• header

REFILL

Har sett att några av er är lite nyfikna på microbladingen jag gjorde förra veckan! Det är inte helt läkt än men jag tänkte att jag visar er bilderna från salongen iallafall. :-) Jag gjorde brynen för första gången 2016 (här är ett gammalt inlägg om det där ni även ser hur mina bryn såg ut innan – de är så smala längst ut!!), 2 år senare gjorde jag en påfyllning, och nu ytterligare 2 år senare var det dags för ännu en påfyllning. Denna gång gjorde vi dem liiite tjockare också, precis så tjocka som jag själv brukar sminka dem.

Detta gör så jäkla ont (och då har jag ändå tryckt ut ett stort huvud ur fiffi, så tycker jag borde vara smärttålig by now?! men nääää tårarna bara rann haha) men vill man vara fin….. ;-) Tycker brynen gör så mycket för ansiktet och det är så skönt att slippa sminka brynen varje dag. Jag gör detta hos min kompis Malika (Malikas Beauty Studio) på Kungsholmen och hon är fan bäst på detta! Hade aldrig vågat låta någon annan skära i mitt ansikte haha. Folk reser liksom från andra länder för att göra detta hos henne och jag förstår varför!

// I’ve seen that some of you are a bit curious about the microblading I did last week! It’s not completely healed yet but I thought I could show you the photos from the salon anyway. :-) I did my brows the first time in 2016 (here is an old post about that where you can also see how my brows looked like before – they are so thin!!), 2 years later I did a refill, and now another 2 years later it was time for another refill. This time we did them sliiiightly thicker as well, just as thick as I usually paint them. 

This hurts like hell (and I’ve pushed out a big head out of my vajayjay, I think I should be able to handle this pain?! but noooo I just cried haha) but sometimes you gotta suck it up….. ;-) I think the brows is so important for the face and I think it’s so nice that I don’t have to put make up on them every day. I do this at my friend Malika’s (Beauty Studio) and she is seriously the best at this! I would never let anyone else cut my face haha. People travel from other countries to visit her and I understand why!

Före (med onoppade byn). En del färg kvar från två år tidigare men det hade bleknat!

// Before (with unplucked brows). Quite some color left from two years before but it had gotten lighter!

Hon mäter och ritar upp, allt för att brynen ska bli så symmetriska och jämna som möjligt.

// She measures and draws, so that the brows will be as symmetrical and even as possible.

Efter! Riktigt såhär mörka är de inte nu dock, de är alltid lite mörkare dagarna efter tills det läkt. Tycker det blev ett väldigt fint och naturligt resultat iallafall. Kommer ha helt perfeeeekta bryn på stranden på Maldiverna om några veckor! :-))

// After! They are not this dark now though, they are always a bit darker the days after until it’s healed. Anyway I think it’s a very nice and natural result. I will have totally peeeeerfect brows at the beach on Maldives in a few weeks! :-))

31 Comments

Undran

Har du haft hårväxt på överläppen? Hur hardu isf tagit bort den? Laser? Raka? Vaxa?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag noppar lite haha, kanske inte det bästa men.. Noppar de längsta stråna över mungipan typ!

Reply
Sandra

Älskar microblading, gjorde det för 1 år sedan. Upplevde dock inte att det gjorde så farligt ont men jag fick en bedövning på efter en stund. Tycker allt att mina 2 förlossningar var sju resor värre än det 😅

Reply
Carolina

Läste ditt gamla inlägg om detta och där skriver du att det inte känns något alls. Varför så ont nu? :/

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Behandlingen har ändrats lite.. Resultatet blir tydligen bättre nu. Nu får man inte bedövning till en början utan man får den mot slutet 😅😅

Reply
charlotte

Är väldigt sugen på att testa detta men rädd för smärta. Hanterar inte det bra ALLS (varken mentalt eller fysiskt). Men i inlägget från 2016 skrev du att det inte gjorde alls ont tack vare bedövningssalva. Fick du inte den nu eller har behandlingen ändrats på något sätt så att det gör mer ont nu? Kram

Reply
Anika

Hey Kenza,
your brows look super good! Did you also got them done at Malikas this time?
Kind regards :)

Reply
Anna

Hur tänker du kring den värld du lämnar kvar till din son? Allt ditt resande har faktist en påverkan på klimatet, något vi kan se nu när det alltså är januari och det fortfarande inte är någon snö eller ens minusgrader i Stockholm. Ditt barn får inte ut något av att resa till Maldiverna, ja självklart är det varmt och skönt och ni slipper tjocka kläder. Men är det inte viktigare att lämna kvar en planet som mår bra till ditt barn än att få x antal dagar i värmen just nu?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för din kommentar! Givetvis tänker jag på miljön och försöker tänka på valen jag tar i min vardag. Och när det gäller just flyg så tackar jag nej till i princip alla jobbresor, event och liknande som innefattar flyg (som jag tidigare åkte på), bytt inrikesflyg mot tåg, och överlag gått från att resa mer än 12 gånger per år till några få. Men jag är långt ifrån perfekt och har mycket kvar att jobba på.

Reply
Karro

Skulle inte våga åka till Asien när det är som det är där nu. Framförallt inte ta med mig mitt barn dit.

Reply
Lisa

Skulle aldrig åkt dit med den jävla djursynen de har. Är så jag vill kräkas och önskar jag kunde bura in dem och slakta de levande. Däremot så räcker det ju att du går utanför dörren för du kan ju bli smittad av vemsomhelst.

Reply
Steffi

Det där känns tyvärr lite väl överdrivet. Jag bor i Japan här ”hysterin” är som värst och det överdrivs väldigt mycket i media. Med god hygien och undvika att umgås med smittade personer så slipper man som med alla andra sjukdomar att bli smittad…

Reply
Denise

Så himla snyggt!
Har hört att det blir skorpor efter ett tag som ramlar av och att det då ser jätteläskigt ut som stora sår… Blir det så efteråt eller hur funkar det? Är så sugen på att göra själv, men tänkte om man behöver tajma in men ledighet så ingen ser mig haha.

Reply
Jessica

Hej!
Det är så att jag kollat på macbook air. Sån beslutsångest vilken färg man ska ta. Vilken har du o vilken tycker du är snyggast??? Kostar ju ändå endel så vill inte ånga mig sen. Finns silver rymdgrå o rosegold.. så tacksam för svar! 🙏 snygga bryn förresteen

Reply
Josefin

Jag ska göra det för första gången i mars + ifyllning & kontroll i april, kom dock på att jag ska på bröllop 2,5 vecka efter andra besöket… Hur är dina erfarenheter av resultatet när det gått den tiden? Största rädslan är att se ut som ett stort sår på bröllopet 🙈

Reply
Irene

Love it! Btw, you should totally see Gary Meikle’s rant about his daughter’s eyebrows on Youtube. He is hilarious.

Reply
Erica

Hej, såg detta idag på Aftonbladet????
Se rubriken
“SPECIALRAPPORT: Kenza Zouiten offentliggör en ny hemlig investeringschons som hjälper hundratals Svenskar att bli rika”

Vad i helvete??

Reply
ida

hur går behandlingen till? är det som tatuering eller..? nyfiken. :D fint resultat iaf

Reply
B

Funderar över om du läser eller ser nyheter? Vet du om att det är en klimatkris? Du har barn. Hur kan du helt oproblematiskt flyga till Maldiverna?

Reply
Sara

Mina bryn växer väldigt ojämnt så jag skulle gärna göra liknande för att få till en fin form. Jag har dock många långa och täta strån där de väl växer och blev avrådd från att göra microblading eftersom det skulle kunna se märkligt ut eftersom jag har så bra hårväxt redan… :/
Hur funkar det att göra microblading när man ammar förresten?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*