• header

OUR WEDDING DAY – FROM ANOTHER VIEW

 

Photos by Love by Emelie

Vi valde att ha två fotografer på vår bröllopsdag. Dels för att se till så att vi verkligen fick allt dokumenterat, men även för att båda fotograferna (som även är mina vänner) har två helt olika stilar och det är så himla kul att få olika vinklar på det också. :-) Här har ni ett gäng bilder som Emelie Ohlsson fotade på förberedelserna samt “first look”! Bild nummer 10, på Aleks med det feta smilet när han får se mig för första gången, är en av mina favoritbilder från bröllopet. :-))

Den här helgen firar vi 6 veckor som gifta och det gör vi genom att åka ut och kolla på ett landställe som är till salu! Jag har velat ha ett landställe sedan mormor och morfar sålde huset i Herräng (vilket var “landet” för oss, världens lyckligaste ställe) för en massa år sedan och jag har alltid var så himla avundsjuk på folk som har ett landställe att åka ut till. Vi pratade förut om att skaffa något i Montenegro, men det känns mer rimligt att hitta något här först. Som vi kan åka ut till varje helg om vi vill. Stället kommer säkert gå för långt över vår budget, men ni kan väl hålla tummarna ändå?

// We chose to have two photographers on our wedding day. The reason was to make sure that we got everything captured, but also because both photographers (who are also my friends) have two completely different styles and it’s so much fun to get it from two different views. :-) Here are a bunch of photos that Emelie Ohlsson shot on the preparations and “first look”! The 10th photo, of Aleks with the big fat smile when he sees me for the first time, is one of my favorite photos from the wedding. :-))

We’re celebrating 6 weeks as married this weekend and we’re celebrating it by checking out a house on the country side! I’ve wanted my country house since my grandparents sold the house in Herräng many years ago (the happiest place in the world) and I’ve always been so jealous of those who have a country house to go to. We talked earlier about getting a place in Montenegro, but it makes more sense to find something here first. A place we can go out to every weekend if we want to. The place will probably end up way over our budget, but please keep your fingers crossed?

36 Comments

Cornelia

Så fantastiskt vackert! Märks att ni tänkt på alla detaljer. Buketten är typ den finaste jag sett!

Reply
H

Åh tycker det är så roligt att det står “KA” på era ryggar för att jag har jobbat på ett cafe som heter KA’s cafe i Mariatorget haha! Lite som att det är erat cafe ;)

Reply
Anna

I love seeing your wedding photos Kenza! ♥

I myself have been married for two weeks now, and it’s amazing to follow Aleks and yours journey as newlyweds as we’re living the same phase now. You two absolutely radiate love in these photos – so congratulations, one more time! And greetings from Helsinki!

http://www.arcticvanilla.com/

Reply
Nathalie

Åh vad jag älskar de här bilderna!! De visar SÅ mycket kärlek! ❤️
Lycka till med visningen! Hoppas det går vägen! Saknar själv vår sommarstuga vi hade när jag var liten. Det var drömmen och jag tänker ofta på den.
Kram

Reply
Amber

These photos are so pretty! You can really tell how much you love each other ❤️. And a country house sounds amazing! I love the idea of being able to have your own place on the quiet country side you can go to whenever you feel like you need some quiet time for a bit. Hopefully you’ll find something great!

Reply
Melanie

Hi Kenza,

I just love your blog and you. You seem like really genuine, down to earth & nice human being <3 Continue to live your happy and good life!

Love, M

Reply
S

(not a surprising comment) You looked absolutely amazing! I’ve heard some of my friends say, that they weren’t sure about the dress until the wedding day or they were unsure what kind of hairstyle to wear etc. Was there something about the wedding/makeup/hair/dress/whatever, that after the wedding you were “oh, I don’t know if that was the right choice”?
Help a girl out! Getting married next summer and that is one (pointless) thing that I’m worried about. That what if after the wedding I’m like “neeh.. should have worn a different hairstyle” or whatever :-D

Reply
Julia

I think this will make you more happy than an appartement when you guys have kids. Fingers crossed!! ?

Reply
Monika Basiaga

Fantastic post! :) It’s nice to see all type of photos from this important day. As I wrote before, your wedding dress, hairstyle and make-up were totally amazing!!! <3

Reply
Imke

You are literally the most beautiful bride that I have ever seen :) And that dress is perfection!
I wish you both all the best, you look so happy together.
Lots of love xxx

Reply
Viktoria

Sååå fina bilder! Kommer du att lägga ut från själva vigseln och middagen/festen också?

Reply
Kristina

Så nydelige bilder! Kan du lage et innlegg om din sminke på bryllupsdagen? <3

Reply
Linnea

Kan du inte vlogga någon dag när ni tittar på landställen? Skulle va så mysigt och kul

Reply
Hanna

Hej! Alltså en fråga helt ur det blå: jag såg på din instastory under bröllopet att ni på sjlva feste
dansade till den där Chori Chori Hum Gori Se-låten och jag undrar…. VARIFRÅN kom dansen?! Är det något ni knopat ihop under kvällen eller från någon film?? Jag är SÅ nyfiken haha och kan inte släppa det!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Våra gäster överraskade oss med en flashmob, de hade setts och övat in dansen innan bröllopet. Det var så jäkla bra!! :-)

Reply
Annika Eriksson

Som vanligt magiska bilder, ni är så himla fina ihop :)
Jag har själv landställe på Gräddö som också ligger i Norrtälje och jag kan varmt rekommendera det området :) Har vuxit upp på somrarna där med min mormor och morfar men för 5 år sedan när jag var 25 år köpte jag ett eget ställe där och det har jag aldrig ångrat.
Om ni inte skulle hitta det rätta och köpa kommer jag hyra ut min stuga nästa sommar ifall ni skulle vilja testa området;
https://www.blocket.se/stockholm/Vinterbonat_hus_i_Graddo__Infjarden_73730698.htm?ma=1

Men håller givetvis tummarna för att ni hittar något innan dess :) Lycka till!
// Annika

Reply
Monirah

Hade en fråga vart har du köpt den morgonrocken eftersom det är min bröllop snart vill skaffa en sån? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*