• header

Svar på frågor – del 2

My question would be are you planning on more tattoo’s in the future and what is your favorite perfume?

Answer: Hmm.. Even though my tattoos are very small (most of them) I feel like 6 tattoos are enough.. But I dont know, maybe in the future! My favorite perfumes are Escada sunset heat & marine groove. :)

Finns det något land som du inte har varit i men gärna vill åka till?

Svar: Oja! Många! Brasilien, Mexico, Island, Kroatien, Kenya, Kina, Japan…för att bara nämna några få!

Brukar du och Blondinbella hälsa på varandra när ni ses?

Svar: Jag hälsar på alla jag känner igen, när jag ser dem! Konstigt att bara gå förbi varandra när man träffats förr? ;P Ibland händer det att jag till och med hälsar (med en kram) på de jag aldrig träffat förut men som man ändå känner igen.. Typ bloggare på plåtningar/möten m.m.. Jag ba heeeej!! och krama om henne/honom. I samma sekund kommer jag på att vi aldrig träffats förr. Hänt flera gånger haha.. Jaja jag framstår kanske som lite knäpp, men kramgo iallafall! :)

Söta Paulina & jag på en plåtning

Vad tycker du om jersey shore?

Svar: Jag har inte MTV hemma men när jag är hos mamma kan jag inte låta bli att titta på det. Det är ju rätt….underhållande? På ett sjukt sätt.

Hur sminkar du dig till vardags?

Svar: Gör det inte alltid, men om jag gör det blir det ögonbrynspenna, concealer, mascara och lite solpuder på kinderna. Inte foundation, vill låta huden andas.

Skulle du kunna tänka dig att flytta utomlands? Typ USA eller liknande?

Svar: Inte permanent, för jag älskar Sverige trots dessa jäkla vintrar hehe.. Vill aldrig lämna underbara Stockholm men om jag skulle bli tvungen skulle det bli London!

I London

Äter du verkligen godis varje dag?

Svar: Haha ja, men missförstå mig inte nu. Sitter inte och smäller i mig en hel godispåse eller chipspåse varje dag (bara på lördagar ;-)), utan några bitar choklad eller så efter middagen.

Är du helt nöjd med ditt utseende eller finns det något du inte är lika nöjd med?

Svar: Jag är nöjd med hur jag ser ut, men självklart tycker jag inte att jag är skitsnygg varenda dag. Har mina dåliga dagar precis som alla andra.

Hur många barn vill du ha? Namn?

Svar: Jag vill ha 2-3 barn. Jag har flera namnförslag redan haha, ett som jag verkligen kommer använda (om jag nu får en dotter) men det vill jag hålla för mig själv. :)

Hur får du ditt hår att se så glansigt ut?

Svar: Gör det? :P Nu på senaste har jag börjat använda morroccan oil.

Om du spontant lägger armarna i kors vilken arm ligger överst höger eller vänster?

Svar: Vänster! Betyder det att jag är extra smart och begåvad? *hoppas*

Vad tycker du om bästa vänner som går till varandras ex?

Svar: Hmm.. Det beror lite på. Om DU är okej med att din bästa vän och ditt ex inleder ett förhållande, så är det väl okej? Är du inte okej med det utan mår dåligt av det, men din bästis gör det ändå, så är hon/han nog inte riktigt en bästa vän. Tycker jag!

Du har ju haft navelpiercing, men ser på bilder att du inte har det längre. Varför? Och när tog du den? Gjorde det ont? Och har du haft problem med den?

Svar: Jag piercade naveln när jag var 14, ja det gjorde väl ont för sekunden. Nej jag hade inga problem med den. Jag tog ut den för att jag tycker att det är fult med piercing i naveln. Så himla mycket finare utan! :)

Brukar du bli irriterad om någon uttalar ditt namn som ”Känza” ?

Svar: Hehe nej jag är van!

Är dina ögonfransar naturliga? För de är jättelånga och helt perfekta! Hur får du dom så långa och separerade?

Svar: Tack! Ja det är mina egna. Tipset är att gnugga försiktigt fram och tillbaka med mascaraborsten längst in på fransarna innan du drar ut den över resten av fransarna. Och separera med en nål om det behövs.

Mina fransar

Jag är jättnyfiken på hur det har gått för modelljaktentjejerna, har du kanske någon blogglänk eller så till några av dem?!

Svar: Jag vet inte om någon av dem har en blogg (någon som vet?) men ni kan ju följa tjejernas karriär litegrann (de som fick kontrakt) på elitemodel.se där läggs deras senaste bilder upp osv..

Hur lärde du dig att gå så bra i höga klackar?

Svar: Jag får massor med mail från tjejer som ba “jag har köpt mina första klackar, ett par 15 cms, men kan inte gå i dem!!” No shit!! :P Klart man inte kan börja med skyhöga på en gång och tro att man kan gå perfekt. Jag började använda klackar i första ring på gymnasiet, då var de FEM cm höga. Sedan blev de lite högre och högre! Man får ju börja smått och öva öva öva! :)

När du tar på dig byxor, vilket av benen sätter du i byxbenet först?

Svar: Vänster! Betyder det att jag är extra smart & begåvad? *hoppas*

Om du fick välja, att aldrig mer äta skräpmat överhuvudtaget (sprit inkluderat) eller aldrig mer åka utomlands. Vad skulle du välja?

Svar: Haha vad fan! Omöjligt ju! Vad är poängen med att åka utomlands om man inte får njuta av en kall öl på stranden? ;P

Jag köpte skorna Wildflower Lively By Kenza och de är helt underbara. Men jag undrar vad för kläder passar till skorna? Vad matchar bäst tycker du?

Svar: Kul att du gillar dem! :) De är ju svarta så det mesta passar ju, men eftersom att de är rätt “klumpiga” tycker jag att det är snyggt att köra på typ tunna strympbyxor och någon oversized stickad tröja upptill.

Om du får välja mellan alla dina resemål, så vilket ställe/land har varit vackrast? Och vilken resa har varit roligast?

Svar: Oj, jag har varit på många vackra ställen och alla resor har varit otroligt roliga och gett mig underbara minnen. Finns så många vackra öar i Thailand, som Poda Island, Bamboo Island, Chicken Island… Och landskapet i Cape point (Kaptaden) går inte riktigt att beskriva. Så vackert!

Jag på Bamboo Island

Stockholms bästa affärer?

Svar: H&M på Hamngatan, Topshop på Sergelgatan, Acne på Norrmalmstorg och Urban Outfitters på Biblioteksgatan.

Om du bara skulle få ha på dig ett par skor på ett halv år, vilka skulle du då välja?

Svar: Jag skulle inte klara av att skippa högklackat på ett halvår så jag skulle nog ta mina svarta Jeffrey Campbell LITA’s. De är ju så bekväma! Men att gå i dem varje dag i ett halvår skulle nog göra ont tillslut.. Ok, om det var under sommarhalvåret skulle jag ta mina vita låga Converse!

Jag och några tjejkompisar ska till Platanias i sommar och vi undrar vad man inte får missa där? Uteställen, restauranger osv.

Svar: Vi hade så jäääkla kul under våra resor där, men om jag ska va ärlig så finns det massor med andra roligare ställen att åka till. I Platanias finns det mest bara turistiga restauranger med rätt dålig mat, och typ 2 klubbar. Resten mest barer fulla med skandinaver.. Man går till samma ställen varje kväll och visst det var kul då eftersom att man kände folk där, men jag kommer aldrig åka tillbaka dit. Det var kul när man var 17, när vi var där sist (2010) var vi bara 19-20 år men kände oss ändå så sjukt gamla haha… Nej nu känns det som att jag förstörde ert glada resehumör.. Ni kommer säkert ha SKITKUL!!

Vart kommer solglasögonen som du hade bland de stinkande pingvinerna ifrån?

Svar: Haha neeej det var inte pingvinerna som stank, det var sälarna! Pingvinerna var bedårande. Brillorna kommer från Nastygal

Saknar du inte Kenza & Tyra show?

Svar: Jo, som fan! Vi hade så sjukt kul ihop hela teamet. Det var mycket jobb och långa inspelningsdagar men fan vad roligt det var.

Kenza & Tyra show-teamet!

Bootsen från have2have, är de svåra att gå i? Skulle du säga att det är finskor eller vardagsskor?

Svar: Menar du de svarta med 16 cm smal klack? De är inte de lättaste att gå i! Är man van vid att gå i klackar är det inga problem, men man måste gå försiktigt speciellt nu när det är lite snö på backen.

Läser du alla dina kommentarer?

Svar: Lång ifrån, tyvärr. Det är inte jag som har hand om mina kommentarer (dvs godkänner/raderar) men jag kikar in bland kommentarerna på mina senaste inlägg lite då och då när jag har tid för att se vad ni skriver.

Hur gör man för att bli modell?

Svar: Skicka in bilder till olika agenturer. Tips på agenturer: Elite Model, Mikas, Stockholmsgruppen.

Aleks eller Nadia till en öde ö?

Svar: Det beror på hur länge.. 1 vecka? Nadia. Längre? Aleks. Om inte Nadia vill ligga med mig såklart.

Har du någosin köpt second hand?

Svar: Jag har massor i mina garderober som är second hand, men jag tycker att det är svårt att hitta snygga grejer på butikerna här i Stockholm! Det snyggaste försvinner ju så snabbt och så är det så jävla dyrt här också?

Måste bara fråga vad du använder för BH i klänningar med djup ringning i ryggen, Wonderbra, ingen alls eller någon annan smart lösning?

Svar: Går det att ha freebra under så kör jag på det, går det inte (t.ex om det är djup urringning där fram) så kör jag bara på nipple covers! Ibland är det skönast att bara ha nipple covers, iallafall när man går ut och dansar och blir lite svettig för då lossnar ju freebra:n. Jag har så många gånger lite diskret, mitt på dansgolvet, dragit av mig min freebra (för att den redan hänger ner från ena tutten) och stoppat ner den i väskan haha..

Jag har frågat många gånger utan svar men är lite nyfiken på hur du gör med Armani? Jag har själv chihuahua och har svårt med att hitta hundvakter åt honom. Är det någon hundvakt du betalar eller hunddagis han går till? Skulle behöva lite tips på hur jag kan göra. Eftersom du har hund plus lever ett fullsatt liv. Finns det några speciella restauranger/caféer man kan gå med sin chihuahua du kan tipsa om? Nu under vintern när uteserveringarna blir alldeles för kalla! Hur många timmar klarar han av att vara ensam hemma som mest?

Svar: Min familj eller mina vänner hjälper mig när det verkligen behövs, t.ex. när jag ska resa eller åka iväg och spela in tv/jobba. Annars är han alltid med mig om jag ska vara borta längre stunder, t.ex. på plåtningar och så. Han kan vara hemma ensam 4 timmar (ibland kommer ju min pojkvän hem innan mig också och är med honom) men jag föredrar att ta med honom. Här i Stockholm kan man ha hund i Sturegallerian (där finns det ett café och en restaurang där man kan ha hund) så där hänger vi rätt ofta nu på vintern. :)

Har du funnit någon vän genom bloggen?

Svar: Flera stycken!! Bland annat en av mina närmsta vänner, Tyra.

125 Comments

Saida

HEj, Kenzas ♥♥ jag har en litten fråga :)

“Har du varit i USA ??”

hoppas att du svarar på den hära frågan så snabbt som möjligt :)♥♥

PuSs OcH kRaM♥♥ // SAIDA.T.I.B♥♥♥

Reply
Vickan

Hehe, vilka härliga svar, man fick skratta lite ibland :D
Du är för härlig Kenza, som alltid :) kramar!

Reply
maria

Mer sånna hära inlägg=)..men bara när du vill och hinner. Kenza jag är så glad att du finns i denna värld <3
Du ger mig glädje=)

Ha en bra fortsatt vecka <3

Massa Kramar

Reply
Amanda

Jag är 17år och ska åka iväg i sommar med kompisar, vilket ställe skulle du tipsa om?:D

Reply
Ragnheidur

Hi, Im from Iceland!!
PLEASE come here, there are alot of young girls who are always reading your blog and would love to have you here!
Hope you come, xxx

Reply
inspireme ❀

Åh, alltid roligt att läsa! Intressant det där med tatueringar, jag har alltid funderat kring om man kan känna att det är ‘nog’ någon gång när man har gjort sin första. Känns som att det finns risk att man bara vill ha fler och flera hela tiden! :D

Reply
Nellie

Haha schysst att skriva att det är FULT med piercing i naveln… Tänk alla tjejer som precis varit iväg och piercat sig och är supernöjda över det, och sen läser det här?
Jag har piercing i naveln, men tänker inte ta ut den för att någon annan tycker att det är fult, då jag trivs riktigt bra med den, men det lär ju finnas andra som påverkas ganska rejält…
Det hade kanske räckt med typ “för att jag trivs bättre utan”, eller något! ;)

JUUUUST SAYIN’.
Superbra svar annars, fina du! :D

Reply
Laura

“Aleks eller Nadia till en öde ö?

Svar: Det beror på hur länge.. 1 vecka? Nadia. Längre? Aleks. Om inte Nadia vill ligga med mig såklart.”

Du gjorde min dag med det svaret, haha! Så himla skön :D Men du verkar annars också vara en sådan person som jag mycket gärna skulle ha i min kompiskrets! Fortsätt vara sådan!

Reply
Matilda

Hej Kenza! :)

Jag undrar, hur många syskon har du?, vad heter dem och hur gamla är dem?

:) Gillar din blogg jättemycket.

Reply
Matilda

Hej Kenza! :)

Jag undrar, hur många syskon har du?, vad heter dem och hur gamla är de?

Tycker att du har en jättebra blogg :)

Reply
Sara

Hej :)
Jag undrar hur du gör så att dina ögonbryn blir så perfekta?
Vi ska till Spanien snart och jag undrar ifall du har några tips var man kan åka till? :)

Reply
Evs

Tycker inte det är så snällt att skriva att du tycker det är fult med navelpiercing. Bättre att skriva att det inte är för dig helt enkelt!

Reply
Marina

Hej, såg att du ville åka till Kroatien :) Hvar är en stad som jag tror hade passat dig, den är otroligt vacker och utelivet är grymt!! :)

Jag är kroat så jag vet vad jag pratar om hehe. Ha det bra!

Reply
Johanna

Hej! du jag undrar om du har den nya kenza by jofama skinnjacka som nu har kommit ut i svart/röd. Jag köpte den svarta i dag, men jag undrar vilken du tycker är snyggast. Kenza 3 eller den nya? Jag har bara till i morgon på mig att lämna tillbaka den och det snurrar i huvudet. Vet inte vilken jag ska välja.

Skulle uppskatta svar.

Tack för din underbara blogg!

Kram johanna

Reply
Cornelia

Som svar på “Jag är jättnyfiken på hur det har gått för modelljaktentjejerna, har du kanske någon blogglänk eller så till några av dem?!” Gabriella som var med i modelljakten har en blogg; http://runwaydiaries.nöjesgalaxen.se/ Ganska rolig att följa om jag får säga det själv :)

Reply
Cassandra

Jo Kreta är så mycket mer än Platanias…Platanias är byggt för turister. Tips till dig som ska åka till Kreta. Besök Chania, Elafonissis, Kastelli, Gramvousa eller Palechora :)

Reply
Undrande Tjej

Hej Kenza!
Jag undrar vart du köpt dina Jeffrey Cambell skor, dom svarta med brun trä klack!
Jag skulle så gärna vilja köpa ett par såna men vet inte vart!
Du kanske kan skriva ett inlägg om vart du köpt de eller svara med en kommentar.
Tack!

Reply
denice

älskar att läsa frågestunden. alla dom frågar får alltid så trevliga svar! fin är du också på alla bilder :) kram!!

Reply
Caroline

Hej! Jag diggar sig super mycket! ;-) En fråga bara ditt hår har ju så mycket volym, hur blir det så? ;-) Ha det bäst <3 Kram kram

Reply
Emelie

Vet du vad Kenza? Du är så vacker att jag nästan börjar gråta;) Kände lite spontant att jag behövde säga det.

Reply
Patrik

Jag springer för livet iförd Batmandräkt, till förmån för svältande barn!
Gå in, stötta, peppa & bidra snälla!

Reply
vera

hahahhahaha “om inte nadia vill ligga med mig” hahhahah du är så jävla skön

Reply
ida

Tycker det är lite konstigt det där av dig att säga att Platanias inte är nåt att ha typ. Det vart ju ditt favoritställe. Visst det är ett riktigt turistställe, men unga singeltjejer har ju skitkul där. Bara för du blev sviken av en kille där(greker är såna Kenza…) och nu har en kille här hemma. Så mycket äldre är du ju inte!! Ett år senare vart du för gammal liksom?! Ändå åkte du till värsta patystället på Rhodos bara förra året! Hallå?!

Reply
Malou

Är det sea green färgade linser eller ‘vanliga’ heltäckande? Exakt så blev mina bruna ögon av dem och jag kör på sea green:-)

Reply
emma

Hej! Hoppas att jag får svar.
Jag undrar varför du aldrig skriver om din pappa? Vet du någonting om honom? Hur ofta brukar ni träffas? Bor han ens i Sverige?..

Reply
Angelica

Vilka ögonfransar du har!
Är det verkligen du som har instagram eller är det någon annan som låssas vara du? (har ju läst att du inte har twitter, facebook osv för allmänheten)

Om du åker till marocko någon gång borde du köpa med dig riktig ren arganolja, mycket billigare och innehåller inte en massa onödigt, och vissa dåliga, tillsatser som märket moroccan oil gör.

Reply
Tora

Jag är född på Island! (Läs presentationen på min blogg om du vill veta mer. :)) Det är helt underbart på alla sätt där, du borde verkligen åka! Det finns både storstad med massa klubbar och shopping, men om man vill komma bort lite så är det bara att ta bilen ut på landet, och det är nog sånna bilder du har sätt. Island är verkligen helt underbart! <3

När jag ändå håller på; jag älskar verkligen allt med dig, din stil och din blogg! Fastän jag aldrig har träffat dig så tycker jag att du är en fantastisk människa! STOR KRAM <3

Reply
Anonym...

Hej!
Missförstå mig inte nu, jag brukar inte läsa bloggar så nogrrant(vet inte om det var felstavat…)men jaja, min kompis sa att du hade designat ett “best friendster halsband”. Hur såg det ut??? Vart kan man köpa det???
Hoppas verkligen att du svarar!!! För min kompis vill så hjärna ha det!!! För hon är GALEN i din blogg!!!!!!!!!!! Så snälla, ut med språket! (missförstå mig inte)
Kram Anonym…

Reply
Estelle

Jag har bara en fråga… Jag älskar alla dina outfits, men iaf var har du köpt dina Jeffrey Cambells lita och vad kostade de? <3

Reply
Dommeniqe

Och nu kommer halva sveriges kvinnliga befolkning ta av sig sin navelpiercing

Reply
Anonym

Ursäkta, NEU LASH.com kanske? Jag tror inte ett dugg på att du har “separerat” ögonfransarna bara. Det ser ju vem som helst att du har använt NEU LASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
anonym

Har du någon bra “regel” när du klär dig eller tips vad som bör matchas ihop? Du hittar ju alltid stilen på det du har på dig.

Reply
nina

Hej, har en fråga och skulle bli tacksam om jag fick svar:) jag älskar din virkade väst och undrar om det finns någon liknande någonstan?

Reply
matilda

hur får du sådan volym i dit hår?
Jag har långt och det blir alltid platt på huvudet när jag har utsläppt..

Reply
Sofiaf

Åh, vi gillar samma parfymer kul att veta, hehe! Just nu har jag marine groove men den håller på att ta slut. Den luktar så jäkla gott!! Kram ha det så bra i London! Om du träffar one direction hälsa från mig.. Höhö kram på dig Kenza du är underbar!:-)

Reply
marre

hej, jag har en liten fråga, glömde bort och skriva när du hade frågor stund.
men var använder du för mascara? och hur får du dina ögonfransar så böjda? :)

älskar din blogg, läser den varje dag! :)

Reply
Daniel

Tänkte om jersey shore frågan du vet att det finns nåt som heter internet herregud just nu visas säsong 5 i usa o dom e på avsnitt 5 då fort den har visats så lägg avsnitt ut i på nätet o vad tycker du om pauld d ans humor asså bäst o looken

Reply
xenia

how do you get your hair so voluminous? so lifted from the roots. I know you do curls but that doesn’t do all the work. really would like to know.

Reply
Kimberly

Här har ni en tjej som var med på modelljakten! Kom i top 5 i örebro men länge än så kom jag inte. Var riktigt kul att vara med i alla fall :)

Reply
Lisa!

Separera ALDRIG ögonfransarna med nål!!!!!! Jag gjorde det förut, men lyckades peta mig i ögat TVÅ gånger.. Superdumt tips kenza!!!! Det är inte alls snyggt med ett svullet och rött öga! Hellre klumpiga ögonfransar..

Reply
emelie

Riktigt fina bilder :) Spec den på stranden! Gå gärna in på min blogg och kika, har fina bilder där som ger en mycket inspiration! :) Kram Emelie

Reply
Rebecka

Angående ditt svar på frågan hur du sminkar dej.
Du skriver att du inte använder foundation för du vill låta din hy andas.

Nu tycker jag att du har väldigt fin hy, så det finns inget riktigt behov för foundationen.
MEN en hög kvalitets foundation är inte dålig för hyn. Den täpper inte till porerna och låter huden andas, är ett skydd för huden och är åldersförebyggande.

T ex Mary Kays TimeWise Foundation som bara ger fördelar för din hy och som ger ett fantastiskt resultat!

Reply
evelina

Hej Kenza, hur kommer det sig att du började blogga och hur blev din blogg så stor? :) du har säkert fått denna frågan flera gånger tidigare, men ändå.. skulle va jättekul med ett svar! :)

Reply
Isa

Roligt att du svarar på frågor! Om det inte är allt för sent så skulle jag gärna vilja fråga hur lång du är? :) Ha de bra, puss hej ♥

Reply
anonym

Hej fina Kenza! Min enda fråga är om du är “illuminati”. låter lite fjantigt men det finns ju .. hoppas du INTE är det… märker att du har trianglar lite överallt… typ din header, med ett öga visade… och några illuminati poser.. inte så att jag dömer men skulle bara bli beskviken om du blev det, att typ kanye omvände dig. världen är så dålig att jag , förlåt , har börjar vara tveksam mot allt..

Annars tycker jag att du är underbar och fortsätt vara ödmjuk och snäll även om du ser ut som en supermodell! (rimmade, lol)

HA DET BÄST SNYGGO!

Reply
Gudbjorg T

Hi, I saw that you wanted to come to Iceland!, Stop in a town called Akureyri if you come :), I live there and it would be so fun too meet you :D

Reply
natalish

if you are coming in Croatia, come to Istria; Rovinj, Poreč, Motovun…….. :) you are welcome

Reply
Mickis

Hur lockar du ditt hår ? kan du lägga ut video (snabb) bara visa hur du lockar ?:) skulle uppskattas !

Reply
Ottilia

Jag har några frågor:
• vilken skostorlek har du?
• skulle du kunna ta kort på alla dina skor och lägga upp? Skriva var du köpt dem och vad dem kostade och sen kanske gör det varje gång?
• ska du sälja några skor du har?

Tacksam för svar, kramar:)

Reply
Julia

Hej Kenza! Såg att du ville åka till Brasilien, då måååste jag rekomendera att åka till Fortaleza, Cumbuco. Till hotellet Eco Paradise Hotel, varit där och man kan där beställa beach buggys till hotellet för en dag och åka ut till sand-dynorna och åka upp och ner där, suuuperroligt! Och så stannar man vid ett ställe man kan åka sandboard, rekomenderas varmt :)

Kram Julia!

Reply
Elin

Hej Kenza. Jag måste bara fråga hur du gör när du solar för att inte få bikiniränder som syns? Vad du än har på dig så syns inga linjer även om de är urringat eller annat. Knasig fråga men jag känner att jag behöver tips inför sommaren och semestrar :)

Reply
Emma

Hej!
Konstig fråga jag vet… men jag måste veta! Hur fixar du bikinilinjen? Tacksam för svar!
Kram, Emma

Reply
Anonym

Såg att du skrivit att du gärna vill besöka Kenya.
Min morbror bor där med sin fru & två av sina barn. Hans fru är från Kenya. Om du någon gång bestämmer dig för att åka dit så hör gärna av dig. Min morbrors svärmor (som tyvärr dog i cancer förra året) är Wangari Maathai. Hon vann Nobels Fredspris 2004. Hon startade Green Belt Movement. Du kan Googla om du vill läsa om det. Om du någon gång åker dit så skulle jag vilja ordna så du får en personligt guidad runda genom Green Belt Movement, där du kan plantera ett träd i ditt eget namn. Och jag skulle även vilja ordna en personligt guidad safari med bland annat Young Moses, som är en av Massajerna i Nairobi.
Nairobi är ett ställe du bara måste besöka (ligger då självklart i Kenya). Jag skulle åkt dit och hälsat på min morbror, men då blev det inbördeskrig så när mamma var där för inte så längesen så fick jag sedan se en massa fina bilder! Åh, som en dröm. :)
Skriv gärna till min mejl som jag fyllt i!
Älskar dig blogg :D Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*