• header

I BB-VÄSKAN

Det har blivit dags att packa BB-väskan igen! När jag väntade Nikola visade jag er på Youtube vad jag packade med och denna gång tänkte jag dela listan här på bloggen istället. Jag har gått efter min förra packningslista men tagit bort sånt jag tyckte var onödigt sist (rödmarkerat!) och lagt till sånt jag saknade (grönmarkerat!) :-)

Jag har ingen aning om hur länge vi stannar denna gång, sist stannade vi 2 nätter. Kanske åker vi hem samma dag denna gång, eller kanske stöter vi på komplikationer och stannar ännu längre, men jag utgår iallafall från något liknande som sist och så får man ta det därifrån!

TILL MIG:

Legitimation
Förlossningsbrev – Minns inte om någon tog upp mitt brev och läste? Eller om de gick efter det som min barnmorska skrivit in i journalen. Hur som helst har jag inte skrivit något brev denna gång utöver det jag och min barnmorska gått igenom ihop (som hon skrivit in i min journal) och jag känner att det räcker.
Mobil + laddare
Hörlurar
Glasögon, linser, medicin etc
Kamera + laddare
Tuggummi – Kom väl till användning efter alla spyattacker
Högtalare + laddare
Powerbank
Vetekudde
Vattenflaska med sugrör
2 st amningsbhar + 2 st amningsvänliga toppar
3 par stora trosor + 3 par strumpor
Mjuka gravidleggings
Tofflor
Pyjamas med knappar eller mjukisset – Jag körde pyjamas och det var nice!
Morgonrock Skippade sist och kommer inte ta med denna gång heller. Bar antingen den sköna sjukhusrocken eller min pyjamas!
Amningsinlägg & amningsnapp
Bröstvårtkräm
Läppbalsam
Värktabletter – Fick på plats
Hårborste + hårsnoddar
Tandborste + tandkräm
BUS (för ansiktet) – Vet vad ni tänker, men det var skönt att vakna upp med lite färg i ansiktet!
Ansiktskräm + ansiktstvätt + rengörinsservetter för ansiktet – Ställde mig aldrig och tvättade ansiktet, men servetterna var guld!
Schampo + balsam Tvätta håret var det sista jag orkade göra på BB så det skippar jag denna gång.
Deodorant
Massageolja – Vet inte vad jag tänkte här, att Aleks skulle ge mig en skön oljemassage? Haha.. Nej den kom inte till användning.
Smink  Skippade sist och skippar denna gång med. På sin höjd en bryngelé!
Xylocain gel – Den kylande & bedövande gelén som räddade mitt underliv dagarna/veckorna efter förlossningen!! Det måste vara den receptbelagda gelén, den receptfria salvan var inte lika bra tyckte jag. Sist fick jag den inte förrän på återkontrollen några dagar efter förlossningen, denna gång måste jag få tag på den direkt. Kanske går att få på förlossningen/BB? Eller om jag kanske ska be läkaren på MVC skriva ut den till mig innan.
En tjockare lång kofta – Nu när jag föder på vintern!

Har jag glömt något för mig tycker ni? Jag kände inte att t.ex. mjukt toalettpapper som många tipsade om var nödvändigt, det hade inte gjort någon skillnad känner jag. Bindor finns på plats, jag körde mest deras luftiga stora “blöjor” som inte pressade mot underlivet.

TILL BEBISEN:

Babyskydd
Babynest – Skippade nästan sist för jag hörde så mycket olika om detta men är glad över att vi tog med ett litet nest även om han mest låg hud mot hud. Kom till användning när vi skulle äta osv, och på natten sov han i sitt babynest bredvid någon av oss i sängen.
2 st filtar – en extra tjock denna gång!
2 bodys 2 byxor
4 st hellånga pyjamasar/onesies – Skippar krångel med bodys/byxor och kör onesies istället. Vi trodde inte vi skulle behöva mycket kläder till Nikola men det skedde några olyckor på nätterna hehe så denna gång tar jag med lite extra.

2 par strumpor
Mössa
Kofta för hemfärd
Napp
Gosedjur
Varm overall, varm mössa, varma sockor osv – eftersom det är kallt denna gång!

Blöjor, våtservetter etc finns på plats (iallafall där vi födde och ska föda, vet att det kanske ser lite olika ut från sjukhus till sjukhus).

TILL MIN PARTNER:

Sköna kläder + ombyte
Underkläder + strumpor
Tofflor
Neccessär
Ipad +  laddare
Mobil + laddare
Kreditkort + legitimation
Snacks
SE TILL ATT VI HAR ALLT PÅ LISTAN NÄR ALLT DRAR IGÅNG!! – 100% Aleks ansvar!

Nej men att man ska få uppleva detta igen!!!! Åh <3

// It’s time to pack the hospital bag again! When I expected Nikola, I showed you guys on youtube what I packed, and this time I’m gonna share that list here on the blog instead. It’s basically like my last hospital bag but I’ve removed the things I thought were unnecessary (marked red) and added things I wish I had brought (marked green) :-)

I have no idea for how long we’re gonna stay this time, with Nikola we stayed for two nights. Maybe we’ll get to go home the same day, maybe we get complications and have to stay even longer than two nights. My mindset is that we’re gonna stay for as long as last time. 

FOR ME:

ID
Birth letter – I don’t remember if anyone read my letter? Or if they took all the info from what my midwife had written in the journal. I have not written a letter this time. I feel that my midwife has written down all the important stuff in my journal and that’s enough.
Cellphone + charger
Earphones
Glasses, lenses, medicine etc 
Camera + charger
Chewing gum – well needed after all the throwing up
Speaker + charger
Powerbank
Wheat pillow
Water bottle with straw
2 breastfeeding bras + 2 tops that are easy to breastfeed in 
3 big panties + 3 pair of socks
Soft maternity leggings
Slippers
Pyjamas with buttons – I loved wearing the pyjamas!
Robe – I skipped it the last time and will not bring it this time either. I wore the comfortable hospital robe or my pyjamas! 
Breastfeeding pads & nipple shields
Cream for sore nipples
Lip balm
Pain killers – Got it at the hospital
Hairbrush + hair elastics
Toothbrush + toothpaste
Self tanning lotion for face – I know what you’re thinking but it was nice to wake up with some color in the face!
Face cream + facial cleanser + facial cleaning wipes – Never washed my face, but the wipes were golden! 
Schampoo + conditioner Wash my hair was the last thing I had the energy to do, so I’m gonna skip that.
Antiperspirant
Massage oil – I don’t know what i was thinking here, that Aleks was going to give me a relaxing massage? Haha.. No need for that.
Make up  Skipped it the last time and I’m gonna skip it again
Xylocain gel The cooling and anesthesic cream that saved me the days after giving birth ! It has to be the prescripted one though, the other one wasn’t good according to me. I didn’t get it until a couple of days after giving birth last time, this time I gotta get it immediately. Can you get it at the hospital? Or if I can ask someone at the maternity center to do it before.
A warm cardigan – Because this time I’m giving birth in winter! 

Have I forgotten anything important? I didn’t feel that soft toilet paper that many of you wrote about was necessary, it wouldn’t have made any difference. They have sanitary napkins there, but I mostly wore their big “diapers” that weren’t touching the abdomen.

TO THE BABY:

Car seat
Babynest – Almost skipped that last time because i heard so many different opinions about this, but i’m glad we brought a little nest even if we mostly were skin to skin. Used eat when we ate, and during the night he slept in his baby nest next to one of us in bed.
2 blankets– one extra thick this time!
2 bodys 2 trousers
4 overall pyjamas’/onesies To avoid all the work with trousers, i’m gonna go for onesies instead. We didn’t think we were gonna need many clothes for Nikola but there were a couple of accidents during the nights hehe, so this time I’m bringing extra clothes. 
2 pair of socks
Hat
Cardigan 
Pacifier
Teddybear
Warm overall, warm hat, warm socks etc – since it’s so cold this time!

They have diapers, wipes etc at the hospital (at least where I gave/gonna give birth, I know it differs between hospitals).

TO MY PARTNER:

Warm clothes
Underwear + socks
Slippers
Toilet bag
Ipad +  charger
Cellphone + charger
credit card + ID
Snacks
MAKE SURE THAT WE HAVE BROUGHT EVERYTHING ON THE LIST! – 100% Aleks’ responsibility!

165

72 Comments

Vera

Xylocaingel finns det massor av på förlossningen och BB, du behöver inte hämta ut det på recept själv! Be om det bara så får du :)
/ barnmorska

Reply
Viktoria

Ta med värktabletter denna gång.
Man får eftervärkar som omföderska, och själv fick jag vänta 1,5 h på värktablett sist. Så dessa packar jag med denna gången.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hade brutala eftervärkar med Nikola men fick värktabletter snabbt (som inte hjälpte…..haha), men kan vara bra att ha som du säger :-)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Justja! De för underlivet var för mesiga för mina smärtor men har för mig att de för bröstvårtorna kylde skönt så de ska jag ta med, tack! :-)

Reply
Caroline Nilsson

Jag fick typ tigga till mig en “blöja” på bb, för “de finns bara på förlossningen och är till för dem”. Fick en sån när jag behövde byta, sen de där bindorna.
Men innan jag fattade att de där bindorna var de som gjorde att det gjorde onödigt ont att sitta! Som en sten mellan benen. Damn it.
Snodde trosor med by the way.
Hade gärna tagit hem en rock med haha! Deg var det enda jag hade på mig där.

Reply
Karin

Något till läpparna, speciellt om du kommer använda lustgas. Man blev ju helt snustorr!

Reply
Gravid med andra barnet

Jag älskade att ha innetofflor (birkenstock for life!) på BB när man vankade i korridoren innan förlossning och även efter på BB!
Där jag födde hade de inga mjuka tvättlappar för blöjbyte n, så nästa gång kommer jag ta med egna (mjukt toapapper till mig och mjuka tvättlappar till bebis)

Hårband! Tyckte det var obekvämt med tofs men ville få bort håret ur ansiktet, sån liten grej som gjorde så mycket

❤️❤️

Reply
Elisabeth

Malin , ikke uvanlig at fødende får spyattacker. Ikke alle, men ganske mange. Kroppens reaksjon på veer/värker.

Reply
Hanne

Tack för detta inlägg! Föder mitt första barn i mitten av mars och kommer absolut att packa utifrån dina tips :-)

Reply
Elisabeta

Hej Kenza! I am pregnant as well, 38 weeks. Nice to have some advices what you used and not. But I wanted to ask your husband is allowed at the hospital for the 2 days, because here in Skåne I was told he is not allowed due to Corona and I was shocked 😔

Reply
A.B

My husband wasn’t able to follow us at the BB due to corona but this was in April last year. Do they let the partners now at BB? I would recommend also bringing some energy bars or snacks.
Good luck 😘!

Reply
Tilly

Jag vill säga tack! Jag blev inspirerad av en bild på dig från förlossningen så inför min första i december köpte jag en sidenpjamas i skjortmodell och ett par fårullstofflor som jag packade ner oanvända i väskan. Kände mig så fin, lyxig och mysig på förlossningen och det var väldigt upplyftande då min partner inte fick vara med på BB och jag var ganska ensam.
Lycka till! 😊

Reply
Dalia

Vet inte om du hört detta innan men ett skitbra tips som jag fick när jag födde min son (bor i Danmark).
– ta nattbindor eller vanliga (beroende på vad man har hemma) och blöt ner dem lite. Lägg i en plastpåse och in i frysen. Efter förlossningen, ta en fryst binda och lägg i en tjock strumpa och sen i trosan. Asså detta va GULD mot svullnaden efter födseln! Efter få dagar kunde jag skippa bindorna men använde dem ca 1v för det va så skönt mot smärtorna🙌🏼

Reply
Amanda

Lycka till på förlossningen! 🌸🤰

Bland det bästa från min bb-väska:
Rituals foaming shower gel – Duschade direkt efter förlossningen och varje dag på BB så en fräsch/”lyxig” tvål tyckte jag var guld.
ACO intimolja – använde efter varje toabesök om inte mer, skönt för underlivet 🙏🏻

Reply
Carolina

Åkpåse till babyskyddet är guld värt! Slipper man krångla med overall och så när de är små!

Reply
Caroline

Varma gosiga sockar! Så skönt att ha på sig när man har bytt om och väntar på bebis. Jag frös så mycket och önskade att jag hade haft mysiga varma sockar istället för vanliga 🙈😅

Reply
Emma

Vilken typ av trosor ska du ta med och vad för pyjamas? Har svårt att hitta stora och sköna trosor. Behöver tips då jag också ska ha barn snart 😍😊

Reply
C

Vår lilla tjej hade sond de första dagarna, och då var det guld värt med små vantar så att hon inte fick fatt i sonden!:) men det är ju långt ifrån alla som får det haha.

Reply
Caroline

Något som jag hade min senaste förlossning som var super (kan vara så att det BB du föder på har) men elektrisk värmefilt att använda under värkarbetet. Man kunde lägga den både bakom ryggen och fram över nedre magen 👌🏼 Den funkade även senare när jag blev väldigt spänd och skakade i hela kroppen. Då la de den som en filt över mig och skakningarna minskade rejält. Kommer garanterat ta med denna gång, BF början mars också. 🙏🏼
Stort lycka till! 🌟

Reply
Elisabeth h

Nå som du føder på vinteren: ta med ull-klær til deg og bebbis. Kjøp typ ull-ammeinnlegg til deg selv, kanskje også ull-bh. Ull til bebbis holder ham varm og ikke svett, det puster og er lett å vaske. Masse lykke til! Og, ja, brystvorte-salve!

Reply
Sofia

Inget att ha med sig men att be om. Jag fick
”kylbindor” på BB, egentligen vanliga bindor som de ”fyller” med vatten och lägger i frysen. Det bästa och något som räddade mig den första veckan! Lätt att göra hemma själv sen också! Kanske är så att du fick det efter förra förlossningen?
Har nämligen insett efteråt när jag tipsat och pratat om det att det inte är något som erbjuds till alla eller på alla sjukhus.

Reply
Emma

Får Alek vara med på BB? Vad skönt isf! Födde i maj och då var partnern portad. Det var jäkligt ensamma 2 dygn, man fick inte ens lämna rummet.
Kläder orkade jag inte klä på varken mig eller bebisen. Tog på en BH inför hemresan men den åkte av lika kvickt igen. 😅

Reply
Liza

Det låter ju inte klokt men en bärbar bidé. En liten flaska man kan tvätta underlivet med när man sitter på toaletten.
Alltså det var sååå skönt att kunna skölja med varmt vatten efter första toalettbesöken, även under tiden på det första för att slipp göra det i duschen som jag fick göra första gången. Hade ont ett par dagar efter så använde den även hemma. Hade inte detta efter min första förlossning men fick tipset från en amerikan inför min andra. Rekommenderar numera det till alla jag känner som ska föda. Kostar inte mycket alls, så helt klart värt även om de nu inte kommer till användning. För även om man inte har svinont så är det ju skönt att kunna skölja bort lite avslag etc. för att slippa irritera “Babianrumpan” med massa papper😅

Reply
Karin

Innetofflor! Man vill inte ta med sig golvbakterier upp i sängen där den lille ska ligga.
Har du tänkt på snacks till dig själv?
Och lycka till nu, det är så roligt att du fått sådan medvind i familjen ❤️

Reply
Isabella

Snacks till dig om du vill ha? När jag födde i somras fanns inget att köpa pga pandemin. Visserligen annat sjukhus så kanske andra regler men nämner det i alla fall 😊

Reply
Stella

Får alex stanna med dig nu när det är corona?? Skönt om han får, här får de komma in på avdelningen först när man är i “aktiv fas” och måste gå ca 3 h efter bebis är född.

Reply
Lina

Ta med schampo och balsam i reseförpackning ifall att. Vi blev inlagda med första barnet och tvättade håret minst 2 gånger under den tiden. Man vet aldrig vad som händer och iallafall här i Skåne så får man inte lämna rummet efter man blivit inskriven. Med andra sonen tvättade inte jag heller håret men hade dödens eftervärkar så värktabletter kan vara guld också. Sen köp extra mycket snacks, vi tänkte att andra gången kommer gå så mycket fortare och hade knappt med något att äta. Fick tillslut tillåtelse att lämna rummet bara för att gå till automaten utanför där vi köpte iprincip allt i skåpet 🙈😂 stort lycka till när det är dags! ❤️

Reply
Ellinor

Jag höjer en hand för att du tar med schampoo och balsam ändå. Jag var inte heller ett dugg intresserad av en dusch vid första förlossningen, men efter andra lääängtade jag efter en dusch direkt! 🤗

Reply
Linnea

Många mysbyxor! Vi fick be om att få flera hämtade då varje gång någon kom och tryckte på livmodern efteråt för att se om den drog ihop sig så forsade det ut blod och läckte igenom.

Parfymfria produkter (typ ett halvår efter bebis fötts), som parfymfri duschcreme och schampoo plus balsam. Skulle faktiskt inte ens drömma om att utsätta en helt nyfödd bebis för BUS-doft och kemikalier men alla reagerar ju olika på dofter.

Bärsjal! Denna gång sjalade vi från start vilket räddade den hemska andra natten när bebis bara snuttade och aldrig kom till ro.

Reply
Johanna

Stödstrumpor!! Mina fötter svällde EFTER förlossning och jag fick inte på min mina kängor när vi skulle hem.

Vi hade också med oss innetofflor, typ spatofflor, så slapp vi gå runt i strumpor eller ta på oss skor.

Reply
Josefin B

Tips (dock inte till bb-väskan) men förbered frysbindor som du har redo i frysen tills du kommer hem från BB. Det var räddningen för mig då jag blev klippt under förlossningen.

Ta tunna bindor och spraya lite vatten på de och plasta in de med plastfolie och lägg i frysen. Låt tina lite lätt innan du använder de. 😊

Reply
Carolin

När jag födde för 7 månader sedan så fick min man åka hem två timmar efter förlossningen så jag fick sova själv med bebisen. Så du får nog vara inställd på att Alex ej kommer få vara med er och mysa. Men han får andra sidan mysa mycket med Nikola istället ❤️

Reply
Louise

Pyjamas måste jag ta med till BB denna gång! Vilken fin pyjamas, vart kommer den ifrån?

Reply
EMELIE

Tack för listan 👌 Vad har ki packat med er för snacks och vad har ni för covid-19 restriktioner på förlossningen där ni ska föda?

Reply
E

Lycka till! Så spännande 🙂 har varit så hungrig så tog med extra mat så som bland annat mellanmål, frukt och choklad. Mina bebisar har varit så vakna så har behövt äta även på natten för att hålla mig själv vaken 😄

Reply
Emelie

Ammningskudde tyckte jag var skönt att ha när bebisen vill ligga vid bröstet eller i famnen mycket och länge. OCH snacks är ett måste. Jag åt massa clementiner, men också choklad och annat gott. Lycka till och heja dig ❤

Reply
Dominika

Congrats Kenza! All the best for you, Alex, Nikola and newborn baby boy ❤️

Reply
Maja

Tänk på att bebisen inte ska ha för tjocka kläder på sig i babyskyddet, då sitter inte bältet som det ska. Ta hellre en filt eller åkpåse för babyskydd istället för en tjock overall ❤️

Reply
M

Shit vad grejer. Jag packar ner våra grejer i en ryggsäck till oss föräldrar och bebis. (kläder, godispåse och Tandborste).
Hur packar ni? Resväskor?

Reply
Psykisk Ohälsa Blogg

Vilket härligt inlägg, har själv inga barn men har en packad sjukhusväska och en liten kompletteringslista i den om jag måste åka in till sjukhuset. Men att packa en BB-väska låter ju så mycket roligare :) Hoppas du får en så fin dag som möjligt! Kram

Reply
Malin

Vet inte om du har svarat på det här innan, men hur tänker ni nu i slutet av graviditeten med tanke på covid-19? Är du rädd för att bli sjuk?att Aleks blir sjuk och inte får följa med? Har ni nån backup plan på vem som följer istället? 😊 Ser att du ska på massage idag så du verkar inte vara så försiktigt. Själv födde jag under första vågen i april förra året, då var jag och sambon i karantän typ sista månaden 😅 Allt var iofs mer osäkert då och förstår att alla inte har möjlighet att vara i karantän. Mest nyfiken på hur ni resonerar? Lycka till! ❤

Reply
Sofie

Åh bra inlägg! 😍 jag går själv och väntar på att min bebbe ska komma! Tre dagar över tiden nu… Måste fråga, vilken storlek packar du ner på bebbens kläder? Vilken storlek hade Nicola när han föddes? ☺️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Åh så spännande!! Lycka till! <3 Jag packar ner storlek 50! Funkade för Nikola när han föddes trots att han var 54 lång :-)

Reply
Anna

Skulle tagit med schampo och balsam. För mig blev det akut kejsarsnitt och fick stanna några dagar extra på bb och var så skönt att tvätta håret då. Eftersom vi blev kvar några dagar så var det också trevligt att ha med sig en liten högtalare som vi lyssnade på radio eller musik på.

Reply
Emma

Jag ska snart få mitt andra barn (våren) men födde mitt första i januari. Ser att du skrivit varm overall tex. Ett tips är kanske en “björndräkt” eller flisdräkt istället då det oftast är varmt i bilen på vägen hem. – man är ju inte jättepigg på att vara utomhus liksom. Lycka till!

Reply
Sanne

Amningsnapp och smärtlindring (fick vänta superlänge på smärtstillande så min man gick och köpte till slut).

Amningsnapp ska också finnas, men samma där. De vill gärna att man provar utan först och mitt andra barn fick inte riktigt grepp. Var grymt glad att jag hade med den, upplevde att barnmorskan var lite avigt inställd. Sannolikt bara jag som hade otur – men man vill inte hamna i ett läge där man behöver argumentera för att få hjälp och känna sig “misslyckad” (fast man såklart inte är det!) när man är nyförlöst.

Sen hade jag stuckit ner nån body till. Vi blev kvar 4 dgr på BB (komplikation) och lillen bajsa ju ner allt 😁

Reply
Sophia

Får Alex stanna på BB? Födde för en vecka sen och i vår region får papporna åka hem efter förlossningen. Hur är det i Sthlm?

Reply
Anna E

Jag fick is-bindor efter min andra förlossning. Det var enormt skönt för att minska svullnaden!! Annars tycker jag du täckt in det mesta!
Lycka till!! Så underbart att få uppleva en förlossning till!

Reply
Ajla

Jsg fick isbindor av min sjuksköterska/ barnmorska efter min förlossning och några stygn. Det hjälpte verkligen och skönt!!!

Reply
Jennifer

Hej! Vet inte hur ni har det i Stockholm men där jag bor så får inte partnern stanna kvar när man blir förflyttad från förlossningen till bb utan får åka hem. Hur tänker du om Aleks inte skulle få följa med till bb efter förlossningen?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Här i Stockholm får partner både vara med (såvida hen inte är sjuk) och även stanna kvar. Men som omföderska vill de väl helst att man åker hem 6h efter om man haft komplikationsfri förlossning. Min barnmorska sa dock att man inte kommer bli utkastad om man verkligen vill stanna kvar, vilket jag eventuellt kommer vilja iallafall om jag har så ont som jag hade sist. Kram!

Reply
Hanna

Gällande förlossningsbrev är jag osäker på om barnmorskan läste något av mina (har två barn). Men jag tycker att det var värt att skriva ändå, så kul att ha dem sparade <3

Reply
Ella

Är det inte hemgång samma dag helst pga covid? Såklart givet normal förlossning.

Reply
Anna

I Skåne får man endast stanna 6h som max om man är omföderska, om förlossningen har varit komplikationsfri dvs. Tyckte att det kändes stressande först när vi fick veta det, men väl efteråt så ville vi ändå hem så snabbt som möjligt. Man får erbjudande om att ta in på patienthotellet i Lund, men att vi skulle åka dit istället för hem kändes mer som en omväg.

Reply
Lovisa

Det låter toppen! Ställer mig 100% bakom BUS btw!! Så glad för er denna gången med, har verkligen vart med sen Tokio Hotel-tiden och det är så kul att följa dig och din fina familj <3

Reply
A

Jag födde på Karolinska för tre månader sedan när Corona nästan var som värst och min man fick vara med mig när jag var inlagd i nästan tre veckor på förlossningen (risk för förtidsbörd) och sedan i en vecka på BB då bebisen föddes prematurt. Vet inte vad jag hade gjort annars.. hoppas ni har samma tur som oss att Aleks får vara med!

Reply
Mikaela

Kan rekommendera att ta med morgonrocken, jag satte på mig pyjamas men svettades ihjäl då värmen på sjukhusen under vintern är brutala i rummen man ligger i. Hade bara mega blöjorna och amningsbh och morgonrocken ibland, kunde inte ha något annat! Men såklart kan man ju ha deras vita rock, jag är helt besatt av min morgonrock så kan ha varit därför jag ville ha den istället! 🌸

Reply
Magdalena

Många skriver att man inte får ha med partner på BB. Jag önskar efteråt att jag åtminstone hade frågat personalen ifall min man kunde stanna. Sonen föddes med akut kejsarsnitt och jag satt fast i sängen i 2 dygn på BB utan att knappt kunna röra mig. Detta var en vecka efter besöksförbudet infördes och flera ur personalen verkade också berörda över att jag var själv i det tillståndet. Om du behöver din partner hos dig, fråga om dispens!

Reply
Ada

La ropa me parece única en textura, colores y diseño, ante mi perspectiva me parece innovadora.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*