• header

MY SKINCARE ROUTINE

– Sponsored by Johnson & Johnson, makers of NEUTROGENA® –

kenza_zouiten_neutrogena_10 kenza_zouiten_neutrogena_01 kenza_zouiten_neutrogena_08kenza_zouiten_neutrogena_06 kenza_zouiten_neutrogena_04 kenza_zouiten_neutrogena_02 kenza_zouiten_neutrogena_11

My skin care routine with Neutrogena Visibly Clear®

Det är på tiden att jag gör ett ordentligt inlägg om min hudvårdsrutin! Ni är många som har bett om ett sånt hehe. :-) Jag har sedan många år tillbaka använt produkter från Neutrogena Visibly Clear® så därför känns det väldigt kul att göra detta genuina samarbete. Jag har fått betalt för att göra detta inlägg, men alla åsikter är mina egna.

Nu under vintern använder jag Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit-serien som passar oss som får tillfälliga/enstaka finnar. Serien består kort och gått av Facial Wash, Cream Wash (passar även känslig hy), Daily Scrub, Oil-free Moisturiser samt Oil-free Cleansing Wipes, och alla produkter innehåller deras MICROCLEAR®-teknologi som rengör på djupet, minskar finnar och hindrar nya från att dyka upp. Jag använder främst den här serien under vinterhalvåret för att jag får mer finnar under de månaderna (förmodligen pga brist på sol och pga den kalla torra luften, kanske även för att jag använder mer smink under vintern), och även för att den fräscha grapefruitdoften påminner mig om sommar… :-)

På morgonen tycker jag om att bara skölja ansiktet med kallt vatten innan jag smörjer in ansiktet med Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser.  Jag gillar denna kräm för att min hud både känns och ser väldigt fräsch ut efteråt, och för att huden känns återfruktad hela dagen. På kvällen rengör jag ansiktet ordentligt, oftast med Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Facial Wash, men ibland när jag vill känna mig lite extra ren (t.ex. när jag haft smink på en hel dag) så tvättar jag med Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Daily Scrub. Det gör jag kanske 2-3 gånger i veckan, men den går såklart att använda varje dag. Jag avslutar alltid med Oil-free Moisturiser.

Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Cleansing Wipes har jag alltid i träningsväskan. Oftast tränar jag på kvällen direkt efter jobbet och jag orkar inte riktigt ställa mig och tvätta hela ansiktet innan, men om jag tränar med smink på hyn så dyker det genast upp en ny liten kompis haha. Så dessa wipes är perfekta att ha i väskan så att man bara kan dra av allt smink man har på hyn innan man börjar svettas! Oil-free Cleansing Wipes hittar ni hos Apoteket AB.

Några andra små knep jag tar till för att behålla min fräscha hy året om: jag tvättar sminkborstarna med jämna mellanrum, jag har en egen handduk för ansiktet och den byter jag ofta, och om jag har massa produkter i håret så ser jag till att tvätta ur det innan jag lägger mig på kudden. Sedan vill jag skriva att jag inte pillar med fingrarna i ansiktet men det gör jag alldeles för mycket haha. Ingen är väl perfekt. :-)

// It’s about time I do a proper post about my skincare routine! Many of you have been asking me for this post hehe. :-) For many years I’ve been using products from Neutrogena Visibly Clear® so it’s really fun to do this genuine collaboration. I’ve been paid for this post, but the opinions are my own.

Right now during winter I use the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit range that suits skin which suffers from occasional spots and breakouts. The range contains a Facial Wash, Cream Wash (also suitable for sensitive skin), Daily Scrub, Oil-free Moisturiser and Oil-free Cleansing Wipes, and all the products contain MICROCLEAR® technology that cleans deeply, reduces spots and helps prevent new ones from starting. I use this range mostly during fall/winter because I get more spots during those cold months (probably due to lack of sun and because of the cold dry air, and maybe also because I wear more makeup during that period), and I also use it because the fresh Pink Grapefruit fragrance reminds me of summer… :-)

In the morning I prefer to wash my face with just cold water before I put on the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser. I like this moisturiser because my skin feels and looks very fresh afterwards, and my skin feels hydrated during the whole day. In the evening I clean my face carefully, most of the time with the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Facial Wash, but sometimes when I want to feel extra clean (like when I’ve had makeup on the whole day) I wash with the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Daily Scrub. That is maybe 2-3 times a week, but ofc you can use it every day. I always finish with the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser.

I always keep the Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Cleansing Wipes in my gymbag. I mostly workout in the evening right after work and I don’t really have the time to wash my whole face before that, but if I workout with makeup on my skin I will immediately get a new little friend on my face haha. So these wipes are perfect to keep in your bag so you can just remove all the makeup you have on your skin before you start sweating!

A few other little tricks I do to keep my skin fresh all year round: I wash my makeup brushes every now and then, I have a towel for my face only and I change it often, and if I have lots of products in my hair I make sure to wash my hair before I go to bed and put my head & face on the pillow. Then I would love to write that I don’t touch my face or the spots on my face but I do that way too much haha. I guess nobody’s perfect. :-)

The Neutrogena products I use are completely free from microbeads made of plastics. You can see the full Neutrogena Range and the ingredients used here: www.neutrogena.se.

– This post is in collaboration with Neutrogena Visibly Clear®

97 Comments

Jessica

Genom att använda de produkterna bidrar du till miljöförstöring och lidande för djur som lever i havet. Lös mer här: http://hemfakta.se/mikroplaster/

Funderar du över sådana här saker innan du tar emot stora pengar för att göra reklam för en produkt?

Reply
Pamela

Om man som jag har otroligt torr hy i ansiktet året runt och är tvungen att använda peeling i ansiktet, känner du till nån peeling utan mikroplaster? Jag har nämligen inte hittat nån :/

Reply
Angelique

The Body Shop har inte mikroplaster i några av sina ansiktsskrubbar, kolla där :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Flaggar dock för att listan ej är up to date vilket flera kommenterar inne på sidan, produkterna jag använder innehåller inte polyethylene (mikroplaster) längre. För att vara på säkra sidan bör man kolla ingredienslistan innan man köper en produkt!

Reply
Emilia

Jag använder Neutrogenas 2-in-1 med ansiktmask och tvätt, har alltid “masken” på i duschen medan jag tvättar resterande delar av kroppen. Och avslutar med deras oil-free moisturiser (den orangea förpackningen dock). Jag ogillar att detta företag djurtestar, men det här är den bästa kombon för min aknebenägna hy som jag har hittat. :/ Fuktkrämen är verkligen bra – båda produkterna innehåller dessutom menthol vilket jag tycker känns riktigt nice hehe. Dock är jag inte mycket för pink grapefruit-serien, speciellt inte skrubben eftersom den innehåller plastkulor som är ett no-no för en bättre miljö!

Reply
Dixi Wonderland

Såna här samarbeten är så himla roliga att läsa :D
Först och främst så är bilderna magiska! Ljuset är så fint! Det är också roligt att få veta vad du använder och vad du tycker. Jag vet att du använt Neutrogena i många många år så det är som du skriver på tiden att du publicerar ett sånt här inlägg ;) Hoppas att du kommer göra fler liknande samarbeten i framtiden. Det är kul när du inte har samma typ av inlägg/bilder :)

Reply
Livija

You are so beautiful without make up!!! I’m jealous a little :) love you girl

Reply
Diana

Du har en otroligt fin hy och lyckligt lottad att ha den så perfekt som du har det. Har aldrig provat dessa produkter men jag är ganska nöjd med mina Paulas Choice, annars hade jag testat de och sett om jag kunde få samma glöd i hyn som du har :D

Reply
Tecia

Din hy ser fantastisk ut! Vill däremot säga att neutrogenas skrubs tyvärr innehåller mikroplaster :( Om du inte vet vad det är så är det i princip små små plastbitar som inte är miljövänliga. När vi använder skrubsen spolas de ner i våra avlopp och sedan ut i vattnet, eftersom reningsverken inte kan rensa bort plasten. Vilket leder till att dom små firrarna får i sig dom. Detta påverkar fiskarna eftersom de äter plasten vilket försämrar deras näringsupptagningsförmåga, och påverkas oss eftersom vi sedan eventuellt äter fisken.

Tänkte bara upplysa dig om detta ifall du inte var medveten. Försök gärna undvika produkter som innehåller mikroplast. Länkar en sida som förklarar allt bättre.

http://hemfakta.se/mikroplaster/

Ha en fin dag! Kram

Reply
Carolina

Jag har känslig hy och reagerar på dessa produkterna. Använder sedan tre år endast ekologiska produkter från Maria Åkerberg som är helt fantastiska! :)

Reply
Emma Eklund

Hej! Tyvärr läste jag precis en varningslista på nätet om mikroplaster. Vissa av dom produkterna som du använder innehåller massor!:/ Dom förstör huden. Googla och se själv….ville bara varna!

Reply
Diana

Vart kan jag hitta den übersnygga röda off-shoulder toppen du hade i Montenegro? Har kollat på Nelly men hittar inte:(

Reply
Maria

Tycker alltid du har sagt att du inte direkt använder någon rengöring o om du använt något har det varit nivea. Men kanske har missförstått. Blev bara fundersam när du skrev att du använt detta i flera år!

Reply
Sofia

ser att några redan skrivit detta, men kan inte skada att skrivas igen- dessa produkter innehåller mikroplaster som är extremt dåliga för miljön. Förstår att man inte kan ha koll på allt men när man gör sådana här samarbeten kan jag tycka det är ganska viktigt att veta vad det är man marknadsför. Inget illa om dig alls Kenza, bara en påminnelse om att tänka på det framöver. kram

Reply
åsa

precis som flera andra tänkte jag också på mikroplasterna. såg en sån hemskt video om det här och hur det förstör haven, hittar tyvärr inte länken till den nu :( vi måste alla hjälpas åt att undvika såna här produkter så att företagen hittar andra sätt att framställa dem. vi måste värna om vår natur och våra hav.
on another note, gillar dig så mycket kenza! du är supervacker som vanligt och verkar vara så himla snäll och smart :)

Reply
Anne

Hej!
Ser att några redan kommenterat att Neutrogena använder sig av plast i sina produkter som tyvärr är dåliga för miljön. Självklart är det svårt att hålla reda på alla skadliga ämnen företag använder i sina produkter, speciellt då de ofta anstränger sig för att dölja dom genom att använda olika beteckningar, osv. Men vi kan hjälpas åt att informera och uppmuntra varandra att konsumera miljövänligare. Jag förstår att det är lockande att ta emot pengar för ett samarbete men nu när detta förts fram hoppas jag att du Kenza väljer ett annat märke att samarbeta med. Det finns massor med andra, bättre alternativ därute och jag tror inte att du kommer ha svårt att hitta någon som vill arbeta med dig.
Du har redan tagit ett grymt inspirerande beslut att äta mindre kött och det vore grymt om du även kunde ha det tänket kring hudvård. Nu är det inte så att du ensam ska rädda miljön, utan vi alla behöver ta oss i kragen och bli mer medvetna konsumenter och sluta vara oinformerade och dåligt pålästa. Information brukar oftast bara vara några klick bort och jag hoppas 2017 blir året vi alla tar oss den lilla extra tiden och gör fler miljövänliga val.
Mvh

Reply
Filippa

Jag använde scruben tills nyligen då jag insåg att det innehåller mikroplaster som har fruktansvärda konsekvenser, med tanke på hur stort inflytande du har över dina läsareskonsumtion, mycket unga tjejer med komplex över sin hy som säkert hoppas på att få din fantastiska hy hoppas jag verkligen att du kan dra tillbaka samarbetet!

Kram

Reply
Luisa

which eye make up remover you use? I have the Problem, Especially Mascara is so hard. There are always leftovers.

Reply
Elin

Vilken fin morgonrock! Roligt och välgjort inlägg!

Syftet med inlägget gav dock motsatt effekt för min del då man läser kommentarerna här! Hade ingen aning om vad mikroplaster var för något förrän nu. Ska göra mitt bästa för att undvika att köpa produkter som innehåller det!

Reply
noor

I am not a fan of Neutrogena, but it is great that it helps your skin! You have a very beautiful skin, I don’t see any ”problems” on your skin, but be careful with the ingredients that it contains. Ofc it is your choice but some ingredients are way too harsh for the skin. A beautiful face with beautiful ingredients I always say!

Reply
emilia

Aha det var ju synd att just dessa produkter bidrar till din vackra hy. Grapefrukt är nämligen det absolut värsta jag vet. Har ansiktsskrubben sedan tre år tillbaka och den står fortfarande och stirrar i badrumsskåpet pågrund av att doften gör mig spyfärdig haha. Får väl ha taskig hy för evigt då :))))

Reply
Ellie

Jag skulle inte köpa Neutrogena eftersom de DJURTESTAR och innehåller MIKROPLASTER som är extremt dåligt för miljön. Jag skulle önska att förebilder som du själv gjorde lite research om företagen och deras miljö- samt djurpåverkan innan du stödjer dom. Sånt är så viktigt idag och det blir mer och mer viktigt för fler perosner!

Reply
Louise

Hej!

Hur tänker du kring att använda din stora plattform till att göra reklam för djurtestade produkter? Utifrån ditt inlägg förstår jag att dessa krämer fungerar för dig och din hud men att indirekt uppmana alla dina läsare att stödja en minst sagt plågsam industri känns som en olycklig miss från din sida. Jag har fått intrycket att du gör så gott du kan gällande djur/miljö och därför blev jag förvånad av detta inlägg. Du kanske inte vet om att Neutrogena djurtestar?

Reply
Amber

This motivates me to finally use some skincare products! I’m always so lazy and literally only wash my face with water, but now that it’s so cold outside my face is a little dry. I love using hydrating masks though :)

Reply
Elisabeth

Känns inte genuint när alla produkterna är helt oanvända på bilderna :/ Fina bilder annars!
Du borde se över vilka produkter som har mikroplaster i för det förstör miljön. Tror den peeling har det bland annat. Jag vet att jag har något från Bodyshop eller om det var Rituals som också innehåller de där mikroplastkulorna, ska inte köpa de mer i fortsättningen om de inte hittar en annan bättre ingrediens.

Reply
Martha

Maybe you could write another skincare routine but this time full-body skin care? About shower gels, scrubs, oils, body creams or bath products etc. Your skin, even if you get a spot, is so clear, healthy and glowing, always.

Reply
F

Använder du verkligen de produkterna? Neutrogena var det första märke jag provade när jag var typ 13 men efter att ha provat andra märken (MYCKET bättre, inte nödvändigtvis dyrare och icke miljöförstörande osv) så jag skulle inte komma på tanken att köpa de igen. Känns som du som jobbar mycket med utseende och säkert har en massa skönhetsintresserade personer runt dig borde ha hittat bättre produkter än de här. Blir därför lite tveksam. :/

Reply
ISA

Hur passande var inte detta då? Ett av mina nyårsmål är nämligen “skaffa mig en hudvårdsrutin”. TACK!!

Reply
Hedda

håller med ovanstående kommentarer om att INTE använda dessa produkter. att du gör reklam är något jag helt förstår, men med ditt inflytande hade det varit kul att se dig visa upp en produkt som så uppenbart är kass för miljön!
allt gott,
hedda

Reply
Sofia

Såg att jag inte var ensam om att upplysa dig om mikroplaster i många av neutrogenas produkter, det tycker jag är mycket mer miljöförstöring än att äta kött. Plasten hamnar i vårt vatten. Så det kan vara värt att kolla upp såna saker innan man lovordar produkter som inte är bra för miljön http://hemfakta.se/mikroplaster/

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Sofia! Jag hade ingen aning om vad mikroplaster är eller vad det gör. Tack för upplysningen! Kram Kenza

Reply
Lisa

Läs snarare på innan du marknadsför något och följ nyheterna. Det har varit på tal sedan 2013.

Reply
Fanny

Det är tyvärr väldigt tydligt att man ser att du inte använder dessa produkter eftersom de är helt nya och du tidigare skrivit att du använder andra produkter än dessa. Allt för samarbeten, sponsring och pengar va?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Fanny! Nej det här är produkter jag använder, annars hade jag självklart inte skrivit det. Produkterna på bilderna är oöppnade för att jag tog emot nya produkter för just fotograferingen av samarbetet. Jag har bloggat om att jag använt produkter från detta märke i flera år (har alltid varierat mellan den rosa och den oranga serien), t.ex. här http://kenzas.se/2015/12/18/for-my-skin/ Om du googlar hittar du fler poster. Kram Kenza

Reply
Sylvia

Neutrogena is life <3 I always use their Deep Moisture Bodylotion and it's not only great for dry skin in the wintertime also the smell makes me feel cozy all the time.

Reply
Emelie

Gillar sånahär inlägg för de är lite mer personliga och “roliga” om man jämför med outfit-inlägg där man poserar och skriver ut varifrån alla produkter kommer ifrån (det är lite stelt), men jag hade nog uppskattat mer om du skrivit om EXAKT vad DU använder idag istället för att göra det till ett samarbete. Det här inlägget var nog också roligt att läsa, men det känns inte lika genuint när det är sponsrat. Liksom med dina makeup tutorials så visar du ju exakt vad det är DU använder. Bara en liten åsikt från mig till nästa gång :)

Ja, och sen kan vi ju läsa alla dessa kommentarer om att Neutrogena står för en hel del saker som många inte gillar.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Emelie! Som jag har skrivit i inlägget så är det här produkterna jag använder (förutom Cream Wash, och därför har jag inte heller skrivit att jag använder den), sedan använder jag även en ögonkräm från Estelle & Thild, samt Strobe Cream från Mac. Men annars så är det här min kompletta hudvårdsrutin för ansiktet sedan några år tillbaka (varierar mellan denna serie och blackhead eliminating-serien jag bloggat om förut). Kram Kenza

Reply
Ellie

Jag blir glad av att läsa så många kommentarer som tydliggör att dom tyvärr testar på djur och är dålig för miljön. SUPERBRA MÄNNISKOR, FORTSÄTT SÅ! :)

Reply
Sophie

I guess your number 1 secret is simply that you have really good genes. Whatever you put on your skin, you’ll look good anyway! I have tried Neutrogena products and for me this is bad, VERY bad!
Would love to read something about your hair routine though! It looks quite fine (thin? don’t know which one is the correct one!) but so healthy at the same time, I can’t help wondering what are your secrets! Probably genes once again I know… ;)

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Verkligen jättefin Kimono/kappa/klänning(?) Var kommer den ifrån? :)
Du är grym!
Kram
/Hanna

Reply
Lina Andersson

Hej!
Vet inte om någon redan har skrivit det här men dessa produkter innehåller mikroplaster vilket är ett av de största miljöhoten vi har idag! Så dumt för man har ingen aning om det. Men tips att googla “mikroplaster + kosmetika + haven” eller nåt sånt o läsa lite om det! Vi konsumenter har så stor inverkan. Kram!

Reply
Emilie

Det finns ingen anledning att använda plastscrub eller köpt scrub överhuvudtaget. Blanda socker och olja (oliv som är väldigt fet eller exempelvis raps som är något lättare) i en burk och ha i badrummet. Scrubba in kroppen och tvätta sen av överflödet av olja med tvättlapp/badsvamp/whatever. Sjukt mjuk och skön hud och man vet EXAKT vad man använt för ingredienser.

Reply
Simone

Hej! Gillar din blogg, men som många redan skrivit innehåller vissa av dessa produkter mikroplaster… många blir inspirerade när de ser dina inlägg (inklusive mig) och jag skulle uppskatta om du nu när du vet om det, tar upp ämnet i framtiden eller helt enkelt slutar med produkterna som skadar miljön. Såg ditt inlägg om nyårslöften, och att skära ned på kött. Kött är inte bra för miljön, men om du vill fortsätta äta fisk borde du byta ut mikroplaster (mot i princip vad som; finns många alternativ inom hudvårdsskrubbar t.ex. socker). Allt det bästa, förstår att det måste vara jobbigt att läsa detta om och om igen, men jag vill stå upp för miljön så gott jag kan så är tyvärr sorrynotsorry!

Reply
A

Innehåller inte deras produkter mikroplaster? Synd att du som ändå har så pass mycket inflytande rekommenderar dessa :(

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej A och alla andra! Jag har varit i kontakt med Johnson & Johnson för att jag ville ha ett korrekt svar kring mikroplaster eftersom att det är många som undrar här. De säger att Johnson & Johnson inte längre utvecklar produkter som innehåller mikrokulor av plast och har istället gjort miljö- & säkerhetsbedömningar på olika alternativ för att garantera att de nya ingredienserna är skonsamma mot miljö och konsumenter. Omformuleringen av Neutrogenas skrubbprodukter skedde 2015 här i Sverige och innehåller sedan dess inga mikrokulor av plast. Kikade på mina egna skrubbar här hemma och ingen av dem innehöll Polyethylene microbeads. Här kan ni se skrubbarna som är fria från mikroplaster (innehåller istället naturliga Jojoba beads) https://www.neutrogena.co.uk/our-commitment – håll dock ett öga på ingredienslistan då det kan hända att återförsäljare (utanför Sverige) säljer gamla produkter som fortfarande innehåller Polyethylene.

Reply
Louise

“[…] är skonsamma mot miljö och konsument.” Inte riktigt med tanke på att företaget djurtestar!!

Reply
Ditte

Hej Kenza
Jeg ser en masse kommentarer til dette indlæg om dyretestning og mikroplast (dette fænomen lærte jeg først at kende i 2016). Derfor forstår jeg godt, at det ikke er noget, alle mennesker kender til. Jeg kan sagtens huske, at du har skrevet om, at du bruger Neutrogena, og vil bare fortælle dig, at jeg synes reklamen er troværdig og desuden er det nogle rigtigt flotte billeder, I har taget til reklamen.

Mikroplast er et stort problem, så vidt jeg forstår – men jeg synes, at de læsere, som laver shitstorm herinde skal tænke over, at det ikke er alle, der ved, hvad mikroplast er og derfor ikke endnu har en chance for at gøre noget ved det.

Jeg håber, at min kommentar er forståelig, selvom den er på dansk. Jeg har for resten lært rigtig meget svensk efter at have læst din blog i så mange år nu! Anyway, jeg elsker din blog og din personlighed.

Kram fra Ditte

Reply
Patti

Hi honey. You look so beautiful!
I know you love animals and Neutrogena tests on animals this is a massive no-no for me. Here in New Zealand we have a few great brands cruelty free and super gentle on you. Try Trilogy or Antipodes Im sure you’ll love them and all the animals in the world will thank you for ever xx

Reply
Stina

Prova Aesops hudvårdsprodukter! De flesta av ingredienserna är ekologiska och dom testar inte på djur/ är veganska. Har heller inga dåliga kemikalier i sig utan använder sig av essentiella oljor så dom doftar dessutom underbart. Dessutom har dom ett milt hundschampoo så Mani också kan få spa:a lite.. Butiken på jakobsbergsgatan har dessutom så himla bra och kunnig personal!

Reply
Aina

Du är väl medveten om att Skatteverket granskar dig och andra bloggare just med tanke på de pengar ni sparar in på att få produkter som vi vanliga dödliga köper för egna skattade pengar? Räkna med en eftergranskning av dina deklarationer.

Reply
Angelica

Skulle aldrig någonsin använda Neutrogena p.g.a. att dom testar sina produkter på djur. Hade ingen aning om att dessa produkter påverkade miljön så pass mycket med dessa mikroplaster! Tack alla som kommenterat om det. Ska verkligen tipsa alla jag känner som använder Neutrogena om det så att dom kan byta hudvårdsrutin!

Reply
Sofia Wigren

Oklart om det innehåller farligt mikroplast eller inte, går inte riktigt att lita på företagen. Men åh andra sidan så testar de på djur, big no no.
Jag som blev så glad när du skrev att du skulle minska på din köttkomsumption och nu det här som kontrasterar allt djurvänlgit…

Reply
Larsson

Fin hy beror på bra gener till allra största del och inget annat! Det är vetenskapligt bevisat och ingen teori. Att peela huden under vinterhalvåret är väl ungefär det minst hälsosamma man kan göra för den! Aj, aj. Stackars naturliga skyddslager, det lilla som finns kvar vill säga i dagens tvätt och slit samhälle. Lyssna på professor Agnes Wold – ingen kräm i världen kan få din hy i bättre skick, möjligtvis kan man återfetta huden (eller återfukta som det heter i skönhetsbranschen, därav produkter som kallas oil-free…). Tänk vad lurade vi är!

Reply
Alice

This commercial backfired.
Who will use these products considering all negative factors that now have been revealed?

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Du är såååå fin Kenza! Jag älskar dig och drömmer om att få vara som du! Du är så fin, snäll och ja – helt PERFEKT!

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3

Reply
Alina

Hej Kenza!
Har du någonsin testat Nu skin produkterna?
Känner du till företaget?
Isåfall är det bra?
Kram!

Reply
Mona

Hej, kan du visa på video – youtube till oss hur Neutrogena Visibly Clear®?

kram

// Mona Flodkvist

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*