• header

Midsommardagen

God morgon!

Alla börjar vakna till liv här i stugorna. Det går lite segt, men det är inte så konstigt med tanke på hur galet det var igår. Jag gick och la mig klockan två men vissa andra festade till sex haha.

Nu är vi nere vid vattnet, går runt lite i regnet. Ska tillbaka upp till stugorna för nu blir det frukost! :)

Puss hörs hemma.

20120623-110354.jpg

20120623-110359.jpg

111 Comments

Susanna

Den där stranden ni är vid är världens bästa hundbad :) Möter alltid massa hundar där. Dock är det inte mycket mer människor än hundägare som känner till det, så håll det hemligt! ;)

Reply
Susanne

Tjohoo! Vad har du för storlek på din ziperall? Sitter och ska beställa en men vet inte hur som är i storlekarna? Vill inte ha världens häng nämligen ;) Höhö PUSS

Reply
Wilma

Vart har du köpt din one piece??? den är sjuuuukt snygg! Jag har letat efter en sån i nått år men aldrig hittat en sku bli ur glad för svar!!!!!!!!!!

Reply
Maja

Du är härlig! Här om dan drömde jag att jag hade en heldag med dig! <3
Gud vilken dröm, haha! :*

Reply
Rita

Hej fina Kenza!
Hoppas du haft en super fin midsommar. Inte är det slut än=) Vill även säga att du inspirerat mig till att blogga=) Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram
Rita

Reply
Annika

Kika gärna in på min blogg jag startade för en månad sedan. Den har redan växt till en av de största och populäraste bloggarna på vimedbarn.se

/ Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Reply
erica

just det! undrar en sak och skulle vara mycket till hjälp! dom conversen du har med platå, är dina ljusgula eller är dom vita? för alla på ebay är ljusgula? snälla svara!<3

Reply
Armani

Hej, dina brillor som är köpta på nasty gal, finns de kvar? vill så gärna beställa ett par.

Reply
Moa

En rolig fråga som jag tror att du aldrig svarat på, vad använder du för parfym? :D har du någon/några favoriter? Använder du samma till vardags/fest? :)

Reply
Vilma

Hej!

*KENZAS LÄSARE*

Jag driver en novellblogg om en tjej som är 15 år gammal och bor i Sverige, hennes namn är Melody Carter. När hon en dag vinner en resa till Santa Monica och få gå på en awardshow med en massa kändisar. Hon blir självklart glad och där blev inte allt som hon hade tänkt sig. Melody faller nämligen för någon speciell person. Om ni bestämmer er för att titta in på bloggen så tycker jag att ni borde börja från Kapitel ett eftersom det är svårt att hänga med andra.

Massor av kärlek.

Reply
Frida - Fridasplaacee

Hej Kenza!
Du är så himla fin! Och din nya design på bloggen är super! :) Jag följer dig via blogkeen, och vill fråga en sak. Hur kom du på ideén att blogga? Alltså, vad fick dig att starta bloggen? Skulle vara överlycklig om du svarade, tack i förhand!
Frida

Reply
Emma

Okej Kenza jag vill inte vara elak eller så men GUD vad dålig du blivit på att blogga…kanske två inlägg om dagen..? Vad har hänt? Brukade älska din blogg men den har blivit så tråkig….

Reply
Martina

Heej tjejen ,

undrar när din skinnjacka m. fuskpäls kommer ut i butik och vad priset kommer ligga på, cirka? Den är galet snygg, keep up the good work girl!

Reply
Emma

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Kenza, kan du ha en frågestund? det vore hur roligt som helst och jag tror fler än bara jag har HUR MYCKET SOM HELST att fråga om, haha! :)

Reply
Helen

Hej Kenza! Inte för att frågan har speciellt mycket med inlägget, så undrar jag om det är du på omslaget boken “Dubbel glädje” Undrar verkligen, tacksam för svar :D
Det liknar dej iallafall jätte mycket!

Reply
Linnea

Hej! Jag har länge funderat på var du får dina annonser från som visar sig på bloggen? Skulle gärna ha reklamer eller ja, annonser vid sidan av min blogg. Väldigt tacksam för svar! Kram

Reply
Alice

hej, eftersom du typ är min idol skulle jag bli jätteglad om du skriver din mening om ordet hen på min blogg, skulle bli jätteglad <3

Reply
Johanna

Vore kul om du kunde uppdatera lite oftare så man har nytt att läsa .. ;)
Kram!

Reply
Ida

Hej! Kan du inte lägga ut mer bilder på lite kläder, sommar kläder och så vart du köpt dem såklart kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*