• header

Under the coconut tree

Kavaj från notme.se // shorts från Rebecca Stella for Solo // tischa från Acne // min alldeles för stora klocka (har inte hunnit minska den) från Marc by Marc Jacobs // väska köpt i Hongkong // bälte från Issue 1.3 // brillor från RayBan // ringar från Guldfynd by Kenza // skor från Zara

113 Comments

Inge H.

Wow, loving that outfit! Especially the jacket! I have to say though, that your headline means “the inside of your hand”, what you meant to write was: “Palm trees” :-P

Reply
Pernilla

Jätte fin!
Men är det bara min dator som CPar när jag kollar in här, allting blir större och det hjälper inte att jag uppdaterar sidan…

Reply
Jessica

Snygg som vanligt!!
Hur avrundar du kanterna på vissa av dina bilder? :D
SKULLE UPPSKATTA ETT SVAR JÄÄÄÄÄÄTTTEMYCKET!

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ KEENZZAZAAAAAAaaaAAAAAA SE HIT?!?!!

Reply
Despina

Hej Kenza! Jag har själv varit i Australien (Melbourne) och eftersom att du älskar att shoppa tänkte jag tipsa dig om en super bra affär som heter Kookai. Dem säljer supersnygga klänningar,kjolar och smycken till fest :)

Reply
Jojo

Jättesnygg outfit, på ett sätt så matchar omgvinigen och dina kläder varandra haha;) Snyggt snyggt<3

Reply
Iia

Åh vilken snygg outfit!! Somrig och härlig! :)

Kolla in min dagens outfit! Dock en lite vintrigare variant ;)
Jag gör även bloglovinbyten, släng iväg en kommentar i bloggen om du är sugen!

Reply
Catrin Henriksson

Hejsan Kenza! Jag hitta en sån kappa du har från ZARA på tradera för endast 510 kr! Och jag tycker verkligen den är jätte snygg och vill jätte gärna köpa den, men det är storlek 36/S och jag brukar ha 38 på det mesta. Så jag undrar om den är stor eller liten i storleken? Och vad du skulle göra?

Tack i förhand! Kram Catrin

Reply
Margo

Love the loose white top with the colorful jacket you’re wearing! And I must admit I’m superduper jealous that you are able to wear shorts at this moment, nothing something I’m able to go for because it’s raining non stop the last few days. Have fun in Australia!

Reply
Shila

Kenza i have seen you in this video on the left side :)) !!

Are you a Tokio Hotel Fan ???

Reply
Farbror Fred

Klackarna gör mig galen…..dina vrister sexigt sträckta. Vill kyssa dina fotvalv!

Reply
Nora

Hej Kenza. Jag älskar din blogg och dig. Du är den vackraste kvinnan i världen. Jag avgudar dig!! Jag vill starta en blogg men jag vet inte riktigt hur, jag har ingen egen dator, ingen bra kamera och jag är inte så fin… Så hur ska jag göra? Kontakta mig!!❤ Kik- noranossi
Mail- [email protected]
Massa kärlek //Nora❤

Reply
Hannen

Hej ni som har facebook, skulle ni kunna gilla en bild som jag tävlar med? Det är jätte viktigt att ni röstar så att jag kan vinna! skulle betyda mycket.
Allt ni behöver göra är att:
https://www.facebook.com/pages/resfeberse/514993921861460?sk=app_331090290321545&app_data

Gå in på denna sida, gilla den efter det går ni till sida 10 och där finns en bild som har (just nu) 118 gillningar, tryck rösta på den bilden och sen så är ni klara! :D

Tack på förhand!!

Reply
jo

Hej Kenza. Jag bor i Melbourne och tänkte bara tipsa om två barer, det är två av Melbournes bästa barer, vunnit priser och bartenderna där är helt stört duktiga. The Alchemist och The Black Pearl, båda ligger på Brunswicks street rätt nära varandra. The Alchemist är på 361 Brunswick st, Fitzroy. =)

Reply
Anna

Öh Kenza du vet att “palms” betyder handflator och inte palmer, eller “palm trees”, som jag misstänker att du menar. Eller vad vet jag, du kanske har en thing för insidan av handen hehe :-) Kram på’re, och hoppas allt är bra i down under! ÄLSKAR australienska accenter.

Reply
C

Men sötis, din klocka är ju gigantiskt stor runt handleden! Kom till Ur O Penn när du är i Sverige igen så fixar vi länkarna :)

Reply
INGEN BRA+FÖREBILD

Du liknar en kanin. (ditt ansikte, och klockan är ju skitstor på dig) idiot.

Reply
Ebba

Hej! Snygg outfit. Men hur får du så slimmade ben???? Dina vader är sjukt snygga! Kan du inte göra något inlägg med lite om din träning?? Kram

Reply
Rebecca

Hej!
Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
/Rebecca
Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*