• header

WHEN TWO BECOME THREE

Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan. Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt.

Och nu är allt så kristallklart, det var ju just DIG vi väntade på hela tiden. Älskade lilla under. Mamma och pappa längtar så otroligt efter dig. <3

// Aleks and I are over the moon excited, so so happy and most of all grateful to finally be able to tell you that we’re expecting a little miracle baby that will arrive in the beginning of summer, if everything goes well. Words can not describe how much love we feel for this little one already. To be honest we weren’t sure this would ever happen to us but we never gave up, we never lost hope and we never ever stopped fighting for our dream. We went through bad news after bad news, shock, disappointment, shots, fear, defective embryos. Pain. We went through all the shit that came our way because we had decided to do everything we could before we moved on to the next option. But the next option didn’t become an option, because right before our 3rd IVF treatment I became naturally pregnant. 

And now it is all so clear, it was YOU little child that we were waiting for all along. Mommy and daddy can’t wait to meet you. <3

1

539 Comments

Sandra

Men hej fulgråt! Så himla mycket grattis och lyckoönskningar och tummar hållda och ännu mer fulgråt från mig! Fint att man kan bli så förbaskat glad åt en Människa man aldrig träffat. Nu ska jag berätta för min man att Kenza ska få en bebis. Han kommer inte att fatta vem du är eller varför jag gråtit bort sminket 😊😅❤️❤️❤️

Reply
Jonsson

Haha, samma här! Jag springer till maken med världens leende och tårarna rinner. Maken undrar vad fan det är som har hänt!
-“Kenza är gravid!! Vilka härliga nyheter!!”
-“Vem??”

Hahaha

Reply
Lise

Woow 😍💖🌈 grattis finaste ni!!! ✨
Har just firat nyår hos bästa vännerna som gått igenom liknande och nu får bebi i juni – denna lycka efter allt 🌠
Gläds otroligt mycket med er! 😘

Reply
Sabina Olsson

Är så jävla glad för er skull, stort stort stort GRATTIS, ni kommer bli underbara föräldrar ❤️❤️❤️

Reply
Ina

Åh grattis. Så himla kul och höra :). Själv håller jag o min sambo på o gör samma resa som ni gör.. Vi har precis gjort ett misslyckad ET. Men jag hoppas vi har 2 guldägg i frysen. Är inte så sugen på att göra om karusellen..

Reply
Minna

Stort grattis! DU STRÅLAR och är supervacker med magen!
Och wow wow wow, att vara så ärligt öppen om IVF! Du kommer nog hjälpa många som är i samma/har vart i samma kamp som er.
Många kommer få styrka från att du talar om detta, och att man kanske inte känner sig ensam i den situationen. Riktigt fint och stort av dig!

Jag själv är mamma till en dotter på snart två år. Det finaste i livet, att få barn.
Och jag blir så glad att läsa att par som vill och har kämpat också får uppleva lyckan.

Reply
Hanna

Det här inlägget rörde mig till tårar ❤️❤️ Stort grattis till er fina lilla familj.

Reply
Rye

Congratulations to the both of you! Wishing you a very happy and healthy pregnancy. ❤️

Reply
Sara

OOOMMGG grattis!!!!! WOW så fantastiskt!!! Börjar nästan gråta!! Så lycklig för er!!!

Reply
Victoria Mosshem

Som så många andra skriver – sjukt att man kan bli så glad åt någon man inte känner! Men alltså är så himla rörd och gråtig. Fasen – det märks i din text vad ni har kämpat. Har misstänkt att ni haft det tufft (vi är lika gamla och på väldigt lika plan i livet. Vi gifte oss också förra året men hade den enorma turen att bli gravida snabbt) för med er tydliga barnkärhet har en ju misstänkt att ni gärna vill ha egna. Vilken smärtsam och sårbar kamp ni behövt ta er igenom och hoppas verkligen verkligen att allt bra nu. OMG GRATTIS ALLTSÅÅ. Det är den mest omtumlande och coola och läskiga och svåra resa jag gett mig in på att bli förälder men FASIKEN vad jag önskar det åt alla som vill för det helt överjordiskt magiskt. Gråtförklarade för min man nu och läste upp din text. Vi är så så så glada för er skull. ❤️❤️❤️❤️

Reply
Linnéa

Stort stort stort grattis! Blev genuint GLAD när jag såg det på Instagram!

Reply
Bec

Åh stort grattis till er !! Måste bara säga tack för att ni är öppna med resan. Går själv igenom samma och ensamheten är stor. Pepp till er och lycka till. :)

Reply
Natalie

Så himla, himla fantastiskt. Har följt dig sedan du gick på gymnasiet och det är så kul att få följa med dig i allt. Åh, stort, stort GRATTIS. Ni kommer bli fantastiska föräldrar. <3

Reply
Maria

Grattis! Jag vet verkligen hur det känns, alla behandlingar, allt hopp, all besvikelse gång på gång, och framför allt, all smärta. Att ge upp är inget alternativ. Det ni har framför er är livets stora gåva! Vi har även gått igenom allt detdär. 4 år av ofrivillig barnlöshet, 3 år av extra hormoner, otaliga undersökningar, 6 inseminationer, 1 ivf med 2 insättningar, påbörjade ivf 2, och helt plötsligt var jag spontant gravid. Nu är dottern 6 veckor gammal. All lycka till er, njut av alla dagar :)

Reply
Elisabet

GRATTIS! Åh vad roligt och spännande! Jag blev helt tårögd. Då förstår jag verkligen att 2018 varit ett otroligt tufft år för er och att det finns så fina saker att se fram emot under 2019. Önskar er all lycka och hoppas få följa er i fortsättningen! Kram!!

Reply
Lisa

Stort grattis! Så otroligt glad för er skull <3 Har själv genomgått IVF-karusellen och vet hur kämpigt det är. Så att få läsa detta inlägget, bästa starten på året! Stor kram till er :)

Reply
Evelina

Men alltså så jävla fantastiskt !!!
Önskar er all lycka , all kärlek och ni två kommer bli världens finaste föräldrar just till eran bebbe.

Reply
Ida

STORT grattis!! Vet redan nu från allt det genuina du delar i din vardag, er vardag, att ni kommer bli fantastiska föräldrar! All lycka till er 2019, hoppas på ett bättre år än det förra. När man följt dig så länge, blir man så exalterad för er skull. Kram!

Reply
Evylyn

Stort grattis och all lycka i världen! Det är det finaste och mest fantastiska man kan bli, förälder! <3

Reply
Sarah

Wow, what an amazing text under photos. It made me feel so happy for both of you … I could really feel your happiness just by reading it. I hope you will tell us how you managed to hide your belly the last month? Not to mention photos from last days (your followers are probably already asking if they are old fotos haha). But I’m happy that you revealed the news so unexpectedly, without people commenting (again) “are you prego?” etc. because it must have really hurt you in the last months while trying to get pregnant unsuccessfully.

Reply
Lotta

Kommenterar nästan aldrig, men har ändå följt dig massor med år & sitter nu med tårar i ögonen. Det största av alla grattis! Jag tänkte tanken när du skrev om migrän (jag är själv gravid i vecka 22 och har dragits med migrän pga det, men man kan ju såklart ha det oavsett!).

Gläds extra med er som får uppleva det här efter all kamp! Kram

Reply
Katti

Ååå verkligen ett Stort grattis till er ! :) är själv gravid i v 36 och lyckades på vårt första ivf försök. Efter 6 år ska vi äntligen bli föräldrar :) blir lite extra glad när jag får höra att par som haft svårt lyckas. Kram

Reply
Linn

HERREGUD vad roligt för er! Stort grattis, blev lycklig i hela kroppen när jag läste detta ♥️

Reply
Ruvarpodden

Åh fina Kenza! Stort grattis till er!
Så glada vi hade blivit om du och Aleks vill gästa Ruvarpodden och dela med er av er resa. Ni vet ju hur jobbigt ofrivillig barnlöshet är och så många ser upp till dig. Vi pratar alldeles för lite om det här och våra lyssnare suktar efter fler som har gått igenom samma sak som dem går igenom just nu. Den ensamhet man känner i krisen som ofrivillig barnlöshet innebär.
Du får gärna höra av dig!
Kramar till er.

Med vänlig hälsning,
Hanna och Annica / Ruvarpodden

Reply
Meg

Har följt dig i 10+ år nu och blir så genuint GLAD för er skull. ALL lycka och kärlek till er! <3333

Reply
Rita

Åh vad roligt att höra! Vi har stått i kö och ska förhoppningsvis starta vår första behandling nu i januari. Jag önskar er all lycka till med graviditeten och föräldraskapet! ❤

Reply
S

Vad glad jag blir för er skull, jättegrattis! Jag och min man har velat börja försöka i flera år men inte kunnat pga utlandsboende och osäkra situationer. En närstående gick igenom 10-årsresa med IVF och annat, så jag var jätteorolig att vi skulle ha problem också och man blir ju inte yngre direkt. Men vi kunde äntligen börja försöka för ett tag sen och nu är jag i 7e veckan, så fortfarande väldigt tidigt, men så spännande! Ser fram emot att följa er resa!

Reply
Aleksandra

So even more congrats ! U motivated probably a lots of couple and give a hope that mireacle comming ❤️

Reply
Josephine

Grattis!

Har tänkt att du när som helst väntar en bebbe. Du kommer bli en bra mamma tror jag :). Senaste bilderna går det faktiskt att se den där trötta gravidlooken i ansiktet man har som gravid :). Hur har din graviditet varit än så länge?

kramar från en härlig tvåbarnsmamma

Reply
Malin

Åh! Gud så roligt för er!!! Så himla glad för er skull!!!

Brukar sällan kommentera någonting men har verkligen tyckt synd om dig 2018 då du har verkat så himla nere till och från av förklarliga skäl. Och så måste jag ändå få säga att jag har varit gaaanska säker på att barn har funnits på kartan ett tag för er och även ingått i allt det där jobbiga… Har liksom varit himla mkt bebis bilder och häng med brorsbarnen etc som gjort att man blivit liiite nyfiken liksom o med risk för att ev låta som en stalker så har jag verkligen tänkt att förr eller senare en dag när jag går in på bloggen kommer en sådan nyhet säkert annonseras… ;-) Till och med så pass att idag när jag skulle kika in efter nån vecka eller så tänkte jag igen att ”tänk om nånting har hänt” typ och så hade det det!!!!! :-D

Som sagt STORT GRATTIS och jag tror verkligen att ni kommer att bli världens bästa föräldrar, som dom soulmates ni har varit så himla länge nu och dessutom så barnkära.

Ert barn kan vara lycklig som får er till mamma och pappa! <3

Reply
Lolo

😭😭😭😭😭😭😭 gråter som ett litet barn!!! Stort stort grattis till er, 2019 är ert år!!!

Reply
Ev

AAaaaa, love it!!
I follow your blog almost since the beginning!
Best wishes for You!! <3
a lot of health and good luck! :)

Reply
Ina

Omg. That is amazing ! Had no idea u did IVF. But probably didnt talk about it ever in ur blog. Congratulations !!

Reply
Cissiii

Helt fantastiskt att du skriver om detta! Vi är så många som har gått igenom IVF karusellen. Vissa av oss som fått barn och andra som fortfarande väntar. Dessvärre har vi inte välsignats med ett barn än, men hoppet är det viktigaste en människa kan ha!
Skriv görna mer om din resa, det uppskattas!

Reply
Jasmine

STORT GRATTIS så glad för er skull!!😭 Är själv beräknad den 22 Maj så ska bli SÅ kul att följa er/din resa samtidigt som våra under i magen växer på! Grattis igen fina ni❤️

Reply
Ida K

Grattis! Jag har följt dig så länge och jag är rörd till tårar när jag först såg på Instagram och sen läste det här. Jag är så genuint glad för er skull. Önskar er all lycka, ni kommer bli fantastiska föräldrar! KRAMAR

Reply
Tanja

viva!!!!!!! Kenza Aleks and the piccolo Guduu haha. Happy for both of you! This baby will have great parents!
And here a beautiful quote: You never really understand life until it grows inside of you

Reply
Melinda

Ett stort grattis till er ❤❤❤❤ Ser med spänning fram emot att få följa eran resa ännu mera nu!

Reply
Frida

Grattis Kenza! Blev helt tårögd av att läsa detta. Ni kommer bli fantastiska föräldrar!!!

Reply
Liz

Jag är så tacksam över din ärlighet om er ofrivilliga barnlöshet. Tack för att ni delar med er av detta. Vi har berikats med två mirakel genom år av IVF. Den största gåvan i livet. Stort lycka till!

Reply
Veronika

Omg Kenza!!! Congratulations, I’m so so sooo happy for you and Aleks!! I have been on and off reading your blog (since good old Tokio Hotel times :D… ) and reading this made me genuinely so happy and wish all the best for you two and the baby!! :)

Reply
Joanna💛

Congratulations! I wish you a very happy and healthy pregnancy❤️ And a beautiful 2019 what it for sure will be for you guys. Grattis💛🥂🎊❤️

Reply
Jen

Stort stort mega grattis till er finaste blivande föräldrarna! Är såååå himla glad för er skull :D är en trogen följare sedan way back och har alltid tyckt att du är så genuin fin ödmjuk allt!!! Blev själv mamma i somras till mitt första barn, de bästa som hänt mig så jag blir extra gråtig nu för jag vet att de bästaste bästa väntar er, ert barn! Hälften dig hälften Aleks, så fint! Läste upp din text för min sambo o ba va så glad lycklig för er skull! Har flera nära&kära som också kämpar med ofrivillig barnlöshet och det är så så synd och orättvist, hoppas dem blir lika blessed som oss! Tacksamt att du delar din historia <3 än en gång stort grattis bästa Kenza och Aleks!

Reply
Anna

Jag kommenterar ytterst sällan men har följt dig sen typ dag 1 av bloggen. Blev SÅ glad när jag läste nyheten, stort stort grattis till er båda. Håller alla tummar att det går vägen❤️

Reply
Jennie

Åh herregud vilken lycka! Stort grattis! Blev helt tårögd över ditt inlägg, vilket litet mirakel som väntar på er!! Barn är det absolut bästa som finns! Stort creed till din öppenhet, minns själv hur jobbigt det var att aldrig få det där plusset på stickan som man längtade efter och alla frågade hela tiden om vi inte skulle ha barn snart.. Efter ett års ”försök” så kom äntligen plusset och idag är han fyra år! Magiskt!

Reply
Leanne

I am so happy for you! I hope everything goes well and you three have an amazing time together. Thank you so much for sharing your news with us and I’m sorry for all of the pain you experienced in the past. Miscarriages happen all the time to everyone (my mom personally had so many she lost track). It doesn’t make you less of a person, or less of a woman. I’m so excited for you to be going through this. I’m sure you’ll make a great mother and Aleks a great father. Can’t wait to hear all about the baby news!

Reply
Ida

Kenza- grattis! Grattis grattis grattis till er båda! Vi är många här som är sååå glada för er skull. Du förtjänar att vara lycklig- 2019 kommer att bli ett bra år ❤️

Reply
Azyyati Elias

omggggggggg!!! Congratulations to both of you. I am so happy when i saw that you’re pregnant on Instagram. May you have a smooth pregnancy, Kenza. Can’t wait to see your and alex’s junior :)

Reply
Isabella

Grattis!!! Ni kommer ha vackraste barnet. Önskar er en hälsosam graviditet!!

Reply
Zoë Backhouse

Dear Kenza,
I’ve been reading your blog and following your journey for almost 9 years now. When I saw this post I was so happy for you guys! CONGRATULATIONS!!! I was also a miracle baby – I surprised my parents after 5 years of trying. You and Aleks are going to be amazing parents! I can’t wait to follow you through this journey as well ❤

Best wishes and congratulations once again
xoxo
Zoë

Reply
-Jenny-

Jag blir så berörd eftersom jag förstår att ni har kämpat och det måste varit fruktansvärt med alla kommentarer och antydningar från alla håll och kanter.
Stort grattis – obeskrivligt glad för er skull ❤️❤️❤️

Reply
U

Grattis! Jag blir så glad för er skull! Jag började nästan gråta! Vilket mirakel att ni blev gravida naturligt! Mycket kärlek till er och lilla bebisen i din mage! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Reply
Joanna

Stoooooort grattis till er!❤️ Jag vet precis hur det känns när man vill något så mycket och man inte kan…ni kommer bli fantastiska föräldrar!😘

Reply
Christine

Grattis! Vet vilken lättnad det är när man äntligen blir gravid och vilket helvete man går igenom innan dess. För oss tog det 5 år, 10 behandlingar och många besvikelser. Nu har vi två älsklingar på 5 och 2 år!

Reply
Lotta

Kan inte förstå hur man kan bli såhär lycklig för ett par man inte känner, jag började storgråta igårkväll till er otroliga nyhet, sånt supergrattis! <3
Jag har själv haft två missfall innan denna graviditet (som är beräknad nu 26.1), och redan "bara" det totalförstörde mig. Kan inte ens inbilla mig smärtan ni gått igenom under det annars också tunga året. Jag har samma känsla som du, att efter motgångarna så känns den lyckade graviditeten så himla självklar, "men det var ju DU naturligtvis!" och kan kunde göra allt om i omgång för den lilla.

Grattis ännu och lycka till, 2019 kommer att ÄGA, och ert barn har dragit världens lott som får er som föräldrar, ni kommer att va världens finaste.
MEGAKRAM NU SKA JA FORTSÄTTA GRÅTA LYCKOTÅRAR

Reply
N

Så himla fint Kenza!
Fick själv besked om att jag inte skulle kunna bli gravid på naturlig väg efter diverse operationer.
Men jag och sambon tänkte att det kanske finns en liten liten chans ändå. Och efter många försök så tog det sig ändå! Helt på egen hand!
Går in i v. 18 idag och väntar en liten 12 juni ❤️

Önskar er verkligen all lycka!

Reply
Anonym

Wow, GRATTIS!! Känner inte dig men jag blev verkligen så berörd av detta. Tårarna rinner när jag läser ditt inlägg och var tvungen att läsa upp det för min sambo (som inte har någon aning om vem du är för den delen hehe). Ni har en helt underbar tid framför er och jag tror som många andra att ni kommer att bli fantastiska föräldrar! Kram från en mamma till en 5 månaders bebis

Reply
Suza

Wooow!!!🤗🎉 I mean, with this, happy new year!💫 Wish you all the best!!!!!

Reply
Emma

Grattis! Men måste varna, det finns ju Zikavirus där ni är! De avråder starkt att åka till land mwd zika om man är eller vill bli gravid. Se upp! Vi valde bort landet just därför.

Reply
Tess

Har gråtit glädjetårar sen igår för er skull, älskade fina ni GRATTIS! All kärlek till er och er lilla skatt ❤❤❤❤❤❤

Reply
Madde

Grattis till ert mirakel, så starkt av er att dela med er av er upplevelse! Det ger nog styrka till fler par att fortsätta kämpa. För mig och min sambo tog det också tid, samtidigt som folk runt omkring hela tiden frågade när vi skulle skaffa barn (som om det är något man kan beställa på nätet och hämta ut dagen efter). STORT TACK för att du delar med dig❤️

Reply
Katja

Stort grattis! Vi står själv i början av vår resa, har under hösten gjort utredning och 3 misslyckade inseminationer. Nu ska jag vilken dag som helst börja med sprutor inför IVF. Skulle vara så härligt om du ville berätta mer om er resa – när du är redo såklart :) Är alltför många som går igenom detta utan att orka/våga/vilja berätta, men jag tror att det är viktigt att det är viktigt att lyfta att det inte är lätt för alla att bli gravida.

Åter, stort grattis och det ska bli så kul att få följa dig på den här nya delen av er resa!

Reply
Nicole

Stort grattis!! Det är verkligen en välsignelse att få barn <3 Vilken fin familj ni är <3 Lycka till och njut av allt <3

Reply
fanny s

Åh, som många andra skriver, konstigt att man blir så rörd och glad för några man inte ens känner egentligen…!!! Men oj så fint att få läsa detta! Så himla glad för er skull, stort stort GRATTIS! Jag är själv mamma och inget inget i livet slår det! Även fast man blir galen på dem emellanåt så finns det inget bättre än att få följa deras utveckling och lära sig om livet tillsammans med dem. Och hjälp vad mycket man utvecklas själv både som förälder och människa! Jag är så mycket tuffare nu än innan jag fick barn, jag har så mycket mer kampglöd men jag har också så mycket mer empati för andra människor. Åh blir så himla rörd bara jag skriver det här. Så, så glad för att ni får uppleva det här tillsammans! Ni kommer att bli underbara föräldrar, er kärlek för era syskonbarn lyser verkligen igenom. Hoppas att allt går bra! Kärlek och välsignelser.

Reply
Mie

Gratulerer så mye med en liten baby i magen! Ble så glad når jeg leste dette! Dere har mye å glede dere til, å få barn er den største lykken på jord! <3

Reply
Samira

Så glad jag blir för eran skull, nästan så att tårarna sprutar ner!
Jag vet känslan, är själv i startgroparna för att börja min andra IVF-behabdling, då första omgången slutade i rena chockbeskedet. Vi är många som går igenom samma sak och ingen kam förbereda en på den tuffa resan förräns en är där själv.
Stort lycka till nu! ❤️

Reply
Kristin

Stort grattis till er! Ni kommer bli fantastisk föräldrar. Önskar er all lycka ❤️

Reply
Sofoa

Stort, stort grattis till er ❤️ Fantastiskt starkt att berätta om er kamp. Du är verkligen en stor förebild för så många, Kenza. Tror att ni kommer bli fantastiska föräldrar.
Är själv mamma till en liten pojke, tyvärr ensam med honom på heltid då pappan inte vill ha kontakt. Det är ett jättejobb, men den kärlek man får tillbaka är obeskrivlig och jag skulle aldrig byta bort det mot någonting annat i världen. Barn är det finaste vi har!

Reply
Dani

Åh videon!❤️ Jag beundrar dig så mycket för din öppenhet, vad stark du är. Jag har väldigt svårt att berätta för någon om våra IVF-försök 😢 Kan du berätta mer om vad du faktiskt gjorde för alternativa metoder (vitaminerna och det)? Det kanske faktiskt var det som funkade, och då måste jag testa!

Återigen, stort grattis! Ni är så värda detta lilla mirakel ❤️

Reply
Annie

Följt dig i flera år. Hur kan man bli så glad av någon man aldrig träffat? Gråtit sönder när jag kollat på din video. Herregud vad lycklig jag är för eran skull! Detta gjorde min dag!! GRATTIS! <3

Reply
Ida

Grattis!! Så otroligt glad för er skull!!!!!
Önska er all lycka!!
Du verkar vara en underbar person. Förstår inte all otur du verkar haft. Nu vänder det och du ska bara få tur och lycka. Det är du så värd.

Reply
Ama

Ska bli så kul att få följa dig på denna resa. Följt dig i över 10 år känns extra fantastiskt när man själv väntar bebis till början av juli!
Är även glad för att du är öppen om hur tuffy resan hit har varit för er. För oss gick allting oförtjänt snabbt, precis som en gång tidigare som dock inte resulterade in någon bebis. Men att du skriver om detta gör mig extra tecksam över att vi haft det så enkelt. Att det verkligen inte är något man ska ta för givet till nästa gång. Och jag önskar att man kunde skänka en släng av sin fertilitet till någon annan. Livet är fruktansvärt orättvist. ♡

Reply
S

A miracle is always worth the wait. Congratulations!
I am so happy for you and I wish you and your family all the best.

Reply
Emelie

Är så glad för eran skull! Jag är själv IVF-barn jag är mina föräldrar 3 försök! Och mamma höl på att stryka med på försök nummer 4, så hon har berättat hur kämpigt det var på alla sätt, både psykiskt och fysiskt! Så grattis till er och lycka till! ❤️❤️❤️

Reply
Martina Nordenson

Kom in på det här av en slump men gud vad glad jag blev av att läsa det här:) // Martina Nordenson

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*