• header

MY SON

<3

Har fortfarande svårt att greppa att det här är MIN BEBIS. Min son!!! Åh herregud vad töntig man kan vara men jag gråter bara av att sitta och skriva det här. Han ligger inne i sovrummet och sover i sin säng just nu och allt jag vill är att springa dit och lyfta upp honom. Pussa honom, säga att jag älskar honom och att mamma alltid kommer finnas här.

Tänker tillbaka på dagen vi fick veta att det var en pojke i min mage. När vi poppade ballongen på julafton och konfettin egentligen bara bekräftade det jag hade vetat hela tiden. Men där och då började jag föreställa mig hur vår framtid ihop skulle se ut, jag såg mig och en liten grabb gå hand i hand till förskolan och jag såg en liten pyjamaspojke ligga i sängen och säga “snälla bara en till saga mamma!” Tänk att det var Nikola. Att det är Nikola jag ska få göra allt det med. Kommer ni ihåg inlägget jag skrev när jag berättade att han var en pojke? Här har ni det. Åh jag hade ingen aning om vem som skulle komma och förändra hela mitt liv, förändra hela mig. Jag är så lycklig med Nikola. Min vackra, snälla, glada, busiga pojke. Han är allt jag någonsin önskat mig. <3

// I’m still having a hard time understanding that this is MY BABY. My son!!! Oh gosh I’m so lame but I’m crying just by writing this. He is sleeping in his bed right now and all I want to do is run over there and lift him up. Kiss him, tell him I love him and that mommy will always be here. 

I’m thinking back on the day when we found out that it was a boy in my belly. When we popped the balloon on Christmas Eve and the confetti basically just confirmed what I had known all the time. But there and then I started imagining what our future would look like together, I saw me and a little boy walking hand in hand to preschool and I saw a little pajamas boy in bed saying “please mommy just one more fairy tale!” I can’t believe that was Nikola. That Nikola is the one I’m gonna do all that with. Do you remember the post I did when I told you that he was a boy? Here you have it. Oh I had no idea who would going to come and change my whole life, change the whole me. I’m so happy with Nikola. My beautiful, kind, happy, playful boy. He is everything I’ve ever wished for. <3

2

63 Comments

Sofia

Så fint inlägg och så underbart lyckliga ni ser ut att vara. Jag blev själv mamma till en dotter i november och har senaste tiden funderar hur det har påverkat min personlighet. Upplever mig själv som mer accepterande och empatisk gentemot andra människor. Vore kul att höra dina reflektioner kring hur det påverkat dig.

Reply
Evelina

SÅ fina bilder på er!!
Måste bara dela med mig av ett minne (som jag tror är sant eller har jag drömt det???). Jag har följt dig i mååååånga år, typ så länge du har bloggat och jag bara var en liten plutt (är 25 idag) och jag har för mig att du var med i veckorevyn och snackade eventuella framtida barn, för jättelängesen?? Samt var med på bild tillsammans med barn där du var kontorsklädd och snackade typ karriär och barn. Har detta hänt eller har jag hittat på det??

Hur som helst, minns att jag redan då typ LÄNGTADE efter att du skulle få barn haha. Älskar barn och längtade efter att få följa dig som mamma. Och nu får jag det!! Så himla fint med allt du delar av dig av och jag måste säga att jag alltid upplevt dig som en otroligt vettig person och den känslan har verkligen stärkts sen du blev mamma. Du är verkligen världens bästa mamma till Nikola, er kärlek är så fin att se! Det är fint att få följa er!

Tack för en fantastiskt blogg!!
Kram Evelina

Reply
Matilda

Samma här! Jag trodde det var Frida, men veckorevyn stämmer nog. Tror det var ca 10 år sen, men längtade med efter att hon skulle bli mamma, men ändå inte eftersom Kenza ett tag sa att hon skulle sluta blogga när hon fick barn. Glad att hon förtsätter och fortfarande påverkar på ett så bra sätt :)

Reply
Elin

❤️

Exakt så känner jag till min tvååriga son. Tänk, jag fick HONOM! Det finaste i världen. Jag är SÅ tacksam. Det tog åtta månader av exakta försök innan han blev till och nu har vi i över ett och ett halvt år försökt få ännu ett barn. Jag hoppas så att det blir snart.. Och att nästa två kommer direkt 😥

Reply
Elise

Wow så fint skrivet! Ligger bredvid min son som sover och gråter 😭❤️. Dessa bilder är de vackraste du någonsin har publicerat! Helt fantastiska.

Reply
Eva

Hei,

Vet ikke om du vil svare på dette offentlig (helt forståelig!), men tenkte dere over Zika viruset når du var gravid og dere var på Maldivene? Ser det var varsel om at det har vært Zika der, men ikke pågående utbrudd. Jeg skal på bryllupsreise til Vietnam, og de har samme varsel. Er så lite info så er usikker på hva det faktisk betyr..

Reply
Jessica

Härliga bilder på er två och vad fint skrivet ❤️ Visst är det mäktiga känslor man får uppleva som förälder.

Reply
Sandra

Vilka fantastiska bilder 😍 Önskar jag hade haft modet att ta sådana bilder på mig och mina barn i samma ålder.

Reply
Angelika

He does look like Alex. The mini version of him! Haha 🙈
Thank you for not pretending that body is not changing.
❤️
You look beautiful💕

Reply
JKK

Beautiful words, beautiful sentences, beautiful love and you together.
In a couple of days my dream also will come true – I am expecting a little boy after months of struggle.
Kisses

Reply
Vs

Blir helt bölig av att läsa detta, gått igenom nästan samma bebis resa som er och väntar vår första pojke i maj. Älskar att du ser tillbaka och skriver hur du tänkte i och kände, förstår precis.

Och Underbart att du delar med dig av din fantastiska kropp!
Löjligt kliché att skriva typ… you rock , men det gör du faktiskt! Haha fortsätt bara vara du! Bästa Kenza!

Reply
StrongerLife

Vilka vackra och fina bilder!! Du är en stor förebild för många yngre tjejer och jag är glad att du gör sånt här. Jag tror och hoppas att många ska sluta skämmas över sina mammakroppar, för det vi skapat är något helt otroligt. Ett liv.

Reply
Sara

Jag har alltid undrat hur det funkade med konfettin. Ni måste väl ha tittat i kuvertet först och sedan valt konfetti utifrån vad som stod där? Men det verkar som att ni inte heller visste vad det skulle vara för färg på konfettin?

Reply
Emelie

Man kan lämna in kuvertet där man köper ballongen med konfettin så de kan lägga i rätt färg :) eller be en vän/släkting ordna det så man får överraskningen ändå :)

Reply
Ellen

Man ger väl antingen kuvertet direkt till butiken som ordnar konfettin eller till nån anhörig som ordnar. De blev ju överraskade så nej de har inte tittat i kuvertet före

Reply
Kamelia

Man lämnar kuvertet till butiken (tex Partyland eller liknande) som öppnar kuvertet och ordnar färgen på konfettin och så hämtar man ballongen när allt är färdigt. På så vis kan man behålla överraskningsmomentet för alla inblandade!

Reply
Jessica

Men snälla.. tänk lite. Det var ju såklart inte de självs som förberett detta utan de hade bett någon annan. Omg.

Reply
Anna

😭😭😭 känner likadant för min son❤️❤️❤️ kärleken blir bara starkare för varje dag!

Reply
lissel

Helt underbara bilder! Vill också ha såna.. förslår känslan om att det är svårt att greppa om att ens barn faktiskt är ens egna barn!? Haha undrar när man gör det ❣️❣️

Reply
Lena

I never comment, but love this post, Kenza. You look so strong, so powerful, and so feminine and lovely. Your son is so lucky to have a mother like you!

Reply
Jessica

Wow Kenza. Får tårar i ögonen bara av att läsa detta. Så glad för eran skull. Bättre mamma hade han inte kunnat få

Reply
Emmy

Men jag dör så himla fina bilder! Jag vet precis känslan, man kan knappt fatta när man står i dörröppningen till sitt barns rum och tänker “har vi skapat den här fina lilla människan?” Helt otroligt, så sjuk känsla att man har burit denna lilla varelse i sin egna kropp liksom. Livet är bra häftigt!

Reply
Vlade

Ma daj… helt otroligt att du tjänar en massa pengar på att skriva blaj. Typ du är ej den första eller sista kvinnan på jorden som blivit mor, blir så otroligt provocerad av att du som har ett ”hittepå” jobb skall skriva om hur svårt det är för dig och hur mycket sömnbrist du har… bu hu

Reply
Lena

WOW vilka fina bilder! Tycker att det är viktigt och fint utav dig som vågar visa en kropp som vanligtvis inte visas tillräckligt ofta. SÅ FINT!

Reply
Linnea

Wow Kenza, vilka bilder. Jag grät när jag scrollande, så starka. Vilken förebild.

Reply
En annan där ute

Underbart <3 är och kommer alltid vara så glada för er skull! Vilken känsla efter det ni gått igenom också. Det är en solskenshistoria! Men du, jag fick tidigt missfall nu. Men fortsätter kämpa på. Sorry att jag bara dumpar massa info på dig, det kanske känns olustigt. Men för mig betyder det mycket att kunna dela nånstans där man är anonym då jag inte berättat detta för nån. Du behöver inte känna att du måste svara. Kram <3

Reply
Nanna

Han är så himla mycket Nikola att jag glömde att ni kallade honom för Bebor tidigare, innan jag läste det förra inlägget, fint att påminnas! Blev nyfiken på om smeknamnet består, eller vad kallar ni honom mest nu?

Reply
V

Ammar du fortfarande? Tänker för du sa att ni ville försöka bli gravida igen så snart som möjligt. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*