• header

Krokodil & struts

Jag håller på och gör mig i ordning inför kvällen! Vi kommer fira in det nya året på grillfest i en av villorna här tillsammans med min vän Emma och hennes vänner. Det ska bli så kul! Jag hade tänkt locka håret och göra mig extra fin men det finns inte tid för det (vi ska mötas om en timma och vi kom hem från stranden för 10 minuter sedan) så jag får sätta upp håret i en stram toffs och satsa på sminkningen istället.

Nu måste jag skynda mig lite här. Tänkte bara skriva lite snabbt om kvällen igår! Vi var på ett ställe som hette Marcos African Place, där var det live music och dans hela kvällen, och såklart väldigt god mat. Till förrätt åt vi rökt krokodil (!) som smakade som en mix av lax & skinka. Sedan testade vi även på struts, kudu & springbock. Det var sjukt gott, speciellt struts!

39 Comments

Linda

Vad trevligt! Håller med om att struts är gott! Det andra har jag aldrig provat :) Finns det något i mat väg som du verkligen inte kan äta?

Reply
Petra

Senast jag åt struts tyckte jag att det smakade som älgkött typ fast segare haha.

Reply
Maria

Haha, jäääklar vad du kommer få skäll av överdrivna djurvänner nu. ;) Men det var modigt av dig att smaka sånt där “konstigt”, jag skulle aldrig vågat det!

Reply
sassa

hEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, kan du göra ett inlägg där du visar vad du gör med ditt hår varje dag för att få de så fiint!?

Reply
Alexandra

KENZA! då måste verkligen VARNA alla på bloggen! Det finns en RAKET som heter BANDIT, så fort man tänder den, exploderar den!! Detta skall sändas i tv rutan kl 22.00 men ännu bättre om du lägger ut detta! Hundra t.o.m tusentals människor kan skadas och till och med dö!

Reply
Evelina

ååå kudu är verkligen vansinnigt gott! testa vårtsvin om du får möjlighet, det är inte så dumt det heller. :)

Reply
sessa

Kenza! Var är din klänning med leopardmönster köpt från och när? Tror du den finns kvar? Gotta know!!!!

Reply
ida

Hej!

Jag har varit i Sydafrika och bla Kapstaden 2 gånger förut, visst är det otroligt vackert?! :D

Jag hoppas ni tar er tillfälle att äta på en super god familje resturang kedja som heter SPURS de har super god mat! Vi åt där i varje stad vi besökte haha.

Passa även på om ni har möjlighet att ta er till vin distrikten någon timme från Kapstaden, vi var i byn/samhället Franschhoek där det var otroligt vackert och mysigt.

Rekomenderar er även på att åka och kolla på valar, det är en otroligt mäktig grej att se!

Ha det bra :D<3

Reply
Finn

Ha, Jag är väldigt känslig när det kommer till mat och det skulle förmodligen ta ett bra tag innan jag skulle våga stoppa i mig det. Å andra sidan så serveras det på “kända” restauranger så bör det vara helt OK.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*