• header

SNOW WHITE

Foto: Emelie Ohlsson

Faux fur from Chicy // leather pants from Jofama by Kenza // boots from have2have // leather gloves from Jofama // hat from Ginatricot

1

150 Comments

Josefine

Vackra du!<3 Jag ska önska mig antingen Kenza 10 elr 9 i julklapp, vilken tycker du? (Kenza 10 m. fuskpäls) :)

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Hej! Mitt namn är Sara och jag är arton år gammal. På min blogg skriver jag helt anonymt om mitt liv och om saker jag varit med om. Störst fokus ligger på de upprepade sexuella övergrepp jag utsattes för som trettonåring och nästan två år framåt. Fyra år efter det första övergreppet gjorde jag en anmälan. JAG VANN!♥

Reply
Julia

Har du någon gång tänkt på att hyra ut din lägenhet när du inte är hemma på flera veckor?? Du hade tjänat jätte mycket, alla vill bo hos en jätte kändis! Love from me!

Reply
Sofia

Hej fina Kenza! Det är nämligen så här att jag har beställt denna klänning https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/paprika-754/crochet-back-dress-754149-14/ från Nelly som jag tänkte ha på mig på nyår. Men jag skulle jätte gärna vilja ha din hjälp eftersom du är så bra på outfits :) Vad skulle du rekommendera för accessoarer till? Och hur skulle jag kunna ha håret? (Har långt hår) Är Tacksam för svar :)Kram på dig!

Reply
almaengstrom

Maahahahahha du är så vacker! Kan du skicka ditt utseende till mig via mejl eller något, skulle vara sjukt tacksam då? Tack på förhand! :D <3

Reply
J

Hej Kenza! Jag tycker att din jacka är så himla snygg! Funderar på att köpa en likadan själv men är lite osäker på storlek. Vilken storlek har du på din? Kram!

Reply
Marica

Jäätesnygg ochtift och jättefina bilder!
Jag stör mig dock lite på att bilderna är för stora för att hela ska kunna synas på skärmen…

Reply
Jessica

Tycker det är lite kul att du står och håller om dig själv på varje bild, antar att det är svinkallt och du vill bli varm <3

Reply
Emma

Så himla snygg pälsjacka, såg att den var köpt på Chicy men vad heter modellen? Finns den fortfarande att köpa? :)

Reply
heyhey

Kenza, varför tror du att dina läsare (+jag) är bara små irriterande fjortonåringar… taskigt!

Reply
[email protected]

Hej!
Har du eller har du tänkt skänka något till musikhjälpen i år? Temat för i år är att barnen i slummen ska få rätt till rent vatten. Jag vet att du är väldigt generös med välgörenhet. Därför skriver jag detta. Små som stora summor kan göra skilland och även om du inte har tänkt skänka något kanske du kan uppmana andra som läser din blogg att göra så?
Tack :)

Reply
V

Åh gillade allting förutom dina skor och ditt hår. Tycker att det syns att håret är lite flottigt.

Reply
Julia Westerberg

Du klär ju verkligen som lite blekare Kenza!! Man kan ju inte konstant vara helt solbränd, fint!

Reply
F I L I P P A

hej Kenza!
Jag älskar din blogg, och din stil, den är ascool! Jag har följt din blogg ett tag och tycker det är dags att kommentera något :)
jag undarar iaf om du vet någon bra hemsida att köpa Uggs på, som har bra kvalité och pris?
Tack o ha en jättebra dag!
Du är bäst :)

Reply
Hanna

UNDRAR VARFÖR DU INTE GÖR NÅGOT FÖR MUSIKHJÄLPEN?? hur många kändisar som helst har engagerat sig. Tror också många av dem har MINDRE PENGAR än dig. OCH VAD GÖR DU? ingenting.. hade jag haft de möjligheterna som du och inte varit kassörska på ICA så hade jag fan gjort något!!! Du har miljoner klädesplagg och skor och grejer, det MINSTA du skulle kunna göra är att skänka lite kläder till deras auktion. tror faktiskt att “En påse full med Kenzas begangnande kläder” skulle säljas för ett högt belopp… Bara en tanke, som du kanske också borde tänka!!!!!!!!

Reply
Linda

Hej kenza. Jag har lite små panik, & skulle behöva din hjälp.
Som sagt så är det nyår snart, o jag hittar inga nyårs klänningar.
Så min fråga till dig är.
Vet du några eleganta klänningar man skulle kunna ha på dig ??

tack för mig

Reply
emma

det kanske du redan har och jag bara missat det, men varför har du inte auktionerat ut något till musikhjälpen? folk skulle betala huuur mycket som helst om du la ut något som har med dig å göra. och allt bara till välgörenhet. men okej.

Reply
Anna

Hej hej. Kan du visa närmare bilder på dom skorna? Dom var väldigt fina! Kram

Reply
MYLLENBERG - kärlek, livsglädje & lite svettlukt

Hej Kenza! Fungerar fortfarande balsammetoden bra för dig? Jag testar själv men kan inte riktigt få det att fungera trots att jag är sjukt noga med produkterna. Liksom, HUR noga måste man vara att massera när man tvättar? Jag får kramp i armarna efter nån minut redan, tycker det är skitjobbigt, haha. Du får gärna skriva mer om hur du gör, vore kul att veta!

För övrigt. Tycker det är intressant när bloggare som du skriver lite om sina åsikter kring denna diskussion angående till exempel pepparkaksgubbar och Kalle Ankas jul (de bortklippta scenerna). Bland annat din blogg har jag läst så länge att det “känns som att jag känner dig på riktigt” (lite läskigt när jag aldrig ens träffat dig på riktigt), så det är kul att veta mer om vad du tycker och tänker.

Ha det så bra, kram.

Reply
Det finns andra

Du är aldrig ensam, det finns andra. Ibland möter man på svårigheter i livet, sådant man kan kontrollera och sådant man inte kan kontrollera över som skadar en. Ibland känner man sig som en skamfläck, att det är sitt fel, att ingen förstår men det stämmer inte. Det finns andra. Om du vill dela din berättelse i kampen till att kunna hjälpa andra är du väldigt välkommen till att mejla mig. [email protected].

Reply
Matilda Eriksson

Jag hat gjort en klänning i folie till dig. Den kommer på posten. /Matilda Eriksson

Reply
S

Ibland blir jag orolig för dina fötter, alla små ben & ligament tar otroligt mycket stryk av höga klackar! Önskade att alla tjejer kunde vara lite snällare mot sina kroppar, inte kul att ha dåliga fötter vid 30!

Reply
sophie

tycker du borde ha bild nr 2 som headerbild istället! den är ju helt fantastisk och känns mycket vintrigare + mer som du :)

Reply
Ellen

Hejhej! Är ni sugna att läsa en novellblogg om Justin Bieber? Läs då den här novellen som är väldigt bra! Jag rekommenderar den starkt! Hope you like it! :)

Reply
marre

Lika fin som vanligt!

Och så tänkte jag tipsa dig om en amerikansk hemsida, brandymelvilleusa.com, eftersom jag sett att du ofta handlar från butiker utomlands. Vet inte om du kanske redan visste om den butiken, men men dom har iaf grymt fina kläder :)

Reply
Sofia

Sjukt snygga bilder, haha, man blir ju nästan lite smålesbisk när man går in på din blogg. haaha misstolka inte x)

Reply
Maja

ÅÅH VAD SNYGG DU ÄR!!!! Skulle nästan kunna döda för ditt utseende!

Gå in på min blogg och tävla om att vinna body mist från Victoria’s Secret! :D majzi.se – in och tävla allihopa!

Reply
f

wow, den outfiten klär dej verkligen, även sminket (älskar läppstiftet-vad e de för märke o vilken nyans?)!

Reply
Sara

Hej kenza, skulle du kunna ge tips på fina beiga klackskor/pumps aa du fattar nog:) vore väldigt tacksam och jag älskar din blogg du ger mig inspiration!! Kram

Reply
Victoria

Hej! Läste att du ska till Australien. Jag reser runt och bloggar därifrån just nu. Kika in om du vill ha en liten försmak av det underbara landet! :)

Reply
chrisyy

gud va jäkla snygg! Du gör mi galen! Världens snyggaste kvinna! LOVE TO YOU!<3 :) :*

Reply
christelle

Hej vackra KENZA! jag älskar dig! du är världens vackraste och snyggaste kvinna! PUSS! <3 :* :)

Reply
Jenny

Förlåt, men för att vara Sveriges största bloggare SUGER din uppdatering. Så synd, vill ju läsa meeer :( Kram

Reply
Tommy

Tja Kenza!
Tänkte om du ville dela med dig av en länk här till en fb-sida och få folk att lika den. Du kommer säkert inte göra det men gör ett försök. Siten går ut på att få så många likare som möjligt för att sprida budskapet om att visa respekt till sina medmänniskor. Att vi är så inskränkta idag och ser bara efter oss själva i stort sett. Kanske du kan lika den själv och sprida vidare.

Reply
Tommy

Blev fel så vi provar igen

Tja Kenza!
Tänkte om du ville dela med dig av en länk här till en fb-sida och få folk att lika den. Du kommer säkert inte göra det men gör ett försök. Siten går ut på att få så många likare som möjligt för att sprida budskapet om att visa respekt till sina medmänniskor. Att vi är så inskränkta idag och ser bara efter oss själva i stort sett. Kankske du kan lika den själv och sprida vidare.
https://www.facebook.com/RespektKostarIngenting

Reply
Amanda

Hej, jag undrade ifall du skulle kunna ge tips på några snygga nyårsklänningar i ett inlägg, tror många skulle bli superglada över det! :-)

Reply
Farbror Fred

Härligt fluffig jacka! Skulle vilja se dig klädd i bara den, inget annat. Sen får du gärna krypa upp i farbrors knä en stund…. ;-)

Reply
Gia

Nice outfit, hair and makeup! You would make a great youtube guru on style and makeup and it would be really interesting to watch your videos! :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*