• header

EN SISTA CHANS *dramatisk rubrik*

Vet ni vad, jag har funderat och funderat och blivit peppad av mina nära och kära att ge bloggen en till chans. I april när jag bestämde mig för att ta en paus var jag så trött på det. Nikola var i en väldigt krävande period, jag hade svårt att få ihop min “mammalediga” vardag med allt jobb och måsten och varje gång jag gick in här möttes jag av så jäkla tråkig stämning. Bloggen som tidigare hade varit en glad plats som jag älskade att besöka hade blivit ångestladdad. Kommentarsfältet svämmade över av hat, rasism, bråk, påhopp och jag vet inte vad. Något jag inte tänker acceptera.

Men jag saknar ju såklart bloggen!! Jag saknar er och jag saknar verkligen att skriva. Och jag saknar att ha mina dagar, månader och år nerskrivna här. Jag saknar att ha något mer att göra utöver instagram. Därför tänkte jag såhär: jag ger det en till chans, på nya villkor, och ser om nya varianten passar mig bättre och gör att jag tycker att det är kul igen.

Den största skillnaden kommer vara uppdateringen. Jag tänkte testa att ha bloggen enbart som en hobby, dvs inga betalda inlägg, och därmed ingen press att uppdatera för att hålla statistiken uppe. Jag vill gå tillbaka till hur det var back in the days då min blogg var min dagbok. Jag kommer uppdatera när jag känner för det, när jag tycker att jag har något skoj (eller mindre skoj) att dela med mig av. Jag förstår att många är ute efter en daglig uppdatering men det kommer ni inte hitta här. Det kanske blir en gång i veckan eller två. Och i vissa perioder kanske färre eller kanske mer. Ni fattar! Jag kan ju säga till på insta story när ett nytt inlägg finns uppe.

Den andra skillnaden är att det kommer komma en ny funktion för att kommentera där man behöver logga in, för att göra det lite krångligare för nättrollen. :-)) Först tänkte jag ta bort kommentarsfältet helt men då känner jag att jag inte kan ha någon kontakt med er alls eller svara på era frågor och det känns inte kul. Tills den funktionen är uppe så modereras kommentarerna av någon (inte av mig, så det är ingen idé att skriva något elakt till mig för det kommer ändå inte nå mig.) Vi har även lagt till en gilla-knapp nere i vänstra hörnet efter varje inlägg, så om ni vill kan ni klicka på hjärtat för att visa att ni gillar inlägget.

Och sist men inte minst så kommer jag för att spara tid inte längre skriva en engelsk översättning själv. Nu påverkar ju detta inte er som läser här på svenska men jag kommer iallafall se till att det kommer upp en engelsk översättning av inläggen i efterhand.

OK nu när vi gått igenom allt tråkigt haha, välkomna tillbaka!!! (om det finns någon kvar dvs hehe) Vi har ju en hel del att catcha upp på så att säga, det har hänt en hel del senaste månaderna…. Vad vill ni att nästa inlägg ska handla om? Kanske……att det bakas en till bebis i min mage? <3

Tillbaks vid min laptop! Sorry för nakenchock men vem bär egentligen kläder hemma…

// You know what, I have been thinking a lot and my family and friends have encouraged me to give the blog another try. In April when I decided to take a break, I was sick and tired of it. Nikola was in a demanding period, I hade trouble combining maternity leave with work and every time I checked my blog, the atmosphere in here was so bad. The blog, which I used to be happy to enter had become something that made me anxious. The comments were filled with hatred, racism, fights, personal accusations etc. Which I will not accept. 

But of course I miss the blog!! I really miss writing and I really miss you. And I miss to have my days, months and years written down here. I miss having something more than just instagram. That’s why I’m gonna give it another try: another chance, with new terms, and see if it fits me better and makes it all fun again.

The biggest change will be the updating. I’m gonna use my blog as a hobby, only. No paid collaborations, which means no pressure to keep my statistics high. I want to go back to how it was back in the days when my blog was my diary. I’m gonna update when I feel for it, when I have something fun (or not so fun) to share with you. I understand that many of you would like a daily update, but you won’t find it here. I will update once or twice a week. Sometimes more and sometimes less. You get it! I’ll tell you on Insta Story when there’s a new blogpost. 

The second change will be that there’s a new function for the comments, where you will have to log in to make it harder for people who are trolling :-)) First, I was thinking about removing the comment field completely but that would mean no  interaction with you guys. Until that function is up, the comments will be controlled by another person (not me). That means there’s no point in writing something mean to me, because I won’t be able to see it. We have also added a like-botten in the lower left corner, so if you’d like, you can click on the heart to show me that you liked the post.

Last but not least, I won’t write the translation in English myself. To save time. This won’t affect my Swedish readers, but I will make sure that an English translation will be uploaded soon after I’ve posted. 

Okay, now we have went through all the boring stuff haha, welcome back!!! (If anyone’s still here hehe). We have a lot of catch up to do, because a lot has happened the last couple of months… What do you want me to write about in my next post? Maybe…. the baby I’m baking in my belly? <3

 

11169

201 Comments

Shada Ali

Vad roligt att du är tillbaka! Saknar att skriva in ditt namn på sökfältet och komma till din blogg 🥰 Super bra att du tillbaka på egna villkor och utan samarbeten. Vi vill följa ditt liv via bloggen. 👏🏼

Reply
emma

Roligt att du kommer tillbaka :-) Har läst din blogg i flera. Håller med dig att det är huvudsak att du blogga för att det är roligt.

Reply
Ella

SÅ GLAD ❤️
verkligen saknat dig i bloggformat. Ska bli så kul att få läsa mer och tror verkligen på ditt nya koncept. Stort grattis till bebis, jag väntar mitt första och gick in i vecka 35 idag. Superpirrigt❤️

Reply
Josefin

Jaaaaaa som jag har längtat efter detta! Välkommen tillbaka och grattis till Nikolas lillasyskon💕💕💕💕💕

Reply
Sara

Ahhhhhh SÅ KUL!!! Har på riktigt råkat gå in här varje dag trots att du inte skrivit pga rutin i 10+ år! Och vilket fantastiskt format!! Så skönt att bara skriva när och om du mår bra av det! Massa krama och grattis till bebbe i magen 😍😍😍

Reply
Emelie

Sååå roligt!! Ser fram emot gravidinläggen! Stor kram och välkommen tillbaka!

Reply
Sandra

Stort grattis och KUL att ha dig tillbaka här. Hoppas verkligen trollen håller sig borta för vi är många som hejar på dig.
Jag har följt dig sen vi var 15 år gamla.
Nu bakar du ditt andra barn, och jag mitt andra barn :)!!

Reply
Madeleine

Låter som en bättre blogg än tidigare! Ser framemot att följa dig här igen och läsa om er familj 😍 välkommen tillbaka!

Reply
Elicia

Gmn!!! Som vi har saknat dig. Är väl det underbart att du ska börja blogga igen, i hur långsam takt som helst. Känns som att man kommer dig mycket närmare här på bloggen än på Instagram. Ska bli så kul att följa din graviditet igen😍 kan nästan lova att jag inte va den enda som börja gråta när jag såg att du är gravid igen, grattis till hela familjen!💕

Reply
Therese

så kjekt!
Jeg gleder meg til å følge deg videre, for en god ide å bruke bloggen som en hobby :) Dette blir gøy:D

Reply
S.

Blev JÄTTEGLAD över att ha dig tillbaka här!! Följt dig sen tiden då du festade på Kreta hehe, sorgligt att “tappa” den kontakten, även om jag följt dig på insta med – inte samma sak. Tack för återkomsten <3

Reply
Anna

Hej! Jag har läst din blogg ett bra tag ( sen du startade) och måste säga att jag är uppriktigt GLAD över att du väljer att fortsätta blogga. Jag använder inte instagram och därför är det kul att få fortsätta följa din vardag på detta sätt, genom bloggen. Tack för att du ger det en ny chans. Så himla roligt!

Reply
Anna

GRATTIS till kommande tvåan! Så roligt att höra när man fått följa er lite turbulenta resa mot att bli föräldrar :-) Vill såklart jättegärna höra allt om hur det gick till, när/hur ni fick veta att du var gravid igen – om du har lust att dela med dig förstås. Kul att bloggen är tillbaka, jag är nog lite stenålders som föredrar massa text framför bilder och video.

Reply
Jennifer

Vad kul, välkommen tillbaka! Och stort grattis till bebis nr 2! Mååånga frågor, vilken vecka är du i? Vet ni kön? Hur många månader kommer det vara mellan lillasyskonet och Nikola? vad tog du för hormonbehandling för att bli gravid och hur lång tid tog det? Slutade du amma innan eller efter du blev gravid? Åh vad mysigt! Har själv två grabbar med 15mån mellan, blev överraskat men välkommet gravid när storebror var 6mån och jag hade inte fått tillbaka mensen än. Fortsatte amma 3mån till. det är underbart att ha två barn tätt (även om det är sjukt intensivt också såklart). Mitt Bästa tips är att försöka träna och stretcha haha alltså att vara stark och vig hjälper sååå mycket! Jag bär båda, lyfter upp grejer med tårna och lägger dem på bordet, en ska öva på att stå och den andra vill sitta på axlarna och hoppa etc etc 😅

Reply
Edith

Är så jäkla glad att du provar bloggen igen! Tror verkligen det kommer kännas lättare när det blir som en hobby. Har läst din blogg sen starten😊 Och är så himla glad över baby nr 2.❤ GRATTIS ❤

Reply
Kiki

Så kul Kenza! Har följt dig sen jag var 13-14 och jag är 26 år idag, gift och har en son som är bara 4 dagar äldre än Nikola 😄 och STORT GRATTIS till bebor nr 2 😁❤️ välkommen tillbaka gumman!

Reply
Jasmine

Vill veta allt om ivf:en och allt om dagarna fram tills nu. Precis plussat efter min sjätte återföring. Mitt femte plus men har ej fött ett barn än, så hoppas så på denna gång. Vill veta allt!

Reply
Helena

Välkommen tillbaka! Vill höra allt om din graviditet!😍❤️
Vi fick vår son 2 månader efter er Nikola och nu väntar vi vår andra i mitten av februari. Jag misstänker att vi följs åt liknande denna gången också. Ska bli så kul att följa dig ännu en gång och verkligen kunna relatera!
Verkligen ett superstort grattis!😀❤️

Reply
Elisabet

Åh vad roligt att ha dig tillbaka i bloggen! Och stort grattis till lillbebisen i magen! ❤️

Reply
Lin 🌈

Vad roligt!! Har saknat din blogg och ser fram emot detta ”nya” sättet att blogga. Välkommen tillbaka och grattis till graviditeten! ♥️

Reply
Dani

Welcome back <3 missed you and your posts…and Nikola’s updates :) can’t wait to read more. Hugs

Reply
Amber

So glad you’ll start posting again!! I’ve really missed your posts. And again, CONGRATULATIONS on your pregnancy! ♥️♥️♥️

Reply
Edwina

I am so happy for you!!!!! Wish you all the happiness and health in the world for you and your family!! ♥️

Reply
Klara

Äntligen!! Loggat in nästan varje dag sen du slutade blogga i hopp om det nytt inlägg. Låter väldigt klokt att göra det kravlöst för dig, ska vara något roligt och inte ett måste. Vi har saknat dig och är glada att du är tillbaka och att få möjligheten att följa med dig på ännu en fantastisk resa mot nästa familjemedlem. Önskar dig all lycka till <3

Reply
Matilda

Allt om bebis!!! Före/efter på sommarstugan. Saknat dessa inlägg såååå mycket. Du är så personlig här och jag älskar det ❤

Reply
L

Men välkomeeeeen tillbaka!! Saknat dina uppdateringar och har kommit in här flera gånger när jag ändå visste att det inte fanns några nya inlägg(men jag hoppades ju såklart) sen är jag juuu överglad(?) över en bebis till😍😍😍😍

Reply
Ebba

Så kul och bra upplägg!
Och ja! GÄRNA ett inlägg om hela resan (hittills) till bebis 2! <3

Reply
Mariiin P

So happy you are following your own flow and mood and I love reading your blog, I really enjoy learning about things happening in your life cause I can relate in some areas :) Sooo, go for it! so happy your family is getting bigger! Lots of love 💘

Reply
Sandra

Välkommen tillbaka 😘
Längtar att få läsa om ditt liv igen ❤️ har läst din blogg så länge och ser fram emot att få fortsätta läsa den 🥰

Reply
Sanda

I’m so happy that you are back! The best blog and bloger in the world! I love your authenticity and I have been with you for.. 10 years? I’m waiting for the next post! Xxx

Reply
Åsa Hippe Björklund

Jätteroligt att du är tillbaka på bloggen och såklart vi vill höra om nästa lilla mirakel! :D Bra att du stänger ute nättroll och negativt folk. Snälla kommentarer når ändå alltid fram <3

Reply
Kristina

Åh, en blogg som “back in the day” låter så bra. Har saknat det massor och har saknat din blogg massor. Det är inte samma sak på Instagram. Så glad att du är tillbaka. ❤️
Grattis till bulle nummer 2!!

Reply
Sofie Ekstrand

Du har varit min stora inspiration i mer än 10 år – tack för att jag får fortsätta ha dig som det! Du är bäst ♥️

Reply
Aleksandra

Welcome back Kenza, I’m so happy you dicided that you gave the blog another chance, it was boring on the internet without you and bigbigbog congrats to you, Aleks and Nikola, for baby 2, I’m so happy for you guys and wish you a lovely pregnancy& of course enjoy it, I hope you will share more about it💙💙💙

Reply
Charlotte

Welcome back!!!! :D
I am so happy to see you back here, I have been following you on this blog for many years and I am excited to read your words again :)
I hope it will be a better experience for you this time :)
Love you lots Kenza :)

Reply
Emilie

Aaah!! Fan va glad jag blev nu!! Hoppas du vil dela med dig om din graviditet på YouTube igjen med ❤️❤️ Stort grattis på det forresten 😍 Jag skal få en liten kille for första gong i februari, och jag tror jag redan har sett dine gravid-vlogs minst 1000 x hittils.

Reply
Alessia

I missed you! can’t wait to read you again. You are a beautiful person Kenza, a beautiful soul. I wish you all the best and even tough it is my first comment I have been following you for a looooong time and you are very inspiring. Keep going we love you a lot!

Reply
Joanna

Först och främst, kul att du börjar blogga igen 🙂
Sen till mitt önskemål. Jag skulle gärna vilja läsa om graviditeten. Hur långt gången är du? Hur gick det till, var det med hjälp av IVF? Hur mår du? När är bf? Ja, berätta gärna 🙂
Kram

Reply
Sara

Hej!! Så kul att du är tillbaka Kenza :D Som jag har saknat dina inlägg! Jag har läst din blogg i över 10år och blev lite ledsen när du skrev att du kanske skulle sluta. Du är ju en inspirationskälla :) Jag gick in varje dag sen april för att ändå se om du skrev nåt. Skit i alla nättroll där ute och fortsätt bara vara lika grym som alltid för alla vår andras skull! Jättekul att höra att du ska fortsätta som “back in the days” och för du tycker att det är kul. Jag vill läsa mer om vardagstips, hur tidseffektiviserar du, hur tränar du, tänker du på kosten, shopping, tankesätt osv. Stor kram till dig och lilla familjen :)

Reply
Milica

Love you Kenza! Soooo soo happy for you guys! 🥰👶👶I wish you all the best an also soo happy that you came back here! XO

Reply
Klara

Är ingen bloggläsar person egentligen men har saknat din. Kul att du är tillbaka <3

Reply
Josefin

Hej!!! Jag är så glad att du är tillbaka, men förstår verkligen att du behövt en paus. Jag vill bara säga att jag är så glad för din och Aleks skull och unnar dig allt allt allt. När jag såg att du var gravid igen blev jag på riktigt så glad i hela kroppen.❤️

Reply
Eleonora

Could you write something about your new baby ? And when you found out that your are pregnant ? You did something like that when you were expecting Nikola. It would be more fun and touching. I love read your story and I think you are an amazing woman. Cheers from Italy 🇮🇹

Reply
Julia V

Åååååh vad kul att läsa!!! Välkommen tillbaka till bloggandet. Och grattis till graviditeten! Du är fantastisk och det är så kul att läsa att ni har lyckats bli gravida igen. All lycka!

Reply
Julia

I missed you so much!!! My son is 9 months old now and we started trying for our second child. I loved reading about your previous pregnancy because it gave me a heads up. Also the baby stuff after! So it would be so much fun if this would repeat again haha! Really happy to hear your family is expanding. Love, Julia

Reply
Kasia

Hello Kenza, it is so good to be able again to read your posts :) I wish you all the best. I missed you!

Reply
Frida

Tycker allt lät såå bra! Jag blir nästan mer stressad över att läsa bloggar som uppdaterar varje dag/flera gånger per dag. Jag fattar inte hur folk hinner med sin privata mail, sms, samtal, Instagram, Facebook och följa flera bloggar som uppdaterar flera gånger dagligen om man jobbar samtidigt 😂 finns ju ingen tid över till att leva sitt egna liv tillslut. Så uppdatering lite då och då blir ju perfekt! Då hinner man med sig själv OCH följa dig och knodden i magen 😘

Reply
Linn

Tycker det nya upplägget låter jättebra. Kul att du är tillbaka kenza och stort grattis och lycka till med graviditeten ❤️ ska bli kul att höra mer om den!

Reply
Josefin

Ååhh jaaa!!!!! Så bra koncept, har saknat din blogg!! Och tycker helt ärligt att det känns uppfriskande att bara få läsa om dig och ”slippa” sponsrade inlägg för det finns det så mycket av överallt ändå!! (Vet såklart att det är så ni får era intäkter men hoppas du förstår vad jag menar) Välkommet tillbaka!! <3<3<3

Reply
Amanda

Wiiiie och välkommen tillbaka!! Saknat dina inlägg men tycker 100% att du är superklok som kommer blogga på dina villkor nu. I’m here for ett inlägg om dagen, ett i veckan eller ett i månaden!
Älskar att läsa helt vanliga, vardagliga inlägg. Myset!

Reply
May

Hey !
First of all, a big congratulation for your second child, you made me cry when you explained your struggle to get Nikola and I’m so happy that you had the chance to have your second child.
About your blog, wouw that’s great new ! I was a bit sad when you decided to have a break and I was wishing that one day you’d like to start it again.
I felt this way because I started following your blog more than 10 years ago. Actually you are the only blogger that I never get tired of. You are a very inspirational woman. You inspired me staying strong in every situation. Thanks for your good vibes and a big thanks for giving this blog a new chance.

Reply
Andrea

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiih! På alltihop! Så kul och så glad att få följa dig här igen 🥳😍

Reply
Erika

Åååh så himla roligt!! Välkommen tillbaka själv och vad jag har längtat att få läsa om det som händer i ditt liv 😍 hoppas det blir många inlägg om graviditeten och barn/föräldralivet ❤️

Reply
Johanna

Låter som ett utmärkt upplägg! Välkommen tillbaka, det ska bli kul att få läsa din blogg igen!
Massa kramar :D

Reply
Carmen

Så underbart att du börjat blogga igen! Har saknat den ❤️. Har liksom läst din blogg sen du började. Jag förstår fullt ut ditt resonemang och jag älskar idéen att bloggen blir mer som en dagbok, ingen reklam! Win-win i mina ögon och jag tror att jättemånga håller med mig. Känns som du skapar något nytt i influenser-branschen. Det är det här vi läser vill ha – personliga inlägg! Instagram är en enda stor reklamplats numera. Jag gillar dock dina samarbeten så jag uppskattar uppdelningen att du har samarbeten där.
Jag vill som alla andra (gissar jag) vet allt om bebis nr 2 🥰. Hur mår du? Vilken vecka är du i? Hur tänker du inför förlossningen?
Stort grattis igen till tillökningen!!!

Reply
Nastasia

Ville göra en smiley med hjärt-ögon efter men den ville inte komma med.

D.s Grattis till Baby 2

Reply
Hana

I have a few ideas about the next post. 1) Of course about the baby. I’m really curious. And of course happy for you (and your family) 😊❤️. 2) How was your quarantine – were there some prescript from government? How was your days during quarantine? How did you feel during that time? Did it impact you in any way? 3) And how are Nikola And Mani doing?
PS: I know, there are much more ideas, but I wanted to give some more. So if you didn’t have any ideas…
Have a beautiful day.🌼

Reply
Majsan

Välkommen tillbaka! Väldigt trevligt att läsa från dig igen. Följer dig på insta så har inte saknat dig allt för mkt 😘 tror jag följt dig i säkert tio år eller något sådant, känns som hela min uppväxt iallafall. Tycker du verkar vara en så genuint bra människa och jag blir så glad för din skull när det går bra för dig. Och skrek av lycka när jag såg att du var gravid igen. Önskar verkligen stort grattis och lycka till med graviditeten. Vi hejar på dig, Kenza!!! Kramar från en trogen följare

Reply
Maria

Ååååååh jaaaaaaaaaaa vad glad jag blir över att du tar upp bloggandet! Jag ser så mycket fram emot att få höra om baby nr 2. Jag blev så lycklig för er skull när jag såg på insta att du är gravid. Grattis igen. Hoppas att du kommer gilla att blogga under nya formerna :) Massa kramar!

Reply
Hana

I have a few ideas about the next post. 1) Of course about your new baby. I’m curious and happy for you and your family 😊❤️. 2) How was your life during the pandemic? Did it impact you in any way? How did you feel during that time? Were there (in Sweden) any prescript from government? How are Nikola and Mani doing?
PS: I know there are much more ideas, but I wanted to write them in case. So if you needed more ideas…
Have a beautiful day🌼.

Reply
hiba

I love you, ,i like watching you’re stories and video on YouTube may allah bless Nikolas for you he’s such a beautiful baby boy first time to red something about you but i enjoyed just to tell you I’m from Morocco 🇲🇦

Reply
Mari

Welcome back Kenza! I would love to hear more about your pregnancy journey, since I am also trying to get pregnant but so far no results🙂

Reply
Lara

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad i bloggvärlden! Så roligt att du bestämde dig för att ge det ett nytt försök :) Stort grattis till bebisen också! <3

Reply
Rebecca

Välkommen tillbaka, det är en efterlängtad comeback! Jag tycker nästa inlägg ska handla om exakt vad du känner för att skriva, även om man dör av nyfikenhet gällande kommande bebisen – grattis till graviditeten! ♥️

Reply
Sandra

Welcome back! Wish you all the best and to your family! Really Happy for you! Xxx

Reply
Chantel

welcome back, Kenz. missed you! your blog was one of the first blogs i ever faithfully followed, and i have always loved how transparent your posts are. GIVE US THE BABY UPDATE!!!!😍

Reply
Layla

So happy to see that you are back! I totally missed the blogs but, at the end of the day, they only make sense if you have fun doing them! I hope these new features will bring just positive vibes for you. Can’t wait for you to share this new adventure and amazing chapter of your life ❤️Wish you the healthiest and best pregnancy! Ik you already said it, but I hope somewhere we will be able to read your blog translated in English!

Reply
Madeleine

Fan vad kul att du är tillbaka!! Har verkligen saknat din blogg (BÄSTA bloggen! :)). Tyvärr kommer jag nog att vara för lat att kommentera sen när det krävs inlägg osv, men då gör jag det nu iaf. Ett inlägg i veckan eller månaden spelar ingen roll, det är bara så himla kul att få lite uppdateringar om ditt liv igen! Kram!

Reply
Therese Rimpler

Wohooo välkommen tillbaka!
Jag har följt dej från början och verkligen saknat din blogg.
Ska bli kul att få en liten inblick i ert liv igen. Och stort grattis till graviditet nummer 2. 💜

Reply
bf2021

Jag är nyfiken på graviditeten då jag har bf februari 2021 och självklart undrar jag då när din bf är. Super stort grattis till er och förhoppningsvis får man följa din resa ❤

Reply
Linn Stridsman

Så kul!!! Tänkte senast här om dagen att jag saknade att läsa din blogg. Välkommen tillbaka!

Reply
Elina

Åh vad roligt <333 Har verkligen saknat att hänga här. Kul att ha dig tillbaka!! Kram

Reply
Sonia Gorri

I am so so happy ! Like really! Biggest news ever !!!! Can’t believe it! I will always be here, reading you even at 80 yo!
YOU ARE THE BEST

Reply
Aza

Jag har följt dig i över 15 år tror jag. Jag miss hur vi köpte allt du köpte för att se ut som du och nu är jag liksom mamma själv till två barn och du med helt sjukt va tiden går fort… jag blir glad när du är gravid och mår bra. Jag härmar dig fortfarande med stilen ibland🤪 a jag ville mest säga det… juste grattis till graviditeten jag skrek nej när du berättade på Insta det är för tidigt är rädd för ondaögat🧿 men jag bad för dig. Kärlek till dig och din familj ta hand om er kram

Reply
Glacier

I would love to hear more about the baby in your belly! One thing I remember from Nikola was the pregnancy testing reveal you shared.

Reply
nihal

Im so happy that you are here again!!! It will be a little bit sad to me, to not read your written directly in english (cause im spanish/arabic) but its ok as long as you are ok, I will learn swedish hhh, and I will read you on translation!!

Reply
Tova

Men ja! Bill veta allt om bebis nr 2!!! 😍 vi har också bebis nr 2 på g så är ännu mer taggad 🙈

Reply
Pernille

Welcome back 🤗
I would love next post to be about your current pregnancy! I’m so excited to hear about it and soooo happy for you!

Reply
Johanna

HURRA! Jag är också gravid och blev fascinerande glad över att se att ni väntar barn igen! Inte bara för att jag själv är i ungefär samma vecka (gissar att du ligger lite före, jag är i v 14) utan för jag vet hur mycket ni kämpat och längtat. STORT GRATTIS till er! Jag ser fram emot att få följa din graviditet och hejar på dig som väljer att blogga på ditt sätt. You go girl! Hoppas du mått lite bättre denna graviditet och att du får må fortsatt bra. Skickar dig all kärlek, positiv energi och lyckönskningar! Kram från Malta

Reply
Cornelia

Välkommen tillbaka! Vi har saknat dig!
Det nya upplägget låter superbra och sunt för dig 💞💞

Reply
Sofie

Så himla roligt att du är tillbaka med bloggen. Har verkligen saknat den och jag älskar att den bara kommer handla om ditt liv och inte sponsrade inlägg. Blev också så innerligt glad att ni ska få en liten bebis till. Att ni lyckades en gång till❤

Reply
Elli

Åååh så kul! Saknat din blogg och följer på bloglovin. Saknar podden också!!! Klarar tyvärr inte av att följa dig på Instagram då jag blir så triggad i ätstörningar pga perfekt kropp och bilder men saknar sååå att läsa vad du skriver! Stort grattis till bebis 2, så glad för er skull!!!!

Reply
Josefin

Jag tror att jag inte är ensam om att bli så sjukt glad för er graviditet när man hört er historia. Att Nicola ska få ett syskon är så fantastiskt eftersom det inte var något man tog för givet.
Jag skulle gärna vilja höra lite om er resa till barn nummer två. Inte behöver du väl gå in superdetaljerat hur det gått till utan mer intressant att läsa hade varit kring känslorna du haft. Har du varit lugnare den här gången jämfört mot förra? Hur glada blev ni för beskedet? Eller var det en chock? Såklart behöver du inte dela om det känns privat men tänker att det verkligen kan ge hopp till andra. ♥️♥️♥️

Reply
Elina

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dina inlägg men vill ändå uppmana dig att hålla dig till din plan! Du och din familj och de du bryr dig om går först ❤️.

Och ja, vem f*sen har kläder på sig hemma? Jag har ofta en liten kamp med mig själv om att det så klart är trevligare med besök än att fortsätta gå utan kläder… 😛

Reply
Bea

Åh så kul att du bloggar igen, att det bara är ibland spelar absolut ingen roll!! Och grattis till Bebis! Så kul att följa dig en till graviditet

Reply
Naeggy

Love to hear from you again <3
Yes please write about your baby. How long did it take for you to get pregnant again?

Wish you all the best
xoxo Naeggy

Reply
Laura

Kenza, my heart just made a little jump! So happy you are back to blogging! I’ve really missed reading about your life and thoughts!

Reply
Isa

Wow att man kan bli så glad för någon man inte känner! Stort stort grattis till hela familjen!!!! Och underbart att du kommer att köra vidare på bloggen :D

Reply
Ana

I am so so so happy for your comeback! And I am really happy to see this new side of you, taking control of your blog because it is your blog and you have to enjoy it and live it in the best and positive way.
I hope you keep telling us a bit about your new baby! Ohhhhh mama! you are going to be a mama again!!! That is so exciting to hear knowing how hard you both have worked on this. Just tell us about you, the new baby, your family, or anything you feel that you would like to post, like a new recipe? It would be super nice to hear from you again here as long as you enjoy it, I have been following you here for years now, since I was like 19 and now I am 27…ohmygod…so thank you! big hugs and kisses from Spain <3

Reply
johanna lindholm

Åh välkommen tillbaka!! Som man har saknat din blogg :) Och ser fram emot att bloggen ska bli som “back in the days”, bloggvärlden var lite enklare då.
Också, stort grattis till graviditeten! <3

Reply
Nanna

Fantastiska hoppingivande du! SÅ häriiga nyheter, inte minst för ngn som har ganska många odds emot sig men ändå gör ett nytt försök för bäbis nummer 2 (nr 1 är strax över 1). Undrar om du även pausade bloggen för att få lite mer lugn i själen inför försöket/n? För mig var det, bland många andra faktorer, ganska avgörande och väldigt väldigt skönt att slippa massa onödiga energikrävande distraktioner i livet. Önskar er allt fint <3

Reply
Didi

vad rolig du är, haha jo jag bär kläder hemma :D
Men du, välkommen tillbaka !!! Vad härligt att du ska börja blogga igen, hoppas du orkar med och att nättrollen får hjälp för allt sitt hatande ;)
Grattis till bebis också. Så mycket skoj på gång.
Ha en fin dag

Reply
Nathalie

Så himla roligt att du är tillbaka igen. Ser fram emot att höra om din och din fina familjs vardag och även nu när en till liten är på väg😍

Reply
Monica

I just wanna say thank you. I’m going through the same thing that you had. I’m 26 but inside of my uterus is like I’m 37. So I’m having to freeze my eggs to preserve my fertility. It’s been 10 years that I read your blog and when you made the video telling about the pregnancy I cried so much. I went to the doctor because I felt something weird with me. She said: you’re young, that’s nonsense, you can’t do the AHM exam to find out. One year later I found out with another doctor that I have 0.5 of fertility. When I saw your picture pregnant with the second baby I cried so much because I was and I’m so so so happy for you. You and your family deserve all the happiness and health in the world.

I did 2 procedures to freeze my eggs and I got 5. I need 20… sometimes everything is so overwhelming but then I see you I a know for sure that miracles can happen.

During all the years that I followed you, you’ve surely changed but your essence and values stayed the same. You’re such an inspiration for me, and even though you may never read this I just wanted to say that you made such a strong, positive impact in my life! I admire you so much.

Reply
Jennifer

Ska bli så kul att gå in här och läsa emellanåt, välkommen “tillbaka” till bloggandet. Grattis förresten till bebisen!<3 Kram!

Reply
Stephanie

Yaaay!!! She’s baaack!!!😍

Du gör helt rätt i att ändra upplägget, vi är glada av att bara ha dig här! 😍

Reply
Denise

Välkommen tillbaka!! I alla fall jag vill veta om den lilla bebisen i magen och såklart om hur Nikola utvecklas! Sen kan jag inte gilla inlägget av någon anledning 🤷🏼‍♀️

Reply
Ronja

VILKA FANTASTISKA NYHETER!! Älskar ditt initiativ och ser så mycket fram emot att få fortsätta följa dig och din fina familj! Fick rysningar när du la upp på insta att du bar gravid igen! 😬 så glad för din skull! 🥰 all kärlek till dig ❤

Reply
Jelka

How can someone write anything mean to you? You are such a beautiful family, Nikola is the sweetest boy on earth, cant wait for baby no2 ♥♥♥♥

Reply
Annika

Härligt att du är tillbaka! Och på de premisserna du skriver så tror jag att det kommer bli ÄNNU roligare att läsa :-) En sak jag tycker själv är väldigt rolig är att skriva och dokumentera sina barns första år, hur det var, vad de gjorde, familjedynamiken, rutiner, osv. Väldigt roligt att gå tillbaka till och läsa om senare, när de blivit större och man glömt alltihop!

Reply
Mari

Så kul att du är tillbaka, och det låter som en bra idé att ha ett bättre modererat kommentarsfält. Det i kombination med “bara kul” inlägg är nog ett bra recept på att tycka om att blogga igen. Stort grattis till bebe #2 👏💕

Reply
Johanna

Så roligt att du är tillbaka!
Vill SÅKLART att nästa inlägg ska handla om bebisvärpning <3 Grattis till er, så himla glad att ni fått denna gåva igen! <3

Reply
Jenny W

Så kul att du bloggar igen och stort grattis till bebis nr 2, ska bli så roligt att följa 😊 Kram

Reply
Emma

Jag är så glad för att du bestämde dig för att prova igen! Känns lite som om en gammal kompis är tillbaka, trots att vi inte känner varandra alls 😂

Reply
Louise

Låter jättefint med en mer personlig, vardaglig dagbok. Jag vill hellre läsa mer om ditt liv som mamma än om outfits och fester.

Reply
Anna

Jaaa! Fy vad roligt!! Jag som följt dig från nästan början av din blogg-karriär tycker det är superroligt att du är tillbaka med bloggen! Instagram osv är okej men tycker det är en annan sak att få följa ditt liv via text!

Reply
Anna Jansson

Saknat att läsa din blogg! Välkommen tillbaka :) Så glad för er skull. Har följt dig sen du var en liten tonåring. Lycka till!

Reply
Raquel Dias

I’m so happy I come here for so many years now, like 2010 ! And now you’ve grown so much and your family and I’m so happy for you!
I’m now 25 years so I was 15 when I first start to came here, so I feel like I grow up with you.

I wish you all the good things!
A big kiss from Portugal!

Reply
Emelie

Vad roligt att du vill blogga igen! Har följt dig sedan typ 10 år och har 2 små barn själv nu. Skit i trollen och gör vad du vill 😀 Vad kul att Nicola ska bli storebror, grattis till er!

Reply
Emelie

Hejja dig!! Har följt din blogg så länge jag kan minnas och har verkligen saknat det. Har själv en andra bebis påväg och det ska bli så roligt att följa dig samtidigt som jag går igenom samma sak som du. Du är grym <3

Reply
Jennifer

Så kul att du ger bloggen en chans till, det finns ju inte så många kvar idag. Så mycket mysigare att ta del av inlägg skrivna av någon som känner att de har något att berätta eller dela med sig av snarare än att man pumpar ut inlägg för att man måste. Hoppas du hittar ett nytt sätt som fungerar för dig och din familj där vi kan få fortsätta ta del av glimtar ut ert liv

Reply
Frida

Välkommen tillbaka! Tycker det är så kul att du hittat tillbaka till bloggen. Jag läser mycket hellre om din vardag på bloggen än att följa instastorys osv, vilket kan generera i att jag aldrig lägger ifrån mig mobilen för att hålla mig ”uppdaterad”. Har följt dig i 10 år och som du skrev, allt började som en dagbok, det var därför jag började följa dig – inte för reklaminläggen. Önskar dig en fortsatt fin dag, ska bli jättekul att få följa bebi nr. 2 och er familj !!💞

Reply
Sofie

Härligt att du är tillbaka! 😄 Ser fram emot att läsa dina inlägg igen även om det blir lite då och då istället för dagligen. Och stort grattis till graviditeten! ☺️

Reply
Monika

It’s great to have you back!!
Your posts about pregnancy gave me hope, because I was struggling with similar problem with conceiving myself. I am so much happy, that you will have another baby!<3
I am 7 months pregnant at the moment :-)

Reply
Sofia Lagerström

Ja! Så OTROLIGT kul att du är tillbaka. Det gjorde verkligen min dag!

Stort grattis till graviditeten, blir så glad för din skull att jag får tårar i ögonen. Vi vill höra allt om den!

Massa kramar!! <3

Reply
Sara

Aldrig kommenterat tidigare, men kunde inte motstå. GUD SÅ KUL! Välkommen tillbaka! Jag har saknat dina inlägg. Kram

Reply
Patrycja

You know, I don’t have Instagram, check some profiles just couple of times a month but last time something made me go to your Insta and there I noticed your photo posted 2 hours before at that time announcing second pregnancy :) CONGRATULATIONS!! Would be nice to read (if you don’t feel it’s too personal, but I guess not since you’ve been open about this before) if you needed to use IVF or it came naturally like last time!

Reply
Emma

Åhhh blir så glad!! Ja ja ja!! Har följt dig sen strax efter du startade och blir så glad av detta ❤️❤️❤️ Grattis grattis grattis till graviditeten! Blev helt tårögd när du la ut det ❤️ KRAM!

Reply
Mina

I just can’t believe that you are back Kenza !! We missed you so much. I was used to read you diary since the begining of your blog and I looove the new terms that you put, a natural blog as you used to have it before ! I am really happy for you to be back and congratulation for the new baby ❤❤❤ when I see you, you make me want to have a husband and be pregnant haha Pusss 😘😘😘😘

Reply
Lenka

Hello Kenza,
Huge congratulations to the pregnancy no. 2. I am very happy for you. I know how much you struggled during the whole process since the beginning and now your family will be even bigger and Nikola will be a big brother. :))
I am also glad you decided to post again. I am your reader almost from the beginning. I can’t believe that so many years have passed by. I was a teenager back then and now I am almost 30. :D
Looking forward to your next post!
Best regards <3

Reply
Tove

Äntligen tillbaka, du är ju min kvällsblogg så du har varit saknad! Grattis till nästa lilla Knytte. Kram Tove

Reply
Maija

Sååå kul att du är tillbaka! Fantastiska nyheter att familjen växer dessutom 💕

Reply
Cornelia Eriksson

Välkommen tillbaka! Det låter som att du gör helt rätt i att anpassa bloggen och bloggandet till något som känns bättre för dig. Man förändras ju, livet förändras, så det är bara naturligt att ens bloggande också behöver förändras för att passa in i livet och vardagen. <3 Jag hoppas att du hittar tillbaka till det mysiga och härliga med skrivandet. <3 Stort grattis till bebisbakandet, så spännande! Ta hand om dig! :)

Reply
Randa

Vet du! Jag reflekterade kring att du skrev att du ska känna på hur det känns för DIG. Insåg att det är så sällan man står upp för sig och reserverar sån plats i sitt liv för att tillåtas känna in vad man själv mår bra av och agera utefter det. Det nästan ”fattades” något i den meningen i stil med ”och så får vi se hur det går, hoppas ni är ok med det #förlåt” just för att vi är vana vid att höra kvinnor alltid ursäkta sig för att ta höjd för sina egna känslor och utrymme att känna efter.
Älskar detta! Älskar att du står upp för dig själv! Älskar att du har valt denna bilden till detta inlägget och önskar dig det bästa! God bless ❤️

Reply
M

Hade misstänkt att du var gravid sedan ett litet tag tillbaks (vet ej varför man har oftast rätt när jag får sådana känslor). Vi väntar vårt första barn (är 3 veckor bakom dig och ska snart på första ultraljudet och är så spända men rädda och nervösa med. Vi har inte behövt hjälp men kämpat ett tag men att bli gravida + missfall så vi hoppas verkligen denna lilla bebis lever och är frisk.

Så kul att följa er resa igen :)

En av mina bästa vänner har endast 14 månader mellan sina barn (de blev gravida väldigt lätt både första och andra gången så deras minsta var inte planerad alls) och de har ärligt haft det otroligt tufft då allt är samtidigt med så liten åldersskillnad de har (blöjor, trots, skrik,vakna nätter etc) men nu är deras små 4 och 2 och de börjar faktiskt känna sig på banan igen och deras barn har verkligen varandra :) De är en pojke och en flicka och bråkar mycket men leker också otroligt mycket :)

Ni kommer lösa det här fin fint tror jag + att Nikola kommer ju vara närmre 2 år än 1 år :)

Reply
R

Jättekul! Om du behöver en översättare så jobbar jag med översättning och har engelska som modersmål:)

Reply
Beatrice

Har nog aldrig kommenterat en blogg tidigare, men nää nu måste jag.

Alltså detta är SÅÅÅ OBEHAGLIGT!!
Jag är inget “superfan” (dvs jag följer dig inte slaviskt, har inte väggarna tapetserade med bilder på dig osv hehe), men har följt dig sen… Hur länge som helst haha? När du var i Frida eller Veckorevyn med din första pojkvän <3
I alla fall, är dålig på instagram, men har ändå envisats med att kika in på din blogg (så om du undrar var alla sidvisningar kom ifrån under din paus, så var det undertecknad som hoppades att du skulle komma tillbaka…). Och förra veckan så hade jag en sån SJUK dröm, jag kommer inte ihåg så mycket av själva drömmen, men vaknade upp och bara "Kenza är gravid". Och känslan var så… Sann?
Så jag gick in på din instagram (tänkte att jag måste ha vaknat på natten, kollat den och att du hade lagt upp nåt där om att du var gravid, och sedan somnat om), men nä, du var inte gravid.

Och sen så går det typ fyra dagar OCH DÅ ÄR DU GRAVID??!?!?

Så. Jävla. SJUUUUKT.

Jag känner mig som Sherlock Holmes!!! Eller som värsta mediumet. Hur som helst, stort jävla GRATTIS! Och är så glad över att du har väckt liv i bloggen igen, vi är många som har saknat den!

Reply
Christel

Så himla kul att höra, har följt dig sedan många år tillbaka, säkert ca 10år. Jag har inte hunnit själv att läsa dagligen då även jag har barn. Insta har funkat jätte bra för min del även din vlogg. Men kul att du behåller bloggen för det kikar jag in i titt som tätt.
Uppdatera gärna hur det känns med andra, rädslor hur N kommer reagera på ett syskon, tankar om nästa förlossning. Ja allt som är barn relaterat tycker jag ju om :)

Reply
Hanna

Jag har följt din blogg i hur många år som helst och följer inte influencers på instagram, så jag blir också glad över att du startar upp bloggen igen. Och hallå – jag blev så otroligt glad över att se att ni väntar ett till barn. Stort, stort, stort grattis <3 Det vore jättefint att få en uppdatering på allt som rör det.

Reply
Vivian

Åhhh älskar att du är tillbaka, bloggen ger så mycket mer än instagram, närheten och att få läsa i längre inlägg om dina tankar och vad du har för dig. Ingen press, gör det när du känner för det, så länge du mår bra, nån uppdatering då och då på bloggen betyder så mycket för dina läsare som följt dig i alla dessa år. Grattis till graviditeten<3

Reply
Linnea

För mig som inte har Instagram är detta en fröööööjd! Och ingen press, blir det ett inlägg i månaden så är ju det jättekul också?! <3 För ett tag sedan slutade jag läsa flera bloggar pga det var FÖR mycket inlägg haha, jag kände en tvångstanke att läsa allt men samtidigt hade jag ju inte tid! Så då slutade jag läsa. Så för vissa av oss passar det jättebra att du kommer uppdatera när Du känner för det, oavsett om det blir mycket/lite <3 Stort grattis till bebis nr 2!

Reply
Matilda Back

Yaaay! Välkommen tillbaka 😍 Jag har saknat din blogg och tyckte allra bäst om den när den var en personlig “dagbok”. Ser fram emot att få läsa igen!

Reply
Leanne

I get it. I’ve seen some of you comment sections before and it would make anyone uneasy, even a reader like me! I’m so glad you’re coming back. I’ve learned so much Swedish through you (and your videos too, your accent is one of the easier ones to understand). I hope you have a great life and pregnancy. I’ll come back here to learn more Swedish!!!!

Reply
Marta Fernandes

It’s lovely to have you back Kenzas. I’m glad you decided to give the blog another try.

Congratulations on your new baby!

Reply
Wallbergz

Ååååh va kul! Jag älskar din blogg och jag är såå glad över att du ger det en chans till! Min blogg är också som en dagbok för mig så jag förstår precis vad du menar! Jaaa att läsa ett inlägg om din andra bebis skulle vara super kul! Sen så skulle det vara superkul att läsa om dina favorit sidor att köpa bebis kläder på! Tycker det är roligt att styla sin lille prins här hemma! Behöver inspiraton ^^

Reply
C

Förstår inte varför folk överger bloggformatet, det är ju det mysigaste!! Älskar dagsboksconceptet!!

Och GRATTIS!!! 🥰

Reply
Jonsso

Kul att du ska skriva emellanåt och på ett sätt som passar dig och där du är i livet idag, blivande tvåbarnsmamma! Vad härligt och grattis till er!
Vi ska få välkomna en liten pojke i november och det blir också andra barnet för oss. Helt underbart! Overkligt, men helt jäkla underbart.

Reply
Malin

Men så kul att du är tillbaka! Jag hoppas stämningen blir bättre här på bloggen och att du kommer vilja fortsätta skriva, det är ju ändå så härligt med skrivandet!

Reply
Anastasiya

Such a good news! Thank you for sharing with us. It’s no metter how often you update it, we love your blog for the honesty❤

Reply
Ellen

Detta låter super bra! Jag läser gärna men på dina villkor. Blir mest tvingade och tråkiga inlägg när du känner press. Super bra att taskiga kommentarer tas bort. Är så förbannat trött på hatet.

Reply
Luciana

I’m so happy you’re back with the blog!! I’m trying to get away from social media, and your blog feels like I’m just reading a friend’s message (specially now that you’ll be writing it for yourself, and that I don’t need to open IG to “stay in touch”). Love it! Ps: I’ve been a fan since 2012 – that I can remember 🤍

Reply
Stina

Alltså <3 Glad att igen få höra din röst i texterna, ditt sätt att skriva här på bloggen. Så kul att du är tillbaka! Nya villkor is the shit. Och tusentals grattis till ny bebis!! Har själv en 1,5åring och blir SÅ sugen på en till när jag läser det du skriver!! Vi har bestämt att suga på den karamellen ett liiitet tag till, men snart börjar vi också försöka igen! Håller tummarna för att allt går bra för er! Halvvägs redan!! Stor digital corona-vänlig armbågskram

Reply
Fredrika

Alltså jag har typ automatiskt gått in på din blogg 100000 gånger sen du slutade för jag typ glömde hela tiden att du sluta. Jag har aldrig tidigare lämnat en kommentar och gör aldrig det för det är typ för struligt men vill bara att du ska veta att du är nog en av Sveriges mest inspirerande personer och det är otroligt kul att följa ditt liv & jag har gjort det i över 10 år nu. Instagram är liksom inte tillräckligt. En sak som jag lärt mig att det är alltid typ 2% av folk omkring sig som anses vara sånna personer som man inte egentligen behöver i sina liv. Som mår bra av att andra mår dåligt. Så om du har 100 pers som skriver elaka kommentarer, kom då ihåg att dessa är en del av dessa 2% och då har du 5,000 som totalt älskar dig(de andra 98%, säkert mer dock för du är super). Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*