tittade vi alltid på Let’s Dance tillsammans och vi drömde om hur det skulle va att stå på den scenen, det hade vart en sån grym upplevelse!

Reply
Ajla Pasagic

Jag tycker att det skulle vara superkul att vinna eftersom jag har följt din blogg i många år och jag älskar din utveckling! Jag älskar också att dansa, jag har gjort det i 10 år nu och tycker det är jättekul och det skulle vara jätteroligt att vinna denna tävlingen! Såg dig också på lets dance och du var jätteduktig! Du var superduktig när du dansade cha cha med Calle Sterner! Jag skulle vilja ta med min yngre syster eftersom hon gillar också att dansa och det skulle vara en stor upplevelse för henne om hon kunde få träffa dig!
Kontaktmail: [email protected]

Reply
Jennifer

Jag och min fästman gifter oss nästa år (efter10 år ihop). Jag är med och tävlar och hoppas att vi kammar hem vinsten och kanske kan bjuda på en roligare “first dance” än vanlig tryckare ?

Reply
Johanna Tahvanainen

Jag skulle ta med min blivande man Andreas som jag varit ihop med i 11 år och ser detta som ett perfekt tillfälle att få lära sig lite rytm och känsla i kroppen före vår framtida vals i för alla bröllopsgäster! (Just nu kan vi bara flumdansa och det vill vi spara släkten, haha)!

Reply
Camilla Gustafsson

Hej! Om jag hade vunnit så hade jag tagit med mig min fina pojkvän bara för att han inte kan dansa, han blir heeelt stel i benen så fort jag får med honom ut på dansgolvet haha! Om jag hade vunnit denna giveaway så hade vi haft ett mål tillsammans under danslektionen, att Markus skulle bli lite mer rörlig och kunna ta sig igenom en hel dans med mig :D

Reply
Maria

Åh vad spännande! Jag har alltid velat prova på sådan dans så vore kul om man vann :) jag skulle ta med mig en nära vän som behöver komma ifrån vardagen lite och tillsammans med er och mig lära sig att dansa genom livet :)

Reply
Julia

Hej Kenza! Jag har tjatat SÅ mycket på min pojkvän att vi borde ta en dansklass ihop, för hur coolt vore det inte att styla lite på dansgolvet när man går på lite finare fester ;) Att det skulle få vara med dig och Calle är ju dessutom DRÖM!

Reply
Madeleine

Jag och min sambo skulle behöva danslektioner någon gång innan vi gifter oss! Nu är det en stund kvar men man måste börja i tid haha. Sen att fö träffa och prata med dig skulle vara en dröm! Du är en fantastisk inspirationskälla!

Reply
Jolien W.

Waaaaw that give away is sooooo amazing!! It would be crazy to win that but I gonna try! :-) The reason is I looooooooooove to dance! It is a dream to take Jonas (my boyfriend) with me to such a dance class but he doesn’t want it. :-( But he knows I’m a hudge fan of you and when I gonna say about that give away, he wants that I gonna win because he also gonna see you! It is the only reason that he wanna do a dance class with me so pleeeaaaasssee!! :-) Hehe..

Big kiss!

Reply
Nicole

Vilket häftigt pris!
Jag skulle självklart ta med min pojkvän. Vi provade på att dansa salsa tillsammans i somras och det var riktigt kul! Skulle vilja prova på något liknande igen och då vill jag såklart göra det med mannen jag antagligen kommer dansa med resten av livet!

Reply
Linnea

Åh vad kul!! Jag hade så tagit med min sambo på detta! Vi har länge pratat om vad vi kan göra på kvällarna istället för att hamna framför tvn. Så det hade varit kul att “tvinga” med honom och dansa, jag tror han hade gillat det!

Reply
Niko

Jag skulle ta med mig min man. Vi gifte oss 2015 och hade ingen dans. Hela bröllopet blev så fel. Det regnade och blåste så mycket att vi fick flytta hela bröllopet dagen innan. Till en lokal långt ute på landet. Är så missnöjd(men jag fick min man❤️) Det hade vart kul att få en sån här grej tillsammans(inte minst för att ingen av oss kan dansa) jag skulle göra det till en mysig trio för bara oss två som en get away från vardagen och småbarnslivet med en bebis och en 3 åring.

Reply
Ljubica Ignjic

Hej Fina Kenza
wow! vad roligt med dans och umgänge!
Jag vill jätte gärna vinna detta för att jag älskar att dansa och jag skulle älska att få träffa dig dessutom kollade jag på hela den lets dance säsongen när du var med. Om jag vinner skulle jag vilja ta med min kärlek som jag gärna vill öva lite dans med för jag kommer en dag gifta mig med han, har jag bestämt haha så bra att ha en dans förberedd=)
Håller tummarna =) Kram Ljubica

Reply
Bertille

I would loooooove to meet you! And have a dance class with you!! I would bring my best friend with me! We love dancing!
I practiced dance for 18 years. I have to stop because of work and everything… :(

And OMG, hang out with Kenza Zoutien… DREAM!! hahah love you <3

Reply
Sara

haha åhh vad roligt! Hade jag vunnit hade jag tagit med mig min pojkvän! Verkar så coolt att kunna dansa pardans hyfsat bra och jag hade nog kunnat behöva en danslektion haha

Reply
Ester

Därför att det vore en stor utmaning för mig att våga prova på en danslektion och jag har bestämt mig för att utmana mig lite extra år 2017, så varför inte smygstarta. Skulle tagit med min älskade lillasyster :)

Reply
Lindha

Åh, detta vore verkligen en grej för mig och min älskade sambo. Efter barn nr 2 som kom för lite mer än ett år sedan så har vår relation påverkats negativt.
Vi har pratat tidigare om att det vore kul med danskurs någon gång, men aldrig kommit så långt. MEN NU SÅ!
Vill så gärna vinna detta så vi kan få en liten spark i baken på vår relation <3

Reply
Claudia Lee Gonzalez

Du som har makten att påverka, du som har miljontals människor som följer och lyssnar på dig, du som kan göra skillnad bör tänka om. Miljön lider och om jorden lider, lider alla levande varelse i världen. Snälla ta dig lite tid att titta på dokumentärer som “Years of living dangerously” så kan du se, bara en liten del av vad som håller på att hända med världen. Människor ser inte vad som händer framför deras ögon. Det räcker nu! Ta hand om våra värld. Hjälp miljön! Rädda världen!

Reply
Elma

Det skulle verkligen vara en sådan ära att få träffa och umgås med dig Kenza, och även Calle! Och då skulle jag tagit med min allra bästa vän som jag har känt i 12 år. Bästa kombon ju – dans och att få träffa er, och att få uppleva detta med min bästa vän?! Drömmen!

Reply
Amira

Oooo vad kul det skulle vara att vinna. Jag hade tagit med min bästa vän. Vi båda älskar att dansa och har spenderat många partykvällar på dansgolvet. Vore så kul att få uppleva detta med henne och att få dansa med dig och Calle vore en ära. Kram?

Reply
Kajsa

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du skulle vilja vinna denna tävling och vem du hade tagit med dig.

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg i många många år och det känns som att jag känner dig, men självklart är det inte så! På samma sätt som du säger att det vore kul att träffa någon av oss så vore det superkul att få träffa dig för att få lära känna dig och vem du är! :) Jag skulle ta med mig min kompis Emma eftersom hon också läser din blogg, älskar att dansa (hon dansar poledancing, jag är horribel på att danska och skulle behöva en lektion..) och med henne skrattar man alltid så det kan ju inte bli annat än ljuvligt!

Reply
Linda Söderberg

ÅH VAD ROLIGT!! Jag vill jättegärna vinna för att jag dansar väldigt mycket själv och har dansat nästan alla stilar men aldrig pardans och det vill jag så gärna prova! Jag skulle ta med mig min underbara vän Teo, han går just nu en musikalutbildning och har tidigare dansat lite pardans. Vi hade haft världens roligaste dag vi 4 <3

Kram!

Reply
Florentia Zinonos

I will bring a friend of mine Kenza …if I’m. The winner …..I will be the luckiest meeting you ???

Reply
Julia

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta pris! Det hade verkligen passat helt perfekt just nu. Min sambo friade nämligen till mig på min födelsedag för en vecka sedan och vi(eller kanske jag? haha) har alltid pratat om att vi ska lära oss pardans när det är dags för bröllop. Detta vore den perfekta kickoff-en inför det. Jag älskade att se er dansa på Let’s Dance och det vore grymt kul att få spendera några timmar i en studio och lära från er. :D

Reply
Olaya

Hi! Kenza!!! This is the the best gift you could give, meeting you. I’m having my Erasmus in Gdansk, Poland. Near to Sweden so I can not find better chance to meet you. So nice on you. You are making it very special. I would go with a friend from Spain is doing the Erasmus with me. See you ???

Reply
Josefin Ljungström

Så fantastisk idé av dig, jag har alltid sagt när jag kollat på lets dance att det hade varit så roligt om det bara kunde funnits ett sånt program för privatpersoner där man fick lära sig dansa.
Jag förlorade för några månader sedan min pappa och det har varit en fruktansvärt tid i mitt och min familjs liv. Men under hela den perioden har min pojkvän varit ett obeskrivligt stöd för mig och min familj. I April 2017 kommer vi ha varit tillsammans i 6 år, vi träffades när jag bara var 16 år och han 19 år. Det hade varit så fantastiskt efter denna tuffa tid att få tillsammans med honom vara med om en sån här fantastisk upplevelse.

Reply
Rebecka

Det här är den perfekta överraskningen för min bästavän. Hon har alltid drömt om att få vara med i lets Dance, och Calle är hennes drömpartner i det programmet. Att få vinna detta och hänga med dig vore så himla roligt. Min bästavän hade ramlat av stolen om hon fick veta att vi skulle få gå på det här.

KRAM!!

Reply
Sandra Nilsson

Min fina vän/kusin Emma har haft ett tufft år med många jobbiga situationer att ta sig igenom. Man vet att man alltid har henne vid sin sida även om hon själv kanske inte alltid känner sig på topp. Men nu är det sagt att 2017 ska bli hennes år och vi som älskar att hitta på kul saker med varandra skulle verkligen ha nytta av att få ha kul en dag, eftersom att vi inte alltid tar tid till att hitta på nya roliga saker när vi båda pluggar pch jobbar.

Reply
Malin

Jag skulle vilja dansa med min mamma. Hon skulle verkligen bli överraskad men jag tror hon skulle tycka att det var sjukt kul!

Reply
Jenny

Jag hade vilja vinna detta för jag behöver det!! Koordination är kass, taktkänslan är 0 och så lägger vi till dålig balans på det! Varje gång jag provat på dans så har det nånstans i mitten känts som att mina kroppsdelar blivit så förvirrade att de velat lämna min kropp. Så jag hade velat vinna detta för att utmana mig själv och för att ge Calle en utmaning. För lyckas han lära mig som inte har nån kroppskontroll, dans, där alla kroppsdelar ska följa med, då är han grym!! Jag hade tagit med mig min bästa vän, hon har pratat länge om att hon hade velat prova dans:)

Reply
Alessia Proserpi

I would love to win this prize more than anything, i have always liked dancing, I always loved this TV show, I watch it every years in France! and I have of course always loved you! I follow you from the beginning and you are such an inspiration! You are also very special because I spent 6 months in London where I met an incredible girl called Hilma, we were in the same school and the first day when she told me she came from Sweden my first question was: “so you know Kenzas?” We spent the next 30 minutes talking about you and then we never leave each other! I am usually quite shy but thanks to you we had a great thing to talk about!! I spent 6 crazy months with her, I know I have met a friend for Life and during the 6 months we were together we spend several hours talking about you or watching your blog or Instagram… if I won this prize I would of course take her with me. I plan to visit her in Sweden so winning this prize would be a good opportunity and an amazing gifts… hope to win so much! Thanks for the opportunity to make us dream Kenzas! We love you all!! <3

Reply
Matilda

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta för att få ett tillfälle att komma iväg hemifrån med min sambo och få öva dans inför vårt bröllop i sommar. Jag är toktaggad på bröllopsvals på festen medans han är rätt skeptisk, vore grymt att få chansen till detta tillfälle :)

Reply
Hanna Brodén

Åå vad mysig giveaway! Jag är dansare och studerat på balettackademien och går nu mitt andra år på en dansutbildning i Stockholm som heter Diambra. När denna utbildning slutar så har jag bestämt att jag ska börja ta klasser i tiodans för det är något jag aldrig prövat tidigare och veeeerkligen vill lära mig. Vill bli en så bred dansare som möjligt så jag vill fylla på min kunskap med mer mer och nytt. Hade ju vart ypperligt att testa med dig och Calle första gången!
Jag hade tagit med mig min danskompis Jonathan, för han är grym och så jäkla rolig. Alltid på bra humör med honom!

Reply
Beatrice

Wow! Det här är verkligen någonting jag skulle vilja vinna. Dels för det känns som en så himla härlig vinst men också för att min sambo skulle behöva lite hjälp! Haha, med tar jag mig honom för jag lovar min mormor har bättre höfter. Men han står alltid i mitten av dansgolvet och en bra present för honom tycker jag är att han efter denna vinst kan fortsätta stå i mitten av dansgolvet dock med bättre och mjukare höfter!

Kram

Reply
Jessica Kourieh

Åå vad kul om jag och min man skulle vinna
Nu jobbar vi så mycket att vi knappt dansa hinna
Vi är nygifta, lyckligare än någonsin och så kära
Att dansa med er hade varit en stor ära
Om vi får chansen att dansa med er så ska jag lära er syriansk dans, det kan jag lova,
Låt oss ses, dansa, äta, skratta, och tillsammans skapa detta till en minnesvärd gåva
God jul kära Kenza och gott nytt år
Önskar dig det bästa och hoppas allt du önskar får

Reply
Josefin Bergquist

Hej! Jag tycker det är otroligt roligt att dansa och älskar att se let’s dance(extra roligt när du var med förstås), därför hade det varit jättekul att vinna tävlingen. Att dessutom få chansen att träffa dig och Calle hade verkligen varit ett minne för livet. Jag hade tagit med min pojkvän som också skulle uppskatta att få en danslektion av er och vi behöver båda träna upp våra danssteg om man säger så haha. Ha en riktigt fin jul! :)

Reply
Zeineb Ali

Jag skulle ta med mig min barndomsvän. Äskar att dansa, dansar så fort jag får möjlighet. Jag och min vän har ett speciellt band nör vi dansar. Går jag på bröllop och hon inte är med kan jag inte dansa, vi förljer liksom varandras takter och dansar så bra tsm!

Reply
Lisa

Varför jag ska vinna? Jag har spelat fotboll hela livet och har alltid haft “press” på mig och alla tar förgivet att jag alltid ska spela det och aldrig göra något annat. Jag har alltid velat testa och dansa men har inte riktigt “vågat” då det känns som jag sviker alla som “tror” på mig. Därför är detta ett perfekt tillfälle:) och så får man ju träffa er, så kul!
Jag skulle tagit med min lagkamrat samt min bästa vän Matilda? Kram!

Reply
Sara

Jag vill vinna denna tävling därför att jag också gillar sånna där thailändska bananpannkakor med nutella. Men inte bara det såklart! Jag började följa dig år 2010 och insåg snabbt att du var lika fin på insidan som på utsidan. Jag har även en humor som jag tycker påminner mycket om din och den där Callenzas ;) Tror vi 3 + Min fina vän Linnea skulle få kul ihop! Och juste, jag är ju rätt ok på att dansa också. Hon not so much men hon har ju inte övat än.

Reply
Denise Riley

För det första så vill jag vinna för att får träffa dig, hahah hallå vi är bästa vänner men du vet inte ens att jag finns!!!! För det andra så har jag alltid älskat att dansa, slutade dock med det på gymnasiet och ångrar mig var och varannan dag… Har tappt allt ju </3 Kan även berätta att jag inte missade ett enda Lets dance avsnitt när du var med och då brukar jag inte ens kolla på programmet annars, röstade även några gånger (det är väl värt några pluspoäng???)

Reply
Mikaela

Det hade vart jätte kul! Jag hat följt dig genom nästan hela din bloggperiod och hade vart kul att dansa. Roligt och unikt sätt att träffas <33

Reply
Ebba

Jag skulle vilja vinna detta för att ta med min pojkvän på något som han absolut inte hade förväntat sig. Det hade varit sååå roligt att få se honom på dansgolvet tillsammans med två stycken som faktiskt är riktigt grymma!

Reply
Sanna

Men ÅH vilket roligt pris! Kommer ihåg hur jag satt varje vecka och hejade på dig :) Grym va du!! Älskade speciellt din jive och vals kommer jag ihåg.

Jag vill så gärna vinna detta då jag själv dansar på amatörnivå i en liten grupp, men har aldrig provat på pardans vilket verkar SÅ HIMLA ROLIGT!! Har många gånger önskat att jag vore känd bara för att få vara med i Let’s dance haha. Hade i varje fall tagit med min kära pojkvän om jag vann då han gillar att dansa och önskar att han hade tagit lektioner när han va yngre. Vore otroligt roligt att prova på att dansa tillsammans!!

Reply
Mia

Jag och min fina vän Ida skulle verkligen behöva lära oss dansa istället för våra ful-Moves som vi kör ;)
2 värmländska tjejer och ni 2 kan ju inte bli annat än succé :)

Reply
Matilda Strömdahl

VILKEN ROLIG GIVAWAY!
Hade lätt tagit med mig min partner in crime som jag nämnt i tidigare tävlingar, (Malin). Hade hoppats på en dag full av skratt rakt igenom samtidigt som jag så gärna skulle vilja lära mig lite nya moves och en kurs i twerk hade ju inte varit fel ;)
Hade sett vinsten som en möjlighet till att bara få umgås och göra massa roligt en hel dag med sköna människor. Du & Calle verkar så himla enkla och så sköna ihop så tror på att det skulle bli en toppen dag!

PUSS O KRAMIS <3

Reply
Bedur

Hejj!!
Jag skulle önska att bli vald för att dans är livet. Trots att jag inte är en proffesionell dansare är dans så roligt, det gör livet gladare. Alla behöver dansa någon gång för att få positiva vibes. Den jag skulle ta med är min bästavän Maarit, som jag känt i nästan 6 år. Vi spenderar alltid tiden tillsammans och en av våra stora drömmar, som vi båda delar, är att vi ska kunna göra en resa tillsammans. Så att åka och träffa er, spendera dagen med er, skulle verkligen betyder mycket för mig och min vän. ❤️

Reply
Latifa

If I win .. U really gonna make me one of the happiest people in the world! Not only that, it’s gonna be a DREAM come true!!

It’s true that all the giveways are just insane… BUT meeting u, spending time with u has an other value !! It’s not about the price ..but this giveway is THE BEST!!
I assure you that if I win, I will do my best to come to Stockholm and finally meet you! OMG.. I already dream about it!!!

And ofc I gonna choose my BFF to come with me because she’s your fan too (Normal.. haha ) :D and I want to share with her that moment of my life!!

Waiting… Still ten days to get the results of the giveways.. Fingers crossed!

Love u Kenza <3

Reply
Jennier

Åååh jag vill så gärna vinna denna tävling, inte bara för att jag vill dansa utan för att det skulle vara som en dröm att få träffa dig. Jag skulle ta med min bästa kompisar för att vi båda älskar att dansa och gör det mycket på fritiden och för att vi båda verkligen älskar dig och din blogg.
Kram på dig!

Reply
Emelie

Hej!
Jag känner att jag verkligen måste skriva här för att ha minsta möjlighet att vinna/få denna möjlighet! Jag kan inte påstå att jag är vidare bra på att dansa. Men jag har en vilja att lära mig och jag tycker dans är så oerhört kul. Och min sambo gillar dans väldigt mycket. Faktiskt så tog vi salsa lektioner för ett år sedan. Tanken var att vi skulle fortsätta dansa och ta fler lektioner, men sedan började jag jobba (äntligen färdigutbildad!), min sambo började plugga (bättre sent än aldrig) och så flyttade vi till Stockholm. Som du kanske förstår så rann dansen helt enkelt ut i sanden (och ja, tro det eller ej, så håller min sambo sig faktiskt mer sysselsatt som student än vad jag gör på mitt jobb). Så även om vi båda har tänkt att vi skulle ta upp dansen igen har det inte blivit och tiden har inte riktigt funnits till. Det här skulle därför vara ett perfekt tillfälle för oss att få göra någonting ut över det vanliga tillsammans och dessutom något jag vet att min sambo skulle uppskatta så sjukt mycket. För om sanningen ska fram så är inte jag den i vårt förhållande som gör stora gester eller är den mest romantiska. Men om, jag skulle vinna/få denna möjlighet, skulle jag få chansen att visa hur mycket jag faktiskt uppskattar honom och hur kul jag tycker det är att göra lite crazy saker ihop! Sedan måste jag även tillägg att jag tycker det skulle vara väldigt kul att träffa dig! För du verkar vara en så oerhört härlig person på många sätt (menar inte att låta läskig här nu). Och jag tror att vi skulle få en superkul och avslappnad dag tillsammans. Det skulle verkligen betyda supermycket för mig om jag fick möjligheten att överraska min sambo med denna upplevelse.

Reply
Malin

Jag vill vinna och ta med min pojkvän! Vi träffades genom dans, då vi båda gillar att dansa latindansen bachata! Det skulle vara kul att få vinna detta pris för att vi ska få prova någon annan dans tillsammans och jag är säker på att han både skulle bli förvånad och superglad om jag överraskade honom med detta, är ju inte alltid man får en privat danslektion tillsammans! ;)

Reply
Linnf

ÅH VAD ROLIGT! Det här priset skulle vara så sjukt kul att vinna eftersom jag först och främst verkligen älskar att dansa, jag har testat olika danser i hela mitt liv (showdance, balett, pardans osv), men nu på sistone har jag knappt dansat något alls. Att dessutom få möjligheten att träffa dig skulle vara underbart då jag läst din blogg väldigt länge samt träffat dig en gång och du verkar så härlig. :) Jag skulle ta med en vän som jag känt i många år och som lever för dans. Vi har inte haft tid att ses så mycket på sistone så att få göra en sådan här grej tillsammans skulle vara fantastiskt!

Förresten älskade jag verkligen året du var med i Let’s dance! Jag har alltid älskat det programmet och följt det så länge jag kan minnas och när jag fick veta att du skulle vara med blev jag så himla glad och visste att programmet skulle bli ännu roligare att kolla på!

Reply
Wilma

Tänker inte va med i denna tävlingen men tänkte ändå berätta att det var just detta året som kag började följa dig och tack vare Lets Danne faktiskt, lite funfact där!?

Reply
Mouna

Hello Kenza
I would like to win to meet you and visit Stockholm. I’m moroccan like you!
I would like to go with my mother or my big sister.
Kisses,
Mouna

Reply
Vilma

JAAAAAAAAAA!!!! ALLTSÅ JA JA JA äntligen vilket jäkla bra pris. Åh. !!!!. Jag älskar dans, har dansat lite under uppväxten men ja du vet livet och det där. Dansar inte längre. Har alltid älskat lets dance och pardans (bugg i skolan <3 ev den enda i högstadiet som uppskattade det) och lets dance och har funderat många gånger på hur jag kan bli känd lite snabbt ENDAST för att få vara med i lets dance… Bor i en liten småstad där det tyvärr inte finns så mycket utbud för att lära sig just de tio ballroom danserna – endast bugg och foxtrot a la dansbana och dansband (gnugg alltså hjälp) Jag skulle ta med mig min pojkvän för vi skulle uppskatta det båda två då vi senast tidigare ikväll stod och dansade isch tryckare till jullåtar (tror han är lite av en hemlig talang), och äntligen skulle min dröm få gå i uppfyllelse – med han jag älskar och har så jäkla roligt med. Att få dansa med någon en är trygg med blir ju på en helt annan nivå. DESSUTOM med hjälp av proffs som er!!! Kram och tack för att du finns <3

Reply
Jennifer Johansson

Jag skulle ta med min sambo! För har länge velat testa att dansa men det blir liksom aldrig av.. hehe

Reply
Yasmin

Alltså ÅH! Detta är ju som gjort för mig och min man!! Vi har varit ihop snart 6 år (varav gifta snart 3 år) och jag skojar inte när jag säger att han tjatat om att vi bara måste gå på dansklass sen vi blev tillsammans! Han är typ 1,90, liknar Alex och älskar salsa samt är typ den snällaste människan jag vet så om någon förtjänar detta så är det han <3 Håller tummar och tår för att vi ska vinna den här tävlingen! Kraam

Reply
Kajsa

Åhhhh jag dör. Detta vore drömmen. Jag har följt let’s dance varje säsong och har alltid tänkt att tääääänk om man hade fått testa. Och även min sambo, vi brukar skoja om att han kanske är en dold talang. Så hade jag fått vinna detta fantastiska pris hade jag tagit med mig min kära sambo och upp till bevis haha, drömmen som sagt ?

Reply
Amanda

Ååååh så roligt! Hoppar att delta i just denna dock, bor alldeles för långt bort ;) Älskar dans och att dansa med dig skulle ju vara skitkul, haha! Totalälskar bilderna! :D

Reply
Ida

Så klockrent! Har en dansrädd partner. Han ska alltid backa undan när jag vill använda hans armar för att göra piruetter. (Jag är inte heller duktig, men dansar gärna)

Hade definitivt tagit med min sambo, Glenn, så han fick lära sig ett och annat av proffsen. Så mysig omgivning och sak att göra!! Han hade förlåtit mig för dansen efter en god matbit iallafall ;-) hoppas jag…

Reply
Irina Kylish

Hi again Kenza!

It would be a pleasure to dance with you!!! As I admire you a lot I would like to take this dance lesson with you for a chance to spend a good time together, laugh and know each other. I went to see you here in Barcelona at W hotel once but I hadn’t had the chance to talk to you so much so this would be perfect! I’ve been dancing since I was 6 and tried a lot of different styles but never in couple! I would bring my boyfriend with me because he urgently needs to learn how to dance :’) It would also be a good chance to know Stockholm because I want to visit it since long time ago!

xoxo <3

love you,

Irina.

Reply
Vendela Eklund

Heej! Detta är bara min största dröm!! Jag har alltid velat bli dansare! Det är verkligen min dröm, på riktigt, men jag är inte bra på att dansa så jag måste lära mig!! Jag skulle så gärna vilja vara med i Lets Dance, det är en av mina största drömmar!!! Jag vet inte hur många gånger jag sagt det till min partner, att jag så gärna skulle vilja kunna dansa och vara med!! Och detta skulle vara nästan som det! Plus att träffa dig, en stor förebild! Detta skulle uppfylla en av mina stöööörsta drömmar i livet!! Jag menar det verkligen! :D jag skulle ta med min syster för hon är ett stort fan av dig och vi båda kollade som galningar på dig när du var med i Lets Dance, så det svaret var enkelt :D kram vendela

Reply
Amber

Aww I love this prize! Not joining because I unfortunately don’t live in Sweden, but I really like that both you and Calle will take the time to meet one of your readers. So nice!

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling, för det hade varit en dröm för mig att få träffa dig! Jag har följt din blogg i många år nu och du verkar vara en helt underbar person!

Och hur kul hade det inte varit att få testa på att dansa?! Jag har gått på dans när jag var liten, går inte på det längre men tycker fortfarande det är väldigt roligt!

Den personen jag hade tagit med är min lillasyster. Hon har dansat sen hon var ett litet barn och hon ÄLSKAR dans. Hon älskar även dig, så detta hade varit en dröm för både henne och för mig.

Vi har bara varit i Stockholm en gång innan, i bara några dagar. Därför hade det varit kul att få se ännu mer av Sveriges huvudstad:)

Kram!<3

Reply
Yosra

Åhh, det skulle vara en ära att få träffa dig, en riktigt stor idol och inspirationskälla för mig. Att under en hel dag få hänga och prata med dig, inte bara som bloggaren Kenza, utan som Kenza privat. Så himla mysigt! Hade tagit med en gammal kompis som även finner din blogg intressant.

Reply
Filippa Thörewik

Nej men åh! Vilket pris! Jag har dansat sen jag var tre, fram till för ett par år sen pga skador, och har gärna velat testa på pardans eftersom det är en av sakerna jag aldrig haft chansen att testa på. Jag skulle så gärna ta med mig min bror, när vi var små så dansade vi alla Let’s Dance nummer tillsammans, vi kunde självklart inte teknikerna men vi förstod ändå skillnaden mellan samba och chacha. Kan nog inte tänka mig två nördigare ungar vad gäller let’s Dance. Jag minns fortfarande “Tina och Tobias-lyftet” som gick ut på att tjejen (min bror i det här fallet, han var typ 6 och jag 11) skulle sitta på ena axeln med benen över min rygg och sen skulle jag snurra runt ett par varv. Ett under att han inte har dött under alla dessa sessioner! Detta pris skullle dessutom göra min bror så lycklig eftersom han äntligen fått upp ögonen för dans igen och detta skulle vara en sån boost för honom tror jag.

Reply
Maral Moghadasi

ÅH VAD ROLIGT!

okej okej, jag brukar inte joina sånna här men let’s give this a try :D Jag älskade att dansa när jag var yngre. Nu har jag inte gjort någonting med dans på flera år, dansar knappt när jag är ute med vänner.. (jag vet, fett torr :(.. ) Jag och min pojkvänn Elias har alltid sagt att vi skulle vilja börja dansa något ihop, typ salsa eller något annat roligt men det blir aldrig av! Han älskar att dansa- Vi båda jobbar inom tv-spels världen (livestreaming) så det blir oftast bara massor med tid vid datorn, hade vart sjukt kul att göra detta, framförallt som ett experience tillsammans med er och som en motivation till hur kul det skulle bli om vi faktiskt tog tag i det här med dans och självklart för att det också är med super glatt sällskap- det vore otroligt roligt att lära sig dansa tillsammans med er helt enkelt :D

Så ja, jag hade velat ta med min partner Elias. :) Jag är 26 och han är 24.

Ha en fin dag,
MVH

Reply
Lena

Åh så rolig tävling!! Nu har jag redan skrivit en kommentar på sminktävlingen men wow det här verkar ju kunna bli hur kul som helst! Att dansa är inte min starkaste sida (kanske i klubbarna haha).. Men det hade varit sjukt roligt om jag om min kille fick dansa lite mer seriöst! Blir nog inte av om inte jag är seriös, därför vore det här helt perfekt!

Kram kram

Reply
Maja Lister

Hej Kenza!
Jag och min kompis Linnea Andersson borde vinna och få hänga lite med dig och Calle då vi varje fredag satt bänkade med våra kompisar för att heja fram dig. Vi var dina största supportrar framför tv rutan. Jag skickade en video till dig där man kunde se hur nervösa och taggade vi var när du hängde löst och lyckan vi kände när du fick danska vidare till veckan efter. Linnea och jag har följt dig genom alla år och du är en stor inspiration för oss. Att få komma upp till Stockholm och spendera några dagar tillsammans bara hon och jag hade varit så kul. Hoppas du får en härlig jul och ett fantastisk 2017!

Reply
Iman

Jag skulle överraska min kille, dels för att han är så underbar men mest för att det skulle så så sinnes KUL att se den stelaste personen jag känner DANSA!!! du ska se han på dansgolvet i helgerna hahahah det enda som rör sig är hans fräsfingrar?! En kille som spelat fotboll hela sitt liv som nu ska få testa sina dansfärdigheter, så humla kul! Sen skulle det vara asnice att hänga med er också! Så nu jävlar får vi hålla tumlarna? Kramis

Reply
Milica

Of course I would bring the love of my life with me, again haha :-)) Because I keep telling him how I follow a blogger from Stochkolm who is so perfect and how I think she’s such a fun person to be around with! (you of course haha). So that answer both of the questions I guess :-D
Thanks for the opportunity! Xxx

Reply
Josefin

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävlingen just för jag tycker det är SÅ kul och har alltid velat lära mig. Det är en dröm att kunna dansa och kanske till och med få vara med i let’s dance någon gång i framtiden ;-) Jag skulle ta med min bästa vän Angelica eftersom hennes favoritprogram är let’s dance, hon höll på dig och Calle när ni var med och hon har följt dig i alla år. Hade varit så kul att kunna uppfylla en liten dröm för henne!

Reply
Matilda Hagström

När jag var liten och kollade på let’s dance dansade jag alltid samtidigt som de gjorde det på tv och levde mig in att det var jag som var dansproffset haha. jag stod där och och svängde på höfterna i en salsa och väntade sen ivrigt på mina poäng. Nu var det några år sedan jag gjorde detta, men det hade varit väldigt kul att lära sig någon dans av ett proffs. Jag älskar fortfarande att dansa!

Reply
Hannah

Gud vad kul! Jag skulle lätt ta med mig min sambo som behöver lära sig lite moves ? skulle inte våga dansa första dansen med honom om han inte tränar lite HAHA

Reply
Maria Östman

Hej Kenza
Okej vi börjar med vem jag skulle ta med och varför. Och den jag skulle ta med är min lillebror, utan tvekan.
Vi brukar oftast ta en svängom bugg när vi är på samma fest. Så skulle vara superkul att få “betyg” på om man har talang eller om det bara är i vår lilla fest-dimma, haha. Vi har båda nära till skratt (och gråt) så detta skulle vara ytterligare ett tillfälle att go bananas!
Livet ska vara som en fest, som ett litet test. Man ska tjoha och tjimma men även ibland ha en liten dimma!
Om jag inte vinner blir jag inte sur, jag kommer ändå ta min bror på en annan tur!

GOD JUL!

Reply
Saba

Hej Kenza! Vilken fantastiskt rolig tävling!

Precis som du och Alex, ska jag och min kille gifta oss nästa sommar. Vi har varit ihop i ungefär 8 år och jag älskar honom till månen och tillbaka. Han är helt fantastisk på så många olika saker; laga mat, träffa nya och intressanta människor, kunna få exakt vem som helst att skratta osv. Jag skulle vilja påstå att han kan mycket av allt… förutom en grej. HAN KAN INTE DANSA. Han dansar som den dära asfulla (och nyanställda) snubben på firmafesten som förgäves försöker se så nykter ut som möjligt. Typ stelt och svajigt. VARJE GÅNG.

Som tur är så älskar vi att fuldansa (mest för att min kille inte kan nått annat), men till vårt bröllop vill vi gärna slippa det. Så syftet med att jag söker till denna tävling handlar om att 1. Ge honom proffsig hjälp, för det behöver han… 2. För min egna skull så jag känner att jag inte dansar med ett träd (mitt i ögat av stormen Gudrun).

Så ja, hjälp mig och snälla, HJÄLP HONOM att inte göra bort oss på vår bröllopsdag. Och lycka till med all bröllopsplanering!!! Stor kram!

Reply
Claudia

Om jag hade vunnit denna tävling hade jag tagit med mig en av mina bästa vänner Paulina. Hon och jag har alltid pratat om att ta danslektioner, önskat att vi kunde lite mer pardans osv, men det har så klart aldrig blivit av. Så att vinna det här hade jag varit perfekt! :)
Kram!

Reply
Emma Rikkonen

I would love to meet you. You are my biggest inspiration and I look up to you so much. I feel like our humor is the same and I know we would get a long so well ? With me I would take a friend who also loves you and reads your blog everyday. This would be the best gift to her!

Reply
Linnéa

Men alltså har ju sååå länge pratat med min pojkvän om att vi ska börja i någon slags pardans för att göra något kul ihop, vilket han mest skrattar åt. Men om jag vinner detta nu så måste han ju faktiskt ställa upp och prova på känner jag haha! Jag vill alltså vinna det här för att göra något skoj tillsammans med honom men samtidigt träffa dig och Calle. Har ju följt dig iprincip från början och tittade och hejade på dig i lets dance!!

Reply
Elisabeth N

Åh vilken grej! Var på Europas största bal för en månad sen (polyball) och jag älskar att dansa “findans”! Skulle dock behöva utveckla både min vals och min foxtrot.. kan dock inte vara med i denna tävling då jag pluggar i Schweiz för tillfället (hört att Calle också går på KTH haha) o inte har massa pengar att kunna åka hem hit och dit :( ni kommer ju säkerligen göra någon väldigt glad!

Reply
Emilia R

Jag skulle vilja vinna denna give away för att dans har alltid legat mig nära hjärtat. Började dansa bugg när jag var 4 år och slutade någon gång vid 8 års åldern. Därefter har inte dansen fått någon större uppmärksamhet än att jag har valt att köra danspass på gruppträningspass, haha. Så att få testa på att dansa, skulle vara underbart!

Sen skulle det vara så coolt att få träffa dig, inte pga kändisskapet utan för att du är en sådan stark och inspirerande kvinna!

Personen som jag skulle ta med mig är min kompis Andréa, för hon skulle verkligen behöva få träna på att dansa lite… Och att röra på höfterna, hehe :-) ett minne för livet skulle det bli!

Reply
Louise Aronsson

Det här måste jag vara med på! Jag skulle lätt ta med min fästman Rickard. Vi gifter oss nästa år och jag tjatar på honom att vi måste ha en kickass vals. Den här vinsten skulle definitivt väcka ett intresse tror jag :D

Reply
Jessica Lampe

OOOOK – I absolutely wanna win this gift! Forget about the other gifts Iam participating.. I wanna meet you again!! Because the first time I met you and Alex ( this year at Bread&Butter Berlin ) was so untrue. It was my biggest dream for years! So I can´t really talk to you, I was kind of speechless – An I wann do better next time, next meet up! So please lets meet again! It would be the best!!!

Love
Jessi

Reply
Cecilia Alm

Jag dansade mycket som liten men som 15 åring fick blev jag allvarligt sjuk under ett helt PR och blev tyvärr tvungen att lägga av med dansen. Efter jag hade tillfrisknat kändes som att det var “för sent” för att börja igen. Jag hade blivit jätteglad om jag hade vunnit och jag hade tagit med min kompis Johanna! Hon gör allt för sin familj men är dålig på att unna sig själv saker! Kram

Reply
Madeleine

Fan vilken härlig vinst !!!
Skulle vilja ta med min pojkvän på detta, han fyller 20 snart så det skulle vara asballt att överraska honom med en resa till Stockholm och väl där överraska med detta :-D

Reply
Cecilia Oestlund

Åh detta skulle vara en dröm! Jag har sedan liten älskat att dansa, tävlings dansade i disco och hip hop när jag var liten sen dess har det varit något som ligger mig varmt om hjärtat. För två år sedan började jag lära mig bugga vilket var jätteskoj något som vore ännu roligare vore att få lära sig dansa av Er! Jag skulle ta med min sambo, alltid roligt att testa nått nytt tillsammans :D

Reply
Marielle Stenblock

Åååå vilken dröm det hade varit. Jag har under en tid funderat över att bjuda min bästa vän till Sthlm för en riktig tjejhelg med shopping och party. Detta hade varit toppen som en extra överraskning. Vi har oxå funderat på en hobby (träningsform) att ha ihop. Kanske kunde detta vara en start på ett nytt liv? God jul ?

Reply
Daniella

Detta hade varit så himla roligt!! Hade såklart tagit med mig min Sambo. Han tycker det är roligt att dansa och säger ofta att”han har det i sig” men skulle vara otroligt rolig att testa på dessa danser!

Håller alla tummar att vi får dansa med er!

Reply
Klara Davidsson

Såg detta inlägg och tänkte direkt på en av mina bästa vänner! Jag skulle ta med henne, Elsa, för hon har dansat hela hennes liv i princip. Hon har blivit riktigt duktig och åker upp varje vecka till Stockholm för att kunna dansa på högre nivåer (vi är från Linköping och går sista året på gymnasiet). Hon älskar programmet och jag älskar också att dansa, är dock inte in närheten av så duktig som hon är, haha. Vi lärde känna varandra genom högstadiet där vi gick danslinje, så dansen ligger oss och vår relation nära hjärtat eftersom “det var där det började”.

Reply
Sanja

Jag skulle gärna vilja vinna just för att jag älskar att dansa men har aldrig vågat prova på “riktigt” därför vore d bice om jag fick prova me Calle o dig förhoppningsvis ger det mig mos att börja dansa. Älskar verkligen din blogg kenza du e så jordnära o varm trots dina framgångar så har du inte förlorat dig sj så som många andra hade gjort kraaaaam

Reply
Kajsa

Hahah åh herregud! Detta hade jag sååå gärna velat vinna! Har tjatat på min sambo hur länge som helst om att jag vill att vi ska börja dansa tillsammans men han vill inte! Hade jag vunnit detta hade jag garanterat tagit med honom och då hade han inte haft någon undanflykt! Det roliga är att jag är övertygad om att han egentligen hade tyckt det varit såå roligt!

Reply
Brett

Oh my god Kenza! I love Dancing with the stars type shows and remember all your posts from your time with Let’s Dance! It looked like so much fun. Spending time with you (and Calle!) would be a dream. I would bring my cousin, because we have both been readers for years and I know she looks up to you so much and would love to meet you as much as me! Both of us have been dancing for years as well, but as cheerleaders, so to get a dance lesson from a pro would be amazing!! We are in the Baltics and have been to Sweden a couple times- it would just be so great to meet you and of course, dance!

Reply
Mariekex

Jag skulle ta med mig min bästa väninna! Både hon och jag har testat på zumba och vi har verkligen NOLL dance moves i oss. Det hade varit svinkul att gå på en danslektion med er! Då kanske man kan börja leverera på fester också. :^)

Reply
Sofia olsson

Jag älskar att dansa och jag skulle så gärna vilja dela det med min sambo. Men han är lite för osäker för att våga prova, om vi fick hänga med er utan krav och med massa glädje så kanske han vågar släppa loss lite och förstå att dans kan se olika ut och att vi alla rör oss olika. Han kanske kan känna befrielsen som dans kan ge och hur intim den kan vara.
Kanske kan vi hitta ett gemensamt intresse och stärka vår relation ytterligare. Kanske leder det till en dans då och då i köket eller kanske på vårt bröllop <3

Reply
Hanna Latvanen

Oj vad du ser snygg ut på bilderna! Jag kommer ihåg då du var me, hejjade på dej för fullt härifrån andra sidan viken! ;)

Jag skulle så gärna vinna för att jag älskar att dansa, och skulle tycka om att träffa dej och Calle med min käraste <3

Ha en bra jul!

-Hanna från Helsingfors

Reply
Sylvia

I haven’t read you since the beginning but since I’m following you, I read everything and also the things I missed. It would be amazing to to know you because I think we can joke about the same things. :D And also to dance with a pro? I mean come on :P
I once was in Sweden as well and I absolutely fell in love with this city. I’d bring by ex-roommate with me because she was the one I went to Stockholm with.

Reply
Felicia Ihalainen

Åh först och främst skulle jag ta med min bästa vän Johanna för att vi båda ÄLSKAR att dansa och har gjort det i sex år!
Dock har vi mycket nu båda två då vi tar studenten i sommar vilket har resulterat i att varken jag eller hon hinner dansa längre… dock ses vi fortfarande ibland och får ut vår energi haha!
Därför skulle detta vara så kul att få vinna då båda två saknar att dansa så sjukt mycket och vad är då bättre än dethär? Plus lunch säger man ju aldrig nej till ;)

Reply
Tilde

Jag skulle ta med min bästa vän. Vi har funnits vid varandras sida i 11 år och haft så roligt. Hon är väldigt kreativ & älskar att sjunga och dansa, det gör jag med men jag är inte lika bra. Detta skulle vara ett äventyr för oss och det skulle vara så kul att få möjligheten att göra detta.

Reply
Jenny Wernberg

Jag och min fästman vill vinna
Så vi öva dans inför bröllopet 15/7) hinna
Vi dansar redan pardans men vill få tips från coachen
Och få hänga med en förebild under lunchen

Reply
Annemarie

Hey Kenza :)
I would really love to win this price!!!
I read your blog since almost 5 years and you are always one of my biggest Inspirations!
To meet you in person would be such a super great thing to me!!!
(Im also a really bad Dancer and It would be great If I could learn It a bit better ;)
Im not sure wich of my friends I would bring with me If I Winn but probably someone who can speak english a bit better than me :D

Love you and big kisses from germany!!

Reply
Louise Olsson

VAD KUL! Jag har velat gå en danskurs med min pojkvän ända sedan vi försökte bugga tillsammans på dansbanan på Liseberg och bara klev varandra på tårna hela tiden. Han kan dansa lite och jag kan dansa lite, men vi kan inte dansa tillsammans, haha. Jag skulle så gärna vilja dansa ihop med honom för ett proffs som Calle. Och såklart träffa dig! Håller tummarna stenhårt nu. <3

Reply
Patricia

Va kul! Är ännu lite deppad över att jag faktiskt en gång (för 5 år sen) var i samma gina butik som dig och min kompis drog mig i ärmen och sa “se där är kenza”! Bara att jag hörde något helt annat jag hörde att hon sa vår lågstadie lärares namn och jag tänkte mest va f*n oddsen var att hon skulle vara i stockholm samtidigt som oss (är från finland) Sen efteråt undrade min kompis varför jag inte reagerade mer oj va surt när jag förstod att de var du som varit där!
Hehe.. nåja jag skulle alltså mycket gärna träffa dig =) Tänkte först säga att jag tar med min sambo men han är stenfinsk och så skall ju nån vara hemma med vår dotter så de får bli min bästis Anna iställe som skulle hänga på, minst lika bra de med!

Reply
Caroline Karlsson

Om jag vann skulle jag ta med en av mina bästa kompisar Isabelle. Hon älskar dig och din blogg (nästan) lika mycket som mig och skulle precis som jag tycka det vore sjukt kul att träffa dig. Dansen skulle vara.. spännande haha. Jag är en handbollstjej och vi bollsportande människor är inte direkt kända för att ha bra koordination hehe. Men ÄLSKAR att dansa ute på dansgolvet så det skulle nog bli roligt i alla fall.

Reply
selma nazri

Jag måste säga att det här måste vara en av dina bästa giveaways!
När man har följt din blogg i såå många år och blivit såå inspirerad på såå många olika sätt så vill man ju såklart TRÄFFA personen som har haft en såån stor inverkan i ens liv!!
Jag minns när du besökte uppsala för många år sedan, du satt där i forum gallerian och log åt alla. Du är så himla söt Kenza! men jag tror att du har en ÄNNU sötare personlighet som får mig att vilja träffa dig.
Och SÅKLART har jag följt din resa med Calle genom hela let’s dance, ni var grymma!
jag har alltid älskat att dansa men jag vet att jag är dålig på det :( jag har alltid skämts och vågar inte dansa framför folk, men hemma framför spegeln går jag loss haha
det hade varit kul att få lära sig att dansa fint för en gångs skull!
Personen jag hade tagit med mig om jag vann skulle vara min kära syster, dels för att jag har så roligt med henne och dels för att om jag skulle tabba mig när jag dansa så skulle jag nog inte skämmas framför henne :)

hoppas vi ses snart Kenza!
puss och kram <3

Reply
Maria

Jag skulle vilja vinna för att jag ÄLSKAR att dansa! Har gått någon småkurs i bugg och hiphop men inte mer än så, men jag har alltid varit fascinerad av dans i alla former och tittar väldigt mycket på youtube på balla dansare haha . Jag hade valt att ta med mig min syster som också älskar att dansa vilken slags dans det än är. Hon brukar dra med mig på diverse danskvällar och event (typ salsakväll trots att jag aldrig dansat salsa) och vi har alltid så himla roligt så det skulle vara grymt om vi gick hänga med dig en dag och lära oss lite schysst steg! Självklart läser vi båda din blogg flitigt och skullle vara starstrucked om vi fick hänga med dig en dag, men tänker att det säger sig själv lite hehe

Reply
Maria from Spain

My Dear beautiful Kenza!! How are you darling? i would really take a plane to Stockholm from Spain, with my husband Roberto, and yes! let´s dance with you! Let´s party and laugh all together! Happiness is the most important thing we can feel, and having fun in Sweden with you and Aleks, Calle , Stella and your people could be GREAT! we have never been to Stockholm , and in fact it is a city we are in love with, the best option is Roberto and me going directly to the airport, and taking over to meet you up! Lots of love and best for you both in your life!!! :)

Reply
Rebecka Langborger

Jag älskar att dansa och speciellt med min syster. Vi är uppvuxna på landet och det var svårt att hitta bra danskurser. Skulle därför vilja ta med henna på det här. Vi har också alltid drömt om att få vara med i let’s dance. Och viktigast av allt har vi alltid jättekul när vi väl ses och dansar!

Reply
Angelika

Hi Kenza. I would love to win because, i started dance when i was 5, it is my passion and i want in my future be a choreographer (hip-hop :D) unfortunately i have problem with my knees and i needed to stop dance for a while, but i want to back again and make my dreams come true. I love you so much Kenza. I started read your blog since 2010 and i visit your blog every single day. It will be a beautiful pleasure to dance with you. I will bring my best friend, she need to learn some steps ^^
Love, Angela xx.

Reply
Jessica

Jag hade tagit med mig min sambo och mina barns pappa Kristofer. Målet hade varit att lära oss någon rolig dans som vi hade kunnat visa upp på ett framtida bröllop. Ingen av oss är särskilt dansant så tänk vilken överraskning att bjuda gästerna på!! ?

Reply
Tove

Jag skulle ta med mig min nyfunna vän som jag pluggar på högskolan med! Vi båda har flyttat till Stockholm för att plugga och har dansat sen vi var små, så det vore så himla kul att få vinna och dela det med henne! <3

Reply
Melina

Hi Kenza! Hope you’re fine and enjoying your Friday today. I want to win this meet and greet, because if I don’t I would continue annoying my friends with you, with your new posts and everything that is about you. You’re really a role model and inspiring for me and I would really like to meet the Kenza behind all these gorgeous pictures, funny snaps and this great and awesome brand IVYREVEL. Haha my best friend just made a proposal a view weeks ago that we should go to Stockholm and maybe to places where I could meet you, so to make it easier for us it would be really fucking great to meet you in this way. Much Love and I wish you nice Christmas Days. PS: I would take my bestie or my boyfriend with me, depends on their time. :-) !!!

Reply
Hafsa

HEYY I WOULD LIKE TO JOIN PLEAAAAASE !!
If I win I would like to share this day with my best friend Jamila that I know since 5 years and who dance very well, I really want to share this speacial moment with a special person :) I AM SORRY IF IT’S LONG BUT PLEASEEEE READ THIS COMMENT UNTIL THE END.

You can’t imagine HOW MUCH I WANT TO WIN THIS GIVEAWAY !!! Until here I always thought that it would be cool if I win something but if it’s not it’s totally okay. But this giveaway is PRICELESS ! It’s better than any macbook, trip, jewelleries or clothes on this earth. I don’t know what I could give to have this chance ! If I could pay to have this opportunity I’ll do (even if I am just a student) !! Really Kenza, this giveaway idea makes me really happy and I am super excited only thinking about that. It may be the only occasion and the honor that I could have to meet you and I don’t want to miss my chance :( I read your blog for years (as soon as you start blogging in English) and it’s definitly my FAVORITE and you’re my favorite blogger in the world. You can’t imagine how much I love and respect you, I really admire the person you are. I swear that I would be THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD after this day, I am sure of that !!!!!!!! You’re so important to me even if I do not know you personnaly you’re my model ! I am speaking like a « groupie » and I am really sorry if I look weird or fanatic but it’s not the case, it’s just that this giveaway give me butterflies in my stomach. I’m sure we’ll have a beautiful afternoon and you should note that I dance very well … then, well … quite well … Okay I don’t know how to dance but I would probably learn something from you the let’s dance superstar, I will take advantage of this lesson as much as I can. But my friends say that I am funny hehe so at least we could laugh and I could learn you how to make Stitch (from Lilo&Stitch) voice (it’s the only thing that I know about) I would never forget this day and ofc I will bring with me a goodiebag with some gifts too :-) Finally, where there’s live there’s hope hehe, if I could win I WILL CRY OF JOY for days but if it’s not that’s the game, we’re so much readers here and everyone want to win, I understand that. (But I really want to win more than anyone haha). Thank you very much to give us this opportunity, you’re the best and I love you tons! Hugs <3

Reply
Amanda

jag skulle tycka det skulle vara så himla kul att bara träffa dig och se hur du är, att få lära känna dig lite utanför bloggen. Se dig utanför bokstäver och bilder och bara låta dig känna någon av dina följare,ge dig en bild av mig som läser din blogg varje dag :) Jag är även ett stort fan av let’s dance så det skulle vara så himla kul. den jag skulle vilja ta med mig är min kompis smilla för vi började läsa din blogg genom varandra och det skulle bara vara så kul atrt få göra henne lika glad:D

Reply
Tove

Åh gud vad roligt! Jag hade velat ta med mig min bästa kompis Sandra. När vi går på fest är det vi två som står på dansgolvet tills våra fötter i princip blöder. Det första vi gör är att gå till dansgolvet och det sista vi gör är att lämna det. Vi dansar verkligen hela tiden haha och det finns inget bättre än att dansa och skratta. Meeen nu börjar dansstegen ta slut och vi vill lära oss nya häftiga danssteg som vi stolt och skrytigt kan visa upp på nästa fest/danstillfälle. Vore verkligen såå roligt!!!

Reply
Johanna

Hej!
Vill så gärna vinna pga sämst på att dansa och vill gärna lära mig (who knows en kanske gifter sig snart hihi).. Skulle åka iväg med min sambo såklart! Vi behöver ha lite kul efter allt renoverande i huset ;)
Kram!

Reply
Cajsa

Hej Kenza. Detta låter som en perfekt “dubbeldate” för mig! Jag älskar att dansa och har gjort det i många år när jag var yngre, lite olika danser som bugg, salsa och showdance. Men min pojkvän skulle behöva lite coachning… Det vore så kul att kunna dansa med honom men han har inte riktigt kommit igång än. Jag är säker på att Calle och du kan lära oss bra och roliga pardanser men även att shakea loss totalt haha

God Jul önskar jag dig iaf! :)

Reply
Moustakim Wafa

Hey !

I’d love to win since I’d be able to learn how to dance (I really suck at it) but since I live in France it won’t be possible :( I think I would have brought my mom because she is hilarious when learning stuffs outside of her culture… Nevertheless, i’d like to participate in this giveaway if it is, of course, possible.

Thanks a lot and good luck with work/the moving,

Wafa.

Reply
Paulina

Jag är ingen som håller tal
men när det gäller detta val
så ska jag försöka mig på
att rimma ändå
Du kanske förstår att detta inte är min starka sida
Jag kan det lika lite som att rida
Men att dansa vore toppen
och det är ju även bra för kroppen!
Jag vill denna Giveaway vinna
så att jag dansaren i mig kan finna
Tillsammans med dig, Calle och min man
tror jag att denna dröm kan bli sann!
Det vore även fantastiskt kul
att träffa dig och se vad du är för en filur =)

GOD JUL!

Reply
Linda karlsson

Detta skulle vara sjukt kul att vinna, älskar stt dansa och skulle bli så galet glad om jag fick överraska min underbara vän elin med lite dans mer er?

Reply
Nathalie Hedin

Avslutade min dansutbildning nu i maj och kom inte in på den utbildningen jag hade sökt till hösten. Har alltid dansat och känner mig helt enkelt lite vilsen och ledsen. Skulle ta med mig min älskade tvillingsyster, hon förtjänar det allra bästa här i livet – jag älskar henne.

Reply
Emma Johansson

MEN JA!! detta är min tävling!! Jag har dansat hela mitt liv, DOCK aldrig pardans för jag har inte hittat någon partner och det är något jag har varit/är enormt ledsen över. Gud det här priset skulle betyda allt för mig. Att få lära sig pardans är min högsta önskan näst efter att få leva ett friskt och glatt liv. Det skadar ju inte att Calle är min favorit i leta dance och är så himla snygg. wow vilket roligt pris!! Om det blir jag som vinner så är det jag som ska bjuda dig på lunchen som tack för att du typ gjort mitt liv helt.

Reply
Mucella Pala

Kenza!!

I watched your Dubai video part 1 last night and I cannot wait for the part 2. You and Aleks are just adorable. Nice choice on the black leopard from Versace! I love it. Okay so first of all, I have been planning on going to Stockholm sometime soon hopefully. I heard there was an amazing christmas market and maybe I can catch a northern light at night? If I’m lucky!
I would love to come and meet you with a really close friend of mine. She was the one who introduced me to your blog and I think she will lose it if she finds out she will meet you! I remember the first time she showed me your blog, she was like she isn’t that known but she’s amazing! You were popular in Sweden but none of our friends knew you here in Belgium. I have been following you since then because I just loved your ‘rocky’ but sometimes ‘classical’ and even sometimes ‘hiphop’ style!
This would really be so so so amazing!

Hej då vackra du!
Puss och kram xx

Reply
Emma Sande

Jag skulle vinna denna tävling för har alltid gillat att dansa, men känner nu på sistone att jag tappat energin för det… Detta känns ju som bästa tillfället att hitta motivationen igen och dessutom med dig och Calle!
Jag skulle ta med mig bästa vän Klara för att hon delar dansinteresset med mig och tror hon verkligen skulle gilla det, inte minst tillsammans med en proffsdansare och underbar bloggare ;) dessutom en rolig upplevelse att göra tillsammans och att åka till Stockholm! (bor i Göteborg)
Kramar i mängder!!

Reply
Tove

Hej Kenza!

Jag vill självklart vara med och tävla. Varför jag vill vinna denna tävling är för att efter att ha läst din blogg i 10 år (japp, jag har varit med sedan början, haha) så skulle det vara så SJUKT kul men också overkligt att få träffa dig! Men den största anledningen är nog denna:
Utan tvekan så skulle jag ta med mig min helt underbara kollega som jag jobbar med dagligen. Vi började nyligen jobba med varandra men klickade direkt och nu betyder hon verkligen så mycket för mig. Helt otippat gav hon mig en julklapp, utan förvarning, och även ett brev som fick mig i tårar. Så om jag skulle få chansen att ge henne detta tillbaka skulle hon nog svimma (haha). Hon har varit dansare tidigare och har också följt din blogg sedan urminnes tider så detta skulle verkligen passa så PERFEKT!

Jag håller tummar och tår!

MVH. Tove

Reply
Tannaz

Jag hade tagit med mig min mamma för att hon är en stark kämpe som alltid ställt upp. Vi har alltid fått gråta ut mot hennes axel. Men nu behöver hon mig och min lillasyster när hennes mamma är svårt sjuk i cancer. Tror det här skulle ge henne massa ny kraft och påminna henne om tiden då hon dansade balett :-)

Reply
Sara

Vilken bra give-away så här precis innan jul
Att dansa är ju fantastiskt kul
Min sambo som ett kylskåp är
Även om jag är i honom kär
Att visa dansens charm av proffs som er
Kommer definitivt göra att han vill mer
På sport och snart dans han får dille
Då han är en tävlingsinriktad kille
Att testa på tango och att valsa
Kanske även lite salsa?
Vi följde dig och Calle i tävlingen varje vecka
Och hoppades att det hela vägen skulle räcka
Hoppas en härlig ledighet du får
God Jul och Gott Nytt År!

Kramar Sara

Reply
Daniella

Nej vad kul! Jag skulle ha tagit med mig min farfar eller min storebror då farfar håller på med bugg och brorsan håller på med salsa! Hade ju varit svinkul. Kram och god jul!
<3

Reply
Alexandra

Jag älskar musik och dans och det hade varit fantastiskt roligt att få dansa tillsammans med min pojkvän Alek. Han har själv varit dansare som ung men vi har inte ens hunnit med en utgång sedan vi blev tillsammans. Det är lite för hett emellan oss så vårt förhållande har mest bestått av graviditetsmånader ;) haha. Men oj vilken grej att få dansa tillsammans och ha roligt, utan barn för en gångs skull :)

Reply
Fanny

Åh vilken fantastiskt rolig tävling! Jag hade tagit med mig en av mina bästa kompisar. Vi är inte så mycket för att gå ut och festa (och därmed dansar vi inte så ofta), och då skulle väl detta vara en superbra möjlighet att dansa och göra något roligt tillsammans! Sen kan vi komma hem och visa våra sambos några nya moves!

Reply
Suzana Marinkovic

Ahhh the best prize ever in my opinion! :-D I always wanted to met you once and now I finally have a chance! It would be a dream come true really, you are definitely one of the most inspirational person to me. I would love to win this, to met and hang with you of course and maybe you can give me some tips on blogging and everything… Plus I love to dance, even tho my friends are saying that I am funny when dancing, I think It would be fun doing it with you… :-D And of course I would bring my wonderful sister with me on this adventure.

Soooo fingers crossed!
xx
Suzana
http://www.simpleclassyfab.com

Reply
Nicole

Jag skulle vilja vinna den här tävling för att dels älskar jag dig och skulle tycka det va så roligt att träffa dig! Sen satsar jag på att bli dansare, går på en dansskola där man dansar ca 4 h varje dag 6 dagar i veckan, så det är någonting jag verkligen brinner för. Men jag har aldrig provat tio dans vilket jag verkligen skulle vilja göra för det ser så roligt ut och jag tror det skulle hjälpa min karriär som dansare. (Om jag nu skulle lyckas få det) om jag skulle vinna, vilket skulle betyda världen för mig:)), då skulle jag ta med mig min bästakompis som också satsar på dans. Vi brukar hitta på danser tillsammans och jag vet att hon följer din blogg lika slaviskt som jag gör!

Reply
Louise

Alltså BÄSTA grejen ju!
Jag har alltid velat dansa pardans. Men jag kommer inte från någon dansfamilj så jag fick aldrig testa det som liten. Det blev fotboll och innebandy istället! Jag älskar att lära mig nya saker och att få göra det tillsammans med min pojkvän vore en SÅ häftig upplevelse. Han gillar ej att dansa…
Eftersom han spelar innebandy på hög nivå och jag lirar fotboll, hinner vi sällan göra såna här upplevelser tillsammans. Vilket jag eftersökt i vårt förhållande länge! Hoppas detta blir starten på en gemensam aktivitet! ?

Reply
Amina

Wow! Vad roligt! Min dröm är ju att någon gång bli en liten kändis och vara med i Let’s dance (och På spåret hahaha). Jag hade valt att ta med min man på detta. Han tycker det är kul med dans innerst inne, han behöver nog bara lite push. Håller alla tummar och tår! Vore så grymt att träffa både dig och Calle <3

Reply
Andrea

Hi Kenza! :)
I would like to win, because I would love to meet you in person and ask you all sorts of questions :)
I couldn’t watch the show since I live here in Germany, but I managed to see some clips on youtube of you dancing and it was fun to watch! you did a great job and dancing makes me smile :)
Plus I would like to visit Sweden, since I always liked the country.. it would be pretty awesome to see you too!
Thank you!

Reply
Nadia

Jag skulle ta med mig min bästa vän som precis som jag, älskar att dansa men tyvärr inte är så bra på det, hehe. Det skulle vara helt underbart att ha en professionell danslärare som skulle lära oss några nya dance-moves! Skulle vara sjukt kul att träffa dig också såklart!

Reply
Cecilia

Fy fasiken vad KUL!!! Älskar att dansa och skulle vara så roligt att få lära sig pardans :) om jag vann skulle jag ta med min bästa vän som gifter sig i sommar, perfekt läge att få öva på bröllopsvalsen ju :D bättre lärare går nog inte att hitta! God jul!

Reply
Ronja

Wow vilket drömpris! Jag och min pojkvän har pratat om att gå danskurser sen vi blev tillsammans men det blir aldrig av. Det hade varit så sjukt kul att få ta med honom på detta så vi kan dansa ordentligt sen, kanske till och med utanför vardagsrummet ;) att dessutom få hänga med dig och Calle är ju pricken över i:et!

Reply
Maja-Reija Larsson

Jag kommer ta med min kära sambo om Jag vinner :) Både han och jag gillar musik och jag har dansat lite innan. Saknar det otroligt mycket!
Vi har haft det lite kämpigt senaste och står i flyttkaos, det vore så himla kul att få komma och hänga lite och göra något tillsammans!
Jag hade planer att boka danslektion till våran dag, men av situationen nämnd ovan så blev det inget alls. Vore så roligt om nu denna danslektion blev av! :)

Reply
Carolin Taling

I want to win this because firstly I would really like to meet you, secondly I love dancing so it would be perfect combo. I would like to bring my best friend. He loves to travel and meet new people and I think he is the best company to bring with me :)

Reply
Therese Johansson

ÅH VILKEN TÄVLING!
Jag skulle vilja vinna detta och ge vinsten till min bästa mamma.
Hon tävlingsdansade när hon var yngre och det är hennes stora passion.
Sedan kom livet med barn mellan. Hon gav upp allt hon älskade för att hjälpa oss (mig och mina syskon) i livet.
Nu har hon tagit igen det hon älskar lite grann och går en danskurs i veckan, och det är hennes absolut bästa dag i hela veckan. Jag ser hur hon fullkomligt lysee av glädje när hon fått dansa.
Hon sitter varje år framför Lets dance och drömmer sig bort. Drömmer om hur hon kunde få dansa över golvet du dansade på, få chansen att dansa, lära sig och bara träna träna träna och ta igen varje minut hon missat av dansen.

Det skulle vara en så himla fin sen julklapp att ge henne detta. Jag älskar henne så mycket och jag vet hur otroligt glad hon skulle bli.
Ett plus i kanten är väl att hon är så sjukt imponerad av dig Kenza, hur du lyckats skapa Din värld och hur du lyckats ta dig dit du är idag.
Jag håller tummar och tår, och God jul <3

Reply
Josefine Molin

Hej Kenza. Känns lite udda att jag som hästtjej skriver in här men.. går alltid runt i stallkläder och luktar alltid häst, skulle vara så kul och få vara lite “feminin” för en gångs skull och prova dansa och släppa loss och ha lite kul, du och Kalle verkar vara riktigt härliga! har aldrig dansat förut och är totalt livrädd, känner igen mig i hur du beskrev dig själv i lets dance, men på nåt sätt lockar den här giveawayen mig väldigt mycket. Kram till dig!

Reply
Mikaela

Jag skulle ta med min kompis Becca av två anledningar. Jag har två höger fötter vilket leder till att jag är en katastrof dansare utan taktkänsla, något som min kompis alltid fått sig ett gott skratt åt (inte på ett hånande vis). Dessutom vill jag att hennes kille ska fria snart, då behövs movsen!

Reply
Frida

Gud vad roligt med ett lite mer personligt pris!!
Jag skulle vilja vinna för att jag inte kan dansa egentligen men har alltid velat kunna, samt börjat men aldrig riktigt vågat. Detta känns som en sjukt rolig möjlighet och man lär sig även något samtidigt. Hade förövrigt tagit med min absoluta bästa killkompis, vi har verkligen alltid kul oavsett vad och vi ställer alltid upp för varandra i vått och torrt. Båda är även väldigt sociala och har lätt till skratt. Hade varit så kul att hitta på något sådant med han.

Reply
Ebba Rose

Att vinna detta vore i princip att få en dröm att gå i uppfyllelse! Jag har älskat att dansa så länge jag kan minnas men håller det på hobbynivå pga. medicinska skäl. Det har alltid varit till dansen jag flytt när jag behövt ladda om, tänka, inspireras och bara vara. Av de anledningarna jag har medverkat i två (stora) amatörmusikaler på min hemort.

Jag följer Let’s Dance nästan slaviskt sen många, många år och drömmer mig alltid bort för TÄNK om man skulle kunna få delta någon gång. Att vinna detta vore ju att få mitt eget Let’s dance för en dag och jag skulle bli förevigt tacksam för den upplevelsen. Självklart vill jag dela den med min bästa vän!

Reply
Ronja M

Hej Kenza!
Superrolig tävling! :)
Jag skulle vilja vinna detta för att det skulle vara en fantastisk upplevelse som jag skulle vilja dela med min pojkvän Linus. Jag har aldrig dansat pardans, men vore kul att lära sig!!
GOD JUL ?

Reply
Anna

ÅHHHHH JAG HADE TAGIT MED MIG MIN HUND. Hehehehe nerå, hade tagit med mig en vän som behöver SHAKEA LOSS!!! ???

Reply
Marina

Dans har alltid vart min stora passion och något som jag har brunnit för länge. Ända sedan jag var liten har jag dansat och älskat att få sprida min energi och glädje i dans. Att bara få dansa och släppa all press och inte tänka, det har liksom alltid vart min frizon. Min dröm har alltid vart att stå bakom någon känd artist och dansa som bakgrundsdansare. Har alltid velat att den drömmen ska bli sann men ända sedan jag slutade i dans (på grund av för lite tid) har jag känt hur mycket jag saknar det och hur mycket jag verkligen vill jobba mot mitt mål. Dans är verkligen något jag vill börja i igen och att få en danslektion med Calle och dig (du som är min förebild!) skulle få mig att hitta tillbaka motivationen! Efter en tuff höst skulle det här verkligen få mig att bli piggare och känna mer motivation till att börja dansa igen, för jag vet hur kul det är! Sen att bara få hänga med er och en kompis skulle vart sååå härligt!

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja dela denna upplevelse med min underbara saknade vän Leona som verkligen brinner för dans, hon är extremt duktig på att dansa och tränar varje dag i det för att en dag kunna bli proffsdansare. Så det förtjänar hon! Kan inte beskriva med ord hur mycket det här skulle betyda för mig, och för henne!

Reply
Madeleine

Jag skulle gärna vilja vinna detta för jag suger på att dansa :’) . Hade varit så roligt att kunna några danssteg och kunna hänga på mina två kompisar som dansar salsa bl.a. utan att känna mig dum och pinsam.. skulle vilja ta med min bästis Linn som inte heller är den bästa dansaren och för att alla borde få hänga med Linn någon gång då hon är den bästa personen i hela världen :)

Reply
Hadishka Osmanova

Vore så himla kul att vinna detta och få träffa dig!!!! Hade jag vunnit skulle jag ha tagit med mig min bästa vän Saga som även hon älskar dig och följer dig lika mycket som jag. Det skulle vara en dröm att få träffa dig och vi båda älskar att se andra dansa men vi själva är lite blyga såå det skulle vara så himla kul att prova på att verkligen dansa på riktigt med just er två!

Reply
Meiri

Hej bästa Kenza. Asså oh vilken rolig tävling, jag har följt dig väldigt länge nu och jag blir bara mer och mer kär i dig och din blogg asså haha?och det skulle betyda jättemycket om jag vann denna tävlingen då jag älskar att dansa( dansar själv hip-hop) och att få göra det med min förebild är ju bara pricken över i:et. Jag skulle då ta med min tvillingsyster då hon oxå älskar dig och dansa! Älskar dig Kenza och sluta aldrig med detta, puss?❤

Reply
Amanda Eriksson

Jag älskar att dansa och har gjort det sen jag var 7år alltså i över 10år och det är verkligen det roligaste jag vet och du är verkligen den personen jag ser upp till mest. Jag skulle verkligen vilja dela med mig av den dansglädjen som jag känner till en av mina bästa kompisar som påstår att hon inte kan dansa alls och jag vet att hon kan det och det här skulle vara ett perfekt tillfälle för mig att bevisa det för henne. Hon har haft en extremt svår period de senaste två åren med mental ohälsa och depression och det här skulle vara ett sätt för henne att få något roligt för att orka kämpa vidare då hon mår ganska dåligt.

Reply
Louise

Jag skulle vilja vinna eftersom jag ÄLSKAR att dansa!!! Jag har dansat i 7 år och testat hip hop/street, ballet och kör showjazz nu. Däremot har jag aldrig testat pardans, vilket jag länge har velat! Jag skulle ta med min bästavän Samira, vi älskar att sjunga och dansa tillsammans, ha kul och samtidigt lära oss något! Det är absolut det bästa vi vet!

Reply
Vivi

Det här har varit det värsta och tuffaste året i mitt liv hittills, behöver verkligen komma ut och göra något roligt. Hade tagit med min partner in crime Laura <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*