• header

Monthly Archives: March 2012


Hurtig lördag

Efter frukosten imorse stack jag iväg till gymmet och körde ett pass. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle komma iväg på en lördag, men det gick! Nu känner jag mig jäkligt duktig.

Nu har jag duschat & slängt på mig lite smink. Ska nu in till stan för att luncha med vänner. Puss! ♥

Jag och Tyra plåtades i Thailand

Jag har glömt att berätta att när jag och Tyra var i Thailand förra vintern så gjorde vi en stor plåtning för en klubb! EEEH, or not haha!

En vän som befinner sig i Ao Nang (Krabi) just nu skickade dessa bilder till mig. Någon gav henne en flyer och hon blev lagom chockad när hon såg bilder på mig och Tyra på. Alltså haha…wtf?? Bilderna har de tagit (utan tillåtelse) från min blogg.

“Not so far to get drunk” haha…

31a mars 2012

God morgon! ♥

Jag och bästis hade myskväll här hos mig igår med mat, chips, choklad & en film. Och hon har precis joinat iPhone-crewet så vi låg bredvid varandra och spelade Wordfeud haha. En helt vanlig fredagskväll hos mig!

Vaknade upp pigg klockan nio men när jag såg att det var snöstorm ute ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Vart är våren? Det är ju för tusan april imorgon!

Och på tal om april.. Jag fyller 21 den 21a och jag har typ ångest. Okej, 21 är lugnt.. Men där kan vi väl stoppa tiden? Fan innan jag vet ordet av har jag fyllt 30. Jag minns när jag var 14-15 och sa att “när jag är 18 så ska jag vara gift och ha barn!” HAHAHA. Dör.

Såhär såg jag ut när jag firade min 20-årsdag med middag och fest en massa härliga vänner! :)