• header

All you young wild girls you make a mess of me

Foto: Bingo Rimér

Ni har väl inte missat att Bruno Mars har släppt en ny skiva? Unorthodox Jukebox heter den & jag diggar, speciellt låten Young girls. Och låten Gorilla, även om texten handlar om “you and me baby we’ll be fucking like gorillas”….haha ja det är ju fan bara Bruno med sin sammetslena röst som kan få det att låta romantiskt. Jag kommer iallafall sitta och lyssna nya skivan hela vägen till Hongkong idag!

Jag håller på att packa det sista nu. Snart åker vi! AAAH YEAH!

90 Comments

Paula

I love this photo! And I always enjoy reading your posts so much :)

Thanks for being who you are!
Love, Paula

Reply
angelica & malin - en inspirerande blogg

Behöver du stärka ditt självförtroende, komma igång med träning, få några peppande ord eller har du bestämt dig för att börja stå upp för den du är? Då är detta bloggen för dig! Vi kommer fylla denna bloggen med långa texter, inspirerande musik, bilder och quotes, tankar och åsikter och ärlighet! Kika gärna in och ge oss lite respons!

Reply
tips!!!

Hej! har aldrig kommenterat på din blogg förut men jag har varit i oz
och missa inte fraser island!!!!!! :D
det räcker med 3 dagar i noosa gott och väl, finns en kortare vandringsled med bra chanser till att se vilda koalor där bland annat, nice strand med bra surf också! men missa i harvey bay (rätt nära noosa) åk dit å se till att ta er till fraser islands helt sjukt fantastiskt! i harvey bay kan ni även åka på valsafari, hur coolt! va bara tvungen å tipsa, du har ju säkert hört detta redan! Men om ni ändå är i oz så tycker jag ni borde få ut lite mer av det hela :D
Kanske inte är valsäsong i å för sig kom jag på, men jag tror det!
måste givetvis tipsa om byron bay också.. backpackernas hemstad, endast för att få känna på stämningen och dansa loss på cheeky monkey ;) , nimbin ligger där också, en hippiestad med en massa ologligt, värt ett kort besök!
åå hoppas ni får det bra :D

Reply
Isabelle

Okej Kenza, DET DÄR VAR SJUKT LÄSKIGT!! Jag satt och lyssnade på brunos nya album och så tänkte jag att ju inte hade läst din blogg idag. Så jag gick in här. Och PRECIS när jag skrollar ner och läser rubriken till inlägget är låten PRECIS på det stället!! Så bruno sjunger den raden precis när jag läser den. Hahhaha, galet.

Reply
sanna

varje gång jag ser din header och dina nytagna foton så ser jag AGNES. så otroligt lika är ni, ( verkligen komplimang ) kramar.

Reply
Elle

Måtte høre på sangen til Bruno Mars, og ja, den var fin:) Men ikke like fin som deg på bildet :))!

Reply
Bruno Mars Sweden

Hej Kenza! Vad glada vi blir att höra att du gillar albumet! Du får väldigt gärna gilla Brunos svenska fansida med nyheter, bilder osv. Vi finns på Facebook, instagram och twitter!. “Bruno Mars Sweden”, enkelt va? :) Ha en alldeles underbar resa!

Reply
L

Hej! Tänkte se om du har några bra tips på de bästa uteställena i Sthlm? Ska dit helgen innan nyår :)

Reply
Samantha

You’re so beautiful, Kenza! But I like your charisma and the way you present yourself here. You’re funny and nice, lovely. I really love your blog and read it every single day. With the translator, of course :) Kisses from Slovakia :-*

Reply
Bäääckis

SNYGG BILD!!
Jag bara MÅSTE fråga dig hur man beställer hem Jofama by Kenza jackorna? Jag menar det går ju typ inte? Man kommer in på jofama by kenza och sen så är det bara bilder? Liksom inget pris, inget “beställ” och inte heller något “Finns i storlek..”

Tror inte att jag kommer få värsta svaret av dig kenza på min kommentar, men kanske någon annan gullig person som vet? :*

Reply
jasse

Kika gärna in på min blogg, där jag skriver om mest mode men massa annat också självklart! Kolla in mitt tips inlägg om jul och nyårsklänningar!
Tack i förhand!
xoxo
Jasmiiins.blogg.se

Reply
Wille Pro

Köp followers snabbt och enkelt på –> willeuggla.se/social4money/
Extrapris fram till nyår!

Reply
LÄS DENNA KOMMENTAREN OKEY?

Du e sjukt fin, victorias secret next lixom? Jaja men det har du säkert hört ofta va.. Men nu ska jag komma till saken – Kan inte du börja med att skriva motions/tränings-tips, skönhetstips, hälsotips osv. Alltså vilka tips som helst!? Skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på detta eller göra åtminstonde ett sådant inlägg. Så himla kul med “tips” haha! Anledningen till att du måste svara på det (jaja inte måste direkt) är att jag är en trogen följare (haha va trovärt eller hur? men det e sant, gillade sjukt mycket din och Tyras videos, riktigt kul) Vill även nämna att jag tycker att du är en sjukt bra kvinna och tänker på det positiva jämt. + Just för att du skriver många inlägg som har med din motion att göra så kan du väl lägga till ett par tips i dessa inlääg vaa?
JAJAJA MEN GOD JUL & GOTT NYTT ÅR FINASTE BLOGGERASKAN EVAAAH. (ba för att jag vill fjäska så att jag får min önskan uppfylld, det e ju trots allt jul ;) )

Reply
Erika

Kenza,

jag vänder mig till dig eftersom du är en kvinna med driv i. Jag har kommit på en idé till en produkt som skulle underlätta i vardagen för många människor. Den är aktuell och skulle ersätta/vara ett allternativ till den teknik vi använder idag. Problemet är att jag inte har någon erfarenhet inom området och vet inte hur man ska gå tillväga för att få projektet i rullning. Du har startat och lanserat många produkter, hur har du gjort då? Och hur kan man utveckla sin idé och hålla den för sig själv när man inte har patent?

Med vänlig hälsning,
Erika

Reply
Emili

Check my healthy lifestyle/ fashion blog! :) My goal is to inspire girls to have a healthy lifestyle and to love themselves!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*