• header

MYKONOS

* this stay is sponsored by Cavo Tagoo

Our amazing villa here at Cavo Tagoo in Mykonos! Bikini from Ivyrevel and beach dress from Monday Swimwear

God morgon! Jag kan ju säga såhär, planen att gå upp 7 imorse gick ju åt helvete för både jag och Klara sov så dåligt inatt (jag råkade sätta ACn på 33 grader i sömnen så kan ha varit därför, haha) men vi var iallafall på gymmet vid halv nio och efter det åt vi frukost. Nu ligger jag på en av solbäddarna ni ser ovan och jobbar på datorn. Vi tänkte softa här en stund och sedan hyra moppar och åka runt lite. :-)

PS. Var hittar man bästa gyrosen här? Vi måste ha!!

// Good morning! Well, our plan to get up at 7 this morning went bad because both Klara and I slept so bad last night (I accidentally put the AC on 33 degrees in my sleep so maybe that’s why, haha) but we were at the gym at 8.30 and after that we had breakfast. Now I’m on one of these sunbeds you see above and working on my laptop. We’re gonna relax here for a while and then rent mopeds and go around. :-)

PS. Where do we find the best gyros here? We need it!!

37 Comments

Linda

Ett jättebra gyros ställe heter Kalamaki! Prova det, ni kommer inte ångra er! Hälsningar en trogen grek

Reply
Bella

wow i already saw the villa in the insta story. it looks soo soo amazing. i wanna live there!!! i mean what a dream such a open livingroom with a pool right in front of you and the ocean as a view….damn!!! i have never been to greece. but from what i googled mykonos and santorini almost look the same??? these white buildings up on a hill looking at the ocean?? would you confirm this now that you are in mykonos? because when i google santorini it looks on the pics pretty similar? well have a nice stay although i dont think this will be hard :D damn to be sponsored to stay at such a place….i hope you all know how lucky you are!!!! not saying this in a bad way just wanna remind you that this is not a normal life for most ppl ;)) <3

Reply
Maria

Hey Kenza!

For the best gyros , try out Souvlakis Story’s Mykonos!
It’s in the middle of the town!
One of my favorite places

Reply
alice

åh måste verkligen fråga, var kommer den där fantastiskt fina beach cover up klänningen ifrån? bärnner mig lätt och vill hitta något i den stilen då jag är trött på att bo i tshirts och få bonnbränna.

Reply
Rebecca

Herregud så fint! Har tänkt på att åka till Mykonos ett tag, och man blir ju inte mindre taggad av dina bilder direkt haha. Ta hand om dig!

Reply
Louise Fredin

Ser helt magiskt ut! Vill bjuda sambon på resa till Grekland och det där såg perfekt ut! Vart bokade ni det?

Reply
Christina

Jag skulle rekommendera att åka till Milos i Grekland för en kärlekssemester . Mykonos är en underbar magisk ö men tyvärr mycket turister och en festö. Om ni lyckad åka off season dock så är Mykonos perfekt . Då förvandlas party ön till en magisk plats .

Reply
Kitty

You are such a beautiful girl, and such a strong person. Going through all that you have been through in your life, it makes me so happy seeing you be successfull, in love, travelling and enjoying life. So inspiring and well deserved :) Keep your head up queen :) much love

Reply
Kakan

altså jag kommenterade på ett av inläggen om jag inte minns fel på när du var i Portugal (och hittar så klart inte tillbaka till det…typiskt…;) ) men jag undrar bara; vad gör Shiva i Portugal? Varför flyttade hon dit? Kommer hon därifrån? Är så nyfiken och fascinerad av folk som bara flyttar utomlands :) oavsett orsak. Tycker det är så inspirerande!

Reply
Emmi

Hi beautiful! Please can you do vlogs or videos?!♥️ i miss them!

-Emmi from Finland

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*