• header

Hurtig lördag

Efter frukosten imorse stack jag iväg till gymmet och körde ett pass. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle komma iväg på en lördag, men det gick! Nu känner jag mig jäkligt duktig.

Nu har jag duschat & slängt på mig lite smink. Ska nu in till stan för att luncha med vänner. Puss! ♥

102 Comments

Melissa

Nu vet jag att folk antagligen skriver det här till dig regelbundet, dagligen, men du är helt sjukt vacker. Dina ögon utstrålar ärlighet och är så där fint milda, ditt hår… dör för det, dina läppar är fylliga.. & din kropp är fan perfekt. Gaah! Hahah hittar inga fel hos dig verkligen. (=

Duktig du är som pallrar dig till gymmet en lördag, skulle aldrig orkat själv, höhö. ;D Ha så skoj me vännerna i det fina vädret… (=

Reply
Anna

Hej, jag och min kompis ska till stockholm den 8 april. Jag undrar om du vet om affärerna i stockholm är öppna den 9 april, alltså annandag påsk? Snälla svara! Kram.

Reply
johanna

Hahaha, sa seriöst “jävlar!” rakt ut när jag kom in på bloggen – helvete vad vacker du var på den här bilden! Avundsjuka, nä. Men aa. Duktig du är som tränar :)

Min och kompisens lilla träningsblogg -> fitformagaluf.blogg.se

Reply
Chubby

nej jag fick inte ångest av att sitta och klämma värsta godispåsen när jag läste dehär inlägget..inte alls! haha :)

duktig e du iaf!

Reply
Alicia

Alltså jag kommer aldrig förstå hur du kan vara så himla gudomligt vacker. Det är sjukt. Du är så himla fin, hela du. Typ en av mina drömmar är att träffa dig in real life någongång. Kram på dig fina du, hoppas du får en grym dag!

Reply
josefine

Åh jag hade tänkt gå på en powerwalk men blev mindre taggad när jag såg att det snöade och hela marken var vit… hehe

Reply
julia

härligt! Det känns alltid lika bra när man tränat, man känner sig verkligen duktig som du säger! :)

Reply
amanda

Kenza jag vet att jag har sagt samma sak en miljon ggr men du är så in i helvete vacker!

Reply
:)

hej, jag undrar om du har några tips till hur man får mindre lår? jag har typ ”fett valkar” på sidorna av låren och det stör mig! har du några förslag på vad man kan göra? puss du är hur fin som helst!

Reply
Malin

Kollar du på let´s dance?
Kan inte du vara med något år? Har du blivit tillfrågad? Skulle vara kul att veta! :D

Reply
click4chic

You are so cute :)

Love ur eyebrows, how do u keep them that way, do you use any pencil, if yes, which one????

kisses

Matea^^

Reply
micka

Har funderat på att ta mig ut på en löprunda typ hela dagen men än så länge har inget hänt haha. Känner mig inte lika duktig som dig. ;)

Reply
Linnéa

snälla snälla ge tips hur du sminkar dej!

med: brunkräm och maskara..

för när jag sminkar mej med brunkräm så blir det jätte fult..
altso det blir hackigt inte allt jämt?! alla brunkrämer blir de på mej.. på alla andra blir det jämt och snygg och krämigt men på mej bara försvinner den och ser konstigt ut..

snälla/ en tjej som testat allt.<3

Reply
a

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SVARA PÅ DETTA, BEHÖVER VETA!! Du har ju flera Levi’s shorts, höga och jag vill beställa ett par från Urban Outfitters som jag vet du har gjort och då undrar jag vad du har för storlek? för jag har ganska liten rumpa så om du har XS på dem så tror inte jag att det kommer passa på mig.. JÄTTETACKSAM FÖR SVAR!! PUSS :*

Reply
cassandra

Ohh… vad är läcker! kollar du på top model sverige i sånna fall vem är din favorit?

Ha en fin lördag! :)

Reply
Ayla

hej Kenza!! Ja e en stor beundrare o ja har startat en ny blogg o ja vill så gärna att du ska kolla på den säga vad du tycker,puss och kram :)

Reply
Maja

Kenza, du har mitt drömutseende! Asså det är helt sjukt! Du är ju alldeles perfekt!♥ Jag älskar dig och din blogg! Snälla kolla in min blogg.

Reply
Emma

Du är superduktig! Jag gjorde samma sak – det i princip första jag gjorde var att dra till gymmet och löpbandet i 55 minuter. Har påbörjat en 100 Grymma Dagar utmaning med massa delmål och träning. Man mår såååå mycket bättre när man tränar! Superduktig är du!

Reply
Emelie

Jag verkligen älskar din still!!! kan du inte göra ett inlägg om din still typ va dina favvo klädder är och vad du vill ha?? :))

Reply
emma

hej kenza! jag har en fråga!
Varför gymmar du på Lidingö? jag bor där och tycker det är ganska konstigt, eller kanske lite skön med omväxlande miljö men, sportslife finns i hela stockholm och du väljer lidingö? Jag undrar.. varför? :)
pussss

Reply
Moa

visst är det jobbigt att dra och träna en lördagmorgon… men det är såå värt det efteråt :D

Reply
Emma

Hej Kenza! Jag var så sugen på att skaffa en Jofama by Kenza svartläderjacka, 3. Men alla jackor i min storlek har tagit slut!(storlek 38) Nu vet jag inte om du har koll på sånt.. Men vet du om dem kommer beställa in nya jackor snart?? I en butik sa dem att dem inte skulle få in några innan augusti! Du vet inte vad man kan få tag på en jacka?:)

Kram!

Reply
Emma (EMMANDNENS:BLOGG.SE)

kan inte du skriva hur mycket du tränar och vad du tränar och äter på typ en vecka? du har så snygg kropp! Speciellt dina lår!!! Skulle typ kunna dö för som ;) din mage är med snygg :)

Reply
Saraaa

Jag tkr du fixar dina ögonbryn med dina penna lite väl föööör tjocka sådäär ÖVERDRIVEET o de inte fint mörkare än ditt hår också o de gör hela saken ännu fulaaaree

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*