• header

Svaren!

Har du kontakt med din riktiga pappa?

Svar: Jag har bara en pappa. Och nej, jag har ingen kontakt med honom längre och han bor inte längre i Sverige. Jag tog beslutet att jag mår så mycket bättre (även om spökena kommer och hälsar på ibland) utan honom i mitt liv. Jag vill inte skriva om det här då det är privat och väldigt jobbigt för mig, men nu vet ni.

Du har varit på många ställen men varför har du inte besökt turkiet/Alanya/Istanbul än? Världens skönaste land, där tusentals svenskar åker varje år. Men du har inte åkt dit ännu, varför?

Svar: Haha vilken fråga. Jag hade mer än gärna velat besöka varenda litet land i världen men tyvärr är det inte möjligt. Jag har dock varit i Turkiet, i september förra året!

Jag på stranden i Alanya, september 2011

Vilka klädesplagg/färger/modeller kommer du i satsa på i höst?

Svar: Jag är ju svartare än döden på vinterhalvåret haha. Men ska försöka bryta av med lite färger så som mörkrött & marinblått. Jag kommer köra på snygga sneakers (varför inte med lite platå eller kilklack?), tighta jeans och tuffa bikerjackor i höst!

Hur går det med musikkarriären? Har du kommit någon vart?

Svar: Jag har dragit mig för att svara på den frågan men jag känner att jag måste göra det nu. Kort och gott bestämde jag mig för att avsluta avtalet med Universal för att jag kände mig inte redo. De gillade det jag och producenten hade jobbat ihop och ville skicka ut mig på spelningar och sånt redan i höst. Jag bajsade på mig av bara tanken och fick känna efter ordentligt. Jag fegade ur och jag kommer få leva med “tänk om” hela livet haha.. Men jag kunde inte kasta mig in i något jag inte kände helhjärtat för.

Skäms inte du att du har körkort innan din kille?

Svar: Haha… Asså?? Hur tänker folk? Vad spelar det för roll om jag, som är tjej, har körkort och inte min pojkvän? Måste männen vara bäst på allt, eller vadå? Löjligt. Fyi så håller han på och tar sitt körkort nu.. Tur det, så jag slipper skämmas.

Hur ser du och din sambo på förlovning och giftermål? Är det något ni pratat om och planerat när det ska ske? När är ni redo för barn?

Svar: Vi pratar rätt ofta om sånt, men vi är inte riktigt redo för det än. Barn lär väl dröja 6-7 år till haha.. :)

Hur tycker dina vänner du är som person? Är du ”likadan” i bloggen som med dina vänner?

Svar: Jag antar att de tycker att jag är snäll & rolig, annars hade de väl inte velat vara vän med mig haha.. Nej, jag är mig själv i bloggen men det är en väldigt begränsad version av mig själv om man säger så.

If Tokio Hotel comes to Sweden do you want to go to the concert?

Svar: I dont know, if I like their new album ofc!

Which perfume do you use?

Svar: Right now its Escada’s “sexy graffiti”

Hur gör du din fina håruppsättning (som du hade den 1:a augusti)? Använder du en donut?

Svar: Jag använde mig av en egengjord donut (två avklippta strumpor) men jag kan inte göra en sån vanlig donut-uppsättning av någon anledning. DET GÅR BARA INTE!! Jag tittar på videos och göra som de gör men det är något fel på mitt hår haha.. Så när det går fel tar jag bara allt hår och snurrar det runt och sätter fast med hårnålar.

När kommer din kläd- och smyckeskollektion ut för försäljning?

Svar: Mina smycken Guldfynd by Kenza hittar du i alla Guldfynd-butiker! Och nu i augusti kommer min sista kollektion för Jofama ut. Mina egna kläder får vänta lite till.. ;-)

“Kenza 10” – från höstkollektionen. I butik i mitten på augusti! Se resten av kollektionen samt hitta närmsta butik HÄR

Första gångerna du körde själv efter att du hade tagit körkort, var du nervös då?

Svar: Jag tror att absolut första gången jag körde efter att jag tagit mitt körkort var när jag provkörde bilen jag sedan köpte. Nej jag var inte så nervös, dock körde jag lite väl sakta kanske haha..

Tycker väldigt mycket om din blogg och min fråga är vad var ditt första modelljobb?

Svar: Mitt allra första modelljobb var för JC när jag var 11-12 år gammal. Tack! <3

Hej vackra du! Har en fråga hur gör du när du har så korta kläningar? Tror det va på midsommar, där hade du t.ex. en jättekort kläning, har du shorts under eller vadå? Hihi, puss!

Svar: Är det risk för att klänningen/kjolen kommer blåsa upp så har jag alltid en tight kort “tubkjol” under!

Kan inte du ha fler tävlingar på bloggen?

Svar: Jo absolut! Men vad vill ni tävla om?

Kör du manuell eller automat? Kan du berätta lite om teoriprovet, var det så svårt som du trodde? Annars så hur mår du idag? Haha. Ha en underbar dag finaste!!

Svar: Hej! Min bil har som sagt automatlåda men jag tog körkort för manuell växellåda. Jag kommer inte riktigt ihåg teoriprovet för jag var så nervös haha.. Jag hade pluggat IHJÄL mig så för mig gick det ju asbra och jag kände mig rätt säker på de flesta frågorna, men jag måste nog säga att vissa frågor var lite kluriga.. Jag mår sådär idag faktiskt, men tack för att du frågar! Kram kram

Kommer du åka tillbaka till Kreta någon gång eller har du verkligen gjort Kreta for good nu? Vad var bäst med Kreta och vad var sämst?

Svar: Det är över nu. ;P Ärligt talat är inte Kreta så fantastiskt som jag trodde att det var (iallafall inte Chania-kusten), nu när jag sett andra ställen. Grumligt vatten, grusig strand och rätt kass mat.. Men alltid varmt och sol, goda drinkar & härliga människor gjorde det bra ändå!

När det gäller just sol, bad och party tycker jag Turkiet (Alanya) & Cypern (Ayia Napa) är tusen gånger bättre än Kreta (Chania/Platanias)

Jag är jättenyfiken om hur länge du studerade till körkortet? Dvs, hur många körlektioner tog du, körde du hemma? Köpte du något speciellt paket på trafikskolan?

Svar: Det tog mig ungefär 2,5 månad (hade aldrig kört bil innan) att ta mitt körkort. Jag hade ingen att övningsköra med hemma så det blev ca 25 körlektioner hos en trafikskola. Hur jag pluggade: läste igenom boken en gång och sedan köttade jag sånna “testprov” om och om och om och om och om igen och om igen och om igen… Samt pillade på en app varje gång jag satt på bussen typ. Lycka till! :)

Smink eller kläder?

Svar: Kläder!

Vad har du för kamera och objektiv?

Svar: Jag fotar med en Canon 600d + ett Tamron-objektiv 17.50/2.8 (om det nu är namnet, haha)

När åkte du utomlands själv första gången? Var dina föräldrar med på det? Jag vågar inte ens fråga och jag är 16…vill så gärna! :O

Svar: Haha söt.. Första gången var när jag var 16, det var till Kanada (Tokio Hotel-konsert) men då bodde vi hos mina kusiner. Första gången jag åkte på charter-resa var jag 17 år. Alldeles för ungt, säger jag nu!

Kenza! När ska vi köpa en piano???

Svar: Haha Shiva ska vi köpa en piano jag har varit i Sverige aldrig en gång jag var där TVÅ?

Röker du?

Svar: Hur kan man ha missat det från alla bilder haha.. Ja jag röker och har gjort det (till och från) sedan jag var 17.

Jag har för mig att du någon gång skrev att du köpt ett par easytone? Är dom sköna att gå i och värda pengarna?

Svar: Ja jag har ett par sånna! De är sköna men jag vet inte om de “funkar”. Men det känns definitivt i röven kan jag säga!

Hur tycker du att man ska sminka sig dagligen? Te.x till skolan om man går högstadiet/gymnasiet? Ska man skippa ögonskuggan?

Svar: Alla får ju sminka sig som de vill, men varför ska man ha massa smink i skolan? Ni är ju där för att plugga? Haha skoja, låter som värsta morsan. Jag själv som alltid varit världens morgontröttaste människa pallade inte gå upp tidigt kleta på mig massa smink innan skolan. Förutom när jag gick i 7an-8an och såg ut som en panda runt ögonen. :)

Vad brukar läsare komma fram och säga till dig när de vill ta bild med dig?

Svar: Vissa är mer pratglada än andra. En del säger att de tycker om mig och skulle bli jätteglada om de fick ta en bild med mig. Medan en hel del andra bara kommer fram, ställer sig bredvid mig, tar upp kameran/mobilen och tar en bild. Utan att jag ens hinner säga hej, haha..

Vad föreställer tatueringen på din handled?

Svar: Det är ett C för min mamma. Som tyvärr börjar likna en bajskorv (tatueringen alltså, inte min mamma) efter att jag var tvungen att fylla i den, den flyter typ ihop. Tatuera er aldrig på en turistort i Thailand mina vänner. Men jag gillar min bajskorv ändå!

Have you ever been to Miami? If not, do you plan om visiting?

Svar: I’ve never been there! I would LOVE to go there one day!

Skulle du fortfarande kunna vara tillsammans med Aleks och allt vad det innebär om han, mot alla odds, plötsligt blev en dvärg?

Svar: Haha.. Aleks som en liten dvärg. Ja det är klart jag hade stannat hos honom. (OBS! Detta skriver jag alltså INTE för att han kommer läsa detta……hehehehe)

Hur ser dina dagar ut. För det mesta så verkar du vara ledig förutom bloggjobbet. Har du mycket fritid?

Svar: Jag sitter och jobbar nästan varje dag, här hemma då. Bloggen är inte riktigt mitt “jobb” (har fortfarande svårt att se det som ett jobb) utan det är mina andra projekt jag jobbar med. Jag har absolut mer fritid än en som jobbar “vanliga” tider och jag kan ju ta ledigt när jag vill (fast jag har ju mina deadlines), men det kommer det bli ändring på. Vi letar kontorshotell nu!

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

Svar: Nu har vi varit ett par i 3 år. Hängt ihop i 3,5. Fan vad snabbt tiden går! Men det enda jag kan säga är att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Det går inte att sätta ord på den känslan, känslan att man hittat den rätte.

Vet du någon bra tränings-app till Iphone?

Svar: Runkeeper! Ok, nu har jag bara använt den en gång haha men den peppar mig till att förbättra mitt resultat!

Vad heter du i mellannamn?

Svar: Jag har inget mellannamn men idag har jag namnsdag! KARIN, haha.. (Mormor, var är min vienetta-glass?)

Vad är det för projekt du håller på med nu?

Svar: Något jag velat göra länge.. Jag har i flera år designat smycken, skor och kläder för andra företag. Nu vill jag stå på egna ben. Jag vill bygga upp ett eget klädmärke! Och det är det vi håller på med nu för fulla muggar. Vi satsar på att lansera lagom till en stor modemässa i november och det kommer bli chict & sött med attityd. PEPP!

När började du ”festa”, typ hemmafester osv?

Svar: Strax innan jag skulle fylla 17. Fyfan, minns det som om det vore igår. Jag och min bästis Nadia fick för oss att det var ASBRA för halsen att skölja ner vodkashots med….mjölk. *kväljningar*

Hei Kenza:) Jeg skrev dette for en stund siden på ett av dine tidligere innlegg, men poster det igjen her: For en stund siden kjøpte du denne bh’en: http://kenzas.se/2012/06/14/crystal-bra/ Har du gått med den noen gang? Vurderer å kjøpe en lik, men vet ikke hvordan den er på eller hvordan størelsen er..
Ha en fin dag! :)

Svar: Hej! Min kom tyvärr bort på posten, inte första gången det händer… Fan! Men jag har varit i kontakt med dem och de ska ha skickat en ny.. Återkommer när jag testat den! Kram

Tycker du själv att du lägger mycket pengar på kläder?

Svar: Inte lika mycket som jag gjorde förr. Då kunde jag gå ut på stan en måndag på en shoppingrunda och bränna tiotusen. Bara sådär. Men det var nytt då, det var spännande, jag hade aldrig haft pengar förut och jag trodde att mer kläder & saker skulle göra mig lyckligare. Nu mår jag illa när jag öppnar mina garderober så jag rensar väldigt ofta och skänker bort mina kläder. MEN jag är ju fortfarande väldigt modeintresserad och driver en blogg där läsarna vill ha nya spännande outfits, så jag shoppar självklart fortfarande. Men inte lika mycket.

Är du och dina syskon helsyskon?

Svar: Jaaaa! Det är vi! Vi är inte så himla lika nej (iallafall inte på bild), men det kan väl bli så när man blir en blandning mellan ljust & lite mörkare ursprung. Min syster fick mammas drag/ljusa hy och pappas mörka hårfärg, medan jag fick pappas olivfärgade hy/hans marockanska drag & mammas ljusa hårfärg. Min bror är väl mest lik mig men samtidigt har han inte vår pappas läppar t.ex. (som alla tror att jag fixat till vilket jag INTE har!) och han är inte ute i solen lika mycket som mig så därför är jag alltid lite mörkare. Vi må kanske inte vara lika till utseendet men vi är väldigt lika till sättet! Och jag älskar dem otroligt mycket. Jävlar vilken bok jag skrev nu. “Boken om mig och mina syskons utseenden” haha

Tell me what is your favorite movie?

Svar: Beauty and the beast, the Lion king and the Notebook ♥ ♥ ♥

Seriously, did you make a nose job?
Your nose was bigger when you started blogging! You were very beautyful before too. It’s not a shame to make a nose job, it’s a shame to hide it.
Could you please give us the name of the doctor? He made it almost invisible.
Thank you

Svar: Haha no! Why would I do a nose job? Of course I don’t look the same as I did when I was 15 years old, a child. That’s kinda normal.. And why are you guys so obsessed with “beauty”?

Kenza 16 år….med den stora näsan? Haha

Vad har hänt med din blogg? Tycker du inte att det är kul längre?

Svar: Nej det tycker jag tyvärr inte och jag har ingen inspiration heller.. Vet inte vad jag ska skriva och så, jag vill inte heller skriva så mycket om mitt liv längre och då blir det svårt att få ihop 5-6 inlägg per dag liksom.. Men snart kanske jag finner inspirationen till att blogga massa igen! Så länge får ni nöja er med några få updates per dag.. :/

Föredrar du hus med trädgård eller lägenhet att bo i?

Svar: Just nu, lägenhet. Men när jag bildar familj vill jag gärna bo i hus med en stor trädgård där barn och vovve kan leka fritt! :)

Planerar du att komma till Malmö snart?

Svar: Ja! Min systerdotter fyller snart ett och då blir det kalas där nere. Kanske kan styra upp en liten läsarträff? :D

Hej! Jag undrar hur du gör för att undvika att få bristningar/celluliter? Vet att i princip alla tjejer har lite. Jag var smal som du men gick upp i vikt och fick en hel del. Skulle du ens bry dig över att ha bristningar/celluliter?

Svar: Undvika? Hur gör man det egentligen? Jag har bristningar på höfterna/rumpan (mina kurvor kom som ett paket på posten en dag haha, i mina tonår var jag rak som en pinne) men det stör mig inte alls.. Det är ju bara….lite hud? Försök att inte bry dig om det. De sitter där och de kommer de alltid göra. Ingen idé att lägga ner massa pengar på behandlingar som förmodligen inte ens funkar.. Lägg de pengarna och den tiden på att göra något roligt istället. :)

Vad är din vardagliga sminkrutin? Fyller du dina bryn med penna eller skugga och i så fall vilken penna/skugga? Och vilken är din favorit mascara? Du är ju så sjukt snygg så man undrar ju!

Svar: Hehe, tack!! Jag sminkar mig inte varje dag men när jag gör det använder jag concealer från Make up store, bryna fyller jag i med “deadly”-skuggan från Make up store, solpuder från Isadora & fransarna målar jag helst med Maybelline define-a-lash MEN SOM DE VERKAR HA TAGIT UR SORTIMENTET? Wtf! Mår dåligt haha! Är inne på min sista hylsa nu och den är så torr men jag vet inte vilken mascara jag ska byta till nu när min favorit är borta.

Hur håller du dig i form?

Svar: Som jag sagt förut är jag inte en person som tycker om att träna, jag finner helt enkelt ingen motivation. Ibland kommer den i perioder och då tränar jag 2 gånger i veckan. Nu var det ett halvår sedan.. Jag promenerar mycket med min hund dock.. Men nu jäklar ska jag börja springa några gånger i veckan! Jag ska klara det!

Skulle du kunna gömma dig i en garderob på IKEA och när någon förbi öppna dörren och säga ”Narnia var helt awesome”?

Svar: Hahahahhah ska LÄTT testa!

Tycker du aldrig det är pinsamt att ta dagens outfit bilder utomhus, omkring folk? Skulle jag tyckt haha :p

Svar: Haha jo, faktiskt. Alla tittar ju också och undrar vad det är man håller på med. Därför brukar jag leta upp ett ställe där det är så folktomt som möjligt! ;P

Vad är det värsta Aleks gjort mot dig och du mot honom?

Svar: Jag och Aleks har en väldigt stor respekt för varandra, vi skriker inte till varandra & slänger inte ur oss elaka ord. Blir vi arga på varandra är vi tysta och låter det rinna av innan vi löser problemet. Vi har nog aldrig gjort något elakt mot varandra och vi har inte heller haft något enormt gräl. Vi fungerar väldigt bra ihop tror jag.. Han är ju mitt hjärta och jag skulle aldrig vilja såra honom, och jag vet att han känner likadant. Vi tar helt enkelt hand om varandra, det är viktigt att man gör det.

 

147 Comments

Nici

Kenza! Frågestunden var j’ttemysog, känns som att man sitter på café och typ äter paj och snackar goja. :)

Svar: Jag håller med! Men vissa frågor, som jag inte tog med, fick mig att sätta den där pajen i halsen haha.. ;P

Reply
..

Lite sen med en fråga, men jag och grabbarna tänkte åka till egypten, till Hurghada. Har du tips på några bra barer/klubbar etc?

Tacksam för svar!

Reply
..

Jag och mina vänner tänkte åka till Egypten, Hurghada. Eftersom du har varit där så undrar jag om du har några grymma tips på barer/klubbar etc?

Tacksam för svar!

Reply
Elin

Hej Kenza! Skulle inte du kunna börja med “Ur Kenzas garderober” igen? :D Det var så roligt när du gjorde det förut! Kram :)

Reply
J

Vilket bra svar om dig och Aleks! :) Jag och min pappa har inte heller någon kontakt trots att han bor typ tio minuter från mig. ;P Men jag känner precis som du, att jag mår mycket bättre utan honom i mitt liv. Lite knasigt ändå, när det handlar om ens pappa… :)

Reply
Maria

Jag blir så glad av att läsa dina svar, du verkar vara en sån vettig människa! :)

Reply
anna

hej kenza, vill bara säga att jag har följt din blogg sedan 2007, har läst i stort sett varje dag sen början, och du är helt underbar. :)

hoppas du hittar inspirationen igen, men om inte så gör det inget. du har varit amazing i 5 år och det har varit kul att följa dig.. känns som att jag känner dig vid det här laget, även om jag vet att jag egentligen inte gör det.

kramar <3

Reply
Lola

Hahahahahaha jag skrattade så att jag dog åt frågan: Skulle du kunna gömma dig i en IKEA garderob…”Narnia was awsome” hahahahaha. Hade nån gjort så på mig om jag hade öppnat en garderob så hade jag nog kissat på mig av skratt :-D

Reply
s

fick ont i hjärtat när ja läste första frågan och svaret , verkligen synd att det blev så mellan dig och din pappa! once someone is gone , you’ll miss em like hell! det är det värsta , men hoppas allt löser sig vackra Kenza!

Reply
Laura

Skulle varit jättekul om du hade kunnat fixa en läsarträff när du kommer till malmö :D kram!

Reply
Izabella

Har nyss börjat läsa din blogg och tycker den är jättebra! :) och tycker du svarade jättebra också :)

Reply
Anita

Sohooo :-D

Du har tidigare skrivit om att man kan läsa längre bak i bloggen om hur du och Aleks träffades, jag har letat ihjäl mig men jag kan inte hitta det någonstans kan du snälla please skicka länken? Skulle mer än gärna vilja läsa det :-D.

Ps Få inte för dig å ha en bloggpaus, älskar din blogg å blev jätte ledsen sist du hade en, var inne stup i kvarten typ för å kolla om du har uppdaterat. Pusselipuss & Kramelikram :-D

Reply
IIman

Så härlig du är ! =D och när du kommer till malmö, Du får verkligen inte glömma att ha en liten läsar träff. Det skulle betyda allt för mej om jag fick träffa dig =DD Ha det gott :)

Reply
N.

Bästa frågestunden hittills! :) kul att få veta annat än din skostorlek tex ;)

Reply
Malin

Bra frågestund! Det mest intressanta på din blogg på länge :) Kul med lite utförliga svar som känns ärliga!

Reply
angelica

prova telescopic från loreal! använde också define-a-lash förut men har bytt till telescopic nu. tycker faktiskt att den är (om möjligt) lite bättre!

Reply
Felicia

HEj! Jag är 12 år, och jag älskar dig! Jag drömmer om att få träffa dig och lära känna dig för du verkar helt underbar! Vi har typ exakt samma humor också, så vi skulle nog ha sjukt kul =) Hemma pratar jag om dig typ hela tiden, så mamma blir typ galen, haha! När jag har tråkigt brukar jag leta upp nån snygg bild på dig, och göra en header av den till dig, haha… Jag skulle mer än allt vilja träffa dig!!! Om du ska ha en läsarträff så skulle jag få spel. Kram från Felicia <3

Reply
kajsa

Kenza! Prova Mary Kay-mascaran “Lash love”, den är GRYYYM!! Jag har inte alls långa fransar men med Lash Love blir dom meter långa!! :D du borde testa den:) kram!

Reply
Megan

Please answer this one too:

How does your normal hair look like?
And can you make a video showing how you style it??

Reply
Alicia

Åh nej han inte ställa än fråga, har väntat så länge på en frågestund! men jag ställer frågan och så får jag se om jag får ett svar.. Eftersom du åker utomlands rätt så ofta vissa perjoder borde du vara expert på hur man ska klä sig! om man typ ska till thailand mitt i vintern? det är ju kallt här o på planet men super varmt där?! :)

Reply
Marte

Har følgt bloggen din ganske lenge nå, og jeg må bare få si at du er helt fantastisk! Er ikke av den sorten som pleier å legge igjen kommentarer, men nå synes jeg virkelig du fortjente litt skryt. Du virker så down to earth og kul! Du er en slik person jeg skulle ønske jeg kjente i virkeligheten:) Inspirerende og fin blogg! Ha en fin dag videre vakre:)

Klem <3

Reply
Kim

Hej! Jag o min kompis ska åka till Alanya om knappt 2 veckor. Det är första gången vi båda åker utan föräldrar. Har du några tips? Restaurang, klubbar, shopping? Skulle vara så grymt om vi visste lite mer innan vi åker ner. Internet ger inte lika mycket som tips från en person!

Reply
Agnes

Kenza jag älskar dig för du är så jäkla MÄNSKLIG! Är 17 år och fick nyligen bristningar på låren- vilket man absolut inte får ha i vårt perfekt- fokuserade samhälle, men så kommer du, världens förebild, och säger att du också har det. Vet du hur härligt det känns för mig? Att du har bristningar OCH vågar stå för det? Jag ska verkligen inte lägga ner mer tid på att må dåligt över mina. TACK, du är bäst!!

Reply
Rebecca

Åh, det hade varit så roligt om du styrt upp en läsarträff i Malmö! Jag hade lätt kommit dit, du är en underbar förebild som man blir så glad av att träffa. :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Lucky

så kul att du hade en frågestund love it! <3
Du skrev att du kanske skulle ha en läsarträff när du var där och jag typ ber dig snäll skulle varit så grymt !
Skulle varit så kul att träffa dig! <3

Reply
Alexandra

Förstår precis hur du känner det när det gäller din pappa. Nu vet inte jag alls vad det var som gjorde att du tog det beslutet. Men om du mår bättre av att inte ha din pappa i ditt liv än av att ha honom i ditt liv, ja då är det rätt beslut. Även om det kanske kan låta hårt. Är ungefär fyra år sedan min pappa försvann ur mitt liv. Alltså han lever men han finns inte i mitt liv längre. Det är helt enkelt inte värt det, att få en massa skit från någon som ska älska en villkorslöst. Och de där spökena som kommer och hälsar på dig ibland, det är likadant här. Ibland så tänker jag “ska det verkligen vara så här”, “det är ju ändå min pappa”, “ska jag ändå inte försöka ha kontakt med honom” osv. Men nej, jag vet hur dåligt jag mådde där för fyra år sedan. För mig är det helt enkelt bättre att ha det som det är. Kanske kommer det en dag då jag ångrar mig, men jag tror inte det. Sen är det ju så att man måste ju inte ha kontakt med sina föräldrar om man inte mår bra av det. Att man mår bra själv är det viktigaste.

Reply
Cassandra

klart att maten i platanias är kass, hela platanias är uppbyggt för turister. kreta/chania är underbart om man skiter i platanias och dom klassiska turistorterna..

Reply
Nathalie

Hej kenza! Jag glömde att fråga en sak!
jag har blivit kär i jeffrey campbell lita skorna och vill skaffa ett par. På nastygal.com är de inte så himla dyra, men jag bor i finland, vet du vad frakten kostar och hur länge tar det till man får paketet? Kan man bara betala med kort?
Och hur många par skor från JC har du? Finns det billigare nånstans?
Och du är annars världens finaste kvinna på denna jord! Puss och kram! :D

Reply
Nathalie

Hej vackra Kenza!
Jag vill skaffa ett par Jeffrey Campbell litas, och funderar på att skaffa den från nastygal.com…för de är ganska billiga där jämfört med nelly.com. Eller vet du nånstans där dom är billigare?
vad är frakten på nastygal, och hur länge tar det till paketet kmr? jag bor i finland, så…:)
Annars, hur många JC skor har du? :D
Puss och KRAM! :D

Reply
Alison

Det är så bra att det i alla fall finns en som inte är så utseende fixerad som unga kan se upp till!

Reply
Fridah

åh, lycka till med din alldeles egna klädmärke! ska bli superkul att se allt när de kommer ut!:)

Reply
Elli

Bästa inlägget på länge <3 Har gillat din blogg sedan jag såg den på bloggtoppen på blogg.se för ja, säkert mer än 5 år sedan? Minst? Och gillar att du är personlig, men klart att du inte kan skriva för mkt, för då äter vi läsare och spekulerare upp dig av nyfikenhet och följdfrågor. Du har alltid varit du och inte spelat ngn jvla tönt-blogg roll och haft en sund inställning. Massa kramar

Reply
Hanna

Åhh det här är det bästa jag sätt i din blogg på länge! Känns så personligt och ärligt vilket alltid är kul att se. Du är verkligen en grym, jordnära och rolig tjej och jag förstår att du inte alltid vill dela med dig av hela dig i bloggen men dom här små glimtarna är verkligen super! Hoppas du inte tröttnar totalt på bloggen och jag ser fram emot ditt klädmärke väldigt mycket!

Reply
Jag

Jag frågade inte något men fick lite svar på saker jag undrade. Vet inte om du vill/orkar svara på detta men jag undrar. Blev din blogg “stor/känd” på en gång. Gjorde du något speciellt för att få läsare eller ko det bara av sig självt? :)

Reply
Linnéa

Så kul att läsa :) Berätta för oss när du varit i Narnia ;)
Jag håller på att ta körkort och undrar vad appen du använde dig av heter?
Stor kram

Reply
Linda

Hej kenza! Jättekul att läsa dina Svar på massa kul (och många knäppa) frågor! :) ville bara slänga in en kommentar om din blogg. Det är väl inget konstigt att man tröttnar på att blogga om man tidigare gjort detta flera gånger varje dag. Jag började följa din blogg för ca 1 år sedan och har aldrig blivit besviken på din uppdatering :) du inspirerar väldigt mycket med dagens outfit m.m. Fortsätt med det så länge och mycket du orkar! Du är en otroligt duktig bloggerska och modeikon! Stor kram :)

Reply
sara mirza

hej kenza:)
har läst din blogg i snart ett år men läst alla inlägg typ hahah, tycker du är jätte fin osv. Eftersom du har läseträff & sånt i typ alla städer & modelljakten kom aldrig till västerås..:( jag bor i västerås & skulle vilja träffa dej, kan du inte ha en läsarträff här? vet att du brukar vara här då & då men du har aldrig haft en träff här? Kom in på din här om dagen & de stog att du hade hälsat på här & jag vart sjukt besviken.. fan!
älskar dej, & tänk på saken <3

Reply
Ellen Klersell

Du är så himla fin Kenza! Den finaste människan på jorden ♥
Hur gör du för att ha så fin kropp?
Din blogg är bäst och du är bäst! Puss ♥♥♥

Reply
Josefine

Haha grattis på namsdagen!! Jag heter också Karin i mellannamn (och Elice, haha 3 namnsdagar att fira!) ;) Kram!!<3

Reply
Johanna

ser upp till dig så mycket kenza! riktigt tråkigt att du tappat lusten för bloggandet, men jag hoppas verkligen inte du slutar än på några år ;-) själv väldigt modeintresserad, kram och lycka till med springningen (konstigt ord?), är med dig på den grejen! <3

Reply
Camilla

De har tagit define-a-lash ur sortimentet, använde den innan också och blev jätteledsen när jag insåg att den inte såldes längre. Har däremot hittat en ny favorit som jag tycker är lika bra, Masterpiece MAX från Max Factor, prova den! :D

Reply
Olivia

Maybelline tog även bort min favoritmascara ur sortimentet för ett tag sen. Men nu har jag hittat mina nya favorit: “the colossal volum’ express mascara”. Du vet den gula hylsan. FANTASTISK!! Prova!

Reply
L I+N+N+E+A++

Min pojkvän gjorde det där när om narnia när han var liten bara när någon öppna sa han “welcome to narnia”, HAHA.
Inget att rekommendera då, han blev utkastad av vakter och “portad” från ikea :P

Reply
belle

Kändes otroligt roligt att få se lite personlighet och Kenza igen :)
Heja bajskorven!
Och sorry bout´ din pappa och det som lett till där ni är idag. U are strong girl.

Peace!

Reply
webbutik inredning

du vilken matig post.. om du delar upp den i fler och drar ut uppföljningen till nästa dag så kanske du inte behöver skriva lika mkt (syftar på att du tröttnat på att skriva lite). F.ö. du kanske borde plugga något då kanske du får insperation att skriva, eller skriva om orättvisorna här i världen?

Reply
Ebba

Hej Kenza! Jag älskar dig och din blogg och jag tycker att du är sjukt snygg! Det skulle vara guld värt för mig om du skulle kunna göra en sminkvideo när du sminkar dig och lägga upp på bloggen! :)

Kram /Ebba :)

Reply
Adelina

Hej Kenza! Har du tips på hur man får ett lyckat förhållande som varar förevigt? Tror du på att ALLT har sitt slut btw?

Reply
Annso

Vad gullig du verkar vara och vad fint och klokt du skrev om Aleks. Fast en sak… Nar man ar sa snygg som du ar det latt att inte bry sej om “beauty”. ;) Vi andra maste fixa till oss for att bli sa sota som du!! Haha.

Reply
M

Min favorit mascara är samma som din och vi har den hemma i våra affärer :). Jag får kanske ta och skicka en på posten till dig ;).

Reply
Daniella

Hej Kenza! Älskar din blogg!! Skulle inte du kunna ha tävlingar om typ.. Att man vinner ett klädesplagg eller smycken? För du har såååååååååå fina grejer, skulle vart jätte kul! <3

Reply
Julia

Åh vad kul att läsa alla frågor och framförallt svaren! Riktigt bra svar tycker jag att du ger! Jag tycker att du är så himla grym! :)

Reply
MARIA

Tänkte ang svaren på vad du skulle kunna tävla ut & att du har så mycket kläder – en tävling där man vinner 1-2 kassar med kläder, skor, smycken eller vad det nu kan vara, från dig? Hade lätt varit världens bästa tävling! :D

Reply
Malin

Ett av dina bästa svars-inlägg! Märks dock att du är trött på bloggen just nu :/

Reply
hanna

åååh, jag har letat som ett as efter den mascaran! jag är alltså inte den enda som har märkt att den är borta. bättre mascara får man leta efter. :(

Reply
Linnea

Haha jag satt och läste frågestunden på bussen alldeles nyss och glömde att gå av på min station för att det var så intressant, och då ska du veta att jag alltid brukar ha koll trots att jag sitter min ansiktet i telefonen, hehe! Så tack för intressant läsning :D

Reply
Rebecka

Dethär får du nog höra dagligen men jag måste bara få säga att du är så otroligt vacker! Inte söt, snygg eller gullig bara så sjukt vacker! känner ju inte dig men du verkar ha en väldigt fin ersonlighet också.

Ville bara uppmuntra och säga det, kram på dig!

Reply
Dixi Wonderland

Detta va ett av dina bästa inlägg på länge! Sen är det ju så att mår man inte bra så orkar man inte blogga. Jag hade dock gärna velat veta mer om ditt klädföretag. Hade varit otroligt kul att kunna få veta mer om hur det går till och behinde the scene bilder, sen förstår jag att det kanske är classified. Men det hade varit roligt :D

Reply
Mella

Intressant läsning! Skönt att du vågar vara ärlig med att du inte tycker bloggandet är så kul längre. Jag har nämligen misstänkt att det är på det viset. Hoppas du finner glädjen i att blogga igen, annars tycker jag faktiskt du ska ta beslutet att lägga ner bloggen och gå vidare. Jag kommer verkligen sakna din blogg om du väljer att göra så, men samtidigt tycker jag inte du ska tvinga dig själv till detta om du inte trivs med det längre. Oavsett vad du väljer att göra med ditt liv så kommer det säkert gå bra. Önskar dig all lycka!

Reply
Annika

Inta sweena! ( haha, swedbank med ordlistan på:) prova maybellines cat eyes!! Min fransar blir 1/2 cm längre, minst! Passar till dem med täta fransar ellerthe falsies volym flared!Annars är telescopic fals lash från l’oreal kung! Särar fransarna enormt, håller forever! Mvh: mascaradrottningen!

Reply
Elin

Kenza, det hade varit helt otroligt kul att få se en bild på din garderob med alla dessa snygga kläder du har :D kram ElinL

Reply
Nora

Hej du jag ha inte fråga i din Frågestun så jag kör den nu ÖNSKAR verkligen att du svarar det är bara en fråga och det är
Vad heter dina syskon
hoppas du svarar ;)

Reply
Amanda

hahahahah, ”Skäms inte du att du har körkort innan din kille?” hahah pinsam fråga, skäms du inte? Försvinn din bitttcchh.

Reply
m

heej fina :-)
ett tips om mascaran som har slutat säljas i butiken alltså
“maybelline ”
dem har ersatt den med en ny förlängare som heter illegal lenght”
i början kan det vara jobbigt att använda den då den inte har en plast borste och det klumpar lite …men efter nån vecka så är den lika bra som den andra ….
kram på dig :-)

Reply
Josefin

Hej kenza!
Min favoritmaskara har också varit define-a-lash och fick panik (nästan iallafall haha) av att jag inte hittat dom någonstanns MEN jag hittade äntligen den på Rusta (!!). 70 kronor fick jag endast ge för den så kolla på Rusta! :))

Reply
Johan

Hej Kenza!

Som du säkert vet ser du löjligt bra ut sminkad som osminkad, en naturligt, väldigt väldigt vacker tjej. Kan nog sträcka mig så långt som att säga att du är en av vårt lands vackraste kvinnor.

Du får nog höra det ofta ofta ofta, precis som det ska vara.

Är det svårt att hålla båda fötterna på jorden med all popularitet? Hittills tycker jag du är väldigt jordnära och fin som människa, utöver looksen.

Glöm aldrig bort att det finaste hos så vackra och framgångsrika kvinnor som dig är konsten att stanna nere på jorden. Det finns inte många som klarar av det.

Hälsningar =)

Reply
Jolina

Hej, kenza!

Jag använde också define-a-lash masscaran, men sen när jag inte hittade den så började jag köra på FACE masscara. Jag kan säga att den nästan är bättre, helt kär i den masscaran! :D

Reply
Ida

Jag har varit asdeppad senaste veckan för min semester är slut på måndag och jobbet börjar osv. Känns som om jag inte skrattat på flera dagar, men sen läste jag ditt svar på frågan om C-tatueringen. “Som tyvärr börjar likna en bajskorv (tatueringen alltså, inte min mamma)” Första gången jag skrattade riktigt mycket på hela veckan, tack för att du är sjukt rolig!

Reply
Hanna

Du svarar på cellulit/bristning och nose job frågan samt många fler som om du vore en person som inte bryr sig om ytligheter. Du är besatt av ditt utseende pga det är din ”talang”. Jag tror inte jag är den enda som checkar in bloggen för bilderna och knappt läser ett ord. Du är as snygg och väldigt ytlig, så stå för det , det är gulligt. Men låtsas inte att du vaknar utan att kolla i spegeln och lägger upp den första bilden du tar. Puss

Reply
M

Jag har faktiskt aldrig upplevt dig som speciellt rolig person.. Men efter dessa svar.. Hahaha! Garvade typ hela läsningen :D Lycka till i framtiden!

Reply
Fanny

Sjukt roligt svarat om din tatuering! Haha, jag dör av skratt!
Tänkte egentligen bara tala om att mascaran fortfarande finns här i New York, och till halva priset mot Sveriges höga priser! Köpte en ny förra veckan. Så har du någon vän som ska hit kan du ju be hen att köpa med sig ett gäng :)

Reply
Linda

Hanna: Är du på riktigt? Bara för att man ÄR snygg, naturligt snygg så betyder väl inte det att man behöver vara ytlig? Det är helt otroligt, jag vet – men man KAN vara snygg och jordnära vilket Kenza tycks vara. En sak som är så kul med människor, vi är så förbaskat olika liksom. Tycker det är riktigt avskyvärt med personer som tror sig veta saker utan att ha belägg.

/Linda

Reply
Nathalie

Hahaha brast ut i skratt på jobbet när jag läste frågan om Narnia! Jag hade dött av skratt om någon gjorde så mot mig! Do it! Come on do it!

Reply
Stella

Ha lite mer “ur kenzas garderob”, kanske lite tips eller videos istället för att blogga mindre! Din blogg är jättebra :)

Reply
Sandra

Kenza! Din blogg är inte tråkig! Jag tycker att den är precis lika bra som alltid, och jag älskar att du har en ny kamera och att bilderna på din blogg blir bättre hela tiden. Du är bäst.

Reply
Martina

Tjena Kenza, vad tråkigt att du börjar tröttna på att blogga, och det märks verkligen..Så jag tänkte ge dej lite tips på vad du kan blogga om :))
Mode! självklart är mode något man ÄÄÄLLSSKAARR att läsa om på din blogg. Och dagens outfit är ju en favorit! försök gärna skapa lite nytänkande outfits. Kanske lite couture a la Kenza, ja varför inte? Det gör det bara mer intressant.
Videoinlägg! Varför ser vi inga sånna? De är ju de bästa man kan hitta på en blogg. Det roliga är ju att man inte bryr sig om vad de handlar om. Berätta bara om vad du har gjort/ska göra idag. Om du har nåt nytt projekt igång eller vadsomhelst.
Skönhet! Jag älskar skönhetsbloggar och det gör säkert många andra också så du kommer säkert locka till dej nya läsare :))
Haul! Alltid kul att kolla vad andra investerar i(konstigt nog? hahah). De kan handla om vad som helst! Nytt koppel till hunden, modehaul(självklart), mobilskal, porslinstallrikar? ja vadsomhelst!!!!
Hoppas mina tips gav dej inspiration som gör dej gladare på att blogga;) ha det finfint :D

Reply
Mathilda

Hej! Hann nt ställa denna frågan i frågestunden men gjorde det mycket ont när du tatuerade handleden eller var något annat ställe värre?

Reply
Mariam

Du sa att du skänker bort kläder du inte vill ha kvar längre. Då kom ja på en liten rolig ide att du kunde ha nån liten tävling om dom eller lotta ut så att någon av dina läsare kan vinna nåt fint från självaste kenza! Du kan bara lägga ut en bild på plagget eller assessoren eller va det nu kan vara som du kan tro dina läsare kan vara intresserade av ! En ide som jag hoppas fungerar för dig ! Underbar blogg!!

Reply
Frida

Men.. om du inte tycker om att blogga längre, varför tar du inte en paus tills du saknar det? Känns ju onödigt att göra ngt du inte tycker om.. Vi läsare uppskattar dig mer om du tycker om det du gör. Visst folk kommer bli griniga men varför bry sig om andra?

Reply
ellen

mascaran är också min favorit och har alltid varit! har frågat på några ställen och dom säger att den utgått ur sortementet :( , så jävla ledsen, haha! kram!

Reply
ellen

just nu använder jag en från loreal, silvrig som heter telescopic, dom är jättelika i borsten, den är faktiskt också jätte bra eftersom dom är jätte lika! du kan ju testa den om du vill! kram igen! :)

Reply
Jeanette

Hej Kenza! Det här är första gången jag kommenterar hos dig =) Läste att du var inne på din sista hylsa favoritmascara. Vet tyvärr inte om den finns kvar någonstans men tänkte tipsa dig om att ha i en droppe olivolja i det sista torra. Är ju dessutom närande för ögonfransarna! Kram

Reply
Julia

hahaha, vad var det för fråga, om du skulle kunna gömma dig i en garderob på ikea och sen hoppa fram och skika “narnia was awesome”? hahaha jag dör lite här! Tänk att nån har suttit och funderat ut och skrivit den frågan till dig, lite kul när man tänker på det hahah ;p
Väldigt bra frågestund/svar ! :D

Reply
Moa

Till Hanna; skulle det vara GULLIGT att vara valdigt ytlig??? Men snalla….

Jag har kommenterat om detta flera ganger, men det kanns inte som att du besvarat det nagon gang (i ett inlagg i alla fall, jag laser inte kommentarerna efter jag skrivit sjalv) men tanker du pa inverkan ditt konsumerande har pa planeten och andra manniskor? Att du ger bort grejer ar val trevligt, men det forhindrar ju anda inte att du shoppar betydligt mer an vanliga manniskor och att du koper varor direkt fran foretag som bidrar till att gora planeten en samre plats. Forstar att du “maste” shoppa for din bloggs skull, men vad ar det for fel pa second hand? Det stammer inte att man inte kan vara moderiktig och kopa secondhand-grejer, har hittat massa jattecoola grejer dar som jag hellre koper an nagot sprillans nytt som bara bidrar till en okad konsumtion och en samre miljo. Som offentlig person har du ett stort ansvar med vad du gor, och allt du gor genom att hela tiden shoppa (for du shoppar ju ofantligt mycket) ar att uppmuntra en sadan slosaktig livsstil. Du sager ju sjalv att du ger bort jattemycket sa det mesta ar ju grejer du inte ens behaller.. Sa jakla onodigt nar det har en sa negativ inverkan pa miljon och andra manniskor.

Reply
Julia

Hahaha vilka knäppa frågor en del skrev! Du äger kenza, och snälla, gör den där narnia grejen!!

Reply
Jennifer

Hej!
Du skrev att du inte visste vilken mascara du skulle börja använda nu när den du brukar använda är slut, men de vet jag! ;)
Diorshow iconic! Det är den bästa mascaran jag någonsin använt! Skulle inte kunna tänka mig att använda någon annan!!
Test den!

kram

Reply
Steffie

Kenzaaaa! Gud vad kul att du ska skaffa ett eget märke! Ser fram emot det jättemycket! Du har ju så sjukt snygg stil så allt kommer säkert vara jättesnyggt! Men det är det som är problemet, allt kommer vara snyggt och jag kommer säkert vilja köpa någonting men jag är orolig att det kommer bli sådär som Fokis klädmärke där en klänning flera tusen eller typ 800 för ett linne bara för att hon är känd! Så jag hoppas att det inte blir så med dig så att man kan köpa fler saker! Typ Zara/TopShop pris! Puss!

Reply
Alexa

That nose job comment was probably from some bitter finska läsare. In Finland blog culture is way different that in Sweden, for example. People are mostly cruel and bitter and they like to mock bloggers and search their insecurities. That’s such a shame, but I’m glad that people are more broad-minded in other countries! :) xx

Reply
Hannah

Såg ditt svar på mascara frågan, osäker på exakt vilket resultat den du har ger men gissar: förlängande och definierande? I så fall kan jag verkligen rekommendera Lancôme Définicils, den bästa jag provat och alltid kommer tillbaka till! (:

Reply
Emma

Är du svensk? om du inte är det vad är du?;)
VEm tar bilder på dig när du är ute?:))

Reply
B

Köp loreals telescopic den svarta, den använder jag och den är sååå sjukt bra!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*