• header

Till stranden!

Igår tog vi det väldigt lugnt med solen. Vi flyttade ju till ett annat hotell och sedan käkade vi lunch i lugn och ro. Vi var inte nere på stranden förrän vid fyra och då spelade vi bara strandtennis en timma. Nu har min brända rumpa blivit bättre (igår gjorde det till och med lite ont att sitta ner) så jag är redo för en heldag på stranden igen. DOCK med hög solskyddsfaktor, och jag kommer skydda bakbenen med min klänning! Vill inte vara en röd tomat ikväll på festen. :P

Ha det bra så hörs vi sen! ♥

Tre bilder från igår

79 Comments

Elin

Kul att se bilder, vill gärna se fler strandoutfits och det skulle vara jättekul om du gjorde en video till oss.

Reply
Ida R

Hej vackrs Kenza!
Jag har bara en fråga..
Jag har sett i tidigare inlägg att du har glasögon, men mestadels så är du utan på dina bilder.. Har du alltid linser eller ser du “hyffsat” bra ändå? :)
Du har ju Ray Ban Wayfarers, har du slipat dem så du ser i dem då eller? :) hoppas du svarar…
Många kramar

Reply
FRUGAN

Åhy vad härligt det ser ut i värmen!! Blir avis ju =)
Hoppas att den solbrända baken känns bättre snart… hihi!

Önskar er Ett GOTT nytt år och en lyckad kväll!!

KRAM

Reply
Anna

Heej! Ser ut som att ni har satt ihop en riktig toppenresa! :)
Måste bara säga att jag snubblade förbi ett klipp där du är med i nyhetsmorgon, och där snackar ni lite om att du skulle vara ytlig och sånt. Jag har iallafall läst din blogg ett tag nu och jag tycker inte alls att du är så ytlig, tycker att väldigt många inlägg du gör genomsyras av andra saker än bara kläder och sånt(typ kärlek till familj och vänner), trots att kläder kanske är fokus. Tycker du verkar as skön och man kan lätt relatera till dig, gillar att du tex skriver att du går och sätter sig på Donken i några timmar på bakfyllan, det gör att du känns som en helt vanlig tjej :)
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig semester, jag håller på att läsa till veterinär och är något avis på alla djursaker ni ska göra!!:P Gott Nytt År! :D

Reply
kakan

Det ser underbart ut i värmen! Jag passar på att tipsa om en tävling på kakforms facebooksida…läs mer på bloggen.

Reply
Suzan

Hi.

Love your bikini.where did you buy it?
Enjoy the rest of your holiday! Looks great!

Bye
Suzan

Reply
stina

hej hej!! det ser jätteskönt ut!! hoppas ni har en underbar tid tillsammans och får uppleva massor med saker! jag har bara en fråga, ska ni inte uppleva kapstaden, inte bara stranden? Kram!

Reply
Malin

Hej Kenza! Jag e en 11 årig tjej och jag har en fråga som du måste svara på!? Kan vi länka varann? Du behöver inte om du inte vill… Ha det bra! :)♥

Reply
Malin

Hej Kenza! Jag e ditt största fan! Och jag e 11 år gammal och har en fråga som du måste svara på!? Om vi kunnde länka varann… När man skriver ens bloggadresspå sin blogg? Om du säger “JA” Så kommer jag bli jätte jätte jätte glad :D Och det kommer att va ett minne förlivet! Ha det bra Kenza Ta väl hand om dig!:)♥♥

Reply
Ellen

Det ser väldigt härligt ut! :)
Önskar att jag också bara kunde åka ut till ett varmt land sådär ♥ Här i Sverige (i alla fall i min ort) så är det faktiskt sol och frost på marken och alla träd. Men ingen snö.. Imorgon ska det snöa och sen skulle det bli slask.. Mhm.. Gott Nytt år Kenza! :D ♥

Reply
Rebecka

Ser underbart ut!!
brukar inte läsa bloggar, börja läsa din för bara några dagar sen, har verkligen fastnat:) jätte bra skriver du och lägger upp fina bilder!! Bra blogg !

Reply
j

hej kenza!

jag vet att du är på semester och så, men har du tips på några snygga fransväskor, inte för små, som inte kostar för mycket? :D

kram

Reply
Lano'

Ojj vad kul :D Men vi har inte haft internet på ett tag så jag har en fråga: Har du rest till ett land? Isf vilket? Svara please .

Reply
Maja

Du Kenza du är världens bästa bloggare och du är så vacker du har också en kännsla för mode ;)

Reply
MOA

härligt det ser ut! och du har på dig den där snygga usa bikinin, har försökt få tag på en sån i evigheter, men har inte lyckats haha ;)

Reply
Katy

Hi Kenza!

I went to South Africa a couple of years ago, and absolutely loved it! I can definitely recommend taking the boat/ferry out to Seal Island, from False Bay. Beautiful sail trip, lots of seals, and the chance to encounter a Great White Shark attack! There are a few different companies offering the trip.
Also, go to Boulders Beach, where all the penguins are. It is absolute amazing to see them swimming toward the beach. They look just like dolphins!

Have a wonderful trip :)

Reply
Matilda

Om ni är kvar i Camps bay Så MÅSTE ni äta på Mussels Bar (stavning :S). Det är en liten resturang som har värdens godaste musslor! Det är ett lunch-ställe som ligger på gatan vid stranden. Var nämligen där i tisdags men har åkt vidare nu….
Ha det gött och gott nytt år :)

Reply
anonym

ååååååååååh vad fint och härligt de ser ut! hur fan kan du hinna blogga så ofta & bra när du e i ett sånt härligt ställe? ta en bloggpaus gumman och njut av tiden du är där! <3 ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*