• header

KENZA 9

De här tuffa skinnjackorna från Jofama by Kenza finns nu ute i butik! Snygga dragkedjor lite här och där och ett brett bälte. Den röda (som är mer klarröd irl, inte orange) är så sjukt snygg och färgen är helt rätt till våren/sommaren.. Längtar tills det blir lite varmare och jag kan börja använda den!

Även den svarta är otroligt snygg, en lite tuffare uppgradering av den populära “Kenza 3” och perfekt för den som tänkt investera i en tidlös bikerjacka i bra skinn – som passar till….ALLT! Jag är otroligt nöjd med både nya jackan, klänningen och väskan. :)

För att se hela kollektionen och hitta närmate återförsäljare klicka HÄR.

184 Comments

FRUGAN

Dem var RIIKTIGT snygga!!!
Ska nog unna mig en röd när jag nått min målvikt i vår (förhoppningsvis)! =)

Kramar

Reply
Hanna

Heej :)
Jag undrar om du skulle kunna lägga ut bild på alla dina jeffrey cambell skor? Jag avgudar dem!
Eller om du kanske kunde lägga ut dina favoritbikinis ifrån victoria secret.
Eller en bild på alla dina jackor. du har så bra stil såå, ja gör som du vill!
Puss

Reply
Emelie

Snygga! Såg dom faktiskt i en butik här uppe i Luleå igår. Ska dock åka ner till stockholm imorgon och jag hoppas att jag hittar en Kenza 3 i rätt storlek :)

Reply
Anna T

ÄLSKAR HELA JÄVLA KOLLEKTIONEN !! Rockigt och läckert, fan vad bra du är !

Reply
Nyfiken

Vad kostar denna härligheten? (Synd att det inte står på hemsidan!)

Ha de bäst!

Reply
Lina

Hej Kenza! :) Otroligt snygga skinnjackor, med tighta jeans och utsläppt hår, tänker bara tanken! :D Har en liten fråga, hittade inte priset på den svarta, vad kostar den? :) Kramar Lina

Reply
Annie

De finns på Åland också! :D

Kenza din blogg är verkligen den BÄSTA och dina kläder.. WOW :)

Kram

Reply
ABBER FOR PRESIDENT!

Jag fick hem den röda idag o jag gått runt o hoppat med den ända sen dess. Haha DEN E SÅÅÅ DÖDLIGT FIN

Reply
Mimster

Hej Kenza,
jackorna är verkligt snygga, MEN ryggsäcken är ju det snyggaste! Älskar dragkedjorna bredvid varann som sitter lite snett! Kan inte du snälla berätta ifall det blir fler liknande väskor, dvs. ryggsäckar i t.ex. höstkollektionen eller framöver i vårkollektionen 2013 – för jag skulle gärna investera i en sådan, men eftersom dina grejer blir bara snyggare år efter år, skulle det vara skoj o veta om det blir fler. då kanske det är värt att vänta på en till hösten, särskilt som jag inte kan köpa två. läderjackorna har jag nu funderat på i flera år och kan inte alls bestämma mig för vilken är snyggast! :)

Reply
J O+H+A+N+N+A

Jag har btw två av dina skinnjackor (en svart och en tan) och jag älskar dom!! Längtar också tills det blir lite varmare så att jag kan börja använda dom :)

Reply
Michelle

hej alla Kenzas läsare. Jag är ute efter en svart fransväska som fanns på hm för lite mer än ett år sen. Den har guldiga detaljer runt handtaget och är lite med “avlång” jag undrar om någon har en att sälja och skulle då vara intresserad. Mejla mig gärna.
MVH
Michelle Strömberg

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har letat efter Jofama by Kenza 4 hur länge som helst (typ) och jag kan verkligen inte hitta någonstans förutom på Bubbleroom där de bara har stora storlekar… Var hittar man den?
Ha det fint! :)

Reply
Amanda Andersson

Snygga, tycker dock Kenza 3 är finare, dessa är lite för mycket för min smak. Men sjukt fina ändå såklart :D

Reply
Madde

Snygga!

vad vore livet utan spänning och spontanitet? Du verkar ha det så otroligt kul, alla resor! dröm!

Reply
Charlie

Hej fina Kenza!
Älskar alla dina jackor och investerade i somras i din rosa bikerjacka, då jag ville ha någon som verkligen står ut och är DÖSNYGG!
Jag undrar nu om du skulle kunna tipsa om några plagg/outfits att matcha den med? Skulle verkligen behöva din hjälp!
Kram

Reply
Mikaela

Shit de var ju sjukt snygga båda två! Blev riktigt sugen på den röda men jag får nog hålla mig till den “kenza 3” jag redan har.. :)

Reply
GJ

Hoppas på att se dessa två i butiken där jag jobbar! Har de andra Kenzamodellerna inne nämligen. För mig blir det ju lite billigare pris och det är ju inte helt fel!
Är sugen på den röda så hade gärna velat se hur färgen är i verkligheten.

Reply
Emelie

Så snygg! Dock har jag inte formen för en sån jacka ;) haha
Men väskan var ju bara för läcker!! Pris!?

Gör grym e du Kenza!!

Ha det gött!

Reply
Svanhild

De var utrolig fine! :) Forresten, sjekk ernæringsbloggen min, der finner du oppskrifter, råd for hvordan leve en sunnere hverdag osv :)
Håper du titter innom <3 Hilsener fra Norge

Reply
aldiyana.

tycker dina kläder e sjukt snygga, och smycken! Men de e så grymt synd att du inte har kunnat göra dina kläder i priser så att alla tjejer ska kunna känna sig fina, alla kan inte lägga flera tusentals kronor på en jacka.
älskar dina kläder, men dina priser gör mig riktigt sjukt besviken!

Reply
emma

Hej jag har varit på jakt efter en ny skinnjacka ett tag, har redan 2 riktigt snygga svarta men har länge velat ha en röd. men vill ha lite enklare bikerjacka än den på bilden ovan. Jag älskar kenzas 3 jackan och skulle va så awsome att ha den modellen i röd, finns den i röd? kollat lite på nätet men har haft svårt att hitta oså. Kram

Reply
jessie

Skulle verkligen vilja ha en, men bär tyvärr inte äkta skinn. Men du är riktigt duktig och dom är supersnygga! :)Kram!!

Reply
camilla

Som sagt. Den röda är to die for! Balmain-inspirerad men endå med en rejäl touch av Kenza!:)Snyggt jobbat tjejen!

Reply
sanna

Men allvarligt talat?
Drygt 3000? Det måste slå alla rekord. Nej, fy vad sur jag blir!!!!!!!!!!!!!

Reply
J

Hej! Jag är jätteintresserad av ryggsäcken. Men jag undrar, är den i äkta läder och vad kostar den? Skulle du vilja svara antingen i ett inlägg eller email? :) Skulle bli sååå glad.

Reply
Linnes

Hej! Såg att det var fler som hade frågat om priset skulle inte du kunna skriva det i ett inlägg jag tycker den röda var supersnygg! Kram

Reply
Shestore

dem är storsäljare altså! :)
SÅ OTROLIGT VACKRA ATT SE PÅ TILL och MED! du e så duktig kenza!

VI ÄLSKAR DEM, och alla glada kunder älskar dem ännu mer!!! så många har redan slagit till …. :) Var 3 tjejer inne här om dan som bara letat efter en röd jacka! dem flög upp i tacket av denna otroliga röda dröm!
och smart med extra kjedjan!
massa massa..kram kram /från oss på shestore, :)

Reply
bea

Dom är sjukt snygga! Helst den röda. Såg dom i butik i veckan :) Synd bara att dom ska vara så jävulst dyra :P

Reply
X

Kenza, vet du ifall Style by Tyra lip volume läppglanset kommer att säljas igen? det är slut på hemsidan, vet du någonting om det ? : )

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag verkligen beudrar dig! Du är skit snygg och en jätte bra bloggare! Älskar dina jackor denna är super snygg! Men lite för mycket dragkedjor? Annars var den super fin! Kram!

Reply
Madeleine

Åh, så sjukt fina! Jag köpte Kenza 3 för en månad sen eller nåt. Är så sjukt nöjd med den! Längtar också till det blir varmare så man kan använda den. Den röda var galet fin, synd bara att man inte passar sådär super bra i rött. :)

Reply
Ida

Den röda är min favorit! Bland alla skinnjackor för tillfället! har letat en rockig röd bikerjacka hur länge som helst, och så gör du en till slut, grymt! :D

Reply
Emelie

Jag jobbar i en butik i “lilla” Sunne i Värmland, och vi har fått hem dessa jackor nu. Jag blev helt KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR i dem.. FYFAN va snygga de är. Bra jobbat :)) . Kram

Reply
Sofija'

Kan inte du förklara i ett inlägg om alla din kollektion(jackor och byxor osv) som är i skinn. Jag hörde någonstans att du endast använder skinn till din kollektion av djur som redan ska slaktas för skinnet, men om flera flera tusentals köper dina jackor och byxor i skinn så går det åt mer djur pågrund av deras skinn än vad de annars hade behövt. Sedan så undrar jag varför du använder päls och skinn osv, hade varit kul att veta.
Kram

Reply
EmlaP

UNDERBARA jackor! Jag hade gärna köpt den svarta, men då jag köpte den gamla modellen “Kenza 3” i höstas så får jag nöja mig med den ett tag. Men det gör inget för jag älskar den med :)

Läs gärna min blogg med emlap.devote.se

Ta hand om dig! Kram!

Reply
ida

Kan du inte ta ett par bilder när du har jackan på dig? du kan ju bara ta inne så du inte behöver frysa. tycker jackorna är SJUKT snygga och vill så gärna se hur dem ser ut på!
kram!

Reply
Zeljka

Har precis beställt en genom shestore, men är lite osäker dock! Främst på storleken,tog en 34 fast jag är en storlek mellan 32/34 vill bara inte att den ska vara för liten. Vad ska du ha för storlek i din? Och så är jag lite osäker på hur den kommer sitta men jag håller tummarna :)

Reply
Laura

Jag vet att du kanske tycker att det kan vara pinsamt att “tjata” om dina röster,, men jag tycker deff att efter nästan varje inlägg, längst nere, skriv, rööösta på mig! Det här är en stor grej, varför inte bara låta dina läsare rösta! Du ska vinna det här :) Good luck och se till att folk röstar varje dag :)

xx

Reply
Roxanna

Köpte den svarta från mitt jobb igår :D sjuuukt snygg! Jag är verkligen kär! :D

Reply
Diza

Måste bara säga att jag älskar din blogg och har varit fast vid den i flera år! Jag hade kompisar som började följa lite olika bloggar och jag fattade inte varför, tyckte det lät lite mesigt. Varför läsa om någon främlings liv istället för att leva sitt eget liksom? Men sedan klickade jag mig in på din blogg och skrollade mig igenom den och sedan var även jag fast i bloggvärlden. Tyckte du var så otroligt snygg med en superbra personlighet och grym humor. Blir irriterad när jag hör folk snacka illa om dig. I början hörde jag massa rykten om att du bara hade fula vänner för att du själv skulle se snyggare ut. Var kommer det ifrån egentligen (?!), för det första är dina vänner hur vackra som helst och för det andra så väljer inte alla sina vänner efter utseende, det finns något som kallas personlighet också. Jag har hört en del annan skit om dig också, det blir ju tyvärr så när man är en offentlig person men jag förstår mig inte på folk som säger att man får skylla sig själv bara därför. Ingen förtjänar att bli nedtryckt. Jag beundrar din styrka, du verkar inte ta åt dig så mycket och du verkar heller inte låta din framgång stiga dig över huvudet.

Det blev en himla lång kommentar det här, men har följt din blogg så länge nu och blivit inspirerad så tänkte att det var dags att ge något tillbaka. Haha. Och nu känner jag mig som världens stalker… Men det skiter man väl i.

Btw, så sjukt snygg kollektion du har! Om jag inte varit en fattig student hade jag ägt vartenda plagg, haha.

Keep up the good work!

Reply
Ellen

för dyyyra :( Fattig student här va ! Snygga som tusan dock ^^ Får väl nöja mig med min tråkiga HM jacka sålänge till jag har pengar ;)

Reply
Deniz

Hej Kenza!! :D
Jag undrade om du skulle kunna lägga ut en bild på alla dina par skor, hihi.
Skulle vara så kul att se :)
Kramis

Reply
malin

var inne på jofamas hemsida då, och undrar lite vilka priser som gäller? speciellt på dessa jackor, och på ryggsäcken! den var så himla awesome

Reply
Matilda

Först vilö jag bara säga att jag älskar din blogg! :-) Sen har jag en fråga och det är vad heter väskan om man ska fråga i nån butik? :-)

Reply
Jakob Andersson

Kan inte låta bli att ge dig beröm när jag ser dina fantastiska Jofama-designer! Älskar Jofama.

Du är så fantastiskt duktig och jag älskar att du kör med så mycket detaljer. Brett spänne nertill och dragkedjor placerade här och var.

Reply
ida

Bara undrar, vem har råd med såna dyra jackor liksom?!
Kan inte vara många av dina läsare med tanke på målgruppen.
Och även om jag har råd, vill jag inte lägga så mycket pengar på en jacka. varför är den så dyr? Bara undrar, är det du som bestämmer pris? Kan du inte göra nån billigare nångång? Hade varit kul!!

Reply
Elvira

Jätte fina !! :D
Fråga: kan du inte göra barn skinnjackor som barn kan ha ? det skulle vara jätte kul och allt, bara för jag är barn :P KRAM !

Reply
Evelina

tjena! kikade på lite olika sidor på nätet men kan inte hitta den nya jackan? vilken sida finns dem och vad kostar dem :)?

Reply
malin

Grymt snygga jackor!
Har länge funderat på att skaffa mig en jacka från Jofama, men har inte haft orken till det. Men snart kan jag lova att den röda jackan hänger i min garderob!

Reply
Rebecka

Grymt snygga kläder! Dock tycker jag det är tragiskt att de är tillverkade av äkta skinn. Det finns så sjukt mycket bra material idag där inte ett liv måste sättas till. (Elr egentligen ett liv som innan det blivit till, blivit bestämt att det ska bli den jackan)
Så för mig är detta något jag absolut inget skulle köpa…

Reply
Amanda

Sjukt snygga jackor! Jag fick hem den röda för en dryg vecka sedan, och jag bara längtar efter att få börja använda den! Lätt den snyggaste jackan på marknaden! :)

Reply
Corinne

Jag har köpt en jofama by kenza skinn jacka! Kan lova det va ett utav mina bästa köp, älskar den! :)

Reply
Sahel

Hej kenza ! vad tycker du om din Jofama by kenza 1 ?
jag har den och ville bara säga tack för att du “skapade” den .

Reply
michelle

Hej! Undrar vad du har för storlek på dina jackor från Jofama By Kenza? Ska beställa en (9) men är osäker på storleken och tänkte då vad du har för storlek när jag är ungefär lika i kroppen som dig. Vore jätte tacksam för svar! Mvh

Reply
Fanny

Hej!!! Skit snygga kläder!! Undrar om Kenza by jofama kommer att ha skinnbyxorna igen!! Längtar efter att köpa ett par!!!

Reply
rebecca Larsson

hej! jag var inne på datorn och ville beställa kenza 9 svart nu i storlek 32 men den finns inte någonstans och börjar få lite smått panik nu för jag skulle ha den till ett bröllop m.m och sedan såg jag att den inte skulle komma för ens juli igen. så jag undrar när jag snabbast kan få tag i jackan och vart för jag behöver den nu snart?!:-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*