• header

25e december 2010 – i Bangkok

Hej bloggen!

Hoppas att allt är bra med er. Ätit mycket julmat? Själv är min mage fullproppad med thaimat haha :)

Igår drog vi till köpcentret MBK! Aleks gillade det och hittade en massa schyssta grejer, men stället var inget för mig. Vart lite besviken faktiskt eftersom att alla sagt att det köpcentret är grymt (mathörnan var dock fantastisk!), men jag antar att smaken är som baken. Därmot diggar jag verkligen Platinum och ska försöka hinna dit igen imorgon innan vi åker in till flygplatsen och fortsätter vårt äventyr.

Efter shoppingen knallade vi runt i stan och sedan hamnade vi i något område med en massa gatukök, där käkade vi och sedan drog vi till några klubbar. Vi hade askul! Kom hem vid fem och klockan ringde några få timmar senare. Gissa hur vi har mått idag, hehe…

 

43 Comments

anna

Sötnos!
Passa på att åka till weekend market och local market.
kanon marknader med lokala desidners med sjukt mkt coola kläder, väskor, skor och smycken!!!
MBK är överskattat, men ett och annat kan man hitta om man letar. B.la. högklackade billiga snygga skor!!!

Reply
Amanda

När jag var i Bangkok så gick vi då också till MBK och jag var riktigt taggad för att alla hade sagt till mig också att det stället var grymt! Blev väldigt besviken jag också, så du är inte ensam!
Ät glass på Svensen om du inte har gjort det, så underbart gott!!

Reply
m

Kolla in dom nya köpcentrerna där forever21 finns och en massa andra affärer t.ex chaps som har mycket fint! =) GOD FORTSÄTTNING!

Reply
Mika

Meeeh, MBK är ju heaven on earth! Sist vi var i Thailand var vi på MBK tre gånger på två dagar! haha! Finns även ett köpcenter som heter Indra Square som är rätt grymt, köpte en sjukt snygg Betty Boop-plånbok för snart tre år sen som jag fortfarande använder, bästa plånboken jag haft!:)

Reply
Fiorela

Åh asså fett skönt för dig som tar fram sommarkläder!
Sjuuukt skönt! Orkar inte med vinterkläderna längre!
:P

Reply
Adelina

kolla upp koh san road, jag vet att alla kommer med en massa tipps men koh san road måste man se!

Reply
Madde

haha..den förra kommentaren av mig var lite .. haha skrev att du skulle till MBK så hgar du varit där, haha

Reply
Nathalie Bertling

Åh vilken lättnad… Jag trodde att de hade bombat precis vid MBK, det var i alla fall vad jag läste i tidningen för ett tag sedan. Jag gillar i alla fall MBK och längtar tillbaka dit! =)

Reply
Charlotte

vart kommer linnet ifrån?! :D blev helt kär.. och du är lika fin som vanligt!

Reply
Fanny

Ja, visst är det en ljuvlig stad? Lika många invånare i den staden som det är i Sverige haha om inte mer. Där ni satt och åt sista kvällen satt jag också och åt sista kvällen. Åh vad jag vill tillbaka..

Reply
Sofia

MBK har grymmaste jeansaffären, på bottenplan längst in. Det är ett MÅSTE när man åker dit. Det finns sjukt mycket snygga “märkes”-jeans(Nudie, Replay, Levis osv..) Det bästa av allt är att personalen där syr upp de och in de precis så du vill ha de. Det tar bara en timma och priserna är 300-500 per jeans.. Kram

Reply
johanna thuvesson

ja, mbk var verkligen en beviskelse!!! vart ligger platinum? är det ett köpcenter eller en marknad? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*