• header

VILKEN VECKA / WHICH WEEK?

Me and my treasure ♥

Ni är många som undrat vilken vecka jag är i nu och jag är i vecka 28! Haha nej nu skoja jag bara, så länge har jag inte dolt det från er. Jag och Bebor är i vecka 19! Vi är beräknade till början av juni. En liten juni-bebis. <3

Gravid-apparna skiljer sig lite, men det verkar som att h*n är runt 15 cm mätt huvud till stjärt nu, eller runt 20 cm mätt huvud till tå. Enligt vissa (amerikanska) appar är jag i femte månaden nu, och enligt vissa (svenska) är jag kvar i fjärde månaden ett litet tag till. Iallafall, vi är nästan halvvägs (det känns helt sjukt!) och vi har fem månader kvar. Fem små månader, jag tror att det kommer gå svinsnabbt. Kanske lite långsamt på slutet då, hehe. Jag måste säga att första veckorna, fram till vecka 12, gick otrooooligt långsamt. Jag öppnade apparna flera gånger per dag för att se om något nytt hade hänt haha. Men sedan dess, när jag har vågat slappna av lite mer, så har det gått fort tycker jag. Vi lever på som vanligt, jag mår bra, Bebor mår bra, Aleks mår bra. Är så tacksam!

Har sett att flera av er också är gravida just nu! Vilken vecka är ni i och hur mår ni?

// Many of you have been wondering which week I’m in now and I’m in week 28! Haha no just kidding, I haven’t been hiding this from you that long. Me and Bebor are in week 19! We are due in the beginning of June. A little June baby. <3

The pregnancy apps are a bit different, but it seems like Bebor is around 15 cm now from head to butt, or around 20 cm from head to toe. According to some (American) apps I’m in the 5th month now, and according to some (Swedish) apps I’m still in 4th month a little bit longer. Anyway, we are almost halfway (it feels crazy!) and we have five months to go. Five little months, I think it will go so fast. Maybe a bit slow in the end, hehe. I have to say that the first weeks, up until week 12, went soooooo slow. I opened the apps several times a day just to see if something new had happened haha. But since then, when I have dared to relax a bit more, it has gone so fast. We’re living our lives as normal, I’m fine, Bebor is fine, Aleks is fine. I’m so grateful!

I’ve seen that many of you are also pregnant right now! Which week are you in and how are you feeling?

515 Comments

Wendela

Grattis! <3 Jag är i vecka 24 och är beräknad i början av maj. Nu mår jag toppen! Men mådde hemskt fram till vecka 16 med illamående, underbart att man nu mår bra och kan njuta av graviditeten! Lycka till!

Reply
Emilia

Ville bara säga att jag tycker att du är såååå otroligt stark som vågar dela med dig av sådana problem och saker som ”förväntad” av alla kvinnor därute. Det finns så många kvinnor som har svårt att bli gravida och jag tror verkligen attdu har öppnat ett forum för att våga diskutera det mer.
Du är verkligen den starkaste kvinnan jag vet om. Tack för att du finns och för att du dagligen inspirerar oss alla. Massa kramar till dig

Reply
I

Stort grattis till liten i magen!!!! Hur underbart att få bli gravid när man slits mellan hopp och förtivlan varannan minut! Vecka 19, så början på juni här med. Ivf för oss och 70 000 kr mindre på kontot. Inte billigt, men fasen va bra att det finns!!

Reply
Amanda

Stort grattis till er! Jag och min sambo är också i vecka 19 och är beräknade 3 juni! Så kul! Kramar till er

Reply
Malin

Underbart! Jag är också i v 19 (18+3) och väntar en liten 5/6! Ska bli kul att följa din resa 😘

Reply
Julia

Så roligt att läsa :)

Jag är gravid och går in i v 9 imorgon.. har mått sååååå dåligt hittills, mår illa hela tiden och kan knappt äta något.. sjukt trött så kan lägga mig typ 7-8 haha. Har allmänt typ ont i kroppen och känner mig sjuk. Men har iaf inte spytt ännu, får se om det kommer eller om jag slipper men känns som att det är nära rätt ofta..

Ska bli så kul att se mer om hur du haft det och mått i början :) så roligt och skönt att vara i v 19 redan! Galet va stor bebis blir på 10 v, vår är max 1,5 cm nu hehe. Gjorde ni KUB?

Reply
Parisa

Jag är i vecka 35. Mår fantastiskt faktiskt. Hittills har ser varit en lätt graviditet😁
Önskar dig lycka till med graviditeten Kenza!

Reply
Josefine

Stort grattis till er❤️ Jag vet precis hur du känner med att kolla appen hela tiden, är nu i vecka 7 och har sen jag fick reda på graviditeten för 2 veckor sedan enbart suttit med appar och olika forum för gravida. Hoppas kunna slappna av lite i framtiden och kunna tänka på något annat även om det är så roligt! Önskar er all lycka, massa kramar

Reply
Moa

Ska bli så kul att följa 😍
Jag är i veckan 23, bf 8 maj med min första ❤
Mår väldigt bra om jag äter på rätt tider. Annars illamående. Och en hel del halsbränna, men de känns okej ändå 😊 bebis sparkar för fullt i magen sedan jul ❤

Reply
Louise

Stort grattis! Jag är gravid i vecka 13, trodde jag var i 14, men blev framflyttad, så frustrerande haha! Fick se Skrutten på ultraljud i går, vilken otrolig känsla! Mår bra nu, men var riktigt jobbigt där ett tag…

Reply
Oroliga Olga

Så himla glad för er skull, men samtidigt lite orolig över att du kanske slutar blogga om fem små månader. Då behöver jag kanske skaffa mig ett liv?! Orimligt!

Reply
jennie

Åh så mysigt , jag & min sambo väntar vårat första lilla mirakel nu i Mars så är i vecka 30. Det är verkligen som du säger i början gick det långsamt nu hinner man inte ens med veckorna bara springer iväg! 👶🏼❤️

Reply
Lena

I’m now 2 days over due. Feel very good anyway. Can’t wait to finały see my little baby girl, the time now fells like it has stopped, waiting is the worst.

Reply
Malin

Åååh jag är född 4 juni! Magisk tid på året och då får ni en tvilling! Läs om tvillingens stjärntecken😍😍😍

Reply
Angelica

24+2 med andra barnet & har äntligen fått börja må bättre efter många veckors illamående & kräkningar👶🏼🤰🏼

Reply
Marie

Jag är i vecka 33 (32+4) och har mått pyton större delen av graviditeten 🙈 Mår bättre nu men längtar tills den lilla kommer. Kön vet vi inte, så det är en överraskning denna gång :) lycka till med din ❤️

Reply
Malin

Hej! Är så himla glad för din skull❤️❤️❤️. Vet hur det är att kämpa, har gjort 2 ivfer och fick 2 töser 😍. Sen blev jag gravid naturligt med nr 3 och har nu 3 flickor 🥰. Tyvärr har jag precis genomgått en abort då jag blev gravid igen och min man ville inte behålla men jag ville 😰. Är så himla ledsen o bara gråter för att jag dödat mitt barn fast jag inte ville. Hatar mig själv så himla mkt men blev så glad över ditt besked här , stort stort lycka till och megagrattis till det största i livet ❤️

Reply
Jennifer

Congratulations:):):):):)
I watched your video on YouTube and it made me cry. I’ve been following you for a few years now and I’m soooo happy for you guys!!!!
I’m pregnant too and I’m at the end of week 10. I’m 27 and it’s my first baby:)
I’m so happy to discover that your pregnant too. Everyday I’m excited to open Instagram and see if you have posted something new:)
It would be awesome if you could do a video or blog post showing your daily beauty routine while pregnant. (Like the oil you’re using against stretch Marks etc…)

I send you hugs and kisses from Switzerland <3<3<3

Reply
Sara

Åh vilken mysmage! Hoppas du mår bra 💞 Jag väntar mitt andra barn och är i vecka 29( har gått så galet fort denna gång!)

Reply
Lina

Congratulationnnnnnsss beautiful, Im so happy for You and Alex.

I discovered since a month that I was pregnant, my baby is called surprise because it wasnt im my plan butt life gets never as we decided. :-) Im in Week 13 now and I cant waiiitt to see my bellybump.

I read all your post and you made me cry, im so happy for you and those beautiful things that happend to both of you. You deserve it beautiful.

Take care of yourself, your baby and your man.

Biggg kissess fromm Zweetzerland,

Love,

Linaa

Reply
Louise

Är gravid med andra barnet, vår Ellie är född 2014. Går snart in i vecka 11. Är sååå trött hela tiden, allt luktar illa haha😂 Har mått illa från och till men ändå bättre än förra graviditeten. Försöker äta varannan timme och då går det rätt ok🙈 Jobbar i butik och hade en kund igår som luktade sååå illa att jag höll på att kräkas haha 😅

Såg din video Kenza, en av de starkaste och finaste jag sett, rätt in i hjärtat❤

Reply
Sanne

I’m 20+5 weeks pregnant, and feeling so grateful too. We have been through IVF, and the first 12 weeks I was so worried that something would go wrong.
I have been throwing up since week 6 – I wish it would end, but hey, our miracle is all worth it <3

Reply
Josefin

Så otroligt glad för er skull! Finns inget vackrare än att få barn. Jag är i vecka 28 och ska få min andra son i slutet på mars. Också en halvjugge, bästa blandningen:)

Reply
M

Grattis Kenza till livets mirakel! Jag är gravid med första barnet i vecka 16 och bf i slutet av juni, känns så himla spännande! Vi funderar på att ha ett gender reveal party för de närmsta när vi vet vad det är för kön. Kommer ni berätta könet eller väntar ni tills efter förlossningen? Så roligt att få följa din graviditet, ser fram emot många gravid-inlägg <3 Du kommer bli världens bästa mamma!

Reply
L

Jag är inne på min tredje graviditet under 2018. Den första blev ett relativt sent missfall och sen direkt efter fick jag utomkvedshavandeskap och fick opereras akut. Nu är jag i vecka 14 och vi fick se lilla pricken med lilla hjärtat redan i v 8 och nästa vecka är det dags för ul igen! Jag börjar må lite mindre illa nu men det har varit några riktigt jobbiga veckor. Jag har mycket växtvärk i livmodern och har också fått en luden mage 😅

Så himla himla fantastiskt att få höra om din graviditet mot alla odds. Jag hoppas verkligen att du kommer kunna slappna av nu resten av graviditeten och att allt går bra för er. Det ska bli så kul att följa dig under din resa!

Reply
Ally

Stort grattis till er! Det ska bli väldigt roligt att följa dig då jag och min sambo också ska ha en liten i början av juni 🙊Jag är i vecka 20 och nästa vecka väntar rul. Jag är såååå nervös! Allt gott ❤️

Reply
Emma

Jag är gravid med mitt första barn, i vecka 18 <3 Vi kommer också få en liten junibebis <3

Reply
Sandra

Går in i vecka 37 i morgon 😃 längtar såå nu! Men är nervös inför förlossning..:) mår toppen! Förutom lite svettig ibland ;) all lycka till er!!!

Reply
Sandra

Åh så kul för er!

Jag själv är i 16+0 (v.17) idag med första bebis :) Jag var precis som du – livrädd de första 12 veckorna men nu är jag väldigt chill. Magen syns knappt, lite på kvällen då den är svullen, men det är bara om jag har tighta kläder. Beräknad till midsommarafton 🤷‍♀️😍 Apparna är rätt förvirrande men det finns en rolig (Preggers) där fostrets storlek jämförs med en frukt vecka för vecka. Jag köper den aktuella frukten den helgen vi går in i ny vecka och tar foton på magen, rätt rolig grej att göra :)

Reply
Nathalie

Vecka 11 här! Och har känt mig sjuk i två månader. Sjukt trött och mår illa. Ultraljud på tisdag och hoppas allt ser bra ut då. Jag vågar inte riktigt glädjas innan jag ser att det lever något i magen. Men förhoppningvis får vi vår andra plutt i slutet av juli! 😊

Reply
Ellen

Vecka 19 här också! Bf den 2 juni :D efter fyra års försök å tre ivf insättningar <3 så tacksam!

Reply
Lina

Så roligt! Grattis!! 😍 jag är i vecka 35, har ont överallt och längtar till förlossningen 😂 lycka till med allt ni har framför er! En fantastiskt tid väntar! När lill*n är här börjar livet!

Reply
Erica

Känner igen mig med att kolla apparna ex antal multum gånger i början.
Jag är i vecka 22+2! En majbebis blir det här! Vi har inte kollat kön och sagt att vi inte ska göra det. Men jag börjar tveka lite på det och är lite nyfiken. Fanns det någon anledning till att ni kollade kön? 😊

Reply
Karine

Tenk, snart halvveis! Jeg er i uke 17, så like bak deg (termin i slutten av juni) – det blir spennende å følge dere fremover <3

Reply
Monika

Congratulations Kenzas ♡ i follow your life journey almost from the beginning and i can say only what i see that you are such a sweetheart. You will be amazing parents. Baby is lucky. I wish you best with the pregnancy. And i think its gonna be a girl. Im 99 % sure. ♡

Reply
Therese

Stort grattis till er graviditet! ❤️
Jag gick idag in i vecka 22, mår bättre och bättre efter några jobbiga veckor med kräkningar!

Reply
Jennifer

V 25 :)
Endast 14 v kvar pga planerat snitt (tidigare än bf).
V5-9 blödningar, oförklariga
V10-19 illamående, spydde 10-15 ggr per dag..
V20-nu. Foglossning och ryggont, puh..

Hoppas ni mår bra

Reply
Zaira

I’ve been following you since I remember, so happy for you both… you deserve the best!!
Im pregnant too, in week 15 , the best thing ever happened to me!!
Wish you the best 😘😘😘

Reply
Marie

SÅ himla glad för er skull ❤️ Jag väntar också en liten skruttis. Vecka 25 går jag in i idag! Så spännande och håller med dig, veckorna gick sååå långsamt fram till v 12, sen gått lite snabbare iaf.
Har mått bra men lite små krämpor. Nu hoppas jag dessa veckor springer iväg så man snart för träffa sitt lilla hjärta ❤️

Reply
Elin

Stort grattis! Så roligt att du ska bli mamma! Att vara gravid är nog det bästa som hänt mig, är nu i vecka 28+3. Mådde också illa i början fram till ungefär vecka tolv och sedan har jag mått hur bra som helst! Så mysigt att det växer en liten bebis i magen! Ska bli roligt att följa din graviditet!

Reply
Sophie

Är själv i vecka 28 :) med andra barnet. Det har gått väldigt fort. Förutom de första veckorna när jag mådde så otroligt dåligt.

Reply
Hanna

Så himla kul!!! Håller på att läsa utvecklingspsykologi nu så är intresserad av barn men är inte gravid än iallafall..

Reply
T

Jag är i vecka 30, känns som jag precis var i vecka 19 faktiskt, det har gått så fort.
Har du börjat känna rörelser ännu? Med min första kom dem i 19 eller 19+ tror jag.
Massa Grattis till er, blev så glad när jag hörde.
Vi fick kämpa i ett år med denna, våran andra. Tillslut sökte jag hjälp privat då jag inte fick någon hjälp alls eftersom vi hade ett barn sen innan och jag var ju bara 25, på privat klinik fick jag hjälp direkt och jo visst var det som jag trodde, hade inget ägglossning. Fick medicin och då tog det sig direkt, hade jag lyssnat på dem första läkarna i den allmäna sjukvården hade jag aldrig haft lillebror i magen nu.

Reply
Linda

Massor med grattis till bebisen! Vi väntar också vårt första barn, och är nu i vecka 36. Helt sjukt! Tiden går så snabbt. Andra trimestern gick som en blixt. Lycka till med graviditeten <3

Reply
Eve

Så vackra bilder du lägger upp ❤️ Avis som ligger här i soffan med pyjamas 😉👍

Jag är i vecka 15 och är beräknad till början av juli, så en månad efter dig typ ☺️ ännu roligare blir det att följa dig nu!

Jag mår ÄNTLIGEN SÅ JÄVLA BRA! Haha är så glad, pigg och inget illamående. Kan du inte göra en inköpslista över vad ni har köpt och tänker köpa?

Håller med dig om att tiden gick såååååå långsamt till v. 12 sen nu bara flyger veckorna förbi. Börjar bli stressad 😅 Hallå, vi måste förbereda allt hemma och JAG måste förbereda mig. Men har hört att det går långsammare sen 😉

Reply
Linn

Så stort grattis till er! Jag är i vecka 26 med första barnet, efter ett sent missfall i min allra första graviditet har jag nu äntligen börjat slappna av och tro på att vi faktiskt kommer få en liten bebis till oss 😊 jag mår bra, men börjar känna att det blir lite tungt nu. Och som du nämnde i ett tidigare inlägg, min mage har med blivit helt luden😂
Kram!

Reply
Madeleine

Stort stort grattis till er graviditet! Kommer följa er resa ❤️
Jag väntar barn nummer två som är beräknad 16/5, är alltså i vecka 22. Har En vild tvååring här hemma också.

Reply
Susanna

Grattis för lilla bebisen!! Jag är i vecka 17 nu, mår väldigt bra i min graviditet.

Reply
Sylvia

I am in 24 week :) but i still dont have belly :(.
All the best for you all! :*

Reply
T

Jag är i vecka 21 och mår faktiskt riktigt bra just nu (första veckorna var som för de flesta en riktig pärs haha..) måste bara skriva att jag blev djupt berörd av din historia och vi har själva ett mörkt minne när det gäller en tidigare graviditet. Du är verkligen stark och en otrolig inspiration, tack för att du delar med dig av något så oerhört viktigt!

Reply
Sandra

Stort grattis till er, har följt dig typ 10 år är så kul att se att du är preggo. Jag är i vecka 25 med vårt andra barn. Så ett april barn här. Vår son är juni barn, underbar månad att få bebis, man slipper massa kläder på de. Massa lycka till er, och mitt bästa råd är att skita i 90% av alla råd man får Haha! Vårt motto med vår son är “but he is Alive, right?” Haha

Reply
josefin

Fantastiskt! Jag håller med om att de första veckorna gick otroligt långsamt. Och dagarna efter BF kändes längre än hela graviditeten 😂 jag gick över 5 dagar med vår första och 9 dagar med andra… 🤦🏼‍♀️

Reply
Britt

Vad underbart kenza!😍 SÅ glad för eran skull!! Jag är gravid med första i vecka 16. Så väntar oxå en juni-bebis! Så spänmande <3 jag spydde dagligen vecka 7-12 och var supertrött men nu mår jag hur bra som helst!

Reply
Emma

Är i v.25 nu och mår hur bra som helst! Har nog haft en väldigt lätt och bra graviditet. Mådde illa och spydde varje dag till runt v.14 men när de släppte har jag mått bra och bara njutit och myst runt med min mage. Jag hoppas de ska fortsätta såhär lätt för mig :)

Reply
Elininini

V.22! Första barnet för mig med. Har haft enorm ångest för att nåt ska hända barnet men det vände när jag började känna regelbundna sparkar. Det har lugnat mig så otroligt
och är så fint att dela med min kille. Plus RUL såklart. Störtbölade när de sa att allt såg bra ut :)

Reply
Regine Pandora

I am so happy for you<3 I am 38+0 today and everyone said the last weeks would be sooo long, but I felt that after about week 30 the time has just been flyging by! And time just keeps going by so fast now, I am due in just two weeks! The first trimester felt like forever! I never thought I would come to this point with a pregnancy myself, so I relate so much to your story and gratefulness<3 All the best of luck to you!

Reply
Jen

Week 21 😍 so we are almost the same hehe. I have a hairy belly too 😂 wishing you all the best. Do you feel the movement and kicks already?

Reply
Isabell

Hey Kenza, I have been following you for quite a while now on Instagram and that was how I found out that you are pregnant. I am currently in week 16, so I will most likely have a little June Baby, too :) Isn‘t it exciting?
I feel very happy for you! Wishing you all the best for your pregnancy.
Lots of love from Germany!

Reply
Ilona

I’m 26 weeks! :) And due in April, only three months to go to meet our Boy :). After 20th week it will go really fast, believe me. Wishing you and the Baby all the best! Hugs from Poland!

Reply
Ellen

Vecka 19. Bf den 2 juni :) gravid efter fyra års försök å tre ivf insättningar. Är så tacksam. Trodde aldrig det här skulle hända mig. Ser ganska stor ut så alla tror jag väntar tvillingar haha. Men det gör jag inte.. känner rörelser varje dag nu vilket gör det mer verkligt. Mår bra å är så lycklig men livrädd också. Rädd att något ska gå fel. Antar att vi som kämpat länge är extra oroliga såklart. Kram på dig!

Reply
Sara

Åh jag är också i v.19, går in i v.20 på måndag 😃 så kul! Jag har mått oförskämt bra, så pass bra att jag tvivlat på min egen kropp flera gånger och tänkt att jag bara är skengravid. Men nu har jag börjat känna tydliga sparkar där inne och magen har börjat växa, så nu känns det äntligen ”på riktigt” ☺️

Reply
Marion

Ååh vad roligt det är att vi får följa med på resan! Hoppas allt går bra ❤️

Reply
Sara

Gick in i v.18 (17+0) och är beräknade till den 14 juni. Första barnet för oss båda och vi spricker snart av längtan efter att få se vem som växer där inne ❤️⭐️
Mina första veckor gick sååå långsamt också tyckte jag. Dock var illamåendet värst, men släppte i v.16 och sedan dess har jag mått mycket bättre!

Reply
alex

hi kenza, i’m also in week 19😊 i felt very sick until week 15, but now i feel a lot better. for me the first 12 weeks also went by soooo slow and now it’s like time is running and so many things have to be done.. i love seeing other women pregnant and i wish you all the best! and how great are june babies?!! 😍☀️

Reply
Karolina

Gravid med första barnet med och är i vecka 31+2 😁
Grattis till ert tillskott ❤

Reply
Johanna

Vill börja med att säga stort grattis till er graviditet! 🙂 själv är jag gravid i v 41+2 så jag har gått över BF med 10 dagar nu. Lite segt såhär på slutet och när man vet att det bara är 5 dagar kvar tills hon är här så blir varje dag som en vecka.
Jag önskar att du får må bra under din graviditet och jag blev verkligen genuint glad för er skull fast jag inte ens känner dig 🙂

Reply
Lotta

Alltså jag började seriöst gråta i bilen idag när jag tänkte på er och er lycka <3 Ni förtjänar denna lilla välsignelse såååå! Världens finaste föräldrar blir ni.
Första trimestern gick skitlångsamt här också. Hade två missfall innan, som inte skedde spontant, så hela första trimestern var jag misstänksam och kunde inte alls lita på att min kropp berättar om något har hänt. Andra trimestern gick så fort! Kände mig som en superstjärna och skitsnygg med glow o allt, och sen vecka30 ba BOOM kom allt på en gång. Svullnad, tung i kroppen, insomnia, mm. Nu vecka38, och tiden skulle gärna få gå lite fortare :D Men är bara så tacksam för varje sekund och varje spark, efterlängtade lilla bebis <3

Reply
Amanda

Stort grattis till graviditeten! Vilken resa ni gjort och helt underbart att du nu är gravid <3 mitt första barn, min son, blev en liten junibebis. Han föddes på nationaldagen :)
Jag väntar mitt andra barn och går in i v.31 på söndag!
Har varit sjukskriven hela graviditeten, först för hyperemesis och sen nu för foglossning! Jag mår helt ok ändå, mår fortfarande illa och har ont i mitt bäcken, känner mig väldigt begränsad i vad jag kan göra (typ leka med min son). Hoppas att sista tiden går fort nu och att lilltjejen bestämmer sig för att komma i slutet på februari istället för i mars då hon är beräknad 😊

Reply
Malin

Är i vecka 13. Sjukt trött, illamående, tjock som en stock och glad för varenda spya. Varit gravid 5 gånger med 1 bäbis som resultat, så detta blir förhoppningsvis bäbis nr 2. När ska lillan få bli storasyster då? Är det inte dags för en till snart? Bara för att man har ett barn så slutar inte klumpedunsarna dansa in i ens stackars “varför-funkar-jag-inte-härjade” självförtroende. “Jag höll på att dö det senaste missfallet, det är därför inte lillan är storasyster än”, får man svara det lika klumpigt som de frågar? Hur som helst, skönt att någon har vett att prata om detta offentligt. All respekt till dig, tack, och grattis till ert lilla mirakel!

Reply
Emelie

Är i v.30. Går så fruktansvärt långsamt. 10 veckor till och det känns som typ 1 år 😩 ont i höfter, ont i rygg, svullen av vätska, magen är i vägen när man ska göra allt så sambon fick raka mina ben idag haha! Men trots alla krämporna älskar jag detta. Få bära på min dotter och se hur hon växer i magen. Helt fantastiskt! Få känna alla underbara rörelser varje dag och alla sparkar ❤️

Reply
Pauline

Jag är i vecka 16 snart och har mått så dåligt hela tiden.. hoppas verkligen att det vänder snart.. 🙏🏽😫

Reply
Camilla

Jag är så glad för eran skull, och grät mig igenom hela ditt klipp på youtube!
Jag är själv gravid med min andra dotter, nu i vecka 39 och har idag 10 dagar kvar och går med ständiga förvärkar men bebis verkar inte vilja komma ut!
Jag lider själv av PCOS, men har haft turen på min sida att kunna bli gravid 2 gånger på egen hand 🙏🏼
Önskar dig all lycka till vidare i graviditeten!

Reply
Paran

Hej Kenza!!! åååååh blev så otroligt rörd av din video och är så himla glad för eran skull!! så sjukt att man kan bli så glad och rörd av någon man inte ens känner! MEn kommer ihåg när jag och tjejerna började följa din blogg, vi gick på gymnasiet då,. måste varit typ 04/05 nångång?? och nu närmar man sig 30. Så sjukt man har ju typ växt upp med dig!!!! hahaha hur som helst!! GRATTIIIS till erat lilla mirakel!!! <3<3<3<3<3

Reply
Sanna

Jag är i v 39 (känns som 139😂) och vill ha ut bebis nuuu! Har planerat snitt på torsdsg och dagarna går så långsamt. Har en förväntansfull liten storebror här hemma på 2 1/2 år ☺

Reply
Julia

Kul! Då ska vi ha nästan samtidigt! Går in i vecka 19 på måndag :)

Jag mår bra förutom att jag är något tröttare än normalt o har betydligt lättare att bli arg. Stackars min man… men annars är allt bra! Var orolig, precis som du, i början. Läste hela tiden i appen men bryr mig knappt om den sedan jag var på ultraljud i vecka 14. Nu känns det mycket mer på riktigt o vi kan slappna av.

Lycka till! Ska bli kul att följa dig när vi ligger så i fas!

Reply
Madeleine

Åh vad mysigt!! Jag är också i v.19 beräknad 4 Juni 🤗 Har mått bra nästan hela tiden, dock väldigt trött hela tiden och i början hade jag lite illamående. Ska bli så kul att följa din resa när vi går igenom den samtidigt 😍🤰🏼 grattis till hela familjen 😍😘

Reply
Denisa

You look so lovely and happy with that cute little tummy :)
Pregnat lady right here as well, according to ultrasound week 24, according to last period 27 so who knows right :D First trimester was ROUGH, been throwing up 24/7, I had like zero energy, but it got better with 4th month finally.
Wish you all the best for upcoming months, I still find it so unreal, I think I truly believed Im pregnant was when baby started to move :D
Be safe and healthy! Kisses

Reply
Elina

Jag är gravid i v. 7 och jag vet att jag inte kan påverka graviditeten, men jag är orolig för missfall. Jag har köpt ett gäng vita bomullstrosor och går in på toaletten så fort jag får tillfälle för att se efter att det inte är något blod i trosorna. Jag är så rädd om vår lilla bebis och jag gråter ganska mycket, flera gånger per dag. Min man är ett så stort stöd o att gråta i hans famn gör att det känns lättare och bättre. Jag vet inte varför jag tänker så oroliga tankar, men jag vågar helt enkelt inte hoppas på att allt ska gå vägen ännu. Längtar så till v. 12.

Tack för att jag fick skriva av mig lite. Att du berättar om er resa betyder så mycket, jag är så tacksam över att du är öppen om detta.

Reply
Michelle

Åh, är precis samma här, fast är i v. 6. Oron är helt otrolig. Håller tummarna att våra embryon håller sig i magen <3

Reply
Jessica

Jag är i v. 20 (19+5) och bf 26 maj! Just nu mår jag bra, har ganska nyligen kommit ut ur en bubbla av sjuklig trötthet och dagligt illamående med kräkningar. Stort grattis till bebisen!

Reply
Maja W

Åh vad roligt att äntligen få reda på vilken vecka du är i! :D även här väntar en liten juni bebis men i slutet så är i v 16. Har pcos och fick även jag höra att bebis kanske inte skulle finnas på kartan för oss men med lite tur så gick det!! :D ska bli otroligt roligt att följa er resa då man ändå är ganska nära i tiden :)

Reply
Elli

stort grattis till graviditeten, helt fantastiskt!! Du klär i en liten bula, och säkerligen när den vuxit sig stor med 😍
Jag är i vecka 35+0, tid för snitt den 4feb och jag längtar sönder.
Att vara gravid är tyvörr inget för mig så jag är lättad att det snart är över :)

Reply
Kristina

I’m in week 31, feeling great, expecting a baby boy💙. For me time goes so fast because of work and I’m really trying to enjoy every moment. Kenza, I am so happy for you and Aleks, you are very brave to share this with the whole world and I’m sure that you gave hope to women who are going thru the same problem. Everything is going to be ok, just relax and enjoy the pregnancy♥️.

Reply
Ida

Sååå glad för er skull även om ja inte känner er. Jag blev gravid och förlorade det i vecka 8 men detta upptäcktes inte förens i vecka 13 när vi hade ultraljud. Blev gravid igen ganska tätt inpå så jag är verkligen tacksam att det funkade så fort, men blev också väldigt ödmjuk för att det inte är en självklar grej att få barn.
Nu är jag i vecka 35, går in i 36 på måndag och mår jättebra (som jag gjort hela graviditeten). Önskar er all lycka till! ❤

Reply
Debra

Hi little sunshine! I am in 15 weeks of pregnancy (but doctors talk about 17 weeks in total) now, and our little baby is going to be a June baby too! Lot of love from France!!! ❤️❤️❤️

Reply
Sahar

Är i v 17. ❤️❤️ Har en liten flicka i magen. Har en känsla över att du också har en flicka vet inte varför hahah ❤️

Reply
Chrysa

Congrats girl!!!!
Me and my baby boy are in week 20!
A little May baby!💙😉💋

Reply
Anna Maja - Littermentärt

För mig började det gå lite fortare ungefär i vecka 18 när mitt illamående släppte. Även om jag fortfarande inte mådde helt hundra så gick dagarna fortare när jag inte längre mådde illa.

Nu är jag i vecka 30. vid kontroll för en månad sedan upptäcktes det att jag hade börjat få högt blodtryck så nu är jag sjukskriven 50% och går på kontroller varje vecka. Är en stammis på kvinnokliniken. Men det är skönt att de håller koll på en samt så var det lite av en lättnad att det faktiskt var något som inte stod rätt till. För jag har mått rätt dåligt i stort sett hela min graviditet. Först illamåendet och sedan trötthet och diffus sjukdomskänsla som visade sig vara symptom på blodtrycket.

Reply
Jenny

Så kul! Jag är i vecka 30 och jag tycker att tiden har gått väldigt snabbt och snart är våran skatt här

Reply
Linnéa

Hej!
Så glad att se dig gravid, och så glad att du gick ut med det! Hade själv önskat stt jag ”vågade” är 30 år, och har hållit på med IVF i 2 år nu. Skall börja med mitt 4e försök nu, och min 7!!e insättning i februari.. är såååå rädd Att det inte skall fungera! ❤️

Reply
Sanna

Väntar andra barnet och går in i v.23 på måndag och mår just nu kanon! Mådde riktigt dåligt första tre månaderna.

Reply
Nathalie

Går in i vecka 32 på tisdag så 11 mars är vår lille pojke beräknad. Mår inte alls bra ont över allt men lycklig som bara den! LÄÄÄNGTAR❤

Reply
Diana

I’m pregnant of my second baby, and i am exactly as far along as you! My exact duedate would be June 2nd! Much love from the Netherlands

Reply
Lisa

Vecka 35 idag, illamående i tidig graviditet och nu foglossning. Men är sjukskriven sista tiden nu, så nu räknar vi ner. Så roligt att följa dig, Aleks och bebis!

Reply
Meri

What a cute photo! I am in week 21. Next Thursday we will know if our baby is a boy or a girl.

ps. My stomach is also very hairy. I have used a razor:D

Reply
Johanna

Jag är gravid i vecka 28 med första barnet, en liten pojke! Mår väldigt bra förutom att jag redan har väldigt mycket sammandragningar😫

Reply
Renee

Awesome! I’m 21 weeks and feeling great! Just a few aches in the muscles around my uterus (I can’t find the right English term) and I don’t sleep that well, but otherwise no reasons to complain :) I feel her (yes, a girl!) moving a lot, which is the weirdest feeling. Have you felt little Bebor already?

Reply
Anna

Hej åååh så roligt med en bebis! Jag väntar barn och är i v 23! Så blir en maj bebis för oss. Jag har mått så dåligt denna graviditeten att det är nästan löjligt! Hoppas verkligen det vänder snart!

Reply
Jennie

Blir så glad av dina inlägg och bilder, jag kan känna er glädje ända till Göteborg! Och vad det lyser om dig!
Nu är jag i v.31 och har slagits med hyperemis gravidarum, foglossning, högt blodtryck och halsbränna från helvetet 😂 Längtar till eventuell tidigare förlösning 😏

Reply
Helena - Vägen till ett plus ➕

Jag har aldrig kommenterat här förut. Såg din video och hulkgrät mig genom hela. Du är stark, så stark och jag kan inte säga hur glad jag är för din skull. Er skull. Äntligen, efter allt som hänt. Mirakelbebis. Älskade bebor <3

Jag var själv gravid en kort stund när jag var 19. Nu är jag 25 och vi vill skaffa familj. Säger händer det så händer det men det har inte hänt på hela 2018 så jag känner mig lite bitter, men hoppfull! Nu har jag för första gången köpt massor av ägglossningsstickor och ska testa på allvar nu från och med nästa vecka. Ser såååååå fram emot det!

Stort lycka till med allt så hoppas jag på att snart kunna säga att jag är i vecka 5 😍🎊🎊

Reply
Anne Loader

First of all let me just say how happy I am for you guys! So amazing you got pregnant after all you’ve been through. I don’t think people who just get pregnant with no problems will ever understand!

I’m 19 weeks pregnant too!! So we are probably due pretty much at the same time <3 We had to go through a miscarriage last year, so it's been a difficult time too. Just so grateful to finally be on the path the parenthood. So exciting! And I love my little baby bump and the little kicks I feel these days <3

Reply
Johanna

Är också 27 år och gravid i v 19, känns så kul att vi följs åt i detta och jag blev så berörd av er kamp! Följt dig i flera år. Känner igen mig i mycket du beskriver trots att jag inte genomgått allt jobbigt ni gjort. Mådde skit första veckorna, trött och spydde och levde på yoghurt och satsumas! Gick också in på appen flera gånger om dagen och varit så nervös.. men efter vi gjorde kub-test v 12 och fick se att de faktiskt var en liten en där inne (så svårt att fatta?) så började jag slappna av mer. Nu är det dags för RUL om några dagar och jag har hunnit bli lite nervös igen men det ska väl gå bra säkert. Vi kommer nog ta reda på kön :) Kram på er!

Reply
Jennifer

Stort grattis ❤ vi är i vecka 40 och jag längtar till vår bebis ploppar ut. Vi har inte tagit reda på kön och det ska bli så spännande att få veta vad som gömmer sig där inne.

Reply
Michelle

Åh, är i ”kolla appen flera gånger varje dag”-stadiet!!! Är i v. 6 så är ASTIDIGT och är hela tiden superrädd för missfall. Längtar tills v.12-14 för den minskade risken, för min oro. Mår annars helt okej! Superont i brösten och lite illamående, men är också helt galet lycklig och rädd på samma gång. Så jäkla läskigt!

Reply
Paulina

Fick idag reda på att jag är gravid. Läskigt och väldigt kul samtidigt, märklig känsla. <3 Mår toppen! Så fint att du delar din berättelse! Tack för det. Kram

Reply
Oliveira Carina

Hey !

I’m super happy for you, week 19 it’s fantastic and I agree with you, first weeks are sooooo long !! I’m in week 15 right now, tomorrow I start week 16 (in France we start to count since the first day of the last periods), so i’m In 15SA (13 weeks pregnant) :) Baby will be in my arms end of June, Beggining of July ! Congratulations again !! Very happy for you !

Reply
Zainab

Så underbart! Ta hand om er finaste Kenza! Är med gravid i v.40 och beräknad att föda om 3 dagar , Såå spännande!

Reply
Ala

Väntar också en juni-bebis! Beräknad den 26 juni så i slutet. Ska bli så kul att följa dig nu och efter födseln. 🙈❤️

Reply
Linda Cathrine

Stort stort grattis! Så glad för er skull och jag vet hyr det är att kämpa även om det fick lättare för oss. Själv är jag i v 26 med andra barnet och har väl mer eller mindre mått dåligt hela tiden. Var inlagd 9 veckor i höstas med näringsdropp.

Reply
Emelie

Vi är beräknade 4/4, första barnet och nu är vi i vecka 28, 27+2 :) Det är en sådan håll käften-känsla alltså <3
Jag har mått bra hela graviditeten fram till nu. Igår spydde jag första gången, haha! Känns som att det inte finns så mycket plats kvar i magen. Känns tungt och eländigt, hahaha! Men ja, det är värt varje svettdroppe, varje tår och varje andfådda andetag i trapporna och backen :)
Vi väntar en tjej, Stella Viola Märta <3

Reply
Mona

Åh har följt dig sen du började blogga. Är också gravid med första nu och ska ha i maj. Håller med, första 12 veckorna gick sååå långsamt. Speciellt då jag hade massa blödningar och trodde det värsta. Tog som du x antal gravtest varje dag (vill inte veta vad jag lagt på gravtest, haha). Men börjar smått slappna av nu även om jag ärligt är konstant orolig. Så vecka 23 här! Mår rätt bra faktiskt förutom lite foglossning men är nästan glad för det så kroppen justerar sig. Förstår fortfarande inte hur jag ska klämma ut en bebis där nere, mysterium.

Ska bli kul att följa dig i detta med!

Reply
Anja

Jag gick in i vecka 21 idag :) Beräknad 24 maj. Mår bra! Tröttare än vanligt och väldigt hungrig. Men det kan vara för att jag börjat släppa loss ordentligt med maten och kroppen vant sig vid riktigt stora portioner :) Magen har redan börjat vara lite i vägen om jag böjer mig framåt så vet inte hur man ska kunna röra sig emot slutet.
Mådde riktigt illa vecka ~7-11 och var extremt trött då. Sedan har det varit flera lugna veckor och jag började bli trött igen för ca en vecka sen.
Blir spännande att följa hur du mår! :)

Reply
Ana

So amazing. Really inspired by your story. And many blessings to you all. I am also expecting but I am in the beginning only 5 weeks. So nervous about this whole thing.

Reply
Alzi

Jag har en bebis på 7 veckor (vi blev gravida via ivf) och det är fantastiskt men också en stor förändring i livet. Älskade att vara gravid, mådde så bra och unnade mig massor- spa, massage, middagar ute, umgås med vänner, sol, bad, vila, yoga och njuta ensam ibland. Mitt råd är, gör det du med… det du känner för, när du känner för det. Har massa tips inför fl och sen när bebis väl kmr men tar det då ☺️ Lycka till.

Reply
Fred

Så mysigt <3 så glad för din skull! Jag är i v 38 nu och det är väldigt tungt men snart är bebbe här :)

Reply
Linda

Hi Kenza, Congratulations 🎉 So happy for you. Definitely I felt the same I would look the app everybday until around 12-14 weeks. Im 32 weeks now, its so exciting we’re so close. You’re on the best phase right know just enjoy your 2nd trimester and don’t worry if you don’t show a lot its better to be honest, I didn’t show until 6 or 7 months but now im pretty big and its harder to sleep or do daily tasks. I still can’t believe it sometimes that we’re gonna have a baby soon, its surreal!!! Also, I still worry sometimes how will everything go, but what is meant to be, it will be. Everything it’s in God’s hand so enjoy and be happy cuz everything we feel our babies feel it too. ❤️😘

Reply
Martine

Jeg er i uke 29+4 idag, og føler meg helt fantastisk!
Så glad for graviditeten deres ❤️ Gratulerer igjen!
stor klem fra midt Norge.

Reply
MB

Så härligt! Jätteroligt att få följa er och erat mirakel 🙂 jag är i vecka 13 med andra barnet och har precis blivit av med det värsta illamåendet och den enoooorma tröttheten. Otroligt skönt!

Reply
Jempa

Är så himla glad för er skull! Grattis! Videon var så fin och jag känner igen mig i hela IVF-karusellen då vi till slut lyckades bli gravida tack vare IVF. Jag är i vecka 21, så i maj kommer våran bebis :) jag har mått illa en del men även varit täppt i näsan, lock för öronen och slemmig i halsen. Ja det är tydligen en gravsymtom, haha, hade aldrig hörr om det förut, men alla slemhinnor i kroppen sväller så det är därför :)
Ska bli så roligt att följa er! Snälla, börja vlogga?! Skulle ju va så roligt!

Reply
Emma

Jag är i vecka 13, går snart in i vecka 14 och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Har spytt sen vecka 6 och varit sjukskriven sen dess. Allt stressar mig; att jag inte kan jobba, att jag inte klarar av att ta mig någonstans då jag mår för dåligt och kan spy när som helst, att jag inte har någon som helst ork. På tisdag ska vi få se bebis för första gången och jag är totalt livrädd att något ska vara fel. Vill att allt ska vara som det ska och att det ger en mening och piggar upp att det faktiskt är något där inne som gör allt värt det❤️Känns hemskt och otacksamt att inte vara glad hela tiden, jag har ju velat detta så så länge och så blir inget som planerat..

Reply
Anna

Stort Grattis! Blev så otroligt rörd av er historia. Men wow vilket glow du har!! 😍 Ser helt magiskt vacker ut.
Jag har en pojke som fyller 3 år i April, det absolut bästa som har hänt mig. Var helt fantastikt att vara gravid och känslan när jag höll honom första gången. Får rysningar❤️
Nu är vi uppe i att försöka få till ett syskon sedan några månader tillbaka. Fick diagnosen ledgångsreumatism tidigt i somras. Sedan dess har jag provat mig fram med mediciner och blev avrådd av läkarna att försöka bli gravid till det stabiliserat sig något. Nu hoppas vi att det kan bli något, och att medicinerna inte försvårar möjligheten att allt för mycket.

Reply
Dessireé

Grattis 😍😍 väntar också första barnet och jag är i vecka 27 (26+4)! Så kul! Kommer ni avslöja könet? 👶🏼

Reply
Aurelia

Hi! congratulations! I am in a week 13 and I am feeling fine besides headaches in the past 2 weeks. I am not going to work since yesterday so now I am going to rest until my baby is with us 🙂 I was wondering when are you going to get pregnant and it turned out you got pregnant sooner than I did 😉 wishing you all the best!

Reply
Denise

V.11 och precis som du säger, 80% av batteriet går åt att titta gravappar o det går sååå sakta o är så himla rädd att det ska hända nått 🙈😩 mår inte heller så bra, kräks varje morgon 😳 men är värt det 👍🏼👍🏼

Reply
Josefine

Är i vecka 28 med mitt andra barn.
Såååån skillnad att vara gravid andra gången. Kan räkna på fingrarna dem gånger jag har varit orolig. Med första barnet var jag orolig varje dag så denna graviditet är mer soft och jag har knappt fattat att jag är gravid haha. Mår så bra!
Längtar tills bebis kommer men samtidigt inte. Vi kommer inte skaffa fler barn efter detta så jag försöker njuta och bara vara i stunden.

Ska ni gå någon profylaxkurs?
Kan rekommendera Annas profylax i Sthlm.
Vi ska dit igen inför detta barn för repetition :)

Reply
Manon

I follow your adventures on Instagram & I’m so happy for u!!! I’m also pregnant & I’m 25 weeks now. I had the same First trimester as u and I’m so Glad that everything is fine now! I wish u à wonderful pregnancy and take all the rest u can! Manon (@girlandmum , France 🇫🇷)

Reply
Elise

Åh, detta gör mig så glad! Du ser så lycklig ut :)
Jag är gravid med mitt andra barn, är i vecka 15.
Ser verkligen fram emot att följa er resa.

Reply
Cecilia

Jag väntar mitt andra barn och är i vecka 21! Hade två missed abortions mellan första barnet och den som är i magen nu, så det känns extra skönt att känna fosterrörelser så man vet att bebisen lever <3 Gissar att jag också får en junibebis även om BF är i slutet av maj, första barnet fick nämligen vräkas i v. 42 :)

Reply
Nadja

Åh vad kul Kenza ! Jag gick in i vecka 20 i torsdags och mår jättebra och har faktiskt mått oförskämt bra hela graviditeten hittills och idag fick vi reda på att vi väntar en pojke 😍💙

Reply
Rebecca

Stort grattis till ert lilla mirakel. Vi väntar själva vårt 2a lilla mirakel den 20maj så vi är i vecka 21 🤗 Vet hur det är att kämpa för att få bli förälder, båda våra barn är tack vare IVF 🙏🏼 Förra graviditeten mådde jag jätte dåligt men den här gången mår jag jätte bra, så stor skillnad. 😊❤️

Reply
Em

Grattis till er! Är också i v.19! Beräknad 1 juni :) Så härligt nu när man känner att magen börjar växa!

Reply
Jasmine

Åh va mysigt! 😍 Jag är gravid i vecka 21, BF den 22 Maj med första barnet så blir ju också i början på sommaren ☺️ Mår och mått super bra hela tiden men som du säger fram till vecka 12 var det en konstant oro Ush.. men sedan gått super snabbt längtar såååå!❤️

Reply
Anastasia

First of all, congratulations on your pregnancy!!! You will make amazing parents ❤️ I am also week 19 now expecting a little boy and so excited to be die around the same time as you! Enjoy your holiday, both of you and the little bump!

Reply
Maria

Är gravid i v.30 med första barnet och är SÅ roligt att följa dig på er resa när man läst din blogg i 10 år!!

Reply
Agata

Congrats! You look beautiful :) I’m in week 12 and just like you, I’m so nervous right now, still reading something in the Internet about pregnancy, what to do, what don’t… ahh
I’m feeling a lot better right now, cause until week 11 every morning started the same, you know what I mean 😉
Our Baby will be with us in the end of July 😊
All the best for you, your Baby and your husband 😊
Xx

Reply
Johanna

Jag är också i vecka 19. Så vi är väldigt lika i våra graviditeter 😍 har ni varit på rutinultraljud än?

Reply
Alexandra

Åh så mysigt! Grattis än en gång :) Själv är jag i vecka 21. Håller med dig om att de första veckorna, innan man avslöjat för alla, gick så lååångsamt, men nu går tiden lite snabbare i alla fall :p Kan knappt vänta till vi blir en liten familj <3

Reply
Michelle

Så himla roligt med en liten juni-bebis! Stort grattis till Er! Såg videon om hur ni har kämpat och f*n vad glad jag blir för er skull att det tillslut gick vägen!❣️ Själv väntar jag en juli-bebis så är fortfarande kvar i illamåendeveckorna… men ser så mycket fram emot när det är över och vi kan njuta lite mer. 🥰

Kram på er! ❣️

Reply
Emelie Gruber

Hej Kenza! Stort grattis till lilla bäbisen! Jag är i vecka 18 eller 17+2. Kände igen mig när du skrev om din håriga mage, samma här 🙋🏽‍♀️😅 skönt att inte vara ensam!
Jag har lite problem med illamående fortfarande, blev snarare värre efter vecka 12, suck! Men så glad att magen börjar synas och lääängtar tills man känner rörelse! Har tyckt mig känna lite men så svårt att veta om det är inbillning och önsketänkande..
Grattis igen och ser fram emot att följa dig genom detta

Reply
Lizette

Så fin!
Själv är jag i v.18 och väntar mitt andra barn. Ska bli så spännande att få följa er graviditet när man själv ligger hack i häl 😍

Reply
riham

i’m so happy for you 😍😍😍 and i wish that you will have a good time during this periode, i saw your vedio on youtube and it means a lot to share this with your subsribers thank you 😍 i hope that will poste more vedios it’s make us to know you more :) love you 😚

Reply
Hannah

Stort grattis! 😍 vilken resa ni gått igenom. Har själv en 3 åring sedan innan men det har vart lite tuffare med ett syskon. Från att vi började försöka till att det nu tagit sig och verkar gå vägen har vi gått igenom två missfall. Men nu är det tredje gången gillt. Jag gick in i vecka 18 idag. Mår hyfsat bra nu, fortfarande lite illamående men med lergigan comp är det hanterbart. Mådde otroligt illa första trimestern dock. Extra kul att följa dig nu när ni väntar barn samtidigt 😍

Reply
Emma

Jag gick precis in i v 21 och är beräknad i slutet på maj 😁 känns super spännande!! Hoppas du kan fortsätta att vara avslappnad och må bättre nu 😊
Kram

Reply
S

V.28 här, beräknad 4 April med mitt/vårt första barn :-) Jag är lika gammal som dig och vi har blivit gravida via IVF. Spydde dagligen v6-v15 och sen illamående fram till v.20 – Nu mår jag äntligen bättre!! Njuter och längtar sååå mycket tills bebis är här! Blev SÅ glad när ni gick ut med att du är gravid och extra ödmjuk inför det faktum att även ni fick kämpa, det är en enorm tacksamhet att vara gravid <3 Stort lycka till, ser fram emot att följa graviditeten och Juni-bebisen!! <3

Reply
Elina

Ohhh, är så glad för er skull ❤️
Har en liten juni bebis i magen här med, är i vecka 18 nu.
Ska bli så kul och följa dig/er på denna resan också.
Jag mår jättebra, hade bara lite illamående mellan v6-11 😍 längtar så efter denna lilla filur!

Reply
Christine

Fick min andra pojke för 4 veckor sedan ❤️ Ni har SÅ mycket att se fram emot, det är verkligen det bästa som finns!!! Är fortfarande lite i chock att vi har en liten till, nyss låg han i min mage. Tyvärr hinner vi nog inte med en nummer 3, jag fyllde 41 i höstas, och vi hade många missfall. Önskar er all lycka till, du ser strålande ut ❤️

Reply
Sanna

Stort grattis till er båda! Vi väntar vårt första barn (en liten tjej) ungefär samtidigt som ni: 31/5. Är alltså i vecka 20 nu. Superspännande att få följa er resa! Önskar er alla lycka✨☺️

Reply
Cecilia

V31 nu på måndag med andra barnet, det börjar kännas 😂 men jag vet att hur de känns i slutet så ännu känns det ganska ”enkelt” även om de inte är det. Symtomer är väl mer trött o foglossning som kommer o går och förvärkar/sammandragningar. ”Spök/guldveckorna” är borta rättare sagt ☺️ Men man vet att allt är så värt det!

Reply
Rebecca

Hej! Grattis till graviditeten Kenza😍 jag hade själv svårigheter att bli gravid då jag ”bara” är 22 år gammal och hade problem att få ägglossning utan hjälpmedel, men efter många månaders väntan och hjälp ifrån en bra klinik i Uppsala, så blev jag gravid och är nu i vecka 28 och väntar min lilla son tillsammans med min sambo i början av April👶🏼 Ska bli så kul att följa dig i den här resan, då jag själv är mitt i den! Många kramar🌸

Reply
Meike

Tomorrow week 19 as well and due at the beginning of June 🥰 feeling very well and so so happy! (I’m also 27 yo.😃)
Congrats to you and a lovely pregnancy! Your story helped a friend of mine very much, who tries to get pregnant since two years. Thank you for sharing!
Love from Germany 💕

Reply
Apb

That’s amazing! I’m so happy for the both of you. We’re also pregnant (only 11 weeks now). It’s magical, this will be or second child and the one thing I would like to tell you is enjoy enjoy enjoy this beautiful period.. I noticed you’re doing that already lol. I’ll follow your journey and wish everything runs smoothly. Xoxo

Reply
Amanda

Åh var såå nyfiken ❤ Är i v 15 här 🙋‍♀️, så är väl nästan exakt en månad efter haha! Var precis som du de första 12 veckorna och ville bara de där procenten skulle ticka på, men har de senaste 3 nästan glömt att jag har de där apparna… Jag har haft tur och mått rätt bra, om man bortser från en galen omänsklig trötthet, vilket som tur är börjat gå över nu!
Längtar dock efter den där fina magen du har 😍… Men du gav mig lite hopp inför de närmaste 4 veckorna, får gå och spegla mig lite extra här 😉

Reply
Amanda

Gravid med bebis nummer 1 som väntas i mitten på februari. Vecka 34 och känner skräckblandad förtjusning över att snart vara i mål 🖤

Reply
Madeleine

Skönt att ni mår bra! :)
Jag är gravid i vecka 22, beräknad mitten på maj!
Mår väldigt bra och har gjort sedan vecka 14 ungefär. Var som att någon tryckte på en knapp efter vecka 13 och jag gick från att må skit till tippen över en natt! Håller tummarna på att det håller i sig! :)

Reply
Matilda

Åh stort grattis! Ni kommer bli så fina föräldrar! 😍 vi väntar vårat första barn & är i vecka 24. Tiden går så snabbt och jag mår jättebra, har fått ont i ryggen men annars mår jag bra ❤️

Reply
Elle

Jag är gravid i vecka 29!! En äggdonationsbebis som har BF 26 mars. Det är en liten pojke, så vår ivf-dotter (med mitt ägg) ska äntligen bli storasyster❤️
Ska bli så kul att följa er❣️❣️❣️

Reply
Jenny

Åh vad kul! Är oxå gravid i v 8+3 och just nu går det väldigt långsamt. Ska på ultraljud på tisdag och vill bara dit nu nu nu o och se att den lever och allt är bra!! Märker knappt attjag är gravid då jag inte har något avvikande mående mot vanligt vilket oroar mig lite….

All lycka till dig Kenza! Har följt sig sen allra första början och är superglad för din skull <3

Reply
Karin

Junibebisar for the win😊😊 är i vecka 18 också gravid med första barnet! Känns fortfarande overkligt att det växer någon i magen. Detta efterlängtade lilla pyret! Eller bubblis som vi kallar magen just nu. All kärlek till er och stort lycka till!
Känns kul att följa någon som är så nära i datum

Reply
Cristina

I‘m in week 13 now and I can‘t wait to get to know if it‘s a Boy of Girl. I‘m so excited and it‘s the best feeling ever. So I’m a few weeks later but it’s good so I can compare our bumps. I wish you all the best for your future and good luck 🍀💋

Reply
Jennifer

Åh jag typ återupplever min graviditet genom dig. Första 12 veckorna var jag precis likadan! Öppnade apparna konstant för o se vad som hänt. Det är så skönt att du är så “normal”, eller vad man säger. Och måste säga att jag har så otroligt dåligt samvete, eller ja, inte dåligt samvete, men känns som jag lever så lätt då min älskling blev till på 1 ägglossning. Hon är nu 2 månader. Jag mådde jättebra under hela graviditeten, lite jobbig foglossning bara. Ni är så starka som gått igenom allt det där! Och vilket mirakel ni äntligen har fått till.

Reply
Marri

Åh! Är också gravid i vecka 19! Bf 7/6😍 Dock med bebis 3👶🏻👶🏻👶🏻 Ska bli så kul att följa er resa! Så stort av er att dela med er. Kram

Reply
Aga East

I’m 10 weeks today and can’t wait for the 12 weeks can. Last time I was pregnant I’ve found out on my 12 week scan that baby isn’t growing :( sad times but we didn’t give up and 3 months later I’m pregnant again ! Wish you Kenza and all pregnant girls all the best !

Reply
Thea

Åå så koselig, jeg er også 19 uker gravid <3 Gleder meg til å følge deg og reisen din!

Reply
Emma

Är gravid i v.22 och har BF 17 maj!
Vårt lilla mirakel blev till via IVF, och jag är SÅ tacksam.
Har mått otroligt bra hela graviditeten, lite illamående mellan V.6-10 men annars väldigt bra graviditetsmässigt. Dock har jag varit väldigt orolig och rädd fram tills nu, då jag i början av sommaren upptäckte ett missfall på ultraljud, hjärtat slog inte. Vilket har skrämt livet ur mig denna graviditet.
Men nu försöker jag njuta!

Reply
Amanda

Stort till graviditeten!!! Jag är oxå gravid i v 21 och är beräknad i slutet av maj. I början var jag extremt trött och morgon illamående men det är nästan i princip borta och mår bara bra hittills. Så glad för er skull!!!!
Ha det så bra!

Reply
Frida

Åh vad roligt! Så glad för er skull! Vilket litet mirakel! Jag har följt dig så många år, så det känns nästan som om jag känner dig! 😂
Jag är också i vecka 19 och är beräknad till början av juni, 7 juni är senaste budet!
Jag har mått oförskämt bra hittills och hoppas att det håller i sig. Hoppas att du/ni också mått bra hittills. ❤️ All lycka till er och tack för att du delar med dig!

Reply
Lana

I am not pregnant but I am sending you a lot’s of regards and best wishes! 😁😘

Reply
JL

Sjukt härligt att se att du har energi och är glad igen! Jag är bara i vecka 10 😊

Reply
J

Sååå himla stort grattis till er, jag grät genom hela din youtube film 😭 Kände sån stor tacksamhet för mina barn & att man inte ska ta något Förgivet! Jag är gravid i vecka 38 nu med vårt fjärde barn ❤️ Haha men minns med första barnet hur man kollade appen hela tiden, räknade veckorna osv. Kan säga att det hinns absolut inte med nu 😂 veckorna flyger iväg och vips ska jag snart föda! Önskar er all lycka!

Reply
Emma

Åhh så kul för er! Och stort grattis! Jag är också gravid, i vecka 21! Har du känt bebisen sparka och röra sig än? Det är verkligen det bästa jag varit med om! Inatt rörde sig min som en tornado inne i magen så att jag inte kunde somna. All lycka till er!

Reply
Aya Zejjari

Did you think about labour? C section, natural or natural supported with pain-killers? (I value every decision). And congratulations, I have already 2 small boys :)

Reply
Ana

16 weeks here! And we have so similar baby bump! June will be your month this year:) kisses from Portugal

Reply
Olivia

Jag är i v33 med en liten pojke, har mått fruktansvärt dåligt under dom 20 första veckorna, men mår bättre nu.

Reply
Kristin

Omg same! Haha, jeg er i uke 18 nå, og Gud om jeg kjenner igjen den følelsen av å sjekke appen flere ganger daglig i starten for å sjekke om noe hadde skjedd 😂 jeg har vært mye kvalm, men begynner å gi seg nå. Også tror man at man har vært trøtt tidligere, men så blir man gravid og trøtthet får et nytt begrep – det tas til et nytt nivå!
Men her blir det midten av juni, og vi gleder oss sånn! Ultralyd om to uker og vi gleder oss sånn til å få vite hva det er som gjemmer seg i magen❤️❤️

Reply
Elisa

Kul!🤗
Jag är gravid i v 14+5, och fisen är en ivf bebis.
Så jag hänger helt med i dina känslor!

Kram och lycka till❤️

Reply
H

Vecka 28 idag faktiskt 😂 min andra, känns inte som det går lika fort den här gången. Längtar efter bebisen men graviditet, mja… Börjar bli så begränsad, tungt, sammandragningar osv. Men det är det värt i slutändan!

Reply
Emma

Åh är så glad för din skull så jag gråter varje gång du uppdaterar instagram eller bloggen, wow alltså. Har dessutom sett ditt youtubeklipp 400 gånger typ sen du postade det. Wow, så glad för din skull!
Jag är också gravid, i v.27 :D Beräknas föda 9 april!

Ska bli kul att följa dig, puss från Jämtland <3

Reply
Sara

So happy for you! I had my first babyboy this july and Love being a mommy! My husband is moroccan, so i have a half moroccan and half norwegian baby. Ofcourse he is the prettiest baby i have ever seen ;-). I was very sick until week 26, last trimester i had so much energy and felt great. Very unsecure in the beginning though, went better When i started to feel him around week 22. However i could also freak out When i did not feel him for a few hours. My advice woul be: take enough rest and connect with your baby as much as possible. When u feel insecure or uncertain, call your doctor or Ob and let them do an extra scan, so you can feel better and know baby is ok! Enjoy this beautiful time!!

Reply
Lisa

So incredibly happy for you two. Sending you all my love!! I think it will be a little girl btw.. My boyfriend is Swedish and I love how he says names that end with an A , like Hannah or Zara! Would be so cute 💖

Reply
Amanda

Vår förstfödda beräknas komma den 14e april, så är i v 26 nu. Så spännande!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*