• header

ROSA FLUFF

Klänning: Selam Fessahaye – Smycken: Caroline Svedbom

Häromdagen gjorde jag en liten plåtning tillsammans med ett superteam! Det var Stella (@studio.stellacocozza) som fotade och Sebastian (@stylebyseb) som stylade, vi har ju jobbat ihop massor med gånger innan och de är bäst. Men Pami (@beautypami) som sminkade och Momo (@bymomo) som stylade håret har jag aldrig jobbat med tidigare och WOW vilka jävla proffs!!! Jag sa det till dem: “nu är ni fast med mig!” haha. Länge sedan jag kände mig så fin och det var bara tack vare dem. Så duktiga. <3

Plåtningen vi gjorde var bara för skojs skull, för att föreviga den stora magen med lillebror där inne. Jag gjorde ju en gravidplåtning med tidningen Mama för några månader sedan och jag gillar verkligen de bilderna, men jag ville göra en plåtning där jag själv fick bestämma temat osv samt där magen var riktigt stor (går in i vecka 38 imorgon så nu är vi verkligen i slutet! känns så sjukt!!). Vi körde en serie med pastelliga looks och sen en serie med svartvitabilder där jag stod naken invirad i flygande tyg. Haha det lät kanske lite knäppt men jag tror det blev coolt. Ska bli kul att visa er resultatet sen! :-)

Vill inte spoila looksen för mycket så jag postar bara bilder från ena looken här, klädd i en riktigt vacker rosa skapelse. Sebastian hittar alltid de finaste klänningarna!

Tårna…. haha

// The other day, I did a little shoot together with a super team! It was Stella (@studio.stellacocozza) who was shooting and Sebastian (@stylebyseb) who did the styling. I’ve worked together with them for many years and they are the best. But Pami (@beautypami) who did my make up and Momo (@bymomo) who did my hair, I’ve never worked with before and WOW, they are real pros!!! I told them “now you’re stuck with me!” haha. It’s been a long time since I felt so beautiful and that was all because of them. So talented <3

We did the shoot just for fun, to always remember the big bump with baby brother. I did a pregnancy shoot with the magazine Mama a couple of months ago and I really like those pictures, but I wanted to do a shoot on my own so I could set the theme myself. I also wanted to be really big (I’m enterring week 38 tomorrow so we’re getting really close now. Feels insane!!!). We did a couple of series with pastel colors and one serie with black/white pictures where I stood naked with only a small piece of fabric blowing on me. Haha I know it sounds weird but I think it turned out really cool. I’m excited to show you the results :-)

I don’t wanna spoil the looks before I post the pictures, so i’ll only post a couple of pics from one look here, where I was wearing a beautiful pink dress. Sebastian always finds the most beautiful dresses! 

 

209

11 Comments

Stephanie

Så himla kul ju att föreviga!!! Och den där rosa skapelsen… wow!!!😍😍😍😍

Reply
Laura

You look STUNNING!! 🌸😍💕

I’ve been following you for many many years and I think in these photos you look like an absolute stunner. I feel like I’m not looking a mom-Kenza but that model-Kenza just made a comeback. Love both sides of you! 💕 All I’m trying to say is that you’re glowing and it suits you. Fint!

Reply
Kasia

Beautiful dress Kenza! Beautiful you! I have one question – sometimes on IG Stories I see on your husband account that you both are learning (?) philosophy(?). Are you studying guys? and what are you studying and if it’s true – was it hard to come back to classess? What school have you graduated from? I know you were super young when you were a MTV host. Have you managed to work and learn in the same time or you had to resign from school? Sorry for so many questions..

Reply
GG

Alltså Kenza, jag känner mig så stolt på något sätt! Varit med dig sedan dina Jofama-dagar och tittar här och ser en fantastiskt vuxen kvinna som är sååå vacker. Du är fantastisk och gravid-glow passar dig så bra! WOW! Inte sett dig sminkad på detta sätt förut AND I LOVE IT!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*