• header

ALANI NIGHT

*in paid collaboration with my fragrance ALANI NIGHT for Nordicfeel

My new fragrance ALANI NIGHT is out now! 

Top notes: pear, coffee, rose pepper 
Heart notes: orange blossom, jasmine, lily of the valley, musk
Base notes: cedarwood, sandalwood, patchouli, vanilla, amber, cashmeran

Sweden buy it HERE
Norway buy it HERE
Finland buy it HERE
Other countries* buy it HERE 

Som ni kanske sett på min instagram så släpptes min nya parfym ikväll!! Skrev ju lite om den förra veckan men nu finns den alltså att köpa. Som sagt, gillade ni Alani så kommer ni med största sannolikhet gilla kvällsvarianten Alani NIGHT med. Jag ÄLSKAR den! Jag trodde faktiskt inte att den skulle bli bättre än Alani för den kändes som en fullpott, men jag tror fan jag gillar den här liiiite mer ändå. Den är så himla god och känns verkligen sensuell men kaxig. Älskar båda, såklart haha. Kommer variera mellan båda för resten av mitt liv!! Aleks tycker denna är mycket godare iallafall – och vi båda är överens om att både flaska och box (en svart låda med glittriga kanter och silvrig text – ni kan se bild på den inne på Nordicfeel) blev snäppet vassare denna gång. Ni vet ju att svart är min favoritfärg. ;-)

Hoppas ni gillar den med. Om inte kanske någon ni håller kärt förtjänar en fin julklapp? Puss!

// As you might have seen on my instagram we released my new perfume tonight! I wrote a bit about it last week but now it is out for sale. Like I said, if you liked Alani you will most likely love this night version Alani NIGHT as well. I LOVE it! I actually didn’t think it would turn out better than Alani because that one felt like a 100p, but I think I love this one a liiiittle bit more. It’s so delicious and it feels so sensual yet powerful. I love them both, of course haha. I will switch between both for the rest of my life!! Aleks thinks this one is much better anyway – and we both agree on that both bottle and box (a black box with glitter and silver text – you can see it at Nordicfeel) got a bit sharper this time. You know black is my favorite color. ;-)

I hope you like it too. If not maybe some of your loved ones deserve a beautiful Christmas gift? xx

*Luxemburg, Germany, Latvia, Netherlands, United kingdom, Lithuana, Belgium, Poland, Estonia

– in collaboration with Nordicfeel

16 Comments

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*