• header

MY BIRTH VIDEO

My birth video is finally up! 

Nu är den äntligen här, min förlossningsvideo! Jag måste erkänna att det känns lite läskigt att visa såhär intima saker för omvärlden, men när jag ändå bestämde mig för att dela med mig av något så privat som min sons födsel så tänkte jag att då kan jag lika gärna visa hela sanningen också. Hur en förlossning faktiskt kan se ut, med smärta, blöjrumpa, skrik, tårar och allt vad det är.

Så här har ni den – videon där Nikola kommer till världen. Jag hoppas ni kommer tycka om den, för det gör jag. <3

// It’s finally here, my birth video! I have to admit that it feels a bit scary to show these intimate things for the world, but when I decided to share something so private as my son’s birth, I thought I might as well show the whole truth. How labour actually can look like, with pain, diaper butt, screams, tears and everything.

So here it is – the video where Nikola enters the world. I hope you will like it, because I do. <3

4

262 Comments

Djuli

Oooohh så vackert!!! Herrgud satt och krysta medan jag titta på videon!! De e verkligen jobbigt men värt!!

Reply
L

Efter att ha följt dig i 10 år skriver jag min första kommentar med tårarna rinnande. Du är helt fantastisk, Kenza. Önskar dig o din familj all lycka.

Reply
Caroline

Ska kika på den i luuugn och ro när min onge sover och min sambo gör nåt annat. 😂 spännande! 20 juni var det två år sedan jag själv födde.
Börjar nääästan bli sugen på en till! Trodde verkligen inte det skulle komma ett sånt sug.

Reply
Elin

Vilken fantastisk video! Tack för att ni delade med er av en så magisk och ärlig video, det var så spännande att följa och jag satt och grät genom hela haha. Stort grattis till er för er fina lilla son, jag önskar er all lycka!

Reply
Ivana

Så jävla vackert och starkt! Tack för att du delar med dig och stort grattis till dig och Aleks! ☺️❤️

Reply
Vanessa

Så fin förlossningsfilm, grät floder när er pojke kom ut. Fantastiskt jobbat Kenza! Föder förhoppningsvis vår pojke på KS i september, kommer titta på din film många gånger som mental träning hehe. Stort grattis 💙

Reply
Malin

Jag både skratta å grät med er 😭 fantastisk video å vilken jäkla kämpe du är! Å vilket team, du å din man! Önskar er all lycka!

Reply
S

Jag grät när jag såg videon (framförallt sista delen!!). Såå känsloladdad och fin ❤️ Din (och Aleks) lycka går inte att missa.
Jag fick en förlossningsdepression (postoartum) efter första barnet som nu är lite över 2 år. Väntar vårt andra nu och är i vecka 19.
Det var en “befrielse” att gråta till en förlossning av liksom… Glädje/känslor/igenkänning. Nu är jag säker på att kag kommer att fixa det här med att bli mamma, igen, lite bättre.
Svårt att förklara men jag ville bara skriva detta.
Stort stort grattis igen till att du blivit MAMMA! Jag har följt din blogg från start, så otroligt roligt att få en inblick i ditt liv som mamma nu 😊 <3

Reply
Elin

Shit vad jag grät mig genom hela videon. Är gravid i vecka 14 med mitt första barn. Fortfarande nojig efter ett tidigare missfall men hoppas så att det ska gå vägen denna gång. Så härligt och peppande att se din video. Att helt ärligt få se hur det kan gå till. Aldrig kommenterat här tidigare men följt dig under din graviditet. Stort tack att du delar med dig! Ta hand om dig och din lilla familj.

Reply
Dixi Wonderland

Tårarna bara rinner och rinner. När man har följt dig sen dag ett. Varje kapitel av ditt liv som man har fått ta del av. Det går inte att beskriva hur lycklig och glad jag är för er skull ❤️ Aleks är en sån jäkla otrolig man! Han har en sån lugn energi runt sig och trots att jag aldrig har träffat honom så ger han ut en sån trygg energi. Är så otroligt glad för din skull att du fann Aleks för ni är helt perfekta för varandra. Och världens bästa Kenza. Det gjorde så ont i mitt hjärta att se dig ha så ont under förlossningen. Man greps nästan av panik och kände “vad kan jag göra för att hjälpa dig”. Kan tänka mig att det var precis så Aleks kände i den stunden. Men vilken kämpe du var! Tack för att du ville dela med dig av detta då det är ett så stort och personligt ögonblick i ert liv. En väldigt ärlig men otroligt fin förlossningsberättelse. Enormt grattis till er lilla Nikola ❤️

Reply
Marre

Sådan äkta och vacker video! Tack för att du delar med dig. Kvinnor och mammor är dem sjukaste som finns, förstår inte hur du klarade det! Du är så stark och en riktig förebild!! <3 <3 <3 Önskar er all lycka

Reply
Nathalie

Wow, vilken stark video. Grät! Vad vi kvinnor kan. Overkligt. Om du/ni kommer skaffa ett till barn kommer du välja vaginalt eller kejsarsnitt?

Reply
Frida

Alltså wow. Tack för du delade med dig! Vilken förlossning alltså, och så jävla bra kämpat av dig! <3

Reply
Nasra

Alltså Kenza, du är bäst! Tack för din ÄRLIGA video. Jag är gravid med mitt första barn och är beräknad den 22 november. Jag har alltid varit rädd för smärta, men efter att ha sett din video känner jag mig lite lugnare. Thank God att det finns epidural och att det verkligen hjälper mot värkarna. Du är så modig och stark (det är alla som har fött barn, ni är hjältar!). ♥️♥️♥️

Reply
Karin

Vilken mäktig video fina ni!! Jag grät verkligen med dig när du höll prinsen i famnen. Stort grattis till er🙏🏽❤️❤️

Reply
Klara

Tack för att du delar med dig! FY fan vilken kämpe du är. Lycka till med Nikola!

Reply
Kikkan

Så otroligt vacker film, stort grattis till en vacker son! ❤️

Och tack för att du valde att ärligt visa hur det var för dig. Jag har en sådan extrem skräck för smärtor mellan benen (haft mycket urinvägsinfektioner och smärtor orsakade av andra sjukdomar) och har alltid undrat hur jag ska klara av en förlossning.
Med hjälp av din video har jag insett att det kommer jag inte göra och om jag en dag får äran att bli gravid och få föda ett barn så kommer det att bli med kejsarsnitt.
Så igen, tack för att du så ärligt och sårbart visade din verklighet och stort lycka till till Nikola i livet.

Reply
Frida

SÅ vackert! Wow! Sitter här och gråter över hur fint det är att du delar med dig av den finaste stunden i era liv. Den här videon utstrålar så mycket kärlek och lycka men också rädsla. Den delen när ditt krystningsarbete är igång, alltså det var så starkt att jag grät mig igenom hela biten! Åh, jag kan bara föreställa mig paniken och rädslan där och då. Det måste ha varit så otroligt jobbigt för dig, och så vackert när du direkt byter fokus till Nikola när han hamnar på ditt bröst. Så sjukt jävla starkt! Kvinnokroppen är fantastisk. Jag har följt din gravid-resa hela vägen och har älskat alla delar av den. Tack för att du har delat med dig och tack för att du valde att dela den här videon, den ger mig styrka och pepp inför min resa som blivande förälder, som preciiis har börjat :D All kärlek och lycka till er i fortsättningen! <3

Reply
M

Åh! Är i v. 32 nu och kunde inte fått någon bättre pepp.

Tack för att du visade så stor del av din förlossning och att du delar med dig. Precis vad jag behövde! Grattis igen till er <3

Reply
Amanda

wow! Tack för en fantastisk och ärlig förlossningsvideo, med blöjor, smärtor och allt vad det innebär. Längtar mer till min egna förlossning nu!
/gravid vecka 35

Reply
Linnea

TACK Kenza, för att du delar med dig och visar verkligheten <3 <3 Så modigt och starkt!

Reply
Sanna

Wow! Vilken kraftfull video, modigt blottande, generöst för alla som kan hjälpas inför eller efter sin egen upplevelse. Man ville bara krama om dig när du ropade på hjälp ❤️ Tror så mycket på den ”vågen” av mer verklighet. Bara vetskapen om att man inte är ensam om att ha det svårt eller tufft. Alla har haft/har det på sitt sätt. Tack för att du delar!

Reply
Malena

Vilken fantastiskt film <3 jag har gråtit massor! Tack för att ni delar med er, det var så fint att se!!!

Reply
Zahra

Jag, grät o grät o grät. Omedvetet höll man andan med dig, andades ut med dig och grät med dig när du grät. Vilken stark kvinna du är Kenza! Nikola är en lyckligt lottad liten pojke som har dig till mamma<3 Stort Grattis!

Reply
Camilla

Oj vad fint! Vad fina ni är och vad duktig du var. Lycka till med allt och upptäckter ni kommer göra tillsammans med lilla Nikola. ❤️

Reply
H

så starkt! vilken kvinna du är och vilken stöd aleks ger! nikola har världens finaste föräldrar, som kämpat för honom! massa kärlek till er!

Reply
johanna

alltså, sitter på jobbet och kollar (tack och lov för semesterlugn!) åh så himla fin, ärlig video. Och kärleken från Aleks. Åh ni är så fina, blir alldeles rörd! <3

Reply
Marie

Kenza !!! Jag grät av videon, du är otroligt !! Älskar att du visade denna verkligenheten och du är så jordnära, ärlig som person. Därför jag älskar att följa dig.

Önskar verkligen er lilla familj allra lycka tillsammans, njuta fullt ut så mycket.

Många Varmar kramar !!!❤️❤️❤️❤️

Reply
Wow

Hej!
Första gången jag blir berörd på riktigt av förlossningsvideo. Den var på riktigt. Jag har fött två och jag kände igen mig i alla dina uttryck och läten. Så häftigt och verkligt att du inte ”soundade” över sista klippet med någon klyschig ballad, utan behöll tystnaden i rummet, dialogen, skriken osv. Så skönt att en förlossning äntligen kan få vara just en förlossning även på sociala medier. Jag förstår att det inte är för alla att dela med sig för andra och även att om man vill så har man rätt att göra det hur man vill- men jag personligen är så trött på alla videos som tas över av effekter och emojis- jag menar ibland blir jag rädd för verkligen som sociala medier förmedlar när man ”lullar” och retuscherar allt. Tack. Tack för att du visar en förlossning och tack för att du valde att dela den! All lycka till er!

Reply
Emiiza

vilken fantastik video.. hur kunna du vara snygg under förlossningen? Jag ska vara snygg om jag skulle föda, haha

Reply
T

Alltså tårarna sprutar!! Så himla vacker video och det är så enormt generöst att dela med er av den stunden. Är själv mamma till två döttrar och kastas tillbaka till mina egna förlossningar (ett snitt och en vaginal) ❤️❤️❤️

Reply
Louise Dahlberg

Jag tycker så mycket om dig kenza. Därför blir jag så berörd av din video. Gråter av glädje för er skull & gråter för att du är så stark &fin person. Jag kan garantera att du kommer vara den bästa mamman någonsin ! Du förtjänar allt gott i världen. Lycka till!

Reply
Ana

Such a lovely video!
First I wasn’t sure I want to see it, as I don’t have kids myself, but hey, it was nothing scary and all private moments were censored (thanks for that 😁) Such a great support Aleks was giving you and you did so well!! Thanks for a mini birth tutorial!

Reply
Kasia

I have the same opinion. I was scary at the first because I don’t have kidsand I didn’t know how many “facts” you show hut it wasn’t scary. I think only that the giving birth method is different in Poland. Something like in the USA movies – like by the ginevologist’s examination ;) thank you for that. I’m not so scary any more! If you did that I will try my best to do it too! ;** ps. I’m jealous ghat you have so many girl-friends that have babies, you can ask they about everything, how to tske care of a baby. It’s wonderful ;)

Reply
Hanna

Åh kenza! Sitter här med mitt andra barn på tre månader, men min egen förlossning färskt i minne och storböla. Kan vara den vackraste video jag sett! Tack för att du delar med dig av hela sanningen smärtan, tårarna och den ofantliga kraften och lyckan i att föda ett barn (oavsett hur de förlossningen går till).

Reply
Christine

Nu har jag suttit här och fulgrinat till din video 😂 Så fint att se en RIKTIG video, det är inte så glamouröst som man kan tro att det är. Fick flashbacks till min egen förlossning för 7 månader sen. Blev också igångsatt, men hann inte få ryggmärgsbedövning. Men hade en snabb förlossning som tur är! Det där trycket är fan inte att leka med alltså!!! Tyckte det kändes som jag skulle skita ut en tegelsten haha.
Stort grattis till er ❤️

Reply
F

Hej, liknande typ av resa när det gäller att skapa egen familj. Att få bli gravid blev nästan som att tro på en saga…
Därför är jag så Undrar jag hur det känns just nu? Såklart var jag lycklig över bebis- äntligen blev ju livet en saga, men inom mig var den ursprungliga önskan om att bli gravid så stark att jag typ planerade nästa barn, kände en tomhet. Jag var alltså inte deprimerad utan superglad, men det var som att vara gravid och få ett barn var två helt skilda saker. Det låter så flummigt. Jag själv skulle inte förstå min egen text, men ändå så nyfiken på hur det känns för dig/er?

Reply
Maria

Wow, fantastiskt!!! Jag har två månader kvar tills BF med mitt andra barn och detta hjälpte mig att påminnas om hur fantastiskt värt det är trots alla krämpor (sängliggande med foglossning osv). KRAFT var ordet jag tänkte på genom hela filmen! Och kärlek mellan dig och Aleks förstås <3 Grattis!

Reply
Sofia

Alltså jag grät sönder efter den video!! Så fin och du är så jäkla stark!!! Jäklar i havet alltså! ❤️❤️❤️

Reply
Josefine

Magisk video, mycket tårar och även lite skratt, man kände verkligen med dig!
Alex var ju så underbar också!

Reply
Ida

Wow så starkt. Gråt så mycket när han kom! Så himla bra kämpat och tack för att du delar med dig! Längtar till dagen jag förhoppningsvis blir mamma<3

Reply
Emma Palovaara

Så starkt av dig att dela med dig och så j*vla bra jobbat! Grattis till er fina son<3

Reply
Monika Johansson

Så underbart! Tack för att du delar med dig av denna underbara upplevelse. Jag är 40 år. Fött 3 barn som vägt 2.8, 3,5 och 4,5 kg. Älskar att föda. Men tyvärr är det nu slut. Men i början av oktober blir jag mormor! Både min äldsta dotter och jag grät till din video. Så underbar! När barnmorskan säger: ta emot! Och du får träffa din son. Alla runt dig var verkligen bra. Lugna och hade dig i centrum. Ta k igen för att du dela. Grattis till ert mirakel. Kram Monika i Närke❤️

Reply
Carro

Såå fint. Helt fantastiskt.
Önskar er allt gott och all lycka!!
Här trillar tårarna. Har själv år av försök att bli med barn och livrädd att jag aldrig kommer kunna bli det..
Stort grattis till er!! <3
Du är en väldigt fin förebild på många sätt. Du står med fötterna på jorden, ärlig och genuin. Fin människa som ger glädje till många!

Reply
Alexandra Alvis

Fina, fina Kenza. Jag har inte ord nog att beskriva hur tacksam jag och nog alla som läser din blogg är för din ärlighet och för att du delar med dig av något så vackert och personligt som din sons födelse. Du har alltid framstått som en fantastiskt skön, avslappnad och jordnära tjej och det framkommer även tydligt i din förlossningsvideo. Fy fan vilken jävla dröm att få ta del av. Tack för att vi får dela den med dig!

P.S. Lägger gärna en tolkning av Nikolas födelsehoroskop, han föddes under minst sagt spännande tider!

All kärlek <3 Alex.

Reply
Anna

Wow!! Jag grät på slutet så jag fick bita mig i tungan.

Det är så spännande med förlossningar och hur olika våra upplevelser är. Jag önskar så att jag hade filmat min förlossning så jag hade något att titta tillbaka på. Jag minns bara de vidrigaste 48 timmarna någonsin med enorma smärtor, trots epidural. Jag delar inte alls upplevelsen att epiduralen var himmelriket. Ja den tog bort udden av smärtorna men den tog inte bort någon smärta alls ned i vänster ben så all smärta från värkarna gick ut i benet. Jag kunde inte ligga eller sitta genom värkarna utan fick stå och trampa mig igenom värkarna för annars trodde jag benet skulle gå av. Sedan följde fem timmars krystade, tillslut fick de trycka ned henne genom att pressa ihop min mage.

Så tack för att jag fick se din förlossning och på sätt och vis återuppliva hur det är, även om våra förlossningar skiljer sig åt. Så himla häftigt även om det också kan vara fruktansvärt. Du är så grym som delar detta med oss! Du är grym som fött barn, förstå vilken jäkla bedrift våra kroppar åstadkomma. Grattis, tack och grymt jobbat!!!

Reply
F

Så otroligt fint! Tårarna bara rann. Tack för att du delar med dig. Känner en sån kärlek för er och er resa❤️

Reply
ule

I love your expression when you are finished giving birth :)
A weird question but don’t take it personally: is Swedish such a slow language or is it just your way of speaking? Watching at 2x the speed with English subtitles was just right for me…
All the best to your little family!

Reply
Maja

I speak swedish and I think almost every other language is spoken tooooo fast haha, in my ears Kenza speaks with a normal pace!

Reply
LindaEd

I would say that it is different how slow or fast we Swedes talk – but if you compare to some other languages, i guess we are kinda slow. But in Kenzas case – i would say that she is reflecting over what she is saying, which makes kinda sense because there is a lot of emotions going on. That is what i think.

And to you Kenza – this video is the most amazing and wonderful i have seen. A big thank you for sharing that with us. <3

/L

Reply
Sara

Alltså, tårarna sprutar! Så fint, ärligt och naket (inte bokstavligen men du fattar ;)). Grattis till världens finaste son. Man kan tycka att förlossningsvideos borde ”avskräcka”, eller få en att bli rädd men jag längtar bara tills dess att jag förhoppningsvis ska få förmånen att sätta ett liv till världen ❤️

Reply
Matilda

Fantastisk video, älskar hur ärlig du är och att du vågar dela med dig. ❤️

Reply
Sofie

This was SO HORRIBLE….. so much respect to you and other moms out there for doing this, but seeing this reassured my decision to never have kids. I almost got tears in my eyes seeing you in so much pain :(

Reply
noor

I cried in the end😭 I never thought it was that painful, I could really feel your pain (if that.makes sense) due to your emotions. Thank you for sharing this video, you are very strong Kenza. I wish your family all the best, health, luck, love and happiness 💕💕

Reply
S

Enormt fin förlossningsfilm<3 Jösses vad jag gråter.
Jag hoppas att jag själv får uppleva det en dag även om det tyvärr ser mörkt ut.

Starkt jobbat Kenza! Stort grattis och stort tack för att du delade förlossningvideon<3

Reply
Caroline

Woow, så rörande och modigt! BF+2 här i väntan på första barnet, extra mottaglig! ❤️

Reply
Kattis

Så fint och ärligt!
Vi planerar barn nu och även om smärtan kommer att vara brutal så längtar jag, för det leendet du har nu i din blick, är något jag drömt om länge.. Grattis mamma Kenza!

Reply
Johanna38

Så fint och äkta 🙏🏻❣️. Vilket team ni var, stort grattis igen ☺️❤️

Reply
Kris

It looks INCREDIBLY painful. Especially the part at the end where you say ‘do i have to wait for a contraction’, i can literally see him still being stuck in the canal there and pushing your pelvic bones apart. Endless respect for going through this, kenza, and you did it so incredibly well.

One technical question; didnt they cut you, to prevent tearing? Here thats normal practice and it looks like it would have maybe helped, in your case. 😕

Reply
Sara

We dont cut unless the baby needs to come out faster, or if we se that a larger vaginal tare is about to happend. / Sara, midwife from Sweden.

Reply
Hanna, doula

They usually don’t cut routinely in Sweden, but try to avoid it due to the thought of the tissue healing easier when it is “naturally torn” instead. Scientifficaly it is proven cutting creates more damage then natural tears.

Reply
Linda

Är mållös över hur magiskt detta är, tack för att du delade med dig av detta stora

Reply
madde

Helt magiskt!! Trebarnsmamma här, min yngsta har precis fyllt 2 år. Du beskriver det verkligen så träffsäkert. Brännande tryck, obeskrivlig smärta men ändå så otroligt coolt. Jag höll koll på siffrorna på monitorn på filmen, när det närmar sig 180 så vet man… Det är helt sjukt vad kvinnokroppen klarar av 👊🏻 Stort grattis till er Nicola, är är ljuvlig!

Reply
Sofie

Omg! Fick Flashback till min första förlossning… glömmer aldrig den smärtan. Döda mig o ta mig här ifrån liksom!
Därav föddes tvåan o trean med ks ;)

Starkt av dig att visa detta. Jättefint och jag grät av medkänsla större delen av filmen.

Grattis till er.
Kram Sofie

Reply
Dina

Dear Kenza, I’ve been following you for years and I am SO beyond happy for you! Really: This is a little wonder! your sweet little Nikola is a wonder and I wish you all the best! Also Ales is such a kind and sweet husband and father! He really tried his best to push you and to be there for you.
A lot of kisses and hugs, enjoy this time! enjoy every moment with your little child, he will grow up faster then you’d expect :D
Love from Germany <3

Reply
Gen

Jag grät när jag såg videon Vill bara säga att ni är fantastiska som visar denna fina Video med det bästa som kan hända i livet o såå underbart att du har din fina Alek som stort stöd Beundrar dig som fortsätter blogga o vill ju verkligen se denna fina familj så ofta som möjligt på blogg Lilla Nikola är ju sååå underbart söt o fin o han ska vara lycklig som fått er till föräldrar kommer bli såå älskad Kram från en 73-årig tant

Reply
Grodan

Jättefin fin, alla dina filmer är så välgjorda! Men nu måste jag få veta, vilket datum sa spådamen att hon trodde han skulle komma? 🙂

Reply
-Jenny-

Brööööl! Vilken video. Naken och smärtsam men ändå privat och lugn. Tack för att du delade ❤️❤️❤️
(Och fy fan för smärtan!!!! Innan man fött barn vet man inte vad smärta är. Eller. Jag tror fullt och fast på att olika kvinnor faktiskt får olika ont. Jag höll också på att DÖ. De som säger att värkar inte gör så ont (de som man vill smälla till) – de får inte de där fruktansvärda värkarna. Det gååååår inte att andas sig igenom eller överleva dem utan epidural oavsett hur man gör. Så det så!!! 😂🤣😫)

Reply
I

Har följt dig i många år och aldrig kommenterat, men ville bara säga tack för att du delar en så ärlig video. Så stark! Fantastisk fin. Och så fint att se dig och Aleks i symbios genom hela förlossningen. Grymt kämpat av dig genom krystningarna!!! All kärlek till er

Reply
Camilla

Tårarna sprutar 😭😭 TACK för att ni valde att dela det största ögonblicket i erat liv. Så otroligt vackert. Det är inte alltid glammigt att föda barn. Tack för att du vågar visa din förlossning ❤

Reply
Ellen

Herre gud vad tårarna rinner! Så stark film och så ljuvligt vackert när han kommer till världen <3

Reply
Klara

Fick mitt andra barn i maj. Börjar gråta när jag ser det här, speciellt nör han äntligen kommer ut!
En förlossning är så mkt känslor och så jäkla coolt! Stort GRATTIS till livets häftigaste (och mest intensiva, utmanande) resa <3

Reply
Agnieszka Farah

My dearest Kenza,

Thank you for sharing this special video!

I am a mother of three (5 year old, 3 year old and 6 month old baby). This video just reminded me how special those little things are that join us…

Thank you for giving me a perspective yet again and to see my own children in this special light that they arrive in!

Lots of love and all the best to you and your FAMILY!

Reply
Emmy

Alltså WOW! Så otroligt fint, kan inte få slut på tårarna. Påminner mig massor om min egna förlossning (blev också igångsatt och min dotter föddes fredagen den 13 juni 2014, också klockan 05.06). Tack så mycket för att du delade en sån fantastisk och ärlig video, du är grym! All lycka till dig och din härliga familj.

Reply
Camilla

Vakkert! Jeg gråt like mye som deg og Nikola til sammen når jeg så den <3

Sterke kvinne!!!

Reply
Adelina

Wow ❤️Så fin video satt o grät hela tiden❤️ Må Gud välsigna honom med lycka och hälsa.

Reply
Josefin

Gud vad jag grinar😭 så fin video😍 och så fint av er att dela med er😘

Reply
Annie

Åh herregud åh herregud och åh herregud. Kände igen mig i varje ord du beskrev och allt jag såg under klippen och orden du beskriver precis under tiden och efterår och när ni kommit hem så hemskt och vackert samtidigt.

Reply
Zandra

Åh Kenza! Aldrig någonsin kommenterar på en enda blogg trots att jag läser en del och har gjort i många år men det här fick mig att fulgråta totalt! Ville bara ta mig igenom videon och krama om dig och berätta för dig hur jävla grym du är! Så fantastiskt vackert, naket och utlämnande, tack för att du delar med dig! Så galet bra kämpat, vi kvinnor är verkligen helt fantastiska! ❤❤❤ Njut nu av din fina Nikola! 🥰

Reply
Sara

Tack för att du delade med dig av denna videon! Mina tårar rann hejdlöst. Tack för att du inte förskönar som många andra gör.

Jag ska denna månaden ta ut min spiral (jag har velat ha barn i två år) . Min sambo sen sju år tillbaka sa idag innan han gick till jobbet att han ville att jag skulle boka en tid för att plocka ut den… jag typ grät av glädje när han sa det. Trots all den smärta jag såg dig genomlida så längtar jag ändå till det ögonblicket. Grattis till dig och Aleks!

Reply
Anna

Wow. En sådan fantastisk video du har gjort. Så vackert, naket, ärligt och smärtsamt. Men vilken lycka det resulterar i! :)
Jag födde mitt andra barn den 5 maj och har inte några planer på fler, men jag är övertygad om att din video kommer att hjälpa, många, många blivande mammor (och säkert pappor också).
Det är inte många som skulle våga visa något så här intimt och personligt, du förtjänar så mycket beröm och respekt för det.

Reply
Rebecka

Grät så mycket, var så starkt att se din smärta/panik/glädje1 Tack för att du delar med dig!

Reply
Johanna

Så himla fin video du har gjort. Den berörde mig ändå in i benmärgen. ❤️

Reply
Karin

Jag som inte är ett dugg blödig egentligen grät också när jag såg detta.
Mycket bra kämpat av dig och vilken stöttning av Aleks. Och vilket fint ögonblick när han till slut kom. Jag är så glad för eran skull 💕😀

Reply
Anonym

Så himla vackert. Och jag vill säga en sak, jag pratade med SÅ många om det jag kände var värst under förlossningen men ingen kunde relatera. Så JÄKLA skönt (och hemskt haha) att du hade värst smärta av precis samma sak som jag, dvs trycket ner åt bakvägen och den brännande smärtan när man inte fick trycka ut huvudet som då låg och töjde alltihopa. Precis samma smärta för mig där. Epiduralen hjälpte ju knappast mot det där trycket ner… fy fan. Kände mig så ensam i detta då alla bara pratade om smärtan från värkarna och inte förstod vad jag menade haha. Många grattis till din vackra pojke.

Reply
KL

wow! TACK Kenza för att du delade med dig av detta! Min bebis (?) fyller snart ett och denna videon väckte så mycket minnen från förlossningen och så mkt känslor! lipade som ett jävla barn! tack!!

Reply
Linn

Tjöt som en gris (och ja, grisar spyr 😂😉) till sista videon. Kommer precis ihåg den där känslan av total maktlöshet, uppgivenhet o viljan att bara nån annan ska lösa detta åt mej nu – för jag orkar/kan/vill inte mer!!! 🙈😩 Fantastisk film, tack för man får ta del av det största i era liv!

Reply
Michaela

Så vackert att se er ihop, du och Aleks. Och kärleken som lyste om er. Det var magiskt att höra Nikolas skrik. Vilket fantastiskt ljud! Jag födde vår dotter stilla, för ett år sedan i vecka 40. Det var så tyst när hon kom. Hade gjort allt för att höra det där skriket. ❤️ All lycka Kenza och Aleks!

Reply
Sophie

Tårarna bara rinner, tack för att du är så stark och modig och vill dela med dig ❤️ Det betyder så enormt mycket för så många att se hur det verkligen är. Kommer inte vara lika rädd att bli gravid efter det här när jag sett kärleken i era ögon när miraklet äntligen kom.

Reply
Ebba

Wow! Så himla fint. Trodde inte jag skulle gråta så mycket. Tack för att du delar och grattis till er!

Reply
Jam

So happy for you and your family <33 Thank you for always being so REAL. I feel like you are a close friend and couldn't be happier for you.

<3 Jam from New York

Reply
Nathalie

Bland det vackraste jag sett! Tack för att du delar med dig. Det var så genuint, vackert och kärleksfullt. Önskar er all lycka framöver <3

Reply
Marre

Så mycket kärlek och styrka i den här filmen. Har själv två barn och fick direkt upp minnen från min egen förlossning och alla fina (och jobbiga) minnen kring dem. Så fint att ha det bevarat så här och att ni delar med er på det här sättet. Stort grattis till er och till lilla Niko som har såna fantastiskt fina föräldrar ❤️

Reply
Luisa

Thank you so much for sharing! I don’t think it was horrible at all. I think it was beautiful, and sometimes scary and funny and most of all it was real. As a woman who hasn’t given birth yet, I learnt so much from this video and from you. You were so brave and strong! And I think, you are now brave as well sharing these intimate scenes. But that’s what makes you, in my eyes, the best and most authentic blogger out there :)

Reply
Moa

Brukar ALDRIG kommentera men….
jag grät mig igenom slutet av videon och längtar så tills jag, förhoppningsvis, kan få föda ett eget mirakel. Grattis till er och tack för att ni delade videon! 😭😍😂

Reply
Mari

For en fantastisk video! Jeg gråt sammen med deg, både når du skrek av smerte, lettelse og glede <3

Reply
Anika

This was crazy, insane and so emotional. Thank you for sharing. I also cryed while watching. You are so strong and I wish you all the best. I hope i will be as brave as you if i ever give birth. Ps Nikola shares a birthday with my brother. Hugs to sweden! <3

Reply
Sofia

Kenza, jag har följt dig sedan högstadiet. Sedan du gick i Ekliden och jag i Skuru Skola. Helt galet länge, och ändå har jag knappt kommenterat?

Jag har följt din resa, ER resa till det här, till att er fina son äntligen skulle få komma till er. Tårarna bara forsar och det är så sjukt sjukt starkt och fint av dig att du delar med dig av det här, av det mest intima man kan uppleva, och något av det tuffaste (kan jag bara föreställa mig!).

Så glad att ni nådde hit till slut, visste hela tiden att det skulle gå bra! Det kändes bara så, är så glad att det blev så. Grattis grattis grattis och välkommen till världen än en gång, Nikola! KRAM <3

Reply
Diana

Jag hoppas din barnmorska peppade dig mer än vad man fick se i videon. Blev sjukt besviken över hur hon knappt tittade på dig, peppade, hejade och försökte lugna dig. Är själv barnmorska och hade jag haft en kvinna som mådde som du så hade jag inte bara suttit sådär. Visst skulle jag försöka inge ett lugn, men du behövde kanske nån som pratade mer med dig? Lugnade dig? Sa hur fantastiskt du var? Guidade genom krystningarna? A jag vet inte, fick ju bara se en liten glimt.

Men så starkt jobbat av dig!

Reply
Marianne S

Tänkte också på det! Under min första förlossning hade jag en barnmorska som hela tiden berömde
Mig och hejade på, det betydde så mycket! Min andra förlossning var något annat. Barnmorskan berömde Mig inte på samma sätt utan
Upplevde henne som lite mer i bakgrunden. När man är mitt i smärtan behöver man ju nästan att någon kommer fram till en och ganska tydligt ger en beröm, instruktioner/hejar på! Jag kände mig ganska ensam under min andra förlossning.

Vore intressant att höra lite mer kring hur du upplevde förlossningen, kände du bra stöd av barnmorskan? Hade du önskat att hon/de var annorlunda?

Reply
Diana

Ja men precis! Jag tror banne mig att jag säger något positivt efter varje krystning. Typ: bra jobbat, det går fint framåt, vad stark du är, du är en kämpe, snart har du din belöning, inte långt kvar nu, det är så värt den här stunden när barnet kommer, fortsätt såhär mm mm.
Jag frågar hur det känns i den ställningen de befinner sig i, tar ögonkontakt, säger deras namn. Snacka om att vi jobbar olika 🤷🏻‍♀️

Vore också intressant att höra vad Kenza tyckte 😊

Reply
Emilie

Samma här. Det var en så kort del, men hon upplevdes nonchalant. Två timmar av smärta, ojande och man riktigt HÖR Kenzas ångest. Det var obegripligt för mig hur man som barnmorska kan sitta och chilla.

Reply
Camilla

Precis vad jag också tänkte… Aleks var fantastisk på alla sätt men varför blev det ingen reaktion från barnmorskan tex när du ropade på hjälp? Kändes det inte ensamt utan guidning och värme från dem? Min barnmorska var fantastisk, så varm, klok och inte rädd för att vara nära..

Reply
Je

Tyckte också att bm skulle gett mer stöd, blev irriterad när hon bara satt där! Kan kanske blivit bortklippt men man såg ju hur rädd och ont Kenza hade och blev så paff att inte ens uskan stod vid hennes sida o guida?? Satt för mig själv och typ ”neeer med hakan och krysta” 😂 har gått igenom 4 förlossningar och för mig var det så otroligt viktigt med närvarande bm och uska!

Reply
Dee

Vilken ärlig video, vad grym du är som visar hur det verkligen kan vara, med förlossningstrosorna och bindorna och allt det där andra. Jag blev påmind om mina egna förlossningar, hur jobbigt det var. Vilka superkvinnor vi är! Fint att Aleks stöttade dig så mycket! Slutet var så fint, man såg hur chockad du såg ut. Man är helt chockad av smärtan men ändå så är allt det där så värt det. Det var så känslosamt på slutet att jag började snyfta. Grattis till lille Nikola! Du har massor med fantastiska och roliga saker att se fram emot! <3

Reply
Ea

Otroligt fint och starkt att ni delar med er! Jag grät massor och är väldigt glad över att själv vara mamma till två pojkar. Ni har så mycket roligt framför er!

Reply
Karolin Clevenholm

Wow!! Fantastiskt att du/ni är så öppna och ärliga och vågar visa detta! Tårarna föll medans jag tittade. Grattis! ❤️

Reply
Evelina

Stoooort grattis till er!
Satt själv och krystade med när din värkar kom och grät som om de vore någon jag kände. Så fin video och all lycka till er.
Massor med kramar❤️

Reply
Maria

I cried with you. The end is soooo emotional. I’ve never seen videos like this and OMG it scares me. When you said ‘help me’, omg!
We are so fucking strong!!!! Still can’t believe women can do this.
I also have to say Aleks is so supportive and I can feel his love to you (to both of you) even from the video. And how you hold his hands. After your video I changed my mind and now I also wanna have my husband with me while I’m giving birth. Can’t imagine how you can be all alone there.

Congratulations once again to your family. Nikola is super cute and his lips are so adorable <3

Reply
Kattis

Stort grattis till er fina pojke! Jag grät floder, så underbart vacker video. Som ni har kämpat och nu är han äntligen hos er.

Reply
Camilla

Så jävla fint och starkt gjort! Du är grym och vi kvinnor är otroligt grymma!

Reply
Hanna

Jag har inga barn och har funderat på huruvida jag vill ha barn det senaste året. Vad vill jag med mitt liv? Vad ska det innehålla? Har aldrig varit gravid så vet inte ens om jag kan bli det och jag har ingen partner atm. Men jag läser på. Om allt som rör den kvinnliga kroppen och din video – oh my god! Det ärligaste jag sett. Vad modig du är som vågar visa en naken sanning i en retuscherad verklighet på nätet. Vad stark du var. Vad HÄFTIGT det är vad kvinnokroppen kan skapa. Jag är jätteglad för er skull och att du som längtat får uppleva det. Nikola har fått en fantastisk mamma och pappa. Och jag blev ändå sugen på att få känna den kärlek som syntes i dina ögon när du träffade din son för första gången….

Reply
Dk

Tack för att du delar med dig! Helt förjävla vackert! Grät mig igenom! Njut nu, båda!

Reply
Nathalie

Så fantastiskt fint. Jag grät mig igenom hela den sista delen av videon. Jag kände verkligen er lycka. Vilken ynnest att du ville dela med dig av detta till oss. Så intimt och vackert hela vägen. Är så otroligt glad för er skull. Vilken grej. Grattis!! ♥️

Reply
Smiledoc

Jag födde själv nyligen en dotter och efter att genomgått en förlossning liknande din så lärde jag känna mig själv och min kropp bättre. Vad vi är starka vi kvinnor! Stort tack för att du delade m dig! Detta var otroligt fint och väckte alla minnen kring min förlossning till liv igen. Så bra o så starkt gjort av dig!!!

Reply
Jennie

Som att lägga karbonpapper på min egen förlossning. Vidrigt med så lång krystningsfas, fick också panik när inget hände och ville bara skrika “nu får någon hjälpa mig att få ut det här barnet för i helvete”. Hon vägde nästan samma, 4165 g och hade också större huvud än genomsnittet. Tyvärr slutade det med en grad 4- bristning för mig och jag är så glad att du slapp det (även om jag har förstått att grad 2 kan ge väldigt mkt smärta det med). Nu har jag dock ett planerat snitt med nr 2 i augusti och att se detta fick mig att längta otroligt mkt efter att få min bebis i famnen. Tack för att du delade med dig och all lycka till er!

Reply
Petra

Men herregud vad vackert! Blev otroligt berörd av denna video. All lycka till er!

Reply
Helene

Det her må virkelig være noe av det mest fantastiske og fineste jeg har sett av youtube filmer på lenge! Ingenting er så magisk som å få lov å se et barn komme til verden, og jeg må jammen si at vi kvinner og våres kropp er rimelig RÅ! Nyt tiden med din lille fine familie <3

Reply
Moa

Oh jisses. Tårarna började spruta i samma ögonblick som du tog upp Nikola på bröstet. Den känslan kan man aldrig beskriva hur det känns, så mäktigt.
Vårt andra barn föddes hemma i badrummet efter en blixtförlossning och med min man som barnmorska (ambulanspersonal kom 3-4 minuter efter) och han var i ungefär samma storlek som er lille kille, det var nog de mest smärtsamma jag varit med om. Som att försöka skita ut världens största vattenmelon 😂

Grattis till ert underverk 🌺

Reply
Thess

Vilken helt vilken otrolig kvinna du är! Så enormt vacker, rå och ärlig video. Ni är ett superteam du och Alex, önskar er all lycka med er fina lilla familj. <3
Jag och min man har försökt i snart tre år nu utan resultat, så tårarna rinner såväl av glädje för er skull och samtidigt ett stort avund, önskar så att vi också får uppleva detta någon gång.. stor kram till er

Reply
Maja

Alltså amazing freaking woman! Du och alla kvinnor! Vilka jäkla mäktiga mirakelväsen vi är! 💪❤️

Reply
Marte

Wow! Så utrolig sterkt! Takk for at du delte denne nydelige og ærlige filmen. Gratulerer med Nicola!

Reply
lovisa

Gick inte att hålla tårarna inne.
följt eran tuffa resa och blev så berörd av din video, han är äntligen här!! wow.
Så ärlig, naturlig, häftig, vacker, berörande video. Och Aleks vilken hjälte!!!!

Reply
Jonna Carlsson

Jag har följt dig i snart 10 år, vi är jämngamla så det har varit extra roligt att läsa din blogg. Du verkar vara en så fin och genuin människa så det är nog svårt att inte tycka bra om dig (även om jag såklart inte känner dig privat). Stort Stort grattis till er!! Jag (liksom typ alla andra) både grät, skrattade och krystade med dig genom videon. Fantastiskt starkt och modigt av dig att visa “verkligheten”, från smärtan till magin då du lyfte honom till ditt bröst. Jag hoppas och ser fram emot den dagen jag själv blir mamma, (även om födseln såg extremt smärtsam ut) :).

Tack för att vi fick vara en liten del av detta <3

Reply
Malin

Jävlar. Jag är lite äldre än dig och har aldrig velat ha barn. Framförallt aldrig velat föda/bära ett själv. Adoption kanske, föda aldrig. Men ofta hör man om hur fantastiskt det är, fast vägen dit inte alltid (allt för ofta) faktiskt är så. Viktig video att visa hur det faktiskt kan se ut. Såklart att vissa få det guld och gröna skogar men verkligheten ser nog inte allt för ofta ut så. Jag kände bara mer och mer att nope det där är inget för mig. Men jag blev så otroligt glad för din skull ändå, när det vart över haha.

Reply
Sanna

Så fint! Vi väntar vår första om 6 veckor och jag såg videon tillsammans med min man som en liten förberedelse. Så ärligt och rättfram och tårarna bara rann emot slutet!

Reply
Julia

Det ÄR det vackraste jag sett! Bölade lika mycket och högt som Nikola när han kom ut. 25 år och singel med en barnlängtan som är så stor. Blev så berörd av din förlossningsvideo. TACK för att du delar med dig och inte döljer något <3

Reply
S

Fantastisk video! Stort grattis till er! Fick flashbacks till mina förlossningar. Stor igenkänningsfaktor på att det känns som att bebisen ska ut från analen!! Minns känslan av hur en stor melon ska ut från analen 😂Fruktansvärt men värt allt. Hade epidural under första och ja det var ju himmelriket. Under andra förlossningen så väntade jag desperat efter epidural men läkaren var upptagen. Minns att jag satt på en stor boll och vrålade av smärta medan värkarna dundrade över ryggen. Fick en känsla av att ett tåg som körde över min rygg. Vrålade efter läkaren och att jag behövde bajsa. Var på väg in på toa men barnmorskan ville dubbelkolla och minns inget förrän jag plötsligt ligger och krystar. Fick en blackout. Den tackar jag lustgasen för hehe. Tjoff sa det så var dottern ute. Första förlossningen tog 3 dagar med typ noll sömn och värkar och ca 10 h på förlossning. Andra hade jag gått över två veckor och den tog totalt ca 5 h. Hur hemsk smärtan är var hade jag inte velat vara utan. Har två döttrar som jag offrar mitt liv för utan tvekan.

Njut av livet som mamma. Det blir bara bättre och roligare med tiden :)

Reply
Malin

Samma här. Första kommentaren. Och tårarna rinnande. Fantastiskt fint att du ville dela med dig av denna underbara film. Vackert och magiskt, så fina hela familjen ❤

Reply
Fialin

Wow, jag gråter floder här nu!! Så vacker film och jag minns tillbaka till mina födslar! Känslorna är överväldigande och går inte att beskriva! Tack för att du delar med dig!

Reply
Anna

Wow, tack för att du delar med dig Kenza!❤️ Så oerhört känslosamt, tårarna sprutar!

Reply
Madde

Jösses. Här ligger jag innan jobbet kl 05.53 och gråter till din fina video, samtidigt som jag skrattade om vartannat 😂 Så himla fint. Har följt dig i många år men aldrig kommenterat, kände verkligen att jag var tvungen nu. Kram på er!

Reply
Malin

TACK för att du delar med dig!! Vilken otroligt stark och berörande video. Jag är så himla glad för er skull. <3 <3

Reply
Eva

I m so happy for you and your family<3 Thank you for being so brave and honest. Cried a lot watching that video. All the best for your little family<3

Reply
Cassandra

You are so brave Kenza!! And also Alex ! Much respect !

With this video, i remembered thing from my daughters labour – like things you said ”shut up” when they tried to told you that Baby Nikola has a a lot of hair. :D or that it really felt like i have to go to toilet – but wrong call. Its only the baby. ! Little thing what i have forgot – but your video bring it back in my mind. And that wonderful !!!.

Its funny that in labour you are in pain, but after that you forgot everything, when you get your baby out, you forgot all the pain. Its all worth it. <3 so Kenzas followers who dont have baby – you live 9mths baby inside of you. You handle this easily (yes in pain) but after the labour – you are a superwoman . You did for your family! Its all worth it. The next day after giving a birth – you dont remember how was it. You are in love with your baby.

I kinda feel sad that i dont have video from my labour. But KENZA your video takes me back to 8 yrs ago.
Thank you a lot for sharing this. <3 <3 All the best for your family.

Reply
Riina

Amazing video!!!! Thank you for sharing! I will share this to my mom friends – i know somethimes its good to go back on time , just to remeber the time in the hospital, what we mothers did! And what we women can do!!!
Lots of love to your family! Puss och kram to little Nikola!!

Reply
Nathalie

Wow, så himla himla fint! Tack för att du delade videon, du är så jäkla grym!!! <3

Reply
Hanna, doula

Kenza! Fantastiska, starka, kraftfulla kvinna.
Tack för att du delar med dig av en så vacker och ärlig film, jag tror det hjälper många att se hur det faktiskt kan gå till under en födsel.
Som utbildad doula kan jag dock inte låta bli att önska att ni hade haft just en doula med er. Ni ser ut att vara ett fantastiskt team du och Alex, och han verkar verkligen ha gjort allt han kunde för dig. Och en doula hade inte velat störa det fina samarbetet, men däremot hade vi förmodligen kunnat hjälpa till att hantera en del av panikkänslorna, tagit till övningar för att underlätta för Nikola att komma ner i bäckenet, göra det enklare att vila mellan värkarna och använda oss av naturlig smärtlindring som komplement till den medicinska.

Både du och Alex är så himla starka och duktiga, så det är verkligen ingen kritik mot er, utan snarare en vilja att belysa att det finns ytterligare hjälp att få som kan underlätta en födsel och ge födande par en ännu mer positiv upplevelse <3

Önskar all lycka och kärlek till er fina familj och ser fram emot att följa er in i nästa kapitel i livet.

Kram Hanna
http://www.doulami.se

Reply
Annie

ååh önskar jag var Nikola, vilken familj <3 All lycka till er! om ni någon gång vill adoptera en stora syster till Nikola, holla at me.

Reply
Caroline

Ärlig, rå och helt fantastisk. Kvinnor är verkligen enastående ✨💎✨

Reply
Amanda

Fantastiskt fint och ärligt!
Jag vill berätta för dig att min första förlossning var väldigt lik din… jag hade fruktansvärda värkar och ett obeskrivligt tryck neråt, hade ont imellan värkarna och det tog tid innan han kom ner ordentligt i bäckenet. Efteråt kände jag att förlossningen var hemsk, jag ville aldrig göra om det, någonsin. 2 år senare blev jag gravid igen och i mars i år födde jag våran dotter! Förlossningen var helt annorlunda, jag visste vad som väntade och kunde hantera smärtan helt annorlunda, jag hade inte ont mellan värkarna och krystvärkarna gjorde inte så jävulskt ont som första. Det var helt annorlunda, det gick snabbt och smidigt och hela förlossningen var underbar! Med mitt första barn hade har EDA och lustgas och trodde som du att jag skulle dö.. mer mitt andra barn klarade mig på enbart lustgas (tog lustgasen när jag var öppen 8cm).
Ville bara berätta att nästa förlossning inte behöver vara likadan, att man inte ska gå runt och oroa sig i onödan. Vet själv hur det känns efter en sånn tuff förlossning. Men vi fixade ju det!

Reply
Helen

Åh Kenza!! Under första delen av videon kände jag “å fy fan va jobbigt, jag kommer aldrig vilja ha barn” men när Nikola kom upp på ditt bröst tänkte jag “eller jo.. Kanske till och med längtar lite nu”. Och Aleks. Vilken pärla!! Älskar er två ❤️

Reply
Katarina

Wow vilken fantastisk video! Jag födde min son för exakt tre månader sen och nu när man ser din video så tas man tillbaka till hur det var. Skrattade och fulgrät genom videon, satan vad stark du är Kenza! Vad du kämpade där på pallen och du gjorde det helt själv!!
När du fick upp Nikola blev jag så tagen att jag ville plocka upp min son som låg och sov och pussa ihjäl honom. Livets gåva <3 största möjliga grattis till er fina familj och tusen tack för att du delade med dig av videon så att vi som också fött kan minnas hur det var!

Reply
Anna Jeschko

Shit vad jag både bölade och skrattade genom denna videon. Tack Kenza💖

Reply
Maria

En fråga: var han ”rätt” placerad från början? Vad jag lärt mig från förlossningskursen osv är att det normala är att de ska vara högervända, dvs rygg mot mammas vänstra sida och att man då känner sparkarna på övre högra sida av magen. En del bebisar (bl.a. min) är vänstervända, dvs tittar och sparkar åt vänstra sidan av magen och detta kan innebära jobbigare förlossningar pga de får rotera längre innan de kommer ut. Läste också att man kan få krystvärkar ”för tidigt” i dessa fall, långt innan man är redo för det arbetet, och mer smärta i rygg / anus osv.

Reply
Anna

Man måste ha upplevt en förlossning för att kunna sätta sig in i hur det verkligen känns. Och oj så mycket känslor som kommer tillbaka. Minns också den brännande känslan. Du ska ha ett stort tack för att du delade med dig av er förlossning. Även jag har grät när du fick ta emot er son. Det blev en hel del skratt också med de där snygga trosorna 😂. Det där första skriket är ett magiskt ljud som man aldrig glömmer ❤️❤️❤️.

Reply
Mamaof2

Thank you for sharing your birth video. Even though I have two kids of my own it feels good to know we all struggle and go through this most painful event the same. No matter where we live, how old we are, all women can relate. Your birth reminded me so much of my first birth. Lots of throwing up, long time pushing. You did great and Nikola is lucky to have a mommy like you. You will make amazing parents and I am so happy for you and Alex.

Reply
Annie

Förr (för sisådär 10 år sedan) följde jag tiotals bloggar varje dag. Idag har jag lämnat de flesta förutom tre stycken. Dig, Kenza, har jag alltid följt. Något med dig känns så ärligt, nära och vackert. Som att din blogg inte är något spel för galleriet utan bara rakt igenom din historia. Blir då och då extra påmind om att det stämmer, exempelvis när jag ser den här videon. Om du bara visste hur tacksam jag är över att få ta del av din historia. När du fick upp Nikola på ditt bröst kändes det bara så självklart att du är hans mamma, som att du inte gjort något annat i livet än att ha varit hans mamma. Som att du är världsvan, och att det hela tiden varit meningen att det här skulle ske, att livet innan varit en förberedelse för det här. Flummigt, men den känslan fick jag. Haha, älskar att du får en att känna såna känslor.

Reply
Linn

Så grym du är! Vilken fantastisk video, tack!! Önskar er all lycka ❤️❤️❤️

Reply
Jenny

Tack för att du delar med dig! ❤️ Är gravid i vecka 39 och det var faktiskt skönt att se detta, har fött barn en gång tidigare men känner ändå att detta stärkte mig! Så fin och stark video!

Reply
Elin

Åh herregud så jag har gråtit😭 ❤ du, kvinnor, så starka vi är 💪🏼 födde för 4 månader sedan och drogs tillbaka till min egen förlossning, smärtan, tårarna, det fantastiska. Ville så gärna hjälpa dig när du hade som ondast, märkte att min egen kropp började hjälpkrysta😂 så fint Kenza😍 tack för att du delade med dig ❤

Reply
Nadia

WOW. Content like this truly changes lives. We need honest and raw stories – not sugar coated videos. Thank you SO much for sharing this Kenza & Fam. You guys did an amazing job. And the little guy is a GEM.

Reply
Lola

I’ve been waiting for this video literally since Nikola has been born! So heartwarming und touching to see your biggest dream come true after all you’ve been through..😭❤ Nikola is so precious!🌟 Best wishes to you and your little family, may you have the best life 💕

Reply
Julia

Love this video. It actually made me wanna give birth soon and less affraid haha. Fingers crossed it will happen a bit faster! Sending love to your little beautiful family. ❤️❤️

Reply
Johanna

TACK Kenza för att du delar med dig så öppet, det är otroligt modigt! <3 jag och min sambo har börjat gå i tankar om att skaffa barn, jag har plöjt igenom mängder med förlossningsberättelser och är superpepp! Tittade på din video tillsammans med honom, det kändes otroligt givande för oss båda och tryggt för mig att han kan få en aning om vad det är som väntar. Din video har inspirerat många intressanta samtal och vi är båda mer taggade än innan. TACK TACK TACK!

Reply
Vicky

Kan inte annat än hålla med alla föregående följare. Och med risk för att verka tjatig så säger jag oxå wooow, och jäklar vad jag bölade.
Längtar tills dagen vi är där. Är precis som ni mitt uppe i en ivf där dom just nu har semstängt….
vi har 2fina ägg i frysen som väntar på oss, så snart är det förhoppningsvis vår tur.
Tack för att du är en fantastisk förebild Kenza och tack för den underbara videon och slutligen grattis till ert Lilla mirakel!

Reply
Kristina

Hi Kenza & Alex,

Thank you so much for sharing this very honest and beautiful video! We’re having our baby boy in 3 weeks ourselves and I couldn’t stop crying during the video. It was so powerful! I’m both nervous and excited for the experience of giving birth. Hugs from Norway and all the best in the coming time with your beautiful baby boy :*

Reply
Therese

Du är otroligt modig, klok och stark som delar detta!

All lycka till er tre ❤️

Reply
Belle Amour

Gud så fin video Kenza! Har följt din blogg i flera år nu och kan inte beskriva glädjen jag känner för dig och Aleks, ni förtjänar verkligen detta. <3

Kika förresten gärna in på vår nystartade blogg där vi kommer att dela med oss av de bästa skönhets- och träningstipsen, samt motivera och inspirera människor till att våga följa sina drömmar!

Reply
Linnea

Såå generöst och fint att du delar denna video med oss, Kenza! Sitter vid köksbordet och har gråtit oerhört mycket till denna fina video. Stort grattis till Nikolai <3

Reply
Nicole

En sån otroligt fin video Kenza!! Tårarna kom i slutet när Nikola föddes… var så vackert!! All lycka till er familj! <3

Reply
Frida

Vilken fin video du har delat med dig av ❤️
Kom på mig själv att hålla andan när du krystade som att jag ville hjälpa till 😂

Reply
Sandra

vadå drog ut han med dina egna händer? det gjorde du inte alls. jävla attention w*ore

Reply
Je

Nej enligt videon så drog hon inte ut honom, men hon tig emot honom. Men måste du skriva så fult?!

Reply
Sandra

Herregud så äkta. Tårarna rinner när jag ser hur all din smärta i ett ögonblick inte spelar någon roll så fort du får hålla honom. Ren magi. Tusen tack för den här videon.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*