• header

2ND PREGNANCY – WEEK 33

82,1% avklarat – 50 dagar kvar till BF! (vilket är 1a mars)

VECKA 20 HÄR – VECKA 29 HÄR

Bebisen: Vi är nu i slutet av vecka 33 och går in i vecka 34 imorgon (eller på tisdag, apparna säger olika, men det är lättast att gå efter måndagar tycker jag haha) och enligt apparna så är han nu ca 43 cm lång och väger 2 kg.

Sedan förra uppdateringen har vi varit på 3d-ultraljud (lägger in bilder från det längst ner i inlägget! pratar även mer om det i en vlogg på Youtube) och fick där veta att precis som sin storebror så är han lite av det större laget. Jag själv var stor när jag föddes så det är nog därför jag får stora bebisar? Och för att Aleks är lång. Men Aleks var däremot liten när han föddes hehe. Även lillebror såg ut att ha en hel del hår på skallen, blir spännande att se om han föds med samma mörka hår som Nikola! <3 Jag skrev ju i förra uppdateringen i vecka 29 att jag trodde att bebisen hade vänt sig och det hade han, han har sedan dess legat med huvudet neråt. På kontrollen hos barnmorskan tidigare i veckan så kunde hon känna att huvudet var väldigt långt ner redan (men fortfarande ruckbart) så det är nog därför jag känt sånt tryck neråt på senaste tiden.

Kenza: Just nu mår jag bra i kroppen och har inga smärtor eller så egentligen. Däremot extremt mycket sammandragningar som jag pratat om tidigare, även när jag bara ligger ner och vilar. Blir typ rädd att det ska dra igång tidigare men de tankarna hade jag förra gången också och gick över tiden så jag vet ju att jag med största sannolikhet inte kommer föda tidigare än BF haha. Iallafall inte tidigare än vecka 38 då bebisen är färdigbakad.

Nu är det dock dags att börja fixa lite inför bebisens ankomst!!! Har kikat på vagn och ska lägga en beställning på en syskonvagn från Bugaboo. Har även köpt en sleep carrier från Najell att ha i vagnen, hade inte en sån sist men den känns så smidig! Och så har jag köpt lite varmare kläder i storlek 50-56 eftersom att det kommer vara kallt när bebisen kommer (Nikola föddes ju på sommaren så hans minsta kläder är tunnare). Resten har vi ju! SÅ smidigt. Ska bara tas ner från vinden och tvättas.

Sen ska vi bara försöka lösa ett sista problem……. Sömnen. Nikola är dessutom inne i en extremt mammig period så det är bara jag som får natta och trösta när han vaknar och är ledsen på natten. Vet inte riktigt hur det ska gå om jag har en bebis fastklistrad vid bröstet på natten sen? Tips någon? <3 Har lagt allt mitt hopp i att så fort Nikola börjat förskolan (om 2 veckor!) så kommer han börja sova bättre. *hoppas hoppas hoppas* (ja sen vet jag att många barn börjar sova sämre när de börjat förskolan pga alla nya intryck osv, men det är jag inte orolig för eftersom att vi för det mesta redan har tuffa nätter  :-))

Mitt minsta hjärta i vecka 29. LÄNGTAR <3 <3

// I’m in the end of week 33, entering week 34 tomorrow (or on Tuesday, the apps are predicting different things, but I think it’s easier to count the Mondays haha) and according to the apps, he is now 43 cm tall and weighs about 2 kg.

Since the last update, we’ve been on a 3D ultrasound (scroll down for pics! I’m talking more about it on my latest vlog on Youtube). They told me that the baby is bigger than average, just like his brother. I was big myself when I was born, so I guess that’s why I’m having big babies? And because Aleks is tall of course. But actually Aleks was small when he was born hehe. It looks like the baby has a lot of hair on his head, so excited to see if he’s born with the same dark hair as Nikola had <3 In my last update in week 29, I wrote that I thought the baby had turned around, and he had. His head is still facing downwards. At my appointment with my midwife earlier this week, she said that she could feel that the head was positioned very low down already (but it was still possible to move his head) so I guess that’s why I’ve felt a big pressure down there lately.

Kenza: I feel good at the moment, I don’t feel any pain or anything like that. But I do have a lot of contractions as I said earlier, even if I’m resting. Sometimes I get scared that the baby’s gonna arrive earlier but I had thoughts like that the last time too, and since Nikola was overdue, I guess I’m not gonna give birth before due date this time either haha. Not before week 38 when the baby’s fully grown.

It’s time to start preparing for the baby’s arrival!!! I’m gonna order a sibling stroller from Bugaboo. I’ve also bought a sleep carrier from Najell to have in the stroller, I didn’t have one last time but it seems like a good thing to have! And then I’ve bought warmer clothes in size 50-60 since it’s gonna be cold when the baby arrives (Nikola was born during summer so his smallest pieces are thinner). We’ve got the rest at home! SÅ convenient. We’re just gonna take them down from the attic and wash them.

Then we have one last problem…… Sleeping. Nikola is extremely attached to me right now and I’m the only one who gets to put him to bed and console him when he’s crying at night. I don’t know how this is gonna go when I have a little baby attached to my chest at night? Does anyone have any hacks on this? <3 I’m hoping that as soon as Nikola starts preschool (2 weeks left) he’s gonna sleep better. *fingers crossed fingers crossed fingers crossed* (and yes I know that many kids sleep worse when they’ve started preschool because of all the new impressions etc, but I’m not worried about that since we already have rough nights :-))

279

50 Comments

Malin

Ha båda barnen på var sida om dig i sängen. Alltså ligg alla 4 i samma säng. Å ligg-amma bebisen. Så gjorde vi och vi upplevde att barnen kände sig trygga och därmed sov som bäst.
Alternativt får väl Alex sova inne hos Nikola?
Oavsett hur ni gör, se till att be dina anhöriga om hjälp! Man måste inte fixa allt själv, det är inte mänskligt. Lycka till!

Reply
Maria

Visst längtar man, jag är i v 30 och väntar mitt fjärde barn. Mitt yngsta är 2 år och sömnen strular fortfarande och jag är den enda som duger. Vaknar ungefär varannan timme. Kan tillägga att jag inte sovit en hel natt på 8 år, alla mina barn har varit samma. Det är tufft när man jobbar och studerar samtidigt men på ngt sätt så löser man det. Någon gång i framtiden tänker jag att man får sova och så får man sno åt sig en middagsvila då och då när barnet sover. Jag förstår dig till fullo med sömnen, jag sover i snitt fyra timmar upphackat varje natt. Kämpa på!

Reply
Jossan

Wow power kvinna där! Heja dig! Och alla oss andra som också är ”nattkämpare”🤓❤️

Reply
Suza

Her tenkte jeg på norsk «ræv» og jeg tenkte, eeh yes! «Hell yes, Lillys ass can sleep, and it will sleep!»..while looking at my boy thats sleeping after assisting him the last hour… 🤔

Reply
M

Inget tips direkt men jag hade samma oro som du och vi försökte verkligen, innan lillebrors ankomst, få storebror att sova egen säng, läggas av pappa osv men det gick inte. Så vi bestämde att vi helt enkelt får ta det som det kommer, vilket vi gjorde och det har gått jättebra (dock underlättat väldigt att lillebror är en väldigt nöjd bebis). Jag var rädd att de skulle väcka varandra men känns som de vant sig vid varandras ljud och sover vidare (ok, kanske inte vid gallskrik men ändå). Ville nog bara förmedla att det kan lösa sig fint även om man inte fattar hur innan 🙈 Lycka till med allt!

Reply
Mikaela

Såååå fin lilla bebisen!!! Hade precis samma, med ett barn som var så sjukt mammigt och sen kom lillebror och stora blev ännu mer mammig (pga konkurrens gissar jag)… det var helt ärligt ganska kaos. Jag fick ta nätterna med båda barnen. Fick alltså ca NOLL sömn. Men jag överlevde ju det också. Och nu ett år senare kan äldsta äntligen acceptera att sova med pappa. Halleluja! Hoppas det löser sig för er <3 Kram och lycka till med allt!

Reply
Michaela

Här hemma låg jag och barnen i sängen, en på varje sida. Pappan fick ligga på soffan ett tag. Funkade jätte bra och stora syster vaknade nästan aldrig när lillebror ville ha mat 🥰

Reply
Ella

Så gjorde vi också :) Samt väntade med förskola till tvåan var åtta veckor. Bla för RSsmitta. Men generellt för att bonda allihop. Då fick äldsta gå fyra dagar i veckan 8.30-11.30. Hade inga issues m svartsjuka etc

Reply
Sabina

Jag har 20 månader mellan mina pojkar, de är idag 3 år och 1,5 år :) jag slutade amma min stora halvvägs in i graviditeten med lillebror och precis som hos er så var det bara jag som dög många gånger och han var väääldigt mammig låda är det än idag). När lillebror föddes så försökte jag involvera storebror i allt. När vi sov var det ett barn som en sugpropp på bröstet på ena sidan av mig och den andre försökte jag hålla om så mycket som möjligt. Men oj vad han var ledsen första tiden. Storebror har aldrig varit avis på lillebror men han har varit väldigt arg på oss föräldrar, de är ju små när de är 20 månader och kan inte uttrycka sina känslor verbalt så det blir en arg och ledsen bebis. Mitt absoluta tips som jag önskar vi hade gjort när lillebror var nyfödd; att ens partner ska vara föräldraledig tillsammans med en 2 första månaderna, helst 3 om det går. Min man började arbeta efter 2 veckor och den stressen jag då kände var katastrofal, vissa dagar visste jag inte hur jag skulle överleva. Han gick sen på f-ledigt när lillebror var 3 månader o då var vi hemma tsm i 2 månader, Wow vilken skillnad!

Reply
E

Haha reagerade verkligen på “oj så låg mage REDAN” men det fick ju sin förklaring då. Jag själv hade mycket sammandragningar tidigt med nummer två pga asymptomatisk UVI, men det utgår jag från att sticka tas hos din BM. Sen blir det ju mer och tidigare för varje barn tycker jag. Superfin iaf och bebis ser jättesöt ut, så spännande! Vi har 15mån mellan våra två äldsta, blev naturligt att pappan tog mer, men vi gjorde så att vi flyttade sängen till ena sidan av rummet. Inte fint, men praktiskt. På så sätt kunde man liggamma på båda sidor utan att bebis riskerar att ramla ner och “stora” (som var liten) kunde ändå ligga i mitten. Köpte dock 210-säng för att få plats 😅

Reply
Jessica

Vi hade samma oro när lillebror skulle komma, vi hade ett bedside crib med nest i som vi vande bebisen med direkt och la ner så fort han ammat klart första månaderna och då låg storebror i mitten av sängen! Efter några månader fick storebror en egen växasäng han sovit i sen dess, ville inte byta när bebis var nyfödd så han skulle känna sig utanför utan det fick vara kaos några månader innan vi bytte sovplats😊

Reply
Kasia

And what’s about your feelings and mentally feeling? You said on the IG that this time it’s worse. Why? What happens? What’s going on? Can we help you? Maybe big hugs from Poland from Kasia and her 4 month old baby boy will get you feel better 😁

Reply
Emma

Har en dotter på 1,5 år och är gravid i vecka 18 med andra barnet. Sömnen är det som oroar mig mest också! Vår tjej är, som Nikola, i en extremt mammig fas just nu och är mammig över lag även i vanliga fall. Hon går att söva i eget rum men vaknar ofta runt 01 och då vill hon ha mig hos sig. Pappa duger bara ibland. Vi försökte verkligen under julledigheten nu att hon skulle börja sova helt ensam, men nä.. det gick inte!
Så jag förstår dina tankar.

Reply
Anna

Check at takingcarababies on insta! She has a program on how to teach babies and Children to sleep well and long! Havent tried it myself yet but considering it if my third baby won’t sleep good!
:)

Reply
Anne-Maria

I don’t have any kids myself, but I also follow her channel, just to be ready when I should get a baby one day! It seems her programs do wonders at least based on people’s feedback, plus her advice on all kinds of stuff makes a lot of sense/is fun to listen to!

Reply
Emelie

Hei.
Jeg har også en sønn som ble født på samme
Tid som Nicola, og vi skal få ny bebis i April.
Min sønn har også sovet EKSTREMT dårlig.
Jeg hørte på podcast fra søvnekspert og det har gjort at han sover såååå mye bedre.
Det er en norsk podcast som heter «Foreldrerådet». Søk på søvn:)

Reply
Anna

Tipsar precis som flera andra att ha bägge barnen i sängen och liggamma. Då känner båda din närhet.

Reply
Jessica

Håller med de ovan i att ta det som det kommer. Att få ett småsyskon är en stor sak med mycket känslor involverade. Barn har så mycket egna känslor men han känner ju även av era. Om något kan jag tänka att han kanske kommer behöva ännu mer närhet av er, för att inte känna sig bortvald eller bli svartsjuk. Att du/ni “väljer” lillebror före honom. Det gör ni ju såklart inte, men utifrån ett barns känslor. Nu var vår dotters lillasyster överlag nöjd och sov mycket så i princip hela bebistiden låg hon i vagnen i ett annat rum medan jag hade full fokus och närhet med storasyster. Tror det gjorde det lättare när lillasyster väl behövde mat och närhet. Också så viktigt att storasyskonet får vara med och “hjälpa till”, vara involverad så mycket som möjligt. Är det så att han behöver eran närhet på nätterna så tror jag inte det är nu ni ska hårdfokusera på det. Kanske Aleks kan ta nätterna med flaska med bebisen om Nikola vill ha dig? Bara som exempel, finns ju massa lösningar men som sagt tror jag det är bättre att vara lyhörd på nikolas känslor än vad som är mest praktiskt för er :)

Reply
Caroline

Jag hade nog gjort som flera föreslagit här, antingen att du och barnen tar er dubbelsäng, med ett barn på varje sida. Så hade jag med våra tvillingar, och pappan får flytta ut. Alternativt att Aleks tar Nicola i ett annat rum? Vi hade 2 dubbelsängar för att underlätta med sömnen när tvillingarna var små, så alla fick ordentligt med space på natten.

Reply
Kristin

Vil anbefale å gjøre det som føles riktig for deg <3 Min første kom et par dager etter Nikola, og vi har hele veien hatt den mentaliteten at hvis det funker for alle så gjør vi det. F. eks med nattamming så var det "fri bar" så lenge vi sov best sånn. Men når jeg begynte å sove dårligere og dårligere pga det, så kuttet vi det ut. Da han skulle sove på eget rom (begynte smått fra ca 8mnd) gjorde vi det lenge slik at så lenge vi var våkne skulle han sove i sin egen seng, men tok han inn i vår seng når han våknet på natten – uansett om klokken var 12 eller 4 på morgenen. Jeg tror dette gjorde at han fikk en positiv tilnærming til å sove i egen seng, og det ble hverken skummelt eller trist. Til slutt (rundt 10mnd) sov han stort sett hele natten. Da han ble så stor (ca 14mnd) at vi sov dårlig alle mann når vi tok han inn i vår seng (har bare 140 seng hehhh), stod jeg i det 2-3 netter… Satt ved siden av sengen hans, strøk han på hodet og fortalte at "nå er det natta. Alle barna sover, og det skal ***** også". Tok vel nesten 3,5t første natta, 2t andre natta og 3. natten gikk jeg bare inn, la han ned og sa som jeg alltid gjør og gikk ut igjen. Han reiste seg opp igjen og begynte å sutre, men så sa jeg fra vårt rom (med åpen dør hele veien) "legg deg ned igjen vennen, det er natta, du skal sove nå". Og så ble det stille. Det er en egenmodifisert versjon av "Sove-Karins hysj-metode". Nå sier jeg ikke at dette er løsningen, men det har fungert veldig bra her! Og så må jeg legge til; jeg har aldri klart å høre på at han gråter, da begynner jeg nesten å gråte selv… Lar han aldri gråte lenge, eller hvis jeg hører på gråten at den er sår og ikke bare sutrete.

Kunne det hjulpet å bytte juniorsengen på rommet hans med sprinkelsengen som han er mer vandt med å sove i? Kanskje det føles tryggere? Da kan han heller ikke gå ut av sengen midt på natten. Men som sagt, funker det bra for dere å samsove – også med ny bebis, så gjør dere det <3

Reply
Ella

My baby was also so attached of me but when I wa sat the hospital to give birth to his baby sister, my husband “teached” him to sleep in his own bed by himself. Now he’s 2 and this is the only way he fall asleep. Good luck 😁

Reply
Sophie

Vi har 17 månader mellan mina tjejer! Lilla är nu snart 3 månader. Stora tjejen extremt mammig och de blev värre när hon började förskolan. Vi skolade in henne 6v innan bebis kom.
Vi (jag o pappa) började sova i skilda sovrum med varsin, pappa med stora tjejen o jag med bebis! Det fungerar hur bra som helst! Vi stör inte varandra då den stora sover oroligt många nätter.

När bebis slutar äta på natten tänker pappan flytta tillbaka in i sovrummet så den stora kan komma i än på natten till oss 3 (lilla sover i spjälsäng bredvid sängen).

Lycka till :)

Reply
Julia

Hi Kenza. I have a feeling this one will come earlier, like week 39! I have a son, Abel, who is around 5 months younger than Nikola and we’re also expecting a second one (in less than 2 weeks we will find out the sex of the baby) and they will exactly have a difference in age as yours will (20/21 months)! So this second pregnancy of yours is so fun to read for me because it gives me a headsup on having 2 under 2. I had not even thought about a stroller for two and now it’s a must have! Please feel free to share your tips on Nikola’s sleep pattern improvement because you’re not the only one with terrorized nights haha! Much love and health to you and your family. Love, Julia

Reply
Malin

Vi köpte en 120 säng till vår son (skiljer 1,5år på barnen) som han o pappa sover i medans jag o bebisen sover i dubbelsängen. Dock duger bara jag om äldsta vaknar på natten. Då byter jag o pappan säng med varandra så jag nattar om honom. När bebisen vaknar för mat byter vi igen😅 inte optimalt men det funkar☺️

Reply
Frida

Nu är det lite större åldersskillnad mellan mina, 2,5 år. Men min son var sjukt mammig precis innan lillasyster föddes förra året. Ville bara att jag skulle natta och det var bara jag som dög på natten när han vaknade. Men sen när lillasyster kom och jag blev mer upptagen av henne så var det helt plötsligt bara pappa som dög 😅 Lite jobbigt för mammahjärtat men helt klart enklare för hela familjen för då kunde jag och min man ta varsitt barn! Tror det kommer lösa sig för er också, på något magiskt sätt så gör det bara det!
Lycka till med allt ❤️

Reply
Sara

Whitney Port has a few episodes in her podcasts where she talks with sleep experts about kids sleep issues, and I highly recommend them. The podcast is called withwhit. I used to work at maternity and childhood clinic, and was surprised of the good and accurate information that was shared.

Reply
Alex

Om du inte beställt syskonvagnen ännu kan jag starkt rekomendera mountinbuggys syskon vagn. Den är sportigare och lite smallare så lät att ha med överrallt i sthlm fick även in den i gammal hiss i sthlm utan att fälla ihop den.

Har dessutom skidor du kan sätta på fram hjulen i vädren som nu.🙂

Sjukt nöjd med mountinbuggys alla produkter🤩

Reply
Rebecca

Men så härligt! Jag är säker på att det kommer att lösa sig med nätterna :) Hoppas du får en fortsatt fin graviditet!

Reply
Valentina

My son was still breastfeeding to sleep at 2 years and only wanted me when he woke up at night. Since I got pregnant I wanted to stop so we did a few nights with Daddy only, I would literally leave the house so he couldn’t find me. Daddy and him made their own bedtime routine (pj’s, brush teeth, book, sound machine) and he learned to fall asleep without breastfeeding or mom. Now he goes directly to dad if he wakes up at night (he’s in a toddler bed so he gets up and comes to our room). It took probably 5 days for him to get used to but it works if you are consistent! Good luck!

Reply
Frida

Min ”stora” var 2,5 år vid lillasysters ankomst.
Stora som nu är 7,5 år är fortfarande extremt mammig och vill lägga sig med mig.
Så när jag skulle lägga stora så fick helt enkelt lilla hänga med mig in i hans rum.
Jag satt på golvet och kanske ammade under tiden i mörkret 😅.
Ibland funkade det ju att lilla var hos pappa under läggning av stora.
Och som jag ser att nån annan skrivit.
Pappan sov typ på soffan under 1 års tid 😅 pga platsbrist i sängen.

Ni kommer hitta erat sätt när det är dags.☺️

Reply
Elvira

Har ett barn på varje sida. Ville inte att min tvååring som var 23 mån då bebis föddes skulle känna sig utanför. Hon förstår konceptet att bebis ammar och nöjer sig med att ligga bredvid mig på min kudde när jag ammar eller somna om med huvudet i mitt knä om hon behöver somna om då jag sitter och ammar. Hon sover dock hela nätter för det mesta och är svårväckt men har aldrig sovit bra i egen säng så vi har inte försökt nu heller. Barnens pappa får ibland gunga lillasyster så storasyster kan somna om med mig. Vi jobbad dock hårt med att pappa kunde lägga storasyster innan bebis kom och han började lägga henne varje natt en period så att det inte skulle bli någon förändring för henne efter förlossningen. Så glad för er skull att ni ska få en lillebror. Hoppas du får en så smidig förlossning som möjligt. Tänk på att åka in i tid då det kan gå snabbare andra gången! Jag födde nästan i bilen. Läs böcker och kolla på filmer om barn som får syskon, vilket ni säkert redan gör… det hjälpte oss mycket och det härliga med att få ett småsyskon så nära i ålder är att nu när det gått några månader tror jag inte ens storasyster minns livet utan lillasyster… en så naturlig del av livet blir det

Reply
Dani

I feel you dear. My son is also 18 months and we have rough nights and he also refuses to sleep after lunch. So crazy times ahead:D

Reply
AK

You will love the sleep carrier, I bought is for my first child (1 year old) and it is so useful and handy!
Maybe you can babywear the little one? LOok at Artipoppe :)

Reply
Nicol

Have to I seen Taking Cara Babies’ instagram? She has an online sleeping courses, really helpful, both for a toddler and a newborn :-)

Reply
Maria

Mammor alltså vad starka ni/vi är… ja är så imponerad ❤️ Massa kramar

När barnen va små hade ena kolik 24/7 och den andra mjölkproteinallergi (kom vi inte på på en gång). Att få sova ibland var viktigt för att jag skulle orka då fick vi lösa det. Om jag har nått tips är det nog det… se över vad man som förälder behöver för att orka om det blir tufft.

Reply
Anna

Hej. Jag har ungefär 10 månader mellan mina barn. Var också fundersam hur vi skulle lösa nätterna när bebis nummer 2 kom då min första fortfarande va så liten, testade lite olika men jag gjorde så tillslut att jag hade första bebis hos mig i sängen och bebis nummer 2 i barnvagnen vid sidan av min säng och när någon av de vaknade för mat så rullade jag ut bebis nummer 2 i barnvagnen och matade den bebis som ville ha mat, bebis 1 matade jag i sängen och bebis 2 satte jag mig med i soffan och ammade. Sen rullade jag tillbaka vagnen till min sida av sängen. Låter kanske jobbigt men det funkar för mig för annars väcker de varann och då snackar vi high Chaparral.
Min äldsta är snart 1,5 år och minsta 7,5 månad. Vet inte varför jag skrev detta som dåtid, gör fortfarande såhär 😂
Ni kommer hitta nåt som passar er, bara att prova sig fram och hjälpa varandra.
Deras pappa sover på soffan och fått ha hand om bebis nummer 1 på kvällarna (kolik kl.
18-23 i 4 månader) så då har jag sovit/vilat med bebis nummer 1.

Har heller inte min äldsta på förskolan eftersom jag är föräldraledig med bebis 2 (och Corona) men vi gjorde också så att deras pappa tog föräldraledig och semester så vi var hemma tillsammans i ca 3 månader när bebis nummer två kom.
Nu ska jag börja jobba och pappan vara hemma med båda två, Good luck daddy 😀

Man får bara hjälpa varann och prioritera sömn när som det går, oavsett tid på dygnet.

Reply
S

Hade varit kul om Aleks hade velat vara med och berätta om hans känslor inför bäbis nr2, och hur han upplever graviditeten osv :)

Reply
Alexandra

Åh så söt bebis i magen! En till som har ärvt mammas pussmun ser jag <3

Reply
T

Det kanske tar emot och inte känns alls rätt för dig, men ett förslag är att du inte sover hemma på 2-3 dagar. På så sätt kan Nikola vänja sig vid pappa på ett mer naturligt sätt. Annars kan ni ta det som det kommer, på ett eller annat sätt löser det sig oavsett. ❤️

Reply
Miranda

Nu är de så att vi håller på med en insamling till en ung sjukpensionär som även är mamma till en pojk som hon har varannan vecka. Efter att hyra åh räkningar är betald så har hon endast 1500( ibland inte ens det.) Att köpa mat för resten av månaden.
Nu ha hon dessutom fått en massa extra utgifter(sonens glasögon gick sönder även hans skor, hon bet sönder en tand, åh hennes vinterjacka gick sönder) så df startade vi denna insamling.

Jag skulle uppskatta det så mkt om du kunde dela mitt inlägg (bild av ett ❤) åh kanske hjälpa oss få in lite pengar åt henne så hon slipper oroa sej så för mat osv.

Hon heter levafattigt på instagram.

Snällasnällasnälla hade hjälpt så mkt om du kunde dela mitt inlägg ❤❤❤❤❤

Insta – miija92

Reply
Linda Lagerqvist

Önskar att jag själv hade dokumenterat min resa så som du har möjlighet att göra på din blogg. Vilken skatt det kommer vara både för dig, din kära man och kidsen att titta tillbaka på. Jag är tacksam att vi får följa din resa.

Reply
Karolina

How’s Nikola getting on at nursery? You look amazing and so happy you are both healthy! I’m pregnant with my second baby as well, only 10 weeks behind you so I love coming here to see how you’re getting on. :)
Sending your whole beautiful family lots of love!
K.

http://karolinad.com/

Reply
P

Hi,
You had a Silver Cross wave before which is also a sibling carriage. Why did you switch to Bugaboo? Was there anything bad with the SilverCross or do you just want Nikola and the baby to be able to sit next to eachother?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*