• header

SHOT SHOT SHOT!

TAGGAD TILL TUSEN!! Nu tar vi en shot här! Hehe.. Har haft problem med virus på min dator hela dagen och inte kunnat uppdatera, men nu sticker vi iallafall iväg på Tyras modevisning + fest. Det ska bli så kul!! :)

Jag kör på Versace for H&M-klänningen ikväll, och till det har jag svarta pumps från Wildflower by Kenza. Ha det bäst allihopa! ♥

153 Comments

melina

du får till dina bröst ibland alltså :O det är fint :P haha, asså nej, jag är hetero, men du är faan snygG!

Reply
chasmine

Hej Kenza! Jag såg ditt inlägg där du berätta om klänningarna från malina. Jag letar efter en långklänning till nyår och dem var väldigt fina. Precis vad jag hade tänkt mig faktiskt. Men jag undrar om du har något tips på någon sida eller affär med liknande klänningar men med lite rimligare pris för en student tjej som mig.
Kram

Reply
Kinga Ovari

I really love that you are still a TH fan…:) I’m too, of course and it is really great to see them always on your wall. I’m in love with the four guys <3

Reply
Samire

Döööör såå vacker du är! Jag bokstavligttalat döör. Såå fint du passar i orange/röda färgen. Damn girl. Jag skulle kunna bli lesbisk för dig :P Sööta Kenza!! Hoppas ni får det underbart på Tyras fest. Den kommer bli lyckad!! Pöss

Reply
Elli

Vad är det för snyggt nagellack du har? Inköpt var? Tycker jätte mycket om din blogg Kenza!

Reply
Sandra

Bara älskar hur du fixar ditt hår!!
Kan du inte lägga upp en video på det? :)

Reply
Mathilda

Hej !
Kommer det att komma fler avsnitt av modelljakten ?

Ha en trevlig kväll ! :)

Reply
Gryeriksen

en sak man blir när man går in på din blogg är irriterad.. Vet du varför? för du är så jääävla snygg!!

Reply
Isse

Tycker inte att den där klänningen är speciellt snygg, blev besviken på Versace faktiskt :( Men du bär upp den rätt bra ändå!

Reply
marielle

SUPER fin du ar Kenza!!!! Du ser verkligen skitsnygg ut i den dar klanningen. Ha sa kul ikvall och festa lite fran mig med :-) Typ forsta gangen jag kommenterar har? Haha, men jag ALSKAR din blogg, den ar fylld med karlek och vanlighet. KRAM, Marielle.

Reply
Gabriella

Vad snygg du är Kenza <33 Du är så söt! Denna klänningen passar dig jätte mycket! Jag önskar jag kunde träffa dig <3 Kram Gabriella <33

Reply
sofia

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig under nyårsafton… Kan inte du lägga upp bilder på några snygga klänningar eller bara skicka dem på min mejl? Kram!

Reply
Anna

Kan du lägga upp en video när du fixar ditt hår? Det är alltid såå fint! :)

Reply
Anna

Kan du lägga upp en video på när du lockar ditt hår? Det är alltid så fint! :)

Reply
sara

Hello sweet!

Skulle inte du kunna göra en liten videoblogg på hur du fixar ditt hår innan du går ut?? vet att du har gjort en tidigare men då gjorde du bara en lock.. haha, vet att säker många av dina läsare också skulle uppskatta det! Jättefint fixar du ditt hår konstigt att jag ALDRIG lyckas få det så perfekt?? aja.. PUSS! XOXO

Reply
Gentiana

Hej Kenza! Du är jättefin och söt och denna klänning var verkligen fin.Min syster har köpt massa saker som du har designat.PS:Du har sett min syster på en klubb och hon har ett foto med dig.

/GENTIANA 11 ÅR

Reply
michelle

Ursnygg du är ! Ville bara tipsa dig om en sak. Du kanske redan har en macbook men de ger inte virus och du som är bloggare och världens snyggaste modell (överdriver INTE.) skulle passa att ha en macbook tycker jag :) Så slipper du virus.
ps.
skitsnygg klänning <3

Reply
Nina

Du är såå jääääävla snygg!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Du är så fantastiskt vacker!!<333333333333 Love u Kenza<33

Reply
Nina

Hej Kenza, Hur är det? Beslök gärna min blogg någon gång när du har tid och kommentera den. Gillade verkligen din klänning! <3 Kram Nina!

Reply
Moa

Heeej kenza!
Du är min förbild! <33333333
Bry dig inte om någon är dum mot dig!
Jag tror inte att det var du som skrev en fråga om bantnings tips! Du är helt perfekt du är allt för mig kenza!
Jag vill vara som dig, jag vill se ut som dig utan dig, ja, utan dig kan jag inte leva!!!
Älskar dig kenza!
<3 <3 <3 <3 <3
//Moa!

Reply
Andy

Problem med virus på datorn? Antingen är det ett svepskäl eller också har du inget (aktuellt) virusskydd på datorn. Och för den som har bloggen som en viktig inkomstkälla är det naturligtvis helt förkastligt att inte ha ett antivirusprogram installerat och uppdaterat!

Reply
micke

Fin klänning, kommer de upp några bilder från visningen här o så eller? hoppas du hade en bra kväll

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Du har ju haft navelpiercing och jag vill gärna ta men det ända som gör mej osäker är att det kommer bli ett hål när jag tar bort den. eller? När man sett bilder från när du varit utomlands och stått i bikini (då du inte har haft din navelpiercing) så har det inte sett ut som om du har ngt hål?
Fick du ett hål precis när du tog bort den och sen läkte det? Tacksam för svar! Skulle så gäärna vilja veta!
Älskar din blogg<3
Puss//Johanna

Reply
Diana

Hej Kenza ! Vill bara fråga dej vad du har för storlek på din Versace klänning och om den är stor elr liten i storlekarna ?

Reply
amal

Älskar värkligen den där klänningen! och den passar perfekt på dig!! <3 :D Du är sååå fin! :)

Reply
sandra

Jag är också suger på att beställa den här klänningen! Super fin på dig!! :) Men jag tänkte kolla med dig vad du har för strl på den? För jag är ganska lång, typ 178 och är lite större över bysten, men inte jätte stora! Men så ja kommer i den tänker jag :P

Reply
ewe

Du är sååå vacker Kenza! Älskar att just du har den största bloggen i Sverige som är dig själv och snäll och omtänksam istället för alla som blir kända för att vara dumma, fy….

Reply
nas

du passar i allt de är du som gör den här klänningen. du bär den, den bär inte dig , dra över dig en papperspåse o du ser fortfarande ut som en gudinna.. alltså faan du kenza du är riktigt vacker:D puss!

Reply
Erika

Du är snygg på alla bilder du tar, i allt du har på dig, i varje videoblogg! du behöver inte ens sminka dig för att vara snygg! föresten, du ser heller inte slampig ut i nått! du ser bara clean, sofistikerad och skit snygg ut!!

Reply
Artis

Gud vad SNYGG och HET du är Kenza! Undrar var du köpte den röda klänningen och hur mycket den kostade?

PUSSS

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*