• header

Kärlek till er!

 Jag vet att jag säger det ofta men jag kan inte tacka er nog för era fina kommentarer/mail och ert stöd! Ni ska bara veta hur glad jag blir, vill bara krama om er allihop. ♥

Tyckte att det passade bra att slänga in lite söta bilder med mina läsare här! Vill ni att jag lägger upp mer “läsarbilder”? Ni vet att ni mer än gärna får maila in bilder ni tagit med mig. Ni behöver inte maila samma bild flera gånger, jag spar alla på en gång!

Nu blir det filmmys här hemma med saft och bullar. :D

En sensommardag på stan. Jackan är från Jofama by Kenza

När vi var i Gävle och spelade i med Modelljakten/Kanal 5

Detta var också under en inspelning….i Uppsala? Om jag inte minns fel!

1

77 Comments

Emmy

Du förtjänar all uppskattning för den tid du lägger ner på bloggen oss läsare! Vi diggar dig :)

Reply
My

Gick in för att hitta bra basplagg, inte nödvändigtvis de “svarta och vita” basplaggen, men sådant som alltid funkar. Får försöka kolla igenom dina outfits tror jag:)

Reply
elli

Nja, jag tycker inte det är så kul att se, men det är ju inget som spelar roll för mig för det :P Gör som du vill, jag tror säkert många uppskattar det!

Reply
Afrikas Horn UF

Hej Kenza, det är så att jag har skrivit väldigt många mail till dig gång på gång kollar jag varje dag om du har svarat, vilket är lite deprimerande när man ser att man inte har fått något svar. Jag har också skrivit många kommentarer och jag har märkt att du inte har godkänt mina kommentarer. Jag tar kontakt med dig för att jag har ett företag som jag har startat genom skolan. Vi säljer armband http://www.facebook.com/pages/Afrikas-Horn-UF/208501849223078

Vill inte förstöra din kommentar fält, kontakta mig så är du jätte snäll. Så kan vi prata mer om detta. [email protected]

Reply
Kristin Lovisa

Hej Kenza ! Skulle bli grymt glad om du besvarade en liten fråga som jag tror massa undrar.Hur tar du hand om ditt hår ? Har du några tips, produkter eller värmetänger du rekommenderar ? Hoppas du svarar skulle bli jätteglad .. kram !

Reply
Nenaa

Är ditt liv idag något du har i tidigare ålder nåt som du kunnat tänka dig nåt du drömt om?

Har en egen blogg lightsdown.devote.se kika gärna in där.

Reply
angelica

Hej!
vad heter färgen på dina bruna ray ban aviators? jag köpte ett par bruna men var inte alls lika fin brun…

Reply
Sabahat

Vill bara säga att jag ser upp till dig litegrann,att du har klarat av på egen hand och hur du kan leva som du gör nu,lägntar tills jag kommer dit någon gång. Önskar att någon gång i mitt liv att jag får träffa dig! :) Keep going!

Reply
Emelie - Ung & Kär mamma.

Du är en grym bloggerska!
Minns dig från 7an, dock gick vi inte i samma skola men brukade se dig på 2an vid Forum och tyckte du var asgrym redan då, du hade en coolt namn.

Du har kommit långt tjejen och du ska vara stolt.
Önskar jag också kunde ha kommit lika långt som du.

Lycka till i livet, håller alla tummarna för dig!

Reply
elin

Hej kenza! Jag behöver din hjälp! Vad ska man ha för klänning till nyår när man inte har några bröst alls!? Knappt en a-kupa liksom…

Reply
cherie

Alltså Kenza!

Att bära fuskpäls e ju att sända ut budskapet att bära päls är okej. Tusentals tjejer ser upp till dig och tro det eller ej, tycker som du bara du skriver nåt. Att bära fuskpäls är som att säga att det är okej med päls- Så länge fusken finns så finns det en efterfrågan. Fler och fler blir tolererar mot den vidriga industri som päls innebär. Att du även har en hund borde ju göra att du vägrar all slags päls även fusk tycker man. Många pälsar från Kina är just hund som blir flådda levande.

Usch ta ditt ansvar Kenza och hjälp till att ändra människors syn på saker. Du har kraften att nå ut.

Reply
johannah

Hej Kenza! Du kanske ska göra din adress hemlig då hotgossips har lagt upp en länk där man kan se din adress samt lägenhetsnummer. Tänkte så att du inte får nån galning efter dej! (:

Reply
Julia

Det är alltid lika kul att se läsarbilder ;) Ja, det stämmer det var i Uppsala jag träffade dig på modelljakten hihi^^

Reply
Hanna

Hej Kenza!
På nyår ska jag på fest hos mina vänner och är inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig.. Har köpt en grå klänning från Bik Bok (modellen Minny om du vill kolla) och tänkte matcha den med svarta höga skor och enkla guldsmycken. Tror du det blir bra? Eller ska jag satsa på något heelt annat? Behöver verkligen hjälp! Tack på förhand! Kram<3 (finns bilder på både klänningen och skorna på min blogg)

Reply
Soulmade

Hej!

Vi är 4 tjejer som har startat upp ett UF-företag som säljer unika handgjorda smycken till ett bra pris!
Vi säljer halsband, armband, örhängen och ear cuffs som är inspirerade av dagens trender. I slutet av vårat UF-år planerar vi även att skänka en del av vinsten till Rädda Barnen.

Hoppas ni kikar in på våran hemsida!

Reply
cornelia

Jävlar va snygg du va på andra bilden girl! Jag fattar inte varför du är så snygg i en slickad hästsvans och jag ser ut som en alien i det, hur gör du kvinna?!

Reply
...

kan inte du ha någon läsarträff i stockholm? skulle gääääärna komma. kram sötnos. du är så vacker <33

Reply
Therese

Älskar din jofama kollektion!! Väntar med spänning inför din kommande. Hoppas det finns med ett par skinnbyxor som vi kan köpa som inte fick tag på några ur din senaste kollektion. Du måste meddela oss på din blogg så fort du vet när kollektionen skall släppas.

Reply
Sara

hej kenza !!
du är verkligen min förebild, jag älskar hru du lever och hur du ser på livet och andra människor! jag vill bli som dig när jag blir stor :)
KRAM ditt största faaaaaaaan SARA <3

Reply
kajsa

om jag bara kunde få träffa dig någon gång öga mot öga!
Jag såg dig bara på långt avstånd i halmstad på uttagningen till Modelljakten!
Du är bäst Kenza!
Hoppas du får en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Reply
Maja

Hej Kenza. Undrar ofta vilken röd färg det är du använder till läpparna. Har provat många olika men hittar inte riktigt den perfekta. Hjälp?

Reply
elisa

Vill inte låta som en bitterfitta men tyckte inte alls du va trevlig när du var i Malmö för Modelljakten. Jag ville så gärna ta en bild med dig men du tog bara bild med typ, 4 pers sen gick du iväg med tjejerna som förlorade och pratade med dom sen kom du aldrig tillbaka. Det va riktigt dåligt gjort Kenza, jag har en helt annan bild av dig nu. Jag tyckte inte heller de såg ut som du njöt av att vara där och du såg bara.. helt enkelt sur ut och du hälsa inte heller på oss som kom dit bara för att se dig. Och när du sa att ”folk tryckte upp mobiler i ansiktet på dig” när du va i malmö, de va väl en ganska stor överdrift? jag va ju där och alla va tvungna att stå minst 1 meter ifrån dig. Aja, ville bara säga det att JAG kände mig ju inte alls som om du va tacksam eller nånting… Ha det bra, puss!

Reply
Melisa

Du är så fin! Jag har alltid önskat mig att bli som dig. Jag har bott i Gävle när jag var liten men nu bor jag i stockholm.
:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*